Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 61. zasedání zastupitelů obce, konaného dne od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba Vl., Čapek B., Lepeška M., Mgr.Adamová Eicher, Ronovský V. Host: paní Votrubová Marie Program zasedání: 1. Přivítání přítomných a určení ověřovatelů zápisu. 2. Schválení programu jednání zastupitelstva upravený rozpočet obce Bratčice 4. Plán inventur za rok Návrh rozpočtu obce pro rok Informace o kontrole z SFŽP protipovodňová opatření v obci Bratčice. 7. Provozování kanalizace - smlouva s DSO Rozvoj venkova Potěhy. 8. Provozování kanalizace mandátní smlouva 9. Smlouva o provedení projektu pro gravitační přípojky v Bratčicích rozšíření. 10. Informace o stavu budování tlakové kanalizace v obci. 11. Rozhodnutí o poskytnutí dotace tlaková kanalizace Bratčice rozšíření. 12. Dodatek ke smlouvě o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě. 13. Záměr prodeje pozemků 14. Různé. K bodu č.1 Zahájení zasedání zastupitelů obce provedl starosta obce. Dále provedl schválení ověřovatelů zápisu. Návrh na ověřovatele zápisu : pan Lepeška a pan Ronovský Hlasování: návrh byl schválen 7 hlasy. K bodu č.2 Starosta seznámil přítomné z programem zasedání zastupitelů. Program byl po dohodě zastupitelů upraven a přednostně bude probrán bod č.14. Hlasování: program zasedání byl schválen 7 hlasy. K bodu č.14 Paní Votrubová Marie podala zastupitelstvu ústní stížnost na konkurenční prodej pečiva pojízdnou prodejnou pekárny Beneš z Kutné Hory. Žádá zastupitele o zákaz tohoto prodeje. Zastupitelé pověřují starostu jednáním a získáním informací od zástupce firmy panem Lebedou o podmínkách prodeje pečiva v Bratčicích. K bodu č.3 Místostarosta seznámil zastupitele s 9.upraveným rozpočtem obce pro rok Rozpočtovým opatřením č.9 dojde v souladu s ustanovením 16 zák.č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů k přesunu rozpočtových prostředků. Rozpočet obce bude upraven o částku ,- Kč. Hlasování: pro 9.upravený rozpočet obce 7 hlasů. K bodu č.4 Starosta seznámil zastupitele, ve smyslu zákona 563/1991 Sb., o účetnictví a prováděcího

2 předpisu č.270/2010 s plánem inventur a dále provedl proškolení inventurní komise. Inventurní komise ve složení: předseda V.Havránek. Členové komise: Vl.Kotrba, V.Ronovský, B.Čapek, M.Lepeška a Mgr.Adamová Eicher. Předmětem inventarizace bude: dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek, drobný hmotný a nehmotný majetek, majetek vedený v OTE, zásoby, finanční účty, zúčtovací vztahy, dlouhodobé závazky, podrozvahové účty. Inventarizační komise pro pokladnu: předseda Kotrba Vl., členové: Baková I. a Kupera M. Hlasování: souhlas s předloženým plánem inventur 7 hlasů. K bodu č.5 Pan Kotrba, předseda finančního výboru, předložil zastupitelům návrh rozpočtu obce pro rok Pověřují místostarostu vyvěšením návrhu rozpočtu obce na úřední desce obce a na webových stránkách obce. Hlasování: pro vyvěšení návrhu rozpočtu 7 hlasů. K bodu č.6 Starosta informoval o probíhající kontrole Státního fondu životního prostředí na akci Protipovodňová opatření v obci Bratčice. Kontrola probíhá bez závad. Zastupitelé berou tuto kontrolu na vědomí. K bodu č.7 Starosta seznámil zastupitele s návrhem Smlouvy o smlouvě budoucí mezi Obcí Bratčice a DSO Rozvoj venkova Potěhy o umožnění napojit kanalizační síť v obci Bratčice na ČOV Tupadly v majetku DSO Rozvoj venkova. Hlasování : pro uzavření smlouvy o smlouvě budoucí 7 hlasů. Zároveň zastupitelé pověřují starostu podpisem této smlouvy. K bodu č.8 Starosta seznámil zastupitele s mandátní smlouvou mezi Obcí Bratčice a Stanislavou Hrstkovou, Krchleby 458, Čáslav , o výkonu činnosti odpovědného zástupce pro provozování tlakové splaškové kanalizace. Hlasování : pro uzavření mandátní smlouvy 7 hlasů. Zároveň zastupitelé pověřují starostu podpisem této smlouvy. K bodu č.9 Starosta seznámil zastupitele se smlouvou o dílo č.3/sod/12 na zhotovení projektu mezi Obcí Bratčice a firmou ProVak, v.o.s. Kutná Hora. Projekční firma zpracuje projekt gravitačních kanalizačních přípojek v Bratčicích rozšíření. Hlasování : pro uzavření smlouvy o dílo č.3/sod/12 7 hlasů. Zároveň zastupitelé pověřují starostu podpisem této smlouvy. K bodu č.10 Místostarosta informoval zastupitele o stavu budování tlakové kanalizace. Probíhá postupné převzetí díla obchůzkou po vsi. Konečné převzetí proběhne Dále je vypsáno kolaudační řízení stavby na Zastupitelé berou informaci na vědomí. K bodu č.11 Starosta informoval o Rozhodnutí o poskytnutí dotace tlaková kanalizace Bratčice (změna). Identifikační číslo EDS 129D od Mze. Hlasování: pro přijetí dotace 7 hlasů. Zastupitelé pověřují starostu podpisem tohoto rozhodnutí.

3 K bodu č.12 Starosta seznámil zastupitele s Dodatkem č.6 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti, mezi Obcí Bratčice a firmou Arriva Východní Čechy a.s. se sídlem v Chrudimi. Dodatek upravuje článek Prokazatelná ztráta, a zálohy smluvní částky na úhradu prokazatelné ztráty budou dopravci poskytnuty ve čtyřech splátkách: do ,- Kč, do ,- Kč, do ,- Kč a do ,- Kč. Hlasování: pro uzavření dodatku č.6-7 hlasů. Zároveň zastupitelé pověřují starostu podpisem tohoto dodatku. K bodu č.13 Místostarosta seznámil zastupitele se záměrem prodeje pozemku parc.č.1378 o výměře 285 m2 panu J.R, k ucelení stavebního pozemku, pro výstavbu rodinného domu, ve vlastnictví žadatele. Záměr prodeje byl vyvěšen na úřední desce a elektronické desce obecního úřadu od do bez připomínek. Hlasování: pro prodej 7 hlasů. Místostarosta seznámil zastupitele se záměrem prodeje pozemku parc.č.835/32 o výměře 207 m2 Oddělením z původní parcely č. 835/1 a parcely č. st.160, dále pozemku parc.č.835/10 o výměře 11 m2 panu P.Ř, Jedná se o pozemky nádvoří u rodinného domu žadatele. Záměr prodeje byl vyvěšen na úřední desce a elektronické desce obecního úřadu od do bez připomínek. Hlasování: pro prodej 7 hlasů. Místostarosta seznámil zastupitele se záměrem prodeje pozemku parc.č. st.353 o výměře 6 m2 a parc.č. st.354 o výměře 5 m2. Firma ČEZ žádá o odkoupení pozemků pod pozemními trafostanicemi. Záměr prodeje byl vyvěšen na úřední desce a elektronické desce obecního úřadu od do bez připomínek. Hlasování: pro prodej 7 hlasů. Starosta seznámil zastupitele se zněním kupní smlouvy IE na záměr prodeje pozemku parc.č. st.353, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, za cenu 4.800,- Kč. Hlasování: pro prodej dle kupní smlouvy 7 hlasů. Zastupitelé zároveň pověřují starostu podpisem této kupní smlouvy. Dále tarosta seznámil zastupitele se zněním kupní smlouvy IV na záměr prodeje pozemku parc.č. st.354, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, za cenu 4.000,- Kč. Hlasování: pro prodej dle kupní smlouvy 7 hlasů. Zastupitelé zároveň pověřují starostu podpisem této kupní smlouvy. K bodu č.14 Starosta předložil zastupitelům Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření DSO Rozvoj venkova Potěhy. Hlasování: zastupitelé schvalují závěry z dílčího přezkoumání hospodaření pro 7 hlasů. Pan Lepeška podal zastupitelům informaci o možnosti likvidace odpadů ve sběrném dvoře v Golčově Jeníkově. Zastupitelé berou informaci na vědomí. Pan Ronovský urgoval, u starosty, opravu kontejneru na vyvážení odpadů od hřbitova. Zastupitelé pověřují starostu zjednáním nápravy a zajištěním opravy kontejneru. Dále pan Ronovský upozornil na nutnost likvidace hromad posekané trávy a shrabaného listí po úklidu obce a to v lokalitě u hřbitova, dále u hřiště a ve Švestkové u vysokých sloupů.

4 Zastupitelé pověřují starostu zajištěním likvidací těchto odpadů jejich odvozem za účasti VPP obce. Starosta předložil k odsouhlasení proplacení tyto faktury: STS Tupadly, částku: ,86 Kč za opravu osvětlení Archeologickému ústavu Praha, částku: ,80 Kč za provedený archeologický průzkum na stavbě tlakové kanalizace v obci. Zapsal. : Havránek V. Ověřovatelé zápisu : Lepeška, Ronovský Havránek V. Ing.Uhlíř Jiří místostarosta starosta

5 USNESENÍ Z 61. zasedání zastupitelstva obce Bratčice konaného dne od hod v budově Obecního úřadu v Bratčicích č.p.49 Zastupitelé schvalují : Ad 1) ověřovatele zápisu: pana Lepešku a pana Ronovského. Ad 2) program zasedání. Ad 3) 9.upravený rozpočet obce pro rok Rozpočet obce bude upraven o částku ,- Kč. Ad 4) plán inventur na rok Ad 5) vyvěšení návrhu rozpočtu obce na rok 2014 na úřední desce obce a i na elektronické úřední desce obce. Ad 7) návrh Smlouvy o smlouvě budoucí mezi Obcí Bratčice a DSO Rozvoj venkova Potěhy o umožnění napojit kanalizační síť v obci Bratčice na ČOV Tupadly v majetku DSO Rozvoj venkova. Ad 8) mandátní smlouvou mezi Obcí Bratčice a Stanislavou Hrstkovou, Krchleby 458, Čáslav , o výkonu činnosti odpovědného zástupce pro provozování tlakové splaškové kanalizace. Ad 9) smlouvu o dílo č.3/sod/12 na zhotovení projektu mezi Obcí Bratčice a firmou ProVak, v.o.s. Kutná Hora. Projekční firma zpracuje projekt gravitačních kanalizačních přípojek v Bratčicích rozšíření. Ad 11) Rozhodnutí o poskytnutí dotace tlaková kanalizace Bratčice (změna). Identifikační číslo EDS 129D od Mze. Ad 12) Dodatk č.6 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti, mezi Obcí Bratčice a firmou Arriva Východní Čechy a.s. se sídlem v Chrudimi. Ad 13) - záměr prodeje pozemku parc.č.1378 o výměře 285 m2 panu J.R, - záměr prodeje pozemku parc.č.835/32 o výměře 207 m2 Oddělením z původní parcely č. 835/1 a parcely č. st.160, dále pozemku parc.č.835/10 o výměře 11 m2 panu P.Ř, - záměr prodeje pozemku parc.č. st.353 o výměře 6 m2 a parc.č. st.354 o výměře 5 m2 pro firmu ČEZ Distribuce a.s. - znění kupní smlouvy IE na záměr prodeje pozemku parc.č. st.353, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, za cenu 4.800,- Kč. - znění kupní smlouvy IV na záměr prodeje pozemku parc.č. st.354, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, za cenu 4.000,- Kč. Schvalují: Ad 14) Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření DSO Rozvoj venkova Potěhy.

6 Schvalují. Ad 14) proplacení faktur: - STS Tupadly, částku: ,86 Kč za opravu osvětlení - Archeologickému ústavu Praha, částku: ,80 Kč za provedený archeologický průzkum na stavbě tlakové kanalizace v obci. Zastupitelé pověřují: Starostu: Ad 14) - jednáním a získáním informací od zástupce firmy panem Lebedou o podmínkách prodeje pečiva v Bratčicích z důvodu stížnosti paní Votrubové Marie, na prodej pečiva na návsi obce. Ad 7) podpisem Smlouvy o smlouvě budoucí mezi Obcí Bratčice a DSO Rozvoj venkova Potěhy o umožnění napojit kanalizační síť v obci Bratčice na ČOV Tupadly v majetku DSO Rozvoj venkova. Ad 8) podpisem mandátní smlouvou mezi Obcí Bratčice a Stanislavou Hrstkovou, Krchleby 458, Čáslav , o výkonu činnosti odpovědného zástupce pro provozování tlakové splaškové kanalizace. Ad 9) podpisem smlouvy o dílo č.3/sod/12 na zhotovení projektu mezi Obcí Bratčice a firmou ProVak, v.o.s. Kutná Hora. Projekční firma zpracuje projekt gravitačních kanalizačních přípojek v Bratčicích rozšíření. Ad 11) podpisem Rozhodnutí o poskytnutí dotace tlaková kanalizace Bratčice (změna). Identifikační číslo EDS 129D od Mze. Ad 12) podpisem Dodatku č.6 ke smlouvě č.651/330/2008 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti, mezi Obcí Bratčice a firmou Arriva Východní Čechy a.s. se sídlem v Chrudimi. Ad 13) - podpisem kupní smlouvy IE na záměr prodeje pozemku parc.č. st.353, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, - podpisem kupní smlouvy IV na záměr prodeje pozemku parc.č. st.354, firmě ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem v Děčíně, Ad 14) - pověřují starostu zjednáním nápravy a zajištěním opravy kontejneru hřbitova. - pověřují starostu zajištěním likvidace bio odpadů po úklidu obce jejich odvozem za účasti VPP obce. Zastupitelé berou na vědomí: Ad 6) informaci o probíhající kontrole Státního fondu životního prostředí na akci Protipovodňová opatření v obci Bratčice. Kontrola probíhá bez závad. Ad 10) informaci o stavu budování tlakové kanalizace v obci. Ad 14) informaci o možnosti likvidace odpadů ve sběrném dvoře v Golčově Jeníkově. Havránek V. Ing.Uhlíř Jiří místostarosta starosta

7

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 60. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.11. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 37. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.6. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 44. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.11. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 36. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.5. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 25. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.11.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Uhlíř J., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 33. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.3. 2012 od 17 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis Z 15. zasedání, dne 09.05.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomní: Ing. Uhlíř J., Čapek B., Kotrba V., Havránek V., Lepeška

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice zápis ze 71. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 7. 7. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Ronovský V.,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu dvacátého devátého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 03.02.2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Mcely konaného dne Zahájeno: 19:00 hodin Konec: 21:00 hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Mcely konaného dne Zahájeno: 19:00 hodin Konec: 21:00 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Mcely konaného dne 24. 04. 2019 Zahájeno: 19:00 hodin Konec: 21:00 hodin Přítomni: Eva Gleichová, Markéta Havlasová, Luděk Němeček, Jindřich Klouček, Ing. Petr Klouček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 10.prosince 2018, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 10.prosince 2018, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 10.prosince 2018, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y. Usnesení

O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y. Usnesení O b e c O t o v i c e o k r e s K a r l o v y V a r y ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Usnesení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis Z 10. zasedání, dne 7.3. 2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomní: Ing. Uhlíř J., Čapek B., Kotrba V., Havránek V., Lepeška

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 ( Havránková, Pokorný) Hosté: p. 0 Zahájení Starostka obce přivítala členy

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

!Ém. Zápis č. 7/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne na Obecním úřadě 1/7

!Ém. Zápis č. 7/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne na Obecním úřadě 1/7 \ _ v * l! ' - :!!Ém. im smím mnm % Obec Vinaře Zápis č. 7/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne 13.12.2017 na Obecním úřadě Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno v 20:30 hodin.

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 20. 11. 2013 v 16,30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni : dle presenční listiny, 6 zastupitelů Program : 1.

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 30. 03. 2010 které se konalo dne 24. 3. 2010 Jednání zastupitelstva se konalo ve velké

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod.

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 09. 12. 2015, od 18:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 27.10.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov,

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00hod., na OÚ Svinařov, konaného dne 25.1.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J.Pružinec,R.Horová, M.Mach, M.Suchopárková, Z.Šmausová, J.Husnajová, J.Fučík,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Přítomni: Buchal, Bureš, Dvořák, Kocourek M., Kocourek P., Lupač, Mach, Setnička, Štika Zapisovatel: Dvořák

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslozasedání: 27. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 14. 12. 2016 Čas zasedání: 19:00 22:00 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/6 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Závěrečný účet obce Bratčice za rok 2006 (dle zákona 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17)

Závěrečný účet obce Bratčice za rok 2006 (dle zákona 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17) Závěrečný účet obce Bratčice za rok 2006 (dle zákona 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17) Rozpočet obce Bratčice na rok 2006 byl schválen zastupitelstvem obce Bratčice dne 10.1.2006,

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.04. 2014 ve 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.04. 2014 ve 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.04. 2014 ve 20 hodin Termín: středa 23.04.2014 od 20 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na duben 2014:

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 konaného dne 5. listopadu 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Obec Obora Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Zápis z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 16.12.2013 v 18.00 hodin. Přítomni : Alexa Josef, Malachová Radmila,

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 1 Č.j. 4/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh:zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Soukal Justin,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 28. 11. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky.

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 10.6.2015 - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno ve 20.10 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE 23.11.2017 V 18.00HODIN Místo konání: Zasedací místnost Obecního úřadu, Chotiměř čp. 66 Čas konání: Přítomni: Omluveni: 0 Hosté: 18 00 19 20

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 19.4.2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 19.4.2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 19.4.2012 Přítomni: Prkno, Hájek, Pačesová, Rubeš, Baborský, Němec, Jeník Program: 1) Schválení podpisu smlouvy o smlouvě budoucí k zřízení věcného břemene na

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne VYVĚŠENO 21.6.2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne 18.3.2017 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 18.3. 2017, 18.00 hod Přítomni: viz prezenční listina,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 16.11.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 25.4.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 06.03. 2014 v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 06.03. 2014 v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 06.03. 2014 v 19 hodin Termín: středa 06.03.2014 od 19 hodin v hasičárně v Kamenici Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na březen 2014:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo 11.2.2005 od 19.00 hod v pohostinství na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo 11.2.2005 od 19.00 hod v pohostinství na Klepandě. Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo 11.2.2005 od 19.00 hod v pohostinství na Klepandě. Přítomno : 6 zastupitelů, 18 občanů, 5 hostů. Zasedání zahájil starosta obce

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice zápis ze 72. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 4. 8. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Ronovský V.,

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 17.06.2008 336/2008 12. ZM V odvolává Ing. Petra Mrázka z funkce místostarosty,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne 07.02.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Severová Leona, Němcová Věra, Němec Roman

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 5. 2. 2015 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů

Více

Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 19,00 hod. Program : 1. Schválení programu

Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 19,00 hod. Program : 1. Schválení programu Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne23.11.2015 od 19,00 hod. Přítomni: Charbuský P.,Hartych Z., Pešek P. Šišková A.,T.Barták Hosté : Charbuská P. a účetní p. Dudková

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více