Honza je blonďatý, modrooký kluk. Je šílený a je s ním hrozná sranda, akorát dokáže být někdy až otravný, ale hádám, že to myslí dobře.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Honza je blonďatý, modrooký kluk. Je šílený a je s ním hrozná sranda, akorát dokáže být někdy až otravný, ale hádám, že to myslí dobře."

Transkript

1

2 2 Honza je blonďatý, modrooký kluk. Je šílený a je s ním hrozná sranda, akorát dokáže být někdy až otravný, ale hádám, že to myslí dobře. Je fajn kamarád a na prvním stupni jsme toho hodně zažili, sice se od druhé třídy změnil, ale i tak je to pořád super kluk. Do 7. třídy jsme mu říkali Bartoňku, ale začalo mu to vadit, a tak mu teď říkáme Honzo, nebo Bartoš. Možná tak někdy nevypadá, dokáže se chovat normálně. Někdy má trapné kecy, ale dá se s ním i normálně pokecat. Rád chodí do posilovny a baví ho být brankářem ve florballu. Jde studovat na střední školu, na strojárnu, prý na nějaký obor s plasty. Myslím si, že je Honza jeden z nejlepších kluků a na jeho Ahoj Ivo opravdu nikdy nezapomenu. (Ivana Pokorná)

3 3 Přezdívka Henry se Honzíka drží od 3. třídy. Každý si měl vybrat jedno anglické jméno a pouze u něj to vydrželo. Honza je nejstarším členem naší třídní rodiny. Když se s ním jednou potkáte, tak na něj dlouho nezapomenete. Je to ten nejukecanější jedinec, jakého znám. Člověk se s ním nasměje. Dokáže si sám ze sebe udělat srandu a trpí samomluvou. Neznám většího fanouška hokeje než našeho Honzíka. Má starší sestru Terezu a super rodiče. Odjakživa bydlí v Holici. Chystá se na Rooseveltku, obor mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení. Honzík je fajn kluk a super kamarád. (Nikola Bahounková)

4 4 Jaké první slovo vás napadne, když se mluví o Jirkovi? Mě jako první slovo napadne HYPERAKTIVNÍ. Rád provokuje, třeba mě, když mi říká, jaký jsem prcek, ale přitom není o moc vyšší než já. Když je Jirka ve společnosti, málo kdo ho přehlédne, protože je rád středem pozornosti. Už několik let hraje fotbal a chystá se studovat v Lutíně obor mechanik- seřizovač. Na jednu stranu se Jirka někdy chová agresivně a náladově a na druhou stranu dokáže být někdy milý a zodpovědný. Jsem ráda, že jsem s ním mohla strávit 5 let ve škole. (Lucie Linhartová)

5 5 Kuba se hlásil na zemědělku. Podle mě si vybral dobře. Baví ho fotbal a je v něm dobrý. Je vidět, že ho moooc baví. Jakub má dva sourozence. Svůj volný čas tráví tím, že chodí ven s kamarády, občas si i na PC zahraje hru. Kuba je pohodový kluk a dobrý kamarád, i když se spolu moc nebavíme. Je s ním sranda. Občas má nápady, které jen tak někoho nenapadnou. Má přezdívku Dosi, kterou má už dlouho a ani nevím, kdo ji vymyslel, ale myslím, že to byl Jirka. Kuba nám bude chybět a snad si na naši třídu někdy vzpomene, protože už nikdy nebude v tak bláznivé třídě, ve které je teď. (Kristýna Kubišová)

6 6 Dušan je na rozdíl od ostatních kluků z naší třídy hodně hubený. Když jsme byli mladší, říkali jsme mu často Kostičko, protože mu vždy byly hodně vidět kosti. Dnes už si na to málo vzpomeneme. Od září nastoupí na střední školu v Lutíně, na obor mechanik- seřizovač. Je fanoušek HC Olomouc a hodně rád sleduje hokej. Často tráví čas s kluky ze třídy. (Tereza Nováková)

7 7 Matouš k nám do třídy přišel na začátku 5. třídy. Dříve bydlel v Medlově. Mezi jeho koníčky patřila atletika a taky florbal. Matouš je milý kluk, který má smysl pro humor. Matouš má dvě sestry a jednu nevlastní sestru. Jedna sestra je starší a dvě jsou mladší. V poslední době celkem zlenivěl, nedělá nic, než hraje hry na počítači. Jeho nejoblíbenější počítačová hra se jmenuje Counterstrite. Matouš jako jediný z naší třídy se hlásil na učňovský obor, na který se dostal. Bude z něj instalatér. (Petra Rygelová)

8 8 Erik s námi chodí do třídy teprve dva roky. Je asi nejtišší žák, který sedí ve třetí lavici u okna. Za celé dva roky jsem s ním prohodila snad jen jednu větu, a když se s ním někdo baví, tak kouká úplně jinam, jakoby nemluvil ani k vám. Kluci ale říkají, že když hrají hry a volají přes skype, tak je Erik velice ukecaný, ale ve škole prohodí sem tam pár slovíček. Ve volném čase Erik rád chodí do posilovny, a proto se hlásil na vojenskou školu, ale nakonec si vybral SŠ Rooseveltovu, obor obchodník. (Veronika Matějová)

9 9 Tom je hodně dobrý kamarád, který dokáže pomoct. Jde na obchodní akademii v Olomouci. Jako každý kluk v jeho věku si občas zahraje počítačové hry, také kouká na seriál Hry o trůny. Ve škole mu to jde, má dobré známky, i když se doma skoro neučí. Toma mám hodně ráda, je to člověk, se kterým se dá skvěle pokecat. Bude mi chybět. (Monika Purová)

10 10 Standa je 15 let starý chlapec, kterého je všude plno. Standa je hodně společenský a rád provokuje, takže není nic zvláštního na tom, když se s někým dá do křížku. Též u něj není neobvyklé, pokud má více kamarádek naráz, spíš je divné, když je někde osamocen, což se nestává tak často. Standův největší koníček je posilování a hraní PC her. (Verča a Lucka)

11 11 Chodí na kickbox a do posilovny skoro každý den. Má starší sestru. Jde na strojárnu do Olomouce na obor zpracování plastů. V hodinách se občas směje, ale nejčastěji v chemii. (Simona Trundová)

12 12 Vašek je chytrý a ve škole mu to ve většině předmětů jde. Na střední školu se dostal na obor autotronik v Zábřehu na Moravě. Ve svých volných chvílích se zajímá o motokros, rád zkouší nové triky na BMX-ku a věnuje se opravování motorek. Věnoval se taekwondo. Rozumí si se všemi ve třídě. A jelikož bydlí v Dubčanech, denně dojíždí. (Andrea Dušková)

13 13 Člověk, na kterého jen tak nezapomenete díky jeho palmě a hlavě a vysokému sebevědomí, což se vzhledem k jeho koníčku, řecko-římskému zápasu, hodí. Má dva bratry Patrika a Kevina, který taky zápasí. Nicolas je nejmladší ze třídy, na střední školu se chystá do Lutína, na obor mechanik -seřizovač. Miluje svoje svaly, a to když se v jeho jménu napíše K. Je docela tvrdohlavý, ale když něco potřebujete odnést nebo něco podobného, tak vám vždy rád pomůže. (Marie Škrachová)

14 14 David se dostal na střední školu elektrotechnickou. Baví ho floorball a doufám, že je v něm dobrý. V učení je dobrý, ale není šprt. Natáčí na youtube můžete se kouknout (Dejvův kanál) a myslím, že se pobavíte. Rád hraje hry na počítači. David je přátelský, je s ním sranda, ale občas má své dny. Rád chodí ven s kamarády. Myslím, že si David vybral dobrou školu a přeji mu hodně úspěchů. (Petra Lakomá)

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Co by chtěli změnit na Očku?

Co by chtěli změnit na Očku? Letos tvoří Očko 8. třída jsme velice kreativní a zábavní a doufáme, že se vám to bude líbit. A to jsme my: Kristýna Menšíková Hana Staniszová Lucie Válková Anna Šamajová Tereza Niemczyková Martina Berešová

Více

2. číslo čtvrtletníku

2. číslo čtvrtletníku 2. číslo čtvrtletníku školní rok 2015/ 2016 Opět nám škola utekla jako voda. I ty vánoční prázdniny byly tak nějak krátké. Také silvestrovský ohňostroj, na který se každoročně těšíme, už je za námi. Je

Více

Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné

Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné Občasník ZŠ Krčín speciální vydání březen 2016 neprodejné Redakce se představuje Krčíňoviny poprvé vyšly v roce 2005. Od té doby se začala pravidelně scházet redakce Krčíňovin a prvním úkolem bylo najít

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

Střeštěnov a jeho obyvatelé

Střeštěnov a jeho obyvatelé Střeštěnov a jeho obyvatelé Město Střěštěnov Střeštěnov je malé městečko ležící na severu Čech. Město je to plnohodnotné. Vše co potřebujete k žití a bytí tu naleznete. Uprostřed města je náměstí s historickou

Více

Mým nejoblíbenějším fotbalovým týmem je Real Madrid. Mezi oblíbené hráče patří Ronaldo, Őzil, Ramos a Zidan.

Mým nejoblíbenějším fotbalovým týmem je Real Madrid. Mezi oblíbené hráče patří Ronaldo, Őzil, Ramos a Zidan. Kdo jsme? Jmenuji se Jaromír Andrýsek. Mám rád fotbal. Ve škole jsou nejlepší hodiny tělocvik, matematika, anglický a český jazyk. Volný čas využívám tak, že si jdu na hřiště zakopat s kamarády. Jsem hodně

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Moje rodina Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Moje rodina Jméno a příjmení: Michaela Želichovská Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Roman Kotlář ml. Datum odevzdání: 23.

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí.

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Projekt: Dotazník o sportu a volném čase Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Brno 2011 Obsah: 1. Zadání.. 3 2. Dotazník.. 4 3. Výsledky šetření.. 5 4. Demografická struktura

Více

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant, Bělíkova 1387, příspěvková organizace Bělíkova 1387, 464 01 Frýdlant ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY Školní rok 2015/2016 Třída Obor 4. VE 4. OA

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Uudělení Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová

Více

Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi

Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi Objednat můžete na www.fragment.cz František Ber Jak Ježíšek naděloval radost e-kniha Copyright Fragment, 2014 Všechna práva vyhrazena. Žádná část této

Více

VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota

VII. ročník soutěže V Benešově straší, sobota VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota 23. 11. 2013 Statistiky Počet hlídek Skauti a skautky 14 Vlčata a světlušky 19 Veřejnost 30 Nejlepší hlídky kategorie jména oddíl, středisko body čas Skauti

Více

..vydáno ke dni 25. 3. 2014...

..vydáno ke dni 25. 3. 2014... ..vydáno ke dni 25. 3. 2014... I. ročník, II. číslo Čeho se v tomto čísle můžete dočíst? Nové logo Nová zapisovatelka Nová koordinátorka Vícedenní zasedání MPM Články delegátů Fotografie delegátů Vizitky

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

Mamka zatím peče všechno zboží sama, ale příští týden k ní má nastoupit učeň. Jmenuje se

Mamka zatím peče všechno zboží sama, ale příští týden k ní má nastoupit učeň. Jmenuje se Znáte to rčení Jdi za svým snem? Patří mezi má oblíbená. O něčem snít je hezká věc, ale uskutečnit svůj sen je daleko lepší. Moje mamka snívala o tom, že si jednou otevře vlastní pekařství, a teď ho má.

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Vlastní jména okolo nás osobní jména

Vlastní jména okolo nás osobní jména Svět vědy záhadný i zábavný Vlastní jména okolo nás osobní jména Mgr. Jaroslav David, Ph.D. Katedra českého jazyka Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě Kontaktní e-mail: jaroslav.david@osu.cz

Více

Duben 2016. Nazdar bratři a sestry,

Duben 2016. Nazdar bratři a sestry, Duben 2016 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz Nazdar bratři a sestry, Začal duben. Přichází jaro. Kvetou bledule, a ptáci, kteří se vrátili z teplých krajů, už cvrlikají pod okny. Roste

Více

Autorem materiálu je Mgr. Renáta Lukášová, Waldorfská škola Příbram, Hornická 327, Příbram, okres Příbram Inovace školy Příbram, EUpenizeskolam.

Autorem materiálu je Mgr. Renáta Lukášová, Waldorfská škola Příbram, Hornická 327, Příbram, okres Příbram Inovace školy Příbram, EUpenizeskolam. Šablona č. 7, sada č. 1 Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Téma Člověk a jeho svět Člověk a jeho svět Rodina Příbuzenské vztahy v rodině, orientace v čase, život ve městě x vesnici Ročník

Více

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku?

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku? 1. Co si představuješ pod pojmem dělám si co můžu, čas pro své koníčky,kamarády 3 VOLNÝ ČAS? alkohol a přátelé 4 čas na to co mě baví, kamarádi, kreslení 1 čas práce a posilovacích cviků a spánek 1 čas

Více

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3.

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3. Upraveno, převzato z Mateřídoušky 3/2006 Internet má také svůj svátek jako každý člověk, ale dokonce pěkně dlouhý, neboť trvá celý měsíc. Internet byl původně vojenskou komunikační (dorozumívací) sítí

Více

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství.

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství. Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? 3.Jak dlouho? Od dětství. 4.Kdo vás učil lyžovat? Tatínek. 5.Měla jste nějaké sportovní zranění?

Více

Úvodník. Almanach 2012

Úvodník. Almanach 2012 2003/2012 Almanach 2012 Úvodník Všechno dobré musí jednou skončit, abychom se posunuli dál. A my víme, že dobré se zlepší na lepší! Základní škola by nás měla připravit na život, vychovat nás, vštípit

Více

Líbila se mi stříkačka a mně se líbilo všechno. (Kristýna M.) Všechno i to auto. (Lucka B.) Líbily se mi ty helmy. (Milan W.) Líbila se mi hadice a v

Líbila se mi stříkačka a mně se líbilo všechno. (Kristýna M.) Všechno i to auto. (Lucka B.) Líbily se mi ty helmy. (Milan W.) Líbila se mi hadice a v HASIČI VE ŠKOLE Dne 28. 5. 2010 to vypadalo, jakoby v naší škole hořelo. Uslyšeli jsme sirénu, do tříd přišli hasiči v maskách a vyváděli nás ven. Před školou stojí hasičské auto. Co se děje? Snad nehoří?!

Více

2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina

2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina 2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Pořadatel: Spolek Klíčava (www.klicava.webnode.cz) Podpora:,, Marek Fichtner, ENTITY WORLD s.r.o., Mgr. Zdeněk Roller, Pavel

Více

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE

SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE SEMAFOR BEZPEČNĚ NA YOUTUBE Cílová skupina Cíl Časová dotace Pomůcky 4. 5. třída Osvojení pravidel chování na YouTube 40 minut papír A2, psací potřeby, barevné papíry, sada karet s příklady chování POSTUP:

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

Jméno: Jan Bartoš Přezdívka: - Znamení: ryby Motto: být stále lepší Zájmy: počítačové hry Sport: hokej - co mě škola naučila: číst,počítat

Jméno: Jan Bartoš Přezdívka: - Znamení: ryby Motto: být stále lepší Zájmy: počítačové hry Sport: hokej - co mě škola naučila: číst,počítat Jméno: Jan Bartoš Přezdívka: - Znamení: ryby Motto: být stále lepší Zájmy: počítačové hry Sport: hokej - co mě škola naučila: číst,počítat jméno: Jana Bucifalová přezdívka: Janča, Janďula motto: Punk s

Více

Malá knížka o Amálce

Malá knížka o Amálce Malá knížka o Amálce Ahoj, jmenuji se Amalthea, ale říkají mi Amálka. Jsem bájná koza, první pěstounka, která se starala o malého Dia, když se o něj nemohla postarat jeho vlastní maminka. Proto podle mne

Více

Ga Ma Ja!! ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA

Ga Ma Ja!! ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA ČASOPIS NIŽŠÍHO STUPNĚ WICHTERLOVA GYMNÁZIA Redakce Lucie Peterková, Ondřej Vavro Martin Ulmann, Mateusz Wojnarowicz Hedvika Stachovcová, Hana Pasková Hugo Hynčica, Tereza Gembalová Magda Štastná, Šimon

Více

zuzana skřičková a me m nt n o t ri r n i g

zuzana skřičková a me m nt n o t ri r n i g zuzana skřičková a mentoring to jsem já, zuzana skřičková Se svoji rodinou bydlím v Česticích, v malé vesnici poblíž Rychnova nad Kněžnou. Bydlím tu odjakživa. I když v různých etapách života byste mě

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion Maledivy Francie Thajsko Itálie Mauricius Rakousko Slovensko Francie Thajsko Francie Česká rep. Réunion 2012 Vážení a milí přátelé!. Je tu zase konec roku a já pravidelně, na poslední chvíli, jak jinak,

Více

Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka

Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka Příloha č. 1 : Dotazník pro žákyni/žáka Milá žákyně, milý žáku. Jsem studentkou Pedagogické fakulty Masarykovy university a ve své bakalářské práci se zabývám problematikou vztahu mezi učitelem a žákem

Více

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející. 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné JÁ MOJE ŠKOLA vyhodnocení TŘÍDA 1.(odpovídalo 13 žáků) ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Zakroužkujte odpověď: 1 ano/výborné 2 většinou ano/dobré 3 občas/ucházející VZTAH KE ŠKOLE 4 většinou ne /nezáživné 5 vůbec ne/nepříjemné

Více

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM LYŽAŘSKÝ PŘESPOLNÍ BĚH OFICIÁLNÍ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pořadatel: Klub klasického lyžování Hlinsko Datum: Místo závodu: Hlinsko - lyžařský areál KKL - Rataje Pořadatelé: Josef

Více

ZŠ Sadová. ZvláŠtní vydání 9.a

ZŠ Sadová. ZvláŠtní vydání 9.a ZŠ Sadová ZvláŠtní vydání 9.a Kam po základní škole 1.Daniel Bečaj -Průmyslová škola Čáslav 2.Martin Bruner -SOU a SOUŠ informatiky a spojů Kolín 3.Monika Duchečková Obchodní akademie Čáslav 4.Lukáš Fořt-SOUŠ

Více

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Dunovský Jan - atletika - junioři MČR - 1. místo tyč 2. místo tyč hala Trenér - Miroslav Nosek Flamíková Pavlína - veslování - junioři MEJ - 4. místo párová

Více

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům Máme za sebou půlku sezóny 2014/2015 a já si pokládám otázku čeho jsme jako klub dosáhli, zda se něco zlepšilo, či naopak zhoršilo. Nejdříve bych to rozdělil na naše věkové kategorie, jelikož míra zlepšení

Více

Nejmladší chlapci (roč. nar a mladší) Nejmladší dívky (roč. nar a mladší)

Nejmladší chlapci (roč. nar a mladší) Nejmladší dívky (roč. nar a mladší) Nejmladší chlapci (roč. 2012 a mladší) běh 20 m čas body 1. 2. 3. body 1. 2. 3. body 8 Dan Mach 2012 ASPV Veltrusy 4,60 83,14 203 183 197 64,06 6,83 8,13 8,94 67,77 214,97 1 1 Vítek Volák 2012 ASPV Veltrusy

Více

Název školy: 2. Znáš ve svém okolí někoho, kdo šikanuje jiné děti? a) ano b) ne

Název školy: 2. Znáš ve svém okolí někoho, kdo šikanuje jiné děti? a) ano b) ne PŘÍLOHA č. 1 DOTAZNÍK PRO ŽÁKY Název školy: Třída: Jsem: chlapec - dívka 1. Co podle tebe znamená výraz šikana? a) opakované posmívání a zesměšňování b) bití c) braní a poškozování věcí d) vymáhání věcí

Více

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 23. 3. 2013 Ředitel soutěže: Petr Věžník 1. skupina Vážil Technický rozhodčí Zápis Časomíra Hlavní rozhodčí Jaromír Jílek Martin Šimek Radim Háva Václav Zázvorka Oldřich

Více

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz Bylo mi teprve 17, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Hlavou mi svištělo, že chci studovat, užívat si života, a že mě naši zabijou. Ti nám ale nakonec pomohli ze všech nejvíc. S prckem to dnes už skvěle

Více

Běh kolem Lužnice, 30.ročník , Veselí nad Lužnicí

Běh kolem Lužnice, 30.ročník , Veselí nad Lužnicí Hoši 2008 a mladší - "motorkáři" ČSOB Pojišťovna, a.s. 60m Břehovský Tobiáš 2009 CECCB 15,2 1. Šteier Filip 2008 CECCB 16,8 2. Markvart Jakub 2009 Veselí n.l. 16,9 3. Hálek Dominik 2008 Veselí n.l. 18,2

Více

22. Základní škola Plzeň. Až já budu velká. Třída: 7. B. Datum: 8. 12. 2008. Jméno: Kamila Šilhánková

22. Základní škola Plzeň. Až já budu velká. Třída: 7. B. Datum: 8. 12. 2008. Jméno: Kamila Šilhánková 22. Základní škola Plzeň Až já budu velká Třída: 7. B Datum: 8. 12. 2008 Jméno: Kamila Šilhánková V pěti letech jsem onemocněla zánětem ledvin a ležela jsem v nemocnici u svatého Jiří. Byla tam veliká

Více

ČTENÍ NEJMENŠÍM V pondělí 26. 3. 2012 navštívili žáci třídy 5.A s paní učitelkou Hanou Houškovou MŠ v Mechové ulici, kde v rámci Měsíce knihy zábavnou formou seznámili budoucí prvňáčky se známými i méně

Více

SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN

SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN SBĚR 2013/2014 ŘÍJEN SBĚR 1. TŘÍDA SBĚR 4. TŘÍDA Čížková Michaela 820 kg Antropiusová Adéla 529 kg Vaiglová Pavla 311 kg Svíčková Hana 335 kg Zrůst Filip 240 kg Veihand Honza 172 kg Plačková Jana 173,3

Více

Plán akcí na měsíc září: 3.9. Oddílová schůzka 5.9. Strašidýlka na Bílendě 10.9. Oddílová schůzka 27.9. Jednodenní výprava

Plán akcí na měsíc září: 3.9. Oddílová schůzka 5.9. Strašidýlka na Bílendě 10.9. Oddílová schůzka 27.9. Jednodenní výprava Plán akcí na měsíc září: Září 2014 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz 3.9. Oddílová schůzka 5.9. Strašidýlka na Bílendě 10.9. Oddílová schůzka 27.9. Jednodenní výprava Nazdar bratři a sestro,

Více

MOBILNÍ TELEFON VE ŠKOLE CO DĚLAJÍ DĚTI S MOBILNÍM TELEFONEM O ŠKOLNÍCH PŘESTÁVKÁCH?

MOBILNÍ TELEFON VE ŠKOLE CO DĚLAJÍ DĚTI S MOBILNÍM TELEFONEM O ŠKOLNÍCH PŘESTÁVKÁCH? E-Bezpečí 2019, 4(2): Page 38-43. Univerzita Palackého v Olomouci. ISSN 2571-1679. Online: https://www.e-bezpeci.cz/index.php?view=article&id=1642 MOBILNÍ TELEFON VE ŠKOLE CO DĚLAJÍ DĚTI S MOBILNÍM TELEFONEM

Více

Přespolní běh - Atletická minipřípravka-hoši (Finále)

Přespolní běh - Atletická minipřípravka-hoši (Finále) Přespolní běh - Atletická minipřípravka-hoši (Finále) 1 Petr Charvát 040000 AK Sokolov 2.15 7.00 2 Jonas BenAbdellatif 050000 TRIATLET Karlovy Vary 2.16 5.00 3 Šimon Kraft 040508 TRIATLET Karlovy Vary

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

R O Z H O V O R Y S U K R A J I N S K Ý M I D Ě T M I M U K A Č E V S K É H O I N T E R N Á T U

R O Z H O V O R Y S U K R A J I N S K Ý M I D Ě T M I M U K A Č E V S K É H O I N T E R N Á T U R O Z H O V O R Y S U K R A J I N S K Ý M I D Ě T M I Z M U K A Č E V S K É H O I N T E R N Á T U Pro časopis ZÁMEČEK foto, text: František Miker, Lukáš Pěkný, Aleš Dvořák Mukačevo Ukrajina, dne 2. 7.

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

Juříková Daniela 1.B PEL Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Spáčilová Valentina 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Víchová Adéla 2.A PMP Baby masáže - (10:00-11:30) Pátek 26.6. Černá

Více

Ahoj, jmenuji se Draculaura. V téhle knížce si o mně přečteš úplně všechno.

Ahoj, jmenuji se Draculaura. V téhle knížce si o mně přečteš úplně všechno. Ahoj, jmenuji se Draculaura. V téhle knížce si o mně přečteš úplně všechno. Draculaura Dcera Drákuly Beznadějná romantička VĚK 1599 let. Nemůžu se dočkat, až mi bude sladkých 1600. ZABIJÁCKÝ STYL Ráda

Více

21. Skupina Speciálních Sil

21. Skupina Speciálních Sil 21. Skupina Speciálních Sil Na našem portálu se tento tým už představoval jako jeden z prvních, ale postupem času se jejich tým rozrostl a tak chtěli prezentaci týmu také rozšířit. 1) Jaké je jméno vašeho

Více

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou

Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou 07. 02. 2017 21:48:03 Základní údaje Název výzkumu Anketa pro žáky - ORP Kralupy nad Vltavou Autor Iva Sieberová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/a9l9v2e7f5y4r3t5i

Více

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu.

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu. FOTBAL Dnes dne 20.dubna se na Hradištském hřišti se odehrál fotbalový zápas mezi třídami ZŠ Hradištko.Všichni hráli moc dobře ale vítěz je jen jedan( 1.A > 1.B-2 Mod=2. Oran-3.=4.-6.

Více

IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009

IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009 IV. závěrečné kolo Českého poháru starších žáků Hradec Králové 21.- 22. 03. 2009 7. kolo KP starších žáků Nový Jičín 15. 03. 2009 V pátek 20.3. odpoledne jsme se ve Svinově vecpali do rychlíku. Drozdi

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří Projektové noviny II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč Den otevřených dveří 30.11.2005 Základní škola Masarykova 412, Kolín 3 ÚVOD 30.listopadu 2005 se konal Den otevřených dveří. Mohli se přijít podívat

Více

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu.

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Poprvé bylo hráno 7. prosince 1993. Je určeno dětem mateřských škol a mladším žákům prvního

Více

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Student Cup 2014 Praha 25. 6. 2014 Pořadí 1 246 Jan Fojtík ZŠ Weberova 381 2 010 Jan Pazderka ZŠ Na Pražačce 378 3 113 Honza Čáp ZŠ Na Pražačce 377 4 256 Michael Linhart ZŠ Weberova

Více

Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf

Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Mých osm let na Gymnázium Varnsdorf Veronika Dvořáková 2017, OKTÁVA STRÁNKA 1 OBSAH: Tady to vše začalo... 3 1. ZÁKLADNÍ ŠKOLA... 4 1.1 První den v nové třídě, škole

Více

Seznam příloh. Příloha A: Dotazník sebepojetí školní úspěšnosti dětí (SPAS) Příloha B: Dotazník vztahů ve třídě (B-3)

Seznam příloh. Příloha A: Dotazník sebepojetí školní úspěšnosti dětí (SPAS) Příloha B: Dotazník vztahů ve třídě (B-3) Seznam příloh Příloha A: Dotazník sebepojetí školní úspěšnosti dětí (SPAS) Příloha B: Dotazník vztahů ve třídě (B-3) Příloha C: Struktura pro rozhovor s Chlapcem 3 se specifickými poruchami učení Příloha

Více

Ročník 1, číslo 4. Základní škola v Šenově

Ročník 1, číslo 4. Základní škola v Šenově Ročník 1, číslo 4 Základní škola v Šenově Už je tady! Ten nejkrásnější měsíc ve školním roce červen nás pomalu, ale jistě vede tam, kam se všichni těšíme na prázdniny Všem žákům i žáčkům naší školy přejeme

Více

Laura a její tygři - cesta

Laura a její tygři - cesta Laura a její tygři - cesta Tereza Pokorná Michaela Spálenková CDZ pro Prahu 9 Každý máme tygra?! Tygrem může být: naše silná stránka; naše slabá stránka; naše nemoc, ze které uděláme moc; nemoc, se kterou

Více

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci

Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci Adventní Kalendář od Schwarzkopf Výherci 1. týden 1.12.2012 Angelus Sammael Shikutokachika Kr Termohrnek 1.12.2012 Alice Kochmanová Termohrnek 1.12.2012 Milena Smolařová Gliss Kur Marakesh oil kondicionér

Více

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Ve dnech 13.3. 15.3. jsme se zúčastnili s naším oddílem SK Pavlíkov fotbalového soustředění v Liblíně. Byli jsme tam my, mladší žáci společně s mužstvem starších žáků.

Více

Plavání v Prachaticích RECITAČNÍ SOUTĚŽ

Plavání v Prachaticích RECITAČNÍ SOUTĚŽ Plavání v Prachaticích Každou středu jsme jezdili do Prachatic na plavání. Nejdřív jsme se 2 hodiny učili ve škole a pak přijeli rodiče nějakých dětí, pak jsme jeli. Měli jsme moc hodnou plavčici. Šlo

Více

Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník

Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník Časopis ZŠ Kostelec u Holešova Listopad 2015/ 23. ročník Vychází s finanční podporou Sdružení rodičů a přátel žáků Základní školy Kostelec u Holešova Zahájení nového školního roku Akce ve škole Školní

Více

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi XXXV. ročník ze dne 12. února 2011

Startovní a výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi XXXV. ročník ze dne 12. února 2011 XXXV. ročník a výsledková listina z obřího slalomu Kategorie: Školka 1 Kudláček Václav 2005 LK Trhová Kamenice 01:47,79 01:46,97 03:34,76 1 35 Fiala Tomáš 2005 SKI KLUB Hlinsko 02:02,16 02:32,66 04:34,82

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. Chodíš do školy rád(a)? Vyber jednu odpověď. A) Do školy chodím hodně rád(a). B) Do školy chodím rád(a)

Více

CO DĚLÁM, KDYŽ MÁM VOLNO? V pondělí čtu komiks. V úterý hraju fotbal. Ve středu hraju na piano. Ve čtvrtek poslouchám hudbu. V pátek mám karate.

CO DĚLÁM, KDYŽ MÁM VOLNO? V pondělí čtu komiks. V úterý hraju fotbal. Ve středu hraju na piano. Ve čtvrtek poslouchám hudbu. V pátek mám karate. CO DĚLÁM, KDYŽ MÁM VOLNO? Pondělí V pondělí čtu komiks. Úterý V úterý hraju fotbal. Středa Ve středu hraju na piano. Čtvrtek Ve čtvrtek poslouchám hudbu. Pátek V pátek mám karate. Sobota V sobotu jdu na

Více

1.Co si představuješ pod pojmem volný čas?

1.Co si představuješ pod pojmem volný čas? celkem II.stupně.Co si představuješ pod pojmem volný čas? Ať mě nikdo neotravuje Bavit se Běhám broušení skla Být doma Být s holkou Být sám Co mne baví co se mi líbí Čas kdy se nemusím učit čas sám na

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 číslo: 98 Obsah: Slovo ředitele školy, První školní den, Naši prvňáčci Vyhodnocení sběru, bludiště a rozdíly Září 2017 TOCHOVICE

Více

Přestupní karta hasičů. pro vyšší kola ročníku 2016. kategorie - Požární sport. Kraj - STŘEDOČESKÝ

Přestupní karta hasičů. pro vyšší kola ročníku 2016. kategorie - Požární sport. Kraj - STŘEDOČESKÝ Příjmení Jméno Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2016 kategorie - Požární sport Kraj - STŘEDOČESKÝ START POVOLEN START NEPOVOLEN ZA OKRES KRAJ ZA OKRES KRAJ Adamovská Klára Kolín Středočeský

Více

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009

Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 Rohálovská desítka, 16. ročník, 28.02.2009 PŘÍPRAVKA - DÍVKY 1998-1999 680 m 1. Př-Dív 0:02:34 1 289 Škanderová Kristýna 1999 Slezan Frýdek Místek 2. Př-Dív 0:02:38 2 290 Macková Eliška 1999 Atletický

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti,

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti, PRACOVNÍ LISTY Milé děti, pracovní listy, které právě držíte v rukou, jsou doplňkem knihy Můj brácha Tornádo, kterou napsala Petra Štarková a ilustrovala Markéta Laštuvková. Navazují na příběh hlavního

Více

Vánoční projekt první a osmá třída

Vánoční projekt první a osmá třída Jiří Nenáhlo Zdeněk Kubík Lukáš Kubík Adam Borek David Vošický Zdobil L. Kubík Naše skupina: Vojtěch Paťha Ondřej Dvořák Štěpán Fiala Tomáš Slunečko Jan Vít Program: 1. hodina: Seznámili jsme se a povídali

Více

Rozhovor s paní učitelkou Martinou Slámovou

Rozhovor s paní učitelkou Martinou Slámovou Ročník: 2 číslo: 2 podzim 2016 Ahoj, jak jste si všimli, je tu zase úplně nová etapa našeho školního časopisu Lodička. Musím jen říci, že se toho dost změnilo a budete se setkávat s úplně novými redaktory.

Více

ROZPIS PROFILOVÉ A ÚSTNÍ ZKOUŠKY SPOLEČNÉ ČÁSTI STÁTNÍCH MATURIT

ROZPIS PROFILOVÉ A ÚSTNÍ ZKOUŠKY SPOLEČNÉ ČÁSTI STÁTNÍCH MATURIT pondělí 23.5.2016 dopoledne Slavnostní zahájení: 7:20 Předmět: 2 Český jazyk a literatura Začátek zkoušky: 7:50 Bálková Kristýna 7:30 7:50 8:05 Bartošová Michaela 7:50 8:10 8:25 Burian Pavel 8:10 8:30

Více

45 odpovědi. Souhrn Zobrazit úplné odpovědi. 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80%

45 odpovědi. Souhrn Zobrazit úplné odpovědi. 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80% 45 odpovědi Souhrn Zobrazit úplné odpovědi 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80% 2) Můj věk je méně než 30 let 2 4% 31-40 let 33 73% 41-50 let 10 22% 51-60 let 0 0% 61 let a více 0 0% Nechci uvést 0 0% 3) Mé dítě

Více

1.Když by jsi si měl vybrat z matematiky, češtiny a prvouky, který předmět máš nejradši a proč?

1.Když by jsi si měl vybrat z matematiky, češtiny a prvouky, který předmět máš nejradši a proč? My všichni z II.A Obsah: Když si paní učitelka přečetla, co napsala Áňa K. o naší třídě, tak se lekla. Měla strach, že podle toho povídání si čtenář může myslet, že kromě tělocviku,běhání, kol a bruslí,

Více

počet odehraných turnajů počet získaných bodů vítězství v jednotlivých kolech vítězství v turnaji Jméno

počet odehraných turnajů počet získaných bodů vítězství v jednotlivých kolech vítězství v turnaji Jméno Jméno počet odehraných turnajů počet získaných bodů vítězství v jednotlivých kolech vítězství v turnaji 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Aichingerová Sandra 2

Více

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Full English Breakfast... 1 Korálkování, Postoje a hodnoty žáků naší školy... 2 Pexeso,

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Obchodní akademie Praha 10, Heroldovy sady 1 Třída: 4AL (rok nástupu 2010) Předseda: Mgr. Zdislava Chmelová Místopředseda: Ing. Lenka Bečvářová Třídní: Ing. Eva Nakládalová Místnost: 301-301 Lucie Bažoutová

Více

Křížovka. Hádánky. cena 5 Kč

Křížovka. Hádánky. cena 5 Kč Křížovka 1 2 3 4 5 6 7 1. ročník, 4. číslo 1 zvíře, které umí stát ve vodě jedné noze 2 budova, ve které učíme 3 je to na nebi, svítí to a hřeje 4 zvíře, které dělá iá, iá 5 jak řekne psaní jinak 6 ledový

Více

Oficiální výsledková listina XII. Suchý slalom Jalovec U8 Myšáci 2009 a mladší

Oficiální výsledková listina XII. Suchý slalom Jalovec U8 Myšáci 2009 a mladší U8 Myšáci 2009 a mladší Příjmení Jméno roč. Klub 1.kolo 1 1 Kremláčková Anna 2009 SK SKI Třebíč 40,92 2 4 Pantůčková Antonie 2010 SKI klub Junior Brno 44,23 3 2 Policarová Anna 2009 HB SKI Team 50,50 4

Více

MTB KRITÉRIUM OKOLO HRADEB GALAXY CYKLOŠVEC 2018

MTB KRITÉRIUM OKOLO HRADEB GALAXY CYKLOŠVEC 2018 Děvčata do 4 let odrážedla Děvčata do 4 let - odrážedla 1. 1. 321 Lola Řehořová 2014 Mítov 0:32 -- 2. 2. 341 Sára Pazourková 2014 Cycling Academy Tábor 0:53 +00:21 15. 7. 2018 www.ptime.cz 5 Žákyně do

Více

Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi. Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková

Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi. Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková Interakce s neznámými lidmi na internetu Děti a dospívající EU Kids Online II Posledních 12

Více

1. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA. Výsledková listina

1. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA. Výsledková listina 1. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Sponzoři:, Marek Fichtner, ENTITY WORLD s.r.o., Mgr. Zdeněk Roller, Pavel Med, JUDr. Václav Macháček, Hostinec U Blínů, Restaurace

Více