1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj."

Transkript

1 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne od hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Lomoz Milan, Ing., starosta Kouba Rudolf, Ing. Sýkora Jan Tošovská Jitka, místostarostka Kuldová Petra Šimůnek Libor Dufková Hana Límanová Jaromíra Šťastná Jana, Mgr. Fejfar Radek, Bc. Machková Iva, Mgr. Vernerová Květuše, Mgr. Folprechtová Vendulka Orolínová Iveta Voleman Lukáš Ježek Jaroslav Pelc Radek Votočková Miroslava, Mgr. Radochová Iva, Mgr. Zelený Martin, MUDr. Omluven: Miloš Jirdásek Ostatní přítomní: Bc. Zdeněk Krenický, tajemník MÚ, Miroslav Šimon, vedoucí RaMM Jednání zahájil starosta města Ing. Milan Lomoz. Konstatoval, že zasedání zastupitelstva města bylo svoláno v souladu se zákonem o obcích a jednacím řádem. Je konáno jako veřejné, o místě, čase a programu jednání byla veřejnost informována obvyklým způsobem. Dále konstatoval, že ze zasedání je pořizován zvukový záznam pro účely vyhotovení zápisu, který bude schválen na následujícím jednání zastupitelstva města. V případě, že s tímto občan nesouhlasí, je oprávněn požádat, aby nebyl zachycován jeho slovní projev. V 17:05 hod. je přítomno 20 členů zastupitelstva města, jednání zastupitelstva bylo usnášeníschopné. Ověřovateli zápisu z jednání zastupitelstva byli navrženi a schváleni: MUDr. Martin Zelený Vendulka Folprechtová Schváleno Za členy návrhové komise byli navrženi a schváleni: Petra Kuldová předseda komise Jaromíra Límanová - člen Mgr. Miroslava Votočková člen Schváleno Zápis z jednání ze dne byl ověřen a zveřejněn na úředních deskách a internetových stránkách města. K zápisu ze dne nebyla vznesena žádná připomínka, je tento na základě 7 odst. 4 Jednacího řádu schválen Navržený program jednání: 1. Zahájení 2. Interpelace občanů 3. Kontrola usnesení 4. Finanční záležitosti a) Plnění rozpočtu 1, b) Rozpočtové opatření č. 1/ Majetkové záležitosti a) Neprodej pozemku -. b) Neprodej pozemku -. c) Žádost o vyjádření k bezúplatnému převodu pozemku d) Prodej nemovitosti bývalé kotelny a pozemků sepsání nové kupní smlouvy e) Žádost o beúplatný převod pozemků státní pozemkový úřad f) Schválení obnovy památek v rámci Programu regenerace MPZ a MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok Ostatní 1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

2 a) Žádost o sponzorský dar b) Protokol o kontrole Kontrolního výboru c) VaK zástupce na VH d) Odměny uvolněným a neuvolněným zastupitelům města Bělá pod Bezdězem 7. Interpelace občanů a členů zastupitelstva 8. Závěr Dodatečně byly na program jednání zařazeny 3 body: 1) Rozpočtové opatření č oprava 2) Stahujeme z programu odměny uvolněným a neuvolněným zastupitelům města Bělá pod Bezdězem usnesení platí od po celou dobu 3) Volba zástupce města do Dozorčí rady VaK Mladá Boleslav, a.s. na období ) VaK zástupce na VH oprava náhradníka O schválení zařazení bodů do programu jednání bylo hlasováno Schváleno (H1-uvedeno v přehledu hlasování) Poté se přistoupilo k hlasování o schválení programu v upraveném znění Schváleno (H2-uvedeno v přehledu hlasování) Upravený program jednání: 1. Zahájení 2. Interpelace občanů 3. Kontrola usnesení 4. Finanční záležitosti a) Plnění rozpočtu 1, b) Rozpočtové opatření č. 1/ Majetkové záležitosti a) Neprodej pozemku -. b) Neprodej pozemku -. c) Žádost o vyjádření k bezúplatnému převodu pozemku d) Prodej nemovitosti bývalé kotelny a pozemků sepsání nové kupní smlouvy e) Žádost o beúplatný převod pozemků státní pozemkový řád f) Schválení obnovy památek v rámci Program regenerace MPZ a MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok Ostatní a) Žádost o sponzorský dar b) Protokol o kontrole Kontrolního výboru c) VaK zástupce na VH d) Volba zástupce města do Dozorčí rady VaK Mladá Boleslav, a.s. na období Interpelace občanů a členů zastupitelstva 8. Závěr Zapisovatelkou z dnešního jednání a kontrolou sčítání hlasů při hlasování byla pověřena Radka Hoznauerová. I. Interpelace občanů Ing. Vokoun napsal jsem panu starostovi s dotazem na časté výpadky elektrické energie, aby byla prověřena příčina a nebylo mi odpovězeno Chtěl bych, aby energetici se o to starali, proč tak často vypadává elektrika Ing. Lomoz omlouvá se, že hned neodpověděl na . Výpadek byl způsoben havárií mezi Bítouchovem a Bělou pod Bězdězem (důsledkem vichřice). Bylo energetikům voláno o krátkodobých výpadkách, ale netuší, co to způsobuje a nadále to budou řešit D. Femiaková dotaz jestli by se nemohly přidat lavičky na hřiště u Vodojemu, jelikož tam chodí dost lidí a není si kam sednout. Cesta k bývalému ČSAD - není po cestě žádný odpadkový koš, chodí tam dost pejskařů a není kam házet odpad Ing. Lomoz tak poprosíme TS, aby tam daly odpadkový koš. Lavičky také určitě vyřešíme a přidáme. 2 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

3 p. Vaňoučková chtěla jsem se zeptat na situaci ohledně vystěhovaných občanů na Jeteli, přijde mi, že tady máme čím dál více lidí bez domova a jak to bude město řešit. U kontejnerů u Koníčka je neustále nepořádek. Ing. Lomoz vystěhovali jsme jen jedny. Není nám to lhostejné, řešíme tenhle problém, ale není to jednoduché. Jednání ZM opustil MUDr. M. Zelený v 17,10 hod, počet členů ZM 19. II. Kontrola usnesení Komentář podal tajemník města Bc. Z. Krenický, shrnul usnesení, která jsou v řešení. Vzato na vědomí. a) Plnění rozpočtu 1, III. Finanční záležitosti b) Rozpočtové opatření č. 1/2015 Hlasování (usnesení č.56/2015) Hlasování (usnesení č.57/2015) IV. Majetkové záležitosti K majetkovým záležitostem podal komentář M. Šimon, vedoucí odboru RaMM. K jednání ZM se připojil MUDr. M. Zelený v 17,31 hod., počet členů ZM 20. a) Žádost o odkup části pozemku v k. ú. Bělá pod Bezdězem p. J. Sýkora v jaké je to fázi odpověď S. Beran, vedoucí odboru výstavby odstranění nepovolené stavby řešíme celou jeho stavbu Ing. Kouba z přirozených vodotečí je nevhodné dělat soukromé pozemky, doporučuji neprodávat Hlasování (usnesení č.58/2015) b) Žádost o odkup části pozemku v k. ú. Bělá pod Bezdězem manželé Bez dotazů, připomínek. Hlasování (usnesení č.59/2015) c) Žádost o vyjádření k bezúplatnému převodu pozemku Bez dotazů, připomínek. d) Prodej nemovitosti bývalé kotelny a pozemků sepsání nové kupní smlouvy Bez dotazů, připomínek. e) Žádost o bezúplatný převod pozemků státní pozemkový úřad Ing. Kouba v pozemku směrem ke hřbitovu vedou plyn, voda a kanalizace Hlasování (usnesení č.60/2015) Hlasování (usnesení č.61/2015) Hlasování (usnesení č.62/2015) Hlasování (usnesení č.63/2015) 3 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

4 f) Schválení obnovy památek v rámci Programu regenerace MPZ a MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok 2015 J. Sýkora v kostele Povýšení sv. Kříže se jedná už o předfinální část odpověď M. Šimon zbývá ještě sakristie (samostatná část), která by si zasloužila také opravu, ale uvidíme, jestli církev se bude hlásit se svojí žádostí Ing. Kouba jak máme na letošní rok zajištěnou fakturu, aby jí Česká provincie Řádu sv. Augustina neposlala pozdě a mi nemuseli vracet část dotace odpověď M. Šimona je předpoklad, že dokončené realizace prací budou ukončeny koncem léta Hlasování (usnesení č. 64/2015) Hlasování (usnesení č. 65/2015) Hlasování (usnesení č. 66/2015) V. Různé a) Žádost o sponzorský dar J. Sýkora už jsem to říkal na RM, nemůžu s touto částkou souhlasit, i když kvituji práci a nápad Policie ČR. Nemáme zkušenosti s touto akcí, jelikož je poprvé a je jednorázová, proto jsem na RM navrhoval ,-Kč. Ing. Kouba bylo by dobré poprosit okolní obce a města o příspěvek na tuto akci (budou se zúčastňovat děti okolních měst a obcí) L. Voleman obce i města finančně podpořili tuto akci Hlasování (usnesení č.67/2015) b) Protokol o kontrole Kontrolního výboru 01/2015 odložen do dalšího jednání ZM z důvodu neúplnosti zápis bude doplněn o chybějící podpis a vyjádření p. Kochmana Ing. Kouba zápis neodpovídá zákonu o obcích 119 čl. 4 a 5. Mgr. Vernerová vznesla připomínky k zápisu. Na požádání p. starosty je dodá písemnou formou. Vyjádření k těmto připomínkám bude vypracováno písemně a budou přílohou zápisu KV. c) Delegování zástupce města pro účast na jednání VH společnosti VaK MB, a.s. Hlasování (usnesení č.68/2015) d) Volba zástupce města do Dozorčí rady VaK Mladá Boleslav, a.s. na období Hlasování /usnesení č.69/2015) V. Interpelace občanů a členů zastupitelstva Ing. Vokoun měl by se posoudit nový kruhový objezd u čerpací stanice jsou špatně viditelné dělicí čáry, atd. jestli to je ještě v záruce Ing. Lomoz v záruce kruhový objezd je dělicí čára se budou obnovovat malovaly se v zimě (použit slabší nátěr) počítáno s opravou H. Dufková oslovila jí obyvatelka Radechovské ulice jezdí tam auta vyšší rychlostí návrh retardér nebo snížení rychlosti Ing. Lomoz zažádáme o snížení rychlosti J. Sýkora web města se připravuje příprava směrnice na VŘ probíhá pamětní deska věnovaná památce p. Jana Nepomuka Jiřiště je dokončena (nyní uložena na MÚ) a slavnostně odhalena bude dne na svátek sv. Jana Nepomuckého v kostele Povýšení sv. Kříže I. Orolínová na dětském hřišti u panelového domu je na herním prvku uvolněné madlo pískoviště je zrušené, tak jestli by nebylo dobré ho dosypat hlínou a osázet nenáročnou zelení 4 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

5 M. Kochman opravíme a zkontrolujeme ostatní herní prvky a na pískoviště se podíváme J. Límanová připomínka k vlakovému nástupišti nástupiště je nízké a starší lidé mají problém do vlaku nastoupit L. Šimůnek přes Bělou pod Bezdězem jezdí moderní vlaky, které mají výsuvné schůdky i plošiny pro vozíčkáře Ing. Lomoz město zažádá SŽCD, o zvýšení nástupišť Bělá nádraží a Bělá Bezděz P. Kuldová děkuji všem, kteří poslali své fotografie ohledně webu města a ti, kteří neodpověděli, prosím o poslání u, zda fotografii chtějí uveřejnit či nikoliv Ing. Lomoz dne od 18,30 hod se koná akce 100 balónů pokud bude příznivé počasí, jeden balón poletí z náměstí VI. Usnesení Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem ze dne /2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst. 2 písm. b) zák. č.128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje plnění rozpočtu města za měsíc leden a únor Příjmy jsou ve výši 5, ,69 Kč, výdaje 10, ,97 Kč. Do Fondu rezerv a rozvoje bylo převedeno 5, ,-Kč, což snižuje příjmovou část rozpočtu. 57/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84, odst. 2, písm. b) zák. č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje změnu schváleného rozpočtu na rok 2015 na základě 1. rozpočtového opatření. Plánované příjmy se navyšují o ,72 Kč na ,72 Kč, výdaje se navyšují o ,51 Kč na ,51 Kč. 58/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích v platném znění neschvaluje prodej části městského pozemku p. č. 2240/1 lesní pozemek o výměře cca 36 m 2 v k.ú. Bělá pod Bezdězem. 59/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích v platném znění neschvaluje prodej části městského pozemku p. č. 2240/1 lesní pozemek a část městského pozemku p. č. 2216/34 ostatní plocha v k. ú. Bělá pod Bezdězem. 60/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č.128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje žádost o bezúplatný převod pozemku p. č. 2702/8 ostatní plocha v k.ú. Bělá pod Bezdězem od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových do vlastnictví města Bělá pod Bezdězem. 61/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění revokuje usnesení ZM č. 71/2012 ve znění Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění schvaluje prodej části pozemku p. č. 2122/2 o výměře 528 m 2, stp. č o výměře 339 m 2 a objekt kotelny bez č. p. za 1,- Kč panu trvale bytem Vranové 1. díl 386, Malá skála, Železný Brod a paní, trvale bytem K Vltavě 647/63a, Praha 12 Modřany s podmínkou, že uhradí náklady za vklad do KN ve výši 1 000,-Kč a zpracování GP pro oddělení pozemku). 62/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění schvaluje sepsání nové kupní smlouvy na prodej části pozemku p. č. 2122/2 o výměře 528 m 2 a pozemek p.č o výměře 339 m 2 za 1,- Kč panu.. trvale bytem Vranové 1. díl 386, Malá skála a paní, trvale bytem K Vltavě 647/63a, Praha 12 Modřany. 63/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění schvaluje žádost o bezúplatný převod pozemků p.č. 411/1, pp. č. 2124/5, pp. č. 889/1, pp. č. 889/3, pp. č. 889/4 a pp. č. 892/1 z vlastnictví České republiky - Státní pozemkový úřad s příslušností hospodařit s majetkem státu, IČ: do vlastnictví Města Bělá pod Bezdězem, IČ: /2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst.1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích schvaluje rozdělení státní finanční dotace v rámci Programu regenerace městské památkové zóny MPZ a městské památkové rezervace MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok 2015 a realizaci obnovy takto: Římskokatolická farnost Bělá pod Bezdězem kostel Povýšení sv. Kříže (další etapa obnovy) restaurování nástěnných maleb stropu hlavní lodi kostela v prostoru pod kůrem v celkovém finančním objemu ,- Kč s finanční podporou státu ,- Kč, podílem vlastníka (církve) 0,- Kč a podílem města 0,- Kč. 65/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst.1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích schvaluje rozdělení státní finanční dotace v rámci Programu regenerace městské památkové zóny MPZ a 5 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

6 městské památkové rezervace MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok 2015 a realizaci obnovy takto: Česká provincie Řádu sv. Augustina- odvlhčení kaple sv. Tomáše Tolentinského a sakristii v kostele sv. Václava v Bělé pod Bezdězem- III. Etapa (dokončení sanace stavebních konstrukcí v kapli sv. Mikuláše Tolentinského a sakristii- oprava tesařských a truhlářských prvků) ve finančním objemu ,- Kč s finanční podporou státu ,- Kč, podílem vlastníka ( církve ) ,- Kč a podílem města ,- Kč. 66/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst.1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích schvaluje rozdělení státní finanční dotace v rámci Programu regenerace městské památkové zóny MPZ a městské památkové rezervace MPR v Bělé pod Bezdězem pro rok 2015 a realizaci obnovy takto: Město Bělá pod Bezdězem- zajištění havarijního stavu městského opevnění jižně od České brány v Bělé pod Bezdězem (oprava havarijního stavu, zajištění a konzervace části hlavní hradby) v celkovém finančním objemu ,- Kč bez DPH s finanční podporou státu ,- Kč, podílem vlastníka (města) ,- Kč. 67/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 85 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje pro Obvodní oddělení Policie ČR Bělá p. Bezdězem jako sponzorský dar částku ,- Kč k uskutečnění Dětského dne s Integrovaným záchranným systémem v areálu Motorland Bělá dne /2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst. 2 písm. f) zák. č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje delegování pro účast na jednání Valné hromady společnosti VaK Mladá Boleslav, a.s., konané v Mladé Boleslavi, zastupitele města Bělá pod Bezdězem Jana Sýkoru. 69/2015 Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem dle 84 odst. 2 písm. g) zák. č. 128/2000 Sb. o obcích v platném znění schvaluje jako statutárního zástupce Města Bělá pod Bezdězem na volbu do Dozorčí rady společnosti Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, a.s., konané na Valné hromadě této společnosti dne v Mladé Boleslavi, Ing. Milana Lomoze, starostu města. Starosta města ukončil jednání zastupitelstva města v 18:50 hod. V Bělé pod Bezdězem dne: Ing. Milan Lomoz starosta města. Jitka Tošovská místostarostka Ověřovatelé: MUDr. Martin Zelený Vendulka Folprechtová 6 Zapsala: R. Hoznauerová, asist.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.73/2017) Hlasování (usnesení č.74/2017) Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.73/2017) Hlasování (usnesení č.74/2017) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 4/2017 konaného dne 13.02. 2017 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2018 konaného dne 25.06. 2018 od 15:30 hodin v terénu na pozemku p.č.2155/2 a dále pokračovala v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni:

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č. 27/2014 konaného dne 1. 12. 2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka Mgr.

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 26/2017 konaného dne 27.11. 2017 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

MUDr. Zelený Martin Schváleno 13-0-0

MUDr. Zelený Martin Schváleno 13-0-0 Zápis ze 4. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 4. 6. 2014 od 17 00 hod. v klubu ZŠ, Máchova ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Tošovská Jitka, starostka Ing. Lomoz Milan Toman

Více

Omluveni: Voleman Lukáš, Hentek Lukáš, Zelený Martin, MUDr., Mencl Martin, Mgr., Fejfar Radek, Bc., Ježek Jaroslav, Šimůnek Libor, Bc.

Omluveni: Voleman Lukáš, Hentek Lukáš, Zelený Martin, MUDr., Mencl Martin, Mgr., Fejfar Radek, Bc., Ježek Jaroslav, Šimůnek Libor, Bc. Zápis ze 04. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 15. 5. 2019 od 17:00 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Verner Jaroslav, Ing., starosta Dubec

Více

V 17:03 hod. je přítomno 14 členů zastupitelstva města, jednání zastupitelstva je usnášeníschopné.

V 17:03 hod. je přítomno 14 členů zastupitelstva města, jednání zastupitelstva je usnášeníschopné. Zápis z 06. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 31. 7. 2019 od 17:03 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Verner Jaroslav, Ing., starosta Fejfar

Více

Ověřovateli zápisu z jednání zastupitelstva byli navrženi a schváleni: Jan Sýkora Ing. Rudolf Kouba Schváleno 19-0-1

Ověřovateli zápisu z jednání zastupitelstva byli navrženi a schváleni: Jan Sýkora Ing. Rudolf Kouba Schváleno 19-0-1 Zápis z 10. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 17. 12. 2014 od 17 00 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Lomoz Milan, Ing., starosta Kouba

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.412/2016) Hlasování (usnesení č.413/2016) Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.412/2016) Hlasování (usnesení č.413/2016) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá pod Bezdězem č. 21/2016 konaného dne 12. 09. 2016 od 15:31 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman,

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá pod Bezdězem č. 14/2016 konaného dne 06.06.2016 od 15:34 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 10/2016 konaného dne 11.04.2016 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Mgr. Květuše Vernerová,

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č. 462/2017) Hlasování (usnesení č.464/2017)

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č. 462/2017) Hlasování (usnesení č.464/2017) Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 20/2017 konaného dne 18.09. 2017 od 15:31 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.101/2018) c) Půjčka TJ Sokol Bělá pod Bezdězem Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.101/2018) c) Půjčka TJ Sokol Bělá pod Bezdězem Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 05/2018 konaného dne 12.03. 2018 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Při zahájení jednání rady bylo přítomno 6 členů rady. Rada města Bělá p.b. byla usnášeníschopná.

Při zahájení jednání rady bylo přítomno 6 členů rady. Rada města Bělá p.b. byla usnášeníschopná. Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č.6/2012 konaného dne 26.3. 2012 od 15:30 hodin v jednací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Jaroslav Verner, starosta Jitka Tošovská, místostarostka Ondrej

Více

Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.104/2016) Hlasování (usnesení č.

Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.104/2016) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 07/2016 konaného dne 14.03. 2016 od 15:33 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Ing. Rudolf Kouba, člen

Více

Bc. Radek Fejfar, člen rady Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Bc. Radek Fejfar, člen rady Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 5/2017 konaného dne 06.03. 2017 od 15:33 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č. 03/2015 konaného dne 19.1.2015 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jan Sýkora, člen rady - příchod 15:40

Více

Omluveni: Gáborik Ondrej, Machková Iva, Šárog Karel, Šimůnek Libor, Šindelář František, Mgr. Šťastná Jana

Omluveni: Gáborik Ondrej, Machková Iva, Šárog Karel, Šimůnek Libor, Šindelář František, Mgr. Šťastná Jana Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 2.11.2011 od 17 00 hod. v klubu ZŠ, Máchova ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Verner Jaroslav, starosta Ing.Kouba Rudolf Toman

Více

1 Zapsala: R.Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj.

1 Zapsala: R.Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj. Zápis z 1. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 18. 02. 2015 od 17 00 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Lomoz Milan, Ing., starosta Sýkora

Více

1 Zapsala: Ing.Z.Poláková

1 Zapsala: Ing.Z.Poláková Zápis z 3. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 13.6.2012 od 17 00 hod. v klubu ZŠ, Máchova ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Verner Jaroslav, starosta Ing. Liška Jaroslav

Více

Libor Šimůnek, člen rady

Libor Šimůnek, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 06/2016 konaného dne 29.02. 2016 od 15:35 hodin v kanceláři paní starostky MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.48/2018)

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.48/2018) Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 03/2018 konaného dne 12.02. 2018 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 18/2018 konaného dne od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 18/2018 konaného dne od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 18/2018 konaného dne 10. 09. 2018 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka města Lukáš Voleman,

Více

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: a) Uzavření splátkového kalendáře. Hlasování 6-1-0 (usnesení č.

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: a) Uzavření splátkového kalendáře. Hlasování 6-1-0 (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 33/2015 konaného dne 12.10. 2015 od 15:32 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

V 17:03 hod. je přítomno 21 členů zastupitelstva města, jednání zastupitelstva je usnášeníschopné.

V 17:03 hod. je přítomno 21 členů zastupitelstva města, jednání zastupitelstva je usnášeníschopné. Zápis Z 05. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 12. 6. 2019 od 17:03 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Verner Jaroslav, Ing., starosta Dubec

Více

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 1/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 1. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.386/2016)

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.386/2016) Zápis z jednání Rady města Bělá pod Bezdězem č. 20/2016 konaného dne 29. 08. 2016 od 15:31 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 01/2018 konaného dne od 15:34 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 01/2018 konaného dne od 15:34 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 01/2018 konaného dne 15.01. 2018 od 15:34 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Fejfar, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.522/2017)

Fejfar, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.522/2017) Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 24/2017 konaného dne 30.10. 2017 od 15:33 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Bc. Radek Fejfar, člen rady Libor Šimůnek, člen rady, od 16:00 hod. Program jednání a stanoviska rady:

Bc. Radek Fejfar, člen rady Libor Šimůnek, člen rady, od 16:00 hod. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 09/2016 konaného dne 30.03.2016 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Ing. Rudolf Kouba, člen

Více

Jitka Tošovská, místostarostka Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování 5-0-0 (usnesení č.

Jitka Tošovská, místostarostka Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování 5-0-0 (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 23/2015 konaného dne 8. 7. 2015 od 15:36 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Mgr. Iva Machková, člen rady

Mgr. Iva Machková, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 36/2015 konaného dne 26.10. 2015 od 15:35 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.304/2016) Hlasování (usnesení č.305/2016) Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.304/2016) Hlasování (usnesení č.305/2016) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá pod Bezdězem č. 16/2016 konaného dne 20.06.2016 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 15/2017 konaného dne 19.06. 2017 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.335/2016) Hlasování (usnesení č.336/2016) Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.335/2016) Hlasování (usnesení č.336/2016) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá pod Bezdězem č. 17/2016 konaného dne 18.07.2016 od 15:33 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne 17. 06. 2019 od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Jaroslav Verner, starosta města Jan Sýkora, místostarosta

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2015 konaného dne 30. 3. 2015 od 15:30 hodin v kanceláři p. starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 11/2019 konaného dne 03. 06. 2019 od 16:00 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města Mgr. Květuše Vernerová, členka

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 20.3.2019 36/4/ZM/2019 Kontrola plnění úkolů kontrolu plnění úkolů ke dni 20.03.2019.

Více

Omluveni: Gáborik Ondrej, Ing. Kouba Rudolf, Žalmánková Světlana

Omluveni: Gáborik Ondrej, Ing. Kouba Rudolf, Žalmánková Světlana Zápis z 2. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 24.4.2013 od 17 00 hod. v klubu ZŠ, Máchova ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Verner Jaroslav, starosta Límanová Jaromíra Šindelář

Více

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování 5-0-0 (usnesení č. 321/2015)

Mgr. Iva Machková, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování 5-0-0 (usnesení č. 321/2015) Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 21/2015 konaného dne 22. 6.2015 od 15:33 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj.

1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj. Zápis z 4. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 16. 09. 2015 od 17:00 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Lomoz Milan, Ing., starosta Kouba Rudolf,

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 19/2015 konaného dne 8. 6.2015 od 15:35 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

USNESENÍ č. 1/2019. Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 1/2019. Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 1/2019 Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/1/2019 ZM bere na vědomí informaci starosty

Více

Za členy návrhové komise byli navrženi a schváleni: Šimůnek Libor předseda komise Ing. Milan Lomoz - člen Jaromíra Límanová člen Schváleno 13-0-0

Za členy návrhové komise byli navrženi a schváleni: Šimůnek Libor předseda komise Ing. Milan Lomoz - člen Jaromíra Límanová člen Schváleno 13-0-0 Č.j: ASIST/1788/2014; Ev.č: 3272/2014 spis. znak 101.2.1; skartační znak A/10 Zápis z 5. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 21. 7. 2014 od 17 00 hod. v zasedací místnosti MÚ v

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 3/2017 konaného dne 30.01. 2017 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Jaromíra Límanová, členka

Více

Libor Šimůnek, člen rady

Libor Šimůnek, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 17/2015 konaného dne 27. 5.2015 od 15:30 hodin v terénu města Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Lukáš Voleman, člen rady Radek Pelc, člen

Více

Lukáš Voleman, člen rady

Lukáš Voleman, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 27/2015 konaného dne 17. 8. 2015 od 15:36 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jan Sýkora, člen rady. Jitka

Více

Jan Sýkora, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Jan Sýkora, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 31/2015 konaného dne 14. 9. 2015 od 15:30 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 7/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

Jan Sýkora, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Jan Sýkora, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 03/2016 konaného dne 18.01. 2016 od 15:30 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, místostarostka Radek Pelc, člen rady

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č. 04/2015 konaného dne 2.2.2015 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jan Sýkora, člen rady Jitka Tošovská,

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne 01. 07. 2019 od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města MUDr. Martin Zelený, člen rady

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.11.2017 Usnesení č. 154 /17-181 /17 154/17 Volba návrhové komise 155/17 Schválení programu 156/17 Sloučení návrhové a volební

Více

U S N E S E N Í. 5. Závěrečný účet Města Kojetína za rok 2012 a účetní závěrka za rok 2012 (tisk Z/156)

U S N E S E N Í. 5. Závěrečný účet Města Kojetína za rok 2012 a účetní závěrka za rok 2012 (tisk Z/156) 1 U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 26. března 2013 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č.28/2014 konaného dne 15. 12. 2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka Mgr.

Více

1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj.

1 Zapsala: R. Hoznauerová, asist. Kontrola: Bc. Z. Krenický, taj. Zápis z 5. jednání Zastupitelstva města Bělá pod Bezdězem konaného dne 4. 11. 2015 od 17:00 hod. v klubu Základní školy v Máchově ul. v Bělé pod Bezdězem. Přítomni: Lomoz Milan, Ing., starosta Kouba Rudolf,

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 04/2015 konaného dne 16. 2.2015 od 15:30 hodin v kanceláři p. starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jan Sýkora, člen rady Jitka Tošovská,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 13. června 2013 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16,00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

S B Í R K A U S N E S E N Í

S B Í R K A U S N E S E N Í R o č n í k 2 0 1 3 S B Í R K A města Mladá Boleslav ve volebním období 2010-2014 Číslo 107 Vydána dne 1. 2. 2013 Obsah: Usnesení zastupitelstva města 3421. Zpráva o vyřízení interpelací 3422. Návrh plánu

Více

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.596/2017)

Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.596/2017) Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 27/2017 konaného dne 11.12. 2017 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 27. března 2014 od 15:00 do 19:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Lukáš Voleman, místostarosta, od 16:10 hod. Program jednání a stanoviska rady:

Lukáš Voleman, místostarosta, od 16:10 hod. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 05/2016 konaného dne 15.02. 2016 od 15:32 hodin v kanceláři paní starostky MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Libor Šimůnek, člen rady Ing.

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Ing. Pavel Strnad (7) Antonín Vyšohlíd (2) Vladimír Hejtmanský

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Obec Horní Bukovina ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Přítomni: Omluveni: Beran Radovan, Baboráková

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel.

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel. Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září 2018 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Při zahájení jednání rady bylo přítomno 5 členů rady. Rada města Bělá p.b. byla usnášeníschopná. Program jednání a stanoviska rady:

Při zahájení jednání rady bylo přítomno 5 členů rady. Rada města Bělá p.b. byla usnášeníschopná. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č.19/2012 konaného dne 24. 9. 2012 od 15:30 hodin v jednací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Jaroslav Verner, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Ustavující zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 1/2018 dne 29. října 2018 Místo konání: Sál restaurace, Ostředek 43 Začátek zasedání: 17:40 hod Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p.

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. Z Á P I S z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne 26. 2. 2018 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. 123 Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů. Omluven: Milan Blažek.

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 377/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 377/ /ZM Usnesení z 36. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 3. 8. 2017 v 17:30 hodin v sále kina Oko v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Program jednání a stanoviska rady: b) Rozpočtové opatření č. 9/2016 Hlasování (usnesení č.7/2017) Hlasování (usnesení č.

Program jednání a stanoviska rady: b) Rozpočtové opatření č. 9/2016 Hlasování (usnesení č.7/2017) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 2/2017 konaného dne 16.01. 2017 od 15:30 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Lukáš Voleman, místostarosta

Více

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 11/2016 z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, František Novák, Ing. Svatopluk

Více