Vyhodnocení dotazníkového šetření

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhodnocení dotazníkového šetření"

Transkript

1 Vyhodnocení dotazníkového šetření V roce 2015 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost uživatelů s poskytováním sociální služby v Azylovém domě pro rodiny s dětmi. V rámci šetření byl vypracován jeden typ dotazníku. Hlavním cílem dotazníkového šetření bylo zjistit spokojenost uživatelů s naší sociální službou. Výsledky šetření budou sloužit jako zpětná vazba a případně i jako podklad pro zlepšení kvality naší služby. Dotazníky byly průběžně po celý rok distribuovány zaměstnanci Azylového domu. Sběrným místem byla kancelář sociálního pracovníka v Azylovém domě, Na Liščině 2, Ostrava Hrušov. Uživatelé byli o vyplňování dotazníku informováni sociální pracovnicí a pracovnicemi v sociálních službách. Vyplnění dotazníků bylo anonymní a dobrovolné. Uživatelé je vhazovali do schránek důvěry, nebo je předávali pracovnicím na vrátnici. Celkem bylo dospělým uživatelům rozdáno 30 dotazníků, z toho bylo vráceno 25 dotazníků. Návratnost byla tedy 83,3%.

2 Vyhodnocení dotazníku spokojenosti uživatelů sociální služby v Azylovém domě pro rodiny s dětmi Dotazník vyplnilo celkem 25 uživatelů (83,3%). Dotazovali jsme se jich, jak jsou spokojeni s ubytováním a okolím AD, přístupem, chováním a znalostmi pracovníků, s plněním jejich cílů, zda mají dojem, že jim poskytovaná sociální služba pomáhá, zda se v AD cítí bezpečně atd. Uživatelé sdělovali, že jsou s naší službou spokojeni. Kladně hodnotili i přístup sociálního pracovníka i pracovníků v sociálních službách. 100 % uživatelů má dojem, že naše sociální služba, kterou poskytujeme v Azylovém domě, jim pomáhá a 100% uživatelů sděluje, že se pracovníci zajímají o jejich názor a mají zájem jejich situaci řešit. 96% dotazovaných uživatelů také uvádí, že díky spolupráci s pracovníky Azylového domu se změnila jejich situace k lepšímu a také se zde cítí bezpečně. Uživatelé v závěru dotazníku měli možnost vyjádřit svůj názor nebo připomínku na poskytování služby v Azylovém domě. Někteří vyjádřili pochvalu, spokojenost jak se službou, tak s pracovníky (ohodnoceno i 1*), někteří by uvítali dětské hřiště (prolézačky, houpačku, pískoviště). Uživatelé všechny otázky hodnotili nejčastěji známkou 1, z čehož vyplývá, že jsou s poskytovanou službou (prostředím, pracovníky, volnočasovými aktivitami) velmi spokojeni.

3 Otázka č. 1) Pohlaví: Žena Muž Neuvedeno 0 0 Celkem Dotazovaní uživatelé sociální služby jsou z 60 % ženského pohlaví a ze 40 % mužského.

4 U následujících otázek měli uživatelé možnost svou odpověď odůvodnit. Otázka č. 2) Jak jste spokojen/a: S ubytováním? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen/a Velmi nespokojen/a 0 0 Neuvedeno 0 0 Celkem % dotazovaných uživatelů uvedlo, že jsou s ubytováním velmi spokojeni a 20% je spokojeno.

5 S prostředím kolem Azylového domu? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a Velmi nespokojen/a 0 0 Neuvedeno 0 0 Celkem Dotazovaní uživatelé jsou z 64% velmi spokojeni a z 20 % spokojeni s prostředím Azylového domu. Čtyři dotazovaní, tzn. 16%, se vyjádřili, že nejsou ani spokojeni ani nespokojeni.

6 S přístupem sociálního pracovníka (ochota, vstřícnost, způsob jednání)? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a 0 0,0 5 Velmi nespokojen/a 0 0,0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 Dotazovaní uživatelé jsou z 76% velmi spokojeni a z 20 % spokojeni s přístupem sociálního pracovníka. Jeden z dotazovaných volil neutrální odpověď tedy ani spokojen, ani nespokojen. Nikdo z dotazovaných uživatelů není nespokojen či velmi nespokojen.

7 S přístupem pracovníků v sociálních službách (ochota, vstřícnost, způsob jednání)? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a Velmi nespokojen/a 0 0 Neuvedeno 0 0 Celkem Dotazovaní uživatelé jsou z 88% velmi spokojeni a z 12 % spokojeni s přístupem pracovníků v sociálních službách. Nikdo z dotazovaných uživatelů neuvedl, že je nespokojen či velmi nespokojen.

8 S chováním pracovníků k Vám (Chovají se k Vám s úctou, slušně?) 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a Velmi nespokojen/a 0 0 Neuvedeno 0 0 Celkem Uživatelé v 80% uvedli, že jsou velmi spokojeni a z 20 % spokojeni s chováním pracovníků. Nikdo z dotazovaných uživatelů není nespokojen či velmi nespokojen.

9 S odbornými znalostmi pracovníků (Dokážou Vám poradit?) 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a 0 0,0 4 Nespokojen /a 0 0,0 5 Velmi nespokojen/a 0 0,0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 S odbornými znalostmi je velmi spokojeno 80% uživatelů, spokojeno je 20 % dotazovaných. Nikdo z dotazovaných uživatelů není nespokojen či velmi nespokojen.

10 S naplňováním Vašich cílů a přání? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a Velmi nespokojen/a 0 0 Neuvedeno 0 0 Celkem % dotazovaných je s naplňováním svých cílů a přání velmi spokojeno, 24% je spokojeno. Nikdo z dotazovaných uživatelů není nespokojen či velmi nespokojen.

11 S nabídkou volnočasových aktivit? (doučování dětí, výlety, besedy, různé akce) 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a Nespokojen /a 0 0,0 5 Velmi nespokojen/a 0 0,0 Neuvedeno 1 4 Celkem ,00 S nabídkou volnočasových aktivit je velmi spokojeno 84% dotazovaných uživatelů, spokojeno je 8% uživatelů. Ani spokojených ani nespokojených dotazovaných jsou 4%. Na otázku neodpověděla jedna z dotázaných, což jsou 4% z celkového počtu dotázaných uživatelů s odůvodněním, že v Azylovém domě nebyla, když se pořádaly výlety, besedy atd.

12 S množstvím informací, které Vám sociální pracovník průběžně předává o Azylovém domě? 1 Velmi spokojen/a Spokojen/a Ani spokojen/a, ani nespokojen/a 0 0,0 4 Nespokojen /a 0 0,0 5 Velmi nespokojen/a 0 0,0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 S množstvím informací, které sociální pracovník průběžně předává o Azylovém domě je velmi spokojeno 88% dotazovaných. 12% uživatelů je spokojeno. Nikdo neuvedl, že by byl nespokojen nebo velmi nespokojen.

13 Na následující otázky mohli uživatelé odpovědět ANO nebo NE. K odpovědím měli uživatelé možnost vepsat svůj komentář. Cítíte se v Azylovém domě bezpečně? ANO NE 1 4,0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,0 96% dotázaných uživatelů uvedlo, že se v Azylovém domě cítí bezpečně. Jeden z dotazovaných zaškrtl možnost, že se necítí bezpečně, ale důvod žádný neuvedl.

14 Máte dojem, že sociální služba, kterou poskytujeme, Vám pomáhá? ANO ,0 NE 0 0,0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 100,0% dotazovaných uvedlo, že jim poskytovaná sociální služba pomáhá.

15 Změnila se Vaše situace k lepšímu díky spolupráci s pracovníky Azylového domu? ANO NE 1 4 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 Podle názoru 96% uživatelů se jejich situace díky spolupráci s pracovníky Azylového domu zlepšila. 4%, což je jeden z dotazovaných sdělil, že se jeho situace nezměnila k lepšímu, ale žádný komentář nepřidal.

16 Zajímají se pracovníci o váš názor? Ptají se Vás, jak byste chtěl/a svou situaci řešit? ANO ,0 NE 0 0 Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 Všichni dotazovaní na tuto otázku odpověděli, že se pracovníci o jejich názor zajímají a ptají se, jak by dotyčný chtěl svou situaci řešit.

17 V případě, že jste v minulosti měl/a připomínku, námět nebo stížnost k poskytování sociální služby, byli jste spokojeni s jejich řešením? ANO NE 1 4 Neuvedeno 2 8 Celkem S řešením svého případného námětu, připomínky či stížnosti bylo spokojeno 88% uživatelů, 4% z dotázaných uvedli, že nebyli spokojeni a 8% z dotázaných neuvedlo žádnou odpověď. Důvod nespokojenosti s řešením námětu, stížnosti či připomínky nebyl uveden.

18 Využíváte také služeb jiných organizací? ANO 2 8 NE Neuvedeno 0 0,0 Celkem ,00 Služeb jiných organizací využívá 8% dotázaných uživatelů. Dle vyjádření dotázaných se jedná o organizaci Vzájemné soužití o.p.s., kde vyžívají sociálních asistentů. V poslední části dotazníku měli uživatelé možnost napsat své připomínky, názory a návrhy ke zlepšení kvality sociální služby v Azylovém domě. Této možnosti využilo 36% uživatelů. Názory byly např. tyto: V budoucnu by bylo vhodné pro děti udělat nějaké hřiště. Myslím, že jsem velice spokojený a není co vytknout sociálním pracovníkům AD. Jsem velmi spokojená se soc. pracovníky a jsem ráda, že něco takového existuje. Místo kamínku bych dala hrubou gumu, je to i na jiných hřištích a nebyl by takový problém s kamínky. Dát nerez klouzačku, aby se nedala tak poničit. V Ostravě dne

Dotazník spokojenosti externích partnerů ÚCL

Dotazník spokojenosti externích partnerů ÚCL Dotazník spokojenosti externích partnerů ÚCL VEŘEJNOST vypracováno pro Úřad pro civilní letectví Květen 2007 1 ÚVOD Vážení klienti, v rámci probíhajícího Průzkumu spokojenosti externích partnerů ÚCL bych

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 Příloha č. 2 ANIMA VIVA o. s. 1/16 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření

Více

bv Tato akce je spolufinancována Plzeňským krajem a Evropskou unií v rámci Společného regionálního operačního programu grantové schéma Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji. Analýza zdrojů systému

Více

DOTAZNÍK PRO UŽIVATELE

DOTAZNÍK PRO UŽIVATELE Soukromá vyšší odborná škola sociální, o. p. s. Matky Boží 15, Jihlava DOTAZNÍK PRO UŽIVATELE SPOKOJENOST S ÚKONY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB KLIENTŮM STŘÍBRNÉ TERASY V JIHLAVĚ Zdroj: http://www.stribrneterasy.cz/fotogalerie-stribrne-terasy/

Více

Dotazník. Průzkum veřejného mínění a spokojenosti v obci Jestřabí v Krkonoších. Vážení občané, rekreanti či návštěvníci obce Jestřabí v Krkonoších,

Dotazník. Průzkum veřejného mínění a spokojenosti v obci Jestřabí v Krkonoších. Vážení občané, rekreanti či návštěvníci obce Jestřabí v Krkonoších, Dotazník Průzkum veřejného mínění a spokojenosti v obci Jestřabí v Krkonoších Vážení občané, rekreanti či návštěvníci obce Jestřabí v Krkonoších, dostává se Vám do rukou dotazník, o jehož vyplnění bychom

Více

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI. Setkání zpracovatelů projektů v rámci programu KLASTRY CzechInvest, Praha, Štěpánská 15 29.

VÝSTUPY Z DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI. Setkání zpracovatelů projektů v rámci programu KLASTRY CzechInvest, Praha, Štěpánská 15 29. VÝSTUPY Z DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI Setkání zpracovatelů projektů v rámci programu KLASTRY CzechInvest, Praha, Štěpánská 15 29. června 2006 Dotazník vyplnilo celkem 13 ze 14 účastníků setkání. Výsledné bodové

Více

B Kvantitativní test. Semestrální práce TUR. Novotný Michal novotm60@fel.cvut.cz

B Kvantitativní test. Semestrální práce TUR. Novotný Michal novotm60@fel.cvut.cz B Kvantitativní test Semestrální práce TUR Novotný Michal novotm60@fel.cvut.cz OBSAH 1. Úvod... 2 1.1. Předmět testování... 2 1.2. Cílová skupina... 2 2. Testování... 2 2.1. Nulová hypotéza... 2 2.2. Metoda

Více

Zdravotnické služby v KC a TP registrovaných sociálních službách. Bc. Eva Mifková K-centrum Pardubice, Laxus o. s.

Zdravotnické služby v KC a TP registrovaných sociálních službách. Bc. Eva Mifková K-centrum Pardubice, Laxus o. s. Zdravotnické služby v KC a TP registrovaných sociálních službách Bc. Eva Mifková K-centrum Pardubice, Laxus o. s. Cíl workshopu hledání odpovědí nebo otázek? Cílem workshopu je zmapování situace v poskytování

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Novoroční přání klientů pro všechny obyvatele Domova

Novoroční přání klientů pro všechny obyvatele Domova č. 2/2009 Konec starého a počátek nového roku je pro nás pro všechny příležitostí, abychom popřáli rodinným příslušníkům, přátelům a známým. Dovolte, abych i já Vám všem jménem zaměstnanců Luxoru Poděbrady

Více

Průzkum podnikatelského prostředí OBSAH

Průzkum podnikatelského prostředí OBSAH PRŮZKUM PODNIKATELSKÉHO PROSTŘEDÍ MĚSTA HABARTOV STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA HABARTOV 2008-2013 OBSAH OBSAH... 2 Úvod... 3 2 Cíle... 3 3 Výběr metody sběru dat... 3 3.1 Návrh dotazníku... 3 3.2 Metodika

Více

Analýza zdrojů systému sociálních služeb na Horšovskotýnsku a Holýšovsku

Analýza zdrojů systému sociálních služeb na Horšovskotýnsku a Holýšovsku Tato akce je spolufinancována Plzeňským krajem a Evropskou unií v rámci Společného regionálního operačního programu grantové schéma Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji. Analýza zdrojů systému

Více

Příloha č. 1: Seznam respondentů

Příloha č. 1: Seznam respondentů Seznam příloh Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Scénář otázek pracovníci ÚP Příloha č. 3: Scénář otázek zahraniční pracovníci Příloha č. 4: Scénář otázek zaměstnavatelé Příloha č.

Více

CHARITA OSTRAVA. Informace pro klienty PORADNY CHARITY OSTRAVA

CHARITA OSTRAVA. Informace pro klienty PORADNY CHARITY OSTRAVA Informace pro klienty PORADNY CHARITY OSTRAVA Dobrý den, děkujeme, že jste se rozhodli využít služeb Poradny Charity Ostrava. V tomto materiálu najdete základní informace o nabízených službách a také o

Více

STANDARD č. 7 Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Pečovatelská služba OASA Opava

STANDARD č. 7 Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Pečovatelská služba OASA Opava Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Pečovatelská služba OASA Opava Provozovatel: Sídlo: Raduň, Poštovní 239, 74761, IČ 26839857, Spisová značka: O 181 vedená u rejstříkového soudu v Ostravě Číslo registrované

Více

Jičín. Výsledky výzkumu

Jičín. Výsledky výzkumu Jičín Výsledky výzkumu Standardizace Počet obyvatel = 16.680 Reprezentativní vzorek = 472 osob Dotazováno = 577 osob Kvótní výběr 1 Věk, pohlaví, region Count of Pohlaví Pohlaví Patřím do následující věkové

Více

Co je to Grundtvig? Kde najít informace?

Co je to Grundtvig? Kde najít informace? Program Grundtvig je v rámci Programu celoživotního učení zaměřen na výukové a vzdělávací potřeby osob ve všech formách vzdělávání dospělých a na instituce a organizace nabízející nebo podporující toto

Více

KVALIFIKOVANÝ SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJU dle Zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů

KVALIFIKOVANÝ SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJU dle Zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů KVALIFIKOVANÝ SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJU dle Zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů I. Účel poskytnutí kvalifikovaného souhlasu = proč od Vás žádáme souhlas se zpracováním Vašich osobních

Více

VÝZKUM. KRAJE V ČESKÉ REPUBLICE: vytvoření modelu efektivity. Moravská vysoká škola Olomouc Grantová agentura České republiky

VÝZKUM. KRAJE V ČESKÉ REPUBLICE: vytvoření modelu efektivity. Moravská vysoká škola Olomouc Grantová agentura České republiky VÝZKUM KRAJE V ČESKÉ REPUBLICE: vytvoření modelu efektivity Moravská vysoká škola Olomouc Grantová agentura České republiky Vážená paní zastupitelko, vážený pane zastupiteli, v zimě jsme se na Vás obrátili

Více

Semestrální práce z NUR Uživatelské rozhraní pro automat MHD. Michal Samek (samekmic)

Semestrální práce z NUR Uživatelské rozhraní pro automat MHD. Michal Samek (samekmic) Semestrální práce z NUR Uživatelské rozhraní pro automat MHD Michal Samek (samekmic) Zadání: Návrh uživatelského rozhraní pro automat MHD v Pardubicích, kde se kromě klasických papírových jízdenek využívá

Více

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2013

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2013 HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická, Strakonice za rok 0 Hodnocení kvality poskytovaných služeb za rok 0 proběhlo formou dotazníkového šetření v období měsíce listopad.

Více

Anketa byla určena pro rodiče, jejichž děti navštěvují naši školní jídelnu.

Anketa byla určena pro rodiče, jejichž děti navštěvují naši školní jídelnu. Stránka1 Vyhodnocení ankety Školní jídelna Chvaletická 918 Praha 9 - Lehovec Vážení rodiče, vážení strávníci, ráda bych Vás seznámila s výsledky ankety, kterou jsme pro Vás připravili v měsíci říjnu a

Více

Vyhodnocení dotazníkového průzkumu v obci Kokory

Vyhodnocení dotazníkového průzkumu v obci Kokory Vyhodnocení dotazníkového průzkumu v obci Kokory V průběhu října a listopadu 2011 bylo v obci Kokory provedeno anonymní dotazníkové šetření. V náhodně vybraných domácnostech tazatelka zjišťovala zkušenosti

Více

Informace o naší organizaci

Informace o naší organizaci Informace o naší organizaci Dne 15. 5. 2003 byla podle 35a odst. 1, 84 odst. 2 písm. e) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v souladu s 24 a násl. zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI

DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI - 1 - DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI Vážení spoluobčané, Obracíme se na Vás s žádostí o spolupráci při tvorbě Strategického plánu rozvoje města Nového Jičína. Máte možnost se vyjádřit k Vaší představě

Více

Na následující stránce je poskytnuta informace o tom, komu je tento produkt určen. Pro vyplnění nového hlášení se klikněte na tlačítko Zadat nové

Na následující stránce je poskytnuta informace o tom, komu je tento produkt určen. Pro vyplnění nového hlášení se klikněte na tlačítko Zadat nové Pro usnadnění podání Ročního hlášení o produkci a nakládání s odpady může posloužit služba firmy INISOFT, která je zdarma přístupná na WWW stránkách firmy. WWW.INISOFT.CZ Celý proces tvorby formuláře hlášení

Více

Specifické potřeby občanů města Ostravy Občané s kombinovaným a tělesným postižením

Specifické potřeby občanů města Ostravy Občané s kombinovaným a tělesným postižením Specifické potřeby občanů města Ostravy Občané s kombinovaným a tělesným postižením TATO ZPRÁVA BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU KP OSTRAVA, REG. ČÍSLO CZ 04.1.05/3.2.81.3/3891, KTERÝ JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6

POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6 EVROPSKÝ PARLAMENT 2009-2014 Výbor pro právní záležitosti 31. 1. 2013 2012/2262(INI) POZMĚŇOVACÍ NÁVRHY 1-6 Návrh zprávy Klaus-Heiner Lehne (PE501.966v01-00) Uplatňování směrnice 2004/25/ES o nabídkách

Více

Příklad možnosti využití studentů k provádění evaluace v zařízeních poskytujících sociální služby

Příklad možnosti využití studentů k provádění evaluace v zařízeních poskytujících sociální služby Příklad možnosti využití studentů k provádění evaluace v zařízeních poskytujících sociální služby Zdroj: HALL, I., HALL, D. Evaluation and Social Research, Introducing Small-Scale Practice. Palgrave Macmillan.

Více

LÉKAŘI ČR A KOUŘENÍ SOUČASNOSTI

LÉKAŘI ČR A KOUŘENÍ SOUČASNOSTI LÉKAŘI ČR A KOUŘENÍ VÝVOJ OD ROKU 1999 DO VÝVOJ OD ROKU 1999 DO SOUČASNOSTI ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA VÝZKUMU Výsledky reprezentativních sociologických výzkumů lékařů, realizovaných agenturou INRES SONES

Více

ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE

ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Fakulta provozně ekonomická Obor: Provoz a ekonomika Statistické aspekty terénních průzkumů Vedoucí diplomové práce: Ing. Pavla Hošková Vypracoval: Martin Šimek 2003

Více

Poruchy modul pro rychlé hlášení poruch z provozu.

Poruchy modul pro rychlé hlášení poruch z provozu. Poruchy modul pro rychlé hlášení poruch z provozu. Účelem tohoto programu je sbírat data o poruchách a nedostatcích v činnosti strojů a zařízení a jednak je zapisovat přímo do programu evidence údržby,

Více

Specifické potřeby občanů města Ostravy Romské etnikum

Specifické potřeby občanů města Ostravy Romské etnikum Specifické potřeby občanů města Ostravy Romské etnikum TATO ZPRÁVA BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU KP OSTRAVA, REG. ČÍSLO CZ 04.1.05/3.2.81.3/3891, KTERÝ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ A MORAVSKOSLEZSKÝM

Více

1) jednotlivec.. 22 (32,4 %)

1) jednotlivec.. 22 (32,4 %) 1 VYHODNOCENÍ ANKETY MEZI OBYVATELI SÍDLIŠTĚ Z celkového počtu 597 oslovených domácností odpovědělo 68 respondentů (11,4 %) Otázka č.1 Kolik let bydlíte na sídlišti Kapitána Nálepky 1 10 let.. 14 domácností

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN NADĚJE, POBOČKA ZLÍN DENNÍ STACIONÁŘ DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN Vážení rodinní příslušníci, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku. Tento

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ (zjednodušený průzkum veřejného mínění) v rámci zpracování Programu rozvoje města Chrastavy

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ (zjednodušený průzkum veřejného mínění) v rámci zpracování Programu rozvoje města Chrastavy VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ (zjednodušený průzkum veřejného mínění) v rámci zpracování Programu rozvoje města Chrastavy Dotazník byl připraven v rámci zpracování Programu rozvoje města a většina jeho

Více

Studie o zkušenostech se špatným zacházením v dětském věku (ACE) realizovaná v ČR ZÁVĚREM. Velemínský Miloš

Studie o zkušenostech se špatným zacházením v dětském věku (ACE) realizovaná v ČR ZÁVĚREM. Velemínský Miloš Studie o zkušenostech se špatným zacházením v dětském věku (ACE) realizovaná v ČR ZÁVĚREM Velemínský Miloš Cílem studie bylo zjistit a zhodnotit frekvenci vybraných rizikových faktorů, které souvisejí

Více

Kulatý stůl na téma: Pro-rodinná politika na komunální úrovni a ženy v obcích 21.11.2011

Kulatý stůl na téma: Pro-rodinná politika na komunální úrovni a ženy v obcích 21.11.2011 Kulatý stůl na téma: Pro-rodinná politika na komunální úrovni a ženy v obcích 21.11.2011 Anna Machátová Třebíčské centrum o.s.. Třebíčské centrum o.s. Založeno v březnu 1998 Člen Sítě MC od září 2006 Spolupráce

Více

DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk

DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk NÁZEV ŽADATELE: Charita Šternberk DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk FORMULÁŘ A Popis realizace poskytování sociální služby

Více

Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška

Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška Dům Světluška poskytuje služby lidem, kteří jsou ohrožení sociálním vyloučením. Sídlí v ústecké lokalitě Střekov, která je známá vysokou koncentrací lidí, kteří se ocitli

Více

Platnost od: 1.7.2014

Platnost od: 1.7.2014 Popis realizace poskytování sociální služby k registraci sociální služby v souladu s 79 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Platnost od: 1.7.2014 Název poskytovatele

Více

MONITORING, SBĚR A VYHODNOCENÍ DAT QMS, část II.

MONITORING, SBĚR A VYHODNOCENÍ DAT QMS, část II. MONITORING, SBĚR A VYHODNOCENÍ DAT QMS, část II. Monitoring, sběr a vyhodnocení dat Quality management systému Výstup projektu: Turistika bez hranic Kapitola č. 22 - Monitoring, sběr a vyhodnocení dat

Více

Příloha č. 1 Oblek TheraSuit

Příloha č. 1 Oblek TheraSuit Příloha č. 1 Oblek TheraSuit x-small (žluto-červený) 2.5 roku a více small (žlutý) 3 roky 5 let medium (červený) 5-8 let large (zelený) 8-12 let x-large (modrý) 12 - dospělost xx-large (modro-žlutý) pro

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy v České republice z.s. Azylové domy 4683797 Č.služby

Více

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV Příloha I Podmínky zadávacího řízení ze dne 2. března 2009 SPECIFIKACE Produkce "open air" festivalu k oslavě Dne Evropy (9. května), který bude informovat o záležitostech EU, propagovat 5.výročí rozšíření

Více

1. Přivítání,presentace, zahájení Schůzku zahájila a přítomné přivítala koordinátorka KPSS Bc. Lucie Rocková

1. Přivítání,presentace, zahájení Schůzku zahájila a přítomné přivítala koordinátorka KPSS Bc. Lucie Rocková název projektu: Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Znojemska číslo: CZ.1.04/3.1.03/45.00142 název akce: Pracovní skupina Osoby ohrožené sociálním vyloučením a osoby v krizi, etnické menšiny - zápis

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ AKTUALIZACE KOMUNITNÍHO PLÁNU

PŘÍLOHA Č. 1 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ AKTUALIZACE KOMUNITNÍHO PLÁNU PŘÍLOHA Č. 1 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ AKTUALIZACE KOMUNITNÍHO PLÁNU Název projektu: Zefektivnění systému projektového řízení a strategického plánování ve městě Český Těšín Registrační číslo projektu:

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Noclehárna, číslo služby 48 4862422

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Noclehárna, číslo služby 48 4862422 POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy v České republice z.s. Noclehárna, číslo služby 48

Více

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo)

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo) Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 4 zákona č. 265/1992 Sb. Spisová značka Určeno: Katastrálnímu úřadu pro Katastrální pracoviště vyplní katastrální úřad I. Údaje o účastnících řízení fyzických

Více

Duchovní jednota rodiny

Duchovní jednota rodiny Duchovní jednota rodiny 1. Jak byste silné a slabé stránka duchovního života vaší rodiny? 2. Jak může společné studium Bible pomoci k utužení vašeho manželství nebo rodiny? 3. Jak modlitba může pomoci

Více

Názory na bankovní úvěry

Názory na bankovní úvěry INFORMACE Z VÝZKUMU STEM TRENDY 1/2007 DLUHY NÁM PŘIPADAJÍ NORMÁLNÍ. LIDÉ POKLÁDAJÍ ZA ROZUMNÉ PŮJČKY NA BYDLENÍ, NIKOLIV NA VYBAVENÍ DOMÁCNOSTI. Citovaný výzkum STEM byl proveden na reprezentativním souboru

Více

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace Radomyšlská 336, 386 29 STRAKONICE Tel.: + 420 383 314 334, FAX.: 383 380 200 www.dcjk.cz e - mail: info@dcjk.cz, martin.karas.strakonice@seznam.cz, Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální

Více

Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie

Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie http://aplchem.upol.cz CZ.1.07/2.2.00/15.0247 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 7. Lekce Nástroje hospodářské politiky státu Struktura lekce:

Více

Odhodlali jsme se jít za svým snem

Odhodlali jsme se jít za svým snem Odhodlali jsme se jít za svým snem Byt ve velkém panelovém domě a touha po vlastním bydlení, to byl hlavní důvod, proč se rodina ze Žatecka rozhodla, že si pořídí vlastní rodinný dům. A s velkou zahradou

Více

STANDARD KVALITY SPOD č. 2

STANDARD KVALITY SPOD č. 2 MĚSTO JABLUNKOV, Městský úřad Jablunkov orgán sociálně-právní ochrany STANDARD KVALITY SPOD č. 2 2. Prostředí a podmínky 2a Výkon sociálně-právní ochrany je zajištěn v prostorách vhodných pro komunikaci

Více

Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace. Řád č.3/2010. Nemocniční 20, 728 80 Ostrava T 596 191 111 F 596 618 781 1/6.

Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace. Řád č.3/2010. Nemocniční 20, 728 80 Ostrava T 596 191 111 F 596 618 781 1/6. 1/6 Obsah 1 Účel... 3 2 Rozsah působnosti... 3 3 Použité zkratky... 3 4 Základní pojmy... 3 5 Vypůjčování a vrácení dokumentů... 4 5.1 Absenční výpůjčky... 5 5.2 Meziknihovní výpůjční služby... 5 5.3 Mezinárodní

Více

KOMENTÁŘ K VÝSLEDKŮM DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MEZI OBYVATELI

KOMENTÁŘ K VÝSLEDKŮM DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MEZI OBYVATELI KOMENTÁŘ K VÝSLEDKŮM DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ MEZI OBYVATELI V dotazníkovém šetření bylo ke zpracování přijato celkem 272 vyplněných dotazníkových formulářů, z toho 121 v tištěné verzi, 151 dotazníků bylo

Více

BAROMETR MEZI STUDENTY 4., 5., a 6. ročníků lékařských fakult v České republice

BAROMETR MEZI STUDENTY 4., 5., a 6. ročníků lékařských fakult v České republice BAROMETR MEZI STUDENTY 4., 5., a 6. ročníků lékařských fakult v České republice (Praha, 23. března 2016) Téměř tři čtvrtiny budoucích mladých lékařů a lékařek (72%) plánují po ukončení jejich vysokoškolského

Více

1) údaje o respondetech

1) údaje o respondetech 1) údaje o respondetech 1a) pohlaví pohlaví muž 55 28,6 žena 123 62,76 neuvedeno 18 9,18 196 1 Pohlaví respondentů 9,18% 28,6% muž žena neuveden o 62,76% 1b) věk respondentů věk do 2 1,51 21-35 26 13,27

Více

DRUH POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

DRUH POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DRUH POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Klub Kamarád je nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (NZDM) v Kopřivnici. Klub Kamarád je dle druhu služba sociální prevence a je poskytována ambulantní formou. POSLÁNÍ

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ Č. j.: S 064-R/00-353/140/Ná V Praze dne 9. 5. 2000 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, ve správním řízení zahájeném dne 10. 3.

Více

Geometrické plány (1)

Geometrické plány (1) Geometrické plány (1) Geometrické plány Ing. Tomáš Vacek - VÚGTK, v.v.i. Prohloubení nabídky dalšího vzdělávání v oblasti zeměměřictví a katastru nemovitostí ve Středočeském kraji CZ.1.07/3.2.11/03.0115

Více

Obec Neratov. Neratov 12. 533 41 Lázně Bohdaneč. Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Jára Petr Ing./

Obec Neratov. Neratov 12. 533 41 Lázně Bohdaneč. Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Jára Petr Ing./ Katastrální úřad pro Pardubický kraj, katastrální pracoviště Pardubice Čechovo nábřeží 1791, 530 86 Pardubice tel.: 466023111, fax:466657152, e-mail: kp.pardubice@cuzk.cz, ID dat. Schránky: w86ierb Obec

Více

2 Co je to PR? Skutečně ho potřebujeme? Má smysl spolupracovat s PR agenturou... anebo je lepší dělat si domácí PR? A nejsou to všechno zbytečně vyhoz

2 Co je to PR? Skutečně ho potřebujeme? Má smysl spolupracovat s PR agenturou... anebo je lepší dělat si domácí PR? A nejsou to všechno zbytečně vyhoz Quo vadis PR? Public Relations Summit 2009 Jaroslav Jíra, GfK Czech 2 Co je to PR? Skutečně ho potřebujeme? Má smysl spolupracovat s PR agenturou... anebo je lepší dělat si domácí PR? A nejsou to všechno

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Zahájení výzkumu: 23.10.2013. Ukončení výzkumu: 6.11.2013. Popis:

Zahájení výzkumu: 23.10.2013. Ukončení výzkumu: 6.11.2013. Popis: Název výzkumu Služby knihovny Zahájení výzkumu: 23.10.2013 Ukončení výzkumu: 6.11.2013 Popis: Na přelomu října/listopadu bylo spuštěno dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit, které služby uživatelé

Více

1. Veřejný závazek (poslání, cíle, cílová skupina osob, zásady)

1. Veřejný závazek (poslání, cíle, cílová skupina osob, zásady) Unie neslyšících Brno, z.s. zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 114, 612 00 Brno, tel.: 541 245 321, mob.: 725 605 216, IČO: 65761201, DIČ: CZ65761201 www.unieneslysicichbrno.ch

Více

Těhotenský test pro zrakově postižené Tereza Hyková

Těhotenský test pro zrakově postižené Tereza Hyková Těhotenský test pro zrakově postižené Tereza Hyková hykovter@fel.cvut.cz Zadání Cílem projektu je nalézt řešení, které by umožnilo nevidomým dívkám a ženám interpretovat výsledek těhotenského testu v soukromí

Více

*** Co Vás přivedlo k tomu založit v České republice občanské sdružení?

*** Co Vás přivedlo k tomu založit v České republice občanské sdružení? březen 2009 Kvůli permanentní nejistotě s vízy nemůže být mongolská komunita v ČR stabilní a rozvíjet se. Rozhovor s Ariunjurgal Dashnyam, ředitelkou Česko-mongolské společnosti Abstrakt: Tereza Rejšková

Více

STUDNY a jejich právní náležitosti.

STUDNY a jejich právní náležitosti. STUDNY a jejich právní náležitosti. V současné době je toto téma velmi aktuální, a to na základě mediální kampaně, která však je, jako obvykle, silně poznamenána povrchními znalostmi a řadou nepřesností,

Více

Projekt. Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov

Projekt. Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov Projekt Implementace činnosti koordinátorů kvality do řídící struktury Městského úřadu Prostějov Co nás vedlo k realizaci projektu Snaha o systematický postup v činnostech a opatřeních vedoucích ke změnám

Více

17 a 22a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

17 a 22a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů S t a n o v i s k o odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra č. 5/2011 Označení stanoviska: Povinnosti obce související s projednáním závěrečného účtu spolu se zprávou o výsledcích hospodaření

Více

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků Návrh výzkumné potřeby státní správy pro zadání veřejné zakázky A. Předkladatel garant výzkumné potřeby Název organizace Ministerstvo vnitra Adresa Milady Horákové 133/ Kontaktní osoba Ing. Jaroslav Scheuba

Více

Rozhodněte se, co budete dál dělat

Rozhodněte se, co budete dál dělat KAPITOLA 3 Rozhodněte se, co budete dál dělat Jako zakladatel firmy se snažíte přijít na to, čím strávíte dalších pár let svého života. Váš startup chcete pomocí lean metod budovat především proto, abyste

Více

ZÁPIS Z KULATÉHO STOLU MAS HRUBÝ JESENÍK, z. s.

ZÁPIS Z KULATÉHO STOLU MAS HRUBÝ JESENÍK, z. s. ZÁPIS Z KULATÉHO STOLU MAS HRUBÝ JESENÍK, z. s. V RÁMCI PROJEKTU OP LZZ MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ Název MAS: MAS Hrubý Jeseník, z.s. Místo konání: Městský úřad, Bruntál Datum

Více

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012 Katastrální úřad pro Pardubický kraj, Katastrální pracoviště Chrudim Novoměstská 172, 537 46 Chrudim tel.: 469 660 111, fax: 469 623 105, e-mail: kp.chrudim@cuzk.cz, ID dat. schránky:7ccient Obec Vysočina

Více

Standard č.9 Personální a organizační zajištění sociální služby

Standard č.9 Personální a organizační zajištění sociální služby Městys Okříšky, Jihlavská 1, 675 21 Okříšky PEČOVATELSKÁ SLUŽBA OKŘÍÍŠKY Standard č.9 Personální a organizační zajištění sociální služby KRIITÉRIIA 1. Poskytovatel má písemně stanovenou strukturu a počet

Více

JAK VYPLNIT A PODAT ŽÁDOST O DOTACI Z PROGRAMU MINISTERSTVA VNITRA V OBLASTI PREVENCE KRIMINALITY PRO ROK 2009

JAK VYPLNIT A PODAT ŽÁDOST O DOTACI Z PROGRAMU MINISTERSTVA VNITRA V OBLASTI PREVENCE KRIMINALITY PRO ROK 2009 JAK VYPLNIT A PODAT ŽÁDOST O DOTACI Z PROGRAMU MINISTERSTVA VNITRA V OBLASTI PREVENCE KRIMINALITY PRO ROK 2009 Všechny přihlášené projekty musí být v souladu s Podmínkami pro uvolňování účelově vyčleněných

Více

Použití GIS v práci krajské hygienické stanice

Použití GIS v práci krajské hygienické stanice Použití GIS v práci krajské hygienické stanice Ing. Jana Kučerová, Ph.D. Mgr. Jiří Šmída, Ph.D. Krajská hygienická stanice Libereckého kraje, Technická univerzita v Liberci Geografický informační systém

Více

Certifikační kritéria pro značku

Certifikační kritéria pro značku Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Strategický plán LEADER Příloha č. 1.2 Zásad pro udělování a užívání značky JESENÍKY originální produkt Certifikační

Více

Příloha č. 19: Na svém profilu sdílíte fotky: (graf) Příloha č. 20: Kolik fotek máte na Facebooku? (graf) Příloha č. 21: Jaké fotky nejčastěji

Příloha č. 19: Na svém profilu sdílíte fotky: (graf) Příloha č. 20: Kolik fotek máte na Facebooku? (graf) Příloha č. 21: Jaké fotky nejčastěji Seznam příloh Příloha č. 1: Jak dlouho máte profil na Facebooku? (graf) Příloha č. 2: Jak často otevíráte Facebook? (graf) Příloha č. 3: Kolik času strávíte na Facebooku při jeho otevření? (graf) Příloha

Více

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS)

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba I. Kontakty: Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) MěÚ Šenov, správní odbor, Radniční náměstí 300,

Více

Shrnující zpráva ze sociologického výzkumu NEJDEK

Shrnující zpráva ze sociologického výzkumu NEJDEK UNIVERSITAS, s.r.o. Borovská 1425, 190 16 Praha 9 Tel.: 281972182 www.universitas.cz IČO: 274 17 719 Sociální služby: Potřeby a názory občanů v Karlovarském kraji 2007 Shrnující zpráva ze sociologického

Více

Zákon o elektronickém podpisu

Zákon o elektronickém podpisu Zákon o elektronickém podpisu Zaručený elektronický podpis Je jednoznačně spojen s podepisující osobou (jen fyzická osoba!); umožňuje identifikaci podepisující osoby ve vztahu k datové zprávě; byl vytvořen

Více

Spolupráce MPO s TC AV ČR

Spolupráce MPO s TC AV ČR Spolupráce MPO s TC AV ČR 6. 10. 2014 Spolupráce při podpoře priorit MPO: ZVYŠOVÁNÍ KONKURENCESCHOPNOSTI ČR PODPORA A ROZVOJ PODNIKÁNÍ INTERNACIONALIZACE MSP PODPORA VÝZKUMU A INOVACÍ TRANSFER TECHNOLOGIÍ

Více

Obec Málkov. Málkov. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-5/2014-202 / Vojtíšková Marie Ing./ 311516615 06.08.

Obec Málkov. Málkov. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-5/2014-202 / Vojtíšková Marie Ing./ 311516615 06.08. Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun Politických vězňů 198/16, 266 01 Beroun tel.: 311625147, fax: 311623495, e-mail: kp.beroun@cuzk.cz, Obec Málkov Málkov 267 01 Králův

Více

Monitoring Insolvence Insolvency search. Návod k používání

Monitoring Insolvence Insolvency search. Návod k používání Monitoring Insolvence Insolvency search Návod k používání 1. Úvodní stránka služby Na úvodní stránce služby má uživatel přístupny všechny základní položky, které může využívat: V levém horním rohu se nachází

Více

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ Provozovatel : Obec Hřebeč Vymezení plochy víceúčelového sportovního areálu: pozemková parcela č. 1106/1,1106/7 Každý návštěvník je povinen seznámit

Více

Signální zpráva o průběhu realizace projektu Postoje občanů k prevenci kriminality a k bezpečnosti včetně důvěry občanů v bezpečnostní složky 12/2012

Signální zpráva o průběhu realizace projektu Postoje občanů k prevenci kriminality a k bezpečnosti včetně důvěry občanů v bezpečnostní složky 12/2012 Signální zpráva o průběhu realizace projektu Postoje občanů k prevenci kriminality a k bezpečnosti včetně důvěry občanů v bezpečnostní složky 12/2012 Předmětem signální zprávy o průběhu realizace projektu

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad Benešov Odbor výstavby a územního plánování Silniční správní úřad Ulice: Masarykovo náměstí č.p. 100 PSČ, obec: 256 01 Benešov Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY

UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY Příloha č. 1.2 Zásad pro udělování a užívání značky ZÁPRAŽÍ originální produkt Certifikační kritéria pro značku ZÁPRAŽÍ originální produkt A. Kritéria pro poskytovatele služeb: UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY

Více

Kvalitní vzdělávání Mgr. Regína Dlouhá Klub K2,o.p.s.

Kvalitní vzdělávání Mgr. Regína Dlouhá Klub K2,o.p.s. Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Kvalitní vzdělávání Mgr. Regína Dlouhá Klub K2,o.p.s. Projekt Znovu do práce s podporou Klubu K2 je podpořen v rámci Operačního programu

Více

Příloha 1: Organizační struktura ve společnosti Eurom, s. r. o. ke dni 12. 5.2014

Příloha 1: Organizační struktura ve společnosti Eurom, s. r. o. ke dni 12. 5.2014 Příloha 1: Organizační struktura ve společnosti Eurom, s. r. o. ke dni 12. 5.2014 MANAŽER KVALITY ASISTENTKA E ÚDRŽBA VÝROBNÍ FINANČNÍ R&D MANAŽER OBCHODNÍ ZÁSTUPCE PLÁNOVAČ PLÁNOVAČ EKONOMKA NÁKUPNÍ ODDĚLENÍ

Více

Článek 1 Předmět a působnost vyhlášky. Článek 2 Základní pojmy

Článek 1 Předmět a působnost vyhlášky. Článek 2 Základní pojmy Obecně závazná vyhláška obce Dolní Věstonice č. 01/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území

Více

Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb, Litoměříce, příspěvková organizace

Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb, Litoměříce, příspěvková organizace Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb, Litoměříce, příspěvková organizace Předmět: Počítačové sítě Téma: Servery Vyučující: Ing. Milan Káža Třída: EK3 Hodina: 5 Číslo: III/2 S E R V E R Y 3.4.

Více

Analýza využití a uplatnění místních biopotravin pro rozvoj venkova

Analýza využití a uplatnění místních biopotravin pro rozvoj venkova Mendelova univerzita v Brně Agronomická fakulta Ústav agrosystémů a bioklimatologie Analýza využití a uplatnění místních biopotravin pro rozvoj venkova Diplomová práce Opravný list Vedoucí práce: Ing.

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle zákona o sociálních službách dle. Zákona 108/2006 Sb., 65 Romské občanské sdružení Děti a Rodina - Děčín Služba

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0767 Šablona: III/2 2. č. materiálu: VY_ 32_INOVACE_135 Jméno

Více

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST

VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST COM/TA/HR/13/AD9 VÝBĚR DOČASNÝCH ZAMĚSTNANCŮ PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO LIDSKÉ ZDROJE A BEZPEČNOST Komise pořádá výběrové řízení na pozici poradce v Generálním ředitelství pro lidské zdroje a bezpečnost.

Více