Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost"

Transkript

1 Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost Výroční zpráva 2014

2 Obsah: 1. Základní údaje 2. Profil společnosti 3. Organizační uspořádání a orgány společnosti 4. Aktivity v roce Poděkování 6. Zpráva nezávislého auditora o účetní závěrce 7. Výkaz zisku a ztráty 8. Rozvaha v plném rozsahu 9. Příloha tvořící součást účetní závěrky

3 1. Základní údaje Obchodní jméno: Destinační agentura Krušné hory o.p.s. Sídlo: Klíny 61, Litvínov Identifikační číslo: Datum vzniku: Právní forma: obecně prospěšná společnost Registrace: Společnost zapsaná v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem oddílu 0, vložce číslo Profil společnosti Zakladatelé: Ústecký kraj Svazek obcí v regionu Krušných hor Obec Klíny Hospodářská a sociální rada Mostecka Emeran Klíny, s.r.o. Nadační fond Obnova Krušnohoří Klínovecko, o. s.

4 Poslání: Financování: Zakladatelé, vědomi si společné odpovědnosti za region Krušných hor, se rozhodli k založení obecně prospěšné společnosti Destinační agentury Krušné hory s cílem podpořit udržitelný rozvoj tohoto regionu a napomoci tak jeho rozvoji při zachování jedinečných přírodních a kulturních hodnot. Hlavním zdrojem financování společnosti v roce 2014 byly prostředky od Ústeckého kraje. Druh poskytovaných obecně prospěšných služeb: Pozitivní prezentace regionu včetně výstavní, veletržní a publikační činnosti Jednotná propagace Krušných hor - vydávání propagačních materiálů, inzerce v médiích, webové stránky, odborné publikace Rozvoj spolupráce s německými partnery Podpora šetrné turistiky včetně realizace turistických služeb, mj. poskytování turistických informací a návazných návštěvnických služeb Péče o přírodní a životní prostředí, ochrana přírodního a kulturního dědictví regionu Vzdělávání a osvěta Doplňková činnost: Reklamní činnost a marketing Velkoobchod a maloobchod Poskytování služeb Hostinská činnost Účelem doplňkové činnosti je získání prostředků k zajištění obecně prospěšných služeb a provozu společnosti.

5 3. Organizační uspořádání a orgány společnosti Dozorčí rada v roce 2014 Předseda: Členové: Činnost dozorčí rady: Ing. Jiří Matoušek Ing. Petr Zeman Ing. Jiří Hlinka V roce 2014 proběhlo 1 řádné zasedání dozorčí rady. Správní rada v roce 2014 Předseda: Členové: Činnost správní rady: Mgr. Martin Klika Ing. Josef Dlouhý Antonín Herzán Ing. Helena Veverková Ing. Martin Strakoš Pavel Kořán V roce 2014 proběhla celkem 2 řádná zasedání správní rady. Ředitel: Kateřina Suchá

6 4. Aktivity v roce 2014 Ve spolupráci s Ústeckým krajem uspořádala Destinační agentura Krušné hory : Zahájení turistické sezóny v Krušných horách dne 25. května 2014 cyklojízda Klíny - Seiffen 25 km. Rozloučení s turistickou sezónou v Krušných horách, které proběhlo 4. října 2014, pro cyklisty i pěší. Start byl v hodin z parkoviště u restaurace Bukový háj v Litvínově. Dále se pokračovalo přes Šumenské údolí ke spodní stanici lanovky Sport areálu Klíny. Lanovkou se účastníci vyvezli nahoru a pokračovali dále ke Staré škole na Klínech, kde končila dětská 12 km dlouhá trasa. Delší trasa pro dospělé pokračovala od Staré školy přes Klínskou bránu do Mníšku a zpět na Klíny a měřila 27 km. Během obou akcí byla v provozu lanovka, lanový park, lesní posilovna, dětský parkur, lezení na horolezecké stěně s instruktorem, jízda na koloběžkách a minigolf ve Sport areálu Klíny. Pro účastníky obou akcí bylo zajištěno občerstvení zdarma. Obě akce byly uspořádány v rámci česko německého projektu, aby upozornily na plánované propojení hlavních cyklistických tras na obou stranách hranice Krušnohorská magistrála a Radfernweg Sächsische Mittelgebirge, na propojení české sítě cyklotras se Saskou strukturou. Bude vytvořena struktura podobná žebříku, tj. struktura spojující hlavní cyklotrasy na obou stranách hranice mnoha "příčkami" vytvářejícími vzájemné propojení. V některých místech se plánují nové hraniční přechody pro pěší a cykloturisty. Dojde k propojení cykloturistické infrastruktury a značení a následně vytvoření sítě partnerů a společného marketingu.

7 Cílem je podpořit rozvoj turismu a nabídek turistického ruchu v Krušných horách na obou stranách hranice. Tím vznikne zajímavý projekt cykloturistického regionu se širokou nabídkou cest pro cyklisty i pěší turisty a to bez ohledu na státní hranice. Dojde k posílení jména regionu mezi turistickými destinacemi a synergický efekt projektu bude mít dopad na ekonomický potenciál regionu Krušnohoří. Součástí projektu je i dobudování nevyhovujících úseků Krušnohorské magistrály s ohledem na její technický stav a dále rekonstrukce a převedení nevyhovujících úseků, z pohledu střetu cyklistů s motorovou dopravou, do nového vedení.

8 účast na veletrzích cestovního ruchu Holiday world v Praze, veletrh cestovního ruchu v Drážďanech. Propagační materiály Destinačních agentury Krušné hory o.p.s. byly prezentovány Ústeckým krajem v rámci spolupráce na veletrzích cestovního ruchu v Mnichově, Berlíně, na letišti v Drážďanech. Statutární město Teplice opět prezentovalo v rámci spolupráce propagační materiály Krušných hor na veletrhu cestovního ruchu v Nizozemí.

9 Účast na tiskové konferenci k zahájení turistické sezóny 2014 v Ústeckém kraji, kde byly představeny novinky a akce turistické sezóny Spolupráce s Ústeckým krajem při vydání a distribuci časopisu Brána do Čech do informačních center Krušných hor, Podkrušnohoří a spolupracujících subjektů s destinační agenturou. Uspořádání výstavy a prezentace Krušných hor v turistickém a informačním centru agentury Czech Tourism na Staroměstském náměstí v Praze společně se Statutárním městem Teplice. Probíhala zde prezentace Krušných hor a Podkrušnohoří, Statutárního města a Lázní Teplice, prezentace regionálních výrobků s jejich ochutnávkou. Předložili jsme kompletní nabídku zajímavých míst Krušných hor a Podkrušnohoří, sjezdové a běžecké areály, hotely a restaurace. Publikační činnost v denících a časopisech, pozvánky do Krušných hor: Welcome to Prague and the Czech Republic, Mladá fronta Dnes Praha, Ústecký a Liberecký kraj, Lidové noviny 101 Zima na horách celostátní pokrytí, časopis extra Koktejl celostátní pokrytí, COT business, turistický magazín TIM, týdeník Homér, Mostecký deník. Inzerce a PR články na

10 Vytvoření letní panoramatické mapy Krušných hor a Podkrušnohoří s názvem Nejlepší tipy pro vaši letní dovolenou. Tento propagační materiál obsahuje pozvánku do Krušných hor a Podkrušnohoří. Prezentují se zde subjekty, které úzce spolupracují s destinační agenturou. Jedná se o Sport areál Klíny, Horský hotel Lesná, Obec Moldava, Svazek obcí v regionu Krušných hor, Město Jirkov, Statutární město Teplice, Most a Chomutov. V letní panoramatické mapě nechybí propojky mezi cyklotrasami na české a německé straně Krušných hor.

11 Destinační agentura Krušné hory a Sport areál Klíny společně prezentovaly Krušné hory na festivalu Aprés ski Tradičně velkým lákadlem celé akce byl pestrý program, který oslovil všechny věkové a cílové skupiny. Na náplavce Rašínova nábřeží v Praze bylo vytvořeno horské středisko, na kterém se konalo neustále něco zajímavého k vidění, prožití i vyzkoušení.

12 Od 16. června do 16. října 2014 probíhala fotosoutěž, kterou vyhlásila Destinační agentura Krušné hory o.p.s.. Záměrem fotosoutěže bylo nechat prostor fotografům, aby zachytili Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období. Soutěže, jejímž mediálním partnerem byl Deník, se mohla zúčastnit každá fyzická osoba, jejíž fotografie splnily požadavky pro přijatelnou tiskovou kvalitu, kterou destinační agentura určila. Každý účastník měl právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Vyhlášení výsledků fotosoutěže proběhlo v říjnu Fotografie z této soutěže budou používány na tvorbu propagačních materiálů a prezentaci Krušných hor. Šest nejhezčích fotografií bylo odměněno zajímavými cenami Poukaz v hodnotě 1000 Kč na občerstvení v Horském hotelu Lesná, privátní výuka pro 1 osobu v lyžařské škole na 2 hodiny ve Sport areálu Klíny, Jedna noc pro 2 osoby v Horském hotelu Lesná v apartmánu č.202 s vířivou vanou, Multičasový skipas na 10 hodin ve Sport areálu Klíny, Dřevěná hračka z Nové Vsi v Horách, Sada 2 DVD Flájský plavební kanál. Výhercům gratulujeme, ostatním soutěžícím děkujeme za účast v soutěži a se všemi se těšíme na viděnou v Krušných horách. Našim partnerům děkujeme za poskytnutí zajímavých cen do fotosoutěže. Spolupráce s Nadačním fondem Obnova Krušnohoří při vzniku kalendáře Krásy Krušnohoří Tento benefiční kalendář zachycuje proměny a ráz krajiny Krušných hor během čtyř ročních období. Byly v něm použity fotografie z Fotosoutěže od autorů: Dobroslavy Weissmanové, Tomáše Dolinského a Josefa Bláhy.

13 Primárním cílem Destinační agentury Krušné hory o.p.s. je propagace Krušných hor jako atraktivní turistické destinace jak na tuzemském tak i zahraničním trhu. Zvýšení povědomí o pestré nabídce produktů a služeb, které Krušné hory nabízejí. Účinnou mnohostrannou propagací lze docílit zvýšení turistů a přísunu financí z cestovního ruchu pro další vývoj a šíření dobrého jména Krušných hor.

14 5. Poděkování Činnost Destinační agentury Krušné hory o.p.s. podporují tyto subjekty, kterým patří naše poděkování. Ústecký kraj, Emeran Klíny, s.r.o., Město Jirkov, Statutární město Most, Svazek obcí v regionu Krušných hor, Horský hotel Lesná., Statutární město Chomutov.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Destinační agentura Krušné hory. obecně prospěšná společnost

Destinační agentura Krušné hory. obecně prospěšná společnost Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost Výroční zpráva 2017 Obsah: 1. Základní údaje 2. Profil společnosti 3. Organizační uspořádání a orgány společnosti 4. Aktivity v roce 2017 5.

Více

Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost

Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost Destinační agentura Krušné hory obecně prospěšná společnost Výroční zpráva 2016 Obsah: 1. Základní údaje 2. Profil společnosti 3. Organizační uspořádání a orgány společnosti 4. Aktivity v roce 2016 5.

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC 24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC Nové logo Praha 18. 6. 2010 Praha 18. 6. 2010 Destinační agentury ČESKÉ ŠVÝCARSKO o.p.s. Ústecký kraj, NP České Švýcarsko, ZO ČSOP Thilia, Krásná Lípa KRUŠNÉ HORY

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 18. 4. 2012 37 Věc: Krušnohorská magistrála, uzavření partnerských smluv Důvod předložení: Rozhodnutí o uzavření partnerských smluv pro realizaci

Více

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s.

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Proč navštívit plavební kanál a jeho okolí? Přehrada Fláje Dřevěný kostel v Českém Jiřetíně

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s. - 1 - Vážení a milí přátelé, tak jako v předchozím roce zajišťovalo občanské sdružení Krušnohorská bílá stopa pro návštěvníky a turisty kvalitní zázemí

Více

European Destinations of Excellence EDEN. Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu

European Destinations of Excellence EDEN. Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu European Destinations of Excellence EDEN Ing. Rostislav Hošek Odbor cestovního ruchu Ročník 2009/2010 Hlavní téma: Voda turistický cíl a) Zhodnocení potenciálu u vodních ploch a přírodních vodních zdrojů

Více

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České.

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České. Česko-saské Cestovní ruch Cestovní ruch v Národním parku České Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Cestovní ruch Michaela Andělová České o.p.s. Mgr. Richard Nagel Správa NP České Česko-saské Cestovní

Více

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2015

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2015 SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor Výroční zpráva rok 2015 2015 Svazek obcí v regionu Krušných hor Sídlo: Ukrajinská 379, Litvínov PSČ 436 01 Svazek obcí v regionu Krušných hor vznikl 1. června 2001

Více

Krkonoše svazek měst a obcí

Krkonoše svazek měst a obcí Seznam uskutečněných činností a aktivit Svazku Krkonoše v roce 2013 Svazek Krkonoše - svazek měst a obcí má za cíl propagovat krkonošský region, podporovat realizaci celokrkonošských projektů, které vedle

Více

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina 16.12.2011 1 Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Mojmírovce, 7. 12. 2011 16.12.2011 2 Stávající stav Strategie rozvoje cestovního ruchu v Kraji Vysočina na období 2008

Více

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY NÁZEV A SÍDLO Název: Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj Sídlo: Pelnářova 302, 34401 Domažlice CÍLE A ÚČEL ZALOŽENÍ Cílem spolku a společným zájmem

Více

Představení společnosti. Michal Urban, Montanregion Krušné hory Erzgebirge, o.p.s. Karlovy Vary, 26. listopadu 2014

Představení společnosti. Michal Urban, Montanregion Krušné hory Erzgebirge, o.p.s. Karlovy Vary, 26. listopadu 2014 Představení společnosti Michal Urban, Montanregion Krušné hory Erzgebirge, o.p.s. Karlovy Vary, 26. listopadu 2014 Montanregion Krušné hory - Erzgebirge Vznik a poslání společnosti Obecně prospěšná společnost

Více

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků?

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Konference Ostrava 10.12. 2009 Obsah prezentace aneb co se podařilo Kraj mnoha barev a příležitostí 2 Využití aktivit marketingové strategie v cestovním ruchu

Více

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK 2018 18. 10. 2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 STRATEGICKÝ RÁMEC PODPORY AKTIVNÍ MOBILITY, ZEJMÉNA CYKLISTICKÉ DOPRAVY A CYKLOTURISTIKY. Existence koncepčního dokumentu PROGRAM ROZVOJE

Více

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu Setkání informačních center 19. 9. 2016 Litomyšl Úsek cestovního ruchu Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací oddělení regionálního rozvoje

Více

Co je koncept SMART CITY?

Co je koncept SMART CITY? Co je koncept SMART CITY? V Evropě je koncepce Smart City reakcí na značnou urbanizaci a do značné míry také dalším vývojovým krokem regionální politiky EU, která se doposavad soustředila na podporu regionů

Více

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí Pracovníci Destinačního managementu Hradecko během roku zajišťovali projektové aktivity projektu ROP Hradecko efektivní koordinace aktivit v cestovním ruchu a navazující mimoprojektové aktivity. 1. Jedním

Více

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy

Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Podpora cestovního ruchu z ROP Strední Cechy Vážení žadatelé, v oblasti cestovního ruchu, nastává jedinečná možnost, jak zrealizovat vaše vize na území Středočeského kraje. Dotace z EU Vám usnadní start

Více

v Moravskoslezském kraji

v Moravskoslezském kraji Podpora cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji RNDr. Tomáš Ehler oddělení cestovního ruchu, Moravskoslezský kraj krajský úřad Ostrava 15.4. 2009 Obsah prezentace Rozvojové priority MS kraje v oblasti

Více

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: 260 31 663 Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67 Adresa: Husovo nám. 391 399 01 Milevsko Správní rada měla toto složení: Dozorčí

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/14 Jihočeská centrála cestovního ruchu Možné oblasti spolupráce Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání

Více

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit PRIORITNÍ OSA 2 ROZVOJ POTENCIÁLU PŘÍRODNÍCH A KULTURNÍCH ZDROJŮ PRO PODPORU ZAMĚSTNANOSTI VHODNÉ AKTIVITY Detailní specifikace aktivit podporovaných v rámci prioritní osy 2 Rozvoj potenciálu přírodních

Více

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ Strategická vize Turistická oblast Ostravsko moderní centrum živé kultury, zábavy a sportu s unikátními industriálními atraktivitami nabízející

Více

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s.

AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA. Agentura Třeboňsko o.p.s. AGENTURA TŘEBOŇSKO O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA Agentura Třeboňsko o.p.s. Základní data společnosti 2 Název: Agentura Třeboňsko o.p.s. Sídlo: Lesní 158, 379 01 Třeboň www.trebonsko.com info@trebonsko.com Bankovní

Více

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz Nejefektivnějším nástrojem komunikace a propagace destinace jsou webové stránky www.ckrumlov.cz. V roce 2007 proběhla první klíčová etapa transformace OIS I.G na OIS II.G. V rámci transformace byly vytvořeny

Více

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 Destinační management turistické oblasti Jeseníky III Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 1 PROGRAM KONFERENCE Zahájení konference Mgr. Renata Ramazanová, předsedkyně Rady pro cestovní ruch Ing. Ivan

Více

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery

Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery Labská stezka Hlavní atrakce na českém úseku Melnik pramen Labe/Praha, základní marketingové aktivity a spolupráce s partnery 8.10.2014 Daniel Mourek, Nadace Partnerství Obsah Labská stezka v kontextu

Více

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce KDY: 12. září 2015, 10-17 hodin Pražské cyklozvonění, 12. září 2015 Popis akce KDE: Smíchovská náplavka (Janáčkovo nábřeží) více na www.cyklozvoneni.cz Základní popis: Cyklozvonění je nezisková akce, kterou

Více

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018 Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu Huť František, Sázava, 20. března 2018 PROGRAM 09:00 09:30 Prezence účastníků, snídaně 09:30 09:45 Přivítání, úvodní slovo, představení účastníků 09:45 10:00 Cestovní

Více

Páteřní cyklistické trasy v Ústeckém kraji

Páteřní cyklistické trasy v Ústeckém kraji Páteřní cyklistické trasy Páteřní cyklistické trasy v Ústeckém kraji NÁRODNÍ CYKLOKONFERENCE Velké Karlovice, 2.6.2011 1 Páteřní cyklistické trasy Obsah prezentace celková koncepce rozvoje páteřních tras

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/10 Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání zpráv prostřednictvím MailFóra publikování aktualit databáze

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy. základní údaje o projektu

Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy. základní údaje o projektu Dovolená v Česku to letí! Kudy z nudy základní údaje o projektu marketingové aktivity it v roce 2010 Základní fakta Rozvoj domácího cestovního ruchu se v posledních letech stává klíčovým pro regiony i

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu

Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Účast na veletrzích a dalších akcích v říjnu Press trip Baroko, 11. 14. 10. Ve dnech 11. 14. 10. 2017 jsme připravili ve spolupráci s agenturou CzechTourism pro novináře z Dánska a Holandska presstrip

Více

Destinačního fondu Dolního Poohří

Destinačního fondu Dolního Poohří Dohoda o zřízení Destinačního fondu Dolního Poohří Bankovní spojení: č. ú. 107-1481330207/0100 KB a.s., pobočka Žatec IČ: 28750721 DIČ: CZ28750721 E-mail: dolnipoohri@seznam.cz Tel.: +420 724 www.branadocech.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Česko jede 2014 Brno, 6. 11. 2014

Česko jede 2014 Brno, 6. 11. 2014 Česko jede 2014 Brno, 6. 11. 2014 Řeka Jizera Největší pravostranný přítok Labe (cca 165 km). Propojuje státní hranice s Polskem, turistické regiony Jizerské hory, Krkonoše, Český ráj, Střední Čechy (Polabí)

Více

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Česko jede včera, dnes a zítra Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Pamatujete si ještě, jak vůbec vznikla myšlenka Česko jede? CYKLOSTRATEGIE je to minulost, přítomnost, nebo budoucnost? PRIORITA 4. REALIZACE

Více

Účast na akcích v prosinci

Účast na akcích v prosinci Účast na akcích v prosinci Fiets en Wandelbeurs Utrecht, Holandsko 9. 14. 1. 2018 Ve dnech 9. 1. 14. 1. 2018 se v prostorách výstaviště Jaarbeurs Utrecht uskutečnil mezinárodní veletrh cestovního ruchu

Více

Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří

Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří Dohoda o zřízení Destinačního fondu Českého středohoří 1a Prohlášení České středohoří je mimořádně hodnotným územím s výjimečnou turistickou atraktivitou. Jsme odhodláni toto území, v kterém žijeme, působíme

Více

Nadace Jihočeské cyklostezky

Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky - činnost 1. Koordinace rozvoje cyklistické infrastruktury v JčK 1.1. stanovení priorit rozvoje 1.2. podpora konkrétních činností 1.3. zpracování

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Kruh rodiny, o. p. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Kruh rodiny, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Kruh rodiny, o. p. s. KRUH RODINY, o. p. s. Sídlo společnosti: Malostranské nábřeží 563/3, 118 00 Praha 1 IČ: 2083094 www.kruh-rodiny.cz Správní rada Předsedkyně: Ing. Helena Svárovská

Více

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2014

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2014 SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor Výroční zpráva rok 2014 2014 Svazek obcí v regionu Krušných hor Sídlo: Ukrajinská 379, Litvínov PSČ 436 01 Svazek obcí v regionu Krušných hor vznikl 1. června 2001

Více

Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011. Motto: Naděje má křídla

Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011. Motto: Naděje má křídla Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011 Motto: Naděje má křídla 1 Obsah 1. Úvod - Slovo ředitelky 3 2. Struktura o.p.s... 3-4 3. Poslání a cíle 4 4. Historie společnosti 4-5

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 468 12 Bedřichov č.p. 218 Telefon: +420 483 380 034 GSM: +420 775 682 299 www.jizerskaops.cz Bankovní spojení: ČSOB, a.s., Poštovní spořitelna Číslo účtu: 199300296/0300 Zapsána

Více

INVESTICE DO CESTOVNÍHO RUCHU

INVESTICE DO CESTOVNÍHO RUCHU INVESTICE DO CESTOVNÍHO RUCHU Příjmy z cestovního ruchu jsou vždy významnou složkou ekonomického fungování regionů, a proto se investice do cestovního ruchu (CR) vyplatí nejen krajům, ale i podnikatelským

Více

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Ingrid Sieder ředitelka Rakouské národní turistické centrály Österreich Werbung Praha Obsah hlavní body 1. Organizační

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2010 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje...3 Informace...3 Zakladatelé...3 Otevírací doba...4 Popis činností...4 Novinky 2010...5 Nejvýznamnější

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje 2014-2020 Mgr. Vladimíra Vyhnálková Kdo tvoří koncepci cestovního ruchu Jihočeského kraje? Kdo ji píše? KOLEGIUM CESTOVNÍHO RUCHU poradní orgán hejtmana Jčk, rozšířené

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2013 Příloha č. 9

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2013 Příloha č. 9 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 Příloha k účetní závěrce podle 39 vyhl. č. 504/2002 Sb. Destinační agentura České středohoří, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU NA ČESKÉ STRANĚ NOVÝ PLAVEBNÍ KANÁL Z HORNÍHO TOKU FLÁJSKÉHO POTOKA DO FREIBERSKÉ MULDY - KULTURNĚ NAUČNÁ STEZKA 11. DUBNA 2013, KLÍNY (HOTEL EMERAN) Projektoví partneři Základní informace

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2013 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje... 3 Informace... 3 Zakladatelé... 3 Otevírací doba... 4 Popis činností... 4 Projekt Vodácká

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti Koruna Vysočiny, z.s., Kancelář managementu destinace se sídlem Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem, IČ: 04415868

Více

Česko jede příprava na rok 2018

Česko jede příprava na rok 2018 Česko jede příprava na rok 2018 18. - 19. 10. 2017, České Budějovice Přesná adresa konání akce: B. Němcové 12/2 (budova ČEVAK), České Budějovice O pracovním semináři Je to už rok, co CzechTourism převzal

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

Název aktivity Krátký popis aktivity

Název aktivity Krátký popis aktivity Název aktivity Krátký popis aktivity Cíle a odůvodnění aktivity Krušnohorská bílá stopa Krušnohorská bílá stopa je sdružení neziskových subjektů, které společně od roku 2007 zajišťuje úpravu rekreační

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Kruh rodiny, o. p. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Kruh rodiny, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Kruh rodiny, o. p. s. KRUH RODINY, o. p. s. Sídlo společnosti: Prosecká 64, 190 00 Praha 9 IČ: 2083094 www.kruh-rodiny.cz Správní rada Předsedkyně: Ing. Helena Svárovská Člen: Monika

Více

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011 Realizace aktivit projektu Kladské pomezí Krajina příběhů 1 Pojďte se toulat úchvatnou krajinou, která je naplněna zajímavými příběhy. Krajinou, která umí vyprávět. Seznamte se s historií vojenských pevností,

Více

Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede

Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede Zápis z pracovního jednání Česko jede, které proběhlo dne 6.11. 2014 v Brně, v rámci veletrhu Sport Life a semináře Česko jede Přítomni: Jaroslav Martinek, Jitka Vrtalová, Ivana Popelová (Asociace měst

Více

Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR

Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR Setkání pracovníků CR, Dolní Kounice 29.-30. 10. 2009 Realizované projekty v rámci ROP NUTS II Jihovýchod (2007-2013) Kongresová, veletržní

Více

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 duben 2004 OBSAH ÚVOD... 3 POSLÁNÍ A ČINNOST IRER... 3 HLAVNÍ ČINNOST... 3 DOPLŇKOVÁ ČINNOST... 4 PŘEHLED ČINNOSTÍ VYKONÁVANÝCH V KALENDÁŘNÍM

Více

Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu

Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu ucelená nabídka turistických programů a produktů zaměřených na různé tematické oblasti nabídka turistických programů a produktů

Více

Zlatý pruh Polabí, o.p.s.

Zlatý pruh Polabí, o.p.s. MEMORANDUM o vzájemné spolupráci Memorandum o podpoře rozvoje vodního turismu na řece Labi a cestovního ruchu podél řeky Labe se zahrnutím všech jejích přítoků vychází ze současného stavu s cílem přispět

Více

Vinařská turistika na kole

Vinařská turistika na kole Vinařská turistika na kole Mgr. Eva Kvapilová www.vinarske.stezky.cz Moravské vinařské stezky www.vinarske.stezky.cz CHARAKTERISTIKA MVS Komplexní produkt pro: Cykloturisty (kteří si možná dají i sklenku

Více

NEJVÝZNAMNĚJŠÍ AKCE ÚSTECKÉHO KRAJE 2016

NEJVÝZNAMNĚJŠÍ AKCE ÚSTECKÉHO KRAJE 2016 NEJVÝZNAMNĚJŠÍ AKCE ÚSTECKÉHO KRAJE 2016 Název aktivity Krátký popis aktivity Cíle a odůvodnění aktivity Krušnohorská bílá stopa Krušnohorská bílá stopa je sdružení neziskových subjektů, které společně

Více

Dovolená na jižní Moravě

Dovolená na jižní Moravě Projekt byl spolufinancován Evropskou unií a Jihomoravským krajem V Dolních Dunajovicích dne 3. října 2008 Realizátor projektu: Mikulovsko, dobrovolný svazek obcí Místo realizace: NUTS 2 Jihovýchod, kraj

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 Strana 1 (celkem 7) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13

Akční plán na období Turistická oblast Opavské Slezsko Příloha č. 13 1. Síťování, destinační management Rozvoj kompetencí a podpora spolupráce (síťování) aktérů cestovního ruchu z veřejného, soukromého i neziskového sektoru v TO Opavské Slezsko. Organizace školení, seminářů

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 1 Obsah 1. Základní údaje o Nadačním fondu historického letectví ČSR... 3 2. Přehled o činnosti nadačního fondu v roce 2017... 4 3. Soupis nadačních darů přijatých v roce 2017...

Více

v oblasti cestovního ruchu v kraji Vysočina - turistický portál www.region-vysocina.cz

v oblasti cestovního ruchu v kraji Vysočina - turistický portál www.region-vysocina.cz Využití IT v oblasti cestovního ruchu v kraji Vysočina - turistický portál www.region-vysocina.cz Turistický portál kraje Vysočina www.region-vysocina.cz 2 Funkce:! nabídka, propagace, prezentace! neomezený

Více

Krušnohorská bílá stopa, o.s.

Krušnohorská bílá stopa, o.s. Krušnohorská bílá stopa, o.s. 2008 Vypracoval: Antonín Herzán, Petra Zavázalová - 1 - Váţená kolegyně a váţení kolegové, předkládáme Vám první výroční zprávu o činnosti našeho občanského sdruţení za období

Více

1 Všeobecné údaje o projektu

1 Všeobecné údaje o projektu 1 Všeobecné údaje o projektu 1.1 Název projektu Cykloregion Krušné hory - Propojení nadregionálních cyklotras v česko-německém Krušnohoří / Radregion Erzgebirge - Vernetzung der überregionalen Radrouten

Více

Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina

Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina Vyso ina Tourism, ísp vková organizace Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina Tomáš ihák, Vyso ina Tourism Konference Budování cyklotras v NSK Nitra, 22. 8. 2012 6.9.2012

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu PŘÍLOHA Č. 5 USNESENÍ A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu V regionu soudržnosti Severozápad byly přijaty v rámci výzvy/výzev od 25.11.2008 do 12.03.2009 projekty v následujících oblastech

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %!

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! cíl projektu: upoutat pozornost na jižní Moravu jako jedinečnou kongresovou a incentivní destinaci projekt

Více

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz Aktivity CCRJM březen 2013 Souhrn aktivit CCRJM Tvorba turistických produktů, programů, výletů Propagační materiály (distribuce), webové prezentace Fam tripy a press tripy domácí i zahraniční (Německo,

Více

KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY

KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY Andrea Pfeffer-Ferklová GM GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary,a.s. Předsedkyně správní rady karlovarské KAKT DŮVODY VZNIKU Karlovy Vary jako známá a v poslední době

Více

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu

PRAHA. Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu 4.10.2012 PRAHA Podpora cestovního ruchu ze strukturálních fondů Krátké zhodnocení přínosu strukturálních fondů pro rozvoj cestovního ruchu Osnova prezentace Co se podařilo zrealizovat v oblasti podpory

Více

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 1.3.2010 1 Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 Setkání u kulatého stolu na téma Jak dál rozvíjet cestovní ruch na Vysočině? Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava, 25. 2. 2010 1.3.2010

Více

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 vyhlášené Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism, Czech Film Commission a Asociací producentů v audiovizi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje ČESKÝ MERÁN obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČO: 26458420 VÝROČNÍ ZPRÁVA r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech

Více

Nad letošním ročníkem veletrhu převzali záštitu ministryně pro místní rozvoj ČR Ing.Karla Šlechtová a hejtman Libereckého kraje, Martin Půta.

Nad letošním ročníkem veletrhu převzali záštitu ministryně pro místní rozvoj ČR Ing.Karla Šlechtová a hejtman Libereckého kraje, Martin Půta. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 15. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2015, který se uskutečnil ve dnech 19. 21. března v Eurocentru v Jablonci

Více

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK 2016-2017 Zpracoval: Bc. Ilona Šnebergerová Bc. Filip Beránek 1 Obsah: 1. Úvod...3 2. Strategické cíle v oblasti cestovního ruchu...3 2.1. Zvýšení

Více

ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony

ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony ICT/EuroVelo 13 Stezka železné opony EuroVelo, ICT a GB www.eurovelo13.com Základní kriteria tvorby cyklotras EuroVelo min 1.000km dlouhé, min. 2 státy atraktivní a bezpečná trasa (vedená po obou stranách

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 345/2014. č. 321 ze dne 07.05.2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 345/2014. č. 321 ze dne 07.05.2014 č.j.: 345/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 321 ze dne 07.05.2014 Účast městské části Praha 3 na akci Pražské cyklozvonění 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 _ Organizační struktura agentury CzechTourism 15.5.2016 2 Odbor REGP a B2B Odbor REGP a B2B zajišťuje partnerství s regiony, státními i soukromými

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

Rámcový program činnosti Krkonoše - svazek měst a obcí v oblasti cestovního ruchu na rok 2007

Rámcový program činnosti Krkonoše - svazek měst a obcí v oblasti cestovního ruchu na rok 2007 Rámcový program činnosti Krkonoše - svazek měst a obcí v oblasti cestovního ruchu na rok 2007 Hlavní úkol: Zajištění realizace aktuálních priorit Programu rozvoje cestovního ruchu turistického regionu

Více

Strategické dokumenty Českosaského Švýcarska. Přehled výstupů

Strategické dokumenty Českosaského Švýcarska. Přehled výstupů Strategické dokumenty Českosaského Švýcarska Přehled výstupů Zadavatel České Švýcarsko o.p.s. Křinické nám. 1161/10, 407 46 Krásná Lípa, CZ Ve spolupráci s: Tourismusverband Sächsische Schweiz e. V. Bahnhofstrasse

Více