Obec Olbramov Územní plán

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Olbramov Územní plán"

Transkript

1 Obec Olbramov jako zadavatel zastoupená Miroslavou Válovou - starostkou obce Telefon , mobil , E mail: ouolbramov@mikroregion-kl.cz IČO obce : Vyzývá zájemce o zakázku zpracování nabídky na tuto akci: Obec Olbramov Územní plán

2 1) Identifikační údaje zadavatele: Název:..Obec Olbramov Sídlo.Olbramov 5, Stříbro Statutární zástupce :..Miroslava Válová starosta Bankovní spojení: /0600 IČO ) Údaje o zájemci Zájemce je povinen uvést v nabídce své identifikační údaje takto: Právnické osoby : Název: Sídlo Právní forma IČO a DIČ: Jméno, příjmení a funkce členů statutárního orgánu Jméno, příjmení jiné fyzické osoby oprávněné jednat jménem právnické osoby k tomu doložit originál či úředně ověřenou kopii dokladu o takovém oprávnění Kontaktní spojení telefon, mobil, Fyzické osoby: Jméno, příjmení, případně obchodní firma Rodné číslo nebo datum narození: Bydliště, případně místo podnikání, je-li odlišné od bydliště IČO a DIČ Kontaktní spojení telefon, mobil a 3) Prohlídka místa plnění Vzhledem k povaze zakázky zadavatel neuvažuje s prohlídkou místa plnění neboť se jedná o místo území veřejně přístupné. 4) Údaje o podání nabídky 4.1. Způsob podání nabídky Nabídka zájemce musí být zpracována v českém jazyce a musí být doručena do kanceláře Obce Olbramov, Olbramov 5, Stříbro v uzavřené obálce označené Soutěž Olbramov - Územní plán Neotevírat. Obálka bude řádně zajištěna proti samovolnému otevření a bude na ní uvedena identifikace zájemce. Nabídky podané po stanovené lhůtě pro podání nabídky nebo řádně neoznačené, neuzavřené či porušené nebudou do soutěže přijaty a budou vráceny zájemci zpět. 4.2.Lhůta podání nabídky Lhůta pro podání nabídky počíná běžet dnem následujícím po dni odeslání výzvy k podání nabídky a končí v 16:00 hod. Všechny nabídky musí být předány zadavateli do skončení lhůty pro podání nabídky 4.3.Adresa pro podání nabídky Doporučeně poštou na adresu Obec Olbramov, Olbramov 5, Stříbro nebo osobně dne od 8 :00 hod do 16 hod na Obecní úřad v Olbramově.

3 4.4.Zadávací lhůta Zadávací lhůta, po kterou je zájemce vázán svou nabídkou, počíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí Místo a termín otvírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční bez účasti zájemců o veřejnou zakázku 4.6. Způsob zpracování nabídky - Zájemce o zakázku předloží v nabídce návrh smlouvy o dílo ( např. doplněný návrh smlouvy o dílo předložený zadavatelem). - Přílohou smlouvy o dílo bude krycí list k nabídkové ceně. - Dále předloží seznam činností obdobného charakteru prováděných v posledních 3 letech 4.7. Požadavek na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny - Nabídková cena bude zpracována formou ocenění pořízení celého díla a bude uvedena jako cena bez DPH a cena včetně DPH celkem, případně dokladem, že zpracovatel není plátcem DPH. Cena bude dále rozčleněna na ocenění jednotlivých stupňů územně plánovací dokumentace, tzn. zadání, koncept, návrh a tisky projednaného a vydaného návrhu v počtu dle smlouvy o dílo. Dle tohoto členění bude prováděna i fakturace jednotlivých ukončených etap. - V ceně budou zahrnuty veškeré náklady na vytvoření díla. 5) Údaje o zakázce 5.1. Název zakázky Olbramov Územní plán obce a jejích částí 5.2. Popis zakázky Jedná se vyhotovení úplného územního plánu dle 43 zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění, jako územně plánovací dokumentace komplexně řešící celé území obce tvořené katastrálním územím Olbramov, Kořen a Zádub. Legislativním podkladem pro zpracování územního plánu a jeho rozsahu a členění je zákon č. 183/2006Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v plném znění, a vyhláška č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti ( dále jen vyhláška ). V rámci této zakázky zpracovatel vyhotoví a upraví pro následné projednání tyto dílčí stupně územně plánovací dokumentace. - Průzkumy a rozbory - Návrh územního plánu pro společné jednání - Návrh územního plánu pro veřejné projednání - Úprava územního plánu pro vydání Dokumentace předaná v tištěné podobě bude odevzdána rovněž ve formátu, *pdf ( textová i grafická část) na datovém nosiči. Textová část včetně tabulkových příloh bude v elektronické podobě odevzdána ve formátu*,doc pro textovou část a * xls pro tabulkovou část. Dokumentace bude předána 4x v tiskovém vyhotovení a 2x v digitální formě na nosiči dat. Konečná verze ÚP bude dodána ve vektorové podobě dat a bude na její zpracování použita metodika ke zpracování územního plánu GIS, CAD a nebo MINIS. Grafická část bude vypracována nad podkladem katastrální mapy. Tiskové výstupy budou specifikovány v závěru prací.

4 Zpracovaná územně plánovací dokumentace bude vyhotovena v souladu se Zásadami územního rozvoje Plzeňského kraje Místo plnění a vymezení zakázky - Místem plnění odevzdání díla je sídlo obce Olbramov, Olbramov 5 - Práce budou provedeny pro správní území obce Olbramov. Jedná se o katastrální území Olbramov, Kořen a Zádub. - Zájemce si zajišťuje sám na vlastní náklady všechny technické prostředky potřebné pro realizaci zakázky. - Dílo bude dokončeno podpisem předávacího protokolu mezi objednavatelem a zhotovitelem a předáním všech předepsaných podkladů Zadavatel poskytne zpracovateli tyto podklady: - Existující územně plánovací dokumentaci a územně plánovací podklady obce Olbramov a jeho částí. - Územně analytické podklady ORP Stříbro pořízené v roce 2008 a jejich aktualizaci pořízenou v roce Podklad o stavu území v rozsahu katastrální mapy ( poskytnutou katastrálním úřadem pro Plzeňský kraj) v elektronické podobě na datovém nosiči. Případně další podklady na kterých se strany shodnou ( v souladu s příslušnými předpisy na ochranu osobních údajů a ochranu autorských práv) Doba plnění - Předpokládaný termín zahájení plnění : Předpokládaný termín ukončení plnění Kriterium pro zadání zakázky : ekonomická výhodnost nabídky Jednotlivým kritériím přikládá zadavatel tuto váhu : Kritérium výše nabídkové ceny..váha 80 % Kritérium znalost území..váha 20 % Hodnocení nabídek podle kritéria ekonomická výhodnost nabídky se provádí bodovací metodou. Pro hodnocení nabídek použije hodnotící komise bodovací stupnici v rozsahu 0 až 100 bodů. Každé jednotlivé nabídce bude dle dílčího kritéria přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího kritéria. Pro číselně vyjádřitelná kritéria, pro která má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria, například cena nabídky, získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. Pro kritéria, která nelze vyjádřit číselně, sestaví hodnotící komise pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné a přiřadí nejvhodnější nabídce 100 bodů a každé následující nabídce pořadí nižší bodové hodnocení, a to o podíl 100 a počtu účastníků. Jednotlivým dílčím kritériím jsou zadavatelem stanoveny váhy v procentech podle jejich důležitosti pro konkrétní zadávací řízení tak, že jejich součet je celkem 100. Hodnocení podle bodovací metody provede hodnotící komise tak, že jednotlivá bodová ohodnocení nabídek dle dílčích kritérií vynásobí příslušnou vahou daného kritéria. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise pořadí úspěšnosti jednotlivých

5 nabídek tak, že jako nejúspěšnější je ustanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty Záruka na dílo Zadavatel požaduje na provedené práce od protokolárního převzetí dokončeného díla záruku v délce 48 měsíců. 6. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů. Zájemce prokáže v nabídce splnění kvalifikačních předpokladů těmito doklady: - Listina prokazující oprávnění k podnikání (kopii živnostenského oprávnění nebo kopii výpisu z obchodního či živnostenského rejstříku dodavatele ne starší 3 měsíců, popř. kopii požadované listiny) platí i pro zástupce. - Oprávnění pro zpracování územně plánovací dokumentace v souladu s 158 odst. 1 a 159 odst.1 zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění. - Čestné prohlášení, že zájemce nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu, platí i pro zástupce - Čestné prohlášení, že nemá daňové nedoplatky a že na jeho majetek nebyl vyhlášen konkurz. - Čestné prohlášení, že nemá nedoplatky na zdravotním a sociálním pojištění po splatnosti. - Čestné prohlášení, že není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek. 7. Platební podmínky. - Provedené práce budou proplaceny na základě faktury, která bude doložena soupisem provedených prací a dodávek odsouhlasených odpovědným zástupcem zadavatele. - Doba splatnosti faktury je 21 dní od doručení zadavateli. - Zhotovitel je povinen pro zadavatele provést případné vícepráce plynoucí z postupu projednávání díla, nebo oprávněných požadavků dotčených orgánů. Rozsah a cena víceprací musí být před jejich prováděním písemně odsouhlasena odpovědným zástupcem zadavatele. Vícepráce do 10% nabídkové ceny nemají vliv na termín dokončení díla. Při rozsahu víceprací nad 10%nabídkové ceny se na žádost zhotovitele termín dokončení díla prodlouží o odpovídající dobu. 8. Další podmínky plnění zakázky - Nabídka musí být zpracována v českém jazyce a musí akceptovat veškeré požadavky uvedené ve výzvě k podání nabídky a v zadávací dokumentaci, včetně dokladů prokazující kvalifikaci zájemce. - Zájemce je povinen se před podáním nabídky informovat o poloze a povaze zakázky, případně o místních zvláštnostech. Případné nejasnosti si musí zájemce vyjasnit před podáním nabídky. Nedostatečná informovanost a mylné chápání zadávacích podmínek, chybně navržená nabídková cena apod. neopravňuje zájemce požadovat dodatečnou úhradu nákladů nebo zvýšení ceny. - Zájemce musí respektovat podmínky vydané v jiných řízeních vztahující se k zakázce. - Nabídka musí být podepsána statutárním zástupcem zájemce.

6 - Zájemci nemají nárok na úhradu nákladů, spojených se zpracováním nabídky. - Na výzvu zadavatele musí zájemce zdůvodnit ( ve lhůtě určené zadavatelem) případně mimořádně nízkou nabídkovou cenu. - Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s vybraným zájemcem na část předmětu zakázky v případě, že nabídková cena vítězné firmy nebude odpovídat množství finančních prostředků zadavatele. V případě, že zadavatel bude nucen tohoto práva využít, nemá zhotovitel vůči zadavateli žádné nároky včetně finančních ze změny rozsahu plnění zakázky. - Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit výzvu bez udání důvodů, případně odmítnout všechny předložené nabídky a právo na změnu, doplnění či upřesnění podmínek výzvy. - Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu se zájemcem, který má nevypořádané závazky vůči zadavateli. - Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným se zájemců. - Výzva k předložení nabídky ani další postup zadavatele se neřídí zákonem o veřejných zakázkách. V Olbramově dne Miroslava Válová starosta obce Za správnost : Miroslava Válová Na úřední desce Obce Olbramov Vyvěšeno dne : Sejmuto dne.

Revitalizace hygienického zázemí Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace

Revitalizace hygienického zázemí Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zadavatel: Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová

Více

MĚSTO STŘÍBRO. jako zadavatel

MĚSTO STŘÍBRO. jako zadavatel MĚSTO STŘÍBRO jako zadavatel zastoupené Městským úřadem Stříbro, Masarykovo nám. 1, 349 01 Stříbro, Tel. 374 801 111, Fax 374 801 331, E-mail: podatelna@mustribro.cz IČO 00 260 177 vyzývá, dle Přílohy

Více

MĚSTO STŘÍBRO. jako zadavatel

MĚSTO STŘÍBRO. jako zadavatel MĚSTO STŘÍBRO jako zadavatel zastoupené Hospodářsko-investičním odborem, oddělení regionálního rozvoje Městského úřadu Stříbro, Masarykovo nám. 1, 349 01 Stříbro, Tel. 374 801 101, Fax 374 801 331, E-mail:

Více

Směrnice upřesňující postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice upřesňující postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Příloha č. 11 Organizačního řádu MěÚ Stříbro Směrnice upřesňující postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Podle ustanovení 102, odst. 2, písmena o), zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Druh zadávacího řízení: Zakázka malého rozsahu 1. Zadavatel Název : Obec Lánov Sídlo : Prostřední Lánov č. p. 200, 543 41 Lánov IČ : 00278041 DIČ : CZ 00278041 Osoba oprávněná jednat

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Nespeky Sídlo: Benešovská 12, 257 22 Nespeky IČ: 00232335 Akce : Zpracování územního plánu Nespeky Zadavatel oznamuje zahájení výběrového řízení na zakázku malého

Více

" Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á " v y z ý v á

 Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á  v y z ý v á Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zadavatel: Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

Obec Petrov nad Desnou ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

Obec Petrov nad Desnou ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název veřejné zakázky: ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PETROV NAD DESNOU Obsah: 1. Identifikační

Více

" Ú z e m n í p l á n V l č i c e " v y z ý v á ZADÁVACÍ PODMÍNKY

 Ú z e m n í p l á n V l č i c e  v y z ý v á ZADÁVACÍ PODMÍNKY Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Praha 7 dne: 13. 11. 2017 VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Rozšíření separace složek odpadů-město Český Krumlov

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10 Středníí průmysllová školla ellektrotechniická Praha 10,, V Úžllabiině 320 Č.j.: SŠ-ŘŠ/000/2009 Vyřizuje/linka: Jetenský/213 Praha dne 15. dubna 2009 Věc : Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení realizovaného mimo rámec zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších změn a doplnění na VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VYHLEDÁNÍ ZPRACOVATELE

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Rekonstrukce části střechy objektu

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídky v souladu s Projektovou příručkou Operačního programu Praha Konkurenceschopnost, přílohy L Pokyny pro zadávací řízení na dodavatele 1. Identifikační údaje zadavatele Pražská paroplavební

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č. 137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328 Městská část Praha 18 (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k předložení nabídek a prokázání splnění kvalifikace zakázky malého rozsahu na služby, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VÝSTAVBA HŘBITOVNÍ ZDI V BUDIMĚŘICÍCH veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU na zpracovatele ÚZEMNÍHO PLÁNU BAŘICE - VELKÉ TĚŠANY Číísl lo zakázky::vz//2012//2//01 Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB207/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 10. 5. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby: Oprava a nátěr oken a parapetů v budově

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby. Územní plán obce Lešetice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby. Územní plán obce Lešetice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby zadanou v souladu s 18 odst. 5) zákona č.137/2006 Sb., O veřejných zakázkách, ve znění pozdějších novel (dále jen zákon) Územní plán

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 19.2.2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 107/2019 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 28. 5. 2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023 Obec Hradčovice Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k předložení nabídky na veřeinou zakázku malého rozsahu Zadavatel: obec Hradčovice, IČ 00290963,

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)!

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)! V Moravském Krumlově dne 3.5.2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY PRO AKCI: VÝKON INŽENÝRSKÉ ČINNOSTI VÚDDŠ MORAVSKÝ KRUMLOV-NOVOSTAVBA TĚLOCVIČNY Zadavatel: Výchovný ústav, dětský domov

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: 2/2010/soc Výzkum v oblasti motivace mladých lidí, institucí, rodičů v rámci mikroprojektu Rozvoj Bruntálu/Opole příležitosti pro mládež Předmět zakázky:

Více

Kostelec nad Vltavou

Kostelec nad Vltavou Obec Kostelec nad Vltavou Kostelec nad Vltavou čp.104 tel.,fax: 382593327 e-mail:kostelecnadvltavou@volný.cz www.kostelecnadvltavou.cz OBEC KOSTELEC NAD VLTAVOU Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou

Více

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice Obec Dřetovice VÝZVA k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice katastrální území Dřetovice 1) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Dřetovice IČ zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka 1. Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s. Horní Brána 429 381 27 Český Krumlov IČO: 26095149 zápis v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Městský optický kabel I. Etapa 1. Identifikační údaje

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ Praha 10, Moskevská 29. tel:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ Praha 10, Moskevská 29. tel: ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29 tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.cz V Praze 21.6.2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti

Více

Vybavení molekulární laboratoře Fakulty životního prostředí boxy a dokumentačním systémem

Vybavení molekulární laboratoře Fakulty životního prostředí boxy a dokumentačním systémem Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu k veřejné zakázce zadávané dle 18 odst. 3 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Dodání malotraktoru pro sečení trávy

Dodání malotraktoru pro sečení trávy Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 1/2014 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: Dodání malotraktoru pro sečení trávy veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

Město Verneřice. Mírové náměstí 138, podává výzvu k podání nabídky

Město Verneřice. Mírové náměstí 138, podává výzvu k podání nabídky Město Verneřice Mírové náměstí 138, 407 25 podává výzvu k podání nabídky Název akce : Zajištění zimní údržby místních komunikací v zimním období 2012-2013 1.Podmínky zadání zakázky 1.1. Vymezení předmětu

Více

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák VÝZVA k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák Vážená paní, vážený pane, Společnost SPORT SERVICE, spol. s r.o., v rámci realizace projektu PODPORA ROZVOJE SLUŽEB

Více

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320

Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Obec Velká Hleďsebe

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Obec Velká Hleďsebe VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Osvětlení - Žižkova ulice Zadavatel veřejné zakázky: Obec Velká Hleďsebe květen 2013 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Právní

Více

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: VÝMĚNA OKEN V Č. P. 1838 VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf Poštovní

Více

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov MĚSTO ŠTERNBERK HORNÍ NÁMĚSTÍ 16, 785 01 ŠTERNBERK Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov Zadávací dokumentace je vypracována jako

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA VYBAVENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY. Název: LUŽÁNKY - středisko volného času, Brno, Lidická 50

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA VYBAVENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY. Název: LUŽÁNKY - středisko volného času, Brno, Lidická 50 V Brně dne 9.7.2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA VYBAVENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY Název akce: VYBAVENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY Zadavatel: Název: LUŽÁNKY - středisko volného času, Brno, Lidická 50 se sídlem: Lidická

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu III. kategorie na služby č. 20140001 - Zpracování konceptu spolupráce

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel Tišnov dne 30. 4. 2018 Věc: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A ODPADŮ Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní spojení: Komerční

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Obec Velký Týnec Zámecká 35, 783 72 Velký Týnec IČ: 00299669 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: PhDr. Petr Hanuška, Ph. D., starosta kontaktní osoba zadavatele: Eva

Více