Základní škola, Most, J.A.Komenského 474,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní škola, Most, J.A.Komenského 474,"

Transkript

1 Základní škola, Most, J.A.Komenského 474, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok Zpracovala: Mgr. Dagmar Šolarová ředitelka školy říjen 2009

2 A) ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE (NAPŘÍKLAD NÁZEV, SÍDLO, CHARAKTERISTIKA ŠKOLY, ZŘIZOVATEL ŠKOLY, ÚDAJE O VEDENÍ ŠKOLY, ADRESA PRO DÁLKOVÝ PŘÍSTUP, ÚDAJE O ŠKOLSKÉ RADĚ), NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Most, J.A. Komenského 474, příspěvková organizace Identifikátor zařízení: Škola sdruţuje: Základní škola: kapacita 620 ţáků IZO: Školní druţina: kapacita 150 ţáků IZO: Školní klub: kapacita 120 ţáků IZO: Školní jídelna: kapacita se neuvádí IZO: Adresa: Most, ulice J.A. Komenského 474, PSČ : Most Telefon/Fax: skola@mostzs15.cz web: ZŘIZOVATEL: Statutární Město Most právní forma: obec adresa: Radniční 1, Most tel. ústředna: obecná ová schránka: posta@mumost.cz web:

3 ŠKOLA Od roku 1992 pracujeme v projektu Škola podporující zdraví. Škola podporující zdraví je zaloţena na demokratických principech vedoucích k podpoře učení, osobnostního a sociálního rozvoje a zdraví. Program podpory zdraví ve škole je zaloţen na třech pilířích: pohoda prostředí zdravé učení otevřené partnerství Škola je charakteristická svým bezpečným, klidným a příjemným prostředím. Při výuce pouţíváme efektivní metody a formy práce inspirované různými pedagogickými směry. Zvýšenou pozornost věnujeme práci s informacemi, zdravému ţivotnímu stylu včetně vytváření podmínek pro větší moţnost přirozeného pohybu ţáků, environmentální výchově, prevenci sociálně patologických jevů, dalšímu vzdělávání učitelů a spolupráci s rodiči ţáků a veřejností SPOLEČNÁ ORGANIZAČNÍ PRAVIDLA Začátek ani konec vyučovací hodiny se neoznamuje zvoněním. Učitel plynule ukončí vyučovací hodinu. Cílem je zklidnění celkového provozu školy a přiblíţení se běţnému ţivotu. Od ţáků nevyţadujeme pozdrav formou povstání, vstoupí-li do třídy jiná osoba. Dbáme na správnou velikost školního nábytku. Ţákům nepíšeme poznámky (ani do ţákovské kníţky ani do notýsků). Problémy řešíme klidně, věcně, osobně. Je-li negativní chování ţáka závaţné, pozveme rodiče do školy a ústně projednáme problém. Jsme důslední v jednání se ţáky. Nepouţíváme kázeňské sešity. Prostředky k posílení kázně sdělujeme rodičům prostřednictvím ţákovské kníţky, dopisem. Vţdy předchází projednání s rodiči. Prokazatelným způsobem (prostřednictvím ţákovské kníţky) informujeme rodiče ţáka o jeho prospěchu. První úterý v měsíci organizujeme informační odpoledne pro rodiče. Jedenkrát ročně pořádáme Den otevřených dveří a Školní akademii. Blíţe seznamujeme rodiče s prací ve škole. Nepřítomnost ţáka ve škole omlouvají rodiče.

4 Častěji pouţíváme pochvalu. K práci ţáků přistupujeme diferencovaně a individuálně, rovněţ k hodnocení. Ţákům umoţňujeme volný pohyb v prostorách školy. Ve školní jídelně dbáme na kulturu stolování. Pro ţáky vytváříme bezpečné prostředí, v němţ mohou pracovat i relaxovat. Úspěšně řešíme i ojedinělé projevy závadového chování některých ţáků. Hlavní myšlenkové linie: zpřístupnit školu dítěti otevřít školu ţivotu vytvořit školu přirozenou, smysluplnou, bezpečnou Jako priority jsme zvolili: příjemné a bezpečné prostředí výuku jazyků výuku informatiky a výpočetní techniky environmentální výchovu pohyb a zdravý ţivotní styl ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní druţina je zařízená pro 3 aţ 4 oddělení a navštěvují ji ţáci od 1. do 5. ročníku. Sluţba je poskytována za úplatu dle směrnice školy. Činnost je zaměřena především na odpočinek, relaxaci a činnosti podle zájmu dětí. Probíhají zde celodruţinové akce, výjezdy do hor a dalších míst, návštěvy kina či divadla, děti pracují na projektech. Druţina uspokojuje potřebu dětí a organizuje zájmové krouţky, především jazykový, počítačový, sportovní a výtvarný včetně práce v keramické dílně. Vytváří i podmínky pro moţnost psaní domácích úkolů ve škole. Školní druţina spolupracuje hlavně se školním klubem, Centrem volného času v Mostě a mateřskými školami. Pro svoji činnost vyuţívá druţina nejen svých heren, nýbrţ i prostorné chodby, respiria a další přilehlá místa školy, která nabízejí zajímavé moţnosti k hrám i k poznání. Systémem uvolněného reţimu pracuje školní druţina jiţ řadu let. Tento způsob práce přináší dětem uvolnění, vede k samostatnosti, odpovědnosti a sebekázni. Děti mohou samostatně docházet na oběd, při němţ nejsou nuceny k jednotnému tempu při jídle, ani jim není nuceno jídlo, dojídání a odchod na povel. Při volném pohybu po budově v době oběda si děti prohlédnou výtvarné práce umístěné v prostorách školy, popovídají si s kamarády z jiných oddělení i s dospělými, které potkají, nebo si dojdou do kantýny. Provoz školní druţiny je od 6,00 hod. do 16,00hod.

5 ŠKOLNÍ KLUB Činnosti ve školním klubu jsou určeny ţákům druhého stupně školy. Sluţba je poskytována za úplatu dle směrnice školy. Pro svoji činnost vyuţívá školní klub prostornou klubovnu, informační centrum, místnost pro stolní tenis, obě tělocvičny, školní hřiště a další prostory školy. Děti nejvíce vyhledávají kulečník, biliard hockey šprtec, diskotéky, a neformální klubovou činnost. Školní klub pomáhá a umoţňuje vhodně trávit čas v době mezi vyučováním, hlavně o přestávkách a po vyučování. Vytváří dětem zázemí, vychovatelky umí naslouchat i poradit. V informačním centru děti vyhledávají informace a pracují s časopisy, knihami a internetem. Školní klub organizuje i zájmové krouţky podle zájmu dětí a spolupracuje se školní druţinou, mateřskými školami a s dalšími organizacemi. Děti se zúčastňují turnajů a sportovních soutěţí, kde se jiţ tradičně umisťují na předních místech. Činností školního klubu se mohou účastnit i nečlenové za jednorázový poplatek. Dětmi jsou aktivity školního klubu přijímány s mimořádným nadšením. Děti mohou navštěvovat školní klub o přestávkách mezi vyučováním a po vyučování do 16,00 hod. ŠKOLNÍ JÍDELNA Prostředí školní jídelny je vkusné a čisté. Jídla jsou ve školní jídelně připravována podle zásad a současného stavu výzkumu zdravé výţivy. Do jídelníčku je co nejčasněji zařazováno ovoce a zelenina. Nikdo nenutí děti do jídla, ani k dojídání. Jídelna je vkusně a netradičně upravena. Netypický nábytek, květiny, dekorace. Kaţdý den mají strávníci k dispozici vitamínový nápoj, v chladných dnech teplý čaj, mléko, ochucené mléko a pramenitou vodu. Mnoţství nápojů pro strávníka není omezeno. Podařilo se zvýšit mnoţství zeleniny podávané k obědu. Zásady zdravé výţivy jsou u dětí upevňovány prostřednictvím soutěţí. Školní kantýnku provozuje nájemce. Nabízí dětem svačinky, nápoje i nejnutnější či zapomenuté školní papírenské a hygienické zboţí, zajišťuje pitný reţim. Vedení školy na základě stíţností ukončilo se stávajícím nájemcem smlouvu. Personál školní kuchyně i vedoucí školní jídelny spolupracuje s rodiči strávníků. Školní jídelna vaří i pro cizí strávníky. Přestoţe klesá počet ţáků ve škole, neklesá počet stravujících se ţáků. Obědy se vydávají pro děti od 11,50 do 14,00 hodin. MATERIÁLNÍ PODMÍNKY Ve škole jsme se zaměřili mimo jiné na příjemné a podnětné prostředí s moţnostmi relaxace. Standardní je vybavení všech učeben ţákovským nábytkem, který je postupně renovován a doplňován, v součinnosti se zřizovatelem i nahrazován novým, z části výškově stavitelným. Učitelský nábytek je postupně nahrazován novým. Postupně jsou nahrazovány i školní tabule ve třídách a implementovány interaktivní tabule. V současné době slouţí ve výuce čtyři interaktivní tabule. Standardní vybavení pomůckami, učebnicemi a učebními texty je doplňováno novými vydáními. Pro nový školní vzdělávací program jsme zvolili učebnice nakladatelství Fraus s podporou interaktivní tabule.

6 PRÁCE SPOJENÉ S MODERNIZACÍ ŠKOLY A ZAPOJENÍ V PROJEKTECH VE ŠKOLNÍM ROCE 2008/2009 Osazení druhé počítačové učebny dvanácti novými stanicemi ze sponzorského daru BIS CZECH a United Energy. Pořízení čtvrté interaktivní tabule Smart Board do kmenové učebny matematiky z projektu nakladatelství FRAUS. Vymalování hudebny a oddělení školní druţiny, vybavení novým nábytkem. Vybavení dvou kmenových tříd novým nábytkem. Partnerství v projektu Bussines Games získání dataprojektoru a notebooku, včetně kancelářského materiálu ( tonery do tiskárny, papíry, flashdisk, drobný kancelářská materiál). Vybavení dvěma PC pro vedení personální a účetní agendy, dva notebooky pro management školy. Postoupení dvou notebooků učitelům. Vybavení sborovny čtyřiceti novými ţidlemi. Původní umístěny do hudebny. Vybavení hudebny variabilními stoly. Zmlazení zeleně na pozemku školy. Obklad umývadla ve sborovně. Vymalování kanceláří. Vymalování cvičné kuchyňky, vybavení nábytkem a prostorové úpravy. Vybavení místností koberci hudebna, dvě oddělení školní druţiny, čtyři kanceláře. Získání dvanácti PC DELL od České rafinérské sponzorským darem. Vymalování školní kuchyně. Výměna sanitárního zařízení na WC, umývárně a chodbě u kanceláří, nové obklady a vymalování. Oprava klimatizace ve školní kuchyni. Modernizace počítačové sítě strukturalizace a výměna aktivních prvků v síti. Zahájení prací na obnově školního hřiště. HYGIENICKÉ PODMÍNKY Škola je prostorná, světlá. Svým prostorovým uspořádáním odpovídá době, kdy byla postavena (rok 1985). Okolí školy je bezpečné, protoţe k hlavnímu vchodu školy nevede ţádná silnice. V denním reţimu je prostor pro relaxaci a aktivní pohyb. O přestávkách mají ţáci moţnost volného pohybu po celé škole. Za příznivého počasí i na školním hřišti.

7 Prostory školy odpovídají platným hygienickým normám. Sociální zařízení jsou na standardní úrovni a mnoţství a vybavení odpovídá počtu ţáků. Je plánována modernizace a zavedení teplé vody. Je důsledně dbáno na přísné dodrţování zásad bezpečnosti a ochrany zdraví ţáků a dospělých. DLOUHODOBÉ PROJEKTY Škola je jako partner zapojena do Projektů: Projekt Business Games, podnikatelské kompetence do škol. Hlavním cílem projektu je zvýšit kompetence ţáků v počátečním vzdělávání v oblasti podnikatelských kompetencí v Ústeckém kraji a tak zlepšit jejich uplatnitelnost na trhu práce. Tým učitelů se zapojil do projektu a zpracoval nabídku podnikatelských her. Jedna byla vybrána a metodicky zpracována. Bude pilotně ověřována v devátých třídách. Projekt Řemesla. Cílem projektu je přiblíţit ţákům 7-9 ročníků nedostatkové řemeslné a technické obory v našem kraji a tím zvýšit jejich zájem o ně, pomoci jim s volbou povolání. Naše škola byla oslovena a následně zapojena do vybraných projektových aktivit. Do projektových aktivit jsou zapojovány osmé a deváté ročníky. Projekt Společně se sousedy - Gemeinsam mit Nachbarn Společně se Střední školou Heinrich von Trebra v Marienbergu, BRD, uskutečňujeme výměnná setkání ţáků a učitelů, společné sportovní a kulturní akce. Projekt je zaměřen na společná setkání: Na téma Ţivot v přírodě ţivot s přírodou čeští a němečtí ţáci společnou prací v umělecké oblasti výtvarně mapují společný ţivotní prostor sasko-českého Krušnohoří. Projekt e-twinning e-twinningovém projektu "Knowing Each Other" byl škole udělen evropský certifikát kvality - European Quality Label. Toto ocenění je důkazem toho, ţe práce učitelky e-twinnigu, práce studentů a celé školy odpovídá vysokým evropským měřítkům. Škola je zapojená do Projektu Škola podporující zdraví Škola je certifikovaným školicím střediskem v rámci projektu SIPVZ.

8 TRADIČNÍ ŠKOLNÍ PROJEKTY VÁNOČNÍ TĚŠENÍ kaţdoročně v adventním měsíci, v němţ se společně těšíme na nejkrásnější svátky roku při společných akcích. VELIKONOČNÍ TĚŠENÍ společně si připomínáme svátky jara a tradice velikonoc. AKADEMIE zde dokáţeme vyuţít toho, co naši ţáci umí, čemu se naučili a co chtějí prezentovat před svými spoluţáky. DEN NARUBY učitelé si vymění role se ţákem a ţáci vyučují za učitele. ZÁPIS - budoucích prvňáčků /pomoc při organizaci/. NOC VE ŠKOLE tradiční stezka odvahy připravujeme pro naše mladší kamarády ve tmě při svíčkách čekají ve školních chodbách různé nástrahy, chce to opravdovou odvahu. MAŠKARNÍ POHÁDKOVÝ KARNEVAL s pohádkou a pohádkovými soutěţemi. OZDRAVNÉ POBYTY pořádáme kaţdoročně v součinnosti s KÚ v Ústí nad Labem. DEN DĚTÍ se spoustou různých soutěţí a programem. Pomoc při zajištění: ŠKOLNÍ OLYMPIJSKÉ HRY SLAVNOSTNÍHO ROZLOUČENÍ se ţáky devátých tříd příprava a diskotéka s programem. VALENTÝNSKÁ a HALLOWEENSKÁ PÁRTY komponované diskotéky a s programem. JEDNODENNÍ VÝJEZDY na hory, do přírody, do aqvaparku SPORTOVNÍ lyţování na Klínech KULTURNÍ a POZNÁVACÍ Praha CELOROČNÍ SPORTOVNÍ SOUTĚŢE CVČ, DDM a AŠSK NOC VE ŠKOLE MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE Škola dlouhodobě a úspěšně spolupracuje se školou Heinrich von Trebra Mittelchule v Marienbergu. V rámci spolupráce měst Most a Meppel v Holandsku organizujeme vzájemné návštěvy a společné akce. Ostatní mezinárodní spolupráce je nahodilá a krátkodobá. Se školou v Polsku jsme jeden rok spolupracovali v rámci e-lierningu, navštívili jsme několik škol v Dánsku a přivítali dánské kolegy na naší škole. CERTIFIKÁTY A STATUTY: Škola získala certifikát pro práci v projektu Zdravá škola, v tomto projektu aktivně pracuje od roku Škola je školícím střediskem ICT. Škola poskytuje poradenskou sluţbu v programu BAKALÁŘ.

9 Škola spolupracuje se školou Heinrich von Trebra Mittelchule v Marienbergu. Škola má statut Partnerské školy nakladatelství FRAUS. RADA ŠKOLY: Rada školy je svolávána 3 4 krát ročně. Dvakrát za rok společně zasedá s Klubem rodičů. Zápisy z jednání jsou publikovány na webu školy. Rada školy projednává všechny zásadní dokumenty školy, vyjadřuje se k nim a schvaluje je. Ředitelka školy pravidelně podává zprávu o činnosti školy, reaguje na připomínky a podněty členů Rady školy. Členové Rady školy jsou nápomocni při řešení sloţitých provozních situací i ve vztahu ke zřizovateli. Jiţ druhým volebním obdobím jsou Rada školy i Klub rodičů dělným týmem, který plně vyuţívá své zákonem svěřené kompetence ve prospěch hlavní činnosti školy. Patří jim velké uznání. Rada školy pracuje ve sloţení: pan Roman Antoš zastupitel, jmenován dekretem v souladu s usnesením Rady města Mostu č. 101/4 ze dne do 2010 paní Jitka Fabiánová pracovnice Magistrátu, jmenována dekretem v souladu s usnesením Rady města Mostu č. 650/19/B/a) ze dne , platnost jmenování do , byla znovujmenována Mgr. Jaroslav Hasil, učitel, zř. zvolen na pedagogické radě dne do 2010 paní Ivana Ţilková, učitelka zvolena na pedagogické radě dne do 2010 Ing. Jiří Jiřička rodič ţákyně školy, zvolen na schůzi Klubu rodičů dne do 2010 předseda Rady školy Ing. Jiří M. Fuchs rodič ţáka škola, zvolen na schůzi Klubu rodičů dne do 2010

10 CHARAKTERISTIKA PEDAGOGICKÉHO SBORU (KVALIFIKOVANOST) Pedagogický sbor tvoří 33 učitelů a 5 vychovatelek. Mezi učiteli je pouze 6 muţů. Věkový průměr je 48 let. Většina pedagogických pracovníků působí ve škole jiţ dlouhodobě a aktivně se podílí na přeměně školy. Na prvním stupni je 100% kvalifikovanost. Na druhém stupni nemá vysokoškolské vzdělání pět učitelů, z toho tři mají zájem studovat, ale fakulty neotevírají obory distančního studia pro získání kvalifikace učitelství 2. stupně základní školy. Nejen tito učitelé se aktivně zapojují do nejrůznějších forem vzdělávání. Získané poznatky pak uplatňují v kaţdodenní práci. Zásady v práci pedagogického pracovníka školy: Školu chápat jako otevřený systém, ve kterém ţijí, učí se a pracují lidé na základě vzájemné důvěry, úcty a společného zájmu. Vyuţívat všech vhodných příleţitostí k nenásilným rozhovorům a besedám v duchu demokratických hodnot, vycházet z přítomnosti všedních dní. Působit na ţáka takovým způsobem, aby formou hry a vlastní činnosti získával správné návyky a vědomosti ze všech oblastí lidské činnosti. Působit na své okolí vlastním příkladem zdravého způsobu ţivota. Vyhledávat a upozorňovat na další moţnosti ve vytváření optimálního prostředí ve škole, spolupracovat při jejich realizaci. V cestě ke vzdělání nevidět pouze práci, ale hru, která přináší radost, lepší mezilidské vztahy, lepší prostředí, odstranění napětí a stresu pozor na syndrom vyhořelého učitele. Uvědomit si, ţe cesta ke zdraví nás provází celý ţivot, jde o nekončící proces plánování, uskutečňování představ, hodnocení a zase plánování.

11 ÚDAJE O ZAMĚSTNANCÍCH ŠKOLY, JEJICH KVALIFIKACI, PRAXI A ZPŮSOBILOSTI ŠKOLNÍ MANAGEMENT ŠOLAROVÁ Dagmar Mgr. UK Praha, PF - Ch-Př ředitelka školy, výchovný poradce, aprobace Ch-Př 35 let praxe UK Praha, PF - Specializační studium pro výchovné poradce UK Praha, PF Specializační studium školského managementu Západočeská univerzita v Plzni, EF distanční studium management a ekonomika školy Hasil Jaroslav Mgr. statutární zástupce ředitele, výchovný poradce, aprobace Čj - Vv UJEP Ústí nad Labem, PF - Čj/VV 29let praxe TU Liberec - Školský management Kurz IVT grafik, OFFICE, SVOBODOVÁ Libuše Mgr. UJEP Ústí nad Labem M-Z zástupce ředitele pro ped. činnost, M-Z 31let praxe Kurz volba povolání BABICKÁ Alena, Ing. zástupce ředitele pro ekonomiku VŠCHT Praha, ekonomika a řízení 23let praxe

12 C) PŘEHLED PRACOVNÍKŮ ŠKOLY, PRACOVNÍCI ŠKOLY - ŠKOLNÍ ROK Aktualizováno k ŠOLAROVÁ Dagmar HASIL Jaroslav SVOBODOVÁ Libuše Mgr. ředitelka školy, výchovný poradce, Ch-Př Mgr. statutární zástupce ředitele, výchovný poradce, Čj-Vv Mgr. zástupce ředitele pro ped. činnost BABICKÁ Alena Ing. zástupce ředitele pro ekonomiku 1.STUPEŇ BIRČÁKOVÁ Jana Mgr. 0.tř. 1.st.-Rj FUCHSOVÁ Zuzana Mgr. 1.A 1.st., učí Fj BOUŠKOVÁ Iva Mgr. 1.B 1.st. NEKOLOVÁ Anna Mgr. 1.C 1.st. RYJÁČKOVÁ Miroslava Mgr. 2.A 1.st. JANATOVÁ Eva Mgr. 2.B 1.st. KRČMÁŘOVÁ Romana Mgr. 3.A 1.st. BRÁNIŠOVÁ Marie Mgr. 3.B 1.st., výchovný poradce pro poruchy učení ONDRÁČKOVÁ Lucie Mgr. 4.A 1.st.-speciální pedagogika SKRAMUŠSKÁ Martina Mgr. 4.B 2.st., Čj-Dě ŠNEJDAROVÁ Lenka Mgr. 5.A 1.st. MACALOVÁ Jana Mgr. 5.B 1.st. NEJEDLÁ Lucie, Dis 2.STUPEŇ zdravotní asistentka HASILOVÁ Dagmar Mgr. 6.A 2.st.,Rj, D, Nj JANOŠOVÁ Iva - 6.B učí Fy, Nj,Tv-studuje VŠ KASTNEROVÁ Milena Mgr. 7.A 2.st.-Čj,Dě FIRMANOVÁ Lenka Mgr. 7.B 1.st., učí M, Z,Inf KRATOCHVÍLOVÁ Petra Mgr. 7.C 2.st.-Čj, Vv HRDÁ Jaroslava Mgr. 8.A 2.st.-Ch,Př DOLEŢALOVÁ Edita Mgr. 8.B 1.a 2.st.- Aj ŢILKOVÁ Ivana - 8.C učí Čj, Dě, Ov, Rv BABOUČEK Tomáš Mgr. 9.A protidrogový koordinátor, Dě-Rj, učí Tv, Pč POSPÍŠIL Tomáš Mgr. 9.B 1.st., učí D,Hv,Aj PAPOUŠKOVÁ Irena Bc. 9.C studuje VŠ, přírodovědné zaměření, učí Př, Vv VRTIŠKA Jan Ing. 9.D metodik informačních a kom technologií, učí Inf.,Fy,volbu povolání

13 DVOŘÁK David - - studuje VŠ PF, M-Ov KARPÍŠKOVÁ Věra - - učí Pč MATĚJKOVÁ Irena Mgr. - 1.st-Rv, učí Aj SVATOŠOVÁ Květoslava Mgr. - 2.st.-M,Pč VŠETULA Vadim Mgr. - 2.st.-Z,Dě,trenér ŠKOLNÍ DRUŢINA - ŠKOLNÍ KLUB MRNKOVÁ Jarmila vedoucí vychovatelka, barevná ŠD KUČEROVÁ Alena ţlutá ŠD SCHEJBALOVÁ Jana VYDROVÁ Jana POKORNÁ Marcela PROVOZNÍ PRACOVNÍCI JANÁTOVÁ Miroslava PALOVČÍKOVÁ Květoslava ŢENÍŠEK Ladislav UKLÍZEČKY HENDRYCHOVÁ Monika BERNHARTOVÁ Marie SRBOVÁ Eva TÁBORSKÁ Helena VLČKOVÁ Jana ZRADÍČKOVÁ Gabriela ŠKOLNÍ JÍDELNA SOUKUPOVÁ Milada BREJCHOVÁ Helena HOLÁ Jaroslava VĚTVIČKOVÁ Jana ŠIMKOVÁ Alena PRUŢINOVÁ Věra modrá ŠD zelená ŠD školní klub sekretářka účetní, mzdová účetní školník, správce budov vedoucí školní jídelny kuchařka kuchařka kuchařka kuchařka kuchařka

14 Věková struktura - ředitelka věková skupina celkem více počet Věková struktura - zástupci ředitelky věková skupina celkem více počet Věková struktura - učitelé 1.stupně věková skupina celkem více počet Věková struktura - učitelé 2.stupně věková skupina celkem více počet Věková struktura - pracovníci dělnických povolání věková skupina celkem více počet Věková struktura - technickohospodářští pracovníci věková skupina celkem více počet Věková struktura - obchodně provozní pracovníci - stravování věková skupina celkem více počet

15 D) ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NEBO O ZÁPISU K POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZCE A NÁSLEDNÉM PŘIJETÍ DO ŠKOLY, Gymnázium T. G. Masaryka, Litvínov, Studentská 640, příspěvková organizace Gymnázium, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, o.p.s. Litoměřice Hotelová škola, Teplice, příspěvková organizace Podkrušnohorské gymnázium, Most, příspěvková organizace Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání s.r.o., Most Střední odborná škola InterDACT s.r.o., Most Střední odborná škola podnikatelská, s.r.o., Most Střední odborná škola sluţeb a Střední odborné učiliště, Kadaň, května 680, příspěvková organizace Střední odborná škola, Litvínov-Hamr, příspěvková organizace Střední odborná škola, Meziboří, nám. 8. května 400, příspěvková organizace Střední průmyslová škola, Most, Topolová 584, příspěvková organizace Střední průmyslová škola, Teplice, Benešovo náměstí 1, příspěvková organizace Střední škola diplomacie a veřejné správy s.r.o Střední škola dostihového sportu a jezdectví Střední škola gastronomie a sluţeb, Most, Jana Palacha 711, příspěvková organizace Střední škola technická, Most - Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace Střední škola zemědělská a ekologická, Ţatec, příspěvková organizace Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední škola zdravotnická J.E.Purkyně, Most, J. E. Purkyně 272, p.o. Vyšší odborná škola, Střední pedagogická škola a Obchodní akademie, Most, Zd. Fibicha 2778, p.o. SUMA 75 Kód Rozdělení podle oborů/kódů oborů 9.tř. z niţších tříd E Střední vzdělání s výučním listem (dříve Niţší střední odborné 1 2 vzdělání) H Střední vzdělání s výučním listem (dříve Střední odborné vzdělání 26 3 s výučním listem) J Střední vzdělání (dříve Střední nebo střední odborné vzdělání bez maturity i výučního listu) K Střední vzdělání s maturitní zkouškou (dříve Úplné střední 8 1 všeobecné vzdělání) L Střední vzdělání s maturitní zkouškou (dříve Úplné střední odborné 6 vzdělání s vyučením i maturitou) M Střední vzdělání s maturitní zkouškou (dříve Úplné střední odborné 34

16 vzdělání s maturitou (bez vyučení)) SUMA 75 6

17 E) ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ PODLE CÍLŮ STANOVENÝCH ŠKOLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI PROGRAMY A PODLE POSKYTOVANÉHO STUPNĚ VZDĚLÁNÍ VČETNĚ VÝSLEDKŮ ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠEK, MATURITNÍCH ZKOUŠEK A ABSOLUTORIÍ,

18

19 F) ÚDAJE O DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ, Datum Akce Částka DVPP - Mgr. Svobodová 550,00 Kč DVPP 700,00 Kč DVPP 550,00 Kč Mgr. Bránišová - UK Praha, stud.spec.ped ,00 Kč DVPP Mgr. Firmanová 3 500,00 Kč Ing. Vrtiška - IVT 1 315,00 Kč ped prac. - Komunikace s rodiči 3 000,00 Kč DVPP Mgr. Šnejdarová, D.Dvořák - Menza 1 200,00 Kč Mgr. Matějková - AJ, DVPP 250,00 Kč ped.prac. - Bakalář - Kč Suma: ,00 Kč

20 G) ÚDAJE O AKTIVITÁCH A PREZENTACI ŠKOLY NA VEŘEJNOSTI, Sportovní soutěţe ve školním roce Počet Počet 2008/2009 Datum Umístění Sportovní disciplína Soutěţ Hoši Dívky Smíšené konání (kolo) Cyklistický sprint okresní Přespolní běh okresní Zátopkova štafeta - maratón školní 42 kolo Běh do vrchu okresní Stolní tenis-starší ţáci okresní 4 4. Stolní tenis-starší ţákyně okresní Hod na cíl - granát okresní Přehazovaná dívek 6.-7.tř okresní Vybíjená 4.-5.tř. okresní Nohejbal - starší ţáci okresní Badminton - starší ţáci okresní Silový trojboj - starší ţáci okresní Rychlobruslení okresní Školákoviny -soutěţ ZŠ okresní Závody v plavání okresní Florbal chlapci tř okresní Florbal dívky tř. okresní 8 březen 5. Florbal dívky tř. krajské 10 kolo Šplh na tyči okresní Hod na koš - střelba okresní Vybíjená -mladší ţáci okresní Basketbal - starší ţáci okresní Basketbal - starší ţákyně okresní 7 duben 6. Hokejbal-6.-7.tř. okresní Hokejbal-8.-9.tř.. okresní 10 květen 2. COCA-COLA -kopaná 2.kolo Dopravní cyklistická soutěţ-6.tř. okresní Dopravní cyklistická soutěţ-8.tř. okresní 4 Dopravní cyklistická soutěţ-6.tř. krajské 4 4. Dopravní cyklistická soutěţ-8.tř. krajské 4 květen 1. COCA-COLA -kopaná okresní 12 červen 4. Soutěţ mladých zdravotníků-1.kategorie oblastní 6 červen 4. Soutěţ mladých zdravotníků-2.kategorie oblastní Závody horských kol okresní Rychlobruslení okresní 9 6

21 Sportovní gymnastika-chlapci okresní Přespolní běh okresní Volejbal-dívky okresní volejbal-chlapci okresní atletický čtyřboj - 6,7.třídy dívky okresní atletický čtyřboj - 6,7.třídy chlapci okresní atletický čtyřboj - 8,9..třídy dívky okresní atletický čtyřboj - 8,9..třídy chlapci okresní atletický čtyřboj celkové výsledky okresní Přetahování lanem okresní /9 3. Celoroční soutěţ mezi školami - CVČ město /9 8. Celoroční soutěţ AŠSK okresní BILLIARD-HOCKEY ŠPRTEC Liga škol - druţstva školní , Liga škol městské kolo město Liga škol oblastní čtvrtfinále (krajské oblast 5 kolo) Významné výsledky v soutěţích jednotlivců: Most ţákovský turnaj Jiří Jeţek Meziboří ţákovský turnaj Jiří Jeţek Most ţákovský turnaj Jiří Jeţek Zubří mistrovství ČR (starší ţáci) Jiří Jeţek Zubří mistrovství ČR (mladší ţáci) Vojtěch Hlávka Most Český pohár Tomáš Fleišman Marienberg, Německo mezinárodní turnaj Challenger Tomáš Fleišman Wodzislaw Slaski, Polsko mezinárodní turnaj Challenger Tomáš Fleišman Brno ţákovský turnaj finále TOP16 Jiří Jeţek Luštěnice Český pohár Jiří Jeţek TÁHLOVÝ HOKEJ CHEMOPLAST Most Český pohár Tomáš Fleišman Wodzislaw Slaski, Polsko mistrovství Evropy (junioři) Jiří Jeţek -1.místo, Tomáš Fleišman AIR-HOCKEY Wodzislaw Slaski, Polsko mistrovství Evropy (junioři) Jiří Jeţek Celkem:

22 Vědomostní a umělecké soutěţe ve školním roce 2008/2009 Datum Umístění Soutěře, olympiády Soutěţ Jména září hl.cena literární - časopisu Káčko celostátní POKORNÁ Markéta (9.C) září ocenění projekt Zdravé zuby celostátní PETRÁSEK Tomáš(3.B) ocenění URBAN Tomáš(4.B) listopad ocenění GIS EXPERT okresní VLK Ondřej(9.C),HULLA Marek(9.C) matematický LOGIK okresní 15.ZŠ 7. matematický LOGIK okresní ZHANG(9.A) 8. matematický LOGIK okresní NOVÁK Lukáš(9.A) OK ve florbale okresní kategorie- chlapci 8. a 9. tř S pohybem kaţdý den 2008 celostátní MALKINSKI Edward(4.B) pro 1. st ZŠ ocenění " 20 ţáků 1. stupně OK ve florbale okresní kategorie - dívky 8. a 9.tř nejlepší sportovci ZŠ okresní HRADŃANSKÝ Richard za školní rok 2007/2008 okresní Le David (ceny CVČ) okresní PROŠEK Jan " okresní SÝKOROVÁ Zuzana 2. " okresní VRZAL Václav " okresní FLEIŠMAN Tomáš Cena CVČ -NEJLEPŠÍ ŢÁK okresní DUDIAKOVÁ Kamila (9.C) zš Cena CVČ -NEJLEPŠÍ ŢÁK okresní FLEIŠMANN Tomáš(9.C) zš prosinec ocenění Nejlepší sportovci města Most FLEIŠMAN Tomáš(9.C) Mostu ocenění za rok 2008 Most JEŢEK Jiří (8.A) Billiard-hockey club prosinec 7. O pohár senátora Mostu okresní 15. ZŠ 6. kraul okresní ŢIŢKOVÁ Karolína(3.) 3. znak okresní ŠAREŠ Luděk )3.) 4. znak okresní HRODEK Jakub (4.) Vánoční turnaj judo- váha do region KUCHAŘÍK Petr (3.B) Silový trojboj druţstev okresní SVOBODA Patrik a LACKO Patrik (9.A) KONDR Lukáš (9.C), ŠKRABAL Petr (9.D) Česká liga mládeţe v region ŢIŢKOVÁ Karolína(3B) potápění Okresní olympiáda v chemii okresní ZHANG(9.A) Okresní olympiáda v okresní OKROUHLÝ Tomáš(7.B) anglickém j. kategorie IA 6.-7.r Krajské finále ve florbalu krajské 4. ktg.8.-9.třídy ZŠ starší děvčata Krajskékolo celost soutěţe krajské 0. ktg tř.,poljanská Nikola (2.B) v solovém zpěvu Okresní kolo v recitaci okresní 1.ktg.ŠROMOVÁ Zuzana(2.A) 3. " okresní 3.ktg.GROŠOVÁ Barbora

23 čest.uz. " okresní 3.ktg.ŠROM Jiří(7.B) čest.uz. " okresní 4.ktg.KYNCL Lukáš(9.D) 4.4. ocenění Ocenění Kvality za projekt celostátní etwinning- Mgr DOLEŢALOVÁ E. a ţáci vol př spolupráce s portugal partnery Okresní biologická okresní ktg.d POLATOVÁ Veronika(7.A) olympiáda ocenění Cena europoslance JUDR oblastní HŘÍBAL V.,LET Š., SKOPAŘOVÁ A., Falbra za aktivitu v projektech EU SVOBODOVÁ M., PELCOVÁ Š. (8.b) ocenění Nejlepší ţák ZŠ oceněný Most ZHANG Yicheng(9.A),DUDIAKOVÁ K.(9.C) primátorem Mostu Dopravní soutěţ mladých cyklistů okresní ktg r., HŘÍBAL Vítek(8.B),VLK O.(9.C) SVOBODOVÁ M.(8.B),SAPOUŠKOVÁ L.(7.A) HŘÍBAL Vítek (8.B) Dopravní soutěţ mladých okresní cyklistů 1. nejlepší chlapec VLK Ondřej(9.C) 1. nejlepší dívka SVOBODOVÁ (.)8.B) Dopravní soutěţ mladých okresní ktg.1.,5.-6.r. cyklistů 20,5, 4. Dopravní soutěţ mladých krajské cyklistů Krajský přebor mládeţe v šachu krajské ktg r., HŘÍBAL Vítek(8.B),VLK O.(9.C) SVOBODOVÁ M.(8.B),SAPOUŠKOVÁ L.(7.A) ktg.h12, Ho Anh Tuan (5.B)

24 H) ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH INSPEKČNÍ ČINNOSTI PROVEDENÉ ČESKOU ŠKOLNÍ INSPEKCÍ, 1. Inspekce ČŠI 31. březen 3. duben 2009 Inspekční zpráva čj. ČŠI-01109/09-06, Předmět kontroly: Hodnocení podmínek, průběhu a výsledku vzdělávání základní školou podle 174 odst. 2 písm. b) zákona 561/2004 Sb.. Inspekční zpráva je k nahlédnutí u ředitelky školy. Bude CŠI umístěna na web. Materiální předpoklady školy jsou na velmi dobré úrovni, přijímací řízení a poradenství je na velmi dobré úrovni, vedení školy je na velmi dobré úrovni, předpoklady pro činnost jsou příkladem dobré praxe, průběh vzdělávání je příkladem dobré praxe, výuka cizích jazyku je příkladem dobré praxe, ostatní výuka je na běţné úrovni. Pro dílčí úpravy ŠVP ustanovila ředitelka školy realizační tým. 2. Inspekce ČŠI 31. březen 3. duben 2009 Protokol č.j. CŠI-01110/09-06, Předmět kontroly: Státní kontrola dodrţování právních předpisu v oblasti školního stravování s ohledem na cílovou skupinu a s ohledem na typ školy, pro které školské zařízení zajišťuje sluţby, vykonaná podle ustanovení 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb. Ředitelka školy konstatovala, ţe z osmi kontrolních zjištění nebylo v sedmi zjištěno ţádné porušení právních předpisu. V jediném bode zjištěno, ţe procentuální zastoupení vybraných potravin není v toleranci. Okomentovala po konzultaci se SZÚ v Praze, ţe mléko a mléčné výrobky lze povaţovat za jednu komoditu, za vysoký podíl zeleniny a niţší podíl ovoce SZÚ chválí a povaţuje je za stejnou komoditu. Nízký podíl cukru vidí jako pozitivum. Vedoucí školní jídelny bude iniciovat změnu spotřebního koše na konferenci v Pardubicích. Ředitelka školy uloţila vedoucí školní jídelny dát do souladu normy spotřebního koše a zároveň respektovat zdravé stravovací návyky podle současných trendu vydávaných SZÚ v Praze. 3. Kontrola KHS Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem, Územní pracoviště Most. J.E. Purkyně 270/ Plnění povinností stanovených k ochraně veřejného zdraví zákonem č. 258/200 Sb.,, ve znění pozdějších předpisů a vyhl. 410/2005 Sb., o hygienických poţadavcích na prostory a provoz zařízení a provozoven pro výchovu a vzdělávání dětí a mladistvých. Závady byly projednány se zřizovatelem, budou zařazeny do plánu velké údrţby. Podle finančních moţností bude odstraněno Plnění povinností stanovených k ochraně veřejného zdraví zákonem č. 258/200 Sb.,, ve znění pozdějších předpisů a vyhl. 410/2005 Sb., o hygienických poţadavcích na prostory a provoz zařízení a provozoven pro výchovu a vzdělávání dětí a mladistvých. Na zjištění bylo ředitelkou školy zpracováno vysvětlení. Do konce května byly zjištěné nedostatky odstraněny Plnění povinností stanovených k ochraně veřejného zdraví zákonem č. 258/200 Sb., v platném znění a právními předpisy vydanými na základě tohoto zákona šetření provedeno jako pravidelný, plánovaný státní zdravotní dozor, zaměřený na nerizikové práce. Kontrola bez závad, pokuta nebyla uloţena.

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín. Adresa: Školní 126, 435 43 Horní Jiřetín. Identifikátor: 600 083 845

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín. Adresa: Školní 126, 435 43 Horní Jiřetín. Identifikátor: 600 083 845 Ceská školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Horní Jiřetín Adresa: Školní 126, 435 43 Horní Jiřetín Identifikátor: 600 083 845 Termín konání inspekce: 17.

Více

2. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY

2. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 2. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola Školní družina TUVP Počet tříd 5 Počet oddělení 2 Počet tříd 2 Počet ţáků do 160 Počet ţáků do 50 Počet ţáků do 20 Ţáků na třídu do 30 Ţáků na oddělení do 25 Ţáků

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-35/12-T. Společnost s ručením omezeným

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-35/12-T. Společnost s ručením omezeným Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIT-35/12-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Střední škola podnikatelská Bílovec s. r. o. Dukelská 458,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Bílá cesta, Teplice, Verdunská 2958. Verdunská 2958, 415 01 Teplice. Identifikátor: 600 084 817

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Bílá cesta, Teplice, Verdunská 2958. Verdunská 2958, 415 01 Teplice. Identifikátor: 600 084 817 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Bílá cesta, Teplice, Verdunská 2958 Verdunská 2958, 415 01 Teplice Identifikátor: 600 084 817 Termín konání inspekce: 5. - 7. březen

Více

III. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb

III. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb Hlavní oblasti hodnocení činnosti škol a školských A: Rovnost příležitostí ke vzdělávání B: Vedení školy/školského III. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb Kritéria

Více

K ritéria hodnocení. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb ve školním roce 2008/2009

K ritéria hodnocení. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb ve školním roce 2008/2009 K ritéria hodnocení Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb ve školním roce 2008/2009 Schváleno na PV MŠMT dne 2. září 2008. A Rovnost příležitostí ke vzdělávání Rovný

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11 Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 602 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Besednice, okres Český Krumlov. Školní 228, 382 81Besednice. Identifikátor: 600 059 081

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Besednice, okres Český Krumlov. Školní 228, 382 81Besednice. Identifikátor: 600 059 081 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Besednice, okres Český Krumlov Školní 228, 382 81Besednice Identifikátor: 600 059 081 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Loket, okres Sokolov. T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket. Identifikátor školy: 600 073 041

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Loket, okres Sokolov. T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket. Identifikátor školy: 600 073 041 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Loket, okres Sokolov T. G. Masaryka 128, 357 33 Loket Identifikátor školy: 600 073 041 Termín konání inspekce: 20. 22. března

Více

Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb na školní rok 2010/2011

Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb na školní rok 2010/2011 Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb na školní rok 2010/2011 Kritéria pro hodnocení 1) 1 Rovný přístup ke vzdělávání 2 Školní vzdělávací programy (vzdělávací programy)

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIC-456/17-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy / školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Táborské soukromé

Více

Základní škola a Mateřská škola Jince Slavíkova 26, 262 23 Jince. Školní vzdělávací program základního vzdělávání TRILOBIT

Základní škola a Mateřská škola Jince Slavíkova 26, 262 23 Jince. Školní vzdělávací program základního vzdělávání TRILOBIT Základní škola a Mateřská škola Jince Slavíkova 26, 262 23 Jince Školní vzdělávací program základního vzdělávání TRILOBIT 1 Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Trilobit Školní vzdělávací

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Hluboká 150, příspěvková organizace. Adresa: Hluboká 150, Ústí nad Labem

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Hluboká 150, příspěvková organizace. Adresa: Hluboká 150, Ústí nad Labem Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Ústí nad Labem, Hluboká 150, příspěvková organizace Adresa: Hluboká 150, 403 31 Ústí nad Labem Identifikátor: 600 085 481 Termín

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Čáslav, Sadová 1756, okres Kutná Hora. Sadová 1756, 286 01 Čáslav. Identifikátor: 650 058 135

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Čáslav, Sadová 1756, okres Kutná Hora. Sadová 1756, 286 01 Čáslav. Identifikátor: 650 058 135 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Čáslav, Sadová 1756, okres Kutná Hora Sadová 1756, 286 01 Čáslav Identifikátor: 650 058 135 Termín konání inspekce: 16. - 18.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram. Malá Hraštice 57, Nový Knín. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram. Malá Hraštice 57, Nový Knín. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Malá Hraštice, okres Příbram Malá Hraštice 57, 262 03 Nový Knín Identifikátor školy: 600 054 659 Termín konání

Více

AUTOEVALUACE ŠKOLY. Autoevaluace školy

AUTOEVALUACE ŠKOLY. Autoevaluace školy AUTOEVALUACE ŠKOLY Autoevaluace školy Autoevaluace školy je podrobně rozpracovaná podle 9 vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náleţitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary Keramická 6, 362 15 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 254 Termín konání

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace. Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace. Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem Identifikátor: 600 085 635 Termín

Více

Hodnocení školního roku 2010/2011

Hodnocení školního roku 2010/2011 Hodnocení školního roku 2010/2011 1. Oblast vzdělávací a výchovná 1.1 Ve šk. roce 2010/2011 jsme vyučovali podle vzdělávacího programu Obecná škola v 5. ročníku a podle vlastního školního vzdělávacího

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 153 215/98-11006 Inspektorát č 15 Signatura: vo3bs302 Okresní pracoviště Uh. Hradiště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Soukromá svobodná základní

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-479/11-J. příspěvková organizace

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-479/11-J. příspěvková organizace Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIJ-479/11-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Základní škola a Mateřská škola Dolní Heřmanice, příspěvková

Více

Kritéria hodnocení. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb České školní inspekce ve školním roce 2009/2010

Kritéria hodnocení. Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb České školní inspekce ve školním roce 2009/2010 Kritéria hodnocení Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání a školských služeb České školní inspekce ve školním roce 2009/2010 Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Nejdek, Karlovarská 1189, okres Karlovy Vary. Karlovarská 1189, Nejdek. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Nejdek, Karlovarská 1189, okres Karlovy Vary. Karlovarská 1189, Nejdek. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Nejdek, Karlovarská 1189, okres Karlovy Vary Karlovarská 1189, 362 22 Nejdek Identifikátor školy: 600 067 467 Termín konání

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-304/09-J Název školy: Mateřská škola Markvartice Adresa: Markvartice 42, 675 22 Stařeč Identifikátor: 600 121 208 IČ: 70995184

Více

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Mgr. Andrea Chludilová, 2018 Vize: Vytvořit školu s kvalitními podmínkami pro rozvoj

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát. Střední odborná škola Emila Holuba, s.r.o. Dukelská 65, Brno

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát. Střední odborná škola Emila Holuba, s.r.o. Dukelská 65, Brno Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední odborná škola Emila Holuba, s.r.o. Dukelská 65, 614 00 Brno Identifikátor: 600 013 774 Termín konání inspekce: 6.- 7. února 2007

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Plzeň-Újezd, Národní 1, příspěvková organizace. Národní 1, Plzeň-Újezd. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Plzeň-Újezd, Národní 1, příspěvková organizace. Národní 1, Plzeň-Újezd. Identifikátor: Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Plzeň-Újezd, Národní 1, příspěvková organizace Národní 1, 312 00 Plzeň-Újezd Identifikátor: 600 069 656 Termín konání inspekce:

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 112 130/99-110 38 Signatura: bk2cs103 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Jihlava INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Základní škola Polná, Poděbradova 79,

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIP-502/17-P Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo 338 06 Cheznovice 136 E-mail právnické osoby

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola v Rapšachu. Adresa: Rapšach 290. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola v Rapšachu. Adresa: Rapšach 290. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola v Rapšachu Adresa: 378 07 Rapšach 290 Identifikátor školy: 600 060 543 Termín konání inspekce: 11. 12. duben

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola s rozšířenou výukou hudební výchovy, Teplice, Maršovská 1575/2. Maršovská 1575/2, 415 01 Teplice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola s rozšířenou výukou hudební výchovy, Teplice, Maršovská 1575/2. Maršovská 1575/2, 415 01 Teplice Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola s rozšířenou výukou hudební výchovy, Teplice, Maršovská 1575/2 Maršovská 1575/2, 415 01 Teplice Identifikátor: 616 800 461 Termín

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace adresa školy Jindřichovice pod Smrkem

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1026/08-04

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1026/08-04 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1026/08-04 Název školy Základní škola a Mateřská škola Osek, okres Rokycany, příspěvková organizace Adresa: Osek 16, 338 21 Osek Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Benešov, Dukelská 1818. Dukelská 1818, 256 01 Benešov. Identifikátor školy: 600 041 956

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Benešov, Dukelská 1818. Dukelská 1818, 256 01 Benešov. Identifikátor školy: 600 041 956 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Benešov, Dukelská 1818 Dukelská 1818, 256 01 Benešov Identifikátor školy: 600 041 956 Termín konání inspekce: 15. červen 2006

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor. Adresa: 391 75 Malšice 232. Identifikátor školy: 600 064 832

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor. Adresa: 391 75 Malšice 232. Identifikátor školy: 600 064 832 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Malšice, okres Tábor Adresa: 391 75 Malšice 232 Identifikátor školy: 600 064 832 Termín konání inspekce: 21.

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání na školní rok 2012/2013

Kritéria hodnocení podmínek, průběhu a výsledků vzdělávání na školní rok 2012/2013 vzdělávání na školní rok 2012/2013 Kritéria pro hodnocení 1) Znaky splnění kritéria 2) Základní právní východiska 1 Rovný přístup ke vzdělávání Škola/školské zařízení pravdivě informuje o vzdělávací nabídce

Více

Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3)

Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3) Školní vzdělávací program pro školní klub (Příloha ŠVP č. 3) Č. j.: ZŠH/471/2018 Spisový znak: 1-2 Skartační znak: A10 Vypracoval: Schválil: Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy Mgr. Luděk Balcařík, ředitel

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Pardubický inspektorát. Základní škola a mateřská škola Krouna. Krouna 303, 539 43 Krouna

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Pardubický inspektorát. Základní škola a mateřská škola Krouna. Krouna 303, 539 43 Krouna Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Krouna Krouna 303, 539 43 Krouna Identifikátor školy: 650 045 564 Termín konání inspekce: 10. 12. květen 2006

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Suchodol, okres Příbram. Suchodol 39, 261 01 Příbram. Identifikátor: 600 054 772

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Suchodol, okres Příbram. Suchodol 39, 261 01 Příbram. Identifikátor: 600 054 772 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Suchodol, okres Příbram Suchodol 39, 261 01 Příbram Identifikátor: 600 054 772 Termín konání inspekce: 26.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Děčín. Adresa: Vilémov 140. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Děčín. Adresa: Vilémov 140. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Vilémov, okres Děčín Adresa: 407 80 Vilémov 140 Identifikátor školy: 600 076 202 Termín konání inspekce: 25. -

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Česká Třebová, Nádražní 200, okres Ústí nad Orlicí. Nádražní 200, 560 02 Česká Třebová

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Česká Třebová, Nádražní 200, okres Ústí nad Orlicí. Nádražní 200, 560 02 Česká Třebová Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Česká Třebová, Nádražní 200, okres Ústí nad Orlicí Nádražní 200, 560 02 Česká Třebová Identifikátor školy: 600 104 150 Termín

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Blansko, Nad Čertovkou 17 Adresa: Nad Čertovkou 17, 678 01 Blansko Identifikátor: 600 002 831 Vedoucí týmu: Mgr. Jan Dusík

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIH-367/10-H

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIH-367/10-H Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIH-367/10-H Název školy: Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Adresa: Hradební 218, 550 01 Broumov Identifikátor: 600 012 107 IČ: 48

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1088/08-04

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1088/08-04 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1088/08-04 Vyšší odborná škola, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola, Domažlice, Erbenova 184 Adresa: Erbenova

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-396/12-T. Sídlo: 739 13 Kunčice pod Ondřejníkem 626

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-396/12-T. Sídlo: 739 13 Kunčice pod Ondřejníkem 626 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIT-396/12-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola a mateřská škola Karla Svolinského, Kunčice pod Ondřejníkem

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Nový Jičín, Komenského 68. Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, Nový Jičín

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Nový Jičín, Komenského 68. Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, Nový Jičín Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Nový Jičín, Komenského 68 Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, 741 11 Nový Jičín Identifikátor školy: 600 138 135

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 115 16/99-11073 Signatura: bk5as108 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola Poděšín Poděšín/45,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Slovanské gymnázium, Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Slovanské gymnázium, Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13. Identifikátor: Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Slovanské gymnázium, Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13 771 11 Olomouc, tř. Jiřího z Poděbrad 13 Identifikátor: 600 016 943 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Hoštka, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Litoměřická 267, 411 72 Hoštka

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Hoštka, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Litoměřická 267, 411 72 Hoštka Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Hoštka, okres Litoměřice, příspěvková organizace Litoměřická 267, 411 72 Hoštka Identifikátor: 600 081 753 Termín

Více

Plán dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků v roce 2016/2017

Plán dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků v roce 2016/2017 Základní škola Louny, Školní 2426, příspěvková organizace Plán dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků v roce 2016/2017 Ředitel Základní školy Louny, Školní 2426, příspěvková organizace vydává v souladu

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Závišice. Závišice 110, 742 21 Kopřivnice. Identifikátor školy: 600 138 020

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Závišice. Závišice 110, 742 21 Kopřivnice. Identifikátor školy: 600 138 020 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Závišice Závišice 110, 742 21 Kopřivnice Identifikátor školy: 600 138 020 Termín konání inspekce: 13.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Lázně Bohdaneč, okres Pardubice. Masarykovo náměstí 108, 533 41 Lázně Bohdaneč. Identifikátor školy: 600 096 521

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Lázně Bohdaneč, okres Pardubice. Masarykovo náměstí 108, 533 41 Lázně Bohdaneč. Identifikátor školy: 600 096 521 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Lázně Bohdaneč, okres Pardubice Masarykovo náměstí 108, 533 41 Lázně Bohdaneč Identifikátor školy: 600 096 521 Termín konání

Více

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Čj: ZŠLeH 123/2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 1. Základní

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dlouhá Třebová, okres Ústí nad Orlicí. Dlouhá Třebová 199, 561 17 Dlouhá Třebová. Identifikátor školy: 650 019 831

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dlouhá Třebová, okres Ústí nad Orlicí. Dlouhá Třebová 199, 561 17 Dlouhá Třebová. Identifikátor školy: 650 019 831 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Dlouhá Třebová, okres Ústí nad Orlicí Dlouhá Třebová 199, 561 17 Dlouhá Třebová Identifikátor školy: 650 019 831 Termín konání

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-902/12-S

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-902/12-S Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-902/12-S Základní škola Mochov, okres Praha -východ Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Na Dolejšku 287, 250

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1489/09-P. příspěvková organizace. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1489/09-P. příspěvková organizace. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1489/09-P Název školy: Základní škola Tachov, Hornická 1325, příspěvková organizace Adresa: Hornická 1325, 347 01 Tachov Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Hranice, okres Cheb. Husova 414, Hranice u Aše. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Hranice, okres Cheb. Husova 414, Hranice u Aše. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Hranice, okres Cheb Husova 414, 351 24 Hranice u Aše Identifikátor školy: 600 066 398 Termín konání inspekce: 6. 8. března

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Přeštice, okres Plzeň-jih. Na Jordáně 1146, 334 01 Přeštice. Identifikátor školy: 600 070 492

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Přeštice, okres Plzeň-jih. Na Jordáně 1146, 334 01 Přeštice. Identifikátor školy: 600 070 492 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Přeštice, okres Plzeň-jih Na Jordáně 1146, 334 01 Přeštice Identifikátor školy: 600 070 492 Termín konání inspekce: 7. 9. března

Více

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Dobrovice, okres Mladá Boleslav Komenského 46, 294 41 Dobrovice Identifikátor školy: 600 049 132 Vedoucí týmu:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121. Adresa: Štítného 121, Jindřichův Hradec I. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121. Adresa: Štítného 121, Jindřichův Hradec I. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Jindřichův Hradec I, Štítného 121 Adresa: Štítného 121, 377 01 Jindřichův Hradec I Identifikátor školy: 650 053 265 Termín konání

Více

I. Příloha ŠVP ZV 03/2016. Vlastní hodnocení školy

I. Příloha ŠVP ZV 03/2016. Vlastní hodnocení školy I. Příloha ŠVP ZV 03/2016 Vlastní hodnocení školy 0 HLAVNÍ OBLASTI VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY JSOU VŽDY: 1. Podmínky ke vzdělávání 2. Průběh vzdělávání 3. Podpora školy žákům a studentům, spolupráce s rodiči,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola T. G. Masaryka Suchdol nad Lužnicí. 28. října 329, Suchdol nad Lužnicí. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola T. G. Masaryka Suchdol nad Lužnicí. 28. října 329, Suchdol nad Lužnicí. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola T. G. Masaryka Suchdol nad Lužnicí 28. října 329, 378 06 Suchdol nad Lužnicí Identifikátor školy: 600 060 608 Termín konání inspekce:

Více

Plán hlavních úkolů České školní inspekce na školní rok 2015/2016

Plán hlavních úkolů České školní inspekce na školní rok 2015/2016 Plán hlavních úkolů České školní inspekce na školní rok 2015/2016 1. Inspekční činnost ve školách a školských zařízeních Česká školní inspekce (dále ČŠI ) ve školách a školských zařízeních zapsaných do

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy. 384 73 Stachy 253. Identifikátor školy: 600 063 046

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy. 384 73 Stachy 253. Identifikátor školy: 600 063 046 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy 384 73 Stachy 253 Identifikátor školy: 600 063 046 Termín konání inspekce: 11.

Více

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Hradec Králové, Bezručova 1468 Adresa: Bezručova 1468, 500 02 Hradec Králové Identifikátor školy: 600 088 561 Vedoucí

Více

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Dotazníkové šetření MŠMT

Místní akční plán rozvoje vzdělávání. Dotazníkové šetření MŠMT Místní akční plán rozvoje vzdělávání Dotazníkové šetření MŠMT MAP Českolipsko Základní školy V rámci ORP Česká Lípa vyplnilo dotazníkové šetření od MŠMT celkem 100 % Základních škol, což činí 32 organizací.

Více

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání KLÍČOVÉ TÉMA PODPORA POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A. Potřeby s nejvyšší důležitostí Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání Obecný cíl A4.1: Zvyšování dostupnosti

Více

Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace Školní vzdělávací program Společně k úspěchu PŘÍLOHA

Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace Školní vzdělávací program Společně k úspěchu PŘÍLOHA PŘÍLOHA ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU PRO ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ SPOLEČNĚ K ÚSPĚCHU Č. j. 43/2017/ŘŠ Základní škola a Mateřská škola Nučice, okres Praha západ, příspěvková organizace, Kubrova 136 252 16

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jedlová, okres Svitavy Jedlová 2. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Jedlová, okres Svitavy Jedlová 2. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Jedlová, okres Svitavy 569 91 Jedlová 2 Identifikátor školy: 600 100 341 Termín konání inspekce: 18. - 20. duben 2006 Čj.: ČŠI

Více

Informace k realizaci projektu Kvalitní výuka (Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost -EU)

Informace k realizaci projektu Kvalitní výuka (Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost -EU) Informace k realizaci projektu Kvalitní výuka (Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost -EU) Projekt Kvalitní výuka v ZŠ Senohraby (dále jen projekt) bude realizován v předpokládaném termínu

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-1238/10-S. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIS-1238/10-S. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIS-1238/10-S Název školy: Gymnázium, Vlašim, Tylova 271 Adresa: Tylova 271, 258 01 Vlašim Identifikátor: 600 006 751 IČ: 61664545 Místo

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720. Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Dr. M. Horákové 1720, 397 01 Písek Identifikátor školy: 600 062 112 Termín

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Praha - Lipence, Černošická 168. Černošická 168, 155 31 Praha - Lipence. Identifikátor: 600 038 335

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Praha - Lipence, Černošická 168. Černošická 168, 155 31 Praha - Lipence. Identifikátor: 600 038 335 Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Praha - Lipence, Černošická 168 Černošická 168, 155 31 Praha - Lipence Identifikátor: 600 038 335 Termín konání inspekce: 9. a

Více

Hlavní oblasti vlastního hodnocení školy schválené pedagogickou radou dne 29. 9. 2009 jsou:

Hlavní oblasti vlastního hodnocení školy schválené pedagogickou radou dne 29. 9. 2009 jsou: Hotelová škola a Obchodní akademie Havířov s. r. o. Vlastní hodnocení školy 1. Právní vymezení Hotelová škola a Obchodní akademie Havířov s. r. o. zpracovává na základě 11 a 12 odst. 2 zákona č. 561/2004

Více

Organizační řád. Účinnost: Od Vypracovala: Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy. Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň.

Organizační řád. Účinnost: Od Vypracovala: Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy. Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň. Organizační řád Vypracovala: Mgr. Eva Krutáková PhDr. Martin Přibáň Schválila: Mgr. Eva Krutáková ředitelka školy Podpis Účinnost: Od 1. 9. 2017 Nahrazuje organizační řád: Č. j. 509/2016 z 1.9 2016 1 č.

Více

Hlavní oblasti vlastního hodnocení školy schválené pedagogickou radou dne 29. 9. 2008 jsou:

Hlavní oblasti vlastního hodnocení školy schválené pedagogickou radou dne 29. 9. 2008 jsou: Hotelová škola a Obchodní akademie Havířov s. r. o. Vlastní hodnocení školy pro školní rok 2008/09 1. Právní vymezení Hotelová škola a Obchodní akademie Havířov s. r. o. zpracovává na základě 11 a 12 odst.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Lipoltice, okres Pardubice. Lipoltice 46, Lipoltice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Lipoltice, okres Pardubice. Lipoltice 46, Lipoltice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Lipoltice, okres Pardubice Lipoltice 46, 533 64 Lipoltice Identifikátor školy: 600 096 441 Termín konání inspekce:

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

Dlouhodobý plán školy Koncepční záměry a úkoly v období 2015-2017

Dlouhodobý plán školy Koncepční záměry a úkoly v období 2015-2017 ZŠ T. G. Masaryka Kutná Hora, Jiráskovy sady 387 Dlouhodobý plán školy Koncepční záměry a úkoly v období 2015-2017 Mgr. Bc. Zdenka Mačinová, ředitelka školy Koncepční záměry a úkoly v období 2015 2017

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIJ-314/11-J. Základní škola při dětské psychiatrické léčebně Velká Bíteš

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIJ-314/11-J. Základní škola při dětské psychiatrické léčebně Velká Bíteš Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIJ-314/11-J Název právnické osoby: Sídlo: Základní škola při dětské psychiatrické léčebně Velká Bíteš U stadionu 285, 595 01 Velká

Více

Základní škola Schulzovy sady

Základní škola Schulzovy sady Základní škola Schulzovy sady Škola Kapacita 900 žáků Naplněnost 823 žáků, 91,5% 9 postupných ročníků 36 tříd, 3 5 paralelních tříd v ročníku 1. stupeň 451 žáků 2. stupeň 372 žáků Dojíždějící více než

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice. Komenského 256, 38732 Sedlice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice. Komenského 256, 38732 Sedlice Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice Komenského 256, 38732 Sedlice Identifikátor školy: 650 055 551 Termín

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno. Ke Kostelu 77, Družec. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno. Ke Kostelu 77, Družec. Identifikátor: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Družec, okres Kladno Ke Kostelu 77, 273 62 Družec Identifikátor: 600 044 203 Termín konání inspekce: 11. a

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Ostravice. Ostravice 300, Ostravice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Ostravice. Ostravice 300, Ostravice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Ostravice Ostravice 300, 739 14 Ostravice Identifikátor školy: 600 134 458 Termín konání inspekce: 14.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pardubice, Josefa Ressla 2258. Josefa Ressla 2258, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pardubice, Josefa Ressla 2258. Josefa Ressla 2258, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Pardubice, Josefa Ressla 2258 Josefa Ressla 2258, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí Identifikátor školy: 600 096 106 Termín

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1024/ Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1024/ Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1024/08-04 Název školy Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 Adresa: Táborská 28, 326 00 Plzeň Identifikátor: 600 009 459 IČ: 49778137

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Černošice, okres Praha - západ. Pod Školou 447, 252 28 Černošice. Identifikátor školy: 600 053 377

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Černošice, okres Praha - západ. Pod Školou 447, 252 28 Černošice. Identifikátor školy: 600 053 377 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát Učňovská 1/100, Praha 9 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Černošice, okres Praha - západ Pod Školou 447, 252 28 Černošice Identifikátor školy: 600 053 377 Termín

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát. čj. ČŠI-1019/07-09. Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát. čj. ČŠI-1019/07-09. Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1019/07-09 Základní škola Bratří Čapků, Úpice, Komenského 151, okres Trutnov Adresa: 542 32 Úpice, Komenského 151

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pardubice Spořilov, Kotkova Kotkova 1287, Pardubice - Spořilov. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pardubice Spořilov, Kotkova Kotkova 1287, Pardubice - Spořilov. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Pardubice Spořilov, Kotkova 1287 Kotkova 1287, 530 03 Pardubice - Spořilov Identifikátor školy: 600 096 092 Termín konání inspekce:

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Praha 4, Mendelova 550. Mendelova 550, 149 00 Praha 4 Jižní město. Identifikátor školy: 600 037 509

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Praha 4, Mendelova 550. Mendelova 550, 149 00 Praha 4 Jižní město. Identifikátor školy: 600 037 509 Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Praha 4, Mendelova 550 Mendelova 550, 149 00 Praha 4 Jižní město Identifikátor školy: 600 037 509 Termín konání inspekce: 12.

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2295/14-S. Základní škola Dobřichovice

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2295/14-S. Základní škola Dobřichovice Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČ 47 003 557 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Identifikátor 600 053 083 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční činnosti Čj. ČŠIS-2295/14-S

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát P R O T O K O L

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát P R O T O K O L P R O T O K O L Čj. ČŠIP-911/11-P o státní kontrole podle ustanovení 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon),

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Žirovnice, okres Pelhřimov. Komenského 47, 394 68 Žirovnice. Identifikátor školy: 600 061 531

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Žirovnice, okres Pelhřimov. Komenského 47, 394 68 Žirovnice. Identifikátor školy: 600 061 531 Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Žirovnice, okres Pelhřimov Komenského 47, 394 68 Žirovnice Identifikátor školy: 600 061 531 Termín konání inspekce: 7.

Více

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola K. V. Raise, Lázně Bělohrad, okres Jičín Adresa: Komenského 95, 507 81 Lázně Bělohrad Identifikátor: 600 092 143 Vedoucí

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Jeseník, Komenského 281. Komenského 281, Jeseník. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Jeseník, Komenského 281. Komenského 281, Jeseník. Identifikátor: Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Gymnázium, Jeseník, Komenského 281 Komenského 281, 790 01 Jeseník Identifikátor: 600 018 351 Termín konání inspekce: 6. červen 2007 Čj. Signatura

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dašice, okres Pardubice. Sadová 416, Dašice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dašice, okres Pardubice. Sadová 416, Dašice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Dašice, okres Pardubice Sadová 416, 533 03 Dašice Identifikátor školy: 600 096 084 Termín konání inspekce: 20. 22. březen 2006

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532. Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532, 708 00 Ostrava-Poruba

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532. Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532, 708 00 Ostrava-Poruba Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532 Základní škola Ostrava-Poruba, Bulharská 1532, 708 00 Ostrava-Poruba Identifikátor školy:

Více