Moje ČZU. Aplikace Moje ČZU slouží studentům, zaměstnancům a návštěvníkům České zemědělské univerzity v Praze (ČZU).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Moje ČZU. Aplikace Moje ČZU slouží studentům, zaměstnancům a návštěvníkům České zemědělské univerzity v Praze (ČZU)."

Transkript

1 Moje ČZU Aplikace Moje ČZU slouží studentům, zaměstnancům a návštěvníkům České zemědělské univerzity v Praze (ČZU). K dispozici je pro uživatele telefonů s operačním systémem ios a Android a stáhnout si ji můžete z App Store a Google Play. Po spuštění aplikace se objeví úvodní obrazovka ( Rozcestník ) s dlaždicemi dostupných modulů. Stiskem dlaždice přejdete na vybraný modul.

2 Přihlášení Některé moduly pracují s uživatelskými údaji, a proto vyžadují přihlášení uživatelským jménem a heslem. Jedná se o stejné údaje, jaké používáte např. k přihlášení do Studijního informačního systému ("Hrocha"). Do textového pole Uživatelské jméno napište svůj studentský login (ve formátu "xname123"), do pole Heslo vepište heslo ke svému studentskému účtu. Přihlášení provedete tlačítkem "Přihlásit". Pokud zaškrtnete pole "Trvalé přihlášení", bude si aplikace jméno a heslo pamatovat, takže je nebudete muset pokaždé znovu zadávat. Přihlašovací údaje jsou uloženy šifrovaně v zabezpečeném úložišti a lze je opětovně vymazat tlačítkem "Odhlásit se" v Možnostech (sekce Přihlášení). Režimy přihlášení Aplikace rozlišuje tři stavy přihlášení: 1) Nepřihlášeno: Úvodní stav aplikace po jejím otevření. Je označen ikonou otevřeného žlutého zámku v levé části záhlaví aplikace. 2) Přihlášeno: Uživatel se po vstupu do UEP přihlásí, bez použití trvalého přihlášení. Stav je indikován ikonou zavřeného zámku v levé části záhlaví aplikace. 3) Trvale přihlášeno: Uživatel se po vstupu do UEP přihlásí, s využitím trvalého přihlášení. Stav je indikován ikonou zavřeného zeleného zámku v levé části záhlaví aplikace.

3 UEP Modul UEP nabízí informace o zůstatku a provedených transakcích na kartě i JUMBO účtu. Upozornění: Okamžitý zůstatek na kartě je uložen přímo na té kartě, kdežto aplikace využívá údajů z databáze ČZU, do které jsou transakce z pokladen posílány většinou pouze jednou denně (a někdy ani to ne), zatímco třeba informace o dobití na kiosku je k dispozici okamžitě. Proto nelze zobrazit nedávno provedené útraty. Toto omezení se nevztahuje na JUMBO účet, který poskytuje údaje v reálném čase, a na peníze vložené prostřednictvím kiosku UEP. Přehled Obsahuje informace o zůstatku na kartě (pro zaměstnance o výši dluhu) a zůstatku na JUMBO účtu. Dále nabízí tlačítka pro zobrazení seznamu či grafického přehledu transakcí na kartě i JUMBO účtu. Tlačítka budou aktivní ( klikatelné ) až po stažení všech nových transakcí.

4 Seznam transakcí Přehled všech uskutečněných transakcí na kartě či JUMBO účtu. Seznam lze posouvat nahoru a dolů a transakce jsou řazeny sestupně chronologicky (od nejnovější, po nejstarší). Každý řádek transakce ukazuje, kde, kdy a za kolik byla transakce provedena. Útrata má zápornou hodnotu, vložení peněz hodnotu kladnou. Po rozkliknutí řádku se zobrazí detail transakce s dalšími údaji. Tlačítka ve spodní části obrazovky umožní filtrování transakcí podle zadaných kritérií: Od-Do: Zobrazí okno s možností zadání časového intervalu (od-do), tlačítkem Filtrovat zobrazíte transakce v zadaném časovém intervalu. Místo: Zobrazí okno se seznamem míst (obchodníků), vybráním místa zobrazíte transakce provedené na tomto místě. +: Zobrazí pouze transakce, které představují příjmy, typicky dobití karty. -: Zobrazí pouze transakce, které představují platby. Vše: Zruší filtr a zobrazí všechny transakce. Filtry nelze kombinovat, použití jiného filtru ruší předchozí filtrování. Poznámka: Zobrazení transakcí může trvat delší dobu, pokud jste na pomalejší datové síti, kartu využíváte často a/nebo dlouho, případně nahráváte všechny dostupné transakce (po nainstalování aplikace či vymazání uložených transakcí). Upozornění: Transakce se neevidují v reálném čase, proto v seznamu chybí dnešní útraty.

5 Grafický přehled útrat Mezi různými přehledy (reporty) se pohybujete tahem prstu po displeji (swipe) ze strany na stranu. Rozpad útraty po provozovnách Přehled na koláčovém grafu ukazuje Vaší celkovou útratu, rozdělenou po jednotlivých provozovnách. Útrata je počítána za všechny historická data uložená v systému UEP. Přehled útraty v čase Graf ukazuje, kolik jste který den utratili. Na vodorovné ose je čas, na svislé ose výše útraty. Graf zobrazuje pouze útratu, ne vklady. Provozovny jsou znázorněny barvou příslušných sloupců. Graf podporuje různý detail pohledu. Od 7 dnů až po 3 měsíce. Graf je možné posunovat v čase pomocí tlačítek se šipkami. Přepnutí mezi jednotlivými detaily přesune zobrazení vždy zpět na poslední dostupná data. Z důvodů velkého objemu historických dat, graf zobrazuje pouze posledních 12 měsíců. Průměrná denní útrata Porovnání Vaší průměrné velikosti útraty (jednotlivé transakce) v dané provozovně s průměrnou útratou ostatních studentů a zaměstnanců ČZU. Graf podporuje dva různé

6 detaily pohledu. Je možné zobrazení pěti nebo deseti provozoven najednou. Graf je možné posunovat po jednotlivých provozovnách pomocí tlačítek se šipkami. Měsíční obraty na Jumbo účtu Měsíční sumarizace přírůstků (bezhotovostních převodů a dotací) a úbytků (nabití karty) finančních prostředků na JUMBO účtu. Graf podporuje dva různé detaily pohledu, a to v režimu posledních šesti měsíců a celé historie najednou. Notifikace Modul UEP umožňuje různé uživatelské notifikace. Existují dva typy notifikací - upozornění a chyba. Upozornění je pouze informace o nějaké skutečnosti, chyba obvykle vyžaduje aktivitu uživatele (nejčastěji návštěvu Kartového centra 2). Chyby Žádná platná karta: Aktuálně nemáte žádnou platnou kartu UEP. Pokud jste kartu zablokovali, navštivte Kartové centrum 2 a nechte si zřídit kartu novou. Pokud již pominuly důvody blokace, lze kartu odblokovat. Nekonzistence transakcí: Zůstatek na kartě neodpovídá součtu jednotlivých provedených transakcí. Pravděpodobně chyba synchronizace transakcí mezi pokladnami a centrální databází. Navštivte Kartové centrum 2, kde se pokusí tento problém vyřešit.

7 Více současně aktivních karet: Máte více současně aktivních karet. Každý uživatel může mít pouze jedinou aktivní kartu. Navštivte Kartové centrum 2, kde tento problém vyřeší. Více karet s nenulovým zůstatkem: Můžete mít více karet, ale pouze jednu aktivní. U některé z Vašich neaktivních karet nedošlo k převodu zůstatku. Navštivte Kartové centrum 2, kde vám nenulové zůstatky převedou na aktuálně platnou kartu.

8 Menza Co bude dnes k obědu či k večeři v menze ČZU? Modul Menza vám řekne nejen tohle, ale po předchozím přihlášení se v modulu UEP i červeně zvýrazní jídlo, které jste si dali v minulosti. Pro každé jídlo jsou k dispozici dvě ceny, ta nižší je pro držitele karty UEP, ta vyšší pro návštěvy.

9 Food Point Modul zobrazuje provozovny v rámci Food Pointu ČZU a u každé z nich pak otevírací dobu a aktuální nabídku. Nejprve ze seznamu vyberte provozovnu, která vás zajímá. Na jejím detailu vidíte nabídku na aktuální den. Nabídku pro jiné dny zobrazíte pomocí šipek vlevo/vpravo v záhlaví, případně tahem prstu (swipem) z prava do leva (následující den) či obráceně (předešlý den) na seznamu jídel.

10 Váš názor Sdělte nám svůj názor na aplikaci. Co se vám líbí, co se vám nelíbí, co chcete přidat a co naopak ubrat, jaké nové součásti byste uvítali nebo jak vám vyhovují zavedené postupy, které aplikace nabízí. Modul umožňuje na zobrazené otázky odpovídat formou ankety (výběr z jedné či několika odpovědí), a/nebo formou textového pole. Otázky jsou průběžně aktualizovány a mohou se lišit v závislosti na modulu, ke kterému náleží.

11 Možnosti Možnosti jsou společné pro všechny moduly aplikace Moje ČZU. Funkce slouží po nastavení vlastností aplikace, popř. pro méně časté funkce. Přihlášení Odhlásit se Odhlášení z Vašeho účtu, z aplikace budou vymazány všechny přihlašovací údaje. Pokud používáte trvalé přihlášení, tak bude rovněž zrušeno. UEP - Elektronická peněženka Aby bylo možné zobrazit některé možnosti pro UEP, je nejprve nutné spustit modul UEP. Upozornění na nízký stav účtu (studenti) Po zadání částky bude aplikace sledovat stav zůstatku na Vaší kartě. Pokud stav na kartě klesne pod nastavenou hranici, bude Vám každé ráno kolem osmé hodiny ranní zasílána zpráva na všechny mobilní zařízení, kde je aplikace nainstalována. Upozornění na nízký kredit (zaměstnanci) Po zadání částky bude aplikace sledovat stav Vašeho kreditu (standardně ve výši 2000 Kč) a jeho vyčerpání pod nastavenou hranici. Stav kreditu je uváděn v kladné hodnotě. Pokud stav na kartě klesne pod nastavenou hranici, bude Vám každé ráno kolem osmé hodiny ranní zasílána zpráva na všechny mobilní zařízení, kde je aplikace nainstalována. Zablokování karty V případě ztráty nebo krádeže karty jí můžete tímto tlačítkem zablokovat. Z bezpečnostních důvodů musíte zablokování ještě potvrdit zadáním svého uživatelského jména a hesla, a to i v případě, že využíváte trvalého přihlášení. Následné odblokování karty řeší Kartové centrum 2. Vymazat data Pokud vzniknou nějaké problémy s transakcemi, lze je všechny vymazat a načíst znovu, zároveň budete z aplikace odhlášeni. V případě trvalého přihlášení, bude zrušeno i toto přihlášení. Při operace důrazně doporučujeme Wi-Fi připojení, protože aplikace bude stahovat větší objem dat. Nastavit limit zobrazených transakcí Pro zlepšení výkonnosti Vaší aplikace je možné omezit počet transakcí, které jsou zobrazeny. Nižší počet transakcí bude prohlížen rychleji. Pro zobrazení všech transakcí zadejte prázdnou hodnotu nebo 0. Zobrazení všech transakcí může mít negativní dopad na rychlost Vašeho telefonu.

12 Notifikace Aplikace Moje ČZU umožňuje zasílání systémových ( push ) notifikací. Každý pracovní den, mezi 8. a 9. hodinou, je zasíláno upozornění na případný nízký stav na kartě UEP, jehož výši lze nastavit v Možnostech. Notifikace lze vypnout či zapnout v nastavení telefonu (postup se liší dle použité platformy): Android: Nastavení» Aplikace» Moje ČZU» zaškrtávací pole "Zobrazit notifikace" iphone: Nastavení» Oznamovací centrum» Moje ČZU» Styl upozornění (Žádný = vypnuto), Upozornění (V Oznamovacím centru). Upozornění: Obdržení notifikace je možné pouze v případě, že je zařízení připojeno k internetu.

Moje ČZU. K dispozici je pro uživatele telefonů s operačním systémem ios a Android a stáhnout si ji můžete z App Store a Google Play.

Moje ČZU. K dispozici je pro uživatele telefonů s operačním systémem ios a Android a stáhnout si ji můžete z App Store a Google Play. Moje ČZU Aplikace Moje ČZU slouží studentům, zaměstnancům a návštěvníkům České zemědělské univerzity v Praze (ČZU). Je oficiální mobilní aplikací této univerzity. K dispozici je pro uživatele telefonů

Více

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12 xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál 1/12 Návod xmobile OS Android Přihlášení... 3 Trh... 3 Symboly... 4 Graf... 5 Vlastnosti grafu... 6 Obchod... 6 Nový pokyn okamžitá realizace... 7 Nový

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

3.2. Výchozí obrazovka Přihlášení uživatele. Ve výchozím stavu modul umožňuje pouze prohlížení jídelníčku bez všech definovaných omezení.

3.2. Výchozí obrazovka Přihlášení uživatele. Ve výchozím stavu modul umožňuje pouze prohlížení jídelníčku bez všech definovaných omezení. 3.2. Výchozí obrazovka Ve výchozím stavu modul umožňuje pouze prohlížení jídelníčku bez všech definovaných omezení. 3.3. Přihlášení uživatele Zobrazení dialogu pro přihlášení provedete kliknutím na tlačítko

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED Postup aktualizace E-Pay by Edenred závisí na tom, zda máte zařízení, na kterém již byla aplikace předinstalována (pokračujete v návodu na kapitolu 2) nebo zda

Více

Nastavení Mobilní banky 2 MojeBanka a MojeBanka Business

Nastavení Mobilní banky 2 MojeBanka a MojeBanka Business Nejprve si prosím zvolte aplikaci (klikněte na obrázek nebo text), ve které chcete nastavení provést. Automaticky budete přeneseni do odpovídající části dokumentu. Vyberte aplikaci, ve které chcete provést

Více

Aplikace NAM tracker pro ios. Příručka platí pro verzi NAM trackeru 1.1.0

Aplikace NAM tracker pro ios. Příručka platí pro verzi NAM trackeru 1.1.0 Příručka platí pro verzi NAM trackeru 1.1.0 Obsah: 1. K čemu je aplikace určena?....................................3 2. Přihlášení.............................................3 2.1. Seznam Objektů.........................................

Více

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat

Více

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty Manuál pro majitele Korporátní karty Obsah příručky 1 MojeBanka Business...3 1.1 Přihlášení do aplikace MojeBanka Business...3 1.2 Elektronické výpisy v sekci evýpisy...3 1.3 Výpisy v sekci Výpisy transakcí...4

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE 1 Podporované platformy Aplikace MC Mobile je podporovaná na zařízeních: iphone (iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5) ipad (ipad, ipad 2, ipad 3rd generation) Android. Pozn.: minimální podporované

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Pro automatizovaný přenos dat z Xiaomi MiBand 2 krokoměru do mobilní aplikace Diani PA je třeba nejprve nainstalovat tuto aplikaci na Váš chytrý telefon

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Aplikace NAM tracker

Aplikace NAM tracker Obsah: 1. K čemu je aplikace určena?....................................3 2. Přihlášení.............................................3 2.1. Seznam Objektů (výchozí obrazovka)..............................

Více

Docházkový systém modul E-PORTÁL

Docházkový systém modul E-PORTÁL Docházkový systém modul E-PORTÁL E-PORTÁL slouží k prohlížení docházky pomocí internetového prohlížeče, na základě přiřazených práv jednotlivým zaměstnancům (uživatelům). V E-PORTÁLu lze také plánovat

Více

WebSBI Stručná příručka pro koncové uživatele

WebSBI Stručná příručka pro koncové uživatele WebSBI Stručná příručka pro koncové uživatele ŠKODA Auto / EOT, WebSBI, 23.03.2015 1 Obsah Popis aplikace... 3 Přístup k aplikaci... 3 Přihlášení k aplikaci... 3 Práce s aplikací... 4 Soubor... 4 Protokoly...

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL EVIDENCE A REALIZACE VEŘEJNÉ PODPORY

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL EVIDENCE A REALIZACE VEŘEJNÉ PODPORY UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODUL EVIDENCE A REALIZACE VEŘEJNÉ PODPORY OBSAH 1 ÚVOD... 3 2 MODUL EVIDENCE A REALIZACE... 3 2.1 PŘIHLÁŠENÍ DO APLIKACE... 4 2.1.1 PO PŘIHLÁŠENÍ DOMOVSKÁ STRÁNKA... 5 2.1.2 ODHLÁŠENÍ

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze A CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení...

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení... Modul Události Obsah Popis modulu... 2 Přístup k modulu... 2 Popis rozhraní... 2 Práce s rozhraním... 3 Selektor událostí... 3 Události na zařízení... 3 Události na vstupu zařízení... 3 Události v rozhraní...

Více

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100

Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 Pro úspěšné připojení ke vzdálené aplikaci Target 2100 je nutné připojovat se ze stanice s Windows XP SP3, Windows Vista SP1 nebo Windows 7. Žádná VPN není potřeba,

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE

Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE Jedná se o samostatně dodávaný modul, který je součástí stravovacího systému. Hlavním cílem je poskytnout uživatelům možnost objednávání nebo rušení jídel

Více

Uživatelská příručka aplikace George klíč

Uživatelská příručka aplikace George klíč Uživatelská příručka aplikace George klíč OS, 3-3651 02/2019 1/19 Obsah: 1. Co je to aplikace George klíč?... 3 1.1. Co všechno vám George klíč umožní... 3 1.2. Denní finanční limity pro transakce autorizované

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

WebSyncro Stručná příručka pro koncové uživatele

WebSyncro Stručná příručka pro koncové uživatele WebSyncro Stručná příručka pro koncové uživatele ŠKODA Auto / PLL-S/1 a FIB, WebSyncro, 18.04.2017 1 Obsah Popis aplikace... 3 Přístup k aplikaci... 3 Přihlášení k aplikaci... 3 Práce s aplikací... 4 Soubor...

Více

TouchGuard Online pochůzkový systém

TouchGuard Online pochůzkový systém TouchGuard Příprava telefonu a instalace aplikace Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace GPS Loc mobilní aplikace Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace Mobilní aplikace GPS Loc je určena na sledování aktuální polohy vozidla nebo sledovaného objektu,

Více

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY XENGO nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY Obsah Instalace...3 1. Které smartphony/tablety jsou podporovány terminálem XENGO?...3 2. Stažení aplikace XENGO nefunguje...3 3. Jak nainstalovat novou verzi

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Manuál. Dynafleet Android a iphone App

Manuál. Dynafleet Android a iphone App k Aplikaci Dynafleet Android a iphone, ipad App 1.0 1 (18) Issuer (name, phone) Sign Date Info class Vit Jurajda, vit.jurajda@volvo.com 2014-04-29 Approved by (name, phone) Sign Date Valid Receiver (name)

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Návod k obsluze portálu pro obchodníky

Návod k obsluze portálu pro obchodníky Návod k obsluze portálu pro obchodníky Úvod Tento manuál obsahuje informace a postupy potřebné k obsluze Portálu pro obchodníky. V manuálu je uveden postup, jak se správně přihlásit do systému a náležitosti

Více

Up & Down Opce. Manuál. Obsah

Up & Down Opce. Manuál. Obsah Up & Down Opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 3 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 3 2.2 Market Watch... 4 2.3 Click & Trade okno... 7 2.4 Okno Obchodního portfolia...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

xmobile Mobilní telefony iphone Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/14

xmobile Mobilní telefony iphone Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/14 xmobile Mobilní telefony iphone Uživatelský manuál 1/14 Návod xmobile iphone Přihlášení... 3 Trh... 4 Seznam symbolů... 5 Graf... 6 Vlastnosti grafu... 7 Obchod... 8 Nový pokyn - okamžitý... 9 Nový pokyn

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI na webových stránkách školy zsceladna.cz klikněte na ikonu Klasifikace Bakaláři. Zadání přístupových údajů zadejte přihlašovací

Více

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Manuál mobilního bankovnictví iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Přihlášení Vstupní stránka pro přihlášení do aplikace mobilního bankovnictví. Stránka pro přihlášení

Více

Nová aplikace UPC Telefon pro mobilní telefony Informace, jak používat aplikaci

Nová aplikace UPC Telefon pro mobilní telefony Informace, jak používat aplikaci Nová aplikace UPC Telefon pro mobilní telefony Informace, jak používat aplikaci www.upc.cz 1. Co je aplikace UPC Telefon? UPC Telefon je bezplatná aplikace, která po instalaci do mobilního telefonu umožňuje

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použita následující ikona: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy, jak

Více

Základy práce s aplikací ecba / ESOP

Základy práce s aplikací ecba / ESOP Základy práce s aplikací ecba / ESOP Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY A REGISTRACE... 2 Nová registrace... 2 2. SPRÁVA PROJEKTŮ... 3 Horní lišta... 3 Levé menu... 4 Operace s projekty... 4 3. PRÁCE S PROJEKTEM...

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

Automatizovaný systém stravování (uživatelská příručka)

Automatizovaný systém stravování (uživatelská příručka) Automatizovaný systém stravování (uživatelská příručka) Pro vnitřní potřebu Střední školy informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97 Vypracoval: Bc. Michal Vaverka V Brně dne 26.5. 2008

Více

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či. 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou.

Více

WebLIMS. Kuk do laboratoře

WebLIMS. Kuk do laboratoře WebLIMS Kuk do laboratoře 1. Přihlášení do WebLIMS Přístup do aplikace WEBLIMS naleznete na stránkách KNL v části Pro odborníky https://www.nemlib.cz. Kliknete na odkaz tlačítko a najdete odkaz na WebLIMS

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Internetový portál Come Automaty

Internetový portál Come Automaty Manuál pro kartový účet Autor dokumentu: Roman Banar Verze dokumentu: 1.0 (20.1.2009) Status dokumentu: Dokončeno Obsah 1 Kartový účet...3 1.1 Přihlášení do kartového účtu...3 1.2 Historie operací...3

Více

Uživatelská příručka pro pokladní Mobito web terminál

Uživatelská příručka pro pokladní Mobito web terminál Uživatelská příručka pro pokladní Mobito web terminál 1 1. Popis Mobito web terminálů... 3 2. Jak generovat účet k zaplacení prostřednictvím Mobito web terminálu... 4 2.1. Nutné předpoklady pro uskutečnění

Více

Vzdálené připojení do sítě ČEZ VPN Cisco AnyConnect

Vzdálené připojení do sítě ČEZ VPN Cisco AnyConnect Vzdálené připojení do sítě ČEZ VPN Cisco AnyConnect Návod pro instalaci potřebných komponent a jejich nastavení pro vzdálené připojení pomocí VPN Cisco Any Connect v prostředí OS Android ( chytré mobilní

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ (pro kombinované studium) Prezentuje: Ing. Tomáš Rejdal Garant předmětu: Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D. http://prijimacky.czu.cz noví studenti se zde přihlásí číslem přihlášky a

Více

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka

Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka Návod k obsluze webové aplikace EJídelníček 1. Vstupní stránka (1) vložení přihlašovacího jména (2) vložení přihlašovacího hesla (3) vstup do objednávání jídel (4) zobrazení jídelníčku bez přihlášení (5)

Více

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 PŘÍRUČKA STUDENTA Pro responzivní téma Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 Čeština 1 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 2 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 Obsah Účet Learnis...4

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze B CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Autorizační systém Uživatelská příručka pro Samoobslužnou aplikaci

Autorizační systém Uživatelská příručka pro Samoobslužnou aplikaci Autorizační systém Uživatelská příručka pro Samoobslužnou aplikaci (příručku ve formátu PDF si můžete stáhnout zde) Obsah 2.1 Dodatečná autentizace... 2 2.2 Aktivace nově založeného uživatelského účtu...

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ (pro kombinované studium) Prezentuje: Ing. Tomáš Rejdal Garant předmětu: Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D. http://is.czu.cz/prihlaska noví studenti se zde přihlásí číslem přihlášky

Více

Prezentační místo Uživatelská příručka strana 2

Prezentační místo Uživatelská příručka strana 2 Prezentační místo Uživatelská příručka strana 2 Informace v tomto dokumentu můžou být předmětem změn bez oznamovací povinnosti. Názvy společností, jména a data uvedená v příkladech jsou fiktivní a jakákoliv

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

ESHOP PRO DOBÍJENÍ DOPRAVNÍCH KARET

ESHOP PRO DOBÍJENÍ DOPRAVNÍCH KARET Manuál ESHOP PRO DOBÍJENÍ DOPRAVNÍCH KARET Evidovaných v systému Plzeňská karta 1 Obsah 2 Seznam zkratek... 3 3 Úvod... 4 4 Důležité upozornění!!... 5 5 K čemu e-shop slouží... 6 5.1 Úvodní obrazovka e-shopu...

Více

INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. IDS JMK Poseidon. Návod k použití. verze 4.1

INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. IDS JMK Poseidon. Návod k použití. verze 4.1 INTEGROVANÝ DOPRAVNÍ SYSTÉM JIHOMORAVSKÉHO KRAJE IDS JMK Poseidon Návod k použití verze 4.1 Platí k 1. 9. 2018 OBSAH OBSAH... 2 INFORMACE K APLIKACI... 3 INSTALACE... 3 SPUŠTĚNÍ APLIKACE... 3 PO SPUŠTĚNÍ...

Více

Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE

Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE Icanteen - internetové objednávání jídel Z-WARE Jedná se o samostatně dodávaný modul, který je součástí stravovacího systému. Hlavním cílem je poskytnout uživatelům možnost objednávání nebo rušení jídel

Více

EQAS Online. DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012

EQAS Online. DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012 EQAS Online DNY kontroly kvality a speciálních metod HPLC, Lednice 8.-9.11.2012 Co je program EQAS Online Nový program od Bio-Radu pro odesílání výsledků externího hodnocení kvality Přístupný je prostřednictvím

Více

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mladá Boleslav, Jilemnického 1152, příspěvková organizace ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA WEBOVÁ APLIKACE Bakaláři Webová aplikace obsahuje: Úvod úvodní stránka se základním

Více

Nápověda pro ovládání automaticky čtené učebnice

Nápověda pro ovládání automaticky čtené učebnice Speciální vzdělávací pomůcky k podpoře výuky slabozrakých žáků Nápověda pro ovládání automaticky čtené učebnice Požadavky na počítač Pro používání čtených pomůcek Vám postačí běžný osobní počítač, reproduktory

Více

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

NIBE Uplink Uživatelská příručka

NIBE Uplink Uživatelská příručka NIBE Uplink Uživatelská příručka Obsah 1 Všeobecné Úrovně služby Požadavky 2 Registrace služby NIBE Uplink 3 Navigace na stránkách Moje systémy Software Nastavení účtu Odhlášení 1. Všeobecné Aplikace NIBE

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ. Vysoká škola polytechnická Jihlava

Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ. Vysoká škola polytechnická Jihlava Návod pro tisk dokumentů na VŠPJ Vysoká škola polytechnická Jihlava autor: OIKT 2016 Obsah Tisk dokumentů na VŠPJ... 3 Tiskneme... 4 Tisk přes WiFi z Vašeho notebooku... 6 Správa tiskové fronty... 7 Mapa

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP v4.0

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 6.0 (130818) 1 OBSAH 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ SKV - SYSTÉM PRO VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SKV... 3 2.1

Více

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Obsah A. Úvod a trocha teorie... 3 1. Předstartovní příprava a výchozí stav... 3 2. Stažení aplikace CCTV Guard... 3 B. Nastavení DVR... 4

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

Návod pro používání Automaticky Čtených Učebních Pomůcek vytvořených v rámci projektu ARET

Návod pro používání Automaticky Čtených Učebních Pomůcek vytvořených v rámci projektu ARET Návod pro používání Automaticky Čtených Učebních Pomůcek vytvořených v rámci projektu ARET Tato nápověda slouží k vysvětlení správného používání automaticky čtených učebních pomůcek dostupných na internetové

Více

Uživatelský manuál pro aplikaci Panda (pro rodiče)

Uživatelský manuál pro aplikaci Panda (pro rodiče) Uživatelský manuál pro aplikaci Panda (pro rodiče) 1 Obsah Úvod... 3 Přihlášení do systému, zapomenuté heslo...3 Hlavní menu... 3 Základní práce se systémem...4 Funkčnosti Úvod a O aplikaci...4 Funkčnosti

Více

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP HELPDESK GEOVAP verze 1.2 11.11.2008 OBSAH 1 REGISTRACE DO HELPDESK...1 2 PŘIHLÁŠENÍ A ODHLÁŠENÍ...1 3 ZÁKLADNÍ OBRAZOVKA HELPDESK...2 4 PŘEHLED HLÁŠENÍ...2 5 ZALOŽENÍ NOVÉHO HLÁŠENÍ...3 6 ZOBRAZENÍ/EDITACE

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Příručka. pro uživatele

Příručka. pro uživatele Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele Autoři: Jože Mohorko, Marko Malajner, Žarko Čučej Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně

Více

Pravidla a plánování

Pravidla a plánování Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 7. května 2013

Více

WD FileAgent. Manuál

WD FileAgent. Manuál WD FileAgent Manuál 1 O Aplikaci Aplikace WD FileAgent slouží k automatickému stahování souboru z archivu tachografu vozidel a archivu karet r idic u uložených na serveru Webdispec ink do uživatelem definovaného

Více

2. Nastavení aplikace pro použit s GoXtreme Omni 360

2. Nastavení aplikace pro použit s GoXtreme Omni 360 Stručná příručka 1. Stažení a instalace aplikace Obrázek 1: stažení aplikace pro Android Pokud zařízení připojujete poprvé, naskenujte QR kód z výše uvedeného obrázku 1 a stáhněte aplikaci, nebo si aplikaci

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Vážení rodiče, tento návod Vám má pomoci zorientovat se ve webové aplikaci Bakaláři ELEKTRONICKÁ ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA. Hlavní výhody elektronické žákovské knížky: Elektronická

Více

Tisk dokumentů na VŠPJ

Tisk dokumentů na VŠPJ Tisk dokumentů na VŠPJ Tisk dokumentů na VŠPJ je zabezpečený. Úlohy, které si pošlete k tisku, se vytisknou teprve ve chvíli, kdy přiložíte svoji ISIC kartu ke kopírce. Úlohu si můžete vytisknout na kterékoli

Více