ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY"

Transkript

1 ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika Dlouhá). Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině. Žáci 2. stupně zde budou trávit čas během poledních pauz, čekání na kroužky a samozřejmě kdykoliv během jeho otevření. Podrobnější informace obdrží žáci k přihlášce, najdou na webu a také je podají paní učitelky L. Špačková, V. Dlouhá, J. Pastuchová. Navštěvování školního klubu není zpoplatněno. Pro nový školní rok jsme pro Vaše děti opět připravili pestrou nabídku zájmových kroužků, ze kterých si každý určitě najde ten svůj. Kroužky hudební skupina a ministranti jsou bezplatné, klavír je placen dle individuálně odučených hodin (100 Kč/hod) a ostatní kroužky jsou pro žáky dostupné po zaplacení paušálního poplatku 200 Kč za pololetí, tzn. že po zaplacení může Vaše dítě navštěvovat i více kroužků. Aktuální a upřesňující informace budou postupně zveřejňovány na internetových stránkách a na nástěnce v přízemí u schodiště. Kroužky budou zahájeny ve druhé polovině září. Přihlášku najdete na konci školního časopisu nebo webu, odevzdejte ji prosím do pátku 5.9. a poplatek zaplaťte nejpozději do úterý 30. září. Přihlášku i peníze odevzdávejte paní učitelce Janě Pastuchové, která Vám poskytne i další potřebné informace. Najdete ji v kabinetu 210 ve 2. patře naproti schodiště nebo ve školní družině (přízemí vedle schodiště).

2 Co Čech, to muzikant Hra na klavír (1. a 2. stupeň) Kroužek je určen pro začátečníky i pokročilé klavíristy. Výuka probíhá individuálně pod vedením zkušené učitelky klavíru. Platí se zpětně odučené hodiny (100Kč/hod.) Hra na klávesy pro 2. stupeň (pouze pokračování z minulého školního roku) Kroužek je určen pro žáky, kteří absolvovali hru na klávesy v minulém školním roce. Hra na zobcovou flétnu (1. a 2. stupeň) Výuka probíhá v menších skupinkách a je určena pro začátečníky i pokročilé pod vedením zkušené lektorky. Hudební skupina (1. stupeň) Dokořán je zde otevřeno všem muzikantským duším, i těm, kteří se teprve poprvé chtějí zapojit do hudebního uskupení. Uvítáme nejen zpěváky, ale i zájemce o hru na nástroje. Hudební skupina bude provázet školní mše a další akce. Hudební skupina (2. stupeň) Baví tě zpívat a hrát? Máš zájem o moderní muziku, hudební novinky, zajímavé a známé osobnosti? Tak přijď jednou za 14 dní na hudební kroužek. Svět je jeviště, kde hlavní roli může hrát každý. Dramatický kroužek (1. stupeň) Dramatický kroužek je prostor pro poznávání, zábavu, ale také učení. Pomocí her a aktivit děti rozvíjejí svou fantazii, schopnost vyjadřovat se, komunikovat a spolupracovat, získávají sebedůvěru a učí se empatii.

3 Něco pro šikovné ruce Keramika (1. a 2. stupeň) Nauč se pracovat s hlínou, glazurovat a určitě si vytvoříš krásné a originální keramické výrobky. Šikulka (1. stupeň) Kroužek je určen pro všechny tvořivé zájemce z 1. stupně, kteří mají zájem o celou škálu výtvarných a rukodělných technik. Vyšívání (3. 9. třída) Chceš se naučit vyrábět hezké věci vyšíváním? Navštěvuj tento kroužek! Pro kluky od oltáře Ministranti (1. stupeň) Chceš se stát dobrým ministrantem? Přijď mezi nás! Spolčo (2. stupeň) Čekají na Tebe hry, povídání, kamarádi a dobrá zábava.

4 Sportem ku zdraví! Sportovní a pohybové hry pro třídu Kroužek pro holky a kluky kteří si chtějí zahrát nejrůznější míčové a pohybové hry. Sportovní a pohybové hry pro třídu Kroužek pro holky a kluky, kteří si chtějí zahrát nejrůznější míčové a pohybové hry. Taneční kroužek (3. 5. třída) Rád tancuješ? Přihlas se do tohoto kroužku, který je určen pro žáky 1. stupně. Zumba (1. a 2. třída) Ráda se pořádně hýbeš? Přihlas se do tohoto kroužku! Florbal (2. stupeň) Kroužek pro žáky 2. stupně, kteří mají rádi florbal. Kroužek bude probíhat společně se zájemci z řad studentů Biskupského gymnázia v Orlovně (vedle Biskupského gymnázia). Netradiční míčové a pohybové hry (2. stupeň) Přijď si zahrát Ringo, Korfbal, Frisbee, Hutututu a další Kroužek probíhá společně se zájemci z řad studentů Bigy v Orlovně. Hry Šachy (1. a 2. stupeň) Nauč se hrát tuto oblíbenou hru! Kroužek je určen pro žáky 1. stupně. Deskové hry (5. 9. třída) Přijď si zahrát moderní deskové hry.

5 Angličtina hrou pro 2. třídu Rozvoj slovní zásoby zábavnou formou. Učit se, učit se, učit se. Příprava z matematiky na víceletá gymnázia (5. třída) Chceš se dostat na vytoužené víceleté gymnázium? Nepodceň pečlivou přípravu z matematiky! Kroužek je určen pro žáky 5. třídy. Příprava na víceletá gymnázia z českého jazyka (5. třída) Kroužek je určený pro žáky 5. třídy, kteří by se rádi dobře připravili na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. Příprava z matematiky a na SŠ (9. třída) Chceš se dostat na vytouženou střední školu? Nepodceň pečlivou přípravu z matematiky! Kroužek je určen pro žáky 9. třídy. Příprava z českého jazyka na SŠ (9. třída) Kroužek je určený pro žáky 9. třídy, kteří by se rádi dobře připravili na přijímací zkoušky na střední školy. Doučování z matematiky (2. stupeň) Potřebuješ doučování z matematiky, tak tento kroužek je pro Tebe. Doučování z angličtiny (2. stupeň) Kroužek vhodný pro žáky 2. stupně, kteří potřebují doučování z angličtiny. Zábavná matematika (5. 9. třída) Lákají tě hlavolamy a logické úlohy? Rád si hraješ s čísly, nebo sirkami? Víš, jaký tvar má atomium? A co si třeba zašifrovat? V klubu přátel matematiky zjistíš, co je matematika bez tužky a papíru. Vítáni jsou žáci od 5. do 9. třídy. Angličtina s rodilým mluvčím (2. stupeň) Chceš konverzovat v angličtině s rodilým mluvčím, navštěvuj tento kroužek.

6 Počítače Počítače (1. stupeň) Zajímáš se o počítače? Neváhej! Je tu počítačový kroužek pro žáky 1. stupně, kde se naučíš základy práce s počítačem. Programování (2. stupeň) Kroužek je určen žákům 2. stupně, kteří se zde naučí programovat jednoduché hry, prográmky a vytvářet další zajímavé věci. Máme rádi přírodu Přírodovědný kroužek (4. 9. třída) Pro všechny žáky od 4. třídy, kteří mají rádi přírodu a chtějí se dozvědět zajímavé věci o rostlinách a zvířatech. Těšíme se na Vás! Přijďte.

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Co Čech, to muzikant.

Co Čech, to muzikant. ŠKOLNÍ KLUB Milí žáci, i v tomto školním roce Vám nabízíme širokou nabídku volnočasových aktivit. Snad si každý z Vás vybere, co jej bude bavit. Přihlášku je nutné odevzdat do pondělí 10. září a poplatek

Více

i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit.

i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit. ŠKOLNÍ KLUB Milí ž{ci, i v tomto školním roce V{m můžeme nabídnout celou řadu volnočasových aktivit. Snad si každý najdete něco zajímavého, co V{s bude bavit. Přihl{šky do z{jmových kroužků je nutné odevzdat

Více

BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ

BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ

BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ Na slovíčko BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM, CÍRKEVNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA HRADEC KRÁLOVÉ Vážení rodiče, milí žáci, skončily prázdniny a doufám, že to pro nás není špatná zpráva.

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče,

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče, BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA JANA PAVLA II. HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu:

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu: Milí žáci, vážení rodiče, zde je nabídka zájmových kroužků na 1. pololetí. Každý žák se může přihlásit do libovolného počtu kroužků. Přihlášky je nutné vyzvednout u vedoucího kroužku a jemu odevzdat do

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky začínají svou činnost v říjnu. Na přihlášku uveďte pořadové

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

Klub volného času ZŠ Táborská

Klub volného času ZŠ Táborská Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2016/2017 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

KRÁLOVÉ. Na Hradě 90 IČ: Hradec Králové

KRÁLOVÉ. Na Hradě 90 IČ: Hradec Králové BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA JANA PAVLA II. HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (14:30-15:30) Drama (15:30-16:30) Muzikál (16:30-17:30) třída Flétna (14:00-14:45)

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14.

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14. Kroužek Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie Míčové hry Fotbal Badminton I & II Stolní tenis Sportovní hry a hrátky Sportovní příprava Class mates best dance crew Klub KPC Jiří Szebinovský Jiří

Více

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Pokyny k platbám viz Přihlášky do kroužků pro Školní družinu a do kroužků Školního klubu (www.zernosecka.cz) Kroužky začínají v týdnu (školním lichém)

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2014/2015 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky na nové kroužky prosím odevzdávejte

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí Drama (15:00-16:00) Hrajeme si s písničkou třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr (15:00-16,30)

Více

Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019

Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019 Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019 Příjmení a jméno dítěte:.. Datum narození:.. Škola:. Rodné číslo:.. Třída:.. Adresa bydliště: Ulice:.. Č.p.:. Město: PSČ:.. Mobil (dítě):.. Jméno zákonného zástupce:...

Více

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků.

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2017/2018 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00.

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00. KROUŽKY 2019/2020 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

KROUŽKY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

KROUŽKY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 ROUŽY PRO ŠOLNÍ RO 2014/2015 Platbu na číslo účtu: 7034-388028359/0800, V.S. RČ dítěte, text platby: jméno, kroužek zároveň s platbou poslat přihlášku na kancelar@zsdobrichovice.cz (uvést jméno a třídu,

Více

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky!

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Název kroužku Den Čas ZS/výuka místo poznámka Aerobik - mladší 3.10. 16:00

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273, pracoviště DDM Netolice Nabídka kroužků 2009/2010 Pohybové a sportovní hry - tradiční i netradiční míčové a pohybové hry - 1. 5.třída Florbal - pravidla a

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017:

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: PONDĚLÍ: Anglicky s radostí Miloslava Vaňharová pondělí 14:00 14:45 Určeno: 6. - 9. ročník cena: 350,- Kč / pololetí Kroužek je určen pro žáky II. stupně,

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály

Testování 7. tříd, 2007/2008, Potenciály Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Souhrnné výsledky za školu

Souhrnné výsledky za školu Souhrnné výsledky za školu OSP celkový průměrný výsledek za části testu třída počet žáků percentil skupinový percentil čistá úspěšnost průměrné skóre směrodatná odchylka skóre verbální analytická kvantitativní

Více

Externí/vedoucí kroužku

Externí/vedoucí kroužku KROUŽKY 2018/19 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2019/2020 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. Celkový příspěvek na školní rok činí 2 250,- Kč (9 měsíců). (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru.

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. Kroužek rukodělných prací pondělí 14:00-15:00 Název kroužku: Šikovné ručičky Vychovatelka: Blanka Hrbáčová Náplň kroužku:

Více

školská rada. Výroční zpráva Školní řád

školská rada. Výroční zpráva Školní řád 18. 10. školská rada Výroční zpráva Školní řád Přijímací řízení: sportovní gymnázium 2013/2014: 51 přihlášek 2014/2015: 41 přihlášek 2015/2016: 50 přihlášek 2015/2016: 39 přihlášek 4 leté 2013/2014: 80

Více

CELOROČNĚ. - Rozvíjení dovednosti v ICT v počítačové učebně - Tvořivá dílna - Akce společné pro všechna oddělení ŠD. Řízené činnosti rozvíjejí:

CELOROČNĚ. - Rozvíjení dovednosti v ICT v počítačové učebně - Tvořivá dílna - Akce společné pro všechna oddělení ŠD. Řízené činnosti rozvíjejí: CELOROČNĚ - Tématické vycházky do přírody - Rozvíjení kamarádských a mezilidských vztahů, pomoc při práci - Seznamování se základy 1.pomoci - Sebeobslužná činnost oblékání, stolování, hygiena, - Ochrana

Více

Sportovní gymnázium: K/41 4leté

Sportovní gymnázium: K/41 4leté Přijímací řízení Sportovní gymnázium: 79-41-K/41 4leté Termín přihlášek do 30. 11. do 15 hodin Kritéria přijímacího řízení Testy CERMAT Český jazyk Matematika Talentová zkouška Vyplňování přihlášek Pokyny

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2016/2017 ZÁPIS DO KROUŽKŮ OD 5. 9. 2016 Dům dětí a mládeže v Třeboni tel.: 384 722 319, mobil: 606 600 188 www.ddmjh.cz Vážení rodiče, ahoj kluci a děvčata, prázdniny

Více

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12 Jméno: Vážení rodiče, předkládáme Vám nabídku školních kroužků na rok 2015-2016. Prohlédněte si ji, a jestliže budete mít zájem o některý z uvedených kroužků, vyplňte přihlášku na poslední straně a podepsanou

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA JANA PAVLA II. HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

Úplata a počet lekcí

Úplata a počet lekcí Nabídka zájmových útvarů pro děti, mládež i dospělé pro školní rok Úplata a počet lekcí 2017 2018 ZÁJMOVÁ ČINNOST PRAVIDELNÁ PRO ŽÁKY ZŠ OBLAST HUDEBNĚ-DRAMATICKÁ 1. TANEČNÍ ŠKOLIČKA - úplata 700 Kč/ročně,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: ,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: , : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme Dům dětí a mládeže Třešť ZÁŘÍ 2017 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz KAMARÁD Časopis plný zábavy, informací, soutěží a dobrých rad. Ahoj holky a kluci,

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2019-2020 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ KLUB VŠEHOCHUŤ

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ KLUB VŠEHOCHUŤ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ KLUB VŠEHOCHUŤ Vytvořili: Mgr. Matěj Čejchan Jiří Klíma Mgr. et Mgr. Veronika Králová Mgr. Hana Kubová Jitka Odvárková Mgr. Lucie Stillerová ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

Více

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Šachy - ZŠ Chvaly 6 16 0 251901 Sportovní hry - mladší

Více

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl:

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl: : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Dům dětí a mládeže v Třeboni

Dům dětí a mládeže v Třeboni NABÍDKA ZÁJMOVÉ ČINNOSTI ve školním roce 2017/2018 zápis do kroužků od 4. 9. 2017 Dům dětí a mládeže v Třeboni Kontakty: augstenova@ddmjh.cz, tel.: 384 722 319, Augstenová 606 024 042, Přibylová 606 600

Více

Jakékoliv nejasnosti je možné probrat přes

Jakékoliv nejasnosti je možné probrat přes Příloha A Pokyny pro spolužáky Milí spolužáci, právě se vám dostali do ruky anketní formuláře, které jsou součástí mé diplomové práce nazvané Využití netradičních sportovních her v hodinách tělesné výchovy

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18

Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18 Základní škola a mateřská škola Radim, okr. Jičín Nabídka kroužků pro školní rok 2017/18 Hra na flétnu (J.Zedníčková) MŠ, ZŠ - pro předškoláky, 1.-5.roč. - základy hry na flétnu spojené s rytmickým rozvojem,

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ZÁKLADNÍ ŠKOLA POD SVATOU HOROU, PŘÍBRAM BALBÍNOVA 328 261 01 Příbram II Se změnami k 1. 9. 2017 V Příbrami dne

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU. Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína V HRADCI KRÁLOVÉ 16. 4. 2014. podpis ředitele školy.

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU. Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína V HRADCI KRÁLOVÉ 16. 4. 2014. podpis ředitele školy. Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína a Základní škola a mateřská škola Jana Pavla II. Hradec Králové Orlické nábřeží 356/1, 500 03 Hradec Králové ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍHO KLUBU V HRADCI KRÁLOVÉ

Více

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I.

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I. Sportovní kroužky Florbal chlapci II Míčové a pohybové hry II Florbal chlapci II Horolezectví I Míčové a pohybové hry II Minibasketbal a jiné míčové hry I Horolezectví I Florbal III Míčové a pohybové hry

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet

Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet Minimální klasifikační portfolio žáka pro pololetní hodnocení Podmínky pololetní klasifikace v předmětech obor Informační technologie Ročník Předmět Typ známky a počet IT1 Český jazyk a literatura Ústní

Více

Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů

Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů Tvořivé ruce (1.třída) Maximální počet dětí 12 Ludmila Novotná Stručný popis činnosti Práce s papírem, kartonem Práce s textilem Práce s drobným materiálem Příprava jednoduchých pokrmů + 300,- na nákup

Více

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas je nedílnou součástí každodenního života člověka. Je to čas, v němž

Více

ZŠ Hanspaulka Otevři oči, svět se točí, s námi se neztratíš. Zápis 2. 3.února 2016 vždy od 14:00 do 18:00 S sebou: dítě rodný list dítěte vyplněné formuláře (zápisní lístek, žádost o přijetí) možnost stáhnout

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM. Školní klub

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM. Školní klub LAUDEROVA MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A GYMNÁZIUM PŘI ŽIDOVSKÉ OBCI V PRAZE Belgická 25, Praha 2, 120 00, tel. 246 080 784 5, www.lauder.cz, skola@lauder.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Školní klub IČ:

Více

Tradice gymnaziálního vzdělávání v areálu dominikánského konventu (původně latinské gymnázium) od roku 1785

Tradice gymnaziálního vzdělávání v areálu dominikánského konventu (původně latinské gymnázium) od roku 1785 Tradice gymnaziálního vzdělávání v areálu dominikánského konventu (původně latinské gymnázium) od roku 1785 Soutěže Vzdělávací centrum Microsoft v jižních Čechách na našem gymnáziu Podpora moderních ICT

Více

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na Organizace 6. tříd žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na přijetí žáků na jiné školy (víceletá gymnázia, sportovní třídy) počtu žáků

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 ředitel 565 301 544 E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení: 600 015 866

Více

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Na kroužku Jógy se děti seznámily s řadou cviků, např. kočka, zajíc, kobra, píďalka, hora, strom a mnoho dalších. Vyzkoušely si břišní a hrudní dech, společně s

Více

Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019

Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019 Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019 Ing. Monika Kodešová: Doučování matematika (dle šablony č. 2.II/18) - zdarma 7.-8. třída pondělí 14.00-15.00 hod. Doučování bude realizováno jedenkrát

Více

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: M/01)

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: M/01) Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: 75-31-M/01) 1. Všeobecná ustanovení pro školní rok 2016/2017 V souladu s rozhodnutím

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2016/2017 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ZASTÁVKA, Kopečky 115, Zastávka

NABÍDKA KROUŽKŮ 2016/2017 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ZASTÁVKA, Kopečky 115, Zastávka DŮM A MLÁDEŽE STÁVKA, Kopečky 115, Zastávka DEN ČAS NÁZEV VEDOUCÍ MAX. pondělí 14:30-16:00 Dívčí klub Vyhnalíková 12 400 uč. DDM od 4. třídy úterý 13:30-14:30 Hokus Pokus II. Krejčíková 15 250 sál DDM

Více

ZŠ Hanspaulka. Otevři oči, svět se točí, s námi se neztratíš.

ZŠ Hanspaulka. Otevři oči, svět se točí, s námi se neztratíš. ZŠ Hanspaulka Otevři oči, svět se točí, s námi se neztratíš. Zápis 4. S 5.února 2014 vždy od 14:00 do 18:00 sebou: dítě rodný list dítěte vyplněné formuláře (zápisní lístek, žádost o přijetí) možnost stáhnout

Více

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ Zpravodaj

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ Zpravodaj Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ 434 01 Zpravodaj pro žáky 9. ročníků, vycházející žáky nižších ročníků a jejich rodiče č. 1 ( pro interní účely školy ) ZÁŘÍ 2019

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2016/2017 Pokud se do kroužku nepřihlásí dostatečný počet žáků, nebude otevřen. Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 1. října 2019.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 1. října 2019. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Náplně zájmových kroužků

Náplně zájmových kroužků Náplně zájmových kroužků ANGLIČTINA PRO NEJMENŠÍ Hlavní cílem kroužku Angličtiny pro nejmenší je probudit v dětech zájem o studium jazyka, který jim bude užitečný po celý život a který je již nyní jeho

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ středisko: PACOV pro školní rok 2016 2017 O NÁS Co je naším posláním? Jsme otevřenou institucí komunitního významu, která prostřednictvím pestré nabídky volnočasových a zájmových

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku:

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku: Název: ŠPANĚLŠTINA I. HABLA USTED ESPŇOL? Vedoucí kroužku: Ing. Filip Máčaj (specialista na španělský jazyk) Určeno pro žáky: 3., 4. a 5. tříd (maximální počet žáků 10) Termín a místo konání: úterý od

Více

Malotřídní škola v krásném prostředí Moravského krasu 1. 5. ročník ZŠ

Malotřídní škola v krásném prostředí Moravského krasu 1. 5. ročník ZŠ Malotřídní škola v krásném prostředí Moravského krasu 1. 5. ročník ZŠ Malotřídní škola v krásném prostředí Moravského krasu, 1. 5. ročník ZŠ Místo radostného setkávání, společné práce, vědomostního a

Více

STRANA 7 MŠ: Sluníčkové podzimní zpravodajství Podzim už rozvěsil zlaté listí, vítr je lehounce houpá. Kdo chodí mezi nás do školky, ten brzy pozná, že není na hry, zábavu a učení skoupá. Adaptace nově

Více

Zpravodaj září 2013. Vážení rodiče, učitelé, příznivci a kamarádi,

Zpravodaj září 2013. Vážení rodiče, učitelé, příznivci a kamarádi, Zpravodaj září 2013 Vážení rodiče, učitelé, příznivci a kamarádi, srdečně zdravíme všechny v předvečer nového školního roku! Tak jako v loňském roce budeme se i letos snažit přinášet vám informace a aktuality

Více

Nabídka zájmových útvarů a kroužků ve školním roce 2015/16

Nabídka zájmových útvarů a kroužků ve školním roce 2015/16 Nabídka zájmových útvarů a kroužků ve školním roce 2015/16 Časy začátků kroužků lze přizpůsobit možnostem žáků. Tzn. mají-li žáci v době začátku kroužku ještě výuku a budou mít zájem kroužek navštěvovat,

Více

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016.

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Provoz školy, kmenové budovy v Olomouci bude 1. září v době 9 11.30 a 12.30 17.00. Níže zmíněné žáky, kteří budou navštěvovat

Více

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR

Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Mateřská škola Žatec, Otakara Březiny 2769, 438 01 Žatec, okres Louny Zpráva o činnosti školky spolupracující s Mensou ČR Naše mateřská škola zajišťuje veškerou péči dětem ve věku 3-6 let a dětem s odkladem

Více

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE Jméno žáka: 1. Má vaše dítě další sourozence? Kolik jim je let? 2. Jakou školku vaše dítě navštěvuje? 3. Jak se vaše dítě projevuje ve skupině vrstevníků (např. drží se spíše

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, Ostrava Poruba, J. Valčíka 4413, příspěvková organizace, IČ

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, Ostrava Poruba, J. Valčíka 4413, příspěvková organizace, IČ ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, Ostrava Poruba, J. Valčíka 4413, příspěvková organizace, IČ 64628221 Č.j.: ZUSPor/316/2019 vyřizuje: Bc. Kupčáková Irena, mobil 736628155 datum: 19.6.2019, Ostrava VĚC: Rozhodnutí

Více

Specifika minimálního preventivního programu na malotřídní škole

Specifika minimálního preventivního programu na malotřídní škole Specifika minimálního preventivního programu na malotřídní škole XIII. ročník konference primární prevence rizikového chování 31. 10. 2016 Mgr. Tereza Mašková školní metodik prevence ZŠ a MŠ Líšnice, Praha

Více

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové

PŘIHLÁŠKA. Jméno a příjmení dítěte: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové PŘIHLÁŠKA Jméno a příjmení dítěte: Třída: Mám zájem o návštěvu zájmového kroužku: 1. 2. 3. Podpis rodiče: Telefon na rodiče: Závaznou přihlášku odevzdejte do 25. 9. 2015 Mgr. Lence Řádkové Kroužky začnou

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více