Složení : mačkané obiloviny, pšeničné otruby, melasa, sušené pícniny, minerální látky, vitamíny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Složení : mačkané obiloviny, pšeničné otruby, melasa, sušené pícniny, minerální látky, vitamíny"

Transkript

1 Doplňková krmná směs s vysokým podílem melasy Složení : mačkané obiloviny, pšeničné otruby, melasa, sušené pícniny, minerální látky, vitamíny Melasové krmivo je tradiční a velmi vhodné krmivo pro koně tažné nebo pro koně sportovní při střední zátěži. Vhodné je také pro klisny v poslední třetině březosti a v prvních měsících laktace. Obsahuje vysoký podíl cukrů, které slouží jako pohotový zdroj energie zajišťující rychlou regeneraci vyčerpaného organismu. Melasa zároveň toto krmivo zchutňuje a koně ho velmi ochotně a rádi přijímají. Krmivo obsahuje premix vitamínů a stopových prvků, část Zn a Se je dodána v dobře využitelné organické formě.. Nejprodávanější a nejoblíbenější krmivo z naší řady Energys. Vhodný je pro koně ve střední a vyšší zátěži, pro pracovní chladnokrevné koně, pro koně využívané ve vozatajství, pro březí klisny v poslední třetině březosti a první třetině laktace, pro koně ve špatné kondici. Unikátním způsobem nastříkaná melasa je v této směsi výrazným a jediným zdrojem energie. Tak jako všechny jednoduché cukry poslouží především při střední zátěži u teplokrevných koní, u chladnokrevníků, kteří jsou úživnější postačí ve větším množství i na docela vysoký výkon. U flegmatičtějších koní posílí jiskru a kmih při práci, u parkurových dodá rychle obnovitelnou energii pro impulsní zátěž při skokové gymnastice. Energie z cukru ale nepokryje u flegmatičtějších sportovních koní pravidelnou trvalou sezónní zátěž (např. parkury a drezúry na úrovni od stupně S. Pokud je Váš kůň hůře jezditelný, ohnivější, vzrušivější, vysoko v krvi, či plnokrevník ježděný klasicky na jízdárně(nebo hobby) prostě dopředu, začínejte krmit E. STANDARD velmi pomalu a postupně. Pokud by se Vám zdálo, že se nežádoucí roztěkanost či nervozita zvyšuje, zpomalte přidávání nebo pomalu dokrmte pytel a přejděte na RELAX (při větší zátěži kombinujte s EXTRA). U senzitivnějších koní se může stát, že energie z jednoduchých cukrů umocní jejich ohnivý charakter. Pokud si ovšem přejete tyto vlastnosti u koně umocnit (rychlostní westernové disciplíny, delší cvalové vyjížďky, apod. ) vřele doporučujeme krmit E. STANDARD. Také ke STANDARDu je možné přidávat ječmen nebo oves, podle Vašich možností. U březích klisen krmte alespoň do poloviny březosti E.RELAX a potom velmi pomalu a postupně (jsou více náchylné ke kolikám) přejděte na E. STANDARD (3 kg / koně/ den). V počátku laktace můžete postupně dávku zvýšit až na 4 kg podle kondice a mléčnosti klisny. Dobré je také týden před a po porodu klisně dělat klasický mash ( pšeničné otruby 0,5 kg, lněné semínko 0,1kg, sůl 0,06 kg,oves 3 kg, + 2,5 l horké vody) a dávku granulí v tomto období nepatrně snížit. Dejte pozor aby klisny příliš nepřibíraly, pokud ano, dávku granulí snižte o 1/3. Pro pracovní chladnokrevné koně může denní dávka při plném výkonu dosahovat po návyku až 6 kg/ koně/ den. Vynikající je pro vybíravé koně pro svou nasládlou chuť. Většinou ho bez problému přijímají i velmi vybíraví koně.

2 Doplňková krmná směs pro koně v klidu Složení: vitamíny obiloviny, pšeničné otruby, cukrovarské řízky, melasa, minerální látky, Směs je sestavena jako doplněk ke krmné dávce koní bez větší fyzické zátěže. Melasa (omezený obsah) slouží v tomto krmivu jako zchutňovadlo a pojidlo pro výrobu kvalitních granulí. Směs lze použít k částečné nebo i úplné náhradě ovsa. Ve srovnání s ovsem lépe vybalancuje poměr mezi vápníkem a fosforem, dodá zvýšené množství soli, vitamínů a mikroprvků (zinek, měď, selen, jód a kobalt). Dobře působí na zklidnění koní (turistické jízdárny, hobby koně apod.) V kombinaci se senem zajistíte dostatek vlákniny a nízký obsah dusíkatých látek, omezen je obsah škrobu. Krmivo obsahuje i premix vitamínů a stopových prvků, část Zn a Se je dodána v dobře využitelné organické formě. Naše nejlevnější a velmi oblíbená krmná směs pro koně v klidu, v nízké zátěži, pro rekonvalescenty, klisny v prvních 2/3 březosti, pro turistické jízdárny, pro školní a provozní koně v jezdeckých oddílech. Velmi se tato krmná směs osvědčila jako náhrada za oves u hůře jezditelných koní, kteří na krmení ovsem reagují horší jezditelností nebo neklidem a nervozitou. Tato směs je spíše light co se týče obsahu energie, ale má dostatečně vyrovnaný obsah ostatních složek pro udržení koně v optimální kondici. Směs obsahuje pouze menší množství melasy spíše na zchutnění krmné dávky a zpevnění granulí. V této směsi není melasa ještě zdrojem energie. ENERGYS RELAX se hodí pro plnokrevné koně (arabské nebo anglické plnokrevníky), po kterých požadujeme práci v klidnějším tempu nebo pouze hobby zátěž. V těchto případech můžeme krmení granulí doplnit ještě přidáním ječmene a vynecháním ovsa z krmné dávky. V této krmné dávce by se měl eliminovat neklid a nesoustředěnost koně na nejnižší možnou mez. Také odpovídá zátěži na turistických jízdárnách, kde kůň při vyjížďkách pracuje v pomalejším chodu delší čas. Optimální dávka E. RELAX: 3 6 litrů/ koně/ den (tj.2 4 kg/koně/den) ve více dávkách Pokud přidáváte ještě obiloviny alespoň 3 litry (2 kg) krmné směsi RELAX a přiměřenou dávku obilovin alespoň 2 kg (např. u šrotovaných obilovin se určuje objemová hmotnost velmi těžko) - využijte další krmnou dávku z obilovin jako zdroj vlákniny na fyzické dosycení koní. Ječmen nezapomeňte mačkat nebo šrotovat či vařit, nekrmte celý. Oves u mladých koní (do úplné výměny chrupu)také mačkat nebo šrotovat. Kukuřici vařit nebo mačkat nahrubo (ne na pudr ).

3 Doplňková krmná směs s melasou a sojovým olejem Složení: mačkané obiloviny, pšeničné otruby, melasa, sojový olej, jablečné výlisky, kvasnice, sušené pícniny, minerální látky, vitamíny, aminokyseliny Energetické krmivo s vysokým obsahem kukuřice vhodné pro koně v intenzivní sportovní a pracovní zátěži. Obsahuje vysoký podíl cukru a rostlinných olejů. Cukry slouží jako pohotový zdroj energie a zajišťují rychlou regeneraci vyčerpaného organismu. Tyto cukry jsou dodány melasou a jablečnými výlisky ve formě sacharózy a fruktózy. Obě komponenty zároveň zchutňují krmivo, a proto ho koně velmi ochotně přijímají. Sojový olej má velice příznivý poměr esenciálních mastných kyselin a představuje nejkoncentrovanější zdroj energie. Dalším významným zdrojem energie je v této směsi mačkaná kukuřice. Kvalitní bílkovinu zase dodávají kvasnice a optimální poměr aminokyselin zajišťuje přídavek lysinu a methioninu. Směs je nově obohacena o lecitin, který zlepšuje využití energie z tuků a vstřebávání živin včetně vitamínů. Krmivo obsahuje premix vitamínů a stopových prvků, část Zn a Se je dodáno v snadno využitelné organické formě. Hodí se pro vytížené parkurové koně, kteří startují pravidelně na vícedenních závodech ve vyšších stupních obtížnosti, velmi vhodný je pro koně připravované do soutěží všestrannosti, pro dostihové koně v sezóně. V kombinaci s E. RELAX se dá vytvořit výborný systém krmení pro krevnatější či neklidné koně, pro sportovní koně westernové. Zdrojem energie je zde kvalitní sojový olej s lecitinem (odbourává tukové zásoby, zvyšuje využití energie z tuků a vstřebávání vitamínů).nižší dávka melasy v této směsi slouží jako zchutňovadlo a pojivo, není zde zdrojem energie, protože by při této vysoké zátěži mohla způsobovat vyšší potivost. E.EXTRA obsahuje vyšší množství kukuřice proto není dobré už ji více do krmné dávky přidávat. U dostihových a velmi vytížených koní je po dohodě a postupném návyku ještě možné přidat kvalitní olej. Směs je sestavena z velmi kvalitních surovin a tak, aby i při vyšším obsahu energie nezvyšovala neklid koní a nesoustředěnost. Ideální je v kombinaci s ovsem pokud ho koně dobře snáší. Pokud svého koně krmíte směsí E. EXTRA (ideální dávka 2,5 4 kg /koně a den dle zátěže) je důležité, aby pravidelně denně pracoval minimálně ve střední zátěži (tj. denně 1 2 hod klus, cval) pokud z jakýchkoliv důvodů méně pracuje postupně dávku snižte a přidejte oves.pokuste se ale alespoň minimální dávku(0,5 1 kg/koně/den) stále udržet, aby se nenaboural celkový poměr mikroorganismů v tlustém střevě. S drobnými praktickými úpravami a doplňky běžně pracují na této směsi i koně v dostihovém tréninku v plné sezóně.

4 Doplňkové krmná směs pro hříbata s laktózou Složení: mačkané obiloviny, pšeničné otruby, sojový extr.šrot, sušené pícniny, laktóza, jablečné výlisky, melasa, kvasnice, minerální látky, vitamíny, aminokyseliny Granulovaná krmná směs pro hříbata se sníženým podílem melasy. Zdrojem energie je laktóza (mléčný cukr), která je pro hříbata do 1 roku vysoce využitelná. Směs obsahuje kvalitní suroviny (kvasnice, jablečné výlisky, sojový protein, aminokyseliny), které zabezpečí plnohodnotný růst svalové hmoty mladého organismu. Bílkovina je dodávána ve vysoké kvalitě a v nejdostupnější a lehce stravitelné formě. Podstatně zvýšený je i obsah vitamínů a mikroprvků, upravený je i poměr Ca a P. Směs neobsahuje oves, takže je možné ho přidávat a to takto : stáří Energy's BABY oves Do 1 roku 1 kg 0,5-1kg Od 1 roku do 2 let 1-2 kg 1-1,5 kg Od 2 let 1,5 kg 2 kg Doporučené denní dávky jsou typové a odpovídají teplokrevnému hříběti. Je stále více oblíbeným nováčkem v naší koňské nabídce. Prodej a obliba této směsí velmi rychle stoupá a to úměrně k velké spokojenosti našich současných zákazníků. Směs je sestavena skutečně z nejkvalitnějších surovin, které máme k dispozici s ohledem na mladý rostoucí organismus a jeho potřeby. Směs obsahuje velmi malé množství melasy pouze na zpevnění granulí. Zdrojem energie je zde laktóza (mléčný cukr) na jejíž využití je organismus hříběte velmi dobře vybaven (je totiž součástí kobylího mléka) na rozdíl od sacharózy(v melase a cukru) s kterou si umí poradit až po 1. roce života. Směs obsahuje velmi kvalitní bílkovinu a přidané esenciální aminokyseliny (stavební součásti bílkovin), které napomáhají k dobrému založení svalových vláken. Ne množství, ale především kvalita bílkoviny je pro hříbě důležitá. Pozor, ale na překrmování hříbat. Tato směs je velmi koncentrovaným zdrojem bílkovin a hříbě, které má snad ze všech domácích zvířat největší schopnost tvorby svalové hmoty, by mohlo při nadbytku velmi rychle narůst ve svalech aniž by úměrně tomu byla vyvinutá kostra. Proto spíše udržujte hříbata v chovné kondici, především se musí dobře dotvořit a zpevnit kostra, na kterou se po tom sval (který se tvoří až po obsednutí z pravidelné práce) upíná. Také na tvorbu kostí a dobrou výměnu zubů jsem u našich E. BABY kladli velký důraz. Takže: pokud budete krmit E. BABY podle uvedených návodů, popř. podle porady s našim servisním pracovníkem bude to později ku prospěchu Vašich koní. Nezapomeňte že hříbě není žírné zvíře, že má svůj čas na dozrání a že v tomto případě méně (ale kvalitně) někdy znamená více. Samozřejmě, že jinak vypadá v 1 roce malý plnokrevník a jinak malý fríz, ale každý chovatel už má standard svého plemene jistě natolik v oku že pozná jakékoliv odchylky od normálu.

5 Živinové složení směsí

Nyní více. selenu. z lásky ke koním

Nyní více. selenu. z lásky ke koním Nyní více selenu z lásky ke koním Standard Energys Standard (granule): Toto krmivo má vysoký podíl melasy, která slouží jako pohotový zdroj energie podporující rychlou regeneraci organismu a zchutňuje

Více

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO KONĚ MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO KONĚ MMBR OF ROYL D HUS RLX Granulované krmivo pro koně v nízké zátěži Krmivo určeno především pro koně v nízké zátěži, pro hobby a provozní koně. Vhodná náhrada za oves u hůře zvladatelných

Více

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport OS65 /OS20 Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport Použití: sport, dostihy; intenzivní zátěž; koně se svalovými problémy Vlastnosti: pomáha při vytváření svalové hmoty a

Více

Krmná doporučení pro chovná prasata

Krmná doporučení pro chovná prasata Krmná doporučení pro chovná prasata Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 1 2 Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. 2016 3 Krmná doporučení pro chovná prasata V tomto dokumentu přinášíme základní krmná doporučení

Více

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů.

Terabb E Krmivo pro sportovní koně s vysokým obsahem energie a doplňkem minerálních látek, stopových prvků a vitamínů. Reformin Plus Vitaminózní a minerální doplněk krmiva REFORMIN PLUS svým sestavením zajišťuje dostatečný a vyvážený přísun minerálií, stopových prvků a vitamínů pro všechny kategorie koní. Obsahuje sušené

Více

Způsoby aplikace granulovaných minerálních krmiv 8% zamíchat do jadrných krmiv

Způsoby aplikace granulovaných minerálních krmiv 8% zamíchat do jadrných krmiv Minerální krmiva pro spárkatou zvěř - sypká Premin Spárkatá zvěř MAXI - SRNEC Premin Spárkatá zvěř MAXI - JELEN, DANĚK Premin MUFLON Minerální krmiva pro spárkatou zvěř - granulovaná Premin MINERÁLNÍ GRANULE

Více

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Minerálně-vitamínová krmiva pro spárkatou zvěř Premin Spárkatá zvěř Premin Spárkatá zvěř SUPER Premin Spárkatá zvěř MAXI Minerální a minerálně-vitamínová

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ

MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ MVDr. Horník František VÝŽIVA KONÍ TRÁVICÍ FUNKCE U KONÍ nepřežvýkaví býložravci: trávení v kaud. části GIT tlusté střevo: 80-90l, mikroflóra, enzymy, fermentace kontinuální příjem a trávení množství krmiva

Více

Nutriční management koně

Nutriční management koně Nutriční management koně TEST KAROLINA OLEHLOVÁ KRISTÝNA RÄDISCHOVÁ Tato prezentace byla vytvořena na základě projektu IVA 2018FVHE/2220/43 1. GIT koní je přizpůsoben na: A) jednorázový příjem velkého

Více

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KRMIVA AGROBS Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KŮŇ A POTRAVA Kůň je stepní zvíře Trávy a byliny s nízkým obsahem bílkovin Bohatá biodiversita Velmi dobrá kvalita bez plísní Čistá potrava díky stálému

Více

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov Zvířat. Vypracoval: Bc. Ivana Kadeřábková. Materiál: VY32_INOVACE_260 Datum: 5.4.

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov Zvířat. Vypracoval: Bc. Ivana Kadeřábková. Materiál: VY32_INOVACE_260 Datum: 5.4. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.2.3. Téma: Chov

Více

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Více

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000 KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY Fitmin puppy kaše 3 3,000 instantní doplňkové krmivo s probiotikem a antioxidanty pro odstavovaná štěňata všech plemen ve stáří 6-8 týdnů. Bílkoviny 15 %,

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Iframix s.r.o. Štěrboholská 26 102 00 Praha 10. GSM: (+420) 739 777 444 Fax: (+420) 272 706 045 E-Mail: iframix@iframix.cz

Iframix s.r.o. Štěrboholská 26 102 00 Praha 10. GSM: (+420) 739 777 444 Fax: (+420) 272 706 045 E-Mail: iframix@iframix.cz Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIO-zemědělce, respektive pro chovatele. Poptávka po BIO produktech neustále roste a společnosti

Více

Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo.

Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo. Pro nosnice výroba a prodej krmení, krmné směsi, granule, krmivo. Kompletní krmná směs pro užitkové nosnice KomNosnice Pšenice, sojový extrahovaný šrot toustovaný, ječmen setý, kukuřice, uhličitan vápenatý,

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

CENÍK platný od 29. 8. 2008

CENÍK platný od 29. 8. 2008 CENÍK platný od 29. 8. 2008 Energy s STANDART 25kg 279,- Energy s RELAX 25kg 269,- Energy s EXTRA 25kg 309,- Energy s MINERAL 25kg 579,- Energy s PONY 25kg 259,- Energy s BABY 25kg 359,- Energy s ENDURO

Více

potřebují Všichni koně - sportovní kůň - rostoucí kůň - klisna s hříbětem ale přesně vyvážené podle užitkovosti!

potřebují Všichni koně - sportovní kůň - rostoucí kůň - klisna s hříbětem ale přesně vyvážené podle užitkovosti! Všichni koně - sportovní kůň - rostoucí kůň - klisna s hříbětem potřebují enerii bílkoviny minerální látky stopové prvky vitamíny ale přesně vyvážené podle užitkovosti! Krmiva Krmiva Objemná Jadrná čerstvá

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Sortiment pro chovné koně. StudCare 32 22. Stud Granule 23. Coarse Stud Mix 23. Foal Weaning Granule 24. Young Stock Mix 25. Yearling Granule 25

Sortiment pro chovné koně. StudCare 32 22. Stud Granule 23. Coarse Stud Mix 23. Foal Weaning Granule 24. Young Stock Mix 25. Yearling Granule 25 Cesta k úspechu v 1 2 Obsah O krmivu Všechno je v krmivu 4 Unikátní spolupráce 6 Sortiment pro dostihy Racehorse Granule 12 Racehorse Coarse Mix 12 Sortiment pro sport a rekreační ježdění Cool N asy Mix

Více

AMK u prasat. Pig Nutr., 20/3

AMK u prasat. Pig Nutr., 20/3 AMK u prasat. Pig Nutr., 20/3 Potřeba AMK ve výživě prasat Prasata mají obecně odlišné nároky na živiny než ostatní hospodářská zvířata, především pak na zastoupení aminokyselin. Ve výživě prasat se krmná

Více

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin

Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin Minerální a doplňková krmiva pro spárkatou zvěř Premin Ing. Ondřej FALTUS, VVS Verměřovice s.r.o. Výživa je klíčovým faktorem, který ovlivňuje úroveň a kvalitu chovu srnčí zvěře. Jedině kvalitním systémem

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT

Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT Dojnice SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás zaujal Sano koncept výživy dojnic. Na následujících stránkách najdete důležité informace

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Využitelnost fosforu a požadavky prasat

Využitelnost fosforu a požadavky prasat Využitelnost P a požadavky prasat. Pig Nutr., 12/2 Využitelnost fosforu a požadavky prasat Fosfor je klíčovým prvkem v těle zvířete. Je druhým nejrozšířenějším prvkem v organizmu s podílem cca 1 %. Z tohoto

Více

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport

Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport OS65 /OS20 Outshine high oil supplement granule, neobsahuje oves, dostihy a sport Použití: sport, dostihy; intenzivní zátěž; koně se svalovými problémy Vlastnosti: pomáha při vytváření svalové hmoty a

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

TAČR GAMA VÚŽV, v.v.i

TAČR GAMA VÚŽV, v.v.i TAČR GAMA VÚŽV, v.v.i Projekt TG01010082 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZA DÍLČÍ PROJEKT TGP007/220300 Inovované krmné receptury a technika krmení pro faremní chov brojlerových králíků Doba řešení 1.10. 2015 30.9. 2017

Více

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS

KRMIVA PRO VÁŠ CHOV MEMBER OF ROYAL DE HEUS KRMIV PRO VÁŠ CHOV MMBR OF ROYL D HUS KRÁLÍCI Králík Start krmivo vyvinuté speciálně pro mladé králíky, které pomáhá významně snížit úhyn v období okolo odstavu. Používejte ho od začátku příjmu krmiva

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č

Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č Doplňkové minerální krmivo MKP - B/ZBCHS kat.č. 1-502 Přidává se do krmných dávek skotu s vyrovnaným poměrem vápníku a fosforu. Deklarované jakostní znaky: 1-502 Vápník 6 % Fosfor 5,2 % Sodík 7,5 % Hořčík

Více

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky

for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky for cats who love the best To nejlepší pro Vaše mazlíčky a jejich mlsné jazýčky w w w. c a l i b r a - k r m i v o. c z Přednosti krmiv Calibra Kočky provázejí člověka tisíce let. Za tuto dobu se výrazně

Více

Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce,

Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce, Iframix s.r.o. díky své mateřské skupině CCPA, ale i dalším partnerům, disponuje širokým portfoliem výrobků pro BIOzemědělce, respektive pro chovatele. Poptávka po BIO produktech neustále roste a společnosti

Více

Obsah živin v 1 kg sušiny krmiva pro přežvýkavce

Obsah živin v 1 kg sušiny krmiva pro přežvýkavce Tab. : 73 Obsah živin v 1 kg sušiny krmiva pro přežvýkavce oř. DIE a. íce 1 Bob mladý 5,75 5,65 99,60 136,10 13,3 4,1 217 200 120 2 Bob v květu 6,06 5,97 94,80 113,10 12,4 3,3 180 224 170 3 Hrách setý,

Více

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz

CAT FOOD PREMIUM PREVENCE VÝŽIVOU. krmivo-brit.cz PREMIUM CAT FOOD PREVENCE VÝŽIVOU VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy Tel.: +420 257 952 141 Fax: +420 257 952 141 brit@brit-petfood.com krmivo-brit.cz PREMIUM QUALITY CAT FOOD PREMIUM QUALITY

Více

Hill s Nature s Best produkty pro psy

Hill s Nature s Best produkty pro psy Hill s Nature s Best produkty pro psy Doporučené produkty Pro zdravé psy: ŠTĚŇATA ( DO 1 ROKU VĚKU ) Doporučené produkty Štěňata malých a středních plemen o i do 25 kg v dospělosti Štěňata velkých a obřích

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

CHicopee. Krmivo pro psy

CHicopee. Krmivo pro psy CHicopee Krmivo pro psy REJSTRÍK Naše společnost 4 Naše záruka 5 Správná volba 6 Analýza krmiva 8 Classic - Nature - Line 10 Speciální vlastnosti 12 Mini Puppy Lamb & Rice 14 Puppy Lamb & Rice 16 Maxi

Více

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel.

Krmiva pro psy. Distributor ČR a SK: CANDY, s.r.o. Hradčanská 403, Pardubice 530 06 www.nutram.cz www.candy.cz email: candy@candy.cz tel. Krmiva pro psy NUTRAM Puppy - Pro štěňata menších a středních plemen... 2 NUTRAM Large Breed Puppy - Pro štěňata velkých plemen... 3 NUTRAM Adult - Pro dospělé psy... 4 NUTRAM Large Breed Adult - Pro dospělé

Více

Krmiva pro kaprovité ryby 2018

Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovocí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Chovné prasnice SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASATA

Chovné prasnice SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASATA Chovné prasnice SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASATA VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že Vás Sano koncept výživy chovných prasnic zaujal. Na následujících stránkách najdete

Více

Stupnice tělesné kondice koně BCS Body Condition Scoring

Stupnice tělesné kondice koně BCS Body Condition Scoring Zásady odchovu hříbat z pohledu výživy Ing. Kateřina Blažková Oddělení výživy, Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Uhříněves Rozhodujícím obdobím, které může nejvíce ovlivnit budoucí kariéru koně,

Více

Doporučené užívání: 0,5 litru asi 1 hodinu před závodem a během tréninků nebo soutěží každých 20 minut vypít cca 250 ml.

Doporučené užívání: 0,5 litru asi 1 hodinu před závodem a během tréninků nebo soutěží každých 20 minut vypít cca 250 ml. Prášek pro přípravu sportovního nápoje k uhašení žízně a dodání energie Sodík se stará o efektivní přenos sacharidů a podporuje distribuci tekutin L-Carnitin podporuje prokrvení a postará se o zlepšení

Více

Fyziologické aspekty cyklistiky

Fyziologické aspekty cyklistiky Fyziologické aspekty cyklistiky Správná intenzita tréninku, Spotřeba energie při MTB, Kontrola hmotnosti prostřednictvím MTB, Výživa a pitný režim v MTB, Psychika a MTB, Správná intenzita zátěže atrofie

Více

2011 PREMIUM INGREDIENTS INNOVATORS IN HORSE FEED EN www.provit.cz

2011 PREMIUM INGREDIENTS INNOVATORS IN HORSE FEED EN www.provit.cz 2011 PREMIUM INGREDIENTS INNOVATORS IN HORSE FEED EN www.provit.cz OBSAH page PROVIT... Společnost Provit, s.r.o. byla založena v roce 1995. V roce 2005 proběhla transformace na akciovou společnost. Výživou

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA...

JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... JAK ZAPŮSOBIT NA VAŠEHO PSA... P S Í K R M I V O L I S O V A N É Z A S T U D E N A Dali jste nám již "To se mi líbí" na Facebooku? FACEBOOK.COM/IMPRESSYOURDOG POZNEJTE DOBRÉ KRMIVO! Kompletní krmivo, může

Více

Proces výroby PURE NUTRITION

Proces výroby PURE NUTRITION Příprava ve 100 páře po dobu 1 hodiny Vločkování Sušení Vločkování v páře Nejkvalitnější přísady Dvojité granulování Granulování Odstranění inhibitorů trypsinu Extrudování Míchání Naslouchat a vylepšovat

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz

KRMIVA AGROBS. Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KRMIVA AGROBS Dr. rer. nat. Manuela Bretzke a Glord.cz KŮŇ A POTRAVA Kůň je stepní zvíře Trávy a byliny s nízkým obsahem bílkovin Bohatá biodiversita Velmi dobrá kvalita bez plísní Čistá potrava díky stálému

Více

PIVOVARSKÉ MLÁTO. Tradiční české krmivo

PIVOVARSKÉ MLÁTO. Tradiční české krmivo IVOVARSKÉ MLÁTO Tradiční české krmivo roteinové krmivo s vysokým obsahem dusíkatých látek, vysokou stravitelností živin, příznivými dietetickými účinky a specifickou výživovou hodnotou. ro své laktogenní

Více

VAROVÁNÍ! Výživa sportovních koní. Váš k není stroj! Energie je poteba. Energie. Energie 29.1.2010. Propoty krmiv a energie

VAROVÁNÍ! Výživa sportovních koní. Váš k není stroj! Energie je poteba. Energie. Energie 29.1.2010. Propoty krmiv a energie Výživa sportovních koní Propoty krmiv a energie VAROVÁNÍ! Catherine Rudenko BSc Eq.Science Connolly s RED MILLS Váš k není stroj! Energie je poteba Energie je využívána u koní k pežití (záchovná), reprodukci

Více

Příval energie v krmivech bez alergie

Příval energie v krmivech bez alergie www.calibra-krmivo.cz hypo-allergenic Superpremium dog food Příval energie v krmivech bez alergie lamb & rice chicken & rice salmon & potato SUROVINY A VÝŽIVOVÉ SLOŽKY Výživa psů a její vývoj zaznamenal

Více

Komponenty Ceny v Kč / Původní KD Návrh 1 Návrh 2

Komponenty Ceny v Kč / Původní KD Návrh 1 Návrh 2 Krmení krav jak lze ušetřit? V současné době jsme opět svědky turbulence ve vývoji ceny syrového kravského mléka a to směrem dolů. Situace tak trochu začíná připomínat období let 2008 2009, kdy jsme si

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263 72 Aquamaster Color - na barvy Teplota vody od 15 C Proteiny 40,0% Tuky 3,0% Vláknina 3,0% Popeloviny 13,0% Vápník 1,0-3,0 % spirulina, stabilizovaný vitamín C, vitamíny A/D3/E, selenové kvasnice, astaxantin,

Více

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás Sano koncept výživy prasat ve výkrmu zaujal. Na následujících stránkách najdete

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

Přehled vybrané problematiky pro pekárny a cukrárny 5/22/2017 1

Přehled vybrané problematiky pro pekárny a cukrárny 5/22/2017 1 Přehled vybrané problematiky pro pekárny a cukrárny Praha, 1. června 2017 Mr. Markéta Chýlková 5/22/2017 1 K některých vybraným problémům 2 Otázky a odpovědi 4. aktualizované vydání Stanoviska SZPI nová

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

GRAIN FREE 75% 25% 0%

GRAIN FREE 75% 25% 0% 75% maso a ryby 25% 0% ovoce a zelenina bez obilovin HIGH MEAT Bezobilná krmiva s vysokým obsahem masa pro dospělé psy a štěňata všech plemen HIGH MEAT & Adult Turkey & Sweet Potatoes with Cranberry SUPER

Více

Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe

Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe Výživa zvířat a její vliv na užitkovost u a zdraví zvířete ODBORNÝ SEMINÁŘ v rámci projektu Aplikace nových poznatků z oblasti výživy hospodářských zvířat do běžné zemědělské praxe Za podpory Ministerstva

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

Suroviny pro výrobu JP a BP. Ing. Slávka Formánková

Suroviny pro výrobu JP a BP. Ing. Slávka Formánková Ing. Slávka Formánková Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Suroviny pro JP a BP Předmět:

Více

Maturitní témata z předmětů Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní pro obor Trenérství dostihových a sportovních koní pro školní rok 2014/15

Maturitní témata z předmětů Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní pro obor Trenérství dostihových a sportovních koní pro školní rok 2014/15 Maturitní témata z předmětů Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní pro obor Trenérství dostihových a sportovních koní pro školní rok 2014/15 1. Složení živého organismu buňka - stavba, funkce jednotlivých

Více

kapitola 23 - tabulková část

kapitola 23 - tabulková část 2300 00 00 00/80 ZBYTKY A ODPADY Z POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU; PŘIPRAVENÉ KRMIVO 2301 00 00 00/80 Moučky, šroty a pelety, z masa, drobů, ryb nebo korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých, nezpůsobilé

Více

15. přednáška. Téma přednášky: Výživa koníí. Cíl přednášky:

15. přednáška. Téma přednášky: Výživa koníí. Cíl přednášky: 15. přednáška Téma přednášky: Výživa koníí Cíl přednášky: Patnáctá přednáška je zaměřena na výživu koní, krmení tažných koní, krmení vysokobřezích a laktujících klisen, krmení hříbat, krmení plemenných

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

Důsledky tepelného stresu

Důsledky tepelného stresu Důsledky tepelného stresu Zvýšení rizika bachorové acidózy Zrychlené dýchání Snížené přežvykování Snížený příjem sušiny Celková ekonomická ztráta až 10 000 Kč Pokles mléčné produkce Zhoršená funkce bachoru

Více

1996L0008 CS SMĚRNICE KOMISE 96/8/ES ze dne 26. února 1996 o potravinách pro nízkoenergetickou výživu ke snižování hmotnosti

1996L0008 CS SMĚRNICE KOMISE 96/8/ES ze dne 26. února 1996 o potravinách pro nízkoenergetickou výživu ke snižování hmotnosti 1996L0008 CS 20.06.2007 001.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B SMĚRNICE KOMISE 96/8/ES ze dne 26. února 1996 o potravinách

Více

Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti. OMELETA S PŘÍCHUTÍ SLANINY v prášku Instantní směs pro přípravu omelety s příchutí slaniny. Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, s vitamíny, která může být součástí diety k regulaci

Více

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu

Více

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy Typy výživy 1. Dle energetických nároků (bazální metabolismus, typ práce, teplota okolí) 2. Dle potřeby živin (věk, zaměstnání, pohlaví) 3. Dle stravovacích zvyklostí, tradic, tělesného typu 4. Dle zdravotního

Více

Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic.

Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic. BIOPHARM Antiparazitární přípravky se širokým spektrem účinnosti proti střečkovitosti, motoličnatosti i oblým červům zažívadel a plic. CERMIX CERMIX premix ad us. Vet. určený pro výrobu medikovaného krmiva

Více

Čisté chemikálie a činidla. Všeobecné směrnice k provádění zkoušek. Čisté chemikálie a činidla. Příprava roztoků pro kolorimetrii a nefelometrii

Čisté chemikálie a činidla. Všeobecné směrnice k provádění zkoušek. Čisté chemikálie a činidla. Příprava roztoků pro kolorimetrii a nefelometrii ČESKÁ NORMA ICS 65.120 Květen 1996 Metody zkoušení krmiv - ČSN 46 7092-1 Část 1: Všeobecná ustanovení Testing method for feeding stuffs - Part 1: General regulations Méthodes des essais des fourrages -

Více

Sušená kojenecká a dětská výživa

Sušená kojenecká a dětská výživa Veterinární a farmaceutická univerzita Brno Fakulta veterinární hygieny a ekologie Sušená kojenecká a dětská výživa IVA projekt 2014/FVHE/2340/036 Bc. Lenka Bernatíková Doc. MVDr. Bohumíra Janštová, Ph.D.

Více

SuperPremium quality Dry Dog

SuperPremium quality Dry Dog SuperPremium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Superpremium Quality Dry Dog Foods Happy Pet, Happy You! Happy pet. Happy you. Řada CIBAU tvoří kompletní řadu velice kvalitního krmiva pro psy všech

Více

Robert van Buuren Manager Nutrition

Robert van Buuren Manager Nutrition Robert van Buuren Manager Nutrition Obsah - Pivovarské mláto - Corngold kukuřičné mláto - Přednosti pivovarského mláta - Optimální funkce bachoru a prevence acidóz - Zvýšení příjmu sušiny - Řepkový šrot

Více

Témata z předmětů: Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní

Témata z předmětů: Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní Témata z předmětů: Fyziologie a metodika tréninku a Chov koní 1. Složení živého organismu buňka - stavba, funkce jednotlivých organel tkáně typy tkání, stavba, funkce tělní tekutiny složení, funkce krve,

Více

Broiler Nutrition Spec CZ.qxd 25/9/07 16:00 Page 1. BROJLER Nutriční Specifikace. 308Červen Červen 2007

Broiler Nutrition Spec CZ.qxd 25/9/07 16:00 Page 1. BROJLER Nutriční Specifikace. 308Červen Červen 2007 12850 308 Broiler Nutrition Spec CZ.qxd 25/9/07 16:00 Page 1 BROJLER Nutriční Specifikace 1 Červen 2007 308Červen 2007 12850 308 Broiler Nutrition Spec CZ.qxd 25/9/07 16:00 Page 2 Úvod Nutriční specifikace

Více

Vážení chovatelé pernaté zvěře,

Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vážení chovatelé pernaté zvěře, Vzhledem k vysokým cenám surovin již určitě netrpělivě sledujete, jak budou pro letošní sezónu vypadat cenově prestarterové a starterové směsi pro bažanty a koroptve. Mám

Více

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Jídelníček dorostenců, fotbalistů Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Program přednášky 1. Základní složky výživy 2. Odlišnosti ve stravě dorostenců

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

Vyšší odborná škola a Střední škola Varnsdorf, příspěvková organizace. Šablona 15 VY 32 INOVACE 0115 0215

Vyšší odborná škola a Střední škola Varnsdorf, příspěvková organizace. Šablona 15 VY 32 INOVACE 0115 0215 Vyšší odborná škola a Střední škola Varnsdorf, příspěvková organizace Šablona 15 VY 32 INOVACE 0115 0215 VÝUKOVÝ MATERIÁL Identifikační údaje školy Číslo projektu Název projektu Číslo a název šablony Autor

Více

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/

AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY. Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/ AQUA GARANT KRMIVA PRO RYBY Fotolia.com - Rostislav Ageev, Fische: W. Hauer 08/2018 Krmivo pro potěr Aqua Start 0,4...3 Aqua Start 0,6...4 Aqua Start 1,0...4 Aqua Start 1,2...5 Aqua Start 1,5...5 Pstruh

Více

Mlýnské výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová

Mlýnské výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová Mlýnské výrobky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Mlýnské

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61

OBSAH PSI KOČKY KONĚ PTACTVO HLODAVCI AQUA. Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 OBSAH Kompletní suchá krmiva 6 Kompletní mokrá krmiva 27 Pochoutky 32 Výživové doplňky 56 Doplňky pro psy 61 KOČKY Kompletní suchá krmiva 86 Kompletní mokrá krmiva 93 Pochoutky 99 Doplňky pro kočky 101

Více