Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1"

Transkript

1 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 Sekce ekonomiky Odbor veřejných zakázek a právních služeb Č. j.: 61621/14/ Vyřizuje: Bc. Jana Šrámková Tel.: jana.sramkova@fs.mfcr.cz 3. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám dle 49 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka v otevřeném nadlimitním řízení: Dodávka personálního informačního systému pro Generální finanční ředitelství Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1 Zadavatel obdržel dne a žádosti o dodatečné informace k předmětné veřejné zakázce. Zadavatel v souladu s 49 ZVZ poskytuje dodatečné informace v tomto znění: Dotaz č. 1 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE obsahuje v článku informaci, že "Dodaný personální informační systém musí splňovat všechny požadavky, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 ZD." Vyplývající otázky: Musí nabízený personální informační systém splňovat všechny požadavky již v den podání nabídky, případně prezentace (souvislost s článkem 14.15)? Co nastane, pokud nebude obsahovat byť jedinou vlastnost? V případě, že nabízený systém nebude obsahovat některou vlastnost bude nabídka vyřazena. V bodě 11.1 přílohy č.1 Specifikace zakázky je uvedeno, že požadavky na customizaci musí dodavatel splnit až v termínu dle zadávací dokumentace. Dotaz č. 2 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE uvádí v článku , že Nabídka bude obsahovat uživatelskou dokumentaci popisující požadavky veřejné zakázky a čestné prohlášení o splnění specifikace zakázky (viz. Příloha č. 8 této ZD). Skutečně má být uživatelská dokumentace předmětem nabídky, obsahuje-li tisíce stran? Skutečně má být uživatelská dokumentace součástí nabídky, pokud je zřejmé, že některé funkcionality budou teprve dopracovány (viz otázka první)? Zadavatel nepožaduje vytištěnou uživatelskou dokumentaci, postačuje dodání v elektronické podobě (např. CD). Zadavatel chápe, že ke dni podání nabídky nebude dokumentace obsahovat funkcionality, které budou dopracovány (požadavky na customizaci).

2 Dotaz č. 3 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE uvádí v článku , že "Pokud nebudou předvedeny požadované funkcionality, bude to považováno za nesplnění předmětu veřejné zakázky a daný uchazeč bude vyřazen." V rámci zadávací dokumentace jsou požadovány specifické customizace a také připravenost na novelu zákona č. 218/2002 Sb. Z uvedeného vyplývá, že prezentující dodavatel musí předvést i tyto funkcionality neboť jsou požadovány v rámci ZD. Bude tedy vyřazen uchazeč, který nebude mít v době prezentace připraveny požadované customizace? Nebude, v bodě 11.1 přílohy č. 1 Specifikace zakázky je uvedeno, že požadavky na customizaci musí dodavatel splnit až v termínu dle zadávací dokumentace. Dotaz č. 4 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE obsahuje v článku informaci, že "Dodaný personální informační systém musí být připraven k implementaci připravované novely zákona č. 218/2002 Sb." Vyplývající otázky: Má být připraven v době dodání, v době akceptace nebo již v době podání nabídky? Pokud má být připraven v době dodání, co nastane, pokud novela zákona nebude schválena? Zadavatel požaduje, aby byl systém připraven k implementaci novely zákona č. 218/2002 Sb. již v době podání nabídky. Samotnou implementaci zadavatel požaduje nejpozději s platností novely zákona č. 218/2002 Sb. V případě neschválení novely zákona č. 218/2002 Sb. nebude funkcionalita plynoucí z tohoto zákona požadována. Dotaz č. 5 (citace uchazeče): V rámci druhé fáze implementace má být dodána "Dokumentace nastavení systému (AK - soulad s cílovým konceptem, dokumentace nastavení systému bez gramatických chyb, v odpovídající grafické a stylistické úpravě, vypracována v českém jazyce, poskytnuta i v elektronické podobě). Vyplývající otázky: Má vytvářet Dokumentaci nastavení systému Dodavatel, je-li základním požadavkem VŘ, aby bylo nastavení proveditelné objednatelem? Ano. Jaká je odpovídající grafická a stylistická úprava? Grafická a stylistická úprava má vycházet z normy ČSN s přihlédnutím k individuálním grafickým a stylistickým úpravám dodavatele. Dotaz č. 6 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE obsahuje v článku informaci, že "Analýza požadavků a technické připravenosti, zpracování cílového konceptu: - dokončení nejpozději do 15" Vyplývající otázky: Dle našeho názoru a dlouholetých zkušeností s implementací mzdového a personálního informačního systému je 15 dnů na zpracování kvalitního cílového konceptu velice málo, vezmeme-li v úvahu, že uživatelů je 200 na několika geograficky různých pracovištích. V takovém případě pouze sběr informací zabere 15 dnů. Po té už ale nezbývá prostor pro zpracování závěrů a návrh řešení.

3 Může zadavatel zvážit změnu v délce doby pro zpracování kvalitní analýzy a cílového konceptu? Zadavatel trvá na délce doby 1. etapy. Dle zadavatele je určený čas dostatečný pro přípravu analýzy požadavků a technické připravenosti a zpracování cílového konceptu. Jaké požadavky jsou kladeny na testovací scénáře? Testovací scénáře budou podkladem pro ověření správné funkce programu a požadovaných vlastností PIS. Dotaz č. 7 (citace uchazeče): V rámci druhé fáze implementace má být dodána "Zpráva o výsledku testování personálního informačního systému dodavatelem (vývojové prostředí)." Co je tím myšleno? Dodavatel vyvíjí a testuje PIS nepřetržitě i pro další společnosti a organizace. Testování probíhá několikrát denně. Jaký je požadovaný výstup a ze kterého dne? Zpráva o výsledku testování personálního informačního systému dodavatelem bude podkladem pro ověření správné funkce programu a požadovaných vlastností PIS. Výstup je požadován před dokončením etapy č. 2, tj. nejpozději Dotaz č. 8 (citace uchazeče): V rámci druhé fáze implementace mají být dodány "Uživatelské manuály (AK - soulad s cílovým konceptem, uživatelské manuály bez gramatických chyb, v odpovídající grafické a stylistické úpravě, vypracovány v českém jazyce, poskytnuty i v elektronické podobě). Uživatelské manuály k nabízenému PIS jsou pouze v elektronické podobě dostupné v on-line příručce a není možné je jednoduše transformovat do tištěné podoby. Je nutné manuály dodávat v tištěné podobě vezmeme-li v úvahu, že již druhý den budou zastaralé? Může vzít zadavatel v úvahu možnost dodání pouze elektronické dokumentace? Zadavatel nepožaduje vytištěné uživatelské manuály, postačuje dodání v elektronické podobě (např. CD). Dotaz č. 9 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE předpokládá školení 200 uživatelů teprve až v lednu Přičemž ostrý běh má být nejpozději od (možná není zřejmé). Vyplývající otázky: Co bude řešeno od doby instalace (9. měsíc 2015) do doby zkušebního provozu (březen 2016), nebudou-li uživatelé proškoleni? Zadavatel požaduje proškolení klíčových uživatelů a správců aplikace již ve 2. etapě. V rámci 3. etapy se budou proškolení uživatelé účastnit testování. Ve 4. etapě pak budou proškoleni zbývající uživatelé, kteří se neúčastnili testování. Bral zadavatel v úvahu nutnost zpracování platů v novém systému vždy od kvartálových nápočtů? Zadavatel tuto skutečnost bere v úvahu.

4 Jak termíny uvedených etap korespondují s harmonogramem uvedeným v čl , kde je uvedeno ostré zpracování mezd nejpozději k ? Zadavatel požaduje ostré zpracování lednových mezd nejpozději k v rámci 4. etapy, která bude probíhat v termínu od nejpozději do Dotaz č. 10 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE obsahuje v článku informaci, že "Servisní podpora a hot-line zahrnuje školení uživatelů." Současně se zde uvádí, že "Servisní podpora a hot-line zahrnuje Dodávka prací a služeb dle požadavků zadavatele." Přičemž na tyto práce je stanoven měsíční limit 50 hodin a to po dobu 36 měsíců, přičemž hodiny prací jsou přenositelné mezi měsíci. Z toho jednoznačně vyplývá balík služeb v rozsahu hodin služeb. Podle dostupných ceníků dodavatelů PIS se jedná o částku ,- až ,- Kč, které mají být započteny do celkového balíku nabídnutého řešení. Je to takto pochopeno správně? Ano. Dotaz č. 11 (citace uchazeče): Dokument ZADÁVACÍ DOKUMENTACE uvádí, že místem plnění je sídlo GFŘ? Budou všechny aktivity implementace probíhat na tomto místě nebo se předpokládá školení uživatelů i v jiných lokalitách? Implementace bude probíhat pouze v sídle GFŘ. Školení koncových uživatelů v rámci 4. etapy může proběhnout i v jiných lokalitách než v sídle GFŘ. Dotaz č. 12 (citace uchazeče): Rozpis nabídkové ceny obsahuje pouze sumu za implementaci, ale neřeší rozsah implementačních dnů. Může zadavatel upřesnit, ve které části nabídky má být uveden počet implementačních dnů a jejich obsah? Zadavatel nepožaduje upřesnění počtu implementačních dnů a jejich obsah. Zadavatel požaduje uvedení ceny za implementaci personálního informačního systému. Dotaz č. 13 (citace uchazeče): V článku smlouvy se uvádí, že "V případě, že se objednateli s ohledem na financování ze státního rozpočtu nepodaří v důsledku budoucích změn nebo opatření zajistit finanční prostředky na realizaci díla, má objednatel právo jednostranně odstoupit od Smlouvy, a to bez nároku na náhradu škody nebo ušlého zisku pro kteroukoliv smluvní stranu." Toto ustanovení není časově ohraničeno. Je proto možné vyvodit, že zadavatel tuto skutečnost zjistí těsně před dokončením díla. Na zhotovitele pak budou přeneseny náklady na všechny do té doby uskutečněné služby. S ohledem na tuto skutečnost navrhujeme uvedené ustanovení časově ohraničit například podpisem smlouvy. Tento smluvní vztah se řídí zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Odstoupení od smlouvy je upraveno v ustanoveních 2001 a násl. Tyto ustanovení

5 říkají, že od smlouvy lze odstoupit z důvodů uvedených v zákoně a z důvodů sjednaných smlouvou. Čl návrhu smlouvy je smluvně sjednaný důvod pro odstoupení od smlouvy. Časové ohraničení tohoto důvodu pro odstoupení od smlouvy zadavatel nepřipouští. Uchazečem navrhovaný příklad ohraničení podpisem smlouvy je nesmyslný, neboť nelze odstoupit od smlouvy, pokud ta nebyla zatím uzavřena. V případě, že by zadavatel tohoto důvodu pro odstoupení od smlouvy využil, neznamená, že na zhotovitele budou přeneseny náklady za již uskutečněné služby, neboť ustanovení 2004 odst. 2 a 3 říká, že Plnil-li dlužník zčásti, může věřitel od smlouvy odstoupit jen ohledně nesplněného zbytku plnění. Nemá-li však částečné plnění pro věřitele význam, může věřitel od smlouvy odstoupit ohledně celého plnění. Zavazuj-li smlouva dlužníka k nepřetržité či opakované činnosti nebo k postupnému dílčímu plnění, může věřitel od smlouvy odstoupit jen s účinky do budoucna. Z uvedeného plyne, že věřitel (zadavatel) uhradí zhotoviteli náklady, které vynaložil do doby účinnosti odstoupení od smlouvy. Dotaz č. 14 (citace uchazeče): Pokud bude dílo dodáno pozdě, pak vyplývá ze zadání, že pokuta za den činní cca ,- Kč. Zadavatel vypočítává pokutu z celkové částky nabídky. Ta ale obsahuje nejen licence a implementaci ale také technickou podporu na několik let dopředu a současně i cenu za Dodávku prací a služeb dle požadavků zadavatele obsaženou v rámci technické podpory. Může zadavatel zvážit změnu výpočtu pokuty tak, aby odpovídala pouze ceně díla (dodávka licencí a služeb implementace) a nikoliv i služeb technické podpory nebo dokonce ceny služeb nad rámec podpory? V opačném případě je totiž dodavatel pokutován za něco, co ještě nemohlo nastat. Zadavatel trvá na výpočtu smluvní pokuty z celkové ceny díla, protože nezná poměry u jednotlivých dodavatelů mezi cenou za dodávku licencí personálního informačního systému, cenou za implementaci personálního informačního systému a cenou za servisní podporu, hot-line a dodávku prací a služeb dle požadavků objednatele za 36 měsíců. Výše smluvní pokuty není v rozporu s právním řádem České republiky, není ani vyšší než připouští judikatura Nejvyššího soudu České republiky. Dotaz č. 15 (citace uchazeče): V článku smlouvy se uvádí, že "Za nedodržení časových parametrů při poskytování servisu je zhotovitel povinen zaplatit objednateli smluvní pokutu ,-... atd). Může zadavatel zvážit výši této denní pokuty za předpokladu, že denní cena za technickou podporu je cca Kč,-? Zadavatel trvá na výši smluvních pokut. Dotaz č. 16 (citace uchazeče): V rámci článku ZD zadavatel specifikuje průběh předvedení funkcionalit navrženého řešení v rozsahu Přílohy č. 1. v reálném prostředí vycházející z významné dodávky uchazeče uvedené v nabídce. Formulace tohoto požadavku je nejasná. Požadavek v bodu ZD je formulován tak, že bezplatné předvedení funkcionalit navrženého řešení v rozsahu Přílohy č. 1 ZD má na jedné straně vycházet z uvedené významné dodávky v nabídce uchazeče, a to v reálném prostředí. Tomu lze rozumět tak, že se předvedení musí udělat na systému jiného stávajícího zákazníka ( v reálném prostředí významné dodávky uvedené v nabídce ). Vzhledem k odlišným předmětům činnosti i organizace práce, nelze spravedlivě požadovat plný soulad funkcionalit předváděného řešení v reálném prostředí jiného zákazníka odpovídajícího významné dodávce s přílohou č. 1 ZD. Kromě toho jiný zákazník, u kterého

6 byla realizována významná zakázka, velmi pravděpodobně nebude ochoten ani oprávněn udělit souhlas s použitím jeho systému pro předvedení a to především s ohledem na ochranu osobních údajů zaměstnanců i dalších technických omezení. Z výše uvedených důvodů předpokládáme, že uchazeč předvede stávající funkcionalitu nad vzorkem fiktivních dat a popíše případné implementační úpravy aplikace, které bude realizovat, tak aby splnil všechny požadavky zadavatele. Je tento postup pro zadavatele přípustný nebo může zadavatel upřesnit způsob předvedení funkcionalit nabízeného řešení? Zadavatel předpokládá předvedení funkcionalit nad vzorkem fiktivních dat a to v reálném prostředí a v rozsahu Přílohy č.1 ZD. Zadavatel zároveň nepředpokládá, že budou předvedeny požadované customizace, které mají být splněny v termínu uvedeném v ZD. V souladu s ustanovením 49 odst. 3 ZVZ zadavatel odesílá tyto dodatečné informace všem uchazečům, kteří požádali o zadávací dokumentaci nebo kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta a dále bude dodatečná informace vyvěšena na profilu zadavatele a na internetových stránkách Finanční správy. Mgr. Anna Bednářová ředitelka Odboru veřejných zakázek a právních služeb

Česká republika - Generální finanční ředitelství ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby

Česká republika - Generální finanční ředitelství ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby Česká republika - Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1; IČO: 72080043 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby Dodávka personálního informačního

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 17

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 17 Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, 370 49 České Budějovice IČO: 280 85 400 Veřejná zakázka: Elektromontážní práce VN, NN Evidenční číslo VZ: 518107 DODATEČNÉ INFORMACE K

Více

O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM:

O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE podlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném řízení podle 27o veřejných zakázkách O D P O V Ě Ď N A D O P L Ň U J Í C Í D O T A Z Y č. 4 až 13 VŘ S NÁZVEM: Výstavba

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 ze dne 24. 3. 2015 k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 4 pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 13. 3. 2013 ZADAVATEL: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Jejímž jménem jedná: Mgr.

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Nákup a dodání hemodialyzačního monitoru pro Nemocnici Český Krumlov, a.s. 1. Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s. Horní Brána 429 381 27 Český Krumlov IČO: 26095149

Více

Veřejná zakázka UOČO 3/06/15 Dodávky technických a speciálních plynů pro imisní monitoring od roku 2016

Veřejná zakázka UOČO 3/06/15 Dodávky technických a speciálních plynů pro imisní monitoring od roku 2016 Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) níže uvedeného dne měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami Název/Obchodní firma:..

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. I

DODATEČNÉ INFORMACE č. I SVS/2015/009205-G DODATEČNÉ INFORMACE č. I Vážení dodavatelé, zadavatel veřejné zakázky s názvem Implementace odborného informačního systému SVS a dodávka HW terminálů, ev. č. VZ 498494, (dále jen veřejná

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní: Nákup personálního informačního systému zadávaná v otevřeném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR16/2015 na akci: Notografické práce v programech Finale a Sibelius Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Notografické práce v programech

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Kompostárna Přerov Žeravice ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Kompostárna Přerov Žeravice Veřejná zakázka (dále jen «VZ»)

Více

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater

Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater V Praze dne 05. 05. 2014 Čj.: 568-29/2014 - ÚVN Věc: Dodávka přístroje pro měření elasticity jater Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje poptávku na dodání přístroje pro

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Jednající: Zdeněk Růžička, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více

Oznámení výběrového řízení

Oznámení výběrového řízení Oznámení výběrového řízení Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací podmínky ) v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, a zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ BLOK VI. NA PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ PRO PROJEKT CETOCOEN, REG. Č. CZ 1.05/2.1.00/ (11. částí)

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ BLOK VI. NA PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ PRO PROJEKT CETOCOEN, REG. Č. CZ 1.05/2.1.00/ (11. částí) ZADAVATEL: Masarykova univerzita Sídlem: Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno-střed Jednající: Mgr. Radovan Kareš, technicko-provozní ředitel projektu CETOCOEN IČ: 00216224 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ

Více

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby V Opavě dne 17.6.2016 Doplňující informace č. 1 Akce : Dodávka telekomunikačních služeb pro Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) níže uvedeného dne měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami Název/Obchodní firma:.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1. 1.00/56.2680 Název projektu: 21. 8. 2015

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1. 1.00/56.2680 Název projektu: 21. 8. 2015 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, 748 01 Hlučín K č.j. : ZU-67-30/2012 V Hlučíně dne 29.11. 2012 Počet listů: 5 Dodatečné informace č. 1 Uchazeči o veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/827992 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 1

DODATEČNÉ INFORMACE 1 DODATEČNÉ INFORMACE 1 Název veřejné zakázky: Červený Kostelec, Bohdašín - splašková kanalizace Evidenčním číslo veřejné zakázky: 355686 Identifikační údaje o zadavateli Název: Sídlo: IČ: 00272566 Veřejná

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní na dodávky: Obnova síťových prvků zadávaná v otevřeném řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. popis předmětu veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. popis předmětu veřejné zakázky Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s. sídlo: Boženy Němcové 54, 370 01 České Budějovice Zastoupený MUDr. Břetislavem Shonem, předsedou představenstva a Ing. Martinem Bláhou, místopředsedou představenstva

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II.

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Veřejná zakázka Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Ev.č.: Z2017-032460 Zadavatel veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí se sídlem Na

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění 1. Smluvní strany 1.1 Objednatel: Správa silnic Královéhradeckého kraje IČO 70947996 DIČ CZ70947996 se sídlem

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU zadávací dokumentace TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Stránka 1 z 6 Obsah 1. Specifikace požadavků webové stránky... 4 2. Specifikace technických

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ)

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona o veřejných zakázkách (ZVZ) Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647, Praha 9, PSČ 193 21 Veřejná zakázka: Rozvoj ICT služeb na MČ Praha 20 Druh veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vývoj e-learningového kurzu 1. Identifikační údaje Zadavatel (název subjektu) ČD Cargo, a.s. Právní forma Akciová společnost

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky:

Podpora čtení a výuky jazyků. Dodávka služby: Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Předmět zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno C131232 poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0004

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel Název veřejné zakázky Číslo VZ podle evidence zadavatele Povodí Odry, státní podnik, Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČO 70890021 VT Dětmarovická

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona oprava chyb v odůvodnění Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen ObčZ ) níže uvedeného dne měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami Název/Obchodní firma:..

Více

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH

DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2. MATEŘSKOU ŠKOLU V KARLOVÝCH VARECH VÝZVA K podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, které není organizováno dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách DODÁVKA ZAHRADNÍCH HERNÍCH PRVKŮ PRO 2.

Více

PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata

PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PODLIMITNÍ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Hotelový komplex U Kata Zadavatel: Se sídlem: IČ:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Určice - technika pro integrovaný záchranný systém - vybavení pro SDH Určice Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obec Určice Územně samosprávný

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

neoprávněných zásahů do práv třetích osob, a to zejména do práv autorských, průmyslových a jiných práv duševního vlastnictví Dodavatel se zavazu

neoprávněných zásahů do práv třetích osob, a to zejména do práv autorských, průmyslových a jiných práv duševního vlastnictví Dodavatel se zavazu Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 536-565 zákona č. 513/1991 Sb. ve znění platném ke dni podpisu smlouvy 1. Objednatel Obchodní firma: Počítačová služba s.r.o. se sídlem: Stupkova 413/1a,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: MODERNIZACE A OBNOVA PŘÍSTROJOVÉHO TRAUMATOLOGICKÉHO CENTRA NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE II

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: MODERNIZACE A OBNOVA PŘÍSTROJOVÉHO TRAUMATOLOGICKÉHO CENTRA NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE II Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s. sídlo: Boženy Němcové 54, 370 01 České Budějovice Zastoupený MUDr. Břetislavem Shonem, předsedou představenstva a Ing. Martinem Bláhou, místopředsedou představenstva

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Královéhradecký kraj Sídlo: Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové IČ: 70889546 Osoba oprávněná

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Informace o zadavateli Základní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu vyhlášené formou otevřeného řízení s názvem Nákup výpočetní a audiovizuální techniky pro Základní školu, Most, Svážná 2342, příspěvkovou organizaci

Více

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus V Praze dne 23. 06. 2014 Čj.: 568-65/2014 - ÚVN Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek zakázka je zadávána dle zákona č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 123762/2014 Sp. zn.: S-JMK Vyřizuje: Megová Telefon: 541 651 338 Počet listů: 8 Počet příloh/listů : 0/0 Datum: 29.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vymezující předmět veřejné zakázky Dešťová kanalizace v ul. Hlavní a Modřická a související přeložky, oznámené v Informačním systému o veřejných zakázkách dne 3.4.2013 pod č.7302010049879,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Hlavní město Praha Sídlo zadavatele: Praha 1, Mariánské náměstí 2/2, PSČ 110 01 IČO: 00064581 Název veřejné zakázky: Dodávka kancelářské techniky, její instalace

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

4) OTÁZKA: Prosíme o bližší specifikaci níže uvedených kurzů (dle vašich potřeb a možností):

4) OTÁZKA: Prosíme o bližší specifikaci níže uvedených kurzů (dle vašich potřeb a možností): OTÁZKY A ODPOVĚDI 1) Dobrý den, dovoluji si Vás požádat o sdělení, jestli kvalifikační požadavky na uchazeče o realizaci Vaší VZ se vztahují i na subdodavatele části vzdělávacích okruhů. V případě, že

Více