Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády?"

Transkript

1 Lámete si hlavu s dárky pro své blízké či kamarády? vybrat si můžete z následujících kosmetických balíčků. Sestavit si můžete také svůj vlastní

2 Firma Mary Kay je kosmetická společnost s celosvětovou působností ve více než 35 zemích po celém světě. Přesto je i dnes taková, jak před lety předpověděla Mary Kay Ash je společností se srdcem na pravém místě. Podívejte se, jak Mary Kay stále zkrášluje životy žen po celém světě. Mary Kay je americká luxusní kosmetika Záruka spokojenosti Společnost Mary Kay si stojí za svými přípravky prodávanými nezá vislými kosmetickými porad kyněmi. Pokud z jakéhokoli důvodu není zákaznice spokojena s některým z přípravků Mary Kay, bude jí tento přípravek bezplatně vyměněn za jiný, popř. jí bude celá částka vyplacena zpět poté, co přípravek vrátí své kosmetické poradkyni ʺDěláme něco víc, než je pouhý prodej kosmetiky, je pouhý prodej kosmetiky, měníme životy žen.ʺ ej kosmetiky, měníme životy žen.ʺ j kosmetiky, měníme životy žen.ʺ V nabídce jsou dárkové sady již sestavené, můžete si však určit jen výši ceny balíčku a já vám jej vyhotovím na míru Veškeré nabízené produkty můžete také nejdříve zdarma vyzkoušet

3 Tělový gel na mytí i na holení 2 v 1 Obsah: 192 ml Cena: 450,- Tento jedinečný gel s rostlinnými výtažky 2 v 1 poskytuje maximální pohodlí při mytí ipři holení, zanechává pokožku svěží, čistou a hladkou. Hydratační tělové mléko Obsah: 192 ml Cena: 450,- Dlouhodobě hydratuje pleť až 10 hodin, vyživuje ji a zanechává ji jemnou a hladkou. Hydratační mléko obsahuje rostlinné výtažky. Sada tělové kosmetiky cena tělové sady 790,- vánoční cena:

4 Sada s lotosem a bambusem Lufový tělový peeling Obsah: 226 ml cena: 490,- Lufový tělový peeling zanechá pokožku hladší a svěží. Jemné složení je vhodné pro denní používání a obsahuje směs rostlin vyhlazujících pokožku, která je tvořena drobnými kousky přírodního lufového vlákna, na minerály bohatým práškem z bambusu a semínky kiwi, které oživují aosvěžují pleť. Dále obsahuje výtažky z mučenky a exotického modrého lotosu, které jsou bohaté na antioxidanty. cena balíčku 1670,- vánoční cena: Balíček je možnétakésestavit z jednoho či dvou uvedených produktů Tělový sprej Obsah: 147 ml cena: 690,- Parfémovaný tělový sprej má jemnou vůni lotosu a bambusu a obsahuje inovační neutralizující komplex, který pohlcuje pachy. Přípravek obsahuje blahodárné výtažky z modrého lotosu a mučenky, které jsou bohaté na antioxidanty. Výživné tělové mléko Obsah: 236 ml cena: 490,- Výživné tělové mléko s jemnou vůní lotosu a bambusu zanechává pleť svěží a hydratovanou. Pocit suché pleti okamžitě po aplikaci zmizí. Výživné tělové mléko obsahuje vitamin E a výtažky z exotického modrého lotosu, který je bohatý na atioxidanty.

5 Sada s červeným čajem a fíky Lufový tělový peeling Obsah: 226 ml cena: 490,- Lufový tělový peeling zanechává pokožku hladší a svěží. Jemné složení je vhodné pro denní použití a obsahuje směs rostlin vyhlazujících pokožku, která je tvořena drobnými kousky přírodního lufového vlákna, jemně mletými makadamovými ořechy a semínky malin a kiwi ze zdravého ovoce. Dále obsahuje výtažek z červeného čaje se silným antioxidačním účinkem a naši jedinečnou směs z plodů deštného pralesa. cena balíčku 1670,- vánoční cena: Balíček je možnétakésestavit z jednoho či dvou uvedených produktů Tělový sprej Obsah: 147 ml cena: 690,- Parfémovaný tělový sprej má lahodnou vůni červeného čaje a fíků a obsahuje inovační neutralizující komplex, který pohlcuje pachy. Přípravek obsahuje blahodárné výtažky z červeného čaje a naši jedinečnou směs z plodů deštného pralesa, které jsou bohaté na antioxidanty. Výživné tělové mléko Obsah: 236 ml cena: 490,- Výživné tělové mléko s vůní červeného čaje a fíků zanechává pleť svěží a hydratovanou. Pocit suché pleti okamžitě po aplikaci zmizí. Výživné tělové mléko obsahuje vitamin E a blahodárné výtažky z červeného čaje a naši jedinečnou směs plodů deštného pralesa, které jsou bohaté na antioxidanty.

6 Sada Saténové ruce hýčkejte své ruce i nohy Použití těchto přípravků je naprosto neomezené - díky tomu, že je sada neparfémovaná je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže. Sada obsahuje: Změkčující krém na ruce (60 g) - pomáhá udržovat přirozenou hydrataci pokožky a hydratuje vysušená místa Peeling na ruce * (220 g) - zbavuje pokožku rukou odumřelých buněk Krém na ruce (85 g) - hydratuje pokožku 24 hodin K dostání v krásné taštičce. Krém na ruce a Peeling na ruce * je možné zakoupit samostatně. Cena Peelingu na ruce *: 420 Kč Cena Krému na ruce: 330 Kč Vypočítáno na cca 106 použití! cena sady: 1.180,- vánoční cena: DOPORUČENO AVS-ČR Tento výrobek získal titul DOPORUČENO AVS-ČR od Asociace vizážistů a stylistů České republiky Také v provedení VANILKA MELOUN

7 Sada na pedikúru Sada obsahuje: Relaxační koupel na nohy Obsah: 88 ml 15minutová koupel zajistí, že vaše chodidla budou jemná. Pilník / kartáč na nohy Zjemňuje hrubá místa na nohou. Zklidňující balzám na nohy Obsah: 85 g Poskytuje chodidlům intenzivní hydrataci a zjemňuje suchá místa pokožky. cena sady: 990,- vánoční cena:

8 Tělové mléko Obsah: 192 ml Cena: 420 Kč Tělové mléko, které zanechává pleť svěží a hydratovanou. Tělový peeling Obsah: 185 ml Cena: 250 Kč Cukrový peeling jemně odstraňuje suchou, drsnou pokožku a vyhlazuje hrubší místa. Pleť bude hladká, jemná a hydratovaná se zářivým vzhledem. Sprchový gel Obsah: 192 ml Cena: 250 Kč Hedvábně jemný gel zanechává pokožku čistou, hladkou, jemnou a svěží. Je dostatečně jemný pro každodenní používání a vhodný na všechny typy pleti. Nyní už jen ve vůni Sparkling Honeysuckle Nyní už jen ve vůni Sparkling Honeysuckle a Warm Amber Nyní už jen ve vůni Exotic Passionfruit a Simply Cotton Díky naší limitované edici si nyní navíc můžete vybrat ze čtyř okouzlujících vůní, stejných jako oblíbené Mary Kay Toaletní vody - Warm Amber, Simply Cotton, Sparkling Honeysuckle, Exotic Passionfruit.

9 Dárková Sada Coconut Lime Zažijte tropický ráj na vlastní kůži Sada obsahuje: Tělové mléko, 88 ml Sprchový gel, 88 ml Tělový sprej, 51 ml Ponořte se do vůně kokosu a limetky. Tato jedinečná kombinace ovoce povzbudí tělo i mysl. cena sady: 690,- vánoční cena: Tělová sada Peppermint Cream Obsah: 88 ml + 88 ml Zahalte své tělo do jarní nálady. Vyzkoušejte Sprchový gel a Tělové mléko v báječné vůni Peppermint Cream. cena sady: 530,- vánoční cena:

10 tím řeknete vše Thinking of You Parfémová voda Obsah: 29 ml Jedinečný dárek pro Vás i Vaše blízké. Zamilujte si ovocně květinovou vůni, která Vám bude připomínat všechny krásné okamžiky Vašeho života! Kromě unikátní vůně na Vás čeká i okouzlující přívěsek a speciální dárková krabička. cena 890,- Thinking of You Tělové mléko Obsah: 177 ml Zanechá Vaši pokožku jemnou, hydratovanou s oslňující vůní Vašeho nového parfému. cena 550,- Uvnitř krabičky je místo pro váš vzkaz! vánoční cena sady:

11 Sady obsahují: Parfémovou vodu 50 ml Sprchový gel 133 ml Tělové mléko se třpytkami 133 ml Vůně pro ženu, která si dokáže užívat života. Journey je průzračná, lehká květinová vůně pro ženu, která neustále dychtí po nových zážitcích Vůně pro ženu, která je ztělesněním elegance. S chutí podtrhne svou ženskost překrásnou harmonickou vůní s exotickým nádechem. Při zakoupení dárkové sady získáte elegantní šálu ZDARMA!

12 Exotic Passionfruit Toaletní voda, která Vám obohatí a zpříjemní každé období. Exotic Passionfruit je šťavnatá ovocná vůně. Sparkling Honeysuckle Toaletná voda, ktorá Vám obohatí a spríjemní každé obdobie. Sparkling Honeysuckle je vůně, která Vás uvolní a vyvolá pocit sluncem zalité zimní zahrady. Simply Cotton Toaletní voda, která Vám obohatí a zpříjemní každé období. Simply Cotton je osvěžující jemná vůně Warm Amber Toaletní voda, která Vám obohatí a zpříjemní každé období. Warm Amber je bohatá vůně, která ve Vás vyvolá pocit tepla a hřejivosti.

13 Affection Obsah: 40 ml Affection je dlouhotrvající cypřišová vůně s orientálním nádechem. Jiskřivý růžový pepř probouzí smysly. Srdce parfému tvoří vůně čínského osmantu a bílé pivoňky Journey Obsah: 50 ml Jemně květinová vůně je určena ženě, která si je vědoma, že má život ve svých rukou. Vnímá krásy života okolo sebe a váží si chvilek, které má sama pro sebe. Velocity Obsah: 50 ml Vůně Velocity je pro ženu, která je chvíli nevypočitatelná a vzápětí rozvážná a kultivovaná, žena svobodného ducha nebojící se rizika. Jde za svými sny a dokáže odhalit svou osobnost. V životě si cení pocitu být sama sebou.

14 Bella Belara Obsah: 50 ml Parfém Bella Belara je více než vůně. Je to krásný pocit. Nádherná květinová vůně s ovocnými tóny si vás okamžitě získá. Vaše smysly nejdříve okouzlí příjemná směs meruněk a červených nektarinek. V srdci parfému se rozvinou orosené okvětní lístky růže a marockého jasmínu. Belara Obsah: 50 ml Belara je vůně pro ženu, která má bohatý život. Je stále v pohybu a užívá si každou minutu. Vůně Belara vyjadřuje její duši vyváženou kombinací svěžích květinových a jemných teplých tónů. Belara Tuhý parfém * Obsah: 4 g Mějte svou oblíbenou vůni stále u sebe. V limitované edici jsme pro vás připravili skvělé a praktické balení vůně Belara v pouzdře, se kterým budete dokonale připravená na nadcházející léto. Tuhý parfém máte v kabelce i na cestách kdykoliv po ruce.

15 TimeWise Body Targeted-Action Tonizující tělové mléko Obsah: 236 ml Povzbuzuje pokožku celého těla. Díky obsaženým ingrediencím pomáhá tvarovat postavu. Po použití Tonizujícího tělové mléka je pokožka zpevněná a vyhlazená. CO ŘÍKAJÍ VÝSLEDKY? Po 4 týdnech 3 ze 4 žen uvedly, že jejich pokožka vypadala vypnutá. Navíc byly zpozorovány tyto viditelné změny: Po 2 týdnech *: 94 % žen uvedlo, že jejich pokožka vypadala hladší Po 4 týdnech *: 81 % žen uvedlo, že pokožka vypadala pevněji Po 8 týdnech *: 68 % žen zaznamenalo zpevnění kontur těla TimeWise Rozjasňující maska Obsah: 85 g Rozjasněte svou pleť adopřejte jí pocit jedinečné svěžesti. Tato maska je bohatá na hydratační složky a zanechává pleť zářivější a na dotyk jemnější a hladší. Maska je perfektním řešením pro unavenou, bezvýraznou pleť, která potřebuje rozjasnit. Výsledky: Ženy, které vyzkoušely TimeWise Rozjasňující masku během 10denní spotřebitelské studie zaznamenaly významné zlepšení vzhledu pleti: 90 % žen uvedlo, že jejich pleť vypadala zářivější 95 % žen zaznamenalo jemnější strukturu pleti 90 % žen uvedlo, že jejich pokožka byla více hydratovaná

16 Cestovní sada štětců Pozor! Limitovaná edice Sada čtyř štětců a elegantní kosmetické taštičky, kterou perfektně využijete na cestách Řasenka Ultimate Obsah: 8 g Exkluzivní složení pro maximální objem a plný vzhled zvýrazňuje, zesiluje a odděluje řasy po celý den. Speciální kartáček pro dokonalou aplikaci dodá řasám ten správný svůdný tvar. Nerozmazává se, neolupuje se ani neslepuje řasy. K dispozici v černé barvě VÝROBEK ROKU Tento výrobek zíkal titul VÝROBEK ROKU 2009 od Asociace vizážistů a stylistů České republiky Odličovač očí (silikonový) Obsah: 110 ml Jemný, vysoce účinný dvoufázový přípravek, který šetrně odstraní i voděodolný oční make-up. Je vhodný pro citlivou pleť i pro ženy, které nosí kontaktní čočky. DOPORUČENO AVS-ČR Tento výrobek získal titul DOPORUČENO AVS-ČR od Asociace vizážistů a stylistů České republiky

17 Balíčky můžete taktéž sestavit individuálně dle požadavku či ceny balíčku. I muži potřebují luxusní péči

18 MK High Intensity Kolínská voda Obsah: 73 ml MK High Intensity Kolínská voda je dlouhotrvající jantarová vůně s orientálním nádechem. Srdce parfému tvoří vůně ledového černého fenyklu, šalvěje a kávových zrn. Závěrečný dojem na vás udělá vůně černého čaje a fialkových lístků. Ve stejné vůni pánského parfému lze zakoupit také limitovanou edici Pánské dárkové sady za 1090,- s praktickou taštičkou Domain Kolínská voda Obsah: 70 ml Domain je jedinečnou kombinací dřevitých tónů asvěží vůně citrusových plodů. Hlavními složkami jsou světlý cedr, patchouli, třešňové dřevo spříměsí dýmkového tabáku, černé lusky vanilky, bílý grapefruit, mandarinka a limetka.

19 Velocity for Him Kolínská voda Obsah: 59 ml Svěží toaletní voda s vůní lesů a hor pro aktivního muže.

20 Hydratační krém s ochranným faktorem 25 Obsah: 88 ml MKMen Hydratační krém s ochranným slunečním faktorem 25 poskytuje ochranu před UVA a UVB zářením, a tak chrání pleť před škodlivými paprsky, které mohou způsobit její předčasné stárnutí. Tento lehký, rychle se vstřebávající krém hydratuje, chrán pleť a pomáhá obnovit její mladistvý vzhled. Vhodné pro suchou až mastnou pleť. Chladivý gel po holení Obsah: 73 ml MKMen Chladivý gel po holení zabraňuje podráždění pleti žiletkou a zanechá ji jemnou a hydratovanou. Mýdlo na obličej Obsah: 113 g MKMen Mýdlo na obličej čistí pleť do hloubky a dodává jí jemnost a zdravý vzhled. Je prvním krokem v procesu redukce viditelných známek stárnutí. Vhodné pro suchou až mastnou pleť. Pěna na holení Obsah: 184 ml MKMen Pěna na holení vytváří zónu komfortu mezi žiletkou a vaší pletí a umožňuje docílit čistého hladkého oholení. Vhodná pro suchou až mastnou pleť. Tělový deodorant ve spreji Obsah: 158 ml Nový Tělový deodorant ve spreji je tím správným doplňkem sady MKMen.

21 Pokud vás některý z produktů či balíčků zaujal, stačí pouze zavolat nebo poslat sms na číslo: V případě vašeho zájmu o dekorativní kosmetiku či péči o pleť, doporučuji osobní konzultaci. nic není nemožné! Dáreček obdržíte spolu s dárkovou taškou. Předání objednávky dohodou. Na vaše objednávky se těší Jana Fürstová Senior Consultant Mary Kay

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz

Nabídka dárků pro VAŠE blízké. www.pinkladies.wbs.cz Nabídka dárků pro VAŠE blízké Eásfčlz!qsp!OJ Vánoční dárkové sety... Vyberte si pro NI Letos můžete doplnit k svému parfému Mary Kay i parfémové tělové mléka, krásně třpytivý pudr v jemné vůni parfému

Více

Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008 Dobrý den Dovolte abych se představila. Jmenuji se Petra Jelenová a jsem nezávislá kosmetická poradkyně a vizážistka společnosti MaryKay. Dovolila jsem si pro Vás

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč

MED PLAISIRS NATURE Z POMERANČOVNÍKU. jako DÁREK* 265 Kč 296 Kč. Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? Získejte. 89 Kč 1 2 od VOŇAVÉ VÁNOCE Pomeranč s mandlí nebo s čokoládou? PLAISIRS NATURE MED Z POMERANČOVNÍKU Získejte jako DÁREK* Sprchový a koupelový gel 50 ml z limitované edice Plaisirs Nature Med z pomerančovníku.

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ

KRÁSY. OD89 Kč VÁNOČNÍ TRH. 265 Kč LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE NEODOLATELNÉ VÁNOČNÍ TRH KRÁSY 1 LIMITOVANÉ VÁNOČNÍ EDICE OD89 Kč 2 3 4 1. Tekuté mýdlo na ruce 300 ml, 89 Kč 2. Tělové mléko 300 ml, 169 Kč 3. Sprchový gel 300 ml, 89 Kč NEODOLATELNÉ 4. Kompozice s vůní mandlí a mandarinky

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého.

Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Vánoční sety Baylis & Harding: Hravé a veselé! A pro každého. Hravé, veselé a přesto s vysoce kvalitní kosmetikou uvnitř. Potěší nejen oko, ale především pokožku, kterou svým obsahem doslova hýčkají. O

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog

Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Ceník od 31.8.2012 Kosmetika TianDe kód body partner katalog Obnovujuící sérum v kapslích,36 ks,0,7g 10101 13,00 366,60 564,60 str.35 Krém na obličej pro muže, 50 g 10123 7,90 193,70 298,30 str.95 Čistící

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš

JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY. Základní typy pleti Kombinace a nanáš JAK PRACOVAT S PRODUKTY MARY KAY Základní typy pleti Kombinace a nanáš ášení produktů MK Produkty a roční období Klíčov ové produkty péče p e o pleť Finanční náročnost produktů MK Práce s profilem péče

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka kosmetických sad II. Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka kosmetických sad II. Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 DÁRKOVÁ KAZETA BODY CARE - BAMBUCKÉ MÁSLO Hledáte dárek pro kohokoli, kdo si potrpí na opravdu

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007

Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007 Hýčkejte své tělo i smysly s Fa 27. 2. 2007 Osvěžující svět Fa Dopřejte si každé ráno svěžest, příjemnou vůni a po celý den se jí nevzdávejte. Večer potom pokračujte relaxací a uvolněním. Je to tak snadné!

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang

JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang JASMINE YLANG Jasmín a Ylang Ylang Intenzivní květinová vůně jasmínu a jemných aromatických tónů růžového dřeva a pačuli. Vrchol: jasmín, Ylang Ylang Srdce: kardamon, kašmír, růže, pelargónie, brambořík,

Více

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM

ANTI-AGEING VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM Svátek zamilovaných se slaví každý rok 14. února v den, kdy má svátek Valentýn. V České republice má poměrně mladou tradici. Ačkoliv mnoho dnešních Čechů dosud považuje svátek svatého Valentýna za americkou

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Balíček dokonalého líčení

Balíček dokonalého líčení Balíček s Tekutým rozjasňovačem Balíček dokonalého líčení Volitelná NABÍDKA *Nabídněte svým zákaznicím v období od 16. 4. do vyprodání zásob, nejpozději do 15. 7., balíček s novinkami za skvělou cenu a

Více

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!

Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou! vytvořena speciálně pro péči o tělo a obličej, když je nezbytné obnovit emocionální rovnováhu a sílu, podtrhnout svou přirozenou krásu a dokonalý

Více

Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty

Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty Marionnaud vás vybaví (i) kosmetikou (nejen) na cesty Každé balení na cesty je pro ženy (a jejich zavazadla) velkou výzvou. Zatímco u oblečení se po několika vyřazovacích kolech tak nějak usměrníme, kosmetické

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel. the experience Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.: +420 728 96 99 76, www.paulmitchell.cz, www.facebook.com/paulmitchellczsk

Více

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME

PŘEHLED SLOŽEK VŮNÍ ORIFLAME TOGETHER TOGETHER PRO NI : (svěží květinová vůně) HLAVA: Citrónový olej, mandarinkový olej, pomerančový olej SRDCE: Směs ozónu a květin, konvalinka, růže, frézie, mořské tóny TĚLO: Santalové dřevo a pižmo

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

RITUALS Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

RITUALS Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: RITUALS Vánoce 2018 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 602 722 684 Značkové cestovní sady 1112325 - Dao Calming Treat S 18 Dárková sada obsahujeerituals: sprchovou pěnu Dao Foaming

Více

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA

MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA MLSEJTE BEZ OBAV S NOVOU ŘADOU KOSMETIKY ZOELLA Lahodné makronky, cukrové bonbóny, mandle s medem, či maliny s čokoládou? Pokud se Vám nyní sbíhají sliny, ale víte, že si podobné pochoutky nemůžete (či

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Po letních pastelových barvách přináší podzimní kolekce make-upu Marionnaud příjemné, tlumenější barvy podzimu. Zemitější odstíny se

Více

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce!

Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Tisková zpráva Praha, 15. října 2007 Atraktivní dárkové balíčky s kosmetikou od Schwarzkopf & Henkel Vyberte ty nejkrásnější dárky pro letošní Vánoce! Také už začínáte pomalu přemýšlet nad vánočními dárky?

Více

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 FM GROUP CZECH 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 Okouzleni vůněmi S neskrývanou radostí jsme přijali zprávu, že naše kolekce Spa Senses byla oceněna v polské soutěži o obal roku (Art of Packaging 2010)

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU

PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 1 PÉČE O TĚLO S VÝTAŽKEM Z OLIVOVNÍKU PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:46 Stránka 2 PR Olive Tree Body 08 CZ.qxd 1.10.2008 18:47 Stránka 3

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky

journal 25 % sleva na péči o pleť Jarní detox Březen 2014 Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky journal Březen 2014 25 % sleva na péči o pleť Hýčkejte svoji pleť kvalitními výrobky Jarní detox Očistěte svůj organismus od škodlivých látek Výtisk zdarma. Platí od 26. 02. 2014 do vyčerpání zásob. Hýčkám

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel ,

Kosmetika BioFresh Rose of Bulgaria Váš dodavatel a přímý dovozce LIFE MINE s.r.o., tel , Kód: 00117002 Balzám na rty s růžovou vodou Balzám na rty YOGURT OF BULGARIA Chrání vaše rty v průběhu všech ročních období od popraskání. Hydratuje, dává jim lesk a jemnou něžnou chuť. Zjemňující, zvlhčující

Více

VŮNĚ PRO JARO 2019 NOVINKY Wild Violet, Fig Leaf & Tuberose, Smoked Jasmine, novinka řady Aura Charcoal & Amber novinka řady Trilogy Terrace Blossoms, Ocean Breeze limitované kolekce obalů: Floral Night

Více

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 1 3.6.2015 17:05:44 Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 2 3.6.2015 17:05:48 REGENERACE S ÚČINKEM DELŠÍM NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM Pro-Fiber_products

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma založená v roce 1978. Nabízí Vám své přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce rozvoněné Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

PERSIL. Au savon de Marseille. Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii.

PERSIL. Au savon de Marseille. Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii. PERSIL Au savon de Marseille Francouzský Persil je unikátní prací prostředek na přírodní bázi - k dostání pouze ve Francii. Jeho předností je obrovská prací síla díky Marseillskému mýdlu FÍK ČERNÉ prádlo

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Když se spojí luxus a odborné znalosti v oblasti krásy Francie, s čistotou a tajnými bylinnými recepturami Koreje, vznikne kosmetika

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH

19 Kč bez DPH. 25 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH. 27 Kč bez DPH 19 Kč balzám na rty samostatně, 5 druhů složení 25 Kč balzám na rty v papírové knížce, 4 druhy knížek 27 Kč balzám na rty v papírové knížce s vlastní grafikou minimálně 300 ks 27 Kč balzám na rty v organzovém

Více

Katalog Parfémy Casanova s.r.o.

Katalog Parfémy Casanova s.r.o. Katalog Parfémy Casanova s.r.o. Údaje o firmě Působíme jako fiktivní firma na škole SOŠ a SOU Polička, Čs. armády 485, Polička Naší činnost jsme zahájili 4. září 2012. Naše firma se zabývá nákupem a prodejem

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

MARKETINGOVÝ SKRIPT KAMPAŇ 15/2018

MARKETINGOVÝ SKRIPT KAMPAŇ 15/2018 MARKETINGOVÝ SKRIPT KAMPAŇ 15/2018 Obsah Hlavní novinky katalogu 15 (slidy 2-4) Motivační programy (slidy 5-10) Úvodní nabídka (slidy 11-12) Kombinované nabídky (slidy 13-15) Zadní obálka (slidy 16-18)

Více

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR

SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR SEZÓNNÍ NABÍDKA PROCEDUR PEELING ČOKOLÁDOVÝ PEELING omlazující Doporučení: doporučujeme kombinaci peelingu a masáže s čokoládovým máslem Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, bělostných krystalků

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

Pleťový detox s přípravky erborian

Pleťový detox s přípravky erborian Pleťový detox s přípravky erborian Detoxikace organismu je dnes již relativně běžným pojmem, ale víte, že neméně prospěšné je dopřát detox také naší pleti? Nechat jí čas od času odpočinout, dopřát hloubkovou

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

Katalog parfémů Essens

Katalog parfémů Essens Katalog parfémů Essens 20 % vonných esencí = elita mezi parfémy Parfémy ESSENS vznikají především s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu. Naše výroba je certifikována GMP (Good Manufacturing Practice), ISO

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

CENíK TianDe CZK (ceny včetně DPH)

CENíK TianDe CZK (ceny včetně DPH) VSTUPENKY na slavnostní akci a 7.10.12 "Evropský maratón úspěch" - motivační seminář,předávání vyznamenání 8.10.12 "Kosmetické kolekce TianDe" - školení o prodktech a nových výrobcích!! Série Pre delight!!

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

P É Č E O N O H Y U V O L N Ě N Í P R O N O H Y

P É Č E O N O H Y U V O L N Ě N Í P R O N O H Y P É Č E O N O H Y U V O L N Ě N Í P R O N O H Y N Á S T R O J E P R O P É Č I O N O H Y A P Ř Í S L U Š E N S T V Í Exkavátor Kleště na pedikúru - rohové Art.-Nr. 001002003 Art.-Nr. 001001019 Kleště na

Více

MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN

MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN MARIONNAUD PŘEDSTAVUJE NOVINKY OBLÍBENÝCH ZNAČEK ZOELLA A ERBORIAN Voňavá, hravá tělová kosmetika populární blogerky, nebo poslední novinky pleťové kosmetiky inspirované Koreou? Můžete mít oboje! Své novinky

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více