Kouzelný. domov. Obsah :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kouzelný. domov. Obsah :"

Transkript

1 Kouzelný domov Obsah : 1) Titulní stránka 2) O nás 3) Obsah 4-7) Kouzelný internet 8-13) Kabelová 14-17) Kouzelná 18) Kouzelné komplety 19) Televize ZAK 20-21) Kouzelná domácnost 22) Síťové úložiště 23) Pro firmy 24) Kouzelné nabídky 3. Kouzelný domov Obsah : 1) Titulní stránka 2) O nás 3) Obsah 4-7) Kouzelný internet 8-13) Kabelová 14-17) Kouzelná 18) Kouzelné komplety 19) Televize ZAK 20-21) Kouzelná domácnost 22) Síťové úložiště 23) Pro firmy 24) Kouzelné nabídky 3.

2 Kouzelný Kouzlo je v tom nabízet ty nejlepší služby Kouzlo servisu 365 dní v roce ne jen servisní linka Kouzlo vše vyřizovat s lidmi ne automaty internet V čem je dnes kouzlo kvalitního internetu? Myslíte, že je to honba za co nejvyššími rychlostmi? Na optické síti v Plzni umíme až 10Gbit/s i pro nejnáročnější zákazníky. My se domníváme, že nejdůležitější je rychlost a kvalita servisu. K čemu je mi super rychlý internet, když mi v případě výpadku není schopen nikdo rychle pomoci!? Na servis musím čekat celý víkend někdy i několik dnů? Na co je mi chytrý internet, když se v případě poruchy se mnou baví telefonní automat, který mi stejně nepomůže? Kouzlo našeho internetu spočívá nejen v možnosti kvalitního a rychlého připojení, ale především v jedinečném servisu. Kompletní servis poskytujeme po celý rok včetně víkendů a svátků. Na servisní lince s Vámi vždy mluví konkrétní člověk, který s Vámi ihned případný problém řeší. Podle nás je nejdůležitější rychlost servisního zásahu nikoli to, jestli stáhnu film za 15 či 20 sekund. Náš kouzelný internet s kompletním servisem Vám připojíme na Váš nový tablet i o Vánocích. Naše servisní linka funguje prostě pořád. 4. Kouzelný Kouzlo je v tom nabízet ty nejlepší služby Kouzlo servisu 365 dní v roce ne jen servisní linka Kouzlo vše vyřizovat s lidmi ne automaty internet V čem je dnes kouzlo kvalitního internetu? Myslíte, že je to honba za co nejvyššími rychlostmi? Na optické síti v Plzni umíme až 10Gbit/s i pro nejnáročnější zákazníky. My se domníváme, že nejdůležitější je rychlost a kvalita servisu. K čemu je mi super rychlý internet, když mi v případě výpadku není schopen nikdo rychle pomoci!? Na servis musím čekat celý víkend někdy i několik dnů? Na co je mi chytrý internet, když se v případě poruchy se mnou baví telefonní automat, který mi stejně nepomůže? Kouzlo našeho internetu spočívá nejen v možnosti kvalitního a rychlého připojení, ale především v jedinečném servisu. Kompletní servis poskytujeme po celý rok včetně víkendů a svátků. Na servisní lince s Vámi vždy mluví konkrétní člověk, který s Vámi ihned případný problém řeší. Podle nás je nejdůležitější rychlost servisního zásahu nikoli to, jestli stáhnu film za 15 či 20 sekund. Náš kouzelný internet s kompletním servisem Vám připojíme na Váš nový tablet i o Vánocích. Naše servisní linka funguje prostě pořád. 4.

3

4 Kouzelný internet Nebuď jako malé štěně. Česká síť net až k tvé boudě. Nebo dokonce až k tobě přivalí a do obojku wifi naladí. Už zase mi v boudě nejde wifi. Obojek nehlásí blechy! 6. Ano i Vašemu psovi nastavíme na wifi jeho hifi obojek a to třeba hned dnes!!! Kouzelný internet Nebuď jako malé štěně. Česká síť net až k tvé boudě. Nebo dokonce až k tobě přivalí a do obojku wifi naladí. Už zase mi v boudě nejde wifi. Obojek nehlásí blechy! 6. Ano i Vašemu psovi nastavíme na wifi jeho hifi obojek a to třeba hned dnes!!!

5 rychlost připojení: (Mbbs): rychlost připojení: (Mbbs): rychlost připojení: (Mbbs): 1000/ / / ,- 999,- 599,- aktivace služeb instalace služeb Gigabit WIFI router 1Kč Nejrychlejší internetové připojení nejen v Plzni, ale patři k nejrychlešímu na celém světě. aktivace služeb instalace služeb WIFI router 1Kč Ideální a nejvýhodnější internetové připojení pro běžné uživatele. Špičková kvalita za velmi výhodnou cenu aktivace služeb instalace služeb WIFI router 1Kč Velmi rychlé internetové připojení vhodné i pro nejnáročnější aplikace. S tímto připojením již nebudete mít problém odesílat velké soubory Wifi router za 1 Kč obdržíte při uzavření smlouvy na 24 měsíců. 7. Vypovíme za Vás smlouvu u stávajícího poskytovatele právně správně. rychlost připojení: (Mbbs): rychlost připojení: (Mbbs): rychlost připojení: (Mbbs): 1000/ / / ,- 999,- 599,- aktivace služeb instalace služeb Gigabit WIFI router 1Kč Nejrychlejší internetové připojení nejen v Plzni, ale patři k nejrychlešímu na celém světě. aktivace služeb instalace služeb WIFI router 1Kč Ideální a nejvýhodnější internetové připojení pro běžné uživatele. Špičková kvalita za velmi výhodnou cenu aktivace služeb instalace služeb WIFI router 1Kč Velmi rychlé internetové připojení vhodné i pro nejnáročnější aplikace. S tímto připojením již nebudete mít problém odesílat velké soubory Wifi router za 1 Kč obdržíte při uzavření smlouvy na 24 měsíců. 7. Vypovíme za Vás smlouvu u stávajícího poskytovatele právně správně.

6 Kabelová Kabelová - všude a pro všechny Kabelovou televizi Vám připojíme všude, kam budete chtít. Na vesnici, do rodinného domu nebo i ve městě do paneláku. Kabelovou televizi můžete sledovat všude, kde si jen dokážete představit: na televizi, v počítači, notebooku, tabletu či chytrém telefonu. Naší kabelovou televizi budete mít všude s sebou. Stačí mít jen kvalitní internetové připojení. Například: I na dovolené u moře mohou Vaše děti i Vy sledovat oblíbené pořady, třeba na tabletu či notebooku. Dávají dopoledne zápas, když jste v práci? Vy si musíte brát dovolenou? Nebo o něj přijdete? S kouzelnou televizí se na něj můžete podívat třeba na chytrém telefonu nebo tabletu. A znovu na televizi, když přijdete domů. 8. První kabelová, která funguje nejen doma v televizi, ale můžete si ji vzít i sebou. Kabelová Kabelová - všude a pro všechny Kabelovou televizi Vám připojíme všude, kam budete chtít. Na vesnici, do rodinného domu nebo i ve městě do paneláku. Kabelovou televizi můžete sledovat všude, kde si jen dokážete představit: na televizi, v počítači, notebooku, tabletu či chytrém telefonu. Naší kabelovou televizi budete mít všude s sebou. Stačí mít jen kvalitní internetové připojení. Například: I na dovolené u moře mohou Vaše děti i Vy sledovat oblíbené pořady, třeba na tabletu či notebooku. Dávají dopoledne zápas, když jste v práci? Vy si musíte brát dovolenou? Nebo o něj přijdete? S kouzelnou televizí se na něj můžete podívat třeba na chytrém telefonu nebo tabletu. A znovu na televizi, když přijdete domů. 8. První kabelová, která funguje nejen doma v televizi, ale můžete si ji vzít i sebou.

7 Kabelová Spuštění aktuálního pořadu od začátku. Přepnutí do zpětného přehrávání pořadů. Uložení na déle než 7 dní. Posun v programové nabídce. Spuštění přehrávání aktuálního pořadu. Kalendář - rychlá volba dne, ze kterého chci pořad přehrát. 9. Kouzelně jednoduché ovládání kouzelné. Kabelová Spuštění aktuálního pořadu od začátku. Přepnutí do zpětného přehrávání pořadů. Uložení na déle než 7 dní. Posun v programové nabídce. Spuštění přehrávání aktuálního pořadu. Kalendář - rychlá volba dne, ze kterého chci pořad přehrát. 9. Kouzelně jednoduché ovládání kouzelné.

8 Kabelová Ty jsi hlupák, že váháš. To reklamu neposloucháš? Nejen v paneláku u pánečka v Plzni, ale i u nás v horní dolní si na kabelovce smlsni. Na bezdrátu i kabelu optickém. Běží vše hned pro nás tryskem. Ta kabelovka se mi líbí, škoda že nebydlím v paneláku, abych ji mohl mít taky. 10. Jo jo, od České sítě to funguje opravdu všude. I u Vás!!! Kabelová Ty jsi hlupák, že váháš. To reklamu neposloucháš? Nejen v paneláku u pánečka v Plzni, ale i u nás v horní dolní si na kabelovce smlsni. Na bezdrátu i kabelu optickém. Běží vše hned pro nás tryskem. Ta kabelovka se mi líbí, škoda že nebydlím v paneláku, abych ji mohl mít taky. 10. Jo jo, od České sítě to funguje opravdu všude. I u Vás!!!

9 BASIC základní balíček STANDARD (+basic) MAX (+basic + standard) 99,- Kč 349,- Kč 899,- Kč Pro prvotní nastavení kabelové si zvolíte jeden ze základních programových balíků. V základním programovém balíku BASIC je 40 programů, v programovém balíku STANDARD je o dalších cca 30 programů více než v BASIC. Nejrozsáhlejší je programový balík MAX, který obsahuje všechny programy z balíků BASIC a STANDARD a dalších cca 32 programů navíc. 11. Kabelová funguje nejen doma v televizi, ale i v tabletu, počítači, mobilu či notebooku. Televize funguje na jakémkoliv místě s kvalitním internetovým připojením. BASIC základní balíček STANDARD (+basic) MAX (+basic + standard) 99,- Kč 349,- Kč 899,- Kč Pro prvotní nastavení kabelové si zvolíte jeden ze základních programových balíků. V základním programovém balíku BASIC je 40 programů, v programovém balíku STANDARD je o dalších cca 30 programů více než v BASIC. Nejrozsáhlejší je programový balík MAX, který obsahuje všechny programy z balíků BASIC a STANDARD a dalších cca 32 programů navíc. 11. Kabelová funguje nejen doma v televizi, ale i v tabletu, počítači, mobilu či notebooku. Televize funguje na jakémkoliv místě s kvalitním internetovým připojením.

10 Kabelová Individuální TV balíčky HBO 1 DĚTSKÉ 199 Kč 49 Kč HBO 2 FILM SUPERBOX SPORT ZPRAVODAJ 299 Kč 19 Kč HEZKÉ ČESKÉ 59 Kč 49 Kč LÁSKA 199 Kč 75 Kč DOKUMENT 99 Kč 139 Kč Programové spektrum naší kabelové si můžete sestavovat podle sebe. K některému ze základních programových balíků (např. BASIC nebo STANDARD ) si můžete připojit některé z individuálních TV balíčků. Záleží jen na Vás, které programy chcete mít v nabídce. 12. Balíčky nejen pro dědečky a babičky!!! Kabelová Individuální TV balíčky HBO 1 DĚTSKÉ 199 Kč 49 Kč HBO 2 FILM SUPERBOX SPORT ZPRAVODAJ 299 Kč 19 Kč HEZKÉ ČESKÉ 59 Kč 49 Kč LÁSKA 199 Kč 75 Kč DOKUMENT 99 Kč 139 Kč Programové spektrum naší kabelové si můžete sestavovat podle sebe. K některému ze základních programových balíků (např. BASIC nebo STANDARD ) si můžete připojit některé z individuálních TV balíčků. Záleží jen na Vás, které programy chcete mít v nabídce. 12. Balíčky nejen pro dědečky a babičky!!!

11

12 Kouzelná Kouzelná - všude a pro všechny Kouzelná znamená,......že jako mávnutím kouzelného proutku, přehráváte veškeré pořady, které dávali v uplynulých 7 dnech...že jste si u nás za babku pořídili obrovské množství nahrávacích zařízení, k tomu otroka, který Vám vše nahrává a na Váš povel vybraný pořad najde, spustí a to hned!...že si můžete přetáčet pořady vpřed i vzad jako na videu či DVD. Přeskočíte nezajímavé části nebo si znovu pustíte zajímavou část. V Kouzelné televizi mám nahrané všechny pořady kabelové celých 7 dnů. S Kouzelnou televizí mi již nikdy neutečou začátky pořadů. Konec sledování pořadů od půlky. U Kouzelné si mohu nahrát zajímavý pořad i na delší dobu než jen 7 dní. S kouzelnou televizí si řídím vysílání podle sebe. Programy, které chci shlédnout později si jednoduše nahraji - jedním tlačítkem. S kouzelnou televizí uvidíte všechny zajímavé pořady. I ty, které dávají současně. 14. Kouzlo kabelové od nás je, že se měníte z otroka na pána televizního programu. Kouzelná Kouzelná - všude a pro všechny Kouzelná znamená,......že jako mávnutím kouzelného proutku, přehráváte veškeré pořady, které dávali v uplynulých 7 dnech...že jste si u nás za babku pořídili obrovské množství nahrávacích zařízení, k tomu otroka, který Vám vše nahrává a na Váš povel vybraný pořad najde, spustí a to hned!...že si můžete přetáčet pořady vpřed i vzad jako na videu či DVD. Přeskočíte nezajímavé části nebo si znovu pustíte zajímavou část. V Kouzelné televizi mám nahrané všechny pořady kabelové celých 7 dnů. S Kouzelnou televizí mi již nikdy neutečou začátky pořadů. Konec sledování pořadů od půlky. U Kouzelné si mohu nahrát zajímavý pořad i na delší dobu než jen 7 dní. S kouzelnou televizí si řídím vysílání podle sebe. Programy, které chci shlédnout později si jednoduše nahraji - jedním tlačítkem. S kouzelnou televizí uvidíte všechny zajímavé pořady. I ty, které dávají současně. 14. Kouzlo kabelové od nás je, že se měníte z otroka na pána televizního programu.

13

14 Kouzelná Kouzelná je taková, která vše po 7 dnů pro tebe nahrává. A i na notebooku si vše spustíš. Kouzelná -co to je? To jenom pohádky hraje? 16. Kouzlo kouzelné je v tom, že ovládání je tak jednoduché, že to zvládne i Váš pes. Kouzelná Kouzelná je taková, která vše po 7 dnů pro tebe nahrává. A i na notebooku si vše spustíš. Kouzelná -co to je? To jenom pohádky hraje? 16. Kouzlo kouzelné je v tom, že ovládání je tak jednoduché, že to zvládne i Váš pes.

15 Kouzelná Udělat kouzelnou televizi z Vaší stojí jen 99,- Kč měsíčně. Set-top-box Vám můžeme zapůjčit za 99,- Kč měsíčně, nebo si jej můžete koupit za 2999,- Kč Ke sledování v počítači, notebooku, tabletu nebo mobilním telefonu nepotřebujete nic jiného než kvalitní připojení k Internetu a naší kabelovou televizi. Využijte zvýhodněné nabídky KOMPLET a ušetříte!...více na další straně. 17. Všechny pořady si můžete pustit až 7 dní po jejich odvysílání. Kouzelná Udělat kouzelnou televizi z Vaší stojí jen 99,- Kč měsíčně. Set-top-box Vám můžeme zapůjčit za 99,- Kč měsíčně, nebo si jej můžete koupit za 2999,- Kč Ke sledování v počítači, notebooku, tabletu nebo mobilním telefonu nepotřebujete nic jiného než kvalitní připojení k Internetu a naší kabelovou televizi. Využijte zvýhodněné nabídky KOMPLET a ušetříte!...více na další straně. 17. Všechny pořady si můžete pustit až 7 dní po jejich odvysílání.

16 Kouzelné komplety Zvýhodněné KOMPLETY Kouzelný internet + kabelová + kouzelná + zapůjčení set-top-boxu. Kde jinde ušetříte Na čem jste naposledy ušetřili 2424,- 3624,- za dva roky! Za dva roky!? 18. Uděláme kouzelnou televizi i z Vaší! Kouzelné komplety Zvýhodněné KOMPLETY Kouzelný internet + kabelová + kouzelná + zapůjčení set-top-boxu. Kde jinde ušetříte Na čem jste naposledy ušetřili 2424,- 3624,- za dva roky! Za dva roky!? 18. Uděláme kouzelnou televizi i z Vaší!

17

18 Kouzelná domácnost S Českou síti mi stačí na boudě budka ptačí. A k tomu malé zařízení ne to velké anténní nadělení. 20. S námi si pohlídáte i Váš dům, byt, chalupu či hrad. Kouzelná domácnost S Českou síti mi stačí na boudě budka ptačí. A k tomu malé zařízení ne to velké anténní nadělení. 20. S námi si pohlídáte i Váš dům, byt, chalupu či hrad.

19 Kouzelný telefon Kouzelný telefon - neomezené volání a SMS KOUZELNÝ TARIF 1. Volání do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ KOUZELNÝ TARIF 2. Volání do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ SMS do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ SMS do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ Internet Internet - 1,5 GB 399,-Kč měsíčně 449,-Kč měsíčně Možno i Více telefonních čísel. 21. S neomezeným voláním můžu volat pánečkovi pořád. 449,-Kč Kouzelný telefon 50,-Kč Kouzelný telefon - neomezené volání a SMS KOUZELNÝ TARIF 1. Volání do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ KOUZELNÝ TARIF 2. Volání do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ SMS do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ SMS do všech sítí v ČR - NEOMEZENĚ Internet Internet - 1,5 GB 399,-Kč měsíčně 449,-Kč měsíčně Možno i Více telefonních čísel. 21. S neomezeným voláním můžu volat pánečkovi pořád.

20 Cloud síťové úložiště Ochráníme Vaše data, například dokumenty, fotky a zážitky Kdy jste naposledy přišli o svá data? Dokonce o všechny? Zálohujete? Ne? Máme pro Vás řešení... Síťové úložiště Můžete si k nám zálohovat všechny svoje soubory a v případě, že Vám zkolabuje pevný disk, nebo se zavirujete počítač, o svoje data nepřijdete. Svá data můžete uložit přímo z internetové kavárny na dovolené. Nemusíte kupovat nové velké pevné disky. Naše diskové pole je připravené pro veškeré Vaše potřeby. A cena za každý TB dat je jen 99,- Kč měsíčně. Rychlost připojení diskového pole je 1 Gbit/s. 22. Data v bavlnce i při poruše počítače nebo krádeži. Cloud síťové úložiště Ochráníme Vaše data, například dokumenty, fotky a zážitky Kdy jste naposledy přišli o svá data? Dokonce o všechny? Zálohujete? Ne? Máme pro Vás řešení... Síťové úložiště Můžete si k nám zálohovat všechny svoje soubory a v případě, že Vám zkolabuje pevný disk, nebo se zavirujete počítač, o svoje data nepřijdete. Svá data můžete uložit přímo z internetové kavárny na dovolené. Nemusíte kupovat nové velké pevné disky. Naše diskové pole je připravené pro veškeré Vaše potřeby. A cena za každý TB dat je jen 99,- Kč měsíčně. Rychlost připojení diskového pole je 1 Gbit/s. 22. Data v bavlnce i při poruše počítače nebo krádeži.

Kouzelný. domov. Obsah :

Kouzelný. domov. Obsah : h h Kouzelný domov Obsah : 1) Titulní stránka 2) O nás 3) Obsah 4-7) Kouzelný internet 8-13) Kabelová 14-17) Kouzelná 18) Kouzelné komplety 19) Televize ZAK 20) Kouzelná domácnost 21) Kouzelný telefon

Více

Kouzelný. domov. Pro Váš kouzelný dům Tachovská 1399/71, 1400/73. již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem

Kouzelný. domov. Pro Váš kouzelný dům Tachovská 1399/71, 1400/73. již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem Kouzelný domov Pro Váš kouzelný dům Tachovská 1399/71, 1400/73 již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem Nová dimenze zábavy. Vždy jsme přenášeli budoucnost do současnosti. Česká síť

Více

Kouzelný. domov. již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem

Kouzelný. domov. již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem Kouzelný domov již 20 let s Vámi... Mějte Váš domov v malíčku a pod palcem Nová dimenze zábavy. Vždy jsme přenášeli budoucnost do současnosti. Česká síť historie firmy: V roce 1999 První bezdrátová síť

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

UPC Internet a televize nově i v Radotíně

UPC Internet a televize nově i v Radotíně UPC Internet a televize nově i v Radotíně Internet až 200 Mb/s Televize 140 programů Představení služeb společnosti UPC Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti, s.r.o. platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR. 5 Všechny

Více

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako doma. INTERNET / TELEVIZE / TELEFON Naším posláním je přinášet zákazníkům možnost připojení

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB _ KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti inet4 s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK & OSTATNÍ ZAŘÍZENÍ STR. 5 AKCE / KONTAKT

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce Obsah Ovládání Ovladač 4 Hlavní nabídka 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Nastavení O 2 TV 10 Info o sledovaném pořadu 11 Přehled televizních kanálů 12 Přehled

Více

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003

Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Užívání funkcí Interaktivní televize prostřednictvím Motorola VIP1003 Volba televizního kanálu Po zapnutí se set-top-box automaticky nastaví do režimu přehrávání televize, odkud je možné provést změnu

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR.

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. CENÍK SLUŽEB společnosti platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. 4 OSTATNÍ CENY & KONTAKTY STR. 5 Všechny ceny jsou vždy uváděny včetně

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 11. 12. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

Návod ke službě IPTV HD internet.tv

Návod ke službě IPTV HD internet.tv +420 499 949 494, 777 719 280 (8:00-20:00) info@hdinternet.cz / www.hdinternet.cz Návod ke službě IPTV HD internet.tv 1 Obsah tohoto dokumentu: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Popis funkcí Set-Top boxu...

Více

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat AHOJ, JSEM KUKI. OBSAH 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 A BUDU TĚ BAVIT. Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o.

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. platný od 4. 2. 2019 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 1. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice www.itself.cz itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/11 628 00 Brno Židenice O SPOLEČNOSTI ITSELF s.r.o. česká rodinná firma s ryze českým kapitálem založena v roce 1991, na trhu působíme více než 25 let

Více

DOBRÝ DEN. Patříte ještě mezi lidi co si myslí že platit peníze za komunikaci se svou rodinou, blízkými, zákazníky Vaší firmě je normální?

DOBRÝ DEN. Patříte ještě mezi lidi co si myslí že platit peníze za komunikaci se svou rodinou, blízkými, zákazníky Vaší firmě je normální? DOBRÝ DEN Patříte ještě mezi lidi co si myslí že platit peníze za komunikaci se svou rodinou, blízkými, zákazníky Vaší firmě je normální? Myslíte se že platit za hovory je normální? Věřte že není... ZÁKLADNÍ

Více

NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ

NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ Cíl projektu Vážení, nabízíme Vám připojení Vašeho domu do optické sítě FORTENET, tedy do rychlého a kvalitního Internetu, IP televize & telefonní sítě bez paušálních měsíčních

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Vážená paní, vážený pane, představujeme Vám unikátní projekt CenTrio s revoluční novinkou pro maximální pohodlí zákazníka s propojením vysokorychlostního Internetu,

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Vážená paní, vážený pane, společnost Centronet Vám představuje projekt Centrio, přinášející, díky propojení vysokorychlostního internetu, digitální televize a

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes mobil 1. Úvodní stránka Pro nastavení nahrávání přes mobil jděte na stránky

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

Zaměstnanecký program O2 Family

Zaměstnanecký program O2 Family Zaměstnanecký program O2 Family O2 Family, s.r.o. Specialista na trhu zaměstnaneckých a komunitních programů mobilního volání, internetu a poskytování zákaznického servisu Benefit pro zaměstnance firem

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes internet 1. Úvodní stránka Stránku, kde si můžete nastavit nahrávání,

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

PRESS KIT. LAN servis s.r.o.

PRESS KIT. LAN servis s.r.o. PRESS KIT LAN servis s.r.o. 1 O společnosti LAN servis s.r.o. Společnost LAN servis s.r.o. vstoupila na trh před více jak 20 lety a stala se tak jedním z nejdéle působících telekomunikačních operátorů

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV RETE tv Obsah: 1. Úvod... 2 2. Pojmy... 2 3. Registrace zařízení... 3 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 3 3.2. Autorizace webového prohlížeče...

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s.r.o. platný od 8. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

Interaktivní funkce Selfnet TV

Interaktivní funkce Selfnet TV Interaktivní funkce Selfnet TV Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. Svoji Selfnet TV budete ovládat přes velmi jednoduchou

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka IPTV - TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandardní funkce a ten největší komfort při sledování Vašich oblíbených

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba M.NET TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1. Úvod Služba IP TELEVIZE vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosd. Díky připojení k internetu můžete

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od 20. 8. 2018) 1. CENA SLUŽBY Cena služby TV ONE se skládá z následujících součástí: Instalace služby TV ONE. Služba TV ONE. 1.1 Jednorázové poplatky 1.1.1 Objekty s hromadnou

Více

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o.

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. CHYTRYINTERNET.CZ CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. Platný od 1.12.2014 1. Připojení k Internetu 2. VoIP telefonie 3. WEB TV 4. Ceník a ostatní zařízení 5. Kontakt 1 1. PŘIPOJENÍ K INTERNETU Připojení

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 9. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o.

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. Ceník k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. instalace od 1.7.2018 Mb/s* Kabel 256 Zdarma* - 0,256 / 0,256 Kabel 512 Zdarma* - 0,512 / 0,512 Kabel 1M Zdarma* - 1 / 1 Kabel 180M Kabel 360M

Více

LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI.

LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI. LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI. PŘEHLED TARIFŮ 15 net 15 mb/s net 60 mb/s net 240 mb/s net+tv start net+tv standard+ net+tv smart naše tarify

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka METRONET TELEVIZE METRONET Televize je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandartní funkce a ten největší komfort při sledování

Více

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book)

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Produkty a služby O2 Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Dokument je určen pouze pro interní použití a je určen výhradně pro zaměstnance

Více

Internet Protokol TV televizní vysílání distribuované prostřednictvím protokolu TCP/IP

Internet Protokol TV televizní vysílání distribuované prostřednictvím protokolu TCP/IP Návod k obsluze IPTV Úvod Služba 4network.tv vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA užitečné rady a informace pro jednoduchou instalaci a užívání služeb AIM Networks Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral/a naši společnost za dodavatele telekomunikačních služeb

Více

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc AHOJ, JSEM KUKI 02/03

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc AHOJ, JSEM KUKI 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Připojení k internetu pro domácnosti

Připojení k internetu pro domácnosti Připojení k internetu pro domácnosti V současné době poskytujeme naše služby na 19-ti místech po celé Praze a okolí. Do budoucna je v plánu rozšíření pokrytí internetovým připojením na další území Prahy

Více

T-MOBILE a Televize. Televizní služby v portfoliu mobilního operátora

T-MOBILE a Televize. Televizní služby v portfoliu mobilního operátora T-MOBILE a Televize Televizní služby v portfoliu mobilního operátora Televize v portfoliu T-Mobile Satelitní televize v portfoliu operátora od roku 2010 nabídka klasických TV programů a služeb nabídka

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Měsíční paušál

Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Měsíční paušál Balíčky Internet + TV Balíček služeb na optické síti Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Internet 50 + FiberTV Start Internet

Více

Připojení Optické vlákno Mám Internet pomalu ale jistě Internet bez zábran běžné pracovní tempo Profi Internet jedeme z kopce Opti-Start Opti-Ideal Opti-Profi 2/2 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 200 Kč 390

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

KOLIK SLUŽBA IP-TV STOJÍ?

KOLIK SLUŽBA IP-TV STOJÍ? KOLIK SLUŽBA IP-TV STOJÍ? TV ZÁKLAD 99 Kč/měsíčně ČT1,ČT2,ČT24,ČT4,ČT :D / Art,JOJ,JOJ Plus,Noe,Nova,Nova Cinema,Fanda,Očko,Óčko Gold,Prima,Prima COOL,Prima LOVE,Prima ZOOM,TV Rebel,regionální.tv,Relax,Retro

Více

Modem Comtrend VR-3026e v2

Modem Comtrend VR-3026e v2 Comtrend VR-0e v návod ke snadné instalaci Na CD naleznete instruktážní videa (např. jak nastavit WiFi) Jednoduše zapojíte s přiloženým CD POWER ON/OFF RESET USB LAN A/V LAN @ LAN @ LAN TV LAN @ Power

Více

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec Užijte si dlouhé zimní večery s balíčkem FILM.. Začněte sledovat digitální IP televizi s metropolitní optickou sítí na Vašem počítači, notebooku, tabletu, chytrém telefonu, televizi AKCE PLATÍ DO 31.12.2015

Více

Návrh uživatelského rozhraní televize [NA-TELEVIZE] Marek Nedvěd nedvema2@fel.cvut.cz

Návrh uživatelského rozhraní televize [NA-TELEVIZE] Marek Nedvěd nedvema2@fel.cvut.cz Návrh uživatelského rozhraní televize [NA-TELEVIZE] Marek Nedvěd nedvema2@fel.cvut.cz ČVUT, FEL, Návrh uživatelského rozhraní 2011 Úvod Cílem práce je navrhnout uživatelské rozhraní televize / set-top

Více

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ XtreamerTV Uživatelský manuál CZ 1 XtreamerTV OBSAH Obsah... 2 Popis zařízení... 3 Instalace pevného disku... 3 Připojení... 5 HDMI připojení... 5 AV Připojení... 5 Připojení Optického

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Ceník je platný od 12.7.2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA Rychlost připojení net.tv (zdarma) Mobil (zdarma)

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník je platný od 22.1.2019 Internet Připojení k internetu Praha, Brno, Ostrava Služba Maximální rychlost připojení k internetu (v Mbps) net.tv ( Mobil

Více

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1?

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Zařízení zapojte do televizoru pokud možno do HDMI vstupu. Pokud Váš televizor HDMI vstup nemá, použijte přibalené CINCH konektory, případně se SCART redukcí.

Více

DUM č. 3 v sadě. 36. Inf-12 Počítačové sítě

DUM č. 3 v sadě. 36. Inf-12 Počítačové sítě projekt GML Brno Docens DUM č. 3 v sadě 36. Inf-12 Počítačové sítě Autor: Lukáš Rýdlo Datum: 31.03.2014 Ročník: 3AV, 3AF Anotace DUMu: Rozdělení sítí podle rozlehlosti (PAN, LAN, MAN, WAN) s úkoly pro

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Rychlost připojení PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA net.tv (zdarma) net.tv (kanály) Mobil (zdarma) Aktivační poplatek

Více

Zálohování v Linuxu: která možnost je ta správná?

Zálohování v Linuxu: která možnost je ta správná? Petr Krčmář Zálohování v Linuxu: která možnost je ta správná? 4. listopadu 2012 LinuxAlt, Brno Moudro na úvod Lidé se dělí na ty, kteří zálohují a na ty, kteří o svá data ještě nepřišli. a ještě jedno

Více

Číslo a název šablony III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Číslo a název šablony III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0556 Číslo a název šablony III / 2 = Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT klíčové aktivity Označení materiálu VY_32_INOVACE_SO_IKT_01 Název školy Střední průmyslová

Více

Telka Kuki uživatelská příručka

Telka Kuki uživatelská příručka Telka Kuki uživatelská příručka Vítej na planetě Kuki! Milý člověče, od dnešního dne jsi součástí našeho rozsáhlého vesmíru telky Kuki. Vítej na palubě. Kuki ti umožní poznávat nekonečné světy televizní

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

SDC aplikace - ovládání po internetu. Somfy Digital Control aplikace

SDC aplikace - ovládání po internetu. Somfy Digital Control aplikace SDC aplikace - ovládání po internetu Somfy Digital Control aplikace 1 Následující prezentace ve stručnosti popisuje, jak lze ovládat (nejen) Somfy RTS zařízení pomocí telefonu, tabletu nebo počítače a

Více

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS T-Mobile Czech Republic a.s., 2015 1. Ovladač Základní popis funkčních tlačítek

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti pořadu...5 4. Programový průvodce...6 5.

Více

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book)

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Produkty a služby O2 Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Dokument je určen pouze pro interní použití a je určen výhradně pro zaměstnance

Více

Ceník služeb sítě Future-net

Ceník služeb sítě Future-net tel: 314 009 800, info@future-net, www.future-net Ceník služeb sítě Future-net platný od 13.10.2016 Všechny ceny uvedeny vč. DPH ve výši 21 %, jsme plátci DPH. Tiskové chyby vyhrazeny tel: 777 766 277-8,

Více

Jednoduché stříhání videa

Jednoduché stříhání videa Pátek 23. listopadu Jednoduché stříhání videa Máte-li v projektu vložený alespoň jeden videozáznam, objeví se pod náhledem ovládací tlačítka pro spuštění (respektive zastavení) přehrávání a posun vpřed

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec Novinky v telekomunikacích Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec O Vodafone Vodafone v ČR se od roku 2007 začal intenzivně orientovat na trh firemních zákazníků 2015 The

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 1. 03. 2015. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Ceník služeb společnosti Ceník je platný pro nové zákazníky. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší.

Více

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03 jak si mě nastavit AHOJ, JSEM KUKI. OBSAH 6 Zapoj a zapni mě 10 Zaregistruj si mě 16 Bav se se mnou 24 První pomoc 02/03 A BUDU TĚ BAVIT. Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu

Více

Vodafone Zaměstnanecký program. MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková

Vodafone Zaměstnanecký program. MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková Vodafone Zaměstnanecký program MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková Základní pravidla Vodafone Zaměstnanecký program je určen pro každého zaměstnance, bez nutnosti vlastnit

Více

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone

Aplikace. Uživatelská příručka Android, iphone Aplikace Uživatelská příručka Android, iphone Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. 2017 1 Aplikace HopOn přináší inovativní a univerzální přístup k nákupu jízdenek a funguje na Android a iphone mobilních

Více

Tvorba krátkého videofilmu

Tvorba krátkého videofilmu Tvorba krátkého videofilmu pomocí programu Windows Live Movie Maker (Windows 7) (podobné je to v programu Windows Movie Maker ve starších verzích Windows) Abyste mohli video programem Windows Live Movie

Více

Představení projektu moderní optické sítě

Představení projektu moderní optické sítě Představení projektu moderní optické sítě Vážení zastupitelé obce, rádi bychom vám představili projekt na vybudování optické sítě ve vaši obci. Věříme, že uvedená moderní technologie bude zajímavá pro

Více

SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O.

SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. V Praze dne 10. 2. 2015 CÍL PROJEKTU Vážení, nabízíme Vám připojení Vašeho domu do sítě firmy Komunikační

Více

Rozvoj optické sítě. Kamenice, 3.05.2015. Ing. Martin Procházka Bc. Jiří Nevosad

Rozvoj optické sítě. Kamenice, 3.05.2015. Ing. Martin Procházka Bc. Jiří Nevosad Rozvoj optické sítě, 3.05.2015 Ing. Martin Procházka Bc. Jiří Nevosad Dostupnost sítě Internet Dostupnost sítě Internetu v roce 2011 V obci dostupné 2 varianty připojení WiFi síť občanského sdružení K-NET

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více