dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )"

Transkript

1 Kontaktní osoba: Jiří Pálek Telefon: Fax: Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Implementace řešení prostředí pro MS Active Directory, MS Exchange a podpora SW technologií dle Prováděcí smlouvy 54/2009 Ministerstva vnitra licenční program Enterprise Identifikační údaje zadavatele: Název: Státní fond ţivotního prostředí České republiky IČ: Adresa sídla: Korespondenční adresa: Kaplanova 1931, Praha 11 Chodov, PSČ: Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ: Osoba oprávněná za zadavatele jednat: Petr Štěpánek, ředitel 1. PŘEDMĚT SMLOUVY 1.1. Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy podle 10 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou v trvání jednoho roku od data podpisu smlouvy, jejímţ předmětem je poskytnutí sluţeb proaktivní podpory zajišťující preventivní kroky vedoucí k předcházení kritickým situacím, zajištění profylaktických a konzultačních sluţeb v rozsahu do 155 hodin, poskytnutí reaktivních sluţeb pro řešení incidentů či problémů vzniklých v souvislosti s nasazováním či provozem produktů společnosti Microsoft v rozsahu do 30 hodin, poskytnutí podpory na základě potřeb zákazníka v rozsahu do 100 hodin Výchozí stav IT infrastruktury u zadavatele: technologie LDAP SAMBA a IBM Lotus Domino, 20 licencí Windows Server a 500 přístupových licencí pro Windows Server a MS Exchange Server (pořízené na základě Enterprise Agreement dle Prováděcí smlouvy Č. 54/2009 MInistestva Vnitra) licenční program Enterprise pro zadavatele.

2 1.3. Provedení analýzy heterogenního prostředí zadavatele s ohledem na rozhodnutí migrovat do prostředí MS Active Directory a MS Exchange. Výstupem této analýzy bude dokument obsahující soupis pouţívaných systémů/aplikací včetně posouzení jejich začlenění do plánované infrastruktury. V některých případech můţe analýza obsahovat i přehled změnových poţadavků nezbytných pro zajištění hladké migrace do prostředí Active Directory a Exchange, jako jsou například hardwarové zajištění běhu nových systémů, doporučení pro oblast sítí WAN apod Realizace migrace do prostředí MS Active Directory a MS Exchange. (dále projekt ADEX). V obou případech budou vyuţity nejnovější technologie, které zaručují dlouhou dobu ţivotnosti implementovaného řešení. Architektura řešení a následně i podrobný technický návrh konfigurace systémů i způsobu migrace bude vycházet z poţadavků a moţností zadavatele. Návrh všech systémů bude od počátku navrhován s důrazem na vysokou dostupnost. Vzhledem k aktuálně vyuţívaným technologiím bude návrh MS Active Directory koncipován jako nový návrh, protoţe současné technologie na jiných platformách nejsou pro jeho výstavbu vyuţitelné. Součástí implementačního projektu ADEX bude: Vedení projektu Návrh architektury MS Active Directory a MS Exchange v podmínkách zadavatele Technický návrh nasazení MS Active Directory a MS Exchange Sizing HW pro ADEX Implementace MS Active Directory na všechny lokality zadavatele Vytvoření struktury MS Active Directory včetně všech základních objektů jako jsou uţivatelé a skupiny Implementace serverové infrastruktury MS Exchange Návrh a realizace propojení MS Exchange se stávajícím systémem IBM Lotus Notes Integrace pracovních stanic do MS Active Directory Integrace serverů platformy Windows do MS Active Directory Vhodný způsob integrace serverů ostatních platforem 1.5. Časování projektu ADEX musí být takové, aby byl projekt dokončen do konce roku Místem plnění zakázky je pracoviště zadavatele na adrese Olbrachtova 2006/9, Praha 4 Michle, Kaplanova 1931/1, Praha 11 a krajská pracoviště zadavatele (adresy viz [ Předmět zakázky dle klasifikace CPV: (informační technologie).

3 1.8. Maximální celková cena za předmět plnění smlouvy uvedené v článku 1.1 nepřesáhne částku Kč bez DPH Předmět zakázky je financován z TA OPŢP a TA Programu Zelená úsporám. 2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE 2.1. Zadavatel poţaduje prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů dodavatele dle ustanovení 53 odst. 1 písm. a), b), c), d), e), f), g) h), i) a j) zákona formou čestného prohlášení podle ustanovení 62 zákona. Vzor čestného prohlášení dodavatele tvoří přílohu zadávací dokumentace Zadavatel poţaduje prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle 54 písm. a) a b) zákona předloţením následujících listin: a) splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle ustanovení 54 písm. a) předloţením výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm dodavatel zapsán, či předloţením výpisu z jiné obdobné evidence (je-li v ní dodavatel zapsán) a b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle ustanovení 54 písm. b) předloţením výpisu ze ţivnostenského rejstříku pokrývající celý předmět smlouvy. Výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů. Doklady k prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů dodavatelé předkládají v originále nebo úředně ověřené kopii. Dodavatelé mohou profesní kvalifikační předpoklady splnit dle 127 odst. 1 písm. b) výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, popř. dle 133 a násl. zákona certifikátem vydaným akreditovanou osobou v rámci systému certifikovaných dodavatelů, a to v rozsahu údajů v něm uvedených Zadavatel poţaduje prokázání splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů podle 55 odst. 1 písm. a) zákona. Dodavatel v rámci prokázání splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů předloţí pojistnou smlouvu uzavřenou se subjektem uvedeným v 3 odst. 1 zák. č. 363/1999 Sb., (pojišťovna), na základě které bude dodavatel pojištěn proti odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě. Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Pojistná smlouva nebo pojistný certifikát musí být předloţena v úředně ověřené kopii a její trvání musí pokrývat období plnění předmětu zakázky. Minimální hodnota kvalifikačního předpokladu:

4 Pojistná smlouva bude znít na minimální pojistnou částku ,- Kč a její podmínky budou pokrývat moţné způsobení škody dodavatelem zadavateli v rámci plnění předmětu smlouvy dle článku Zadavatel poţaduje prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele v rozsahu dle 56 odst. 2 zákona. Dodavatel k prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů předloţí: Oprávnění vydané výrobcem produktů v rozsahu licenčního programu Enterprise dodávat sluţby k těmto produktům uvedené v předmětu plnění dle čl. 1.1 Rozsah poţadovaných informací, způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu a minimální hodnota kvalifikačního předpokladu: Dodavatel doloţí úředně ověřenou kopii výše uvedeného oprávnění vydaného společností Microsoft Uchazeč můţe k prokázání kvalifikace předloţit výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů vydaný provozovatelem seznamu ( zákona), který nahrazuje splnění prokázání základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 zákona a profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona Uchazeč můţe prokázat splnění kvalifikace certifikátem vydaným v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náleţitosti stanovené v 139 zákona, a údaje v něm uvedené musí být platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace, tento certifikát nahrazuje splnění kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů. Certifikát dodavatel předloţí ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace. Certifikát musí být platný ve smyslu 140 odst. 1 zákona Uchazeč, který neprokáţe ve lhůtě pro podání nabídek splnění kvalifikace, bude vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. 3. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 3.1. Zadavatel poţaduje, aby uchazeč v nabídce a v závazném návrhu smlouvy uvedl maximální nepřekročitelnou cenu podle čl. 1.1 této ZD bez DPH Členění nabídkové ceny dle čl. 3.1 bude toto: Cenu za jednorázové poskytnutí sluţeb podpory SW technologií na jeden rok od podpisu smlouvy Cena za analýzu heterogenního prostředí Objednatele Cena za projekt ADEX 3.3 Ceny budou uvedeny jako ceny bez DPH, samostatně DPH a ceny s DPH. 4. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY 4.1. Uchazeč je povinen v nabídce uvést informace a skutečnosti vyplývající ze zákona Zadavatel poţaduje, aby uchazeči v rámci nabídky předloţili podepsaný a vyplněný návrh smlouvy s tím, ţe a) Uchazeč není oprávněn v závazném vzoru smlouvy měnit ţádná ustanovení

5 b) Uchazeč je povinen vyplnit ta ustanovení závazného vzoru smlouvy, která jsou označena jako vyplní uchazeč. Jedná se o následující ustanovení vzoru smlouvy: identifikace uchazeče (dodavatele) adresa pro doručování maximální cena poskytovaných sluţeb přílohy č Uchazeči jsou povinni strukturovat svou nabídku následujícím způsobem: a) krycí list nabídky (dle vzoru) b) čestné prohlášení o splnění kvalifikace (dle vzoru) c) doklady k prokázání splnění kvalifikace d) nabídková cena e) návrh harmonogramu projektu ADEX f) vyplněný návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče g) doklad o oprávnění osoby, která podepsala návrh smlouvy jednat za uchazeče h) příp. další dokumenty 4.4. Všechny listy nabídky musí být číslovány vzestupnou číselnou řadu a musí být zajištěny proti manipulaci (svázány a na přelepu svázání opatřeny razítkem a podpisem uchazeče). Nabídka bude předloţena v českém jazyce ve dvojím tištěném vyhotovení (jeden originál, jedna prostá kopie) a na CD Uchazeč podá nabídku v listinné podobě v uzavřené neporušené obálce označené viditelně Nabídka Implementace řešení prostředí pro MS Active Directory, MS Exchange a podpora SW technologií dle Prováděcí smlouvy 54/2009 Ministerstva vnitra licenční program Enterprise- NEOTEVÍRAT, na níţ bude uvedena kontaktní adresa uchazeče Nabídku je moţno ve lhůtě pro podání nabídek doručit (osobně kurýrní sluţbou nebo poštou) do podatelny zadavatele, která je v kanc. č ve čtvrtém patře budovy na adrese Olbrachtova 2006/9, , Praha Uchazeč je povinen v nabídce uvést, které části veřejné zakázky má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům včetně identifikačních údajů těchto subdodavatelů. Dodavatel je v takovém případě povinen předloţit smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níţ vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky. 5. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK 5.1 Nabídky budou hodnoceny podle základního kritéria ekonomické výhodnosti. Zadavatel stanovil následující dílčí kritéria a přidělil jim následující váhy: a) cena dle specifikace v čl váha 10 % b) cena dle specifikace v čl váha 20 %

6 c) cena dle specifikace v čl váha 30 % d) harmonogram ADEX váha 40% 5.2 Hodnocení nabídek bude provedeno bodovací metodou. Bodové hodnocení provede hodnotící komise v souladu se svým jednacím řádem podle následujících pravidel: a) V rámci dílčího hodnotícího kriteria dle 5.1 a) (Cena dle specifikace v čl ) bude hodnocena celková nabídková cena. Maximální počet bodů v rámci tohoto kriteria činí 100. Tímto počtem bodů bude hodnocena nejvýhodnější nabídka (nejniţší nabídková cena). Ostatní hodnocené nabídky získají bodovou hodnotu, které vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. b) V rámci dílčího hodnotícího kriteria dle 5.1 b) (Cena dle specifikace v čl ) bude hodnocena celková nabídková cena. Maximální počet bodů v rámci tohoto kriteria činí 100. Tímto počtem bodů bude hodnocena nejvýhodnější nabídka (nejniţší nabídková cena). Ostatní hodnocené nabídky získají bodovou hodnotu, které vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. c) V rámci dílčího hodnotícího kriteria dle 5.1 c) (Cena dle specifikace v čl ) bude hodnocena celková nabídková cena. Maximální počet bodů v rámci tohoto kriteria činí 100. Tímto počtem bodů bude hodnocena nejvýhodnější nabídka (nejniţší nabídková cena). Ostatní hodnocené nabídky získají bodovou hodnotu, které vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. d) V rámci dílčího hodnotícího kriteria dle bodu 5.1 d) (Harmonogram ADEX) bude hodnocen harmonogram, která nejlépe splní záměr zadavatel specifikovaný v bodě 1.4 a to analýza stávajícího stavu, návrh architektury Active Directory a Exchange a návrh implementace projektu ADEX. Maximální počet bodů v rámci tohoto kriteria činí 100. Body budou v rámci tohoto kritéria přidělovány tak, ţe hodnotící komise sestaví pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné a přiřadí nejvhodnější nabídce 100 bodů a kaţdé následující nabídce přiřadí takové bodové ohodnocení, které vyjadřuje míru splnění dílčího kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce. 5.3 Po přidělení bodů v rámci dílčích hodnotících kritérií budou provedeny následující kroky: a) (počet bodů přidělených v rámci prvního dílčího hodnotícího kritéria (Cena dle specifikace v čl ) bude vynásoben váhou dílčího kritéria 0,1 (10 %), b) (počet bodů přidělených v rámci prvního dílčího hodnotícího kritéria (Cena dle specifikace v čl ) bude vynásoben váhou dílčího kritéria 0,2 (20 %), c) (počet bodů přidělených v rámci prvního dílčího hodnotícího kritéria (Cena dle specifikace v čl ) bude vynásoben váhou dílčího kritéria 0,3 (30 %), d) počet bodů přidělených v rámci druhého dílčího hodnotícího kritéria (Harmonogram ADEX) bude vynásoben váhou dílčího kritéria 0,4 (40%), e) bude sečten počet bodů přidělených jednotlivým nabídkám a stanoveno jejich pořadí podle výše jejich bodového zisku.

7 6. ČASOVÉ LIMITY 6.1 Lhůta pro doručení písemných dotazů k zadávací dokumentaci končí dne Lhůta pro podání nabídek končí dne v 10:00 hod. 6.3 Otevírání obálek se uskuteční dne v 11:00 hod. 6.4 Zadávací lhůta trvá 90 dnů. 7. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI 71 Zadavatel poskytne dodatečné informace k zadávací dokumentaci pouze na základě písemné ţádosti v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona. Ţádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci musí být zadavateli doručeny nejpozději dvanáct dnů před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Prohlídka místa plnění se s ohledem na charakter veřejné zakázky nekoná. Přílohy: 1. krycí list nabídky 2. vzor čestného prohlášení o splnění kvalifikace

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Václav Vlček Tel./fax: 267 994 300 / 272 936 386 E-mail: Vaclav.vlcek@sfzp.cz Datum: 14. 7. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Telefon: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: leo.matusek@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Ing. Zdeněk Osmanczyk Jan Tůma Telefon: 267 994 114 267 994 288 Fax: E-mail: zdenek.osmanczyk@sfzp.cz jan.tuma@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných oblastech

Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných oblastech Kontaktní osoba: Karel Jech Tel.: 267 994 348 Fax: 272 936 383 E-mail: karel.jech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných

Více

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa:

Identifikační údaje zadavatele: Státní fond životního prostředí České republiky IČ: 00020729 Adresa sídla: Korespondenční adresa: Kontaktní osoba: Jan Sůva Telefon: 267 994 333 Fax: 272 936 597 E-mail: jan.suva@sfzp.cz č.j. SFZP 072269/2012 Datum: 30. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Pavel Komárek, Kateřina Vargová Telefon: 267 994 301 Fax: 272 936 383 E-mail: Pavel.komarek@sfzp.cz Katerina.vargova@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Kateřina Vargová Tel.: 267 994 411 Fax: 272 936 597 E-mail: katerina.vargova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek

Více

Organizace třídenní konference v termínu Prezentace japonských technologií v ČR

Organizace třídenní konference v termínu Prezentace japonských technologií v ČR Kontaktní osoba: Michal Uryč Tel.: 603 939 285 Fax: 272 936 386 E-mail: uryc@hereticpr.cz Název veřejné zakázky: Organizace třídenní konference v termínu 24. -- 26. 11. 2009 -- Prezentace japonských technologií

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Lenka Brandtová Telefon: 267 994 500 Fax: 272 936 597 E-mail: lenka.brandtova@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek / Jana Lánská Tel.: 267 994 410 / 267 994 310 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz / jana.lanska@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám

Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám Kontaktní osoba: Lenka Čejchanová Tel.: 267 994 262 Fax: 272 936 597 E-mail: Lenka.cejchanova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné právní poradenství pro program Zelená úsporám Zadávací dokumentace dle

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na dodavatele tiskařských služeb v roce 2008 náklad nad 500

Více

Personální audit pro Státní fond životního prostředí ČR

Personální audit pro Státní fond životního prostředí ČR Kontaktní osoba: Jitka Hurtová Tel.: 267 994 537 Fax: 272 936 386 E-mail: jitka.hurtova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Personální audit pro Státní fond životního prostředí ČR Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 386 E-mail: Martin.cech@sfzp.cz Datum: 14. 4. 2009 Název veřejné zakázky: Analýza budovy Kaplanova 1931/1 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č.

Více

Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek

Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Kontaktní osoba: Ján Ondík Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: Jan.ondik@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Zadávací dokumentace dle ustanovení 44

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Právní služby související s projekty a administrací Green Investment Scheme

Více

Zajištění údržby a následných aktualizací webových prezentací v gesci SFŽP ČR

Zajištění údržby a následných aktualizací webových prezentací v gesci SFŽP ČR Kontaktní osoba: Eva Širůčková, M. Mudruňka Tel./fax: 267 994 450, 267 994 352 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, milan.mudrunka@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Právní služby související s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Právní služby související s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Eva Freylichová / David Čada Tel.: 267 994 287 / 267 994 475 E-mail: eva.freylichova@sfzp.cz / david.cada@sfzp.cz Datum: 15. 9. 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba: Radek Hladík / Ondřej Smílek Tel./fax: 267 994 586 / 267 994 604 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 201971/2015 Č. VZ: 54/2015 Datum: 15. 2. 2016 Systémové č. VZ v E-ZAK: P16V00000301

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR

Diversifikovaný rozpočet SFŽP ČR Kontaktní osoba: Petr Stehlík Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: petr.stehlik@sfzp.cz Datum: 16. 12. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Dalibor Mašek Telefon: 267 994 445 Fax: 272 936 597 E-mail: dalibor.masek@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Martin Adámek Telefon: 267 994 447 Fax: 272 936 597 E-mail: martin.adamek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst.

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. Kontaktní osoba: Jan Sůva Tel./fax: 267 994 333 E-mail: jan.suva@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), k veřejné zakázce malého

Více

Jaromír Albrecht.

Jaromír Albrecht. Kontaktní osoba: Jaromír Albrecht Telefon: 267 994 352 Fax: 272 936 597 E-mail: jaromir.albrecht@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek Telefon: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz Datum: 27.2.2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Audit účetní závěrky SFŽP ČR sestavené k datu

Audit účetní závěrky SFŽP ČR sestavené k datu Kontaktní osoba: David Čada Tel.: 267 994 475 Fax: 272 936 597 E-mail: david.cada@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jiří Pálek Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 695 E-mail: verejna.zakazka@sfzp.cz Datum: 23. 3. 2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Master plán pro povodí Sázavy

Master plán pro povodí Sázavy Kontaktní osoba: Karel Jech Tel.: 267 994 348 Fax: 272 936 597 E-mail: Karel.Jech@sfzp.cz Datum: 5. března 2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Ivana Racková, Květa Černohlávková Tel.: 267 994 220, 267 994 464 Fax: 272 936 597

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: Martin.cech@sfzp.cz Datum: 7. 4. 2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: Martin.cech@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

Korespondenční adresa: Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 21

Korespondenční adresa: Olbrachtova 2006/9, Praha 4, PSČ 140 21 Kontaktní osoba: Lucie Barešová Tel.: 267 994 392 Fax: 272 936 597 E-mail: Č.j.: Č. VZ: lucie.baresova@sfzp.cz SFZP 105518/2013 11/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Zajištění údržby a následných aktualizací webových prezentací v gesci SFŽP ČR

Zajištění údržby a následných aktualizací webových prezentací v gesci SFŽP ČR Kontaktní osoba: Jaromír Albrecht Telefon: 267 994 352 Fax: 272 936 597 E-mail: jaromir.albrecht@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Datum: 15. 4. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel./fax: 267 994 537/272 936 597 E-mail: michaela.machalkova@sfzp.cz Datum: č.j. SFZP 29. 3. 2012 076172/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů Kontaktní osoba Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 095204/2014 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 22/2014 Datum: Název

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Rekultivace skládky

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoby: Iva Kotvová/Leo Steiner Tel.: 267 994 260 Fax: 272 936 386 E-mail: iva.kotvova@sfzp.cz, leo.steiner@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: Magdalena.krejsarova@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Organizace seminářů Zelená úsporám, včetně zajištění týmu lektorů

Organizace seminářů Zelená úsporám, včetně zajištění týmu lektorů Kontaktní osoba: Jasna Sýkorová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: Jasna.sykorova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizace seminářů Zelená úsporám, včetně zajištění týmu lektorů Zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jan Rambousek / David Čada Telefon: 267 994 559 / 267 994 475 Fax: 272 936 695 E-mail: jan.rambousek@sfzp.cz david.cada@sfzp.cz Datum: 15. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44

Více

Sada tašek na tříděný odpad 2015

Sada tašek na tříděný odpad 2015 Kontaktní osoba: Michaela Pulchartová, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 432 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 098218/2015 Č.VZ: 24/2015 Systém.

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky Odborné poradenství při kontrole veřejných zakázek Identifikační údaje zadavatele Organizace: Státní fond životního prostředí České republiky

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a

Více

Zadávací dokumentace. Návrh a organizace akcí pro veřejnost v regionech ČR k Programu GIS

Zadávací dokumentace. Návrh a organizace akcí pro veřejnost v regionech ČR k Programu GIS Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: Martin.cech@sfzp.cz Datum: 10. 3. 2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o.

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zajištění úklidových služeb Vítkov 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a

Více

Písemná výzva a zadávací dokumentace

Písemná výzva a zadávací dokumentace Písemná výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek a prokázání splnění kvalifikace Nákup cisternové automobilové stříkačky pro potřeby Jednotky SDH Pecka Jedná se o veřejnou zakázku na dodávku ve zjednodušeném

Více

ZŠ Arnultovice, Nový Bor, objekt Chanos - výměna výplní otvorů

ZŠ Arnultovice, Nový Bor, objekt Chanos - výměna výplní otvorů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu 9, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na stavební

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky OBEC ŽELEŠICE Zpracování Regulačního plánu Želešice Sádky II 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE D: NAŠE Č.j.: OIV/../Mv/2012 POČET LISTŮ DOPISU: 5 POČET PŘÍLOH DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Ing. Mikulová TEL: 596 803 304 FAX: 596 803 350 E-MAIL:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech, Ondřej Vrbický Tel.: 267 994 535, 267 994 555 Fax: 272 936 597 E-mail: martin.cech@sfzp.cz, ondrej.vrbicky@sfzp.cz Datum: 10. 12. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

Kontrola správnosti sledování znečištění odpadních vod dle 92 odst. 1 vodního zákona

Kontrola správnosti sledování znečištění odpadních vod dle 92 odst. 1 vodního zákona Kontaktní osoba: Jan Brychta Tel.: 267 994 407 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky

Více

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ JAKO ZAKÁZKA VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Veřejné osvětlení Chodníky Obříství-Semilkovice Obříství Identifikační údaje zadavatele: Obec Obříství Svatopluka Čecha 40 277 42 Obříství IČ: 00237141 Osoba

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva Sekce informatiky Odbor vnitřních informačních systémů Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043, DIČ: CZ72080043 V Praze dne 15. 3. 2012 Č. j.: 8675/12-5910-13790

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Poskytování tiskařských služeb v letech 2016-2017

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Poskytování tiskařských služeb v letech 2016-2017 Kontaktní osoba: Michaela Pulchartová / Magdaléna Navrátilová Tel./fax: 267 994 432 / 267 994 509 // fax: 272 936 597 E-mail: michaela.pulchartova@sfzp.cz / magdalena.navratilova@sfzp.cz Č. j.: SFZP 204122/2015

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), vedené pod názvem Oprava EPS

Více

Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Lucie Čermáková Tel.: 267 994 412 Fax: 272 936 597 E-mail: lucie.cermakova@sfzp.cz

Více

Poradenství pro Zprostředkující subjekt OPŽP v rámci implementace podmínek Přílohy č. 7 PD OPŽP

Poradenství pro Zprostředkující subjekt OPŽP v rámci implementace podmínek Přílohy č. 7 PD OPŽP Kontaktní osoba: Ivana Weberová / Tomáš Mikulecký Tel.: 267 994 554 / 267 994 194 E-mail: ivana.weberova@sfzp.cz / tomas.mikulecky@sfzp.cz Fax: 272 936 597 Datum: 21. 1. 2013 Č.J.: SFZP 007321/2013 Číslo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název zakázky veřejné Outsourcing odborných služeb

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Leo Steiner Telefon: 267 994 489 Fax: 272 936 E-mail: leo.steiner@sfzp.cz Datum: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kaplanova 1931, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00. Ing. arch. Petr Štěpánek, Ph.D., ředitel

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kaplanova 1931, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00. Ing. arch. Petr Štěpánek, Ph.D., ředitel Název veřejné zakázky: Obchodní firma nebo název / Obchodní firma nebo jméno a příjmení: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) TECHNICKÁ

Více

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM Výzva více zájemcům k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. Veřejný zadavatel: Zadavatel: Obec Podolí Zástupce obce: Sídlo: Podolí č.p. 1, 664 03 IČO: 00282332 DIČ: CZ00282332 Zastoupený: Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

POPIS PROJEKTU A VÝCHOZÍ STAV

POPIS PROJEKTU A VÝCHOZÍ STAV Kontaktní osoba: Jaroslav Heikenwälder Kateřina Jiráková Tel. / fax: 267 994 345 / 272 936 597 267 994 537 / 272 936 597 E-mail: jaroslav.heikenwalder@sfzp.cz katerina.jirakova@sfzp.cz Č. j.: SFZP 010944/2014

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: POČET LISTŮ DOPISU: OIV/96189/Kzl/11 VYŘIZUJE: Bc. Martina

Více