Svatební nabídka 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Svatební nabídka 2012"

Transkript

1 Svatební nabídka 2012 Váţení hosté, jsme potěšeni Vašim zájmem o sluţby Konferenčního centra Akademie věd ČR - zámku Liblice. Pokud potřebujete zorganizovat svatební obřad, hostinu, ubytování, či celý svatební den, obraťte se na náš tým profesionálů, kteří jsou zárukou úspěchu. Na následujících stránkách naleznete nabídku sluţeb, které jak věříme, splní Vaše individuální poţadavky. Těšíme se na spolupráci s Vámi. S pozdravem Tým Konferenčního centra Akademie věd ČR zámku Liblice

2 CENÍK, SVATEBNÍ NABÍDKA 2012 ZÁKLADNÍ INFORMACE KONTAKTY Adresa: Liblice 61, Byšice Telefon: Fax: Internet: LOKALITA A DOPRAVNÍ SPOJENÍ Liblice leţí v regionu Mělnicka a Kokořínska, který je rájem pro milovníky historických památek a příjemných procházek přírodou. GPS: Dopravní dostupnost silniční: Dopravní dostupnost ţelezniční: Dopravní dostupnost autobusová: 50 18'42.32"N, 14 35'11.409"E celková vzdálenost z centra Prahy je 35 km dálnice D8 exit N. Ves > po silnici I. třídy č. 16 směr Mělník > před Mělníkem po silnici I. třídy č. 16 směr Mladá Boleslav do Liblic Hlavní nádraţí Praha > stanice Byšice Praha Holešovice > Mělník > (přestup) Liblice UBYTOVÁNÍ Konferenční centrum akademie věd ČR Zámek Liblice disponuje 53 pokoji se 110 lůţky v budově zámku, východním a západním křídle. Pokoje jsou vybaveny milibary, koupelnou s WC, sprchou nebo vanou, fénem, LCD-TV, trezorem a telefonem. Luxusní pokoje ve vlastní budově zámku jsou navíc vybaveny historickým nábytkem. HOTELOVÉ SLUŽBY ubytovací sluţby v kategorii ****, certifikované AHR bezplatné parkování pro hotelové hosty v zámeckém areálu shuttle bus, taxi, půjčovna vozů, zámecký kočár a panský kočí aerotaxi (transfery helikoptérou, vyhlídkové lety ze zámecké zahrady) informační sluţby agenturní sluţby, výběr registračních poplatků doplňkový prodej prodej suvenýrů a drobného občerstvení zprostředkování sluţeb okolních subjektů organizace výletů wellness relaxační centrum, masáţe GASTRONOMIE Zámecká restaurace Letní terasa zámecké restaurace vhodné pro letní barbecue Zahradní altán vhodné pro teambuilding a letní posezení u táboráku Zámecký bar Letní terasa zámeckého baru Zámecká vinárna Akademický salónek a Kníţecí salónek Zahradní pikniky Catering (coffeebreak a lehké občerstvení na výletech po Kokořínsku)

3 SPOLEČENSKÉ PROSTORY Zámek Liblice Vám nabízí prostory vhodné pro pořádání Vaší svatby a programu s ní spojeném. Orientace v prostoru zámku prostřednictvím 3D modelu: Prosím klikněte na následující odkaz a pak na 3D model zámku v pravém horním rohu, dále vybírejte jednotlivá patra Orientace v prostoru zámku prostřednictvím virtuální prohlídky: Místnost U-tabule U-tabule T-tabule T-tabule Stolová Stolová parket parket úprava úprava parket Banket Banket parket Zámecká restaurace Letní terasa ** Akademický salónek Mramorový sál * Zámecká Vinárna * Letní zahrádka * * bez možnosti objednat servírované menu, * * bez možnosti objednat servírované menu, vhodné pro večerní pohoštění formou rautu a grilování Zámecká restaurace Akademický salónek Při rezervaci akce pro více neţ 25 osob neúčtujeme pronájem Mramorový sál Pro akce s počtem do 25 osob doporučujeme vyuţít bezplatně Akademický salónek, kam je moţné umístit i taneční parket Zámecká vinárna

4 SVATEBNÍ OBŘADY Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Počet míst k sezení Maximální počet osob Pronájem prostor bez ozvučení Pronájem prostor s reprodukovaným hudebním doprovodem Mramorový sál Kč Kč Letní terasa Kč Kč Francouzská zahrada Kč Kč Kostel sv. Václava Kč Kč Příplatek za květinový oblouk Kč - Příplatek za zahradní altán Kč - Uvedené ceny jsou za pronájem prostor po dobu trvání 60 min. Mramorový sál V ceně pronájmu je slavnostní přípitek pro novomanžele a svědky.

5 Zahradní altánek V ceně obřadu je pronájem části zahrady, pronájem, montáž a demontáž zahradního altánku včetně dekorací, zámecké litinové lavice a položení červeného koberce. Dále slavnostní přípitek pro novomanžele a svědky. Kvetinový ˇ oblouk V ceně obřadu je pronájem části zahrady, dále pronájem, montáž a demontáž svatebního květinového oblouku s obřadním stolem včetně dekorací, zámecké litinové lavice a položení červeného koberce. Slavnostní přípitek pro novomanžele a svědky. V případě nepřízně počasí lze oblouk operativně instalovat i do interiéru zámku.

6 Doporučení a tipy pro Vás: - Příjezd doporučujeme 15 minut před plánovaným nástupem na svatební obřad. Ideální je příjezd tak akorát, abychom nenarušili plynulý chod dalších svateb. - Prosíme, při příjezdu vyčkejte na příchod matrikářky u hlavního vchodu do zámku. Připravte si doklady (ženich, nevěsta, svědci) a snubní prsteny. - Slavnostní obřad trvá přibližně 30 minut a po dalších 15 minutách přijíždí další svatební hosté. Pokud plánujete fotografování z příjezdové strany zámku, je třeba využít těchto 15 minut. - Fotografování v připraveném interiéru a v exteriéru zámecké zahrady je zdarma po dobu 60 minut od ukončení obřadu. - Parkování v areálu zámku je po dobu 90 minut zdarma. - Parkování je po celý den zdarma pro svatby s hostinou a pro ubytované hosty. Rádi Vám zajistíme za příplatek: - Svatební koordinátor pro organizaci vašeho nástupu na svatební obřad 1000 Kč. - Specifické požadavky spojené se slavnostním obřadem (utajený nástup nevěsty apod.), pouze za předpokladu objednávky svatebního koordinátora 500 Kč. Exklusivní pronájmy: - Využijte naší nabídky exkluzivního pronájmu na celý den (od 14:00 hod. 11:00 hod.) za Kč. V ceně této exklusivity je pronájem celé hlavní budovy (Zámecká restaurace, Akademický salónek, Mramorový sál, 21 pokojů). Prostory 1 hodina Dopoledne (7:00 14:00 hod.) odpoledne (14:00 21:00 hod.) celý den Mramorový sál Kč Kč Kč Kč Zámecká restaurace Kč Kč Kč Kč Akademický salónek Kč KČ Kč Kč Zámecká vinárna Kč Kč Kč Kč Letní terasa Kč Kč Kč Kč Francouzská zahrada Kč Kč Kč Anglický park Kč Kč Kč Jiné rozvržení času je nutno dohodnout předem.

7 SLUŽBY HUDBA reprodukovaná ke svatebnímu obřadu Zvukovou nahrávku si můžete poslechnout na následujícím odkazu: 1.SET 1. Nástup - Wedding March ( Mendelssohn ) 2. Obřad - Air on the G string ( J.S.Bach ) 3. Obřad - Canon in D ( Pachelbel ) 4. Prstýnky - La Promessa ( IL DIVO ) 5. Gratulace - Hallelujah ( IL DIVO ) 6. Slavnostní odchod - Réjouissance ( Handel ) 2.SET 1. Nástup - Trumpet Voluntary ( Clarke ) 2. Obřad - Jesu,joy of man s desiring ( J.S.Bach ) 3. Obřad - Evergreen ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 4. Prstýnky - When A Man Loves Women ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 5. Gratulace - Where Do I Begin ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 6. Slavnostní odchod - Sonata For Trumpet ( J.S.Bach ) 3.SET 1. Nástup - Wedding March ( Mendelssohn ) 2. Obřad - Romeo And Juliet ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 3. Obřad - Can You Feel The Love Tonight ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 4. Prstýnky - Love Is All Around ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 5. Gratulace - Up Where We Belong ( PRAGUE PHILHARMONIC ORCHESTRA ) 6. Slavnostní odchod - Réjouissance ( Handel ) Vybrali jste si svatební obřad s reprodukovaným hudebním doprovodem? Vybraný hudební set nám prosím sdělte minimálně 14 dní před plánovanou akcí. Pokud tak neučiníte, automaticky za Vás vybereme skladby ze setu č.1.

8 Rádi Vám zajistíme za příplatek Mix vlastních dodaných skladeb, které dodáte na originálních nosičích minimálně 14 dní před plánovanou akcí. Pokud tak neučiníte, automaticky za Vás vybereme skladby ze setu č.1. HUDBA živá doprovod ke svatebnímu obřadu (jedná se o produkci přibližně 30 min.) Flétna Klavír v Mramorovém sále Harfa Skupinová produkce (klavír, housle, violončelo, flétna, harfa) Duo Trio Kvarteto: Příplatek za kostým od Kč od Kč od Kč od Kč od Kč od Kč od Kč/os. HUDBA živá k poslechu a tanci (Partneři nejsou plátci DPH, platbu za tyto služby z důvodu zachování výše ceny provedete napřímo, objednávejte na kontaktech zámku Liblice) 1 zpívající hudebník, hra na el. klávesy od Kč/3 4 hodiny produkce 2 muzikanti (klávesy + zpěvačka) od Kč/3 4 hodiny produkce 3 hudební tělesa včetně zpěvu od Kč/3 4 hodiny produkce Kapela 5 muzikantů (kytara, saxofon, klávesy, bubeník, zpěv) od Kč/3 4 hodiny produkce Barokní Trio (flétna, housle, violončelo), společenský oděv od Kč Barokní Trio v kostýmech od Kč Historický doprovodný program - Uvítání hostů kníţetem od Kč (program maximálně 1 hodinu) - Uvítání hostů kníţetem a hraběnkou od Kč (program maximálně 1 hodinu) Doprovod hostů podle přání do obřadní síně, společná fotografie. - Zámecká garda/stráţ (2 osoby) od Kč (program maximálně 2 hodiny) (4 osoby) od Kč (program maximálně 2 hodiny) Doprovod zámeckého kočáru, vozu, limuzíny s nevěstou. Šermířské vystoupení. - Zámečtí trubači (2 osoby) od Kč (4 osoby) od Kč - Čestná salva z děla od Kč Ţenich s nevěstou si sami odpálí salvu z děla. - Zámecký kočár (1 kůň) s panským kočím od Kč - Zámecký kočár (2 koně) s panským kočím v kostýmu od Kč - Ţenich s nevěstou na koni v doprovodu panského štolby od Kč Dále vám rádi zajistíme fakíry, kejklíře, tanečnice, dobovou hudbu, dobové soutěţe (stínání špalku, vrh kopím, královské kuţelky, lukostřelba aj.). Své dotazy zasílejte na info@zamek-liblice.cz.

9 Svatební koordinátor Organizace nástupu na svatební obřad Kč Organizace příjezdu, uvítání, seznámení s programem, spolupráce s matrikou, organizace nástupu a odchodu. Organizace nástupu na svatební obřad a svatební hostina Kč Organizace příjezdu, uvítání, seznámení s programem, spolupráce s matrikou, organizace nástupu a odchodu ze sálu, koordinace fotografování a postarání se o svatební hosty, slavnostní proslov a přípitek, organizace chodu restaurace. Po celý svatební den, maximálně však do 22:00 hod Kč Organizace příjezdu, uvítání, seznámení s programem, spolupráce s matrikou, organizace nástupu a odchodu ze sálu, koordinace fotografování a postarání se o svatební hosty, slavnostní proslov a přípitek, organizace chodu restaurace, dohled nad vyúčtováním, komunikace mezi objednavatelem a provozem zámku v průběhu celého dne. Konzultace mimo pracovní dobu Konzultace svatebního koordinátora Kč Při objednávce minimálně 50 osob a realizaci svatby bude tato částka odečtena z celkového účtu. Ochutnávka menu Degustační porce menu Kč/os. Při objednávce minimálně 50 osob a realizaci svatby bude tato částka odečtena z celkového účtu. Degustační porce vybraného menu 500 Kč/os. Při objednávce minimálně 50 osob a realizaci svatby bude tato částka odečtena z celkového účtu. Taneční parket Maximální rozměr 12m Kč/den Taneční parket je nutné instalovat vţdy a ve všech zámeckých interiérech, aby nedošlo při tančení k poškození koberců a dřevěných podlah zámku. Leštěná dřevěná parketová plocha stavitelná z jednotlivých modulů o velikosti 1m2/ks. Rám parketu je tvořen bezpečnostním hliníkovým profilem zlaté barvy. V Zámecké restauraci musí být parket umístěn do středu místnosti s ohledem na svatební tabuli. Prodloužení otevírací doby (platí od ) Otevírací doba Zámecké restaurace a letní terasy Prodlouţení otevírací doby Prodlouţení otevírací doby Noční klid do 22:00 hod. do 00:00 hod. zdarma do 01:00 hod Kč od 01:00 hod. Prodloužení otevírací doby neúčtujeme v případě, že vaše konzumace mezi 00:00 hod. do 01:00 hod. překročí částku Kč. Po 01:00 hod. vám rádi zajistíme dopravu do nočních klubů v Mělníku a v Neratovicích. Při porušení nočního klidu se vystavujete nebezpečí, že budete vyvedeni bezpečnostní službou zámku a dále jednorázové sankci ve výši Kč, která bude následně použita jako kompenzace za újmu ostatním hotelovým hostům. Konzumace vlastních nápojů (platí od ) Povolena pouze s písemným souhlasem ředitelky hotelu za servisní poplatek ve výši Kč za kaţdý 1Lt. alkoholu, 300 Kč za kaţdou lahev 0,75Lt. Vína a 150 Kč za kaţdý 1 Lt. nealkoholických nápojů. Vzniklé škody (platí od ) Abychom předešli případným nepříjemnostem spojeným s poškozením majetku zámku Liblice, která ať jiţ úmyslně, či neúmyslně mohou vzniknout v průběhu pořádání akce, doporučujeme vám, abyste si prostory, které jsou předmětem pronájmu předem prošli s manaţerem. Kdyţ po skončení akce tyto prostory opět manaţerovi předáte, vyhnete se tak případnému nedorozumění. Při podpisu smlouvy/objednávky nám udělujete souhlas s vyúčtováním škody vzniklé na majetku zámku Liblice.

10 DEKORACE A SVATEBNÍ TABULE BÍLÁ TABULE V ceně menu je stolové plátno, organza nebo tyl do středu stolu. Příplatek 90 Kč/ks/den za slavnostní přehozy na ţidle s vysokou elegancí Klasické svatební provedení bílé tabule. Jednoduchost, elegance a způsob jak nechat vyniknout detail případných doplňků. Doporučujeme doplnit dekorací ve smyslu čtvero ročních období, či svatbu jahodovou, levandulovou apod.) SVATEBNÍ TABULE JARO V ceně menu je stolové plátno, organza nebo tyl do středu stolu. Příplatek 90 Kč/ks/den za slavnostní přehozy na ţidle s vysokou elegancí Základem je bílá tabule s barevnými doplňky v barvě svěţí jarní zeleně. Doporučujeme doplnit dekorací připomínající jaro

11 SVATEBNÍ TABULE V BARVĚ ČERVENÉ V ceně menu je stolové plátno, organza nebo tyl do středu stolu. Příplatek 90 Kč/ks/den za slavnostní přehozy na ţidle s vysokou elegancí Základem je bílá tabule s barevnými doplňky v barvě temperamentní červené. Ideální volba pro letní měsíce, doporučujeme hojně doplnit ovocem. TIP PRO ROK 2011 (dekorace v barvě fialové ve stylu Provance) V ceně menu je stolové plátno, organza nebo tyl do středu stolu. Příplatek 90 Kč/ks/den za slavnostní přehozy na ţidle s vysokou elegancí Základem je bílá tabule s barevnými doplňky v barvě smyslné francouzské fialové. Rádi vám zajistíme za příplatek (ceny jsou orientační, vše po dohodě s dekoratéry) Dekorace jaro, léto, podzim, zima Květina do středu stolu Dekorace ovocem (jahody, třešně, meruňky, maliny apod.) Dekorace s květinovou tématikou (levandule, růţe aj.) Dekorace dodáte vlastní, zajistíme aranţmá stolů Dekorace zámecká (zbroj, pušky, děla, zámecký textilní materiál Tisk jmenovek Tisk menu Svatební kytice pro nevěstu Květina pro druţičku Květina na vozidlo pro nevěstu 180 Kč/os.(od 20 osob) 350 Kč/ks 160 Kč/os.(od 20 osob) 180 Kč/os.(od 20 osob) 50 Kč/os Kč 10 Kč/ks. 50 Kč/ks. od Kč/ks. od 300 Kč/ks. od Kč/os.

12 PŘÍPITEK Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do WELCOME DRINK 1 Wedding Sklenka sektu nebo juice 55,-/osoba WELCOME FOOD 1 Wedding domácí sýrové tyčinky, praţené mandle, španělské olivy 35,-/osoba WELCOME DRINK 2 Wedding WELCOME FOOD 2 Wedding Sekt, víno, cocktail, juice nebo voda Pěna z modrého sýra s vlašským ořechem 25,- volná konzumace po dobu 30 minut Šunková pěna s okurkou a rajčaty 25,- 90,-/osoba Klobása s cibulkou cipollini a okurkou 25,- Cherry rajčátko plněné sýrem ricotta s paţitkou 25,- Domácí paštika s brusinkami 30,- Parmská šunka s melounem a rucolou 35,- WELCOME DRINK 3 Champagne Roastbeef s jarní cibulkou a aioli 45,- Sklenka Champagne nebo čerstvá ovocná šťáva Hovězí carpaccio s creme fraiche a parmezanem 45,- 300,-/osoba (min 5 osob) Grenaile s krémem z kozího sýra s lososovým kaviárem 35,- Lososový tatarák s creme fraiche a koprem 50,- Kroketa z candáta bacalao 50,- Květáková panna cotta s uzeným lososem 50,- Foie gras terrina s ţelé z portského vína 80,- NÁPOJOVÉ BALÍČKY Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do KONZUMACE Z NÁPOJOVÉHO LÍSTKU (Na základě vašeho upřesnění vybereme sortiment nápojů. Běţná nabídka je 1ks na osobu výběr z nealkoholických nápojů a nealkoholické pivo. Vyúčtujeme Vám skutečný odběr, při větším počtu odebraných nápojů vám poskytneme slevu). OPEN BAR 1 classic OPEN BAR 2 premium Pivo sudové leţák, jakostní víno, Pivo sudové leţák, jakostní víno, sekt, minerální voda, dţus, minerální voda, dţus, nápoje od fa. Coca-cola, nápoje od fa. Coca-cola, káva, výběr čajů káva, výběr čajů, 210,-/1 hod./osoba základní lihoviny a likéry (whisky, brandy, 340,-/2 hod./osoba vodka, gin, rum, Becherovka), 400,-/3 hod./osoba praţené mandle, kořeněné tyčinky 500,-/1 hod./osoba 800,-/2 hod./osoba

13 1000,-/3 hod./osoba CENÍK, SVATEBNÍ NABÍDKA 2012 NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE 0,25 Bonaqua ,75 Römerquelle 75,- 1,50 Dţbán vody s citrusy 80,- 0,20 Coca Cola. Coca Cola Light, Fanta, Sprite, Cappy 45,- 0,25 Kinley Tonic Water, bitter lemon, Ginger Ale 45,- PIVO 0,40 Pilsner Urquell 45,- 0,33 Radegast Birell non alcohol 35,- ROZLÉVANÁ VÍNA 0,75 / 0,20 Cuveé Chateau Liblice bílé 220,- / 65,- 0,75 / 0,20 Cuveé Chateau Liblice červené 220,- / 65,- ALKOHOLICKÉ NÁPOJE 0,10 Martini 60,- 0,10 Campari 80,- 0,04 Absinth Hills 50,- 0,04 Slivovice, Meruňkovice, Třešňovice, Hruškovice 50,- 0,04 Spišská borovička, Fernet Stock, Fernet Citrus 40,- 0,04 Absolut Vodka, Finlandia Vodka 50,- 0,04 Beefeater gin, Bombay Saphire Gin 50,- 0,04 Tequila el Jimador Blanco, Reposado 80,- 0,04 Berentzen, Becherovka 40,- 0,04 Amareto di Sarono, Amaro Ramazotti 40,- 0,04 Bols Liquer, Bailey s Irish cream 40,- TEPLÉ NÁPOJE Espresso Piazza d Oro 45,- Cappucino Piazza d Oro 55,- Café late Piazza d Oro 55,- Vídeňská káva 55,- Harney & sons tea 45,- Horká čokoláda Choc-o-lait 55,-

14 SLAVNOSTNÍ SERVÍROVANÉ MENU K OBĚDU Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Wedding menu připravujeme pro 10 a více osob, menu pro speciální dietní program sestavujeme individuálně. WEDDING MENU 1 Praţská šunka s křenovým krémem, listovým salátem a medovým jablkem Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami Svatební dort 570,-/osoba WEDDING MENU 2 Domácí paštika z vepřového bůčku a kachních jater s omáčkou z lesního ovoce Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou Grilovaná vepřová panenka s mačkaným bramborem, jarní cibulkou a omáčkou z dijónské hořčice, Svatební dort 570,-/osoba WEDDING MENU 3 Vařený uzený jazyk s křenovým krémem a listovým salátem Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou Grilovaná půlka kuřete marinovaná v citrónu a tymiánu s pečenými brambory, paprikou a omáčkou z červeného vína Svatební dort 570,-/osoba WEDDING MENU 4 Trhaný listový salát s jablky, vlašským oříškem, rozinkami a citrónovým olejem Consommé z křepelky se zastřeným vejcem, špenátem a lanýţovým olejem Pečené jehněčí hřebínky s kuskusem, česnekový konfit a rozmarýnovým demiglace WEDDING MENU 5 Šunková terrina s olivami, šalotkovým ragú a dubovým salátem Hovězí consommé s knedlíčky z drůbeţích jater, nudlemi a zeleninou julienne Králičí konfit s grilovanou zeleninou, makovým máslem a smrţovou omáčkou 890,-/osoba 890,-/osoba WEDDING MENU VEGETARIAN Pečený ovčí sýr v těstě phyllo s marinovaným lilkem a balsamikovou redukcí Zeleninový krém s olivovými krutony Filet z candáta na másle s bramborovolimetkovým pyré a omáčkou z restovaných ţampiónů Svatební dort 570,-/osoba WEDDING MENU - DĚTSKÉ Hovězí vývar s domácími nudlemi a zeleninou Kuřecí nugety s bramborovými hranolky s kečupem a tatarkou Vanilková zmrzlina s lentilkami a šlehačkou 260,-/osoba

15 SLAVNOSTNÍ GALA MENU Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Gala menu připravujeme minimálně pro 10 a maximálně pro 15 osob. Při větším počtu osob doporučujeme osobní konzultaci. Svatební GALA MENU I. Zprudka pečená kachní foie gras s hruškovým chutnej a rucolou, grilovaný chléb Vývar z volské oháňky s houbovými ravioli, zeleninou a lanýţovým olejem Grilovaný mořský vlk s bramborovým pyré s estragonem a omáčkou portugais Čokoládová whisky terina s malinovou omáčkou a griliášem Kč/osoba Svatební GALA MENU II. Salát z rokety a pečených hrušek se šalotkou a malinovým dresinkem Květákový krém s mušlemi svatého Jakuba a šafránovou pěnou Hovězí steak s pečenými baby brambůrky a omáčkou robert Kořeněné kostky z hořké a bílé čokolády s vanilkou a jahodami Kč/osoba

16 RAUTY Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Máte-li požadavek na speciální diety, pokrmy vegetarián aj. sdělte nám prosím tyto informace na trnka@zamek-liblice.cz. Rauty připravujeme pro 30 a více osob. Rádi Vám připravíme rauty i pro menší počet osob, minimálně však pro 10. Cena nezůstane stejná, je třeba ji stanovit individuálně. GALA BUFFET 1 barbecue/wedding GALA BUFFET 2 classic/wedding Praţská šunka Roastbeef s koprovým dresinkem Domácí uzené vepřové Praţská šunka zdobená nakládanou zeleninou Jemně uzená šunka s kostí, Jemně pikantní klobásky hořčicí a jablečným křenem Herkules Pečené brambory s dresinkem ze zakysané smetany Pečený česnek a cibule na anglické slanině Pečené kuřecí paličky v tomatovém pestu Cocktailové vepřové řízečky Grilované tygří krevety Hovězí guláš Grilovaný hermelín a brusinková omáčka Pečené brambory v pepři, slanině a cibuli Grilovaný filet z bílé ryby s parmskou šunkou a šalvějí Jasmínová rýţe Grilované kuřecí steaky s omáčkou kardinál Grilovaná vepřová ţebírka s česnekovým dipem Kukuřičný salát s černými olivami Řecký salát s olivami a sýrem feta Grilovaná paprika, lilek, cuketa a ţampióny Salát z uzených matesů a jarní cibulky Rajská jablka, okurky, papriky Řecký salát Salát Nicoise Nakládané olivy, feferonky, okurčičky a cibule Rajská jablka, okurky, papriky Jogurtový a francouzský dresink Nakládaná zelenina, zelené a černé olivy Chlebové krutóny Hořčice, křen Bylinkový, jogurtový a francouzský dresink Olivový olej, balzamikový ocet Výběr českých sýrů Ananas, jahody, meloun, hroznové víno Variace minidezertů Pečivo 690,-/osoba Mozzarella s tomaty a bazalkovým pestem Zrající sýr niva s ušlechtilou plísní Sýr hermelín s jemnou plísní Smetanový sýr ementál de luxe Variace minidezertů Výběr sezónního ovoce Výběr českého bílého a cereálního pečiva, tmavý chléb a francouzské bagetky 690,-/osoba

17 RAUTY Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Máte-li požadavek na speciální diety, pokrmy vegetarián aj. sdělte nám prosím tyto informace na trnka@zamek-liblice.cz. Rauty připravujeme pro 30 a více osob. Rádi Vám připravíme rauty i pro menší počet osob, minimálně však pro 10. Cena nezůstane stejná, je třeba ji stanovit individuálně. GALA BUFFET 3 elegant /wedding Marinované tygří krevety Mozzarella s tomaty a bazalkovým pestem Parmská šunka s medovým melounem Vařený uzený jazyk s fenyklovo-jablečným salátem Konfinovaná husí játra s meruňkovým chutney a bramborovou slámou Uzenářské speciality Candát pečený na kmíně Pečená kuřecí prsa na zeleném pepři a anglické slanině Zvěřinové ragout na víně Krocan nadívaný staročeskou nádivkou krájený před hosty Fettuccine se špenátem, smetanou a parmezánem Smaţené bramborové krokety Smetanové brambory Jasmínová rýţe Čekankové listy s pečenou anglickou slaninou a hořčičným dresinkem Řecký salát s olivami a sýrem feta Salát z brambor, petrţelky a vinného octa Rajská jablka, okurky, papriky Zelené a černé olivy Jogurtový a francouzský dresink Chlebové krutóny Olivový olej, balzamikový ocet Variace českých sýrů zdobených sušeným ovocem a ořechy Variace minidezertů Výběr sezónního ovoce Výběr českého bílého a cereálního pečiva, tmavý chléb a francouzské bagetky 860,-/osoba GALA BUFFET 4 grand château/wedding Marinovaný norský losos Gravlax s hořčicovo-medovým dresinkem Kaviár podávaný s bliny Mozzarellové třešně macerované v olivovém oleji a bylinkách doplněné tomaty Drezírovaný krocan s mandlovou paštikou Šunkovo-sýrové a lososové dortíky Roastbeef na toustu z bílé bagety Uzenářské speciality Pečené kuřecí rolády se šunkou, sýrem a zeleninou Kančí kýta se šípkovou omáčkou Jehněčí kolena pečená na rozmarýnu a česneku Restovaný špenát s bramborovými gnocchi a parmezánem Smaţené bramborové krokety Smetanové brambory Jasmínová rýţe Salát Nicoise Rukolový salát se sýrem Cottage Listy římského salátu s dresinkem z majonézy a sýra grana padano Rajská jablka, okurky, papriky Zelené a černé olivy Jogurtový a francouzský dresink Chlebové krutóny Olivový olej, balzamikový ocet Variace českých sýrů zdobených sušeným ovocem a ořechy Variace minidezertů Kousky ovoce s čokoládovou fontánou Výběr sezónního ovoce Výběr českého bílého a cereálního pečiva, tmavý chléb a francouzské bagetky 1.180,-/osoba

18 DOPLŇTE SI SVÁ MENU, BUFETY A RAUTY Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Pokrmy ze zvěřiny Zvěřinový vývar s masovými kuličkami a zeleninou Srnčí steak s cibulovou krustou, šafránovým rizotem a rajčatovým glazé Pečená baţantí prsa s gratinovanými brambory, zeleným chřestem a jalovcovou omáčkou Kančí guláš s bylinkovými knedlíky, restovanou slaninou a smaţenou cibulkou Dančí ragú s dýňovým pyré a pečenými kaštany 55 Kč/por. 355 Kč/por. 355 Kč/por. 355 Kč/por. 355 Kč/por. Nabídka á la carte

19 SVATEBNÍ DORTY Orientační cena svatebního dortu: 150 Kč za 1 porci včetně DPH Cena je již obsažena v kalkulaci svatebního menu viz strana 13 Svatební nabídky. V ceně není zahrnuté zapůjčení figurek a podstavců, které je hrazeno formou vratné zálohy, figurky je rovněž možno zakoupit. Pro více informací nás kontaktujte na trnka@zamek-liblice.cz. Možnost dodání vlastního dortu účtujeme 50 Kč/os. servisní poplatek. č.1, 65 porcí č.2, 65 porcí č.11, 90 porcí č.26, 40 porcí č.32, 65 porcí č.47, 40 porcí

20 č.53, 120 porcí č.54, 65 porcí č. 68, 65 porcí č.73, 65 porcí č.81, 65 porcí č128, 60 porcí č.114, 65 porcí č.103, 100 porcí č. 62, 120 porcí č.114, 65 porcí č.103, 100 porcí č. 62, 120 porcí Změna vyhrazena

21 NAŠI PARTNEŘI (odkaz: ) Svatební salon Barborka Svatební oznámení Salón vizáže a stylingu Svatební salon Jasmine Svatební dorty, koláčky, cukrářství Svatební hudba

22 UBYTOVÁNÍ Zámecké apartmá Superior Cena Kč za dvě lůţka na 1 noc se snídaní včetně DPH. Při obratu nad 50 tis. Kč získávají novomanţelé apartmá na 1 noc zdarma.. Zámecké apartmá Romantic Cena Kč za dvě lůţka na 1 noc se snídaní včetně DPH. Při obratu nad 30 tis. Kč získávají novomanţelé apartmá na 1 noc zdarma. Zámecké pokoje Cena Kč za dvoulůţkový pokoj se snídaní Cena Kč za jednolůţkový pokoj se snídaní. Při delším pobytu a při objednávce 10 a více pokojů poskytujeme slevy.

23 Pokoje ve východní depandance Cena Kč za dvoulůţkový pokoj se snídaní. Cena Kč za jednolůţkový pokoj se snídaní. Při delším pobytu a při objednávce 10 a více pokojů poskytujeme slevy. Pokoje v západní depandance Cena Kč za dvoulůţkový pokoj se snídaní. Cena Kč za jednolůţkový pokoj se snídaní. Při delším pobytu a při objednávce 10 a více pokojů poskytujeme slevy.

24 CENÍK UBYTOVÁNÍ Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Ceník ubytování 2012 Rack rates Sezóna / High Season Svátky / Holidays Mimosezóna / Low Season JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ / Single room Pokojů Rooms Sezóna High Season Svátky Holidays Mimosezóna Low Season Pokoje celkem / Rooms total 53 Zámek Executive / Château Executive Kč Kč Kč Dependance Business / Dependance Business Kč Kč Kč DVOULŮŽKOVÝ POKOJ / Double room Zámek Executive / Château Executive Kč Kč Kč Zámek apartmá Romantik / Château Romantic Suite Kč Kč Kč Zámek apartmá Superior / Château Superior Suite Kč Kč Kč Dependance Business / Dependance Business Kč Kč Kč Dependance apartmá Junior / Dependance Junior Suite Kč Kč Kč TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ / Triple room Zámek Executive / Château Executive Kč Kč Kč Přistýlka / Extra bed Kč Kč 800 Kč Pes na pokoji / Pets 300 Kč 400 Kč 200 Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně snídaně, DPH a místních poplatků. All rates are with breakfast and they are quoted in CZK including VAT and local taxes. Ceník je platný od / Rates are valid from Děti do 3 let zdarma, do 12 let na pokoji s rodiči sleva 50% Children till 3 years are free of charge, 4-12 years they have discount 50% if they are in the room with their parents. Dětskou postýlku poskytujeme zdarma.

25 CENÍK WELLNESS Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH a platí od do Platnost ceníku / VALID PRICE LIST Běţná otevírací doba / OPEN Objednávky přijímáme na: ORDERS ARE ACCEPTED AT: Děti / CHILDREN Platba / PAYMENT Wellness Provozní doba / OPENING HOURS Nehoteloví hosté NON HOTEL GUESTS Whirpool (volný vstup do tepidária, hydromasáţní sprchy a odpočinková zóna) Sauna (hydromasáţní sprchy a odpočinková zóna) Whirpool + sauna Solárium "Sluneční louka" / SOLARIUM "Sun Meadow" Každá další započatá minuta Rádi vám za příplatek zapůjčíme WE ARE HAPPY TO LEND YOU ON REQUEST Froté ţupan / TERRY BATHROBE Bederní rouška / SAUNA SKIRT Jednorázové froté pantofle / TERRY SLIPPERS Hoteloví hosté HOTEL GUESTS Whirpool (volný vstup do tepidária, hydromasáţní sprchy a odpočinková zóna) Sauna (hydromasáţní sprchy a odpočinková zóna) Whirpool + sauna Solárium "Sluneční louka" / SOLARIUM "Sun Meadow" Každá další započatá minuta Rádi vám za příplatek zapůjčíme WE ARE HAPPY TO LEND YOU ON REQUEST Froté ţupan / TERRY BATHROBE Bederní rouška / SAUNA SKIRT Jednorázové froté pantofle / TERRY SLIPPERS od / from Pondělí - Neděle 10:00-22:00 hod. MO - SO 10 AM - 10 PM. Pondělí je celý den pouze na objednání, jinak na tento den připadá pravidelná sanitace tel.: , nebo recepce@zamek-liblice.cz (rezervace je platná aţ po zpětném potvrzení) do 10 let zdarma v doprovodu minimálně 1 dospělé osoby / CHILDREN UNDER 10 YEARS OF AGE HAVE FREE ENTRANCE ACCOMPANIED BY AT LEAST ONE ADULT PERSON Masáţe přímo u maséra, vstup do wellness na hlavní recepci zámku Liblice. Přijímáme platby v hotovosti, kreditní kartou / MASSAGE DIRECTLY BY THE MASSEUR, WELLNESS AT THE MAIN RECEPTION Chateau Liblice - ACCEPT PAYMENT BY CASH OR BY CREDIT CARD Kapacita wellness (max. 10 osob). Pro uzavřenou společnost s více osobami doporučujeme rezervovat Zámeckou vinárnu jako odpočinkovou zónu. ţeny a muţi / WOMEN AND MEN (privátní rezervace / PRIVATE BOOKING) 10:00-15:00 cena za 60 minut whirpool od 1-6 osob, sauna od 1-4 osob 60 Kč/10 minut 20 Kč/1 minuta Kromě solária je v ceně vždy 10 min. na převlečení, dále chlazená pramenitá voda s citrusy, čerstvé ovoce, froté osuška a prostěradlo) 10 MINUTES FOR CHANGE OF YOUR CLOTHES, THEN CHILLED WATER WITH LEMON, FRESH FRUIT, TERRY TOWEL AND BED SHEET ARE INCLUDED. IT IS NOT APPLY TO SOLARIUM. 50 Kč 460 Kč 220 Kč 280 Kč 590 Kč 740 Kč 60 Kč/10 minut 100 Kč/10 minut 20 Kč/1 minuta 20 Kč/1 minuta cena za 1 ks cena za 1 ks 100 Kč 100 Kč 50 Kč cena za 60 minut whirpool od 1-6 osob, sauna od 1-4 osob 380 Kč 100 Kč/10 minut 20 Kč/1 minuta 100 Kč 50 Kč 50 Kč 50 Kč cena za 60 minut whirpool od 1-6 osob, sauna od 1-4 osob Kromě solária je v ceně vždy 10 min. na převlečení, dále chlazená pramenitá voda s citrusy, čerstvé ovoce, froté osuška a prostěradlo) 10 MINUTES FOR CHANGE OF YOUR CLOTHES, THEN CHILLED WATER WITH LEMON, FRESH FRUIT, TERRY TOWEL AND BED SHEET ARE INCLUDED. IT IS NOT APPLY TO SOLARIUM. PERMANENTNÍ VSTUPENKY Wellness + sauna pro 1 osobu, přenosné Whirpool, tepidárium, hydromasážní sprchy, citrusová voda, čerstvé ovoce, osuška a prostěradlo 580 Kč 300 Kč 850 Kč cena za 1 ks 100 Kč 380 Kč ţeny a muţi / WOMEN AND MEN (privátní rezervace / PRIVATE BOOKING) 680 Kč Kč cena za 1 ks 50 Kč 50 Kč 50 Kč Provozovatel Konferenčního centra Av ČR - zámku Liblice si vyhrazuje právo na změny, které včas umístí na Tyto vstupenky lze uplatnit kdykoliv v průběhu dne, doporučujeme rezervaci na tel.: Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH a platí od do cena za 60 minut whirpool od 1-6 osob, sauna od 1-4 osob 15:00-22:00 a mimo otevírací dobu Uvedené ceny jsou včetně DPH, slevy pro skupiny od 10 osob a od pronájmu na 3 a více hodin THE PRICES ARE INCLUSIVE OF VAT, DISCOUNTS FOR GROUPS FROM 10 PERSON AND FOR UP 3 HOURS 5 hodin 10 hodin 15 hodin 50 hodin Kč Kč Kč Kč

26

Svatební nabídka 2014

Svatební nabídka 2014 Svatební nabídka 2014 Váţení hosté, jsme potěšeni Vašim zájmem o sluţby Konferenčního centra Akademie věd ČR - zámku Liblice. Pokud potřebujete zorganizovat svatební obřad, hostinu, ubytování, či celý

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE SVATEBNÍ OBŘAD, SVATEBNÍ HOSTINA A UBYTOVÁNÍ POD JEDNOU STŘECHOU. SVATEBNÍ OBĚDOVÁ MENU Svatba na zámku, svatba jako pro princeznu MENU STANDARD CENA 250 KČ / OSOBA / možnost

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 WELCOME DRINK 0,10l Bohemia Sekt Demi/Brut 35, Kč 0,10l Prosecco Martini D.O.C. 45, Kč 0,10l Cinzano Bianco/Rosso 50, Kč 0,10l Martini Extra Dry 50, Kč STUDENÉ KANAPKY A ŠPÍZKY Špízek

Více

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou Adagio, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Allegro, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Furioso, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Adagio,

Více

Dle denní nabídky 35.-

Dle denní nabídky 35.- Studené předkrmy: 100g Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, pomerančem a opečeným toastem 47.- 100g Tlačenka s cibulí 30.- 100g Niva s jablky a vlašskými ořechy 45.- Polévka: Dle denní nabídky 35.-

Více

KONFERENČNÍ MENU. Dopolední coffee Break Výběr z mini sendvičů Mini závin s jablky Čerstvé ovoce Minerální voda nebo juice

KONFERENČNÍ MENU. Dopolední coffee Break Výběr z mini sendvičů Mini závin s jablky Čerstvé ovoce Minerální voda nebo juice KONFERENČNÍ MENU Ranní coffee break Domácí švestkový koláč s drobenkou Domácí jablečný koláč s drobenkou Croisant plněný čokoládou Minerální voda nebo juice Káva espresso s mlékem Paleta černých, ovocných

Více

Svatební nabídka 2015

Svatební nabídka 2015 Svatební nabídka 2015 Váţení hosté, jsme potěšeni Vašim zájmem o sluţby Konferenčního centra Akademie věd ČR - zámku Liblice. Pokud potřebujete zorganizovat svatební obřad, hostinu, ubytování, či celý

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Rautová nabídka Aktualizováno v únoru 2014 Prostory v naší restauraci jsou ideální pro různé typy akcí, jako jsou svatby, firemní večírky, společenské akce či různé oslavy. Občerstvení

Více

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy Nabídka cateringu TEPfactor Slapy ZLATÝ RAUT VARIANTA A 1 kg / os. 889,- (nad 30 osob) Studené pohoštění Finger-food-250g/os. Vepřová panenka podávaná s celerovou remuládou a pečenou mrkví Játrová paštika

Více

Bufet č Kč /os. Studené. Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Zeleninové crudité Salátový bufet. Teplé

Bufet č Kč /os. Studené. Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Zeleninové crudité Salátový bufet. Teplé Bufety Bufet č. 1-600 Kč /os. Studené Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Zeleninové crudité Salátový bufet Teplé Česneková polévka s opečeným chlebem Vykostěné vepřové koleno pečené na černém

Více

Bufety. Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené

Bufety. Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené Bufety Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené Okurka plněná koprovou pěnou Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Teplé Česneková polévka s opečeným chlebem Vykostěné vepřové koleno pečené na černém pivě

Více

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka Jídelní lístek Studené předkrmy 80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka 80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji 85,- a česneku,

Více

0,33 l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a. 0,33 l Česneková polévka s klobáskou a krutóny, 0,33 l Capuccino z lesních hříbků s kapkou dýňového

0,33 l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a. 0,33 l Česneková polévka s klobáskou a krutóny, 0,33 l Capuccino z lesních hříbků s kapkou dýňového 100 g Hovězí Carpaccio / jemný plátek z hovězí svíčkové s bazalkovým pestem, hoblinkami parmazánu, lístky rukoly a olivovým olej / 154,- Kč 100 g Variace sýrů /servírovaná s ořechy a hrozny / 55,- Kč 100

Více

BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX

BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX BUFETOVÁ MENU ŠÉFKUCHAŘŮV BUFET 620CZK/PAX PŘEDKRMY Tři druhy míchaných zeleninových salátů Dva druhy studených předkrmů Polévka dle denní nabídky Čtyři hlavní chody Jeden hlavní chod na vegetariánský

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném salátu

Více

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014 Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 PŘEDKRMY 80g 80g 100g CARPACCIO AJETO marinované plátky svíčkové v bylinkách, olivový olej, hobliny parmazánu, balsamico Rozpečený kozí sýr s ořechy a medovou zálivkou,

Více

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE STUDENÉ PŘEDKRMY Carpaccio- syrové plátky z pravé svíčkové s kapkou olivového oleje, strouhaným parmezánem a čtyřmi druhy pepře, podávané s bílým pečivem Tatarák z lososa limetka,

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 101 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 102 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

PŘEDKRMY DOPORUČUJEME K PIVU

PŘEDKRMY DOPORUČUJEME K PIVU PŘEDKRMY ZAUZENÁ KACHNÍ PRSA s rukolou, ovčím sýrem, hořčičnou omáčkou Aioli a čerstvě strouhaným křenem PAŠTIKA Z HUSÍCH JATER s topinkami z farmářského chleba, nakládanou zeleninou a archivním balsamicem,

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2014. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2014. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2014 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky SNÍDANĚ Česká snídaně 118,- Dvě vejce na jakýkoliv způsob, slanina, klobásky, máslo, chléb, káva nebo čaj Anglická snídaně 118,- Toasty, míchaná vejce, slanina, klobásky, máslo, džem, pečivo, káva nebo

Více

Zajistíme Vám rauty, svatební hostiny a další události. Možnost uzavřené společnosti, salonku. www.mediterrano.cz.

Zajistíme Vám rauty, svatební hostiny a další události. Možnost uzavřené společnosti, salonku. www.mediterrano.cz. Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Nabízíme Vám příjemné posezení v klimatizovaném prostředí, ve kterém můžete ochutnat velké množství zeleninových salátů, steaku,rybích specialit a jiných pochoutek.

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Nabídka pro cestovní kanceláře Aktualizováno v únoru 2014 Prostory restaurace a lokace v centru Prahy jsou ideální pro cestovní agentury. Naše restaurace se nachází 300m od Karlova

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

Hotel Opat - Restaurant

Hotel Opat - Restaurant 70g Předkrmy Grilované kuřecí prsíčko s cibulovou marmeládou na havířském chlebíčku 69,- (kuřecí prso, červená cibule, pomeranč, balsamico, rukola, chléb) 70g Hovězí carpaccio s pestem, parmazánem a toastem

Více

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou Předkrmy 80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou 80g Zapečený kozí sýr s medovým pórkem a cherry rajčatkem 59 Kč 79 Kč 69Kč Polévky 0,33l Silný

Více

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,-

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,- Jídelní lístek Předkrmy Grilovaný ovčí sýr na salátku s cherry rajčátky 100g 85,- Staročeská šunka od kosti (křen, hořčice, okurka) 100g 75,- Tatarský biftek z pravé svíčkové, topinky 100g 140,- Carpaccio

Více

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony)

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony) Předkrmy 1. 100g Tataráček z lososa na listovém salátu, toustový chléb 92,- 2. 100g Domácí paštika na brusinkovém soté s konfitovaným pomerančem 79,- a omáčkou z červeného vína, pečivo 3. 100g Na plátky

Více

Nabídka pohoštění a catering

Nabídka pohoštění a catering Nabídka pohoštění a catering Plánujete-li firemní večírek, rodinnou oslavu nebo jen víkendové posezení s přáteli, právě Vám třeba přijde vhod naše nabídka. Nabízíme nejen pohoštění, ale především Vás zveme

Více

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata.

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata. Něco k zakousnutí Masové Kanapky 2 Rybí Kanapky 3 Bezmasé Kanapky 3 Sýrové Kanapky 3 Coffee Breaky 4 Obložené mísy 5 Teplý raut nebo grilování 5 Saláty 6 1 Masové Kanapky (minimum 15 porcí od jednoho druhu)

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2015 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy Paštika z vepřových jater a líček s brusinkovým želé, šalotkovou marmeládou a topinkou ze selského chleba 70 Kč Námi zauzená

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Teplá šunka od kosti na farmářském chlebu, sýr gruyère, pečené vejce a studená křenová omáčka Grilovaná vepřová panenka s vlažným salátem ze zelené čočky Domácí paštika z husích jater

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail: info@restpoint.cz Web: www.restaurace-bobovka.cz Restpoint

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Plátky domácí malostranské šunky s křenovým máslem, hořčičnou omáčkou a farmářským chlebem Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty a brusinkovým vinegretem Salát

Více

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,-

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,- Predkrmy 100g Pikantní masová směs na topince sypaná sýrem... 109,- Obsahuje alergen č.1a,6 Škvarková pomazánka s rozpečeným chlebem, okurkou a cibulí... 89,- Obsahuje alergen č.1a,10 100g Naše zauzená

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Tenké plátky uzené šunky s nakládanými okurčičkami, křenovou pěnou, pikantní hořčicí a opečeným chlebem s hermelínovou pomazánkou Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými

Více

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto PRESTO ve Vaší kanceláři OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto Florentinum The Park Chodov Na jaře roku 2015 přibyla v Praze druhá samoobslužná restaurace Presto v Business Centru - The Park

Více

Něco na zub k pivu. Speciality. Pokrmy z vepřového masa. 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou

Něco na zub k pivu. Speciality. Pokrmy z vepřového masa. 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou Něco na zub k pivu 80g Carpaccio 119,- tence krájená hovězí svíčková s olivovým olejem, parmezánem a rukolou 150g Ďábelská topinka 89,- s pikantní masovou směsí, zeleninou a sýrem 150g Topinka s tvarůžky

Více

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY 1 Sýrové variace s olivami /eidam, uzený eidam, niva, hermelín/ 115,- 2 Výběr uzenin s beraními rohy /heskules, poličan, chorizo, slanina/ 139,- 3 100g Lososový

Více

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Předkrmy 1. Pikantní vepřová panenka v mantlu z listového těsta 2. Kuřecí mini řízečky v česnekovém těstíčku

Více

Saláty Řecký salát 250g 99 Kč Šopský salát 250g 99 Kč Řízečkový salát 150g 128 Kč Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsíčky

Saláty Řecký salát 250g 99 Kč Šopský salát 250g 99 Kč Řízečkový salát 150g 128 Kč Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsíčky Předkrmy Domácí kachní paštika s mandlemi a rozpečenou bagetkou 100g 79 Kč Buvolí mozzarela s rajčaty a rozpečenou bagetkou 150g 79 Kč Topinka se šunkou, vajíčkem a sýrem 2ks 79 Kč Topinka s masovou směsí

Více

PŘEDKRMY. UZENÁ ŠUNKA OD KOSTI A SUŠENÁ KRKOVIČKA s řeřichou, klíčky, listovými saláty a křenovou 164 Kč pěnou

PŘEDKRMY. UZENÁ ŠUNKA OD KOSTI A SUŠENÁ KRKOVIČKA s řeřichou, klíčky, listovými saláty a křenovou 164 Kč pěnou PŘEDKRMY UZENÁ ŠUNKA OD KOSTI A SUŠENÁ KRKOVIČKA s řeřichou, klíčky, listovými saláty a křenovou 164 Kč pěnou PAŠTIKA Z HUSÍCH JATER S PORTSKÝM VÍNEM, salátem z rukoly, šalotky a nakládaných 149 Kč okurek,

Více

PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE Hovězí líčka po Burgundsku s bramborovo - celerovým pyré 195 Kč Staročeská krkovička (vepřová krkovice, bramborové noky, slanina, cibulka, zelí) 165 Kč Hovězí burger BBQ

Více

Jídelní lístek. Restaurant. U Patrona

Jídelní lístek. Restaurant. U Patrona Jídelní lístek Restaurant U Patrona Předkrmy: Foie gras s karamelizovanými jablíčky na víně a malinovým coulis 280,- Kč Ratatouille Provensal v grilované cuketě 210,- Kč Tygří krevety Gambas de ajo na

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699 Studené předkrmy: 100g Pikantní salátek z olomouckých tvarůžků, pečivo 65.- 100g Talíř sušené šunky 75.- 100g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 85.- 1ks Domácí nakládaný hermelín,

Více

RESTAURACE NA RYBNÍČKU

RESTAURACE NA RYBNÍČKU RESTAURACE NA RYBNÍČKU VÍTÁME VÁS Váha surovin je uvedena v syrovém stavu. Na požádání Vám rádi připravíme poloviční porci, cena poloviční porce je 70% z ceny. Při platbě stravenkami vydáváme zpět maximálně

Více

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 89 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

Malá jídla - něco k pivu a vínu

Malá jídla - něco k pivu a vínu Malá jídla - něco k pivu a vínu 70g Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem s rozpečenou bagetou 165,- 150g Tatarák z čerstvého lososa podávaný s bylinkovými tousty 179,- 100g Grilované tygří krevety PIL

Více

Teplé předkrmy. Speciality

Teplé předkrmy. Speciality Předkrmy 70g Hovězí Carpaccio - marinované tence krájené plátky hovězí svíčkové podávané za studena s parmezánem, polníčkem, olivovým olejem, limetkou a bylinkovou bagetkou 139 Kč 80g Zvěřinová paštika

Více

**** Svatební hostina Ubytování Catering****

**** Svatební hostina Ubytování Catering**** **** Svatební hostina Ubytování Catering**** Svatební hostina Na svatební hostiny se specializujeme již desítky let, proto si můžete být jisti, že Vaše svatební hostina i následná párty, proběhne perfektně

Více

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Hlavní nabídka

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Hlavní nabídka Jídelní lístek Předkrmy Marinovaný norský losos - se salátem z rukoly, cherry rajčátek a artyčoku, toast Rolované Carpaccio - z argentinské svíčkové s parmazánem, bazalkou a toastem Zapečený kozí sýr -

Více

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks Jídelní lístek Předkrmy: (doba přípravy 20 25 min.) 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano.

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Nabízíme Vám příjemné posezení v klimatizovaném prostředí, ve kterém můžete ochutnat velké množství zeleninových salátů, steaku, rybích specialit a jiných pochoutek.

Více

Sestavte si sami MENU dle vlastní chuti

Sestavte si sami MENU dle vlastní chuti Sestavte si sami MENU dle vlastní chuti Couvert Pečivo mix 10,- Máslo a dvě domácí houstičky, pečivo mix 20,- Předkrmy Tataráček z norského lososa s olivami, čerstvým koprem a topinkami z toastového chleba

Více

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč PŘEDKRMY 70 g Carpaccio z hovězí svíčkové s pestem ze sušených rajčat, hoblinky parmazánu, rozpečená bagetka (1a, 3, 7)...159 Kč 80 g Roastbeef z hovězí roštěné s dresinkem a cibulkou, rozpečená bagetka

Více

Rybí hody. Polévka: Nabídka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,-

Rybí hody. Polévka: Nabídka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,- Rybí hody Polévka: Rybí polévka se smaženými krutónky 25,- Nabídka: 200 g Smažené kapří hranolky s francouzským bramborovým salátem 129,- 150 g Rybí guláš se žemlovými knedlíčky 129,- 270 g Pstruh, obalený

Více

Jídelní lístek Předkrm Malá jídla Polévky Hotová jídla české kuchyně

Jídelní lístek Předkrm Malá jídla Polévky Hotová jídla české kuchyně Jídelní lístek Předkrm 80g Konfinovaná husí játra s cibulí a portským vínem zalitá v sádle, hruškový salát s baby špenátem, čerstvý chléb 79,- Malá jídla 120g Masová směs z vepřového a kuřecího masa dušená

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení říjen 2010 duben 2011 kapacita až 70 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

150g Cuketový salátek s grilovaným hermelínem, toast 99,- 1ks Šunková rolka s křenovou šlehačkou 40,-

150g Cuketový salátek s grilovaným hermelínem, toast 99,- 1ks Šunková rolka s křenovou šlehačkou 40,- Apetizéry 150g Cuketový salátek s grilovaným hermelínem, toast 99,- 1ks Šunková rolka s křenovou šlehačkou 40,- 150g Grilovaný balkánský sýr balený v parmské šunce, toast 95,- 100g Tatarský biftek, 3ks

Více

Seminář pro 10 osob gastronomické služby (ceny jsou uvedeny bez DPH)

Seminář pro 10 osob gastronomické služby (ceny jsou uvedeny bez DPH) PARKHOTEL Privat hotel - Veslařská 250, 637 00 Brno, tel: + 420 543236350, fax: + 420 543235191 Seminář pro 10 osob gastronomické služby (ceny jsou uvedeny bez DPH) Výběr z coffee breaků Coffee break jednoduchý

Více

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Vítejte Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Při objednání poloviční porce jídla účtujeme 70% ceny celé porce. Seznam

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

PŘEDKRMY. 149,- Kč POLÉVKY. 42,- Kč BAROVÁ JÍDLA. 89,- Kč. 100g Topinky s kuřecím masem tři topinky s restovaným kuřecím masem a strouhaným sýrem

PŘEDKRMY. 149,- Kč POLÉVKY. 42,- Kč BAROVÁ JÍDLA. 89,- Kč. 100g Topinky s kuřecím masem tři topinky s restovaným kuřecím masem a strouhaným sýrem PŘEDKRMY 80g Carpaccio ze svíčkové s jemným dresinkem z hrubozrnné hořčice, parmazánem a bylinkovou bagetou 100g Pralinky z červené řepy s domácí ricottou, bylinkový toust 89,- Kč POLÉVKY 0,33l Poctivá

Více

PŘEDKRMY. VÝBĚR SUŠENÝCH MAS Z LITOMĚŘICKÉ PRŠUTÉRIE krkovička, šunka a pancetta s rukolou, ovčím sýrem a archivním balsamicem

PŘEDKRMY. VÝBĚR SUŠENÝCH MAS Z LITOMĚŘICKÉ PRŠUTÉRIE krkovička, šunka a pancetta s rukolou, ovčím sýrem a archivním balsamicem PŘEDKRMY VÝBĚR SUŠENÝCH MAS Z LITOMĚŘICKÉ PRŠUTÉRIE krkovička, šunka a pancetta s rukolou, ovčím sýrem a archivním balsamicem 164 Kč PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER s polníčkem a salátem z nakládané zeleniny

Více

Vážení, Dovolte nám nabídnout cateringové služby hotelu Jehla ve Žďáru nad Sázavou.

Vážení, Dovolte nám nabídnout cateringové služby hotelu Jehla ve Žďáru nad Sázavou. Vážení, Dovolte nám nabídnout cateringové služby hotelu Jehla ve Žďáru nad Sázavou. V naší hotelové restauraci můžete strávit příjemné chvíle při obědu či večeři, společenské nebo obchodní schůzce, pracovním

Více

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou PŘEDKRMY Bruschetta s plátky rajčat,mozzarellou a čerstvou bazalkou 100g 79 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 85 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

LeCafe Restaurant STUDENÉ PŘEDKRMY

LeCafe Restaurant STUDENÉ PŘEDKRMY LeCafe Restaurant STUDENÉ PŘEDKRMY 80g Carpaccio jemné plátky hovězí svíčkové zakápnuté olivovým olejem, sypané parmazánem, podávané s rukolou, bazalkou a rozpečenou bagetou s bylinkovým pestem 100g Capresse

Více

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,-

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,- Restaurace a penzion U Kapličky Jídelní lístek Předkrmy 80 g Carpaccio z pravé hovězí svíčkové, toust (1,3,7) 115,- 100 g Caprese mozzarella, cherry rajčátka, bazalkové pesto, toust (1,3,7) 95,- 80 g Restované

Více

POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY

POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY Jídelní lístek POLÉVKY Krkonošská bramboračka s houbami (1,9) 45,- Hovězí vývar (9) 35,- Polévka dle denní nabídky 30,- STUDENÉ PŘEDKRMY 1ks Domácí utopenec, chléb (1) 48,- Tuňák s fazolemi a kukuřicí,

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení duben 2011 září 2011 kapacita až 30 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla Předkrmy 50g 80g Bruschetta se salátkem z pečených paprik a polníčku, zdobená parmazánovými hoblinami a redukcí z balsamica Carpaccio z pravé hovězí svíčkové v parmazánové krustě, toust Marinované plátky

Více

BANKETOVÁ NABÍDKA. Uvedené ceny jsou v CZK za osobu a včetně platné DPH Nabídka je platná od 1. 1. 2016

BANKETOVÁ NABÍDKA. Uvedené ceny jsou v CZK za osobu a včetně platné DPH Nabídka je platná od 1. 1. 2016 Přinášíme Vám kompletní nabídku cateringu pro konference, školení, teambuildingové aktivity, svatby a nejrůznější oslavy. KÁVOVÉ PŘESTÁVKY STRANA 2, 3 PRACOVNÍ OBĚDY STRANA 4 PRACOVNÍ VEČEŘE STRANA 5 BUFETY

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč s jablky a tymiánem 100 g Tatarský biftek 129 Kč s křepelčím vajíčkem, topinkami a česnekem 120 g Carpaccio z červené řepy 89 Kč

Více

27 x dvojlůžkový, 7 x junior suite (dvojlůžkový s možností přistýlky) 1 x třílůžkový pokoj, 5 x čtyřlůžkový pokoj, 1 x svatební apartmá

27 x dvojlůžkový, 7 x junior suite (dvojlůžkový s možností přistýlky) 1 x třílůžkový pokoj, 5 x čtyřlůžkový pokoj, 1 x svatební apartmá KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 481 659 111 E-mail: hrubaskala@eahotels.cz www: Lokalita a dopravní spojení GPS: 50 32'41.564"N 15 11'35.444"E Silniční dostupnost Přes obec Hrubá Skála vede

Více

Jídelní lístek Předkrmy:

Jídelní lístek Předkrmy: Předkrmy: 1140 70g Domácí zvěřinová paštika s cibulovou marmeládou, 71,- chléb 2 ks 1141 100g Grilovaná cuketa zapečná kozím sýrem, 77,- čerstvě rozpečená bagetka 1142 2 ks Bruschetta s bylinkami, čerstvými

Více

Občerstvení formou rautu:

Občerstvení formou rautu: Krakonošův raut: sortiment Občerstvení formou rautu: Okurkový řez se sýrovou pěnou s ořechy Plněné rajské jablíčko pěnou z modrého sýra Rostbífová rolka s pěnou ze žervé Kanapky s různými pěnami Sušená

Více

Předkrmy. 70g Kachní carpaccio s bazalkovým pestem, kapary, parmazánem a rozpečenou rukolovou bagetkou 138,-

Předkrmy. 70g Kachní carpaccio s bazalkovým pestem, kapary, parmazánem a rozpečenou rukolovou bagetkou 138,- Předkrmy 70g Kachní carpaccio s bazalkovým pestem, kapary, parmazánem a rozpečenou rukolovou bagetkou 138,- 120g Topinka s masovou směsí zapečená sýrem 78,- 140g Fidelova domácí grilovaná klobása s čerstvým

Více

JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5

JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5 JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5 předkrmy ryby utopenec s cibulí 1ks, 37,- nakládaný pikantní hermelín 120g, 69,- smažené papričky jalapenos plněné nivou, zakysaná smetana 4ks, 69,-

Více

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady Svatební menu Svatební menu zámek Nové Hrady Nabídka svatebního menu 2008 Polední menu cena: 350,- Kč za osobu zahrnuje následující položky: aperitiv studený předkrm s pečivem polévka hlavní jídlo nealkoholický

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení říjen 2012 duben 2013 kapacita až 70 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail: info@restpoint.cz Web: www.restaurace-bobovka.cz

Více

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč STÁLÉ MENU Polévky: 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč Dle denní nabídky Hotová jídla: 150g Moravský vrabec, bramborový špalíček, zelí 88,00 Kč 100g Ďábelská

Více

Lázeňský hotel Jirásek

Lázeňský hotel Jirásek studené předkrmy Domácí zvěřinová paštika na jablkách s brusinkami 62,00 Capresse salát ze sýra mazzarella a rajčat 85,00 Koktejl ze sýra Camembert, šunky, ananasu a zeleniny polévky Slepičí polévka s

Více

150g Salát Caprese (mozzarela, rajče, bazalka, ol. olej) 69,- 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí a sýrem 59,-

150g Salát Caprese (mozzarela, rajče, bazalka, ol. olej) 69,- 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí a sýrem 59,- Předkrmy 150g Salát Caprese (mozzarela, rajče, bazalka, ol. olej) 69,- 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí a sýrem 59,- 1 ks Topinka s volským okem a šunkou 59,- Polévky 0,33l Česneková polévka se smaženým

Více

g r o u p m e n u

g r o u p m e n u group m e n u 2 0 1 5 MENU 1 Rajčatová polévka s lilkem a cuketou Kuřecí prsíčka plněná špenátem a mozzarellou s bylinkovou omáčkou a dušenou rýží Broskvová bublanina s drobenkou 375 Kč Menu 2 Drůbeží

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopencový salát s cibulí, okurkou a feferonkou v octovém nálevu, 57,- pečivo 2 Bramborák s klobásou a beraním rohem 67,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 72,-

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

Polévky. Dětská jídla

Polévky. Dětská jídla Předkrmy 50g 80g Ztracené vajíčko na směsi salátů s dijonskou zálivkou a slaninovým chipsem, toust Carpaccio z červené řepy zdobené salátkem z rukoly, parmezánem a vlašskými ořechy nakládanými v medu,

Více

Nabídka dovozového pohoštění do firem

Nabídka dovozového pohoštění do firem Nabídka dovozového pohoštění do firem Zajistíme Vám: firemní snídaně, občerstvení na coffee break, pohoštění na podnikové oslavy, denní stravování a občerstvení. BAGETY Cena je kalkulována za 1ks, pokud

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

Nabídka pohoštění a catering

Nabídka pohoštění a catering Nabídka pohoštění a catering Plánujete-li firemní večírek, posezení s rodinou právě Vám třeba přijde vhod naše nabídka. Nabízíme nejen pohoštění, ale především Vás zveme do nově upravených salonků v Hotelu

Více

poloviční porce za 75 % ceny AKTUÁLNÍ ORGANIZACE PROVOZNÍ DOBY

poloviční porce za 75 % ceny AKTUÁLNÍ ORGANIZACE PROVOZNÍ DOBY Vážení hosté, od 21. června do konce srpna nabízíme upravený LETNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK. Nabídka obsahuje každý den 3 polévky a podle jednotlivých dnů v týdnu 6 hlavních jídel. Od 19 hodin tuto nabídku rozšiřuje

Více

Co tak něco na zub k pivu..

Co tak něco na zub k pivu.. Škvar ky, chléb 1 ks Co tak něco na zub k pivu.. 100g Grilované koleno bez kosti, hořčice, křen, okurek, chléb (1,3,10) 30,- 5 ks Grilovaná křidélka (1,3,10) (Okurek, hořčice, křen, chléb) 1 ks Topinka

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU Domácí paštika s šípkovo - brusinkovou omáčkou a opečeným bílým chlebem 100g 95,- Domácí tlačenka s octem a cibulí 200g 79,- Carpaccio z hovězí svíčkové s domácím

Více