ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY"

Transkript

1 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem KONTINUÁLNÍ SYSTÉMY PRO PŘÍPRAVU BIOMASY - CEITEC MU II. vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon o VZ) 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY a) Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny Zakázka Kontinuální systémy pro přípravu biomasy CEITEC MU II. je zadávána a financována z Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace v rámci projektu CEITEC středoevropský technologický institut, registrační číslo projektu CZ.1.05/1.1.00/ Jejím cílem je naplnění plánovaného účelu projektu, který společně připravují nejvýznamnější brněnské univerzity a výzkumné instituce, a to vybudování evropského centra excelence v oblasti věd o živé přírodě a pokročilých materiálů a technologií. b) Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kontinuálních systémů pro přípravu bakteriální a kvasinkové biomasy. Kontinuální systém (č. 1) se skládá ze dvou položek, první je in situsterilizovatelnýfermentor a druhý chlazená průtoková centrifuga (dílčí plnění 1). Druhý kontinuální systém (č. 2) se skládá ze tří položek - dvou in situsterilizovatelnýchfermentorů a chlazené průtokové centrifugy (dílčí plnění 2). Přístroji budou vybaveny laboratoře programů Genomika a proteomika rostlinných systémů (č.1) a Strukturní biologie projektu CEITEC - Středoevropského technologického institutu (č. 2). c) Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele In situsterilizovatelnýfermentor (dílčí plnění 1A, 2A+B) bude sloužit pro kultivaci bakterií a kvasinek, které nesou gen pro studovaný protein a umožňují produkci kódovaného proteinu. Fermentor přispěje ke zvýšení produkce biomasy a tím i k získání vysokých výtěžků studovaných proteinů. Současně bude fermentor sloužit k automatické kontrole a úpravě základních parametrů buněčné kultury během jejího růstu (př. ph, teplota, koncentrace rozpuštěného kyslíku), díky čemuž bude možno standardizovat kultivační podmínky a dosáhnout vysoké reprodukovatelnosti. Průtoková centrifuga (dílčí plnění 1B a 2C) bude sloužit k separaci biomasy. S fermentorem bude vytvářet kontinuální systém, čímž zvýší efektivitu práce snížením náročnosti na obsluhu a zkrácením času separace.

2 Přístroje díky svým výhodným vlastnostem významně přispějí ke splnění cílů výše zmíněných programů. d) Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Předmět veřejné zakázky bude realizován na základě smlouvy o dodávce přístrojů, jež bude uzavřena s vybraným dodavatelem po ukončení zadávacího řízení a výběru nejvhodnějšínabídky. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky je uveden v zadávací dokumentaci. Projekt jako celek bude ukončen nejpozději do e) Popis rizik souvisejících s plněním veřejné zakázky, která zadavatel zohlednil při stvení zadávacích podmínek Zadavatel spatřuje riziko zejména v prodlení se zadáním zakázky, čímž může být částečně ohroženy plánované cíle projektu CEITEC. 2. ODŮVODNĚNÍ POŽADAVKŮ NA TECHNICKÉ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Zadavatel nepožaduje předložení seznamu významných dodávek, ze kterého by vyplývalo, že finanční hodnota všech významných dodávek je v souhrnu minimálně trojnásobek předpokládané hodnoty veřejné zakázky. 3. ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ OBCHODNÍCH PODMÍNEK Zadavatel dále nemá potřebu zdůvodnit zvláštní vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu ke svým potřebám a k rizikům souvisejícím s plněním veřejné zakázky. 4. ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK Zadavatel dále zdůvodňuje vymezení technických podmínek veřejné zakázky vevztahu ke svým potřebám a k rizikům souvisejícíms plněním veřejné zakázky. Zdůvodnění jednotlivých požadavků je uvedeno v příloze tohoto dokumentu. 5. ODŮVODNĚNÍ STANOVENÍ ZÁKLADNÍCH A DÍLČÍCH HODNOTÍCÍCH KRITÉRIÍ A ZPŮSOBU HODNOCENÍ NABÍDEK Zadavatel dále zdůvodňuje stvení základních a dílčích hodnotících kritérií ve vztahu ke svým potřebám. Zadavatel zvolil jako základní hodnotící kritérium nejnižší nabídkovou cenu, neboť při dodržení stvených technických podmínek je toto kritérium dostatečnou zárukou výběru kvalitní nabídky za nejnižší cenu. V Brně, dne Mgr. Jan Sedláček Manažer veřejných zakázek CEITEC MU

3 Příloha č. 1 - odůvodnění vymezení technických podmínek PODROBNÉ ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK dílčí plnění 1A: Fermentor SIP (sterilizable-in-place) Základní požadavky zadavatele Je požádováno dodání nového fermentoru s možností separace biomasy. Fermentor bude sloužit pro kultivaci bakterií, které nesou gen pro studovaný protein a umožňují produkci kódovaného proteinu. Tento přístroj bude využíván ke zvýšení jak výtěžků biomasy, tak výtěžků studovaného proteinu. Současně bude fermentor sloužit k automatické kontrole a úpravě základních parametrů buněčné kultury během jejího růstu (př. ph, teplota, koncentrace rozpuštěného kyslíku), díky čemuž bude možno standardizovat kultivační podmínky a dosáhnout co možná nejvyššího výtěžku. Produkované proteiny budou dále izolovány pomocí chromatografie na FPLC a podrobeny funkční a strukturní analýze. Požadované technické a funkční vlastnosti Požadovaná hodnota Zdůvodnění parametrů Systém odpovídající platným normám CSN a EN (ASME/CE certifikát) aplikovatelných pro zařízení daného účelu Kompaktní ocelová reakční nádoba, automaticky sterilizovatelná na laboratorním stole bez nutnosti využití autoklávu Pracovní objem reakční nádoby cca 2-5l Reakční nádoba vybavená regulací dodávky až 4 druhů plynů Automatické řízení průtoku plynu Reakční nádoba vybavená minimálně 3 dávkovacími pumpami a s připojením dvou dalších externích pump nebo automatického dávkovače vzorku, z nichž jedna by měla být schopna v krátké době přečerpat kultivované médium do fermentoru a z fermentoru. Kontrola a automatické úpravy ph, koncentrace rozpuštěného O 2, teploty, rychlosti míchání a hladiny pěny Kontinuální měření optické hustoty biomasy Turbína typu Rushton jako standard, možnost dodání i jiných typů turbín cca 0,5-30 SLPM Nutné pro kompatibilitu se stávajícími systémy, které vyhovují uvedeným platným normám. Možnost sterilizace v místě provozu umožní snazší manipulaci s nádobou, která by měla být odolná vůči změnám tlaku a teploty. Objem nádoby je vhodný pro vědecké i výukové účely. růstumikrobiální biomasy. Nutnost pracovat v automatickém režimu. Nutnost udržovat optimální podmínky kultivace, automatická indukce exprese po dosažení určité denzity s možností doplnění aditiv potřebných pro optimální nárůst biomasy. Rychlost přečerpání kultivačního média je důležitá pro rychlou manipulaci s biomasou produkující proteiny citlivé na rychlou degradaci. růstumikrobiálníbiomasy. Pro zajištění reprodukovatelnosti růstu biomasypro vědecké i výukové účely. Vhodný typ pro kultivaci jak bakterií, tak i kavasinek.

4 Účinný systém ohřívání a chlazení, zařízení musí umožňovat práci při teplotě v reakční nádobě C Chladič výstupních plynů z nádoby fermentoru Dostatečné množství vstupů a výstupů ve víku kultivační nádoby pro manuální sterilní odběr vzorků během kultivace a přídavek reagencií Sofistikované řízení procesů, možnost programování, sledování a regulace kultivačního procesu, prostorný barevný displej Minimálně 2 USB porty a možnost připojení dalších zařízení (další pumpy, váhy, sondy) Software umožňující řízení kultivačního procesu z více externích PC prostřednictvím síťového připojení, uchovávání a export dat do PC, umožňující zpracování do grafů a prezentace PC s pamětí alespoň 2 GB RAM (pokud bude 4GB tím lépe), desktop s RS 232 portem, nebo laptop, hard disk 500 GB, anglická verze programů, Windows 7 Homeedition anebo 7 Premium, s monitorem 21/22 palců, klávesnicí a myší. Připojení fermentoru k zařízení pro oddělení biomasy od média (průtoková centrifuga). Rychlé a spolehlivé napojení fermentoru na průtokovou centrifugu přes hadičku systémem např. bajonet Instalace přístroje včetně softwaru a ověření jejich funkčnosti, spolu s instalací napojení přístroje na vodu, chlazené médium, stlačený vzduch, různé plyny a elektřinu Chybová hlášení prostřednictvím GSM brány na zadaná (3-5) telefonní čísla Servisní balíček souprava náhradních dílů (hadice, ventily, záslepky, atd.) >5 Stabilita a rozpustnost proteinů je závislá na teplotě růstu mikroorganismu a je jedním z důležitých faktorů výtěžnosti proteinů. Práce v uzavřené místnosti. Vědecké účely. Vědecké a experimentální účely, nutnost použití různých protokolů ke kultivaci. Možnost aktualizovat systém dle potřeb experimentátorů. Možnost vzdáleného přístupu z jiných PC pro 24 hod. provoz a kontrolu systému. Požadovaný výkon je nutný k řešení úloh vyplývajících z potřeb výzkumu prováděného na pracovišti zadavatele. Rychlost zpracování biomasy je důležitá pro rychlou manipulaci s proteiny zvláště citlivými na rychlou degradaci. Nutnost uvedení přístroje do chodu a zaškolení personálu. Provoz systému bude 24-hodinový a fermentace mohou probíhat i několik dnů. Dojde-li k poškození snadno vyměnitelných součástí přístroje (prasknutí hadice), servisní balíček umožní rychlou výměnu bez ukončení kultivačního procesu.

5 Napětí V Musí vyhovovat ČS normám. PODROBNÉ ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK dílčí plnění 1B: Chlazená průtoková centrifuga Základní požadavky zadavatele Je požadována dodávka chlazené průtokové centrifugy. Přístroj bude sloužit k separaci biomasy. Požadované technické a funkční vlastnosti Požadovaná hodnota Zdůvodnění parametrů Ocelová nádoba Nominální obsah cca 0.25 l Nádoba by měla být odolná vůči změnám tlaku a teploty. Pro zajištění co nejmenších ztrát značených proteinů. Max. dosažitelná rychlost > rpm Účinnost separace Odstředivá síla g Účinnost separace Maximální průtok l/h Rychlost zpracování biomasy. Regulace otáček max Z důvodu použití různých mikroorganismů. Chladící spirála Z důvodů stability a citlivosti proteinů produkovaných v biomase. Výška centrifugy 75cm Pro optimální manipulaci na stole. PTFE folie ke snadnému vyjmutí buněčné hmoty Příkon 350 W Pro snadnou a rychlou manipulaci s buněčnou hmotou. Nízká spotřeba energie umožňuje efektivní provoz PODROBNÉ ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK dílčí plnění 2A: Fermentor SIP (sterilizable-in-place) + náhradní nádoba Základní požadavky zadavatele Je požadováno dodání nového fermentoru s možností separace biomasy. Fermentor bude sloužit pro kultivaci bakterií a kvasinek, které nesou gen pro studovaný protein a umožňují produkci kódovaného proteinu. Tento přístroj bude využíván ke zvýšení jak výtěžků biomasy, tak výtěžků studovaného proteinu. Současně bude fermentor sloužit k automatické kontrole a úpravě základních parametrů buněčné kultury během jejího růstu (př. ph, teplota, koncentrace rozpuštěného kyslíku), díky čemuž bude možno standardizovat kultivační podmínky a dosáhnout co možná nejvyššího výtěžku. Produkované proteiny budou dále izolovány pomocí chromatografie na FPLC a podrobeny funkční a strukturní analýze. Požadované technické a funkční vlastnosti Požadovaná hodnota Zdůvodnění parametrů

6 Systém odpovídající platným normám CSN a EN (ASME/CE certifikát) aplikovatelných pro zařízení daného účelu Kompaktní ocelová reakční nádoba, automaticky sterilizovatelná na laboratorním stole bez nutnosti využití autoklávu Pracovní objem reakční nádoby cca 2-5l Reakční nádoba vybavená regulací dodávky až 4 druhů plynů Automatické řízení průtoku plynu Reakční nádoba vybavená minimálně 3 dávkovacími pumpami a s připojením dvou dalších externích pump nebo automatického dávkovače vzorku, z nichž jedna by měla být schopna v krátké době přečerpat kultivované médium do fermentoru a z fermentoru. Kontrola a automatické úpravy ph, koncentrace rozpuštěného O 2, teploty, rychlosti míchání a hladiny pěny Kontinuální měření optické hustoty biomasy Turbína typu Rushton jako standard, možnost dodání i jiných typů turbín Účinný systém ohřívání a chlazení, zařízení musí umožňovat práci při teplotě v reakční nádobě C Chladič výstupních plynů z nádoby fermentoru Dostatečné množství vstupů a výstupů ve víku kultivační nádoby pro manuální sterilní odběr vzorků během kultivace a přídavek reagencií Sofistikované řízení procesů, možnost programování, sledování a regulace kultivačního procesu, prostorný barevný displej Minimálně 2 USB porty a možnost připojení dalších zařízení (další pumpy, váhy, sondy) cca 0,5-30 SLPM >5 Nutné pro kompatibilitu se stávajícími systémy, které vyhovují uvedeným platným normám. Možnost sterilizace v místě provozu umožní snazší manipulaci s nádobou, která by měla být odolná vůči změnám tlaku a teploty. Objem nádoby je vhodný pro vědecké i výukové účely. růstumikrobiální biomasy. Nutnost pracovat v automatickém režimu. Nutnost udržovat optimální podmínky kultivace, automatická indukce exprese po dosažení určité density s možností doplnění aditiv potřebných pro optimální nárůst biomasy. Rychlost přečerpání kultivačního média je důležitá pro rychlou manipulaci s biomasou produkující proteiny citlivé na rychlou degradaci. růstumikrobiální biomasy. Pro zajištění reprodukovatelnosti růstumikrobiální biomasypro vědecké i výukové účely. Vhodný typ pro kultivaci jak bakterií tak i kvasinek. Stabilita a rozpustnost proteinů je závislá na teplotě růstu mikroorganismu a je jedním z důležitých faktorů výtěžnosti proteinů. Práce v uzavřené místnosti. Vědecké a experimentální účely. Vědecké a experimentální účely, nutnost použití různých protokolů ke kultivaci. Možnost aktualizovat systém dle potřeb experimentátorů.

7 Software umožňující řízení kultivačního procesu z více externích PC prostřednictvím síťového připojení, uchovávání a export dat do PC, umožňující zpracování do grafů a prezentace PC s pamětí alespoň 2 GB RAM (pokud bude 4GB tím lépe), desktop s RS 232 portem, nebo laptop, hard disk 500 GB, anglická verze programů, Windows 7 Home edition anebo 7 Premium, s monitorem 21/22 palců, klávesnicí a myší. Připojení fermentoru k zařízení pro oddělení biomasy od média (průtoková centrifuga). Rychlé a spolehlivé napojení fermentoru na průtokovou centrifugu přes hadičku systémem (např. bajonet) Instalace přístroje včetně softwaru a ověření jejich funkčnosti, spolu s instalací napojení přístroje na vodu, chlazené médium, stlačený vzduch, různé plyny a elektřinu Chybová hlášení prostřednictvím GSM brány na zadaná (3-5) telefonní čísla Kompletní náhradní ocelová nádoba pro kultivaci kvasinek Servisní balíček-souprava náhradních dílů (hadice, ventily, záslepky, atd.) Pevný laboratorní stůl schopný nést dva fermentory s průtokovou centrifugou Možnost vzdáleného přístupu z jiných PC pro 24 hod. provoz a kontrolu systému. Požadovaný výkon je nutný k řešení úloh vyplývajících z potřeb výzkumu prováděného na pracovišti zadavatele. Rychlost zpracování biomasy je důležitá pro rychlou manipulaci s proteiny zvláště citlivými na rychlou degradaci. Nutnost uvedení přístroje do chodu a zaškolení personálu. Provoz systému bude 24-hodinový a fermentace mohou probíhat i několik dnů. Jedna nádoba pro kultivaci bakterií, druhá pro kultivaci kvasinek. Dojde-li k poškození snadno vyměnitelných součástí přístroje (prasknutí hadice), servisní balíček umožní rychlou výměnu bez ukončení kultivačního procesu. Dva fermentory by měly být umístěny na pracovním stole, aby byl jednoduchý přístup k ovládacím prvkům přístroje. Protože se jedná o relativně těžké přístroje, které mohou být vystaveny vibracím průtokovou centrifugou, je pevný laboratorní stůl nutností. Napětí V Musí vyhovovat ČS normám. PODROBNÉ ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK dílčí plnění 2B: Fermentor SIP (sterilizable-in-place) Základní požadavky zadavatele

8 Je požadováno dodání nového fermentoru s možností separace biomasy. Fermentor bude sloužit pro kultivaci bakterií, které nesou gen pro studovaný protein a umožňují produkci kódovaného proteinu. Tento přístroj bude využíván ke zvýšení jak výtěžků biomasy, tak výtěžků studovaného proteinu. Současně bude fermentor sloužit k automatické kontrole a úpravě základních parametrů buněčné kultury během jejího růstu (př. ph, teplota, koncentrace rozpuštěného kyslíku), díky čemuž bude možno standardizovat kultivační podmínky a dosáhnout co možná nejvyššího výtěžku. Produkované proteiny budou dále izolovány pomocí chromatografie na FPLC a podrobeny funkční a strukturní analýze. Požadované technické a funkční vlastnosti Požadovaná hodnota Zdůvodnění parametrů Systém odpovídající platným normám CSN a EN (ASME/CE certifikát) aplikovatelných pro zařízení daného účelu Kompaktní ocelová reakční nádoba, automaticky sterilizovatelná na laboratorním stole bez nutnosti využití autoklávu Pracovní objem reakční nádoby cca 2-5l Reakční nádoba vybavená regulací dodávky až 4 druhů plynů Automatické řízení průtoku plynu Reakční nádoba vybavená minimálně 3 dávkovacími pumpami a s připojením dvou dalších externích pump nebo automatického dávkovače vzorku, z nichž jedna by měla být schopna v krátké době přečerpat kultivované médium do fermentoru a z fermentoru. Kontrola a automatické úpravy ph, koncentrace rozpuštěného O 2, teploty, rychlosti míchání a hladiny pěny Kontinuální měření optické hustoty biomasy Turbína typu Rushton jako standard, možnost dodání i jiných typů turbín Účinný systém ohřívání a chlazení, zařízení musí umožňovat práci při teplotě v reakční nádobě C Chladič výstupních plynů z nádoby fermentoru cca 0,5-30 SLPM Nutné pro kompatibilitu se stávajícími systémy, které vyhovují uvedeným platným normám. Možnost sterilizace v místě provozu umožní snazší manipulaci s nádobou, která by měla být odolná vůči změnám tlaku a teploty. Objem nádoby je vhodný pro vědecké i výukové účely. růstumikrobiální biomasy. Nutnost pracovat v automatickém režimu. Nutnost udržovat optimální podmínky kultivace, automatická indukce exprese po dosažení určité density s možností doplnění aditiv potřebných pro optimální nárůst biomasy. Rychlost přečerpání kultivačního média je důležité pro rychlou manipulaci s biomasou produkující proteiny citlivé na rychlou degradaci. růstumikrobiální biomasy. Pro zajištění reprodukovatelnosti růstumikrobiální biomasypro vědecké i výukové účely. Vhodný typ pro kultivaci jak bakterií tak i kvasinek. Stabilita a rozpustnost proteinů je závislá na teplotě růstu mikroorganismu a je jedním z důležitých faktorů výtěžnosti proteinů. Práce v uzavřené místnosti.

9 Dostatečné množství vstupů a výstupů ve víku kultivační nádoby pro manuální sterilní odběr vzorků během kultivace a přídavek reagencií Sofistikované řízení procesů, možnost programování, sledování a regulace kultivačního procesu, prostorný barevný displej Minimálně 2 USB porty a možnost připojení dalších zařízení (další pumpy, váhy, sondy) Software umožňující řízení kultivačního procesu z více externích PC prostřednictvím síťového připojení, uchovávání a export dat do PC, umožňující zpracování do grafů a prezentace PC s pamětí alespoň 2 GB RAM (pokud bude 4GB tím lépe), desktop s RS 232 portem, nebo laptop, hard disk 500 GB, anglicka verze programů, Windows 7 Homeedition anebo 7 Premium, s monitorem 21/22 palců, klávesnicí a myší. Připojení fermentoru k zařízení pro oddělení biomasy od média (průtoková centrifuga). Rychlé a spolehlivé napojení fermentoru na průtokovou centrifugu přes hadičku systémem např. bajonet Instalace přístroje včetně softwaru a ověření jejich funkčnosti, spolu s instalací napojení přístroje na vodu, chlazené médium, stlačený vzduch, různé plyny a elektřinu Chybová hlášení prostřednictvím GSM brány na zadaná (3-5) telefonní čísla Servisní balíček-souprava náhradních dílů (hadice, ventily, záslepky, atd.) >5 Vědecké a experimentální účely. Vědecké a experimentální účely, nutnost použití různých protokolů ke kultivaci. Možnost aktualizovat systém dle potřeb experimentátorů. Možnost vzdáleného přístupu z jiných PC pro 24 hod. provoz a kontrolu systému. Požadovaný výkon je nutný k řešení úloh vyplývajících z potřeb výzkumu prováděného na pracovišti zadavatele. Rychlost zpracování biomasy je důležitá pro rychlou manipulaci s proteiny zvláště citlivými na rychlou degradaci. Nutnost uvedení přístroje do chodu a zaškolení personálu.je nutné zajistit optimální tlak a průtok uvedených médií (voda, plyn), aby nedošlo k poškození přístroje. Provoz systému bude 24-hodinový a fermentace mohou probíhat i několik dnů. Dojde-li k poškození snadno vyměnitelných součástí přístroje (prasknutí hadice), servisní balíček umožní rychlou výměnu bez ukončení kultivačního procesu. Napětí V Musí vyhovovat ČS normám. PODROBNÉ ODŮVODNĚNÍ VYMEZENÍ TECHNICKÝCH PODMÍNEK dílčí plnění 2C: Průtoková centrifuga Základní požadavky zadavatele Je požadována dodávka průtokové centrifugy. Přístroj bude sloužit k separaci biomasy.

10 Požadované technické a funkční vlastnosti Požadovaná hodnota Zdůvodnění parametrů Ocelová nádoba Nominální obsah cca 0.25 l Nádoba by měla být odolná vůči změnám tlaku a teploty. Pro zajištění co nejmenších ztrát značených proteinů. Max. dosažitelná rychlost > rpm Účinnost separace Odstředivá síla g Účinnost separace Maximální průtok l/h Rychlost zpracování biomasy. Regulace otáček max Z důvodu použití různých mikroorganismů. Chladící spirála Z důvodů stability a citlivosti proteinů produkovaných v biomase. Výška centrifugy 75cm Pro optimální manipulaci na stole. PTFE folie ke snadnému vyjmutí buněčné hmoty Příkon 350 W Pro snadnou a rychlou manipulaci s buněčnou hmotou. Nízká spotřeba energie umožňuje efektivní provoz

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem KONTINUÁLNÍ SYSTÉMY PRO PŘÍPRAVU BIOMASY - CEITEC MU vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon o VZ) 1. ODŮVODNĚNÍ

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky:,,ceitec - Elektroforézy s příslušenstvím VFU 2. část

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky:,,ceitec PCR cyclery VFU Číslo veřejné zakázky: VZ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem MIKROSKOPY PRO CEITEC MU - ČÁST 8 vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v platném znění (dále jen

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: CEITEC Přístroj pro fragmentaci NK Evidenční číslo

Více

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky.

4. Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Zadavatel předpokládá uzavření smlouvy s vybraným uchazečem na 3 roky. Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2. Neočekává se. Není

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2. Neočekává se. Není Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V.

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006, SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ

Více

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i.

Ústav fyziky materiálů AV ČR, v. v. i. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. LC-MS systém pro proteomiku a genomiku

Odůvodnění veřejné zakázky. LC-MS systém pro proteomiku a genomiku Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky:,,ceitec - inkubátory VFU Evidenční číslo veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému DNS na dodávky audiovizuální techniky zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1.

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky na dodávky s názvem Pořízení serverů a příslušenství pro potřeby resortu MŽP (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 494538) (dále jen veřejná

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DODÁVKA PŘÍSTROJŮ PRO PROJEKT

Více

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006

Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Výběr

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. se sídlem: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno, Česká republika IČ: 67179843 Veřejná zakázka: Dodávka izotopového poměrového hmotového spektrometru (IRMS)

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Nový kompletní transmisní elektronový mikroskop (TEM) s FEG katodou typu Schottky a urychlovacím napětím do 200 kv, s možností práce ve

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a prováděcí vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Vývoj systému Datového skladu. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem ZAŘÍZENÍ PRO ANALÝZU FOTOSYNTÉZY CEITEC MU vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon o VZ) 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.:

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb.: Odůvodnění účelnosti dynamického nákupního systému Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU zaváděného v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní veřejnou zakázku podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Název veřejné zakázky: Zvýšení kapacity stávajícího diskového pole Dell

Název veřejné zakázky: Zvýšení kapacity stávajícího diskového pole Dell Název veřejné zakázky: Zvýšení kapacity stávajícího diskového pole Dell Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní na dodávky: Obnova síťových prvků zadávaná v otevřeném řízení

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky s názvem Nákup výpočetní techniky pro organizace resortu Ministerstva životního prostředí v roce 2015-2017 (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing tiskových služeb pro městskou část Praha 4 Odůvodnění veřejné zakázky, vypracované v souladu s ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon). Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky nazvané Outsourcing

Více

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, Praha Uhříněves IČ , DIČ CZ

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, Praha Uhříněves IČ , DIČ CZ VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROB Přátelství 815, 104 00 Praha Uhříněves IČ 00027014, DIČ CZ00027014 BY, v.v.i. Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zák. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a vyhlášky č.

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SUSEN - Elektrodynamický stroj pro kombinované zatěžování dle 156 vyhlášky č. 232/2012 Sb.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SUSEN - Elektrodynamický stroj pro kombinované zatěžování dle 156 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky SUSEN - Elektrodynamický stroj pro kombinované zatěžování dle 156 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky 232/2012 Sb. Veřejný

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP holografický transmisní mikroskop

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP holografický transmisní mikroskop ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje

Riziková analýza SEZ na území Pardubického kraje ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Odůvodnění veřejné zakázky SUSEN Rastrovací elektronový mikroskop pro aktivní prostředí dle 156 zákona č. 137/2006 Sb. a vyhlášky č. 232/2012 Sb.

Odůvodnění veřejné zakázky SUSEN Rastrovací elektronový mikroskop pro aktivní prostředí dle 156 zákona č. 137/2006 Sb. a vyhlášky č. 232/2012 Sb. Odůvodnění veřejné zakázky SUSEN Rastrovací elektronový mikroskop pro aktivní prostředí dle 156 zákona č. 137/2006 Sb. a vyhlášky č. 232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky 232/2012

Více

IDENTIFIKACE ZADAVATELE

IDENTIFIKACE ZADAVATELE IDENTIFIKACE ZADAVATELE Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., se sídlem V Holešovičkách 94/41, Praha 8 Libeň, PSČ 182 09 IČ: 67985891, (dále jen zadavatel nebo případně také jen jako ÚSMH

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Svoz a separace BRO Svozová s.r.o. Druh zakázky nadlimitní

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

028_Technické vybavení budovy G

028_Technické vybavení budovy G ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL: název: Technická univerzita v Liberci sídlo:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Čj. 4939 / 2015 - ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Hotová kultivační média ZADAVATEL: Ústřední vojenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, elektroniky a příslušenství

005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, elektroniky a příslušenství ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 005_MK_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní

Více

Schengenská kontrolní vozidla,

Schengenská kontrolní vozidla, 1 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR úsek náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR3474317/ČJ2015990640 Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z.

Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny KZ, a.s. - MNUL, o. z. Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a modernizace technologického vybavení prádelny

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení objektu internátu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY L ETECKÝ F ULL-WAVEFORM LASEROVÝ SENZOR I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo Bělidla 986/4a, 603 00 Brno, Česká republika IČ 86652079

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky:,,flow cytometrový analyzátor CEITEC II Evidenční

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č.j. KRPU-25319-21/ČJ-2016-0400VZ Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona Příloha k formuláři OZNÁMENÍ o ZAKÁZCE Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012 Sb.,

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákonem č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma zadavatele: Název

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na K Čj.: 3328/2015- ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na Telekomunikační služby - GSM ZADAVATEL: Ústřední

Více

15-177 Heřmanův Městec laboratorní přístroj

15-177 Heřmanův Městec laboratorní přístroj Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 6. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo financí Sídlo: Letenská

Více

Odůvodnění veřejné zakázky Projekční systém OS GŘ HZS ČR Integrovaného operačního programu

Odůvodnění veřejné zakázky Projekční systém OS GŘ HZS ČR Integrovaného operačního programu Čj.: MV-52896-3/PO-PSM-2014 Odůvodnění veřejné zakázky Projekční systém OS GŘ HZS ČR Integrovaného operačního programu 1. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákonem č 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: OBEC SOVĚTICE Sovětice

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( zákon ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. dle 156 Zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen Zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. dle 156 Zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen Zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 Zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění platných předpisů (dále jen Zákon ) Název veřejné zakázky: Pořízení velkokapacitní CAS Město Velké Pavlovice Druh zakázky

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky na nadlimitní veřejnou zakázku Rozšíření odděleného sběru odpadu ve městě Karviná Veřejný zadavatel: Technické služby Karviná, a.s. zastoupená: Ing. Zbyněk Gajdacz, předseda

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška)

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006, o veřejných zakázkách (dále jen Zákon) a vyhlášky č. 232/2012 Sb. (dále jen Vyhláška) REVITALIZACE, STAVEBNÍ ÚPRAVY A ZATEPLENÍ FM VŠE (II)

Více

Stránka 1 z 7. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky.

Stránka 1 z 7. Veřejný zadavatel může vymezit alternativy naplnění potřeby a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v certifikovaném elektronickém nástroji podle 149 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále také zákon nebo

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky na dodávky s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2016 (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na služby postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

b) odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady

b) odůvodnění přiměřenosti požadavků na technické kvalifikační předpoklady ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY č.j. KrÚ 30159/2015 v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Sídlo: Statutární zástupce: SMARTER Training & Consulting, s.r.o. Vilová 3194/8, 100 00 Praha PhDr. Aleš Kabátek CSc. IČ: 26758491 Název veřejné zakázky: Pracujeme

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

Č.j.: 2016/051425/CNB/420

Č.j.: 2016/051425/CNB/420 Č.j.: 2016/051425/CNB/420 Odůvodnění veřejné zakázky na dodávky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Dodávky elektřiny a zemního plynu pro

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Určice - technika pro integrovaný záchranný systém - vybavení pro SDH Určice Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obec Určice Územně samosprávný

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle.

Veřejný zadavatel může vymezit, do jaké míry ovlivní veřejná zakázky plnění plánovaného cíle. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) V popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) V popisu předmětu veřejné zakázky, c) Vzájemného

Více

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám.

Oproti informacím uvedených dle 1 vyhlášky nedošlo ke změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky sepsané v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Veřejná zakázka Název: Mikroskopy Druh veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky na dodávky s názvem Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 507693)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele

Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele Odůvodnění veřejné zakázky a účelnosti veřejné zakázky VFU Rekonstrukce a nástavba objektu č. 25, výběr zhotovitele podle požadavků vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

Zkvalitnění výuky v odborném výcviku

Zkvalitnění výuky v odborném výcviku ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADAVATEL: Střední odborné učiliště elektrotechnické, Plzeň, Vejprnická 56 SÍDLEM: Vejprnická 663/56, Plzeň 3-Skvrňany, 31800 Plzeň 18 IČ; DIČ: JEDNAJÍCÍ: POVĚŘENÁ OSOBA: SÍDLEM:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky

Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky č.j. 1033/2015-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky POČÍTAČE ZADAVATEL: Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace historického centra obce Kostomlaty pod Milešovkou část 1.a

Název veřejné zakázky: Revitalizace historického centra obce Kostomlaty pod Milešovkou část 1.a ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadávací řízení: Otevřené řízení podle 27 zákona

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a) Beze změn. b) Beze změn. c) Beze změn. d) Beze změn. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu

Více

podle ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

podle ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) O D Ů V O D N Ě N Í V E Ř E J N É Z A K Á Z K Y podle ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) v o t e v ř e n é m ř í z e n í TSC Dodávka a instalace interiérů

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zakázky: Realizace energetických úspor na vybraných objektech v majetku statutárního města Opava metodou EPC, ČÁST DRUHÁ Zadavatel: Statutární město Opava Horní

Více

BRNOINVEST, spol. s r. o., Vlhká 25, 602 00 Brno tel.:+420 543 25 79 89, fax:+420 543 25 79 84, E-mail: brnoinvest@brnoinvest.cz

BRNOINVEST, spol. s r. o., Vlhká 25, 602 00 Brno tel.:+420 543 25 79 89, fax:+420 543 25 79 84, E-mail: brnoinvest@brnoinvest.cz ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle vyhlášky č. 232/2012, ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel: Statutární město Brno, MČ

Více

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1.

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI veřejné zakázky na dodávky s názvem SIEM rozvoj zabezpečení rezortní sítě (evidenční číslo veřejné zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 517758) (dále jen veřejná zakázka ) dle zákona

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Veřejná zakázka splní plánovaný cíl.

Odůvodnění veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Veřejná zakázka splní plánovaný cíl. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele,

Více

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám.

Oproti skutečnostem uvedeným podle 1 vyhl. č. 232/2012 Sb., v platném znění nedošlo k žádným změnám. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky IPRM Kroměříž Revitalizace sídliště Slovan II podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb. Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: SPORTaS s.r.o. Sídlo: Jiráskova 413; 43601 Litvínov

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: FNUSA-ICRC - Systémy pro spánkové studie Evidenční číslo zadavatele: 363 Druh veřejné zakázky: nadlimitní,

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více