ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2010"

Transkript

1 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2010 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2011 ředitel penzionu

2 -1- OBSAH 1)Vyhodnocení plnění úkolů včetně doplňkové činnosti Úvod Plnění Obsazenost kapacity zařízení Kulturně společenská oblast Doplňková činnost ) Vyhodnocení ukazatelů stanovených příspěvkové organizaci včetně návrhu na rozdělení zlepšeného hosp. výsledku Návrh na rozdělení zlepšeného hosp. výsledku ) Vyhodnocení hospodaření příspěvkové organizace Hospodářský výsledek, náklady a výnosy Komentář k jednotlivým vybraným ukazatelům Mzdové náklady, zaměstnanci,průměrný plat... 9 II. Výnosy Čerpání účelové dotace Péče o spravovaný majetek, investiční činnost, údržba, opravy, majetek Pohledávky, závazky Vyhodnocení doplňkové činnosti ) Plnění opatření z minulé zprávy a návrh opatření ke zkvalitnění činnosti organizace ) Tabulková část včetně finančních výkazů ) Výsledky kontrol... 13

3 -2-1) Vyhodnocení plnění úkolů včetně doplňkové činnosti 1.1 Úvod Příspěvková organizace Penzion pro seniory umožňuje zdravotně postiženým občanům, starobním a invalidním důchodcům prožívat spokojený život v přirozeném prostředí v jedno nebo dvoupokojových bytech objektu penzionu. Penzion má kapacitu 190 míst a obyvatele mohou využívat nabídku soc.služeb ve svém domácím prostředí. Poskytovaná péče a služby jsou zajištěny odborným a vzdělaným personálem s etickým přístupem a respektováním práv člověka. Obyvatelé penzionu mohou samostatně taktéž využívat společné akce zřízeného klubu důchodců. V současné době klub navštěvuje skoro padesát obyvatel penzionu a blízkého okolí. Kulturní a společenská činnost nabízí rovněž pestrou škálu výběru. V nabídce jsou pravidelné terapeutické a volno časové aktivity, jako je cvičení při hudbě pro zlepšení psychického a fyzického stavu seniorů. Je možno taktéž navštěvovat v rámci volno časových aktivit kroužek ručních prací. Mezi tradičně větší akce, které probíhají v průběhu roku je možno mimo jiné vyzvednout vánoční posezení s bohatým kulturním programem, ples penzionu, besedy na odborné témata, vystoupení pěveckých souborů aj. Obyvatelé penzionu mají možnost využít služeb kadeřnice a pedikérky v objektu penzionu. Externí lékařka dochází do penzionu 2x týdně. Nachází se zde taktéž velmi dobře zásobený bufet. V dubnu 2010 byla otevřena v objektu penzionu, na bloku B jednotka odlehčovací pobytové služby s kapacitou 4 lůžek. Plnění úkolů příspěvkové organizace vychází z vymezení hlavního účelu a tomu odpovídajícího předmětu činnosti organizace stanoveném ve Zřizovací listině čl. III. Organizace je komplexním zařízením statutárního města Frýdku-Místku pro zdravotně postižené občany, starobní a invalidní důchodce, jejímž posláním je poskytování sociálních služeb obyvatelům penzionu pro seniory tak, aby nebyl narušený jejich běžný způsob života. Organizace poskytuje : a) pečovatelskou službu ve smyslu ustanovení 40 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Pečovatelská služba se poskytuje jako terénní služba osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, b) pobytové odlehčovací služby ve smyslu ustanovení 44 zákona o sociálních službách. Odlehčovací služby se poskytují osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí, cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek.

4 -3- V současné době pracuje v naší příspěvkové organizaci 21 pracovníků. Organizace práce v penzionu je zajišťovaná na úrovni třech úseků : 1. ekonomický úsek ( ředitel, účetní, mzdová účetní ) 2. úsek péče o klienty který je rozdělen na dvě části : obslužná péče přímá ( sociální pracovnice, 10 pracovnic soc. péče) odborné doplňkové služby zdravotnické (3 zdravotní sestry) 3. provozně technický úsek ( správce, údržbář, 2 dělnice prádelen ) Registrace zařízení I. V souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách 78 je stanovena povinnost poskytovatelům soc. služeb poskytovat soc. služby pouze na základě oprávnění. Oprávnění vzniká rozhodnutím o registraci. Naše organizace podala žádost o registraci v řádném termínu u místně příslušného krajského úřadu v Ostravě na zajištění poskytování pečovatelské služby ve smyslu ustanovení zákona č. 108/2006 Sb., o soc. službách v rozsahu úkonů stanovených vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o soc. službách. Pečovatelská služba se poskytuje jako ambulantní služba osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení. Rozhodnutím Krajského úřadu dne byla registrace našemu zařízení přidělena. II. Dne požádala naše organizace o registraci nové sociální služby,,odlehčovací služby,, identifikátor s datem poskytování od Na základě této žádosti bylo vydáno v souladu s ustanovením 82 odst. 2 zákona o sociálních službách změnové rozhodnutí. Tímto rozhodnutím Krajského úřadu byla našemu zařízení registrace přidělena. 1.2 Plnění Rok 2010 lze z pohledu plnění daných úkolů hodnotit pozitivně, a to zejména splněním investičních akcí (výměna a montáž plastových oken na bloku A, provedené rekonstrukce v rámci transformace části objektu B na jednotku domova pro seniory s kapacitou 14 lůžek a zprovoznění odlehčovací služby s kapacitou 4 lůžka od 1.dubna 2010 ) ale také po stránce zajištění úrovně a kvality poskytovaných služeb. Mezi hlavní priority co se týče plnění úkolů organizace patřilo otevření odlehčovací služby. Od byla tato odlehčovací jednotka zprovozněna, což představuje další nezanedbatelný krok v rámci zvýšení soc. služeb v našem městě. 1.3 Obsazenost kapacity zařízení Počet bytových jednotek 156. Obsazenost bytů činila 99,8 % Průměrný počet obyvatel penzionu činil v roce 2010 cca 190 V průběhu roku 2010 odešlo z penzionu celkem 22 obyvatel : Z toho : K příbuzným... 2 Do domova důchodců a jiné ústavy... 9 Zemřelo... 11

5 Do penzionu nastoupilo v průběhu minulého roku 18 nových obyvatel. Průměrný věk seniorů žijících v našem zařízení je 75 let. -4- Analýza příčin odchodu obyvatel z penzionu za posledních 12 let : rok úmrtí příbuzní, stěhování domov důchodců celkem celkem Z výše uvedené tabulky je patrné, že r byl co se týče počtu odchodu obyvatel z našeho zařízení dle uvedené statistiky nadprůměrný. 1.4 Kulturně - společenská oblast Rok 2010 byl z hlediska počtu uspořádaných akcí pro obyvatele penzionu v kulturně-společenské oblasti opět velmi bohatý. Charakteristickým rysem těchto akcí byla pestrost a různorodost. Pochvalné ohlasy obyvatel penzionu na uskutečněné akce byly v průběhu roku prezentovány na internetových stránkách MÚ Frýdek-Místek a Zpravodaji rady Města Frýdku-Místku. Naši senioři taktéž obhájili první místo na IV. ročníku her seniorů. Mezi kulturně - společenské akce v r mimo jiné patřily : 1. Maškarní bál ( únor ) 2. Den matek vystoupení pěveckého souboru,,radost,, (květen) 3. Zdravotní přednáška 4. Hry seniorů 1. místo (červen) 6. Vánoční večírek ( prosinec ) 7. Vystoupení pěveckého souboru,,radost,, ( prosinec ) Kromě těchto akcí proběhlo v naší organizaci v průběhu roku spoustu zajímavých kulturně společenských aktivit, které si zorganizoval klub důchodců, který působí v našem penzionu již třetím rokem.

6 Doplňková činnost Okruhy povolené doplňkové činnosti organizace vymezuje a specifikuje čl.vii. Zřizovací listiny. Jedná se o tyto činnosti : a) poskytování pronájmů (realitní činnost) b) komerční využití technického vybavení organizace ( kopírovací práce) c) praní prádla pro ostatní organizace Poznámka : Jedná se o krátkodobý pronájem pohotovostního bytu č.12 (ubytování) a klubovny penzionu za účelem prodeje (textil, vlněné výrobky, keramika aj.). Taktéž zde náleží pronájmy nebytových prostor za účelem poskytování služeb zde žijícím seniorům (bufet, kadeřnictví, pedikúra, lékařka, garáže peč. služba). Ekonomické vyhodnocení doplňkové činnosti je specifikováno v bodě 3.8.

7 -6-2) Vyhodnocení ukazatelů stanovených příspěvkové organizaci včetně návrhu na rozdělení zlepšeného hospodářského výsledku 2.1 Vyhodnocení závazných ukazatelů Ukazatele stanovené zřizovatelem na r a jejich plnění : Závazné ukazatele stanovené zřizovatelem Rozpočet 2010 Skutečnost k Upravený hospodářský výsledek (v tis. Kč) 0 0 Průměrný přepočtený počet pracovníků 23 21,3 Podíl mimo tarifních složek ( % ) 25 8,9 2.2 Návrh na rozdělení zlepšeného hospodářského výsledku. Vzhleddem k tomu, že hospodářký výsledek za r skončil vyrovnaný, naše organizace návrh na rozdělění hosp. výsledku za rok 2010 nepředkládá. 3) Vyhodnocení hospodaření příspěvkové organizace Prioritou hospodářské činnosti naší příspěvkové organizace zůstává nadále zavedení systému úsporných opatření na všech stupních řízení při zachování vysokých standardů hygieny a kvality poskytovaných úkonů pečovatelské a odlehčovací služby pro obyvatele penzionu. Za r vykazuje naše organizace vyrovnanýný hospodářský výsledek Hospodářský výsledek, náklady, výnosy Upravený hospodářský výsledek za r Náklady celkem (v tis. Kč ) Výnosy celkem + příspěvek na činnost ( v tis. Kč) Upravený hosp. výsledek ( v tis. Kč)

8 Komentář k jednotlivým vybraným ukazatelům : I. NÁKLADY spotřeba materiálu Výši daného ukazatele pozitivně ovlivňuje pravidelné sledování optimálního stavu zásob ve skladech a cenových relací při nákupu čisticích, zdravotnických a ostatních prostředků nezbytně nutných k zajištění provozu penzionu správcem penzionu. Skutečnost k tis. Kč Mezi hlavní položky mající vliv na celkovou výši daného ukazatele v r patřily mimo jiné: 1) údržba 66 tis. Kč 2) zdravotnický materiál 19 tis. Kč 3) kancelářský materiál 63 tis. Kč 4) čistící a desinfekční prostředky 114 tis. Kč 5) knihy, časopisy 6 tis. Kč 6) pohonné hmoty 9 tis. Kč 7) ostatní 438 tis. Kč Proti r došlo k poklesu u tohoto ukazatele o 161 tis. Kč ( údržba +35 tis. Kč, zdravotnický mat. + 2 tis. Kč, kancelářský mat tis. Kč, čistící prostředky + 32 tis. Kč, OOP, obuv, prádlo -5 tis. Kč, ostatní -122 tis. Kč spotřeba energie Trvale platí úsporná opatření spotřeby u všech druhů energie pověřeným zaměstnancem penzionu. Jednotlivé ukazatele spotřeby jsou pravidelně sledovány a vyhodnocovány správcem penzionu. Skutečnost k tis. Kč Z toho: 1) teplo (UT, TUV) tis. Kč 2) elektřina 291 tis. Kč 3) vodné 256 tis. Kč Proti stejnému období r došlo k celkovému poklesu nákladů u medií o 70 tis. Kč. Proti roku 2009 došlo k nárůstu ceny za jednotku tepla o + 25,4 Kč za GJ. U spotřeby vody byl zaznamenán pokles o 55 tis. Kč. Vliv na tento ukazatel má montáž vodoměrů ve všech bytových jednotkách. U spotřeby el. energie došlo k nárustu o 23 tis. Kč.

9 ostatní služby celkem Skutečnost k tis. Kč Mezi hl. položky tohoto ukazatele patřila mimo jiné : 1) revize, servisy (HP, ústředna, výtahy, elektrorevize ) 89 tis. Kč 2) telefonní hovory (sl. mobil, provolba, hovory) 96 tis. Kč 3) stravenky ( organizace) 26 tis. Kč 4) software 35 tis. Kč 5) školení 92 tis. Kč 6) úklid externí firmou 729 tis. Kč 7) ostatní 231 tis. Kč Proti stejnému období r došlo k nárůstu nákladů u tohoto ukazatele o tis Kč. Značný podíl na nárustu nákladů u tohoto ukazatele mělo otevření odlehčovací jednotky. revize, servisy + 20 tis. Kč ( elektrorevize, servis softwaru, aj.) telefonní hovory - náklady ve stejné úrovni jak v roce 2009 software - 10 tis. Kč školení + 7 tis. Kč úklid ext. firmou + 48 tis. Kč (nárůst v důsledku úklidu odlehčovací jednotky) ostatní + 53 tis. Kč opravy a udržování Skutečnost k tis. Kč z toho: Malování nebyt. a byt. prostor (kanceláře, klubovny,) 43 tis. Kč Opravy přístrojů (pračky, tel. Rozvodů, přípojek aj.) 66 tis. Kč Opravy výtahů (elektrických jednotek) 33 tis. Kč Jiné opravy (byt. jednotek, vodoměry,baterie) 198 tis. Kč Proti r došlo k poklesu nákladů u tohoto ukazatele o 472 tis. Kč. Za rok 2010 byly provedeny opravy většího rozsahu celkem u 22 bytových jednotek. Mezi opravy většího rozsahu, které se uskutečnily v objektu penzionu v minulém roce lze zařadit mimo jiné : oprava vnitřních omítek v bytech a společných prostorách v objektu penzionu (blok A) malování nebytových prostor oprava a výměna nefunkčních ventilů ÚT na bloku B opravy většího rozsahu byly provedeny u 22 bytových jednotek oprava střechy bloku B3 nad jídelnou a na bloku A

10 -9- Drobné opravy a případné havárie vody jsou zajišťovány průběžně pracovníkem údržby. Jde především o opravy v bytech nájemníků, dále v provozních a kancelářských místnostech jiné ostatní náklady skutečnost k tis. Kč z toho: Poplatky ČAPS, AÚSP 8 tis. Kč Pojistné (sl. automobil, ) 27 tis. Kč Pojistné ostatní 15 tis. Kč odpisy DHM a DNM Celkové odpisy k činily tis. Kč. Byly odvedeny v souladu s odpisovým plánem schváleným zřizovatelem. Odpisy celkem k tis. Kč Z toho: odpisy budov odpisy DHM a DNM tis. Kč 328 tis. Kč Poznámka : Proti částce odvodů z odpisů pro rok 2009 ve výši tis Kč u položky odpisy budov došlo v průběhu roku k navýšení o 230 tis. Kč z titulu technického zhodnocení budovy. U položky DHM a DNM došlo k navýšení v průběhu r o 238 tis. Kč. Jedná se především o dokončení rekonstrukce I. a II.etapy části bloku B v rámci transformace na jednotku odlehčovací služby a domova pro seniory včetně vybavení. 3. mzdové náklady, zaměstnanci, průměrný plat Nákladové mzdy celkem k tis. Kč, což představuje navýšení mzdových prostředků o 648 tis. Kč proti r Toto navýšení bylo způsobeno zejména : navýšením počtu zaměstnanců na prac. pozici prac. v soc. službách o 4 pracovní místa Průměrný plat zaměstnanců penzionu pro seniory v r činil 17,4 tis. Kč na osobu/měsíc. (nákladové mzdy celkem / průměrný přepočtený počet pracovníků / 12).

11 -10- II. VÝNOSY tržby z nevýrobní činností Skutečnost k tis. Kč, což představuje nárůst proti r o 383 tis. Kč. Z toho: pronájem (doplňková činnost aj.) ostatní (nájemné, služby) 132 tis. Kč tis. Kč Pronájem (doplňková činnost) tis. Kč ( - 7 tis. Kč ) Ostatní tis. Kč ( tis. Kč) z toho Služby obyvatelům tis. Kč záloha za služby obyvatel tis. Kč Ostatní (vyučt. záloh,odl. jednodka aj.) tis. Kč Služby obyvatelům : Tento ukazatel pozitivně ovlivnil nárůst objemu úkonů pečovatelské služby a úprava sazebníku od dubna Proti r došlo u tohoto ukazatele k navýšení tržeb o 164 tis. Kč. Nájemné obyvatel : Nárůst u této položky byl ovlivněn zejména zvýšením záloh za služby u obyvatel penzionu čerpání dotace V roce 2010 byla poskytnuta naší organizaci statutárním městem Frýdek-Místek dotace( neinvestiční příspěvek) na provoz ve výši tis. Kč. Dotace byla vyčerpána v plné výši. Zároveň byla poskytnuta naší organizaci dotace ze státního rozpočtu MPSV na mzdové prostředky ve výši tis. Kč (pečovatelská služba) a 300 tis. Kč (odlehčovací služba). Dotace byly taktéž vyčerpány v plné výši. Dotace ve výši 55 tis. Kč na mzdové prostředky byla poskytnuta z úřadu práce na prac. v soc. službách, která byla přijata do prac. poměru u naší organizace.

12 2) Žádosti o dotace : -11- V září 2010 zaslala naše organizace,, Žádost poskytovatele soc. služby o dotaci za státního rozpočtu pro r. 2011,,. Na základě zveřejněných výsledku MPSV bude naší organizaci poskytnuta v roce dotace na mzdové prostředky ve výši ,- Kč na pečovatelskou službu a ve výši ,- Kč na odlehčovací službu. Žádost o dotaci ze st. rozpočtu pro rok 2011 na jednotku Domova pro seniory bude zaslána ve II. kole do konce května t.r. 3.3 Péče o spravovaný majetek a) Péče o spravovaný majetek je prováděn v souladu se směrnicemi týkajících se provádění pravidelných revizí a to : elektrických předmětů a nářadí, revize ručních hasicích přístrojů a hydrantů revize výtahů Podle výsledků revizí jsou přístroje opraveny, nebo po vystavení příslušného protokolu o vyřazení jsou vyřazeny a nahrazeny novými. 3.4 Pohledávky a závazky K nevykazuje naše příspěvková organizace proti jiným subjektům žádné pohledávky ani závazky. 3.5 Vyhodnocení doplňkové činnosti Viz. bod 1.3 Celkové tržby za rok 2010 činily z těchto činností :.134,5 tis. Kč, Z toho: Pronájem nebytových prostor Kopírování Nájem ostatní (pohotovostní byt, prodej) 90,0 tis. Kč 5,5 tis. Kč 39,0 tis. Kč Maximální využití doplňkové činnosti specifikované ve zřizovací listině pozitivně ovlivňuje celkový růst objemu výnosů u naší organizace.

13 -12-4) Plnění opatření z minulé zprávy a návrh opatření ke zkvalitnění činnosti organizace. 1. Pravidelně pořádat sezení s obyvateli penzionu za účelem zvýšení vzájemné informovanosti a operativního řešení případných připomínek za účasti všech zaměstnanců. Plnění : Vedení organizace pořádalo v r 2010 s obyvateli penzionu pravidelně schůzky v jídelně penzionu (viz. zápisy). Úkol splněn. Platí i pro rok Zvýšit odbornou úroveň zaměstnanců penzionu působících na úseku péče o klienty formou absolvování odborných školení pro tuto oblast. Je bezpodmínečně nutné, aby odborná úroveň, vzdělání a dovednosti odpovídaly potřebám uživatelů služeb. Plnění : Zaměstnanci naší organizace se v průběhu r zúčastňovali vzdělávacích seminářů s cílem zvyšování kvality služeb zejména u přímé obslužné péče. Jednalo se mimo jiné o tyto semináře : Standardy kvality soc. péče, gerontologické dny, akreditovaný kurz Vzdělávání pro prac. soc. péče. Platí i pro r V souladu se zákonem č.108/2006 Sb., provést rozšíření registrace zařízení o odlehčovací službu. T : Úkol splněn : registrace přidělena v březnu Zahájit provoz odlehčovací služby k Úkol splněn : provoz odlehčovací služby zahájen V souladu se zákonem č.108/2006 Sb., zajistit rozšíření registrace o soc. službu,,domova pro seniory,, T : leden Zahájit provoz jednotky,,domova pro seniory,, T : Navýšit tržby za poskytnuté úkony pečovatelské služby za ro k 2011 minimálně o 10% proti roku T: průběžně

14 -13-5) Tabulková část Viz. příloh y : souhrnná tabulka hospodaření organizace za r rozbor mzdových prostředků za rok 2010 čerpání jednotlivých fondů v r rozpis obdržených účelových dotací za r 2010 graf porovnání nákladů organizace za období 2009 a 2010 obrazová část 6) Výsledky kontrol V roce 2010 proběhly v naší příspěvkové organizaci t yto kontroly : Revírní bratrská pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna - bez závad Veřejnosprávní kontrola ve smyslu 13 odst. 1 zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů s odkazem na 15 zákona č. 552/1991 Sb., o státní kontrole, ve znění pozdějších předpisů. - výsledk y kontrol y jsou obsažen y vprotokolu č. 37/2010 ze dne Okresní správa soc. zabezpečení - bez závad

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2008

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2008 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2008 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2009 ředitel penzionu -1- OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2013 ředitel penzionu OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2014 ředitel penzionu -1- OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2014 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2014 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2015 ředitel penzionu - 1 - OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV RASPENAVA, příspěvková organizace FUČÍKOVA 432, 464 01 Raspenava, IČO 71220089 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Pavel Chroust, Ředitel ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE V

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2013

Zpráva o hospodaření v roce 2013 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2013 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek 1 Základní informace: Příspěvková organizace Sociální služby

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2011

Zpráva o hospodaření v roce 2011 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2011 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek Základní informace: Příspěvková organizace Sociální služby města

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2015

Zpráva o hospodaření v roce 2015 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2015 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek, Eva Dostálová, DiS. 1 Základní informace: Příspěvková organizace

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013 Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v souladu se zásadami města Chebu. 15/2013 Zásady vztahů orgánů města Chebu k příspěvkovým organizacím

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Výroční zpráva o hospodaření

Výroční zpráva o hospodaření Základní škola Ostrava - Dubina, Františka Formana 45, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření 2015 Zpracovala: Šárka Arlethová PaedDr. Ivona Klímová ekonomka školy ředitelka školy V Ostravě,

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2012

Zpráva o hospodaření v roce 2012 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2012 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek 1 Základní informace: Příspěvková organizace Sociální služby

Více

Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou. Rozbory hospodaření. za rok 2013

Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou. Rozbory hospodaření. za rok 2013 Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou Rozbory hospodaření za rok 2013 V Lipníku nad Bečvou 11. února 2014 Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch

Více

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00 Městská knihovna Klatovy Balbínova 59, 339 01 Klatovy 376 347 461, ekonom@knih-kt.cz KOMENTÁŘ K ROZBORU HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 V roce 2013 knihovna hospodařila s těmito prostředky: 1/ Příspěvek na činnost

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ DOMOV U ANEŽKY poskytovatel sociálních služeb Nová 303, 294 42 Luštěnice za rok 2014 Předkládá: Ing. Ludmila Bulířová, ředitelka Domova U Anežky V Luštěnicích, 13. 2. 2015 0/8 Obsah

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018

Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018 SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 1292/2017/ssmhb Datum: 23.10.2017 Počet stran: 7 Počet příloh: 1 Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018 Zpracovali: Mgr. Magdalena Kufrová Bronislava

Více

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016

Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Pečovatelská služba Rotava Závěrečná zpráva za rok 2016 Název poskytovatele sociální služby (příjemce) Město Rotava IČO 259551 Název služby Druh sociální služby (dle zákona o sociálních službách) Pečovatelská

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE B/ VYHODNOCENÍ

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Mgr. HELENA HOUSOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009 DOMOV SLUNEČNÍ DVUR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Název organizace: Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb Sídlo organizace: 270 02 Kolešovice 180 Zřizovatel: Středočeský

Více

Návrh rozpočtu na rok 2019

Návrh rozpočtu na rok 2019 SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 644/2019/ssmhb Datum: 24.7.2019 Počet stran: 3 Počet příloh: 1 Návrh rozpočtu na rok 2019 (aktualizovaný dle skutečnosti k 30.6.2019) Zpracovali: Mgr.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov důchodců Velké

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Zahrada DS Jenštejn 10.12.2012 Tato zpráva je vytvořena na základě článku č. 33, Směrnice Středočeského

Více

Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Návrh rozpočtu příspěvkové organizace na rok 2018

Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Návrh rozpočtu příspěvkové organizace na rok 2018 Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace rozpočtu příspěvkové organizace na rok 2018 SU AU Výnosy Schválený Schválený rozpočet 2017 rozpočet 2017 doplňková hlavní 2018 hlavní

Více

Město Česká Lípa 1.verze návrhu rozpočtu na rok rozpočet 2012 k v tis.kč

Město Česká Lípa 1.verze návrhu rozpočtu na rok rozpočet 2012 k v tis.kč 1.verze návrhu rozpočtu na rok 2013 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví - komentář k 1. verzi návrhu rozpočtu na rok 2013 V návrhu rozpočtu na rok 2013 byly ponechány nejnižší možné částky na pokrytí

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018 Sestavená dne 8. 1. 2019 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

Hodnotící zpráva za rok 2012

Hodnotící zpráva za rok 2012 Hodnotící zpráva za rok 2012 Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2013 Zdravotně sociální služby Turnov VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2013 Předložil: Bc. Jaroslav Cimbál ředitel 28. října 812, 511 01 Turnov IČO 00854883 Obsah Obsah... 2 Úvodní slovo ředitele... 3 Vedoucí pracovníci

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2010 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek

Zpráva o hospodaření v roce 2010 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek Zpráva o hospodaření v roce 2010 Zpracoval: Mgr. Milan Janoušek Základní informace: Příspěvková organizace Sociální služby města Moravská Třebová zřízená městem Moravská Třebová poskytuje dvě registrované

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 771/4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2015 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Mgr. HELENA HOUSOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/

Více

Odbor sociální péče Magistrátu města Brna

Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Zpráva o čerpání dotace program I. z rozpočtu Statutárního města Brna na rok 2012 nestátního neziskového subjektu zajišťujícího veřejně prospěšnou činnost ve městě

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k

1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k Příloha č. 1 1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k 31. 12. 2018 věk muži ženy celkem % do 20 let 1 1 2 1,1 21-30 let 1 20 21 11,3 31-40 let 2 25 27 14,5 41-50 let 5 58 63 33,9 51-60 let

Více

Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou. Rozbory hospodaření. za rok 2014

Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou. Rozbory hospodaření. za rok 2014 Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou Rozbory hospodaření za rok 2014 V Lipníku nad Bečvou 12. února 2015 Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch

Více

schválený rozpočet 7 802, ,82

schválený rozpočet 7 802, ,82 Organizace č.8000000000305 - Mateřská škola Lipník nad Bečvou, p. o. návrh 2019 v tis. Kč () 2016 2017 2018 2019 2019 N á k l a d y c e l k e m skutečnost skutečnost hlavní čin. bez dotací kraje a státu

Více

Návrh rozpočtu ZUŠ V. Snítila Mimoň, příspěvkové organizace na rok Návrh rozpočtu na rok 2019 hlavní činnost

Návrh rozpočtu ZUŠ V. Snítila Mimoň, příspěvkové organizace na rok Návrh rozpočtu na rok 2019 hlavní činnost Návrh rozpočtu ZUŠ V. Snítila Mimoň, příspěvkové organizace na rok 2019 Návrh rozpočtu na rok 2019 hlavní Návrh rozpočtu na rok 2019 doplňková SU AU Výnosy 602 školné - rozpis 600,000 Kč Stravování Praní

Více

Komentář k hospodaření organizace za rok 2014

Komentář k hospodaření organizace za rok 2014 Komentář k hospodaření organizace za rok Příspěvková organizace ul. 126 byla zřízena 1.7.2000. Postupně se rozšířila o školní sportovní halu (11/2003), školní jídelnu v Hálkově ul. (1/2005) a školní sportovní

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Mgr. HELENA HOUSOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 49 DNE: 19.9.216 JEDNACÍ ČÍSLO: 777/216/POSSM NÁZEV: Materiál dle pravidel ANOTACE: Materiál v souladu

Více

Návrh finančního plánu na rok 2017

Návrh finančního plánu na rok 2017 Naše značka: 1061/2016/ssmhb Datum: 31. 10. 2016 Počet stran: 11 Počet příloh: 4 Návrh finančního plánu na rok Zpracovali: Mgr. Magdalena Kufrová pí Bronislava Čechová Ing. Filip Hejkal Mgr. Miloslav Kozlík

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 Domov důchodců Velké Hamry, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE MGR. ČESTMÍR SKRBEK ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 Zpracovali: Mgr. David Neuvald, ředitel Jana Ballarinová, administrativní pracovnice Obsah: strana 1) Hospodaření jednotlivých zařízení PO Základní škola 3, 4 Mateřská

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 Domov na hradě Rychmburk domov se zvláštním režimem 539 74 Předhradí 17 Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 IDENTIFIKACE ORGANIZACE: Název: Právní forma: Sídlo: Domov na hradě Rychmburk příspěvková

Více

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 Domov důchodců Libina, p. o., Libina 540, 788 05 Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci 1.1 Počet klientů k 31.12.2011 66 - z toho muži 18

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017 V Ostravě dne 20. 3. 2018 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-40 1. Základní ukazatele

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015 V Ostravě dne 21. 3. 2016 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-32 1. Základní ukazatele

Více

250 73 Jenštejn Vinořská 78 info@dsjenstejn.cz tel.: 286851150 fax:286 851 905 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ROK 2010. zřizovatelem organizace je

250 73 Jenštejn Vinořská 78 info@dsjenstejn.cz tel.: 286851150 fax:286 851 905 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ROK 2010. zřizovatelem organizace je DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb 250 73 Jenštejn Vinořská 78 info@dsjenstejn.cz tel.: 286851150 fax:286 851 905 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ROK 2010 zřizovatelem organizace je

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2016 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav únor 2017 ředitel penzionu 1 OBSAH a) Vyhodnocení

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 Zpracovali: Mgr. David Neuvald, ředitel školy Jana Ballarinová, administrativní pracovnice Obsah: strana 1) Hospodaření jednotlivých zařízení PO Základní škola... 3, 4

Více

Zpráva o činnosti. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o., vykázaly za rok 2008 hospodářský výsledek - ztrátu ve výši 579 829,55 Kč.

Zpráva o činnosti. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o., vykázaly za rok 2008 hospodářský výsledek - ztrátu ve výši 579 829,55 Kč. Technické služby Kostelec nad Orlicí, s.r.o. Rudé armády 1458, 517 41 Kostelec nad Orlicí IČO: 26011247, DIČ: CZ26011247 zápis v OR KS v Hradci Králové oddíl C, vložka 19957 Zpráva o činnosti hospodářský

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2015 DOMOV DŮCHODCŮ JINDŘICHOVICE POD SMRKEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 463 66 JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 238, IČ 71220046 ING. PETR PÁVEK, STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI DOMOV PRO SENIORY A PEČOVATELSKÁ SLUŽBA V ŽATCI Sídlo: Statutární zástupce: Zřizovatel: Datum vzniku organizace: Šafaříkova 852, 438 01 Žatec Mgr. Petr

Více

Výroční zpráva za rok

Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: řízením Bc. Markéta Grundmannová,

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb 250 73 Jenštejn Vinořská 78 info@dsjenstejn.cz tel.: 286851150 fax:286 851 905 ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 Tato zpráva je vytvořena

Více

Rozpočet na rok Městský ústav sociálních služeb Klášterec nad Ohří Domov pro seniory + odlehčovací služby. zřizovatel: Město Klášterec nad Ohří

Rozpočet na rok Městský ústav sociálních služeb Klášterec nad Ohří Domov pro seniory + odlehčovací služby. zřizovatel: Město Klášterec nad Ohří Rozpočet na rok 2009 Městský ústav sociálních služeb Klášterec nad Ohří Domov pro seniory + odlehčovací služby zřizovatel: Město Klášterec nad Ohří v celých tis. Kč rok 2008 Náklady 23 317 Spotřeba materiálu

Více

Návrh střednědobého výhledu na roky

Návrh střednědobého výhledu na roky SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 1112/2018/ssmhb Datum: 17. 10. 2018 Počet stran: 3 Počet příloh: 1 Návrh střednědobého výhledu na roky 2020-2021 Zpracovali: Mgr. Magdalena Kufrová Bronislava

Více

Penzion pro seniory, příspěvková organizace Lískovecká 86, Frýdek-Místek Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2017

Penzion pro seniory, příspěvková organizace Lískovecká 86, Frýdek-Místek Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2017 Penzion pro seniory, příspěvková organizace Lískovecká 86, Frýdek-Místek Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2017 Zpracoval: Ing. Jaroslav Chlebek ředitel Penzionu únor 2018

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 DOMOV A CENTRUM AKTIVITY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE LIBERECKÁ 451, 463 42 HODKOVICE NAD MOHELKOU IČO 71220097, DIČ CZ71220097 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: MGR. JANA LACHMANOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace za rok 2015 Adresa organizace: Balbínova 59/I, 339 01 Klatovy IČ: 49207261 Telefon 376 347 112,376

Více

Zpráva jednatele společnosti o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku.

Zpráva jednatele společnosti o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku. Obsah: Identifikační údaje Předmět podnikání Statutární orgán Společníci Základní kapitál Managment Zpráva jednatele společnosti o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku. - personální složení společnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2014 Zdravotně sociální služby Turnov VÝROČNÍ ZPRÁVA pro rok 2014 Předložil: Bc. Jaroslav Cimbál ředitel 28. října 812, 511 01 Turnov IČO 00854883 Obsah Obsah... 2 Úvodní slovo ředitele... 3 Vedoucí pracovníci

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016 DOMOV DŮCHODCŮ JINDŘICHOVICE POD SMRKEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 463 66 JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 238, IČ 71220046 ING. PETR PÁVEK, STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI

Více

Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice

Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice 253 01 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 1 Zelená Lípa Hostivice, poskytovatel sociálních služeb Pelzova 1701, 253

Více

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Stará kuchyň Domek Vila 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Více

FINANČNÍ PLÁN NA ROK 2019 v tis. Kč

FINANČNÍ PLÁN NA ROK 2019 v tis. Kč SÚ FINANČNÍ PLÁN NA ROK 2019 v tis. Kč Schválený Návrh Rozdíl Název položky dle výkazu zisku a ztráty finanční plán finančního plánu sl. 2 - sl. 1 na rok 2018 na rok 2019 1. 2. 3. A. NÁKLADY CELKEM 36

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016

Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016 Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016 Název PO: Domov Svatý Jan poskytovatel sociálních služeb 1 1) Základní údaje o organizaci Název: Sídlo: Domov Svatý

Více

Zpráva o hospodaření ZŠ a MŠ Komorní Lhotka za rok 2016

Zpráva o hospodaření ZŠ a MŠ Komorní Lhotka za rok 2016 Zpráva o hospodaření ZŠ a MŠ Komorní Lhotka za rok 2016 Organizace: Základní škola T.G.Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka, p.o. Zřizovatel: Obec Komorní Lhotka Zařízení, která spadají do správy této

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2008 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Výroční zpráva za rok 2018

Výroční zpráva za rok 2018 Město Šluknov, nám. Míru 1 407 77 Šluknov Pečovatelská služba města Šluknov, Lužická 1093, 407 77 Šluknov Výroční zpráva za rok 2018 Zřizovatel: Město Šluknov, nám. Míru 1, 407 77 Šluknov Název: Pečovatelská

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2016

Zpráva o hospodaření v roce 2016 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2016 Mgr. Milan Janoušek Eva Dostálová, DiS. IČ: 00194263 ID DS: Zřizovatel: 7ksq6x6 Město Moravská

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2009 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Výroční zpráva o hospodaření školy a poskytování informací za rok 2017

Výroční zpráva o hospodaření školy a poskytování informací za rok 2017 Mateřská škola Ostrava-Dubina, A. Gavlase 12A, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření školy a poskytování informací za rok 2017 zpracovala: schválila: Zuzana Mojžíšová, ekonomka školy Alena

Více

Mateřská škola a Základní škola, Želešice. Sadová 530, 664 43 Želešice. tel./fax : 547 225 129. mobil : 731 109 181

Mateřská škola a Základní škola, Želešice. Sadová 530, 664 43 Želešice. tel./fax : 547 225 129. mobil : 731 109 181 Mateřská škola a Základní škola, Želešice Sadová 530, 664 43 Želešice tel./fax : 547 225 129 mobil : 731 109 181 e-mail adresa: skolahrou.zelesice@volny.cz http://skolahrou.atlasweb.cz Z p r á v a o č

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014 DS Jenštejn únor 2015 Tato zpráva je vytvořena na základě článku č. 33, Směrnice Středočeského kraje č.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov seniorů Benešov, poskytovatel sociálních služeb Villaniho 2130, 256 01 Benešov IČ: 712 29 116 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Organizace zřízená Středočeským krajem Výroční zpráva za rok 2011 Stránka

Více

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory OBDOBÍ: 1.1.2012 31.12.2012 Název a sídlo účetní jednotky: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvaldík 68, 742 60 Petřvald 2 IČ: 27857018 Datum

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016 V Ostravě dne 15. 3. 2017 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-40 1. Základní ukazatele

Více

STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY

STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY Jindřichohradecko Bývalý okres Jindřichův Hradec Nyní správní území obcí Jindřichův Hradec, Třeboň a Dačice Oblast s málo rozvinutým

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření za rok 2015 Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Obsah: 1. Přehled příjmů za r. 2015 str. 3 2. Výdaje od KÚ Moravskoslezského

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2012 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV DŮCHODCŮ JINDŘICHOVICE POD SMRKEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 463 66 JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 238, IČ 71220046 BC. ALAN MARIA UHURA, R.N., STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v za rok 1999

Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v za rok 1999 Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě za rok 1999 1. Úvod Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě pokračoval v úspěšném hospodaření a za rok 1999 dosáhl zisku ve výši

Více

Výroční zpráva. o hospodaření za rok a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem

Výroční zpráva. o hospodaření za rok a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem Výroční zpráva o hospodaření za rok 2014 Charakteristika příspěvkové organizace a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem Sídlo: Adolfovice 170, 790 01 Jeseník Právní forma:

Více

Zemský archiv v Opavě Roční zpráva 2005 ZEMSKÝ ARCHIV V OPAVĚ. Roční zpráva 2005

Zemský archiv v Opavě Roční zpráva 2005 ZEMSKÝ ARCHIV V OPAVĚ. Roční zpráva 2005 ZEMSKÝ ARCHIV V OPAVĚ Roční zpráva 2005 I. Název zpracovatele organizační složky státu : Česká republika Zemský archiv v Opavě Sněmovní 1, 746 22 Opava Statutární zástupce : ředitel Zemského archivu v

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Sociální služby Lanškroun Pečovatelská služba NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01

Více

Rozpočet 2019 Mateřská škola Masarykova

Rozpočet 2019 Mateřská škola Masarykova Rozpočet 219 215 216 217 rozpočet 218 rozpočet 218 Plnění rozpočtu k 3. 9. 218 219 Výhled 22 Výhled 221 Spotřebované nákupy 5 2 476 99 2 526 557 2 664 19 2 933 1 2 933 1 1 521 113 2 93 1 2 93 1 2 93 1

Více

Hospic sv. Alžběty o.p.s.

Hospic sv. Alžběty o.p.s. Hospic sv. Alžběty o.p.s. Obecně prospěšná společnost Hospic sv. Alžběty o.p.s. se sídlem Kamenná 207/36, 639 00 Brno, IČ: 26604582, je zapsána do rejstříku obecně prospěšných společností, jenž je veden

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 Základní údaje se uvádějí za kalendářní rok, ve kterém byl zahájen školní rok, za který je zpracována výroční zpráva školy. Tyto údaje jsou členěny do následujících

Více