PŘÍLOHY. Seznam příloh: 1) Anketa pro klienty studia Arven v Čelákovicích. 2) Anketa pro fanoušky facebookových stránek fitness zařízení.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍLOHY. Seznam příloh: 1) Anketa pro klienty studia Arven v Čelákovicích. 2) Anketa pro fanoušky facebookových stránek fitness zařízení."

Transkript

1 PŘÍLOHY Seznam příloh: 1) Anketa pro klienty studia Arven v Čelákovicích 2) Anketa pro fanoušky facebookových stránek fitness zařízení 3) Rozhovory

2 1 Anketa pro klienty studia Arven v Čelákovicích Vážená/ý, dovoluji si Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který má pomoci k vytvoření diplomové práce na téma Využití sociálních sítí v marketingu. Dotazník je anonymní a Vaše názory budou využity pouze pro účely diplomové práce. Děkuji Vám za pomoc a čas strávený vyplněním tohoto dotazníku. Klára Hausmannová, FTVS UK 1. Jakým způsobem komunikujete se studiem Arven? (možnost více odpovědí) a. telefon b. c. osobní kontakt d. jiný 2. Jakým způsobem by měla probíhat Vaše ideální komunikace se studiem Arven? a. telefon b. c. osobní kontakt d. Facebook e. jiný 3. Vlastníte svůj profil na Facebooku? a. ano - pokračujte, prosím, otázkou č. 5 b. ne 4. Máte v plánu založit si profil na Facebooku? a. ano - pokračujte, prosím, otázkou č. 8 b. ne pokračujte, prosím, otázkou č Jste fanouškem nějaké stránky na Facebooku? a. ano jaké? b. ne pokračujte, prosím, otázkou č Co sledujete na stránkách, kde jste fanouškem? a. aktuální informace b. fotky c. soutěže d. slevy na různé akce

3 e. něco jiného co? 7. Přispíváte sama/sám na stránky, kde jste fanouškem? a. ano b. ne 8. Uvítal/a byste založení stránky studia Arven? a. ano b. ne - pokračujte, prosím, otázkou č. 10 c. nevím 9. Co byste na stránce studia Arven vyhledával/a? (možnost více odpovědí) 10. Jste: a. fotky b. aktuální informace c. soutěže d. slevy pro fanoušky e. komunikace s ostatními klienty studia Arven f. něco jiného co? a. žena b. muž 11. Váš věk se pohybuje v rozmezí: a b c d e f g. 66 a více 12. Nejvyšší dosažené vzdělání: a. Žádné b. Základní c. Středoškolské d. Vysokoškolské

4 2 Anketa pro fanoušky facebookových stránek fitness zařízení Vážený/á, dovoluji si Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který má pomoci k vytvoření diplomové práce na téma Využití sociálních sítí v marketingu. Dotazník je anonymní a Vaše názory budou využity pouze pro účely diplomové práce. Děkuji Vám za pomoc a čas strávený vyplněním tohoto dotazníku. Klára Hausmannová, FTVS UK 1. Jak často sledujete facebookovou stránku fitness zařízení, které jste fanouškem? a. každý den b. několikrát týdně c. jednou týdně d. jednou za dva týdny e. jednou za měsíc f. nesleduji 2. Proč jste se stal/ a fanouškem stránky fitness zařízení? 3. Co by podle Vás na stránce fitness zařízení nemělo chybět? 4. Co Vás na stránkách fitness zařízení, kde jste fanouškem, zajímá? (možnost více odpovědí) a. Novinky b. Komunikace s ostatními fanoušky c. Fotky d. Soutěže e. Slevy pro fanoušky f. Něco jiného co? 5. Získáváte nějaké výhody na základě toho, že jste fanouškem stránky fitness zařízení na Facebooku? a. ne b. ano jaké?

5 6. Myslíte si, že byste měl/ a získávat nějaké výhody ve fitness zařízení, jehož stránky jste fanouškem? a. ano b. ne 7. Myslíte si, že by mělo mít každé fitness zařízení svoji stránku na Facebooku? a. ano b. ne c. nevím 8. Jste: e. žena f. muž 9. Váš věk se pohybuje v rozmezí: a b c d e f g. 66 a více 10. Nejvyšší dosažené vzdělání: a. Žádné b. Základní c. Středoškolské d. Vysokoškolské

6 3 Rozhovory Základní otázky rozhovoru: 1. Proč (za jakým účelem) jste zakládali stránku na Facebooku? 2. Jak často přispíváte na stránku? 3. Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? Jak? 4. Připravujete pro své facebookové fanoušky nějaké speciální akce nebo slevy? 5. Pozorovali jste nárůst klientů po založení stránky na Facebooku? Máte představu, kolik nových zákazníků jste díky Facebooku získali? 1) Fitness zařízení: I m FIT Wellness Fitness Kontaktní osoba: Ondřej Nádvorník - recepce, trenér Datum rozhovoru: Ahoj, Ondro. Můžu Ti položit pár otázek ohledně facebookové stránky I m FIT Wellness Fitness? Nazdar, jasně. Proč (myšleno za jakým účelem) jste zakládali stránku na facebooku vašemu fitness centru? Chceme získat potenciální zákazníky, informovat o dění v klubu, akcích, mimořádných událostech současné klienty apod. (to funguje:)) Jak často přispíváte na stránku? (průměrně) Průměrně...jednou za uherák.. Dejme tomu několikrát do měsíce Ale moje představa je každý den nějaký příspěvek až to bude fungovat vše..:))) Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? (popř. jak?)

7 ANO - na Facebooku je velké množství lidí i přes den a je to tak snadná cesta, jak je informovat o mimořádnostech (zrušené lekce, odstávka vody apod.), ale i o plánovaných akcích atd. Vice lidi čte Facebook než newslettery zasílané em bych řekl. Do budoucna by se tam měly objevit soutěže, fotky z akcí atd. Takže se dá říci, že připravujete pro své facebookové fanoušky nějaké speciální akce nebo slevy. Slevy pravděpodobně ne ale určitě nějaké soutěže o ceny. Pozorovali jste nárůst zákazníků po založení stránky na Facebooku?Máte představu, kolik nových zákazníků jste díky Facebooku získali (%)? Vzhledem k tomu jak náš Facebooku v současnosti vypadá, pochybuju, že jsme získali byť jen jediného zákazníka díky Facebooku. Ale až bude mít naše stránka profi vzhled, zadáme i reklamu na Facebooku a na internetu na naše stránky na Facebooku a tudíž pak počítám s tím, že je zde potenciál přivést nové klienty. Děkuju moc, to je všechno. Nemáš zač. 2) Fitness zařízení: Power Plate studio Opava Kontaktní osoba: Lukáš Vojkovský recepce, trenér Datum rozhovoru: Dobrý den. Moje jméno je Klára Hausmannová a píši diplomovou práci, která se zabývá marketingem na Facebooku. Mohla bych Vás požádat o pár informací ohledně vaší stránky na Facebooku? Samozřejmě. Děkuji. Kdo se stará o vaše stránky na Facebooku? Všichni se o ně staráme. Píše tam v podstatě celé osazenstvo.

8 Za jakým účelem jste stránku zakládali? Kvůli zviditelnění se. A taky získání klientů. Jak často přispíváte na vaši stránku? Průměrně. Tak jednou za tři dny. Vychází to tedy dvakrát týdně. Jo, asi tak. Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? Používáme stránku především k šíření reklamních sdělení a novinek, nekomunikujeme prostřednictvím stránky. Připravujete pro své fanoušky na Facebooku nějaké speciální akce nebo slevy? Ne. Pozorovali jste nárůst klientů po založení stránky na Facebooku? Minimální. Troufnete si odhadnout v procentech, kolik to může být? Tak do 5%. To je vše. Děkuji za ochotu a přeji krásný den. Není zač. Nashledanou. 3) Fitness zařízení: Power Plate studio Karlovy Vary Kontaktní osoba: Renata Zoubková - recepce Datum rozhovoru:

9 Dobrý den. Moje jméno je Klára Hausmannová a píši diplomovou práci, která se zabývá marketingem na Facebooku. Mohla bych Vás požádat o pár informací ohledně vaší stránky na Facebooku? Dobře. Za jakým účelem jste zakládali stránku na Facebooku? Za účelem získat nové klienty. Jak často přispíváte na vaši stránku? Průměrně. Průměrně jednou týdně. Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? Usnadňuje. Jak? Především tím, že vypisuji na Facebookové stránky volné termíny, na které klienti posléze reagují buď přímo na Facebooku nebo esemeskou. Připravujete pro své facebookové fanoušky nějaké speciální akce nebo slevy? Měli jsme akci na dále narozeninovou akci PP Studia, kde jsme odměnili stálé klienty volnými vstupy, dále se připravuje celorepubliková akce ve spolupráci s časopisem TINA a kosmetikou Estée Lauder. A nějaká akce vyloženě pro fanoušky na Facebooku? Pouze pro fanoušky na Facebooku nic neproběhlo. Pozorovali jste nárůst klientů po založení stránky na Facebooku? Máte představu, kolik nových zákazníků jste díky Facebooku získali? V procentech. Facebooková stránka našeho studia jako reklama fungují výborně. Díky Facebooku jsme získali cca 15% nových klientů. To je ode mě všechno. Děkuji za ochotu a přeji krásný den. Není zač. Snad vám to pomůže.

10 4) Fitness zařízení: Fitness centrum Benátky Kontaktní osoba: Denisa Zumová - recepce Datum rozhovoru: Dobrý den. Jmenuji se Klára Hausmannová a píši diplomovou práci, která se zabývá marketingem na Facebooku. Mohla bych Vás požádat o pár informací ohledně vaší stránky na Facebooku? Můžeme to zkusit. Děkuji. Za jakým účelem jste zakládali stránku na Facebooku? Především kvůli tomu, abychom mohli informovat o aktualitách. Jak často přispíváte na vaši stránku? Průměrně. Snažíme se každý den, ale o víkendu tam nic nedáváme. V průměru je to tedy třikrát týdně. Ano, zhruba tak. Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? Komunikaci vyloženě ne, se zákazníky komunikujeme telefonem, ale díky aktuálním informacím asi trochu jo. Připravujete pro své facebookové fanoušky nějaké speciální akce nebo slevy? Ne. Pozorovali jste nárůst klientů po založení stránky na Facebooku? Máte představu, kolik nových zákazníků jste díky Facebooku získali? Ne. Spíš naši stávající klienti si nás přidali na Facebook. To je ode mě vše. Děkuji za ochotu a přeji krásný den.

11 Není zač. Mějte se! 5) Fitness zařízení: Power Plate centrum pro ženy Kontaktní osoba: Petra Munduchová recepce, trenérka Datum rozhovoru: Ahoj, Péťo. Můžu Ti položit pár otázek ohledně facebookové stránky Power plate centra pro ženy? Jasně. Děkuju. Za jakým účelem jste zakládali stránku na Facebooku? Z důvodu propagace firmy. A navíc je to zadarmo. Jak často přispíváte na vaši stránku? Průměrně. Průměrně jednou za čtrnáct dní. Usnadňuje vám stránka na Facebooku komunikaci s klienty? Určitě je jedním z pomocníků při komunikaci s klienty (oznámení nové akce). Připravujete pro své facebookové fanoušky nějaké speciální akce nebo slevy? Ještě jsme nevytvořily, ale právě jednu takovou připravujeme. Pozorovali jste nárůst klientů po založení stránky na Facebooku? Máte představu, kolik nových zákazníků jste díky Facebooku získali? Nárůst byl minimální. Asi 4%. Děkuju moc, to je všechno. Nemáš zač.

Příloha 1: Dotazník spokojenosti centra Domyno s nabízenými službami

Příloha 1: Dotazník spokojenosti centra Domyno s nabízenými službami SEZNAM PŘÍLOH Příloha 1: Dotazník spokojenosti zákazníků centra Domyno s nabízenými službami Příloha 2: Ceníky (sport a wellness) Příloha 3: Grafy vyhodnocení dotazníku 85 Příloha 1: Dotazník spokojenosti

Více

DOTAZNÍK PRO RODIČE. Příloha č. 1 Dotazník s otevřenými otázkami. Dobrý den,

DOTAZNÍK PRO RODIČE. Příloha č. 1 Dotazník s otevřenými otázkami. Dobrý den, Příloha č. 1 Dotazník s otevřenými otázkami DOTAZNÍK PRO RODIČE Dobrý den, jmenuji se Radka Hupková a studuji obor Učitelství pro střední školy na Fakultě tělesné výchovy a sportu. Na katedře plavání píši

Více

PŘÍLOHY. Příloha 1: Dotazník DOTAZNÍK

PŘÍLOHY. Příloha 1: Dotazník DOTAZNÍK Příloha 1: Dotazník PŘÍLOHY DOTAZNÍK Dobrý den, jmenuji se Simona Bartošová a jsem studentkou 2. ročníku 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, oboru ošetřovatelská péče v anesteziologii, resuscitaci

Více

DOTAZNÍK ZÁKAZNÍKŮM FITNESS CENTRA EUFORIE

DOTAZNÍK ZÁKAZNÍKŮM FITNESS CENTRA EUFORIE Příloha číslo 1: Dotazník pro marketingový výzkum spokojenosti zákazníků se službami fitness centra Euforie DOTAZNÍK ZÁKAZNÍKŮM FITNESS CENTRA EUFORIE Vážení zákazníci, prosím vás o vyplnění tohoto anonymního

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY PŘÍLOHA Č. 1 DOTAZNÍK DIPLOMOVÁ PRÁCE MASTER'S THESIS. prof. PhDr. HANA VYKOPALOVÁ, CSc.

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY PŘÍLOHA Č. 1 DOTAZNÍK DIPLOMOVÁ PRÁCE MASTER'S THESIS. prof. PhDr. HANA VYKOPALOVÁ, CSc. VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY ÚSTAV SOUDNÍHO INŽENÝRSTVÍ INSTITUTE OF FORENSIC ENGINEERING PŘÍLOHA Č. 1 DOTAZNÍK DIPLOMOVÁ PRÁCE MASTER'S THESIS AUTOR PRÁCE AUTHOR VEDOUCÍ

Více

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník Život na vozíku. Příloha č. 2: Ukázka elektronicky vyplněného dotazníku

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník Život na vozíku. Příloha č. 2: Ukázka elektronicky vyplněného dotazníku Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník Život na vozíku Příloha č. 2: Ukázka elektronicky vyplněného dotazníku Příloha č. 3: Ukázka vyplněného dotazníku 69 Příloha č. 1: Dotazník Život na vozíku Dotazník

Více

Příloha I: Seznam základních škol okresu Kolín... II. Příloha II: Vzor dotazníku...iv

Příloha I: Seznam základních škol okresu Kolín... II. Příloha II: Vzor dotazníku...iv 6 Přílohy Seznam příloh: Příloha I: Seznam základních škol okresu Kolín... II Příloha II: Vzor dotazníku....iv Příloha III: Stav školních zahrad při základních školách v České republice... VIII I Příloha

Více

Příloha č. 1. Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis. Vážená paní inspektorko,

Příloha č. 1. Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis. Vážená paní inspektorko, Příloha č. 1 Rozhovor Česká školní inspekce Karlovy Vary průvodní dopis Vážená paní inspektorko, obracím se na Vás s žádostí o pomoc při realizaci své diplomové práce v rámci studia managementu vzdělávání.

Více

Příloha č. 1 Dotazník pro pedagogy mateřských škol. Příloha č. 2 Dotazník pro rodiče dětí v předčtenářském období

Příloha č. 1 Dotazník pro pedagogy mateřských škol. Příloha č. 2 Dotazník pro rodiče dětí v předčtenářském období PŘÍLOHY Seznam příloh: Příloha č. 1 Dotazník pro pedagogy mateřských škol Příloha č. 2 Dotazník pro rodiče dětí v předčtenářském období Příloha č. 1 DOTAZNÍK PRO PEDAGOGY MATEŘSKÝCH ŠKOL vzor Vážené paní

Více

Internetová agentura. Předimplementační analýza webu

Internetová agentura. Předimplementační analýza webu Internetová agentura Předimplementační analýza webu 1. OBSAH 1. OBSAH... 1 VSTUPNÍ DOTAZNÍK... 2 Základní informace o firmě... 2 Základní informace o webu... 4 Marketingové kanály... 5 Obsah a rozvoj webu...

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN NADĚJE, POBOČKA ZLÍN DENNÍ STACIONÁŘ DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DENNÍHO STACIONÁŘE NADĚJE ZLÍN Vážení rodinní příslušníci, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku. Tento

Více

příloha 1 Test plaveckých dovedností

příloha 1 Test plaveckých dovedností příloha 1 Test plaveckých dovedností 1. Potopení hlavy 3 body potopení hlavy, provedeno zvolna, podřep, výdrž, počítat zvolna do pěti 2 body potopení hlavy, provedeno rychle, bez výdrže 1 bod neúplné potopení

Více

Prostírka CrossCafe:

Prostírka CrossCafe: Obchodní nabídka na efektivní reklamu v síti kaváren CrossCafe original! Využijte silného propagačního potenciálu sítě kaváren CrossCafe s celkovou měsíční návštěvností přesahující 100 000 hostů! Prostírka

Více

Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz. vinegret.cz / 2016

Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz. vinegret.cz / 2016 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2016 Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Příloha č. 19: Na svém profilu sdílíte fotky: (graf) Příloha č. 20: Kolik fotek máte na Facebooku? (graf) Příloha č. 21: Jaké fotky nejčastěji

Příloha č. 19: Na svém profilu sdílíte fotky: (graf) Příloha č. 20: Kolik fotek máte na Facebooku? (graf) Příloha č. 21: Jaké fotky nejčastěji Seznam příloh Příloha č. 1: Jak dlouho máte profil na Facebooku? (graf) Příloha č. 2: Jak často otevíráte Facebook? (graf) Příloha č. 3: Kolik času strávíte na Facebooku při jeho otevření? (graf) Příloha

Více

Každých 48 hodin vznikne nějaká převratná technologie Stejně rychle ovšem i zanikají Jaká je pravděpodobnost, že ji právě nyní využijete v marketingu

Každých 48 hodin vznikne nějaká převratná technologie Stejně rychle ovšem i zanikají Jaká je pravděpodobnost, že ji právě nyní využijete v marketingu Agenda 1. část Svět sociálních sítí Facebook Co lidé dělají na Facebooku Šíření značky a marketing na Facebooku Srovnání s ostatními médii Závěr 1. části Náboženství Masová komunikace TV Radio Print Online

Více

Základní informace. Kolín, Leden/Únor 2016 1

Základní informace. Kolín, Leden/Únor 2016 1 Základní informace Projekt E-názor má za cíl pomoci obcím zajistit dostupnost a reprezentativnost názorů obyvatel prostřednictvím elektronického sociologického nástroje pro e-participaci. Projekt realizuje

Více

Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy

Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy Příloha č.1 - Dotazníkové šetření k bakalářské práci Podnikatelský záměr založení soukromé mateřské školy Z důvodu co největšího přiblížení se k realitě trhu soukromého vzdělávání, představám a požadavkům

Více

ZA4813. Flash Eurobarometer 233 (Young People and Drugs) Country Specific Questionnaire Czech Republic

ZA4813. Flash Eurobarometer 233 (Young People and Drugs) Country Specific Questionnaire Czech Republic ZA4813 Flash Eurobarometer 233 (Young People and Drugs) Country Specific Questionnaire Czech Republic FL233 - Youth, attitudes and drugs D1. Pohlaví [NEPTEJTE SE - OZNAČTE PŘÍSLUŠNOU MOŽNOST] - [1]...

Více

Exekutoři. Závěrečná zpráva

Exekutoři. Závěrečná zpráva Exekutoři Závěrečná zpráva Zpracovala agentura NMS Market Research v Praze, dne 8.9.2015 Obsah Hlavní závěry Detailní zjištění Zkušenosti s exekucí Důležitost problematiky exekucí Znalost systému soudních

Více

Přílohy 94. 8 Přílohy

Přílohy 94. 8 Přílohy Přílohy 94 8 Přílohy Přílohy 95 Seznam příloh Příloha č. 1 Výstup metody párového srovnání... 96 Příloha č. 2 Navrhovaný formulář určený pro metodu hodnocení na základě plnění výkonových norem... 96 Příloha

Více

PŘÍLOHY. Příloha č. 1. Seznam institucí s odbornou pomocí

PŘÍLOHY. Příloha č. 1. Seznam institucí s odbornou pomocí PŘÍLOHY Seznam institucí s odbornou pomocí Příloha č. 1 Studenti Odborného učiliště ve Cvrčovicích mohou nalézt pomoc při odvykání kouření např. u těchto institucí: Poradna pro odvykání kouření Národního

Více

Individuálně integrované děti se zdravotním postižením podle druhu postižení

Individuálně integrované děti se zdravotním postižením podle druhu postižení Příloha č. 1 Tabulky Statistického výkazu Plzeňského kraje Individuálně integrované děti se zdravotním postižením podle druhu postižení Tab. č. 1: Údaje ze statistického výkazu o mateřské škole podle stavu

Více

Dotazník pro získání podkladů k tvorbě Koncepce vzdělávání v energetice - zaměstnanci

Dotazník pro získání podkladů k tvorbě Koncepce vzdělávání v energetice - zaměstnanci 1 z 12 12.11.2015 12:56 Dotazník pro získání podkladů k tvorbě Koncepce vzdělávání v energetice - zaměstnanci Dotazník je určen k získání podkladů od zaměstnanců společností fungujících v sektoru energetiky

Více

Dotazník pro rodiče. 1. Jaký stupeň vzdělání by měli mít zaměstnanci v přímé péči o děti v jeslích?

Dotazník pro rodiče. 1. Jaký stupeň vzdělání by měli mít zaměstnanci v přímé péči o děti v jeslích? Příloha č. 1 Dotazník pro rodiče Milí rodiče, vyplněním dotazníku mi pomůžete při tvorbě nových pravidel pro práci s dětmi v jeslích, které by měly vycházet z aktuálních potřeb a uplatňovat v praxi nové

Více

NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 2014 Basketbalový klub BASKET ACADEMY LOUNY Představujeme vám nově založený sportovní klub BASKET ACADEMY LOUNY, který navazuje na téměř dvacetiletou tradici basketbalu v

Více

Instalace programu VentiCAD

Instalace programu VentiCAD Instalace programu VentiCAD 1) Pro stažení instalačního souboru setup.exe je třeba navštívit stránky www.elektrodesign.cz 2) V případě, že jste již zaregistrováni jako projektant TZB nebo projektant VZT,

Více

Cesta do Prahy. 6) Při výběru dopravce, co ovlivňuje váš výběr nejvíce? (očíslujte podle priority)

Cesta do Prahy. 6) Při výběru dopravce, co ovlivňuje váš výběr nejvíce? (očíslujte podle priority) Cesta do Prahy 1) Jste: a) Muž b) Žena 2) Jaký je váš věk? a) 0-18 b) 19 21 c) 22 26 3) Jakou školu studujete? 4) Jak často dojíždíte za studiem? a) denně b) 1x týdně c) 1-2x za měsíc d) méně častěji 5)

Více

Výsledky dotazníkového šetření

Výsledky dotazníkového šetření Výsledky dotazníkového šetření PhDr. Zuzana Svobodová 11. setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín 6. dubna 2016, Slušovice Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů se službami

Více

Sada 1 CAD1. 15. Registrace studentů a učitelů středních škol pro účely stažení legálního výukového SW firmy Autodesk

Sada 1 CAD1. 15. Registrace studentů a učitelů středních škol pro účely stažení legálního výukového SW firmy Autodesk S třední škola stavební Jihlava Sada 1 CAD1 15. Registrace studentů a učitelů středních škol pro účely stažení legálního výukového SW firmy Autodesk Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony

Více

Jedná se o klasický turnaj ve streetballu 3 na 3. Zúčastní se až 12 týmů s maximálním počtem 6 hráčů na tým.

Jedná se o klasický turnaj ve streetballu 3 na 3. Zúčastní se až 12 týmů s maximálním počtem 6 hráčů na tým. ÚVODEM V tomto dokumentu Vám představujeme náš sportovní projekt. Jsme skupina bývalých basketbalistů a v červnu t. r. pořádáme již třetí streetballový turnaj BALL UP LIBEREC. Tímto dokumentem bychom Vám

Více

etailer Kit Lenovo Phab

etailer Kit Lenovo Phab etailer Kit Lenovo Phab Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro Lenovo Phab PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití fotografií

Více

Art marketing Činoherního klubu

Art marketing Činoherního klubu Vyšší odborná škola informačních služeb, Praha Institute of Technology, Sligo Art marketing Činoherního klubu Projekt ročníkové práce Vypracovala: Jana Pokorná, DiS. Vedoucí práce: Ing. Radka Johnová Datum

Více

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA ÚDAJE O DÍTĚTI Jméno a příjmení:... Přezdívka:... Pohlaví: chlapec / děvče Datum narození:... Národnost:... Mateřský jazyk:... Další jazyk:... ÚDAJE O RODIČÍCH Matka Jméno a

Více

14 PŘÍLOHY SEZNAM PŘÍLOH 14.1 ČESKÉ FIRMY NEVYRÁBĚJÍCÍ OBLEČENÍ PRO DĚTI. 14.1 České firmy nevyrábějící oblečení pro děti

14 PŘÍLOHY SEZNAM PŘÍLOH 14.1 ČESKÉ FIRMY NEVYRÁBĚJÍCÍ OBLEČENÍ PRO DĚTI. 14.1 České firmy nevyrábějící oblečení pro děti 14 PŘÍLOHY SEZNAM PŘÍLOH 14.1 České firmy nevyrábějící oblečení pro děti 14.2 Obrazové přílohy k firmě ALPINE PRO, A.S. 14.3 Obrazové přílohy k firmě REJOICE s.r.o. 14.4 Dotazník 14.5 Obrazové přílohy

Více

SITEMAP / STRUKTURA. VÝVOJ ONLINE PREZENTACE / ETAPA I. CLIENT / DHL Global Forwarding THEQ ALL GOOD THINGS

SITEMAP / STRUKTURA. VÝVOJ ONLINE PREZENTACE / ETAPA I. CLIENT / DHL Global Forwarding THEQ ALL GOOD THINGS ÚVOD Tato tiskovina je dokument vypracovaný studiem pro společnost DHL Global Forwarding (dále jen DHL GF) a není určen třetím stranám. Dokumet obsahuje náhledy na základní vizuální členění informací.

Více

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy

Ekonomika 1. 01. Základní ekonomické pojmy S třední škola stavební Jihlava Ekonomika 1 01. Základní ekonomické pojmy Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 - inovace

Více

Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence. Marie Báňová

Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence. Marie Báňová Individuální přístup ke klientům trpící syndromem demence Marie Báňová Obsah příspěvku Jaký význam má individuální přístup Jak chápat individuální přístup Co všechno potřebuje personál vzít na vědomí,

Více

SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK

SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK SEMINÁŘE/WORKSHOPY PRO KLIENTY V PL A TK v období realizace projektu Příprava a podpora vstupu na trh práce pro bývalé uživatele návykových látek a osoby ohrožené drogovou závislostí v konfliktu se zákonem

Více

ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ VÁNOCE. Semestrální práce z předmětu statistika. Nela Maršálková 2 38. Tomáš Čeněk 2 38

ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ VÁNOCE. Semestrální práce z předmětu statistika. Nela Maršálková 2 38. Tomáš Čeněk 2 38 ČVUT V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ 2012 2013 VÁNOCE Semestrální práce z předmětu statistika Nela Maršálková 2 38 Tomáš Čeněk 2 38 Jako téma našeho výzkumu jsme si vybrali Vánoce, protože se již od měsíce září

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ

VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ Kmen Ťapáč Liga lesní moudrosti Zázvorkova 1999, Praha 13 - Lužiny www.tapac.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ ROK 2015 Tento dokument obsahuje výroční zprávu kmene Ťapáč za uplynulý rok. Jsou zde uvedeny

Více

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK Autor: Josef Fröhlich Verze dokumentu: 1.1 Datum vzniku: 4.4.2006 Datum poslední úpravy: 10.4.2006 Liberecká IS, a.s.;jablonecká 41; 460 01 Liberec V; IČ: 25450131;

Více

4.1. Představte se světu

4.1. Představte se světu 4.1. Představte se světu Identita Soubor rysů, podle nichž je jedinec známý v určité specifické skupině. Individuální charakteristické rysy, které umožňují člověka rozpoznat. 18 Každý má svoji vlastní

Více

Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail

Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail Návod na připojení k e-mailové schránce Microsoft Windows Live Mail Každý student a zaměstnanec UTB má svoji vlastní e-mailovou schránku. Uživatelé mohou pro e-mailovou komunikaci používat buď webového

Více

PROČ RAAM? Přednáška o tom, proč jsem se rozhodnul startovat na RAAM. Zpracoval : Jiří Hledík

PROČ RAAM? Přednáška o tom, proč jsem se rozhodnul startovat na RAAM. Zpracoval : Jiří Hledík PROČ RAAM? Přednáška o tom, proč jsem se rozhodnul startovat na RAAM Zpracoval : Jiří Hledík PROČ RAAM? protože tady je! Každý z ultramaratonců má svůj důvod a motiv. Někdo touží jet RAAM, aby něčeho dosáhnul,

Více

Vítejte na dnešním semináři. Lektor: Ing. Ludmila Brestičová

Vítejte na dnešním semináři. Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešním semináři Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Téma semináře: Jaké by měly být výstupní znalosti absolventů gymnázia z oblasti ICT? (A také jaké jsou a budou maturity z Informatiky.) Program

Více

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu Podle tohoto návodu postupujte tehdy, pokud jste osoba zacházející se zdravotnickými prostředky,

Více

Manuál TimNet Boiler

Manuál TimNet Boiler Manuál TimNet Boiler Detailní popis: Ovládání teploty užitkové vody v bojleru zajišťuje termostatický modul. Pomocí něj docílíte, aby byla voda v bojleru nahřáta na přesně stanovenou požadovanou teplotu.

Více

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY Po vytvoření nové společnosti je potřeba vytvořit nové uživatele. Tato volba je dostupná pouze pro administrátory uživatele TM s administrátorskými právy. Tento

Více

Matematická statistika

Matematická statistika České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Matematická statistika Semestrální práce : Obraz studenta fakulty dopravní 2010/2011 Jakub Fejtek, Petr Toman, Ondřej Stejskal, Pavel Vávra V rámci

Více

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození...

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození... 44 ČČ RR ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZPŮSOBILOSTI K VÝKONU ZDRAVOTNICKÉHO POVOLÁNÍ PRO STÁTNÍ PŘÍSLUŠNÍKY ČLENSKÝCH STÁTŮ EVROPSKÉ UNIE, kteří získali způsobilost k výkonu zdravotnických povolání v jiném

Více

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka 1. Registraci je možné provést na našich webových stránkách určených přímo pro registraci výrobků: www.registrace zaruka.cz (Česká republika) www.registracia

Více

PŘÍLOHY. 1. Úvodní dopis zasílaný adoptivním rodičům

PŘÍLOHY. 1. Úvodní dopis zasílaný adoptivním rodičům PŘÍLOHY 1. Úvodní dopis zasílaný adoptivním rodičům Dobrý den, ve spolupráci s Karlovou Univerzitou a Rodinným centrem Zdeňka Matějčka při Dětském centru Paprsek, se na Vás obracíme s prosbou o spolupráci

Více

Co je to Grundtvig? Kde najít informace?

Co je to Grundtvig? Kde najít informace? Program Grundtvig je v rámci Programu celoživotního učení zaměřen na výukové a vzdělávací potřeby osob ve všech formách vzdělávání dospělých a na instituce a organizace nabízející nebo podporující toto

Více

Digitální deníky 7: Ničitel soukromí v práci? Sociální média!

Digitální deníky 7: Ničitel soukromí v práci? Sociální média! Digitální deníky 7: Ničitel soukromí v práci? Sociální média! Podle 23 % Čechů má jejich společnost zavedená pravidla proti kyberšikaně. 47 % netuší, zda něco takového u nich ve firmě existuje. Naproti

Více

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU

VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU ČTENÁŘI IDNES.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho návštěvníků

Více

Nakupte více, získejte více!

Nakupte více, získejte více! Novinka! Nakupte více, získejte více! Navyšte svoji slevu s Avonem a prožijte snové léto! Chtěli byste až 50 % slevu? Chtěli byste až 500 Kč od Avonu jako dárek na nákup dalších výrobků? Neváhejte a využijte

Více

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Název školy Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Autor

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Název školy Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Autor Název projektu Číslo projektu Název školy Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Cílová skupina Anotace Vybavení, pomůcky Inovace výuky

Více

Komunikační strategie. Ing. Jaroslav Martinek

Komunikační strategie. Ing. Jaroslav Martinek Komunikační strategie Ing. Jaroslav Martinek Struktura prezentace 1.SUMP a Komunikační strategie 2.Každý má jiný úhel pohledu 3.Město Nymburk a Město s dobrou adresou 4.Závěrem P.S. Omluva: budu se věnovat

Více

Escort Servis Night Prague

Escort Servis Night Prague Escort Servis Night Prague Escortní služby po celé Praze Vize projektu Vypracovali: Jiří Blažek, Cyril Filcík, Michal Dvořák Obsah Cíl projektu...2 Zainteresované instituce a osoby...2 Zadavatel...2 Uživatelé

Více

Kombinace pracovního a rodinného života lékařek v České republice

Kombinace pracovního a rodinného života lékařek v České republice Příloha 1. Strukturovaný dotazník Kombinace pracovního a rodinného života lékařek v České republice Vážená paní/slečno, na následujících stránkách se nachází dotazník týkající se kombinace pracovního a

Více

KONFERENCE Aktuální trendy v péči o lidi s duševním onemocněním 12. 13. dubna 2016

KONFERENCE Aktuální trendy v péči o lidi s duševním onemocněním 12. 13. dubna 2016 KONFERENCE Aktuální trendy v péči o lidi s duševním onemocněním 12. 13. dubna 2016 Konference Aktuální trendy v péči o duševně nemocné, NF-CZ11-BFB-1-053-2016 Podpořeno grantem z Norska. Supported by grant

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti České Budějovice (dle TPP) Druhá vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti České Budějovice (dle TPP) Druhá vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti České Budějovice (dle TPP) Druhá vlna Praha 2010 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky

Více

Motivace, zvyšování energie lidstva a smysl života

Motivace, zvyšování energie lidstva a smysl života Motivace, zvyšování energie lidstva a smysl života 3. přednáška z cyklu Jak se dělá sociální síť Implementace, Startup, Motivace David Čápka, 2015 Co je to motivace? Motivace Definice: Motivace je vnitřní

Více

Vila Mariola. Vytisknout PDF. Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 30. Vila Mariola 1 / 8

Vila Mariola. Vytisknout PDF. Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 30. Vila Mariola 1 / 8 Vila Mariola Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Platnost od 1.7.2015 Každý zájemce o práci se systémovou instalací KNX se

Více

Průvodní dopis k dotazníku:

Průvodní dopis k dotazníku: 1. Přílohy 1.1. Příloha 1: Průvodní dopis k dotazníku Průvodní dopis k dotazníku: Význam kondičního trenéra v profesionálním fotbalu Vážení trenéři, Zasíláme Vám dotazník Význam kondičního trenéra v profesionálním

Více

Finanční gramotnost v ČR

Finanční gramotnost v ČR Tisková konference MF a ČNB Praha 13. prosince 010 IV.Chování a zvyklosti ve světě financí Finančně gramotný občan ( mimo jiné ) platí své účty včas sleduje svoji finanční situaci dříve, než si něco koupí,

Více

Google AdWords - návod

Google AdWords - návod Google AdWords - návod Systém Google AdWords je reklamním systémem typu PPC, který provozuje společnost Google, Inc. Zobrazuje reklamy ve výsledcích vyhledávání či v obsahových sítích. Platí se za proklik,

Více

Veškeré informace o škole naleznete na webu či facebooku

Veškeré informace o škole naleznete na webu  či facebooku Dobrý den, velice děkujeme za Vaši přihlášku a platbu za účast na hokejové škole. Dovolujeme si Vám poslat několik doplňujících informací. Hokejová škola začne v sobotu 16. července 2016 v pardubické Tipsport

Více

Příloha 1- Dotazník pro SŠ

Příloha 1- Dotazník pro SŠ Příloha 1- Dotazník pro SŠ 1) Jestli budete dělat maturitu? 2) Budete nastupovat na VŠ? 3) V jakem Sektoru byste chtěly pracovat v budoucnosti? pod) a) Sektor služeb (Cestovní ruch, Ubytovaní a pohostinstvi,

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

Příloha č. 1 Žádost o vyjádření etické komise

Příloha č. 1 Žádost o vyjádření etické komise Příloha č. 1 Žádost o vyjádření etické komise 1 Příloha č. 2a Informovaný souhlas pacienta vzor pro skupinu experimentální INFORMOVANÝ SOUHLAS V souladu se Zákonem o péči o zdraví lidu ( 23 odst. 2 zákona

Více

lní dialýzy a jejich korekce po 6 měsícíchm

lní dialýzy a jejich korekce po 6 měsícíchm Očekávání pacientů před zahájen jením m peritoneáln lní dialýzy a jejich korekce po 6 měsícíchm ch léčby J.Staňov ová,, M.Znojová,, B.Szonowská,, F.Diallo Ambulance peritoneáln lní dialýzy Interní oddělen

Více

imedicus - internetové objednávání

imedicus - internetové objednávání imedicus - internetové objednávání verze: 27. červenec 2009 2 1. Medicus Komfort imedicus - internetové objednávání imedicus slouží k internetovému objednávání pacientů. Přispívá ke zvýšení pohodlí pacientů

Více

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů.

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. HEYMAN ve strojírenství V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. Použití ve strojírenství Sklopná olejová chladící jednotka: teleskopické

Více

NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ

NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ NOVÁ ÉRA TECHNOLOGIE SPLACHOVÁNÍ NOVÝ STANDARD VÝKONNOSTI SPLACHOVÁNÍ Ve společnosti Ideal Standard se neustále snažíme představovat našim zákazníkům nejkrásnější, inovativní řešení, udávat trend a nastavovat

Více

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ).

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE S OBCHODNÍ CENTRUM LETŇANY Olympiáda Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). 1. Pořadatel soutěže: Boomerang Publishing, se sídlem

Více

Když nemám co dělat, pracuji. (Karel Čapek) aneb pracovní programy v Kontaktním centru Prevent v Českých Budějovicích. Jan Šnokhous, Lukáš Schmidt

Když nemám co dělat, pracuji. (Karel Čapek) aneb pracovní programy v Kontaktním centru Prevent v Českých Budějovicích. Jan Šnokhous, Lukáš Schmidt Když nemám co dělat, pracuji. (Karel Čapek) aneb pracovní programy v Kontaktním centru Prevent v Českých Budějovicích Jan Šnokhous, Lukáš Schmidt Projekt byl financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím

Více

Dotazník k bakalářské práci Služby ve sportu v regionu Chrast

Dotazník k bakalářské práci Služby ve sportu v regionu Chrast A Dotazník k bakalářské práci Služby ve sportu v regionu Chrast Vážený občane regionu Chrast, v rámci výzkumu si Vás dovoluji oslovit s vypracováním tohoto dotazníku. Tento dotazník má zmapovat situaci

Více

PŘEDMLUVA 7 FILOZOFIE DNES? 11. FILOZOFIE V JEDNADVACÁTÉM STOLETÍ Dědictví obratu k jazyku 19

PŘEDMLUVA 7 FILOZOFIE DNES? 11. FILOZOFIE V JEDNADVACÁTÉM STOLETÍ Dědictví obratu k jazyku 19 Obsah PŘEDMLUVA 7 FILOZOFIE DNES? 11 FILOZOFIE V JEDNADVACÁTÉM STOLETÍ Dědictví obratu k jazyku 19 ONTOLOGIE aneb Z čeho všeho se skládá svět 27 RELATIVISMUS A POSTMODERNA aneb Má každý svou pravdu? 39

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí analogového televizního vysílání v lokalitě vysílače Krašov

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí analogového televizního vysílání v lokalitě vysílače Krašov Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí analogového televizního vysílání v lokalitě vysílače Krašov Praha 2009 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření 3.1. Slyšel/a jste o přechodu

Více

KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V LIBOUCHCI A JEHO SPÁDOVÉM OKOLÍ (LIBOUCHEC, PETROVICE, TISÁ, VELKÉ CHVOJNO) DOTAZNÍK PRO OBČANY

KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V LIBOUCHCI A JEHO SPÁDOVÉM OKOLÍ (LIBOUCHEC, PETROVICE, TISÁ, VELKÉ CHVOJNO) DOTAZNÍK PRO OBČANY KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V LIBOUCHCI A JEHO SPÁDOVÉM OKOLÍ (LIBOUCHEC, PETROVICE, TISÁ, VELKÉ CHVOJNO) DOTAZNÍK PRO OBČANY Vážení občané, Obec Libouchec v současné době zahájila práce na tvorbě

Více

Statistické šetření cestovního ruchu pro Ústecký kraj v roce 2014

Statistické šetření cestovního ruchu pro Ústecký kraj v roce 2014 Statistické šetření cestovního ruchu pro Ústecký kraj v roce 2014 Zpracoval: Ing. Tomáš Růžek Datum: 6. 1. 2015 Ústecký kraj počet přenocování dle ORP za roky 2012, 2013 ORP 2012 2013 Teplice 292 766 276

Více

C v celé výkonnostní třídě.

C v celé výkonnostní třídě. Dobrý den. Aktuální informace k 01.09.2013 Emisní třída 4 a automatický kotel na uhlí = Benekov C S potěšením Vám mohu oznámit, že jako první v ČR má firma Benekov certifikovaný automatický kotel na uhlí

Více

VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016

VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016 VĚSTNÍK ANNO JMK 4/2016 Vážení přátelé, jaro je tady! Posun času s mnohými z nás trochu zamával, ale máme večer dlouho světlo, zahrádky volají, všechno jen kvete. A je tu i další jarní číslo našeho Věstníku

Více

DOMA DNES. magazín o bydlení

DOMA DNES. magazín o bydlení DOMA DNES magazín o bydlení Obsah OBSAH PREZENTACE 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Ceník + nabídka START Kontakt Profil magazínu MAGAZÍN O BYDLENÍ 3 Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem,

Více

Zpracoval: Odbor prevence kriminality MV ve spolupráci s partnery z měst s počtem obyvatel nad 25 tisíc

Zpracoval: Odbor prevence kriminality MV ve spolupráci s partnery z měst s počtem obyvatel nad 25 tisíc Zpracoval: Odbor prevence kriminality MV ve spolupráci s partnery z měst s počtem obyvatel nad 25 tisíc Struktura prezentace 1/ Pročjsme dotazník dělali 2/ Komu jsme dotazník poslali a proč 3/ Návratnost

Více

Založte si účet na Atollon.com

Založte si účet na Atollon.com Tento průvodce Vám ukáže jak založit účet organizace v rámci Atollon.com a jak ho propojit s Vaší platformou pro produktivitu a spolupráci Atollon Lagoon. Založte si účet na Atollon.com Nastavení účtu

Více

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ Olga Ondráčková VÝZVY k podávání žádosti 1. vlna Avízo duben 2016 (označení 02_16_022) Výzva průběžná, vyhlášení květen 2016 Podávání žádostí 5/2016 cca 6/2017 2. vlna

Více

V týmové spolupráci jsou komentáře nezbytností. V komentářích se může např. kolega vyjadřovat k textu, který jsme napsali atd.

V týmové spolupráci jsou komentáře nezbytností. V komentářích se může např. kolega vyjadřovat k textu, který jsme napsali atd. Týmová spolupráce Word 2010 Kapitola užitečné nástroje popisuje užitečné dovednosti, bez kterých se v kancelářské práci neobejdeme. Naučíme se poznávat, kdo, kdy a jakou změnu provedl v dokumentu. Změny

Více

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1

PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE. p. 1. str. 1 PŘEDSTAVUJEME ŘADU UVOLNĚTE POTENCIÁL SVÉ NÁDRŽE p. 1 str. 1 Technické údaje Rozměry Rozměry Délka 11,875 in (30,2 cm) Délka 7,28 in (18,5 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Šířka 5,375 in (13,7 cm) Výška 1,6

Více

HUAWEI Echolife HG520i

HUAWEI Echolife HG520i nastavení modemu HUAWEI Echolife HG520i Jsme rádi, že jste se rozhodli pro službu GoInternet. V následujících krocích vás provedeme nastavením modemu. Doporučujeme si tento dokument stáhnout do svého počítače,

Více

Znalost cizích jazyků

Znalost cizích jazyků ČVUT v Praze - Fakulta dopravní Akademický rok: 2010-2011 Skupina: 3 50 Na práci se podíleli: Petra Špatenková, Barbora Dvořáková, Věra Bobková, Ladislav Sechter, Slobodan Stojić, Aleš Glaubauf, Vojtěch

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Základní škola Ústí nad Orlicí, Komenského 11 Termín zkoušky:

Více

Přílohy. Příloha A Dotazník. Dobrý den, Vážená paní / vážený pane

Přílohy. Příloha A Dotazník. Dobrý den, Vážená paní / vážený pane Přílohy Příloha A Dotazník Dobrý den, Vážená paní / vážený pane jmenuji se Edita Weidenthalerová a jsem studentkou 3. ročníku bakalářského studia, oboru nutriční terapeut na 1. lékařské fakultě Univerzity

Více

Anonymní anketa k bakalářské práci na téma:

Anonymní anketa k bakalářské práci na téma: Přílohy Příloha č. 1. Anketa Josef Klíma, Fakulta podnikatelská VUT v Brně e-mail:pepiklima@seznam.cz Studuji obor: Management v tělesné kultuře Bakalářská práce: Analýza životního stylu vysokoškolských

Více

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí

Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Prohlášení podnikové skupiny winkler k ochraně a udržení životního prostředí Stav: srpen 2016 Christian Winkler GmbH & Co. KG Leitzstraße 47 D-70469 Stuttgart Telefon: +49 711 85999-0 Telefax: +49 711

Více

Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most

Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most Oblastní charita Most Petra Jilemnického 2457, 434 01 Most Život i v nepříznivých situacích může být důstojný a můžeme jej nasměrovat k lepšímu. Terénní programy - Projdeme tím s vámi - Oblastní charita

Více