ZÁPIS. Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS. Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti."

Transkript

1 ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Prusy-Boškůvky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Dosavadní starosta obce zahájil zasedání Zastupitelstva obce Prusy-Boškůvky (dále jen zastupitelstvo obce ) v hod. a všechny přítomné přivítal. Předal slovo nejstaršímu členu zastupitelstva obce paní Anně Sedláčkové (dále jen předsedající ). Bod č. 1 Zahájení, složení slibu členy zastupitelstva Předsedající předala informaci o zveřejnění informace o konání ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce podle 93 odst. 1 zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o obcích ) na úřední i elektronické desce OÚ v termínu od do a na internetových stránkách obce (viz úřední deska), a to nejméně sedm dní před dnem konání zasedání (viz - příloha č. 1). Dále konstatovala, že je přítomno 15 členů zastupitelstva z celkového počtu 15 členů zastupitelstva (viz - příloha č. 2). Zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce po kontrole se zápisem vydaným registračním úřadem, předáno vydané osvědčení o zvolení členem (členkou) zastupitelstva obce Prusy-Boškůvky podle 53 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstva obcí a o změně některých zákonů, v platném znění. Předsedající konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno tak, aby se v souladu s 91 odst. 1 zákona o obcích, konalo do 15 dnů ode dne uplynutí lhůty pro podání návrhů soudu na neplatnost voleb nebo hlasování. Lhůta uplynula dne , žádný návrh nebyl podán. Přítomni: při zahájení přítomno 15 členů zastupitelstva obce. Omluveni: 0 viz. Příloha č. 2 - Prezenční listina Předsedající v souladu s 69 odst. 2 zákona o obcích vyzvala přítomné členy zastupitelstva ke složení slibu. Před složením slibu předsedající upozornila přítomné členy zastupitelstva, že odmítnutí složit slib nebo složení slibu s výhradou má za následek zánik mandátu ( 55 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, v platném znění.) Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích a jmenovitě vyzval přítomné členy zastupitelstva ke složení slibu pronesením slova slibuji a podpisem na připraveném archu (příloha č. 3). Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. Slib složilo 15 členů zastupitelstva.

2 Bod č. 2. Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu Předsedající navrhla určit zapisovatelkou Kateřinu Burešovou a na ověřovatele zápisu byli dle 95 odst. 1 zákona o obcích navrženi: Ing. Jana Brázdilová a Lucie Brázdilová. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky určuje zapisovatelem paní Kateřinu Burešovou a určuje ověřovateli zápisu paní Ing. Janu Brázdilovou a paní Lucii Brázdilovou. Usnesení č. 1/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 15, PROTI 0, ZDRŽELI SE 0, Bod č. 3. Schválení programu Předsedající seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky schvaluje následující program ustavujícího zasedání: 1) Zahájení, složení slibu členy zastupitelstva 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele. 3) Schválení programu 4) Volba mandátové komise a volební komise 5) Schválení jednacího řádu zastupitelstva obce 6) Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové zastupitelstva vykonávat jako dlouhodobě uvolnění ( 71 zákona o obcích) c) určení způsobu volby starosty, místostarosty a dalších členů rady d) volba starosty e) volba místostarosty f) volba dalších členů rady 7) Zřízení finančního, kontrolního a kulturního výboru, volba předsedů a členů výborů a určení počtu členů jednotlivých výborů 8) Rozhodnutí o odměnách za výkon funkcí neuvolněných členů zastupitelstva ( 72 zákona o obcích) 9) Pověření rady obce k provádění rozpočtových opatření 10) Diskuse viz. Příloha č. 4. Usnesení č. 2/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 15, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, Bod č. 4 Volba mandátové komise a volební komise Navrženi na volební komisi byli: Marek Gerec, Vladimíra Chujacová, Bc. Marian Hlaváč. Navrženi na mandátovou komisi byli: Milan Dostálek, Ondřej Pospíšil.

3 Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky určuje členy mandátové komise pana Milana Dostálka a pana Ondřeje Pospíšila a určuje členy volební komise pana Marka Gerece, pana Bc. Mariana Hlaváče a paní Vladimíru Chujacovou. Usnesení č. 3/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO - 15, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, Bod č. 5 Schválení jednacího řádu zastupitelstva obce Předsedající navrhla, aby jednací řád zastupitelstva obce byl schválen v původním znění. Dosavadní starosta obce přednesl celé znění jednacího řádu zastupitelstva schváleného ze dne Ing. Jana Brázdilová vznesla připomínku k bodu č. 9 požadavek na zanesení podmínky informování členů zastupitelstva o činnosti a rozhodnutí rady za období od posledního veřejného jednání zastupitelstva. Dosavadní starosta konstatoval, že na prosincovém zasedání zastupitelstva obce bude předložen k jednání nový Jednací řád Zastupitelstva obce Prusy- Boškůvky, do kterého bude tato připomínka zapracována. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky schvaluje jednací řád zastupitelstva obce Prusy-Boškůvky ze dne Usnesení č. 4/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO - 15, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, Bod č. 6 Volba starosty a místostarosty a) Určení počtu místostarostů. Předsedající podala návrh pouze na jednoho místostarostu. Jiné návrhy nebyly vzneseny. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky schválilo zvolení jednoho místostarosty. Usnesení č. 5/2014 bylo schváleno b) Určení, které funkce budou členové zastupitelstva vykonávat jako dlouhodobě uvolnění. Předsedající navrhla, aby funkce starosty obce byla vykonávána jako uvolněná ve smyslu 71 zákona o obcích. Všechny ostatní funkce jako neuvolněné. Jiné návrhy nebyly vzneseny. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky v souladu s 84 odst. 2 písm. k) zákona o obcích určuje, že pro výkon funkce starosty obce bude člen zastupitelstva dlouhodobě uvolněn a výkon funkce místostarosty bude vykonávána jako dlouhodobě neuvolněná. Hlasování: PRO 15, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, Usnesení č. 6/2014 bylo schváleno

4 c) Určení způsobu volby starosty, místostarosty a ostatních členů rady. Členové zastupitelstva navrhují, aby se volba řídila stávajícím jednacím řádem zastupitelstva, tzn., aby volba byla tajná. Dosavadní starosta obce navrhl, aby volba starosty, místostarosty a ostatních členů rady byla veřejná. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky schvaluje tajný způsob volby starosty, místostarosty a dalších členů rady. Usnesení č. 7/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 14, PROTI 0, ZDRŽEL SE 1, d) Volba kandidátů na funkci starosty Navrhování a volba kandidátů na funkci starosty obce: Na funkci starosty byl zastupitelstvem navržen Lubomír Šebesta. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí starostou obce Lubomíra Šebestu Usnesení č. 8/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 10, PROTI 2, ZDRŽEL SE 3, Předsedající předala slovo nově zvolenému starostovi obce panu Lubomíru Šebestovi, který od této chvíle převzal vedení zasedání (dále jen předsedající ). e) Volba kandidátů na funkci místostarosty Navrhování a volba kandidátů na funkci místostarosty obce: Jako první byl navržen pan Petr Večerka, druhým kandidátem byl navržen pan Marek Gerec. Hlasování proběhne v pořadí, v jakém byli kandidáti navrženi. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí místostarostou obce pana Petra Večerku. Hlasování: PRO 9, PROTI 2, ZDRŽEL SE 3, NEPLATNÝ HLAS 1 Pan Petr Večerka získal nadpoloviční počet hlasů, proto již nebylo pokračováno ve volbě na funkci místostarostu pana Marka Gerece. Usnesení č. 9/2014 bylo schváleno f) Volba dalších členů Rady obce Ing. Jana Brázdilová podala návrh kandidáta na člena rady Marek Gerec. Starosta obce navrhl na další členy rady Vladimíru Chujacovou a Darinu Rusnákovou. Další návrhy nebyly podány. Volba kandidátů proběhne jednotlivě v pořadí, jak byli navrženi.

5 Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí člena rady pana Marka Gerece. Usnesení č. 10/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 14, PROTI - 1, ZDRŽELI SE 0, Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí člena rady paní Vladimíru Chujacovou Usnesení č. 11/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 12, PROTI - 1, ZDRŽELI SE 2, Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí člena rady paní Darinu Rusnákovou. Usnesení č. 12/2014 bylo schváleno Zastupitelstvo obce zvolilo: Hlasování: PRO 13, PROTI - 1, ZDRŽELI SE 1, starosta obce místostarosta obce členové rady obce Lubomír Šebesta Petr Večerka Marek Gerec Vladimíra Chujacová Darina Rusnáková Bod č. 7 Zřízení finančního, kontrolního a kulturního výboru, volba předsedů a členů výborů a určení počtu členů jednotlivých výborů a) Určení počtů členů finančního, kontrolního a kulturního výboru Předsedající informoval o povinnosti zřídit finanční a kontrolní výbor [ 117 odst. 2 a 84 odst. 2 písm. l) zákona o obcích]. Zastupitelstvo určuje počet členů výboru, který musí být lichý ( 118 odst. 2 zákona o obcích) a musí mít nejméně tři členy ( 119 odst. 1 zákona o obcích). Členy výboru mohou být členové zastupitelstva i jiné osoby. Pouze předsedou výboru musí být člen zastupitelstva ( 117 odst. 4 zákona o obcích). Členy kontrolního nebo finančního výboru nemůže být starosta, místostarosta, tajemník obecního úřadu ani osoby zabezpečující rozpočtové a účetní práce na obecním úřadu ( 119 odst. 1 zákona o obcích). Předsedající navrhl, aby zastupitelstvo zřídilo mimo povinné finanční a kontrolní výbory ještě kulturní výbor, všechny o třech členech. Jiný návrh nebyl podán.

6 Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky zřizuje finanční, kontrolní a kulturní výbor. Výbory budou tříčlenné Usnesení č. 13/2014 bylo schváleno b)volba předsedy finančního výboru. Ing. Jana Brázdilová podala návrh na funkci předsedy finančního výboru Anna Sedláčková. Další návrhy nebyly podány. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí předsedou finančního výboru paní Annu Sedláčkovou. Usnesení č. 14/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 15, PROTI 0, ZDRŽELI SE 0, c) Volba předsedy kontrolního výboru. Předsedající podal návrh na funkci předsedy kontrolního výboru Bc. Marian Hlaváč. Další návrhy ani jiné stanovisko nebylo sděleno. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí předsedou kontrolního výboru pana Bc. Mariana Hlaváče. Usnesení č. 15/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 14, PROTI - 0, ZDRŽELI SE 1, d) Volba předsedy kulturního výboru. Pan Marek Gerec podal návrh na funkci předsedy kulturního výboru paní Lucii Brázdilovou. Další návrhy ani jiné stanovisko nebylo sděleno. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí předsedou kulturního výboru paní Lucii Brázdilovou. Usnesení č. 16/2014 bylo schváleno e) Volba členů finančního výboru. Předsedající podal návrh na členy finančního výboru Mgr. Veronika Vejmolová. Ing. Jana Brázdilová navrhuje do finančního výboru paní Alenu Přibylíkovou a Petru Michalíkovou. Předsedající ještě navrhl pana Kamila Štěpána. Jiné návrhy nebyly vzneseny. Hlasovat se bude v pořadí, jak byli kandidáti navrženi.

7 Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí členy finančního výboru paní Mgr. Veroniku Vejmolovou Hlasování: PRO - 12, PROTI 0, ZDRŽEL SE 3, Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí členy finančního výboru paní Alenu Přibylíkovou. Usnesení č. 17/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 9, PROTI 6, ZDRŽEL SE 0, f) Volba členů kontrolního výboru. Místostarosta Petr Večerka navrhl pana Kamila Štěpána, paní Mgr. Veronika Vejmolová navrhla pana Ondřeje Pospíšila. Jiné návrhy nebyly vzneseny. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí člena kontrolního výboru pana Kamila Štěpána. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí členy kontrolního výboru Ondřej Pospíšil. Usnesení č. 18/2014 bylo schváleno g) Volba členů kulturního výboru. Paní Chujacová navrhla Mgr. Květu Vejrostovou a Milana Dostálka. Jiné návrhy nebyly vzneseny. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí členy kulturního výboru paní Mgr. Květu Vejrostovou Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky volí členy kulturního výboru Milan Dostálek: Usnesení č. 19/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 14, PROTI - 0, ZDRŽELI SE 1, Zastupitelstvo obce zvolilo:

8 Finanční výbor: předseda Anna Sedláčková členové Mgr. Veronika Vejmolová Alena Přibylíková Kontrolní výbor předseda Bc. Marian Hlaváč členové Kamil Štěpán Ondřej Pospíšil Kulturní výbor předseda Lucie Brázdilová členové Mgr. Květa Vejrostová Milan Dostálek Bod č. 8 Rozhodnutí o odměnách za výkon funkcí neuvolněných členů zastupitelstva ( 72 zákona o obcích) I. Předsedající navrhl měsíční odměnu za výkon funkce neuvolněného místostarosty obce ,- Kč. Zastupitelům se zdá částka vysoká a navrhují 7.000,- Kč. II. Ostatním neuvolněným členům rady byla navržena částka 1.000,- Kč. III. Neuvolněným členům zastupitelstva byla navržena výše měsíční odměny 280,- Kč. IV. Předsedající navrhl, aby neuvolněným členům zastupitelstva byla navýšena odměna člena zastupitelstva za výkon funkce předsedy a člena výboru o 110,- Kč, ode dne jejich zvolení. Paní Alena Přibylíková, která byla navržena a schválena jako člen finančního výboru není členem zastupitelstva, proto jí bude poskytována odměna pouze jako členovi finančního výboru ve výši 110,- Kč. Další návrhy nebyly podány. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky v souladu s 72 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanoví odměnu za výkon funkce ode dne neuvolněným členům rady, zastupitelstva a výborů v této výši: - Místostarosta obce 7.000,- Kč - Členové rady 1.000,- Kč - Členové zastupitelstva 280,- Kč - Předseda kontrolního, finančního a kulturního výboru zastupitelstva - navýšení odměny člena zastupitelstva o 110,- Kč.

9 - Členům kontrolního, finančního a kulturního výboru bude odměna člena zastupitelstva navýšena o 110,- Kč. - Člen finančního výboru, který není členem zastupitelstva, odměna 110,- Kč. Zastupitelstvo obce Prusy-Boškůvky v souladu s 77 odst. 2 a 84 odst. 2 písm. n) zákona o obcích stanoví, že měsíční odměny za výkon funkce neuvolněného člena zastupitelstva se budou poskytovat ode dne přijetí tohoto usnesení. V případě nastoupení náhradníka na uvolněný mandát bude odměna náležet ode dne složení slibu. Usnesení č. 20/2014 bylo schváleno Hlasování: PRO 14, PROTI - 0, ZDRŽELI SE 1, Bod č. 9 Pověření rady obce k provádění rozpočtových opatření Účetní obce přednesla zastupitelům nutnost provádění rozpočtových opatření a s tím spojené problémy, protože zastupitelstvo obce se schází v dlouhých časových intervalech. Rozpočtové opatření je někdy nutné řešit v kratším čase. Proto navrhuje pověření rady obce k provádění rozpočtových opatření v tomto rozsahu. Zastupitelstvo obce schvaluje pověření rady obce k provádění rozpočtových opatření v tomto rozsahu: - v rámci položek jednotlivých paragrafů, - v rámci státních dotací a jiných dotací, - v rámci paragrafů v případě nutných výdajů. Vše s dodatečným projednáním na nejbližším zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 21/2014 bylo schváleno Bod č. 10

10 Diskuze, závěr - zdravotní pojišťovny, čísla účtů členů zastupitelstva - plánované pracovní zastupitelstvo (rozpočet, inventurní komise) - dotace na kanalizaci, které jsou nyní na MZe - přítomný host paní Michalíková P. se zeptala na stav jednání cesty před jejich domem - přítomný host paní Pospíšilová D. navrhla možnost zveřejnění celého rozpočtu obce ve zpravodaji Občan Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva obce v hod. V Moravských Prusích dne Zapisovatel: Kateřina Burešová. Ověřovatelé zápisu: Ing. Jana Brázdilová. Lucie Brázdilová. Starosta obce: Lubomír Šebesta.

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 3. 11. 2014 v 19 hod. Počet přítomných členů : Karel Slavík, Josef Náhlík,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 3. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 3. listopadu 2014, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,,Petra Ernestová, Květa Křivánková, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin. Obec Svatý Jan Zastupitelstvo obce Svatý Jan Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Program zasedání zastupitelstva obce:

Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č.3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 17:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin.

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin.

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014 čís. 0001/ZMOb-Ple/1418/1-0010/ZMOb-Ple/1418/1 Pavel Hrbáč starosta Mgr. Roman Rajský místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení zastupitelstva

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Třemešná bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice, konaného dne 10.listopadu 2014 v Domě služeb II,Karlovarská 500,Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesvačily, konaného dne 5.11.2014, od 19. 00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesvačily, konaného dne 5.11.2014, od 19. 00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesvačily, konaného dne 5.11.2014, od 19. 00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nesvačily (dále též jako zastupitelstvo

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 1. ustavující zasedání zastupitelstva města, konané dne 8. 11. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vile ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 20:30 hodin. Jednání byli

Více

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově ZÁPIS z ustavující schůze spolku konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově Přítomni: MUDr. Šárka Bínová, ing. Josef Janáček, ing. František Ohem, MgA. Jitka Navrátilová, Mgr. Andrea Vítová, Pavla

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 13. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 24.06. 2016 od

Více

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Počátek jednání v 18:00 hodin v kanceláři starostky obce. Přítomni: starostka obce Božena Goldová Zastupitelé: V. Havránková, H. Prušáková,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová Pavla, Bajerová

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015 OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 6. 11. 2014, od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 6. 11. 2014, od 17:00 hodin. Obec Doubice Zastupitelstvo obce Doubice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 6. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením TESTY Legislativa FAČR Stanovy 1. Fotbalová asociace ČR je a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením 2. Symboly FAČR jsou a) znak, vlajka a hymna b) znak a hymna c) vlajka

Více

Obec Kadlín zastupitelstvo obce Kadlín čp. 8, 277 35 Mšeno tel.: 315 693 522,

Obec Kadlín zastupitelstvo obce Kadlín čp. 8, 277 35 Mšeno tel.: 315 693 522, Obec Kadlín zastupitelstvo obce Kadlín čp. 8, 277 35 Mšeno tel.: 315 693 522, e-mail: obec.kadlin@gmail.com Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 5. listopadu 2014 od 17:00

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 20. dubna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Přítomni: p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS., p. Lubomír Kopecký,

Více

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 1 Obec Kostice Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 2 Zápis o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 27.4.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 5.11. 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 5.11. 2014, od 19:00 hodin. Obec Svatý Jan Zastupitelstvo obce Svatý Jan Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 5.11. 2014, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan bylo zahájeno

Více

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení

Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení Zápis č. 15-03/2012 a přijatá usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu, dne 21.3.2012, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva obce a

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 9. prosince 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 26.9. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Josef Vnuk, Mgr. Petra Rajterová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vyžlovka, konaného dne 6.11.2014, od 18:00 h.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vyžlovka, konaného dne 6.11.2014, od 18:00 h. Obec Vyžlovka Zastupitelstvo obce Vyžlovka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vyžlovka, konaného dne 6.11.2014, od 18:00 h. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007

K bodu 2: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku společnosti za rok 2007 Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 15.12.2014 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1. TECHNICKÝ

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 konaného dne 24. srpna 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

MĚSTO VOLYNĚ PRAVIDLA PRO UDĚLOVÁNÍ OCENĚNÍ MĚSTA VOLYNĚ

MĚSTO VOLYNĚ PRAVIDLA PRO UDĚLOVÁNÍ OCENĚNÍ MĚSTA VOLYNĚ MĚSTO VOLYNĚ PRAVIDLA PRO UDĚLOVÁNÍ OCENĚNÍ MĚSTA VOLYNĚ ČESTNÉ OBČANSTVÍ MĚSTA VOLYNĚ CENA MĚSTA VOLYNĚ CENA STAROSTY MĚSTA VOLYNĚ ZÁŠTITA STAROSTY MĚSTA VOLYNĚ PLATNOST OD: 1. 1. 2013 ÚČINNOST OD: 1.

Více

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov Č.j. : XXXXX NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zbinohy, X.X.2010 Zastupitelstvo obce Zbinohy, jako věcně příslušný správní orgán podle 6 odst. 6 písm.a) zákona

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

JUDr. M. Stejskal, J. Pfeifer, Mgr. H. Katzerová,V. Jandejsková, J. Kulhanek, Ing. J. Falta, J. Koubek, L. Merta, K. Medková

JUDr. M. Stejskal, J. Pfeifer, Mgr. H. Katzerová,V. Jandejsková, J. Kulhanek, Ing. J. Falta, J. Koubek, L. Merta, K. Medková Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ve Výprachticích konaného dne v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: JUDr. M. Stejskal, J. Pfeifer, Mgr. H. Katzerová,V. Jandejsková,

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 12. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010 Č. j.: 2/BR/2010-12 Sokolov 17. 12. 2010 Počet listů: 4 Přílohy: 2/3 Výtisk číslo: 1 Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Ing. Zdeněk Berka Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015

ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015 ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015 Přítomno: 7 členů zastupitelstva Omluven: 0 Zapisovatelka: Ilona Káňová Program: 1) zahájení a schválení programu 2) volba

Více

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 6.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

Systém uznání kvality specializované ambulantní péče. The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC)

Systém uznání kvality specializované ambulantní péče. The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC) Systém uznání kvality specializované ambulantní péče The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC) AKREDITAČNÍ ŘÁD Hlava prvá: Vlastnictví systému ASAC 1 Systém ASAC

Více

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. dubna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. dubna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. dubna 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného ve čtvrtek 27. května 2014 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení. 2. Kontrola zápisu z minulé schůze.

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni.: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Z á p i s. Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni:

Z á p i s. Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: Z á p i s z 30. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 6. 2012 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: členové výboru (viz prezenční

Více

Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009

Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009 Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí starostka

Více

U S N E S E N Í. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Jiříkova konaného dne 4. listopadu 2014 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

U S N E S E N Í. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Jiříkova konaného dne 4. listopadu 2014 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Pan. Věc: Poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. - k Vašemu dopisu ze dne 6.9.2015. Vážený pane,

Pan. Věc: Poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. - k Vašemu dopisu ze dne 6.9.2015. Vážený pane, Obecní úřad Olešnice v Orlických horách tel: 494 660 163 IČ: 00275174 DIČ: CZ00275174 email: obecniurad@olesnice.net V Olešnici v Orlických horách dne 10.9.2015 Pan K Vaší zn. ZIOUPOVY 58 Věc: Poskytnutí

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 14. března 2011

ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 14. března 2011 ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce dne 14. března 2011 Přítomní: Horáček, Jakubec, Kaloudová, Kalouda K., Konečný, Málek, Pitrová, Přerovský, Silnica (od bodu 4), Ševčík, Švehla, Válek Nepřítomeni

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 30. 1. 2012 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Bílichov zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Vyvěšeno: 10.6.2015 Sejmuto: 25.6.2015

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Na základě usnesení Rady města Slavkov u Brna ze dne 21.01.2015, číslo usnesení 139/6/RM/2015 a Zastupitelstva obce Kobeřice u Brna ze dne

Více