Návod na použití střihacího strojku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návod na použití střihacího strojku"

Transkript

1 Návod na použití střihacího strojku Obj. č: 3600 Liveryman Flare (Typ 2203)

2 Bezpečnostní předpisy Všeobecné Tyto bezpečnostní předpisy obsahují základní pokyny, které je nutno dodržovat při instalaci, obsluze a údržbě. Přečtení tohoto návodu k používání je povinností všech osob, které pracují se stříhacím strojkem. Návod k používání musí být stále k dispozici na místě instalace tohoto strojku. Podklady pro bezpečnost Tuto informaci dobře uložte. Tento Návod k obsluze obsahuje důležité údaje o bezpečnosti a k obsluze akumulátorové nabíječky a akumulátorového stříhacího strojku. Neodborné používání stříhacího strojku a nabíječky je spojeno s nebezpečím. Pro bezpečné používání dodržujte, prosím, následující opatření. Bezpečnostní ustanovení 1. Defektní elektroinstalace mohou vést k elektrickému výboji nebo ke zkratu. Pro co nejlepší ochranu osob, zvířat a zařízení je zásadně předepsán ochranný spínač proti chybovému proudu (FI) 30 ma. Dodržujte platné předpisy Vaší země. 2. Stříhací strojek nebo nabíječku nevystavujte vodě nebo jiným tekutinám. 3. Zabraňte poškození kabelu: -Nabíječku netahejte za kabel; -Síťovou zástrčku nevytahujte za kabel 4. Chraňte kabel před ostrými hranami, olejem a horkem. 5. Pokud nabíječka není v používání; Odpojte zástrčku od sítě střídavého napětí. 6. Kabel nabíječky je nutno vždy odpojovat ze sítě střídavého napětí, když probíhají kontrolní nebo údržbářské práce. 7. Prosím, neodstraňujte připevněné kryty a šrouby. Je nutno stále dbát na úplnost stříhacího strojku a nabíječky. Všeobecné pokyny a opatření 1. Používejte stříhací strojek výhradně k tomu účelu, který je popsán v Návodu k používání. 2. Nikdy nestříhejte mokrá nebo vlhká zvířata. 3. Je nutno zamezit kontaktu s očima, a s popraskanou nebo citlivou pokožkou. 4. Používejte strojek pouze s tím příslušenstvím, které je součástí dodávky. 5. Stříhání zvířat je povoleno pouze tehdy, když jsou děti v dostatečné vzdálenosti od místa stříhání. 6. Nikdy nepracujte s poškozeným strojkem. Nechte střihací strojek okamžitě prověřit ohledně chyb, a opravit výhradně odborníkem s licencí. 7. Nikdy nestříhejte v blízkosti výbušných látek, předmětů nebo plynů. 8. Stříhací strojek používejte pouze při pokojové teplotě. Vyvarujte se přímého slunečního světla, vlhkosti nebo teplých povrchových ploch.(teplotní rozsah mezi 5 C a 40 C) 9. Nikdy nestříhejte tupými nebo ulomenými postřihovacími noži. 10. Váš stříhací strojek ukládejte stále na čistém a suchém místě, které je nedosažitelné pro děti a pro zvířata. Záření Na základě zkoušky podle harmonizovaných evropských norem Směrnice EU, odpovídá nabíječka základním ochranným požadavkům elektromagnetické snášenlivosti (EMV).

3 Povinná údržba a kontrola Nikdy nestříhejte poškozeným strojkem, případně nikdy nenabíjejte akumulátorový stříhací strojek poškozenou nabíječkou. Pokud zjistíte na pouzdru nebo na elektrickém kabelu nějaké poškození, pak musí být toto odstraněno výrobcem nebo jeho zákaznickou službou, nebo podobně kvalifikovanou osobou, aby se odstranilo nebezpečí. Ostatní nebezpečí Pokud by se v provozu objevila nebezpečí a rizika, která nevznikla bezprostředně v souvislosti se stříháním zvířat, prosíme Vás, abyste nám toto oznámili. Toto platí rovněž u technických závad, které zapříčiňují ohrožení. Požadavky na obsluhujícího Bezpečné použití stříhacího strojku má jen malé požadavky na obsluhující osoby. Tyto ale musí být nutně dodržovány a plněny. Obsluhující si přečetl a porozuměl Návodu k obsluze, nebo byl odbornou osobou s obsluhou seznámen, a byl upozorněn na rizika. Obsluhující má zkušenosti v zacházení se zvířaty, která mají být stříhána. Dětem je obsluhování stříhacího strojku zakázáno; nezkušeným osobám je povoleno pouze pod odborným dohledem. POUŽÍVÁNÍ, ODPOVÍDAJÍCÍ URČENÍ Účel používání Tento stříhací strojek je koncipován výhradně pro stříhání koní (pro oblast jemné srsti) a malých zvířat. Může být používán jako doplněk ke stříhacím strojkům se síťovým připojením. Pro stříhání zimní srsti by měl být používán stříhací strojek se síťovým připojením. Ostatní účely používání, především použití pro lidi, je výslovně zakázáno. Technická data akumulátorového stříhacího strojku Typové označení: 2203 FLARE Připojovací napětí: 2,4 V DC maximální příkon: 700 ma Akumulátor: Ni-MH-Akku 2,4 V Doba provozu s akumulátorem: cca 45 minut (podle hustoty srsti) Výška stříhání: 1 mm Šířka nože: 39 mm Materiál nožů: T10A / HRC62 Rozměry (Š/V/D): ca. 37 mm x 34 mm x 140 mm Váha: 140 g Technická data síťového zdroje / nabíječka Typové označení: D Primární napětí: 230 V AC Sekundární napětí: 3 V DC nabíjecí proud: 300 ma Výkon: 900 mw Doba nabíjení: cca 5 hodin Vybavení 1 akumulátorový stříhací strojek se stříhací hlavou 1 síťový zdroj / nabíječka 2 dvojité nástrčkové hřebeny 1 čistící kartáč 1 láhev speciálního oleje pro stříhací strojky 1 Návod k obsluze včetně Záručního listu 1 karton (obal)

4 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ Stříhací hlava 1. Stříhací hlavu po každém použití očistěte a naolejujte. Tak zůstane vždy v dobrém stavu, a její životnost se prodlužuje. 2. Kvůli nepřerušenému používání po několik hodin se mohou nože zahřát, stříhací výkon může poklesnout, a životnost stříhací hlavy se zkracuje. Jakmile se nože přehřejí, přístroj na několik minut vypněte, aby vychladl, a nože naolejujte. 3. Srst musí být před trimováním čistá a suchá. V srsti ukrytá cizí tělíska mohou stříhací hlavu poškodit. 4. Při stříhání se může v pouzdru stříhací hlavy shromažďovat srst. Příliš mnoho srsti redukuje stříhací rychlost nožů, a vede ke špatnému řezu. Je nutno po každém použití odstranit srst z pouzdra stříhací hlavy. 5. Se stříhací hlavou nenarážejte proti pevným předmětům, protože ty mohou poškodit nože. Akumulátor 1. Akumulátor nepřebíjejte. (Stříhací strojek se musí nabíjet 5 hodin. Nabíjení delší než 24 hodin může zkrátit životnost akumulátoru). 2. Životnost akumulátoru se zkracuje, jestliže stříhací strojek není delší dobu nabíjen. Při nepoužívání je nutno jej každé 3 měsíce nabít, aby se aktivoval akumulátor. 3. Je normální, že se síťový zdroj a stříhací strojek při nabíjení zahřejí. 1. Akumulátorový stříhací strojek 2. Spínač Zapnout / Vypnout 3. Kontrolka nabíjení 4. Připojovací zásuvka síťového zdroje 5. Stříhací hlava (namontovaná) 6. Stříhací hlava 7. Vrchní nůž 8. Spodní nůž 9. Přítlačná pružina 10. Západka stříhací hlavy 11. Montáž stříhací hlavy

5 UVEDENÍ DO PROVOZU Nabíjení Nový akumulátor ve Vašem stříhacím strojku ještě není nabitý. Prosím, proto před použitím akumulátor nabijte. Jestliže nabíjíte nový akumulátor, nebo akumulátor, který po dlouhou dobu nebyl používán, může se stát, že se nedá úplně nabít. To je zcela normální a neznamená, že by zde byla chyba. Takový akumulátor se opět nechá úplně nabít, potom, co byl několikrát úplně vybit. VŽDYCKY AKUMULÁTOR ÚPLNĚ VYBIJTE, NEŽ JEJ ZNOVU NABIJETE. NECHTE STŘÍHACÍ STROJEK BĚŽET, DOKUD POČET OTÁČEK VÝRAZNĚ NEKLESNE. NÁSLEDNĚ MŮŽE BÝT AKUMULÁTOR OPĚT NABIT. Před použitím akumulátorového stříhacího strojku akumulátor nabijte, jak je následně popsáno: 1. Stříhací strojek vypněte. 2. Připojte síťový adaptér ke stříhacímu strojku. 3. Zastrčte síťovou zástrčku nabíječky do síťové zásuvky. 4. Jakmile se rozsvítí kontrolka nabíjení na stříhacím strojku, začíná nabíjení. První nabití: 24 hodin (pouze první nabití) Další nabití: 5 hodin 5. Po ukončení nabíjení je nutno vytáhnout síťovou zástrčku nabíječky ze síťové zásuvky, a stříhací strojek odpojit od nabíječky. Nabíjení stříhacího strojku by mělo probíhat při pokojové teplotě mezi 5 C a 35 C. Stříhací strojek v přestávkách mezi stříháním nepřipojujte na nabíječku, protože toto zkracuje životnost akumulátoru. Síťový provoz Jestliže akumulátor není úplně nabitý, může být stříhací strojek používán v režimu síťového provozu. K tomu musí být stříhací strojek připojen do přípojné síťové zásuvky. 1. Stříhací strojek vypnout. 2. Síťový adaptér zasunout do síťové zásuvky. 3. Přípojnou zástrčku síťového zdroje zasunout do stříhacího strojku. 4. Musí svítit kontrolka nabíjení. 5. Počkat 1 minutu, aby se aktivoval síťový provoz. 6. Zapnout stříhání. Síťový adaptér používejte pokud možno pouze pro nabíjení, a po použití jej ze síťové zásuvky vytáhněte. Při stříhání nepřipojujte strojek často do sítě, bez toho, že by se nabíjel akumulátor, protože toto může zkrátit životnost akumulátoru.

6 ÚDRŽBA Přístroj je třeba vždy vypínat, dříve než se stříhací hlava vyjme a nahradí nebo čistí. Čištění stříhacího strojku 1. Stříhací hlavu odstraňte ze stříhacího strojku tak, že tlačíte palcem shora / vpředu na postřihovací nože (viz obr. 1). 2. Nahromaděnou srst mezi zuby nožů a v pouzdru stříhací hlavy je nutno důkladně okartáčovat. 3. Dole palcem tiskněte na přítlačné pero, špičky přítlačného pera z horního nože vypáčte a horní nůž vytáhněte směrem dopředu (viz obr. 2). Okartáčovat veškerou srst na horním a dolním noži. Po vyčištění horního nože opět vsaďte, a zaklapněte špičky přítlačného pera do vyvrtaných otvorů na horním noži. 4. Stříhací strojek otřete měkkým, vlhkým hadrem, a před použitím nechte schnout na vzduchu. Naolejování stříhací hlavy Nejčastěji se vyskytující příčinou vad, týkajících se neuspokojivého výsledku stříhání a rovněž zahřívání stříhacího strojku, je chybné mazání. Pro optimální výsledek stříhání, rovněž pro zvýšení životnosti postřihovacích nožů a stříhacího strojku je nevyhnutelný tenký olejový film na postřihovacích nožích. Kápněte trošku oleje na postřihovací nože, a návazně nechte stříhací strojek několik sekund běžet. Používejte pouze náš speciální olej pro stříhací strojky. V žádném případě nepoužívejte dieselový olej!! Nasazení stříhací hlavy Nasadit západku stříhací hlavy (10) do pouzdra stříhací hlavy a tisknout směrem nahoru, až do slyšitelného zacvaknutí (viz obr.3). Dbejte na to, aby vodící drážka od horního nože vedla do excentrovacího kolíku. Nabroušení postřihovacích nožů Správné nabroušení postřihovacích nožů je možné pouze pomocí speciálního stroje a odborného obchodníka. Pracujte pouze s ostrými postřihovacími noži. Defektní nože s ulomenými zuby nebo tupé nože je nutno vyměnit. Uložení stříhacího strojku V době nepoužívání musí být stříhací strojek vždy dobře vyčištěný a naolejovaný, uložen na suchém, pro děti nedosažitelném místě. Při podezření na vniknutí tekutiny do stroje strojek již nezapínejte. Vzniká zde nebezpečí zkratu. Dejte ihned strojek ke kontrole.

7 DVOJITÉ NÁSTRČKOVÉ HŘEBENY Délku stříhání od 3-12 mm můžete přizpůsobit pomocí nasunutí nástrčkových hřebenů. 1. Každý nástrčkový hřeben má 2 strany s různými délkami. 2. Délka stříhání je uvedena na spodní straně nástrčkového hřebenu. 3. Zvolte vhodnou velikost, nasuňte nástavec na stříhací hlavu až na doraz. Životnost postřihovacích nožů Životnost postřihovacích nožů může být zkrácena následujícími situacemi. 1. Nože nebyly po delší dobu správně naolejovány. 2. Jsou jimi stříhány jiné předměty, než srst, nebo nečistá srst. 3. Cizí tělísko poškodí stříhací hlavu. 4. Postřihovací nůž utrpěl náraz. 5. Jestliže se stříhací výkon navzdory správné údržbě výrazně snížil, je překročena životnost postřihovacích nožů, a musí být vyměněny ŽIVOTNOST MOTORU U motoru není nutná žádná údržba. Životnost může být zkrácena následujícími situacemi: 1. Stříhací strojek byl po dlouhou dobu uložen ve vlhkém prostředí. 2. Nože nebyly správně naolejovány. 3. Nashromážděná srst v pouzdru stříhací hlavy (nebylo prováděno čištění stříhacího strojku) Životnost akumulátoru Životnost akumulátoru činí zhruba 500 nabití. Nabíjení pozvolna klesá a výkon klesá. Životnost může být zkrácena následujícími situacemi: 1. Akumulátor je po dlouhou dobu uložen ve vlhkém prostředí. 2. Akumulátor je přebitý. 3. Akumulátor je hluboce vybitý (stříhací strojek je ponechán dlouhou dobu zapnutý, ačkoliv je akumulátor již vybitý) 4. Stříhací strojek je vždy používán v režimu síťového provozu 5. Akumulátor nebyl dobit více než 3 měsíce. Jestliže stříhací strojek není pravidelně používán, doporučuje se akumulátor minimálně každé 3 měsíce nabít. Jestliže akumulátorový provoz navzdory správnému nabíjení nevydrží délema než 10 minut, je životnost akumulátoru překročena a akumulátor je nutno vyměnit.

8 POKYNY K PROVOZU Strojek Liveryman Element může být použit pro stříhání srsti ve směru nebo proti srsti. Pro stříhání delší srsti stříhejte s nástavci stříhací hlavy ve směru srsti. Při stříhání v blízkosti kůže stříhejte proti srsti. Se stříhacím strojem je nutno srstí klouzat, aby bylo dosaženo co nejlepšího výsledku. Nesmí se vést silou, tím se stává střih nepravidelný a nože se mohou zablokovat. OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A LIKVIDACE Odborná likvidace postřihovacích nožů, rovněž tak akumulátorového stříhacího strojku včetně příslušenství podle jejich funkčnosti, přísluší provozovateli. Dodržujte platné předpisy Vaší země. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Tento přístroj je ve shodě s požadavky následujících Směrnic EU a bylo na něj vydáno prohlášení o shodě: 89 / 336 / EWG 91 / 263 / EWG 92 / 31 / EWG 73 / 23 / EWG 93 / 68 / EWG KAMÍR a Co. Spol. s r.o., Fred. Pakosty 1148, Pacov Info@kamir.cz, tel:

Návod na použití střihacího strojku

Návod na použití střihacího strojku Návod na použití střihacího strojku Obj. č: 3604 Liveryman Harmony (Typ 2246) Bezpečnostní předpisy Všeobecné Tyto bezpečnostní předpisy obsahují základní pokyny, které je nutno dodržovat při instalaci,

Více

NÁVOD K OBSLUZE LIVERYMAN HARMONY TYP 2246

NÁVOD K OBSLUZE LIVERYMAN HARMONY TYP 2246 NÁVOD K OBSLUZE LIVERYMAN HARMONY TYP 2246 Liveryman Harmony Typ 2246 Verze: 12 / 2006 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY Všeobecné Tyto bezpečnostní předpisy obsahují základní pokyny, které je nutno dodrţovat při

Více

Návod k obsluze Strojek na stříhání koní

Návod k obsluze Strojek na stříhání koní Návod k obsluze Strojek na stříhání koní Obj.č. 3936 LI Equi Clip Perfekt (TYP 1400-2-TD) 1 Obsah 1 Bezpečnostní předpisy... strana 3-4 1.1 Všeobecné 1.2 Symboly a výstražné pokyny 1.3 Použití, odpovídající

Více

Návod na elektrický stříhací strojek pro ovce FarmClipper Profi

Návod na elektrický stříhací strojek pro ovce FarmClipper Profi Návod na elektrický stříhací strojek pro ovce FarmClipper Profi Obj. č: 34950 Technická data: Typ: FarmClipper Profi Napájení: 220-240 V AC Výkon motoru: 350 W Frekvence: 50 Hz Rozměry: 7,8 x 9,7 x 33

Více

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500

Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Version 1.2 česky Elektrické nůžky na živý plot BEHS500 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 283 27 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10 NÁVOD K OBSLUZE Verze 11/99 Vysavač prachu do automobilu Turbo Obj. č.: 85 22 10 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte

Více

Model: DO CFJS007A Startovací stanice

Model: DO CFJS007A Startovací stanice Model: DO CFJS007A CZ Startovací stanice Návod k obsluze BEZPEČNOSTNÍ POKYNY UPOZORNĚNÍ!!! PO ZAKOUPENÍ STARTOVACÍ STANICE JE NUTNO BEZPRODLENĚ PLNĚ NABÍT AKUMULÁTOR STARTOVACÍ STANICE. AKUMULÁTOR ZNOVU

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641 HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641 D C A B E G F L H I J K O P M N Q 2 DEUTSCH DEUTSCH 4-15 ENGLISH 16-25 ESPAÑOL 26-35 POLSKI 36-45 ČESKY 46-55 MAGYAR 56-65 TÜRKÇE 66-75 ΕΛΛΗΝΙΚA 76-85 DEUTSCH 3 BEZPEČNOST

Více

User manual QC5375 QC5370

User manual QC5375 QC5370 User manual QC5375 QC5370 1 14 Čeština Úvod Blahopřejeme vám k nákupu a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese

Více

USB nabíječka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB nabíječka. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB nabíječka Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 072 Bezpečnostní pokyny Přečtěte si pozorně bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze tak, jak je popsáno v tomto

Více

Rozbočka do auta. Bezpečnost a použití. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVICE

Rozbočka do auta. Bezpečnost a použití. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVICE Rozbočka do auta Bezpečnost a použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVICE 2015-11 327 382 Vážení zákazníci, s touto novou rozbočkou do auta můžete uvést do provozu jeden přístroj se zástrčkou do

Více

BODY HAIR TRIMMER MT 5531

BODY HAIR TRIMMER MT 5531 BODY HAIR TRIMMER MT 5531 A B C D H E F G 2 BEZPEČNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj slouží výhradně k odstranění

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

Version 1.2 česky. Akku nůžky na trávu a živý plot BAGHS7.2-LI. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 28 325 Art.-Bez.: BAGHS7.2-LI

Version 1.2 česky. Akku nůžky na trávu a živý plot BAGHS7.2-LI. Návod na obsluhu. Art.-Nr.: 28 325 Art.-Bez.: BAGHS7.2-LI Version 1.2 česky Akku nůžky na trávu a živý plot BAGHS7.2-LI Návod na obsluhu Art.-Nr.: 28 325 Art.-Bez.: BAGHS7.2-LI Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3

Více

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 4841 MC 4842

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 4841 MC 4842 HAIR AND BEARD CLIPPER MC 4841 MC 4842 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze Zastříhávač vlasů ARM 377 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál Pet Clipper 6160 Uživatelský manuál Technické parametry: Výkon 3W Pohotovostní režim 2 hodiny Specifikace nabíječky :DC/AC 220V-240V 50Hz Upozornění: Používejte přístroj pouze k účelu, k jakému byl vyroben!

Více

Přístroj na stříhání koní

Přístroj na stříhání koní Návod k obsluze Přístroj na stříhání koní Cutli TYP 1400-10 Cutli 1400-10 verze: 02 / 2009 (09932103162) Obsah 1 Bezpečnostní předpisy... strana 3-4 1.1 Všeobecné 1.2 Symboly a výstražné pokyny 1.3 Řádné

Více

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 7740

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 7740 HAIR AND BEARD CLIPPER MC 7740 D C B A E F G H I 2 DEUTSCH 4-15 ENGLISH 16-25 FRANÇAIS 26-35 ITALIANO 36-45 PORTUGUÊS 46-55 ESPAÑOL 56-65 POLSKI 66-75 CESKY 76-85 TÜRKÇE 86-95 ΕΛΛΗΝΙΚA 96-105 3 BEZPEČNOST

Více

Bezdrátová nabíjecí podložka

Bezdrátová nabíjecí podložka Bezdrátová nabíjecí podložka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Vážení zákazníci, Vaše nová nabíjecí podložka nabíjí zařízení s pod po - rou Qi chytrý telefon, tablet apod.

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Stříhací strojek na ovce 200 W

Stříhací strojek na ovce 200 W Stříhací strojek na ovce 200 W (tento návod je nedílnou součástí originálu v cizím jazyce obrázky, rozkres náhradních dílů) Bezpečnostní regule Obecné informace Bezpečnostní regule obsahují základní informace,

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

Akustický kartáček na zuby

Akustický kartáček na zuby Akustický kartáček na zuby 09123 Příručka Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Velmi nás těší, že jste se rozhodli pro koupi akustického kartáčku na zuby. Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte

Více

NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK

NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK 1850W trnová Obsah: 1. Bezpečnostní pokyny a výstrahy 2. Součástí přístroje 3. Použití ke stanovenému účelu 4. Obecné bezpečnostní

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Solární fontána

Solární fontána Solární fontána 10027997 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

Bruska na pilové kotouče BSBS

Bruska na pilové kotouče BSBS Version 1.2 česky Bruska na pilové kotouče BSBS110-400 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 27873 Art.-Bez.: BSBS110-400 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 70

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 70 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 04 70 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup naší profesionální soupravy na stříhání vlasů se stříhacím strojkem v moderní antracitové (titanové) barvě a v

Více

Kapesní akumulátorová svítilna. Obj.č.: 84 00 54

Kapesní akumulátorová svítilna. Obj.č.: 84 00 54 Kapesní akumulátorová svítilna Obj.č.: 84 00 54 Tento návod k obsluze náleží k tomuto výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a údržbě. Budete jej také potřebovat, budete-li tento výrobek

Více

TDS 20. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor

TDS 20. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TDS 20 CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TRT-BA-TDS 20 -TC-001-CS TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití MS 70001 S-354-01

Návod k použití MS 70001 S-354-01 Návod k použití MS 70001 S-354-01 2 Kráječ je určen pro použití v domácnosti. Spotřebič používejte jen pro zpracování množství a v časech běžných pro domácnost. Spotřebič nevyžaduje údržbu. Návod k použití,

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Zásuvková lišta do auta

Zásuvková lišta do auta Zásuvková lišta do auta k připojení do zásuvek autozapalovačů nebo do normovaných zásuvek Bezpečnost a použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 54548HB33XZAAS - 264 662 Vážení zákazníci, s Vaší novou zásuvkovou

Více

Víceúčelový průmyslový vysavač

Víceúčelový průmyslový vysavač Víceúčelový průmyslový vysavač 10029117 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

TDS 20/50/75/120 R. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor

TDS 20/50/75/120 R. CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TDS 20/50/75/120 R CS Návod k obsluze - elektrický topný ventilátor TRT-BA-TDS R -TC-001-CS TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Více

DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ

DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ CZ DOBÍJECÍ SVĚTLOMET 10 Milionů kandel PRM 20179 Před použitím si buďte jistí, že jste si přečetli a uchovali tyto bezpečnostní instrukce. 1. POPIS (Fig A/C) : 1. Přepínač

Více

Taštička s powerbankou

Taštička s powerbankou Taštička s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91714HB551XVII 346 735 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Verze 10/99 Obj. č.: 85 17 44 Hlídač napětí automobilových baterií MW728 chrání autobaterii s připojeným spotřebičem před jejím podvybitím (úplným vybitím). Při vypnutém motoru hlídá tento

Více

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody.

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody. Oster Bionaire toaleta odstraňující pachy Obsah balení: A. Základna B. Spodní kryt s poklopem C. Vrchní kryt D. Držák na lopatku E. Lopatka F. Předfiltr G. Pachový filtr H. Kryt ventilátoru I. Síťový kabel

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 3 ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 34 ČESKY Důležité Dříve než přístroj připojíte k síti přesvědčte se, že napětí, uvedené

Více

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze a dbejte dodržování všech uvedených instrukcí. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

USB nabíječka do auta

USB nabíječka do auta USB nabíječka do auta Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89716HB321XVII 2017-01 348 765 zásuvka autozapalovače prodlužovací kabel USB nabíječka USB nabíječka kontrolka USB port Bezpečnostní pokyny

Více

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Bezpečnostní pokyny. přístroje nebo zařízení, které je testováno.

Bezpečnostní pokyny. přístroje nebo zařízení, které je testováno. Bezpečnostní pokyny Výstraha označuje nebezpečné podmínky a činnosti, které by mohly způsobit úraz nebo smrt osob. Varováníoznačuje nebezpečné okolnosti a činnosti, které by mohly způsobit poškození měřicího

Více

Návod k použití MS 75001

Návod k použití MS 75001 Návod k použití MS 75001 EKOLOGICKÁ LIKVIDACE Obalový materiál ekologicky zlikvidujte. Tento spotřebič je označen v souladu s evropskou směrnicí 2002/96/EG o elektrických a elektronických vysloužilých

Více

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot

KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot KLARSTEIN Gracia Kuchyňský robot 10006253 10006252 10022087 10022088 Technická data Číslo produktu 1006253, 10006252, 10022087, 10022088 Napájení 230 V ~ 50 Hz Spotřeba 1000 W Kapacita mísy 5 litres (max

Více

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 PŘÍSTROJ MOHOU POUŽÍVAT POUZE OSOBY STARŠÍ 15 LET A TO AŽ PO PEČLIVÉM PROSTUDOVÁNÍ NÁVODU K OBSLUZE. DODRŽUJTE BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ!!! UMÍSTĚTE

Více

Startovací a nabíjecí zařízení BBSL430

Startovací a nabíjecí zařízení BBSL430 Version 1.3 česky Startovací a nabíjecí zařízení BBSL430 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 112 62 Art.-Bez.: BBSL430 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné

Více

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII Barová police cs Návod k montáži 98224FV005X07VIII 2018-09 Vážení zákazníci, tato nová barová police bude stylovým doplňkem Vašeho obývacího pokoje. Nepřímé osvětlení efektně podtrhne lahve, sklenice nebo

Více

MPE 50. z Odstraňovač ztvrdlé kůže. Návod k použití

MPE 50. z Odstraňovač ztvrdlé kůže. Návod k použití MPE 50 CZ z Odstraňovač ztvrdlé kůže Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de E-mail: kd@beurer.de ČESKY

Více

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111 3 ENGLISH 4 POLSKI 3 ROMÂNĂ 3 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 7 HRVATSKI 83 EESTI 9 LATVISKI 0 LIETUVIŠKAI SLOVENŠČINA 0 HQ6849 44 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 11 01 73 Tento regulátor nabíjení je vybaven přepínačem pro nabíjení akumulátorů s jmenovitým napětím 12 V nebo 24 V a s ochranou proti podvybití (úplnému vybití) nabíjeného akumulátoru.

Více

POWLI300-301 3 4 2 5 6 1 7 8 Fig 1 Copyright 2009 VARO www.varo.com

POWLI300-301 3 4 2 5 6 1 7 8 Fig 1 Copyright 2009 VARO www.varo.com POWLI300-301 3 4 2 5 1 6 7 8 Fig 1 Copyright 2009 VARO www.varo.com POWLI300-301 CS POWLI300: NABÍJECÍ REFLEKTOROVÁ SVÍTILNA 1000000 CD POWLI301: NABÍJECÍ REFLEKTOROVÁ SVÍTILNA 2.000.000CD UPOZORNĚNÍ!

Více

Krbové topení

Krbové topení Krbové topení 10030731 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (BC A) Obj. č.: (BC A) Obj. č.: (BC A)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (BC A) Obj. č.: (BC A) Obj. č.: (BC A) NÁVOD K OBSLUZE Verze 05/05 Obj. č.: 51 21 82 (BC-012-15A) Obj. č.: 51 21 83 (BC-012-20A) Obj. č.: 51 21 84 (BC-024-10A) Tento přístroj představuje profesionální 3-stupňovou nabíječku pro rychlé a šetrné

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Manuál pro Waterpik Sensonic sonický zubní kartáček SR1000

Manuál pro Waterpik Sensonic sonický zubní kartáček SR1000 Manuál pro Waterpik Sensonic sonický zubní kartáček SR1000 Obsah: Bezpečnostní upozornění str. 8 Popis produktu str. 9 Použití Kartáčku Sensonic začínáme str. 10 Údržba přístroje str. 11 Likvidace str.

Více

Pásová bruska BBSM900

Pásová bruska BBSM900 Version 1.2 česky Pásová bruska BBSM900 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 263 10 Art.-Bez.: BBSM900 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou)

Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou) NÁVOD K OBSLUZE Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou) Objednací číslo: 22 24 04 Monster-Racing Pickup-Truck s úplným ovládáním řízení a jízdními funkcemi

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25 NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON Obj. č.: 84 02 25 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si vybrali naši power banku DOCA 15000 se startovačem aut. Při manipulaci dbejte bezpečnostních zásad použití elektronických spotřebičů. Přečtěte si, prosím, pozorně

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 12 12 65 Základní charakteristiky měřícího přístroje Tento měřící přístroj (tester fází) je vybaven 3 funkcemi: Kontrola sledu fází Zjištění směru otáčení motorů Indikace přerušení

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 11 28

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 11 28 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 11 28 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup naší profesionální soupravy na stříhání vlasů se stříhacím strojkem v moderním ergonomickém provedení, jehož keramické

Více

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením cs Montáž a použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98170AB0X1IX 2018-09 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více

STŘÍHACÍ STROJEK / NŮŽKY NA OVCE - M79358

STŘÍHACÍ STROJEK / NŮŽKY NA OVCE - M79358 STŘÍHACÍ STROJEK / NŮŽKY NA OVCE - M79358 NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku!!! Děkujeme za zakoupení našeho výrobku, přejeme Vám spokojenost s jeho používáním. Stal jste se majitelem elektrického stříhacího

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 85 24 04 2 Obr. 1 T25 Obr. 2 T30 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Před uvedením do provozu si prosím přečtěte kompletní návod, obsahuje důležitá upozornění ke správnému provozu,

Více

Automatické adaptérové nabíječe řady MAC (Mini Automatic Changer)

Automatické adaptérové nabíječe řady MAC (Mini Automatic Changer) Automatické adaptérové nabíječe řady MAC (Mini Automatic Changer) MAC46/12G MAC612 MAC812 MAC1012 MAC1212 MAC524 MAC824 Obsah 1. Komplet nabíječe 2. Postup pro zapojení nabíječe k akumulátoru a nabíjení

Více

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny.

Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. H a n d y Tu r b o S 3 1 5 1 N á v o d k p o u ž i t í Přečtěte si prosím pečlivě všechny následující pokyny. Tento výrobek musí být sestaven a obsluhován pouze podle zde uvedených pokynů. Je určen pouze

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži)

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 19 07 48 Tento speciální modul ve spojení s obyčejnou nabíječkou olověných akumulátorů (automobilových baterií) vytvoří z této nabíječky univerzální přístroj s automatickou

Více

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě!

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě! Návod k používání Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623 Děkujeme Vám, že jste si vybrali tuto vysoce kvalitní elektrickou konvici. Jedná se o kvalitní výrobek splňující požadavky uznávaných

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Náhradní miniakumulátor

Náhradní miniakumulátor Náhradní miniakumulátor Capacity: 1350 mah Output: 5V-1A IN cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88954HB551XVICE 2016-08 337 947 Vážení zákazníci, Tento náhradní akumulátor poskytuje následující

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Verze 06/04

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Verze 06/04 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/04 Obj. č.: 51 02 91 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

Návod na použití. Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18

Návod na použití. Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18 Návod na použití Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18 RYOBI FL-9.6 (9,6V) FL-12 (12V) FL-14.4 (14,4V) FL-18 (18V) Bezdrátová svítilna Návod k použití Používejte pouze s doporučeným akumulátorem a nabíječkou

Více

Návod k použití pro Nerezovou váhu

Návod k použití pro Nerezovou váhu Návod k použití pro Nerezovou váhu Katalogové číslo: 110093 Účel použití Váha Soehnle Professional 9203 je koncipována k vážení zboží. Tato váha je v rámci EU určena k používání bez povinného cejchování.

Více

Kosmetické zrcátko s powerbankou

Kosmetické zrcátko s powerbankou Kosmetické zrcátko s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94029HB551XVII 2017-07 354 184 Vážení zákazníci, toto nové kosmetické zrcátko s powerbankou bude dokonalým průvodcem, pokud

Více

Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152

Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152 Tyčový mixer AKU návod k použití MODEL: HJ-1152 CZ CZ -1- Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží

Více

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1 Chytré hodinky 696 Návod k obsluze Hlavní vlastnosti - - USB port Napájení tlačítko Funkce Tlačítko napájení: Stiskněte jednou tlačítko (ale nedržte) - Zapnutí a vypnutí zobrazení Stiskněte a podržte po

Více

Nebezpečí: Aby nedošlo k zasažení elektrickým proudem:

Nebezpečí: Aby nedošlo k zasažení elektrickým proudem: Návod ke strojku Pet Clipper 9050 Tento produkt je označen symbolem, který znamená, že produkt musí být recyklován. Pokud Vám už produkt nemůže déle sloužit, odešlete ho, prosím, na pracoviště pověřené

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Solární okrasná zahradní fontána

Solární okrasná zahradní fontána 10031398 Solární okrasná zahradní fontána Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny k montáži, aby se zabránilo škodám

Více

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut T615 Model ponorky obj. č. 105 73 49 3-kanálový vysílač Pohon pomocí 3 motorů Používejte pouze v uzavřených nádržích. Délka: 140 mm Šířka: 35 mm Výška: 48 mm Hmotnost: 85 g Hloubka ponoru: 0,5 m Rychlost:

Více

Návod k použití a údržbě

Návod k použití a údržbě Model PM-1 Návod k použití a údržbě Důležitá pravidla bezpečnosti Tento výrobek není určen pro děti Při prvním použitím elektrického spotřebiče si důkladně pročtěte tento návod! NEBEZPEČÍ: Chcete-li snížit

Více

Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou

Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90495HB32XVIIZECE 2017-01 350 424 www.tchibo.cz/navody Vážení zákazníci, s touto novou akumulátorovou kapesní

Více

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05 NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05 Kompaktní nabíječka olověných akumulátorů (autobaterií) s jmenovitým napětím 12 V nebo 24 V s nastavitelným nabíjecím proudem do 30 A (2 polohy přepínače)

Více

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití.

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití. Nahřívací bunda Návod na použití OBSAH BALENÍ Část Popis Počet A Bunda 1 B Baterie 1 C Nabíječka 1 Bezpečnostní informace Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod

Více