Seznamte se s... Český hokejový zázrak. Vítej, zlatý hattricku!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznamte se s... Český hokejový zázrak. Vítej, zlatý hattricku!"

Transkript

1 Pomlčková válka Kolik českých hráčů dosáhlo na všechny tři zlaté medaile? To, co těsně uteklo hokejovým básníkům 70. let v čele s Ivanem Hlinkou, Vladimírem Martincem či bratry Holíkovými, vyšlo armádě jejich nástupců o čtvrt století později. Jeden titul, druhý a nakonec i třetí. Zkrátka zlatý hattrick, kolekce tří titulů mistrů světa v řadě. Češi na neobyčejný a mistrovský kousek dosáhli v letech 1999, 2000 a Za získání unikátní sady je třeba děkovat nejen umu a nezlomné vůli našich hokejistů a přípravě trenérů, vděk náleží i sousedům na Slovensko. Dnes už si to nejspíš málokdo vybaví, ovšem byli to naši bývalí federální bratři, kteří české hokejisty udrželi na turnaji v Lillehammeru. Nebýt senzační remízy Slovenska v závěrečném utkání kvalifikační skupiny proti sborné, svěřenci Ivana Hlinky cestovali domů s debaklem. Takhle na poslední chvíli proskočili do čtvrtfinále, vyřadili Kanadu, Švédy a ve finálovém dvojzápase i Finy. Zlatý gól a vlastně start ke zlatému hattricku obstaral svojí slavnou trefou útočník Jan Hlaváč. Následoval opojný Petrohrad a rok poté i hannoverský triumf.

2 Vznik České spojující republiky lid Kolik medailí vlastní Jaromír Jágr z MS? Kdyby se vyhlašovala anketa o nejlepšího českého sportovce všech dob, s nejnižším kurzem by do hry bezpochyby vstupoval Jaromír Jágr. Fenomén, daleko přesahující hranice sportu, slavná persona i v zahraničí, jež díky své úžasné kariéře přivedla k hokeji davy nových adeptů. A přestože drtivou většinu část profesionálního života strávil za oceánem, mnoho cenných (či spíše nedocenitelných) služeb odvedl i reprezentaci, potažmo své zemi, odkud do světa odešel. Zlaté olympijské Nagano paradoxně bylo turnajem, který sám Jágr označil ze svého pohledu za průměrně zvládnutý. Ona skromnost spočívá v jeho naturelu. Kam přijde, tam chce být nejlepší, nejdůležitější osobou týmu. Vždy si na sebe kladl jen ty největší nároky, často až nezdravé. Tato vlastnost mu však zpřístupnila cestu ke dvěma zlatým šampionátům. Nikdo nezapomene na Vídeň 2005, kdy i se zlomeným malíčkem zvládl skvěle play off. A co teprve Německo 2010? Mužstvo bez výrazných posil z NHL a ničené porážkami i odsudky veřejností povstalo ve chvíli, kdy kladenský bourák přes média uskutečnil jeden z nejzásadnějších projevů v historii českého sportu. Tým se semknul, šel za svým vůdcem a A bylo z toho neuvěřitelné zlato.

3 Čechy nebo Česko? Kdo vybojoval na ZOH a MS více medailí? Býval zvyklý vyhrávat na ledě, a když vstoupil do trenérského cechu, tak se stejným cílem jako ve slavných hráčských časech. Vladimír Růžička, v druhé polovině 80. let jeden z nejlepších útočníků mimo NHL, brzy po ukončení hráčské kariéry neméně zdatný trenér. Což prokázal ve Slavii a velice rychle i v reprezentačním týmu. Jakmile v srpnu 2004 zasáhla celou zemi i velkou část hokejového světa zdrcující zpráva o tragické smrti Ivana Hlinky, národ měl jasno, kdo jediný může národní mužstvo převzít. Přeci Růžička, přirozený následník Hlinkových vizí. Stratég s havraní kšticí během pár dnů připravil svůj tým skvěle na, kde se Kanada v semifinále klepala o bankrot nadějí. Rok poté přišla zlatá Vídeň, za dalších pět roků vítězství v Německu, zatím poslední pro zdejší hokejový národ. Zajímavé je, že i když Vladimíra Růžičku tuzemští fanoušci nepřijímají jednoznačně pozitivně (při cestách se Slavií si s příznivci užil své), na střídačce národního mužstva býval vždy viděn radši než jeho rival Alois Hadamczik, muž stříbrný a bronzový. Oba velmi erudovaní trenéři, ovšem prvně jmenovaný může u kormidla čerpat a také čerpá z neocenitelných hráčských zkušeností.

4 rekord, vyhlásili Prezident ent Češi Kolikrát se na jeden turnaj MS dostavilo více než půl milionu fanoušků? Co by znamenalo číslo ? Velkou slávu a návrat rekordu na české území. A jak se podle neutuchajícího zájmu nákupu chtivých příznivců ukazuje, trhnutí maxima prodaných vstupenek je doopravdy na spadnutí. Pokud si od zmíněného numera odečtete jednoho človíčka, dostanete počet návštěvníků loňského šampionátu v Minsku. Běloruský hokejový festival měl v tamní zemi obrovský ohlas, ale i tak nebyla zdaleka všechna utkání vyprodaná. Co je tedy potřeba? Aby se průměrná návštěvnost na jeden duel vyšplhala na diváků. Pro návrat historického údaje do vlasti hraje větší souhrnná kapacita arén a již známé údaje z distribuce lístků. Skvěle navštěvované by měly být i zápasy například Němců či Švýcarů, jež se prodávaly v balíčcích a organizátoři evidují značný zájem o místenky i v cizině. V Ostravě se pro změnu očekávají návaly Slováků a Rusů. Prakticky jisté je dnes navýšení domácího zápisu z roku 2004, kdy tehdejší Sazka Arena zažila světovou premiéru. Tehdy na šampionát, jenž pro Čechy skončil už ve čtvrtfinále, přišlo lidí. Tento údaj přepsali právě loni Bělorusové.

5 Vláda Který trenér vedl jediné národní mužstvo, které v Praze nezískalo cenný kov? Praha jako dějiště světového šampionátu českých hokejistům svědčí. Je to skoro až k nevíře, ale s velkým tlakem a nároky veřejnosti se vybraní hráči vždy dokázali vypořádat na výbornou a až na jednu jedinou výjimku z toho nebyla medaile. Ano, z dosavadních devíti mistrovství, odehrávajících se v metropoli, hned osmkrát cinklo. Pouze před jedenácti roky mužstvo selhalo ve čtvrtfinále, a opustilo tehdy právě dostavěnou Sazka Arenu zadním vchodem. To ticho, které se halou rozhostilo po prohraných nájezdech s USA mnozí dodnes cítí Avšak tahle zkušenost, byť velmi temná, je jen epizodou v přívalu sladkých triumfů a cenných medailí. Bronzový kov nominovaní elitní hráči vyválčili v letech 1933, 1938, 1959 a Stříbro s hořkou příchutí (tehdy vyhrál SSSR) přišlo v roce 1978, ovšem tři zlaté placky píšou. První slavný titul přišel na Štvanici v roce 1947, to byla éra Vladimíra Zábrodského. Na další titul se čekalo do jara 1972, kdy řádilo komando Vladimíra Martince. A třetí zlato následovalo v roce 1985, hattrick Kanadě do té doby nenápadného (a od té doby zase) Jiřího Šejby či gól Vladimíra Růžičky Rusovi Myškinovi patří mezi nezapomenutelné momenty.

6 jako Parlament zlatokopové Které tři státy vybojovaly na MS medaili, ovšem nikoli zlatou? Kdo na světových šampionátech vybojoval nejvíce medailí? Rusové, nebo Švédové? Možná byste nad touto otázkou chvíli dumali. Zbytečně. Ani jedna země z nabízených. A proč se nepochlubit, nejvíce cenných kovů v potu krve vydolovali čeští resp. českoslovenští hokejisté. Pravda, na trůnu se neocitají sami, dlí na něm v doprovodu Kanaďanů. V kolekci 46 medailí se skví tucet zlatých kusů (polovinu vydolovali hráči federálního výběru a po nich i čeští hokejisté). K tomu připočítejte 13 stříbrných kovů a 21 bronzových placek. V žebříčku zaobírajícím se hodnotou medailí je náš hokej třetí za vedoucím Ruskem (27 zlatých) a druhou Kanadou (24). Následuje Švédsko s 9 nejcennějšími kovy. Pro někoho může být zajímavé, že Finové, velký rival národního mužstva, vybojovali pouze dvě zlaté medaile, stejně jako Američané. Jednu medaili nejvyšší hodnoty získali Slováci a hráči Velké Británie. Naše země vlastní ještě jeden primát: vévodí historické tabulce v počtu získaných bodů: 852 je nejvíc, druzí Rusové nabrali 841 bodů a třetí Kanada 827.

7 jako opravky za Ve které minutě padl zlatý gól Petra Svobody do ruské sítě? Strach. Slovo, vlastně spíš pocit, který hnal hokejisty k jednomu z nejsilnějších příběhů celé historie českého sportu. Zátopek? Čáslavská? Nagano? Ano, i takhle se dá sestavit trojice největších úspěchů, které bez přehánění hltal celý svět. A z čeho že ten strach pramenil? Z repete propadáku národního mužstva na Světovém poháru Tehdy se sešli nejšikovnější hokejisté k obnově Kanadského poháru. Očekávání veřejnosti byla značná, tým měl na povel Luděk Bukač, čerstvě kouč mistrů světa z Vídně. U velkolepých tužeb také zůstalo. Mužstvo nevytvořilo tým, jeho hvězdná část trénovala spíš po nocích než na ledě. Tahle hrůza nás inspirovala. Věděli jsme, že v Naganu podobný krach nesmíme dovolit, vyznal se později Jaromír Jágr. A tak se i stalo. S obrovskou pokorou nastoupivší odhodlaní hráči mistrně a přirozeně vedeni Ivanem Hlinkou zápas od zápasu postupně odlepovali nálepku outsidera. Roli hrálo i podcenění ze strany soupeřů. I na to dojeli Američané ve čtvrtfinále proti Haškovi (pardon, proti Česku). Následovalo nájezdové vítězství nad Gretzkyho Kanadou a odsun ruských snů po zlaté ráně Petra Svobody. Ale nač to všechno připomínat, vždyť sami vše dobře víte.

8 Domácí zlato jednou VE Evropské za unii deset let Kolik ze zemí od roku 1993 (vznik samostatné ČR) prohrálo finále při domácím MS? Celkem 78 světových šampionátu eviduje hokejová historie. Při pořadatelství se vystřídaly desítky měst a považte, že jen osmkrát, tedy zhruba jednou, se podařilo, aby zlatou medaili vydoloval pořadatelský stát. Ustát velký tlak a očekávání se zdařilo ponejvíce ruským hokejistů, vystupujícím pod hlavičkou SSSR a Čechoslovákům. Shodně po třech triumfech. Jednou se doma radovaly výběry USA a Švédska. Právě ti se načekali ze všech nejdéle. Přidělení konání turnaje se dočkali přitom desetkrát, prvně v roce Ale jenom jednou jedinkrát se opájeli triumfem. A to až na desátý pokus, předloni ve Stockholmu. V tradiční hokejové zemi tak skončila jedna černá etapa, během níž se pomalu za národní tragédii považovala porážka ve finále šampionátu v roce Kdyby Seveřané podlehli kupříkladu Kanadě, panovalo by v zemi velké zklamání. Ovšem porážka v titulovém boji se sousedními Finy? Nepřekousnutelné. Nota bene, když na střídačce modrobílých šampionů velel švédský kouč Curt Lindström. Předloni ve Stockholmu švédský výběr roztrhal 27 let dlouhé čekání na pořadatelské vítězství, předtím se naposledy radoval Sovětský svaz v roce 1986

ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT

ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT Opět přepisujeme dějiny Tedy přesně - světový hokej přepisuje dějiny a Česká televize je opět u toho. Poprvé za svou dlouhou historii se bude hrát mistrovství

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize 72. ročník Mistrovství světa v ledním hokeji proběhl ve dnech 2. 18. května 2008, v roce 100. výročí založení IIHF (International

Více

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast: Jazykové vzdělávání a komunikace, Estetické vzdělávání

Více

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY ÚVOD Po jedenácti letech se vrací pořádání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji zpět do České republiky. Ve dnech 1.

Více

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2003 Česká televize na ploše téměř 53 hodin přiblížila celkem 25 zápasů, z toho

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Prezentace HC Dukla Jihlava,s.r.o. Historie Od roku 1956, kdy vzniklo hokejové mužstvo HC DUKLA JIHLAVA, uběhlo mnoho let. Převážnou část z této doby patřilo naše mužstvo mezi

Více

* 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2002 Česká televize bezmála na ploše 50 hodin přiblížila celkem 23 zápasů, z toho

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník. Ročníky nar. 1999 / 2000

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník. Ročníky nar. 1999 / 2000 HC DUKLA JIHLAVA propozice turnaje v ledním hokeji MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník Ročníky nar. 1999 / 2000 Turnaj pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Legendární trenér Jaroslav Pitner Legendární

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2017 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 SPORTOVEC ROKU 2017 PRAHA 21. prosince 2017 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2017 proběhlo

Více

PROPOZICE. VIII. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu

PROPOZICE. VIII. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu PROPOZICE VIII. Memoriál Jaroslava Pitnera turnaj mladšího dorostu Horácký zimní stadion Jihlava 19. - 20. srpna 2017 Turnaj pro ročníky 2002 a mladší je pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Vysočina

Více

ZOH V SALT LAKE CITY * ČESKÁ TELEVIZE * DIVÁCI. NA 24HODINOVÉ VYSÍLÁNÍ ČT2 V ROCE 2001 A BĚHEM XIX. ZIMNÍ OLYMPIÁDY (tj. 8. až

ZOH V SALT LAKE CITY * ČESKÁ TELEVIZE * DIVÁCI. NA 24HODINOVÉ VYSÍLÁNÍ ČT2 V ROCE 2001 A BĚHEM XIX. ZIMNÍ OLYMPIÁDY (tj. 8. až 1 ZOH V SALT LAKE CITY * ČESKÁ TELEVIZE * DIVÁCI XIX. zimní olympijské hry v Salt Lake City, připadající na dny 8. až 24. února 2002, Česká televize zprostředkovala na ploše 263,1 hodiny. Toto vysílání

Více

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník. Ročníky nar. 2000 / 2001

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník. Ročníky nar. 2000 / 2001 HC DUKLA JIHLAVA propozice turnaje v ledním hokeji MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník Ročníky nar. 2000 / 2001 Turnaj pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Legendární trenér Jaroslav Pitner Legendární

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014

Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014 Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014 Uvádíme krátké medailonky hráčů, kteří nás budou reprezentovat na letošní šachové olympiádě v Tromsö. Jako nehrající kapitán povede tým velezkušený Vlastimil Jansa

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2018 slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 SPORTOVEC ROKU 2018 PRAHA 21. prosince 2018 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety

Více

Legendární Bohumil Váňa

Legendární Bohumil Váňa Devětadvaceti zlatými medailemi z mistrovství světa a Bohumilem Váňou, druhým nejúspěšnějším hráčem celé historie světového stolního tenisu, se může mimo jiné pochlubit československý, respektive český

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

PRESIDENT CUP. Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let

PRESIDENT CUP. Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let PRESIDENT CUP HC OCELÁŘI TŘINEC Mezinárodní hokejový turnaj hráčů do 17 let Termín: 9. 12. srpna 2019 Oficiální zahajovací ceremoniál: 9. srpna 2019 v 19:00 VIP restaurace Dress code: košile nebo polo

Více

Vážení sešívaní přátelé,

Vážení sešívaní přátelé, Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2007 / 2008 Vážení sešívaní přátelé, máme za sebou sezónu, která nám všem udělala velkou radost. Lepší scénář než sedmé finále s vítěznou tečkou

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz Historie a význam Mistrovství světa ve sledge hokeji Mistrovství světa ve sledge hokeji (dále jen MS) je po Zimních paralympijských hrách nejvýznamnější akcí Mezinárodního paralympijského výboru v patnáctileté

Více

Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji Wikipedie

Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji Wikipedie 1 of 8 14.03.2013 13:19 Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 1998 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 1998 se konalo 25. prosince 1997 až 3. ledna 1998 ve

Více

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE ODDĚLENÍ ROZVOJE HOKEJE Vznik 1. 3. 2014 prioritou rozvoj hokeje v tzv. malých klubech, udržení a rozšíření členské základny, nábory nejmenších hokejistů. Vedoucím

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

TYGR CUP 2011 jediný gól nás dělil od turnajového stříbra

TYGR CUP 2011 jediný gól nás dělil od turnajového stříbra TYGR CUP 2011 jediný gól nás dělil od turnajového stříbra Na neděli 11. 9. 2011 jsme přijali pozvání na první turnaj III. tříd právě začínající hokejové sezóny do Černošic u Prahy. Na turnaji jsme se postupně

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

PROPOZICE. IX. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu

PROPOZICE. IX. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu PROPOZICE IX. Memoriál Jaroslava Pitnera turnaj mladšího dorostu Horácký zimní stadion Jihlava 18. - 19. srpna 2018 Turnaj pro ročníky 2003 a mladší je pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Vysočina

Více

Utkání Izrael - Řecko 2:10 skončilo kvůli neoprávněnému startu hráčů kontumačně 5:0.

Utkání Izrael - Řecko 2:10 skončilo kvůli neoprávněnému startu hráčů kontumačně 5:0. 1998 18. ZOH Kvalifikace Zimních olympijských her Evropská regionální kvalifikace 26. ledna 1996 Maďarsko - Chorvatsko 7:0 (1:0,4:0,2:0) Székesfehérvár (Maďarsko) 28. ledna 1996 Maďarsko - Chorvatsko 6:0

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2017

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2017 Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2017 Ve zkratce: Hostů celkem: 2,245.338 ze zahraničí: 1,969.719 (87,7 %) z tuzemska: 275.619 (12,3 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 90.028 osob (4,2

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:.

ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:. ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:. I. Zakroužkuj název sportu zobrazený na obrázku A boby A bowling A triatlon A long track A badminton B saně B curling B duatlon B short track B maraton C skútr C darling

Více

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno?

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Beroun, 5. březen 2018 Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport, generálního sponzora hokejové extraligy, očekávali, že tento ročník soutěže bude nesmírně

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA V KOPANÉ, hrané v průběhu června roku 2002 v Japonsku a Jižní Koreji, versus DIVÁCI ČESKÉ TELEVIZE

MISTROVSTVÍ SVĚTA V KOPANÉ, hrané v průběhu června roku 2002 v Japonsku a Jižní Koreji, versus DIVÁCI ČESKÉ TELEVIZE MISTROVSTVÍ SVĚTA V KOPANÉ, hrané v průběhu června roku 22 v Japonsku a Jižní Koreji, versus DIVÁCI ČESKÉ TELEVIZE Ve dnech 31. května až 3. června roku 22 se uskutečnilo v Jižní Koreji a Japonsku 17.

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8 1 leš Valenta získal zlatou na OH 2002 ve sportu akrobatické lyžování hokej skoky na lyžích 2 mistr Evropy z roku 1976 ntonín Panenka byl hokejista florbalista fotbalista 3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Ve dnech od 9. do 26. května 2014 se konalo v hlavním městě Běloruska Minsku 78. Mistrovství světa v ledním hokeji. Česká televize nabídla

Více

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 1 of 5 15.03.2013 14:52 Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 byl 29. ročník této soutěže. Turnaj hostilo od

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku

Catering = 1.300,- Kč/osoba/ 1 zápas v rámci balíčku MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 1. 17. 5. 2015 V Praze dne 3. 11. 2014 Vážení obchodní přátelé, nájemci Klubových sedadel, dovolujeme si Vás tímto oficiálně informovat, že Praha a Ostrava přivítá od

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017 Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017 Ve zkratce: Hostů celkem: 1,375.825 ze zahraničí: 1,134.667 (82,5 %) z tuzemska: 241.158 (17,5 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 82.791 osob (6,4 %)

Více

PROPOZICE. VII. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu

PROPOZICE. VII. Memoriál Jaroslava Pitnera. turnaj mladšího dorostu PROPOZICE VII. Memoriál Jaroslava Pitnera turnaj mladšího dorostu Horácký zimní stadion Jihlava 20. - 21. srpna 2016 Turnaj pro ročníky 2001 a mladší je pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Vysočina

Více

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší Propozice turnaje Místo turnaje: Termín konání: Vedení turnaje: Zimní stadion Rudolická 1700 434 01 Most 26.12.2017 úterý od 09:00 do 16:30 hodin Tauš David

Více

HISTORIE BEACH VOLEJBALU

HISTORIE BEACH VOLEJBALU Masarykova Univerzita v Brně Fakulta tělovýchovy a sportu HISTORIE BEACH VOLEJBALU Seminární práce-historie tělesné výchovy Pácl Jan,TVSK(1.semestr) Beachvolejbal Nejprve si povíme něco o beachvolejbale

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji ROCKNET ARÉNA CHOMUTOV 27. 29. listopadu 2018 Propozice Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2018 Chomutov 27. 29. listopadu 2018 Ve dnech 27 až 29. listopadu 2018

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Předtím, než začnu psát o jednom konkrétním závodu Českého halového poháru, rád bych vzpomněl na ty, které tomu ostravskému předcházely a shrnul výkony všech lhenických

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

(ČT sport)^^ Česká - Švýcarsko hokej Živé online

(ČT sport)^^ Česká - Švýcarsko hokej Živé online (ČT sport)^^ Česká - Švýcarsko hokej Živé online ishockey: https://bit.ly/2ji9k20 ishockey: https://tinyurl.com/jffru3m Nejsem štastný Chci umrít Australský vedec Goodall priletel do Ceská republika -

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2018 2019 Aktualizace 01. 07. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji. Česká televize

Mistrovství světa v ledním hokeji. Česká televize Mistrovství světa v ledním hokeji 2017 Základní informace Termín: 5. května 21. května 2017 Místo konání Paříž (Francie), AccorHotels Arena, kapacita 15.000 diváků Kolín (Německo), Lanxess Arena, kapacita

Více

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení:

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení: Mládežnický hokejový oddíl HC METEOR Třemošná pořádá Vánoční Turnaj 5. tříd ročník 2007 29. 30. prosince 2017 PROPOZICE TURNAJE Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

5-6/ číslo V tomto čísle : Návštěva Pelhřimova Seznámení s Polskem Turnaj v přehazované Mistrovství světa v ledním hokeji

5-6/ číslo V tomto čísle : Návštěva Pelhřimova Seznámení s Polskem Turnaj v přehazované Mistrovství světa v ledním hokeji 5-6/2011 9.číslo V tomto čísle : Návštěva Pelhřimova Seznámení s Polskem Turnaj v přehazované Mistrovství světa v ledním hokeji Návštěva Pelhřimova a okolí Ve čtvrtek 12. 5. jsme jeli na výlet do města

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

1986/ celostátní hokejová liga (CHL)

1986/ celostátní hokejová liga (CHL) 1986/1987 1. celostátní hokejová liga (CHL) 1 TJ Tesla Pardubice 34 22 2 10 143:87 46 1 22 95:50 30 ❶ 2 TJ Sparta ČKD Praha 34 17 7 10 115:95 41 2 22 72:58 27 ❸ 3 ASD Dukla Jihlava 34 17 5 12 132:99 39

Více

Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2014 ze dne 18. února 2014

Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2014 ze dne 18. února 2014 Okresní volejbalový svaz Frýdek-Místek Komise rozhodčích Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2014 ze dne 18. února 2014 18. mistrovství světa ve volejbalu muži Polsko 2014 27. ledna 2014 ve Varšavě bylo

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2016

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2016 Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 3. čtvrtletí 2016 Ve zkratce: Hostů celkem: 2,125.567 ze zahraničí: 1,876.894 (88,3 %) z tuzemska: 248.673 (11,7 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 107.106 osob (5,3

Více

UNIE PROFESIONÁLNÍCH TRENÉRŮ SÍŇ SLÁVY

UNIE PROFESIONÁLNÍCH TRENÉRŮ SÍŇ SLÁVY UNIE PROFESIONÁLNÍCH TRENÉRŮ SÍŇ SLÁVY 29. května 2013 Josef Doktor Narozen: 19. listopadu 1942 Sport: rychlostní kanoistika TRENÉR: kouč Martina Doktora: zlato z OH (2x), zlato z MS (2x), zlato z ME (2x),

Více

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 1. Zařazení hráčů na žebříčku Na žebříčku mohou být zařazeni všichni hráči hrající tyto dlouhodobé soutěže: - Extraligu ČR, 1. a 2. ligu ČR - 1, 2

Více

Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup

Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup Kvalifikační kolo Praha 16. duben 2016 1. Všeobecná ustanovení turnaje E.ON Junior Cup 2016 1.1. Kontakty osoby: 1.1.1. Generální partner a pořadatel: Generálním

Více

ROZPIS TURNAJE. Brněnský hod 2018 HM ČR 2018

ROZPIS TURNAJE. Brněnský hod 2018 HM ČR 2018 ROZPIS TURNAJE Brněnský hod 2018 HM ČR 2018 08:00-08:45 Registrace 08:45-09:00 Zahájení 09:00-11:00 Zápasy základní skupiny 11:00-12:00 Družstva která se umístila na 1 až 3 místě základní tabulky mají

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

Praha - Příjezdový cestovní ruch v roce 2016

Praha - Příjezdový cestovní ruch v roce 2016 Praha - Příjezdový cestovní ruch v roce 2016 Ve zkratce: Hostů celkem: 7,127.558 ze zahraničí: 6,110.762 (85,7 %) z tuzemska: 1,016.796 (14,3 %) Celkový přírůstek hostů: 521.782 osob (7,9 %) ze zahraničí

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

S Brnem o historické Superfinále! Rozhovor s prezidentem klubu Josefem Volfem. Kupte si lístky na Superfinále! ZÁPASOVÝ PROGRAM

S Brnem o historické Superfinále! Rozhovor s prezidentem klubu Josefem Volfem. Kupte si lístky na Superfinále! ZÁPASOVÝ PROGRAM ZÁPASOVÝ PROGRAM S Brnem o historické Superfinále! Rozhovor s prezidentem klubu Josefem Volfem 1. a 2. zápas SF play-off florbalové AutoCont extraligy Technology Florbal MB vs. itelligence Bulldogs Brno

Více

PODPOŘTE MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI. Odbor obchodu ČRo

PODPOŘTE MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI. Odbor obchodu ČRo 22.4.2014 Produkt: Mistrovství světa v hokeji 2014 Cílová skupina: lidé se zájmem o sport hokej, napříč všemi věkovými kategoriemi Cíl: posílení značky a propojení s významnou sportovní událostí Forma

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji Česká televize

Mistrovství světa v ledním hokeji Česká televize Mistrovství světa v ledním hokeji 2018 2018 Základní informace Termín: 4. května 20. května 2018 (82. ročník) Místo konání: Dánsko Kodaň, Royal Arena, Kapacita: 12 500 diváků Herning, Jyske Bank Boxen,

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 1 of 5 15.03.2013 15:50 Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 byl 28. ročník této soutěže. Turnaj hostilo od

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

OLYMPIJSKÝ VÍTĚZ Z FRENŠTÁTU POD RADHOŠTĚM

OLYMPIJSKÝ VÍTĚZ Z FRENŠTÁTU POD RADHOŠTĚM OLYMPIJSKÝ VÍTĚZ Z FRENŠTÁTU POD RADHOŠTĚM 4.2.1941 Frenštát pod Radhoštěm - 20.1.2012 Nový Jičín Český skokan na lyžích, olympijský vítěz a český lyžař století OBRÁZKY ZE ŽIVOTA JIŘÍHO RAŠKY Jiří Raška

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2000 - Wikipedie

Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2000 - Wikipedie 1 of 14 14.03.2013 1:46 Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2000 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2000 bylo 24. ročníkem Mistrovství světa juniorů v ledním

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017 Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017 Ve zkratce: Hostů celkem: 3,451.526 ze zahraničí: 2,931.298 (84,9 %) z tuzemska: 520.228 (15,1 %) Celkový přírůstek hostů: 290.766 osob (9,2 %) ze zahraničí

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 2. čtvrtletí 2018

Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 2. čtvrtletí 2018 Vývoj cestovního ruchu v Praze ve 2. čtvrtletí 2018 Ve zkratce: Hostů celkem: 2,088.656 ze zahraničí: 1,779.395 (85,2 %) z tuzemska: 309.261 (14.8 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 7.651 osob (0,4 %)

Více

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Vážení sportovní přátelé, Dovolte mi, abych ve stručnosti zhodnotil uplynulou soutěžní sezonu, která pro nás opět byla velmi úspěšná. Hlavně díky Vaší podpoře dosáhla

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2015 Pohár města Česká Lípa 10. 12. 4. 2015 3 - denní turnaj pro děti narozené r. 2004 a mladší Hokejový turnaj 2015 - Česká Lípa - r. 2004

Více

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší 1) SMARTHOCKEY pořádají dne 18.-19.12.2019 turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší Místo turnaje: ZS Teplice Na Stínadlech 3282 415 01, Teplice Termín konání: 18.-19.12.2019 (8-20hod., 8-16:30hod.)

Více