vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )."

Transkript

1 V Brně dne Veřejná zakázka: POSKYTNUTÍ KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ). Zadavatel: CEJIZA, s.r.o. (IĆ: ) (dále jen Zadavatel ) V souladu s 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) tímto Zadavatel poskytuje níže uvedené dodatečné informace k zadávacím podmínkách VZ. Tyto dodatečné informace jsou rozesílány všem zájemcům, kteří byli vyzváni k podání nabídky. Dodatečné informace budou zaslány em na ové adresy zájemců, kterým byly odeslány informace o změně zadávací dokumentace a zaslání upravené zadávací dokumentace. Dotaz č. 1 Přesné znění žádosti o dodatečné informace: V souladu se zásadou transparentnosti dle ust. 6 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách, která se vztahuje i na veřejné zakázky malého rozsahu, nelze dílčí hodnotící kritéria stanovit dodatečně a musí být uchazečům předem výslovně známa. Vždy jedním z nich musí být celková nabídková cena prosíme proto o úpravu dílčích hodnotících kritérií a Krycího listu. Podle 78 odst. 1 zákona č. 137/206 Sb., o veřejných zakázkách základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je a) ekonomická výhodnost nabídky b) nejnižší nabídková cena. V daném řízení byla zvolena varianta a) - ekonomická výhodnost nabídky. Informace o dílčích hodnotících kriteriích jsou obsaženy v čl. 3, 4 a 8 opravené zadávací dokumentace, vč. krycího listu a výzvy k podání nabídky, která byla rozeslána všem vyzvaným dodavatelům.

2 Dotaz č. 2 Přesné znění žádosti o dodatečné informace: Upřesněte, prosím, modelovou situaci předpokládaného čerpání a splácení úvěru: skutečné čerpání a splácení nemusí proběhnout podle tohoto modelu, nicméně pro stejný a srovnatelný výpočet celkové nabídkové ceny vidíme jako potřebné toto upřesnění, o což Vás tímto žádáme. Tedy prosím sdělte: a) jaké jsou konkrétní dny (uvedením dne v měsíci, například k 1. dni) a částky čerpání? Modelová situace způsobu vystavování a placení v měsíci červenci zemní plyn, maloodběratelé Zálohové faktury na jednotlivé odběratele vystavovány 1. a se splatností např. do Zálohové faktury celkem vystaveny zálohové faktury maloodběratelům v hodnotě cca tis. Kč Splatnost zálohových faktur dodavateli zemního plynu K datu nebylo z této částky uhrazeno cca 815 tis. Kč., tj. 25% Zálohové faktury dodavateli zemního plynu budou odeslány z účtu spol. CEJIZA dne V případě, že by již žádné úhrady do doby od jednotlivých odběratelů nepřišly, resp. byly by uhrazeny po tomto datu, je reálná představa, že by se kontokorent čerpal v tomto případě do výše neuhrazených zálohových plateb do doby postupného splacení. b) V zadávací dokumentaci ze dne uvádíte požadavek na zpracování nabídky úrokové sazby ve vazbě na 1M PRIBOR. K jakému dni má být pro účely výpočtu nabídkové ceny vzata v úvahu hodnota výše dotazovaného PRIBORu například ke dni ? Pro účely výběrového řízení, jak jednoznačně vyplývá z krycího listu nabídky, nebude uchazeč psát aktuální výši 1M PRIBOR, dopíše jen číslo, udávající marži bankovního domu, pro výpočet úroků kontokorentu po podepsání smlouvy se bude vycházet z 1M PRIBOR posledního pracovního dne předcházejícího měsíce c) má být jednorázová splátka jistiny provedena k ?

3 Principem KTK úvěru je průběžné čerpání a splácení, nejzazší termín doplacení event. zůstatku úvěru je ANO. d) má být úrok splácen od zahájení čerpání vždy měsíčně k ultimu měsíce? e) jaká má být metoda úročení: má jít o skutečný počet dní/360? Viz. odpověď na dotaz č. 1 zaslaný ovou poštou dne Dotaz č. 3 Prosím sdělte, v jakém stádiu je veřejná zakázka na dodávky nízkomolekulárních heparinů do nemocnic zřízených JMK. Podle 49 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách je dodavatel oprávněn po zadavateli požadovat písemně dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Ve vzneseném dotazu se tazatel nedotazuje na informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Poskytnutí kontokorentního úvěru, nýbrž na nesouvisející veřejnou zakázku. Dotaz č. 4 Jaké jsou další obchodní záměry společnosti CEJIZA, s.r.o.? Dle zakladatelské listiny CEJIZA, s.r.o. je předmětem činnosti společnosti: - činnost centrálního zadavatele ve smyslu ustanovení 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro Jihomoravský kraj a příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Jihomoravským krajem; - činnost administrátora projektu ručení pro začínající podnikatele v Jihomoravském kraji a ručení za začínající podnikatele.

4 Společnost není založena za účelem dosahování zisku, ale za účelem zajišťování úkolů a zabezpečování potřeb ve veřejném zájmu. Z výše uvedeného se podává, že společnost CEJIZA je centrálním zadavatelem pro vyjmenovaný okruh subjektů a administrátorem projektu ručení, čímž je vymezen okruh její činnosti tj. předmětem její činnosti je nyní i do budoucna zadávání veřejných zakázek postupem podle 3 zákona o veřejných zakázkách, přičemž se nepředpokládá postup podle 3 odst. 1 písm. a) zákona o veřejných zakázkách, nýbrž se předpokládá postup podle 3 odst. 1 písm. b) zákona o veřejných zakázkách a dále administrace projektu ručení a ručení za začínající podnikatele. Dotaz č. 5 6) Prosím o zpracování rozboru pohledávek a závazků k datu aktuálních účetních výkazů 05/2010 Viz příloha Dotaz č. 6 Předpokládáte větší investice (pořízení majetku) v tomto nebo následujícím roce? Společnost nepředpokládá žádné větší investice do pořízení majetku v tomto ani v následujícím roce. Dotaz č. 7 Bylo by možné zpracovat předpokládané účetní výkazy v rozsahu rozvahy a výsledovky na roky 2010 a 2011? Viz odpověď na podobný dotaz: Č. 12 odpověď zaslána Č. 4 odpověď zaslána Dotaz č. 8 9) Prosíme o specifikaci nebo odhad (na základě ekonomických analýz zadavatele) roční očekávané úspory nákladů oproti předchozímu stavu, tj. individuálním ujednáním s organizacemi zřízenými nebo založenými zadavatelem (Jihomoravským krajem).

5 Viz obdobně a přiměřeně odpověď na otázku č. 4). CEJIZA není zřizovatelem ani ovládající osobou ve vztahu k organizacím Jihomoravského kraje, tím je Jihomoravský kraj. Dané je záležitostí Jihomoravského kraje. Dotaz č. 9 Jak je tato akce zahrnuta v rozpočtu Jihomoravského kraje na letošní rok (v jaké kapitole rozpočtu, v jaké částce)? Zadavatel žádá o upřesnění, která akce je výše položenou otázkou myšlena. Dotaz č. 10 Jakým způsobem je v rozpočtu zadavatele zohledněna redistribuce ušetřených nákladů pro organizace zřízené nebo založené zadavatelem? Viz obdobně a přiměřeně odpověď na otázku č. 4). CEJIZA není zřizovatelem ani ovládající osobou ve vztahu k organizacím Jihomoravského kraje, tím je Jihomoravský kraj, kterému náleží i redistribuce ušetřených nákladů. Dotaz č. 11 Sdělte prosím stav Vašich podrozvahových závazků z titulu poskytnutých ručení k 05/2010, případně stav jiných podrozvahových závazků, přichází-li v úvahu. Společnost CEJIZA neposkytla žádné ručení za začínajícími podnikateli. Stav podrozvahových účtů je nulový. Dotaz č. 12 V odpovědi na dotaz uchazeče č. 4 týkají se zajištění úvěru uvádíte, že úvěr bude zajištěn "pravděpodobně" ručitelským prohlášením Jihomoravského kraje. Prosím o upřesnění, zda-li Zadavatel akceptuje i jiné druhy zajištění úvěru než ručitelským prohlášením Jihomoravského kraje, popř. jestli jsou některé možnosti zajištění úvěru zcela vyloučeny.

6 Co znamená i jiné druhy zajištění? Nelze jednoznačně říci, že ano, pokud nevíme jaké. Dotaz č. 13 Žádáme u upřesnění, jakým způsobem byla vypočtena pravděpodobná maximální částka využití kontokorentního rámce (tj ,- Kč) a částka požadovaného úvěru a o uvedení, jakým způsobem bude docházet k případnému nedostatku finančních zdrojů (kdy bude fakturováno JMK příspěvkovým organizacím a společnostem zřízeným nebo ovládaným JMK, jaká bude z jejich strany požadovaná splatnost apod.), které mají být kryty právě z požadovaného úvěru. Zadavatele na předchozí dotaz uchazeče č. 6 týkající se této problematiky nebyla zcela jasná. Částka Kč byla stanovena jako maximálně možná měsíční hodnota fakturace (zálohové platby + měsíční vyúčtování) a to za předpokladu, že by žádný z odběratelů nezaplatil. Částka Kč vychází z dvojnásobku odhadovaného měsíčního obratu. Dotaz č. 14 V přílohách č. 5 dodavatelů elektrické energie a plynu jsou v bodech 1.1 a 1.2 uvedeny zálohové platby pouze na jeden kalendářní měsíc. Tyto zálohy budou měsíčně aktualizovány anebo bude předložen výhled zálohových plateb jako u bodů 1.3? Dle uzavřených smluv u VO (odběratelů odběrným místem s měřením typu A) a SO (odběratelů odběrným místem s měřením typu B) u elektrické energie to budou rozdílné měsíční zálohy, u MO (odběratelů odběrným místem s měřením typu C) by to měly být zálohy ve stejné měsíční výši. Dotaz č. 14 Žádáme předložení seznamu všech příspěvkových organizací a společností zřizovaných, zakládaných nebo ovládaných Jihomoravským krajem (s uvedení názvu, IČ, sídla). Zadavatele na předchozí dotaz uchazeče č. 5 týkající se této problematiky nebyla zcela jasná. Seznam všech příspěvkových organizací Jihomoravského kraje najdete na adrese:

7 Dotaz č. 15 Na dotaz č. 2 v původní sadě dodatečných informací, který se týkal problematiky toho, v jakém objemu a s jakou frekvencí bude úvěr čerpán, bylo mj. odpovězeno, že tato skutečnost je závislá na platební morálce odběratelů. Znamená to, že bude nutné zvažovat i riziko, že některý z odběratelů přestane hradit faktury z titulu dodávek energií. Jaké má případně CEJIZA nástroje k tomu, jak této situaci zabránit? Kromě níže uvedeného ustanovení ve smlouvě: Při prodlení s úhradou sjednaných plateb je Dodavatel oprávněn účtovat Zákazníkovi úrok z prodlení ve výši 0,05% z dlužné částky za každý den prodlení. Počítá se i s intervencí ze strany zřizovatele organizací, tj. Jihomoravského kraje. Dotaz č. 16 Je možné upřesnit datum (od kdy do kdy) trvá smluvní kontrakt se společnostmi E.ON Energie, a.s. a RSP Energy a.s.? Jsou v rámci kontraktu sjednány pevné ceny na celé období? Může se v souvislosti s případnou změnou obchodních partnerů (resp. se změnou cen energií) změnit potřeba čerpání KTK úvěru? Kontrakt je uzavřen na období od Ceny jsou stanoveny jako součet základní jednotkové ceny podle jednotlivých odběrných míst (VO, SO, MO) a jsou stanoveny v cusd/kwh a cenou za služby zemní plyn. U elektrické energie je cena stanovena součtem ceny silové elektřiny na jednotlivé roky a cenou za služby. Dotaz č. 17 Předpokládáme, že peněžní zdroje na úhradu úroků a poplatků spojených s úvěrem budou kryto dotacemi od Jihomoravského kraje. Jakým způsobem budou dotace na takovýto účel od Jihomoravského kraje pro Zadavatele po celou dobu trvání úvěru vypláceny a garantovány? Smlouvou o poskytnutí dotace uzavřenou mezi CEJIZA a Jihomoravským krajem.

8 Dotaz č. 18 Co tvoří rozvahovou účetní položku "ostatní kapitálové fondy" ve výši 5 mil. Kč? Je garantováno (popř. jakým způsobem) jejich setrvání ve společnosti Zadavatele min. po dobu trvání úvěru? Rada Jihomoravského kraje schválila svým usnesením ze dne poskytnutí příplatku jediného společníka mimo základní kapitál společnosti CEJIZA, s.r.o. peněžitým plněním nad výši vkladu ve výši 5 mil. Kč, kterým se o částku 5 mil. Kč navyšují ostatní kapitálové fondy společnosti. Má sloužit jako ručení za začínajícími podnikateli. Dotaz č. 19 V souvislosti s přípravou nabídky bych Vás chtěl ještě poprosit o následující: - Zaslání skenu uzavřených předmětných smluv mezi CEJIZA a E.ON + RSP Energy (doložení validity kontraktu na 3 roky za účelem opodstatnění 3-leté splatnosti provozního úvěru...standardně se provozní financování poskytuje na 1 rok s možností prolongace) Znění smluv nelze poskytnout, neboť by tím došlo k porušení smlouvy mezi E.ON Energie, a.s. a CEJIZA, s.r.o. a smlouvy mezi RSP Energy a.s. a CEJIZA, s.r.o., kdy smluvní strany se ve smlouvách dohodly, že žádná ze smluvních stran bez písemného souhlasu druhé smluvní strany neposkytne informace o obsahu smlouvy třetí straně, a to ani v dílčím rozsahu, s výjimkou veřejně publikovaných informací. Sdělujeme, že předmětný smluvní vztah mezi uvedenými společnostmi a CEJIZA, s.r.o. je na dobu trvání 36 měsíců, což lze ověřit na Informačním systému veřejných zakázek uveřejňovacím subsystému, isvzus.cz - veřejná zakázka Centrální dodávka zemního plynu pro příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Jihomoravským krajem a veřejná zakázka Centrální dodávka elektrické energie pro Jihomoravský kraj a pro příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Jihomoravským krajem Oddíl II. Předmět zakázky, II.3 Doba trvání zakázky nebo lhůta pro dokončení v měsících : 36.

9 Dotaz č. 20 V souvislosti s přípravou nabídky bych Vás chtěl ještě poprosit o následující: - Seznam odběratelů (příspěvkových organizací zřízených JM krajem) elektřiny a plynu z titulu v/u kontraktu Seznam všech příspěvkových organizací Jihomoravského kraje najdete na adrese: MUDr. Bořek Semrád, v.r. jednatel

10

vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ).

vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ). CEJIZA, s.r.o., Žerotínovo nám. 3/5, 60200 Brno e-mail: info@cejiza.cz, www.cejiza.cz tel.: +420 541654222, fax: +420 541654221 bankovní spojení: KB, a.s., č.ú.: 43-5085870277/0100 V Brně dne 02. 07. 2010

Více

Zadávací dokumentace zadavatel: CEJIZA, s.r.o.

Zadávací dokumentace zadavatel: CEJIZA, s.r.o. Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: POSKYTNUTÍ KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany Olšany 66, 683 01 Olšany, IČ: 00368067, tel: 517 374 233 e-mail: obec@olsany.org, www.olsany.org Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany jako zadavatel zakázky malého rozsahu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1.1. Název veřejné zakázky: Úvěr pro financování stavby BŘECLAV - ÚPRAVNA VODY KANČÍ OBORA 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 347144 1.3. Identifikační

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce zadávané v souladu s 25 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ve zjednoduš eném podlimitním řízení

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr

Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Zadavatel: Obec Brod nad Dyjí Brod nad Dyjí 45 691 81 Březí IČ: 00283045 V Brodě nad Dyjí 23.1.2013 Veřejná zakázka malého rozsahu na služby: Kanalizace a ČOV Brod nad Dyjí bankovní úvěr Výzva k podání

Více

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451 Dodatečná informace č. 3 k veřejné zakázce na služby, zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné

Více

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) CEJIZA Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon") pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451

Sídlo: Náměstí Husovo 70; Český Brod, PSČ: 282 01. Bc. Jakub Nekolný, starosta. Telefon, fax: Tel. (Ing. Jana Dvořáková): 466714253; fax 466714451 Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce na služby, zadávané formou zjednodušeného podlimitního řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné

Více

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2 Odpovědi na dotazy uchazečů č. 2 k veřejné zakázce na služby zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na služby ÚVĚR NA SPOLUFINANCOVÁNÍ INVESTIČNÍCH AKCÍ V ROCE 2005 SOUTĚŽ č. 1/2005 Název zadavatele: Město Ždírec nad Doubravou IČ zadavatele:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II.

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám II. Veřejná zakázka : Poskytnutí dvou dlouhodobých úvěrů pro obec Malé Svatoňovice Zadavatel : Obec Malé Svatoňovice, Nádražní 105, 542 34 Malé Svatoňovice, IČ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Vážení obchodní přátelé, vyzýváme Vás k účasti v zakázce: Město Dobříš výběr bankovního ústavu. Věříme, že o tuto zakázku projevíte zájem a podáte nabídku v souladu s podmínkami

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R//2018 - Bě Sp. zn.: MeÚ-R//2018/0 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: Výzva k

Více

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele:

Město Borohrádek. Poskytnutí úvěrů. 1. Informace o zadavateli. Název zadavatele: Město Borohrádek vyzývá podle zákona č. 137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 6 a 12 odst.3 uchazeče k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ( dále jen VZ ) : Poskytnutí

Více

Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru Moravské Budějovice

Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice Odbor finanční a obecní živnostenský úřad nám. Míru 31 676 02 Moravské Budějovice Moravské Budějovice 20. 6. 2012 Vyřizuje: Ing. Bohumil Horník, tel.: 568408317; E-mail : bhornik@

Více

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3

Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3 Odpovědi na dotazy uchazečů č. 3 k veřejné zakázce na služby zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o.

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce sdružené služby dodávky zemního plynu zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Obecné požadavky na návrh smlouvy 1.1. Uchazeč uvede

Více

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Poskytnutí úvěru na realizaci investiční akce - Vybudování splaškové kanalizace v obci

Více

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny.

Proti skutečnostem uvedeným v odůvodnění účelnosti zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele nejsou změny. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek na poskytnutí KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU-zadávací dokumentace I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Název zadavatele: statutární město Liberec Sídlo: Nám. Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 IČ:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59 DNE: 30. 01. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 937/2017/OF NÁZEV: Vyhlášení výběrového řízení na poskytovatele úvěru ve výši 40 mil. Kč ANOTACE: Vyhlášení výběrového řízení na poskytovatele

Více

Dodatečné informace č. 2

Dodatečné informace č. 2 Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Město Petřvald Sídlo zadavatele: Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald IČ zadavatele: 00297593 DIČ zadavatele: CZ00297593 Pověřená osoba: Název: Coworking Centrum

Více

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru

Lažánky poskytnutí bankovního úvěru O B E C L A Ž Á N K Y Okres BRNO - VENKOV PSČ 664 71 Lažánky č. 14 Váš dopis / ze dne Naše značka č.j. Vyřizuje Ing.Katolický Lažánky 24. 1. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky Obec Lažánky, jako zadavatel,

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita VI.2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Výukový materiál pro téma VI.2.1 Řemeslná

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4.

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4. Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ). 2.

Více

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu. Investiční úvěr na financování akce - Vodovod a kanalizace Štěchovice VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon). Je zadávána

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

STATUT FONDU REGENERACE KULTURNÍCH PAMÁTEK V LETOHRADĚ

STATUT FONDU REGENERACE KULTURNÍCH PAMÁTEK V LETOHRADĚ MĚSTO LETOHRAD STATUT FONDU REGENERACE KULTURNÍCH PAMÁTEK V LETOHRADĚ Čl. 1 Poslání Fondu 1) Město Letohrad v zájmu péče o kulturní památky a vzhled města vytvořilo Fond regenerace kulturních památek (dále

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru ve výši 15 mil. Kč na akci Vodovod, kanalizace a ČOV Ondřejov Veřejný zadavatel zadávající veřejnou zakázku jako sektorový zadavatel v souvislosti s relevantní

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) CEJIZA Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon") pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

CEJIZA. Odůvodnění veřejné zakázky. dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) CEJIZA Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon") pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 6. 2012 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor finanční Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR04/2015 na akci: Obnova DAW (Digital Audio Workstation) Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Obnova DAW (Digital Audio Workstation) Č.j.:

Více

Výzva k veřejné zakázce

Výzva k veřejné zakázce Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, IČ: 00346292, zapsaná v OR u rejstříkového soudu v Brně pod zn. Pr. 1245 Vaše zn.: - - - Naše zn.:zzs JmK/15- /Pet

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Poskytnutí dlouhodobého úvěru na financování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice datum zveřejnění: 16.10.2013 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle 38 zákona č.

Více

Spolufinancování vodárenských projektů. Konference Financování vodárenské infrastruktury 13.2. 2013, Praha B.I.D. Services

Spolufinancování vodárenských projektů. Konference Financování vodárenské infrastruktury 13.2. 2013, Praha B.I.D. Services Spolufinancování vodárenských projektů Konference Financování vodárenské infrastruktury 13.2. 2013, Praha B.I.D. Services HLAVNÍ ZDROJE FINANCOVÁNÍ VOD. PROJEKTŮ Dotační titul Operační program Životní

Více

Dodatečná informace č. 02 (na veřejnou zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek v platném znění)

Dodatečná informace č. 02 (na veřejnou zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek v platném znění) Dodatečná informace č. 02 (na veřejnou zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek v platném znění) Název veřejné zakázky: Číslo veřejné zakázky: Poskytnutí úvěru

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku školního nábytku I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Zadavatel se sídlem: Studentská 1384, 753 01 HRANICE Zastoupená: Ing. Drahomírou Drašnerovou

Více

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky zadávací dokumentace Veřejný zadavatel, město Loštice, oznamuje provedení výběrového řízení na poskytnutí investičního překlenovacího úvěru na akci Město Loštice - Modernizace kulturního

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice Obec Klentnice Obecní úřad Klentnice č. p. 24 PSČ 692 01 IČ 00600199 Tel.: 519 515 171 V Klentnici dne 27. 7. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu

Více

Poskytnutí bankovních služeb a kontokorentního úvěru pro Krajskou zdravotní, a. s.

Poskytnutí bankovních služeb a kontokorentního úvěru pro Krajskou zdravotní, a. s. Název veřejné zakázky: Poskytnutí bankovních služeb a kontokorentního úvěru pro Krajskou zdravotní, a. s. Počet listů veřejné zakázky: 8 Počet příloh veřejné zakázky: 4 Výzva k podání nabídky Jedná se

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Poskytnutí financování programu RPZ

Poskytnutí financování programu RPZ Společnost Regionální podpůrný zdroj s.r.o. (dále jen RPZ), Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín, který je v 100% vlastnictví Zlínského kraje vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (dále zakázka) podle 6 zák.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení na realizaci nadlimitní veřejné zakázky na služby dle 27zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr

Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr Příloha č.1 Formulář žádosti o podnikatelský úvěr ŽÁDOST O ÚVĚR / POSKYTNUTÍ ZÁRUKY Informace o žadateli (dále též v této žádosti označován jako klient ) Název: Sídlo: Ulice: Č.popisné: Obec: PSČ: Okres:

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor financí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: OF-2711/2014 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Martina Černochová / OF TELEFON: 556 879 730, 733 611 654 E-MAIL: martina.cernochova@koprivnice.cz

Více

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy" a vyzývá Vás k podání nabídky

OBEC ZALEŠANY. Úvěry pro Zalešany a Přebozy a vyzývá Vás k podání nabídky OBEC ZALEŠANY vypisuje v souladu s 27 písm. a) a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v pozdějším znění výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Úvěry pro Zalešany a Přebozy"

Více

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon:

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Druh zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu v předpokládané hodnotě 1 266 000 Kč NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu

Více

Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace

Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace Zadávací řízení: Výzva k podání nabídek Zadávací a kvalifikační dokumentace Město Žďár nad Sázavou vyhlašuje v souladu se Směrnicí města o zadávání veřejných zakázek hrazených z finančních prostředků města

Více

MĚSTO ROSICE starosta Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE starosta Palackého nám. 13, Rosice MURSX007YUQD* MURSX007YUQD MĚSTO ROSICE starosta Palackého nám. 13, 665 01 Rosice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČJ.: VYŘIZUJE: Ing. Eva Černá TEL.: 546 492 113 FAX: 546 492 109 E-MAIL: cerna@mesto.rosice.cz oslovení

Více

Zadávací dokumentace. Poskytnutí úvěru na financování zateplování nemovitostí města v letech

Zadávací dokumentace. Poskytnutí úvěru na financování zateplování nemovitostí města v letech Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku zadávanou dle 29 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim zákona na služby pod názvem Poskytnutí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků

Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků Fond rozvoje bydlení na území města Napajedel Pravidla pro tvorbu a využití finančních prostředků Zastupitelstvo města Napajedla svým usnesením č.15/2/2005 ze dne 21.2.2005 zřídilo následující fond, jehož

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA Č.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA Č. MURSX007XKLD* MURSX007XKLD VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013 MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Refinancování stávajících úvěrů 2013 Identifikační údaje

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Stavební spoření. Datum uzavření /14 PRG 04/14 V20. Spoření ukončeno dne Splacení úvěru

Stavební spoření. Datum uzavření /14 PRG 04/14 V20. Spoření ukončeno dne Splacení úvěru Základní informace Meziúvěr Naspořená částka Výnos ve fázi spoření Finanční náklady Celkové náklady Celkové náklady meziúvěru / úvěru Efektivita Datum uzavření 20.06.2014 Cílová částka 150 000,00 Kč VOP

Více

Poskytnutí střednědobého revolvingového úvěru na akci Cyklostezka Vižňov Nowe Siodlo

Poskytnutí střednědobého revolvingového úvěru na akci Cyklostezka Vižňov Nowe Siodlo VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY ( dále jen Zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Poskytnutí střednědobého

Více

V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby

V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby Poskytnutí úvěru na financování "Koupě nemovitostí a financování akcí Města Broumov" Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Číslo projektu: Tradice rodinné firmy je závazkem, ale i výzvou ke zvýšení konkurenceschopnosti BIERHANZL GROUP, a. s. CZ.04.1.03/4.1.02.3/0006 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK Městská nemocnice v Litoměřicích, Žitenická 18, 412 01 Litoměřice telefon (ústředna) :+420 416 723 131 fax :+420 416 723 530 e-mail : mjanosik@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bank.spojení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se Směrnicí města o zadávání veřejných zakázek hrazených z finančních

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Obecně závazná vyhláška 6/2007 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení

Obecně závazná vyhláška 6/2007 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Obecně závazná vyhláška 6/2007 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Zastupitelstvo města Letohrad se na svém zasedání dne 17. 09. 2007 usnesením č. 131/2007 usneslo vydat dle

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce Domov se zvláštním režimem Matyáš v Nejdku, příspěvková organizace Sídlo: Domov se zvláštním režimem "Matyáš" v Nejdku, příspěvková organizace,mládežnická 1123,362 21 Nejdek, Česká republika, IČ: 71175229,

Více

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Čj. GB 206/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 31 zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále zákon 134), na

Více

Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení

Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení MĚSTO LETOHRAD Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o vytvoření a použití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení Zastupitelstvo města Letohrad se na svém zasedání dne 19. prosince 2012 usnesením č. 224/2012

Více

2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření

2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření 2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření Cíl kapitoly pochopení podstaty základních účetních transakcí a jejich promítnutí do rozvahy; pochopení základních pravidel pro práci s aktivními a

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce

Výzva k podání nabídky na stavební práce Výzva k podání nabídky Na základě požadavků stanovených Směrnicí ředitele Lesů hl. m. Prahy pro výběr dodavatelů vyhlašujeme tímto zakázku Zastupování zadavatel při nákupu elektřiny a zemního plynu na

Více

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5 Indikativní nabídka pro Bytové družstvo TRIDOMUS, Bellušova 1820/39, Stodůlky, 155 00 Praha 5 IČO: 027 97 755 Kontaktní osoba: Jiří Jarolím, ČSOB, a.s., Dejvická 36/40, Praha 6 tel.: 233 084 654, mobil:

Více

Článek 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Článek 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Obecně závazná vyhláška města Lanškroun o vytvoření Fondu rozvoje bydlení a jeho užití Městské zastupitelstvo podle 14, odst. 1, písm. e a podle 36, odst. 1, písm. f zákona o obcích č. 367/90 Sb. v platném

Více

Čl. 1 Cíl a předmět vyhlášky. Čl. 2 Příjmy fondu

Čl. 1 Cíl a předmět vyhlášky. Čl. 2 Příjmy fondu MĚSTO JEVÍČKO Obecně závazná vyhláška města Jevíčko č. 1/2013, o vytvoření a použití účelových Zastupitelstvo města Jevíčko se na svém zasedání dne 17. 4. 2013 usnesením č. 29/1 písm. i) usneslo vydat

Více

Vedení finančního účetnictví pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Vedení finančního účetnictví pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje Praha GB 246/2018 Stanislav Luňák, tel.: 224 920 848 12. 6. 2019 Věc: Výzva k podání cenové nabídky v účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávaná dle ustanovení 18 odst. 5

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova 3240 Zadavatel:

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Metodika výpočtu RPSN stavebního spoření

Metodika výpočtu RPSN stavebního spoření Metodika výpočtu RPSN stavebního spoření 1. Východiska 1.1. Základním východiskem je zákon Způsob výpočtu RPSN vychází ze Zákona o úvěru pro spotřebitele (dále jen ZÚS). Tato metodika pouze sjednocuje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Karlovarský kraj Rozpočtový výhled Karlovarského kraje pro období let

Karlovarský kraj Rozpočtový výhled Karlovarského kraje pro období let Karlovarský kraj Rozpočtový výhled Karlovarského kraje pro období let 2018 2019 000 Komentář k návrhu rozpočtového výhledu Karlovarského kraje na období 2018 2019 Finanční odbor Krajského úřadu Karlovarského

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 10. zasedání dne 13. 1. 2016 USNESENÍ č. 87/16/ZMČ k veřejné zakázce Dostavba a stavební úpravy ZŠ Zastupitelstvo MČ po projednání I. schvaluje

Více

Předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování případných platebních výměrů

Předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování případných platebních výměrů Zadávací dokumentace Ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) pro zadání veřejné zakázky v otevřeném řízení na úvěrový rámec na:

Více