NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 LISTOPAD 2013 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY PACIFIC RIM - ÚTOK NA ZEMI 3BD (3D+2D) - FUTUREPAK PACIFIC RIM - ÚTOK NA ZEMI 3BD (3D+2D) MONSTER BALENÍ 2013 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: PACIFIC RIM SCI-FI PACIFIC RIM - ÚTOK NA ZEMI Když se z moře vyhrnou oddíly mimozemských nestvůr Kaiju, rozpoutá se válečné peklo. Lidé pošlou do protiútoku nové zbraně Jaegers v podobě obřích robotů ovládaných dvěma piloty zároveň. Bohužel se zdá, že proti Kaiju jsou roboti také téměř bezmocní. Lidstvo stojí na pokraji porážky a nezbývá mu než spoléhat na posádku zastaralého Jaegera složenou z vysloužilého pilota a nezkušeného nováčka. Dva nepravděpodobní hrdinové se stávají poslední nadějí před hrozící apokalypsou. PŮJČOVNY + PRODEJ: UNIVERZITA PRO PŘÍŠERKY BD HOŘÍCÍ KEŘ ÚZEMÍ MRAZU PŘED PŮLNOCÍ

2 2013 DISNEY UNIVERZITA PRO PŘÍŠERKY ORIG. NÁZEV: MONSTERS UNIVERSITY ANIMOVANÝ Disney Pixar má tu čest vám hrdě představit příběh k popukání aneb příběh dvou zvláštních příšerek, které se potkaly na univerzitě a staly se nerozlučnými přáteli. Tyhle dva provází výbuchy smíchu na každém kroku, a pokud vás chytnou, tak přímo za srdce. Už jako maličké mostrum snil Mike Wazowski o tom, že se stane úspěšnou příšerkou a dobře věděl, že nejlepší příšerky vycházejí z Univerzity pro příšerky. Jenže během prvního semestru na Univerzitě se Mikův plán hatí, protože se seznámí s Jamesem P. Sullivanem, zvaným Sulley, přirozeným strašícím talentem. Nespoutaná soutěživost těchto dvou postrachů univerzity se postará o to, že jsou málem vyloučeni z elitního strašícího programu. Splnění jejich snů je v ohrožení a tak jim nezbude, než spojit síly a spolupracovat s bandou ostatních strašidelných adeptů, aby si mohli vylepšit reputaci. PŮJČOVNY + PRODEJ: ÚZEMÍ MRAZU ORIG. NÁZEV: THE FROZEN GROUND THRILLER HON NA NEJBRUTÁLNĚJŠÍHO SÉRIOVÉHO VRAHA ALJAŠKY Aljašský detektiv Glenn Flothe (Nicolas Cage) se vydává ukončit vražedné řádění Roberta Hansena (John Cusack), sériového vraha, jehož činy zůstávaly po 13 let bez povšimnutí. V ulicích města Anchorage se začínají objevovat další mrtvá těla a strach veřejnosti roste. Detektiv Flothe chce vraha dopadnout dříve, než Hansen spáchá další vraždu. Nebude však již pozdě? PŮJČOVNY + PRODEJ: HBO Europe s.r.o. All rights reserved. EU RO PE ORIG. NÁZEV: HOŘÍCÍ KEŘ DRAMA HOŘÍCÍ KEŘ ČÁST HOŘÍCÍ KEŘ je třídílné drama, které pro HBO Europe natočila renomovaná polská režisérka Agnieszka Holland. Toto drama vychází ze skutečných událostí a vystupují v něm reálné postavy. Zaměřuje se na alarmující čin studenta Jana Palacha, který se upálil na protest proti sovětské okupaci Československa v roce Advokátka Dagmar Burešová se později ujímá jeho odkazu a zastupuje rodinu Palachových v procesu proti komunistickému poslanci, který znevážil Palachovu oběť za svobodu národa. Příběh Jana a Dagmar je příběhem základních lidských hodnot, jako jsou pravda, čest, spravedlnost a odvaha. Boj za svobodu, morální zásady, oběť a vytrvalost v čase zoufalství sjednotily okupovaný národ. O dvacet let později byl totalitní režim smeten. Dvacáté výročí Palachovy smrti v roce 1989 inspirovalo svobodomyslné lidi k protestům, které vedly nakonec k pádu komunismu v Československu a železné opony v Evropě. Dagmar Burešová, která po celý život zastupovala pronásledované představitele opozice, se stala první ministryní spravedlnosti svobodného Československa. PRODEJ:

3 ORIG. NÁZEV: BEFORE MIDNIGHT ROMANTICKÝ PŘED PŮLNOCÍ Příběh Američana Jesseho (Ethan Hawke) a Francouzky Celine (Julie Delpy) začal před téměř dvaceti lety letmým setkáním ve vlaku a jednou nezapomenutelnou nocí, po které se jejich životy opět rozešly (Před úsvitem, 1995). Znovu se potkali po devíti letech v Paříži, kde Jesse propagoval svou novou knihu. Pochopili, že možná byli stvořeni jeden pro druhého a že k sobě patří (Před soumrakem, 2004). Nyní jejich příběh pokračuje Jesse a Celine jsou manželé a vychovávají dvě dcery. Oba jsou starší, moudřejší, ale také ztracenější. Společně tráví letní dovolenou v prosluněném Řecku. Jesse tu hledá inspiraci pro další psaní, ale Celine již unavuje být mu stále svůdnou francouzskou múzou. Režisér Richard Linklater již potřetí svedl dohromady Ethana Hawka a Julii Delpy ve volném pokračování okouzlující romance. Opět se mu podařilo natočit vtipný a originální příběh s precizně vybroušenými dialogy a neodolatelnou ústřední dvojicí. PŮJČOVNY + PRODEJ: LIBERACE! ORIG. NÁZEV: BEHIND THE CANDELABRA DRAMA Ještě před tím, než tu byl Elvis, Elton John, Madonna a Lady Gaga, tu byl Liberace: klavírní virtuoz, fenomenální bavič a výstřední televizní hvězda. Jeho jméno bylo synonymem extravagance, kýče a výstředního stylu. Okázalým způsobem života žil nejen na jevišti, ale i mimo něj. V létě roku 1977 vstoupil do jeho života mladý Scott Thorson a i navzdory velkému věkovému rozdílu se mezi nimi zrodil tajný milenecký vztah, který trval pět let. Životopisný film Liberace! sleduje vášnivý a dramatický vztah dvou mužů od jejich prvního setkání v Las Vegas až po jejich bolestný rozchod, a to v době, kdy bylo vůbec nemyslitelné přiznat se k homosexuální orientaci. V hlavních rolích se představí Michael Douglas a Matt Damon. PŮJČOVNY + PRODEJ: DISNEY SOFIE PRVNÍ: PŘIPRAVENÁ STÁT SE PRINCEZNOU ORIG. NÁZEV: SOFIA THE FIRST: READY TO BE A PRINCESS ANIMOVANÝ Poznejte s námi novou princeznu! Vaše oblíbená princeznička je tu zpět, aby zpívala, užívala si královské povinnosti a spoustu legrace! Připravte se na bál se Sofií První! Stát se přes noc princeznou je snem snad každé malé holčičky, a Sofie chce všem dokázat, že ona je ta pravá! Podívejte se do kouzelného cirkusu, seznamte se s dráčkem a proleťte se se Sofií a Amber po poušti na létajícím koberci! Výlet na koberci se ale trochu zvrtne a bude jim muset přispěchat na pomoc sama princezna Jasmína. Naučí obě princezničky spoustu užitečných věcí a poučí je o tom, jak je důležité nevzdávat se a věřit si. Překrásné písničky, nezapomenutelné postavy a vzrušující překvapení. Sofie První: Připravena stát se princeznou vám otevře dveře do světa, kde jsou lidé dobří, pomáhají si a snaží se ze sebe dostat jen to nejlepší! PŮJČOVNY + PRODEJ:

4 BABOVŘESKY ORIG. NÁZEV: BABOVŘESKY KOMEDIE Po smrti stoleté Trudy zůstanou na konci vesnice lukrativní pozemky se starým domem. To se hodí starostovi a jeho příbuznému, kteří mají na pozemky zálusk a chtějí zde vybudovat autobazar. Jenže pozůstalí Hálovi se synem Adamem, se rozhodnou, že se jim vila líbí a opraví ji, i když v ní prý straší. Zápletka se točí okolo faráře s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem, který do vesnice přichází působit jako duchovní. To ještě netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací PŮJČOVNY + PRODEJ: 2013 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA - PRODLOUŽENÁ VERZE ORIG. NÁZEV: THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY - EXTENDED EDITION FANTASY Připojte se k režisérovi trilogie Pán prstenů v největším dobrodružství na světě. Tato edice obsahuje dosud nezveřejněné záběry z filmu, hodiny bonusových materiálů s podrobnostmi o jeho vzniku a komentář filmových tvůrců. PRODEJ: LOVEC JELENŮ ORIG. NÁZEV: DEER HUNTER VÁLEČNÝ Jeden z nejrespektovanějších filmů všech dob, zobrazující hrůzné prožitky Vietnamské války. Mezinárodně uznávaný kultovní film: držitel 5 Oscarů! Nejlepší herec ve vedlejší roli (Christopher Walken), Nejlepší režie, Nejlepší střih, Nejlepší film, Nejlepší zvuk. Film také získal Zlatý glóbus za nejlepší režii a ocenění BAFTA za nejlepší kameru a střih. Tři mladí tovární dělníci z Pennsylvánie narukují do armády, aby se zapojili do bojů ve Vietnamu. Všichni ale později upadnou do rukou Vietkongu a jsou vězněni v zajateckém táboře. Nakonec se jim podaří dostat se bezpečně zpět domů, ale hrůzy války je pronásledují dál. PRODEJ:

5 ORIG. NÁZEV: CUTTHROAT ISLAND DOBRODRUŽNÝ OSTROV HRDLOŘEZŮ Geena Davis (Thelma & Louise, Beetlejuice) a Matthew Modine (Manželství s mafií, Olověná vesta) přinášejí záplavu neutuchající akce v dobrodružné sáze o bezcitných pirátech, zakopaných pokladech a krvežíznivé pomstě. PRODEJ: OBSAHUJE PŮVODNÍ DABING ČESKÉ TELEVIZE ORIG. NÁZEV: THREE DAYS OF CONDOR THRILLER TŘI DNY KONDORA V napínavém thrilleru Sydneyho Pollacka září Robert Redford (Spy Game) v hlavní roli Joe Turnera, agenta CIA s krycím jménem Kondor. Když jsou všichni jeho kolegové zmasakrováni neznámými střelci, vydává se Turner na útěk před jeho nepřáteli a také jeho takzvanými spojenci. O hrůzném činu Kondor informuje své nadřízené, kteří mu nabízejí pomoc, ale někdo neznámý se ho stále snaží nemilosrdně odstranit. Při beznadějném běhu o život se Turner zoufale snaží nacházet odpovědi na mnohé otázky. Odhodlává se dokonce k únosu fotografky Kathy Hale (Faye Dunaway, The Thomas Crown Affair), která nakonec svolí k tomu, že mu pomůže nalézt pravdu. Každý nečekaný zvrat přivádí Kondora na pokraj nervového kolapsu a vás přiková do křesel. Turner nemá kam utéct a nikomu nemůže věřit. Jeho nejnebezpečnější nepřítel je mu blíž, než si vůbec kdy mohl připustit. Pravdu stále nenachází, ale zjišťuje, že kvůli některým tajemstvím jsou lidé ochotni i zabíjet. PRODEJ: ABSOLVENT ORIG. NÁZEV: THE GRADUATE DRAMA Průkopnická a velmi legrační (The Boston Globe) sociální satira, nominovaná na sedm Oscarů a vítězná v kategorii Nejlepší režie*, předznamenala hvězdnou kariéru dvojnásobného držitele Oscara Dustina Hoffmana** a upevnila renomé uznávaného režiséra Mika Nicholse. Stydlivý Benjamin Braddock (Dustin Hoffman) se vrací po vysoké škole domů s nejistou budoucností. V této náladě se seznamuje s manželkou otcova obchodního partnera, sexy paní Robinsonovou (Anne Bancroft), která Bena svede a tím ještě prohloubí jeho životní zmatenost dokud mladý muž nepotká dívku svých snů (Katharine Ross). Je tady ovšem jeden háček: jedná se o dceru paní Robinsonové! PRODEJ:

6 HLÍDKA V ARDENÁCH ORIG. NÁZEV: A MIDNIGHT CLEAR DRAMA Děj skvěle obsazeného válečného dramatu, natočeného podle stejnojmenného románu Williama Whartona, je situován do Francie, do ardenských lesů v prosinci roku Právě v té době sem byla vysazena elitní skupina šesti průzkumníků, jejichž úkolem je zajistit strategicky význačnou budovu a vyšetřit, co se stalo s předchozí hlídkou, jež se nehlásí. Původně banální akce se ale zkomplikuje v momentě, kdy mladí američtí vojáci zjistí, že je má na mušce jednotka zvědů Wehrmachtu. Němci ovšem neútočí. Jedná se snad o nějakou novou strategii psychologického boje? Nebo nacisté odmítají vystřelit jen proto, že se blíží Vánoce a v takový čas by neměl nikdo umírat? Američané se snaží zjistit, co se vlastně děje. Na dosah je dohoda, o které nadřízení nesmějí vědět, ale díky níž bude ušetřen nejeden lidský život. V hlavních rolích se můžete těšit na Petera Berga, Kevina Dillona, Ethana Hawkea a Garyho Sinise. PŮJČOVNY + PRODEJ: STAV MILOSTI ORIG. NÁZEV: STATE OF GRACE THRILLER Terry Noonan (Sean Penn) se po deseti letech vrací domů do New Yorku, do irské čtvrti Hell s Kitchen. Brzy se dává dohromady s kamarádem z dětství Jackiem Flannerym (Gary Oldman), který je členem irského mafiánského gangu, vedeného jeho bratrem Frankiem Flannerym (Ed Harris). Bratři Terryho najmou jako vymahače dluhů. Nikdo z nich ale netuší, že Terry je policistou. PŮJČOVNY + PRODEJ: JE TŘEBA ZABÍT SEKALA ORIG. NÁZEV: JE TŘEBA ZABÍT SEKALA DRAMA Strhující příběh muže, který se stal vrahem proti své vůli. Příběh z roku 1943, odehrávající se na moravské Hané v době Protektorátu Čechy a Morava. Dramatický akční film s prvky westernu, jehož hlavní hrdina se stane proti své vůli najatým vrahem. V hlavních rolích Jiří Bartoška a hvězdy polského filmu Boguslav Linda a Olaf Lubaszenko IFF Karlovy Vary: Nejlepší herec Olaf Lubaszenko, Zvláštní cena Ekumenické poroty Remasterovaná verze PRODEJ:

7 ORIG. NÁZEV: FULMAYA, DĚVČÁTKO S TENKÝMA NOHAMA DOKUMENT FULMAYA, DĚVČÁTKO S TENKÝMA NOHAMA Hlavní postavou příběhu je slovenská muzikantka a herečka Dorota Nvotová známá z fi lmů Děvčátko, Perníková věž nebo komedie O život, a její nepálské alter ego Fulmaya. Tato mladá, inteligentní žena se díky svému pojetí života stává ztělesněním polarity současného světa. Navzdory své pohodlné a poměrně úspěšné existenci v Evropě se vydala na dlouhou pouť s cílem najít sebe sama. Ta ji zavedla až do podhůří Himálají. V jednom z nejbídnějších a od naší kultury nejodlišnějších koutů světa nachází pokoj a klid. V Nepálu Dorota vede poměrně úspěšnou cestovní kancelář, zaměřenou na vysokohorskou turistiku. Pomocí jejího nepálského alter ega Fulmayi vstupujeme ale také do světa dětí na ulici a do života sirotčince Happy Home, o který se Dorota stará. Seznamujeme se zde s další důležitou postavou příběhu, tříletou holčičkou nalezenou na ulici a pojmenovanou po své zachránkyni Fulmaya. Ta nám umožní sledovat zajímavou paralelu dvou dívek stejného jména z naprosto odlišného světa. A protože nejpřekvapivějším scenáristou je sám život, nabere i osud Doroty Nvotové možná trochu nečekaný směr. PRODEJ: POPRVÉ NA BLU-RAY ANGELIKA KOLEKCE NEJHORŠÍ OBAVY P.Ě.S.T. POPRVÉ NA BLU-RAY 3D ČARODĚJ ZE ZEMĚ OZ

8 VÁNOČNÍ EDICE DVD LEGENDÁRNÍ PARTA POPRVÉ NA BLU-RAY 3D ARGO ATLAS MRAKŮ BYT GANGSTER SQUAD - LOVCI MAFIE JAK UKRÁST VENUŠI ZKROCENÁ HORA PODIVNÉ DĚDICTVÍ PŮLNOC V PAŘÍŽI EDICE DVD BESTSELLERY OD na DVD s CZ dab. ARGO ATLAS MRAKŮ ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ BLÁZNIVÁ STŘELA 33 A BOSÉ NOHY V PARKU 1/3: POSLEDNÍ TRAPAS na DVD CESTA DO AMERIKY

9 ČÍNSKÁ ČTVRŤ na DVD INSIDER: MUŽ, KTERÝ VĚDĚL PŘÍLIŠ MNOHO na DVD s CZ dab. LE MANS MALÝ VELKÝ MUŽ MĚSTO ANDĚLŮ EDICE DVD BESTSELLERY OD s CZ dab. s CZ dab. s CZ dab. s CZ dab. MY FAIR LADY SNÍDANĚ U TIFFANYHO STOPAŘI ÚTĚK Z ALCATRAZU ZAMILOVAT SE TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU AUDREY SVĚTOVÁ IKONA FILMU A MÓDY 9DVD BLÁZNIVÁ STŘELA: TRILOGIE 3DVD PŘED ÚSVITEM, PŘED SOUMRAKEM, PŘED PŮLNOCÍ KOLEKCE 3DVD TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU KOLEKCE BLU-RAY A DVD KOLEKCE: PRINCEZNA A ŽABÁK + NA VLÁSKU + POPELKA DE 3DVD KOLEKCIA: PRINCEZNÁ A ŽABA + NA VLÁSKU + POPOLUŠKA DE 3DVD (SK) AUTA KOLEKCE CARS TOON: BURÁKOVY POVÍDAČKY 3DVD AUTÁ KOLEKCIA CARS TOON: BURÁKOVY POVÍDAČKY 3DVD (SK)

10 DRIVE ANGRY INVICTUS: NEPORAŽENÝ JONAH HEX NA TUHLE NEMÁM NEZNÁMÝ 101 DALMATINŮ 2: FLÍČKOVA LONDÝNSKÁ DOBRODRUŽSTVÍ SE 101 DALMATINŮ DE PŘECENĚNÍ BLU-RAY OD DANNYHO PARŤÁCI DANNYHO PARŤÁCI 2. DANNYHO PARŤÁCI 3. DIKTÁTOR DOKTOR ŽIVAGO LIMITOVANÁ SBĚRATELSKÁ EDICE BD + DVD BONUS HAPPY FEET LÍTÁM V TOM MADAGASKAR MADAGASKAR 2: MADAGASKAR 3 MUŽ, KTERÝ ÚTĚK DO AFRIKY SE SMĚJE FANTAZIE S.E. G-FORCE BD+DVD (COMBO PACK) NADĚJNÉ VYHLÍDKY POLÁRNÍ EXPRES POSLEDNÍ SAMURAJ PROKLETÝ OSTROV PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM SEDM PSYCHOPATŮ VE STÍNU 499 Kč 599 Kč 799 Kč 999 Kč 999 Kč 101 DALMATINŮ KOLEKCE KOLEKCE ARGO + MĚSTO KOMPLETNÍ KOLEKCE MADAGASKAR SHREK KOLEKCE 4BD MISSION: IMPOSSIBLE KOLEKCE WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED DISNEY

11 JAKO KOČKY A PSI: POMSTA PROHNANÉ KITTY - DÁRKOVÁ EDICE S HRAČKOU SHREK: ZVONEC A KONEC S HRAČKOU KOCOUR SHREK: ZVONEC A KONEC S HRAČKOU OSEL SHREK: ZVONEC A KONEC S HRAČKOU SHREK KOLEKCE MARLENE DIETRICH 5DVD SOPHIA LOREN KOLEKCE 4DVD 399 Kč 399 Kč 399 Kč 399 Kč 399 Kč 499 Kč KOLEKCE NÁRODNÍCH PARKŮ 3DVD KOLEKCE NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ KLENOTY 5DVD KOLEKCE POLICAJT V BEVERLY HILLS DVD KOLEKCE STAR WARS: KLONOVÉ VÁLKY 1. SÉRIE 4DVD KOLEKCE WESTERN FILMŮ 8DVD KOLEKCE CESTY DO PRAVĚKU 4DVD PŘECENĚNÍ DVD OD 499 Kč 499 Kč 499 Kč 499 Kč 499 Kč KOLEKCE FILMŮ JANA SVĚRÁKA 7DVD TEORIE VELKÉHO TŘESKU 5. SÉRIE 3DVD TO NEJLEPŠÍ Z NG KOLEKCE 4DVD TO NEJLEPŠÍ Z NG KOLEKCE 2. 4DVD TRUE BLOOD - PRAVÁ KREV 4. SÉRIE 5DVD 599 Kč 599 Kč 599 Kč 599 Kč 699 Kč DEXTER 6. SÉRIE 3DVD KOLEKCE LETOHRÁTKY 1. SÉRIE 6DVD KOLEKCE W.I.T.C.H 1.SÉRIE 6DVD MISSION: IMPOSSIBLE KOLEKCE DVD TEMNÝ RYTÍŘ TRILOGIE - LIMITOVANÁ DÁRKOVÁ EDICE 6DVD 2013 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED DISNEY

12 PROSINEC 2013 PŘIPRAVUJEME NA ZÁKLADĚ SKUTEČNÉHO PŘÍPADU WARRENOVÝCH ZE SVĚTA, KDE MAJÍ KŘÍDLA V ZAJETÍ DÉMONŮ Hrají: Vera Farmiga, Patrick Wilson LETADLA POT A KREV Hrají: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ŽIVÍ MRTVÍ 1.SÉRIE Hrají: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: magicbox@magicbox.cz Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , fax: magicbox@magicboxslovakia.sk

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakátová kampaň před projekcí filmu Plakátová kampaň, která následuje po teaserové (o níž byla minulá lekce), už musí být mnohem konkrétnější ve vztahu

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program květen

Kino Květen Teplice - program květen Kino Květen Teplice - program květen 01.05. Fimfárum do třetice všeho dobrého 3D Kino Květen Teplice / od: 16:30 04.05. Sedm samurajů Drama / Dobrodružný / Akční Japonsko/1954/160min Slavná legenda o hrstce

Více

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské Biograf na Špici program leden 2015 pá 2.1. od 20.00 Burácení ČR/USA 2015 / 93min. / česky / od 12 let Drama / road movie / 2D / 110,-Kč Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY PROSINEC 2013 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ORIG. NÁZEV: PAIN AND GAIN AKČNÍ POT A KREV Pot a krev je akční komedie k popukání od režiséra Michaela Baye. Ambiciózní parta osobních trenérů (Mark Wahlberg, Dwayne

Více

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 TEMNÝ PŘÍPAD II. HRÁČI KRIZE PENNY DREADFUL II. STÍNY KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. ROZERVANÁ DUŠE BESSIE TEMNÝ PŘÍPAD II. (TRUE DETECTIVE II.) 21. 6. 2015 Temný případ se v

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ÚNOR 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY HUGH JACKMAN jako ČERNOVOUS GARRETT HEDLUND jako HOOK ROONEY MARA jako TIGER LILY V titulní roli LEVI MILLER jako PETR PAN 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101

Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101 Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101 Teaserová kampaň Úkolem teaserové kampaně je zaujmout nějakým produktem pouhými náznaky. Jeho hlavními prostředky jsou lidská zvědavost a domýšlivost.

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY květen 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. orig. název: Grudge Match komedie zpátky do ringu Boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011 SuperClásico! SuperClásico Dánsko 2011 Formát: DCP, 35 mm, barevný Délka: 99 min Verze: dánsky, anglicky, španělsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Počet kopií: DCP Přístupnost: od 12 let

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS

DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS KONEČNĚ FILM O LÁSCE, KTERÝ MŮŽETE VIDĚT S DĚTMI PREMIERA

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LISTOPAD 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: WESTWORLD SEASON 1 SERIÁL WESTWORLD 1. SÉRIE Televizní seriál Westworld autorské dvojice Jonathan

Více

USA Zlá královna vyžene z království princeznu. Ta se však nemíní vzdát a za pomoci trpaslíků plánuje odvetu... ČZ

USA Zlá královna vyžene z království princeznu. Ta se však nemíní vzdát a za pomoci trpaslíků plánuje odvetu... ČZ D U B E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

napětí, adrenalin, energie

napětí, adrenalin, energie napětí, adrenalin, energie Zdroj: ATO Mediareserach, 2012 AXN- akční dynamická stanice hlavní stanice společnosti Sony Networks (Animax rovněž v portfoliu Atmedia) seriálové a filmové novinky vysílá zpravidla

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2015 BY PARAMOUNT PICTURES. ORIG. NÁZEV: SPONGEBOB SQUAREPANTS: SPONGE OUT OF WATER ANIMOVANÝ SPONGEBOB VE FILMU: HOUBA NA SUCHU Na misi k záchraně svého světa se SpongeBob

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje

Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje Světová literatura 2.poloviny 20. stol. I. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje 15.3.2010 Mgr. Jitka Riedlová Společensko-historická situace

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Autor: Mgr. Alena Hynčicová Tematický celek: 20. století Cílová skupina: I. ročník SŠ Anotace: Materiál má podobu pracovního listu s úlohami, pomocí nichž se žáci seznámí s největšími a rozhodujícími bitvami

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám VY_32_INOVACE_ČJM4_4960_ZEM Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření:

Více

DVD A BLU-RAY NOVINKY NA ČERVEN 2014 JACK RYAN: V UTAJENÍ

DVD A BLU-RAY NOVINKY NA ČERVEN 2014 JACK RYAN: V UTAJENÍ ČERVEN 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY JACK RYAN: V UTAJENÍ 2014 BY PARAMOUNT PICTURES. ORIG. NÁZEV: JACK RYAN: SHADOW RECRUIT AKČNÍ Příběh filmu Jack Ryan: V utajení se inspiroval ikonickou postavou z románů

Více

CESTA DOMÙ ~ Kryonovo podobenství ~ Pøíbìh Michaela Thomase a Sedmi andìlù Kryon Kniha 5 Translation from the English language edition: The Journey Home Copyright 1997 Lee Carroll All Rights Reserved Czech

Více

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ KATALOG NOVINKY 7 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. READY PLAYER O: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER O SCI-FI 18. 7. 2-DISKOVÉ BLU-RAY 2D+3D BLU-RAY 4K UHD BLU-RAY 2D+3D

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Evropská středověká literatura (eposy)

Evropská středověká literatura (eposy) Evropská středověká literatura (eposy) MGR. LUCIE VYCHODILOVÁ, 2012 VY_32_INOVACE_VYC9 Významná díla Beowulf Píseň o Rolandovi Píseň o Cidovi Píseň o Nibelunzích Beowulf 1. Ke které zemi patří, kdo je

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

Junáka. protinacistického odboje roku 1941 zvláštním dekretem ministr exilové londýnské vlády Juraj Slávik. Za účast v odboji zaplatilo životem na

Junáka. protinacistického odboje roku 1941 zvláštním dekretem ministr exilové londýnské vlády Juraj Slávik. Za účast v odboji zaplatilo životem na 1940 Dne 28. 10. 1940 vydal K. H. Frank v zastoupení říšského protektora v Čechách a na Moravě nařízení o rozpuštění Junáka. Dne 4. 11. 1940 nacisté přepadli ústředí Junáka a zabavili veškerý majetek.

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ú N O R 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina

Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel se v pražském metru, protože velmi připomíná moskevské z 50. let a z doby Stalina Hollywoodský film Dítě číslo 44 byl v Rusku zakázán. A natáčel

Více

SADA VY_32_INOVACE_CJ3

SADA VY_32_INOVACE_CJ3 SADA VY_32_INOVACE_CJ3 Přehled anotačních tabulek k dvaceti výukovým materiálům vytvořených Mgr. Bronislavou Zezulovou a Mgr. Šárkou Adamcovou. Kontakt na tvůrce těchto DUM: zezulova@szesro.cz a adamcova@szesro.cz

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010 Program na měsíc červenec 2010 PÁ 2.7. MUŽI, CO ZÍRAJÍ NA KOZY USA 94 min. Komedie o armádě, v níž místo tvrdé disciplíny vládne duch hippies a tráva. V hlavních rolích George Clooney, Ewan McGregor a

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Zvonilka: Tajemství křídel 3D Animovaný / Rodinný USA/2012/76min Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou

Více

06.15 Zpravodajství FTV Prima

06.15 Zpravodajství FTV Prima ČT1 Nova Prima family 05.59 Studio 6 Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT 08.30 Paddy (24/26) Nemocný. Animované příběhy chlapce a jeho zvířecích kamarádů 08.45 Matýsek (47,48/78) Matýsku,

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

Filmová sci-fi scéna

Filmová sci-fi scéna Základní škola a Mateřská škola Sepekov Absolventská práce Filmová sci-fi scéna Školní rok 2017-2018 Vypracoval: Miroslav Novák Vedoucí práce: Mgr. Helena Smrčinová Sepekov 2018 Prohlašuji, že tuto předloženou

Více

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA Kino Pilotů ve spolupráci s k pictures uvádí LESAPÁNI Filmová leč Kino Pilotů uvádí pásmo filmů o myslivcích, pro myslivce i od myslivců samotných. Celovečerní dvojprogram česko

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

VY_32_INOVACE_CJK43060BED

VY_32_INOVACE_CJK43060BED VY_32_INOVACE_CJK43060BED Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření:

Více

NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.

NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Ing. Věra Bubíková VYTVOŘENO: 01.05.2013 NÁZEV: VY_32_Dějepis_02_II. světová válka, ZŠ praktická, 9. R - TÉMA: Období okupace ČÍSLO

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV.

700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. 700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. Karel IV. Pán světa Zdeněk Ležák Byl jsem předurčen k tomu, abych vládl celému světu. JÁ jsem imperátor. JÁ jsem císař KAREL IV. Ve 3 letech mě vzali matce, v 15 jsem stál

Více

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ Současná literatura Interaktivní výukový materiál Světová literatura 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během studia

Více

Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: 05.02.2013 Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_24_CJL_L

Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: 05.02.2013 Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_24_CJL_L Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: 05.02.2013 Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_24_CJL_L Ročník: I. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast: Jazykové vzdělávání a komunikace, Estetické vzdělávání

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm Třeboň 2012 představuje bohatě zastoupenou Mezinárodní soutěž celovečerních snímků

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm Třeboň 2012 představuje bohatě zastoupenou Mezinárodní soutěž celovečerních snímků Tisková zpráva Praha, 10. 4. 2012 Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm Třeboň 2012 představuje bohatě zastoupenou Mezinárodní soutěž celovečerních snímků Nejdůležitější částí programu ANIFILMU

Více

II. SVĚTOVÁ VÁLKA, VLÁDA KSČ

II. SVĚTOVÁ VÁLKA, VLÁDA KSČ II. SVĚTOVÁ VÁLKA, VLÁDA KSČ Anotace: Materiál je určen k výuce vlastivědy ve 5. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se situací za doby okupace Československa, II. světové války a následné vlády KSČ. Učebnice:

Více

ČERVEN Martin George R. R.: Snové písně I. (Argo) Weir Andy: Artemis (Knižní klub)

ČERVEN Martin George R. R.: Snové písně I. (Argo) Weir Andy: Artemis (Knižní klub) Martin George R. R.: Snové písně I. (Argo) George R. R. Martin je nejvýznamnějším autorem moderní podoby žánru fantasy a jedním z nejnadanějších vypravěčů současnosti. V objemné průřezové sbírce Snové

Více

VORELFILM s.r.o. Warner Bros. uvádí. nový celovečerní film Tomáše Vorla Z MĚSTA CESTA. aneb Pět receptů na život blažený

VORELFILM s.r.o. Warner Bros. uvádí. nový celovečerní film Tomáše Vorla Z MĚSTA CESTA. aneb Pět receptů na život blažený VORELFILM s.r.o. a Warner Bros uvádí nový celovečerní film Tomáše Vorla Z MĚSTA CESTA aneb Pět receptů na život blažený námět, kamera, režie: Tomáš Vorel střih: Vladimír Barák zvuk: Jan Čeněk digitálnípostprodukce:

Více

VY_32_INOVACE_D5_20_17. Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT II. SVĚTOV

VY_32_INOVACE_D5_20_17. Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT II. SVĚTOV VY_32_INOVACE_D5_20_17 Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT II. SVĚTOV TOVÁ VÁLKA 1. část VY_32_INOVACE_D5_20_17 Anotace: materiál obsahuje 3 úvodní listy, 13 listů prezentace

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008 FOX - Podzim 2007 Útěk z vězení Sběratelé kostí Zpět k Tobě Až dosmrti Jsi chytřejší než páťák? Největší americká kapela Simpsonovi King Of The Hill K-Ville Doktor House Noční můry v kuchyni Nezapomeň

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto !" #$ #%"!& Památníku Terezín převzato (č... /+ 01 1 '#( ) #%"!&* + (č. 596!( # #%"!&, (č.968 2 B / 2 2 3 4viz. Lagus, ?@

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVENEC 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: KONG: SKULL ISLAND AKČNÍ KONG: OSTROV LEBEK Tým dobrodruhů zkoumá tajemný a nezmapovaný ostrov

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více