únor 2015 ChomutovA Program akcí města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "únor 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz"

Transkript

1 únor 2015 Program akcí města ChomutovA

2 výstavy VÝSTAVY Út Pá , So SOPKO retrospektiva k 75. výročí narození, OM radnice, OM, tel.: do Út Pá VÁNOČNÍ CESTA KARLA MAYE OM Dům J. Popela, OM ZKRESLENÁ REALITA vernisáž výstavy Fokus Labe spojená s přednáškou na téma Problematika lidí s duševním onemocněním, Cafe Atrium, cafe-atrium@seznam.cz Út Pá JEDEN JÁGR ZA DVA KAŠE sběratelské hokejové karty, OM Dům J. Popela, OM, tel.: do Po Pá , So ANDĚLÍNÍ ZDENĚK RADA SKKS Galerie Lurago, SKKS, tel.: do Po a St , Út, Čt, Pá ČESKÉ ZVYKY A TRADICE NAŠICH BABIČEK V MATEŘSKÉ ŠKOLE výstava dětí Mateřské školy Chomutov, Rytířský sál radnice, OM, tel.: do Po Ne EVROPOU Z JIHU NA SEVER výstava fotografií Martina a Ondry Pelánkových, PZOO,, tel.: do Po Pá , So OBRAZY HEIDI ŠOTTOVÁ SKKS výstavní síň knihovny, SKKS, tel.: do Po Pá , So GALERIE NEMESIS SKKS Galerie Špejchar, SKKS, tel.: do Po Pá , So PREVENTIVNÍ TVOŘENÍ PPP + ZŠ + SŠ SKKS vestibul, SKKS, tel.: do Po Pá , So ZIMNÍ BOLEBOŘ - BLANKA PITTNEROVÁ SKKS Galerie Na schodech, SKKS, tel.:

3 výstavy zábavní pořady Stálé expozice OM Út Pá SVĚT KRUŠNÝCH HOR expozice lidového umění ze Stroeherské sbírky MINERÁLY A HORNINY KRUŠNOHOŘÍ POHLEDY DO PRAVĚKU NOVÁ ARCHEOLOGICKÁ EXPOZICE OM Dům J. Popela, OM, tel.: Út Pá , So VŠEMU SVĚTU NA ÚTĚCHU SOCHAŘSTVÍ A MALÍŘSTVÍ NA CHOMUTOVSKU A KADAŇSKU OM radnice, OM, tel.: Po Pá , , So LAPIDARIUM KAMENNÉ PLASTIKY FIALŮV POHYBLIVÝ BETLÉM ART GALERIE RADNICE náměstí 1. máje, MMCH, tel.: ZÁBAVNÍ POŘADY VYSTOUPENÍ PĚVECKÉHO SBORU LÍSTEČEK Cafe Atrium, cafe-atrium@seznam.cz 4., 11., 18. a COUNTRY TANEČNÍ KLUB LASO Přijďte k nám, dobové oblečení ani partner není podmínkou. Pouze pro dospělé. Středisko volného času Domeček Chomutov, Domeček, tel.: VALENTÝNSKÉ ČOKOLÁDOVÁNÍ Ochutnávka čokolád JORDIS Marcela Krčálová, Cafe Atrium, cafe-atrium@seznam.cz 6., 13., 20. a Večerní procházka po zooparku Pozorovat zvířata ve zcela jiné atmosféře, sledovat jejich chování po setmění a dozvědět se mnoho zajímavých informací můžete každý páteční večer. Na večerní prohlídku je nutné se předem objednat nejpozději do čtvrtka do hodin na u propagace@zoopark.cz, prohlídka začíná u vstupní pokladny ze směru od Kamencového jezera. Vstupné 50 Kč dospělí a 30 Kč děti. PZOO, tel.:

4 zábavní pořady pořady pro děti MATURITNÍ PLES ESOZ Chomutov Obchodní akademie divadlo, ESOZ, tel.: , 14., 21. a Večerní procházka Starou Vsí Zajímavý je nejen pohled na nově nasvícený větrný mlýn, roubenou chalupu a krušnohorský statek, ale i prohlídka vnitřních expozic. Na vše, co návštěvníky zajímá, bude připraven odpovědět průvodce. Na večerní prohlídku je nutné se předem objednat nejpozději do čtvrtka do hodin na u propagace@zoopark.cz, prohlídka začíná u vstupního turniketu do Staré Vsi nedaleko restaurace U Pratura. Vstupné 50 Kč dospělí a 30 Kč děti. PZOO Stará Ves, PZOO, tel.: MASOPUST V ZOOPARKU A SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ MASOPUSTNÍ KOBLIHU Přijďte se pobavit na tradiční českou masopustní veselici s vepřovými hody, muzikou k tanci i poslechu a soutěžemi pro děti i dospělé. Od bude masopustní veselí pokračovat ve stodole Krušnohorského statku masopustní zábavou s vepřovými hody, muzikou skupiny Úlet a Švejk band soutěžemi pro děti i dospělé. Masopustní průvod masek vyjde od restaurace Tajga ve hodin. PZOO směr náměstí 1. máje, PZOO, tel.: KARNEVAL Čeká vás diskotéka a soutěže. Nejkrásnější masky budou odměněny. Středisko volného času Domeček Chomutov, Domeček, tel.: NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU divadlo, Deník Chomutovska, statutární město Chomutov, Sport Action s.r.o., tel.: ART ZASTAVENÍ prezentace Základní umělecké školy T. G. Masaryka Chomutov, Cafe Atrium, cafe-atrium@seznam.cz MATURITNÍ PLES SPŠ A VOŠ CHOMUTOV divadlo, SPŠ A VOŠ, tel.: DOTEK ORIENTU IV. taneční show, SKKS 2. patro velký sál, SKKS, tel.: SETKÁNÍ SE SVĚTOVOU HUDBOU současná irská hudba/world music JITKA MALCZYK a VOJTĚCH JINDRA housle - akustická kytara, SKKS 2. patro velký sál, SKKS, tel.:

5 zábavní pořady pořady pro děti vzdělávání JAPONSKÝ VEČER Nutná rezervace na tel.: Cafe Atrium, MATURITNÍ PLES SPŠ A VOŠ CHOMUTOV divadlo, SPŠ A VOŠ, tel.: do , 12.00, a Prohlídky interiérů staveb ve Staré Vsi s průvodcem Prohlídkový okruh začíná v infocentrum roubené chalupy, kde si můžete zakoupit občerstvení a suvenýry. Nenechte si ujít jedinečnou možnost nahlédnout do života obyvatel Krušných hor a dozvědět se jak žili, čím se živili a co měli rádi. Prohlídky jsou pro návštěvníky Podkrušnohorského zooparku zdarma. PZOO Stará Ves, PZOO, tel.: POŘADY PRO DĚTI 4. a ZÁPIS DĚTÍ DO 1. TŘÍD NA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 základní školy na území města, OŠ MMCH, tel.: od ANGLICKÝ JAZYK PRO DĚTI PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU ZAČÁTEČNÍCI SKKS učebna č. 14, 1. patro, SKKS, tel.: RODINNÉ ZÁPOLENÍ 2015 FAŠANK ANEB KOZÍ MASOPUST Více informací na areál Domovinka, Lipská ul., IA MMCH, tel.: VZDĚLÁVÁNÍ 3., 17. a DOPOLEDNÍ KERAMIKA pro všechny, kteří mají zkušenosti s prací s keramickou hlínou. Středisko volného času Domeček Chomutov, Domeček, tel.: ZDRAVÍ A NEMOC Přednáška Akademie 3. věku, lektor R. Žáček. SKKS velký sál, 2. patro, SKKS, tel.:

6 vzdělávání 4., 18. a KERAMIKA PRO DOSPĚLÉ A MLÁDEŽ POVÍDÁNÍ O BYLINKÁCH s PaedDr. Jiřím Rothem, SKKS učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: od ZÁKLADNÍ POČÍTAČOVÉ DOVEDNOSTI PRO SENIORY II. SKKS studovna, SKKS, tel.: od INTERNET PRO SENIORY II. lektor F. Rada, DiS. SKKS studovna, SKKS, tel.: ASTROPSYCHOLOGIE PODSTATA BLOKACÍ, TRAUMAT A MÉNĚCENNOSTI Lektor R. Žáček, SKKS učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: SETKÁNÍ S BIOTRONIKEM Lektor T. Pfeiffer, SKKS učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: od VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ výuka různých výtvarných technik, lektorka Ing. G. Knoblochová, Středisko volného času Domeček Chomutov, Domeček, tel.: ČS. LETECKÉ JEDNOTKY ZA 2. SV. VÁLKY přednáška T. Bintera, Cafe Atrium, cafe-atrium@seznam.cz VÝSTUP NA GROSS GLOCKNER (rakouské Vysoké TaUry) Cestopisná přednáška Oldřicha Hahna. SKKS učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: KŘESŤANSTVO DÍLO JANA HUSA Lektoři: Mgr. Vladimír Moravec a PhDr. Václav Jindráček, SKKS - učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: VEDA SPIRITUALITA, TRADICE A KULTURA STARÉ INDIE Přednáška P. Kováře, SKKS - velký sál, 2. patro, SKKS, tel.:

7 vzdělávání sportovní akce VEČERY POD LAMPOU Autorský večer se spisovatelkou Věrou Noskovou. SKKS - velký sál, 2. patro, SKKS, tel.: CHRÁM PŘÍRODY SIBIŘSKÁ ALTAJ Cestopisná přednáška Klubu aktivního života, lektor Š. Šulc, SKKS velký sál, 2. patro, SKKS, tel.: TECHNIKY EMOČNÍ SVOBODY přednáší I. Fischerová, SKKS - učebna č. 66, 3. patro, SKKS, tel.: do VÝUKOVÝ PROGRAM KRMÍTKO Více informací sekce Ekocentrum, PZOO, tel.: SPORTOVNÍ AKCE 2.,16. a ZUMBA FIT 4., 18. a ZUMBA FIT NEJEN PRO MAMINKY 5., 19. a CVIČÍNEK Veselé cvičeníčko rodičů a dětí s písničkou a básničkou v tělocvičně, vhodné pro děti od 1 4 let. Středisko volného času Domeček Chomutov, Domeček, tel.: , 19. a ZUMBA FIT 5., 19. a KLUB 5T pro zájemce Pět Tibeťanů, TURNAJ V BADMINTONU DVOJIC Vydává statutární město Chomutov. Změna programu vyhrazena! 7

8 ODDyCHOVé A ReLAxAČNí CeNTRUM aquasvět aqua aerobic úterý (3. 2., , , ) večerní plavání pátek (13. 2., ) CviČEnÍ pro seniory středa (4. 2., , , ) jarní prázdniny v aquasvětě pestrý prázdninový program pro děti kulturní a sportovní tipy na únor 2015 kino svět Podrobný program najdete na od spongebob ve FiLMu: HouBa na suchu (2D, 3D) animovaný, dobrodružný, komedie / USA / 2015 / přístupný / CZ dabing od ZvoniLka a tvor netvor animovaný, dobrodružný, rodinný / USA / 2014 / 76 min. / přístupný / CZ dabing od padesát odstínů ŠEDi (půlnoční premiéra od 00.01) drama, romantický, erotický / USA / 2015 / 124 min. / od 15 let / CZ titulky hrají: Jamie Dornan, Dakota Johnson od HoFFMannovY povídky MEtropoLitnÍ opera záznam opery z Metropolitní opery v New yorku autor: Jacques Offenbach / přístupný / CZ titulky Městské DivaDLo ZpÍvÁME a tančíme s MÍŠou interaktivní zábavná show Míši Růžičkové plná tanečních písniček a soutěží pro děti ve věku 2 10 let CHLap na ZaBitÍ hrají: Filip Blažek, Miroslav Vladyka, Jaroslav Šmíd, Betka Stanková, Michal Slaný, Milan Šimáček ManDraGE o(d) ZaČÁtku acoustic tour 2015 vystoupení mapující celou šíři tvorby kapely Mandrage od dob jejího vzniku v roce 2001 až po současnost ZiMnÍ stadion veřejné BrusLEnÍ úterý, sobota, neděle prázdninové BrusLEnÍ sledujte KULTURA A SPORT CHOMUTOV s.r.o. Boženy Němcové 552/ Chomutov IČ: DIČ: CZ tel

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

leden 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 31.1. Po Ne 9.00 16.00 EVROPOU Z JIHU NA SEVER výstava fotografií Martina a Ondry Pelánkových. PZOO, tel.:

Více

ZÁŘÍ 2015 CHOMUTOVA. Program akcí města. www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

ZÁŘÍ 2015 CHOMUTOVA. Program akcí města. www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz ZÁŘÍ 2015 Program akcí města CHOMUTOVA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 9.- 30.9. PO PÁ 9.00 18.00, SO 9.00 12.00 MEZI SVĚTY OČIMA GENERACÍ SKKS výstavní síň knihovny, SKKS 474

Více

říjen 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

říjen 2015 ChomutovA Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz říjen 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 30.10. Po a St 8.00 17.00, Út, Čt, Pá 8.00 16.00 LIDÉ A UDÁLOSTI (děkan A. Jarisch a spisovatel J. Žáček)

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Fotbalový oddíl FC

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Celoroční plán akcí 2015/2016

Celoroční plán akcí 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 9/2015 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete krásné fotky z červnového divadelního představení v divadle Minor Emil und die Detektive, důležité

Více

duben 2015 ChomutovA Program akcí města

duben 2015 ChomutovA Program akcí města duben 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 7.4. Po a St 8.00 17.00, Út, Čt, Pá 8.00 16.00 CHOMUTOVSKÉ VELIKONOCE VÍTÁNÍ JARA Velikonoční výstava Mateřské

Více

červenec srpen 2015 Program akcí města

červenec srpen 2015 Program akcí města červenec srpen 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1.7. 31.7. Po, St, Čt, Pá 9.00 17.00, Út, So, Ne ZAVŘENO PASTELY JITKA VĚTROVCOVÁ SKKS výstavní síň

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013

Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 Program kulturních a společenských akcí na státním hradě Karlštejně a v podhradí Karlštejna v roce 2013 12. ledna 2013 od 19,00 hodin Novoroční koncert hudební skupiny Nová Sekce a jejich hostů v divadelním

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

červen 2015 ChomutovA Program akcí města

červen 2015 ChomutovA Program akcí města červen 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1.6. 30.6. LIDÉ JIŽNÍHO SÚDÁNU Fotografie Jaroslav Šmahel SKKS kostel sv. Ignáce, SKKS, tel.: 474 619 332

Více

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ HALA PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ VENKOVNÍ AREÁL pouze 25m bazén WELLNESS CENTRUM solárium, sauna, Relax klub, fitness, masáže ROZPIS SAUNY PONDĚLÍ 13:00-21:00 10:00-20:00 13:00-21:00 společná ÚTERÝ 10:00-21:00

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Rozvrh cvičení v malé tělocvičně pro cvičební rok 2015-2016

Rozvrh cvičení v malé tělocvičně pro cvičební rok 2015-2016 Rozvrh cvičení v malé tělocvičně pro cvičební rok 2015-2016 Dny Tělocvičny 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19 19-20 20-21 21-22 PO škola končí 13,40 Nemocnice sálový fotbal Sportovní gymnastika dívky Sokol

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

listopad 2015 ChomutovA Program akcí města

listopad 2015 ChomutovA Program akcí města listopad 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 2.-24.11. Po a St 8.00 17.00 Út, Čt, Pá 8.00 16.00 ČÍM BUDU Až VYROSTU Výstava Mateřské školy Chomutov,

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně... oslavili svátek všech žen...,

Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně... oslavili svátek všech žen..., Kolotoč akcí aneb V březnu jsme společně...... oslavili svátek všech žen...,... vyrazili do kina a zhlédli krásný příběh o Lídě Baarové...,... a naučili se zdobit velikonoční vajíčka na čtyři způsoby.

Více

Organizace školního roku 2011/2012

Organizace školního roku 2011/2012 Organizace školního roku 2011/2012 Organizace školního roku 2011/2012 I.pololetí II.pololetí od 1. září 2011 (čtvrtek) do 31. ledna 2012 (úterý) od 1. února 2012 (středa) do 29. června 2012 (pátek) Prázdniny:

Více

Jezdecké středisko Zmrzlík

Jezdecké středisko Zmrzlík DDM hl. m. Prahy - Jezdecké středisko Zmrzlík HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2014 / 2015 Jezdecké středisko Zmrzlík V Praze dne 26.10..2015 Předkládá: Ing. Jana Plachá PŘEHLED ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ zaměření

Více

Projekty doporučené k financování

Projekty doporučené k financování Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Projekty doporučené k financování z 3. kola výzvy pro oblast podpory 3.2 Subregionální centra Regionálního operačního programu regionu

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 01.12.2013 15.00 hod. SNÍŽEK BÍLÝ

Více

Přehled kulturních akcí ve školním roce 2005/2006

Přehled kulturních akcí ve školním roce 2005/2006 Přehled kulturních akcí ve školním roce 2005/2006 ŘÍJEN 1.-2.10 Celostátní kolo soutěže ZUŠ ve Šternberku 7.10. Cimbálová seminář 13.10. Vystoupení Z.Válkové pro ZUŠ Vsetín 18.10. Žákovský koncert 25.10.

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / duben květen 2007

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / duben květen 2007 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb / duben květen 2007 Cvičení na židlích se od dubna přesunuje ze čtvrtka na úterky vždy od 10 do 11 hodin. Ve čtvrtky budou probíhat tvůrčí aktivity v Zahradě

Více

Program školního roku 2016 2017

Program školního roku 2016 2017 Základní škola a mateřská škola, Praskačka, Praskačka 60, 503 33 Praskačka tel.: 495 588 126 zspraskacka@seznam.cz www.zspraskacka.cz Program školního roku 2016 2017 SOUTĚŽE A PROGRAMY : Program MŠMT:

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava: Pavel Křivský datum začátku akce: 14.09.2012 datum ukončení akce: 12.11.2012 čas začátku akce: v otevírací době muzea místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Pavel Křivský, rodák

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

PŘEHLED ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ 2016/2017

PŘEHLED ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ 2016/2017 Poř. čís. 1. PŘEHLED ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ 2016/2017 Zájmové kroužky Věk Den Místo Čas Cena Vedoucí Výtvarný 1 s doprovodem dětí ze ŠD do DDM žáci 1. - 3.třidy DDM K8 15.00-16.00 600,- J. Tomková 2. Výtvarný

Více

DUBEN NA FRÝDLANTSKU

DUBEN NA FRÝDLANTSKU DUBEN NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 29.3. 9.4. Městské muzeum Velikonoční výstava výstava je přehlídkou výrobků dětí ze soutěže Velikonoce svátky jara. Otevřeno ve všední dny: Po,St 9-17, Út,Čt,Pá

Více

RYBY V RUDÉM MOŘI ŘÍJEN 2013 RADKA DENEMARKOVÁ PANAMA GRUZIE V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 10. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 17. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK

RYBY V RUDÉM MOŘI ŘÍJEN 2013 RADKA DENEMARKOVÁ PANAMA GRUZIE V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 10. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK 17. ŘÍJNA 17:00 ČTVRTEK ŘÍJEN 2013 V KNIHOVNĚ STŘEDA 2. ŘÍJNA ČTVRTEK 10. ŘÍJNA ČTVRTEK 17. ŘÍJNA ČTVRTEK 24. ŘÍJNA ČTVRTEK 31. ŘÍJNA RADKA DENEMARKOVÁ Další setkání s úspěšnou českou prozaičkou, esejistkou, překladatelkou a

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Dům dětí a

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice

Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice Aktivity Komunitní školy na ZŠ a MŠ Lingua Universal s.r.o., Sovova 2 Litoměřice Čarodějnice na ZŠ a MŠ Lingua Universal Ve středu 30. dubna jsme pro děti základní a mateřské školy připravili,,slet čarodějnic.

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Název vzdělávacího materiálu: Úvod do dějepisu písemné, hmotné a obrazové prameny.

Název vzdělávacího materiálu: Úvod do dějepisu písemné, hmotné a obrazové prameny. Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Dějepis pro 6. 7. ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_4B_10_Úvod do dějepisu_ písemné_hmotné_a_obrazové_

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

tvorbu představila a v rámci vernisáže uskutečnila přednášku Vesmír z pohledu Hubbleova teleskopu.

tvorbu představila a v rámci vernisáže uskutečnila přednášku Vesmír z pohledu Hubbleova teleskopu. květen 2016 Na konickém zámku proběhla nevšední výstava ZŠ a G Konice. Hlavně nesmí býti smutno V pátek 8. dubna v podvečer proběhla v konické zámecké galerii vernisáž výstavy obrazů Mgr. Ilony Strejčkové.

Více

Základní škola a Mateřská škola, Janské Lázně, okres Trutnov. Janské Lázně 30. 6. 2008 Č.j. 34/08

Základní škola a Mateřská škola, Janské Lázně, okres Trutnov. Janské Lázně 30. 6. 2008 Č.j. 34/08 Základní škola a Mateřská škola, Janské Lázně, okres Trutnov Janské Lázně 30. 6. 2008 Č.j. 34/08 Výroční zpráva o činnosti základní školy Školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola a Mateřská

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 Moravská galerie v Brně 18.00 00.30 h (poslední vstup ve 24.00 h) Muzeum města Brna 18.00 00.30 h (kasematy, expozice a Východní křídlo končí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015

Životický portál. Od 23. února do 28. února 2015 Životický portál Od 23. února do 28. února 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci únoru oslaví narozeniny Jméno GERYK Vilibad CÁB Pavel MIČKOVÁ Růžena RÝCOVÁ Miroslava Číslo popisné 8 56 163 83 Věk 75 65 65 60 JÍDELNÍ

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Programová nabídka vzdělávání

Programová nabídka vzdělávání Programová nabídka vzdělávání LEDEN ČERVEN 2014 PorCeTa, o.p.s. Speciálně pedagogické poradenské a vzdělávací centrum Podrobnosti a přihláška na www.porceta.cz Dotazy a přihláška na kropikova@porceta.cz

Více

prosinec 2015 Program akcí města

prosinec 2015 Program akcí města prosinec 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz výstavy VÝSTAVY 1. 18.12. Po Pá 9.00 17.00, So 9.00 12.00 OBRAZY FRANTIŠEK BODLÁK SKKS Galerie Lurago, SKKS, tel.: 474

Více

Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016

Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016 Environmentální plán ZŠ Senohraby školní rok 2015/2016 Měsíc Ročník Co Typ Září 1. Příroda v okolí školy 2. Obec (krajina v okolí, orientace na mapě) 3. Péče o zebřičky ** seznámení Péče o želvu** - seznámení

Více

Vážení přátelé a příznivci Vesny,

Vážení přátelé a příznivci Vesny, VESNOVINY 1/2014 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 3. 1. 2014 -------------------------------------------------------------------------------------- Vážení přátelé a příznivci

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny KUNCOVÁ Věra č.p. 33 HIKLOVÁ Barbora č.p. 130 KUNCOVÁ Marie č.p. 132 KUNC Libor č.p. 27 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.12. do 8.12. 2014 Pondělí Polévka

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ PROJECT

MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ PROJECT PROGRAM DUBEN 2014 Středa 2. dubna od 13.00 do 16.30 hodin - knihovna DEKORACE Z PAPÍRU Výroba krásných dekoračních koulí nebo řetězů. Středa 2. dubna v 19.30 hodin - hudební sál MKD MARTA KLOUČKOVÁ JAZZ

Více

10.30 Ministerstvo pro místní rozvoj - kulatý stůl k problematice Česko jede"

10.30 Ministerstvo pro místní rozvoj - kulatý stůl k problematice Česko jede DOPROVODNÝ PROGRAM PRO ODBORNÍKY VELKÝ SÁL Levé křídlo Průmyslového paláce 12.00 Aktuální vývoj prodejního software pro CK a CA 11.00 Právní aspekty prezentací na internetu MALÝ SÁL č. 1 Pravé křídlo Průmyslového

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

Základní informace. Kolín, Leden/Únor 2016 1

Základní informace. Kolín, Leden/Únor 2016 1 Základní informace Projekt E-názor má za cíl pomoci obcím zajistit dostupnost a reprezentativnost názorů obyvatel prostřednictvím elektronického sociologického nástroje pro e-participaci. Projekt realizuje

Více

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Mgr. Markéta Šmídová I. Identifikace školského zařízení Dům dětí a mládeže Pod střechou, Rokytnice nad Jizerou, okres

Více

TRÉNINKOVÝ DENÍK SEZÓNA: 2014. Tréninkový deník

TRÉNINKOVÝ DENÍK SEZÓNA: 2014. Tréninkový deník TRÉNINKOVÝ DENÍK SEZÓNA: 2014 Tréninkový deník Tréninkový deník Tréninkový deník LISTOPAD PROSINEC LEDEN ÚNOR BŘEZEN DUBEN KVĚTEN ČERVEN ČERVENEC SRPEN ZÁŘÍ ŘÍJEN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 KALENDÁŘ

Více

Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín

Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín Klub rodičů a přátel Základní umělecké školy, Bohumín Nový Bohumín, Žižkova 620 Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 KRPŠ při ZUŠ Bohumín OBSAH Základní údaje... 3 Charakteristika a členství KRPŠ...

Více

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek Kalendář akcí na únor 2019 01.02.2019 20:00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek v MIC Štramberk od 15. ledna. Fotbalový klub Štramberk

Více

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena)

PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) PŘEHLED AKCÍ V SUŠICI rok 2015 průběžně aktualizováno ( změna programu vyhrazena) Termín Název akce Místo konání Pořadatel / kontakt Poznámka LEDEN 04.01. Příchod Tří králů náměstí Svobody Oblastní charita

Více

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008

Přehled kulturních akcí v členských obcích svazku v r. 2008 Leden Datum obec akce Kde 2.1. Prušánky Ohňostroj k uvítání Nového roku 5.1. Dolní Bojanovice Vinařský ples Obecní dům 5.1. Kostice Krojový ples Sokolovna 6.1. Josefov Tříkrálová sbírka 11.1. Prušánky

Více

13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015. Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015

13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015. Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015 13. 8. 9. 10. 2015 DEPO2015 Výsledky průzkumu ohlasů účastníků EVALUACE A MONITORING PROJEKTU PLZEŇ 2015 zábavná cesta historií pro všechny, kteří si chtějí hrát Interaktivní výstava pro děti na motivy

Více

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM Navštivte nejzajímavější a běžně uzavřené památky města Vrchlabí. Vystupte na věž kostela sv. Vavřince, prohlédněte si interiér klášterního kostela, zámku a Morzinské

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Základní škola Náchod Plhov: ŠVP Klíče k životu

Základní škola Náchod Plhov: ŠVP Klíče k životu VZDĚLÁVACÍ OBLAST: VZDĚLÁVACÍ OBOR: PŘEDMĚT: ČLOVĚK A JEHO SVĚT PRVOUKA PRVOUKA - 1. RNÍK Téma, učivo Rozvíjené kompetence, očekávané výstupy Mezipředmětové vztahy Poznámky Škola Jsem školák Naše škola,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

www.mekuc.cz PROGRAM ÚNOR 2016 Středa 3. února v 19.30 hodin hudební sál MKD REVIVAL SWING BAND PRAHA

www.mekuc.cz PROGRAM ÚNOR 2016 Středa 3. února v 19.30 hodin hudební sál MKD REVIVAL SWING BAND PRAHA Mělnické kulturní PROGRAM ÚNOR 2016 Středa 3. února v 19.30 hodin hudební sál MKD REVIVAL SWING BAND PRAHA Skladby tradičního jazzu, evergreenové melodie D. Ellingtona, C. Basieho, L. Armstronga, G. Gershwina

Více

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg Lesná Jirkov Chomutov Nová Ves v Horách Hora Svaté Kateřiny Litvínov - Meziboří Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg 1 25. 11. 2015 Olbernhau Muzeum Olbernhau Vernisáž vánoční výstavy Archa

Více

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 30/12

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 30/12 Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 30/12 Název materiálu: Testování žáků 8. a 9. tříd Hudba artificiální a nonartificiální Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík ANOTACE Škola: Základní škola Brno, Jana Babáka

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 26.1. - Ne 3.4. Po 1.2. denně mimo PO 9:00 12:00, 12:30 Flamberg Černá hodinka trocha

Více

název datum pořadatel místo popis akce

název datum pořadatel místo popis akce název datum pořadatel místo popis akce Dětský krojový ples 18.1.2015 Děcka z Buchlovic, Mgr. Lenka Rašticová, tel. Boršice Beseda o Izraeli - Mgr. Helena 21.1.2015 Československé kulturní centrum, ČSKC

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 Kulturní akce: Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 STROMY REPUBLIKY - výstava ve Spolkovém domě - pořádá Klub panenky ČR 9. 3. 2019 Zatre - pořádá Spolek rodáků

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Kód předmětu: MSBP_PC1

Kód předmětu: MSBP_PC1 PRAKTICKÉ ČINNOSTI 1 Kód předmětu: MSBP_PC1 O čem si budeme povídat? Obecně o pracovních činnostech Legislativní rovina předškolního vzdělávání Školský zákon 561/2004 RVP pro předškolní vzdělávání ŠVP

Více

The ICHEIC Program for Holocaust Education in Europe

The ICHEIC Program for Holocaust Education in Europe ICHEIC Humanitarian Fund Seminář pro české pedagogy 25. října 1. listopadu 2015 Yad Vashem Mezinárodní škola pro studium holokaustu ( - ISHS) místnost Neděle, 25. 10.2015: Vítejte v Izraeli 4:35 Přílet

Více

Životický portál. Od 22. února 2016 do 28. února 2016

Životický portál. Od 22. února 2016 do 28. února 2016 Životický portál Od 22. února 2016 do 28. února 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci únoru oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk SILLIKOVÁ Jiřina 28 75 ŽERDÍKOVÁ Božena 150 60 HROMÁDKOVÁ Libuše 177 60 JÍDELNÍ

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56

Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56 Identifikátor materiálu EU: ICT 3 56 Anotace Autor Jazyk Vzdělávací oblast Vzdělávací obor ICT = Předmět / téma Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Prezentace poskytuje stručný přehled o kulturním

Více

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety 2012 Obsah 2 Obsah prezentace Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kalendář vydání 2012 Kontakty

Více

Během pořádání celodenních kulturních programů se neprovádí.

Během pořádání celodenních kulturních programů se neprovádí. Návštěvní doba 5. 3. 27. 3. soboty a neděle 9 16 hodin 28. 3. Velikonoční pondělí 9 17 hodin 1. 4. 30. 4. denně mimo pondělí 9 17 hodin 1. 5. 31. 8. denně mimo pondělí 9 18 hodin 1. 9. 31. 10. denně mimo

Více

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 KINO Kino Sněžník Staré Město květen 2012 Sobota 19. května 2012 v 16 00 hodin Pan Popper a jeho tučňáci ( 94 minut) Rodinná komedie. Hřejivá rodinná komedie Pan Popper

Více

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 UDÁLOSTI A OZNÁMENÍ Druhá etapa průmyslové zóny Po zimní přestávce pokračují práce na výstavbě infrastruktury v druhé etapě průmyslové zóny. Zároveň probíhá také archeologický

Více

VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016

VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016 VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016 Vážení přátelé, jaro je tady! Posun času s mnohými z nás trochu zamával, ale máme večer dlouho světlo, zahrádky volají, všechno jen kvete. A je tu i další jarní číslo našeho Věstníku

Více

Zpravodaj 11. Podzim 2014

Zpravodaj 11. Podzim 2014 Zpravodaj 11 Podzim 2014 Milé děti, milé paní učitelky, pane řediteli, srdečně vás pozdravujeme z Brna i ze Strážnice. Naše řady se rozrůstají, posíláte nám zajímavé zprávy i fotografie o své práci v projektu

Více