RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 VÝTAH z USNESENÍ z 60. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová, p.marcela Košáková, Bc.Ing. Jindřich Hudeček P. Stařinský, p. Olšák, Ing. Thomasová, p. Bortlíková - rozhodla, na základě žádosti ČEZ Distribuce a.s., o zřízení věcného břemene na pozemcích v k.ú. Ludgeřovice, spočívajícího v umístění podzemního vedení + ochranného pásma ve prospěch žadatele. Věcné břemeno se zřizuje za jednorázovou finanční náhradu. RO zmocnila starostu obce k podpisu smlouvy o věcném břemeni, jejíž přílohou je geometrický plán pro vyznačení věcného břemene. - rozhodla, na základě žádosti, udělit souhlas: - se zásahem požárně nebezpečného prostoru stavby hospodářské budovy s krytými stáními pro osobní automobily na obecní pozemek místní komunikaci. - s připojením sousedních nemovitostí pozemků,zřízením sjezdů z místní komunikace v rámci stavby krytých stání pro os. automobily. Souhlasy lze použít pro následující správní řízení, které budou ve věci následovat. RO dává výslovný souhlas se zjednodušeným územním řízením. - rozhodla, na základě žádosti, udělit žadatelům souhlas účastníka ke stavbě rodinného domu v k.ú. Ludgeřovice. Stavba se nachází v současně zastavěném území obce a je v souladu se schváleným územním plánem obce Ludgeřovice. RO dále rozhodla udělit souhlas k napojení stavby na inženýrské sítě v majetku obce, uložení přípojek pro stavbu do pozemku v majetku obce. K tomuto zmocňuje starostu k podpisu smlouvy o právu provést stavbu. RO souhlasí s připojením sousední nemovitosti zřízením sjezdu z místní komunikace.tento souhlas nenahrazuje rozhodnutí nebo jiná opatření vyžadovaná zvláštními právními předpisy a lze jej použít pro územní a stavební řízení stavby. - rozhodla udělit obci Markvartovice souhlas s napojením splaškové kanalizace na splaškovou kanalizaci, kterou hodlá obec Ludgeřovice v budoucnu realizovat na svém území. - vzala na vědomí informaci vedoucí úseku správních činností o výsledcích průzkumu, který proběhl na území obce a týkal se komunitního plánování sociálních služeb. RO uložila vedoucí úseku správních činností, aby v součinnosti s jednotlivými členy rady připravila na příští zasedání rady rozbor předmětného průzkumu ve formě článku do Ludgeřovického zpravodaje - rozhodla nepřipojit se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet vyvěšením tibetské vlajky před budovou obecního úřadu dne Strana 1 (celkem 6)

2 - rozhodla předložit zastupitelstvu obce k projednání záměr směny pozemků za účelem narovnání majetkoprávních vztahů, a to následovně: 1) z vlastnictví občana přejde směnou do vlastnictví obce část poz. o výměře 157 m 2. 2) z vlastnictví obce Ludgeřovice přejde směnou do vlastnictví občana část pozemku o výměře 127 m 2. Směna pozemků bude provedena bez finančního vyrovnání rozdílů výměr směňovaných pozemků s tím, že obec Ludgeřovice odkoupí od občana geometrický plán, který má občan k dispozici a tento předá obci. - schválila plán kulturních akcí, pořádaných obcí Ludgeřovice v r rozhodla udělit souhlas souseda obce Ludgeřovice - se stavbou výměnou oplocení. Souhlas nenahrazuje příslušné povolení stavebního úřadu. Kontrola usnesení z minulých zasedání - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že dokončení projektové dokumentace pro stavební řízení stavby Splašková kanalizace horní Ludgeřovice bude z důvodu nutného provedení změn v územním rozhodnutí posunuto o 3 měsíce. - vzala na vědomí požadavek na přeložení odvodňovacího příkopu, kterým je podmíněno uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene, spočívajícího ve strpění stavby Splašková kanalizace obce Ludgeřovice horní Ludgeřovice. S ohledem na značnou finanční náročnost, se kterou by byla realizace přeložky odvodňovacího příkopu spojena, uložila RO starostovi obce, aby se pokusil projednat možnost upuštění od tohoto požadavku. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že povolení k pokácení 2 ks neperspektivních třešní na ul. Vrablovecká bylo žadateli vydáno s podmínkami, schválenými RO 58 na zasedání dne rozhodla, na základě žádosti,požádat zdejší OÚ, odbor výstavby, ŽP a údržby obce o vydání rozhodnutí na pokácení 4 ks neperspektivních stromů (třešní) na ul. Vrablovecká. V případě, že bude žádosti vyhověno, RO schválila, aby si pokácení předmětných stromů žadatelé zajistili na své náklady s tím, že si mohou veškeré dřevo ponechat pro vlastní potřebu a dále, že za každý pokácený strom zasadí dva stromy nové (jeřabiny nebo peckoviny) a budou se o ně starat po dobu dvou let o jejich vývoj. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že územní rozhodnutí pro stavbu Přístavba a stavební úpravy MŠ na ul. Hlučínská nabylo právní moci dne uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce zveřejnit na www stránkách obce v sekci veřejné zakázky výzvu zájemcům k podání nabídek na zpracování Strana 2 (celkem 6)

3 projektové dokumentace pro stavební povolení a prováděcí projektové dokumentace pro stavbu Přístavba a stavební úpravy MŠ na ul. Hlučínská - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že projektová dokumentace a rozpočet pro zřízení odstavné plochy u MŠ Ludgeřovice bude zhotovitelem dodána do konce měsíce února rozhodla o zavření Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti a organizačním zajištění ostatní dopravní obslužnosti mezi obcí Ludgeřovice, Dopravním podnikem Ostrava,a.s. a Koordinátorem ODIS s.r.o. - rozhodla o zavření Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě a organizačním zajištění ostatní dopravní obslužnosti mezi obcí Ludgeřovice, Veolia Transport Morava, a.s. a Koordinátorem ODIS s.r.o. - rozhodla o zavření Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě a organizačním zajištění ostatní dopravní obslužnosti mezi obcí Ludgeřovice, Cestovní kanceláří Maxner a Koordinátorem ODIS s.r.o. - vzala na vědomí zprávu OO PČR Hlučín o stavu veřejného pořádku na katastrálním území obce Ludgeřovice za r a uložila starostovi obce zabezpečit zveřejnění předmětné zprávy v nejbližším čísle Ludgeřovického zpravodaje a na www stránkách obce. - schválila Výroční zprávu o poskytování informací za r. 2008, zpracovanou tajemníkem OÚ a uložila tajemníkovi OÚ tuto zprávu zveřejnit na úřední desce OÚ a způsobem, umožňujícím dálkový přístup, a to nejpozději schválila odpisový plán PO ZŠ a MŠ Ludgeřovice na r ve znění předloženém ředitelkou příspěvkové organizace. - rozhodla vyhovět žádosti Střediska rané péče SPRP Ostrava se sídlem Moravská Ostrava, Nádražní 80, o poskytnutí finančního příspěvku na částečné pokrytí nákladů spojených s ranou péči o občana obce Ludgeřovice. - rozhodla vyhovět žádosti Ostravské organizace vozíčkářů o poskytnutí finančního příspěvku na projekt Ozdravný projekt vozíčkářů. vzala na vědomí informaci vedoucího odboru stavební úřad a silniční správní úřad, že na Magistrátu města Ostravy ÚHA probíhá projednávání návrhu zadání změny územního plánu města Ostravy změny č. 2008/05. vzala na vědomí informaci vedoucího odboru stavební úřad a silniční správní úřad, že v době od 30.1 do probíhá na MěÚ Hlučín projednávání zadání územního plánu města Hlučína, změny č. 5. Strana 3 (celkem 6)

4 - zmocnila starostu obce k podpisu nájemní smlouvy kterou obec pronajímá pozemek parc.č. 3080/1. Uvedený pozemek získala obec bezúplatným převodem od Pozemkového fondu ČR, s tím, že nájemní vztah mezi nájemcem a pronajímatelem přechází na obec Ludgeřovice. - rozhodla postoupit ZO k projednání Podmínky rozhodnutí o poskytnutí dotace na dovybavení pracoviště Czech POINT, které je provozováno na ohlašovně OÚ - vzala na vědomí informaci starosty obce, že smlouva o dílo na zateplení fasády ZŠ a ŠJ Ludgeřovice byla dne podepsána. Termín zahájení stavby byl sjednán ke dni schválila Směrnici č. 1/2009 Zásady pro hospodaření se sociálním fondem Obce Ludgeřovice ve znění, předloženém vedoucí finančního úseku správních činností. - uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby požádal zdejší stavební úřad o prodloužení platnosti stavebního povolení pro stavbu nové tělocvičny v areálu ZŠ Ludgeřovice. - rozhodla uhradit Spolku pro obnovu venkova ČR členský příspěvek na r vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce o cenové nabídce obchodní společnosti OZO Ostrava, a.s. na svoz biologicky rozložitelného odpadu (tráva, listí, ovoce a zelenina) velkoobjemovými kontejnery a rozhodla objednat nabízenou službu s podmínkou, že kontejner o objemu 10m 3 bude vyvážen podle požadavku obce. vzala na vědomí informaci starosty obce, že Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady, doporučila ze 2. kola výzvy pro oblast podpory 4.1. rozvoj venkova k financování projekt Oprava objektu OÚ v Ludgeřovicích. uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby vyzval obchodní společnost RECTE.CZ, s.r.o. k předložení návrhu mandátní smlouvy na výkon zadavatelské činnosti pro veřejnou zakázku Oprava objektu Obecního úřadu v Ludgeřovicích. - vzala na vědomí informaci vedoucího odboru výstavby, ŽP a údržby obce, že požární únikové schodiště v objektu školní jídelny bylo zhotoveno. Dílo bylo řádně zhotovitelem předáno objednateli a ten je převzal. Strana 4 (celkem 6)

5 - rozhodla, na základě vyhodnocení perspektivnosti vybraných stromů (topolů) v areálu fotbalového hřiště, požádat zdejší OÚ odbor výstavby, ŽP a údržby obce, o vydání povolení k pokácení 10 topolů černých, které byly předmětem hodnocení. - uložila vedoucímu odboru výstavby, ŽP a údržby obce, aby na příštím zasedání RO předložil návrh podmínek pro zájemce o zajištění pokácení 10 ks topolů černých v areálu fotbalového hřiště a současně navrhnul alespoň 3 subjekty, které by obec mohla za tímto účelem oslovit. - vzala na vědomí informaci starosty obce, že na zasedání pracovní skupiny TJ Ludgeřovice obec Ludgeřovice bylo ujednáno, že před samotným stanovením podílů pro spolufinancování výstavby hřiště s umělým trávníkem bude provedeno nejprve zaměření mlatového hřiště a vymezení rozsahu plochy, na které bude umístěno hřiště s umělým povrchem. vzala na vědomí informaci o průběhu výstavby bytového domu na pozemku parc.č. 1165/1 v k.ú. Ludgeřovice. V současné době jsou vyzděny suterén + 2 nadzemní podlaží a provádí se vyzdívání 3. nadzemního podlaží stavby. a) rozhodla, z důvodu časové tísně, nepředkládat žádosti o dotaci pro projekt Integrované bezpečnostní centrum Moravskoslezského kraje do 1. výzvy Regionálního operačního programu NUTS II Moravskoslezsko, prioritní osy 1 Regionální infrastruktura a dostupnost, oblast podpory 1.4 Infrastruktura integrovaného záchranného systému a krizového řízení. b) uložila starostovi obce, aby projednal možnost ukončit smluvní vztah, založený smlouvou o dílo, jejímž předmětem je zpracování žádosti (vč. povinných příloh) o dotaci z ROP regionu soudržnosti NUTS II Moravskoslezsko pro oblast dílčí podpory Bezpečnost na komunikacích, cyklo a pěší doprava, a to formou dohody o ukončení smlouvy o dílo s dohodou o narovnání. - rozhodla nevyhovět žádosti o finanční podporu ve výši ,- Kč na činnost. - rozhodla, na základě posouzení předloženého cenového návrhu, o uzavření smlouvy o dílo s autorizovaným inženýrem pro obor dopravní stavby. Předmětem smlouvy o dílo bude vypracování projektové dokumentace pro územní řízení a stavební povolení pro zřízení přechodu pro pěší vč. vybudování nástupní plochy a bezbariérových úprav na chodnících a nasvětlení přechodu. Přechod bude umístěn na ul. Markvartovická a bude v zásadě sloužit pro bezpečnější přístup dětí, navštěvujících ZŠ Ludgeřovice. RO zmocnila starostu obce podpisem smlouvy o dílo pokud se starostovi podaří sjednat s majitelem přilehlého pozemku odprodej části předmětného pozemku pro účely vybudování nástupiště na přechod pro chodce. - rozhodla, na základě negativních informací, které starosta obce získal na MM Ostravy, neakceptovat nabídku na provedení regulace veřejného osvětlení. Strana 5 (celkem 6)

6 - rozhodla, na základě rozboru využití dotací, poskytnutých obcí TJ Ludgeřovice v r. 2008, doporučit ZO, aby poskytlo TJ Ludgeřovice veřejnou finanční podporu na úhradu nákladů na el. energii a vodu, spotřebovanou v areálu fotbalového hřiště s výjimkou prostor, které má v pronájmu třetí osoba. RO uložila tajemníkovi OÚ, aby do příštího zasedání RO předložil návrh smlouvy o poskytnutí veřejné finanční podpory. - schválila, aby k současnému nájemci rybníků č. 3 a 4 přistoupil další spolunájemce. - rozhodla o uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu nemovitostí ve znění, předloženém tajemníkem OÚ Ludgeřovice. Předmětem dodatku je pronájem rybníků č.3 a 4. Zpracoval: Bc. Ing. Jindřich Hudeček, tajemník OÚ Ludgeřovice v Ludgeřovicích, Schválili: Mgr. Daniel Havlík starosta obce Mgr. Helena Pipreková místostarostka obce Strana 6 (celkem 6)

7 Strana 7 (celkem 6)

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3.

RO 61. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 4.3.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 4.3. VÝTAH z USNESENÍ z 61. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání.

RO 76. Kontrola usnesení z minulých zasedání. VÝTAH z USNESENÍ z 76. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,,

Více

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3.

RO 90. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 22.3.2010 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 22.3. VÝTAH z USNESENÍ z 90. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech

RO vzala na vědomí informaci starosty obce o výsledku veřejnosprávní kontroly, provedené KÚ MSK v PO MŠ Ludgeřovice ve dnech VÝTAH z USNESENÍ ze 105. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne

RO 5. - vzala na vědomí informaci starosty obce o krádeži v budově ZŠ 1-9. na ul. Markvartovická, ke které došlo v neděli dne VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konané dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan, p.marcela

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 4 29. 12. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 4. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí

RO 103. Kontrola usnesení z minulých schůzí VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 88. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 10. 2. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 105 20. 10. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 105. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9.

RO 22. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 10.9.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 10.9. VÝTAH z USNESENÍ z 22. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 76. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 9. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 76. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8.

RO 47. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 18.8. VÝTAH z USNESENÍ z 47. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 18.8. 2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr.

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 23. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 17.10.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 23. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO.

RO vzala na vědomí závěrečný účet SOMH za r a uložila starostovi obce, předložit tento materiál k projednání na nejbližším zasedání ZO. VÝTAH z USNESENÍ z 95. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 92. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00d. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Taťána Kačmařová,

Více

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 72. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce

RO 101. VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ ze 101. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 22. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela Košáková,

Více

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 48. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.8.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,, Mgr. Lubomír

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Strana 1 (celkem 4)

RO Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 33. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 33. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 51. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 51. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8.

RO 18. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 1.8. VÝTAH z USNESENÍ z 18. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 62. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 96. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH Z USNESENÍ z 96. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce.

RO 53. b) rozhodla neakceptovat nabídku na spolupráci při vymáhání dluhů nebo odkupu pohledávek, vzniklých fungování obce. VÝTAH z USNESENÍ z 53. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:40 hod. v salónku společenského sálu Obecního domu. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík,, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 95. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 97. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 9. 6. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 97. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce

RO 24. VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 24. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.05 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 59. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 1. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 59. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 13. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se bude konat dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4.

RO 40. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.4.2008 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.4. VÝTAH z USNESENÍ z 40. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 9 16. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO Stránka 1 z 5. Přítomní:

RO Stránka 1 z 5. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 7. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 64. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 32. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 20.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 32. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 86 13. 1. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 86. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v myslivecké chatě Ostříž na Vrablovci. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 60. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 60. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 21. Kontrola usnesení z minulých zasedání RO.

RO 21. Kontrola usnesení z minulých zasedání RO. VÝTAH Z USNESENÍ z 21. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

RO 100. Kontrola usnesení z minulých schůzí. - rozhodla v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích VÝTAH z USNESENÍ ze 100. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ ze 102. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena

Více

RO 50. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce. .10.

RO 50. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce. .10. VÝTAH z USNESENÍ z 50. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 1 od 14.30 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 39. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 89. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 3. 3. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 89. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková,

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 48. b) rozhodla, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 3 Směrnice č.2/2014, kterou se. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ ze 48. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 17.9.2008 v kavárně nad hasičskou zbrojnicí v Ludgeřovicích

U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 17.9.2008 v kavárně nad hasičskou zbrojnicí v Ludgeřovicích U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 17.9.2008 v kavárně nad hasičskou zbrojnicí v Ludgeřovicích 1. ZO schválilo program jednání včetně návrhu starosty obce vypustit

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5.

RO 67. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 13.5.2009 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 13.5. VÝTAH z USNESENÍ z 67. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková,, p.marcela Košáková,

Více

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9.

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 2 24. 11. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 2. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 75. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 75. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 70. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 24. 6. 2013 od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAZ z USNESENÍ ze 70. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 12 27. 4. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 12. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 41. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 41. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 25. schůzi 20.02.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 8 2. 3. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 8. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr.

Více

RO 29. VÝTAH z USNESENÍ z 29. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce

RO 29. VÝTAH z USNESENÍ z 29. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce VÝTAH z USNESENÍ z 29. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan MUDr.

Více

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4)

RO 103 15. 9. 2014. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 103. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne v Obecním domě v Ludgeřovicích

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne v Obecním domě v Ludgeřovicích U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice, konaného dne 7.3.2007 v Obecním domě v Ludgeřovicích 1. ZO schválilo program jednání, předložený starostou obce a rozhodlo, že o každém bodu

Více

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 85. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 85. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová, p. Marcela

Více

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p.

RO 11. Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Ing. Jindřich Hudeček, p. Olšák, p. VÝTAH z USNESENÍ z 11. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 14. USNESENÍ ze 14. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce

RO 14. USNESENÍ ze 14. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od hod. v kanceláři starosty obce USNESENÍ ze 14. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková,

Více

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 15 25. 5. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 15. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 62. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 4. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 62. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 7. Přítomní:

RO Stránka 1 z 7. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 14:00 hod. v kanceláři starosty obce na OÚ Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, p. Marcela

Více

Hlasování pro: 14 Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování pro: 14 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 09. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 16. zasedání, který

Více

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5)

RO 5 19. 1. 2015. Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ z 5. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 93. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 93. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, p. Košáková, Mgr. Lubomír

Více

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 55. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 12.11.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 55. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 68. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 68. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE Zápis a USNESENÍ RADY OBCE 26. schůze konaná dne: 04. 01. 2012 Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Boček, Ing. Kohut, p. Kiková, Ing. Veselá Omluven: Ing. Dagmar Veselá místostarostka obce Ing. Soňa Blahutová

Více

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 84. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 84. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p. Košáková,

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 44. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Ing. Alena Janošová, p. Marcela Košáková,

Více

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 83. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 2. 12. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 83. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí.

RO 52. Kontrola usnesení z minulých schůzí. VÝTAH z USNESENÍ z 52. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 7

RO Stránka 1 z 7 VÝTAH z USNESENÍ z 88. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6. Přítomní:

RO Stránka 1 z 6. Přítomní: VÝTAH z USNESENÍ z 9. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v salónku Hotelu Green v Ostravě - Petřkovicích. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing.

Více

RO Strana 1 (celkem 5)

RO Strana 1 (celkem 5) VÝTAH z USNESENÍ ze 101. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 14. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 23.5.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 14. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, p.marcela Košáková,

Více

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015.

RO 98. - vzala na vědomí a nemá námitek ani připomínek k návrhu jízdního řádu drážní dopravy v Moravskoslezském kraji pro období 2014/2015. VÝTAH z USNESENÍ z 98. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje pro dopravu, silniční hospodářství a životní

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 82. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 63. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 3. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 63. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Hlasování pro: 17 Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování pro: 17 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 14. 6. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program zasedání, který předložil

Více

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 17 8. 6. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ ze 17. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:30 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 10 30. 3. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj

Více

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6

RO 30 14. 12. 2015. Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 30. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 81. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 18. 11. 2013 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 81. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

RO Stránka 1 z 5

RO Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ ze 72. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5

RO 67. Kontrola usnesení z minulých schůzí Stránka 1 z 5 VÝTAH z USNESENÍ z 67. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

RO Stránka 1 z 6

RO Stránka 1 z 6 VÝTAH z USNESENÍ z 87. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluveni: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně.

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně. USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 12. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 18. zasedání, který

Více