Maţoretky a irské tance v Petřvaldě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Maţoretky a irské tance v Petřvaldě"

Transkript

1 Maţoretky a irské tance v Petřvaldě KDY: KDE: Petřvald-kulturní dům-pořadatel Svaz ţen Havířov VEDOUCÍ: M. Hlivová ÚČASTNÍCI: Maţoretky mini Mimi, maţoretky-sluníčka, Irské Tance, duo Juniorky Vystoupení proběhlo v kulturním domě v Petřvaldě. Tuto kulturní akci pořádal Svaz ţen. Program jsme měli na půl hodiny. Své tance a choreografie představily Mini maţoretky Sluníčka, Irské tance, duo Juniorky. Vystoupení našich děvčat se líbilo, děti dostaly sladkosti, já květiny. Byli tam představitelé z magistrátu a poslankyně z Prahy. Byli přítomní také rodiče děti ve velkém počtu. Fotbalová olympiáda KDY: KDE: Venkovní prostor u střediska VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1, Dominik Stébel, 2, Matěj Skýba, 3, Jan Farana, Andrej Bílek, Adam Stárek, Jan Mocek, David Stárek, Jiří Babikov. Dokud je venku pěkně, svítí sluníčko, vyuţíváme co nejvíce venkovní hřiště. Dnes jsme připravili fotbalovou olympiádu. Děti soutěţily mezi sebou v několika fotbalových disciplinách. Soutěţ spočívala v předvedení práce s míčem, noţičky, střelba s balonem a přihrávky patičkou. Uţili jsme si pěkné chvíle při soutěţi a také krásné podzimní sluníčko.

2 Anti-olympiáda KDY: KDE: Chlapecká oratoř VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1, Libor Feber, 2, Tereza Dobrovolná, 3, Vojta Pískala, Anna Nováková, Katka Skibová, Tomáš Bělička, Adam Stárek. Děti soutěţily mezi sebou v Anti-olympiádě. Většina olympiád probíhá venku na čerstvém vzduchu, tentokrát jsme byli uvnitř střediska. Soutěţ byla rozdělena na čtyři části. V první měli za úkol předvést házení s krouţky na terč, ve druhé pinkání s pinkponkovým míčkem na pálce, kdy se musely střídat strany pálky. Třetí disciplínou bylo trefit šipkami co nejvíce bodů na terči a ve čtvrté měli střelit přesně na branku v kalču. Většina her je běţně všem dětem přístupná v oratoři, tak měli všichni výbornou šanci si poměřit své schopnosti v míření, vytrvalosti a přesnosti. Taneční workshop DISCO DANCE KDY: 15. října 2011 KDE: taneční sál středisko Šumbark VEDOUCÍ: Ivana Buková lektor; Veronika Geryková koordinátor TŠ ÚČASTNÍCI: Barbora Sýkorová, Dominika Poláková, Aneta Poláková, Kristýna Slámová, Sára Konečná, Katka Šmihulová, Michaela Hodečková, Marie Fojtíková, Nikol Muchová, Natálie Suranovská, Kristýna Mírková, Nikol Káňová Disco dance se stal prvním workshopem ve školním roce 2011/2012. Holky se opět těšily na skvělou tanečnici Ivču Bukovou, kterou uţ známe z předchozích let. Připravila si pro nás disco dance, takţe jsme se téměř nezastavily a tančilo se ve sviţném tempu. Holky se naučily velmi zajímavou choreografii, kterou si zkoušely na různé písničky, známé i neznámé. Vyzkoušely si jaké to je tancovat dohromady, ale také jaké to je, kdyţ se tancuje postupně a tanečníci na sebe navazují stejnými pohyby. Coţ je velmi bavilo. Také Iva byla moc spokojená a holky neustále chválila, protoţe jim to váţně šlo skvěle

3 4. SHM turnaj ve stolním tenise KDY: KDE: Ostrava VEDOUCÍ: Jiří Matuš ÚČASTNÍCI: Petr Bartoň Vanesa Antlová Lukáš Štětina Ondra Štětina Patrik Mušuka Tomáš Klein David Pakizer Matěj Mazůrek Petr Rojíček Ondřej Matuš Letošní poslední turnaj před memoriálem Bohumila Vavroše. Do Ostravy jsme vyrazili ráno autobusem. Jako kaţdý turnaj se opět celý den hrálo. Protoţe, to bylo kousek, jeli s námi i noví hráči, kteří na turnaji nikdy nebyli. Z turnaje jsme si dovezli celkem tři medaile. Druhé a třetí místo v kategorii starších ţáků (Lukáš a Ondra Štětinovi) a první místo v kategorii mladších ţáků (Matěj Mazůrek). Do havířova jsme dorazili kolem 20hodiny a všichni se spokojeně rozešli.

4 Drakiáda KDY: středa KDE: STŘEDISKO CSVČ ŠUMBARK VEDOUCÍ: Jan Jargus, Ţaneta Tomisová ÚČASTNÍCI: Deniska Šmihulová, Katka Šmihulová, Klára Kubinová, Lukáš Kubina, Dominik Kulíšek, Dominika Koutná, Lukáš Pípal, Danek Neuman, Jakub Koka, Markéta Wilczková, Sára Kulíšková, David Trojanovič, Ivo Valoušek, Natálka Suranovská, Nikol Muchová, Milan Chlebik, Adélka Bírova, Monika Homolková, Petr Kulíšek, Kristýnka Malyszová Zhruba 1-2 týdny před drakiádou začaly děti vyrábět draky ve středisku jednak v rámci společných středečních programů s Erikou a jednak v rámci modelářského krouţku s Bobrem. Postupně bylo vyrobeno kolem draků a část z nich byla předvedena na drakiádě. Z minulého roku byla moţnost pouštět velkého draka hvězdy a jako novinka byl sestaven také dvoumetrový krabicový drak, který překvapivě dobře lítal. Počasí při drakiádě nebylo úplně ideální, vítr byl trochu slabší, ale i přesto si děti s většinou draků dobře zalítaly a dobře se tak pobavily. Na závěr drakiády byl ještě společnými silami vypuštěn jeden lampión štěstí.

5 Turnaje v Šprtci mladší a starší KDY: , úterý hod. (starší) , čtvrtek 17 00hod.(mladší) KDE: Středisko Šumbark, herna Šprtec VEDOUCÍ: Lubomír Děcký ÚČASTNÍCI: Jindřich Říhaček, Lukáš Pípal, Jan Wilczek, Jan Lipka (starší) Jakub Čechal, Ivo Valoušek, Milan Chlebík, Alex Štěrba, Jan Vicherek, David Kašpar (mladší) HODNOCENÍ AKCÍ: Turnaje se hrály systémem kaţdý s kaţdým jedno utkání délce 8 minut 6 zápasů u starších a 6 minut 15 zápasůu starších. Na konci turnajů bylo vyhodnocení a první tři v kaţdé kategorii byli odměněni cenami. Výsledné pořadí: starší mladší 1. Jindřich Říhaček 1. Jakub Čecha 2. Jan Wilczek 2. Ivo Valoušek 3. Jan Lipka 3. Jan Vicherek 4. Lukáš Pípal 4. Milan Chlebík 5. Alex Štěrba 6. David Kašpar 1. Turnaj ve stolním hokeji Ţákovský pohár KDY: KDE: Valašské Meziříčí ZŠ Šafaříkova VEDOUCÍ: Lubomír Děcký ÚČASTNÍCI: Jan Wilczek, David Miklovič, Vojtěch Pískala, Daniel Dvořák, Matěj Skýba, Zdeněk Zwyrtek, Jakub Čechal Turnaje se zúčastnilo pět druţstev v počtu 32 hráčů. Herní systém určoval počítač. Na konci turnaje bylo vyhodnoceno pořadí druţstev (společné) a jednotlivců ve dvou kategoriích: junioři a ţáci. Naše druţstvo skončilo na čtvrté pozici. V kategorii juniorů se umístil Jan Wilczek na 4. pozici a David Miklovič na 6. místě ze sedmi hráčů. V kategorii ţáků se umístil Daniel Dvořák na 7. místě, Jakub Čechal na 10. m., Vojtěch Pískala na 12 m., Zdeněk Zwyrtek na 15. m. a Matěj Skyba na 21. pozici z 25 hráčů. Všichni na závěr byli odměněni drobnými cenami a první tři v kaţdé kategorii medailemi. Turnaj proběhl bez problémů. Výsledné pořadí druţstev: TJ Sokol Střelice Valašské Meziříčí ZŠ Šafaříkova BHC Dobrá CSVČ Havířov Šprtec Partyja Ostrava

6 Taneční workshop MODERNA KDY: KDE: středisko Šumbark VEDOUCÍ: Veronika Geryková taneční lektor ÚČASTNÍCI: Jana Geryková, Petra Tomanová, Hana Tomanová, Daniela Kyticová, Michaela Hodečková, Katka Šmihulová, Denisa Šmihulová Protoţe byly podzimní prázdniny a většina dětí odjela z města pryč, sešlo se nás tentokrát méně, ale i přesto jsme si uţiliy spoustu legrace. Po kraťoučké rozcvičce jsme přímo na místě vymýšleli improvizovaný taneček. Nejdříve bez hudby, jen v doprovodu vládního tleskání a podupů. Poté jsme našly i vhodnou hudbu a střihly jsme si taneček na píseň Michaela Jacksona They donť care about us. Čekala nás i poznávací a typovací hry, kde jsme si vyzkoušely, jak dokáţeme vnímat hudbu a co pro nás jednotliv= melodie vyjadřují. Poslední hodinka byla věnována tanci s názvem Dobro vs. Zlo, při kterém jsme si vyzkoušely styl scénického moderního tance s vyuţitím šátku.

7 Podzimní prázdniny ve středisku KDY: KDE: areál středisko město VEDOUCÍ: Jiří Matuš, Anna Palowská, Michal Šimáček, Alan Srněnský ÚČASTNÍCI: všechny děti, které navštívili středisko O podzimních prázdninách jsme nezaháleli a vyuţili toho, ţe děti mají volno. Otevřeno bylo dopoledne a odpoledne Pro všechny příchozí byl připraven pestrý program. Jeden den jsme si zahráli týmovou strategickou hru Barevná strategie. Děti byly rozděleny do tří osmičlenných druţstev a kaţdé mělo jednoho kapitána v podobě vedoucího. Za úkol bylo plnit osm různých disciplín. Za splnění pak získali barevné kostky, které na hracím plánu skládali do různých útvarů tak, aby získali co nejvíce bodů. Dalším zpestřením podzimních prázdnin bylo promítání filmu. Děti měly moţnost hlasovat a vybrat si tak film, na který se chtějí podívat. Proběhlo také malé soustředění stolních tenistů, akce: uvař, co umíš, létání s vrtulníkem, turnaj v Trackmanii Bohuţel nám nevyšla drakiáda, protoţe se na nás snesl déšť. Věřím, ţe se u nás všem dětem podzimní prázdniny líbily.

8 Víčkománie KDY: KDE: středisko Město VEDOUCÍ: Alan ÚČASTNÍCI: 12 dětí z oratoře Úkolem bylo postavit obraz z víček PET láhví na libovolné téma. Stavění se zúčastnilo 12 dětí, rozdělily se do skupin, nebo na jednotlivce a postavily 5 obrázků. Vyhrál obrázek ţirafy, na druhém místě a třetím kočky a na čtvrtém shodně nápis HAVÍŘOV a BANÍK. Všichni byli odměněni sladkostí. Noc ve středisku KDY: KDE: Šumbark VEDOUCÍ: Ţaneta, Marťa, Bobr ÚČASTNÍCI: Sára Kulíšková, Nikola Michalská, Eva Michalská, Marie Fojtíková, Michaela Jakšová, Natálie Weissová, Katka Šmihulová, Michaela Homolková, Kristýna Slámová, Klára Kubinová, Michaela Hodečková, Dominika Koutná, Tereza Heimlichová, Denisa Šmihulová, Lukáš Beděra, René Hrabal, Ivo Valoušek, Dominik Kulíšek, Petr Kulíšek, Lukáš Kubina, Josef Heimlich, Ladislav Gabčo, Lukáš Vincler, Roman Swider, Denis Bortlík V rámci podzimních prázdnin se na Šumbarku konala noc ve středisku. Po příchodu na děti čekala večeře. Večer jsme si pak společně zahráli hru, kde měli děti za úkol sbírat části vesmírné rakety a nakonec ji sloţit a slepit dohromady. Neměly to ovšem tak jednoduché, na cestě na ně čekali různé nástrahy. Nejhezčí raketa nakonec vyhrála. Po vyhodnocení jsme se šli připravit ke spaní a kdo měl ještě chuť se podívat na film, měl moţnost koukat v počítačové učebně. Ostatní si ještě chvíli povídali, a pak šli uţ všichni spát. Ráno někteří odcházeli domů, ale většina šla s námi na výlet do Beskyd.

9 Výlet na Ostrý KDY: čtvrtek KDE: CSVČ ŠUMBARK VEDOUCÍ: Jan Jargus a Ţaneta Tomisová ÚČASTNÍCI: Josef Heimlich, René Hrabal, Natálka Weissová, Lukáš Kubina, Jakub Koka, Terezka Heimlichová, Sára Kulíšková, Nikola Michalská, Eva Michalská, Klára Kubinová, Míša Hodečková, Hanka Hudcová, Iva Hudcová Výlet se konal následně po Noci ve středisku, takţe uţ na vlakové nádraţí jsme šli společně s dětmi ze střediska. Vlakem jsme se přesunuli do Třince a pak autobusem do Tyry, odkud jsme pak vyrazili pěšky vzhůru na chatu pod Ostrým. Počasí bylo poměrně přívětivé a pohodová cesta pěknou podzimní přírodou nás po poledni dovedla aţ na chatu pod Ostrým, kde byla delší pauza na občerstvení a zábavu. Vhledem k tomu, ţe před chatou byla větší trampolína s volným vstupem, tak se děcka na ni mohla do sytosti vyřádit. Asi po dvou hodinách jsme se vydali na zpáteční cestu na vlak do Hrádku. Cestou ještě proběhla krátká soutěţ se sběrem listí a pak uţ jsme museli trochu přidat do kroku, abychom nakonec stihli odjez vlaku z Hrádku.

10 Taekwondo seminář poomse s mistrem LEE KDY: KDE: Praha VEDOUCÍ: Jindřich Honěk, Martina Lapáčková ÚČASTNÍCI: asi 80 taekwondistů Dne se uskutečnil pro náš oddíl druhý seminář poomse s mistrem LEE a to nyní v Praze. Jiţ brzo ráno jsme se vydali na cestu, která byla plná humoru. Na cestě do Prahy jsme se potkali s kamarády s Hradce nad Moravicí a jeli společně za mistrem. Kdyţ jsme dojeli na místo, nechyběl starý rituál, co nejrychleji zredukovat síly, protáhnout se, převléci a seminář mohl začít. Tentokrát se nás sešlo opravdu hodně, bylo nás okolo 80 cvičenců. Seminář probíhal tradiční formou, pořádné zahřátí, opakování základní technik a jejich důkladné provedení. Musím uznat, ţe opakování bylo velmi náročné a to jak fyzicky, tak psychicky. Kaţdá technika se opakovala znova a znova, ale aby to nebylo jenom opakování, tak jsme techniky opakovali na počítání, coţ se rovnalo cca osmsetkrát opakování jedné techniky. Kaţdý cvičenec totiţ počítal korejsky do deseti, coţ je jednoduchý vzorec 10x80 cvičenců se rovná osmsetkrát zopakovaná technika. Mistr si řádně kaţdého obešel a upozornil ho na chyby. Někteří to flákali, ale ti cvičenci, kteří se snaţili a jeli opravdu kaţdou techniku naplno a poctivě, nejen vše opravdu pochopili, ale za svou snahu si odvezli i dárek. Dárkem a odměnou poctivcům byla krásná a poctivě vydřená modřina na pánevní kosti, která připomínala správnou techniku úderu a stahování druhé ruky k pásku, někteří měli jako dárek ztuhlé nohy a kotníky z postoje juchum sogi, coţ je náročný postoj, hlavně kdyţ v něm nějakou tu desetiminutku musíte strávit. Po semináři jsme se opět převlékli do suchých věcí a zamířili k autům. Ale do aut jsme nenastoupili tak rychle, byli jsme hladoví a zesláblí, tak jsme se na cestu museli posilnit řízkem, chlebem, šátečky, buchtami, ovocem, bonbóny atd Hned jak jsme nabrali sil, uţ jsme si to mířili zpět do Havířova. Byl to opravdu inspirativní a skvělí seminář.

11 Regionální přebor druţstev ve stolním tenise KDY: 1.10., , , , KDE: Havířov, Chotěbuz VEDOUCÍ: Jiří Matuš ÚČASTNÍCI: Vanesa Antlová, David Vojtasík, Lukáš Štětina, Ondra Štětina, Petr Bartoň, Matěj Mazůrek Opět se nám rozběhla jiţ tradiční dlouhodobá soutěţ ve stolním tenise. Sezónu jsme zahájili na domácích stolech proti KLUBstenu Karviná. Letos máme trošku slabší sestavu, protoţe náš nejlepší hráč Olda Václavovský jiţ s námi nehraje. Ale i tak se popereme o co nejlepší výsledky. Mladí aspoň získají nové zkušenosti. Výsledky v měsíci říjnu: CSVČ Havířov KLUBsten Karviná 5:13 Chotěbuz A - CSVČ Havířov 10:8 Baník Havířov E - CSVČ Havířov 14:4 CSVČ Havířov Darkov A 1:17 CSVČ Havířov Darkov B 1:17

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE:

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE: VÝLET NA LYSOU HORU KDY: 14. leden 2012 KDE: Havířov, Ostravice, Lysá hora a zpět VEDOUCÍ: Jan Jargus, Alan Srněnský, Ondřej Buchta ÚČASTNÍCI: 20 dětí z našich středisek Na letošní tradiční salesiánský

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

Závody na bruslích a malování na chodníku. Zahájení školního roku

Závody na bruslích a malování na chodníku. Zahájení školního roku Závody na bruslích a malování na chodníku KDY: 7. 9. 2011 KDE: Šumbark, venku před střediskem VEDOUCÍ: Ţaneta, Bobr ÚČASTNÍCI: 27 dětí HODNOCENÍ AKCE: Závody probíhaly venku na cestě před střediskem. Jezdilo

Více

LEDEN O KRÁLE V HOKEJOVÝCH NÁJEZDECH. Turnaj v kalču, v člověče, nezlob se, v dámě a skládání puzzle

LEDEN O KRÁLE V HOKEJOVÝCH NÁJEZDECH. Turnaj v kalču, v člověče, nezlob se, v dámě a skládání puzzle LEDEN Turnaj v kalču, v člověče, nezlob se, v dámě a skládání puzzle O KRÁLE V HOKEJOVÝCH NÁJEZDECH KDY: 4. 1. 2011 KDE: Hřiště u střediska VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1. Filip Caránek, 2. Dušan

Více

Nad Šumbarkem se poprvé rozezněly zvony!

Nad Šumbarkem se poprvé rozezněly zvony! Nad Šumbarkem se poprvé rozezněly zvony! V listopadu 2012 byly na zvonici u kostela sv. Jana Boska vyzdviženy čtyři zvony, které několik let čekaly na svůj první úder srdce. S důvěrou v mocnou přímluvu

Více

ŘÍJEN MINIGOLF TURNAJ V DÁMĚ A V ŠACHU TURNAJ V PECKÁCH 4. SHM TURNAJ VE STOLNÍM TENISE. KDY: KDE: Havířov VEDOUCÍ: Jiří Matuš

ŘÍJEN MINIGOLF TURNAJ V DÁMĚ A V ŠACHU TURNAJ V PECKÁCH 4. SHM TURNAJ VE STOLNÍM TENISE. KDY: KDE: Havířov VEDOUCÍ: Jiří Matuš ŘÍJEN MINIGOLF TURNAJ V DÁMĚ A V ŠACHU TURNAJ V PECKÁCH KDY: 8. -10. 10. 2010 KDE: Havířov VEDOUCÍ: Jiří Matuš 4. SHM TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ÚČASTNÍCI:Václavovský Olda, Vicherek Petr, Bartoň Petr, Valent

Více

CÍRKEVNÍ STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU SV. JANA BOSKA V HAVÍŘOVĚ

CÍRKEVNÍ STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU SV. JANA BOSKA V HAVÍŘOVĚ CÍRKEVNÍ STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU SV. JANA BOSKA V HAVÍŘOVĚ ul. Haškova 1 ul. Lomená 9 736 01 Havířov Město 736 01 Havířov Šumbark tel: 596 810 145 tel: 596 884 853 www.csmdonbosco.cz Závod na kolečkových

Více

LISTOPAD TURNAJ VE VOLEJBALE. Závody na autodráze Turnaj ve stolním tenise Fotbalový turnaj Karel cup Minigolf

LISTOPAD TURNAJ VE VOLEJBALE. Závody na autodráze Turnaj ve stolním tenise Fotbalový turnaj Karel cup Minigolf LISTOPAD TURNAJ VE VOLEJBALE KDY: 2. 11. 2010 KDE: Hřiště u střediska VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: Ester a Lukáš Drahotuský, Filip Caránek, Vojta Caránek, Lukáš Aberle, Petr Gomola, Jan Farana, Vojtěch

Více

BŘEZEN. Malba a kresba indických ornamentů. Hokejový turnaj Crosby cup Turnaj v Peckách Nejlepší sportovní hvězda

BŘEZEN. Malba a kresba indických ornamentů. Hokejový turnaj Crosby cup Turnaj v Peckách Nejlepší sportovní hvězda BŘEZEN Malba a kresba indických ornamentů KDY: 8. 3. 2011, 9. 3. 2011 KDE: Jídelna Šumbark, Počítačová učebna Šumbark VEDOUCÍ: Erika Gaurová ÚČASTNÍCI: 11 chlapců a děvčat, druhý den také 11 chlapců a

Více

DUBEN. Nejlepší skokan střediska Tiger Woods aneb turnaj v Minigolfu Turnaj v Kalču. Turnaj ve stolním tenise

DUBEN. Nejlepší skokan střediska Tiger Woods aneb turnaj v Minigolfu Turnaj v Kalču. Turnaj ve stolním tenise DUBEN Nejlepší skokan střediska Tiger Woods aneb turnaj v Minigolfu Turnaj v Kalču Turnaj ve stolním tenise KDY: 6. 4. 2011 KDE: Chlapecká oratoř VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: Chlapci - 1. Radim Ščuka,

Více

AKADEMIE. CSVČ Šumbark Čas: Vedoucí: Michaela Hlívová. Účastníci: děti z kroužků a hosté OBSAH

AKADEMIE. CSVČ Šumbark Čas: Vedoucí: Michaela Hlívová. Účastníci: děti z kroužků a hosté OBSAH 1 Akademie SHN Plzeň stolní tenis SHN fotbal Ostrava On-line NFS3 Noc ve středisku On-line trackmanie Den pro rodinu Florbalový turnaj Bambiriáda 2 AKADEMIE V tomto školním roce se konala v neděli v pořadí

Více

Výlet na Kozubovou a Kamenitý

Výlet na Kozubovou a Kamenitý Noc ve středisku KDY: 7. - 8. 5. 2010 KDE: Chlapecká oratoř VEDOUCÍ: Michal Šimáček Spolu pořadatel: Tomáš Adamec ÚČASTNÍCI: Lukáš Drahotuský, Ester Drahotuská, Kateřina Ryšková, Nela Karkoszková, Jakub

Více

Soutěž v Nájezdech na hokejovou branku

Soutěž v Nájezdech na hokejovou branku Soutěž v Nájezdech na hokejovou branku KDY: 6. 1. 2010 KDE: Hřiště u střediska VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1. Patrik Valent, 2. Dalibor Vojtek, 3. Pavel Pavelek, Matyáš a Nikolas Kapka, David Stárek.

Více

PROSINEC NETRADIČNÍ MIKULÁŠ. Pexeso O krále střelců v hokeji Kdo si hraje, nezlobí

PROSINEC NETRADIČNÍ MIKULÁŠ. Pexeso O krále střelců v hokeji Kdo si hraje, nezlobí PROSINEC Pexeso O krále střelců v hokeji Kdo si hraje, nezlobí NETRADIČNÍ MIKULÁŠ KDY: pátek 3. 12. 2000 KDE: spodní herna CSVČ Šumbark VEDOUCÍ: Ţaneta Tomisová, Veronika Geryková, Erika Gaurová, Jan Jargus,

Více

KRONIKA AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

KRONIKA AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Církevní středisko volného času sv. Jana Boska v Havířově Haškova 1, 736 01 Havířov www.donboskohavirov.cz tel: 596 810 145 KRONIKA AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Pomáháme dětem a mladým lidem zdravě rozvíjet

Více

KVĚTEN. Turnaj v Dámě. Jižní Amerika

KVĚTEN. Turnaj v Dámě. Jižní Amerika KVĚTEN Turnaj v Dámě KDY: 4. 5. 2011 KDE: Chlapecká oratoř VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1. Lukáš Toman, 2. Filip Caránek, 3. Ladislav Suranovský, 4. Adam Ponča, Dušan Samuel Korčák, Arpád Hlobil,

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

OBSAH. Hostýn Olympiáda, diskotéka On-line Trackmanie Výlet na Hostým a ZOO Fotbalový turnaj Kopřivnice

OBSAH. Hostýn Olympiáda, diskotéka On-line Trackmanie Výlet na Hostým a ZOO Fotbalový turnaj Kopřivnice 1 Turnaj Taekwon-Do ITF Frýdek-Místek Turnaj v piškvorkách Turnaj v dámě Sblížení 2007 Turnaj v Kalču Hostýn Olympiáda, diskotéka On-line Trackmanie Výlet na Hostým a ZOO Fotbalový turnaj Kopřivnice 2

Více

Navštívili nás Salesiáni z Brna - Žabin

Navštívili nás Salesiáni z Brna - Žabin Navštívili nás Salesiáni z Brna - Žabin KDY: 8. červen 2012 KDE: Středisko Šumbark 8.6. 2012 nás v klubu Valdocco navštívili naši kolegové ze salesiánského střediska Brno Žabovřesky. Vzhledem k tomu, že

Více

ÚNOR. Hokejový turnaj Miroslav Šatan cup. Hokejová jednička

ÚNOR. Hokejový turnaj Miroslav Šatan cup. Hokejová jednička ÚNOR Hokejový turnaj Miroslav Šatan cup KDY: 1. 2. 2011 KDE: Hřiště u střediska VEDOUCÍ: Michal Šimáček ÚČASTNÍCI: 1. AZ Havířov 2. HC Áčko 3. HC Štramberk 4. HC Vítkovice Ostrava HODNOCENÍ AKCE: Dokud

Více

ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009

ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009 REGIONÁLNÍ SVAZ STOLNÍHO TENISU ŽEBŘÍČKY MLÁDEŽE REGIONU KARVINÁ 2008/2009 Žebříčky byly schváleny VV RSST 22. května 2009 BAJTEK Jiří v.r. TOMÍČEK Václav v.r. BEDNÁŘ Otakar v.r...... předseda VV RSST

Více

VESELÉ JARNÍ PRÁZDNINY VE MĚSTĚ

VESELÉ JARNÍ PRÁZDNINY VE MĚSTĚ VESELÉ JARNÍ PRÁZDNINY VE MĚSTĚ KDY: 6.-10. únor 2012 KDE: středisko ve Městě VEDOUCÍ: Anna Palowská, Jiří Matuš, Martin Oravčík, Jiří Škrda, Klára Murasová, Ivana Buková Tak jak rychle přišly, zase rychle

Více

ON-LINE TURNAJ TENIS

ON-LINE TURNAJ TENIS 1 On-line Tenis Turnaj v Kalču Fotbalový turnaj Turnaj v peckách Povelikonoční turnaj ve stolním tenise On-line Trackmanie Miss mažoretka Stará voda Florbalový turnaj Pečení věnečků KBT Stolní tenis On-line

Více

Šumbarská oratoř v říjnu 2012

Šumbarská oratoř v říjnu 2012 Šumbarská oratoř v říjnu 2012 První dva měsíce školního roku 2012-13 bylo na středisku Šumbark opět živo jak v kroužcích tak i mimo ně v tzv. oratoři. Říká se: Kdo si hraje, nezlobí! Ale naše děti stihnou

Více

JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA

JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA KDY:11. 4. 2012 KDE: středisko Šumbark VEDOUCÍ: Jan Jargus ÚČASTNÍCI: děti z oratoře HODNOCENÍ AKCE: Ve středu po Velikonocích jsme s několika dětmi podnikli menší úklid kolem

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

Cesta do Zagarola Tomáš Přerost

Cesta do Zagarola Tomáš Přerost Cesta do Zagarola Město Zagarolo, které je partnerským městem obce Nelahozeves, pozvalo zastupitele naší obce a ţáky nelahozeveské školy na návštěvu. Zastupitelé zde byli na oficiální návštěvě. Ţáci byli

Více

V ý s l e d k y m ě s t s k é h o a o k r e s n í h o k o l a s o u t ě ž e. v e š p l h u n a t y č i ( )

V ý s l e d k y m ě s t s k é h o a o k r e s n í h o k o l a s o u t ě ž e. v e š p l h u n a t y č i ( ) Mladší ţákyně: Druţstva: 1. ZŠ K. Světlé Havířov 13,10 2. ZŠ G. Svobody Havířov 15,98 3. ZŠ M. Kudeříkové Havířov 17,04 4. ZŠ Ţákovská 19,23 5. ZŠ M. Pujmanové Havířov 19,34 6. ZŠ Gorkého Havířov 20,04

Více

OLYMPIÁDA. Místo: CSVČ Šumbark Čas: v hod Vedoucí: pedagogičtí pracovníci + asistenti Účastníci: přibližně 40 dětí OBSAH

OLYMPIÁDA. Místo: CSVČ Šumbark Čas: v hod Vedoucí: pedagogičtí pracovníci + asistenti Účastníci: přibližně 40 dětí OBSAH 1 Olympiáda Fotbalový turnaj Stolní tenis Diskotéka město Stolní tenis Václav Cup fotbal Olympiáda město Ministrantská pouť Svět rekordů Michal Turnaj v peckách Výlet Visaláje Michalovy akce 2 OLYMPIÁDA

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

PREZENTACE A NASAZENÍ HRÁČŮ

PREZENTACE A NASAZENÍ HRÁČŮ PREZENTACE A NASAZENÍ HRÁČŮ Akce. REGIONÁLNÍ BODOVACÍ TURNAJ MLÁDEŽE 0/0 Místo konáníhavířov Datum konání. listopad 0 Soutěž Dvouhra mládeže ID Přijmení jméno nar. oddíl-klub okr popl. Nej. prům..rbtm

Více

Výsledky 25. ročníku závodů O pohár primátora 20. září 2016

Výsledky 25. ročníku závodů O pohár primátora 20. září 2016 Výsledky 25. ročníku závodů O pohár primátora 20. září 2016 60 m mladší žákyně 1. 8,90 Ševčíková Sára 30.9.2003 ZŠ Přerov Velká Dlážka 2. 8,98 Gondová Kateřina 30.9.2003 ZŠ Lipník Osecká 3. 9,13 Kučerová

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role.

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Žáci tak Umožnili svým učitelům vrátit se do dětství a usednout do

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 PŘÍPRAVKA - DÍVKY 1998-1999 680 m 1. Př-Dív 0:02:34 1 289 Škanderová Kristýna 1999 Slezan Frýdek Místek 2. Př-Dív 0:02:38 2 290 Macková Eliška 1999 Atletický

Více

FLORBALOVÝ TURNAJ. K SVÁTKU sv. JANA BOSKA

FLORBALOVÝ TURNAJ. K SVÁTKU sv. JANA BOSKA 1 Florbalový turnaj Turnaj v golfu Turnaj ve fotbale Výlet na Ondřejník Výlet Lučina, ptactvo Soutěž v basketu Fotbalový turnaj pro radost SHM stolní tenis Soustředění mažoretek Výlet na Ostrý Michalovy

Více

Výsledková listina. Délka trati/ barva

Výsledková listina. Délka trati/ barva Výsledková listina Závod: Dne: Běh Vrchovinou 2013 22.9.2013 Benjamínky BENJAMÍNKY ročník 2008 a mladší Příjmení a jméno Délka trati/ barva 300 m / žlutá 10:00:00 1 2 Šenkeříková Lucie AK Kopřivnice 10:00:34

Více

Letní tábor TAEKWONDO ITF

Letní tábor TAEKWONDO ITF Letní taneční škola KDY: 3.7.-10.7.2010 KDE: Hotel Čertův Hrádek, Staré Hamry VEDOUCÍ: Veronika Geryková hl. vedoucí, Jana Švrčková pedagog, Martina Lapáčková pedagog, zdravotník, Nikola Gröbnerová taneční

Více

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3.

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3. Upraveno, převzato z Mateřídoušky 3/2006 Internet má také svůj svátek jako každý člověk, ale dokonce pěkně dlouhý, neboť trvá celý měsíc. Internet byl původně vojenskou komunikační (dorozumívací) sítí

Více

Vánoční projekt první a osmá třída

Vánoční projekt první a osmá třída Jiří Nenáhlo Zdeněk Kubík Lukáš Kubík Adam Borek David Vošický Zdobil L. Kubík Naše skupina: Vojtěch Paťha Ondřej Dvořák Štěpán Fiala Tomáš Slunečko Jan Vít Program: 1. hodina: Seznámili jsme se a povídali

Více

PŘÁTELSTVÍ A SPOLUPRÁCE NAPŘÍČ NÁRODNOSTMI

PŘÁTELSTVÍ A SPOLUPRÁCE NAPŘÍČ NÁRODNOSTMI představuje letní adaptační kurz pro žáky z Vietnamu i z Čech PŘÁTELSTVÍ A SPOLUPRÁCE NAPŘÍČ NÁRODNOSTMI 11. 8. 15. 8. 2014 Jizerské hory penzion U Kačáka Obsah: 1. Cíl projektu 2. Realizace projektu Přípravná

Více

HIGH JUMP BRNO 2007 VÝSLEDKOVÁ LISTINA. pořadatel: JAC BRNO

HIGH JUMP BRNO 2007 VÝSLEDKOVÁ LISTINA. pořadatel: JAC BRNO VÝSLEDKOVÁ LISTINA HIGH JUMP BRNO 2007 pořadatel: JAC BRNO závod se uskutečnil pod záštitou 1.náměstkyně primátora města Brna paní RNDr. Barbory Javorové 17.9.2007 Moravské nám. - Brno mladší žákyně 8.30hod

Více

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Kategorie: předškolní děti chlapci 60 m Václav Bryndza 1. Kounice 14,42 2007 Matěj Kadeřábek 2. IAK Chocerady 16,86 2007 Jan Jirkovský 3. Praha 18,37 2008

Více

Oficiální výsledková listina XII. Suchý slalom Jalovec U8 Myšáci 2009 a mladší

Oficiální výsledková listina XII. Suchý slalom Jalovec U8 Myšáci 2009 a mladší U8 Myšáci 2009 a mladší Příjmení Jméno roč. Klub 1.kolo 1 1 Kremláčková Anna 2009 SK SKI Třebíč 40,92 2 4 Pantůčková Antonie 2010 SKI klub Junior Brno 44,23 3 2 Policarová Anna 2009 HB SKI Team 50,50 4

Více

Výsledky ve stolním tenise:

Výsledky ve stolním tenise: Mistrovství České republiky družstev mužů, žen a mládeže neslyšících Mistrovství České republiky jednotlivců mužů, žen a mládeže ve stolním tenise dne 26. dubna 2014 v Brně V sobotu 26. dubna 2014 se konal

Více

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2013-1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 Chtěli jsme Vás informovat,

Více

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice.

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. Mužstvo Štěpánkovic je účastníkem krajské soutěže I.B třídy. Po podzimní části fotbalové sezóny 2013-2014 je na 5. místě. Dosud

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 6. ročník 1. dubna 018 v Českých Budějovicích Dne 1.. 018 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním

Více

Pořadí družstev po 5 disciplinách

Pořadí družstev po 5 disciplinách OK 2018 23.3.2018 Sedlčany Soutěž pro ročníky nar. 2003-2008 COV Pořadí družstev po 5 disciplinách 1. Gy a SOŠE Sedlčany, okr., body: 20 261 Barbora Bartáková 2004 7,33 799 12,10 616 260 776 87 1181 350

Více

Celkové výsledky. KRAJSKÉ KOLO června 2012, OSTRAVA ZPV PÚ

Celkové výsledky. KRAJSKÉ KOLO června 2012, OSTRAVA ZPV PÚ Celkové výsledky SDH PÚ Štafeta 4x60m Štafeta dvojic 400 m štafeta CTIF PÚ - CTIF Celoroční činost Celkové výsledky KRAJSKÉ KOLO 15.-16. června 2012, OSTRAVA 1 Těškovice 4 2 1 1 1 1 0 10 2 Michálkovice

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

Lyžařský pohár Vysočiny 2015/2016

Lyžařský pohár Vysočiny 2015/2016 Lyžařský pohár Vysočiny 2015/2016 Suchý slalom (jedno kolo) TECHNICKÝ DELEGÁT Pavel Kremláček PISTE OVNÍ ČAS TEPLOTA S : 0 C : 0 Poz. StC. Kód Jméno a příjmenní Rok Klub Čas Dif Kategorie : 01_Myšáci dívky

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN

SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN SBĚR 1. TŘÍDA SBĚR 4. TŘÍDA Čížková Michaela 820 kg Antropiusová Adéla 529 kg Vaiglová Pavla 311 kg Svíčková Hana 335 kg Zrůst Filip 240 kg Veihand Honza 172 kg Plačková Jana 173,3

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Krajské kolo Poháru rozhlasu Místo a datum: Pardubice

Krajské kolo Poháru rozhlasu Místo a datum: Pardubice Název akce: Krajské kolo Poháru rozhlasu Místo a datum: Pardubice 21. 5. 2013 Pořadatel: Hvězda SKP Pardubice Ředitel závodu: Iva Toušová Hlavní rozhodčí: Jakub Zajíc Technický delegát : Iva Toušová Výsledky

Více

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Datum 7.10.2017 Pořadatel Orel jednota Telč Počet startujících 131 - mužů 32; žen 20; mládež 79 Start. Poř. Číslo Závodník Příslušnost Rok nar. Výkon Benjamínci

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA MEMORIÁL FRANTIŠKA HORÁČKA DNE V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ

VÝSLEDKOVÁ LISTINA MEMORIÁL FRANTIŠKA HORÁČKA DNE V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ umístění čas jméno příjmení ročník kategorie klub 1. 38,80 Antonie Pantůčková 2010 Myšáci dívky LO SKI KLUB JUNIOR BRNO 2. 39,93 Anna Policarová 2009 Myšáci dívky HB SKI TEAM 3. 41,55 Ema Rosi 2009 Myšáci

Více

Počet závodníků: 122 Počet kategorií: 10

Počet závodníků: 122 Počet kategorií: 10 Počet závodníků: 122 Počet kategorií: 10 Seznam závodníků: ----------------- Kolečková Jana - Starý Jičín 12 Hilpertová Diana - Starý Jičín 54 Rabelová Kristýna - Starý Jičín 140 Volková Ivana - Jičina

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

XXV. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje

XXV. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje XXV. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje 09. 01. 2016 Kompletní Výsledky Benjamínci D (50m) 1 Anežka Halasová (56) Orel Vyškov 0:13.430 2 Michaela Žáková (1) Obec

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová Helena,

Více

RADON RUN PEC přespolní běh pro všechny

RADON RUN PEC přespolní běh pro všechny RADON RUN PEC přespolní běh pro všechny 3.9.2016 Prťata děvčata + kluci: 2011 a mladší START 200m okruh na hřišti 10,- 10:35 129 Sára Šebestová 2011 TJ RADON Vysoká Pec 1 254 Elen Kratochvílová 2011 2

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: II. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

Krajské kolo. Dopravní soutěţe mladých cyklistů. Karlovy Vary 15. května 2012

Krajské kolo. Dopravní soutěţe mladých cyklistů. Karlovy Vary 15. května 2012 Krajské kolo Dopravní soutěţe mladých cyklistů Karlovy Vary 15. května 2012 Dne 15. května 2012 hostilo dopravní hřiště v Karlových Varech krajské kolo dopravní soutěž mladých cyklistů, jež je vyvrcholením

Více

Recitační soutěž. Na začátku února proběhla na naší škole recitační

Recitační soutěž. Na začátku února proběhla na naší škole recitační PIKNIK Únor 2018 Strana 2 Divadlo Strana 3 Barevný týden Strana 4 Karneval Strana 5 Olympiáda ČJ Strana 5 Recitační soutěž Strana 6 Rozhovor 7 /PAGE/ Školní karneval Recitační soutěž Rozhovor Po třech

Více

Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov. občanské sdruţení. Výroční zpráva 2007

Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov. občanské sdruţení. Výroční zpráva 2007 Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov občanské sdruţení Výroční zpráva 2007 Úvodní slovo Váţení přátelé, kolegové a spolupracovníci, v roce 2007 došlo v činnosti střediska k zásadní změně, a to k transformaci

Více

HD II HD III + IV HD V 27.05.2009 Přebor škol - krajské kolo MSK DII

HD II HD III + IV HD V 27.05.2009 Přebor škol - krajské kolo MSK DII HD II 1. ZŠ a MŠ MUDr. Emílie Lukášové,Ostrava-Hrabůvka 24 2. ZŠ Oldřichovice, Třinec 20 3. ZŠ D. a E. Zátopkových, Třinec 19 4. ZŠ B.Němcové, Opava 5 HD III + IV 1. ZŠ Englišova, Opava 61 2. ZŠ D. a E.

Více

XXVI. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje

XXVI. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje XXVI. ročník zimního silničního běhu Memoriál účastníků II. zahraničního odboje 07. 01. 2017 Kompletní Výsledky Benjamínci D (50m) 1 Pavla Putnová (40) Obec Moutnice 0:16.740 2 Klára Bořecká (59) Orel

Více

Hoši přípravka starší

Hoši přípravka starší Hoši přípravka starší 1 Svoboda Matyáš JIHLA 2004 12,2 1 7,2 4 211 1 34,86 3 9 2 Štancl Daniel JEMNI 2005 12,3 3 7,2 4 205 4 33,03 5 16 3 Sedlák Lukáš JIHLA 2004 12,5 8 7,4 7 207 3 38,12 1 19 3 Trojan

Více

Soutěžní testování s Hollandií

Soutěžní testování s Hollandií Soutěžní testování s Hollandií V průběhu měsíce května se děti z našeho Orlíku 1,2 a 3 zúčastnili soutěžního testování, které bylo určeno pro děti ve věku 5 11 let (výjimečně i mladší), které pravidelně

Více

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec Výsledky 6.kola Běžeckého poháru 25.10.2015 - Humpolec pořadatel: TJ JISKRA HUMPOLEC AŠ-dívky 2008 a mladší 1 Čížková Anna 2008 AT JI 02,02,0 2 Dreisigová Emma 2008 AT JI 02:09,0 3 Kašparová Natálie 2008

Více

Sportovní odznak Bedřicha Kostelky

Sportovní odznak Bedřicha Kostelky Sportovní odznak Bedřicha Kostelky Dívky BENJAMÍNCI - 2012 a mladší 1. 57 12 Lusková Leontýna Orel Vyškov atletika 12,71 1 2. 22 12 Hanáková Markéta Orel Vyškov atletika 12,72 2 3. 11 13 Doležalová Lucie

Více

I. termín - středa 22. dubna 2015 1. SKUPINA

I. termín - středa 22. dubna 2015 1. SKUPINA I. termín - středa 2 dubna 2015 Čas SKUPINA 22015 Místo 00-10 Prezence učebna č. 6 30-00 Test fyzické zdatnosti sokolovna a 00-30 Přestávka 30-130 Psychologický test učebna č. 3 00 INFORMACE PRO RODIČE

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Mistrovství Vitorazska

Mistrovství Vitorazska Mistrovství Vitorazska 20. 3. 2015 Pořadatel: TOM Práčata Rapšach Místo konání: Rapšach Ředitel závodu: Karel Snětina Hlavní rozhodčí: Martin Wipplinger Stavitel tratí: M. Kvapil, K. Snětina Šéf počtářské

Více

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( )

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( ) skokan dívky Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan (9. 12. 2011) Skokan Sedlčan Dívky I. (4.- 5. třída) 1. Černá Lucie ZŠ Dublovice 173 2. Štemberková Sára 1. ZŠ Sedlčany 161 3. Strýčková Alžběta

Více

Hledá se nová Kateřina Neumanová

Hledá se nová Kateřina Neumanová Hledá se nová Kateřina Neumanová Sportovní klub - lyžování Nové město na Moravě Českomoravský pohár v běhu na lyžích pro rok 2007 4. závod ze série závodů HLEDÁ SE NOVÁ KATEŘINA NEUMANNOVÁ 24.února 2007

Více

2. TURNAJ SHM STOLNÍ TENIS ÚJEZD U BRNA

2. TURNAJ SHM STOLNÍ TENIS ÚJEZD U BRNA 1 Stolní tenis Újezd u Brna On-line turnaj Lead food Hra s pohádkami On-line turnaj age of empires 2 Po stopách hradů On-line Trackmanie On-line Ski Chalenge Malování Vajíček Duchovní obnova Fotbalový

Více

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění Sportovní soustředění Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění První den V sobotu (5.3.) jsme se vydali do Jizerských hor. Sraz jsme měli u Penny v 8:30 kde se sešlo 35 dětí.

Více

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6

Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, Praha 6 Svaz národní házené Středočeská oblastní soutěžní komise Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6 sekretář Jiří Voldan, V Olšinách 52, 100 00 Praha 10 mobil 723 292 971, e-mail: voldan3@seznam.cz,

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

2.kolo Č eské ligy mládež e Most 28.3.2004

2.kolo Č eské ligy mládež e Most 28.3.2004 1. 100 PP hoši D ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Šuška Daniel 91 Liberec 0:54.63 636 50 2. Válek Libor 91 Most 0:56.33 586 46 3. Drašner Lukáš 92 Liberec 0:57.03 567 42 4. Olšar Jakub 91 Č.Lípa 0:57.20 562 39 Sojka

Více

VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota

VII. ročník soutěže V Benešově straší, sobota VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota 23. 11. 2013 Statistiky Počet hlídek Skauti a skautky 14 Vlčata a světlušky 19 Veřejnost 30 Nejlepší hlídky kategorie jména oddíl, středisko body čas Skauti

Více

Z Á V Ě R E Č N Á Z P R Á V A

Z Á V Ě R E Č N Á Z P R Á V A Z Á V Ě R E Č N Á Z P R Á V A Z krajského přeboru dorostu jednotlivců který se konal v tělocvičné mateřské školky ve Vintířově. Pořadatelem byl oddíl stolního tenisu Baníku Vintířov. Startovalo 15 dorostenčů

Více

Krajský pohárový závod MS kraje 2.kolo

Krajský pohárový závod MS kraje 2.kolo Krajský pohárový závod MS kraje 2.kolo 2. dubna 2016 Pořadatel: KČT Orlová, Juventus Karviná Orlová Místo konání: Ředitel závodu: Jiří Vilhelm Hlavní rozhodčí: Hana Mocňáková Stavitel tratí: Jan Firla,

Více

Tabulka: 1. KK Slavoj Žirovnice ,0:1,0 17,5:6,5 3281

Tabulka: 1. KK Slavoj Žirovnice ,0:1,0 17,5:6,5 3281 Je za námi první kolo a já bych Vás chtěl požádat o zadávání výsledků na Webu ČKA do online výsledků. Ano vím, že to není povinné, ale vzhledem k tomu, že se ke zpracovávání výsledků dostávám až po 20

Více

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí

Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014. TOM Divočáci. Pořadatel: Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Turistický závod 1.kolo poháru Moravskoslezského kraje 5.4.2014 Pořadatel: TOM Divočáci Místo konání: Frýdlant nad Ostravicí Ředitel závodu: Drahomíra Žižková Hlavní rozhodčí: Eva Vilhelmová Stavitel tratí:

Více

podněty z jednotlivých tříd. Mezi nejvíce diskutovaná témata patřilo například ničení pomůcek a výzdoby školy, řádění tzv. školního fantoma, který po

podněty z jednotlivých tříd. Mezi nejvíce diskutovaná témata patřilo například ničení pomůcek a výzdoby školy, řádění tzv. školního fantoma, který po Žákovský parlament - zhodnocení práce za školní rok 2014 / 2015 Dne 24. června 2015 proběhlo na naší škole 20. zasedání Žákovského parlamentu, které bylo posledním jednáním v tomto školním roce, proto

Více