Zasedání zastupitelstva obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zasedání zastupitelstva obce"

Transkript

1 Zasedání zastupitelstva obce Císlo: 16 Datum: Zápis: Program: 1. Zahájení. 2. Volba pracovních komisí. 3. Návrh programu jednání. 4. Záverecný úcet obce za rok 2008 vcetne zprávy o prezkumu hospodarení za rok výstupy stavební komise a RO 6. Ruzné. K bodu 1: Zahájil starosta obce, privítal prítomné, sdelil, že zápis z minulého zastupitelstva byl overen a je k nahlédnutí u zapisovatelky. Prítomno je 12 clenu za, zastupitelstvo je usnášení schopné. K bodu 2: Návrhová komise Ing. M.Roucková, Ing. V. Fric, M.Moutelík. Hlasování pro 9, proti O, zdržel se 3. Návrh overovatelu MVDr.F.Foucka, M.Blahout Hlasování pro 10, proti O, zdržel se 2. K bodu 3: Starosta obce prednesl návrh programu jednání. Hlasování: pro 12, proti O, zdržel se O. Prišel ing. J.Zloch, prítomno 13 clenu ZOo K bodu 4: za projednalo zprávu o prezkumu hospodarení Iviz príloha c.1/ (vyvešeno sejmuto ) a záverecný úcet obce za rok precetl starosta: Porovnáním kupní smlouvy c.7/950/08 ze dne , vklad na KN , na predmet koupe st.p.c.96 o výmere 22 m2 a p.c.10/9 o výmere 281 m2, zapsaných v KN pro k.ú. Lhota nad Rohanovem, obec Vacov, s inventurním soupisem pozemku k bylo zjišteno, že tento inventurní soupis neobsahuje porízené pozemky. Úcetní hodnota nove porízených pozemku je evidována k na úctu ods. 1 a 4 Obec vede na úctu 042 pozemky (st.p.c.96 a p.c. 10/9) v porizovací hodnote dle kupní smlouvy stanovené na základe znaleckého posudku ze dne v cástce 4.290,- Kc.

2 v souvislosti s porízením techto nemovitostí uskutecnila obec výdaj ve výši 500,- Kc, tj. poplatek za kolek. Tento výdaj mel být soucástí porizovací ceny pozemku. Z výdajového pokladního dokladu c.v ze dne na 500,- Kc nelze jednoznacne urcit, zda byl kolek porízen v souvislosti s vkladem na KN uvedených nemovitostí. Totéž platí u smlouvy o bezúplatném prevodu nemovitosti, a to p.c. 457, o výmere 20 m2, kdy poplatkovou povinnost spojenou s touto smlouvou nese obec Vacov a z toho duvodu musí být výdaj za kolek rovnež soucástí porizovací ceny pozemku. 26 až 29j Dne D byly pozemky c.96 a c.1 0/9 zakoupené od St.statku Jenec v cástce 4.290,- Kc prevedeny z úctu na úcet Kolek za vklad na KN v cástce 500,- Kc byl na úcet zaúctován D Celková hodnota pozemku v inventure majetku bude vedena na úctu v cástce 4.790,- Kc. U smlouvy za bezúplatný prevod od Úradu pro zast.státu byla provedena oprava také D Celková cena pozemku bude 700,- Kc. V budoucnu úctovat správní poplatky za vklad k cene pozemku a ostatního majetku. Na výdajových pokl.dokladech jednoznacne uvádet porízení konkrétní nemovitosti. Termín trvalý. Inventurní soupis k úctu Stavby nelze porovnat na list vlastnictví, nebot u staveb bez c.p. není uvedeno, na jakých stavebních parcelách se nacházejí. Nove vybudovaný dum s chránenými byty Vacov-Miretice c.p.40 na p.c.53/9 v k.ú.miretice u Vacova nebyl k zapsán na listu vlastnictví. Kolaudacní rozhodnutí je ze dne ods.! a 4 Zákon c.563/1991 Sb., o úcetnictví, ve znení pozdejších predpisu. Vysvetlení : Dum byl zapsán na KN dne U staveb bez c.p. bude uvedeno na jakých stav. parcelách se nacházejí tak, aby bylo možné porovnání na list vlastnictví. Termín k Obec vede na úctu Zásoby drobný hmotný majetek pod stanovenou hranici 3.000,- Kc, napr. židle, kalkulacka apod. Tyto predmety nelze považovat za zásoby, nebot doba použitelnosti je delší než 1 rok. 11 drobný hmotný majetek pod stanovenou hranici 3.000,- Kc, napr.židle, kalkulacka apod.bude vedeno evidencne na DHM pod stanovenou hranici. Na úctu samostatné movité veci a soubory movitých vecí je chybne evidován nehmotný majetek (programy do PC) a ústrední topení v ZŠ (soucást stavby). Obec vyradí z evidence majetku PC programy z roku 1996 v cástce ,- Kc. Programy již nejsou funkcní. Majetek ústrední topení v ZŠ Itechnické zhodnocení I provede sloucení karet, navýšení úctu Školní budova ZŠ o cástku ,- Kc.. Termín do Obec chybne identifikovala príjem za prodej pozemku jako mylnou platbu. Z toho duvodu bylo chybne úctováno o tomto úcetním prípadu jako o mylné platbe a v dusledku toho došlo ke zkreslení príjmu a výdaju o ,- Kc. Na paragrafu 3639 položka 3111 príjmy

3 za prodej pozemku je chybne vykázána skutecnost ve výši ,- Kc, tedy o , Kc více než byl skutecný príjem za prodej pozemku. Na paragrafu 6409 položka 5909 ostatní investicní výdaje je chybne vykázán výdaj ve výši ,- Kc, který nebyl uskutecnen. Rozpocet byl neoprávnene upraven jak v príjmech tak ve výdajích. Tento nedostatek vznikl chybným postupem úctování )úcetní doklad ze dne Platba ,- Kc zaplacena bez smlouvy dne ,platba ,- Kc zaplacena ,platba ,- zaplacena úctována na úcet jiné závazky/ príjem financí bez dokladu/o Po obdržení smlouvy na cástku ,- Kc byl zrušen úcet a zapsána platba na 031 pozemky. Obec zajistí, aby pred platbou za prodaný majetek byla uzavrena smlouva. Úctovat až po správné identifikaci platby. Neopakovat chyby - termín trvalý. Porovnáním vyplacených schválených odmen zastupitelu dle mzdových listu za rok 2008 a údaju ve výkaze FIN 2-12 k na paragrafu 6112 pol.5023 bylo zjišteno, že obec úctovala sociální a zdravotní pojištení zastupitelu odvádené za obec na nesprávnou položku. Úctováno na pol.5032 místo na pol Obec zajistí, aby nedocházelo k chybám v prepisech položek. Termín trvalý. Byla zjištena rizika vyplývající z nefunkcního Obec zajistí funkcnost kontrolních orgánu. kontrolního systému K bodu 5: Stavební komise po projednání v rade obce predkládá následující návrhy prednesl p.vl. Chum /viz príloha c. 2/.: Prodeje a koupe Žádost Ondreje a Ireny Konecných, Tržní 281, Strakonice o prodej cásti pozemku p.c. 425/1 - ostatní plocha, ostatní komunikace v k.ú. Vlkonice u Vacova o výmere 32 m2 ve vlastnictví Obce Vacov. Jedná se o zaplocený, zpevnený a z cásti zastavený (veranda) pozemek - za cenu 150 Kc/m2. Kupující zajistí a uhradí geometrický plán na oddelení pozemku, kupní smlouvu a vklad do KN. Žádost pana Ing. Libora Hanzlíka, Prášily 104,34201 Sušice a Radka Hanzlíka, Vetrná 533, Vcelná o prodej cásti pozemku p.c. 72/1 - ostatní plocha, v k.ú. Benešova Hora o výmere 240 m2 ve vlastnictví Obce Vacov za cenu 100 Kc/m2. Jedná se o z cásti zaplocený pozemek, od roku 1950 užívaný na základe ústní dohody. Zbývající cást kamenitá porostlá jívou, brízou, bezem a také jako cerná skládka - smetište. Soucasne s tímto prodejem bude prodána Obci Vacov cást pozemku p.c. 443/1 - tr. travní porost navazující na místní komunikaci v rozsahu nezbytném pro bezpecné napojení komunikací za kupní cenu rovnež 100 Kc/m2. Obec Vacov se bude podílet na nákladech GP pro oddelení cásti p.p. c 443/1 v k.ú. Benešova Hora pomernou výší nákladu.

4 žádost pana Marka Kováríka, Mladíkov 5, Stachy o prodej pozemku p.c. 249/1 ostatní plocha, ostatní komunikace v k.ú. Mladíkov o výmere 344 m2 ve vlastnictví Obce Vacov. Jedná se puvodní obecní cestu, která nenavazuje na další komunikace obce a sousedí s pozemky žadatele. Obec Vacov obdržela (po termínu ver. oznámení) nesouhlasné stanovisko pana V ác1ava Kováríka Mladíkov 10, Stachy. Duvodem nesouhlasu s odprodejem cesty je. že se jedná o jedinou prístupovou cestu do cásti lesa v jeho vlastnictví. RO a komise nedoporucuje zastupitelstvu obce schválit prodej pozemku p.c. 249/1 - ostatní plocha - ostatní komunikace o výmere 344 m2 k.ú. Mladíkov. Hlasování o neschválení prodeje: pro 13, proti O,zdržel se O. Koupe nemovitosti ve prospech Obce Vacov Obec Vacov vstoupila do jednání o prodej pozemku p.c. 318/2 o výmere 5337 m2 k.ú. Vlkonice u Vacova s ing.j.chumem, Celákovice. Tento pozemek se nachází ve všeobecne obytném území urceném pro výstavbu obytných a rodinných domu. V návrhu kupní smlouvy je ústne dohodnutá kupní cena ve výši ,- Kc. (splatná ve dvou splátkách. Stavební komise a RO doporucují zastupitelstvu návrh smlouvy schválit a tuto s prodávajícím uzavrít. Hlasování: pro 13, proti O,zdržel se o. žádost o výjimku z usnesení ZO ze dne Stavební technik informovalo dopisu pana Josefa Vlcka, Benešova Hora 85, p.stachy, reagujícím na nesouhlasné vyjádrení obce k zámeru výstavby FVE v Benešove Hore (žádá o výjimku). Stavební komise provedla šetrení na predmetných pozemcích. RO doporucuje ZO respektovat schválená kriteria týkající se vyjádrení obce k zámeru výstavby FVE na území obce. Pred konecným vyjádrením ZO žádá predložit jednoduchou studii - investicní zámer s vyjádrením firmy E.ON a odboru ŽP MeÚ Vimperk. K bodu 6: Soudní spor týkající se MK v Cábuzích Obec Vacov - bratri Švíglerovi - soud stanovil na dotcené pozemky vecné bremeno, náhradu nákladu obci, obec podala odvolání proti rozhodnutí o náhrade soudních výloh. zpracování COV Vlkonice, I.fáze - rekonstrukce cisticky. V dotacních programech SFIF DPH patrí do neuznatelných nákladu, jedná se o znacné financní náklady. zpracování žádostí o dotace z programu ROP.

5 Usnesení C. 16 z jednání ZO Vacov dne I. ZO schvaluje: 1) záverecný úcet za rok 2008 vcetne zprávy auditoru Krajského úradu v Ceských Budejovicích o výsledku prezkoumání hospodarení za rok 2008 s výhradou a prijímá tato opatrení: V budoucnu úctovat správní poplatky za vklad k cene pozemku a ostatního majetku. Na výdajových pokl.dokladech jednoznacne uvádet porízení konkrétní nemovitosti. Termín trvalý. U staveb bez cp. bude uvedeno na jakých stav. parcelách se nacházejí tak, aby bylo možné porovnání na list vlastnictví. Termín k drobný hmotný majetek pod stanovenou hranici 3.000,- Kc, napr.židle, kalkulacka apod. bude vedeno evidencne na DHM pod stanovenou hranici. Obec vyradí z evidence majetku PC programy z roku 1996 v cástce ,- Kc. Programy již nejsou funkcní. Majetek ústrední topení v ZŠ Itechnické zhodnocení I provede sloucení karet, navýšení úctu Školní budova ZŠ o cástku ,- Kc.. Termín do Obec zajistí, aby pred platbou za prodaný majetek byla uzavrena smlouva. Úctovat až po správné identifikaci platby. Neopakovat chyby - termín trvalý. Úctováno na pol.5032 místo na pol Obec zajistí, aby nedocházelo k chybám v prepisech položek. Termín trvalý. Obec zajistí funkcnost kontrolních orgánu. 2) prodej cásti pozemku k.ú. Vlkonice m.konecným dle bodu c. 5 jednání ZOo 3) prodej cásti pozemku k.ú. B.Hora bratrum Ing. L.Hanzlíkovi a Radku Hanzlíkovi a koupi cásti pozemku k.ú. B.Hora od techto vlastníku dle bodu c. 5 jednání ZOo 4) koupi pozemku k.ú. Vlkonice urceného pro výstavbu obytných a rodinných domu dle bodu c. 5 jednání ZOo 5) aby pan Vlcek doložil ke své žádosti o stavbu FVE jednoduchou studii zámeru stavby a odborné vyjádrení E.ON a.s. a orgánu životního prostredí. II. ZO neschvaluje: 1) prodej pozemku k.ú. Mladíkov M.Kováríkovi dle bodu c. 5 jednání ZO Hlasování: pro 13, proti O, zdržel se O. Zapsal: Overili: Hana Danhová MVDr.F.Roucka M. Blahout 7= Dne: starosta obce ~1~~ ',;

Zasedání zastupitelstva obce

Zasedání zastupitelstva obce Zasedání zastupitelstva obce Císlo: 19 Datum: 01.10.2009 Zápis: Program: 1) Zahájení. 2) Volba pracovních komisí. 3) Návrh programu jednání. 4) Kontrola usnesení. 5) Hospodarení obce k 31.08.2009. 6) Rozpoctová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 21, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 21, konaného dne od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 21, konaného dne 20.09.2018 od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení zapisovatele, volba návrhové komise a ověřovatelů. 3. OZV

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2016 1

Více

Vyrozumění ke Zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lubné za rok Opatření na odstranění chyb a nedostatků

Vyrozumění ke Zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lubné za rok Opatření na odstranění chyb a nedostatků OBEC LUBNÉ Lubné 19 594 51 IČO: 00599565 Tel.: 724 192 925 Email: lubne@seznam.cz WEB: www.lubne.cz Vyrozumění ke Zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lubné za rok 2018 Opatření na odstranění

Více

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015 OBEC Chotiměř, 410 02 Lovosice IČO:556211 Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015 V souladu se zákonem č. 250/2007 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17,

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D DĚLENÍ PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENÍ OBCÍ č.j.: KUJCK 16060/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Drážov, IČ 00251143

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

30. veřejné zasedání zastupitelstva obce Jamné nad Orlicí konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu

30. veřejné zasedání zastupitelstva obce Jamné nad Orlicí konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu 30. veřejné zasedání zastupitelstva obce Jamné nad Orlicí konané dne 30.6.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení 18,00 hod., ukončení 20,15 hod. Přítomno : 8 členů zastupitelstva obce Omluven:

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Dobšice, IČ 00581241

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Dobšice, IČ 00581241 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 21764/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 20. 5. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 18.11. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So Zápis č. Z-17-03 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel Soukup, Jiří Šindelář, Zdeněk Vašíček, Ing. Vladimír

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.6. 2013 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 87324/2012/KUUK 299/KON/2012 Stejnopis Č. 1 Zápis Z dílčího přezkoumání hospodaření obec Nová

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Předsedající vznesla dotaz, zda má někdo k navrženému programu další bod k doplnění. Nikdo se nepřihlásil.

Předsedající vznesla dotaz, zda má někdo k navrženému programu další bod k doplnění. Nikdo se nepřihlásil. Z Á P I S 9. zasedání Zastupitelstva obce Rybí konaného dne 13. 4. 2016 Přítomno : 13 (omluvili se Petr Skalka a Antonín Kudělka) Občanů : 3 Místo konání : sál pohostinství Beseda Čas zahájení : 18:05

Více

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení:

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 11I111I1111I11111 MMB2015000000246 TMllOZSf j Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18. 12. 2015 Přítomni: p. Pavel Procházka, p. Ing. Petr Hubáček Ph.D., p. Karel Valenta, p. Libor Šulc

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014 OBEC Chotiměř, 410 02 Lovosice IČO:556211 Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014 V souladu se zákonem č. 250/2007 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17,

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy. Jednání řídil: Lakatoš Zdeněk-starosta Přítomni: Jana Čečáková, Josef Hraško ml., Jan Felt, Rudolf Löffler

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy. Jednání řídil: Lakatoš Zdeněk-starosta Přítomni: Jana Čečáková, Josef Hraško ml., Jan Felt, Rudolf Löffler Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 06. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 22.02.2011 od 16,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 27339/2013 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 5. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana ze 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkov konaného dne 24. 6 2015 Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 29.06.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 566 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 OBEC BÝKEV. Obsah: 1) Obecné údaje. 2) Rozpočet obce na rok 2017 včetně všech rozpočtových opatření

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 OBEC BÝKEV. Obsah: 1) Obecné údaje. 2) Rozpočet obce na rok 2017 včetně všech rozpočtových opatření ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 OBEC BÝKEV Obsah: 1) Obecné údaje 2) Rozpočet obce na rok 2017 včetně všech rozpočtových opatření 3) Rozvaha k 31.12.2017 včetně všech jejích příloh 4) Informace o účetních

Více

ZÁPIS. o prubehu 2. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice. konaného dne 15.12. 2006 ve Švábenicích

ZÁPIS. o prubehu 2. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice. konaného dne 15.12. 2006 ve Švábenicích o ZÁPIS o prubehu 2. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 15.12. 2006 ve Švábenicích Starosta (predsedající) Josef Kubik zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice (dále jen "zastupitelstvo

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 04 konaného 13. června 2011 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Mgr. Dušan Krabec (9) Antonín Vyšohlíd (2) Pavel Morong (10)

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

OBEC BERNARTICE. USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Bernartice, konaného dne 28. června 2018 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Bernartice

OBEC BERNARTICE. USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Bernartice, konaného dne 28. června 2018 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Bernartice OBEC BERNARTICE USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Bernartice, konaného dne 28. června 2018 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Bernartice 1/5/ZO/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje závěrečný účet obce za rok

Více

ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013. Obec Paseky, IČ 00512010

ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013. Obec Paseky, IČ 00512010 - - KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKY ODBOR ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci č.j.: KUJCK 26460/2013 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013 Obec Paseky,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

U S N E S E N Í č. 2. /2014

U S N E S E N Í č. 2. /2014 U S N E S E N Í č. 2. /2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Sobětuchy, konaného dne 25. 3. 2014. A. Zastupitelstvo obce projednalo: 1. Kontrola usnesení a činnost rady a zastupitelstva. 2. Rozpočtová změna

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3053/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Předslav,

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Zápis ze schůze zastupitelstva obce Víska Datum a čas konání: 19.06.2018 od 19:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu, Víska č.p. 50 Přítomni: Čapek Ondřej, Paclíková Ludmila, Fikar Luděk, Grundová

Více

OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.)

OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.) Podklady na zasedání ZM dne: 27.11.2014 OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.) Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Okřešice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Okřešice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 31637/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Okřešice se sídlem Okřešice 33, 674 01 Třebíč

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1851/2012/KUUK 370/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940 Obec Lovčovice, Lovčovice 12, 675 31 Jemnice IČO: 48527432 e-mail: lovcovice@email.cz č.ú. 7100009231/7940 Návrh závěrečného účtu Obce Lovčovice za rok 2014. Na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Č.j. MUOS/03785/2016 Upravený zápis z 8. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 19.12.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.8.2008

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.8.2008 Z Á P I S ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.8.2008 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Ing. Jiří Lesse Dále přítomno: 6 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 14. 4. 2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIII/16: ZM schvaluje program

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Lukavec u Hořic, IČ: 00271781 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Holovousy, IČ: 00271551 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Krajský úřad Zllnského kraje

Krajský úřad Zllnského kraje Krajský úřad Zllnského kraje Klasifikace: chráněný dokument Odbor Kancelář ředitele Oddělení kontrolní Obec Traplice Traplice 404 68704 Traplice datum pověřená úřední osoba číslo jednací spisová značka

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany.

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 17.06.2013 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Emil Pěček,

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více