ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService"

Transkript

1 ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService

2 ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky, do nichž se vyplatí investovat, ale jsou to také naše služby, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Za pomoci služeb ContiTireManagement pro pneuhospodářství a ContiBreakdownService pro rychlou pomoc v případě poškozené pneumatiky vám ContiEuroService nabízí balíky služeb, které je možno přizpůsobit tak, aby vyhověly vašim specifickým potřebám. ContiEuroService Cenově optimalizované pneuhospodářství Mezinárodní servisní služba

3 ContiEuroService Vývoj Dlohodobé zkušenosti 1978 Start ContiEuroService Před 30 lety dopravní společnosti operující v celé Evropě hledaly hlavně způsoby řešení poruch v zahraničí. Jako odpověď na tento požadavek Continental zřídil službu ContiEuroService a založil na všech trzích v západní Evropě svoje kanceláře. Byly uzavřeny smlouvy s prodejci pneumatik ve všech zemích, které poskytovaly spolehlivé servisní partnery v případě poškození pneumatik, což zvyšovalo schopnost reagovat na poškození a zajišťovalo pevné podmínky prodeje. ContiEuroService se stal prvním poskytovatelem služeb pro poškozené pneumatiky po celé Evropě, když začal poskytovat servisní službu ContiBreakdownService.

4 ContiEuroService Vývoj Dlohodobé zkušenosti Vývoj ContiTireManagement Na konci 80. let začali výrobci reagovat na skutečnost, že mnoho zákazníků se již dále po koupi automobilu na výrobce neobracelo a oni tím ztráceli lukrativní část obchodu. Zrodil se jednoduchý a přece složitý nápad: spojit prodejní servis se smlouvou na poprodejní péči. To znamenalo, že servis pneumatik byl předán výrobcům pneumatik.

5 ContiEuroService Vývoj Dlohodobé zkušenosti Vývoj podnikání Internacionalizace, nové struktury řízení a nárůst konkurence vedly k poklesu zájmu o pneuhospodářství. Výsledkem bylo hledání vhodných řešení přímo v pneumatikářském průmyslu. ContiEuroService také začal prodávat svoje služby přímo na základě požadavků zákazníka.

6 ContiEuroService Vývoj Dlohodobé zkušenosti Dnes ContiEuroService funguje ve 24 zemích po celé Evropě se sítí více než servisních partnerů 24 hodin denně, 365 dní v roce.

7 ContiTireManagement Komplexní. Kvalitní. ContiTireManagement je služba, kterou je možno přizpůsobit vaší flotile a optimalizovat vaše provozní náklady spojené s pneumatikami. Poskytuje nepřetržitou komplexní analýzu veškerých dat ohledně pneumatik a služeb pro všechna vaše vozidla a stanovuje optimální okamžik pro výměnu pneumatik. Do životního cyklu pneumatik rovněž vkládá správu koster. Na základě garantovaných vysokých standardů kvality všech partnerů ContiEuroService zvyšuje spolehlivost vašeho plánování a uvolňuje zatížení vašich zdrojů, což vám umožňuje koncentraci na vaši práci. Zajišťuje, že každá takto spravovaná pneumatika dosáhne svého plného ekonomického potenciálu, což optimalizuje efektivitu celého vašeho vozového parku.

8 ContiTireManagement Fakta Efektivní. Profesionální ContiTireManagement analyzuje vaše náklady na pneumatiky a služby, optimalizuje sestavování rozpočtu pro váš vozový park. Administrativa Nové pneumatiky Protektory Rozhodování, řízení Logistika, skladování Servis na silnici Pneuservis

9 ContiTireManagement Fakta Včas. Efektivní. ContiTireManagement určuje optimální dobu pro výměnu vašich pneumatik tak, aby bylo zaručeno úplné využití jejich životnosti. Hloubka dezénu (mm) Potenciál kilometrového výkonu Skutečná průměrná hloubka dezénu (3,7 mm) Kalkulovaná hloubka dezénu (2,5 mm) Hloubka dezénu požadovaná legislativou (1,6 mm) Kilometrový výkon (1000 km)

10 ContiTireManagement Přínosy Absolutní. Přesný. ContiTireManagement řeší všechny aspekty vybavení vozidel pneumatikami: Dodávku pneumatik a protektorů Servis pneumatik, montáž, opravy a prořezávání dezénu Manipulaci, prodej, protektorování a likvidaci koster Elektronickou správu a poskytování informací o pneuhospodářství 24-hodinový mezinárodní servis pro poškozené pneumatiky: ContiBreakdownService

11 ContiTireManagement Kontrola flotily Komplexní. Cílená. Zkontrolujeme pneumatiky vaší flotily tím, že změříme huštění pneumatik, hloubku dezénu a vyhodnotíme stav pneumatik, což samozřejmě zahrnuje i protokol a vyhodnocení. ContiTireManagement dostane z vašich pneumatik nejvíc a snižuje dlouhodobě náklady.

12 ContiTireManagement Mobilní servis Všude. Kompletní. Jsme tam, kde nás potřebujete, od celkového servisu pneumatiky po kontrolu celého vozového parku. Náš mobilní servis můžeme poskytnou u vašich bran a požadovanou službu provedeme tam, kde vám to nejlépe vyhovuje ve vašich prostorách, v dílně nebo během nakládky či vykládky. To vám ušetří jak čas, tak peníze.

13 ContiTireManagement CESAR online Snadný. Informativní. ContiTireManagement je založen na rozsáhlém, specifikovaném, internetovém pneuhospodářství a fakturačním systému, který monitoruje a vyhodnocuje veškeré činnosti, týkající se pneumatik: CESAR online. CESAR online je moderní komunikační báze, která umožňuje spolupráci mezi ContiEuroService, servisními partnery a manažery vozových parků. Systém poskytuje široký rozsah elektronických služeb pro správu vozidel, tvořící průkazný nástroj, který pomáhá sledovat a řídit náklady na pneuhospodářství.

14 ContiBreakdownService 24 hodin po ruce. Již téměř 30 let vede Continental sféru poruchových služeb pneumatik - jeho spolehlivý a nekomplikovaný systém vás po poškození pneumatiky rychle znovu uvede do pohybu. Proto si ho vybrali přední evropští dopravci. Pomocí sítě s více než servisními partnery ve 24 zemích zprovozníme vaše vozidlo v nejkratší možné době a za garantovanou pevnou cenu 24 hodin denně, 365 dní v roce v celé Evropě.

15 ContiBreakdownService Garance včasného příjezdu Zaručená. Rychlá. Servisní služba ContiBreakdownService zaručuje, že váš defekt bude maximální rychlostí vyřešen kdekoliv v Evropě. V případě, že servis pneumatiky bude v regionech A zaručujeme maximální výpadek 3 hodiny; v regionech B 4 hodiny. Pokud musíte ve výjimečných případech čekat déle, obdržíte náhradu 100 EUR.

16 ContiBreakdownService Naváděcí služba GoTo Kooperativní. Pružná. Je vaše vozidlo ještě pojízdné? Pomocí služby GoTo ukážeme vašemu řidiči cestu k nejbližšímu servisnímu partnerovi. Vy pouze zavoláte naši servisní službu ContiBreakdownService a provedete identifikaci svým zákaznickým číslem. Sdělíme vám nejrychlejší cestu k nejbližší autorizované opravně. Tímto způsobem ušetříte čas a peníze a ještě využijete veškeré výhody servisní služby ContiBreakdownService.

17 ContiBreakdownService Servisní karta EuroServiceCard Jednoduchá. Bezhotovostní. Jestliže máte defekt, servisní karta EuroServiceCard je vaší osobní pojistkou pro snadné řešení problémů s pneumatikami a jejich servisem bez starostí o peníze a hotovost, ať už jste kdekoliv v Evropě. Karta vám poskytuje přístup k síti EuroServicePartners ve 24 zemích v Evropě, kteří udělají maximum pro to, aby jste byli co nejrychleji zpět na cestách.

18 ContiBreakdownService Partneři Po celé Evropě. Kdekoliv k dispozici. Služba ContiBreakdownService poskytuje síť více než partnerů ve 24 zemích po celé Evropě.

19 ContiBreakdownService Proces Vždy. Jednoduché Poškození pneumatiky K dispozici 24 hodin denně: Zavolejte na ContiEuroService ve svém mateřském jazyce. Vaše pneumatika je vyměněna co nejrychleji. Řidič potvrdí servisní protokol. Šťastnou cestu!

K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka

K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka K.A.L.T. Pneu a.s. představuje - nástroj pro efektivní správu pneumatik ve vozovém parku fleetového zákazníka Fleet Check umožňuje sledovat kompletně všechny pneumatiky ve vozovém parku dopravce. Každá

Více

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla.

Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. Neomezená mobilita, jistota a nezávislost po celé Evropě. Karta MercedesServiceCard pro užitková vozidla. ...s kartou MercedesServiceCard se dostanete dále! Lahůdky z Francie, solární panely z Německa,

Více

Výkonnné. Vstřícné k životnímu prostředí. Flexibilní.

Výkonnné. Vstřícné k životnímu prostředí. Flexibilní. Výkonnné. Vstřícné k životnímu prostředí. Flexibilní. ContiTread TM Před vozovými parky neustále stojí úkoly zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Pneumatiky pro nákladní automobily Continental: pneumatiky

Více

9/2011. Michelin Retread Technologies

9/2011. Michelin Retread Technologies A E W Y H 9/2011 Paleta produktů ceník platný od 9/2011 Patentované dezény založené na technologii MICHELIN Rozměr XZA XZA2 En XZE2 XDA2 S60 XDA2 En XDA4S XDE2 LT XDE2+ 9,5 R 17,5 3 990,- 4 090,- 10 R

Více

Jedna karta na všechno.

Jedna karta na všechno. Jedna karta na všechno. Zabezpečení na cestách od společnosti UTA po celé Evropě. VAŠE VÝHODY Vaše výhody - pro všestranně lepší služby Se společností UTA máte vždy toho správného partnera pro mýtné, tankovací

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis.

Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis. Malá karta, prvotřídní služby. Obdivuhodné. Zajištění na cestách: s MercedesServiceCard. Zkrátka lepší servis. Inteligentní a rychlé služby. Po celé Evropě. Vaše řidiče by neměly na cestách zdržovat maličkosti

Více

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti.

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Opravdový úspěch. ontire TM Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Pneumatiky pro nákladní automobily ontinental: pneumatiky s německou technologií navržené

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Nové návěsové pneumatiky pro objemnou přepravu doplňují řadu Conti Hybrid

Nové návěsové pneumatiky pro objemnou přepravu doplňují řadu Conti Hybrid Tisková zpráva Nové návěsové pro objemnou přepravu doplňují řadu Conti Hybrid Pneumatiky pro velkoobjemové návěsy v rozměrech 435/50 R 19.5 a 445/45 R 19.5 pro regionální a dálkovou přepravu Valivý odpor

Více

SERVISNÍ BROŽURA POMŮŽEME I VÁM SNÍŽIT NÁKLADY NA PROVOZ VOZOVÉHO PARKU. JSTE V DOBRÝCH RUKOU euromaster.cz

SERVISNÍ BROŽURA POMŮŽEME I VÁM SNÍŽIT NÁKLADY NA PROVOZ VOZOVÉHO PARKU. JSTE V DOBRÝCH RUKOU euromaster.cz POMŮŽEME I VÁM SNÍŽIT NÁKLADY NA PROVOZ VOZOVÉHO PARKU JSTE V DOBRÝCH RUKOU euromaster.cz PŘEDSTAVENÍ ERM EUROMASTER je celoevropská síť pneuservisů a autoservisů pro maloobchodní a profesionální zákazníky.

Více

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Praha Člen skupiny VIANOR Pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Poděbradská 85 DIČ: CZ25031881 198 00 PRAHA 9 - Hloubětín Tel.:284 892 639 hot line: 603 704 080 Fax: 284 892

Více

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

Ještě víc úspěchů na cestách. Díky Conti360 Fleet Services.

Ještě víc úspěchů na cestách. Díky Conti360 Fleet Services. Ještě víc úspěchů na cestách. Díky Conti360 Fleet Services. Continental přináší něco nového. Conti360 Fleet Services: vše o službách, které sníží náklady. S Conti360 Fleet Services získávají evropské fleety

Více

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom.

23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ. WORKsmart -Eco. Pečujte o životní prostředí i svůj zisk. Let s drive business. www.tomtom. 23042012_WORKsmart_ECO_bro_CZ WORKsmart -Eco Pečujte o životní prostředí i svůj zisk www.tomtom.com/business Let s drive business Obsah 2 Jak ekologické je vaše podnikání? 3 Optimalizace využití vozidel

Více

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY!

RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! RWE ELEKTŘINA OPTIMAL VYDEJTE SE CESTOU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY! 2 ZÍSKEJTE JISTOTU TROJÍHO SNÍŽENÍ CENY ELEKTŘINY Vaše platby za elektřinu nebudou stoupat! RWE Vám nabízí jistotu poklesu ceny elektřiny

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

O2 Truck Business Day

O2 Truck Business Day O2 Truck Business Day Martin Hornof Fleet Business Development Manager 6.6.2012 KOMPLEXNÍ ŘÍZENÍ VOZOVÉHO PARKU vytvořené společností Bridgestone Bridgestone: největší výrobce pneumatik a gumárenských

Více

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann.

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. STARÁME SE O VÁS MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. Zapomeňte vše, co jste potřebovali vědět o údržbě. My na vás nezapomeneme nikdy. Tlak na náklady

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

MÁme pro VÁs super zimní slevy

MÁme pro VÁs super zimní slevy MÁme pro VÁs super zimní slevy slevy až 49% 165/70 R 14 81T BARUM POLARIS 3 185/60 R 14 82T RIKEN SNOWTIME B2 185/60 R 15 84T HANKOOK I*CEPT RS2 W452 WINTER 195/65 R 15 91T CONTINENTAL WINTERCONTACT TS860

Více

Přímé vyřízení opravy

Přímé vyřízení opravy Pickup Service Přímé vyřízení opravy Bosch Service Center PT 1 Přímé vyřízení opravy Základní informace o službě On-line vytvoření formuláře objednávky opravy v Bosch Service Center PT. On-line vytvoření

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

Program přednostního dodání GoTo Europe

Program přednostního dodání GoTo Europe 2 Jakmile objednáte, hned expedujeme V globální konkurenci se počítá každý den. Rychlá reakce představuje pro výrobce strojů a zařízení rozhodující faktor úspěchu. Spolehlivá, přesná dodávka součástí strojů

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 30. 12. 2016 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Originální díly Volkswagen Mají špičkovou kvalitu, jsou

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč STĚHOVÁNÍ ALBOS MOVERS Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč Způsob oslovení zákazníka - bezplatná inspekce/prohlídka stěhované zásilky - seznámení s požadavky klienta - informování klienta

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People

Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Stejně jako města nikdy nejdou spát, tak se i přeprava

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Jezděte ekonomicky i v zimě!

Jezděte ekonomicky i v zimě! Jezděte ekonomicky i v zimě! Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Polaris 3 SnoVanis 2 Správné pneumatiky pro každé roční období. Zimní pneumatiky Letní pneumatiky

Více

FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ

FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ FILTRY 2019 VSAĎTE NA ČISTÁ ŘEŠENÍ Originální díly MAN PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 3. 2019 NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K nejlepšímu není alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují Originální díly MAN,

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik 2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Barum. Značka skupiny Continental. Letní pneumatiky Barum Jízda bez hranic mnoho ujetých kilometrů

Více

Přehled produktových řad. 24h servisní služba Nepřetržitá odborná technická podpora PRODUKTOVÁ A SYSTÉMOVÁ TECHNICKÁ PODPORA

Přehled produktových řad. 24h servisní služba Nepřetržitá odborná technická podpora PRODUKTOVÁ A SYSTÉMOVÁ TECHNICKÁ PODPORA Přehled produktových řad Nepřetržitá odborná technická podpora A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Á ODBORNÁ TECHNICKÁ PODPORA Popis produktu Společnost SICK nabízí odbornou telefonickou podporu během

Více

POVINNÉ RUČENÍ RETAIL

POVINNÉ RUČENÍ RETAIL POVINNÉ RUČENÍ RETAIL POVINNÉ RUČENÍ Přehled nabídky Start Standard Exclusive Comfort Limity plnění škoda na majetku/zdraví v mio. Kč 35/35 mio. 50/50 mio. 100/100 mio. 150/150 mio. Nadstandardní limit

Více

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou.

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vyřešte problémy na silnicích i v terénu. Pneumatiky Conti CrossTrac. Continental Conti CrossTrac řešení Dva světy. Jedno řešení. Ať už

Více

ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA

ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA SYM ZÁRUČNÍ KNÍŽKA SERVISNÍ KNÍŽKA HLAVNÍ REGISTRAČNÍ DATA Model :...... Číslo rámu :...... Číslo motoru :...... Barva/kód barvy :... Datum prodeje :... Konec záruky :... Jméno zákazníka :... Telefonní

Více

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o.

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o. PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB COPROSYS Ústí spol. s r.o. Platnost od 1.7.2011 Strana 1 (celkem 6) 1. Zřizování, změny a rušení služeb 1.1 Zřízení služby 1.1.1 Typická doba zřízení služeb Doba zřízení služeb

Více

ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY

ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY ZIMA 2009/10 ZARUČENÁ NĚMECKÁ KVALITA www.fuldapneu.cz 75005-FULDA_WinterRange 09 CZ.indd 1 26.8.2009 11:48:46 GERMAN HIGH TECHNOLOGY Již více než sto

Více

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY.

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. ZCELA NOVÁ Řada SiLNiČNÍCH PNEUMaTiK dunlop SP46 Řízené SP446 Hnací SP246 Návěsové ZCELA NOVÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY SP46, SP446 A SP246 PŘEDSTAVUJEME ŘADU

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb 1 PŘÍMÁ CESTA KE ZPĚTNÉ VAZBĚ ZÁKAZNÍKA Konkrétní otázka pro zákazníka, čtyři tlačítka s emotikony pro

Více

Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům

Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům SYSTEMS No.1 ve světě s více než 750.000 výtahy s technológií GMV Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům KOMPONENTY FLUITRONIC PRO

Více

PLATNOST KAMPANĚ KVALITA VÍTĚZÍ. Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž

PLATNOST KAMPANĚ KVALITA VÍTĚZÍ. Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 3. 2018 KVALITA VÍTĚZÍ Originální díly MAN Pro precizní funkci a montáž NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN potřebují

Více

CONSTRUCT: VÍCE NEŽ MECHANICKÉ ZABEZPEČENÍ VOZIDEL PROTI KRÁDEŽI

CONSTRUCT: VÍCE NEŽ MECHANICKÉ ZABEZPEČENÍ VOZIDEL PROTI KRÁDEŽI CONSTRUCT: VÍCE NEŽ MECHANICKÉ ZABEZPEČENÍ VOZIDEL PROTI KRÁDEŽI Nová filozofie společnosti Nové portfolio Registrovaná montáž NOVÁ FILOZOFIE SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT již více než 20 let vyrábí

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

MONTANARI S.r.l. Engineering Construction - Via Emilia Ovest 1123-41100 MODENA - P.I.V.A. 01841940362 Tel. 059 / 333 392 Fax 059 / 826 725 http:

MONTANARI S.r.l. Engineering Construction - Via Emilia Ovest 1123-41100 MODENA - P.I.V.A. 01841940362 Tel. 059 / 333 392 Fax 059 / 826 725 http: 1 Společnost Montanari Engineering Constructions S.r.l. je na trhu přítomna již od počátku padesátých let a více než 30 let projektuje a realizuje zejména manuální a automatické systémy pro průmyslové

Více

Lukáš Svoboda, Znojmo, 23.10.2008

Lukáš Svoboda, Znojmo, 23.10.2008 Nová služba obcím a městům Lukáš Svoboda, Znojmo, 23.10.2008 Člověk se odjakživa snažil zahnat temnotu. Z dobrého důvodu! Neboť bez světla je sotva možné žít produktivně, pohodlně a zejména bezpečně. Díky

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

V lednu 2015 končí plošné zasílání poštou! Přichází nová faktura DKV.

V lednu 2015 končí plošné zasílání poštou! Přichází nová faktura DKV. V lednu 2015 končí plošné zasílání poštou! Přichází nová faktura DKV. Praktická, funkční, přehledná pro zákazníky: vaše nová faktura DKV Opět o krok napřed: K 1. lednu 2015 přechází DKV Euro Service přední

Více

Řada KMAX. Dojeďte dále po celý rok...

Řada KMAX. Dojeďte dále po celý rok... Řada KMAX. Dojeďte dále po celý rok... Až o 5% lepší kilometrový výkon v porovnání s předchůdcem. 1 1 Srovnávací testy provedené Goodyear Innovation Center Luxembourg s rozměrem 15/80R22.5 mezi červencem

Více

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame

Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame Pro ještě více síly: nová technologie PowerFrame 3 Maximální startovací výkon s akumulátory Bosch Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla Jasné, jednoduché a kompaktní: řada akumulátorů společnosti

Více

PREZENTACE ZNAČKY

PREZENTACE ZNAČKY PREZENTACE ZNAČKY 2018 1 ZNAČKA TOVÁRNA NABÍDKA PRODUKTŮ POKRYTÍ TRHU 2 ZNAČKA A TOVÁRNA 3 PŮVOD ZNAČKY NOVÁ EVROPSKÁ ZNAČKA PNEUMATIK S TRADIČNÍM EVROPSKÝM KONCEPTEM 1935 VZNIK TOVÁRNY Továrna, ve které

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

Paython www.paython.cz

Paython www.paython.cz Paython www.paython.cz Nejvyspělejší platební centrum pro bezpečné internetové platby Komplexní řešení pro vaše internetové platby Platební centrum Paython je unikátní systém pro komplexní správu internetových

Více

YEARS. AirKey. Cloud Interface

YEARS. AirKey. Cloud Interface YEARS 1919 2019 AirKey Cloud Interface Rozhraní a bezpečnost API klíč Komunikace mezi systémem AirKey a Vaším softwarem je zajišťována pomocí API klíče. Z bezpečnostních důvodů je Vám kompletní API klíč

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS

6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS 6. EKONOMICKÉ PŘÍNOSY VMS FMS umožňuje sledování celého řetězce od objednávky, dále sledování zásilky až po její doručení. Díky přesným a rychlým informacím lze účinně sledovat a řídit silniční vozidlový

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB ALFA TELECOM s.r.o.

PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB ALFA TELECOM s.r.o. PROVOZNÍ PODMÍNKY SLUŽEB ALFA TELECOM s.r.o. 1. Zřizování, změny a rušení služeb 1.1 Zřízení služby 1.1.1 Typická doba zřízení služeb Typická doba zřízení služeb je popsána v následující tabulce: Doba

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

GOODYEAR DUNLOP TEPLÉ PROTEKTORY (MOLDCURE)

GOODYEAR DUNLOP TEPLÉ PROTEKTORY (MOLDCURE) PROTEKTORY GOODYEAR DUNLOP TEPLÉ PROTEKTORY (MOLDCURE) Tři důvody, proč by se měli dopravci rozhodnout pro protektory Obsah Tři důvody, proč by se měli dopravci rozhodnout pro protektory... 3 1. DŮVOD

Více

Co můžete jako řidič udělat pro životní prostředí?

Co můžete jako řidič udělat pro životní prostředí? Co můžete jako řidič udělat pro životní prostředí? Některá zajímavá fakta Některá zajímavá fakta V porovnání s dobou před 30-ti lety jsme nyní v oblasti spotřeby paliva o 20-30% hospodárnější. Proto produkujeme

Více

Podniková logistika 2

Podniková logistika 2 Podniková logistika 2 Podniková strategie a logistika DNES -Kupující jsou ochotni platit stále více za individuální výrobky a služby, za vysokou kvalitu a pohotovost nabídky Nízké ceny mohou být pro někoho

Více

PLATNOST KAMPANĚ HMATATELNÁ KVALITA. Originální díly MAN pro výkon a životnost vašeho vozidla.

PLATNOST KAMPANĚ HMATATELNÁ KVALITA. Originální díly MAN pro výkon a životnost vašeho vozidla. PLATNOST KAMPANĚ 1. 7. 30. 9. 2018 HMATATELNÁ KVALITA Originální díly MAN pro výkon a životnost vašeho vozidla. NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. K tomu nejlepšímu není žádná alternativa. Nákladní vozidla MAN

Více

Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí

Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí Ozon pro dezinfekci a oxidaci tam, kde je ProMinent Výroba a dávkování ozonu šetrného k životnímu prostředí Printed in Germany, PT PM 022 12/06 CS MT18 01 12/06 CS Výroba ozonu a jeho aplikace Ozonizátory

Více

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma.

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma. United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Switzerland Estonia Sweden Finland Spain France Slovenia Slovakia Russia Russia Germany Romania

Více

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informace po ruce Dovolte, abychom vám stručně představili naše komplexní služby v oblasti informačních technologií a zpracování informací >>> informační

Více

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY Kärcher Maintain: Zaručí vám maximální provozuschopnost Servisní balíčky Kärcher Maintain spojují špičkovou technickou

Více

Společnost Arttec s.r.o. nabízí jako placenou službu také montáž, zapojení a oživení výrobků. V případě dodávky pro soukromé účely je možné dodat výrobek ve zvýhodněné sazbě DPH 15%. Příklad: Parní box

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

Poškození pneumatik Stárnutí pneumatik Opotřebení pneumatik Opravy pneumatik

Poškození pneumatik Stárnutí pneumatik   Opotřebení pneumatik Opravy pneumatik Poškození pneumatik Většina poškození pneumatik vzniká v důsledku nesprávného tlaku vzduchu. Proto doporučujeme kontrolovat tlak v pneumatikách každé dva týdny. Při jízdě se tlak v pneumatikách vlivem

Více

Logistické náklady, vztahy logistických činností a logistických nákladů

Logistické náklady, vztahy logistických činností a logistických nákladů Není tomu příliš dlouho, kdy se výrobní a obchodní činnost společnosti odvíjela od základní rovnice Cena = náklady + zisk V současnosti tento vztah neplatí!! Cenu neurčuje prodejce zboží, ale především

Více

Kdy obměnit vozy ve firmě?

Kdy obměnit vozy ve firmě? Kdy obměnit vozy ve firmě? Co děláme? 1. Pomáháme firmám zajistit mobilitu svých pracovníků efektivně 2. Pomáháme dodavatelům na automobilové trhu prodávat produkty a služby s co nejvyšší přidanou hodnotou

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Bravuris 3 HM Bravuris 2 Nabídka letních pneumatik 2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 Letní pneumatiky Barum Bravuris 3 HM

Více

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení Služby pro zařízení vysokého napětí Spolehlivé sledování stavu zařízení Strategie údržby Jaký přístup je nejlepší? Údržba dle skutečného stavu zařízení Údržba založená na průběžném monitorování funkce

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA CELOROČNÍ PNEUMATIKY 2018 I 2019 MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA TYRES ZNAČKA FALKEN Značka FALKEN vznikla v roce 1983 v jejím rodném Japonsku a původně sloužila

Více

IT Cluster Spolupráce IT prostředí. Přemysl Soldán chairman IT Cluster

IT Cluster Spolupráce IT prostředí. Přemysl Soldán chairman IT Cluster IT Cluster Spolupráce IT prostředí Přemysl Soldán chairman IT Cluster premysl.soldan@itcluster.cz Ocenění Historie IT Clusteru IT Cluster byl založen 18 společnostmi a organizacemi v lednu 2006 V tuto

Více

Jak je strukturován seznam průjezdů DKV pro TIS PL?

Jak je strukturován seznam průjezdů DKV pro TIS PL? Jak je strukturován seznam průjezdů DKV pro TIS PL? Seznam průjezdů TIS PL Francie Seznam průjezdů č. 00000 k faktuře č. 14/000000000/001 poskytovatele služby DKV Euro Service GmbH + Co.KG Zákaznické číslo:

Více

Inovace v prostředí korejského gigantu z Samsung. Nikol Gieslerová

Inovace v prostředí korejského gigantu z Samsung. Nikol Gieslerová 1 Inovace v prostředí korejského gigantu z Samsung Nikol Gieslerová Specifika korejské kultury Pro Korejce je zásadní při každém jednání zachovat za každou cenu dekorum a hlavně "neztratit tvář". Další

Více

Vaše budoucnost. Program výměny baterií. Synergy. Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu

Vaše budoucnost. Program výměny baterií. Synergy. Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu Vaše budoucnost Získejte nové zákazníky, zvyšte svůj zisk a zabezpečte svoje podnikání podle vývoje trhu Program výměny baterií Synergy Program výměny baterií Ulehčení výměny baterií pro naše partnery

Více

Úprava vzduchu sušení

Úprava vzduchu sušení Úprava vzduchu sušení Zařízení pro vysokou úroveň úpravy stlačeného vzduchu. Úprava vzduchu pro všechny provozy. Naše sušičky spolehlivě odstraní kondenzát a v kombinaci s námi dodávanou filtrací zajistí

Více

Investiční horizont je minimálně 3 roky.

Investiční horizont je minimálně 3 roky. Amundi investiční manažer Nechte starosti o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT AMUNDi investiční MANAŽER Amundi investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem :

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem : PŘÍPADOVÉ STUDIE AGADOS, s.r.o. AGADOS s.r.o. je společnost, která vyrábí vysoce spolehlivé výrobky. Jednou z priorit firmy je kvalita vyráběných přívěsů. Jejich dlouhověkost je zajištěna kvalitním designérským,

Více