>> Skvělý nápad do města. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS a BRABUS Xclusive.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ">> Skvělý nápad do města. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS a BRABUS Xclusive."

Transkript

1 >> Skvělý nápad do města. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS a BRABUS Xclusive.

2 Nikde jinde není život tak různorodý jako ve městě. Dalším rysem městského života je jeho unikátní požadavek na mobilitu. Velké množství vozů na jednom místě vždy povede k hustému provozu a nedostatku parkovacích míst. V takovém prostředí dosáhnou běžné vozy zakrátko svého limitu. Naopak smart fortwo je v městských ulicích ve svém živlu:

3 je určen pro městské prostředí a ukazuje, že "velká myšlenka" souvisí s inovacemi, a nikoli s centimetry. Díky své jedinečné celkové koncepci dokazuje, že městský provoz nemusí jen přinášet problémy, nýbrž může být i potěšením. Díky svému novému dynamickému a přesvědčivému vzhledu je smart fortwo připraven jít dychtivě dopředu.

4

5 >> Nadále nezaměnitelný a nyní ještě výraznější. smart fortwo v nové podobě vypadá nyní sportovněji než předtím. Výjimečně široké přívody vzduchu a speciální voštinová struktura mu propůjčují novou linii vzhledu. Logo smart nyní zaujímá čestné místo v přepracované masce chladiče.

6 >> Zcela nový charakter. Vylepšený dynamický a sebevědomý vzhled, který poskytuje smart fortwo mnohem silnější pozici na silnici, umocňují jeho nové, výrazné boční prahy, zadní lem a nový zadní spoiler s voštinovou strukturou.

7

8

9 >> Interiér: vypadá velký, cítíte se v něm prostorně. Překvapivě prostorný a velmi příjemný. Díky nové volitelné sadě v křišťálově šedé barvě působí celý interiér velice příjemným dojmem. Čalounění sedadel a dveří se může pochlubit vysoce kvalitním barevným a materiálovým provedením v kombinaci křišťálově šedé kůže a tkaniny. Ochrana kolen je provedena v umělé kůži rovněž křišťálově šedé barvy a přístrojová deska je v umělé kůži barvy černé. Skutečným vrcholem v této třídě je dvojité kontrastní šití na všech prvcích.

10 >> Malý zvenku, velký uvnitř. Pojetí prostoru. Velkorysý smart. Díky velkému přednímu sklu a vzpřímené pozici posedu nabízí interiér smart fortwo stejný pocit prostoru jako minivan. To znamená, že dokonce i vyšší příznivci smartu se mohou těšit na vysokou úroveň komfortu. Díky zvýšenému posazu je z vozu výborný výhled do všech stran, a to i ve velice hustém provozu. A díky délce 2,69 m se smart fortwo vejde na každé parkovací místo.

11 340 l 1 Po střechu; dle normy DIN

12 >> Méně je více. Motory. Můžete si vybrat mezi čtyřmi motory, přičemž všechny jsou skvěle přizpůsobeny smart fortwo a městskému provozu. Všechny nabízejí při jízdě plno zábavy a nízkou spotřebu paliva. Všechny rovněž splňují přísné emisní normy EU5 a vypouštějí méně než 120 g CO 2 na 1 km. V podstatě 80 % všech nových modelů smart fortwo po celém světě vyprodukuje méně než 100 g/km (smíšený cyklus, softip). Nejúčinnějším motorem u smart fortwo je naftový turbo motor s common-rail, který se může pochlubit spotřebou pouhých 3,3 l a emisemi CO 2 86 g/km (smíšený cyklus, softip). Ať už se rozhodnete pro naftový turbo motor, benzinový motor micro hybrid drive, benzínový turbo motor, nebo benzinový přeplňovaný motor BRABUS, nezvolíte nikdy špatně.

13 cdi mhd turbo BRABUS > 40 kw (54 k) 1 > spotřeba paliva 4,2 l/100 km 2 > emise CO 2 86 g/km 2 > 45 kw (61 k) 1 nebo 52 kw (71 k) 1 > spotřeba paliva 4,2 l/100 km 2 > emise CO 2 97 g/km 2 > 62 kw (84 k) 1 > spotřeba paliva 4,9 l/100 km 2 > emise CO g/km 2 > 75 kw (102 k) 1 > spotřeba paliva 5,2 l/100 km 2 > emise CO g/km 2 Výjimečně ekonomický: Naftový turbo motor s common-rail a filtrem pevných částic je vpravdě minimalistický: nízká spotřeba paliva, nízké emise CO 2 (86 g/km v kombinovaném cyklu; softip) a s tím související mimořádně nízké provozní náklady. Úspora jako bonus: Díky inteligentnímu systému start-stop se výkonný benzinový atmosférický motor v městském provozu automaticky vypíná a znovu se zapíná, pokud je načase pokračovat v cestě (funkce "stop-and-go"). Vyšší výkon: To znamená více zábavy turbo motor smart umí rychle zaútočit, ale k životnímu prostředí je stále velmi šetrný. Silák: Turbo motor BRABUS se může pochlubit maximálním točivým momentem 147 Nm, přičemž z 0 na 100 km/h s ním dokážete zrychlit za pouhých 8,9 s. 1 Dle směrnice 80/1269/EHS v platném znění. 2 Uvedené údaje byly určeny podle stanovené metodiky měření (směrnice 80/1268/EHS v aktuálně platném znění). Údaje se nevztahují ke konkrétnímu vozidlu ani netvoří součást této nabídky, nýbrž slouží pouze k porovnání různých typů automobilů. Uvedené údaje závisejí na rozměru pneumatik.

14 >> Bezpečnost nesouvisí pouze s velikostí. Inovativní bezpečnostní koncept smart. Navrhování vozu, který má být malý, kompaktní a pohodlný, je samo o sobě výzvou. U nás i malý automobil nabízí úroveň bezpečnosti, za kterou by se nemusely stydět ani velké vozy - koncepci bezpečnosti tvoří mnoho jednotlivých bezpečnostních prvků, které společně zajišťují maximální bezpečnost. smart jako součást skupiny Daimler AG využívá rozsáhlých zkušeností společnosti Mercedes-Benz, která je v oblasti bezpečnosti považována za průkopníka. Bezpečnostní rám tridion je na strategicky důležitých bodech posílen vysokopevnostními ocelovými plechy. Energie nárazu je rovnoměrně rozložena do podélných a příčných prvků, a tím je účinně snížena. Robustní, pevná a houževnatá konstrukce.

15 Crash boxy: Přední a zadní ocelové deformační prvky absorbují v nízkých rychlostech energii z drobných kolizí a zajišťují, že bezpečnostní rám tridion zůstává nepoškozen. Vysoko umístěná sedadla: Nejenže vám umožňují mít lepší přehled o tom, co se děje na silnici, nýbrž vám také zaručí větší bezpečí, protože v případě nehody budete celkově nad zónou přímého ohrožení. Bezpečnostní sedadla s integrovanými bezpečnostními pásy a předpínači bezpečnostních pásů: Ocelový plech konstrukce s integrovanými opěrkami hlavy propůjčuje sedadlům vysokou mechanickou stabilitu. Při čelním nárazu sníží napínače veškerou vůli bezpečnostních pásů během několika málo milisekund. Velkoobjemové airbagy a hlavo-hrudní boční airbagy: Při čelním nárazu nabízejí dva velkoobjemové airbagy řidiči i spolujezdci maximální ochranu. V případě bočního nárazu poskytují robustní ocelová konstrukce dveří a volitelné hlavo-hrudní boční airbagy dostatečnou ochranu oběma jmenovaným částem těla. Kola jako deformační prvky: Při čelní srážce jsou přední kola zapřena o speciálně navržené boční opěry a absorbují podstatnou část energie nárazu. esp : Hrozí-li vozidlu nebezpečí smyku, sníží elektronický stabilizační program (esp ) točivý moment motoru a začne přibržďovat jednotlivá kola, aby smyku zabránil. abs: Antiblokovací brzdový systém (abs), který je součástí elektronického stabilizačního programu esp, udrží smart pod kontrolou i při nouzovém brždění. Elektronika zabrání zablokování kol, což vám umožní bezpečně pokračovat v řízení smart fortwo a zároveň brzdit.

16 >> Pravý model pro všechny vaše potřeby. Typy výbavy a modely smart BRABUS. Každý řidič má své vlastní, osobní požadavky na auto. To je důvod, proč se smart fortwo nabízí ve třech typech výbavy společně se dvěma modely BRABUS. Všechny modely - od puristického přes dynamický, stylový, vysoce temperamentní až po nekompromisní - jsou k dispozici jak ve variantě cabrio, tak coupé. Díky novému stylu se může smart fortwo chlubit ještě atraktivnějším a sebevědomějším vzhledem. Na následujících stránkách naleznete veškeré informace, které potřebujete pro to, abyste se mohli správně rozhodnout, který smart fortwo se pro vás nejlépe hodí.

17

18 >> Fokus na to nejpodstatnější. smart fortwo pure. Vše, co potřebujete. Dokonce i základní verze zahrnuje vše, co potřebujete k městské přepravě - od prostorového konceptu smart až po rozsáhlé bezpečnostní prvky. Pokrokový smart ve své nejčistší podobě. Bezpečnostní rám tridion, kryty zpětných zrcátek a maska chladiče ve standardní černé barvě. Součástí výbavy jsou dále plechové disky kol, možnost výběru ze tří motorů (dvou benzinových micro hybrid drive a naftového turbo motoru cdi). >2 >1 Pevná střecha (coupé): z robustního černého plastu s texturovanou povrchovou úpravou. >1 >2 Čalounění: v černé funkční barvě, barevně sladěné s látkovými doplňky přístrojové desky. >3 Dvouramenný volant: z protiskluzového plastu pro lepší držení v každé situaci. >3

19

20

21 >> Dynamická odezva. Sportovní vzhled. smart fortwo pulse. Přesvědčivý, temperamentní a hbitý - smart fortwo pulse je připraven pro městskou přepravu a nejen to. Díky sportovnímu vybavení bude působit dobrým dojmem všude, kde to jen půjde. Bezpečnostní rám tridion se dodává standardně v černé barvě a volitelně je k dispozici i v barvě stříbrné nebo bílé. Kryty vnějších zpětných zrcátek jsou ve stejné barvě. Aby vůz působil celkově harmonicky, jsou spoilery a boční prahy lakovány v barvě bodypanelů, zatímco stříbrná maska chladiče vytváří poutavý kontrast. 3-dvouloukoťové disky z lehkých slitin se širokými pneumatikami jsou ideální pro sportovně zaměřené motoristy. Převodovka softip - standardní výbava - dále zvyšuje agilitu tohoto modelu a umožňuje manuální řazení bez nutnosti použití spojky, a to buď pomocí řadicích pádel na tříramenném sportovním koženém volantu, nebo lehkým poklepáním na řadicí páku. >2 >1 Ukazatele na přístrojové desce řidiče (hodiny a otáčkoměr): s vnitřním podsvícením a možností otočného nastavení pro pocit, jako v závodním speciálu. >1 >2 Tříramenný kožený sportovní volant s řadicími pádly (včetně kožené hlavice řadicí páky): vaše ruce mohou zůstat při řazení pevně na volantu pro větší potěšení z řízení. >3 Panoramatická střecha (coupé; včetně sluneční clony): vyrobena z kouřového polykarbonátu odolného proti rozbití. >3

22 >> Elegantní vzhled. Dostatek pohodlí. smart fortwo passion. smart fortwo passion je ideální pro stylového motoristu a dodává nový význam slovnímu spojení stylová jízda. Důraz se v tomto případě klade na dvě věci: pohodlí a eleganci. Díky převodovce softouch s automatickým programem budete měnit převodové stupně s nadšením. Pokud dáváte přednost ručnímu řazení rychlostí, můžete využít "softip". Bezpečnostní rám tridion se dodává ve stříbrném provedení, alternativně může být i v barvě černé nebo bílé. Kryty zpětných zrcátek jsou ve stejné barvě. Stejně jako u verze pulse jsou bodypanely, spoilery a boční prahy v jednotné barvě s nápadně zvýrazněnou, stříbrnou maskou chladiče. Elegantní vzhled vozu doplňují stříbrné a výrazné 9-paprskové disky z lehké slitiny. >1 >2 >1 Čalounění: abyste si mohli vybrat podle svého vkusu, můžete volit ze tří barevných variant - béžová se vzorem, červená se vzorem nebo černá se vzorem. >2 Automatický řadicí program softouch: pro lepší komfort v městském provozu. Ke změně z automatického řazení na manuální stačí jediné stisknutí tlačítka. >3 >3 Interiér a klimatizace s automatickou regulací teploty (včetně prachového a pylového filtru): vnitřní kontrastní prvky a materiál (na přístrojové desce, čalounění dveří a ochraně kolen) jsou barevně sladěné s čalouněním. Klimatizace s automatickou regulací teploty (včetně prachového a pylového filtru) zajišťuje optimální teplotu bez ohledu na počasí.

23

24 >1 BRABUS turbo motor 75 kw (102 k.): maximální točivý moment 147 Nm a maximální rychlost 155 km/h (elektronicky limitována). >2 Čalounění: látka/černá se vzorem. Bezpečnostní sedadla s integrovanými bezpečnostními pásy nabízejí skvělé boční vedení. Čalounění je barevně sladěné s látkovými doplňky přístrojové desky, výplní dveří a ochranou kolen. >2 >1 >> Výkon a zdrženlivost. smart BRABUS. Pokud hledáte opravdu dynamický model, pak je pro vás smart BRABUS tou správnou volbou. Jeho turbo motor o výkonu 75 kw (102 k) zrychluje z 0 na 100 km/h za 8,9 s, a to s maximálním točivým momentem 147 Nm. Díky sportovní převodovce, sportovnímu podvozku BRABUS, sníženému o 10 mm a sportovnímu výfukovému systému BRABUS disponuje smart fortwo všestrannou sportovní dynamikou a sportovním vzhledem. Dynamický vzhled doplňují disky "BRABUS Monoblokc VII" z lehké slitiny v barevných variantách stříbrná, matně šedá a lesklá černá.

25

26 >1 Ukazatele na přístrojové desce: hodiny a otáčkoměr s orámováním v hliníkovém vzhledu dodávají interiéru ještě sportovnější nádech. >1 >2 Sportovní výfukový systém BRABUS s lakovaným zadním spoilerem: elegantní vzhled a plný zvuk. Se dvěma centrálně umístěnými chromovanými koncovkami, které jsou orámovány zadním difusorem BRABUS v matně šedé barvě. >2 >> Nekompromisní sportovec. smart BRABUS Xclusive. smart skrz naskrz! Jemné materiály, exkluzivní vzhled a spousta energie: od dynamického exteriéru po kvalitní interiér, a to s turbo motorem 75 kw (102 k). smart fortwo BRABUS Xclusive plní všechny požadavky i ty nejnáročnější. Exkluzivita má svůj vlastní styl - což je důvod, proč jsou bodypanely a bezpečnostní rám tridion u smart BRABUS Xlusive sladěny v elegantní černé, leskle stříbrné nebo zářivě bílé. Přední spoiler BRABUS s doplňkovým sáním vzduchu v barvě bodypanelů charakterizuje BRABUS Xclusive. Projektorové přední světlomety H7 s titanovým vnitřním zabarvením dodávají vozu dynamickou tvář. Díky LED dennímu svícení v designu BRABUS Xclusive se vůz ukazuje v pravém světle.

27

28 >> Na první pohled. Základní výbava nabízených modelů. Exteriér Bodypanely v tmavě černé, červené rally nebo křišťálově bílé barvě víčko palivové nádrže v barvě bodypanelů projektorové přední světlomety H7 Boční ukazatele směru jízdy v bílé Servisní kryt Třetí brzdové světlo Interiér Opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do vodorovné polohy Síťové kapsy ve dveřích a na boku sedadla Odkládací prostor vedle volantu a před spolujezdcem Držák na mince (coupé) Vnitřní osvětlení Odkládací prostor ve víku zavazadlového prostoru Komfort softip automatizované manuální řazení rychlostních stupňů včetně funkce kickdown Centrální dálkové zamykání s integrovaným imobilizérem - třítlačítkový klíč včetně zamykání víčka palivové nádrže Přístrojová deska s multifunkčním displejem (ukazatel servisních intervalů, doporučený rychlostní stupeň, stav nádrže, hodiny) Ukazatel vnější teploty s indikací bodu mrazu Komfortní stěrače předního skla s cyklovačem a automatickou funkcí stírání/ostřik Stěrač zadního okna s automatickou funkcí stírání/ ostřik a automatickým zapnutím při zařazení zpátečky (coupé) Nastavení sklonu předních světlometů (ručně) Ovládání víka zavazadlového prostoru jednou rukou Odjištění zadního okna (coupé) nebo dálkové odjištění střechy (cabrio) třítlačítkovým klíčem Krytá zásuvka na 12 V Bezpečnost Bezpečnostní rám tridion esp - elektronický stabilizační program abs - antiblokovací brzdový systém s elektronickým rozdělovačem brzdné síly Velkoobjemový airbag řidiče a spolujezdce Bezpečnostní sedadla s integrovanými bezpečnostními pásy Bezpečnostní pásy s předpínači a omezovači síly Hydraulický brzdový asistent Deformační zóny s crash-boxy vpředu a vzadu Nárazový senzor (automatická aktivace varovných světel a interiérového osvětlení při nehodě) Automatický zámek - automatické zamčení při rozjezdu Asistent pro rozjezd do kopce

29 Doplňková výbava jednotlivých modelů. pure Pevná střecha (coupé) Bezpečnostní rám tridion v černé barvě Kryty zpětných zrcátek a maska chladiče v černé Plechové disky s pneumatikami vpředu 155/60 R15, vzadu 175/55 R 15 Přední a zadní spoiler a boční prahy v matně černém plastu pulse Panoramatická střecha se sluneční clonou Bezpečnostní rám tridion v černé, za příplatek ve stříbrné nebo bílé barvě Kryty vnějších zrcátek v barvě bezpečnostního rámu tridion Maska chladiče a zadní ozdobná lišta ve stříbrné barvě 3-dvouloukoťové disky z lehké slitiny 15" s pneumatikami vpředu 175/55 R15, vzadu 195/50 R15 Sada bodypanel plus (přední a zadní spoiler a boční prahy v barvě bodypanelů) Přední mlhová světla Logo pulse v trojúhelníku u zpětných zrcátek passion Panoramatická střecha se sluneční clonou Bezpečnostní rám tridion ve stříbrné nebo černé, za příplatek v bílé barvě Kryty vnějších zrcátek v barvě bezpečnostního rámu tridion Maska chladiče a zadní ozdobná lišta ve stříbrné barvě 12-loukoťové disky z lehké slitiny s pneumatikami vpředu 155/60 R 15, vzadu 175/55 R 15 Sada bodypanel plus (přední a zadní spoiler a boční prahy v barvě bodypanelů) Logo passion v trojúhelníku u zpětných zrcátek Čalounění sedadel - látka černá Kontrastní doplňky: perleťově černé Látkové doplňky na přístrojové desce: barevně sladěné s čalouněním Čalounění sedadel - barva černá - látka/koženka Kontrastní doplňky: perleťově černá Látkové doplňky na přístrojové desce, výplni dveří a ochraně kolen: barevně sladěné s čalouněním Čalounění sedadel - látka: barva černá, červená nebo béžová se vzorem Kontrastní doplňky: perleťově černé, červené nebo béžové, barevně sladěné s čalouněním Látkové doplňky na přístrojové desce, výplni dveří a ochraně kolen: barevně sladěné s čalouněním Dvouramenný volant softip manuální řazení rychlostních stupňů Manuální ovládání okének Tříramenný kožený sportovní volant s řadicími pádly (včetně kožené hlavice řadicí páky) Ukazatele na přístrojové desce (hodiny a otáčkoměr) softip manuální řazení rychlostních stupňů (doplňková řadicí pádla pod volantem) Elektricky ovládaná okénka Dvouramenný kožený volant (včetně hlavice řadicí páky) softouch automatický řadicí program, lze přepnout na softip Elektricky ovládaná okénka Klimatizace s automatickou regulací teploty (včetně pylového a prachového filtru) Zatahovací kryt zavazadlového prostoru včetně odkládací síťky Uvedena výbava modelu coupé. Rozdíl ve výbavě pro model cabrio: plně elektrická plátěná střecha s vyhřívaným zadním skleněným oknem, odnímatelné střešní rámy a skladovací prostor pro střešní rámy ve výklopné zádi.

30 Vybavení a charakteristika modelů BRABUS. smart BRABUS Turbo motor BRABUS 75 kw (102 k) se sportovním nastavením převodovky Disky z lehké slitiny BRABUS "Monoblock VII" s pneumatikami vpředu 175/50 R 16, vzadu 225/35 R 17 ve stříbrné, leskle černé nebo matně šedé barvě Podvozek BRABUS, snížený o 10 mm Sportovní výfukový systém BRABUS včetně difusoru BRABUS v matně černém provedení Přední mlhová světla Přední spoiler a boční prahy v barvě bodypanelů Panoramatická střecha se sluneční clonou (coupé) Bezpečnostní rám tridion a kryty vnějších zrcátek v černé, alternativně ve stříbrné nebo bílé barvě Maska chladiče ve stříbrné barvě Logo BRABUS v trojúhelníku u zpětných zrcátek Hlavice řadicí páky BRABUS kůže/hliník Madlo ruční brzdy BRABUS hliník/umělá kůže Sportovní pedály BRABUS Tříramenný kožený sportovní volant s řadicími pádly Ukazatele BRABUS na přístrojové desce (hodiny a otáčkoměr) softouch automatický řadicí program, lze přepnout na softip Klimatizace s automatickou regulací teploty (včetně pylového a prachového filtru) Zatahovací kryt zavazadlového prostoru včetně odkládací síťky Čalounění sedadel látka: barva černá se vzorem Kontrastní doplňky: perleťově černé Látkové doplňky na přístrojové desce, výplni dveří a ochraně kolen: barevně sladěné s čalouněním Uvedena výbava modelu coupé. Rozdíl ve výbavě pro model cabrio: plně elektrická plátěná střecha s vyhřívaným zadním skleněným oknem, odnímatelné střešní rámy a skladovací prostor pro střešní rámy ve výklopné zádi.

31 BRABUS Xclusive Turbo motor BRABUS 75 kw (102 k) se sportovním nastavením převodovky Disky z lehké slitiny BRABUS "Monoblock VII" s pneumatikami vpředu 175/50 R 16, vzadu 225/35 R 17 v barvě stříbrné, leskle černé nebo matně šedé Sportovní podvozek BRABUS, snížený o 10 mm Přední spoiler BRABUS a boční prahy v barvě bodypanelů Sportovní výfukový systém BRABUS včetně difusoru BRABUS v matně černém provedení Přední světlomety BRABUS s vnitřním titanovým zabarvením LED denní svícení - vzhled BRABUS Xclusive Panoramatická střecha se sluneční clonou (coupé) Bezpečnostní rám tridion a kryty vnějších zrcátek v černé, alternativně ve stříbrné nebo bílé barvě Maska chladiče ve stříbrné barvě Logo BRABUS Xclusive v trojúhelníku u zpětných zrcátek Hlavice řadicí páky BRABUS kůže/hliník Madlo ruční brzdy BRABUS hliník/umělá kůže Sportovní pedály BRABUS Velurové koberce BRABUS Tříramenný kožený sportovní volant BRABUS s řadicími pádly Ukazatele BRABUS na přístrojové desce (hodiny a otáčkoměr) softouch automatický řadicí program, lze přepnout na softip Boční airbagy včetně ochrany hlavy Klimatizace s automatickou regulací teploty (včetně pylového a prachového filtru) Zatahovací kryt zavazadlového prostoru včetně odkládací síťky Vyhřívaná kožená sedadla BRABUS se stříbrným obšitím (střed opěradla v provedení černá látka, boky a záda sedadla v černé kožence) Barevné kontrastní doplňky: hliníkový vzhled Přístrojová deska BRABUS a výplně dveří v imitaci kůže

32 >> Vůz navržený pro znalce, jako jste vy. Barvy. Díky široké paletě barev si můžete vybrat, můžete si vytvořit svůj vlastní smart fortwo, stejně takový, jako jste vy. Bodypanely jsou k dispozici v sedmi různých barevných variantách. Typický dvoubarevný vzhled smart vytváří kontrastní barva bezpečnostního rámu tridion, kde je na výběr ze tří barev. Plátěná střecha tritop je k dispozici pro smart fortwo cabrio v celkem devíti barvách tři ze základního programu smart a dalších šest z programu BRABUS tailor made. Se smart fortwo budete řídit opravdu vy. Bodypanely: dodávají se v barvě křišťálově bílé, tmavě černé nebo červené rally. Matná tmavě šedá - antracit, šedá metalická, stříbrná metalická nebo světle modrá metalická barva jsou k dispozici za příplatek.

33 Plátěná střecha tritop z programu BRABUS tailor made: pro ty, kteří hledají něco speciálního, je plátěná střecha k dispozici v barvě šedé, zelené, modré, java, béžové nebo hnědé. Plátěná střecha tritop pro smart cabrio: v černé a červené nebo za příplatek v modré barvě (denim blue). Bezpečnostní rám tridion: dostupný v bílé, stříbrné nebo černé. Kryty zpětných zrcátek ve stejné barvě.

34 >> Sportovní vzhled pro sportovně založené zákazníky. Výběr z nabídky nové volitelné výbavy. Nová volitelní výbava Sada sport smart zaručuje vozu všetranný sportovní vzhled. Stejně jako 5-loukoťové disky z lehké slitiny se širokými pneumatikami (175/50 R 16 vpředu a 215/40 R 16 vzadu). Sada obsahuje elektrický posilovač řízení a sportovní podvozek BRABUS, snížený o 10 mm. Ti, kteří chtějí jít v životě vlastní cestou, mají na výběr ze tří modelů nových disků z lehké slitiny (9-loukoťových, 3-loukoťových nebo 3-dvoulokoťových) a zároveň si můžou vybrat denní svícení LED nového vzhledu.

35 >3 >2 >1 >4 >1 9-loukoťové disky z lehké slitiny 15" s pneumatikami vpředu 155/60 R 15, vzadu 175/55 R15 - základní výbava pro model passion, příplatková pro model pure. >2 3-loukoťové disky z lehké slitiny 15" s pneumatikami vpředu 175/55 R 15, vzadu 195/50 R15. >3 3-dvouloukoťové disky z lehké slitiny 15" s pneumatikami vpředu 175/55 R 15, vzadu 195/50 R15. >4 Denní svícení LED: sportovní detail pro zvýšení bezpečnosti.

36 >2 >3 >1 >1 Audiosystém navigace smart/autorádio: multimediální systém s dotykovou obrazovkou 16,6 cm (6,5"), s navigací s perspektivním zobrazením map a s hlasovým ovládáním, systémem Bluetooth hands-free pro mobilní telefon, vstupem AUX/USB pro mobilní hudební přehrávač, rozhraním ipod, které vám umožní využívat i dotykový displej vašeho ipod, přehrávačem CD/DVD/SD, prohlížečem obrázků, dvěma reproduktory ve dveřích a mnoha dalšími funkcemi. Funkce: >2 Rádio, >3 Přehrávač CD/DVD, >4 Navigace >4 >> Podívejte se, co můžete poslouchat. Výběr z nabídky audio & ozvučení. smart fortwo odpovídá nejen požadavkům měst dneška i zítřka, nýbrž dokáže také splnit všechna vaše osobní přání v oblasti zábavy. Ve smart fortwo máte na výběr ze dvou audiosystémů a dvou stupňů ozvučení, tudíž si můžete vytvořit vlastní audiozážitek.

37 >5 >5 smart držák na iphone 1, 2, 3 : dejte vašemu iphone podporu a energii, kterou potřebuje. Ve spojení s doplňkovým "smart drive app" můžete svůj iphone rychle změnit na multifunkční navigaci. >6 ipod integrační sada 1 : pro smart Bluetooth hands-free, s interface v odkládací schránce. >6 >7 >8 >7 Základní audiosystém: s USB a AUX vstupem pro MP3 nebo CD přehrávač, dva reproduktory ve dveřích a odkládací schránka pod jednotkou. >8 Surround sound system: pro zcela nový zážitek z plného zvuku. Subwoofer, 8-kanálový digitální zesilovač, dokonale sladěné výškové reproduktory i reproduktory mid-range a reproduktory v zadní výplni. Vaše oblíbené písničky budou znít naprosto báječně! 1 Předpoklad: tovární příprava pro rádio nebo základní audiosystém. Upozorňujeme, že použití je možné pouze ve spojení se smart drive app. Ujistěte se rovněž, že při používání neporušujete dopravní předpisy příslušné země, ve které se právě nacházíte. 2 Nelze ve spojení se systémem smart Bluetooth hands-free. 3 Kompatibilní s iphone s modely 3, 3G, 4 a 4S. 4 Pouze v kombinaci se základním audiosystémem, ukazateli na přístrojové desce a systémem smart Bluetooth hands-free.

38 >> Nejlepší sedadlo je rezervováno pro vás. Chcete-li automobil, jako je smart fortwo, skutečně poznat, musíte ho zažít na vlastní kůži. Nejlepším způsobem, jak to provést, je vydat se na zkušební jízdu. Navštivte prodejce smart a posaďte se do smart fortwo. Prodejce vám rád poradí při výběru vašeho osobního vozu smart fortwo, pomůže vám vybrat motor, barvu i modelovou variantu. Samozřejmě vám rovněž rád zodpoví veškeré dotazy týkající se financování, leasingu a doplňkových služeb. smart centrum je tu od toho, aby vám pomohlo.

39

40 >> Motory. smart BRABUS smart fortwo coupé pure pulse passion BRABUS Xclusive benzinový motor mhd, 45 kw (61 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 benzinový motor mhd, 52 kw (71 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 benzinový turbo motor, 62 kw (84 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 naftový turbo motor cdi, 40 kw (54 k) 1 řadový tříválec se vstřikováním common-rail, 799 cm 3 BRABUS benzinový turbo motor, 75 kw (102 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 smart BRABUS smart fortwo cabrio pure pulse passion BRABUS Xclusive benzinový motor mhd, 52 kw (71 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 benzinový turbo motor, 62 kw (84 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 naftový turbo motor cdi, 40 kw (54 k) 1 řadový tříválec se vstřikováním common-rail, 799 cm 3 benzinový turbo motor BRABUS, 75 kw (102 k) 1 řadový tříválec, 999 cm 3 disponibilní není k dispozici 1 Dle směrnice 80/1269/EHS v platném znění.

41 >> Barvy. smart BRABUS smart fortwo coupé/cabrio pure pulse passion BRABUS Xclusive bodypanely křišťálově bílá 2 červená rally tmavě černá 3 stříbrná metalická 4 světle modrá metalická šedá metalická matná antracitová sada bodypanel plus 5 bezpečnostní rám tridion černá stříbrná bílá plátěná střecha (cabrio) černá červená modrá (denim look) šedá (tailor made) zelená (tailor made) modrá (tailor made) java (tailor made) béžová (tailor made) hnědá (tailor made) čalounění látka, černá látka/koženka, černá látka, černá se vzorem látka, červená se vzorem látka, béžová se vzorem kožená sedadla (černá) vyhřívaná kožená sedadla BRABUS (černá) 5 základní výbava k dispozici bez příplatku P k dispozici za příplatek není k dispozici 2 Pouze v kombinaci s bezpečnostním rámem tridion v bílé. 3 Pouze v kombinaci s bezpečnostním rámem tridion v černé. 4 Pouze v kombinaci s bezpečnostním rámem tridion ve stříbrné. 5 V designu BRABUS Xclusive.

42 >> Motory a technické informace. > Benzinový motor 45 kw (61 k) coupé mhd > Benzinový motor 52 kw (71 k) coupé & cabrio mhd > Benzinový motor 62 kw (84 k) coupé & cabrio turbo Motor/typ Objem motoru v cm 3 Max. výkon v kw (koních) při ot./min 1 Max. točivý moment v Nm při ot./min 1 Vrtání zdvih v mm Kompresní poměr Dodávka paliva Maximální rychlost v km/h Zrychlení km/h v s Umístění motoru/pohonu Převodovka Spotřeba paliva, městský cyklus 3 Spotřeba paliva, mimoměstský cyklus 3 Kombinovaná spotřeba paliva 3 Typ paliva Čištění zplodin/emisní norma Kombinované emise CO 2 v g/km 3 Brzdy/dynamický kontrolní systém Disky/kola pure (přední; zadní) Disky/kola pulse (přední; zadní) Disky/kola passion (přední; zadní) Disky/kola BRABUS (přední; zadní ) Délka/šířka/výška automobilu v mm Rozchod kol (přední; zadní) v mm 5 Rozvor kol v mm Průměr otáčení v m Vlastní hmotnost (bez řidiče)/zatížení v kg Objem zavazadlového prostoru v l Maximální zatížení v kg Objem palivové nádrže/z toho rezerva v l Servisní interval Záruka řadový tříválcový motor (61)/ / : 1 vícebodové vstřikování paliva s elektronickým akcelerátorem zadní automatizovaná manuální 5stupňová převodovka coupé: 4.5 (softip); 4.6 (softouch) coupé: 3.9 (softip); 4.0 (softouch) coupé: 4.2 (softip); 4.3 (softouch) kvalitní bezolovnatý benzin 4 trojcestný katalyzátor/eu5 coupé: 97 (softip); 98 (softouch) esp - elektronický stabilizační systém s asistentem pro rozjezd do kopce, antiblokovací brzdový systém (ABS) s elektronickým rozdělovačem brzdné síly a hydraulický brzdový asistent; kotoučové brzdy vpředu a bubnové brzdy vzadu 4.5 J 15"/155/60 R 15; 5.5 J 15"/175/55 R /1559/ / coupé: 750/ / km/1 rok řadový tříválcový motor (71)/ / : 1 vícebodové vstřikování paliva s elektronickým akcelerátorem zadní automatizovaná manuální 5stupňová převodovka coupé/cabrio: 4.5/4.6 (softip); 4.6/4.7 (softouch) coupé/cabrio: 3.9/4.0 (softip); 4.0/4.1 (softouch) coupé/cabrio: 4.2/4.3 (softip); 4.3/4.4 (softouch) kvalitní bezolovnatý benzin 4 trojcestný katalyzátor/eu5 coupé/cabrio: 97/99 (softip); 98/100 (softouch) esp - elektronický stabilizační systém s asistentem pro rozjezd do kopce, antiblokovací brzdový systém (ABS) s elektronickým rozdělovačem brzdné síly a hydraulický brzdový asistent; kotoučové brzdy vpředu a bubnové brzdy vzadu 4.5 J 15"/155/60 R 15; 5.5 J 15"/175/55 R J 15"/175/55 R 15; 6.5 J 15"/195/50 R J 15"/155/60 R 15; 5.5 J 15"/175/55 R /1559/ / coupé: 750/270; cabrio: 780/ / km/1 rok řadový tříválcový turbo motor (84)/ / : 1 vícebodové vstřikování paliva s elektronickým akcelerátorem zadní automatizovaná manuální 5stupňová převodovka coupé/cabrio: 6.2 (softip); 6.3 (softouch) coupé/cabrio: 4.0 (softip); 4.1 (softouch) coupé/cabrio: 4.9 (softip); 4.9 (softouch) kvalitní bezolovnatý benzin 4 trojcestný katalyzátor/eu5 coupé/cabrio: 114 (softip); 115 (softouch) esp - elektronický stabilizační systém s asistentem pro rozjezd do kopce, antiblokovací brzdový systém (ABS) s elektronickým rozdělovačem brzdné síly a hydraulický brzdový asistent; kotoučové brzdy vpředu a bubnové brzdy vzadu 5.0 J 15 /175/55 R 15; 6.5 J 15 /195/50 R J 15 /155/60 R 15; 5.5 J 15 /175/55 R /1559/ / coupé: 770/280; cabrio: 800/ / km/1 rok 8 2 9

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014.

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014. >> Nový smart forfour Ceník. Platnost od 17. listopadu 2014. >> smart forfour. Motory. Motor/typ 45 kw (61 k) 1 benzín Řadový tříválcový motor, 999 cm 3, 5stupňová manuální převodovka s automatickým systémem

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

>> Nový smart. fortwo. Ceník. Platnost od 2. února 2015.

>> Nový smart. fortwo. Ceník. Platnost od 2. února 2015. >> Nový smart fortwo Ceník. Platnost od 2. února 2015. >> smart fortwo. Motory. Motor/typ 45 kw (61 k) 1 benzín Řadový tříválcový motor, 999 cm 3, 5stupňová manuální převodovka s automatickým systémem

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

smart infocenter

smart infocenter smart infocenter +420 271 077 111 Po mnoha letech věrné služby nám budete moci svůj smart vrátit k ekologické likvidaci v souladu se směrnicí EU o vozidlech s ukončenou životností*. Do té doby však uplyne

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

Navíc oproti výbavě Trend:

Navíc oproti výbavě Trend: FORD KA I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 184 990 Trend Plus 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 199 990 Titanium 1.2

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

smart infocenter

smart infocenter smart infocenter +420 271 077 111 Po mnoha letech věrné služby nám budete moci svůj smart vrátit k ekologické likvidaci v souladu se směrnicí EU o vozidlech s ukončenou životností*. Do té doby však uplyne

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/420/ 92 871 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 92 871 Ceníková cena s DPH 112 374 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Rame Cuoio Rozměry

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 3. července 2015.

>> Nový smart. forfour. Ceník. Platnost od 3. července 2015. >> Nový smart forfour Ceník. Platnost od 3. července 2015. >> smart forfour. Motory. Motor/typ 45 kw (61 k) 1 benzín Řadový tříválcový motor, 999 cm 3, 5stupňová manuální převodovka s automatickým systémem

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.7.2013 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENÍK EMISE CO2 205900 Kč 240900 Kč 225 600 Kč 235 600 Kč 207 500 Kč 260900 Kč 270900 Kč 195 500 Kč 252900 Kč 170 600 Kč 287900 Kč

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 234 900 Kč 214 900 Kč 266 900 Kč 311 900 Kč 241 900 Kč AT 1.3D 75k 276 900 Kč 311 900 Kč 251 900 Kč 261 900 Kč + AT 1.3D

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/480/ 825 620 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 825 620 Kč 999 000 Kč Ojetý Bronzo

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT

MASERATI GHIBLI GRANSPORT MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/378/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 90 135 Ceníková cena s DPH 109 063 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Tan Rozměry

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu N O V Ý POP 500 Verze POP vás vítá ve světě 500. Nabízí ležérní styl, který je ideální pro každý den. POP 7 airbagů LED světla denního svícení Nová elipsovitá světla 14 ocelová kola* Elektricky ovládaná

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT S MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/397/ REZERVOVÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 110 851 Ceníková cena s DPH 134 130 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Ribelle

Více

MASERATI LEVANTE S. Cena. Vlastnosti. Akční cena bez DPH Akční cena s DPH

MASERATI LEVANTE S.   Cena. Vlastnosti. Akční cena bez DPH Akční cena s DPH MASERATI LEVANTE S GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/489/ 113 641 bez DPH Cena Akční cena bez DPH 113 641 Akční cena s DPH 137 506 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Ribelle Nero/Rosso

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více