PROFESSIONAL SERVICES AUTOMATION

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFESSIONAL SERVICES AUTOMATION"

Transkript

1 PROFESSIONAL SERVICES AUTOMATION

2 o nás co to je? Atollon Professional Services Automation je řešení pro automatizaci kanceláře ve společnostech zabývajících se poskytováním profesionálních služeb zákazníkům. Spojuje v sobě dva klíčové systémy: GROUPWARE Atollon Lagoon pro týmovou spolupráci a komunikaci a PROJECT MANAGEMENT Atollon Workshop pro finanční a operativní řízení projektů. Systém je postaven na nejnovějších (Web 2.0) technologiích, poskytujících přívětivé uživatelské prostředí přístupné odkudkoli z internetu a technicky pokročilé a bezpečné architektuře založené na standardech SOA (Webové služby), zajišťující snadné propojení na stávající systémy. Řešení Atollonu mohou být provozována jako služba přístupná prostřednictvím zabezpečeného internetového připojení nebo instalována ve společnosti. Řešení zahrnuje nástroje pro konzultanty, profesionální účetní, administrativu, fakturanty, právníky, daňové poradce, auditory a vedení společnosti. kdo ho používá? pro koho? Účetní společnosti Právníci Audit a daně Personalistika Poradenství proč ho používat? Řešení Atollonu vynikají snadností použití, jsou stavěna na míru společnostem poskytujícím profesionální služby svým klientům, jsou přizpůsobitelná požadavkům firem a rolím pracovníků ve společnostech. Na řešení Atollonu se spoléhají společnosti již mnoho let, Atollon jim pomáhá zvládat administrativní rutinu, omezuje neproduktivní činnosti, podporuje lepší kontrolu vytížení pracovního času zaměstnanců, urychluje proces fakturace, poskytuje ucelený přehled o činnosti pracovníků, pomáhá zvyšovat efektivitu práce při dohledávání informací, usnadňuje evidenci odpracovaného času, pomáhá udržovat dobré vztahy se zákazníky.

3 vedení společnosti Řešení Atollonu pomůže vedení společnosti v rozhodování poskytováním ucelených informací o činnosti týmů nebo jednotlivců pomocí pokročilého reportingu. Systém poskytuje informace pro hodnocení využití lidských zdrojů, přehledy a statistiky aktivit jednotlivců, informace o plnění termínů projektů a indikuje výnosnost zakázek nebo klientů. Díky přizpůsobivosti systému potřebám společnosti dokáže řešení Atollonu pružně reagovat na potřeby společnosti. Řešení pro automatizaci provozu kanceláře již Atollon vyvíjí mnoho let a vyřešil tak nespočet přání svých klientů. Hodnota řešení spočívá zejména ve variabilitě systému, který díky pokročilé architektuře dokáže reagovat na požadavky společností téměř okamžitě, bez nároků na vývoj. Formuláře Díky uživatelsky definovatelným formulářům je možné tvořit šablony pro zadání projektů a přizpůsobovat tak provoz společnosti aktuálním požadavkům trhu. Formulářová pole je možné využít v sestavách a použít je pro hodnocení obchodu nebo v průběhu projektového řízení. Sestavy Reportingový nástroj Atollonu umožňuje vytvářet vlastní ad-hoc sestavy, které poskytnou pohled na různé kombinace kritérií napříč celým systémem. Součástí sestav mohou být veškeré záznamy o zákaznících, projektech, včetně formulářových dat, v kombinaci s výkazy práce, úkoly, komunikací, apod. Kalendář Spolupráce s partnery Vlastní kalendář umožňuje evidovat jak soukromé, tak firemní události, schůzky nebo úkoly. Systém poskytuje informaci o časovém vytížení jednotlivých pracovníků. Umožňuje skupinové plánování a rezervaci prostředků. Systém Atollonu umožňuje přizvat k projektům externisty a zapojit je tak do práce na projektech. Přístup pro klienty Propojení s on-line prezentací Data systému mohou být poskytnuta zákazníkům povolením přístupu k vybraným informacím. Díky architektuře s pokročilým komunikačním rozhraním na bázi Web Services je možné zapojit i potenciální zákazníky prostřednictvím integrovaných webových prezentací do dění ve společnosti.

4 účetní konzultant poradce právník auditor Koncovým uživatelům systému řešení Atollonu přináší snadný způsob zadávání výkazů práce a umožňuje lépe organizovat práci na projektech realizovaných pro klienty. Nabízí nástroje pro týmovou spolupráci při koordinované péči o klienta, jako jsou y integrované s historií zákazníka nebo projektů, vlastní úkolovník připomínající periodické povinnosti (např. upozornit klienta na termíny), sdílený kalendář, sdílenou knihovnu dokumentů a mnohem více. Díky řešení Atollonu již nebudete trávit zbytečný čas dohledáváním informací o zákazníkovi, veškeré informace budou dostupné na jednom místě z libovolné pobočky. Obchodní případy Výkazy práce a výdajů Veškerá činnost společnosti je realizovaná pomocí projektů (zakázek), na kterých se definují termíny, shromažďují výkazy práce, dokumenty, uchovává se veškerá komunikace ( y, sms zprávy, telefonáty, dopisy, apod.) Zakázky mohou být jak jednorázové (přiznání k dani), tak trvající (např. zpracování mezd / účetnictví). Ať už zadávají uživatelé práci průběžně nebo jednorázově za celý projekt, Atollon jim poskytne nástroj ke snadnému vyplnění výkazů. Jejich další zpracování, tedy ocenění a schválení pokračuje mimo vliv koncového uživatele. Je však cenným podkladem pro hodnocení ziskovosti projektů. Správa kontaktů Kalendář a úkoly Prostřednictvím plně přizpůsobitelné aplikace pro správu kontaktů je možné evidovat veškerou historii a vazby mezi kontakty pro sledování vztahů mezi kontakty, které ovlivňují kvalitu služeb poskytovaných klientovi. Úkolovník a kalendář umožňují koncovým uživatelům zajistit včasné plnění klíčových povinností, poskytují nástroj pro včasné upozornění klientů na jejich povinnosti, tím napomáhají udržení kvalitního vztahu mezi pracovníkem, organizací a klientem. Komunikace Dokumenty Veškeré aktivity/interakce mezi uživatelem a klientem jsou zaznamenávány na kartě projektu nebo ve složce klienta. Tím se zajistí ucelená evidence o vztahu mezi společností a klientem, zejména se zlepší zastupitelnost v případě nemoci, každý uživatel získá cenný zdroj informací o klientovi na jediném místě. Knihovna dokumentů slouží jednak jako úložiště primárních dokumentů zákazníka, také však jako úložiště finálních verzí reportů klientovi. Díky propojení s databází klientů a projektů jsou dokumenty (stejně tak jako ostatní informace) úzce provázány, tedy ihned k dispozici. Systém též indexuje obsah dokumentů pro snadné vyhledávání pomocí klíčových slov.

5 vedoucí týmu Řešení Atollonu usnadňuje odpovědnou a náročnou práci vedoucím týmů poskytnutím silného nástroje pro operativní řízení projektů pomocí úkolování pracovníků a sledování termínů (jak opakujících se, tak jednorázových). Efektivní využití času členů týmu je možné zjišťovat kontrolou výkazů práce, přičemž tyto mohou být po schválení vedoucím jedním z podkladů pro fakturaci klientovi. Vedoucí týmu též dostává do rukou nástroj pro kontrolu sazeb za čas pracovníků, výdajů spojených s realizací projektů až po schvalování podkladů pro fakturaci na základě času, výdajů, jednorázových plateb (položkově) nebo paušálu klienta. Schvalování výkazů práce Schválení položek k fakturaci Systém umožňuje reportovat vykázanou práci kolegů v týmu podle libovolných kritérií (typ práce, období, účtovatelnost klientovi, klient, projekt, uživatel, apod.). Vybrané záznamy nebo všechny naráz je možné přecenit dle nastavení ceníků projektů či klienta a schválit pro fakturaci. Vedoucí týmu může schvalovat položky k fakturaci a tím zajistit plynulé předávání práce fakturantovi k vyúčtování klientovi. Fakturovat je tak možné průběžně, čímž se zkracuje životní cyklus vyúčtování klienta nebo projektu. Komunikace Oběh dokumentů V rámci projektů je možné interně komunikovat, a to jak mezi spolupracovníky v rámci společnosti, tak i s partnery mimo společnost. Veškerá komunikace je ukládána ve vazbě na projekty, aby byla zachována úplná historie každého projektu. Systém zajišťuje automatizaci procesu schvalování dokumentů, notifikací a verzování jak ze strany vedoucího týmu, tak ze strany klienta. Pomáhá udržet pořádek v systému zejména nad administrativními dokumenty (reporty klientovi, daňová přiznání, faktury, smlouvy). Systém dokumenty indexuje pro rychlé vyhledávání v jejich obsahu. Úkolování Kalendář Úkoly je možné vytvářet ad hoc, případně je plánovat v předstihu prostřednictvím opakovaných úkolů (např. uzávěrky, odevzdání daní, apod.) Vedoucí týmu může být automaticky notifikován, v případě nesplnění termínu kolegou. Sdílený kalendář umožňuje plánovat skupinové události, rezervovat prostředky (zasedací místnosti, cenné přístroje, automobily, apod.). Prostřednictvím kalendáře může vedoucí týmu průběžně přiřazovat práci kolegům. Reporting Prostřednictvím nástrojů reportingu získává vedoucí týmu důležité informace nutné ke kvalitnímu poskytování služeb klientovi. Systém umožňuje získávat průřezová data veškerými informacemi, které mají souvislost s poskytováním služeb klientům a vedením projektů.

6 finanční manažer / účetní Těžištěm systému pro účtování o projektech je zjišťování profitability projektu a plnění finančního plánu jednotlivých oddělení. Finanční manažer má k dispozici nástroje pro zanášení jak externích,tak interních nákladů projektu (zejména práce lidí a režie), které mohou být poměrným způsobem na jednotlivé projekty přiřazeny. Systém též poskytuje širší škálu způsobů, jak účtovat projekty klientům. Umožňuje různé nastavení procesu schvalování rozpočtů, různé způsoby účtování práce (např. fixní na základě rozpočtu vs. vyúčtování na základě stráveného času a spotřeby prostředků, apod.). Systém též zajišťuje vyúčtování paušálů tak, aby neunikla ani koruna. Tvorba vyúčtování Výkazy práce a výdajů Vyúčtování práce je možné definovat různými způsoby v závislosti na smluvním ujednání s klientem. Je možné účtovat na základě reálně stráveného času a prostředků nebo základě schválených rozpočtů, případně s využitím paušálů. Paušály mohou být definovány v libovolné periodicitě. Systém též zahrnuje upravitelné tiskové šablony, např. pro samotné vyúčtování nebo pro přílohy výkazů práce. Atollon nabízí dva základní způsoby zadávání výkazů práce a výdajů pracovníků jednak formou ad hoc reportů práce a výdajů, které využijí zejména externí pracovníci při schvalování jejich práce. Druhou variantou je průběžný zápis práce, zejména interními pracovníky, v obou případech je práce přiřazena na projekty, zařazena do organizační struktury a příslušně oceněna dle rolí pracovníků nebo typu práce. Finance Schvalovací postupy Veškeré finanční transakce jsou založeny na transakčním deníku, zachovávající důležitá pravidla podvojného účetnictví. Veškeré finanční moduly ukládají svá data do jednotné transakční databáze s vazbou na projekty, oddělení nebo zákazníky, což umožňuje hodnotit výnosnost společnosti z různých úhlů pohledu. Transakce též umožňují vedení financí ve více měnách. Veškeré podklady k fakturaci je možné elektronicky, na základě přiřazených přístupových oprávnění, schvalovat. Schvalování probíhá typicky vícestupňově, na úrovni výkazů práce, prováděné vedoucími týmů, posléze na úrovni konečných podkladů k fakturaci. Končené podklady k fakturaci pochází ze všech zdrojů a zahrnují pravidla pro vyúčtování služeb klientovi. Samotné vytvoření faktury je otázkou několika kliknutí myší. Reporting Prostřednictvím pokročilého reportingového nástroje může finanční manažer získat veškeré potřebné informace o financích projektu nebo zákazníka v různých pohledech a souvislostech. Je tak možné např. sestavovat pohledy napříč zákazníky a projekty a zjišťovat, které činnosti jsou efektivnější, kolik je potřeba vynaložit úsilí na zajištění realizace poskytovaných služeb různými pracovníky pro různé kategorie zákazníků.

7 admin IT Správce systému má usnadněnou činnost zejména díky vysoké integrovanosti všech funkcí systému. Nemusí již spravovat 3 až 5 systémů, včetně jejich propojení, které dříve sotva zabezpečily to samé, co nyní zvládne jediný systém. Centralizovanost kontroly snižuje náklady na správu systému a umožňuje pracovníkům IT věnovat se klíčovým činnostem. Atollon též poskytuje variantu plného outsourcingu, která zajistí bezpečný provoz systému na infrastruktuře Atollonu, s plnou zárukou provozuschopnosti na základě smlouvy o poskytování aplikačních služeb. Bezpečnost Multi-platformní systém Systém je postaven na vícevrstvé architektuře, veškerá data jsou poskytována oprávněným uživatelům na základě plné kontroly přístupu na serverové straně. Každý uživatel získá přístup vždy pouze k těm informacím, ke kterým mu správci systému poskytnou přístup. Komunikace mezi serverem a klienty je zabezpečena buď prostřednictvím SSL (MS Win klient) nebo HTTPS (Web klient). Systém může pracovat na serverové straně volitelně na linuxové platformě nebo na Mac OS X. V případě nasazování na MS Windows serveru je nutné využití virtualizace, např. VMWare. Na klientské straně je systém v nejnovější Web 2.0 generaci plně multi-platformní a může běžet v libovolném webovém prohlížeči, který disponuje plug-inem Adobe Flash v. 10 a výše. Propojitelnost Usnadněná správa systému Atollon vytvořil systém na otevřené architektuře, podporující plnou výměnu dat prostřednictvím standardů SOA Web Services. Veškeré funkce systému jsou pečlivě testovány a dokumentovány na přístupném portálu pro partnery labs. atollon.com a je možné je snadno využít při dalším rozvoji a propojování řešení. Celý systém je možné spravovat z jediného místa, přičemž běžné správcovské úlohy, jako např. aktualizace (jak serveru, tak klienta), zálohy databáze, údržba databáze, apod. jsou automatizovány. Web 2.0 klient je distribuován uživatelům automaticky prostřednictvím webového prohlížeče. Spolehlivost Přístup odkudkoliv Systém je postaven na linuxovém nebo Mac OS X serveru, testován a vyvíjen pro vysokou dostupnost a spolehlivost. Úroveň dostupnosti je v hostovaném režimu garantována smluvně, systém je tak pro své zákazníky maximálně spolehlivým, odpovědnost za provozuschopnost aplikace leží plně na straně Atollonu. Dle nastavení přístupových oprávnění je možné přístup k aplikaci povolit z libovolného místa z internetu. Provoz celého systému je optimalizován pro pomalá internetová připojení, která (kromě nahrávání dokumentů) umožňují pružnou práci odkudkoli. Přístup je možné též omezit pouze z vybraných IP adres díky vlastnímu integrovanému firewallu.

8 kontakt ATOLLON Consulting CZ, s.r.o. Bělehradská 49, Praha 2 T F W E sales@atollon.com

PROMOTION AGENCY MANAGEMENT

PROMOTION AGENCY MANAGEMENT PROMOTION AGENCY MANAGEMENT o nás co to je? Atollon Promotion Agencies Management je řešení pro řízení provozu reklamních agentur, interaktivních médií, PR agentur nebo vydavatelství. Spojuje v sobě tři

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Web Design Factory Projektové řízení pro progresivní společnost

Web Design Factory Projektové řízení pro progresivní společnost Web Design Factory Projektové řízení pro progresivní společnost Případová studie Name Description Projektové řízení pro progresivní společnost Implementace systému Atollon Workshop ve společnosti WDF Version

Více

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST Nabídkový list informačního systému modularis Informační systém modularis je typickým

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Základní aplikace s přehledem vlastních úkolů k řešení, umožňuje (tlačítka v pořadí zleva doprava):

Základní aplikace s přehledem vlastních úkolů k řešení, umožňuje (tlačítka v pořadí zleva doprava): Úkoly obecně Abyste na nic nezapomněli Úkolovník slouží pro evidenci úkolů ve vazbě na projekty nebo zákazníky. Systém Atollonu za uživatele sleduje termíny, v případě že úkol není plněn včas, upozorňuje

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Video průvodci. Výkazy práce a výdajů. Zadávání výkazů práce

Video průvodci. Výkazy práce a výdajů. Zadávání výkazů práce Video průvodci Zadávání výkazů práce Průvodce je k dispozici též na YouTube: https://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=ak0vrub7nuy Nastavení automatického oceňování výkazů práce Průvodce

Více

Technologie. Osnovy kurzu: Školení správců systému. 1. den, dopolední blok

Technologie. Osnovy kurzu: Školení správců systému. 1. den, dopolední blok 1. den, dopolední blok Konfigurace počítačů posluchačů přivítání zobrazení konfiguračních údajů a průvodce nastavením místní sítě přivítání účastníků zapojení počítačů instalace potřebného SW (klient z

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím ERP systém ERP systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím Fakturační systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více svobody

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

KAISER DATA Collaboration Framework

KAISER DATA Collaboration Framework KAISER DATA Collaboration Framework KAISER DATA Collaboration Framework je modulární řešení, které pokrývá veškeré potřeby firem v rámci vzájemné spolupráce nejen v rámci interní komunikace, ale zároveň

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

erzeta Správa zdrojů a jejich rezervací

erzeta Správa zdrojů a jejich rezervací erzeta Správa zdrojů a jejich rezervací erzeta : Správa zdrojů a rezervací Aplikace erzeta slouží ke správě sdílených zdrojů (např. služební auta, zasedací místnosti) a jejich rezervací pro autorizované

Více

SW podpora projektového řízení

SW podpora projektového řízení Browser MS-Project SW podpora projektového řízení Společnost appcore s.r.o. nabízí služby v oblastech systémové integrace, softwarové integrace a řízení organizace. Veškeré služby naší společnosti jsou

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

OFFICE 365 popis služeb

OFFICE 365 popis služeb OFFICE 365 popis služeb Obsah OFFICE 365... 3 Office Professional Plus... 3 Exchange Online... 4 SharePoint Online... 4 Lync Online... 4 Office 365 pro každého... 5 Office 365 pro Small Business a Professional...

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Nápověda pro systém eintranet.net

Nápověda pro systém eintranet.net www.eintranet.net Nápověda pro systém eintranet.net Obsah 1. Základní informace o eintranet.net... 2 2. Příručka pro správce aplikace eintranet.net... 2 2.1 Registrace do aplikace... 2 2.2 Přihlášení do

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

Účetní a mzdové poradenství

Účetní a mzdové poradenství Účetní a mzdové poradenství Committed to your success Účetní a mzdové poradenství Efektivní outsourcing účetnictví a mezd je cestou ke snížení vašich nákladů, administrativní zátěže a je garancí precizního

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 AGENDA definice IS, zavedení pojmů možnosti a rozdělení typická struktura technologie nasazení praktická ukázka

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím CRM systém CRM systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

PRODUKTY Tovek Server 6

PRODUKTY Tovek Server 6 Tovek Server je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených strukturovaných i nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně

Více

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange 1989 1996 2001 2003 Microsoft Office Kancelářský balík Microsoft Exchange Emailové a groupwarové řešení Microsoft Sharepoint Portal Server Webová platforma pro spolupráci a správu obsahu Microsoft Live

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

Projektové řízení jako základ řízení organizace

Projektové řízení jako základ řízení organizace Projektové řízení jako základ řízení organizace Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 6.10.2008 Obsah Potřeby byznysu a IT Řešení EPM Microsoft EPM Optimalizační

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím callcentrum UNiQ Callcentrum Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Číslo jednací zadavatele: 11070/2008-42 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Příloha číslo 1: Technická specifikace k veřejné zakázce Vytvoření, údržba a rozvoj informačního systému

Více

Firemní informační systém

Firemní informační systém Pracující data Firemní informační systém Data pracující v týmu FIS je aplikační řešení IBM Notes/Domino pro řízení procesů včetně oběhu dokumu- spojující klíčové požadavky na CRM, DMS, netů. Systém pracuje

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů Příloha č. 1 výzvy k podání nabídek Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů PK Vysočina, o organizaci Základní údaje: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace (PK

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím skladová evidence Skladová evidence UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme

Více

Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje

Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje VIÚ Středočeského kraje, Mgr. Jan Drnovský, Mgr. Václav Pávek 09/11/15 Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje Vnitřní integrace úřadu KUSK Krajský úřad Středočeského kraje 2 Obecné předpoklady řešení

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY

POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Juraj Žoldák ve spolupráci s Datum Duben 2014 Místo Hradec Králové, ISSS http://itsolutions.vitkovice.cz Charakteristika trhu Možnost využití

Více

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Cloud ve veřejné správě Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty - Data musí být v ČR... nenašli

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

poradenské a vzdělávací společnosti

poradenské a vzdělávací společnosti poradenské a vzdělávací společnosti o nás co to je? Uživatelsky přívětivé webové řešení informačního systému, které podchycuje a pomáhá organizovat veškeré základní firemní procesy (obchod, marketing,

Více

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation LOTUS SYMPOSIUM 2008 Lotus Quickr - týmová práce s dokumenty Dokumenty pod kontrolou na cestách ch i v kanceláři ve společnosti: Správa a údržba silnic Pardubického kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA

Více

Digitální Kniha. dk.kubita.cz. Digitální měřičský deník

Digitální Kniha. dk.kubita.cz. Digitální měřičský deník Digitální Kniha dk.kubita.cz Digitální měřičský deník Digitální Kniha DIGITÁLNÍ MĚŘIČSKÝ DENÍK dk.kubita.cz Digitální kniha je systém určený ke sledování skutečné prostavěnosti v měrných jednotkách na

Více

Pomáháme firmám organizovat dokumenty, automatizovat procesy a spolupracovat v týmech Vyvíjíme vlastní produkty i řešení na míru Specializujeme se na

Pomáháme firmám organizovat dokumenty, automatizovat procesy a spolupracovat v týmech Vyvíjíme vlastní produkty i řešení na míru Specializujeme se na Pomáháme firmám organizovat dokumenty, automatizovat procesy a spolupracovat v týmech Vyvíjíme vlastní produkty i řešení na míru Specializujeme se na Microsoft SharePoint, Windows Azure a Office 365 Jak

Více

Jana Forejtová. Setkání uživatelů 2010 1

Jana Forejtová. Setkání uživatelů 2010 1 Jana Forejtová Setkání uživatelů 2010 1 Podsystém Doprava bude poprvé distribuován ve verzi 9.4 IS Orsoft v polovině letošního roku Setkání uživatelů 2010 2 Jednoduchý integrovaný systém řízení dopravy

Více

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant QAD CRM Vladimír Bartoš konzultant Integrace QAD CRM QAD EA Artikly Adresy Nabídky Prodejní objednávky Instalovaná báze Servisní volání Servisní kontrakty Servisní nabídky Nabídky volání Měny Uživatelé

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Informační systém pro vysoké a vyšší odborné školy Technická specifikace Obecný popis systému Technická specifikace Obecný popis systému Computer Aided Technologies, s.r.o. Tato příručka je součástí dokumentace

Více

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o.

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o. Digitalizace a oběh dokumentů Automatizace obchodních porcesů Likvidace odběratelských a dodávatelských faktur Efektivita firemních procesů je jedním ze základních pilířů fungování celé společnosti. Některé

Více

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Obsah Co znamená být online ve škole? Rizika online přístupu Skryté náklady na straně školy Jak snížit rizika a náklady? Koncepce SaaS (Software as a Service)

Více

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Manažerský informační systém na MPSV Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Konference ISSS-2009 Hradec Králové Aldis 6. dubna 2009 MIS na MPSV časové údaje projektu Vytvoření MIS MPSV

Více

Ceník ekonomického software a služeb

Ceník ekonomického software a služeb 1. Dodací podmínky 6K spol. s r.o., Praha 9, Paříkova 7 Ceník ekonomického software a služeb od 15.06.2015 1.1. Předmětem dodávky ekonomického software je poskytnutí uživatelských práv k programovému vybavení,

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím HR systém HR systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více svobody

Více

Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh

Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh Intras -klíč k řešení administrativních úloh Naše poslání: Poskytnout vysoce kvalitní zpracování administrativních úloh za zlomek obvyklé výše nákladů

Více

Logika formulářů úlohy

Logika formulářů úlohy Logika formulářů úlohy Uživatelský/administrační manuál CleverApp s.r.o. 2007/11/03 verze 1.0 CleverApp s.r.o. 2007 1/1 Obsah 1 Úvod... 3 2 Důležité faktory úspěchu řešení ze strany uživatelů... 3 3 Nářadí

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

Helios Easy. integrované řešení pro řízení

Helios Easy. integrované řešení pro řízení integrované řešení pro řízení Skupina ASSECO je jedním z nejvýznamnějších softwarových domů ve střední Evropě. Chcete držet své náklady více pod kontrolou? Potřebujete, aby vaše investice měly rychlou

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Oprávnění zaměstnanci klienta mohou pracovat s účetními a dalšími firemními daty 24 hod. denně, 7 dní v týdnu. Zřízením

Více

Zákon o finanční kontrole. Michal Plaček

Zákon o finanční kontrole. Michal Plaček Zákon o finanční kontrole Michal Plaček Návaznost na právní předpisy Vyhláška č. 416/2004 Sb., kterou se provádí zákon o finanční kontrole Zákon č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád) Zákon č. 250/2000

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access a obchodního partnera vasepcambulance.czje nabídnout lékařům nejmodernější informační technologieaodbornoupomoc,

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Implementace prostředí MoNet a AddNet Jindřich Šavel 31/5/2013 NOVICOM s.r.o. 2012 2013 Novicom All rights s.r.o. reserved. All rights reserved www.novicom.cz,

Více

Univerzitní informační systém

Univerzitní informační systém Univerzitní informační systém komplexní informační systém pro řízení studijního a vědecko-výzkumného procesu VŠ IS4U, s. r. o. info@is4u.cz Představení komplexní informační systém pro hlavní činnost univerzity

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím docházkový systém Docházkový systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím projektový management Projektový management UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru,

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím e-mailing UNiQ E-mailing Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více svobody

Více

Ekonomický informační systém. Premier Ceník. ISO 9001 www.premier.cz

Ekonomický informační systém. Premier Ceník. ISO 9001 www.premier.cz Premier Ceník ISO 9001 CENÍK Premier Software Chceme Vám nabídnout produkt a samozřejmě cenu, která by nejlépe odpovídala velikosti vaší firmy, vašim požadavkům na funkcionalitu a rozsah modulů pro jednotlivé

Více

Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 2. TÝDEN

Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 2. TÝDEN Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 2. TÝDEN 2.1 Vývoj nabídky ekonomického softwaru a současné trendy ERP systems (Enterprise Ressource Planning) = komplexnější podnikové informační systémy - v ČR patřil

Více

Řešte důležitější věci..

Řešte důležitější věci.. Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Společnost Account CB s.r.o.

Více

Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby

Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby e-spis LITE Společnost ICZ a.s. představuje hostované řešení elektronické spisové služby 1 Základní informace o společnosti ICZ a.s. V rámci regionu střední Evropy patříme mezi významné společnosti nabízející

Více

egovernment ready úřad

egovernment ready úřad egovernment ready úřad Ing. Václav Koudele Strategy architect Tel.: +420 602 191 122 Vaclav.koudele@microsoft.com Ing. Zdeněk Dutý Ředitel pro egovernment Tel.: +420 910 972 131 zdenek.duty@autocont.cz

Více

Business Suite for Notes

Business Suite for Notes Business Suite for Notes Systém BSFN byl vytvořen na základě zkušeností s podporou a řízením procesů v obchodní firmě. Během několika let existence na trhu se osvědčil u mnoha zákazníků. Z nejvýznamnějších

Více

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY Společnost WEBCOM a. s. Vám nabízí kompletní pokrytí Vašich požadavků na zajištění služeb technické podpory Microsoft Dynamics přesně podle Vašich potřeb a v požadovaném

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím úkoly a plánování Úkoly a plánování UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme

Více

Integrované řešení pro správu informací - Microsoft

Integrované řešení pro správu informací - Microsoft Integrované řešení pro správu informací - Microsoft Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 18.11.2008 Měnící se svět kolem nás Trendy Jediný svět byznysu Požadavek

Více

Specifikace předmětu zakázky intranetový portál (INP)

Specifikace předmětu zakázky intranetový portál (INP) Příloha č. 1 Smlouvy: Podrobné vymezení díla Specifikace předmětu zakázky intranetový portál (INP) Předmětem zakázky je vybudování intranetového portálu (dále jen INP) na Městském úřadu Mikulov. Cílem

Více

Workshop SAP GRC AC - 18.6.2009 Představení SAP GRC Access Control Josef Piňos, CONSIT s.r.o.

Workshop SAP GRC AC - 18.6.2009 Představení SAP GRC Access Control Josef Piňos, CONSIT s.r.o. Workshop SAP GRC AC - 18.6.2009 Představení SAP GRC Access Control Josef Piňos, CONSIT s.r.o. Představení SAP GRC Access Control Aplikace SAP GRC AC se obsluhuje v prostředí SAP Portál. Technicky se jedná

Více

Důsledná organizace výroby a skladu. Případová studie Online TUBAPACK propojení. cestovních portálů Případová studie Asiana

Důsledná organizace výroby a skladu. Případová studie Online TUBAPACK propojení. cestovních portálů Případová studie Asiana Důsledná organizace výroby a skladu Případová studie Online TUBAPACK propojení cestovních portálů Případová studie Asiana 10 let spojenectví Agentura Asiana provozuje osm různých internetových portálů

Více

Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes

Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes Moderní privátní cloud pro město na platformě OpenStack a Kubernetes Agenda O TCP Produkt TCP CityCloud K čemu slouží Z čeho se skládá Reálné nasazení pro město Strakonice Projekt Bezpečnost infrastruktury

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies it Highway Filozofie it Highway Integrované řešení vše v jednom Kompletní IT jako služba Pokrytí všech potřeb SME firem Od připojení

Více

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ Modul Oracle řízení financí je celopodnikové řešení pro správu likvidity a řízení peněžních prostředků. Tento modul je součástí Aplikací Oracle. To je integrovaná sada aplikací elektronického

Více

Projekt podnikové mobility

Projekt podnikové mobility Projekt podnikové mobility Cortado Corporate Server Jedno řešení pro firemní mobilitu IGNUM Telekomunikace s.r.o. Cortado Corporate Server Bezkonkurenční all-in-one řešení zahrnuje mobilní zařízení a správu

Více

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX.

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX. VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové projekty, Sdílet správné IPEX a.s. informace se správnými lidmi ve správný čas Byznys začíná komunikací Agenda 1. Cesta do Cloud služeb. 2. Přínos pro nás a naše zákazníky.

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti ČSOB zefektivnili práci s firemními klienty ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Celý projekt začal v srpnu, přičemž

Více