Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy"

Transkript

1 Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách a s bohatým kontrastem pro tisíce hodin bezúdržbového provozu, aniž by zatěžoval rozpočet Vašeho nemocničního zařízení.

2 02 Polaris 100/200 Výhody Technologie LED na operačním sále Světelné diody jsou vysoce efektivními světlenými zdroji pro chirurgické aplikace. Firma Dräger nyní zkombinovala výhody tohoto převratného světleného zdroje s novou, mimořádně kompaktní, lehkou a přitom robustní konstrukcí, která obsahuje individuální prvky objektiv-reflektor umožňující zvýšit výkon a regulovat stíny. Dokonce i malé teplo produkované světelnými diodami je regulováno a rozptylováno integrovaným tepelným řídicím systémem. Maximální teplota světelné hlavy (horní povrch) nebude překračovat 35 C *. S průměrnou provozní životností hodin je tato technologie světelných diod jak spolehlivá, tak i dostupná. * Při teplotě v místnosti 20 C. Polaris 100 Zcela nové a vysoce kompaktní světlo Polaris 100 obsahuje 48 světelných diod, jejichž výkon je od do luxů. Zvláštní režim umožňuje poskytovat rozptýlené světlo z jednotlivých světelných diod, což pomáhá při minimálně invazivních procedurách. Elegantní, přesto však velmi odolná světelná hlava váží pouhých 13 kg, díky čemuž je její nastavování do požadované polohy mimořádně snadné a pohodlné. Světelná hlava neobsahuje žádné pohyblivé součásti, a proto tento systém nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Barevná teplota odpovídá přirozenému slunečnímu světlu v poledne. Toto světlo pro operační sály dosahuje reprodukčního indexu barev Ra 95 a indexu barevné věrnosti R9 93, což zaručuje vysoký kontrast a přirozený barevný obraz, aniž by docházelo k posunu červených tónů. Polaris 200 Aniž by se změnily vnější rozměry nebo konstrukce, jsou světla Polaris 200 vybavena dalšími 18 světelnými diodami, takže jejich celkový počet je 66. To se projevuje v maximálním výkonu luxů. Intenzita světla může být snadno ztlumena na luxů. Barevná teplota a hodnota reprodukčního indexu barev jsou identické jako u světla Polaris 100. Každá světelná dioda je vybavena svým vlastním optickým systémem objektivu a reflektoru. Homogenní světelný sloupec obou světel poskytuje chirurgovi pohled na operovanou oblast v přirozených barvách, kde jsou stíny pod kontrolou a kde jsou kontury dobře vykreslené. Kompaktní konstrukce, jednoduchá obsluha Součástí klasického kruhového designu jsou integrovaná držadla pro nesterilní personál a dotykový panel s ovládacími prvky, které umožňují snadnou obsluhu a ovládání. Sterilní personál může polohu světla Polaris 100/200 snadno nastavovat pomocí centrálního sterilního držadla. Každý ze čtyř jasně označených ovládacích prvků provádí jednu funkci. K dispozici je také ovládací panel určený pro upevnění na stěnu (volitelný doplněk). Hladký kryt beze spár činí čištění rychlým a snadným, zatímco konstrukce o nízké hmotnosti zaručuje, že nastavování polohy nevyžaduje prakticky žádnou námahu.

3 Polaris 100/ Výhody Snadná instalace a údržba Díky jednoduché konstrukční filozofii jsou instalace a údržba světla Polaris 100/200 velmi snadné. Světelné hlavy jsou ovládány pomocí osvědčeného komunikačního systému Powerline Communication (PLC). Polaris 100/200: jednoduše dobré světlo Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100/200 je ekonomickým a vysoce výkonným řešením pro běžné každodenní chirurgické úkony. Tento výkonný pomocník je konstruován tak, aby bez problémů fungoval po mnoho let a vyžadoval jen minimální údržbu. Jeho výjimečná spolehlivost a poměr ceny a výkonu Vám dneska pomohou snížit investiční náklady a zítra náklady na údržbu a provoz. Světelná hlava o vysokém výkonu Pokud si pořídíte světlo Polaris, bude Vaše zdravotnické zařízení vybaveno nejmodernější LED technologií o vysokém výkonu, navíc ještě kombinovanou s funkčním a vysoce jakostním designem. Světlo Polaris je schváleno jak jako chirurgické světlo, tak také jako vyšetřovací světlo, a je k dispozici s celou řadou hodnot intenzity světla a barevné teploty. Díky až luxů a snadno pohyblivému kardanovému upevňovacímu systému, který zajišťuje přesné nastavení polohy, nemá mobilní verze žádná funkční omezení. Nastavení výšky pro ideální pracovní podmínky Nastavení výšky, jemuž napomáhají také pneumatické pružiny, umožňuje přizpůsobení přepravním a provozním podmínkám bez jakékoli námahy. V plně vysunuté poloze je pod světelnou hlavou dosaženo pracovní výšky mm ideální i pro velmi vysoké chirurgy. Přepravní výška světla Polaris 100 /200 Mobile je však pouhých mm. Výkonné akumulátorové zálohování V případě výpadku napájecí sítě garantuje integrovaný akumulátor nepřerušené napájení světla po dobu minimálně tří hodin. Jakmile energie v akumulátoru poklesne pod 25 % což se rovná přibližně 45 minutám zbývající provozní doby budete varováni integrovaným akustickým signálem. Stav napájecí sítě a úroveň nabití akumulátoru ukazují také stavové kontrolky na podvozku. Přirozené barvy Díky reprodukčnímu indexu barev Ra o hodnotě 95 a reprodukčnímu indexu barev R9 o hodnotě 93 vám systém Polaris nabízí vysoce kontrastní a přirozené osvětlení bez rušivých červených tónů. Osvětlovací systém Polaris 100/200 může být vybaven teplým bílým, neutrálním bílým nebo chladným bílým světlem. (4 400 K, K nebo K).

4 04 Polaris 100/200 Výhody Oblasti použití světla Polaris 100/200 mobile Mobilní světla Polaris se mohou používat jako další světelný zdroj na operačních sálech například pro kardiovaskulární intervenční zákroky, při kterých se u pacienta uskutečňuje několik procedur současně. Vysoce kvalitní mobilní světla se mohou používat samozřejmě také na odděleních urgentního příjmu nebo v ordinacích. Mobilní světlo Polaris 100/200 je obzvláště užitečné tehdy, jestliže kvůli nevhodné infrastruktuře není možné instalovat pevné světlo upevněné na stropě. Podvozek je vybaven zcela uzavřeným krytem, což zaručuje, že se světlo snadno čistí. Dvojitá zadní kolečka jsou vybavena blokovacími brzdami. Související produkty Dräger Polaris 600 Naše operační světlo je na úrovni moderní technologie: Světlo Dräger Polaris 600 zjednodušší váš pracovní den díky intuitivnímu ovládání a univerzálním možnostem konfigurace. Systémový koncept využitelný i v budoucnu zůstává věrný filozofii produktové řady a zajišťuje vynikající osvětlení. D Dräger Polaris 50 Světlo Polaris 50 je ideálním nástrojem pro každodenní použití v nemocnicích, kde je nutno se vypořádat se stále se zvyšujícími požadavky. Ať už se používá v ordinaci, na JIP nebo k předoperační přípravě Polaris 50 vždy zajišťuje vysoce kontrastní světlo se stabilní barvou. Toto operační světlo je navíc velmi flexibilní a jeho obsluha je snadná, takže můžete rychleji přijímat ta správná rozhodnutí.

5 Polaris 100/ Související produkty Stropní stativ Agila Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila jen minimum tolik cenného prostoru na jednotkách péče o pacienty. MT MT Stropní stativ Movita Typová řada univerzálních stropních stativů Dräger Movita obsahuje široké spektrum různých konfigurací a volitelných doplňků, z nichž si můžete vybírat. Tyto jednotky se vyznačují velkou nosností a téměř neomezenými možnostmi polohování.

6 06 Polaris 100/200 Technické údaje DRÄGER POLARIS 100/200 Polaris 100 Polaris 200 Průměr hlavy světla 620 mm 620 mm Osvětlení ve vzdálenosti 1 m při K luxů až luxů luxů až luxů Průměr světelného pole 200 mm 200 mm Barevná teplota K, K, K K, K, K 1 Reprodukční index barev Ra Index barevné věrnosti R9 (červená) Hloubka osvětlení (L1 + L2 (20 %)) mm mm Světelný zdroj 48 světelných diod 66 světelných diod Životnost LED 2 [h] Přibližně hodin Přibližně hodin Napájení / příkon (typ.) 3 při V ~ při 24 V ~ při 24 V = 1 Světla jsou vyráběna s požadovanou barevnou teplotou. 100 VA 70 VA 56 W 2 Během této doby všechny světelné diody ztrácejí 20 % své intenzity. při V ~ při 24 V ~ při 24 V = 120 VA 90 VA 69 W 3 Typický příkon zahrnuje celý osvětlovací systém, včetně součástek napájecího zdroje hlavy světla, a měří se při nejvyšší intenzitě světla. MOBILNÍ PODVOZEK Šířka podvozku Výška podvozku v přepravní poloze Pracovní výška pod světelnou hlavou v provozní poloze Teleskopická trubka pro nastavení výšky 760 mm mm mm 400 mm Rozsah vodorovného otočného pohybu odpruženého ramena ± 15 Doba nabíjení akumulátoru Doba pro překlenutí v případě výpadku napájecí sítě (při plně nabitém akumulátoru) Hmotnost mobilního podvozku (včetně odpruženého ramena a světelné hlavy) Všechny specifikace včetně tolerancí. 24 h 180 min 130 kg

7 Poznámky Polaris 100/200 07

8 08 Polaris 100/200 Poznámky HQ PP Změny vyhrazeny 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA SÍDLO SPOLEČNOSTI Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo Výrobce: Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo ČESKÁ REPUBLIKA Dräger Medical s.r.o. Obchodní Čestlice Tel Fax Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel Fax contactsee@draeger.com Příslušného regionálního obchodního zástupce najdete zde:

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo!

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách a

Více

Polaris 100/200 Operační světla

Polaris 100/200 Operační světla Polaris 100/200 Operační světla Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100/200 zajišťuje chladné světlo v přirozených barvách a s bohatým

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými možnostmi

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla D-17428-2014 Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými

Více

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Výrobek řady Dräger Agila disponuje širokou škálou kompaktních a vysoce ergonomických konfigurací a zabírá minimum drahocenného prostoru v prostředí zdravotnické

Více

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila

Více

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Typová řada univerzálních stropních stativů Dräger Movita obsahuje široké spektrum různých konfigurací a volitelných doplňků, z nichž si můžete vybírat. Tyto jednotky

Více

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů Rameno pro více monitorů Stropní rameno pro více monitorů umožňuje ergonomické uspořádání pracoviště a snadné a bezpečné polohování monitorů na hybridních operačních sálech. D-35581-2011 OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ

Více

Dräger Linea Zdrojové jednotky

Dräger Linea Zdrojové jednotky Dräger Linea Zdrojové jednotky Kombinace flexibility a hospodárnosti s kompletní řadou lůžkových ramp podle potřeb uživatele pro zásobování elektřinou, plyny, IT a volitelně i s osvětlením, pro nejrůznější

Více

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Mobile Printer vytiskne výsledky dechových zkoušek na alkohol a testů na drogy přímo na místě Dokumentace výsledků Prostor pro vaše logo a

Více

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky D-86399-2013 S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje.

Více

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Stropní stativ Movita má zvlášť vysokou nosnost a bohaté možnosti vlastní konfigurace. Nabízí doslova neomezené možnosti nastavení horizontální i vertikální

Více

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Most k efektivnější péči. Napájecí systém, který efektivněji splňuje požadavky pracoviště (na JIP, NJIP a v pokojích následné péče), zlepšuje přístup k Vašim pacientům

Více

Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER

Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER D-22550-2010 Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER 2 OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER D-22551-2010 Pro dosažení těch nejlepších možných výsledků

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo je na úrovni moderní technologie: Světlo Dräger Polaris 600 zjednodušší váš pracovní den díky intuitivnímu ovládání a univerzálním možnostem konfigurace.

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla Dokonalost pro zdravotní péči SIMEON, průkopník v technologii LED, vám již déle než 10 let nabízí kompletní, nadčasové a vysoce kvalitní výrobky, vynikající na mezinárodním trhu cenově ekonomickou úsporností.

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 2 Jak Vám může ventilátor pomoci si usnadnit každodenní práci? D-46454-2012 D-11112-2010 Každý den se snažíte poskytovat svým pacientům tu nejlepší

Více

Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6570 je vysoce pohodlná, silikonová celoobličejová maska používaná profesionály pro široké spektrum použití. Je pokračovatelem typu Panorama Nova

Více

Bajonet Dräger X-plore Filtry

Bajonet Dräger X-plore Filtry Bajonet Dräger X-plore Filtry Řada pokrokových filtrů Dräger X-plore Bayonet je určena pro široké spektrum použití Spojuje moderní konstrukci s nízkým dechovým odporem Bajonetový filtr je umístěn na boku

Více

Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska V chemickém, kovozpracovatelském i automobilovém průmyslu, při stavbě lodí, v rámci dodavatelských řetězců i při recyklaci: Celoobličejová maska Dräger X-plore

Více

Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Ochrana silnic před opilými řidiči je nevyzpytatelná a vysoce stresující činnost. Společnost Dräger vyvinula přenosný přístroj Alcotest 6820 pro

Více

D-32414-2011. Můžete s námi počítat

D-32414-2011. Můžete s námi počítat D-32414-2011 Můžete s námi počítat DrägerService 02 Dobré služby jsou dobrá hodnota. Nepochybn. D-32432-2011 D-32436-2011 D-32417-2011 Investice do nového přístroje by se vždy měla vyplatit. Hlavně proto,

Více

Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla

Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 7000 je přístroj pro měření alkoholu, který na základě výsledku dechové zkoušky zabrání řidiči, který je pod vlivem alkoholu,

Více

Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla

Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Interlock 5000 je přístroj na měření alkoholu s funkcí imobilizéru. Po nekomplikované dechové zkoušce umožní bezpečně se zapojit do silniční dopravy.

Více

Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska Celoobličejová maska Dräger X-plore 6530 je nástupcem masek Panorama Nova RA a splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu, spolehlivost a bezpečné usazení na obličej.

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Přístroj Dräger Alcotest 5820 umožňuje profesionálním uživatelům provádět rychlé a přesné dechové zkoušky na alkohol Měřicí technika tohoto malého

Více

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Přístroj Dräger Alcotest 5820 umožňuje profesionálním uživatelům provádět rychlé a přesné dechové zkoušky na alkohol Měřicí technika tohoto malého

Více

Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska Dräger X-plore 6300 je účinná a zároveň ekonomicky výhodná celoobličejová maska určená pro uživatele, kteří se chtějí vyhnout kompromisům ve věci pohodlí

Více

Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska

Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska Dokonalá kombinace Moderní konstrukce a nízká hmotnost poskytují vynikající ochranu a pohodlí. Vyberte si cenově přijatelnou polomasku Dräger X-plore 3300 s nízkými

Více

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 D-12984-2017 Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 D-12729-2017 D-12866-2017 Nešetřili jsme úsilím šetřili jsme vás OBSTOJÍ I V NÁROČNÝCH SITUACÍCH Jsou situace, kdy

Více

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt toxických plynů v ovzduší Mechanicky

Více

Terminální jednotka / R14

Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka (rychlospojka) je určena jako odběrné nebo kontrolní místo medicinálních plynů (O 2, N 2 O, CO 2, AIR, Vakuum, atd.) pro potřeby zdravotnických pracovišť.

Více

Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy

Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy Dräger HPS 3500 profesionální záchranářská přilba určena pro dlouhodobé záchranné operace, pro hašení lesních požárů, na technické a lezecké zásahy, pro zásahy u dopravních

Více

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED

Sim.LED. Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED Sim.LED Budoucnost operačních svítidel s technologií LED Sim.LED 5000/7000 MC Vysoce konzistentní podání barev Vytvořením Sim.LED 5000/7000 Multicolour definuje SIMEON nové standardy na poli osvětlení

Více

Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí

Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí D-7280-2016 Společnost Dräger určuje standard regulace teploty díky řadě technických funkcí, které zajišťují stabilní prostředí, v němž jsou

Více

Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení

Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení Dräger Bodyguard 1500 je automatický bezdrátový systém PASS, který zvyšuje bezpečnost uživatele v potenciálně nebezpečných situacích. Systém upozorňuje na kolegy

Více

Operační světla KALEA 20/30

Operační světla KALEA 20/30 Operační světla KALEA 20/30 Použitím nejnovější LED technologie splňují operační světla KALEA 20 a 30 ty nejvyšší profesní požadavky. Díky velmi vysoké hloubce ostrosti a širokému světelnému poli je KALEA

Více

Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring

Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring D-25283-2009 Zviditelněte ventilaci. Nechte sílu Elektrické Impedanční Tomografie (EIT) pracovat pro Vás a Vaše pacienty. Pomocí přístroje

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-8896-2011 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 02 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-8853-2011 D-9093-2011 D-8803-2011 VELKÁ OČEKÁVÁNÍ Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu

Více

Dräger DrugTest 5000 Drogový tester

Dräger DrugTest 5000 Drogový tester Dräger DrugTest 5000 Drogový tester Už žádná práce s pipetou, kapkami a měření času: Odběr vzorku ústních tekutin je s pomocí Dräger DrugTest 5000 rychlý a snadný. Odebraný vzorek lze neprodleně analyzovat

Více

BiliLux Fototerapeutická LED lampa

BiliLux Fototerapeutická LED lampa BiliLux Fototerapeutická LED lampa D-12195-2016 BiliLux je kompaktní a lehký fototerapeutický LED systém k léčbě novorozenecké žloutenky. Poskytuje vynikající fototerapeutický výkon, individualizovanou

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt hořlavých plynů a par v ovzduší Mechanicky odolné

Více

větla A-dec LED Halogenová

větla A-dec LED Halogenová větla A-dec LED Halogenová 1 Důmyslné technické řešení. Intuitivní a snadné používání. Ověřená spolehlivost. Společnost A-dec nabízí řešení osvětlení navržená pro prostředí stomatologických ordinací. LED

Více

artprotect pro restauro pro arte

artprotect pro restauro pro arte Světla na pracovní stůl ReskoLine,FlexLine,SlimLine,Luxo,MGW ReskoLine Světlo této řady, se štíhlou kovovou osvětlovacím hlavou a flexibilně nastavitelnými rameny, bylo vyvinuto pro práce, při kterých

Více

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Jak můžeme zajistit, abychom byli připraveni i v budoucnu? D-76319-2013 D-76325-2013 Rozhodnutí pro vysoce kvalitní ventilační terapii.

Více

Dräger PARAT Únikové kukly

Dräger PARAT Únikové kukly Dräger PARAT Únikové kukly Únikové kukly PARAT byly vyvinuty firmou Dräger ve spolupráci s uživateli s hlavním cílem, zajistit vždy co nejrychlejší a spolehlivý únik z nebezpečného prostředí. Optimální

Více

Konfigurační a vyhodnocovací software Software

Konfigurační a vyhodnocovací software Software Konfigurační a vyhodnocovací software Software D-30744-2015 D-30745-2015 Ukládání výsledků měření, profesionální konfigurace plynových detekčních přístrojů a sledování jejich stavu to vše je možné s programovým

Více

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 2 Jak mohu dnes přijímat správná rozhodnutí? D-63267-2012 D-63090-2012 Obhajitelná rozhodnutí vyžadují širší spektrum možností Každodenní

Více

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla LuminiGrow 200R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí

Více

Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor

Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor Dräger X-am 5000 patří do generace detektorů vyvinutých speciálně pro osobní monitorování plynů. Tento detektor pro měření 1 až 5 plynů spolehlivě měří hořlavé plyny,

Více

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace D-128-2017 Jednoduchý a uživatelsky přívětivý přístroj Dräger Oxylog VE300 je zkonstruován tak, aby obstál v podmínkách záchranné služby ještě před příjezdem

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení

Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení Dräger Testor 2500/3500 je kompaktní zařízení pro statické zkoušky vzduchových dýchacích přístrojů, masek a protichemických ochranných obleků. Zkoušky jsou spolehlivé,

Více

Tom 2. pro dětský úsměv

Tom 2. pro dětský úsměv Tom 2 pro dětský úsměv Přínosy Tom 2 360 bezpečí 2 LINET Tom 2 Maximální bezpečí pro malé pacienty Přívětivý design s dětskými motivy Pacient Plně elektricky polohovatelné lůžko Praktický neomezený přístup

Více

STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470

STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470 Homologace dle požadavků ECE STRUČNÁ INFORMACE Přídavné dálkové světlomety LED Light Bar 350 a 470 Verze: LED Light Bar 350 s plastovým držákem nebo s univerzálním držákem Verze: LED Light Bar 470 s univerzálním

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-109185-2013 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 2 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-9093-2011 D-8803-2011 NADĚJNÉ VYHLÍDKY Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu jejich

Více

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní Novinky EPSITRON Pokročilý napájecí systém Obsah EPSITRON CLASSIC Power 3 Síťové zdroje EPSITRON CLASSIC Power 4 5 Přehled: Technické údaje JUMPFLEX

Více

Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor

Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor Dräger X-am 2500 byl speciálně navržen k osobní ochraně. Přístroj pro detekci 1 až 4 plynů spolehlivě měří hořlavé plyny i páry a také O2, CO, H2S, NO2 a SO2. Spolehlivá

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

SIMEON HighLine Excelentní světelný výkon

SIMEON HighLine Excelentní světelný výkon Dokonalost pro zdravotní péči SIMEON, průkopník v technologii LED, vám již déle než 10 let nabízí kompletní, nadčasové a vysoce kvalitní výrobky, vynikající na mezinárodním trhu cenově ekonomickou úsporností.

Více

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech D-100020-2013 Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech Řiďte, když můžete PRO VĚTŠÍ BEZPEČNOST V SILNIČNÍ DOPRAVĚ Přístroj Dräger Interlock je přístroj pro měření alkoholu

Více

COBRA Light COB Technologie

COBRA Light COB Technologie RA Light Technologie Q-EL PRO s.r.o Tovární 121/10, 362 25 Nová Role výroba a vývoj světelných zdrojů kompletní dodávky veřejného osvětlení energetické posouzení světelných soustav projekty a revize elektrických

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Ares je stropní stativ určený pro oblasti jako: operační sály jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení pohotovostní ambulance

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

D Bezpečné, reálné a spolehlivé VÝCVIKOVÉ POŽÁRNÍ SYSTÉMY DRÄGER

D Bezpečné, reálné a spolehlivé VÝCVIKOVÉ POŽÁRNÍ SYSTÉMY DRÄGER D-5157-2009 Bezpečné, reálné a spolehlivé VÝCVIKOVÉ POŽÁRNÍ SYSTÉMY DRÄGER 02 Vše z jediného místa ST-6735-2006 D-5148-2009 Při skutečném zásahu není čas zvykat si na stres, teplo a kouř. Chybná taktika

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných ploch. nahrazuje

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

COBRA Light. COB Technologie

COBRA Light. COB Technologie RA Light Technologie QEC-1-W 650 x 236 x 117 5,4 30, 40, 50 2 QEC-2-W 800 x 236 x 117 8,0 60, 80, 90 3 OBJEKTIVY PRO ÚPRAVU asymetrického světelného toku, pro požadované charakteristiky osvětlení pozemních

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

OPERAČNÍ SVÍTIDLA. ...kvalita provìøená medicínou

OPERAČNÍ SVÍTIDLA. ...kvalita provìøená medicínou OPERAČNÍ SVÍTIDLA...kvalita provìøená medicínou TRUMPF Chirurgická svítidla Nová éra LED chirurgických svítidel Požadavky na moderní operační sál jsou čím dále větší a obsahují především požadavek na přesnost

Více

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s.

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s. ILC NESO POUŽITÍ A POPIS Svítidlo je vhodné k osvětlování venkovních prostorů, hlavních a vedlejších komunikací měst a obcí, parkovišť, průmyslových areálů, pěších zón a parků. Těleso a víko svítidla jsou

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Důležitou součástí sortimentu výrobků Savina 300 je příslušenství a spotřební materiál, testované na kompatibilitu, které urychlí a zjednoduší váš každodenní

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete

TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete 1 TRUMPF Medical Systems HYPOKRAMED s.r.o. Praha TRUMPF Medical Systems, Inc. Česká republika 2 Dokážete teď hned specifikovat všechny Vaše požadavky na stropní

Více

UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT

UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT LT LT360 LT60 UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT UNIVERZÁLNOST A FLEXIBILITA Univerzální lištový LED systém LT je speciálně novou sérií produktů vyvinut pro maloobchodní

Více

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Nová řada Dräger X-plore 9000, navržená především pro průmyslové aplikace, poskytuje pohodlnou a spolehlivou ochranu dýchacích cest. Díky prvkům,

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY

TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY Zimní stadion výměna osvětlení nad ledovou plochou (2. vyhlášení) TECHNICKÉ POŽADAVKY A POPIS OVLÁDÁNÍ OSVĚTLENÍ HRACÍ PLOCHY Obsah ÚVOD... CHYBA! ZÁLOŽKA NENÍ DEFINOVÁNA. SOUČASNÝ STAV OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více