Nový standard v řízení přístupu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nový standard v řízení přístupu"

Transkript

1 Nový standard v řízení přístupu Řešení platformy iclass SE

2 Platforma iclass SE Řešení platformy iclass SE Nová generace řešení řízení přístupu, která zvyšuje zabezpečení, je lépe přizpůsobitelná a má vyšší výkonnost. Podporuje mnoho technologií karet, včetně karet typu iclass, MIFARE Classic a MIFARE DESFire EV1. Plnící současné i budoucí požadavky Dnešní organizace se musejí nepřetržitě vyrovnávat s neustále se měnícími technologiemi. Neustálý vývoj požadavků předkládá ředitelům bezpečnostních sekcí, kteří spravují současně používané identifikační průkazy a stávající systémy, jedinečnou výzvu k vybudování správy a řízení přístupu do budovy. Při konkretizaci tohoto problému si mohou tito pracovníci klást klíčové otázky, a to: Bude můj současný systém řízení přístupu funkční s novými směrnicemi a požadavky? Pokud ne, co pro to mám udělat? Jak mám využít výhod zdokonalených bezpečnostních technologií pro správu dokladů ke zlepšení bezpečnostního profilu mé firmy? Odpovědi na tyto otázky jsou různé, v závislosti na organizačních systémech, politice a struktuře dané organizace. Zároveň nastal fundamentální posuv v řízení přístupu, který má rovněž významný dopad na tvorbu, používání a správu prvků totožnosti. S vylepšeními v řízení přístupu nebudete již nadále muset nepřetržitě měnit technologii vašeho systému, který při odchodu z práce zamykáte. Nejnovější řešení vám totiž umožní v průběhu času dynamicky vylepšovat a měnit stávající technologii tak, aby splňovala vyvíjející se požadavky vašeho podnikání. Nový standard v řízení přístupu, platforma iclass SE korporace HID Global poskytuje otevřené a pro budoucnost přizpůsobivé řešení, které vám umožní snadno upravit váš systém pro: vyšší úroveň zabezpečení zlepšení utajení spolupráci různých systémů flexibilitu a výkonnost vyšší mobilitu

3 Zjednodušení tvorby, používání a správy prvků totožnosti Řešení platformy iclass SE Platforma iclass SE, která získala hlavní cenu, se vyznačuje rozsáhlým portfoliem ekologicky přívětivých čteček karet, které lze zprovoznit přímo u zákazníka, řešeními pro kódování osobních dokladů, kartami vybavenými mikroprocesorem, kartami typu smart a digitálními osobními doklady pro mobilní přístup. Obsahuje rovněž sadu výkonných nástrojů zjednodušujících nasazení produktů jiných výrobců. Řešením iclass Seos přidán mobilní přístup Malé i velké organizace se stávají den ode dne mobilnější a zabezpečení, které je má podporovat, musí tuto mobilitu následovat. Osobní doklady iclass Seos této platformy jsou přenosné a používají se s mobilními zařízeními vybavenými technologií komunikace v blízkém poli (Near Field Communications - NFC), což zákazníkům umožňuje používat pro řízení přístupu a další aplikace NFC chytré telefony, USB tokeny a podobná zařízení. Zjednodušuje tvorbu, používání a správu prvků totožnosti a umožňuje implementovat nejvhodnější kombinaci technologií, mobilních zařízení, běžných karet a průkazů, která splňuje specifické potřeby dané organizace. Ať ve Vaší organizaci zavádíte nový systém řízení přístupu, přecházíte na vyšší úroveň zabezpečení nebo začleňujete do stávajícího systému mobilní přístup pomocí chytrých telefonů s NFC komunikací, platforma iclass vám poskytuje záruku, že vaši současnou investici do technologií bude možné v budoucnu povýšit na vyšší úroveň. Ta pravá volba pro řízení přístupu Platforma iclass SE, podporující celý rozsah dřívějších, současných a budoucích technologií, je založena na standardech, což vám umožňuje používat ve vašem systému řízení přístupu technologii dle vlastní volby.

4 Výkonnější a bezpečnější SIO Enabled (SE) Objekt zabezpečující identitu ( Secure Identity Object -SIO ) je na dané technologii nezávislý, na standardech založený datový model sloužící k bezpečnému ukládání a přenosu informací o totožnosti v rámci jednoho objektu. SIO se skládá z několika nezávislých, avšak navzájem propojených datových objektů pro řízení fyzického přístupu (například čísel karet), biometrických vzorů otisků prstů, pokladních karet a dalších aplikací. Vysoká úroveň zabezpečení, odolné utajení Platforma iclass SE zajišťuje, že řízení přístupu je výkonnější a bezpečnější, neboť mimo rámec modelu běžné smart karty s vícevrstvým zabezpečením vytváří zabezpečení, které je nezávislé na technologii karty. Vychází z datového modelu objektu zabezpečujícího identitu (Secure Identity Object -SIO ) korporace HID, poskytuje přídavnou ochranu dat totožnosti a přídavnou diverzifikaci, ověřování a kódování klíče. Tyto funkce přinášejí zvýšené zabezpečení dat přenášených z karty do čtečky, vyšší úroveň utajení a maximální zabezpečení vašeho systému řízení přístupu. Bezpečnost založená na ověřování Platforma iclass SE používá ke komunikaci založené na ověřování současný stav šifrování a protokol zabezpečení zpráv (SMP). Komunikace pracuje na základě platformy důvěryhodné identity (TIP ) korporace HID Global. Platforma TIP dále zajišťuje ověřování prvků v rámci bezpečného ekosystému vzájemně spolupracujících produktů. iclass Seos Dalším zvýšením laťky zabezpečení jsou průkopnické osobní doklady iclass Seos této platformy, které umožňují vložit do jediného dokladu nebo zařízení několik objektů zabezpečujících identitu (SIO). To poskytuje individuální ochranu dat totožnosti každé aplikace, kromě již zmíněné vysoké úrovně zabezpečení, kterou zajišťuje platforma iclass SE. Přídavné bezpečnostní funkce: Hardwarový bezpečnostní prvek s certifikátem EAL5+ pro čtečky karet chránící klíče a šifrovací operace před neoprávněnou manipulací Propojení dat objektu SIO, které zabraňuje klonování dat spojením objektu s daným dokladem Zabezpečená komunikace pomocí protokolu OSDP (protokolu otevřeně spravovaného zařízení) s protokolem zabezpečujícím přenosový kanál (Secure Channel Protocol) Program Expanded iclass Elite zvyšující úroveň zabezpečení ochranou jednoznačně zaklíčovaných dokladů, SIO objektů a programovacích klíčů Vzájemné ověřování, přenos šifrovaných dat a 64-bitové diverzifikované klíče pro funkce čtení/zápisu

5 Schopnost spolupráce a přechod na vyšší úroveň Platforma iclass SE nabízí nejrozsáhlejší portfolio multitechnologických čteček karet a smart karet přizpůsobitelných širokému spektru vydávaných karet. Tato nabídka usnadňuje a zefektivňuje plánovaný přechod na bezpečnější a flexibilnější technologii na základě daných požadavků. Snadné aktualizace S ohledem na nepřetržitě probíhající průmyslové změny podporuje platforma iclass SE budoucí technologie a aplikace, aby bylo zajištěno, že váš systém řízení přístupu bude schopen spolupráce s nejnovějšími zlepšeními, které se objeví na trhu. Čtečky karet platformy iclass SE jsou ideální pro prostředí se smíšenými technologiemi, neboť podporují karty typů iclass Seos, iclass SE, standardní karty iclass, MIFARE, a MIFARE DESFire EV1. Podporují rovněž čipy 125 khz HID Prox, Indala, AWID a EM4102 pro zákazníky přecházející z nízkofrekvenční na vysokofrekvenční technologii. Čtečky umožňují současně používat jak nízko, tak i vysokofrekvenční technologii a podporují rovněž používání digitálních dokladů v chytrých telefonech s NFC komunikací a jiných mobilních zařízeních. Kódujte doklady přímo na místě a na požádání Přechod stávajících systémů na provoz se čtečkami karet typu iclass SE pomocí řešení této platformy pro kódování dokladů nebylo nikdy snadnější. Zákazníci mohou pomocí jednoduchého a přímočarého procesu, bez problémů a na požádání, kódovat širokou škálu technologií osobních dokladů. Nyní je možné snadno vyjmout z dané karty data pro řízení přístupu a zapsat je na novou kartu nebo vložit data daného osobního dokladu do objektu SIO, čímž se zvýší jejich zabezpečení a takto zabezpečená data opět zapsat na tutéž kartu. Zákazníci mohou kódovat doklady standardu Genuine HID a doklady jiných výrobců, jako například MIFARE a tím aktualizovat doposud vydané karty tak, aby byly použitelné v rámci platformy iclass SE. HID Prox Indala EM iclass DESFire MIFARE Classic iclass Seos iclass SE SIO Enabled DESFire EV1 SIO Enabled MIFARE Classic Seos Ekosystém Seos je vysoce zabezpečený, na standardech založený ekosystém pro generování, dodávky a rušení digitálních klíčů pro otevírání dveří a ověřování totožnosti pomocí mobilních zařízení, který poskytuje samostatný vstupní bod pro zavedení mobilního přístupu a zajišťuje schopnost vzájemné spolupráce zámků, čteček a karet jako celku. Je zaměřen na náhradu mechanických klíčů a karet pro otevírání domovních, hotelových, kancelářských, nemocničních a jiných dveří mobilními telefony..

6 Platforma iclass SE korporace HID Global Vám poskytne budoucí ekosystém Mobilní zařízení s NFC komunikací (BYOD/NFC-Enabled) Bezpečně a zabezpečeně vložené digitální doklady v chytrých telefonech vybavených NFC komunikací a v jiných zařízeních používané v širokém spektru aplikací pro tvorbu dokladů typu Seos. Ověřování Správa bezpečného přihlašování ke zdrojům informací a ověřování totožnosti pomocí řešení ActiviD a pomocí tokenů s jednorázovým heslem (OTP). Zámky ASSA ABLOY Platforma iclass SE umožňuje používat NFC zámky mateřské společnosti korporace HID ASSA ABLOY. Podporuje rovněž digitální klíče Seos této společnosti a ekosystém Seos pro výdej, dodávky a rušení digitálních klíčů v mobilních telefonech vybavených NFC komunikací. Osobní doklady Genuine HID Investice do systému řízení přístupu použitelného i v budoucnosti umožňující používat celou řadu technologií a usnadňující budoucí přechod na nejnovější technologie. PLATFORMA iclass SE Tiskárny a kodéry FARGO Tvorba, návrh, programování, kódování a tisk dokonale zašifrovaných karet. Aplikace Používání jediné smart karty nebo chytrého telefonu k řízení fyzického přístupu, k přihlašování do počítače, k biometrice, k přístupu do systémů automatizace budovy, k určování přítomnosti v práci, ověřování zabezpečeného tisku, bezhotovostním platbám a dalším službám.

7 Správa dokladů Bezproblémový výdej a správa smart karet typu PKI a jiných dokladů pomocí řešení ActivID. Služby zabezpečující identitu (Secure Identity Services ) Služby spravující každodenní tok dat na identifikačních průkazech zákazníků, projekty výdeje velkého počtu nových průkazů a kombinace několika technologických platforem na jediném dokladu. Řešení Seos pro mobilní přístup Používání chytrých telefonů s NFC komunikací, USB tokenů a jiných mobilních zařízení v systémech řízení přístupu. Čtečky karet Genuine HID Bezproblémový přechod na vyšší úroveň zabezpečení a na mobilní přístup z dřívějších a jiných technologií. Vývojové nástroje pro partnery Řešení pro kódování Kódování současných a budoucích technologií osobních dokladů na požádání. Zákazníci mohou snadno a lokálně vytvářet a spravovat klíče. Řešení pro vývoj, která jsou funkční v rámci platformy iclass SE a ekosystému Genuine HID, používající sady vývojových nástrojů a zakomponovaných modulů.

8 Severní Amerika: bez poplatku: Evropa, Střední východ, Afrika: Jihovýchodní Asie: HID Global Corporation/ASSA ABLOY AB. Všechna práva vyhrazena. HID, HID Global, logo HID Blue Brick, Chain Design, iclass, iclass SE, FARGO, Genuine HID, HID Secure Identity Services, ActivID, multiclass, Seos, SIO a TIP jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky korporace HID Global nebo jejích licenčních partnerů/dodavatelů platné v USA a jiných zemích a nesmějí být používány bez svolení. Všechny ostatní známky, servisní značky a názvy výrobků nebo služeb jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky jiných společností iclass-se-platform-solutions-br-ces hidglobal.com Autorizovaný distributor a servisní středisko tiskáren FARGO a PRIMERA pro Českou a Slovenskou republiku Hodkovická 8, Praha 4 Lhotka tel.: , , Fax: sovte@sovte.cz, www:

Software pro personalizaci karet

Software pro personalizaci karet Software pro personalizaci karet Intuitivní, rychlý a efektivní, těžko uvěřit, že je to software pro identifikační karty. Jediný program pro všechny tiskárny. Asure ID 7 pracuje s tiskárnami pro potisk

Více

Ochrana proti padělání karty začíná na samotné kartě.

Ochrana proti padělání karty začíná na samotné kartě. Který typ vizuálního zabezpečení zabezpečení je pro provedení je karet pro vaší provedení organizace karet ten vaší organizace pravý? ten pravý? Průřez kartou Prů řez Zabezpečení zakomponované NA kartě...

Více

Řešení pro tisk a kódování karet

Řešení pro tisk a kódování karet Řešení pro tisk a kódování karet Tiskárny FARGO s přímým potiskem karty Jednoduché. Spolehlivé. Cenově výhodné. Podporované zárukou standardu Genuine HID Univerzálnost spojená s jednoduchostí Zdokonalené

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Čtečky RFID karet 13,56MHz HID iclass SE R10 a R15

Čtečky RFID karet 13,56MHz HID iclass SE R10 a R15 Čtečky RFID karet 13,56MHz HID iclass SE R10 a R15 HID SE R10 Nová generace nejprodávanějších bezkontaktních čteček. Vhodná pro nové i existující instalace kontroly vstupu. 900N (Wiegand) iclass SE karty

Více

ISSS Mgr. Pavel Hejl, CSc. T- SOFT spol. s r.o.

ISSS Mgr. Pavel Hejl, CSc. T- SOFT spol. s r.o. Bezpečnost ICT ISSS 2009 Mgr. Pavel Hejl, CSc. T- SOFT spol. s r.o. 1 Obsah PKI a bezpečná autentizace Bezpečná komunikace Czech POINT Závěr 2 PKI a bezpečná autentizace 3 Bezpečná komunikace 4 Smart tokeny

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

IT Bezpečnostní technologie pro systémy integrované bezpečnosti

IT Bezpečnostní technologie pro systémy integrované bezpečnosti IT Bezpečnostní technologie pro systémy integrované bezpečnosti Mgr. Pavel Hejl, CSc. Konference isss 8.dubna 2008 1 Obsah Základní IT bezpečnostní technologie Komplexní správa ID Závěr 2 Smart tokeny

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

HID Global Autentizace i v mobilním světě zařízení a aplikací

HID Global Autentizace i v mobilním světě zařízení a aplikací HID Global Autentizace i v mobilním světě zařízení a aplikací Petr Klupka, Sales Manager Identity Assurance East & South Europe září 2014 Obsah V rychlosti o HID Global Trh a trendy Propojení Fyzické a

Více

Řešení pro tisk a kódování karet

Řešení pro tisk a kódování karet Řešení pro tisk a kódování karet FARGO HDP8500 Tiskárna/kodér karet pro průmyslové použití Produkujte spolehlivě a nepřetržitě identifikační (ID) karty - i v nejnáročnějších prostředích Tisk ve vysokém

Více

ČTEČKA KARET S KOMUNIKAČNÍM ROZHRANÍM USB OMNIKEY 3021

ČTEČKA KARET S KOMUNIKAČNÍM ROZHRANÍM USB OMNIKEY 3021 Omnikey ČTEČKA KARET S KOMUNIKAČNÍM ROZHRANÍM USB OMNIKEY 3021 Přenosná čtečka karet typu Smart Zapojit a používat - Je zkonstruována tak, aby pomocí velmi kvalitních ovladačů* umožňovala snadnou instalaci

Více

Mobilní komunikace a bezpečnost. Edward Plch, System4u 16.3.2012

Mobilní komunikace a bezpečnost. Edward Plch, System4u 16.3.2012 Mobilní komunikace a bezpečnost Edward Plch, System4u 16.3.2012 Citát z Hospodářských novin ze dne 5.3.2012, příloha Byznys, článek Počet útoků na mobily prudce vzrostl: Trend Micro zadal studii mezi analytiky

Více

Hybridní čipové karty

Hybridní čipové karty Hybridní čipové karty Využití kontaktního čipu (nejen v projektech studentských karet) UNINFOS 2010, 3.- 4.11. Trnava 1 MONET+ Kdo jsme a co umíme Specialista na distribuované systémy s čipovou technologií

Více

TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT

TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT TECHNICKÉ INFORMACE VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT VÍCE NEŽ ZABEZPEČENÍ DAT TECH-2005-09-Data-Zabezpečení-CZ 1 MODUL TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE) PŘEDSTAVUJE V SOUČASNOSTI ŠPIČKOVÉ ŘEŠENÍ V OBLASTI TECHNOLOGIÍ

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí potřebám

Více

CASE MOBILE MOBIL JAKO AUTENTIZAČNÍ TOKEN

CASE MOBILE MOBIL JAKO AUTENTIZAČNÍ TOKEN CASE MOBILE MOBIL JAKO AUTENTIZAČNÍ TOKEN APLIKACE CASE MOBILE PŘINÁŠÍ KOMFORTNÍ A BEZPEČNOU DVOUFAKTOROVOU AUTENTIZACI Z MOBILNÍHO ZAŘÍZENÍ. BEZPEČNĚ SE PŘIHLÁSÍTE, AUTORIZUJETE TRANSAKCI, ELEKTRONICKY

Více

Komponenty pro ACS (systémy kontroly vstupu) Obsah

Komponenty pro ACS (systémy kontroly vstupu) Obsah (systémy kontroly vstupu) Obsah Čtečky RFID karet 13,56MHz HID iclass SE R10 a R15...178 Multiformátové čtečky RFID karet 13,56MHz a 125kHz HID iclass SE RP10 a RP15...179 Čtečka RFID karet iclass s biometrickou

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová technologie budoucnosti APERIO je nejnovější bezdrátová technologie s

Více

XS4 2.0 RE-VOLUCE XS4 MINI. www.saltosystems.com/xs4mini

XS4 2.0 RE-VOLUCE XS4 MINI. www.saltosystems.com/xs4mini XS4 2.0 RE-VOLUCE XS4 MINI www.saltosystems.com/xs4mini 02 XS4 MINI VŠE V NOVÉM DESIGNU Nová generace produktů: přejděte na design budoucnosti přístupového systému a zajistěte si, že jak bezpečnost Vaší

Více

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra Symantec pcanywhere 12.0 Špičkové řešení vzdáleného ovládání pro odbornou pomoc a řešení problémů Co je Symantec pcanywhere 12.0? Symantec pcanywhere, přední světové řešení vzdáleného ovládání*, pomáhá

Více

pcprox Plus stolní čtečka karet 125 khz i 13,56 MHz s USB výstupem

pcprox Plus stolní čtečka karet 125 khz i 13,56 MHz s USB výstupem pcprox Plus stolní čtečka karet 125 khz i 13,56 MHz s USB výstupem pcprox Plus je stolní bezkontaktní čtečka karet karet, která je schopná číst 125 khz a 13,56 MHz bezkontaktní karty a tím nahrazuje potřebu

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti

Více

1. Organizace dokumentu. 2. Zabezpečení jako priorita. 3. Cloudová infrastruktura Hybrid Ads

1. Organizace dokumentu. 2. Zabezpečení jako priorita. 3. Cloudová infrastruktura Hybrid Ads 1. Organizace dokumentu V tomto dokumentu jsou popsány organizační a technická opatření přijatá Hybrid Company a.s. pro jednotlivé služby a produkty týkající se poskytovaných služeb a produktů 2. Zabezpečení

Více

IDENTIFICATION SOLUTIONS.

IDENTIFICATION SOLUTIONS. IDENTIFICATION SOLUTIONS www.safyid.com Společnost Comfis, s.r.o. se specializuje na biometrické systémy a poskytuje nejvhodnější řešení pro identifikaci osob. Patříme k leaderům v oblasti biometrických

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: Satellite Pro U200 Plně přizpůsobitelná profesionální platforma nabízí prvotřídní spolehlivost a zabezpečení. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu

Více

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE SYMANTEC JE ZÁLOHOVÁNÍ. Symantec nyní dodává rychlou, důvěryhodnou ucelenou datovou a systémovou ochranu pro virtuální i fyzické systémy. SYMANTEC JE OBNOVOVÁNÍ. Virtualizace serverů je Připojte se k rostoucímu

Více

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše Kontrolu máte všestranný vy Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: portégé m400 VYSOCE PŘENOSNÝ POČÍTAČ TABLET PC, KTERÝ ZVLÁDNE VŠE. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu funkcí, které pomáhají mobilním profesionálním

Více

Plzeňská karta v praxi

Plzeňská karta v praxi Plzeňská karta v praxi Zbyněk Proška systémový manažer úseku Plzeňská karta Plzeňské městské dopravní podniky Jan Hřídel Sales Manager, Project Development Telefónica O2 Czech Republic Liberec, 5. listopadu

Více

MXI řešení nabízí tyto výhody

MXI řešení nabízí tyto výhody MXI řešení nabízí tyto výhody Přenositelnost Zero-Footprint technologie Nezanechává žádnou stopu (klíče nebo software) v zařízeních, na kterých je používáno, což je důležité z bezpečnostních důvodů a dovoluje

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System Uživatelský autentikační systém od společnosti truconnexion komplexně řeší otázku bezpečnosti interních počítačových systémů ebanky, a.s. Přehled Země: Česká republika Odvětví:

Více

Místo plastu lidská dlaň

Místo plastu lidská dlaň PalmSecure Bezkontaktní biometrická identifikace osob pomocí obrazu krevního řečiště y Místo plastu lidská dlaň FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS s.r.o. V Parku 22 148 00 Praha 4 End User Services Ing. Martin

Více

ELEKTRONICKÁ KONTROLA VSTUPU (EKV) A DOCHÁZKY

ELEKTRONICKÁ KONTROLA VSTUPU (EKV) A DOCHÁZKY ELEKTRONICKÁ KONTROLA VSTUPU (EKV) A DOCHÁZKY Základními prvky systému EKV je čtečka, elektrický zámek a řídící jednotka. Vstupní a výstupní čtečka do objektu může zároveň sloužit i pro evidenci docházky.

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 204 SMARTair Technické informace Přehled a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.08.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové funkce a zlepšovat jeho stávající

Více

PŘÍSTUPOVÉ ČTEČKY HARDWARE A KOMPONENTY

PŘÍSTUPOVÉ ČTEČKY HARDWARE A KOMPONENTY HARDWARE A KOMPONENTY MAGNETICKÉ JTR 202 AS JTR 202 N1 JTR 303 125 khz, EM Marin ThinLine EM Mini EM EmPoint Plus Maxi EM 125 khz, HID Proximity ProxPoint Plus MiniProx MaxiProx 125 khz, INDALA ASR - 603

Více

edice Windows 10 je pro vás nejvhodnější? Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Správa a nasazení Home Pro Enterprise Education

edice Windows 10 je pro vás nejvhodnější? Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Správa a nasazení Home Pro Enterprise Education Firemní prostředí Kancelářské a uživatelské prostředí Dobře známé a produktivní uživatelské prostředí Home Pro Enterprise Education Continuum pro telefony 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Nabídka Start a živé

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 The global leader in the door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Náhled společnosti Atos na elektronizaci veřejné správy E-government Mikulov 2013

Náhled společnosti Atos na elektronizaci veřejné správy E-government Mikulov 2013 Náhled společnosti Atos na elektronizaci veřejné správy E-government Mikulov 2013 Petr Mayer Stanislav Cingroš Atos IT Solutions and Services, s.r.o. 2 Vize YourGov Veřejná správa bez překážek 2 Základní

Více

Převrat v bezpečném telefonování!

Převrat v bezpečném telefonování! Převrat v bezpečném telefonování! Nová generace oblíbeného bezpečného mobilního telefonu Enigma je nyní ještě bezpečnější, lehčí, rychlejší, tenčí a krásnější. Nástupce oblíbeného telefonu Enigma zajišťuje

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 2014 SMARTair Technické informace Přehled systému a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Obsah. Úroveň I - Přehled. Úroveň II - Principy. Kapitola 1. Kapitola 2

Obsah. Úroveň I - Přehled. Úroveň II - Principy. Kapitola 1. Kapitola 2 Úroveň I - Přehled Úroveň II - Principy Kapitola 1 Kapitola 2 1. Základní pojmy a souvislosti 27 1.1 Zpráva vs. dokument 27 1.2 Písemná, listinná a elektronická podoba dokumentu 27 1.3 Podpis, elektronický

Více

Multiaplikační Čipové Karty: Zvažování nástrah a přínosů

Multiaplikační Čipové Karty: Zvažování nástrah a přínosů Multiaplikační Čipové Karty: Zvažování nástrah a přínosů Petr Klupka Business Development manager HID Global Logical access SmartCard Forum 2010 Praha 20/05/2010 Multiaplikační ekosystém Výhody multiaplikačních

Více

Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS TESA.

Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS TESA. Elektrické zámky TESA TESA je vedoucí španělský výrobce a dodavatel uzamykacích systémů a systémů kontroly vstupu pro rezidenční a komerční sektor. TESA nabízí širokou a kompletní řadu produktů zahrnujících

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Autonomní přístupové čtečky. IP kompaktní přístupové systémy

Autonomní přístupové čtečky. IP kompaktní přístupové systémy Autonomní přístupové čtečky E KR20 Hybridní RFID přístupová čtečka RFID standard HID 125kHz nebo EM 125kHz Wiegand26 Vstup 1x dveřní magnet, 1x odchodové tlačítko IR dálkové ovládání pro management uživatelů

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Prezentace platebního systému PAIMA

Prezentace platebního systému PAIMA Prezentace platebního systému PAIMA Ing. Vlastimil Beneš 19.5.2011 SmartCard Forum 2011 1 Obsah prezentace Základní vlastnosti Architektura Proč DESFire Použití SAM Závěr 19.5.2011 SmartCard Forum 2011

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

Kompletní zabezpečen. tačů. Matěj Gottwald WM Business Development Manager CZ, SK mgottwald@opencc.eu

Kompletní zabezpečen. tačů. Matěj Gottwald WM Business Development Manager CZ, SK mgottwald@opencc.eu Kompletní zabezpečen ení počíta tačů Matěj Gottwald WM Business Development Manager CZ, SK mgottwald@opencc.eu Ztráta dat a zařízení, škoda vzniklá zneužitím dat ZTRÁCÍ SE DATA I ZAŘÍZEN ZENÍ Přes 70 %

Více

IDENTIFIKAČNÍ MÉDIA HARDWARE A KOMPONENTY MAGNETICKÁ KARTA JTK - 2 UNIQUE TAG. ISOPprox II ProxPass ProxKey II

IDENTIFIKAČNÍ MÉDIA HARDWARE A KOMPONENTY MAGNETICKÁ KARTA JTK - 2 UNIQUE TAG. ISOPprox II ProxPass ProxKey II HARDWARE A KOMPONENTY MAGNETICKÁ KARTA EM Marin HID PROX INDALA MIFARE / iclass JTK JTK - 2 UNIQUE CARD UNIQUE TAG PROXCARD II ISOPprox II ProxPass ProxKey II ASC - 121T ISO - 30 ISO 30 + mag. pásek ASK

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

AirKey. Klíčem je mobilní telefon

AirKey. Klíčem je mobilní telefon AirKey Klíčem je mobilní telefon Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Chytré měření a jeho specifikace

Chytré měření a jeho specifikace Pracovní skupina NAP SG A17P12 25. září 2017 Zadání specifikace měřidla Karta P12 1. Workshop 24. 4. 2017 1. Analýza dopadů přenášení a zpracovávání měřených profilů toků energie na OPM distributorem.

Více

Bezpečnostní mechanismy

Bezpečnostní mechanismy Hardwarové prostředky kontroly přístupu osob Bezpečnostní mechanismy Identifikační karty informace umožňující identifikaci uživatele PIN Personal Identification Number úroveň oprávnění informace o povolených

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 213 odst. 3 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ): 2 Vymezení pojmů

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 213 odst. 3 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ): 2 Vymezení pojmů Sbírka zákonů č. 260 / 2016 Strana 3891 260 VYHLÁŠKA ze dne 21. července 2016 o stanovení podrobnějších podmínek týkajících se elektronických nástrojů, elektronických úkonů při zadávání veřejných zakázek

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

OKsmart a správa karet v systému OKbase

OKsmart a správa karet v systému OKbase OKsmart a správa karet v systému OKbase Od personalizace a sledování životního cyklu karet až k bezkontaktní autentizaci a elektronickému podpisu Spojujeme software, technologie a služby Martin Primas

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů EPS To nejlepší ze stavítkových systémů EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů Systém EPS spolehlivě chrání rodinné domy, ale je také často používaným přístupovým systémem v jasně strukturovaných uzamykacích

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK

INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK Co je ENTR? Získáte bezpečnost, praktické řešení a inteligentní ovládání. Snadnou modernizací vašeho stávajícího dveřního zámku k řešení řízeného přístupu. Prostě jen demontujte

Více

Programové vybavení OKsmart pro využití čipových karet

Programové vybavení OKsmart pro využití čipových karet Spojujeme software, technologie a služby Programové vybavení OKsmart pro využití čipových karet Ukázky biometrické autentizace Ing. Vítězslav Vacek vedoucí oddělení bezpečnosti a čipových karet SmartCard

Více

AsixWAN AUTONOMNÍ SÍŤ INTERNETU VĚCÍ přehled technologie

AsixWAN AUTONOMNÍ SÍŤ INTERNETU VĚCÍ přehled technologie TECHNOLOGIE AsixWAN AUTONOMNÍ SÍŤ INTERNETU VĚCÍ přehled technologie Standard LoRaWAN vychází z hvězdicové topologie přenosových bran, které jsou propojeny s centrální jednotkou. Koncové jednotky senzory,

Více

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu - mechanický samozamykací zámek s elektromotorickým odjištěním Použití Pro rámové i plné dveře u vstupních portálů do bytových domů Řešení uzamykání pro vstupní

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System ČRa spouští jako první telekomunikační operátor v České republice služby pro malé a střední firmy, které požadují kancelářské aplikace, e-mail, sdílený kalendář a kontakty

Více

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone AirKey Klíčem je mobilní smartphone Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s.

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Cloud Computing pro státní správu v praxi Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Portál SecuStamp.com Proč vznikl portál SecuStamp.com Na trhu chybělo» Jednoduché

Více

Webové portály pro Hlavní město SR a Dopravní podnik Bratislava

Webové portály pro Hlavní město SR a Dopravní podnik Bratislava Webové portály pro Hlavní město SR a Dopravní podnik Bratislava Jak jsme Hlavnímu městu a Dopravnímu podniku Bratislava zajistili větší uživatelský komfort moderními portálovými řešeními Webové portály

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

Použití čipových karet v IT úřadu

Použití čipových karet v IT úřadu Použití čipových karet v IT úřadu Software pro personalizaci, správu a použití čipových karet Ing. Ivo Rosol, CSc. Ing. Pavel Rous 9. 10. 6. 2011 1 Použití bezkontaktních čipových karet Přístupové systémy

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012 The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Více než stoletá historie značky FAB prověřila kvalitu a spolehlivost jejich výrobků. Vždy

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 3 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

Smartphone. Otisk prstu. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronický uzamykací systém. KeyApp NFC

Smartphone. Otisk prstu. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronický uzamykací systém. KeyApp NFC Elektronický uzamykací systém Bluetooth 4.0 LE RFID Otisk prstu NFC Pincode Dveře a přístup umožňuje bezpečně a jednoduše ovládat smartphonem. Smartphone KeyApp www.burg.biz Inovativní a výkonný. Elektronický

Více

Migrace na Windows 7 pomocí CA IT Client Automation. Tomáš Hrubý, AutoCont CZ tomas.hruby@autocont.cz 17.2.2011

Migrace na Windows 7 pomocí CA IT Client Automation. Tomáš Hrubý, AutoCont CZ tomas.hruby@autocont.cz 17.2.2011 Migrace na Windows 7 pomocí CA IT Client Automation Tomáš Hrubý, AutoCont CZ tomas.hruby@autocont.cz 17.2.2011 Krátké seznámení se společností AutoCont CZ a.s. česká soukromá společnost holdingového uspořádání

Více

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio The global leader in door opening solutions 2 Disponujete dveřmi se systémem kontroly vstupu a mechanickým zabezpečením? Proč provozovat

Více

PV157 Autentizace a řízení přístupu

PV157 Autentizace a řízení přístupu PV157 Autentizace a řízení přístupu Zdeněk Říha Vašek Matyáš Konzultační hodiny FI MU: B415 St 17:00 18:00 část semestru mimo CZ Microsoft Research Cambridge Email: zriha / matyas @fi.muni.cz Průběh kurzu

Více

KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST A AUTENTIZACE MONET+

KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST A AUTENTIZACE MONET+ KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST A AUTENTIZACE MONET+ WWW.MONETPLUS.CZ OBSAH AUTENTIZACE Z POHLEDU ZÁKONA NÁSTROJE PRO OVĚŘOVÁNÍ IDENTITY UŽIVATELŮ O MONET+ www.monetplus.cz info@monetplus.cz Strana: 2 AUTENTIZACE

Více

Prezentace pro konferenci Smart city Brno

Prezentace pro konferenci Smart city Brno Prezentace pro konferenci Smart city Brno - Česká spořitelna, a.s. CHYTRÁ řešení v dopravě, Brno Vývoj odbavení cestujících Včera Dnes Zítra PAPÍROVÉ JÍZDENKY DOPRAVNÍ KARTY, SMS BANKOVNÍ KARTY, MOBILNÍ

Více

INTELIGENTNÍ ŘEŠENÍ DATACARD PRO IDENTIFIKACI OSOB

INTELIGENTNÍ ŘEŠENÍ DATACARD PRO IDENTIFIKACI OSOB INTELIGENTNÍ ŘEŠENÍ DATACARD PRO IDENTIFIKACI OSOB MYSLÍTE TO S IDENTIFIKACÍ VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ, NÁVŠTĚVNÍKŮ A ZÁKAZNÍKŮ VÁŽNĚ? JAK VYTVOŘIT INTELIGENTNÍ ŘEŠENÍ NA IDENTIFIKACI OSOB Zde jsou kroky, podle

Více

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí:

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Poznámky k verzi 24.03.2016 systému AirKey K datu 24.03.2016 je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Optimalizovaná komunikace mezi

Více

Karty externích médií Uživatelská příručka

Karty externích médií Uživatelská příručka Karty externích médií Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Logo SD je obchodní známka příslušného vlastníka. Java je ochranná známka společnosti Sun Microsystems,

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Projekt je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurence

Více

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze A CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více