Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích"

Transkript

1 Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Slezák (Broumov), Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Grusman, p. Brandejs, Ing. Havrlant Pozdní příchod: p. Rosová Dřívější odchod: - Omluveni: - Ověřovatelé zápisu: p. Brandejs, Ing. Jirka Hosté: Ing. Stanislav Sedláček, Interes21 spol. s r.o. Ing. Irena Vaněčková, SÚS Královéhradeckého kraje p. Kříž, stavbyvedoucí M SILNICE P r o g r a m: 1. Zahájení 2. Volba ověřovatele zápisu schůze DSO Broumovsko 3. Koherentní uhlí Ing. Sedláček, Interes21 spol. s r.o. 4. Územní plány po novele stavebního zákona Ing. Kubalík, MěÚ Broumov 5. Městská policie Broumov nabídka spolupráce s obcemi p. Slezák, Město Broumov 6. Profesionalizace svazku obcí podání žádosti 7. Malé letní dovádění změna termínu 8. Různé a. Členské příspěvky b. Oprava stany c. Mopos

2 Z á p i s z j e d n á n í: 1. Zahájení P. Rejchrt přivítal starosty a předal slovo Mgr. Jansové jako starostce pořadatelské obce Heřmánkovice, která starosty přivítala a stručně seznámila starosty s úspěchy obce. Dále p. Rejchrt seznámil zúčastněné s programem členské schůze DSO Broumovsko, kde se z důvodu nemoci Ing. Kubalíka změní bod č. 4 za jiný a vyzval starosty k hlasování o odsouhlasení programu. Hlasování: 13 hlasů pro, nikdo proti, nikdo se nezdržel hlasování 2. Volba ověřovatele zápisu schůze DSO Broumovsko P. Rejchrt navrhnul za ověřovatele zápisu p. Brandejse a p. Jirku a vyzval zúčastněné k hlasování. Hlasování: 13 hlasů pro, nikdo proti, nikdo se nezdržel hlasování Příchod p. Rosová 3. Koherentní uhlí Ing. Sedláček, Interes21, spol. s.r.o. Ing. Sedláček seznámil starosty s poznatky ruských vědců zaměřené na využití kvantové fyziky pro zlepšení výhřevnosti uhlí a snížení množství produkovaných nebezpečných spalin uvolňovaných do ovzduší při hoření. Princip koherentního stavu uhlí je v tom, že se atomy uhlí donutí kmitat ve shodné frekvenci, což je koherentní stav. Předpokládá, že úspora uhlí pro vytápění může být až 15% a spalování bude kvalitnější, do ovzduší odejde méně škodlivin. Mezi uhlí se vloží speciálně upravená hliníková destička, která přijímá informaci z generátoru spinových částic a mění kmitání částic uhlí na koherentní kmitání. Navrhnul, aby starostové vybrali několik domácností v obci, kde to budou ochotni zkusit v topné sezóně Speciálně upravené hliníkové destičky by domácnosti dostaly k vyzkoušení zdarma. 4. SÚS Pasa Ing. Irena Vaněčková, SÚS Královéhradeckého kraje a p. Kříž, stavbyvedoucí realizační firmy M SILNICE p. Kříž starosty ubezpečil, že jeho firma celou zakázku zrealizuje za vysoutěženou částku. Stavební dozor bude provádět Ing. Vaněčková. P. Kříž sdělil další informace Úplná uzavírka silnice bude trvat 3 měsíce a musí skončit Měla by začít a skončit Je možné, že v případě dobrého počasí začne již a skončí K úplné uzavírce bude připojeno částečné omezení provozu v délce 4 týdny. Jeho termín zatím není stanoven, bude upřesněn podle průběhu stavebních prací. Oprava a rozšíření komunikace bude v úseku od propustku před odbočkou na Hony ve směru do Broumova až po Jetřichovskou křižovatku. Objížďka pro osobní auta povede přes Lachov a Bohdašín na Jetřichovskou křižovatku na Pasách a odtud do Broumova. Nákladní auta budou jezdit v obou směrech přes Hejtmánkovice. Starosta obce Hejtmánkovice p. Harasevič požádal o zvážení, zda by bylo možné jeden směr pro objížďku vést stejně jako objížďku pro osobní auta, tzn. mimo Hejtmánkovice.

3 Ing. Vaněčková sdělila, že na začátku realizace bude svolána schůzka pro starosty, správce sítí, zástupce veřejné dopravy (OREDO, CDS, P-TRANSPORT), záchranáře, kde se vše vysvětlí a budou zváženy veškeré možnosti. Oprava objízdné trasy proběhne v červenci. P. Kříž dále sdělil, že opravné práce mostku na silnici začnou hned, jakmile to počasí dovolí. Taky se budou koncem února kácet stromy. Několik stromů bude potřeba pokácet do cesty. Omezí to provoz, vždy pouze na nezbytně dlouho dobu. Ing. Vaněčková sdělila, že po koordinační schůzce obcím rozešle harmonogram prací, který bude pevný, a nebudou se v něm dělat další změny. Další otázky na Ing. Vaněčkovou byly na téma obchvat Police, přeložka části úseku silnice v Pěkově a v Bukovici. Obchvat Police zatím není ani projednán, přeložky jsou proúřadovány, stavební povolení ještě nenabyla právní moc. Opravy silnic se letos neplánují, nejsou na ně finance. Maximálně budou postupně opravovány opěrné zdi. Starostové se s Ing. Vaněčkovou a p. Křížem dohodli, že ji pozvou na další členskou schůzi, aby byli o průběhu stavby informováni. 5. Městská policie Broumov nabídka spolupráce s obcemi p. Slezák, místostarosta města Broumov P. Slezák informoval starosty, že v současné době má Městská policie Broumov uzavřeny veřejnoprávní smlouvy s Heřmánkovicemi a Šonovem. V rámci těchto smluv vykonávají potřebné úkony na objednávku obcí. Dále mají na centrální pult ochrany připojeny některé objekty z Božanova, Křinic, Heřmánkovic a další přibývají. P. Slezák nabídl starostům, že pokud bude zájem, navýší počet strážníků o dva, kteří budou k dispozici obcím. Toto navýšení by znamenalo 900 tis. Kč ročně a na tuto částku by se musely obce složit. Město Meziměstí v zastupitelstvu projednalo, že by byli sami schopni zaplatit polovinu až tři čtvrtiny této částky. Starostové ostatních obcí by se zapojili v případě, že příspěvek odsouhlasí jejich zastupitelstva. Úkony a finance za ně by byly stanoveny ve veřejnoprávních smlouvách. P. Rejchrt požádal p. Slezáka, aby obcím poslal nabídku, kde by podrobně rozepsal, co by strážníci v obcích mohli zajišťovat. Taky požádal o nabídku na napojení objektů dalších obcí na jejich centrální pult ochrany. Starosta obce Šonov pochválil Městskou policii Broumov a sdělil, že s ní mají dobré zkušenosti. 6. Profesionalizace svazku obcí podání žádosti Ing. Eliášová sdělila starostům, že podala žádost o podporu na provoz kanceláře DSO Broumovsko. Celkový rozpočet v žádosti na plat účetní a koordinátorky je ve výši Kč. Dotace činí max. 70 %, a její výše bude známa až po schválení Zastupitelstvem Královéhradeckého kraje. Starostové vzali informaci o podání žádosti o podporu na projekt DSO Broumovsko 2013 z dotačního programu Královéhradeckého kraje, dotačního titulu Podpora svazků obcí, na vědomí.

4 7. Malé letní dovádění změna termínu Po diskusi se starostové dohodli na změně termínu pořádání Malého letního dovádění. Původní termín poslední sobota v červenci se ruší a bude nahrazen novým termínem předposlední soboty v červnu. Letos se bude Malé letní dovádění konat Hlasování: 13 hlasů pro, nikdo proti, 1 se zdržel hlasování 8. Různé a. Členské příspěvky P. Rejchrt navrhnul, aby členské příspěvky na rok 2013 byly schváleny dle tabulky předložené obcím v průběhu roku 2012, tj. 20,- Kč / 1 osobu ,-Kč / obec, resp ,- Kč / město a 9 Kč / 1 osobu na podporu destinačního managementu Broumovska. Členské příspěvky budou stanoveny podle počtu obyvatel k Ing. Eliášová vyzvala starosty, aby ji informovali o počtu obyvatel. P. Rejchrt vyzval starosty k hlasování o výši členských příspěvků. Hlasování: 14 hlasů pro, nikdo proti, nikdo se nezdržel hlasování b. Oprava stany P. Rejchrt a p. Brandejs oznámili starostům, že velkokapacitní stany pořízené z projektu LEADER zatím nejsou opraveny. c. Varovný systém před povodněmi pro obce Broumovska S varovným systémem jsou v některých obcích problémy. Nelze spustit varovný signál z dispečinku HZS ve Velkém Poříčí, problémy jsou i s některými hladinovými čidly apod. Starostové se dohodli, že na příští členskou schůzi budou pozváni zástupci realizační firmy, aby zodpověděli jejich otázky. d. Úložiště datových údajů P. Rejchrt vyzval starosty, aby pro své obce zajistili úložiště datových údajů za výhodné ceny. Od března 2013 má být tato služba placená. e. Konference o financování svazků obcí Konference se za DSO Broumovsko zúčastní p. Rejchrt a p. Brandejs a ostatní starosty budou o jejím průběhu informovat. f. Svaz měst a obcí P. Rejchrt sdělil starostům, že 6. a 7. června 2013 bude v Českých Budějovicích pořádán Sněm Svazu měst a obcí ČR. Navrhnul, aby letos na tento celostátní sněm jeli všichni starostové Broumovska. g. Zelená úsporám P. Rejchrt sdělil, že patrně nebude v letošním roce možné, aby občané žádali podporu na výměnu kotlů na vytápění pro své rodinné domy. Pravděpodobně půjde podpora pouze k právnickým osobám. h. Veřejná správa Další informací je zvažování možnosti převodu výkonu státní správy z obcí a pověřených obcí na obce s rozšířenou působností. Na obcích by měl zůstat Czech Point a přihlašování k trvalému pobytu.

5 i. Křesťanská mládež Tato organizace oslovila DSO Broumovsko a nabídla v letních měsících pomoc občanům, kteří to potřebují. Nabízejí, že jsou schopni natřít ploty, posekat zahrady, upravit hroby na hřbitovech atd. Obcím zašlou informační leták a starostové ho mohou zařadit do zpravodajů. Pomoc by byla týden od j. Veřejně prospěšné práce P. Rejchrt sdělil, že podle dosavadních informací z Úřadu práce v Hradci Králové se začíná rozjíždět podpora Veřejně prospěšných prací. V této době probíhá poslední posouzení nových podmínek pro Veřejnou službu, kterou nahradí jiný produkt. Vykonavatelé Veřejné služby budou dostávat odměnu. Vyzval starosty, aby požádali o přidělení pracovníků na Veřejně prospěšné práce. Částka na vedoucího čety by měla být cca 15 tisíc Kč, na ostatní členy pracovní skupiny cca 8 tis. Kč. Projednání podmínek má na Úřadech práce proběhnout v únoru, zahájení prací má být od k. Veřejná doprava na Broumovsku P. Rejchrt informoval, že podle některých informací z Královéhradeckého kraje, by obce měly přispívat na dopravní obslužnost. Nyní obce přispívají na spoje, které kraj nechce provozovat. Záměrem je, aby se obce podílely na ztrátě kraje z veřejné dopravy. Starostové si sdělili různé zkušenosti s možností podpory dopravní obslužnosti a požádali, aby na další schůzi DSO Broumovsko byli pozváni radní Královéhradeckého kraje zodpovědný za dopravu a ředitel Regionální dopravy Královéhradeckého kraje OREDO. l. Školení starostů Rozvoj odborných dovedností P. Rejchrt oznámil starostům, že je možné podat žádost o podporu z programu Ministerstva pro místní rozvoj, dotační titul 3 Podpora spolupráce obcí na obnově a rozvoji venkova. Žádost zpracuje Ing. Eliášová a bude zaměřena na zdokonalování vystupování a komunikace, zlepšení manažerských dovedností zástupců obcí a na zlepšení orientace v dotačních titulech. Hlasování: 14 hlasů pro, nikdo proti, nikdo se nezdržel hlasování Příští schůze DSO Broumovsko se bude konat ve čtvrtek od 9.00 hodin v Martínkovicích, místo bude upřesněno. V Heřmánkovicích dne Zapsala Ing. Yvona Eliášová

6 U S N E S E N Í Č. 1/2013 členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích Členská schůze I. s c h v a l u j e I.I. I.II. I.III. I.IV. I.V. program členské schůze DSO Broumovsko 1/2013 se změnou bodu č. 4., viz zápis za ověřovatele zápisu p. Brandejse a Ing. Jirku změnu termínu konání Malého letního dovádění na předposlední sobotu v červnu výši členských příspěvků na rok 2013 dle přiložené tabulky podání žádosti o podporu z programu Ministerstva pro místní rozvoj, dotační titul 3 Podpora spolupráce obcí na obnově a rozvoji venkova pro projekt Rozvoj odborných dovedností starostů obcí DSO Broumovsko I.VI. I. b e r e n a v ě d o m í II.I. podání žádosti o podporu z programu Královéhradeckého kraje Profesionalizace svazku měst a obcí na projekt DSO Broumovsko 2013 V Heřmánkovicích dne Milan Brandejs místopředseda DSO Karel Rejchrt předseda DSO

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 9. 6. 2016 v Jetřichově Přítomni: p. Rejchrt, Ing. Havrlant, Mgr. Mücková, p. Rosová, p. Králová, Bc. Grusman, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov),

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 8. 2013 v Adršpachu Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko v Božanově.

Z á p i s. z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko v Božanově. Z á p i s z členské schůze dobrovolného svazku obcí Broumovsko 11. 11. 2010 v Božanově. Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Brandejs, p. Hermonová, p. Rosová, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Grusman

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne ve Vernéřovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne ve Vernéřovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 1. 11. 2011 ve Vernéřovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, p. Novák, P.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko v Martínkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko v Martínkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko 1. 3. 2011 v Martínkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 3. 2012 v Teplicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Gabrielová (Heřmánkovice), p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 13. 11. 2014 v Martínkovicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 10. 2017 v Adršpachu Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, Bc. Grusman Pozdní

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 10. 5. 2016 v Hynčicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 29. 11. 2012 v Broumově Přítomni: p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Černý (Křinice), Ing, Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 24. 1. 2012 v Meziměstí Přítomni: p. Cahová, P. Rejchrt, P. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Chráska (Jetřichov, místostarosta), p. Rosová, Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 18. 12. 2012 v Broumově Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hynčicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 28. 2. 2012 v Hynčicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Hermonová, p. Doležal, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Grusman, p.

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Teplice nad Metují ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 13. 12. 2016 Přítomni:

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Martínkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 14. 3. 2013 v Martínkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Gabrielová (Heřmánkovice), p. Harasevič, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Jednání Rady města Broumova č. 68 ze dne 5. června 2013

Jednání Rady města Broumova č. 68 ze dne 5. června 2013 Jednání Rady města Broumova č. 68 ze dne 5. června 2013 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Pavel Fröde, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, MUDr. Jiří Veselý, Arnošt Obst a Ing. Eva

Více

Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012

Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012 Jednání Rady Města Broumova č. 35 ze dne 1. února 2012 Přítomni: pan Milan Kotrnec, pan Kamil Slezák, pan Arnold Vodochodský, Mgr. Jiří Ringel, MUDr. Jiří Veselý, pan Pavel Fröde, pan Arnošt Obst a Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 5. 4. 2016 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 9. 2012 v Božanově Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, p. Harasevič, p. Hermonová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák, p. Brandejs Pozdní

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hejtmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Hejtmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 4. 2014 v Hejtmánkovicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Grusman,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 11. 2016 v Šonově Přítomni: p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Bc. Grusman, p. Brandejs,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 29. 11. 2011 v Křinicích Přítomni: p. Cahová, p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Doležal, p. Rosová, Ing. Jirka, p.

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Vernéřovice ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 23. 8. 2016 Přítomni: p. Urban,

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 Místo: Hejtmánkovice ZÁPIS ZE SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 29. 6. 2017 Přítomni: p.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Heřmánkovicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 11. 4. 2017 v Heřmánkovicích Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Gorgan, p. Rosová, Mgr. Mücková,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích nad Metují

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Teplicích nad Metují Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 9. 2017 v Teplicích nad Metují Přítomni: p. Rejchrt, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Adršpachu Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 26. 1. 2017 v Adršpachu Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Šonově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 20. 2. 2014 v Šonově Přítomni: p. Kozár (Adršpach), p. Rejchrt, p. Kotrnec, Mgr. Jansová, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p. Novák,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Křinicích Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 21. 7. 2016 v Křinicích Přítomni: p. Urban, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, Bc. Grusman, p.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Meziměstí

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Meziměstí Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 27. 9. 2016 v Meziměstí Přítomni: p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p.. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková, p.

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 22. 3. 2018 v Božanově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 2. 3. 2017 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka, Mgr. Mücková,

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008.

Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Jednání Rady města Broumova č. 52 ze dne 26. listopadu 2008. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Slezák, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : ------------- Pozdní příchod:

Více

Z á p i s. z 2. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne od 9 00 hod.

Z á p i s. z 2. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne od 9 00 hod. Z á p i s z 2. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 1. 2013 od 9 00 hod. v budově Regiocentra Nový pivovar, Pivovarské nám. 1245, Hradec Králové v zasedací

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Božanově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 14. 1. 2016 v Božanově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Abely (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z á p i s. z 1. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne od hod.

Z á p i s. z 1. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne od hod. Z á p i s z 1. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. 12. 2012 od 13 00 hod. v budově Regiocentra Nový pivovar, Pivovarské nám. 1245, Hradec Králové v zasedací

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Broumově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 2. 5. 2018 v Broumově Přítomni: p. Urban, p. Rejchrt, Ing. Bitnar, p. Králová, p. Harasevič, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov), p. Rosová, Ing. Jirka,

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 6

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 6 ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 6 konané dne 18. 2. 2016 v 13:30 Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Zadání znaleckých posudků na odhady

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. února 2015

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. února 2015 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 23. února 2015 Přítomni: Ivana Vlková, Kateřina Pudivítrová, Michaela Jůzková, Jana Marešová, Josef Novák, Vladimír Šíma, Josef Lácha

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 1. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Předsednictvo 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í ze 41. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 16. 9.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Roman Klouzek, Petr Hrdý, Pavlína

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Svaz chovatelů českého teplokrevníka z.s. (SCHČT) IČ:

Svaz chovatelů českého teplokrevníka z.s. (SCHČT) IČ: Zápis z jednání předsednictva Svazu chovatelů českého teplokrevníka, z.s. ze dne 05.02.2018 Místo jednání: Praha Datum a čas jednání: 05.02.2018, od 15,00 hod. do 18,00 hod.. Přítomní: Nepřítomní: předsednictvo

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 4. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 31. 3. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Občasník Křinice prosinec 2006

Občasník Křinice prosinec 2006 Občasník Křinice prosinec 2006 OBČASNÍK KŘINIC Ročník prosinec/2006 Vydává OÚ Křinice Pokračování z minulého čísla Když školní budova (č.p.184) podle říšského školního zákona z 19. května 1869 nevyhovovala,

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018

Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018 Jednání Rady města Broumov č. 93 ze dne 5. března 2018 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva

Více

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017 OBEC ČAKOV Tatouňovice 5, 25724 Chocerady cakov@chopos.cz ID eenaxid IČ 00231541 Z á p i s Č.4 /2017 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 6. 12. 2017 od 19, 00 hodin v kanceláři

Více

Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015

Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015 Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015 Zahájeno: v 16:30 hod. Přítomni: Mgr. Jaroslav Pošta, Mgr. Jan Bejček, Iva Pencová, Ing. Křižan Michal, Ing.Fojt Stanislav Omluveni:

Více

Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016

Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016 Jednání Rady města Broumov č. 52 ze dne 5. září 2016 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Mgr. Eva Bilíková, Monika Mrštinová, Ing. Eva Blažková,

Více

Z á p i s. 1. Zahájení, přivítání přítomných, představení a schválení přizvaných hostů, schválení programu jednání, volba ověřovatele zápisu

Z á p i s. 1. Zahájení, přivítání přítomných, představení a schválení přizvaných hostů, schválení programu jednání, volba ověřovatele zápisu Z á p i s ze 17. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 28. 4. 2015 od 9.00 hod. v RegioCentru Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Police nad Metují, Suchý Důl, Velké Petrovice, Žďár nad Metují, Bezděkov nad Metují, Bukovice, Česká Metuje, Machov

Police nad Metují, Suchý Důl, Velké Petrovice, Žďár nad Metují, Bezděkov nad Metují, Bukovice, Česká Metuje, Machov ZÁPIS Z 4. ZASEDÁNÍ DOBROVOLNÉHO SVAZKU OBCÍ POLICKA V ROCE 2016 konaného dne 24. listopadu 2016 od 15 hod. v restauraci Obecní dům v Machově na náměstí Přítomní členové: V. Friml, Ing. J. Krtička, Mgr.

Více

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání: Dne 17. června 2005 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 10.00 hod. do 14.00 hod. Přítomni:

Více

Z Á P I S. Za ověřovatele zápisu byli navrženi a schváleni: Gustav Grün a Ing. Luboš Horák. Hlasování: 15 pro - schváleno.

Z Á P I S. Za ověřovatele zápisu byli navrženi a schváleni: Gustav Grün a Ing. Luboš Horák. Hlasování: 15 pro - schváleno. Z Á P I S z 11. mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č. p. 123 Přítomni: dle prezenční listiny 15 členů Program:

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

v sále místního hostince. Program zasedání a jeho termín bude ještě upřesněn na vývěsce obecního úřadu. Ve Světí 23. 3. 2009

v sále místního hostince. Program zasedání a jeho termín bude ještě upřesněn na vývěsce obecního úřadu. Ve Světí 23. 3. 2009 Zápisy a usnesení ze schůzí obecního zastupitelstva V sekci " Usnesení " budou uveřejňovány zápisy a usnesení ze schůzí zastupitelstva obce. Připojený soubor ke stažení č. 1: Zápis č. 1.doc (velikost:

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 3.12.2012 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 6. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 12. 2014, Hajnice Přítomni: Dorazili později: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, P. Červený, M. Klapka, B.

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

3. Smlouva o výpůjčce žací traktor zn. John Deer LTR 180 schvaluje 02/98/10 Majetkové záležitosti - byty schvaluje 03/98/10 Projekty

3. Smlouva o výpůjčce žací traktor zn. John Deer LTR 180 schvaluje 02/98/10 Majetkové záležitosti - byty schvaluje 03/98/10 Projekty Jednání Rady města Broumova č. 98 ze dne 19. července 2010. Přítomni: JUDr. Růčková, pan Uzel, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : Bc. Franc, Mgr. Schejbalová Pozdní příchod: pan

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Místní akční skupina Broumovsko+ Výroční zpráva 2006

Místní akční skupina Broumovsko+ Výroční zpráva 2006 Místní akční skupina Broumovsko+ Výroční zpráva 2006 Obsah: 1. Kontaktní údaje.. str. 2 2. Představení. str. 3 3. Členská základna. str. 4-5 4. Činnost v roce 2006. str. 6-7 1. Kontaktní údaje Místní akční

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec Heřmanice Heřmanice 2, Frýdlant. Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec Heřmanice Heřmanice 2, 464 01 Frýdlant Zápis č. 1/2018 Ze zasedání zastupitelstva obce dne 7. 2. 2018 Přítomní členové OZ: Vladimír Stříbrný, Iva Andrová, Josef Zadák, Roman Šimek, Taťána Maršounová

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Stanislav Kahuda, Josef Lácha

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 12/2016

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 12/2016 ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 12/2016 konané dne 13. 9. 2016 v 9:00 Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Rozčtové opatření č.3 3. Výběrové

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. COLAS CZ, a.s. Provoz Hradec Králové Petra Jilemnického 21 503 01 Hraec Králové

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. COLAS CZ, a.s. Provoz Hradec Králové Petra Jilemnického 21 503 01 Hraec Králové Krajský úřad Královéhradeckého kraje COLAS CZ, a.s. Provoz Hradec Králové Petra Jilemnického 21 503 01 Hraec Králové Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 13.4.2011 7769/DS/2011/MT

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Z á p i s z mimořádného jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 13.10.2008.

Z á p i s z mimořádného jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 13.10.2008. Z á p i s z mimořádného jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 13.10.2008. Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Josef Brouček Omluven:

Více