MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový plavecký bazén v Písku - lokalizace a hmotová studie. NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města informaci o prověření místa hmotovou studií nového plaveckého bazénu a všesportovní haly a) bere na vědomí b) jiné usnesení. a a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje. umístění nového plaveckého bazénu v lokalitě: a v rozsahu: pod lesnickou školou / jiné místo s všesportovní halou / bez všesportovní haly a ukládá radě města zadat podnět k zahájení architektonické soutěže. Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Bc. Václav Filip, vedoucí odboru Ing. Petr Matoušek, referent Návrh zpracoval

2 Důvodová zpráva: Architekt města Písku, společně s odborem RIMM, na základě řady podnětů veřejnosti na možnost společného využití pozemků pod lesnickou školou pro plavecký bazén a všesportovní halu, zpracoval hmotovou studii ve variantách: 1/ Plavecký bazén + parking 2/ Plavecký bazén + parking a samostatně stojící všesportovní hala 3/ Plavecký bazén vč. všesportovní haly + parking viz příloha. Při zpracování se vycházelo především z rozsahu plaveckého bazénu dle návrhu stavebního programu, projektové dokumentace všesportovní haly a potřeby parkovacích míst pro veškerá sportoviště v lokalitě. Současně by bylo vhodné potvrdit lokalitu pro nový plavecký bazén na pozemku pod lesnickou školou či navrhnout jiné místo pro realizaci této investice novým zastupitelstvem města Písku. Tento materiál byl rovněž projednán radou města Písku dne s usnesením č. 14/15: Rada města informaci o prověření místa hmotovou studií nového plaveckého bazénu a všesportovní haly bere na vědomí a zastupitelstvu města Písku doporučuje schválit umístění nového plaveckého bazénu v lokalitě pod lesnickou školou a v rozsahu bez všesportovní haly. Současně s tímto materiálem předkládáme pro informaci návrh stavebního programu Příloha č.2. Hlavními objekty nového plaveckého bazénu mají být především Plavecký bazén 8 drah s délkou 25m, Výukový bazén cca 9 x 6, Relaxační/zábavný bazén cca 250 m 2, wellness a venkovní areál s vodní plochou do 300 m 2. Součástí bude rovněž sociální a technické zázemí objektu a parkovací plochy. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel ponechává rozhodnutí na zastupitelstvu města Písku. Vztah k rozpočtu: Neutrální Způsob určení ceny: Pro lokalizaci a hmotovou studii se neurčuje cena. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, 99 a následující. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Vztah ke strategickému plánu je neutrální. stránka 2 (celkem 11)

3 Stanoviska výborů a komisí: - Výbor pro rozvoj a investice: Stanovisko bude sděleno při jednání ZM. - Komise dopravní: Stanovisko bude sděleno při jednání ZM. - Komise pro urbanismus a architekturu: Stanovisko bude sděleno při jednání ZM. - Komise majetkoprávní: Komise byla seznámena s několika variantami možnosti výstavby plaveckého bazénu (hmotovou studií) v lokalitě pod lesnickou školou (varianty: plavecký bazén + parking, plavecký bazén + parking a samostatně stojící všesportovní hala, plavecký bazén vč. všesportovní haly + parking). Následně komise hlasovala o jednotlivých otázkách: - Umístění pod lesnickou školou? Pro: 4 Proti: 3 Zdržel se: 0 - Plavecký stadion se všesportovní halou nebo pouze plavecký stadion?...hlasovalo se o samostatném plaveckém stadionu Pro: 7 Proti: 0 Zdržel se: 0 - Průchod ano nebo ne? hlasovalo se o průchodu pouze pro pěší, ne pro auta Pro: 7 Proti: 0 Zdržel se: 0-2 vjezdy do území nebo jen jeden? komise o této otázce nehlasovala, je to odborná záležitost, měl by řešit spíše odbor dopravy - Venkovní bazén jako součást areálu?...hlasovalo se o výstavbě v budoucnu Pro: 7 Proti: 0 Zdržel se: 0 - Pracovní skupina pro nový bazén: Pracovní skupina doporučuje: 1/ Umístění nového plaveckého bazénu na pozemku pod lesnickou školou 2/ Výstavbu plaveckého bazénu bez všesportovní haly 3/ Realizaci podchodu pod tratí a komunikací I/20 jako samostatnou investici, provedenou společně se stavbou plaveckého bazénu 4/ Venkovní bazén projektovat společně s plaveckým bazénem a v případě finančního krytí i společně realizovat. Průběh hlasování samostatně ke všem shora uvedeným otázkám K otázce počtu vjezdů do území se pracovní skupina nevyjadřovala. Přílohy: Příloha č. 1 - Hmotová studie využití pozemku pod lesnickou školou Příloha č. 2 - Návrh stavebního programu stránka 3 (celkem 11)

4 Příloha č.1 Plavecký bazén + parking stránka 4 (celkem 11)

5 Plavecký bazén + parking a samostatně stojící všesportovní hala stránka 5 (celkem 11)

6 Plavecký bazén vč. všesportovní haly + parking stránka 6 (celkem 11)

7 Příloha č. 2 - Návrh stavebního programu BAZÉN PRO PÍSEK STAVEBNÍ PROGRAM Bazén pro Písek navrhujeme koncipovat primárně jako plavecký a výukový bazén s doplňkovými relaxačně rehabilitačními a zábavními instalacemi, jako je menší relaxační/dětský/zábavný bazén se slanou vodou a omezenou hloubkou, vířivky s masážními tryskami a s prostorem pro saunování a odpočinek. Takto pojatý plavecký bazén je ideální nejen pro plavce, kteří mohou po plavání relaxovat v relaxačním bazénu a vířivkách, ale i pro seniory a případné návštěvníky se zdravotním postižením, kteří mohou tyto dodatečné rehabilitační instalace využívat. VSTUPNÍ HALA - bezbariérový vstup - prostor pro dětí v jeden moment - sezení pro 40 lidí - recepce (jedna pro celý areál) s drobným prodejem (ručníky, brýle, plavecké pomůcky, plavky, plenky, atd.), výdej prostěradel do wellness apod. - plochy pro umístění informací pro zákazníky - vstupní turnikety na programovatelné čipy - oddělené WC mužů a žen - vstup do sociálního zařízení hlavní - vstup do sociálního zařízení dětské - možné prosklení s pohledem do bazénové haly - vstup na diváckou tribunu (galerii) s výhledem na plavecký bazén pro cca 200 osob - úklidová místnost (sklad pro úklidové prostředky a zařízení) - sklad pro zboží potřebné pro drobný prodej - 2x kancelář pro vedení stadionu (umístění poblíž či přímo ve vstupní hale) Uspořádání stávající vstupní haly Plavecký stadion Písek - Vstupní hala o rozměrech cca 14,5 x 12 m a současnou kapacitou 40 míst k sezení poskytuje dostatek místa pro relaxaci a občerstvení přicházejících, čekajících či odcházejících návštěvníků. Pozn.: Divácká tribuna (galerie) sice zvyšuje celkovou investici do výstavby objektu krytého bazénu, avšak může být výhodou ve chvíli, kdy bude areál využíván pro konání závodů v některém z vodních sportů. Na základě zkušeností z plaveckých závodů je dostačující velikost tribuny pro cca 200 osob. BUFET - bistro, ne restaurace - možnost platby čipem - sezení u stolků ve vstupní/bazénové hale ve vyčleněné části - přístup ze vstupní haly (suchý bufet), bazénové haly (mokrý bufet), venkovního areálu (venkovní terasa), popř i wellness - skladový prostor pro bistro - zásobování bistra mimo vstupní halu SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ HLAVNÍ - jedná se o sociální zařízení pro veřejnost, která již prošla odbavovacím systémem (recepcí) plaveckého zařízení - bezbariérový přístup stránka 7 (celkem 11)

8 ČÁST VYHRAZENÁ PRO PŘEVLÉKÁNÍ SOC. ZAŘ. HLAVNÍ - společný prostor pro muže i ženy s úložnými skříňkami a převlékacími kabinami - uzamykání skříněk s ohledem na snadnost údržby a provozní náklady voleného zařízení - vchod z převlékací části do odděleného wellness (systém turniket) - umístění jednotlivých vlasových sušičů pro individuální dosušení osob - kabina pro hendikepované - čtyři velké šatny pro školy (společné šatny pro základní školy a další organizace) - úklidová místnost (sklad pro úklidové prostředky a zařízení) Kapacita stávajících společných šaten pro školy a další organizace Plavecký stadion Písek 30 skříněk v jedné spol. šatně (tzn. kapacita 4 x 30 osob) Pozn.: Kapacita je dostatečná (optimální) pro současné využití i pro využití v novém bazénu. Není nutné osazovat spol. šatny skříňkami, ale postačí věšáky s úložným prostorem. Tyto 4 spol. šatny využívají základní školy i další organizace. Kapacita stávajícího prostoru pro převlékání (soc. zař. hlavní) Plavecký stadion Písek - muži 100 ks skříněk - ženy 100 ks skříněk Pozn.: Tato kapacita je dostatečná (optimální) pro současnou návštěvnost bazénu cca návštěvníků/rok, tzn. do 200 osob/den (bez organizací, plavecké školy, oddílu apod.). Předpokládám, že návštěvnost nového bazénu vzroste, z důvodu zvýšení atraktivity (relaxace a zábava) o cca % a je potřeba s tímto navýšením počítat. Skutečný počet musí navrhnout projektant, který při výpočtu okamžité návštěvnosti zohledňuje velikost vodní plochy, využitelnost areálu apod. Dále je potřeba počítat s rezervou při otevření venkovních prostor (popř. venkovního bazénu). Při slunném počasí v letní sezóně okamžitá návštěvnost výrazně stoupá. ČÁST VYHRAZENÁ PRO SUŠENÍ SOC. ZAŘ. HLAVNÍ - prostor určený pro hromadné dosoušení osob (prostor využijí školy i veřejnost) - oddělený pro muže a ženy - prostor, který je umístěn mezi prostorem se sprchovacím zařízením a převlékacím prostorem - prostor s jedním zařízením s ohřátým a nuceným oběhem vzduchu se senzorickým ovládáním ČÁST VYHRAZENÁ PRO SPRCHOVÁNÍ SOC. ZAŘ. HLAVNÍ - oddělené pro muže a ženy - veškeré ovládání sprch, sociálů apod. pouze senzoricky, tzn. bez možnosti mechanického zásahu návštěvníka - využití upravené a zabezpečené bazénové vody do sprch (samozřejmě po dohřátí na požadovanou teplotu) SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ DĚTSKÉ - zařízení vyhrazené pro kojence, batolata a děti předškolního věku s doprovodem rodiče či instruktora plavání (vyloučení volného přístupu veřejnosti do těchto prostor) - bezbariérový přístup ČÁST VYHRAZENÁ PRO PŘEVLÉKÁNÍ SOC. ZAŘ. DĚTSKÉ - jeden samostatný vstup ze vstupní haly plaveckého zařízení, v tomto prostoru umístit jednotlivé vlasové sušiče pro individuální dosušení - do tohoto prostoru je potřeba umístit úklidovou místnost (sklad pro úklidové prostředky a zařízení) - následují dva prostory s šatnami pro děti mateřských škol (prostor s lavičkami a věšáky) celkem pro 2 x 20 dětí Kapacita stávajícího prostoru pro převlékání (soc. zař. dětské) Plavecký stadion Písek cca 20 dětí v jedné šatně (tzn. kapacita 2 x 20 dětí) Pozn.: Kapacita je dostatečná (optimální) pro současné využití i pro využití v novém bazénu. Současný systém je nastaven tak, že např. děti z mateřských škol přicházejí do těchto prostor přímo ze vstupní haly, přes sušící, převlékací a sprchovací prostor a dále vstupují přímo k výukovému bazénu. Prostor je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchy a WC). Jedná se o neveřejný prostor, který je využíván při organizovaném plavání dětí od 3 do 6ti let. V současné době prostory využívají i organizované skupiny osob (dětí) se zdravotním postižením. stránka 8 (celkem 11)

9 ČÁST VYHRAZENÁ PRO SUŠENÍ SOC. ZAŘ. DĚTSKÉ - jeden společný prostor pro obě dětské šatny, který je určený pro hromadné dosoušení osob (dětí) - tento prostor je umístěn mezi prostorem se sprchovacím zařízením a převlékacím prostorem - je zde umístěno zařízení s ohřátým a nuceným oběhem vzduchu se senzorickým ovládáním ČÁST VYHRAZENÁ PRO SPRCHOVÁNÍ SOC. ZAŘ. DĚTSKÉ - jeden společný prostor pro obě dětské šatny - výstup přímo k výukovému bazénu - veškeré ovládání sprch, sociálů apod. pouze senzoricky, tzn. bez možnosti mechanického zásahu návštěvníka - voda do sprch s vodovodního řádu - společné WC HALA DĚTSKÉHO VÝUKOVÉHO BAZÉNU - bezbariérový přístup - prostor vyhrazený pro pobyt kojenců, batolat a dětí předškolního věku - vstup do tohoto prostoru je veden z části vyhrazené pro sprchování - soc. zařízení dětské - stavebně oddělená hala od plavecké a relaxační haly s možností vstupovat do těchto prostor přes uzavíratelný vchod bez možnosti volného vstupu veřejnosti - odkládací plochy, lavičky apod. Pozn.: Prostor pro plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku je vhodné držet odděleně od běžného plaveckého areálu, protože jeho uživatelé mají zcela jiné potřeby a nároky na kvalitu, čistotu prostředí a jeho celkové uspořádání (viz výňatek z platné legislativy). VÝUKOVÝ BAZÉN - bazén s cirkulací - využití pro plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku - kapacita pro cca 25 dětí předškolního věku (velikost cca 9 x 6 m, hloubka od 0,3 do 0,9 m) - bezpečná menší vodní skluzavka využívaná pro potřeby výuky plavání PLAVECKÁ HALA - bezbariérový přístup - tribuna nebo ochoz (galerie) pro diváky (otevřené do prostoru bazénové haly) pro cca 200 osob - propojení s venkovním areálem (přes brodítko a sprchu), před vstupem z venkovních do vnitřních prostor je potřeba projít tímto brodítkem a osprchovat se - odpočinková plocha - zařízení pro vstup do bazénu pro hendikepované - 1 společná parní komora (pro cca 15 osob) s možností osprchování před vstupem do bazénu - úklidová místnost (sklad pro úklidové prostředky a zařízení) - odkládací plochy, lavičky apod. - kancelář (klubovna) se sladem plaveckých pomůcek pro plavecký oddíl, možnost následného využití těchto prostor při pořádání plaveckých závodů (cca 3 x 4 m + sklad cca 2 x 2 m) - sklad plaveckých pomůcek pro plaveckou školu (cca 8 x 2 m) - kancelář plavecké školy pro 8 osob (cca 20 m 2, umístění přímo v prostoru plavecké haly u bazénu 25 m) - v technickém zázemí stadionu umístit zabudované navijáky (zásobníky) dělících drah (typ drah potřebných pro pořádání plaveckých závodů) s možností jejich snadného a rychlého použití pro vyhrazení plaveckých drah na bazénu 25m (v nejlepším případě manipulace možná jednou osobou) STANOVIŠTĚ PLAVČÍKA S OŠETŘOVNOU - stanoviště plavčíka s ošetřovnou umístit s výhledem na veškerou vodní plochu - vybavení kamerovým systémem apod. stránka 9 (celkem 11)

10 PLAVECKÝ BAZÉN - bazén s cirkulací - 25 m, 8 drah, hloubka 1,4 m 1,6 m - upraven pro potřeby pořádání plaveckých závodů - teplota vody 28 C RELAXAČNÍ HALA - stavebně oddělená hala od plavecké a výukové části - vstup do tohoto prostoru z plavecké haly - vstupní turniket - odpočinková plocha s lehátky - odkládací plochy, lavičky apod. - vstup do mokrého bistra (prostor s občerstvením) - tobogan nebo skluzavka drobnějšího měřítka se samostatným dojezdem (ukryté ve stavbě) - úklidová místnost (sklad pro úklidové prostředky) RELAXAČNÍ/ZÁBAVNÝ BAZÉN - jeden víceúčelově využitelný bazén s cirkulací pro relaxaci i zábavu - SLANÁ VODA! - teplota vody 32 C 34 C - plocha vodní hladiny cca 250 m 2 - hloubka do 1,2 m - vodní lehátka/sedátka, boční trysky apod. - pozvolný vstup do vody pro děti a hendikepované - energeticky nenáročné vodní atrakce VÍŘIVKA vířivé bazénky s cirkulací a celkovou plochou vodní hladiny do 20 m2 - teplota vody 32 C 34 C WELLNESS - dělené stavebně a turniketem - přístup z šaten - finská sauna pro 20 osob - aroma sauna pro 15 osob - parní lázeň pro 15 osob (např. solná) - infra-sauna pro 10 osob - ochlazovací bazének s cirkulací i chlazením - zážitkové sprchy - vlastní sociální zařízení - odpočinková část s lehátky (vnitřní) - odpočinková část (venkovní) - občerstvovací zóna (i pro příležitostné akce) - úklidová místnost (sklad pro úklidové prostředky a zařízení) PROSTORY PRO ZAMĚSTNANCE - v části technického zázemí umístit skladové prostory potřebné pro zásobování stadionu (např. pro chemické látky, přípravky apod.) - 2x kancelář pro vedení stadionu (umístění poblíž či přímo ve vstupní hale) - šatny a sociální zařízení pro zaměstnance umístit s ohledem na místo výkonu práce zaměstnance - kapacitu řešit z ohledem na potřebu personálního zajištění nového objektu (plavčíci, strojníci, uklízečky, pokladní, instruktorky plavání apod.) Pozn.: Je potřeba počítat s rezervou pro sezónní pracovníky apod. stránka 10 (celkem 11)

11 TECHNOLOGIE A ZDROJE Energetická náročnost stávajícího plaveckého areálu Plavecký stadion Písek: Elektrická energie: cca 30 MWh/ měsíc Pára: cca GJ/ měsíc Voda: cca m 3 / měsíc - Z uvedených hodnot vyplývá, že veškerou bazénovou a související technologii je potřeba řešit s ohledem na energetickou náročnost instalovaného zařízení např: - instalovat automatickou regulaci intenzity osvětlení bazénové haly apod. - vzduchotechnické jednotky s maximální účinností rekuperace a s využitím tepla vznikajícího při odvlhčení prostor bazénu apod. - volit veškerá čerpadla a elektrická zařízení s maximální životností a minimálním příkonem, nikoliv však na úkor výkonu (poměr životnost/výkon/příkon) - řešit vlastní zdroj vody - využít upravenou a zabezpečenou bazénovou vodu do sprch (samozřejmě po dohřátí na požadovanou teplotu) - veškeré ovládání sprch, sociálů apod. pouze senzoricky, tzn. bez možnosti mechanického zásahu návštěvníka. Ostatní zařízení a vybavení stadionu řešit v provedení anti-vandal! - doporučuji zvážit instalaci zařízení na využití tepla z odpadní vody ze sprch a využití slunečního záření pro ohřívání bazénů apod. - veškeré uspořádání ploch a vybavení stadionu řešit nejen s ohledem na životnost použitého materiálu, ale i na snadnost jeho čištění a dezinfekční zabezpečení (úklid) a bezpečnost návštěvníků - dále veškeré uspořádání ploch a vybavení stadionu řešit s ohledem na potřebu personálního zajištění provozu. Např. stanoviště plavčíka umístit s výhledem na veškerou vodní plochu, občerstvení s možností obsluhy návštěvníka z jednoho prostoru (výdej suchý bufet, výdej mokrý bufet, popř. i výdej bufet pro saunový svět), plochy řešit s ohledem na možnost využití strojního čištění, plně automatizovat veškerou technologii apod. VENKOVNÍ AREÁL - využívat svah jako výhodu, podpořit soukromí např. stupňovitými terasami a vhodnými sadovými úpravami - při umístění stavby na pozemek a sadových úpravách dbát na optické a zvukové odclonění nejen od rušné Burketovy ulice a Šrámkova mostu, ale také od fotbalového areálu - venkovní koupaliště obsahující jeden či dva bazény, dětské brouzdaliště, jednoduchou skluzavku a případně menší, energeticky nenáročné vodní atrakce s vodní plochou do 300 m 2 - ohřev bazénové vody řešit využitím alternativních zdrojů energií - umístění venkovních sprch, využít upravenou a zabezpečenou bazénovou vodu do těchto sprch - dostupné WC z venkovních prostor a v blízkosti venkovního občerstvení (venkovní terasy) - přístup do venkovního areálu z plavecké či relaxační haly přes brodítko se sprchou (návštěvník je povinen se před vstupem z venkovních do vnitřních prostor řádně umýt) - vyřešit možný přístup veřejnosti do venkovního prostoru mimo sociální zařízení hlavní, a tímto umožnit přístup např. kočárků a handicapovaných osob s vlastním vozíčkem přímo do venkovních prostor Pozn.: Realizace venkovního zařízení je nezbytná pro letní období, kdy se těžiště aktivit přesouvá ze zastřešených objektů do venkovní části areálu. PŘÍJEZD A PARKING - řešení příjezdu a parkování společně s fotbalovým areálem - kalkulovat s možným dopravním propojením s Výstavištěm pod Šrámkovým mostem připravila: Ing. arch. Petra Trambová, Ing. Roman Drnec stránka 11 (celkem 11)

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ Bazén pro Písek chceme koncipovat primárně jako plavecký a výukový bazén s doplňkovými relaxačně rehabilitačními a zábavními instalacemi, jako je menší

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření Dotazníkové šetření 10. 3. - 24. 3. 2017 Celkem respondentů - 305 Dotazníky odevzdané do sběrných boxů 188 Dotazníky vyplněné on-line 117 Vyhodnoceny byly všechny vyplněné dotazníky (odchylka v číslech:

Více

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Odbor investic a regionálního rozvoje Ing. Eva Rambousková 25.1.2018 Vývoj přípravy 28.6.2012: předložení variant orgánům města: zrušení plaveckého bazénu bez náhrad

Více

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec.

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec. 0 5 10 15 20 25m M 1:500 19:01 12:00 6:50-5500 8950 4500 +-0,000 PROJEKT: BAZÉN LOUNY INVESTOR: MĚSTO LOUNY OBEC: LOUNY STUPEŇ: STUDIE MĚŘÍTKO: 1:500 DATUM: I 2017 ARCH.Č.: 16089 Situace 500 01 č.m. ÚČEL

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru legenda místností 1/2018 LEGENDA MÍSTNOSTÍ - 1.NP č.m. 1.01 ZÁDVEŘÍ VESTIBULU 18,54 KD-N, ČISTÍCÍ ZÓNA OŠ, SKLO akustický

Více

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň:

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň: 01 situace širších vztahů v území 02 architektonická situace 03 zákres do ortofotomapy 04 situace technické infrastruktury a komunikací 05 zákres do katastrální mapy 06 zákres do územního plánu 07 půdorys

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web:

Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web: Zpracovala Agora CE, o.p.s. Petra Rezka 12, 140 00 Praha 4 Tel.: (+420) 261 222 914 web: www.agora-ce.cz Obsah: 1. Charakteristika respondentů zapojených do ankety 2. Charakteristika a spokojenost se současným

Více

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Z Á V Ě R S T U D I E P R O V E D I T E L S N O S T I Cílem Studie proveditelnosti bylo posoudit

Více

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web:

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web: Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, 140 00 Praha 4 Tel.: (+420) 261 222 914 web: www.agora-ce.cz Obsah: 1. Charakteristika respondentů zapojených do ankety 2. Charakteristika a spokojenost

Více

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE Vypracoval ŠUMAVAPLAN projekt, s.r.o. Ing. arch. Pavel Lejsek Ing. Michal Beneš Datum září 2018 1 s t r á n k a Obsah 1 Varianta 4 dráhy... 3 1.1 Základní charakteristika

Více

PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2)

PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2) PROSTORY PRO HYGIENU (ČÁST 2) OSOBNÍ HYGIENA v bytě - KOUPELNA NÁVRH SE ŘÍDÍ NORMOU ČSN 73 4301 Obytné budovy KAŽDÝ BYT: MIN. 1 KOUPELNA + 1 WC MÍSA BYT S 1-2 OBYT.MÍSTNOSTMI - LZE JEDINÉ WC UMÍSTIT DO

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 29.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 20.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce domu v Chelčického ulici č. p. 57 na parkovací

Více

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN SO - 01 - OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN - SO - 01 - OBJEKT E1 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad E m2

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí

Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí Analýza současného stavu a kvality pražských fotbalových hřišť vč. jejich zázemí A. CÍL A DŮVODY PRO PROVEDENÍ ANALÝZY Společnost KPMG Česká republika, s.r.o. na základě zadání od Pražského fotbalového

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Město Moravská Třebová se nachází na 49 45 severní šířky a 16 40 východní délky, sice v Pardubickém

Více

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Rok 2008 byl klíčovým pro další rozvoj Chomutova. Mimo jiné byl ve znamení zpracování, prezentace, úprav a schválení IPRM (Integrovaného plánu

Více

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad Podlaha obklad/výška 3.1.01 vstupní vestibul 139,2 dlažba 3.1.02 hala 71,16 guma 3.1.03

Více

STARS TŘINEC. Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224"N 18 40'4.858"E) Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování

STARS TŘINEC. Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224N 18 40'4.858E) Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování cile.jedemetaky.cz STARS TŘINEC Adresa Tyršova 275, Třinec GPS: 49.670340, 18.668016 (49 40'13.224"N 18 40'4.858"E) PŘÍSTUPNOST CÍLE Přístup k objektu Parkoviště/ možnost parkování Přístupový chodník Parkoviště

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. A.1.1 Údaje o stavbě

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. A.1.1 Údaje o stavbě A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby: VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA A WELLNESS VE SPORTOVNÍM AREÁLU VÉSKA b) místo stavby: p.č.115/1, 148/28, 148/27, 148/9, 148/10,

Více

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Sjedete-li na 112 km z dálnice D1 a vydáte se spojkou směrem od Havlíčkova Brodu k Jihlavě, první, co na okraji Jihlavy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

Podklady pro umístění nového plaveckého bazénu v Písku

Podklady pro umístění nového plaveckého bazénu v Písku Podklady pro umístění nového plaveckého bazénu v Písku Současný stav plaveckého areálu: Plocha: 13 399 m 2 Užitná plocha: 10 792 m 2 Vnitřní areál: plavecký bazén 25x17 metrů (8 drah) dětský bazén 6x9

Více

Plavecký bazén Prachatice

Plavecký bazén Prachatice KONCEPČNÍ STUDIE PLAVECKÝ BAZÉN PRACHATICE Plavecký bazén Prachatice Koncepční Studie rozvoje Vypracoval: ING. RADEK STEINHAIZL Relaxsolution s.r.o. Komořanská 2065/9 143 00 Praha 4 Tel.: 00 420 739 543

Více

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér AQUAPARK VYŠKOV Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Aquapark ve Vyškově patří k jedněm z nejstarších moderních zařízení u nás. Byl vyprojektován v roce 1999 2000 Sportprojektou

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 05.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Petice č. 4/2015 MHD Smrkovice NÁVRH USNESENÍ Rada města žádost o obnovu spoje MHD Písek

Více

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN Koupaliště ve volné přírodě podle 6 (3c) zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví (dále zákon.) Název koupaliště a umístění,

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů SPORTIS,příspěvková organizace, Horní 22, 591 01 Žďár nad Sázavou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 60 DNE: 13.2.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 949/2017/SPORTIS NÁZEV: Návrh opatření v Relaačním

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

1. Aquacentrum. adresa Jiráskova 2664, Pardubice telefon web.

1. Aquacentrum. adresa Jiráskova 2664, Pardubice telefon web. 1. Aquacentrum adresa Jiráskova 2664, Pardubice 530 02 telefon 461 101 200 e-mail info@aquapce.cz web www.aquapce.cz Parkování Přístup Vstup Interiér 1.NP zvýšené 1.NP 2.NP 5x vyhrazené pro ZTP na parkovišti

Více

Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově

Ekonomická bilance provozu koupaliště Mašková Zahrada v Turnově Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově BAZÉNY a WELLNESS s.r.o., Nad Šutkou 41E, 182 00 PRAHA 8 projekce@bazeny-wellness.cz, tel.: 284 021 911, http:// www.bazeny-wellness.cz

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Rozšíření pěší zóny u Putimské brány II. Žádost o výjimku k vydání rezidentní parkovací

Více

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL PLATNOST OD 1.7.2019 TRAVNATÁ PLOCHA - HŘIŠTĚ č. 1 travnatá plocha - trénink. jedn. 1,5 hod. (DOSPĚLÍ) 440,00 Kč 730,00 Kč travnatá plocha - trénink. Jedn.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

Název materiálu: Maškova zahrada

Název materiálu: Maškova zahrada 4. Podklady na zasedání ZM dne: 1.9.2011 Název materiálu: Maškova zahrada Předkládá: ing. Jaromír Pekař, místostarosta Vypracoval: Stanislava Syrotiuková Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková,

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

Aquapark Příbram. Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku ING. RADEK STEINHAIZL

Aquapark Příbram. Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku ING. RADEK STEINHAIZL Aquapark Příbram Provozně - ekonomická analýza rozvoje Aquaparku Vypracoval: ING. RADEK STEINHAIZL Relaxsolution s.r.o. Komořanská 2065/9 143 00 Praha 4 Tel.: 00 420 739 543 900 Mail: steinhaizl@relaxsolution.cz

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA architektonická studie 9/2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název projektu Architektonické řešení sportoviště obce Bystřička lokalita sportovní areál TJ Sokol Bystřička

Více

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6.

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. HALA VENKOVNÍ AREÁL PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. WELLNESS CENTRUM solárium, sauna R Club, fitness, masáže Pondělí 13:00 21:00 10:00 20:00 13:00 21:00 ROZPIS SAUNY SPOLEČNÁ Úterý 10:00 21:00 10:00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 09.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce Švantlovy ulice - investice do majetku města NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 08.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.08.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o nájmu dopravního prostředku a marketingové spolupráci mezi

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Kdo by neznal naše lyžařské středisko Špindlerův Mlýn? Nachází se v Krkonoších a celé leží na území Krkonošského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - petice k umístění plaveckého

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy Písek 27.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dopravní komise na umístění úsekového měření rychlosti na silnici I/29 ulici Táborská NÁVRH

Více

Aquapark Prostějov. Textová část

Aquapark Prostějov. Textová část Aquapark Prostějov varianta s plaveckým bazénem o délce 50 m Textová část Autoři studie: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. a Ing. arch. Pavel Lejsek Vypracovala: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. duben 2018

Více

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba Příloha č. 2 Popis a analýza konkurence projektu Přímá konkurence Za přímou konkurenci projektu chápeme sportoviště bazény, které jsou v provozu celoročně. Přímá konkurence je dále dělena na blízkou v

Více

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Františkovy Lázně je milé cca 5,5 tisícové lázeňské městečko tvoří jeden z bodů trojúhelníku Západočeských lázní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 25 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Představovat město Sokolov na spojnici mezi Karlovými Vary a Chebem by asi bylo zbytečné nošení dříví do lesa. Snad

Více

Město Tábor. starosta města

Město Tábor. starosta města Město Tábor Ing Jiří Fišer, starosta města Město Tábor 35 tis. obyvatel příjmy 940 mio Kč výdaje 915 mio Kč saldo 25 mio Kč Historie: 1420 založení města husity. Spojení se jménem Jana Husa, duchovním

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Memoranda o vzájemné spolupráci (strategické partnerství) v aktivitách v oblasti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 12.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Obecně závazné vyhlášky č. x/2016, kterou se mění Obecně závazná vyhláška

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 01.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zprostředkování prodeje realitní kancelář RE/MAX návrhy smluv NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Taipejská deklarace ke Smart City NÁVRH USNESENÍ Rada města: deklaraci Chytré

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Společná deklarace o spolupráci na rozvoji a implementaci konceptu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic a použití finančních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu

Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu MĚSTSKÉ TECHNICKÉ SLUŽBY BÍLINA Pokyny pro uživatele plaveckého bazénu VŠEOBECNÉ 1. Uživatel je povinen počínat si tak, aby neohrozil svůj život, ani život ostatních koupajících se. Z tohoto důvodu nesmí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 07.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod.

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. ZÁKLADNÍ ceník 60 Kč 60 min. senioři 60,, /P děti od 1 roku do 3 let Zdarma 60 /P 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. a více 30 Kč 60 min. 50 Kč 2 hod. 70 Kč 3 hod.

Více

Historie a současnost

Historie a současnost Historie a současnost 2016 2017 2018 Bazén 121 100 122 600 121 700 Sauna 16 600 17 200 16 300 Venkovní bazén 11 600 10 100 17 400 Plavecká výuka 38 900 41 600 45 200 Návštěvnost celkem 188 200 191

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o partnerství mezi městskou částí Praha 12 a Policejní akademií ČR v Praze

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o partnerství mezi městskou částí Praha 12 a Policejní akademií ČR v Praze MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-094-011-16 ze dne 17.10.2016 Smlouva o partnerství mezi městskou částí Praha 12 a Policejní akademií ČR v Praze Rada městské části 1. s c h v a l

Více

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8.

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8. HALA PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do 30.6. VENKOVNÍ AREÁL pouze 25m bazén WELLNESS CENTRUM solárium, sauna, Relax klub, fitness, masáže ROZPIS SAUNY PONDĚLÍ 13:00-21:00 10:00-20:00 13:00-21:00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 28.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení projektu 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci. NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti Územní studie veřejné infrastruktury v Písku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉHO ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉHO ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉHO ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek návrh dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více