Obchodní oddělení. Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s. společnosti. Tel.: Fax: obchod@vak.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní oddělení. Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s. společnosti. Tel.: 465 642 019 Fax: 465 642 422 obchod@vak.cz www.vak."

Transkript

1 Tel.: Fax: Slezská 350, Jablonné nad Orlicí Obchodní oddělení společnosti Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s.

2 ÚVOD V roce 1997 zřídila naše akciová společnost samostatný obchodní úsek. Důvodem k tomu byl především zvyšující se počet prodaných kanalizačních vozidel firmy HELLMERS a prodej dávkovací techniky obchodního partnera ING. BÜRO WILHELM. Po zřízení samostatného úseku byla zahájena spolupráce také s firmou IBAK z Kielu, která je výrobcem kamerových systémů pro monitoring kanalizací. Činnost obchodního úseku je možno obecně rozdělit na standardní materiálně-technické zabezpečení vlastních provozů naší akciové společnosti, dále pak na prodej tuzemského vodohospodářského materiálu a prodej zboží cizím investorům. Poslední a z hlediska finančního objemu největší částí obchodní činnosti je již zmiňovaný prodej zahraničních komponentů našich smluvních partnerů a zároveň provádění servisu na dodaných technologiích. Postupně byla obchodní činnost rozšířena i na prodej různého zahraničního příslušenství, které se týká provozování vodovodů a kanalizací. RECYKL III NA PODVOZKU RENAULT

3 Technologie kanalizačních vozidel pro budoucnost životního prostředí Tradice konstrukce vozidel již od roku 1812 Především od roku 1960 je společnost Kroll spojena s náročnými řešeními zaměřenými na ochranu životního prostředí. Tradice společnosti však sahá ještě mnohem dále do historie. Začátky činnosti lze nalézt již v roce 1812, tj. v době napoleonských válek, kdy se firma Hellmers jako součást společnosti Kroll poprvé zapsala do historie konstrukce německých kanalizačních vozidel. Díky spojení do jednoho celku je firma schopna provázat know-how, schopnosti a zkušenosti obou společností. V neposlední řadě je značnou výhodou pro zákazníky obrovská flexibilita plynoucí ze dvou separátních výrobních lokalit ve Weselu a Wittstocku. Dále díky vlastníkovi společnosti skupině ROTHENBERGER AG, je firma Kroll/Hellmers součástí úspěšné korporační společnosti, která je integrovaná do celosvětové sítě zahrnující přes 50 firem. Vysoký důraz na kvalitu je podpořen aktivním kontinuálním vývojem a výrobou již mnoho let splňující podmínky DIN EN ISO 9001:2000. Německý výrobce č. 1 V součastné době firma Kroll/Hellmers patří mezi vedoucí německé výrobce vozidel a technologií sloužících k ochraně životního prostředí. V současnosti vyrábí ve svých provozech ve Weselu, Hünxu a Wittstocku okolo 250 vozidel a zařízení ročně. Za podpory vlastního výzkumu a vlastních zkušeností patří společnost mezi favority nejen co do rozsahu produkce, ale také v oblasti technologií zpracování a kvality. Konstrukce i pro nejobtížnější požadavky Vysoké požadavky zákazníků z celého světa se staly základem všech služeb. Ve skutečnosti neexistují žádná standardizovaná řešení. Výkonná zařízení na špičkové úrovni jsou ve většině případů šitá na míru podle požadavků zákazníka a tudíž navržena pro konkrétní účel. Přání zákazníka a jejich individuální realizace jsou označovány jako standardizované varianty. Servisní zázemí je rozsáhlejší, než byste mohli potřebovat Pro firmu Kroll/Hellmers resp. pro společnost Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s. však předáním vozidla práce nekončí. V průběhu prvních šesti měsíců je proveden bezplatný servis prostřednictvím vyškolených servisních pracovníků firmy VAK Jablonné nad Orlicí. Dále

4 následuje nejdůležitější část práce, kterou je zajištění záručního a pozáručního servisu. Bez fungujícího, operativního servisu není dosaženo spokojenosti zákazníka. Pro zajištění pružného servisu byl v Jablonném nad Orlicí zřízen konsignační sklad náhradních dílů pro vozidla Kroll/Hellmers. Je dobré mít k dispozici dobrý servis, kdykoliv potřebujete, ale lepší je, když servis vůbec nepotřebujete. Technologie firmy Kroll/Hellmers zajišťuje dlouhou životnost a bezporuchovost jejich vozidel. Pomocí vestavěných kontrolních funkcí zajišťují ovládací jednotky kontinuální sledování provozních stavů hlavních jednotek a zobrazují nutnost údržby, jako např. doplnění oleje do čerpadla. Bezpečnost a automatická funkce vypínačů předchází možnému poškození v důsledku chyby obsluhy nebo kritických provozních hodnot. Světové známý Firma Kroll/Hellmers se s její technikou dostala opravdu daleko. Zákazníci po celém světě dostávají stejně vysokou kvalitu a spolehlivost. Špičkově vyrobená vozidla Kroll/Hellmers pracují ve 40 zemích na pěti kontinentech a v odlišných klimatických podmínkách, od -20 C na Sibiři do + 50 C v Perském zálivu. Díky svým zástupcům je firma Kroll/Hellmers dostupná kdekoliv po celém světě. Dovoz a prodej kanalizačních vozidel Kroll/Hellmers pro Českou a Slovenskou republiku Výhradním dovozcem vozidel Kroll/Hellmers pro Českou republiku je naše akciová společnost Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s. Dovoz a prodej pro Slovenskou republiku zajišťujeme ve spolupráci s firmou K&H Kinetic a. s., která je na Slovensku autorizovaným importérem zástupcem výrobce kanalizačních nástaveb firmy Kroll/Hellmers.

5 K bylo do České a Slovenské republiky dovezeno celkem 67 kanalizačních vozidel firmy Kroll/Hellmers viz. mapky (1 bod u daného města = 1 vozidlo Kroll/Hellmers). PROPLACHOVACÍ VESTAVBA ROJET V DODÁVKOVÉM VOZIDLE

6 Vidět znamená vědět Začátky firmy IBAK se datují do roku V roce 1966 zakladatel pan Helmut Hunger přetvořil počáteční inženýrskou kancelář na komanditní společnost IBAK Helmut Hunger GmbH Co KG se sídlem v Kielu. Víc než 60 roků je IBAK nejen technologickou špičkou mezi výrobci speciálních kamerových systémů na TV - inspekci kanalizačních potrubí, ale právem se může označovat za vynálezce této inspekční metody, která se v průběhu roků stala celosvětovým standardem. Důkazem této skutečnosti je, že se v celé produkční paletě firmy IBAK střetáváme s patentovanou IBAK technologií, kterou v podobné formě jinde nenajdeme. Jako exemplární příklad je možno uvést světový unikát 3D Scaner, kameru Panoramo. Kvalita dělá rozdíly Vysoká kvalita zpracování dálkově ovládaných kamerových systémů a z toho vyplývající spolehlivost a minimální požadavky na údržbu, jakož i inovační vývoj na nejmodernějším stupni techniky, to všechno je více než 60 let příznačné pro IBAK produkty. Samozřejmou součástí dnešních inspekčních systémů je i moderní softwarové vybavení, umožňující automatický záznam, zpracování a archivaci inspekčních výsledků pro celé velkoměsto na jediném počítači, s doposud nevídanou jednoduchostí a obslužným komfortem. Referenční listina inspekčních systémů IBAK obsahuje nespočetný seznam uživatelů na všech pěti kontinentech, a to i v extrémních podmínkách Sibiře či Saudské Arábie. Pobočky společnosti IBAK a zastoupení najdeme ve víc než 40 zemích po celém světě. Uživateli jsou k dispozici komplexní služby od technického poradenství, přes vypracování optimální technické specifikace, až po zaškolení obsluhy a servis.

7 MODULAR systém je opravdu modulární Kamerový systém MODULAR nabízí širokou flexibilitu systému a jeho snadné rozšiřování o další kamery a kamerové podvozky. Systém sám rozpozná připojené komponenty. Snadné ovládání je zajištěno pomocí dvou multifunkčních joysticků. Kamery jsou vybaveny automatikou obrazu s umělým horizontem, automatickou neutrální polohou s nekonečným úhlem otáčení a výkonným LED osvětlením. Lze volit kamery i s funkcí ZOOM a lasery. Kamerové vozíky jsou plně řiditelné s funkcí automatické kompenzace náklonu, která zabraňuje jeho překlopení při pohybu v kanalizaci. Navijáky zajišťují synchronizaci pohybu kabelu s pohybem kamerového podvozku. Spojení výhod s výhodami Systém MODULAR umožňuje i spojení výhod přenosného kamerového systému s výhodami kamerového vozidla vybaveného studiem a to tak, že se na konec kabelu, který je na navijáku ve vozidle, snadno napojí naviják se strkacím prutem a kamerou. Vyhodnocení a záznam monitoringu se provádí ve studiu vozidla a kamera monitoruje potrubí ve vzdálenosti až 300 m od vozidla (např. v nejvyšším patře bytového domu).

8 Digitalizace? Slovo digitalizace se stalo již samozřejmou součástí dnešní doby. Diváci s napětím sledují, kdy se ocitnou v analogové tmě, připravují se na přechod na digitální vysílání, vybírají nové přijímače a upravují antény. Digitalizace se však již několik let dotýká i tak specializovaného oboru, jakým je TV monitoring kanalizačních sítí. Postaral se o to přední světový výrobce kamerových monitorovacích systémů firma IBAK. Její převratná novinka, systém PANORAMO - 3D Scaner, je doslova další novou generací na cestě vývoje inspekční techniky. Systém přináší dosud nevídané možnosti, komplexnost, nesrovnatelnou úroveň a efektivitu. Nejenže plně využívá možností, které digitální záznam a zpracování obrazu poskytuje, ale umožňuje i opakované prohlídky a analýzu stavu kanalizace ve virtuálním světě kanalizace, který je dokonalou 3D kopií skutečného kanalizačního systému. Tento úplný záznam kanalizace, ve které byla během monitoringu kamerou PANORAMO naskenována dostupná obrazová data, je k dispozici jako součást protokolu na DVD. Uživatel je nejen schopen si na svém počítači kdykoliv provést novou prohlídku trojrozměrné kanalizace, ale je dokonce schopen provést analýzu vždy při novém libovolném úhlu pohledu, protože zobrazeným výřezem lze otáčet o celých 360 kulových, provádět pohyb vpřed i vzad, zoom, měření poškození a mnoho dalších úkonů. Na závěr lze tedy zjednodušeně říci, že díky digitalizaci od společnosti IBAK nenastane analogová tma ani v temných labyrintech kanalizačních sítí.

9 Nejen vidět, ale i opravit Výzvou pro odborníky z oboru podzemních staveb jsou opravy kanalizací. Zatímco dříve byly obrázkem těchto oprav stresovaní bagristé, roztrpčení obyvatelé a netrpěliví řidiči automobilů, dnes je možné díky moderním frézovacím systémům na podobně rozkopané povrchy vozovek zapomenout. Tuto špinavou práci v kanalizačních trubkách přebírá nezničitelný frézovací robot. Malý jako skřítek avšak silný jako obr se prokouše v síti kanálů skrz každou překážku. Německá firma IMS vyrábí frézovací robotové systémy a různé komponenty pro bezvýkopové technologie k opravám a sanacím veřejných i domovních částí kanalizačních přípojek. Jedná se o tyto obory: optické inspekce kanalizace zkoušky těsnosti kanalizace sanační roboty frézovací roboty Přednosti frézovacích a sanačních robotů: Modulová stavba robota - lze rozšiřovat o další systémy Jednotné ovládání pro všechny systémy Pojezdová jednotka shodná pro celou řadu sanačních a frézovacích robotů Robot s kamerou má jednoduché dálkové ovládání. Signály jsou přenášeny kabelem na pult operátora, který pomocí záznamové a ovládací jednotky rychle vyhodnotí situaci a zareaguje na ni. Poté je možno frézovat a opravovat potrubí. Vestavba do vozidla: Individuální vestavby do vozidla dle přání zákazníka Možnost i pronájmu!!! Nabízíme naše robotové systémy i k pronajmutí s možností flexibilních termínů pronájmů.

10 Frézovací robot pro domácí přípojky Frézovací robot MICRO Frézovací robot MINI DN DN Frézovací robot pro hlavní kanál Frézovací robot MIDI Frézovací robot TURBO DN DN Sanování napojení přípojek Sanační systém MULTISAN Systém MIDI Systém TURBO

11 Můžete ho mít již nyní Firma IMS vyvinula novinku - nízkorozpočtový frézovací robot MICRO LIGHT Kdykoliv možné rozšířit na MICRO comfort! Součástí frézovacího robotu MICRO LIFHT není monitorovací systém (je bez kamery), proto naše společnost Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí, a. s. nabízí nejen k tomuto systému: Kamera TC 20 na tlačném prutu od DN 20 Přenosový kamerový systém Napájení z akumulátorů Nahrávání ve formátu MPEG4 na USB flash disk Ruční naviják se strkacím prutem 30 m Monitoring přípojek Monitoring rozvodů vody od DN 20 před vodoměrem.

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

e e ct r o n i cs Technická data

e e ct r o n i cs Technická data e e ct r o n i cs Technická data Tlaèný kamerový systém dodáváme èi vyrábíme pro inspekci potrubí DN20- DN400. Pojezdový kamerový systém vyrábíme pro prohlídky prùmìrù potrubí DN100- DN1200. I pøes to,

Více

CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE JABLONNÉ PRO ROK 2015

CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE JABLONNÉ PRO ROK 2015 sídlo firmy Slezská 350 Jablonné nad Orlicí PSČ 561 64 obchodní rejstřík Krajský soud Hradec Králové,oddíl B, vložka 991 CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE JABLONNÉ PRO ROK 2015 Všechny

Více

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou SERVIS...kvalita provìøená medicínou Profesionální servis Práce servisu začíná prodejem zdravotnických prostředků firmy TRUMPF, Wagner, Lawton, CRC Hypokramed Firma Hypokramed s.r.o. je autorizovaným servisním

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby. Produkty a služby. Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika

EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby. Produkty a služby. Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby Produkty a služby Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika Profil společnosti Empemont s.r.o. Výrobce vlastní technologie pro ozvučení měst

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MOBILNÍ ŘÍZENÍ DOPRAVY

MOBILNÍ ŘÍZENÍ DOPRAVY DOPRAVNÍ SYSTÉMY MOBILNÍ ŘÍZENÍ DOPRAVY Rychlé, bezpečné a chytré řešení pro mimořádné situace. ? Máte v plánu rekonstrukci a rozvoj jednotlivých částí nebo celého systému dopravy? Potřebujete zlepšit

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

Představení společnosti

Představení společnosti TOPENÍ VODA PLYN MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ ŘÍZENÍ V OBORU TZB Představení společnosti www.esl.cz 04 / 2012 Přinášíme nové systémy pro technická a technologická zařízení budov. Základní

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

Systémy pro zpracování obrazu

Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Systémy pro zpracování obrazu Tomáš Průdek Praha 2012 Systémy pro zpracování obrazu Tomáš Průdek Praha 2012 Obsah Informace o společnosti KEYENCE

Více

Lakovny a příslušenství

Lakovny a příslušenství Lakovny a příslušenství KOVOFINIŠ KF s.r.o. Zařízení pro předúpravu povrchů, lakovny a příslušenství, práškovny, hutní úpravárenské linky Vývoj Projekce/Konstrukce Výroba Instalace Servis KOVOFINIŠ úspěšně

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 25032037 Zadavatel: VODAPLYNTOPENÍ HOLICE s.r.o. Jiří Kamenický Email: votopholice@seznam.cz

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI

Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI Modul-Connect ELEKTROINSTALACE VOZIDLA DOVEDENÁ K JEDNODUCHOSTI VÝHODY SYSTÉMU MODUL-CONNECT SYSTÉM DIGITÁLNÍHO PROPOJENÍ A ŘÍZENÍ Integrovaná ochrana baterie Elektronické jištění Nízká hmotnost Zkrácení

Více

Pracovník pro bezvýkopové technologie (kód: H)

Pracovník pro bezvýkopové technologie (kód: H) Pracovník pro bezvýkopové technologie (kód: 36-139-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň

Více

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství

NATIS s.r.o. Seifertova 4313/10 767 01 Kroměříž T:573 331 563 E:natis@natis.cz www.natis.cz. Videoendoskopy a příslušenství Videoendoskopy a příslušenství Strana 2 Úvod Jsme rádi, že vám můžeme představit katalog videoendoskopů a jejich příslušenství. Přenosné videoendoskopy model V55100 a X55100 s velkým barevným LCD displejem,

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Ostrý bezpilotní prostředek (dále jen BLP nebo dron ) (nosič): 7 ks Minimálně 8 samostatných motorů nejlépe v koaxiálním provedení. Schopnost dokončit bezpečně let i v případě vysazení

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p.

20x optický zoom, velmi rychlé a citlivé automatické zaostřování, vysoce citlivý snímač s vysokým rozlišením 720p. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz HD kamera EasyView M20x-HD OP-109 011 Obj. číslo: 106001735 Výrobce: Optilia Popis High Definition optická kamera s řidicí jednotkou a stojanem. Inspekční

Více

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE I ta sebemodernější technologie se neobejde bez součinnosti s člověkem. Právě tato spolupráce zajistí to nejoptimálnější řešení. Výsledkem bezpečnostního posouzení je

Více

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor

Příloha č. 3 ZD. Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor Fakulta managementu Vysoké školy ekonomické v Praze Audiovizuální vybavení přednáškových a seminárních prostor 1 Úvod Audiovizuálního vybavení přednáškových a seminárních prostor vychází z požadavků fakulty

Více

Servisní středisko. www.esl.cz 06 / 2010

Servisní středisko. www.esl.cz 06 / 2010 Servisní středisko www.esl.cz 06 / 2010 Autorizované zastoupení firmy Alfa Laval PROVÁDÍME SERVIS výrobků Alfa Laval deskové výměníky výměníkových stanic plynových kotelen předávací stanice Alfa Laval

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE JABLONNÉ PRO ROK 2016

CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE JABLONNÉ PRO ROK 2016 sídlo firmy Slezská 350 Jablonné nad Orlicí PSČ 561 64 obchodní rejstřík Krajský soud Hradec Králové,oddíl B, vložka 991 Všechny uvedené ceny jsou bez DPH CENÍK SLUŽEB AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI VODOVODY A KANALIZACE

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

MEDATRON, spol. s r.o.

MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 v Brně a je ryze českou společností. Od zahájení činnosti se intenzivně věnuje oblasti diabetologie a od roku 1998 i prodeji přístrojů

Více

Hodnoticí standard. Diagnostik kanalizační sítě (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Diagnostik kanalizační sítě (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Diagnostik kanalizační sítě (kód: 36-075-H) Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství Skupina oborů: Stavebnictví, geodézie a kartografie (kód: 36) Týká se povolání: Diagnostik kanalizační sítě Kvalifikační

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Verze 01-1A-2018 KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Určeno vlastníkům vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, kteří si zajišťují správu a provoz vlastním jménem a

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP019 156 Obj. číslo: 106000488 Výrobce: Optilia Anotace Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

Kvalita made in Germany.

Kvalita made in Germany. Viega. Vždy o krok napřed! CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Kvalita made in Germany. Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu II Kvalita made in Germany. Nejmodernější výroba. Existují věci,

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ZELTWANGER GRUPPE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI MAURO DE SIMON ZELTWANGER AUTOMATION GMBH LISTOPAD 2016 DATA & FAKTA SKUPINA ZELTWANGER Založení 1982 Společnosti ve skupině 5 Zaměstnanci 340 Skupinový obrat

Více

TERRAMET, spol. s r. o.

TERRAMET, spol. s r. o. MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 6584,- kg VÝKON MOTORU: 38,1 kw (51,1 k) SPECIFIKACE STROJE A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm 2006 B Celková délka

Více

Viega. Kvalita made in Germany.

Viega. Kvalita made in Germany. Viega. Kvalita made in Germany. II Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu Nejmodernější výroba: Kvalita made in Germany. Závod v Attendorn-Ennest Existují věci, které mají trvalou hodnotu.

Více

Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové. Mobilita. Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa. www.borco.de

Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové. Mobilita. Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa. www.borco.de Mobilita Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa Borco-Höhns v tom prodávají profesionálové www.borco.de Maso, uzeniny, výrobky z mletého masa Prodejní mobilní vozidla od Borco-Hőhns a Vaše peníze přijdou

Více

Šroubové kompresory ALBERT

Šroubové kompresory ALBERT Šroubové kompresory ALBERT enough air for everyone EUROPEAN UNION European Regional Development Fund Operational Programme Enterprise and Innovations for Competitiveness Tradice ve výrobě Průmyslová tradice

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM

VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM VASON CZ s.r.o. Prodej a servis YCM 2011 CNC obráběcí stroje Prodej /Servis /Technologie VASON CZ s.r.o. Autorizované obchodní a servisní zastoupení pro ČR a Slovensko Založení společnosti: 2002 Vsetín,

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost NABÍDKA na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost Základní škola Slovan, Kroměříž, příspěvková organizace Zeyerova 3354/2, 767

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed Regulátor ECL Comfort společnosti Danfoss vysoký výkon pro dálkové vytápění 11-15% Úspora energie a něco

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Zvláštní provedení podle přání zákazníka

Zvláštní provedení podle přání zákazníka Zakázkový Válec Zvláštní provedení podle přání zákazníka Podle hesla Váš problém je náš konstrukční základ vyrábíme, již více než 25 let, hydraulické válce podle standardu HEB a speciální provedení dojednaná

Více

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t Autorizovaný zástupce prodeje a oprav autoservisní techniky Ivanovické nám. 3, 620 00 BRNO Tel./Fax 545 219 254, Tel. 545 229 728-9, 545 229 679 602 724 620, e-mail: smejkalova@miteral.cz www.miteral.cz

Více

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3. Hardware Osobní počítač a jeho periferie Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_10 Osobní počítač nebo někdy také PC je tvořeno čtyřmi částmi:

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK

VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK SWIFT VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA A VELMI RYCHLÝ PŘEVODNÍK Vysoké rozlišení : 24 bitů AD převodníku s 16 000 000 interních dílků a 100 000 externích dílků Velká rychlost čtení: 2400 měření za sekundu Displej

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

zdarma Dodávkový vůz MB 412D-HydroJet P30 (hydročistič SPEK 140 bar/50 l)

zdarma Dodávkový vůz MB 412D-HydroJet P30 (hydročistič SPEK 140 bar/50 l) ČIŠTĚNÍ KANALIZACE Cena Kč/MJ DN 300-1000,znečištění 30 100 % (čištění, odsávání a recyklace) hod 2.500Kč DN 300-1000,znečištění do 30% (čištění, odsávání a recyklace) 80Kč DN 300-1000,znečištění do 15%

Více

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Bezplatné používání od SILOKING Feeding Management ke správě a dokumentaci SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel Klimatizace ve vozidlech potřebují pravidelnou údržbu. Potenciál trhu pro kompetentní servis klimatizací stále roste.

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014 Porsche Classic Zajímavé produkty 1/2014 Je dobré vědět, že pro něco nenahraditelného existují originální náhradní díly. Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu

Více

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic]

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590 Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nejmodernější diagnostika řídicích jednotek pro maximální efektivitu Nové robustní komunikační moduly KTS 560 a KTS

Více

CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA

CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC STOLY VYSOKOTLAKÁ ČERPADLA NÁHRADNÍ DÍLY PŘÍSLUŠENSTVÍ ABRAZIVO SERVIS RED LINE CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší

Více

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Automatické testování netěsností vzduchem Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Nejmodernější technologie testování netěsností: Přístroje JWF pro testování netěsností, série 400 Pro každý postup

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS Petra, marketing, DNS www.dns.cz/pripadovestudie PROFIL DISTRIBUTORA DNS a.s. www.dns.cz

Více

Budoucnost zavazuje. testo 845

Budoucnost zavazuje. testo 845 Budoucnost zavazuje testo 845 Infra-teploměr s označením snímané plochy Přepínání optiky pro velkou a malou vzdálenost pro optimalizaci velikosti snímané plochy. Současně je možné měřit i vlhkost. 2006

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada písto-membránových čerpadel Mnohostranné použití PÍSTO MEMBRÁNOVÁ ČERPADLA Zdvihový pohyb mechanicky spojeného pístu je hydraulicky přenášen na vícenásobnou membránu.

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: RTS - 5300 kg, ZTS (bez protizávaží - 4995 kg) VÝKON MOTORU: 34,1 kw (45,7 k) A Osa hnacího a vodícího kola (gumové pásy) mm 1991 A Osa hnacího a vodícího kola (ocelové pásy) mm

Více

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace...

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... 2 Konferenční systém CCS 800 Ultro...s využitím flexibilního řešení pro konference Jedinečná funkce digitálního záznamu a přehrávání ve formátu

Více

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE.

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Mnohem víc než studený vzduch Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Napájení 12 V s TG 1000 sinus 12 V s TG 1000 sinus

Více

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury 6.5.2014 L 133/43 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury EVROPSKÁ KOMISE, s ohledem na Smlouvu o

Více

KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR

KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR HARVESTOR PRO VELKÉ ŮKOLY NEJSILNĚJŠÍ SVÉHO DRUHU Rozsáhlé mýtní porosty a silné stromy vyžadují neuvěřitelnou sílu a životnost lesní techniky. To

Více

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory

ACCTIVA. Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACCTIVA Nabíjecí systémy pro startovací akumulátory ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY NEJINTELIGENTNĚJŠÍ ZPŮSOB NABÍJENÍ ACTIVE INVERTER TECHNOLOGY Budoucnost má původ 40 let technologického prvenství v oblasti

Více

Technické požadavky předmětu plnění

Technické požadavky předmětu plnění Příloha č. 1 Smlouvy - Technické požadavky předmětu plnění Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Technické požadavky předmětu plnění Veřejná zakázka Pořízení, instalace a zprovoznění kamerového

Více

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START

DSE6120 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110/20 MKII OVLÁDACÍ PANELY PRO AUTOMATICKÝ START DSE6110 MKII DSE6120 MKII DSE6110 MKII je ovládací panel automatického spouštění a modul DSE6120 MKII je ovládací panel automatického spuštění pro

Více

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR Práce a dodávky HSV 952 980,00 Doprava mechanizace a příprava a zajištění stavby 19 475,00 2 Tlakový vůz Ks 18,000 300,00 5 400,00 3 Kamerový vůz Ks 12,000 300,00 3 600,00 4 Montážní vůz Ks 3,000 300,00

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS (provedení země/voda) Nabídka č. 4042044 Investor: pan Zdeněk Weber RD Malá Hraštice email: WeberZ@pvs..cz GSM:

Více

zdarma Dodávkový vůz MB 412D-HydroJet P30 (hydročistič SPEK 140 bar/50 l)

zdarma Dodávkový vůz MB 412D-HydroJet P30 (hydročistič SPEK 140 bar/50 l) ČIŠTĚNÍ KANALIZACE Cena Kč/MJ Kombinovaný vůz TATRA 815-13CAS KROLL-HELLMERS s RECYKLINGEM (vakuokompresor SIHI 1630m 3 /hod,hydročistič URACA 200 bar/222 l) DN 300-1000,znečištění 30 100 % (čištění, odsávání

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Hodonín ulice Josefa Suka, Odstranění havárie na kanalizaci pro BD č.4-14 a 15-25 Zadávací dokumentace Investor: Město Hodonín, Masarykovo nám.1, 695 35 Hodonín Stávající stav: Stoka A14.2.1.1 z betonových

Více

NÁVRH VÝROBA ZPROVOZNĚNÍ. www.blockisotech.cz

NÁVRH VÝROBA ZPROVOZNĚNÍ. www.blockisotech.cz NÁVRH VÝROBA ZPROVOZNĚNÍ NÁVRH POSTUP NÁVRHU POŽADAVKY ZÁKAZNÍKA URS (USER REQUIREMENT SPECIFICATION) VYTVOŘENÍ PRACOVNÍHO TÝMU ERGONOMIE, 3D MODEL FUNKČNÍ SCHÉMA POŽADAVKY ZÁKAZNÍKA URS účel použití zařízení,

Více

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů.

Projekt byl zpracován dle platných norem ČSN např. ČSN 34 2300, ČSN 33 2000-4-41 a dalších souvisejících norem a předpisů. 1 ÚVOD 1.1 PŘEDMĚT A ROZSAH PROJEKTU Předmětem této projektové dokumentace pro výběr zhotovitele je příprava a kompletace mobilního kamerového bodu, městského kamerového systému (dále jen MKS). Mobilní

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT TP ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů s výřezem v točně (TPverze, pro snadný nájezd paletizačním vozíkem) Italské firmy ROBOPAC. Verze

Více

Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO

Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO Ukazatel počtu dní bez úrazu série AFI, AFO Digitální displej zobrazuje počet dní od posledního úrazu. Připomíná pracovníkům jak je důležité dávat pozor na bezpečnost práce a zaměřit se na zajištění pracoviště.

Více