Praha v pohybu. Doporučená místa pro aktivní trávení volného času

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Praha v pohybu. Doporučená místa pro aktivní trávení volného času"

Transkript

1 Praha v pohybu Název: Praha v pohybu Text: Prague City Tourism ve spolupráci s Outfanatic.com Foto: Prague City Tourism, Outfanatic.com a fotoarchiv institucí Grafický návrh a sazba: Dynamo design s.r.o. Tisk: freytag & berndt Praha 4/ vydání Neprodejné Prague City Tourism Arbesovo náměstí 70/4 / Praha 5 / / CZ Doporučená místa pro aktivní trávení volného času

2 02 Kapitola Náš tip: Portál Outfanatic.com ( je ideální rozcestník pro všechny, kdo sportují v přírodě. Vedle tematických článků, kalendáře akcí, inzerátů a lidí hledajících parťáky na sportování tu naleznete i první interaktivní outdoorovou mapu Prahy se spoustou detailních a užitečných informací. Web je dostupný v češtině a angličtině. Poznámka: GPS souřadnice jsou funkční a platné na Google Maps ( k dubnu 2015.

3 Praha je na první pohled městem s velkolepou historií a dominantními památkami Pražským hradem, Karlovým mostem či orlojem na Staroměstském náměstí. Pravdou však je, že město svým návštěvníkům nabízí daleko víc. Bez nadsázky lze říct, že Praha je také sportovní metropolí, což potvrzuje i průvodce, kterého právě držíte v ruce. Praha je protkaná bezpočtem míst, kde můžete aktivně trávit svůj volný čas. Na své si tu přijde skutečně každý. Navíc můžete objevovat a vyzkoušet něco nového a poznat podobně naladěné lidi. Sport neuvěřitelně sbližuje! A jako bonus poodhalíte taje metropole z trochu jiné perspektivy. Nezáleží na tom, jestli preferujete dynamické sporty, toužíte po klidném protažení těla a zklidnění mysli nebo si chcete nahnat do žil trochu adrenalinu. Nesejde ani na tom, kolik stupňů ukazuje teploměr, jestli je město zrovna ozářeno slunečními paprsky nebo jej právě zahalil sníh. Můžete se chtít pobavit se svými přáteli, poznat nový kolektiv či pobýt chvíli o samotě. Ať už se rozhodnete jakkoliv, Praha má pro vás vždy odpověď a nespočet možností. Najdete tu moderní itness centra sledující aktuální trendy, a to i přímo v centru města. Díky řece Vltavě je Praha otevřená i vodním sportům. Uprostřed shonu velkoměsta lze nalézt hned několik parků nebo zahrad, které jsou nejen oázami klidu a relaxace, ale vybízejí i ke stále oblíbenějšímu běhání nebo nordic walkingu. Tím tento malý výčet rozhodně nekončí, o čemž se sami můžete přesvědčit v našem průvodci. Jeho smyslem není poskytnout kompletní a ucelený přehled všech sportovních možností v Praze, tak tlustou knížku byste s sebou nosit nejspíš nechtěli. Přesto věříme, že pro vás bude cennou inspirací a vy si tak českou metropoli vychutnáte také po stránce sportovní.

4 Obsah Parky & přírodní lokality... 5 Parky... 6 Přírodní lokality... 8 Plavání & relax na vodě Aquaparky Bazény Koupaliště Půjčovny lodiček a šlapadel Vodácké sporty Fitness Indoor itness Pilates Outdoor itness Běh & turistika Běh Nordic walking Geocaching Cyklistika, in-line & skateboard Cyklistika s průvodcem Bikeparky In-line Půjčovny in-line vybavení Skateboard Víceúčelové sportovní areály Stadiony Fotbalové stadiony Zimní stadiony Bruslení pro veřejnost Další stadiony Dostihy & jezdectví Dostihy Jezdectví Golf & minigolf Golf Minigolf... 64

5 Raketové sporty Tenis Squash Plážový volejbal Lezení, bouldering & lanová centra Lezení & bouldering Lanová centra Moderní sporty Discgolf Kiting Paddleboard Slackline Sportflight Relaxace & meditace Historické zahrady Botanické zahrady a zoo Jóga Taj-či Bobová dráha & motokáry Bobová dráha Motokáry Turistická informační centra Prague City Tourism... 94

6

7 Parky & přírodní lokality

8 6 Parky Parky Petřínské sady Praha 1 Malá Strana GPS: , Vrch Petřín patří mezi nejrozlehlejší městské zelené plochy a jeho stráně jsou oázou klidu v centru Prahy. Oblast má podobu lesoparku se spoustou soch, zahrad, sadů a klikatících se dlážděných i asfaltových cest v prudkém svahu. Na jeho vrcholu uvidíte Petřínskou rozhlednu, která skýtá úchvatný pohled na celou metropoli. Riegrovy sady Praha 2 Vinohrady GPS: , Více než sto let starý park ukrývá intimní zákoutí i místa s lesním prostředím, volné louky a neobvyklé průhledy na Prahu. Na poměrně malé ploše 11 ha je tu k dispozici hustá síť úzkých asfaltových cest pro romantické procházky i sportování. Vítkov Praha 3 Žižkov GPS: , Vrch Vítkov, protkaný sítí procházkových stezek, nabízí pozoruhodný výhled na téměř celé město. Celému parku, který stále dýchá atmosférou 30. let 20. století, vévodí monumentální bronzová socha Jana Žižky. Majitelé in-line bruslí ocení tříkilometrovou in-line stezku, jejíž část vede osvětleným tunelem vedoucím z jednoho konce vrchu na druhý.

9 Parky 7 Centrální park Praha 5 Stodůlky GPS: , Centrální park v pražských Stodůlkách je zajímavou alternativou pro aktivní trávení volného času. Vedle venkovních trenažérů zde je i veřejně přístupná fourcrossová (MTB) dráha. Park je vhodný také pro in-line bruslení. Výhodou je noční osvětlení a vynikající návaznost na Prokopské údolí. Obora Hvězda Praha 6 Liboc GPS: , Rozlehlá obora se třemi majestátními alejemi kdysi sloužila pro zábavu a lovy renesanční šlechty. Dnes je oblíbeným místem, kam se chodí na procházky, se psy, za relaxací, zaběhat si, projet se na kole či na běžkách anebo s dětmi na hřiště.

10 8 Parky / Přírodní lokality Stromovka Praha 7 Holešovice GPS: , Zelená oáza nedaleko centra města je vyhledávaným místem pro sport i relaxaci bez ohledu na věk. Naleznete tu hustou síť asfaltových cest s mírným převýšením a nočním osvětlením. Stromovka je populární zejména u běžců, in-line bruslařů a maminek s kočárky. Součástí parku jsou i 2 pikniková místa se základní výbavou a speciální itness prvky pro dospělé a seniory. Letenské sady Praha 7 Holešovice GPS: , Rozlehlý park s travnatými plochami, vzrostlými stromy a pestrou směsicí dřevin poskytuje jedinečné výhledy na Prahu. Téměř čtyři kilometry dlouhá asfaltová dráha je vhodná pro rekreační in-line bruslení, cyklistiku i běh. V parných měsících můžete doplnit tekutiny ve zdejší letní zahrádce, která je oblíbená u mnoha Pražanů. Přírodní lokality Modřanská rokle a okolí Praha 4 Modřany, Komořany GPS: , Krásná a rozsáhlá přírodní oblast na jihu Prahy vybízí zejména k pěším výletům. Navštívit můžete Cholupický vrch, hradiště Šance nebo se projít po Keltské naučné stezce. Za průzkum stojí i lesy a rokle spadající směrem ke Komořanům.

11 Přírodní lokality 9 Kunratický les Praha 4 Krč, Chodov, Kunratice, Michle GPS: , Kunratický les, nazývaný také Krčský nebo Michelský, má hustou síť stezek a pěšin a krásné přírodní prostředí. Mezi hlavní zajímavosti patří přírodní památka Údolí Kunratického potoka nebo volně přístupná zřícenina gotického Nového hradu krále Václava IV. Jako bonus je možné při vycházce s trochou štěstí narazit na muflony, jejichž stádo údajně čítá 30 až 50 kusů. Prokopské údolí Praha 5 Hlubočepy, Jinonice, Butovice, Stodůlky GPS: , Tato přírodní rezervace, nejsevernější výběžek Českého krasu, je jako stvořená pro množství outdoorových aktivit namátkou pro běžce, horolezce, běžkaře, cyklisty, jezdce na koních i turisty. Při toulkách rezervací můžete objevit třeba staré lomy, nádherné skalní jezírko a jeskyně. Chuchelský háj Praha 5 Velká a Malá Chuchle GPS: , Chuchelský háj je zajímavý zejména pro běžce, a to díky klidnému prostředí bez velkého množství lidí a značnému převýšení, které se tu dá naběhat. Příjemným zpestřením je tamější minizoo, kde lze spatřit muflony, daňky, polární lišku, mluvícího krkavce a další zvířata. Opominout byste neměli ani poutní kostelík sv. Jana Nepomuckého a tzv. areál zdraví, kde se můžete potrápit na několika druzích venkovního cvičebního nářadí.

12 10 Přírodní lokality Divoká Šárka Praha 6 Vokovice GPS: , Přírodní romantika na okraji Prahy. Vzhledem k rozsáhlosti této přírodní rezervace a krásnému prostředí je Divoká Šárka výborná pro menší procházky i celodenní výlety. Vedle okouzlujících výhledů do okolní krajiny zde najdete značené turistické trasy, vysoké skály, historické usedlosti, staré štoly a další zajímavá místa. Přírodní park Drahaň Troja Praha 7 Troja, Praha 8 Bohnice GPS: , Přírodní park se rozprostírá na pravém břehu Vltavy a zahrnuje část trojské kotliny se strmými srázy a přilehlými údolími. Součástí parku jsou mj. trojské vinice a pražská zoo. Oblast nabízí řadu krásných vyhlídek do údolí Vltavy i na vnitřní Prahu a prochází jí několik turistických tras. Za pozornost rozhodně stojí Černá rokle vedoucí od bohnického sídliště k Vltavě a zejména v době květu vřesu pak vřesoviště na Salabce a Havránce. Sportovci ocení cyklostezku vedoucí Trojou a vynikající vodní slalomový kanál.

13 Přírodní lokality 11 Klánovický les Praha 9 Klánovice GPS: , Největší lesnatá plocha na území Prahy se rozkládá na ploše ha a představuje tak fantastickou oblast pro výlety, běhání a další outdoorové aktivity. Z hlediska terénu jde o hustou síť asfaltových i nezpevněných cest v převážně rovinatém terénu. Naleznete tu jak turistické značky, tak například i dva značené cyklistické okruhy (5 a 10 km). Můžete využít například i 12,5 km dlouhý okruh po zelené naučné stezce, která vás provede většinou Klánovického lesa. Hostivařský lesopark a meandry Botiče Praha 10 Záběhlice, Hostivař, Horní Měcholupy GPS: , Jeden z nejvýznamnějších rekreačních areálů v Praze si užijí milovníci zeleně i sportovci všeho druhu. Uprostřed lesoparku se nachází Hostivařská přehrada s písečnými a travnatými plážemi, kterou protéká potok Botič. V lesoparku zároveň najdete velké množství altánů, laviček, cyklotras i naučnou stezku Povodím Botiče. Milovníci koní pak využijí značenou trasu pro jízdu na koních.

14 Plavání & relax na vodě

15 Aquaparky 13 Aquaparky Aquapalace Praha Pražská 138, Průhonice Čestlice tel / GPS: , Největší zábavní aquapark ve střední Evropě právem patří k nejnavštěvovanějším volnočasovým atrakcím. Potěší nejen milovníky adrenalinu, ale i vyznavače mořského vlnobití, kondiční plavce a hlavně rodiny s dětmi. Informace: 8 toboganů dlouhých až 250 metrů, umělé vlnobití, vířivky, relaxační terasy, 450 m dlouhá divoká řeka, vrak pirátské lodi pro děti, vnitřní i venkovní zóna, saunový svět, spa wellness, fitness, rehabilitace Aquadream K Barrandovu 8, Praha 5 Hlubočepy tel / GPS: , Centrum vodních radovánek na Praze 5 poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. Informace: bazén 25 m, 2 tobogany, divoká řeka s umělým protiproudem, venkovní louka, sauna a pára, itness, solárium

16 14 Aquaparky Aquacentrum Šutka Čimická 41, Praha 8 Kobylisy tel / GPS: , V nedávno otevřeném vodním světě se nalézá jeden ze dvou krytých padesátimetrových bazénů v Praze. Všechny prostory areálu jsou bezbariérově přístupné. Informace: bazén 50 m, vířivka, divoká řeka, 2 tobogany, vodopád, dětské brouzdaliště, vodní bar, inské sauny, parní lázně Letňany Lagoon Tupolevova 665, Praha 9 Letňany tel / GPS: , Aquacentrum Letňany Lagoon je bezbariérový komplex zahrnující plavecký bazén, relaxační centrum, itness a další služby. Informace: bazén 25 m, tobogan, masážní bazén, dětské brouzdaliště se skluzavkou a malou divokou řekou

17 Bazény 15 Bazény Bazén AXA Na Poříčí 40, Praha 1 Nové Město tel / GPS: , Plavecký bazén je součástí komplexu Lázně AXA, jehož tradice sahá až do 30. let 20. století. Naleznete ho přímo v centru metropole. Informace: bazén 25 m, sauna, pára, relaxační a ochlazovací bazének, masáže Sportcentrum YMCA Na Poříčí 12, Praha 1 Nové Město tel / GPS: , Nedaleko od Lázní AXA je další krytý bazén, který je součástí širšího sportovního centra. Oblíbený je zejména mezi studenty díky sympatickému vstupnému. Informace: bazén 25 m, aqua aerobik, posilovna, tělocvična, sauna, solárium, běžecká dráha Sportovní centrum Olšanka Táboritská 1000/23, Praha 3 Žižkov tel / GPS: , Sportovní centrum je součástí hotelového komplexu Olšanka. Pod jednou střechou zde najdete více než 10 sportovišť pro širokou veřejnost. Informace: bazén 25 m, sauna, masáže, aqua aerobik, krytá hala na badminton, stolní tenis

18 16 Bazény Plavecký stadion Podolí Podolská 74, Praha 4 Podolí tel / GPS: , Nejznámější pražský plavecký stadion přivítal svého prvního návštěvníka již v roce Díky dvěma padesátimetrovým bazénům je vyhledávaným místem i profesionálních plavců. Informace: vnitřní bazén 50 m, venkovní bazény 50 a 33 m, dětský venkovní bazén, tobogan, sauna, solárium, itness Sportovní klub Motorlet Praha Radlická 105, Praha 5 Radlice tel / GPS: , Plavecký bazén a víceúčelový sportovní areál se nachází přímo u stanice metra B Radlická. Celý komplex je zasazen do příjemné zeleně. Informace: bazén 25 m, venkovní nerezový bazén 13 x 7 m, velká letní zahrada, sauny, whirlpool, krytá hala (badminton, volejbal, basketbal, malá kopaná, nohejbal)

19 Bazény 17 Sportcentrum Hotel Duo Teplická 492, Praha 9 Střížkov tel GPS: , Krytý vyhřívaný bazén je přístupný jak hotelovým hostům, tak široké veřejnosti. Informace: bazén 20 m, posilovna, sauna, masáže, bowlingové centrum Plavecký a sportovní areál Hloubětín Hloubětínská 80, Praha 9 Hloubětín tel / GPS: , Jediný pražský bazén s přisolovanou vodou (0,5 %), která působí regeneračně, je přirozeně antiseptická a nezpůsobuje pálení očí. Informace: dva kryté bazény (25 a 15 m), jeden venkovní (12 m), parní lázně, sauna, itness, výcvikové středisko potápěčů a akvabel, tenisové kurty Plavecký stadion SK Slavia Vladivostocká 10, Praha 10 Vršovice tel / GPS: , Sportovní komplex s krytým i venkovním plaveckým bazénem a dalšími možnostmi sportovního vyžití. Informace: bazén 25 m (vnitřní), bazén 50 m (venkovní), dětský výukový bazén, kurzy plavání a potápění, rozsáhlá opalovací plocha, hřiště na plážový volejbal

20 18 Koupaliště Koupaliště Venkovní koupaliště jsou otevřena zpravidla denně od června do září v závislosti na počasí. Sportovní a rekreační areál Pražačka Za Žižkovskou vozovnou 19, Praha 3 Žižkov tel / GPS: , Sportovní komplex Pražačka je hojně vyhledávaný mezi milovníky plavání a koupání. V létě příjemně osvěží venkovní bazén s přilehlým travnatým pozemkem. Doporučujeme zejména večerní plavání při umělém osvětlení. Informace: venkovní bazén (25 m), krytý bazén (16,6 m), sauna, posilovna, atletická dráha s umělým povrchem, tenisové kurty, fotbalové hřiště Biotopové koupaliště Radotín K Lázním, Praha 5 Radotín tel / GPS: , Umělá vodní nádrž vybudovaná v bezprostřední blízkosti řeky Berounky disponuje přírodním systémem iltrace, kdy je voda čištěna biologickými zónami bez použití jakýchkoliv chemikálií. Informace: velká opalovací louka, sauny, občerstvení

21 Koupaliště 19 Koupaliště Petynka Otevřená 4, Praha 6 Střešovice tel / GPS: , Prostorné travnaté pláže, dlouhý vyhřívaný bazén a kvalitní čistá voda to jsou základní atributy zázemí tohoto plaveckého areálu, který je zároveň i bezbariérově přístupný. Informace: bazén (50 m), tobogan, hřiště na plážový volejbal, plážový bar, brouzdaliště, dětské hřiště Koupaliště Divoká Šárka Divoká Šárka 41, Praha 6 Liboc tel / GPS: , Jedno z nejklidnějších pražských koupališť napájené studenou, ale čistou pramenitou vodou. Informace: dva bazény (30 m), tobogan, dětské hřiště, tenis, volejbal, kuželky, občerstvení Hostivařská přehrada K Jezeru, Praha 10 Hostivař tel / GPS: , Přehrada se rozprostírá v nádherné a klidné lokalitě uprostřed Hostivařského lesoparku. Naleznete tu travnaté a písčité pláže včetně pláže nudistické. Informace: půjčovna lodiček, šlapadel, kajaků, plachetnic, plážový volejbal, tenis, nohejbal

22 20 Půjčovny lodiček a šlapadel Půjčovny lodiček a šlapadel Vychutnejte si krásu Prahy z hladiny Vltavy. Oblíbená šlapadla či lodičky jsou zajímavou alternativou pro trávení volného času v rozpálené Praze. A ta romantika! Slovanka Slovanský ostrov, Praha 1 Nové Město tel / GPS: , Informace: šlapadla, pramice s vesly, šlapací labuť, lodička s motorem, speedboat S.P.L.A.V. Praha Slovanský ostrov 8, Praha 1 Nové Město tel GPS: , Informace: klasické pramice a laminátová šlapadla Půjčovna lodiček Staré Město Smetanovo nábřeží, Praha 1 Staré Město tel / GPS: , Informace: plastové pramice a šlapadla Půjčovna šlapadel Žluté lázně Podolské nábřeží 3, Praha 4 Podolí tel / GPS: , Informace: šlapadla, lodě a motorové čluny Půjčovna lodiček Smíchov Strakonická ul., Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Informace: kromě pramic si lze vypůjčit i motorové čluny nebo výletní vor s grilem

23

24 Vodácké sporty

25 Vodácké sporty 23 Vodácký areál Praha Troja (Kanál Troja) Vodácká 8, Praha 7 Troja tel / GPS: , Bezpečný a dobře dostupný vodní kanál je nedaleko pražské zoo. Přestože si ve spodní a vrchní části zajezdí i začátečníci, klíčová část kanálu je určena pokročilým vodákům s obtížností do WW III+. Vedle kanálu se nachází lezecká stěna, in-line trasa a další sportovní příležitosti. Informace: půjčovna vodáckého materiálu (kánoe, kajaky, pádla, vesty, neopreny), rafting, jízda na kánoích a kajacích na klidné i divoké vodě, kurzy raftingu a základů kanoistiky, kurzy vodní záchrany Adrenaline Centre Lodnická 1, Praha 4 Hodkovičky tel / GPS: , Plavby na ratových člunech z Palackého náměstí na Malou Stranu zpestřené splutím dvou jezů. První jezová propust má spád a voda v úzkém korytu doslova letí, ve druhé propusti se naopak vytváří několik velmi pěkných vln. Výlety probíhají od května do října po předchozí rezervaci. Kajaky.cz U Topíren 2, Praha 7 Holešovice tel / GPS: , Prodejna a půjčovna vodáckého vybavení pořádá mj. i kajakářské kurzy pro začátečníky a mírně pokročilé. Naučíte se základní vodácké termíny a situace na vodě. Kurzy probíhají od dubna do října.

26 24 Vodácké sporty Vodácký Ráj Císařská louka 27, Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Nechcete se mačkat v davu v ulicích centra? Prohlédněte si pražské památky přímo z vody na kánoi nebo kajaku. Vyrazíte z Císařské louky, dojedete k Jiráskovu mostu, kde se pokocháte výhledem na Národní divadlo, Hradčany či Petřínskou rozhlednu a kolem Vyšehradu se vrátíte zpět. Nebo si udělejte romantickou vyjížďku ve dvou směrem z centra města k Velké Chuchli a do Modřan. Vodácký Ráj poskytuje také prodej a půjčovnu lodí i ratů a prakticky veškerého vodáckého vybavení. HG Sport Vodácká 12, Praha 7 Troja tel / GPS: , Sea kajaking je rychle se rozvíjející druh vodácké aktivity, který si užijete i na Vltavě. HG Sport zajišťuje v Praze dvě zajímavé trasy, které vám představí metropoli z trochu netradičního úhlu. Jedna trasa je učena pro milovníky přírody a vede vltavským údolím z Troje do Klecan. Zde si můžete vyzkoušet, jak sea kajak opravdu funguje. Pokročilejší paddleři si zase mohou užít výlet z Troje do centra města a zpět. Kajaky si lze vypůjčit i individuálně. A v Troji je možné si navíc užít i divokou vodu slalomového kanálu. Začátečníci se mohou v obou aktivitách přihlásit do vodácké školy HG Sport.

27

28 Fitness

29 Indoor itness 27 Indoor itness Fitness centrum R5 Růžová 5, Praha 1 Nové Město tel / GPS: , Dopřejte si svou pravidelnou dávku pohybu a relaxace přímo v centru Prahy. Informace: itness, spinning, bodystyling, power jóga, it ball, pilates, hatha jóga, TRX, bosu, badminton Fitness Kotva & Fitstudio Kotva náměstí Republiky 8, Praha 1 Staré Město tel (Fitness Kotva), tel (Fitstudio Kotva) GPS: , Fitness ve 4. patře obchodního domu Kotva je vybaveno řadou posilovacích strojů Cybex, aerobním sálem či solárním studiem. Informace: itness, aerobní cvičení, solárium, cross training, multifunkční sportovní sál, solné jeskyně, sauny Fitness Vagon Národní 25 (Palác Metro), Praha 1 Staré Město tel / GPS: , Moderní a oblíbené itness centrum ve středu Prahy je nedaleko stanice Národní třída. Informace: posilovací stroje, běžecké pásy, veslovací trenažér, steppery, solárium, infra sauna, bar

30 28 Indoor itness HIT Fitness Flóra Chrudimská 2b, Praha 3 Vinohrady tel / GPS: , Tradiční sportovní centrum s vysokou společenskou úrovní, motivační atmosférou a netradičním designem. Poskytuje širokou škálu sportovních aktivit i regeneračních a relaxačních služeb. Informace: itness, aerobik, squash, spinning, solárium, zumba Health & Fitness Olgy Šípkové 5. května 65, Praha 4 Nusle tel / GPS: , Profesionálně vybavené itness přední české sportovkyně a představitelky zdravého životního stylu sídlí přímo v Kongresovém centru. Informace: posilovna, spinning, body step, pilates, power jóga, TRX, aqua aerobik, sauna a pára, bazén a vířivka, solárium Ladies it club Stroupežnického 21, Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Fit club nabízí široký rejstřík pohybových aktivit především pro ženy. Cvičí se jak ve studiu, tak i v okolních venkovních lokalitách. Informace: kruhový trénink, TRX, outdoor running, zumba, pilates, kickbox, zdravotní cvičení, Port De Bras Factory PRO Prague Nádražní 32, Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Ochutnejte příval energie a užijte si cvičení na špičkových strojích značky Gym80 a Precor. Kromě profesionálně vybavené posilovny vyzkoušejte třeba lekce jógy a aerobiku pod vedením zkušených lektorů. Sportcentrum Evropská José Martího 31, Praha 6 Veleslavín tel / GPS: , V moderním multifunkčním sportovním centru je pro vás připraveno bohaté vyžití v mnoha sportovních odvětvích. Informace: aerobik, alpinning, horolezecká stěna, veslovací trenažéry, posilovna, power plate, solárium, cycling, squash, masáže

31 Indoor itness 29 BodyBody Fitness Revolution Plzeňská 16, Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Časově nejefektivnější trénink současnosti. BodyBody je tréninková metoda založená na elektrické stimulaci svalů, při které zatěžujete své tělo pouze přirozeným pohybem. Každá svalová reakce je ale zesílena elektrickým impulzem, který výrazně zvyšuje a prohlubuje účinnost cvičení. Během 20minutového tréninku tak procvičíte až 90 % svalové hmoty. Fittop Wellness Centrum Seifertova 49, Praha 3 Žižkov tel / GPS: , Moderní wellness centrum poskytuje kvalitní služby v oblasti aktivního životního stylu v kombinaci s různými druhy relaxace. Informace: posilovna Technogym, TRX, indoor cycling, solária Ergoline, inská sauna, whirlpool V Praze působí i hustá síť známých itness řetězců. Vstup do nich je ovšem podmíněn členstvím. Bližší informace naleznete na jejich webových stránkách: Solárium Fitness BBC ( Holmes Place ( či World Class ( Chcete-li upustit trochu adrenalinu a dáváte přednost bojovým sportům, jako šikovný rozcestník poslouží stránky České unie bojových sportů ( nebo Českého svazu full-contactu a ostatních bojových sportů (

32 30 Pilates / Outdoor itness Pilates Pilates Academy Senovážné náměstí 23, Praha 1 Nové Město tel / GPS: , Cvičení pilates rozvíjí koordinaci, sílu, rovnováhu, flexibilitu a dýchání. Propracovává zádové, břišní a hýžďové svalstvo jako základ správného držení těla. Lekce probíhají v českém a anglickém jazyce. mypilates Academy Ostrovského 3, Praha 5 Smíchov tel / GPS: , Největší a nejdéle působící specializované pilates studio v Čechách se nalézá na pražském Smíchově. Studio má 4 moderní sály, široký výběr pomůcek (Foam Roller, Magic Circle, BOSU, Arc Barrel ad.) a pilates stroje z USA. Outdoor itness Sportovní areál Na Františku Kozí ul., Praha 1 Staré Město tel / GPS: , Veřejně přístupné hřiště přímo v centru Prahy umožňuje cvičení na hrazdách, horizontálních žebřících a dalších cvičebních

33 Outdoor itness 31 konstrukcích. Za poplatek je možné si víceúčelové hřiště pronajmout nebo si zahrát minigolf. Během zimní sezony je tu udržovaná ledová plocha na bruslení. Kublov Praha 4 Podolí GPS: , Na Kublově najdete park projektovaný pro parkour, kde si zacvičte na hrazdách, bradlech či strojích pro trénování rovnováhy. V období od listopadu do března je park zavřený. Park Sacré Coeur Kartouzská ul., Praha 5 Smíchov GPS: , Menší malebný park na vyvýšeném místě vznikl po roce 2004 na území bývalé vinice. Ráno zde potkáte zejména běžce. Vedle posezení na lavičkách si tu můžete zacvičit na venkovních strojích, které byly projektovány převážně pro seniory. Děti pak určitě ocení extra dlouhou skluzavku. Fialka Praha 6 Řepy GPS: , Vynikající venkovní posilovna pro workout. K dispozici jsou hrazdy různých výšek, bradla, několik lavic, kladiny, balanční prvky ad.

34 32 Outdoor itness Stromovka Praha 7 Holešovice GPS: , Pokud máte chuť posilovat v přírodě, zajděte si určitě do Stromovky. Běh zde můžete spojit s posilovacím tréninkem. První outdoor itness (GPS: , ) nabízí hrazdy tří různých výšek včetně doskočné, kladinu a překážky na přeskakování, druhé pak (GPS: , ) železná bradla a lavičky na posilování břišních a zádových svalů. Fitness stezka Rokytka Praha 9 Vysočany GPS: , Velmi dobře vybavená itness stezka se skládá z 25 stanovišť doplněných informačními tabulemi. Jsou tu například benčové lavice, činky na dřepy, předkopávání, žebřiny a samozřejmě i hrazdy a bradla. Pravidelně tu probíhají bezplatné tréninky. Podvinný mlýn Praha 9 Libeň GPS: , Venkovní itness s možností cvičení na hrazdách tří výšek, vodorovném žebříku na ručkování, krátkých a dlouhých bradlech a poměrně vysokých překážkách. Jsou zde i stroje na posilování (převážně pro seniory).

35 Běh & turistika

36 34 Běh Díky svému mírnému terénu a celé řadě parků a přírodních lokalit je Praha dokonalým místem pro běhání a pěší turistiku. Seznam konkrétních doporučených tras naleznete na našich stránkách Inspirovat se zároveň můžete i v kapitole Parky a přírodní lokality. Běh Running Tours Prague náměstí Jiřího z Lobkovic 4, Praha 3 Vinohrady tel / GPS: , Proběhněte se historickým centrem Prahy pod vedením zkušeného běžeckého instruktora. Trasy jsou dlouhé od 7 do 14 km a běžet lze přímo od vašeho hotelu. Běh s holemi Ladronka, Praha 6 Břevnov tel / GPS: , Praktická výuka běhu a cvičení s runningovými holemi. Polodenní akce probíhají o víkendech na pražské Ladronce. Pokud nemáte vlastní hole, je možné si testovací páry v potřebné velikosti zapůjčit.

37 Nordic walking / Geocaching 35 Nordic walking Nordic Walking centrum Barborka Praha Jasná II 16, Praha 4 Braník tel / GPS: , Pravidelné kurzy populárního nordic walkingu pro začátečníky i pokročilé probíhají v Kunratickém lese. Lekce jsou vhodné i pro osoby s pohybovým handicapem a trvají zhruba 2 hodiny. Škola chůze Klírova 1916, Praha 4 Chodov tel / GPS: , Kurzy nordic walkingu pod vedením zkušených instruktorů je možné absolvovat také individuálně v jakémkoliv pražském lese či parku. Geocaching Geocaching je hra na pomezí turistiky a sportu, jejímž cílem je nalézt skrytou schránku (kešku), přičemž znáte jen její zeměpisné souřadnice. Po celé Praze je rozmístěno několik stovek aktivních a důmyslně maskovaných kešek, a to i na velmi frekventovaných místech. Zkuste si najít tu svou. Bližší informace na a

38 Cyklistika, in-line & skateboard

39 Cyklistika s průvodcem 37 Na území Prahy a v přilehlém okolí jsou desítky kilometrů značených a dobře udržovaných cyklostezek. Zkušení cyklisté mohou prozkoumávat Prahu bez problémů, doporučeno je horské nebo alespoň trekingové kolo a dobrá orientace v provozu. Milovníci in-line bruslení si také mohou vybrat z celé řady in-line tras, z nichž některé vedou poblíž centra a jsou opravdu perfektní. Námi vytipované zajímavé trasy si prohlédněte na webu Cyklistika s průvodcem City Bike Králodvorská 5, Praha 1 Staré Město tel / GPS: , City Bike organizuje dvouhodinové projížďky po Praze s anglicky mluvícím průvodcem. Pokud chcete objevovat město sami, je možné si půjčit kolo i bez průvodce.

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Golf a minigolf. Praha sportovní

Golf a minigolf. Praha sportovní Golf a minigolf Praha sportovní Obsah Projekt čisté a zelené Prahy... 2 Vysvětlivky...3 A Golfová hřiště 1. Golf & Country Club Hodkovičky... 4 2. Golf Hostivař... 4 3. Golf Club Čechie... 5 4. Golf Club

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

55 tipů, kam na výlet. Outdoorový průvodce. PRAHA a okolí. Grada Publishing

55 tipů, kam na výlet. Outdoorový průvodce. PRAHA a okolí. Grada Publishing Grada Publishing 55 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce PRAHA a okolí utdoor Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce PRAHA a okolí Kolektiv autorů Horydoly.cz: Filip Kolman, Jakub Kašpar, Martin

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Správní obvod: Děčín GPS souřadnice: N, E

Správní obvod: Děčín GPS souřadnice: N, E Děčín Kraj: Ústecký Okres: Děčín Správní obvod: Děčín GPS souřadnice: 50.772556N, 14.212761E Nadmořská výška: 135 m n. m. První pís. zmínka: 993 (1025 let) Počet obyvatel: 48 995 PSČ: 405 38 Adresa URL:

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

Vodní sporty. Praha sportovní

Vodní sporty. Praha sportovní Vodní sporty Praha sportovní 2 Obsah Projekt čisté a zelené Prahy... 2 Vysvětlivky... 3 A Plavecké areály 1. Plavecký bazén USK Strahov... 4 2. Koupaliště Čakovice... 4 3. Aquapark a koupaliště Aquadream

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ Studentům a zaměstnancům školy, sportovcům

Více

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu v obci byl schválen radou města dne 9. 1. 2017, usnesením č. 51/II/2. Tento plán rozvoje sportu v obci na období od 2017

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ 1.9.2016 31.8.2017 Studentům a zaměstnancům

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz outdoor 55 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce PRAHA a okolí Grada Publishing Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce PRAHA a okolí Kolektiv

Více

INFORMACE O SPORTOVIŠTÍCH

INFORMACE O SPORTOVIŠTÍCH AQUADREAM BARRANDOV, vodní atrakce KDY: NE 25.12. 12:00 14:00 SO 31.12. 12:00 14:00 KDE: K Barrandovu 8, Praha 5 Hlubočepy INFORMACE O SPORTOVIŠTÍCH V areálu naleznete 25 m dlouhý plavecký bazén, dětské

Více

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU V TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU OBSAH SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LÉTĚ Koupaliště. 3 Areál autocamping Rozkoš Česká Skalice.... 4 Bobová dráha Mladé Buky... 5 Lanový park Janské lázně..... 6 Jízdárna Proruby

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

Seznam sportovišť Uherské Hradiště

Seznam sportovišť Uherské Hradiště Seznam sportovišť Uherské Hradiště Venkovní stadiony a sportoviště Městský sportovní areál atletický stadion, antukové a beach volejbalové kurty, víceúčelová hřiště s umělým povrchem (házená, basketbal,

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky LS ak. rok 2013/14 Určeno pro studenty 1. a 2. ročníků bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů. Zápis jednotlivých pohybových

Více

Firemní označení, reklamní a informační zařízení v památkově chráněném území hlavního města Prahy

Firemní označení, reklamní a informační zařízení v památkově chráněném území hlavního města Prahy Firemní označení, reklamní a informační zařízení v památkově chráněném území hlavního města Prahy PŘÍRUČKA PAMÁTKOVÉ PÉČE MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor památkové péče (AKTUALIZACE 2016) MAGISTRÁT

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA LOKALITA: Praha, Náplavka Rašínovo nábřeží O PROJEKTU: Kayak Beach Bar je sportovní zóna a místo pro aktivní odpočinek a relaxaci na multifunkčním sportovním plovoucím zařízení

Více

Na sportovištích se na vás těší kolektiv zaměstnanců CESA VUT v Brně.

Na sportovištích se na vás těší kolektiv zaměstnanců CESA VUT v Brně. SPORT PRO ZAMĚSTNANCE VUT v Brně SPORTing 2009 2010 Vážení zaměstnanci, VUT v Brně jako moderní technická univerzita s dlouholetou tradicí vytváří pro svoje zaměstnance v rozsahu svých možností podmínky

Více

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU

KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0 0 0 25 RGB 204 204 205 KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU PANTONE 2728 CMYK 96 69 0 0 RGB 35 84 155 PANTONE COOL GRAY 9 CMYK 0 0 0 50 RGB 153 153 153 PANTONE COOL GRAY 4 CMYK 0

Více

v Praze a na Kokořínsku

v Praze a na Kokořínsku Na výletech s mobilem Agentura Koniklec představuje virtuální naučné stezky v Praze a na Kokořínsku Co jsou virtuální naučné stezky? Jedná se o nový moderní způsob značení přírodních, kulturních a turistických

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem.

Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty. křížkem. Dotazník týkající se pohybových aktivit obyvatel žijících v domovech pro osoby se zdravotním postižením pro klienty Informace pro vyplnění dotazníku: vhodná odpověď bude při řízeném rozhovoru označena

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2013/14 Určeno pro studenty 1. a 2. ročníků bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů. Zápis jednotlivých pohybových

Více

Rektorský sportovní den 2018

Rektorský sportovní den 2018 Rektorský sportovní den 2018 Středa 18. 4. 2018 Sportovní akce pro studenty i zaměstnance: Basketbal... 2 Intensive Dance... 2 Fotbal... 3 In-line... 4 Funkční kruhový trénink... 5 Turistická vycházka...

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023

Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023 Město Blansko Koncepce podpory sportu ve městě Blansko na léta 2016-2023 Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu města Blansko v oblasti sportu Obsah: I. Úvod II. Současný stav III. Cíle podpory

Více

Jezdectví. Praha sportovní

Jezdectví. Praha sportovní Jezdectví Praha sportovní Obsah Projekt čisté a zelené Prahy... 2 Vysvětlivky...3 1. Česká jezdecká federace oblast Praha...4 2. Jezdecký oddíl TJ Orion Praha...4 3. Občanské sdružení Stáj Preláta, jízdárna

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny Všechny tělocvičny jsou primárně určeny pro výuku TV a následně pro činnost sportovních kroužků UO. A) Tělocvična Chodská Je univerzální tělocvičnou s hledištěm,

Více

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ Hledáte-li ty pravé prostory pro sportovní soustředění svého týmu, zvolte hotel VEGA! Svou polohou a šíří služeb je ideálním místem pro pořádání tohoto typu akcí.. Hotel Vega disponuje

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2015/16 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

ZÁSILKA NA AUTO ZÁSILKA NA PICK-UP

ZÁSILKA NA AUTO ZÁSILKA NA PICK-UP C e n í k P R A H A a o k o l í BĚŽNÉ doručení c e n y j s o u u v e d e n y b e z D P H (vyzvednutí podle aktuální situace, doručení do 2-3 hodin od objednání, není garantováno) MALÁ ZÁSILKA AUTO PICK-UP

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL

středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL středisko: Městský stadion u Ploučnice - FOTBAL PLATNOST OD 1.7.2019 TRAVNATÁ PLOCHA - HŘIŠTĚ č. 1 travnatá plocha - trénink. jedn. 1,5 hod. (DOSPĚLÍ) 440,00 Kč 730,00 Kč travnatá plocha - trénink. Jedn.

Více

V ítejte na Čapím hnízdě

V ítejte na Čapím hnízdě V ítejte na Čapím hnízdě v r e s o rt u, k d e s e Va š e s n y s ta n o u s ku t eč n os t í Hotel Čapí hnízdo Stylové ubytování s kapacitou 3 dvoulůžkových pokojů Možnost propojení dvou sousedních pokojů

Více

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU Nabízíme kvalitní zázemí pro přípravu sportovců Vysoké Mýto je dobře dostupné jak vlakovou, tak autobusovou dopravou. Malé město nabízí velmi dobrý komfort

Více

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou VSTUPENKU ZDARMA ve stejné, nebo nižší ceně na vstup do areálu hotelového aquaparku. NABÍZÍME NÁVŠTĚVNÍKŮM CELOROČNÍ

Více

SPORT A RELAXACE V SEDLČANECH A OKOLÍ Haly a víceúčelová hřiště

SPORT A RELAXACE V SEDLČANECH A OKOLÍ Haly a víceúčelová hřiště Gymnázium a Střední odborná škola ekonomická Sedlčany Nádražní 70, 264 80 Sedlčany Střední odborné učiliště Sedlčany Petra Bezruče 364, 264 80 Sedlčany Víceúčelová tělocvična Celoročně dle domluvy Víceúčelová

Více

Úterý. 8:00-9:00 squash Čechovský Esquo Strahov. 9:00-10:00 squash Čechovský Esquo Strahov. 14:15-15:15 Fit Ball Body Vladyková A1 nebo A2

Úterý. 8:00-9:00 squash Čechovský Esquo Strahov. 9:00-10:00 squash Čechovský Esquo Strahov. 14:15-15:15 Fit Ball Body Vladyková A1 nebo A2 Pondělí 9:00-10:00 beach volejbal Horn Esquo Strahov 9:00-10:00 squash Žák Esquo Strahov 8:45-10:00 tenis Polášek tenisová hala 10:00-11.00 squash Žák Esquo Strahov 11:00-12:00 strečink a zdrav.tv Milerová

Více

čas specializace asistent místo kapacita poznámky

čas specializace asistent místo kapacita poznámky PONDĚLÍ 8:30-10:00 beach volejbal Horn Esquo Strahov 10 13:00-14:30 squash Žák Esquo Strahov 12 13:00-15:00 PAPP 3LF/VZ/1 - sportovní hry Čechovský hala A 25/2-18/3 13:00-15:00 PAPP 3LF/VZ/1 - fitness

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal,

Více

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Definice projektového záměru a jeho cíle: Vytvoření Areálu volnočasových aktivit Za mlýnem (dále jen Areál ) je navrhováno pro obecní

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

Pondělí. kapacita. pondělí 17:15-18:00 volné plavání Skálová bazén 0 pondělí 17:30-18:30 volejbal Čechovský hala B 20

Pondělí. kapacita. pondělí 17:15-18:00 volné plavání Skálová bazén 0 pondělí 17:30-18:30 volejbal Čechovský hala B 20 Pondělí pondělí 8:00-9:00 squash CR+cizinci Žák Esquo Strahov 8 pondělí 9:00-10:00 beach volejbal Horn Esquo Strahov 10 pondělí 9:00-10:00 squash Žák Esquo Strahov 8 pondělí 12:00-13:00 posilování Milerová

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE 2018-2023 Červen 2018 1 Obsah Úvod......3 1.Přehled současné sportovní vybavenosti....4 1.1. Sportovní areál Střelnice.........4 1.2.Plavecký bazén..........5 1.3. Městská

Více

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN Luxusní nemovitosti OLD TOWN GARDEN Praha 1 Křemencova 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk Maximální komfort V samotném srdci Prahy Výhled do zahrady Vysoký standard Historický dům Komorní projekt Moderní architektura

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Výsledky kvantitativního průzkumu 2009 1 Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Sociodemografické složení vzorku obyvatel přilehlých obcí.... 2 2.

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N

S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N 14. května 2014 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze www.utvs.cvut.cz Sportovní soutěže BADMINTON - soutěž jednotlivců

Více

Město Tábor. starosta města

Město Tábor. starosta města Město Tábor Ing Jiří Fišer, starosta města Město Tábor 35 tis. obyvatel příjmy 940 mio Kč výdaje 915 mio Kč saldo 25 mio Kč Historie: 1420 založení města husity. Spojení se jménem Jana Husa, duchovním

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Pondělí. pondělí 14:00-15:00 atletika CR+cizinci atletické hřiště Horn pondělí 14:15-15:00 aquaaerobik bazén Milerová

Pondělí. pondělí 14:00-15:00 atletika CR+cizinci atletické hřiště Horn pondělí 14:15-15:00 aquaaerobik bazén Milerová Pondělí pondělí 8:45-10:00 tenis tenisová hala koberec Polášek rušíme pondělí 9:00-10:00 squash Esquo Strahov Žák pondělí 10:00-11:00 beach volejbal Esquo Strahov Horn pondělí 10:00-11:00 squash Esquo

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ.

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ. ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ. 13:30 15:00 SQUASH STRAHOV PŘÍHODA 1:30 14:15 15:00 PLAVÁNÍ SC UK - BAZÉN SKÁLOVÁ 1:30 15:00

Více

Katalog OOH media Visual Agency Prague s.r.o.,

Katalog OOH media Visual Agency Prague s.r.o., Katalog OOH media Seznam reklamních zařízení Bigboardy ČÍSLO ROZMĚR (m) OSVĚTLENÍ MĚST. ČÁST KATASTR. ÚZEMÍ SMĚR ORIENTAČNÍ BOD 84 00 9,6 3,6 Ano 4 Krč z centra od metra Kačerov směr Krč 84 00 2 9,6 3,6

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE K ZAHÁJENÍ VÝUKY ZS ak. rok 2014/15 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE. Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz

15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE. Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz S P O R T O V N Í R E K T O R S K Ý D E N 15. května 2013 SPORTOVNÍ SOUTĚŽE A AKCE Pořadatel: Ústav tělesné výchovy a sportu ČVUT v Praze http://www.utvs.cvut.cz Sportovní soutěže BADMINTON - soutěž jednotlivců

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 11.12.2018 Mgr. Rudolf Salvetr OŠKCR - Mgr. Jiří Krejčí Předmět zprávy: Plán rozvoje sportu města Klatovy Odůvodnění:

Více

Trail running / Singltrek CENTRUM CHUCHELSKÝ HÁJ

Trail running / Singltrek CENTRUM CHUCHELSKÝ HÁJ CENTRUM CHUCHELSKÝ HÁJ 1. Záměr Trail running / Singltrek centrum v Chuchelském háji je určeno pro sportovce všech věkových kategorií se zaměřením na běh, cyklistiku a běh na lyžích. Cílem tohoto centra

Více

Kam za zábavou přímo v Hostivaři?

Kam za zábavou přímo v Hostivaři? Kam za zábavou přímo v Hostivaři? http://www.parkhostivar.cz/ Obchodní centrum Park Hostivař nejen centrálním obchodním střediskem v Hostivaři, co se nákupů týče, ale také příjemným místem aktivního odpočinku.

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2016/2017

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2016/2017 ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - ZIMNÍ SEMESTR 2016/2017 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ. 13:30 15:00 SQUASH STRAHOV PŘÍHODA 1:30 14:00 15:30 AEROBIK SC UK - A1 IŽOVSKÁ 1:30 14:15

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života zvýšíme výkon vašich zaměstnanců Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života BENEFITY pro Vaši společnost Základní rozpis naší nabídky. Pro komplexní nabídku kontaktujte našeho obchodního

Více

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - LETNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ.

ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - LETNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ. ROZVRH VÝUKY TĚLESNÁ VÝCHOVA - LETNÍ SEMESTR 2017/2018 PONDĚLÍ OD DO SPORT PROSTOR ASISTENT POZNÁMKY DÉLKA ROZ. 12:30 14:00 PAPP 3/VZ SC UK -CENTRÁLNÍ HALA A KAŠPAROVÁ 3.LF 1:30 VR 13:30 15:00 SQUASH STRAHOV

Více

Dotace - Sport a volný čas na Šestce I. - podpora jednorázových sportovních a volnočasových aktivit

Dotace - Sport a volný čas na Šestce I. - podpora jednorázových sportovních a volnočasových aktivit Dotace - Sport a volný čas na Šestce I. - podpora jednorázových sportovních a volnočasových aktivit 2016/021/1/053 2016/021/1/030 Zapsaný spolek Pražský jezdecký klub Gabrielka UNIE ARMÁDNÍCH SPORTOVNÍCH

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty HOTEL Hotel Buly Aréna Vám nabízí velmi příjemné ubytování v standartních pokojích. Hotel umožňuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

SPORTing. SPORT PRO ZAMĚSTNANCE VUT v Brně

SPORTing. SPORT PRO ZAMĚSTNANCE VUT v Brně SPORT PRO ZAMĚSTNANCE VUT v Brně SPORTing 2010 2011 Vážení zaměstnanci, VUT v Brně jako moderní technická univerzita s dlouholetou tradicí vytváří pro svoje zaměstnance v rozsahu svých možností podmínky

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ CENTRUM. www.jeremisport.cz. Jeremiášova 2581/2 Praha 5 - Stodůlky 155 00

MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ CENTRUM. www.jeremisport.cz. Jeremiášova 2581/2 Praha 5 - Stodůlky 155 00 MULTIFUNKČNÍ www.jeremisport.cz Jeremiášova 581/ Praha 5 - Stodůlky 155 00 SPORTOVNÍ CENTRUM SPORTOVNÍ CENTRUM JEREMI Víceúčelové sportovní zařízení Jeremi Sport otevíráme na podzim roku 014. Svým rozsahem

Více