Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)"

Transkript

1 Kritéria přijímacího řízení 2016 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a s vyhláškou MŠMT č. 671/2004 Sb., kterou se stanoví podrobnosti o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách, ve znění pozdějších předpisů, stanovuji následující kritéria pro přijetí uchazečů ke vzdělávání na Střední škole, Bohumín, příspěvkové organizaci, Husova 283, Bohumín. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů Kód oboru vzdělání Název oboru vzdělání Max. počet žáků M/01 Provoz a ekonomika dopravy M/01 Sociální činnost H/01 Strojní mechanik H/01 Obráběč kovů H/01 Mechanik opravář motorových vozidel H/01 Elektrikář H/01 Kuchař číšník H/01 Kadeřník E/01 Provozní služby L/51 Podnikání denní studium L/51 Podnikání dálková forma studia 30 Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou M/01 Provoz a ekonomika dopravy, M/01 Sociální činnost - čtyřleté denní studium pro žáky s ukončeným základním vzděláním, obory ukončené maturitní zkouškou - studijní obor pro chlapce i dívky - přijímací řízení - lékařský posudek o zdravotní způsobilosti - počet přijímaných žáků 15 v každém oboru. Do oborů vzdělání s maturitní zkouškou M/01 Provoz a ekonomika dopravy, M/01 Sociální činnost budou přijati uchazeči na základě níže uvedených kritérií přijímacího řízení do naplnění předpokládaného počtu přijímaných uchazečů. O přijetí rozhodne pořadí sestavené podle získaných bodů celkového průměrného prospěchu tří posledních vysvědčení základního vzdělávání (průměr uvedený na přihlášce žáka z 1. a 2. pololetí 8. ročníku a z 1. pololetí 9. ročníku základní školy, případně odpovídajícího ročníku víceletého gymnázia, zaokrouhlený na 2 desetinná místa), z bodů přijímací zkoušky formou pokusného ověřování organizace přijímacího řízení do oborů vzdělání s maturitní zkouškou s využitím povinné

2 přijímací zkoušky ve školním roce 2015/2016 (dále jen pilotní ověřování ) - testů z matematiky a českého jazyka a literatury, a bodů za chování žáka. Podle 60 odst. 2, 3 a 4 zákona č. 561/2004 Sb., budou přijímáni ke vzdělávání uchazeči na základě: 1) průměrného prospěchu v 8. a 9. ročníku ZŠ zaokrouhleného na dvě desetinná místa - 60 odst. 13 písm. a) školského zákona: rozhodujícím kritériem pro přijetí bude průměrný prospěch ze všech předmětů dosažený na základní škole v posledních třech klasifikačních obdobích, tj. 1. a 2. pololetí 8. ročníku a 1. pololetí 9. ročníku pro žáky, kteří se hlásí do přijímacího řízení jako žáci jiné střední školy (s výjimkou odpovídajících tříd víceletých gymnázií), platí stejná kritéria jako pro žáky vycházející z 9. tříd ZŠ max. možný počet bodů 90; váha celkového průměrného prospěchu tvoří max. 45 % celkového hodnocení přijímacího řízení body z celkového průměrného prospěchu se počítají dle vzorce: 2) výsledků přijímací zkoušky formou pilotního ověřování - 60 odst. 13 písm. c) školského zákona: uchazeči budou k přijímací zkoušce pozváni před termínem jejího konání pro všechny obory budou vypsány jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a matematiky, které bude organizovat zřizovatel školy Moravskoslezský kraj prostřednictvím Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání, dále jen Centrum, v rámci Vyhlášení pokusného ověřování organizace přijímacího řízení do oborů vzdělání s maturitní zkouškou s využitím povinné přijímací zkoušky ve školním roce 2015/2016 pod č. j.: MŠMT 26724/ termín prvního kola přijímacího řízení (přijímací zkoušky) je stanoven na 15. dubna 2016 (čas bude upřesněn v pozvánce a na webu školy) náhradní termín zkoušky, např. v případě onemocnění, je jednotný: 13. května 2016 oba předměty mají v hodnocení stejnou váhu max. možný počet bodů za přijímací zkoušku 100; váha pilotního ověřování tvoří max. 50 % celkového hodnocení přijímacího řízení. Jednotný test z Českého jazyka a literatury (časový limit 60 minut, max. možný počet bodů 50) Počet bodů uchazeče bude shodný s bodovým hodnocením za test zaslaný Centrem. Jednotný test z Matematiky (časový limit 60 minut, max. možný počet bodů 50) Počet bodů uchazeče bude shodný s bodovým hodnocením za test zaslaný Centrem. 3) chování žáka klasifikace z chování za poslední klasifikační pololetí uvedené v přihlášce (max. možný počet bodů 10; váha chování žáka tvoří max. 5 % celkového hodnocení přijímacího řízení).

3 Chování žáka velmi dobré uspokojivé neuspokojivé Přičtené body + 10 bodů uvedených kritérií. Principem je: čím vyšší bodový zisk, tím větší naděje na přijetí. Max. možný počet bodů všech kritérií přijímacího řízení je 200. V případě rovnosti celkového součtu bodů bude dána přednost uchazeči s lepšími studijními výsledky v posledním klasifikačním období základního vzdělávání (průměr známek), v případě další shodnosti bude dána přednost uchazeči s lepšími výsledky pilotního ověřování. stanoví přijímací komise pořadí uchazečů dle výše uvedených kritérií. - v případě neodevzdání zápisových lístků původně přijatých uchazečů a přijetí dalších původně nepřijatých uchazečů v rámci autoremedury, platí taktéž výše uvedená pravidla v plném znění. Podmínkou přijetí ke studiu na Střední školu, Bohumín, příspěvkovou organizaci, je opatřit přihlášku ke studiu potvrzením lékaře o zdravotní způsobilosti ke vzdělávání v oboru vzdělání, dle nařízení vlády č. 211/2010 Sb., o soustavě oborů vzdělání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění pozdějších přepisů. Obory vzdělání poskytující střední vzdělání s výučním listem H/01 Strojní mechanik, H/01 Obráběč kovů, H/01 Mechanik opravář motorových vozidel, H/01 Elektrikář, H/01 Kuchař číšník, H/01 Kadeřník - tříleté denní studium pro uchazeče se splněnou povinnou školní docházkou, ukončené závěrečnou učňovskou zkouškou - bez přijímací zkoušky - kritériem pro přijetí jsou výsledky dosavadního studia vyjádřené průměry známek za poslední tři klasifikační období základního vzdělávání - přijetí v pořadí podle bodů za celkový průměrný prospěch až do naplnění stavu - lékařský posudek o zdravotní způsobilosti - počet přijímaných žáků: Strojní mechanik, obráběč kovů, mechanik opravář motorových vozidel, elektrikář 15 v každém oboru; kuchař číšník, kadeřník 30 v každém oboru. - max. možný počet bodů 100. Podle 60 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., budou přijímáni ke vzdělávání uchazeči na základě: 1) průměrného prospěchu vyjádřeného průměry známek za poslední tři klasifikační období základního vzdělávání zaokrouhleného na dvě desetinná místa - 60 odst. 13 písm. a) školského zákona:

4 rozhodujícím kritériem pro přijetí bude průměrný prospěch za poslední tři klasifikační období základního vzdělávání zaokrouhlený na dvě desetinná místa max. možný počet bodů 90; váha celkového průměrného prospěchu tvoří max. 90 % celkového hodnocení přijímacího řízení body z celkového průměrného prospěchu se počítají dle vzorce: 2) chování žáka klasifikace z chování za poslední klasifikační pololetí uvedené v přihlášce (max. možný počet bodů 10; váha chování žáka tvoří max. 10 % celkového hodnocení přijímacího řízení). Chování žáka velmi dobré uspokojivé neuspokojivé Přičtené body + 10 bodů uvedených kritérií. Principem je: čím vyšší bodový zisk, tím větší naděje na přijetí. Max. možný počet bodů všech kritérií přijímacího řízení je 100. V případě rovnosti celkového součtu bodů bude dána přednost uchazeči s lepšími studijními výsledky v posledním klasifikačním období základního vzdělávání (průměr známek), v případě další shodnosti bude dána přednost uchazeči s lepšími výsledky z předposledního klasifikačního období základního vzdělávání (průměr známek). stanoví přijímací komise pořadí uchazečů dle výše uvedených kritérií. - v případě neodevzdání zápisových lístků původně přijatých uchazečů a přijetí dalších původně nepřijatých uchazečů v rámci autoremedury, platí taktéž výše uvedená pravidla v plném znění. Podmínkou přijetí ke studiu na Střední školu, Bohumín, příspěvkovou organizaci, je opatřit přihlášku ke studiu potvrzením lékaře o zdravotní způsobilosti ke vzdělávání v oboru vzdělání, dle nařízení vlády č. 211/2010 Sb., o soustavě oborů vzdělání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění pozdějších přepisů E/01 Provozní služby - dvouleté denní studium pro uchazeče se splněnou povinnou školní docházkou, ukončené závěrečnou učňovskou zkouškou - bez přijímací zkoušky až do naplnění stavu - lékařský posudek o zdravotní způsobilosti - počet přijímaných žáků 10. Podle 60 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., budou přijímáni ke vzdělávání uchazeči na základě:

5 1) průměrného prospěchu vyjádřeného průměry známek za poslední tři klasifikační období základního vzdělávání zaokrouhleného na dvě desetinná místa - 60 odst. 13 písm. a) školského zákona: rozhodujícím kritériem pro přijetí bude průměrný prospěch za poslední tři klasifikační období základního vzdělávání zaokrouhlený na dvě desetinná místa max. možný počet bodů 90; váha celkového průměrného prospěchu tvoří max. 100 % celkového hodnocení přijímacího řízení body z celkového průměrného prospěchu se počítají dle vzorce: uvedeného kritéria. Principem je: čím vyšší bodový zisk, tím větší naděje na přijetí. Max. možný počet bodů kritéria přijímacího řízení je 90. V případě rovnosti bodů bude dána přednost uchazeči s lepšími studijními výsledky v posledním klasifikačním období základního vzdělávání (průměr známek), v případě další shodnosti bude dána přednost uchazeči s lepšími výsledky z předposledního klasifikačního období základního vzdělávání (průměr známek). stanoví přijímací komise pořadí uchazečů dle výše uvedeného kritéria. - v případě neodevzdání zápisových lístků původně přijatých uchazečů a přijetí dalších původně nepřijatých uchazečů v rámci autoremedury, platí taktéž výše uvedené pravidlo v plném znění. Podmínkou přijetí ke studiu na Střední školu, Bohumín, příspěvkovou organizaci, je opatřit přihlášku ke studiu potvrzením lékaře o zdravotní způsobilosti ke vzdělávání v oboru vzdělání, dle nařízení vlády č. 211/2010 Sb., o soustavě oborů vzdělání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění pozdějších přepisů. Denní nástavbové studium L/51 Podnikání - dvouleté denní nástavbové studium pro všechny absolventy tříletých učebních oborů vzdělání s výučním listem, ukončené maturitní zkouškou - absolvování středního vzdělání s výučním listem v délce 3 let denní formy vzdělávání - do zahájení studia úspěšné ukončení tříletého učebního oboru - vykonaná závěrečná zkouška z učebního oboru (výuční list a vysvědčení o závěrečné zkoušce doložit do studijní referentce) - studijní obor pro chlapce i dívky - kritériem pro přijetí jsou výsledky dosavadního studia vyjádřené průměry známek v oboru vzdělání s výučním listem, a to za 2. pololetí 1. a 2. ročníku, a 1. pololetí 3. ročníku, - body z celkového průměrného prospěchu se počítají dle vzorce: - u uchazečů, kteří získali střední vzdělání s výučním listem způsobem dle ustanovení 113 c) nebo 113 d) školského zákona, se hodnotí průměr vypočtený ze známek ze všech jednotlivých zkoušek závěrečné zkoušky uvedených na vysvědčení o závěrečné zkoušce

6 - přijetí v pořadí podle bodů za celkový průměrný prospěch až do naplnění stavu (nutno potvrdit nástup telefonicky nebo mailem studijní referentce nejpozději do ) - počet přijímaných žáků 30 - max. možný počet bodů 90. uvedeného kritéria. Principem je: čím vyšší bodový zisk, tím větší naděje na přijetí. Max. možný počet bodů kritéria přijímacího řízení je 90. V případě rovnosti bodů bude dána přednost uchazeči s lepšími studijními výsledky 1. pololetí 3. ročníku oboru vzdělání s výučním listem (průměr známek), v případě další shodnosti bude dána přednost uchazeči s lepšími výsledky 2. pololetí 2. ročníku oboru vzdělání s výučním listem (průměr známek). stanoví přijímací komise pořadí uchazečů dle výše uvedeného kritéria. - v případě nepotvrzení nástupu původně přijatých uchazečů a přijetí dalších původně nepřijatých uchazečů v rámci autoremedury, platí taktéž výše uvedené pravidlo v plném znění. Dálkové nástavbové studium L/51 Podnikání - tříleté dálkové nástavbové studium pro všechny absolventy tříletých učebních oborů vzdělání s výučním listem ukončené maturitní zkouškou - absolvování středního vzdělání s výučním listem v délce 3 let denní formy vzdělávání - do zahájení studia úspěšné ukončení tříletého učebního oboru - vykonaná závěrečná zkouška z učebního oboru (výuční list a vysvědčení o závěrečné zkoušce doložit do studijní referentce) - studijní obor pro chlapce i dívky - kritériem pro přijetí jsou výsledky dosavadního studia vyjádřené průměry známek v oboru vzdělání s výučním listem za 2. pololetí 1. a 2. ročníku, a 1. pololetí 3. ročníku, - body z celkového průměrného prospěchu se počítají dle vzorce: - u uchazečů, kteří získali střední vzdělání s výučním listem způsobem dle ustanovení 113 c) nebo 113 d) školského zákona, se hodnotí průměr vypočtený ze známek ze všech jednotlivých zkoušek závěrečné zkoušky uvedených na vysvědčení o závěrečné zkoušce - přijetí v pořadí podle bodů za celkový průměrný prospěch až do naplnění stavu (nutno potvrdit nástup telefonicky nebo mailem studijní referentce nejpozději do ) - počet přijímaných žáků 30 - max. možný počet bodů 90. uvedeného kritéria. Principem je: čím vyšší bodový zisk, tím větší naděje na přijetí. Max. možný počet bodů kritéria přijímacího řízení je 90. V případě rovnosti bodů bude dána přednost uchazeči s lepšími studijními výsledky 1. pololetí 3. ročníku oboru vzdělání s výučním listem (průměr známek), v případě další shodnosti bude dána

7 přednost uchazeči s lepšími výsledky 2. pololetí 2. ročníku oboru vzdělání s výučním listem (průměr známek). stanoví přijímací komise pořadí uchazečů dle výše uvedeného kritéria. - v případě nepotvrzení nástupu původně přijatých uchazečů a přijetí dalších původně nepřijatých uchazečů v rámci autoremedury, platí taktéž výše uvedené pravidlo v plném znění. Termíny a přihlášky Termín podání přihlášky pro denní studium: do 15. března 2016 Termín podání přihlášky pro dálkové studium: do 20. března 2016 Uchazeč použije k přihlášení formulář stanovený MŠMT zveřejněný na webových stránkách naší školy. 1. Na přihlášce může uchazeč uvést dvě školy, na které se hlásí. 2. Do přihlášky uchazeč uvede název a adresu školy a kód a název oboru vzdělání. 3. Vyplněnou přihlášku uchazeč okopíruje a obě identická vyhotovení uchazeč podepíše, v případě nezletilého uchazeče i zákonný zástupce. 4. Vyplněnou a podepsanou přihlášku zašle uchazeč nebo zákonný zástupce školám uvedeným v přihlášce. Přihlášky ke vzdělávání pro 1. kolo přijímacího řízení musí být do Střední školy, Bohumín, příspěvkové organizace doručeny u denního studia do 15. března 2016, u dálkového studia do 20. března Rozhodnutí o přijetí bude zveřejněno (pod evidenčním číslem žáka) na webu školy a vyvěšeno na informační tabuli před školou budova Husova, nejdříve 22. dubna Odeslána na adresu uchazečů nebo zákonných zástupců budou pouze Rozhodnutí o nepřijetí žáka či uchazeče ke studiu včetně poučení o možnosti podání odvolání. Zápisový lístek je žák nebo uchazeč povinen doručit na adresu školy do 10 pracovních dnů od zveřejnění výsledků přijímacího řízení. Další kola přijímacího řízení ředitelka školy vypíše po skončení 1. kola, pokud nebude naplněn předpokládaný počet přijímaných žáků. Informace budou zveřejněny na Bohumín 29. ledna 2016 Ing. Liběna Orságová v. r. ředitelka Střední školy Bohumín

KRITÉRIA II. kola PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 ZÁKLADNÍ INFORMACE K II. KOLU PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

KRITÉRIA II. kola PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 ZÁKLADNÍ INFORMACE K II. KOLU PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 KRITÉRIA II. kola PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2016/2017 Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI, p. o., stanovila v souladu se zákonnou normou č. 472/2011 Sb., kterým se mění

Více

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Šumperk, Hlavní třída 31

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Šumperk, Hlavní třída 31 Kritéria přijímacího řízení pro první kolo přijímacího řízení na Obchodní akademii a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky, Šumperk, pro školní rok 2016/2017, obor vzdělání 63 41-M/02 Obchodní

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016-17

Přijímací řízení pro školní rok 2016-17 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2016-17 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17

GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 GYMNÁZIUM, OLOMOUC, ČAJKOVSKÉHO 9 Kriteria hodnocení pro 1. kolo přijímacích zkoušek pro školní rok 2016/17 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 se zapojilo do Pokusného ověřování organizace přijímacího řízení

Více

Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015. Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016

Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015. Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016 Schůzka pro rodiče vycházejících žáků dne 22.10.2015 Informace o přijímacím řízení ve školním roce 2015/2016 Pomoc při rozhodování a výběru školy Pro nerozhodnuté žáky ( vyšetření profiorientace v PPP

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. ŠÚ Znojmo, Rudoleckého 21, 669 02 Znojmo

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. ŠÚ Znojmo, Rudoleckého 21, 669 02 Znojmo Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 122 298/99-05010 Signatura: ol6ws201 Oblastní pracoviště č. 12 Brno Okresní pracoviště Znojmo INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Identifikátor ředitelství: IZO: Ředitel

Více

Přijímací řízení FZV UP pro akademický rok 2016/2017

Přijímací řízení FZV UP pro akademický rok 2016/2017 Přijímací řízení FZV UP pro akademický rok 2016/2017 Předpokládané termíny konání přijímacích zkoušek: 30. května 2016: Fyzioterapie navazující magisterské studium - 1. kolo (písemný test) 13.-17. června

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 na Střední průmyslové škole Hronov

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 na Střední průmyslové škole Hronov Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 na Střední průmyslové škole Hronov 1. Přihláška k přijetí na střední školu 2. Organizace přijímacího řízení na SPŠ Hronov 3. Zápisový lístek 4. Kritéria pro přijetí

Více

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého studia. oboru Pedagogické lyceum (kód oboru 78-42-M/03) pro školní rok 2016/2017

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého studia. oboru Pedagogické lyceum (kód oboru 78-42-M/03) pro školní rok 2016/2017 Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého studia 1. Všeobecná ustanovení oboru Pedagogické lyceum (kód oboru 78-42-M/03) pro školní rok 2016/2017 V souladu s rozhodnutím MŠMT ČR č. j. 34

Více

Přijímací řízení 2015/2016

Přijímací řízení 2015/2016 Přijímací řízení 2015/2016 Setkání výchovných poradců Liberec 3. 12. 2014 Ing. Eva Kotková Jednotné přijímací zkoušky jak to bylo... formou testů 5 let (2010 2014) SCIO, CERMAT 2010 2011 2012 2013 2014

Více

Přijímací řízení na střední školy 2015/2016

Přijímací řízení na střední školy 2015/2016 Přijímací řízení na střední školy 2015/2016 Základní cíle ověřování: ověřit organizaci a obsah zadání jednotných testů získat poznatky o použití jednotných testů při přijímacím řízení získat podklady pro

Více

Německá škola v Praze, s.r.o. zahraniční škola a gymnázium

Německá škola v Praze, s.r.o. zahraniční škola a gymnázium Německá škola v Praze, s.r.o. zahraniční škola a gymnázium Vnitřní předpis upravující organizaci přijímacího řízení do české sekce Německé školy v Praze Předpis byl vypracován na základě zákona č. 561/2004

Více

A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání

A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání Příloha 1 A. Struktura grafického kódu na dokladech o získání základního vzdělání Uvedená struktura údajů je určena pro doklady vydávané podle vzoru 3.1 Vysvědčení o získání základního vzdělání v základní

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

Zpráva o průběhu bakalářského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze

Zpráva o průběhu bakalářského přijímacího řízení pro akademický rok 2014/15 na Fakultě stavební ČVUT v Praze 1. Informace o přijímacích zkouškách pro studijní programy Stavební inženýrství - B3651 Architektura a stavitelství - B3502 Geodézie a kartografie - B3645 Civil Engineering - B3648 Stavitelství B3609 Metrologie

Více

Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017

Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017 Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017 Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace v souladu s 59, 60, 165 odst. 2

Více

Vážení uchazeči, vážení rodiče, pro Vás je připravena tato prezentace, která obsahuje důležité informace o studiu na naší škole...

Vážení uchazeči, vážení rodiče, pro Vás je připravena tato prezentace, která obsahuje důležité informace o studiu na naší škole... Gymnázium Tišnov, příspěvková organizace Vážení uchazeči, vážení rodiče, pro Vás je připravena tato prezentace, která obsahuje důležité informace o studiu na naší škole... Gymnázium Tišnov, příspěvková

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, 735 81 Bohumín Příkaz č.: 2017-01 Název: Zpracovala: Schválila: Rozdělovník: Přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín,

Více

Strana 1 / 6. 671/2004 Sb. VYHLÁKA ČÁST PRVNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ KOLE

Strana 1 / 6. 671/2004 Sb. VYHLÁKA ČÁST PRVNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍHO ROČNÍKU VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍ KOLE 671/2004 Sb. VYHLÁKA ze dne 21. prosince 2004, kterou se stanoví podrobnosti o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních kolách Změna: 422/2006 Sb. Změna: 46/2008 Sb. Změna: 394/2008 Sb.

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 31 SMĚRNICE K ZÁPISU DO 1. ROČNÍKU

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 31 SMĚRNICE K ZÁPISU DO 1. ROČNÍKU Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 31 SMĚRNICE K ZÁPISU DO 1. ROČNÍKU Číslo jednací: 3/16 Spisový znak: 1C Skartační znak: A 5 Vypracovala:

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Stipendijní řád. VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA, 140.00 - Ředitelka školské právnické osoby, tel. 6911

Stipendijní řád. VÍTKOVICKÁ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA, 140.00 - Ředitelka školské právnické osoby, tel. 6911 SMĚRNICE Platnost: 01.d šk.r. 2013/2014 Účinnost: šk.r.2013/2014 20 Nahrazuje: - Klasifikace: měsíc Interní Oblast řízení: personální GTZGD P pe person ppppepersonál V e r z e : 1.0 Společnost: Gestor:

Více

(zahrnuje obory: 23-51-H/001 Zámečník, 23-51-H/003 Strojní mechanik stroje a zařízení)

(zahrnuje obory: 23-51-H/001 Zámečník, 23-51-H/003 Strojní mechanik stroje a zařízení) Metodický pokyn pro vyplácení finanční podpory žákům vybraných oborů vzdělání poskytujících střední vzdělání s výučním listem v oborech strojírenských, elektrotechnických a stavebních ve školním roce 2011/2012

Více

ROČNÍ PLÁN ZÁKLADNÍ ŠKOLY VÝCHOVNÝ PORADCE 2015/2016

ROČNÍ PLÁN ZÁKLADNÍ ŠKOLY VÝCHOVNÝ PORADCE 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Želešice, příspěvková organizace 24. dubna 270, 664 43 Želešice ROČNÍ PLÁN ZÁKLADNÍ ŠKOLY VÝCHOVNÝ PORADCE 2015/2016 Mgr. Dana Kadlčíková konzultační hodiny: Út 12 50 14

Více

Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím.

Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Odpověď na žádost o poskytnutí informace dle zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Žádost číslo: 37 Evidenční číslo žádosti: 97452/2015 Žádost přijata a zaevidována dne: 21.10.2015 Žádost

Více

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 NÁZEV: PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVALA: OBSAH: Povolení výjimky z počtu dětí ve třídě na

Více

Město Nejdek. Oznámení o vyhlášení konkurzu

Město Nejdek. Oznámení o vyhlášení konkurzu Město Nejdek nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj Oznámení o vyhlášení konkurzu Rada města /usnesení č. RM/704/31/07 ze dne 31. 8. 2007 / - 99 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích ( obecní

Více

KÓD VÝSLEDKU PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY

KÓD VÝSLEDKU PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY - studijní obor agropodnikání (41-41-M/01) EVIDENČNÍ ČÍSLO KÓD VÝSLEDKU PŘIJÍMACÍ 1. 010 přijat 382.0 2. 018 přijat 359.9 3. 019 přijat 354.7 4. 009 přijat 342.7 5. 005 přijat 319.9 6. 013 přijat 305.4

Více

H) MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

H) MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY H) MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Zákon o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) ve znění zák. č. 383/2005 Sb., č. 112/2006 Sb., 158/2006 Sb.,

Více

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2013 2014 na ČVUT v Praze Fakultě dopravní

Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2013 2014 na ČVUT v Praze Fakultě dopravní Zpráva o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách pro akademický rok 2013 2014 dle Vyhlášky MŠMT č. 343/2002 Sb. o průběhu přijímacího řízení na vysokých školách a její změně č. 276/2004 Sb. 1. Informace

Více

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu 176 VYHLÁŠKA ze dne 5. června 2009, kterou se stanoví náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu, organizace vzdělávání v rekvalifikačním zařízení a způsob jeho ukončení Ministerstvo školství,

Více

Střední škola potravinářská, Smiřice, Gen. Govorova 110 Školní budova. www.ssp-smirice.cz

Střední škola potravinářská, Smiřice, Gen. Govorova 110 Školní budova. www.ssp-smirice.cz Střední škola potravinářská, Smiřice, Gen. Govorova 110 Školní budova www.ssp-smirice.cz Střední škola potravinářská, Smiřice, Gen. Govorova 110 Hřiště Střední škola potravinářská, Smiřice, Gen. Govorova

Více

Základní škola a Mateřská škola Nová Říše příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Nová Říše příspěvková organizace 1 Základní škola a Mateřská škola Nová Říše Vnitřní předpis Úplata za předškolní vzdělávání Číslo dokumentu: 3 Účinnost: 1. 9. 2016 Spisový/Skartační znak: 1.1.3 / A10 Schválil: Mgr. Vojtěch Vrána, ředitel

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Plzeň Inspekční zpráva Střední odborná škola gastronomická a Střední odborné učiliště gastronomické, Plzeň, U Borského parku 3 U Borského parku 3, 320 04 Plzeň

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Ředitel Střední školy služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvkové organizace, na základě zákona č. 561/2004 Sb., Školský zákon ve znění pozdějších předpisů

Více

1 Bakalářský studijní program B2341 Strojírenství, studium v anglickém jazyce

1 Bakalářský studijní program B2341 Strojírenství, studium v anglickém jazyce Účinnost dokumentu od: 15. 12. 2015 Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu v anglickém jazyce v bakalářském studijním programu B2341 Strojírenství na Fakultu strojní VŠB-TUO pro

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Praha Inspekční zpráva Střední odborné učiliště stravování a služeb s. r. o. Vrbova 1233, 147 00 Praha 4 - Braník Identifikátor školy: 600 005 216 Zřizovatel:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Josefa Václava Myslbeka a Mateřská škola Ostrov, Myslbekova 996, okres Karlovy Vary ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY součást č. 22 - ZÁPIS DO PRVNÍ TŘÍDY Číslo jednací: ZŠ/03/150/15 Vypracoval: Mgr.

Více

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK adresa: Heyrovského 1203, 500 05 Hradec Králové web: http://www.faf.cuni.cz Telefon: +420495067111, Fax: +420495518002 E-mail: dekanat.studijni.oddeleni@faf.cuni.cz

Více

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského leadershipu

Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty vojenského leadershipu UNIVERZITA OBRANY FAKULTA VOJENSKÉHO LEADERSHIPU Schvaluji: Děkan plukovník doc. Ing. Vladan HOLCNER, Ph.D. Zpráva o výsledcích přijímacího řízení Fakulty ho leadershipu 015 Informace o přijímacích zkouškách

Více

SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ

SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ Mateřská škola Ostrava, Šafaříkova 9, příspěvková organizace SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU STRAVOVÁNÍ Název školy: Mateřská škola Ostrava, Šafaříkova 9, příspěvková organizace Vnitřní směrnice: SMĚRNICE KE ŠKOLNÍMU

Více

ZKUŠEBNÍ PŘEDMĚTY SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍCH ZKOUŠEK

ZKUŠEBNÍ PŘEDMĚTY SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍCH ZKOUŠEK ZKUŠEBNÍ PŘEDMĚTY SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍCH ZKOUŠEK Jsou stanoveny a zakotveny v platných legislativních normách: Zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Úplata za předškolní vzdělávání. Číslo: VP 12

Úplata za předškolní vzdělávání. Číslo: VP 12 Mateřské školy Kopřivnice okres Nový Jičín, příspěvkové organizace ul. Krátká 1105, 742 21 Kopřivnice Úplata za předškolní vzdělávání Číslo: VP 12 Organizace: MŠ Kopřivnice Zpracoval a vydává: Zdeňka Krišková,

Více

VYHLÁŠKA MV ČR č. 444/2008 Sb., o zdravotní způsobilosti uchazeče o zaměstnání strážníka, čekatele a strážníka obecní policie

VYHLÁŠKA MV ČR č. 444/2008 Sb., o zdravotní způsobilosti uchazeče o zaměstnání strážníka, čekatele a strážníka obecní policie VYHLÁŠKA MV ČR č. 444/2008 Sb., o zdravotní způsobilosti uchazeče o zaměstnání strážníka, čekatele a strážníka obecní policie Ministerstvo vnitra v dohodě s Ministerstvem zdravotnictví stanoví podle 4c

Více

Výsledky 1. kola přijímacího řízení na SOŠ a SOU Nymburk pro školní rok 2015/2016

Výsledky 1. kola přijímacího řízení na SOŠ a SOU Nymburk pro školní rok 2015/2016 Výsledky 1. kola přijímacího řízení na SOŠ a SOU Nymburk pro školní rok 2015/2016 (všechny formy studia) Ekonomika a podnikání 265/2015 přijat Ekonomika a podnikání 312/2015 přijat Ekonomika a podnikání

Více

D O D A T E K č. 1. Obory středního vzdělání ukončené závěrečnou zkouškou (učební obory)

D O D A T E K č. 1. Obory středního vzdělání ukončené závěrečnou zkouškou (učební obory) D O D A T E K č. 1 k Příkazu ředitelky č. 01/2018 o přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín, příspěvkovou organizaci, pro školní rok 2018/2019 týkající se 2. kola přijímacího

Více

PODMÍNKY PŘIJETÍ KE STUDIU NA FAKULTĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ UNIVERZITY J. E. PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM PRO AKADEMICKÝ ROK 2010/2011

PODMÍNKY PŘIJETÍ KE STUDIU NA FAKULTĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ UNIVERZITY J. E. PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM PRO AKADEMICKÝ ROK 2010/2011 V souladu s ustanovením 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), v platném znění, a s příslušnými ustanoveními Statutu Univerzity J.

Více

Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava.

Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava. Podmínky zdravotní způsobilosti uchazečů o studium ve Střední škole stavební Jihlava. Dne 31. 8. 2010 nabylo účinnosti nové nařízení vlády č. 211/2010 Sb. o soustavě oborů vzdělání v základním, středním

Více

M 9. VÝKAZ o konzervatoři podle stavu k 30. 9. 2015 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY. III. Počet žáků podle ročníků

M 9. VÝKAZ o konzervatoři podle stavu k 30. 9. 2015 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY. III. Počet žáků podle ročníků MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Povinnost předávat údaje stanoví 28 odst. 5 zákona č. 561/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Právnická osoba předá individuální údaje elektronicky do 15.

Více

Dokument MŠMT č.j.: 34 907/2010-2

Dokument MŠMT č.j.: 34 907/2010-2 Sdělení ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k časovému rozvrhu konání didaktických testů a písemných prací společné části maturitní zkoušky (jednotné zkušební schéma) pro jarní zkušební období

Více

Ukazatel průměrné měsíční výše rozpočtovaného platu pedagogického pracovníka (Pp)

Ukazatel průměrné měsíční výše rozpočtovaného platu pedagogického pracovníka (Pp) Příloha č. 19 materiálu MŠMT č.j. 27 558/2011-26 Ukazatel průměrné měsíční výše rozpočtovaného platu pedagogického pracovníka (Pp) MATEŘSKÉ ŠKOLY s celodenním provozem TVOŘENÉ POUZE ROČNÍKY I. STUPNĚ 14.

Více

objednací kód: ZK-9 Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka):

objednací kód: ZK-9 Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka): Jméno a příjmení žáka: Třída: Bydliště žáka: Zdravotní pojišťovna žáka: Datum narození: Zákonný zástupce (matka): Telefon: E-mail: Zákonný zástupce (otec): Telefon: E-mail: Dětský lékař: Jiné údaje a upozornění:..............................................................................................................

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2015

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2015 Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2015 V souladu s čl. 25 Statutu Univerzity Hradec Králové se bude přijímací

Více

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl SZŠ a VOŠ zdr. Název oboru a kód oboru vzdělávání Zvolte položku. Termín zkoušky: Forma vzdělávání

Více

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené Stanovisko sekce pro státní službu k právnímu postavení zaměstnankyň na mateřské dovolené a zaměstnanců nebo zaměstnankyň na rodičovské dovolené ve vztahu k zákonu č. 234/2014 Sb., o státní službě - část

Více

Vyhláška Ministerstva vnitra, kterou se pro školy a školská zařízení č. 2/2006 Sb.

Vyhláška Ministerstva vnitra, kterou se pro školy a školská zařízení č. 2/2006 Sb. MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY A) Právní předpisy 1. Školy a školská zařízení, pedagogičtí pracovníci 2. Vysoké školy, věda a výzkum 3. Uznávání výsledků dalšího vzdělávání, uznávání odborné

Více

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů senátní tisk č. 88 5. funkční období ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

SMĚRNICE O ÚPLATĚ ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SMĚRNICE O ÚPLATĚ ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Mateřská škola Berušky Benešov, Táborská 350 SMĚRNICE O ÚPLATĚ ZA PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Č.j.: Spisový znak Skartační znak 29 /2015 A.1. A10 Vypracoval: ředitelka školy Schválil: ředitelka školy Pedagogická

Více

Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012

Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012 Město Český Krumlov Materiál pro jednání zastupitelstva města dne 27. 9. 2012 Věc: Výjimka z nejnižšího počtu žáků na Základní škole Český Krumlov, Linecká 43 na školní rok 2012/2013 Návrh na usnesení:

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a gymnázium města Konice

Česká republika Česká školní inspekce. Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a gymnázium města Konice Česká republika Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a gymnázium města Konice Tyršova 609, 798 52 Konice Identifikátor školy: 600 015 149 Termín

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více

Výsledek přijímacího řízení

Výsledek přijímacího řízení Obor: Ekonomika a podnikání (63-41-M/01) 1. 81 0,0 0,0 0,0 Přijat bez přijímací zkoušky 2. 68 0,0 0,0 0,0 Přijat bez přijímací zkoušky 3. 73 0,0 0,0 0,0 Přijat bez přijímací zkoušky 4. 78 0,0 0,0 0,0 Přijat

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Hradec Králové Inspekční zpráva Střední odborná škola, Stěžery, Lipová 56 Adresa: Lipová 56, 503 21 Stěžery Identifikátor školy: 600 011 739 Zřizovatel: MŠMT ČR,

Více

(1962) 1963-1998. EL NAD č.: 1506. AP č.: 518

(1962) 1963-1998. EL NAD č.: 1506. AP č.: 518 Státní okresní archiv Klatovy Družstevní střední odborné učiliště společného stravování Železná Ruda (1962) 1963-1998 Inventář EL NAD č.: 1506 AP č.: 518 Eva Ulrichová Klatovy 2012 Obsah Úvod: I. Vývoj

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1. MV ČR Vnitřní správa evidence obyvatel

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1. MV ČR Vnitřní správa evidence obyvatel Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Autor Název Téma hodiny Předmět Ročník /y/ CZ.1.07/1.5.00/34.0394 VY_32_INOVACE_11_CZSŘ_4.11_ MV ČR Vnitřní správa evidence obyvatel Střední odborná škola a Střední

Více

KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016

KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016 Vysoká škola polytechnická Jihlava Čj.: VSPJ/01826/2015 KRITÉRIA, PRAVIDLA, POSTUP, TERMÍNY A CENÍK PRO UBYTOVÁNÍ NA KOLEJÍCH VŠPJ V OBDOBÍ 1. 7. 2015 30. 6. 2016 OBSAH: 1) STUDENTI PREZENČNÍHO STUDIA...

Více

65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka

65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka JEDNOTNÉ ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK PRO ŠK. R. 2011/2012 65-51-H/01 Kuchař - číšník - zaměření - číšník - servírka PŘÍLOHY Příloha č. 1 Samostatná odborná práce 1. Zadání samostatné odborné práce (SOP)

Více

Podmínky přijímacího řízení do bakalářského a magisterského navazujícího studijního programu pro akademický rok 2016/2017

Podmínky přijímacího řízení do bakalářského a magisterského navazujícího studijního programu pro akademický rok 2016/2017 Podmínky přijímacího řízení do bakalářského a magisterského navazujícího studijního programu pro akademický rok 2016/2017 Studijní programy a obory otevírané v akademickém roce 2016/2017: Typ studijního

Více

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění 1. Pravomoci a působnost ředitele školy Ředitel školy: Ing. Jiří Zajíček, jmenován dne 25.7.2000 dekretem Ministerstva školství, mládeže

Více

Geodézie a kartografie 3 roky

Geodézie a kartografie 3 roky Bakalářské studijní programy a jejich obory Geodézie a kartografie 3 roky Geodézie, kartografie a geoinformatika Územní informační systémy pro veřejnou správu Bakalářské studijní programy a jejich obory

Více

Magisterský studijní program Farmacie

Magisterský studijní program Farmacie Magisterský studijní program Farmacie K identifikaci uchazeče slouží číslo webové přihlášky, příp. i číslo jednací (identifikace pro ty, kteří nepodali přihlášku elektronicky). Tato čísla nebudou sdělována,

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát

Česká školní inspekce Pražský inspektorát Česká školní inspekce Pražský inspektorát PROTOKOL O KONTROLE Čj. ČŠIC-444/13-C o státní kontrole podle ustanovení 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 044 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Název projektu: Podpora přírodovědného a

Více

Konference asociace ředitelů gymnázií ČR

Konference asociace ředitelů gymnázií ČR Konference asociace ředitelů gymnázií ČR 14. 3. 2016 Pokusné ověřování přijímacích zkoušek na SŠ + Některé poznatky z projektu MATEMATIKA+ a Maturitní zkoušky Zpracoval: Centrum pro zjišťování výsledků

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice

Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice HARMONOGRAM ŠKOLNÍHO ROKU 2012/13 VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLY školní rok 2012/13: 1. 9. 2012-31. 8.

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození...

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození... 44 ČČ RR ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZPŮSOBILOSTI K VÝKONU ZDRAVOTNICKÉHO POVOLÁNÍ PRO STÁTNÍ PŘÍSLUŠNÍKY ČLENSKÝCH STÁTŮ EVROPSKÉ UNIE, kteří získali způsobilost k výkonu zdravotnických povolání v jiném

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná cena bez DPH: Lhůta pro podávání nabídek: Zajištění akreditovaného školení

Více

Uznávání rovnocennosti zahraničních vysvědčení v ČR

Uznávání rovnocennosti zahraničních vysvědčení v ČR Uznávání rovnocennosti zahraničních vysvědčení v ČR Uznávání rovnocennosti zahraničních vysvědčení v ČR Uznávání rovnocennosti zahraničního vysokoškolské vzdělání (uznává příslušná veřejnoprávní vysoká

Více

Masarykova univerzita Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita Pedagogická fakulta Masarykova univerzita Pedagogická fakulta Podmínky pro přijetí v přijímacím řízení v roce 2011 Informace o studijních programech a oborech Studijní program / studijní obor Pedagogika Forma studia Počet

Více

Čl. I. Platový tarif. d) zaměstnancem státu v Grantové agentuře České republiky,

Čl. I. Platový tarif. d) zaměstnancem státu v Grantové agentuře České republiky, 224 NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 15. října 2014, kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů Vláda nařizuje podle

Více

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava Sonkal Open 2011 I. kolo oblastní soutěže regionu Praha Datum konání: Sobota 28. května 2011 Místo konání: Sportovní hala ZŠ Petřiny JIH, Šantrochova 2/1800, Praha 6 Petřiny Pořadatel: Taekwon-Do ITF Sonkal

Více

Informace k navazujícímu magisterskému studiu v oboru Logistika na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích

Informace k navazujícímu magisterskému studiu v oboru Logistika na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Informace k navazujícímu magisterskému studiu v oboru Logistika na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Pro akademický rok 2012/2013 je ve spolupráci a pod záštitou Vysoké školy logistiky,

Více

číslem 8 a slova a 29 odst. 5 se zrušují. 13. V odkazu pod nadpisem 13 se číslo 6 nahrazuje

číslem 8 a slova a 29 odst. 5 se zrušují. 13. V odkazu pod nadpisem 13 se číslo 6 nahrazuje Strana 3938 Sbírka zákonů č. 305 / 2012 Částka 108 305 VYHLÁŠKA ze dne 7. září 2012, kterou se mění vyhláška č. 323/2004 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství,

Více

Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72. Výroční zpráva o činnosti školy,

Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72. Výroční zpráva o činnosti školy, Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72 Výroční zpráva o činnosti školy, školní rok 2014/2015 Obsah: Resumé k výroční zprávě 2 Charakteristika školy k výroční zprávě o činnosti..

Více

ZAROK 2OI4. t' Y \ ZPRAVA O CINNOSTI ORGANIZACE. lo6tor**tffi* VlAsi odbornd Skolo mezindrodniho obchodu o Obchodni okodemie

ZAROK 2OI4. t' Y \ ZPRAVA O CINNOSTI ORGANIZACE. lo6tor**tffi* VlAsi odbornd Skolo mezindrodniho obchodu o Obchodni okodemie t' Y \ VlAsi odbornd Skolo mezindrodniho obchodu o Obchodni okodemie Jablonec nad Nisou, Hornl n6m6stf 15, piisp6vkov6 organizace tel. 483 312 364, info@vosmoa.cz, www.vosmoa.cz ZPRAVA O CINNOSTI ORGANIZACE

Více

SLOVANSKÉ GYMNÁZIUM OLOMOUC

SLOVANSKÉ GYMNÁZIUM OLOMOUC Maturitní zkoušky na Slovanském gymnáziu, Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13, v jarním a podzimním termínu v roce 2014 Zpracováno na základě zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším

Více

HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016

HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016 HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016 v požárním útoku 1. Vyhlašovatel Okresní odborná rada mládeže Havlíčkův Brod. Kontaktní osoba Jiří Tecl (SDH Pohled). 2. Účast na turné SDH zapojeno do hry Plamen.

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O PARTNERSTVÍ II

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O PARTNERSTVÍ II POSPOLU PILOTÁŽ II ZÁKLADNÍ ÚDAJE O PARTNERSTVÍ II ve výběrovém řízení pilotáž 2 bylo vybráno 11 výherců celkem se účastní 16 škol, 32 firem a 2 jiné subjekty zapojení v 10 krajích ČR bude podpořeno 468

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Moderní ekonomická škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0784 Šablona: I/2 č. materiálu: VY_12_INOVACE_30 Jméno

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát Česká školní inspekce Liberecký inspektorát PROTOKOL čj. ČŠIL-526/13-L o státní kontrole podle 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více