Zpráva zadavatele dle 85 ZVZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva zadavatele dle 85 ZVZ"

Transkript

1 Zpráva zadavatele dle 85 ZVZ 17. prosince 2015

2 Zpráva zadavatele Zadavatel: Univerzita Karlova v Praze, Matematicko-fyzikální fakulta Ke Karlovu 2027/3, Praha 2 IČO: zastoupená prof. RNDr. Janem Kratochvílem, CSc., děkanem Název VZ: Záchrana rotundy Sv. Václava - stavební a restaurátorské práce 1 Identifikační údaje zadavatele, předmět veřejné zakázky a cenu sjednanou ve smlouvě 1.1 Identifikační údaje zadavatele Zadavatel Název: Univerzita Karlova v Praze, Matematickofyzikální fakulta Sídlo: Ke Karlovu 2027/3, Praha 2 Jednající: prof. RNDr. Jan Kratochvíl, CSc., děkan Vysoká škola IČ: IČO: DIČ: DIČ: CZ Kód právní formy: Vysoká škola ZÚJ Zadavatele: Praha 10 NUTS Zadavatele: CZ Praha Zadavatel z hlediska 2 odst. 2 písm. d) zákona č. 137/2006 Sb. zákona č. 137/2006 Sb:

3 1.2 Předmět veřejné zakázky 1.3 Slovní popis předmětu veřejné zakázky Účelem této veřejné zakázky malého rozsahu je úprava podmínek spolupráce mezi stranami této Smlouvy tak, aby při plněním této veřejné zakázky byly vytvořeny podmínky pro dosažení všech cílů realizace projektu: Záchrana Rotundy Sv. Václava na Malostranském náměstí v Praze, reg. č. EHP-CZ06-OV (dále již jen "Projekt"). Předmětem veřejné zakázky jsou stavební a restaurátorské práce nutné k záchraně rotundy Sv. Václava nalezené v budově Malostranské Náměstí. 2/25, Praha 1 - Malá Strana. Stavební pozemek se nachází v zastavěné části Městské části Praha 1, katastrální území Malá Strana. Stavba Záchrana Rotundy svátého Václava se nachází v historické budově bývalého Jezuitského profesního domu, nyní budovy MFF UK na Malostranském náměstí v Městské části Praha 1, katastrální území Malá Strana. Prostor Rotundy Sv. Václava stavby je vymezen stávajícími stěnami, podlahou a stropem místnosti historického nálezu nachází se ví. nadzemním podlaží přibližně ve středu severního křídla budovy. Místnost nálezu Rotundy svátého Václava má tvar obdélníkového půdorysu, ve kterém je uprostřed střed původního kamenného zdiva rotundy kruhového půdorysu. Delší strana obdélníku je směřována na sever. Vchod do prostoru Rotundy z chodby v 1.NP je na jižní straně místnosti, vchod je volně přístupný z chodby budovy MMF UK. Vstupní část za dveřmi je provizorně zakryta dřevěnou konstrukcí, která neumožňuje vstup do zbylé části místnosti. Toto provizorium bude nahrazeno kamennou deskou v úrovni pískovcového schodu z chodby. Dále bude pomocí tří stupňů 260/177 a jednoho stupně 177/550 mm s kamennými nástupnicemi zpřístupněna pochozí expoziční lávka, která ve směru jih -sever překlenuje celou rotundu. Poslední stupeň bude tvořit plochu pro osazení jednotky VZT, vlevo od lávky. Jižní, nástupní část lávky je ve sklonu 16, severní část je vodorovná. Lávka je 1040 mm široká a 9515 mm dlouhá na jejím konci je rozšíření na šířku 1200 mm a délku 2600 mm, pro lepší rozhled po expozici. Nová zděná konstrukce z cihelného zdiva, uprostřed kruhového půdorysu ro-

4 tundy ve směru východ západ je již částečně vystavěna a chybí jen ztužující věnec výšky osazení repliky románské dlažby. Tato zeď má dva aspekty - je místem pro ukotvení ocelové lávku a dále zpevní horní úroveň hliněné podlahy v kruhovém půdorysu rotundy. Kamenné zdivo krypty i barokní zdivo bude očištěno a po obou stranách vstupu budou zakryty přívody a průchody inženýrských sítí. Na východní části zdi je vidět plochu příčky z bílých tvárnic (viz fotodokumentace v restaurátorském záměru str. 105). Tato zeď bude zakryta předstěnou z cihelného zdiva a omítnuta pod dohledem restaurátorů. Severní stěna bude kompletně očištěna, poté omítnuta a po dohodě o barevnosti. Tato plocha je určena pro instalaci prosvětlené grafiky. Osvětlení prostory je koncipováno jako nepřímé. Většina svítidel bude instalována v lávce nebo pod ní a část na ocelových osvětlovacích sloupcích o 100 mm a výšky 800 až 1200 mm (výška bude upřesněna osvětlovací zkouškou). Bodové osvětlení bude osvětlovat nášlapnou vrstvu lávky. Akcentová svítidla (reflektory) budou osvětlovat celou podlahu místnosti a zdůrazňovat historicky cenné nálezy, instalace těchto světel bude pod nosnou konstrukcí lávky a na osvětlovací sloupky. Součástí stavby jsou i restaurátorské práce zahrnující následující části: 1. Restaurování románského zdiva 2. Adjustáž ostatních zdí 3. Restaurování románských dlaždic 4. Konzervace archeologických situací 5. Výroba a osazení replik dlažby 6. Osazení exponátů, prosvětlené grafiky a fotoprofilu 7. Výmalby a barevné retuše 8. Restaurátorská dokumentace Bližší specifikace veřejné zakázky je obsažena pro obě části v projektové dokumentaci Ing. Radka Budky - Projektová a inženýrská kancelář, 05/2015, která je přílohou č. 1 této ZD.

5 Ve vztahu k části B veřejné zakázky zadavatel zvláště upozorňuje na Realizační a restaurátorský záměr, který obsahuje požadavky na tuto část veřejné zakázky. 1.4 Rozdělení veřejné zakázky na části Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části: 1. část A - stavební část - vymezená ve výkazu výměr jako díly 1-7 a část B - restaurátorskou část - vymezená ve výkazu výměr jako díl 8 a 10 Díl č. 9 není předmětem této veřejné zakázky. Dodavatel může podat nabídku na jakoukoliv část zakázky samostatně nebo na obě části současně. 1.5 Klasifikace předmětu veřejné zakázky Hlavní klasifikace Zadavatel v souladu s ustanovením 47 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, uvádí klasifikaci zboží dle Common Procurement Vocabulary stanovené nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 2195/2002,ve znění nařízení NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 213/2008 ze dne 28. listopadu Kód hlavního předmětu veřejné zakázky je "Rekonstrukce budov". Předmět této veřejné zakázky na dodávky dle ustanovení 89 zákona č.137/2006 Sb., je možno dále členit zejména na tyto oblasti kategorizované dle CPV:

6 Číselný kód Slovní popis předmětu Výstavba historických památek a památníků Ochrana historických památek a budov Stavební úpravy uměleckých a kulturních budov Speciální řemeslné stavební práce kromě střešních prací Stavební úpravy univerzitních objektů Umělecká díla Umělecké služby Historicky nebo architektonicky mimořádně zajímavé budovy Osvětlovací systémy Práce spojené s ochranou povrchu Instalace a montáž větrání a klimatizace Instalace a montáž zobrazovacích zařízení Audiovizuální přístroje Audiovizuální materiály Elektrické rozvodné a řídící zařízení Různé počítačové vybavení 1.6 Místo plnění veřejné zakázky Veřejná zakázka bude plněna v: Obec Praha Část obce Malá Strana ZÚJ NUTS CZ0100 Místo Malostranské náměstí 25

7 1.7 Předpokládaný časový rámec veřejné zakázky Vzhledem k podmínkám pro poskytnutí dotace pak musí být plnění veřejné zakázky provedeno nejpozději do: , a to včetně provedení celkové fakturace. 1.8 Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Předpokládaná hodnota celé veřejné zakázky v rozsahu zpracované projektové dokumentace a technické specifikace je určena na základě rozpočtu na celkovou částku: ,- Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota části A je Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota části B je Kč bez DPH. 1.9 Technická specifikace K zadání veřejné zakázky je zpracována projektová dokumentace a technická specifikace, jež tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace. Pokud je v zadávací dokumentaci, technických podmínkách obsažen požadavek nebo odkaz na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, pokud by to vedlo ke zvýhodnění nebo vyloučení určitých dodavatelů nebo určitých výrobků, má se za to, že zadavatel tak učinil z důvodů srozumitelnosti a přesnosti popisu, a zadavatel umožňuje pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. Zadavatel má možnost požádat dodavatele, aby prokázal a doložil, že jím navrhované jiné řešení je kvalitativně a technicky obdobné Závazné indikátory Pro stavebně-restaurátorskou část jsou poskytovatelem dotace stanoveny tyto indikátory (v závorce je cílová hodnota, které musí být v projektu dosaženo):

8 Zachráněné historické zdivo (108 m2) Lávka přes historický terén rotundy (1 ks) Zachráněná historická románská dlažba (4 m2) Rekonstruovaná dlažba - replika v historickém provedení (290 ks) Zapojení studentů oboru restaurování kulturních památek do restaurování (min 3 osoby) Datum zveřejnění oznámení o zahájení výběrového řízení, konečné datum předkládání nabídek Datum odeslání výzvy k podání nabídky: Konečné datum předkládání nabídek: v 09:00 hodin 1 Formou odborné školní praxe při restaurování rotundy, předpokládaný minimální počet studentů v rámci školní praxe zapojených do realizace restaurátorských prací: 3-5 studentů. Předpokládá se participace studentů na odborných pracích, především v oboru restaurování, přímo při realizaci projektových restaurátorských a stavebních prací. Cílem bude implementace poznatků do praxe, praktické poznatky z restaurování in-situ, rozvoj mezioborové spolupráce (s archeology, konzervátory a technology apod.), praktické osvojení zásad památkové péče a další. Ověření plnění bude prováděno: a) Prostřednictvím zápisu z kontrolních dnů (případně zápisu ve stavebním deníku) o zapojení studentů do provádění restaurátorských prací pod dohledem a vedením restaurátora s příslušným oprávněním, licencí MK ČR; b) O organizaci přednášky studentům restaurátorského oboru bude proveden zápis, který bude součástí projektové dokumentace o realizaci. c) V rámci projektového monitoringu bude sledován a reportován počet a způsob zapojení jednotlivých studentů.

9 1.12 Seznam dodavatelů, kteří si vyžádali zadávací dokumentaci, seznam obdržených nabídek a seznam uchazečů vyzvaných k doplnění nabídky Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění byla poskytnuta: GEMA ART GROUP a.s. Haštalská 760/27, , Praha 1 AKANT ART, v. o. s. Celniční 238, , Praha 9 Hloubětín ARCHATT, s.r.o. Vídeňská 11/127, , Brno Přízřenice Vojtěch Adamec, Ak. soch. Hyacintová 2819/6, , Praha 10 BEKR ART, a.s. Jeseniova 1564/67, , Praha 3 Žižkov Zadávací dokumentace byla přístupna neomezeným dálkovým přístupem a zadavateli je známo její získání subjektem: PP - servis Plzeň s.r.o. U Velkého rybníka 688/35, Plzeň 1.13 Cena sjednaná ve smlouvě Ceny sjednané pro jednotlivé části: část A , Kč bez DPH část B , Kč bez DPH 2 Zvolený druh zadávacího řízení Nejvýhodnější nabídka na provedení veřejné zakázky byla vybrána v řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu.

10 3 Identifikační údaje vybraného uchazeče, popřípadě uchazečů, je-li smlouva uzavírána s více osobami na straně uchazeče, odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky a uvedení, jaká část veřejné zakázky má být plněna prostřednictvím subdodavatele Zadavatel na základě hodnocení provedeného hodnotící komisí vybral jako nejvhodnější nabídku části A nabídku uchazeče: Nabídka č. 3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost Zadavatel na základě hodnocení provedeného hodnotící komisí vybral jako nejvhodnější nabídku části B nabídku uchazeče: Nabídka č. 3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost Komise provedla hodnocení způsobem uvedeným v zadávací dokumentaci. Souhrnná tabulka hodnocení nabídek s celkovým bodovým hodnocením je přílohou protokolu o jednání komise.

11 V části A byly hodnoceny následující nabídky: Nabídka č. 1 Obchodní firma: AKANT ART, v.o.s. Sídlo: Praha 9-Hloubětín, Celniční 238, PSČ Identifikační číslo: Veřejná obchodní společnost Nabídka č. 3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost Hodnocené nabídky v části A obsahovaly následující hodnoty nabídkové ceny: Nabídka č. 1: nabídková cena bez DPH DPH z nabídkové ceny nabídková cena s DPH Nabídka č. 3: nabídková cena bez DPH DPH z nabídkové ceny nabídková cena s DPH , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Nabídky v části A obsahovaly následující hodnoty záruky: Nabídka č. 1: délka záruky v měsících 60 Nabídka č. 3: délka záruky v měsících 60 Hodnocení veřejné zakázky na část A v kriteriu: kvalita návrhu organizačního zajištění realizace veřejné zakázky bylo bylo provedeno dle pravidel uvedených v zadávací dokumentaci a se zohledněním aspektů tam uvedených, s využitím bodovací metody.

12 Konečné pořadí nabídek a získaný počet bodů v části A je následující: Nabídka č.3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost Počet bodů 500 Nabídka č.1 Obchodní firma: AKANT ART, v.o.s. Sídlo: Praha 9-Hloubětín, Celniční 238, PSČ Identifikační číslo: Veřejná obchodní společnost Počet bodů 451,325 Nejvýhodnější nabídka tak byla ve všech kriteriích výhodnější než druhá hodnocená nabídka. Zadavatel po seznámení s průběhem činnosti komise se ztotožnil se závěrem komise a rozhodl o zadání veřejné zakázky jak uvedeno výše. Seznam subdodavatelů podílejících se na zakázce v části A: Jiří Kůrka IČ , konstrukce zámečnické 100 %, KYBERTEC, s.r.o. IČ , VZT/KLIMA a MaR 100 %. V části B byly hodnoceny následující nabídky: Nabídka č. 1 Obchodní firma: AKANT ART, v.o.s. Sídlo: Praha 9-Hloubětín, Celniční 238, PSČ Identifikační číslo: Veřejná obchodní společnost Nabídka č. 3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost

13 Hodnocené nabídky v části B obsahovaly následující hodnoty nabídkové ceny: Nabídka č. 1: nabídková cena bez DPH DPH z nabídkové ceny nabídková cena s DPH Nabídka č. 3: nabídková cena bez DPH DPH z nabídkové ceny nabídková cena s DPH , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč , Kč Hodnocení veřejné zakázky na část B v kriteriích: Úroveň návrhu technologického postupu restaurování a návrhu následné péče, Organizace, kvalifikace a zkušenosti osob zapojených do realizace veřejné zakázky bylo provedeno dle pravidel uvedených v zadávací dokumentaci a se zohledněním aspektů tam uvedených, s využitím bodovací metody. Celkově byly nabídky na srovnatelné úrovni a co do hodnocených aspektů se nejednalo o dramatické rozdíly, přesto však jako výhodnější z hlediska stanovených hodnotících kriterií byla jednoznačně vyhodnocena nabídka uchazeče č. 3, byť s nevelkým bodovým rozdílem. Konečné pořadí nabídek a získaný počet bodů je následující: Nabídka č.3 Obchodní firma: GEMA ART GROUP a.s. Sídlo: Praha 1, Haštalská 760/27, PSČ Identifikační číslo: Akciová společnost Počet bodů 500 Nabídka č.1 Obchodní firma: AKANT ART, v.o.s. Sídlo: Praha 9-Hloubětín, Celniční 238, PSČ Identifikační číslo: Veřejná obchodní společnost Počet bodů 449,575

14 Nejvýhodnější nabídka tak byla ve všech kriteriích výhodnější než druhá hodnocená nabídka. Zadavatel po seznámení s průběhem činnosti komise se ztotožnil se závěrem komise a rozhodl o zadání veřejné zakázky jak uvedeno výše. Seznam subdodavatelů podílejících se na zakázce v části B: ART ARCUS s.r.o. IČ , restaurátorské práce 10 %, Tomáš Rafl ak. mal. licence MKČR 10434/90-PP, restaurátorské práce 30 %, Kateřina Vraná licence MKČR 10440/92, restaurátorské práce 10 %. 4 Identifikační údaje zájemců či uchazečů, jež byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení a odůvodnění jejich vyloučení, popřípadě identifikační údaje zájemců, jež nebyli vyzváni k podání nabídky, k jednání či k účasti v soutěžním dialogu, a odůvodnění této skutečnosti Ze zadávacího řízení u části B byla vyřazena nabídka č. 2: Nabídka č.2 Obchodní firma: Vojtěch Adamec, Ak. soch. Sídlo: Praha 10, Hyacintová 2819/6, PSČ Identifikační číslo: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku a to pro nesplnění kvalifikace, neboť v rámci technických kvalifikačních předpokladů nedoložil doklady o tom, že se plnění veřejné zakázky bude účastnit realizační tým alespoň 4 osob.

15 4.1 Skutečnosti odůvodňující vyloučení Nabídka č. 2 kvalifikaci nesplnila, když uchazeč neprokázal splnění technických kvalifikačních předpokladů, když nepředložil doklady o tom, že se plnění veřejné zakázky bude účastnit realizační tým alespoň 4 osob. Zadavatel v ZD ustanovení odst. 1 písm b) zadávací dokumentace požadoval, aby se realizační tým skládal požadoval ze 4 osob, uchazeč však v nabídce předložil doklady pouze ke 3 osobám (Vojtěch Adamec, ak. soch.; Vít Mudruňka, Ph. D., akad. soch. a rest.; Kateřina Vraná). Proto byl zadavatelem písemně vyzván k doplnění dokladů prokazujícím skutečnost, že se plnění veřejné zakázky bude účastnit tým 4 osob. Uchazeč na výzvu reagoval, ovšem tak, že uvedl, on sám je dostatečně kvalifikován jak k vedení týmu, tak k restaurování nepolychromovaných sochařských uměleckých děl z kamene a sloučí tedy tyto funkce ve své osobě. Dále uvedl, že realizace se budou účastnit tři až pět studentů, celkem tedy realizační tým z minimálně 6 osob. K tomu je nutno uvést, že je zjevné, že uchazeč zaměnil požadavek na minimální počet osob v týmu s požadavkem na odbornou způsobilost (vzdělání a zkušenosti) členů týmu. Vysvětlení ve formě účasti studentů nelze akceptovat, neboť zapojení studentů je požadavek zadavatele a jedná se o jednu ze smluvních povinností uchazeče, nikoliv o požadavek na složení realizačního týmu a tedy kvalifikační předpoklad. Navíc uchazeč neuvedl žádné konkrétní osoby a nepředložil k nim doklady ve smyslu požadavků uvedených v zadávací dokumentaci (životopis, doklady o vzdělání, prokázání vztahu k osobě podávající nabídku). Jednoznačně tedy nelze mít technický kvalifikační předpoklad za splněný, zadavatel proto uchazeče vyloučil.

16 5 Odůvodnění vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu, došlo-li k takovému vyloučení K takovému vyloučení nedošlo. 6 Důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním či jednacího řízení bez uveřejnění, byla-li taková možnost využita Nebylo použito žádné z uvedených forem řízení. Jedná se o zakázku malého rozsahu. 7 Důvod zrušení zadávacího řízení, bylo-li zadávací řízení zrušeno Ke zrušení zadávacího řízení nedošlo. 8 V případě veřejné zakázky v oblasti obrany nebo bezpečnosti odůvodnění 1. překročení celkové doby trvání podle 23 odst. 5 písm. b), došlo-li k překročení této doby, 2. nedodržení lhůty podle 23 odst. 7 písm. b) bodu 5, došlo-li k jejímu nedodržení, 3. uzavření rámcové smlouvy na dobu delší než 7 let, byla-li taková smlouva uzavřena.

17 Nejedná se o zakázku v oblasti obrany nebo bezpečnosti. V Praze 17. prosince 2015 Mgr. Michal Trkal, advokát

2.3 Zadávací dokumentace Místo, den a hodinu konání prvního jednání... 8

2.3 Zadávací dokumentace Místo, den a hodinu konání prvního jednání... 8 Dodatečné stavební práce Výměna oken a zateplení fasády objektů C a D Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění Obec Čerčany Václavská 36, 25722 Čerčany 24. srpna 2016 Obsah I Výzva k jednání v

Více

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ:

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Přílucká 213, 760 01 Zlín, Česká republika

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje Přílucká 213, 760 01 Zlín, Česká republika Písemná zpráva zadavatele v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále též zákon ) Název zadavatele: Česká republika Hasičský záchranný sbor Zlínského

Více

část 5 sportovní vybavení

část 5 sportovní vybavení DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele Rekvalifikace Středočeský kraj II Část veřejné zakázky: 41 Rozšíření řidičských oprávnění, profesní průkaz - Rakovník Zadavatel: Česká republika Úřad práce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

ZŠ CIHELNÍ V 21. STOLETÍ

ZŠ CIHELNÍ V 21. STOLETÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ), ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM:

Více

Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě CZT v Jesenici

Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě CZT v Jesenici ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 zastoupené: starostou města, panem Ing. Janem Polákem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VČ. TEXTOVÉ ČÁSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SINI-927/2017 Zadavatel: Obec Široká Niva se sídlem 792 01 Široká Niva 79 zastoupená starostkou obce Alenou Mátéovou

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE sídlo: Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice zastoupený: Bc. Janem Polákem starostou města IČ: 00243825 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ JESENICE PÍSEMNÁ ZPRÁVA

Více

Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825.

Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825. Zadavatel: MĚSTO JESENICE Statutární zástupce: starosta města, pan Ing. Jan Polák Sídlo: Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 Veřejná zakázka: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU ZŠ JESENICE

Více

Snížení emisí modernizací tavícího procesu

Snížení emisí modernizací tavícího procesu PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: PROMET FOUNDRY a.s., právní forma: akciová společnost, sídlo: Václavská 2027/11, 709 00 Ostrava, Mariánské Hory, IČ:

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Město Pacov Sídlo: náměstí Svobody

Více

Písemná zpráva zadavatele Strana 1/4

Písemná zpráva zadavatele Strana 1/4 ZADAVATEL: OBEC HLÁSNÁ TŘEBÁŇ Karlštejnská 150, 267 18 Hlásná Třebaň IČ: 00233234 Jednající: Ing. Vnislav Konvalinka starosta obce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: VÝSTAVBA MŠ V HLÁSNÉ TŘEBÁNI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Národní zemědělské muzeum, s.p.o. Sídlo: Právní forma: IČO: Osoby oprávněné jednat jménem zadavatele:

Národní zemědělské muzeum, s.p.o. Sídlo: Právní forma: IČO: Osoby oprávněné jednat jménem zadavatele: V Praze dne 22. 8. 2016 Věc: Výzva k podání nabídky v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Realizace stavebních úprav a nástavby Obnova budovy Národního zemědělského muzea,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Název veřejné zakázky: Stavební úpravy objektu Základní a mateřské školy Úsobrno.

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Název veřejné zakázky: Stavební úpravy objektu Základní a mateřské školy Úsobrno. PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Tato zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a je dle

Více

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce

Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, Krásná Hora nad Vltavou IČ: Jiří Veselý - starosta obce Zadavatel: OBEC KLUČENICE Klučenice 16, 262 56 Krásná Hora nad Vltavou IČ: 00242420 Jednající: Jiří Veselý - starosta obce Veřejná zakázka: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ŠKOLNÍ JÍDELNY A TĚLOCVIČNY V

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Nákup školících služeb pro ICT zadávaná v otevřeném řízení dle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výměna

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

Zpráva zadavatele o zadání veřejné zakázky

Zpráva zadavatele o zadání veřejné zakázky Statutární město Brno, MČ Brno Královo Pole Palackého tř. 59, 612 93 Brno Veřejná zakázka Generální oprava podzemních garáží Botanická 67, Brno Zpráva zadavatele o zadání veřejné zakázky v zadávacím řízení

Více

ZÁKLADNÍ POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK. Pavel Herman Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

ZÁKLADNÍ POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK. Pavel Herman Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ZÁKLADNÍ POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Pavel Herman Úřad pro ochranu hospodářské soutěže http://www.compet.cz 1 Veřejná zakázka - 7 zadavatel úplatná smlouva na: dodávky služby stavební práce

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO PODĚBRADY se sídlem: Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady IČ: 00239640 Zastoupený: Ing. Ladislavem Langrem, starostou města VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PENTAGONU

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 zastoupené: starostou města, panem Ing. Janem Polákem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY KD JESENICE PÍSEMNÁ

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Nový závod BBH Tsuchiya České Budějovice - instalace dopalovací jednotky

Nový závod BBH Tsuchiya České Budějovice - instalace dopalovací jednotky PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka Nový závod BBH Tsuchiya České Budějovice - instalace dopalovací jednotky 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: BBH Tsuchiya s.r.o. : IČ: 472 17 332 Sídlo:

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava se sídlem: Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava IČ: 00845451 Veřejná zakázka: Inteligentní zastávky veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení podle ust. 27

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ) Tachov,

Více

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor

*MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor *MVCRX01XDO46* MVCRX01XDO46 prvotní identifikátor Česká republika Ministerstvo vnitra Nad Štolou 963/3 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 Zastoupená: Mgr. Terezou Horčičkovou, ředitelkou kanceláře náměstka ministra

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 1

Písemná zpráva zadavatele pro část 1 Písemná zpráva zadavatele pro část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE PRO ČÁST 1 (dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) 1. Identifikační údaje

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele Rekvalifikace Středočeský kraj Část veřejné zakázky: 39 Rozšíření řidičských oprávnění, profesní průkaz Praha Zadavatel: Česká republika Úřad práce ČR Adresa

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

část 6 postele + příslušenství

část 6 postele + příslušenství DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2

ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2 ČR - STÁTNÍ ENERGETICKÁ INSPEKCE Ústřední inspektorát Gorazdova 24, 120 00 Praha 2 Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení a zadávací dokumentace pro

Více

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS.

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS. OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název projektu: Registrační

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ ) Veřejná zakázka Obnova Goethovy vyhlídky v Karlových Varech 1. Označení zadavatele, předmět veřejné

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele. Název veřejné zakázky:

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. A. Identifikační údaje zadavatele. Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách A. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Národní zemědělské muzeum, s.p.o. Sídlo: Kostelní 44, 170 00 Praha 7 IČO:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ:

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ:

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) 1. Identifikační údaje o zadavateli Název / obchodní firma zadavatele Česká

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ:

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Laboratorní a měřicí technika (II.) 018-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřicí techniku (II.) Zadavatel:

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Vyškov Název veřejné zakázky: Polní cesta P 29 v k.ú. Kučerov Sídlem: Palánek 1, 682 01 Vyškov Sp.zn.: 2VZ31694/2012-130763 Zastoupený:

Více

Provozní centrum pro studenty zhotovitel stavby

Provozní centrum pro studenty zhotovitel stavby Písemná zpráva zadavatele zpracovaná podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, Praha 3, IČ: , DIČ: CZ PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) město

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: statutární město Karviná Sídlem: ul. Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná-Fryštát Zastoupený: Tomáš Hanzel, primátor města IČ: 00297534 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VYBAVENÍ UČEBEN ZÁKLADNÍCH

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) 1. Identifikace veřejné zakázky a zadavatele Zadavatel: Název veřejné

Více

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Oprava střechy a fasády Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Hradec Králové, Komenského 234

Oprava střechy a fasády Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Hradec Králové, Komenského 234 ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Evidenční číslo zakázky: 510026 Oprava střechy a fasády Vyšší odborné školy zdravotnické

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) 009-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.) Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Tiskárny, kopírky, multifunkce II. - 001-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce (II.) Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní zemědělská a potravinářská inspekce IČO: 75014149 Sídlo/místo podnikání:

Více

V Praze dne 27. května 2014

V Praze dne 27. května 2014 V Praze dne 27. května 2014 Věc: Výzva k podání nabídky v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem: Revitalizace parku Kampa a rekonstrukce Werichovy vily Vážení, jménem veřejného

Více

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce Zajištění úklidových služeb pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno I. a pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno IV č. spisu 23/2015 č. j.

Více

Pavilon aviární medicíny zhotovitel stavby

Pavilon aviární medicíny zhotovitel stavby Písemná zpráva zadavatele zpracovaná podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě Matice slezská, místní odbor v Dolní Lomné Dolní Lomná 260 739 91 Dolní Lomná Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Muzeum folklóru a řemesel v Dolní Lomné II Vážení, v souladu

Více

zjednodušené podlimitní řízení na služby

zjednodušené podlimitní řízení na služby Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: /DIČ: Název veřejné zakázky: Město Lovosice Školní 407/2, 410 30 Lovosice Ing. Milanem Dianem, Ph.D., starosta 002 63 991/není plátce DPH Sanace havarijního stavu zabezpečení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky

Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky Rozšíření datové struktury pro přenos dat z profilů zadavatele pro potřeby IS VZ v návaznosti na stávající obsah vyhlášky Rozsah základních informací o veřejné zakázce na profilu zadavatele: 1. identifikátor

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ:

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ IČ: ,

Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ IČ: , Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ 182 09 IČ: 67985891, Zastoupená: RNDr. Josefem Stemberkem CSc., ředitelem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: DODÁVKA

Více

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Zdravotnické zařízení akreditované Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Zdravotnické zařízení akreditované Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce RECAMO: Průtokový cytometr se sorterem a stolní průtokový cytometr podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY k veřejné zakázce Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu Obsah čl. 1. Informace o zadavateli čl. 2. Úvodní informace čl. 3. Předmět veřejné zakázky čl. 4. Podmínky a požadavky

Více

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r.

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 29.9.2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: "Nákup a pokládka podlahové krytiny v uvolněných

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D.,

Více

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Katovicích, dne 6. února

Více

Jezeřany Maršovice - kanalizace

Jezeřany Maršovice - kanalizace Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle ustanovení 6, 16 a 18 odstavec (3) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) s

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Integrovaný operační program Registrační číslo projektu CZ.1.06/2.1.00/22.09617 Název projektu: Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC městyse Lysice Název

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 85 zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) I. Informace o zadavateli: Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: Římskokatolická

Více

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou

Víceměřice 32, Nezamyslice u Prostějova IČ: Mgr. Bc. Marcelou Burovou, ředitelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava sociálního zázemí v ordinaci, oprava sociálního zázemí u společenské místnosti a skladovacího prostoru, oprava zastřešení přístavby hl. budovy a oprava žehlírny-prádelna,

Více

Pořízení techniky na snížení prašnosti

Pořízení techniky na snížení prašnosti PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust.

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ ZADAVATEL: Městys Koloveč U Staré fary 142, 345 43 Koloveč IČ: 00253481 DIČ: CZ00253481 Statutární zástupce: Ing. Václav Pergl starosta městyse VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI ZŠ KOLOVEČ

Více

Sběrný dvůr v obci Bílá Třemešná

Sběrný dvůr v obci Bílá Třemešná PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Bílá Třemešná se sídlem: Bílá Třemešná 315, 544 72 Bílá Třemešná IČ: 00277673 DIČ: CZ00277673 (není plátcem DPH) jejímž

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení + PC) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část B (dodávka 2 ks multifunkčních zařízení

Více