Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive"

Transkript

1 Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouvy BMW ConnectedDrive ( Smlouva BMW ConnectedDrive nebo Smlouva ) 1.1 Společnost BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle rakouského práva, se sídlem Siegfried-Marcus-Strasse 24, 5021, Salzburg, Rakousko, rejstříkový soud: Zemský soud Salzburg pod číslem FN z, jednající v ČR prostřednictvím BMW Vertriebs GmbH organizační složka Česká republika, se sídlem Office Park Centrum Nové Butovice, Bucharova 1423/6, Praha 5, ČR, identifikační číslo , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka A ( BMW"), poskytuje zákazníkovi pod názvem BMW ConnectedDrive informační a asistenční služby spojené s vozidlem ( Služby ) v souladu s těmito obchodními podmínkami a podmínkami užívání. Kontaktní údaje BMW a poštovní adresa pro doručování: BMW Vertriebs GmbH organizační složka Česká republika Office Park Centrum Nové Butovice, Bucharova 1423/6, Praha 5, ČR 1.2 Aktuální verze těchto obchodních podmínek a podmínek užívání je k nahlédnutí na internetové stránce lze ji uložit a vytisknout. 1.3 S výjimkou případů, kdy jsou Služby zakoupeny prostřednictvím obchodu BMW ConnectedDrive (podle bodu 6 níže), vzniká Smlouva BMW ConnectedDrive podpisem této Smlouvy. 1.4 BMW zahájí poskytování veškerých Služeb s výjimkou tzv. personalizovaných Služeb, zejména Služby Remote Services, ihned po předání vozidla BMW zákazníkovi. V případě personalizovaných Služeb, zejména Služby Remote Services zahájí BMW poskytování těchto Služeb ihned poté, kdy zákazník aktivuje tyto Služby na portálu My BMW ConnectedDrive po převzetí vozidla BMW. 1.5 S výjimkou případů, kdy jsou Služby zakoupeny při zakoupení vozidla, mohou Služby zakoupit pouze fyzické osoby, které nejsou podnikateli. 2. Popis, doba trvání a dostupnost Služeb 2.1 Služby jsou podrobně popsány na internetové stránce a v dokumentu Služby BMW ConnectedDrive - Informace, který je součástí těchto Obchodních podmínek a podmínek užívání. Zároveň jsou zde uvedeny doby trvání a dostupnost Služeb. Služby je možné využívat pouze ve vozidle BMW, které je vybaveno příslušnou doplňkovou výbavou k používání Služeb. V případě personalizovaných Služeb, zejmé-

2 na Služby Remote Services, musí být navíc vozidlo propojeno s uživatelským účtem zákazníka zřízeném na portálu My BMW ConnectedDrive. 2.2 Smlouva BMW ConnectedDrive je uzavírána na dobu neurčitou. Doba trvání jednotlivých Služeb je stanovena individuálně, včetně případné možnosti automatického prodloužení. V případě automatického prodloužení má zákazník právo Službu vypovědět ve lhůtě šesti týdnů ke konci sjednané doby trvání. 2.3 Služby jsou poskytovány prostřednictvím SIM karty zabudované ve vozidle. Služby jsou proto částečně prostorově omezeny na oblast příjmu a vysílání vysílačů provozovaných danými mobilními operátory a mohou být omezeny z důvodů vyplývajících z povahy mobilních telekomunikačních služeb, zejména na základě atmosférických podmínek, topografických poměrů, polohy vozidla a překážek (např. mosty a budovy). Předpokladem pro poskytování Služeb je rovněž funkčnost a provozuschopnost mobilní telefonní sítě používané zabudovanou SIM kartou. 2.4 Poruchy Služeb mohou vyplývat z důvodu zásahu vyšší moci, jakož i z technických a jiných opatření, která jsou potřebná pro řádný průběh nebo zkvalitnění Služeb na zařízeních BMW, poskytovatelů dopravních údajů nebo provozovatelů sítí (např. údržba, oprava, systémové aktualizace software, rozšiřování nabídky Služeb). Za zásah vyšší moci se považují zejména stávky, výluky, úřední rozhodnutí, válečné události, občanské nepokoje, extrémní povětrnostní podmínky (včetně záplav) a další obdobné události, které prodávající nezavinil a nemůže je nijak ovlivnit. Poruchy Služeb mohou vzniknout i z krátkodobého nedostatku kapacity na základě přetížení ve špičce poskytování Služeb nebo z poruch v oblasti telekomunikačních zařízení třetích osob. Tyto události se rovněž považují za zásah vyšší moci. Společnost BMW vynaloží veškeré možné úsilí, aby takové poruchy okamžitě odstranila nebo aby se podílela na jejich odstranění. 2.5 Zákazník může poruchy Služeb oznámit zákaznickému servisu BMW (viz bod 9 níže). 2.6 Společnost BMW je oprávněna v přiměřeném rozsahu navrhnout změnu těchto obchodních podmínek a dokumentu Služby BMW ConnectedDrive - Informace. Jakýkoliv návrh změn bude zákazníkovi doručen na poštovní adresu uvedenou ve Smlouvě nebo na e- mailovou adresu uvedenou při uzavírání Smlouvy nebo při registraci do zákaznického portálu BMW ConnectedDrive ( My BMW ConnectedDrive ), viz bod 5 níže. Zákazník je oprávněn ve lhůtě 14 dnů od doručení nového znění Obchodních podmínek a dokumentu Služby BMW ConnectedDrive - Informace Smlouvu BMW ConnectedDrive vypovědět, jinak platí, že tuto změnu přijal. Výpovědní lhůta činí v tomto případě šest týdnů.

3 3. Užívání Služeb 3.1 Zákazník nesmí Služby užívat k nezákonným účelům a nepřipustí, aby toto činily třetí osoby. Zákazník není oprávněn údaje a informace, které získal v rámci užívání Služeb, postoupit na komerční bázi třetím osobám nebo je dále zpracovávat. 3.2 Zákazník smí SIM kartu zabudovanou ve vozidle použít výhradně k využívání Služeb. 3.3 Zákazník může prostřednictvím Zákaznického servisu BMW (viz bod 9) kdykoliv uzamknout aktivované Služby (např. pro případ odcizení nebo neoprávněného užití vozidla třetí osobou). 3.4 Zákazník nese náklady zneužití Služby BMW Emergency Call. 3.5 Služby jsou vázány na určité vozidlo a nemohou být převedeny na jiné vozidlo nebo užívány v jiném vozidle. 3.6 Před zahájením nabíjení musí zákazník na místě zkontrolovat, zda je jeho vozidlo kompatibilní s nabíjecí stanicí zobrazenou prostřednictvím Služeb. Pokud vozidlo není kompatibilní s nabíjecí stanicí, může dojít k závažné škodě na vozidle. 3.7 Služby jsou zásadně poskytovány pouze fyzickým osobám, které nejsou podnikateli. V případě, že vozidlo bylo zakoupeno podnikatelem, budou Služby poskytovány fyzické osobě určené podnikatelem, která si zřídí účet na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive ( My BMW ConnectedDrive ) ve smyslu bodu 5.1 níže a která potvrdí svůj souhlas s aktuálním zněním Všeobecných obchodních podmínek a podmínek užívání služeb BMW ConnectedDrive. Vlastník vozidla může fyzickou osobu, které jsou poskytovány Služby, kdykoliv změnit. V takovém případě se obdobně uplatní postup dle čl. 8.3 až 8.6 níže. 4. Deaktivace Služeb, ukončení Smlouvy BMW ConnectedDrive 4.1 Zákazník může nechat Služby Teleservices a BMW Emergency Call kdykoliv deaktivovat u BMW, u smluvního prodejce BMW nebo u autorizovaného smluvního servisu BMW. Společně s deaktivací těchto Služeb bude deaktivována také SIM karta zabudovaná ve vozidle a veškeré další Služby. Smlouva BMW ConnectedDrive deaktivací SIM karty nezaniká. 4.2 Ostatní Služby může zákazník (od července 2014) nechat deaktivovat individuálně prostřednictvím Zákaznického servisu BMW dle čl. 9 níže.

4 4.3 Pokud je zákazníkovo vozidlo propojené s jeho uživatelským účtem na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive ( My BMW ConnectedDrive ) ve smyslu bodu 5.2 níže, může zákazník deaktivované Služby kdykoliv znovu aktivovat prostřednictvím My BMW ConnectedDrive. Pro aktivaci je potřebné zadání čísla VIN vozidla a ověřovacího kódu, který se zobrazí na uživatelském rozhraní vozidla. 4.4 Zákazník může Smlouvu BMW ConnectedDrive kdykoli vypovědět ve lhůtě šesti týdnů. Pro účinnost výpovědi je nutná deaktivace SIM karty u BMW, u smluvního prodejce BMW nebo u autorizovaného smluvního servisu BMW. 5. Zákaznický portál BMW ConnectedDrive ( My BMW ConnectedDrive ) 5.1 Na internetové adrese dává BMW zákazníkovi k dispozici zákaznický portál My BMW ConnectedDrive. Podmínkou užívání My BMW ConnectedDrive je zřízení uživatelského účtu ze strany zákazníka a přihlášení uživatelským jménem a heslem. Zřídit uživatelský účet může pouze fyzická osoba, která není podnikatelem. 5.2 Prostřednictvím My BMW ConnectedDrive může zákazník sledovat a spravovat stav Služeb aktivovaných pro jeho vozidlo. K tomuto účelu je potřebné propojit uživatelský účet zákazníka s vozidlem, pro které zákazník Služby objednal a jehož prostřednictvím mají být Služby užívány. Pro vytvoření tohoto propojení musí zákazník zadat do My BMW ConnectedDrive číslo podvozku vozidla a individuálně volitelné identifikační znaky. 6. Nákup Služeb prostřednictvím BMW ConnectedDrive Store 6.1 Zákazník může v rámci obchodu BMW ConnectedDrive Store pořizovat Služby buď bezplatně, nebo za poplatek. Obchod je dostupný buď prostřednictvím uživatelského rozhraní ve vozidle (viz bod 6.6), nebo prostřednictvím portálu BMW ConnectedDrive (viz bod 6.7). Pořízení Služeb v BMW ConnectedDrive Store je možné pouze pro fyzické osoby, které nejsou podnikateli. 6.2 Pro použití BMW ConnectedDrive Store se zákazník musí zaregistrovat na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive ( My BMW ConnectedDrive, viz bod 5.1), propojit své vozidlo s uživatelským účtem (viz bod 5.2) a uvést svou adresu a platební údaje. Pro ověření zadaných platebních údajů bude na účtu platební karty zákazníka dočasně zablokována nominální částka, která nebude vyšší než 200 Kč. Žádosti o blokaci částek budou viditelné ve výpisu z účtu platební karty zákazníka, nejedná se však o skutečné poplatky, nýbrž pouze o zkušební blokace sloužící k ověření, že je platební karta zákazníka aktivní a je na ní dostatek finančních prostředků k dokončení transakce. Finanční instituce zákazníka takovou blokaci zruší během několika dnů od zadání platebních údajů. Doba, která je zapotřebí ke zrušení blokace, je u jednotlivých finančních institucí různá.

5 6.3 Pořizování bezplatných nebo placených Služeb prostřednictvím BMW ConnectedDrive Store podléhá výhradně níže uvedeným všeobecným obchodním podmínkám, a to ve verzi platné v době uzavření Smlouvy. Aktuální znění všeobecných obchodních podmínek je dostupné k prostudování, uložení a vytištění na webových stránkách Služby nabízené prostřednictvím BMW ConnectedDrive Store jsou určeny pro zákazníky v České republice. 6.4 Veškeré informace poskytnuté v rámci BMW ConnectedDrive Store, jako např. informace o platební kartě, adresa a ová adresa, jsou automaticky šifrovány pomocí protokolu SSL (Secure Sockets Layer). SSL je oborový standard pro přenos důvěrných dat po internetu. 6.5 Návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive prostřednictvím BMW ConnectedDrive Store a uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive a) BMW pro poskytování Služeb zákazníkovi předkládá závazný návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive, na základě kterého si zákazník objednává Služby za pevně stanovenou cenu, a to za předpokladu, že je registrován v BMW ConnectedDrive Store. Smlouva BMW ConnectedDrive je uzavřena v okamžiku, kdy zákazník klikne na tlačítko Objednat a zaplatit (u placených Služeb) nebo na tlačítko Objednat u bezplatných Služeb. b) Ceny jsou uváděny v českých korunách včetně DPH. Zákazník může placené Služby uhradit pouze pomocí kreditní karty. BMW v rámci standardního postupu zasílá zákazníkům faktury em. Na žádost zákazníka může však BMW zasílat faktury také poštou. c) V případě, že se zákazník dostane do prodlení s platbou, má BMW právo poskytování příslušných Služeb pozastavit nebo ukončit a zejména zákazníkovi deaktivovat právo na přístup k dotčeným Službám až do doby, než zákazník dlužnou platbu uhradí. d) Zákazník může chyby zadání opravit pouze zrušením a opětovným zahájením procesu. e) Smlouva bude uzavřena v českém jazyce. f) BMW znění Smlouvy po uzavření nearchivuje a zákazník jej po uzavření Smlouvy nemůže zpětně vyvolat, prohlížet ani uložit.

6 6.6 Zpracování objednávky a uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive ve vozidle a) Krok 1: Zahájení procesu on-line objednávky ve vozidle Zákazník může nalézt informace o nabízených Službách BMW ConnectedDrive (s různými dobami trvání a případně cenami) v rámci BMW ConnectedDrive Store v uživatelských rozhraních vozidla. Zákazník může následně na základě těchto informací vybrat Službu (s dobou trvání a případně cenou). Zákazník může zahájit proces on-line objednávky kliknutím na tlačítko Pokračovat k objednávce u Služby se zvolenou dobou trvání. b) Krok 2: Stav zákazníka Pokud je zákazník na portálu BMW ConnectedDrive již registrován a zadal svou adresu a platební údaje, stačí mu na obrazovce, která se následně objeví, zadat pouze uživatelské jméno a heslo. Kliknutím na tlačítko OK zákazník přejde přímo na krok 3. Pokud se zákazník na portálu BMW ConnectedDrive dosud nezaregistroval a/nebo dosud nezadal žádnou adresu či platební údaje, musí tento proces nejprve dokončit v části Správa portálu BMW ConnectedDrive a teprve poté může uskutečnit objednávku. c) Krok 3: Přehled/změna objednávky Poté, co se zákazník přihlásil, je na stránce s přehledem zobrazena celá objednávka se všemi relevantními smluvními informacemi. Veškeré relevantní smluvní informace, zejména tyto Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive jsou nedílnou součástí objednávky a spolu s objednávkou tvoří návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive. Zákazník může proces objednávky zrušit tím, že BMW ConnectedDrive Store opustí. Pokud zákazník s přehledem objednávky souhlasí, může zadat závaznou objednávku kliknutím na tlačítko Objednat a zaplatit, čímž přijme návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive a Smlouva BMW ConnectedDrive je uzavřena. d) Krok 4: Informace o objednávce Po uzavření Smlouvy je zákazníkovi zasláno potvrzení této skutečnosti em. e) Ceny jsou uváděny v českých korunách včetně DPH.

7 f) Zákazník může placené Služby uhradit pouze pomocí platební kreditní karty. g) V případě, že se zákazník dostane do prodlení s platbou, má BMW právo poskytování příslušných Služeb pozastavit nebo ukončit a zejména zákazníkovi deaktivovat právo na přístup k dotčeným Službám až do doby, než zákazník dlužnou platbu uhradí. 6.7 Zpracování objednávky a uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive na portálu BMW ConnectedDrive a) Krok 1: Zahájení procesu on-line objednávky na portálu BMW ConnectedDrive Zákazník může nalézt informace o nabízených Službách BMW ConnectedDrive (s různými dobami trvání a případně cenami) v části Obchod portálu BMW ConnectedDrive. Zákazník si může následně na základě těchto informací vybrat Službu (s dobou trvání a případně cenou). Zákazník může proces on-line objednávky zahájit kliknutím na tlačítko Pokračovat k objednávce u Služby s vybranou dobou trvání. b) Krok 2: Stav zákazníka Pokud je zákazník na portálu BMW ConnectedDrive již registrován a zadal svou adresu a platební údaje, stačí mu na obrazovce, která se po kliknutí na tlačítko Další následně objeví, pouze zadat uživatelské jméno a heslo. Kliknutím na tlačítko OK zákazník přejde přímo na krok 3. Pokud se zákazník na portálu BMW ConnectedDrive dosud nezaregistroval a/nebo dosud nezadal žádnou adresu či platební údaje, musí tento proces na portálu BMW ConnectedDrive nejprve dokončit a teprve poté může uskutečnit objednávku. c) Krok 3: Přehled/změna objednávky Pokud je zákazník na portálu BMW ConnectedDrive již registrován a zadal svou adresu a platební údaje, přejde přímo na stránku s přehledem objednávky, na které je zobrazena celá objednávka se všemi relevantními smluvními informacemi. Veškeré relevantní smluvní informace, zejména tyto Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive jsou nedílnou součástí objednávky a spolu s objednávkou tvoří návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive. Zákazník může proces objednávky zrušit tím, že BMW ConnectedDrive Store opustí. Pokud zákazník s přehledem objednávky souhlasí, může zadat závaznou objednávku kliknutím na tlačítko Objednat a zaplatit, čímž přijme návrh na uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive a Smlouva BMW ConnectedDrive je uzavřena.

8 Pokud se zákazník na portálu BMW ConnectedDrive dosud nezaregistroval a/nebo dosud nezadal žádnou adresu či platební údaje, musí tento proces nejprve dokončit v části Správa portálu BMW ConnectedDrive a teprve poté může uskutečnit objednávku. d) Krok 4: Informace o objednávce Po uzavření Smlouvy je zákazníkovi zasláno potvrzení této skutečnosti em. e) Ceny jsou uváděny v českých korunách včetně DPH. f) Zákazník může placené Služby uhradit pouze pomocí platební kreditní karty. g) V případě, že se zákazník dostane do prodlení s platbou, má BMW právo poskytování příslušných Služeb pozastavit nebo ukončit a zejména zákazníkovi deaktivovat právo na přístup k dotčeným Službám až do doby, než zákazník dlužnou platbu uhradí. 6.8 Poskytování a aktivace Služeb Kliknutím na tlačítko Objednat a zaplatit nebo Objednat zákazník výslovně souhlasí s tím, aby společnost BMW začala poskytovat Služby ve lhůtě pro odstoupení od Smlouvy ConnectedDrive dle bodu 7 níže. V případě odstoupení od této Smlouvy dle bodu 7 níže zaplatí zákazník společnosti BMW poměrnou část ceny Služeb za Služby poskytnuté do okamžiku odstoupení od této Smlouvy. Poté, co zákazník klikne na tlačítko Objednat a zaplatit nebo Objednat, je Služba na straně BMW rezervována. Následně je do vozidla zaslán příslušný soubor pro poskytnutí Služby (soubor zprovoznění služby) a Služba je ve vozidle aktivována. Tento proces obvykle trvá několik minut. Nelze jej však dokončit v případě, kdy dojde k přerušení datového připojení v takovém případě je poskytnutí Služby odpovídajícím způsobem zpožděno. 7. Právo spotřebitele na odstoupení od Smlouvy Je-li zákazník spotřebitelem, tj. fyzickou osobou, která Smlouvu BMW ConnectedDrive uzavírá mimo rámec své podnikatelské činnosti nebo mimo rámec samostatného výkonu svého povolání, je oprávněn během 14 dnů od uzavření Smlouvy BMW ConnectedDrive od této Smlouvy bez udání důvodu odstoupit.

9 Pokyny pro zákazníka ohledně jeho práva na odstoupení od smlouvy jsou uvedeny níže: Pokyny pro odstoupení od Smlouvy BMW ConnectedDrive Máte právo odstoupit od této Smlouvy bez udání důvodu ve lhůtě 14 dnů ode dne následujícího po dni uzavření Smlouvy. Pro účely uplatnění práva na odstoupení od této Smlouvy musíte o svém odstoupení od této smlouvy informovat společnost BMW formou jednostranného právního jednání (např. dopisem zaslaným prostřednictvím provozovatele poštovních služeb, faxem nebo em). Můžete použít také vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, který je dostupný na internetových stránkách: není to však Vaší povinností. Využijete-li této možnosti, obratem Vám zašleme potvrzení o přijetí tohoto oznámení o odstoupení od smlouvy. Aby byla dodržena lhůta pro odstoupení od této smlouvy, postačuje odeslat odstoupení od smlouvy před uplynutím příslušné lhůty. Prohlášení o odstoupení od smlouvy by mělo být zasláno na adresu: BMW Group Česká republika Zákaznický servis P.O.Box Praha 42 zakaznicky.servis.cz@bmw.com Důsledky odstoupení od smlouvy Pokud odstoupíte od této Smlouvy, vrátíme Vám bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám došlo Vaše oznámení o odstoupení od smlouvy, všechny platby, které jsme od Vás obdrželi. Pro vrácení plateb použijeme stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce, pokud jste výslovně neurčil(a) jinak. V žádném případě Vám tím nevzniknou další náklady. 8. Prodej nebo trvalé přenechání vozidla k užívání třetí osobě 8.1 V případě prodeje nebo trvalého přenechání vozidla k užívání třetí osobě zákazník postoupí Smlouvu BMW ConnectedDrive na tuto třetí osobu společně s vlastnickým právem nebo právem užívání k vozidlu. BMW předem uděluje svůj výslovný souhlas s tímto postoupením Smlouvy. Podmínkou platného postoupení Smlouvy je souhlas této třetí osoby s aktuálním zněním Podmínek. 8.2 Postoupení smlouvy je vůči BMW účinné jeho oznámením, které musí obsahovat souhlas třetí osoby s aktuálním zněním těchto Všeobecných obchodních podmínek a podmínek užívání služeb BMW ConnectedDrive. Toto oznámení může být učiněno písemně u BMW,

10 u smluvního prodejce BMW nebo u autorizovaného smluvního servisu BMW. Za oznámení ve smyslu tohoto článku se považuje rovněž jakýkoliv nákup Služeb prostřednictvím BMW ConnectedDrive Store ve smyslu bodu 6 výše. 8.3 Pro účinnost postoupení smlouvy ve vztahu k personalizovaným Službám se vyžaduje rovněž registrace třetí osoby prostřednictvím My BMW ConnectedDrive a aktivace Služeb prostřednictvím postupu upraveného v bodě 4.3 výše. Tento postup vyžaduje také souhlas třetí osoby s aktuálním zněním Všeobecných obchodních podmínek a podmínek užívání služeb BMW ConnectedDrive a slouží rovněž jako oznámení o postoupení smlouvy ve smyslu bodu 8.2 výše. 8.4 Zákazník se zavazuje, že v případě, že vozidlo prodá nebo trvale přenechá k užívání třetí osobě, obeznámí tuto třetí osobu se Službami, které jsou ve vozidle aktivované a zajistí, aby byla na tuto třetí osobu účinně postoupena Smlouva BMW ConnectedDrive. 8.5 V případě prodeje nebo trvalého přenechání vozidla k užívání třetí osobě zákazník zajistí, aby byly vymazány veškeré údaje a data, které byly ve vozidle uloženy v souvislosti s užíváním Služeb. Zákazník musí kromě toho prostřednictvím My BMW ConnectedDrive ukončit propojení mezi vozidlem a svým uživatelským účtem (k tomu srov. bod 5.2 výše). 8.6 V případě, že Smlouva BMW ConnectedDrive nebyla platně postoupena spolu s vozidlem, poskytuje BMW Služby nadále původnímu zákazníkovi a třetí osobě nevznikají z užívání Služeb žádná práva, která by nevznikla zákazníkovi. 9. Kontaktní údaje Zákaznický servis BMW je dostupný na adrese Zákaznický servis BMW ConnectedDrive je k dispozici na telefonním čísle: od pondělí do pátku od 08:00 do 18:00 hodin. 10. Odpovědnost 10.1 BMW není poskytovatelem obsahu a tudíž neodpovídá za správnost a aktuálnost údajů a informací sdělených prostřednictvím Služeb, zejména co se týče údajů a informací ohledně nabíjecích stanic a jejich dostupnosti, jakož ani za újmu vzniklou nesprávností a neaktuálností těchto údajů a informací. Totéž se vztahuje na následky poruch, přerušení a omezení funkčnosti Služeb, zejména v případech uvedených v bodě 2.3 a BMW neodpovídá za újmu, která vznikla v důsledku toho, že zákazník pro užívání Služeb použil zařízení, které k tomu nebylo schváleno BMW, nebo zařízení nepoužíval na základě

11 instalačních pokynů obsažených v popise Služeb (dostupné na Odpovědnost BMW za škodu vzniklou z nedbalosti nebo bez zavinění BMW jakýmkoliv porušením povinností vyplývajících ze Smlouvy BMW ConnectedDrive je omezena na výši ceny uhrazených Služeb. Výslovně se vylučuje odpovědnost za nepřímou, nepředvídatelnou nebo ekonomickou škodu, jakož i náhrada ušlého zisku, náhrada za ztrátu goodwill a náhrada nemajetkové újmy. Omezení odpovědnosti za škodu neplatí v případě škody způsobené úmyslně nebo hrubou nedbalostí nebo škody na zdraví. Práva spotřebitelů nejsou tímto ustanovením nijak dotčena V případě vadného plnění Služeb má zákazník právo na to, aby závada byla odstraněna a v případě výpadku Služeb delšího než 24 hodin má zákazník právo na přiměřené prodloužení doby trvání Služeb. Odstoupení od této Smlouvy je možné pouze v případě podstatného porušení Smlouvy, jímž je pouze dlouhodobý výpadek Služeb trvající déle než 15 dní. Případem vadného plnění Služeb nejsou zejména situace popsané v bodech 2.3, 2.4 a 10.1 těchto Podmínek výše. Nároky z vadného plnění je možné uplatnit u Zákaznického servisu BMW dle čl. 9 výše. 11. Souhlas se zpracováváním osobních údajů 11.1 Zákazník uděluje BMW Vertriebs GmbH a BMW Vertriebs GmbH organizační složka Česká republika (společně dále jen jako BMW ) svůj souhlas, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v účinném znění (dále jen Zákon ), se zpracováním osobních údajů sdělených v souvislosti s poskytováním Služeb, a to v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefon a za účelem poskytování Služeb a realizace marketingových akcí, zejména nabízení výrobků a služeb a zasílání informací o akcích BMW nebo jiné společnosti ze skupiny BMW. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Zákazník dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení ze strany BMW prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v účinném znění BMW, jakožto správce osobních údajů, je dále oprávněna osobní údaje Zákazníka poskytnout k výše uvedenému účelu a za podmínek tohoto souhlasu jiným společnostem ze skupiny BMW, obchodním zástupcům a jiným smluvním partnerům zajišťujícím služby call centra, asistenční služby BMW a servisních služeb. Výše uvedené osoby budou vystupovat v pozici zpracovatelů osobních údajů Zákazníka a jejich přehled je k dispozici v sídle BMW Vertriebs GmbH organizační složka Česká republika, na adrese Bucharova 1423/6, Praha 5.

12 11.3 Výše uvedený souhlas je udělován do uplynutí jednoho roku od ukončení poskytování Služeb. Souhlas je udělován dobrovolně a může být kdykoliv bezplatně odvolán písemnou formou na adrese: BMW Group Česká republika, P.O.Box 71, Praha 42 nebo e- mailem na adresu zakaznicky.servis.cz@bmw.com Zákazník, jako subjekt údajů, má práva dle 11 a 21 Zákona, tj. má zejména právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a dále právo požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení v případě, že se domnívá, že zpracování jeho osobních údajů je prováděno v rozporu s ochranou soukromí nebo v rozporu se zákonem, a právo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil vzniklý stav zejména blokováním, provedením opravy, doplněním nebo likvidací osobních údajů Osobní údaje, které jsou potřebné pro řádné vyúčtování Služeb (zúčtovací údaje), smí BMW uchovávat a zpracovávat po ukončení užívání Služeb až do ukončení vyúčtování a nadále pak v souladu s bodem 11.3 výše Údaje, které zákazník vložil do My BMW ConnectedDrive, se automaticky zakódují prostřednictvím protokolu SSL (Secure Sockets Layer Protocol). SSL je průmyslovým standardem pro přenos důvěrných údajů prostřednictvím internetu. 12. Závěrečná ustanovení 12.1 Smlouva BMW ConnectedDrive se řídí českým právem. Výhradní pravomoc pro veškeré spory vzniklé na základě nebo v souvislosti se Smlouvou BMW ConnectedDrive mají české soudy. Místně příslušným je soud v Praze Započtení na pohledávky vzniklé z této Smlouvy se nepřipouští Výslovně se vylučuje použití 557, 558 odst. 2, 1799 a 1800 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Služby BMW i ConnectedDrive - Informace 1. Všeobecné informace Společnost BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle rakouského práva, se sídlem Siegfried-Marcus-Strasse 24, 5021, Salzburg, Rakousko, rejstříkový soud: Zemský soud Salzburg pod číslem FN z, jednající v ČR prostřednictvím BMW Vertriebs GmbH organizační složka Česká republika, se sídlem Office Park Centrum Nové Butovice, Bucharova 1423/6, Praha 5, ČR, identifikační číslo , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka A (dále jen BMW") poskytuje zákazníkovi pod názvem BMW ConnectedDrive určité informační a asistenční služby

13 spojené s vozidlem. BMW pro zde uvedené služby shromažďuje, uchovává a zpracovává osobní údaje zákazníků v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefon, , o čemž je zákazník předem informován. Poskytování služeb se provádí prostřednictvím SIM karty zabudované do vozidla. Náklady na hovory a datová spojení jsou obsaženy v ceně služeb. BMW shromažďuje, uchovává a zpracovává údaje o vozidle v rámci ustanovení zákona, pokud je to potřebné pro obsah a použití služeb. 2. Základní služby BMW i ConnectedDrive Základní služby BMW i ConnectedDrive Teleservices (6AE), BMW Emergency Call (6AC) a Remote Services (SA6AP) jsou aktivovány již při předání vozidla. Tyto služby nejsou časově omezeny. a. Teleservices (SA6AE) Služba Teleservices slouží k udržení mobility zákazníka. V případě potřeby nebo v případě, že si to zákazník sám přeje nebo objedná, se technické údaje vozidla (např. servisní informace o částech podléhajících opotřebení, informace o stavu vozidla jako hlášení Check- Control, stavu baterie, údaje pro identifikaci a lokalizaci vozidla v případě poruchy) přenášejí do BMW. Tyto údaje v případě potřeby servisního zásahu předá společnost BMW společně se jménem, telefonním číslem a ovou adresou zákazníka, které zákazník uvedl na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive, příslušnému servisnímu partnerovi, asistenční službě BMW nebo příslušnému poskytovateli servisních služeb, aby navázal kontakt a sjednal termín, a jsou zde uchovávány až do řádného zpracování případů. K poskytnutí údajů třetím osobám mimo tento rámec nedochází. Technické údaje se v pravidelných intervalech přenášejí z vozidla do společnosti BMW a zde jsou vyhodnocovány za účelem dalšího rozvoje produktů BMW, tzv. Teleservice Report. Zde se jedná výhradně o technické údaje vztahující se k vozidlu. Jiné údaje jako např. údaje o poloze se v rámci Teleservice Reportu nepřenášejí. Teleservice Battery Guard průběžně kontroluje stav baterie vozidla. Jestliže je stav nabití baterie nižší než definovaná hodnota, přenese se informace příslušnému servisnímu partnerovi. Ten v případě potřeby naváže kontakt se zákazníkem, aby mohl být dohodnut termín servisu. Zákazník se může nechat informovat o kritickém stavu baterie také přihlášením do zákaznického portálu BMW ConnectedDrive prostřednictvím SMS nebo BMW i per Push Mailu při zapojení pozičních nebo parkovacích světel. Další informace o stavu vozidla zahrnující informace o poloze vozidla a informace o stavu nabíjení, data ohledně začátku, konce a přerušení nabíjení, případně ohledně chyb během nabíjení či zapínání a vypínání vozidla, jsou zasílána z vozidla do BMW a doručena společnosti BMW Car IT GmbH. Tato data jsou použita pro ověřování a hodnocení kvality nabíjecích stanic. Ověřené a hodnocené nabíjecí stanice budou zákazníkovi zobrazeny v navigačním systému, na BMW Online, BMW i Remote App a na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive. Dále je umožněno určení potenciálních míst pro nové nabíjecí stanice nebo nová místa.

14 Služba Efficiency využívá informace o stavu vozidla, která jsou odesílána z vozidla do BMW při každém vypnutí vozidla. Tato data jsou vypočtena z měření jízdního výkonu a jsou dostupná v BMW i Remote App nebo na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive. Měření jízdního výkonu jsou v rámci funkce Community statisticky zpracována s daty od dalších řidičů BMW i a anonymně zobrazena v BMW i Remote App a na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive. Pro využívání služby Community je nejprve vyžadován souhlas zákazníka na zákaznickém portálu nebo v BMW i Remote App. Služby Range Map, Route to Vehicle a Vehicle Position využívají informace o stavu a poloze vozidla, které jsou odesílány z vozidla do BMW při každém vypnutí vozidla. Tato data jsou využívána k určení geografické pozice vozidla, která je zobrazena v BMW i Remote App a na zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive. b. BMW Emergency Call (Inteligentní tísňové volání) (SA6AC) Pro použití služby BMW Emergency Call je potřebná identifikace a lokalizace vozidla, jakož i předání informací potřebných pro poskytnutí pomoci příslušné centrále tísňového volání. Požadavek uživatele, jakož i potřebné údaje, se rovněž předají poskytovatelům servisních služeb pověřeným společností BMW provedením služeb, tito je používají výhradně pro poskytnutí služeb a uchovávají až do řádného zpracování případů. K poskytnutí údajů třetím osobám mimo tento rámec nedochází. Výše uvedené informace se vztahují na všechna vozidla se systémem ConnectedDrive nacházející se na trzích ConnectedDrive s výjimkou České republiky a Dánska. V případě vozidla nacházejícího se v těchto zemích se při použití založí hlasové spojení přímo s tísňovou linkou (112). c. Remote Services (SA6AP) Podmínkou využívání služby Remote Services (SA6AP) je registrace v zákaznickém portálu BMW ConnectedDrive. Tato služba pomáhá v případě, jestliže zákazník např. nedopatřením své vozidlo uzamkl, pomocí operátora BMW s telefonickým dálkovým ovládáním. Alternativně může zákazník použít jako dálkové ovládání svůj chytrý telefon. Pomocí aplikace My BMW Remote App (dostupné pro iphone v Apple App Store a Android v Google Play Store) může zákazník najít svůj automobil i mezi velkým množstvím vozidel tak, že prostřednictvím aplikace ve svém chytrém telefonu aktivuje světelný klakson. Zákazník může takto rovněž nastavit teplotu uvnitř vozidla před nastoupením. d. Automatic Map Update (v závislosti na výbavě vozidla) Služba Automatic Map Update až čtyřikrát ročně automaticky aktualizuje data ohledně map domovské země uložených v BMW navigačním systému. Služba je poskytována po dobu 36 měsíců od první registrace vozidla. Prostřednictvím My BMW ConnectedDrive na si může zákazník za poplatek prodloužit poskytování služ-

15 by, pokud již skončilo. Pro využívání služby Automatic Map Update je nezbytné během procesu aktualizace identifikovat a lokalizovat vozidlo. 3. ConnectedDrive Services (SA6AK) BMW Online Služba ConnectedDrive Services (6AK) je aktivována od předání vozidla po dobu 36 měsíců. Prostřednictvím zákaznického portálu BMW ConnectedDrive může zákazník službu po uplynutí této doby za poplatek prodloužit. K použití služby je potřebná identifikace vozidla a zpracování informací nutných pro poskytnutí pomoci. Následně se údaje vymažou. V případě použití vyhledávání Points of Interest se požadavek zákazníka rovněž předá poskytovatelům servisních služeb pověřeným společností BMW provedením služeb, tito je používají výhradně pro poskytnutí služeb a uchovávají až do řádného zpracování případů. Následně se údaje vymažou. K poskytnutí údajů třetím osobám mimo tento rámec nedochází. 4. Concierge Services (Informační služba) (SA6AN) Concierge Services (SA6AN) trvá od předání vozidla po dobu 36 měsíců. Prostřednictvím zákaznického portálu BMW ConnectedDrive může zákazník službu po uplynutí této doby za poplatek prodloužit. K použití této služby je zákazník stisknutím tlačítka spojen prostřednictvím integrované telefonní jednotky s call centrem BMW. Přitom se údaje o identifikaci a lokalizaci, jakož i při aktivním navádění vozidla na zvolenou trasu rovněž předávají poskytovatelům servisních služeb pověřeným společností BMW provedením služeb, tito je používají výhradně pro poskytnutí služeb a uchovávají až do řádného zpracování případů. Následně se údaje vymažou. K poskytnutí údajů třetím osobám mimo tento rámec nedochází. 5. Real Time Traffic Information (SA6AM) Služba Real Time Traffic Information ( RTTI - SA6AM) je aktivována od předání vozidla po dobu 36 měsíců. Prostřednictvím zákaznického portálu BMW ConnectedDrive může zákazník službu po uplynutí této doby za poplatek prodloužit. Dopravní informace potřebné pro poskytnutí této služby se kromě jiného zjišťují prostřednictvím takzvaného Floating Car Data. Každé BMW opatřené zařízením ConnectedDrive představuje mobilní dopravní hlásič (Floating Car). Individuální údaje o poloze a údaje senzorů (včetně informací o dopravní infrastruktuře, například o dopravním značení, směru vozovky a situace ohledně parkování) těchto vozidel zjištěné během jízdy se předávají - zcela anonymně - společně s aktuálními časovými údaji společnosti BMW a poskytovateli servisních služeb.

16 6. Internet (SA6AR) Služba Internet (SA6AR) funguje od předání vozidla po dobu jednoho roku. Prostřednictvím zákaznického portálu BMW ConnectedDrive může zákazník službu po uplynutí této doby za poplatek prodloužit. 7. Dostupnost služeb Veškeré služby jsou dostupné pouze pro zákazníky, jejichž vozidla jsou registrována v České republice, a pouze na území České republiky. Služba BMW Emergency Call (SA6AC) je k dispozici zákazníkům v České republice, Německu, Rakousku, Itálii, San Marinu, Vatikánu, Francii, Monaku, Lichtenštejnsku, Švýcarsku, Belgii, Nizozemí, Lucembursku, Spojeném království, Irsku, Španělsku, Andoře, Portugalsku, Dánsku, Švédsku, Norsku, Polsku, Turecku a Rusku. Služby Teleservices (SA6AE), Concierge Services (SA6AN), Remote Services (SA6AP) a BMW Online (SA6AK) jsou k dispozici v každé evropské mobilní telefonní síti. Služba RTTI (SA6AM) je dostupná v České republice, Německu, Rakousku, Itálii, Francii, Švýcarsku, Belgii, Nizozemí, Lucembursku, Spojeném království, Irsku, Španělsku, Portugalsku, Dánsku, Švédsku, Norsku, Polsku, Turecku a Rusku. Služba Internet (SA6AR) je dostupná výhradně v České republice. Rozsah a vlastnosti služeb se mohou v případě použití v zahraničí odchýlit od rozsahů a vlastností popsaných výše a mohou se lišit v jednotlivých zemích. 8. Deaktivace Zákazník může základní služby BMW ConnectedDrive Teleservices (6AE) a BMW Emergency Call (6AC) nechat kdykoli deaktivovat u smluvního prodejce BMW, zastoupení BMW nebo autorizovaného smluvního servisu BMW. Společně s deaktivací těchto služeb bude deaktivována také SIM karta zabudovaná ve vozidle. V důsledku deaktivace se stane nefunkčním také inteligentní tísňové volání ve vozidle na trzích ConnectedDrive s výjimkou České republiky (viz kapitola 2b). Ostatní služby může zákazník (od července 2014) dále nechat deaktivovat také prostřednictvím Zákaznického servisu BMW ConnectedDrive. Další informace týkající se BMW ConnectedDrive a Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služby ConnectedDrive jsou dostupné na internetové stránce nebo Zákaznický servis BMW ConnectedDrive je k dispozici na telefonním čísle: od pondělí do pátku od 08:00 do 18:00 hodin.

Služby BMW ConnectedDrive - Informace

Služby BMW ConnectedDrive - Informace Služby BMW ConnectedDrive - Informace 1. Všeobecné informace Společnost BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle rakouského práva, se sídlem Siegfried-Marcus-Strasse 24, 5021, Salzburg, Rakousko,

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouvy BMW ConnectedDrive ( Smlouva BMW ConnectedDrive nebo Smlouva ) 1.1 Společnost BMW Vertriebs

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouvy BMW ConnectedDrive ( Smlouva BMW ConnectedDrive nebo Smlouva ) 1.1 Společnost BMW Vertriebs

Více

Návrh na uzavření smlouvy o poskytování služeb BMW ConnectedDrive

Návrh na uzavření smlouvy o poskytování služeb BMW ConnectedDrive BMW Group Česká republika - Zákaznický servis P.O. Box 71 140 02, Praha 42 E-mail: zakaznicky.servis.cz@bmw.com Návrh na uzavření smlouvy o poskytování služeb BMW ConnectedDrive TENTO NÁVRH (dále jen Návrh

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouva BMW ConnectedDrive 1.1. BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle právního řádu Rakouské

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouva BMW ConnectedDrive 1.1. BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle právního řádu Rakouské

Více

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive

Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive Všeobecné obchodní podmínky a podmínky užívání služeb BMW ConnectedDrive 1. Služby BMW ConnectedDrive a smlouva BMW ConnectedDrive 1.1. BMW Vertriebs GmbH, společnost založená podle právního řádu Rakouské

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY

UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti se sídlem Římská 103/12, 120 00 Praha 2 Vinohrady IČO: 24758272 email: info@toplifeczech.cz tel.: +420 728 343 637 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1.2. Zákazníkem může být a) spotřebitel, nebo b) jiná osoba (zejm.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti GAZEL spol. s r.o. se sídlem Březová 159, 763 15 Slušovice elektronická adresa: info@gazel.cz telefon: +420 577 111 011 identifikační číslo: 18757413 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ritter a syn s.r.o. I. Úvodní ustanovení obchodní podmínky prodávající internetový obchod kupující podnikatel

OBCHODNÍ PODMÍNKY Ritter a syn s.r.o.   I. Úvodní ustanovení obchodní podmínky prodávající internetový obchod kupující podnikatel OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Ritter a syn s.r.o., IČ 059 99 782 sídlem Valašské Klobouky, Na Výsluní 821, PSČ 766 01 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 99410

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit.

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit. Obchodní podmínky 1.KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Vachoušková Stanislava Sídlo/bydliště: Horní Bludovice č.372, 73937 Horní Bludovice IČ: 60288761 Zapsaná:Obecní živnostenský úřad Magistrátu měsat Havířova Telefon:

Více

1. Definice základních pojmů

1. Definice základních pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb společnosti iwebs s.r.o., IČ: 26977966, se sídlem Praha, Kunratice, Františka Šimáčka

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) společnosti MgC Group s.r.o., se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti pomalý svět s.r.o. se sídlem Palackého třída 3048/124, 61200, Brno identifikační číslo: 28318579 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel

Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel Platnost od 1.9.2013 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o.

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. www.laufen-cleanet.com je internetový obchod provozovaný společností LAUFEN CZ s.r.o., IČ: 257 58 691, se sídlem Praha, V Tůních 3/1637, PSČ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance Všeobecné podmínky prodeje asistenčních služeb Autem Bez Starostí obchodní společnosti Autem Bez Starostí s.r.o. se sídlem K Vltavě 653/63, Modřany, 143 00 Prha 4, IČ: 06334288 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti KROUPAHELÁN advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Jakubská 1, 602 00 Brno, IČ 29310571, společnost zapsána v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C,

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM 1 PŘEDMĚT VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1.1 Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek jsou podmínky, na základě kterých budou poskytovány

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

Smluvní podmínky Jedu s dobou

Smluvní podmínky Jedu s dobou Smluvní podmínky Jedu s dobou 1. Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR, IČ: 22897381, DIČ: CZ22897381, se sídlem Praha 1, Nové Město, Opletalova 1337/29, PSČ 110 00, zapsaná ve spolkovém

Více

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TutoryApp s.r.o. se sídlem Evžena Rošického 1062/3, Svinov, 721 00 Ostrava, IČO: 06985009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti Vím, co jím a piju o.p.s., se sídlem Praha

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky pro aplikaci Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Finovatis, s.r.o. se sídlem Petrská 1426/1, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 05056586 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti EC PROFIT s.r.o. se sídlem Koldínova 1145/4, 130 00 Praha 3 Žižkov, IČO: 24247413, zapsané

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

1.2. Obchodní podmínky jsou nedílnou součástí Smlouvy.

1.2. Obchodní podmínky jsou nedílnou součástí Smlouvy. OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVATELE 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) obchodní společnosti IMP net s.r.o., IČ: 28351801, se sídlem Šimáčkova 137, 628 00 Brno, zapsané

Více

Obchodní podmínky pro e-shop

Obchodní podmínky pro e-shop Obchodní podmínky pro e-shop www.digitramp.cz Vzájemná práva a povinnosti Uživatele a Provozovatele, zejména práva a povinnosti vzniklé z Kupní smlouvy, se řídí těmito obchodními podmínkami (dále jen Obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ POJMŮ A PŘEDMĚT KOUPĚ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ POJMŮ A PŘEDMĚT KOUPĚ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) RUBIKON Centra, z. ú., se sídlem Novákových 439/6, 180 00 Praha 8, identifikační číslo: 60446871, zapsaný

Více

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU

SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU SMLOUVA O PŘÍSTUPU K NABÍDCE PORTÁLU WWW.TALENTPEOPLE Článek I. 1. Společnost TalentPeople s. r. o., se sídlem Antala Staška 510/3814000, IČ : 24661481, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Preambule Prodávající, společnost Evropská asociace finančního plánování Česká republika (dále EFPA ČR), IČ: 720 84 529, se sídlem Praha, Krakovská 1366/25,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky se řídí právními předpisy České republiky a upravují podmínky užívání pracovního portálu na internetové adrese (URL) http://www.ameba.eu. (dále

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu výtvarný-shop.cz

Více

2.1. Předmětem Smlouvy je závazek Sdružení zajistit či poskytnout Službu a současně závazek Odběratele uhradit Sdružení Cenu dle těchto VOP.

2.1. Předmětem Smlouvy je závazek Sdružení zajistit či poskytnout Službu a současně závazek Odběratele uhradit Sdružení Cenu dle těchto VOP. 1 Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky k zajišťování vzdělávacích a jiných obdobných akcí (dále jen VOP ) upravují právní vztahy mezi Odběratelem a Sdružením CZ.NIC při nákupu Služeb

Více

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR)

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) se sídlem v ulici Freyova 82/27, 190 00 Praha 9 - Vysočany identifikační číslo: 69781389 zapsaného ve

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile

Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile Všeobecné podmínky pro uživatele služeb VietCall by OpenCall mobile (dále jen Podmínky ) Společnost DH Telecom a.s., IČ: 015 82 569, se sídlem: Na výsluní 201/13, Strašnice, 100 00 Praha 10, zapsaná v

Více

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím.

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Kupující zasláním své objednávky potvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami. Dále pak,že byl obeznámen s možnostmi odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od

Více

Podmínky služeb. Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) 1. Úvodní ustanovení. (dále jen "Podmínky přenositelnosti")

Podmínky služeb. Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) 1. Úvodní ustanovení. (dále jen Podmínky přenositelnosti) Podmínky služeb Podmínky služby přenositelnost telefonních čísel (platí od 1. 9. 2013) (dále jen "Podmínky přenositelnosti") 1. Úvodní ustanovení 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky přenositelnosti

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu  umístěného na internetové adrese pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu www.fler.cz umístěného na internetové adrese http://www.fler.cz/hosie 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) firmy

Více

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam:

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam: PODMÍNKY PRONÁJMU MANIPULAČNÍ TECHNIKY společnosti Simple Lift s.r.o., sídlem Kšírova 497/122, Horní Heršpice, 619 00 Brno, IČO 04352246, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně

Více

LETECKÉ AKROBATICKÉ CENTRUM ČR OBCHODNÍ PODMÍNKY

LETECKÉ AKROBATICKÉ CENTRUM ČR OBCHODNÍ PODMÍNKY LETECKÉ AKROBATICKÉ CENTRUM ČR OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího v rámci smluvních vztahů uzavřených

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TRAVEL BUSINESS, s.r.o se sídlem náměstí 14.října 1307/2, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 03288315, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů

Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o. společně se souhlasem se zpracováním osobních údajů Tyto Registrační podmínky společnosti COOL CREDIT, s.r.o., (dále jen Registrační podmínky ) tvoří

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby Mediatoring

Všeobecné obchodní podmínky služby Mediatoring Všeobecné obchodní podmínky služby Mediatoring obchodní společnosti Mediatoring.com s.r.o. se sídlem Klimentská 1652/36, Nové Město, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 04954025 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky se řídí právními předpisy České republiky a upravují podmínky užívání pracovního portálu na internetové adrese (URL) http://www.ameba.eu. (dále

Více

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline Česká pošta, s.p. sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ: 22599, IČ: 47 11 49 83 zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp)

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) 1. Výklad pojmů použitých v těchto Všeobecných podmínkách: 1.1. Poskytovatel je společnost SJCOM s. r.

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti REHASPORT TRADE s. r. o. Sídlo: Michelská 3/9, Praha 4 Michle, 140 00 Praha 4 Identifikační číslo: 29035112 DIČ: CZ29035112 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Dominika Svorcik

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Dominika Svorcik OBCHODNÍ PODMÍNKY Dominika Svorcik pro poskytování služeb poradenství a zpracování CV prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.8careers.eu (česká verze: http://8careers.eu/cz/)

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby Poštovní datové zprávy

Obchodní podmínky pro poskytování služby Poštovní datové zprávy Účinné od 1. 1. 2014 Obchodní podmínky pro poskytování služby Poštovní datové zprávy Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) pro poskytování služby Poštovní

Více