ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SO 08 - zhotovitel stavby Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ) Strana 1 (celkem 19)

2 Obsah 1. Základní údaje o zadavateli Základní informace Zadávací dokumentace Poskytování zadávací dokumentace Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky a předpokládaná hodnota veřejné zakázky Charakteristika předmětu plnění veřejné zakázky Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky dle CPV Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Harmonogram plnění veřejné zakázky Místo plnění veřejné zakázky Dodatečné informace k zadávací dokumentaci Všeobecné obchodní podmínky a podmínky plnění veřejné zakázky Obchodní podmínky Ostatní podmínky Termín plnění Sankce, garanční povinnosti Obsah nabídek dle ust. 68 odst. 3 ZVZ Požadavky na jednotný způsob zpracování a členění nabídky Způsob zpracování nabídky Obsah nabídky Prokázání kvalifikace uchazečů Základní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti dle 50 odst. 1 písm. c) ZVZ Technické kvalifikační předpoklady dle 56 ZVZ Ostatní informace vztahující se ke kvalifikaci Strana 2 (celkem 19)

3 7. Hodnotící kritéria pro zadání veřejné zakázky a podání nabídky Hodnotící kritéria pro zadání veřejné zakázky Nabídková cena Podání nabídky Dodatečné informace k zadávacím podmínkám, prohlídka místa budoucího plnění, ostatní podmínky Poskytování dodatečných informací Adresa pro vyžádání si dodatečných informací Doba a místo prohlídky místa plnění Změna podmínek stanovených v zadávacích podmínkách Zrušení Zadávacího řízení Podání nabídky elektronickými prostředky Lhůta a místo pro podání nabídek Otevírání obálek s nabídkami Posuzování nabídek Ostatní práva, požadavky a podmínky zadavatele Strana 3 (celkem 19)

4 Přílohy textové části zadávací dokumentace: 1. Smlouva o dílo - je uveřejněna na profilu zadavatele 2. Soupis prací s výkazem výměr - je uveřejněn na profilu zadavatele 3. Projektová dokumentace pro provádění stavby - textová část - je uveřejněna na profilu zadavatele 4. Projektová dokumentace pro provádění stavby - výkresová část - je uveřejněna na profilu zadavatele 5. krycí list nabídky - je uveřejněna na profilu zadavatele 6. formulář čestného prohlášení podle ust. 53, z.č. 137/2006 Sb. - je uveřejněna na profilu zadavatele 7. formulář čestného prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku - je uveřejněna na profilu zadavatele 8. plná moc zástupce zadavatele - je uveřejněna na profilu zadavatele Strana 4 (celkem 19)

5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky:,,so 08 - zhotovitel stavby 1. Základní údaje o zadavateli Název: Univerzita Karlova v Praze, v součásti Dotčená součást: Lékařská fakulta v Plzni Sídlo: Ovocný trh 3/5, Praha 1 IČ: DIČ: CZ Zastoupená: prof. MUDr. Borisem Kreuzbergem, CSc., děkanem fakulty, na základě plné moci ze dne (dále jen Zadavatel ) Zadavatel se nechává v souladu s ustanovením 151 zákona při výkonu práv a povinností souvisejících se zadávacím řízením zastupovat Advokátní kanceláří Mgr. Vladimíra Koláře., se sídlem Goethova 5, Plzeň, IČ: , DIČ: CZ Uchazeči jsou povinni veškerou korespondenci a komunikaci uskutečňovat prostřednictvím zástupce zadavatele Kontaktní osoba: Mgr. Vladimír Kolář Telefon: kolar@skkol.cz Žádosti o dodatečné informace je nutné doručit v písemné podobě v souladu s 49 zákona na adresu zástupce zadavatele. 2. Základní informace 2.1 Zadávací dokumentace Tato zadávací dokumentace je soubor dokumentů, údajů, požadavků a technických podmínek Zadavatele vymezujících předmět veřejné zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídek uchazečů na uzavření smlouvy o dílo podle ZVZ. Práva, povinnosti Strana 5 (celkem 19)

6 či podmínky v této Zadávací dokumentaci neuvedené se řídí ZVZ a jeho prováděcími předpisy. Zadávací dokumentace tvoří spolu s projektovou dokumentací a výkazem výměr podrobné podmínky otevřeného zadávacího řízení o nadlimitní veřejné zakázce SO 08 - zhotovitel stavby dle ZVZ (dále jen podrobné podmínky ) Tato zadávací dokumentace je součástí podrobných podmínek a je vyhotovena ve smyslu ust. 44 ZVZ. Podrobné podmínky spolu s oznámením tvoří zadávací podmínky veřejné zakázky. V případě jakýchkoli rozporů mezi pravidly a podmínkami zadávacího řízení této veřejné zakázky uvedenými v zadávacích podmínkách s kogentními ustanoveními ZVZ mají přednost pravidla a podmínky stanovené zákonem. 2.2 Poskytování zadávací dokumentace Zadávací dokumentace je zveřejněna na profilu zadavatele ( a na webových stránkách LF UK v Plzni Zadávací dokumentace včetně projektové dokumentace a stavebních povolení v elektronické podobě včetně příloh je dostupná na profilu Zadavatele a bude poskytnuta v souladu s ust. 48 odst. 1 ZVZ. 3. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky a předpokládaná hodnota veřejné zakázky 3.1 Charakteristika předmětu plnění veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky na stavební práce je výstavba posluchárny s přidruženou jídelnou/bufetem Lékařské fakulty v Plzni dle realizační dokumentace stavby s názvem Dostavba posluchárny Lékařské fakulty UK v Plzni pro realizaci stavební části projektu UK - Dostavba posluchárny Lékařské fakulty UK v Plzni, identifikační číslo EDS akce 133D21E , a dle stavebního povolení č.j. SZ_UMO1/10829/10/ZdKr ze dne , které nabylo právní moci dne , dle Rozhodnutí č.j. UMO1/24229/11 ze dne , které nabylo právní moci dne , a dále dle Rozhodnutí o povolení k provedení stavby vodního díla č.j. MMP/076152/10 ze dne , které nabylo právní moci dne , a dle Rozhodnutí o prodloužení platnosti stavebního povolení k provedení stavby vodního díla č.j. MMP/003759/12 ze dne , které nabylo právní moci dne , v lokalitě Plzeň - Severní Předměstí. Výstavba je přístavbou objektu teoretických ústavů Lékařské fakulty v Plzni na adrese alej Svobody 1655/76. Podrobný popis předmětu veřejné zakázky je uveden v projektové dokumentaci pro provádění stavby zpracované v roce 2014 projektantem AS Projekt, spol. s r. o., vč. soupisu prací s výkazem výměr. Přehled objektů stavby je uveden v projektu, který je přílohou zadávací dokumentace. 3.2 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky dle CPV Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce: CPV: CPV: stavební práce výstavba vzdělávacích zařízení Strana 6 (celkem 19)

7 CPV: CPV: CPV: Textová část zadávací dokumentace výstavba univerzitních objektů výstavba přednáškových sálů výstavba jídelen 3.3 Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena ke dni odeslání oznámení o zahájení zadávacího řízení k uveřejnění. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je hodnotou maximální, a z toho důvodu nemůže být překročena. Pokud uchazeč ve své nabídce předpokládanou hodnotu veřejné zakázky překročí, bude tento uchazeč ze zadávacího řízení vyloučen z důvodu nesplnění podmínek zadávacího řízení. 3.4 Harmonogram plnění veřejné zakázky Uchazeč předloží jako součást své nabídky podrobný harmonogram realizace stavebních prací reálně zachycující předpokládaný průběh výstavby (v členění min. po stavebních objektech a provozních souborech včetně přesného vymezení časových milníků dle čl návrhu smlouvy o dílo). Harmonogram bude v souladu se zadávacími podmínkami a s uvedením jednotlivých termínů plnění s tím, že dílo musí být ukončeno nejpozději do a uchazeč nesmí překročit níže uvedené nejzazší termíny pro dokončení částí díla: zahájení provádění díla: deset pracovních dnů ode dne předání staveniště dokončení stavby: předání díla: Místo plnění veřejné zakázky Místem plnění je Plzeň, městský obvod Plzeň 1, Severní Předměstí, na pozemcích parc. č /24 a 11645/22, to vše v k.ú Plzeň a obci Plzeň, zapsané na LV č vedeném Katastrálním úřadem pro Plzeňský kraj, Katastrální pracoviště Plzeň-město. 3.6 Dodatečné informace k zadávací dokumentaci Dodavatel je oprávněn požadovat písemně dodatečné informace k zadávací dokumentaci včetně jejích příloh, a to v souladu s ust. 49 ZVZ. Žádost o dodatečné informace podle předchozího odstavce je dodavatel povinen doručit v písemné podobě na adresu advokátní kanceláře zástupce zadavatele Mgr. Vladimíra Koláře, se sídlem Goethova 5, Plzeň, případně elektronicky na ovou adresu kolar@skkol.cz 4. Všeobecné obchodní podmínky a podmínky plnění veřejné zakázky 4.1 Obchodní podmínky Obchodní podmínky a požadavky zadavatele vymezené zadávacími podmínkami jsou součástí závazného návrhu smlouvy o dílo, která tvoří Přílohu č. 1 této zadávací dokumentace (dále také jako,,smlouva o dílo ). Uchazeč je povinen doplnit do návrhu smlouvy o dílo své identifikační údaje v záhlaví smlouvy o dílo a údaje o nabídkové ceně v článku 4.1 smlouvy o dílo. Uchazeč je vázán obchodními podmínkami, vymezenými v Strana 7 (celkem 19)

8 zadávací dokumentaci a návrhu smlouvy o dílo. Jakákoliv změna ve smlouvě o dílo provedená uchazečem či podpis smlouvy o dílo osobou k tomu neoprávněnou je důvodem k vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. Zadavatel si vyhrazuje, že část plnění předmětu veřejné zakázky v rozsahu HSV - hlavní stavební výroba (pojem dle platných stavebních standardů vydaných ÚRS Praha, a.s.), nesmí být plněna subdodavatelem. Za subdodávku je považována realizace dílčích zakázek stavebních prací jinými subjekty pro uchazeče, jehož nabídka byla vybrána jako nejvhodnější. 4.2 Ostatní podmínky Zadavatel požaduje, aby dodavatel doložil: - Specifikaci částí předmětu Veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat subdodavatelům vč. Identifikačních údajů subdodavatelů dle ust. 44 odst. 6 ZVZ. - Čestné prohlášení, podepsané osobou oprávněnou jednat za uchazeče: že se uchazeč pečlivě seznámil se zadávacími podmínkami, zejména pak s projektovou dokumentací a výkazem výměr a že si případné nejasnosti vysvětlil se zadavatelem před podáním nabídky, že jeho nabídková cena je stanovena s přihlédnutím k rozsahu plnění Veřejné zakázky v požadované kvalitě, že případné nedostatky v informovanosti uchazeče nebudou mít vliv na cenu díla a termíny plnění. 4.3 Termín plnění Zahájení plnění: Ukončení plnění: nejpozději do do deseti pracovních dnů ode dne předání staveniště, předpoklad v průběhu srpna Sankce, garanční povinnosti Sankce jsou uvedené v příloze této Zadávací dokumentace - v návrhu smlouvy. Uchazeč je povinen tyto podmínky zcela respektovat. Zhotovitel poskytne objednateli bankovní záruku za řádné provedení díla ve výši ,- Kč platnou do řádného předání a převzetí díla. Tuto bankovní záruku doloží zhotovitel nejpozději ke dni uzavření smlouvy o dílo. Nepředložení bankovní záruky se považuje za neposkytnutí součinnosti ve smyslu ust. 82 odst. 4 ZVZ. Zhotovitel poskytne objednateli bankovní záruku za řádné plnění záručních podmínek ve výši ,- Kč platnou po celou záruční dobu, tj. po dobu 60 měsíců od předání a převzetí díla. Tuto bankovní záruku doloží zhotovitel nejpozději ke dni předání a převzetí díla. 4.5 Obsah nabídek dle ust. 68 odst. 3 ZVZ Zadavatel stanovuje, že součástí nabídky musí být: seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, Strana 8 (celkem 19)

9 má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, (Pozn. pokud dodavatel není akciovou společností, nemusí předkládat žádný seznam), prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu [zákon č. 143/2001 Sb. o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže), ve znění pozdějších předpisů] v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. 5. Požadavky na jednotný způsob zpracování a členění nabídky 5.1 Způsob zpracování nabídky Nabídka bude podána písemně 1 x v originále, 1 x v prosté kopii a 1 x v elektronické podobě (ve formátu PDF, oceněný výkaz výměr pak ve formátu XLS) na CD/DVD nosiči, to vše v jedné obálce v souladu s formálními, technickými a smluvními požadavky zadavatele. Nabídka bude podepsána osobou nebo osobami oprávněnými za uchazeče jednat a musí být podepsána v souladu se způsobem jednání a podepisování uchazeče uvedeným v Obchodním rejstříku, případně jiné evidenci, je-li v ní uchazeč zapsán, popřípadě bude nabídka podepsána osobou zmocněnou k tomuto jednání nebo osobami oprávněnými za uchazeče jednat v souladu se způsobem jednání uchazeče uvedeným v Obchodním rejstříku, případně jiné evidenci, je-li v ní uchazeč zapsán. V takovém případě musí být plná moc součástí nabídky uchazeče. Nabídku v originálu doporučujeme svázat nebo jinak zabezpečit proti manipulaci s jednotlivými listy včetně příloh. Nabídka nesmí obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Nabídka musí být v plném rozsahu zpracována v českém nebo slovenském jazyce. Dokumenty vyhotovené v jiném než českém nebo slovenském jazyce musí být opatřeny úředním překladem do českého nebo slovenského jazyka. Nabídka bude podána v řádně uzavřené obálce, která bude na uzavření opatřena razítkem uchazeče, podpisem a zřetelně označena nápisem:!!! VEŘEJNÁ ZAKÁZKA SO 08 - zhotovitel stavby - NEOTEVÍRAT!!! Na obálce bude dále uvedena adresa uchazeče, na niž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 5 nebo 6 ZVZ Varianty nabídky Zadavatel vylučuje variantní zpracování nabídky v souladu s ustanovením 70 ZVZ. Každý dodavatel může podat pouze jednu nabídku Části nabídky Zadavatel vylučuje podání nabídky na dílčí část dle 98 ZVZ Zadávací lhůta Zadávací lhůtou je lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni. Zadávací lhůta počíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení Zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky. Zadávací lhůta se prodlužuje uchazečům, s nimiž může Zadavatel v souladu se ZVZ uzavřít smlouvu, Strana 9 (celkem 19)

10 až do doby uzavření smlouvy podle 82 odst. 4 ZVZ nebo do zrušení zadávacího řízení. Jsou-li podány námitky, zadávací lhůta neběží. Konec zadávací lhůty daný Zadavatelem se posouvá o dobu, kdy zadávací lhůta neběží. Běh zadávací lhůty pokračuje dnem doručení rozhodnutí Zadavatele o námitkách dodavateli. Zadávací lhůta neběží rovněž po dobu, ve které Zadavatel nesmí uzavřít podle Zákona Smlouvu. Délku zadávací lhůty, v případě že nebude zadávací lhůta ukončena podle předchozích odstavců tohoto článku, stanovil Zadavatel na 120 dní. 5.2 Obsah nabídky Pod pojmem nabídka se rozumí vlastní nabídka uchazeče uvedená na krycím listu nabídky (viz Příloha č. 6 Zadávací dokumentace), součástí nabídky je také vyplněný a podepsaný návrh smlouvy o dílo (viz Příloha č. 1 Zadávací dokumentace) a rovněž doklady k prokázání splnění kvalifikace uchazeče a jiné doklady vyžadované těmito zadávacími podmínkami a ostatní údaje vyžadované v Zadávacím řízení. Nabídka musí obsahovat zejména: vyplněný formulář - krycí list dle vzoru uvedeného v Příloze č. 6 Zadávací dokumentace, doklady, jimiž uchazeč prokazuje splnění kvalifikace návrh smlouvy o dílo, který bude vyplněn a podepsán osobou nebo osobami oprávněnými za uchazeče jednat a musí být podepsán v souladu se způsobem jednání a podepisování uchazeče uvedeným v Obchodním rejstříku, případně jiné evidenci, je-li v ní uchazeč zapsán, popřípadě bude podepsán osobou zmocněnou k tomuto jednání nebo osobami oprávněnými za uchazeče jednat v souladu se způsobem jednání uchazeče uvedeným v Obchodním rejstříku případně jiné evidenci, je-li v ní uchazeč zapsán; případná plná moc musí být součástí nabídky uchazeče, jinak bude nabídka považována za neúplnou; oceněný výkaz výměr v dané struktuře - nabídkovou cenu; harmonogram realizace stavebních prací (bude předložen v souladu se zadávacími podmínkami a v členění uvedeném v části C, odst. 2 této Zadávací dokumentace a se stanovením jednotlivých termínů plnění); Doklady a prohlášení dle 68 odst. 3 ZVZ veškeré další doklady uchazeče, jimiž uchazeč splňuje požadavky zadavatele dle těchto zadávacích podmínek. prohlášení o počtu listů nabídky podepsané osobami oprávněnými za uchazeče jednat. 6. Prokázání kvalifikace uchazečů Kvalifikaci prokáže uchazeč podle zadání zveřejněného v Oznámení o zakázce, v souladu se ZVZ a v souladu s touto Zadávací dokumentací. Bude pevně spojeno s nabídkou uchazeče. 6.1 Základní kvalifikační předpoklady Základní kvalifikační předpoklady dle 53 odst. 1 písm. a) - k) zákona splňuje uchazeč: Strana 10 (celkem 19)

11 a) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch organizované zločinecké skupiny, trestný čin účasti na organizované zločinecké skupině, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijetí úplatku, podplacení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) který v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, d) vůči jehož majetku neprobíhá nebo v uplynulých 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující (zákon č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon), ve znění pozdějších předpisů) nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) který není v likvidaci, f) který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán, či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů, je-li podle 54 písm. d) zákona požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů; (v této veřejné zakázce se základní kvalifikační předpoklad podle 54 písm. d) ZVZ požaduje), j) který není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek, Strana 11 (celkem 19)

12 k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu ( 5 písm. e) bod 3 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů). Uchazeč prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53, odst. 3 ZVZ předložením výpisu z evidence rejstříku trestů písm. a) a b), potvrzení orgánu Finanční správy České republiky a Celní správy České republiky písm. f a čestného prohlášení písm. c) až e), g) až k) 6.2 Profesní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady dle 54 ZVZ splňuje uchazeč, který v nabídce předloží: a) dle ustanovení 54 písm. a) ZVZ výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán b) dle ustanovení 54 písm. b) ZVZ doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci c) dle ustanovení 54 písm. d) ZVZ osvědčení autorizovaného inženýra nebo technika pro obor pozemní stavby dle 5 odst. 3 písm. a) zákona č. 360/1992 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, ve znění pozdějších předpisů Upozorňujeme, že osoba, jejímž prostřednictvím bude splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokázáno, musí doložit taktéž čestné prohlášení dle 53 odst. 1 písmeno i) ZVZ Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být starší 90 dnů ke dni podání nabídky. 6.3 Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti dle 50 odst. 1 písm. c) ZVZ Dodavatel přiloží k nabídce čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku. Doporučujeme následující znění čestného prohlášení: Jako statutární zástupce společnosti čestně prohlašuji, že jsme ekonomicky a finančně způsobilí splnit veřejnou zakázku. Čestné prohlášení musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. 6.4 Technické kvalifikační předpoklady dle 56 ZVZ Uchazeč prokáže splnění technických kvalifikačních předpokladů v rozsahu a za podmínek takto: Podle ust. 56 odst. 3 písm. a) ZVZ Rozsah požadovaných informací a dokladů podle ust. 56 odst. 5 písm. a) ZVZ: Uchazeč předloží seznam stavebních prací provedených (dokončených) uchazečem za posledních pět let a osvědčení objednatelů o řádném plnění těchto stavebních prací. Způsob prokázání podle ust. 56 odst. 5 písm. b) ZVZ: Seznam stavebních prací provedených (dokončených) uchazečem bude podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče a osvědčení budou doložena v prosté kopii. Vymezení minimální úrovně kvalifikačního předpokladu odpovídající druhu, rozsahu složitosti předmětu plnění veřejné zakázky podle ust. 56 odst. 5 písm. c) ZVZ: Uchazeč splňuje technický kvalifikační předpoklad, pokud v seznamu provedených (dokončených) stavebních prací předloží údaje o 3 (třech) dokončených pozemních stavbách (výstavba nebo rekonstrukce) občanské vybavenosti (administrativa, vzdělávání věda, zdravotnictví), každá zakázka bude ve výši minimálně 16 mil. Kč bez DPH. Osvědčení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a musí obsahovat údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně. Strana 12 (celkem 19)

13 Pokud není uchazeč z objektivních důvodů schopen prokázat splnění technických kvalifikačních předpokladů způsoby stanovenými zadavatelem, je oprávněn je prokázat i jinými rovnocennými doklady, avšak veřejný zadavatel má právo z objektivních důvodů tyto jiné doklady odmítnout. 6.5 Ostatní informace vztahující se ke kvalifikaci Prokázání části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele Pokud není dodavatel schopen prokázat splnění určité části kvalifikace požadované veřejným zadavatelem podle ust. 50 odst. 1 písm. b) a d) ZVZ v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém případě povinen veřejnému zadavateli předložit: - doklady prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu podle ust. 53 odst. 1 písm. j) ZVZ a profesního kvalifikačního předpokladu podle ust. 54 písm. a) ZVZ subdodavatelem a - smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace podle ust. 50 odst. 1 písm. b) a d) ZVZ. Dodavatel není oprávněn prostřednictvím subdodavatele prokázat splnění kvalifikace podle ust. 54 písm. a) ZVZ (tj. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm dodavatel zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán) Společná nabídka Má-li být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ust. 50 odst. 1 písm. a) ZVZ (tj. základní kvalifikační předpoklady podle ust. 53 ZVZ) a profesního kvalifikačního předpokladu podle ust. 54 písm. a) ZVZ (tj. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm dodavatel zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán) v plném rozsahu. Splnění kvalifikace podle ust. 50 odst. 1 písm. b) ZVZ (tj. profesní kvalifikační předpoklady vyjma 54 písm. a) ZVZ) a ust. 50 odst. 1 písm. d) ZVZ (tj. technické kvalifikační předpoklady) musí prokázat všichni dodavatelé společně. V případě prokazování splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prostřednictvím subdodavatele se ust. 51 odst. 4 ZVZ použije obdobně. V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn podle ust. 51 odst. 5 ZVZ společně několika dodavateli, jsou veřejnému zadavateli povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči veřejnému zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky. Požadavek na závazek podle věty první, aby dodavatelé byli zavázáni společně a nerozdílně, platí, pokud zvláštní právní předpis nebo zadavatel nestanoví jinak. Tato listina musí současně určit jednoho pověřeného dodavatele (vedoucí účastník společnosti), způsob jeho jednání, rozsah jeho oprávnění jednat za ostatní dodavatele, kteří podávají společnou nabídku, kontaktní adresu pro doručování [a to i v případě, že taková adresa bude shodná se sídlem pověřeného dodavatele (vedoucího účastníka společnosti)] a kontaktní fyzickou osobu včetně telefonického a ového spojení. Pověření dle předchozí věty musí být v nabídce doloženo řádnou plnou mocí v originále nebo v úředně ověřené kopii. Strana 13 (celkem 19)

14 6.5.3 Prokázání kvalifikace zahraničním dodavatelem Podle ust. 51 odst. 7 ZVZ, prokazuje zahraniční dodavatel splnění kvalifikace způsobem podle právního řádu platného v zemi jeho sídla, místa podnikání nebo bydliště, a to v rozsahu požadovaném ZVZ a veřejným zadavatelem. Pokud se podle právního řádu platného v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele určitý doklad nevydává, je zahraniční dodavatel povinen prokázat splnění takové části kvalifikace čestným prohlášením. Není-li povinnost, jejíž splnění má být v rámci kvalifikace prokázáno, v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele stanovena, učiní o této skutečnosti čestné prohlášení. Doklady prokazující splnění kvalifikace předkládá zahraniční dodavatel v původním jazyce s připojením jejich úředně ověřeného překladu do českého jazyka, pokud zadavatel v zadávacích podmínkách nebo mezinárodní smlouva, kterou je Česká republika vázána, nestanoví jinak; to platí i v případě, prokazuje-li splnění kvalifikace doklady v jiném než českém jazyce dodavatel se sídlem, místem podnikání nebo místem trvalého pobytu na území České republiky Zvláštní způsoby prokázání kvalifikace Předloží-li dodavatel zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace (ve lhůtě pro podání nabídek společně s nabídkou), nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ust. 53 odst. 1 ZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů podle ust. 54 ZVZ v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění těchto profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší než 3 měsíce. Předloží-li dodavatel veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti stanovené v 139 ZVZ, ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace (ve lhůtě pro podání nabídek společně s nabídkou) a údaje v certifikátu jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace dodavatelem. Zadavatel v souladu s ust. 143 ZVZ přijme výpis ze zahraničního seznamu kvalifikovaných dodavatelů (dále jen zahraniční seznam ) popřípadě příslušný zahraniční certifikát, které jsou vydávány ve státě, který je součástí Evropského hospodářského prostoru, nebo jiném státě, stanoví-li tak mezinárodní smlouva uzavřená mezi Evropským společenstvím nebo Českou republikou, a to pouze pokud byl tento výpis či zahraniční certifikát vydán ve státě, v němž má dodavatel sídlo či místo podnikání, popřípadě bydliště. Výpis ze zahraničního seznamu, popř. příslušný zahraniční certifikát předkládá zahraniční dodavatel v původním jazyce s připojením jejich úředně ověřeného překladu do českého jazyka, pokud mezinárodní smlouva, kterou je Česká republika vázána, nestanoví jinak. Z výpisu zahraničního seznamu nebo zahraničního certifikátu musí vyplývat prokázání níže uvedených kvalifikačních předpokladů v úrovni a rozsahu, tak jak si je zadavatel vymezil, tj. a) základních kvalifikačních předpokladů, které jsou v příslušném státě obdobou kvalifikačních předpokladů podle ust. 53 odst. 1 ZVZ, b) profesních kvalifikačních předpokladů, které jsou v příslušném státě obdobou kvalifikačních předpokladů podle ust. 54 ZVZ, Strana 14 (celkem 19)

15 c) technických kvalifikačních předpokladů, které jsou v příslušném státě obdobou kvalifikačních předpokladů podle ust. 56 ZVZ Pravost a stáří dokladů V případech, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení prohlášení uchazeče, musí takové prohlášení obsahovat zadavatelem požadované údaje a musí být současně podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče; pokud za uchazeče jedná zmocněnec na základě plné moci, musí být v nabídce předložena platná plná moc v originále nebo v úředně ověřené kopii. Dodavatel, který nesplní kvalifikaci v požadovaném rozsahu nebo nesplní povinnost stanovenou v ust. 58 ZVZ, musí být vyloučen z účasti v zadávacím řízení. Zadavatel své rozhodnutí o jeho vyloučení z účasti v zadávacím řízení s uvedením důvodu bezodkladně písemně oznámí. Dodavatel je povinen prokázat splnění kvalifikace ve všech případech doklady předloženými v prostých kopiích, pokud tato Zadávací dokumentace nestanoví jinak. Zadavatel si vyhrazuje právo před uzavřením smlouvy požadovat po vybraném dodavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Pokud do doby rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky přestane dodavatel splňovat kvalifikaci, je dodavatel povinen nejpozději do 7 pracovních dnů tuto skutečnost veřejnému zadavateli písemně oznámit. Dodavatel je povinen předložit potřebné dokumenty prokazující splnění kvalifikace v plném rozsahu do 10 pracovních dnů od oznámení této skutečnosti veřejnému zadavateli. Veřejný zadavatel může na žádost dodavatele tuto lhůtu prodloužit nebo může zmeškání lhůty prominout. Tato povinnost se vztahuje obdobně na uchazeče, se kterým je v souladu s rozhodnutím veřejného zadavatele podle ust. 81 ZVZ možné uzavřít smlouvu, a to až do doby uzavření smlouvy. V takovém případě musí uchazeč, s nímž veřejný zadavatel uzavírá smlouvu, předložit potřebné dokumenty prokazující splnění kvalifikace v plném rozsahu nejpozději při uzavření smlouvy. 7. Hodnotící kritéria pro zadání veřejné zakázky a podání nabídky 7.1 Hodnotící kritéria pro zadání veřejné zakázky Základním hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena. Pořadí nabídek bude stanoveno dle výše nabídkové ceny a zároveň při hodnocení nabídek bude postupováno v souladu s ust. 79 odst. 2 ZVZ. 7.2 Nabídková cena Nabídková cena v Zadávacím řízení zahrne celý Předmět plnění Veřejné zakázky tak, jak je popsán v Zadávací dokumentaci a návrhu smlouvy o dílo. Uchazeč podá vyplněné výkazy výměr v českých korunách způsobem a v členění uvedeném ve formuláři (vzoru) uvedeném v Projektové dokumentaci a výkazu výměr. Uchazeč ocení všechny položky uvedené ve výkazu výměr a zahrne je současně do celkové ceny. Nabídková cena bude ve smlouvě uvedena v CZK. Nabídková cena bude ve smlouvě uvedena v členění: Strana 15 (celkem 19)

16 Cena celkem v Kč bez DPH DPH 21% v Kč Cena celkem v Kč včetně DPH (slovy: korun českých včetně DPH) z toho: investiční prostředky celkem bez DPH... Kč DPH... Kč celkem včetně DPH... Kč neinvestiční prostředky celkem bez DPH... Kč DPH... Kč celkem včetně DPH... Kč Dodavatel stanoví nabídkovou cenu celou částkou na základě ocenění jednotlivých položek uvedených v soupisu prací s výkazem výměr. K ocenění položek je dodavatel povinen použít soupis prací s výkazem výměr uvedený v zadávací dokumentace. Oceněný soupis prací s výkazem výměr podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele bude součástí nabídky jako příloha návrhu smlouvy. Dodavatel je povinen ocenit všechny položky předaného soupisu prací s výkazem výměr, nesmí žádnou položku ocenit částkou 0 (nula) a nesmí měnit položky (výměry) soupisu prací s výkazem výměr, jinak bude ze zadávacího řízení vyloučen. Nabídková cena v oceněném soupisu prací s výkazem výměr a ve smlouvě musí být shodná. Pokud uchazeč nezpracuje nabídkovou cenu podle výše uvedených požadavků, bude ze zadávacího řízení vyloučen. 7.3 Podání nabídky Nabídky se podávají v listinné podobě v místě sídla zástupce zadavatele, Advokátní kancelář Mgr. Vladimír Kolář, Goethova 5, Plzeň, a to buď prostřednictvím držitele poštovní licence, prostřednictvím zásilkové služby či kurýrní služby nebo osobně každý všední den v době od 9.00 hod do hod. 8. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám, prohlídka místa budoucího plnění, ostatní podmínky 8.1 Poskytování dodatečných informací Uchazeč je oprávněn požadovat písemně po Zadavateli prostřednictvím Kontaktní osoby Zadavatele dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Na základě žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám v souladu s ust. 49 ZVZ, Zadavatel prostřednictvím Kontaktní osoby Zadavatele poskytne uchazeči dodatečné informace k zadávacím podmínkám, a to ve lhůtě stanovené v souladu s ust. 49 odst. 2 ZVZ. Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti, odešle Zadavatel prostřednictvím Kontaktní osoby Zadavatele v souladu s ust. 49 odst. 3 ZVZ. Tyto dodatečné informace budou následně zveřejněny na profilu zadavatele a na webových stránkách LF UK v Plzni Adresa pro vyžádání si dodatečných informací Žádosti o dodatečné informace doručí uchazeči nebo zájemci kontaktní osobě pro dodatečné informace - zástupci zadavatele v zadávacím řízení dle ust. 151 ZVZ v listinné nebo elektronické formě. Strana 16 (celkem 19)

17 Forma vyžádání dodatečných informací: Žádost o dodatečné informace musí být písemná a musí být Kontaktní osobě doručena v souladu s ust. 49 ZVZ. 8.3 Doba a místo prohlídky místa plnění Zadavatel umožní prohlídku místa v době určené v Oznámení všem uchazečům, kteří mají zájem na podání nabídky. Zadavatel nenese odpovědnost za rizika spojená s prohlídkou místa plnění. Této prohlídky se zástupci uchazeče účastní na svou vlastní odpovědnost a na své riziko. Pokud z prohlídky místa plnění vyplynou jakékoliv dotazy, mají odpovědi na ně poskytnuté na místě plnění pouze informativní charakter. Závazné odpovědi získá uchazeč na dotazy podané v rámci dotazů k obsahu zadávací dokumentace způsobem a ve lhůtách podle části H, čl. 1 Zadávací dokumentace. Prohlídka místa plnění je stanovena na od hodin. Sraz účastníků prohlídky je na parkovišti před objektem alej Svobody 1655/76, Plzeň. Při prohlídce místa plnění budou zachovávány zásady transparentnosti, zákazu diskriminace a rovného zacházení. 8.4 Změna podmínek stanovených v zadávacích podmínkách Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu zadávacích podmínek, a to buď na základě žádosti uchazečů o vyjasnění zadávacích podmínek, nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu zadávací dokumentace Zadavatel oznámí všem uchazečům zveřejněním na profilu zadavatele ( a na webových stránkách Lékařské fakulty v Plzni ( 8.5 Zrušení Zadávacího řízení Zadavatel má právo zrušit Zadávací řízení kdykoliv do uzavření smlouvy na Veřejnou zakázku v souladu se Zákonem. Zadavatel má právo zrušit Zakázku v případě, že nebude vydáno kladné rozhodnutí MŠMT ČR o přidělení prostředků státního rozpočtu (dotace) a rovněž tak v případě, že zadavatel neobdrží přislíbenou dotaci. 8.6 Podání nabídky elektronickými prostředky Vzhledem k neexistenci elektronických prostředků podle ust. 149 Zákona na straně Zadavatele nelze v Zadávacím řízení podávat nabídky pomocí elektronických prostředků podle ust. 149 ZVZ. 8.7 Lhůta a místo pro podání nabídek Nabídky se podávají nejpozději do do hodin na adresu sídla zástupce zadavatele. Jiné doručení není považováno za řádné podání nabídky. 8.8 Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek se uskuteční dne v hodin v sídle zástupce zadavatele. V souladu s ust. 71 odst. 7 ZVZ se mohou otevírání obálek s nabídkami zúčastnit uchazeči, jejichž nabídky byly zadavateli doručeny ve lhůtě pro podání nabídek (max. 1 osoba za každého uchazeče zadavatel nepožaduje předložení plné moci), dále se zúčastní zástupci zadavatele a osoba pověřená zastupováním zadavatele v zadávacím řízení. Komise otevře obálky s nabídkami postupně podle pořadového čísla a zkontroluje, zda nabídka vyhovuje požadavkům ust. 71 odst. 9 ZVZ, tj. zda je nabídka zpracována v požadovaném jazyce a zda je návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Nevyhoví-li nabídka požadavkům ust. 71 odst. 9 ZVZ, komise nabídku vyřadí. Zadavatel bezodkladně vyloučí uchazeče, jehož nabídka byla komisí vyřazena, z účasti v zadávacím řízení. Vyloučení uchazeče včetně důvodů zadavatel bezodkladně písemně oznámí uchazeči. Strana 17 (celkem 19)

18 Zadavatel ani komise nesmí otevřít obálku před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Obálky budou otevřeny v termínu a místě stanoveném zadavatelem v Oznámení o zakázce nabídky v souladu s ustanovením 71 odst. 4 ZVZ. 8.9 Posuzování nabídek Při posouzení nabídek bude postupováno dle ust. 76 a 77 ZVZ. Hodnotící komise může vyzvat uchazeče k doplnění kvalifikace dle ust. 59 odst. 4 ZVZ. Jediným kritériem hodnocení nabídek je nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH. Hodnotící komise stanoví pořadí nabídek podle výše nabídkové ceny od nejnižší po nejvyšší Ostatní práva, požadavky a podmínky zadavatele a) Zadávací dokumentace včetně příloh je podkladem pro podání nabídek a obsahuje soubor dokumentů, údajů, požadavků, obchodních a technických podmínek zadavatele vymezujících předmět veřejné zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky. Požadavky uvedené v zadávací dokumentaci jsou při zpracování nabídky závazné a jejich nesplnění je důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení. b) Zadavatel si vyhrazuje právo dodatečně změnit či doplnit zadávací podmínky zadávacího řízení v souladu se zněním ZVZ. c) V případě, že dojde ke změně údajů uvedených v nabídce do doby uzavření smlouvy s vybraným uchazečem, je příslušný uchazeč povinen o této změně zadavatele bezodkladně písemně informovat. d) Informace a údaje uvedené v jednotlivých částech této zadávací dokumentace vymezují závazné požadavky zadavatele, tyto požadavky je každý uchazeč povinen plně a bezvýhradně respektovat při zpracování nabídky. e) Neakceptování požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek s následkem vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení. f) Uchazeč může podat v zadávacím řízení pouze jednu nabídku, zadavatel nepřipouští podání nabídek na dílčí plnění ani varianty nabídky. g) Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit skutečnosti deklarované uchazečem v nabídce a vyloučit nabídku uchazeče v případě zjištění, že v ní uchazeč uvedl nepravdivé, neúplné či zkreslené údaje. i) Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat doplňující informace či vysvětlení k podané nabídce uchazeče. j) Zadavatel stanovuje pro komunikaci mezi uchazečem a zadavatelem výhradně český jazyk, a to jak v průběhu zadávacího řízení, tak i v průběhu vlastní realizace předmětu veřejné zakázky na základě uzavřené smlouvy. Strana 18 (celkem 19)

19 k) Veškerá prohlášení uchazeče, doložená v nabídce, musí být podepsána osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. l) Pokud zadavatel obdrží ve lhůtě pro podání nabídek pouze jednu nabídku, obálka se neotevírá; o této skutečnosti zadavatel bezodkladně vyrozumí uchazeče. m) Vybraný uchazeč je osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly dle ust. 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, v platném znění. n) Zadavatel si vyhrazuje právo dále vymezený okruh informací, které budou dodavatelem poskytnuty v průběhu zadávání veřejné zakázky a případně i v průběhu plnění z uzavřené smlouvy, zveřejnit v rámci transparentnosti zadávacího řízení na internetu, a to včetně informací označených dodavatelem jako důvěrné. Těmito informacemi jsou zejména: název dodavatele, IČ dodavatele, nabídková cena dodavatele, termín dodání dle nabídky, číslo uzavřené smlouvy, název smlouvy, údaje z nabídky podstatné pro hodnocení dle stanovených hodnotících kritérií. o) Údaje o kvalifikaci poskytnuté uchazečem v rámci této veřejné zakázky bude zadavatel považovat za důvěrné a může je použít pouze pro účely této veřejné zakázky. Podobně bude zadavatel nakládat i s ostatními informacemi, které mu uchazeč předá v rámci tohoto zadávacího řízení a které označí jako důvěrné. Dodavatelé berou na vědomí, že v případě uzavření smlouvy nelze žádné doklady považovat za důvěrné a souhlasí bezvýhradně s jejich zveřejněním. p) Ukončením zadávacího řízení nezaniká právo zadavatele na zveřejnění informací, jejichž demonstrativní výčet je uveden v předchozím odstavci. Účastí v řízení o zadání veřejné zakázky bere dodavatel na vědomí, že zadavatel bude s výše uvedenými informacemi poskytnutými v průběhu zadávacího řízení nakládat v souladu s povinnostmi vyplývajícími ze ZVZ a vyjadřuje s jejich použitím souhlas. q) Zadavatel nebude poskytovat náhradu nákladů, které uchazeč vynaloží v souvislosti s účastí v zadávacím řízení. r) Zadavatel si vyhrazuje právo nevracet nabídky nebo jakékoli podklady poskytnuté v souvislosti s nabídkou. Nabídky se dodavatelům nevracejí a zůstávají u zadavatele jako součást dokumentace o veřejné zakázce. s) Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace obsažené v nabídce dodavatele u třetích osob a dodavatel je povinen mu v tomto ohledu poskytnout veškerou potřebnou součinnost. V Plzni dne děkan Lékařské fakulty v Plzni prof. MUDr. Boris Kreuzberg, CSc. Strana 19 (celkem 19)

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE Ve ejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon): ZŠ Brno, Bakalovo náb eží 8 nástavba administrativní

Více

Multifunkční dům Litvínovice

Multifunkční dům Litvínovice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON") 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Multifunkční

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 Počet listů: 8 Přílohy: 7/21 Výzva k podání nabídky

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ČÁST 1 Název veřejné zakázky:

Více

OBNOVA, MODERNIZACE A ZABEZPEČENÍ INFRASTRUKTURY MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY

OBNOVA, MODERNIZACE A ZABEZPEČENÍ INFRASTRUKTURY MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č.137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ). OTEVŘENÉ NADLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA DODÁVKY OBNOVA, MODERNIZACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. DZP Uherský Brod oprava střechy Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/06 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje

Více

Obměna výdejové části stravovacího systému

Obměna výdejové části stravovacího systému Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4 tel. 974828343 e-mail: trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obměna výdejové části stravovacího systému Zadávací dokumentace strana 1 (celkem 11) Zadávací dokumentace k veřejné

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Správa identit druh zadávacího řízení: otevřené

Více

Dodávka modelového oběžného kola s pohonem a regulací a budicími a měřicími systémy

Dodávka modelového oběžného kola s pohonem a regulací a budicími a měřicími systémy Zadávací dokumentace OPAKOVANÁ NADLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY pro opakovanou nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky dle 8 odst. 1 a 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky s názvem: Systém sběru vytříděných složek odpadu

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy IČ: 00226912, DIČ: CZ00226912 krevního obrazu, a výpůjčka laboratorního vyšetřovacího systému pro provedení automatizované analýzy Dodávku diagnostik Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky Stiážovská

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávku malého komunálního vozidla s hákovým nosičem

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Bourací práce domu Příční, č.p. 9, Kojetín 1. Identifikační

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky K čj :372-4/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 19.07.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 11 Počet příloh: 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené, podlimitní zadávací řízení na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon) a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu P íloha. 1 Výzvy Strana 1 (Celkem 5) Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu Název ve ejné zakázky: SPRÁVA, ÚDR BA A DODÁVKA KLIENTSKÝCH PO ÍTA, SERVER A DATOVÝCH ROZVOD, KONFIGURACE

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel zadává tuto veřejnou zakázku malého rozsahu na služby na základě ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na dodávky s názvem: Eskalátor do podchodu u hlavního nádraží Zadavatel: Brněnské komunikace a.s., Renneská třída 787/1a, 639 00 Brno, Štýřice, IČ: 60733098 Zadávací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu, zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Nákup knih do knihovny PA ČR v Praze

Nákup knih do knihovny PA ČR v Praze Policejní akademie České republiky v Praze Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 828 343, e-mail : trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nákup knih do knihovny PA ČR v Praze Zadávací dokumentace strana

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Komplexní zajištění PO a BOZP pro KÚPK

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Komplexní zajištění PO a BOZP pro KÚPK PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: VVŽÚ/791/15 Spis. zn.: ZN/176/VVŽÚ/15 Počet listů: 5 Počet příloh: 4 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČO: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro hl. město Prahu Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 -

Více

Textová část zadávací dokumentace. Dodávka a implementace personálního a mzdového IS

Textová část zadávací dokumentace. Dodávka a implementace personálního a mzdového IS Textová část zadávací dokumentace Dodávka a implementace personálního a mzdového IS Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel město Kolín Zastoupené Mgr. Bc. Vítem Rakušanem, starostou města Kolína

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Název veřejné zakázky: CENTRUM POLYMERNÍCH MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ OTTY WICHTERLE DODÁVKA REGÁLŮ Identifikační údaje zadavatele Obchodní firma nebo název

Více

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY dle 6, 12 odst.6 a 18 odst.3 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Druh veřejné zakázky :

Více

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ. dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů TEXT VÝZVY K JEDNÁNÍ dle ustanovení 34 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky: Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a

Více

Dodávka osobních automobilů

Dodávka osobních automobilů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na

Více

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf "

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf " 1.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k podlimitní veřejné zakázce na dodávky zadané v otevřeném zadávacím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE "Oprava fasády čp. 90 v Malém Boru západní štít" (Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA Stránka 1 z 15 Název zakázky: Zakázka malého rozsahu na dodání nábytku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: Podrobné podmínky zadávací dokumentace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: Podrobné podmínky zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Svoz papíru ALBA WASTE sběrné nádoby dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) pro zadání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Opravy komunikací a chodníků ve Velkém Meziříčí

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Opravy komunikací a chodníků ve Velkém Meziříčí Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce Uchazeč: Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce VZ č. 12/02 Výstavba centrálních laboratoří v pavilonu G Fakultní nemocnice Královské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha /2016 Hartmanice 30.5.2016 vyřizuje: Bauchová Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Modernizace farmy Požáry

Modernizace farmy Požáry Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Modernizace farmy

Více

Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm VÝZVA

Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm VÝZVA Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm V Rožnově pod Radhoštěm dne 27.03.2014 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k veřejné zakázce na dodávku

Více

Centrum polymerních materiálů a technologií Otty Wichterle realizace stavební části

Centrum polymerních materiálů a technologií Otty Wichterle realizace stavební části Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Centrum polymerních

Více

Zadávací dokumentace. Programátorské práce na rozšíření systému pro digitalizaci knihovních dokumentů. ve zjednodušeném podlimitním řízení

Zadávací dokumentace. Programátorské práce na rozšíření systému pro digitalizaci knihovních dokumentů. ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na služby Programátorské práce na rozšíření systému pro digitalizaci knihovních dokumentů Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Obec Svor Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Svor 25.3.2013 ObÚ Svor č.j./2013 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace

Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace,

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Město Oslavany náměstí 13. prosince 2 664 12 Oslavany IČ: 00282286 Výzva k podání cenové nabídky Město Oslavany ve smyslu 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, Vás za účelem zjištění

Více

vyhlašuje výběrové řízení s názvem

vyhlašuje výběrové řízení s názvem Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., IČ: 67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41, Praha 8 Libeň, PSČ 182 09 Zastoupen: RNDr. Josef Stemberk CSc., ředitel vyhlašuje výběrové řízení s názvem

Více

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Tato výzva

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení 12 odst. 3 zák.. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších

Více

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY PRO PRÁVNICKÉ OSOBY 1 Zadavatel 2 Název veřejné zakázky Příloha č.4 Krycí list nabídky MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050 Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi

Více

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Ve Zvěstově dne 28. 4. 2016 (datum odeslání výzvy) Veřejná zakázka malého rozsahu podle

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách Platnost: od 1.4.2012 ~ 2 ~ Řídícího orgánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod

Více

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY ODBOR ODLOU ENÉ PRACOVIŠT RAKOVNÍK, NA SEKY E 2123, 269 22 RAKOVNÍK #3784/SRA/2013-SRAH@R

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V JEDNACÍM ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY S NÁZVEM Rekonstrukce

Více

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Statutární město Ústí nad Labem, Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem VYDÁVÁ ZADÁVACÍ DOKUMENTACI na veřejnou zakázku malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝBĚR DODAVATELE HW A SW PRO POČÍTAČOVOU UČEBNU A INTERAKTIVNÍ VÝUKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝBĚR DODAVATELE HW A SW PRO POČÍTAČOVOU UČEBNU A INTERAKTIVNÍ VÝUKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE 1 v rámci veřejné zakázky malého rozsahu VÝBĚR DODAVATELE HW A SW PRO POČÍTAČOVOU UČEBNU A INTERAKTIVNÍ VÝUKU V rámci projektu,,ekoš a my hledáme

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M Ě S T O B Y S T Ř I C E Dr. E. Beneše 25, 257 51 Bystřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva č. 01/2013 Název veřejné zakázky: Město Bystřice - elektropráce Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu 12 odst.

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Komplexní zajištění pneuservisu pro společnost ARRIVA VÝCHODNÍ ČECHY a.s.

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

1. Zájemce o zakázku musí splňovat níže uvedená kvalifikační kritéria doložená čestnými prohlášeními dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci.

1. Zájemce o zakázku musí splňovat níže uvedená kvalifikační kritéria doložená čestnými prohlášeními dle požadavků uvedených v zadávací dokumentaci. Název veřejné zakázky: Výstavba skladovacích prostor a nákup manipulátoru Zadavatel: KOVO-BOHDALOVICE, s.r.o. Sídlo: Bohdalovice 69, 468 45 Velké Hamry Právní forma: Společnost s ručením omezeným IČ: 61538752,

Více

VÝZVA K PODANÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Akce: Revitalizace návsi v obci Výšovice

VÝZVA K PODANÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Akce: Revitalizace návsi v obci Výšovice VÝZVA K PODANÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Akce: Revitalizace návsi v obci Výšovice Veřejná zakázka malého rozsahu 2. kategorie Dodávky Zadána postupem mimo Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Seřízení, kontrola a promazání oken v objektu MŠ

Seřízení, kontrola a promazání oken v objektu MŠ 7.5. 2015 Věc : Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: se sídlem: zastoupený: Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara Vídeňská 756/28,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci ve ejné zakázky malého rozsahu na slu by (VZMR II. kategorie)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci ve ejné zakázky malého rozsahu na slu by (VZMR II. kategorie) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci ve ejné zakázky malého rozsahu na slu by (VZMR II. kategorie) ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 3 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v

Více

Číslo veřejné zakázky (bude C151090 doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu:

Číslo veřejné zakázky (bude C151090 doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): ve vztahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KOHOUTOV NOVÉ VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KOHOUTOV NOVÉ VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení na stavební práce: KOHOUTOV NOVÉ VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Zadavatel: Obec Kohoutov se sídlem: Kohoutov č. p. 65, 544 01 Dvůr Králové nad Labem IČ/DIČ: 00278017/CZ00278017,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem. Zásobník pelet a peletovací lis

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem. Zásobník pelet a peletovací lis ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem Zásobník pelet a peletovací lis Veřejná zakázka je součástí realizace projektu s názvem Nákup vybavení pro zpracování dřevního odpadu,

Více

Zadávací dokumentace. Cyklostezka - Jemníky. v otevřeném řízení

Zadávací dokumentace. Cyklostezka - Jemníky. v otevřeném řízení Zadávací dokumentace K podlimitní veřejné zakázce na stavební práce OStRM/ORM - 7/ 13 OStRM/ORM - 7/ 13 Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro výběrové řízení v rámci projektu podle podmínek Regionálního operačního programu Střední Morava metodického pokynu pro zadávání zakázek schváleného Regionální radou Regionu soudržnosti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ Veřejná zakázka ve zjednodušeném podlimitním řízení (dále jen veřejná zakázka

Více

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ NOTEBOOKŮ A PŘÍSLUŠNÉHO SOFTWARE NA SŠP, OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79 Název zakázky: Zakázka na dodání notebooků

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Podle 62 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software.

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a instalace výpočetní techniky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma

Více

Výzva k podání nabídky a textová ást zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a textová ást zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a textová ást zadávací dokumentace v souladu se Sm rnicí. 3 Královéhradeckého kraje Zadavatel: Název: Vyšší odborná škola a St ední pr myslová škola, Rychnov nad Kn žnou, U Stadionu

Více