Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno"

Transkript

1 Věc: Odpovědi na dotazy k ZD veřejné zakázky Komponenty projektu Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno Dotazy ze Dotaz č. 1 k bodu F. ZD - Místo a doba konání otevírání obálek Předpokládáme, že v uvedeném termínu došlo jen k překlepnutí a že místo pondělí mělo být uvedeno čtvrtek ve 14:00 hodin. Místo a doba konání otevírání je zadavatelem stanovena na pondělí ve 14:00. Dotaz č. 2 k bodu H. ZD - Hodnotící kritéria, Hodnotící kritérium Ab): Kritérium se odvolává na naplnění funkčních a nefunkčních požadavků na jednotlivé komponenty uvedené v Příloze č. 2 Zadávací dokumentace. Vymezení funkčních a nefunkčních požadavků není nikde uvedeno. Co si zadavatel přestavuje pod funkčními a nefunkčními požadavky? Jde o číslované požadavky uvedené v tabulkách uvozených textem požadavky na komponentu: v kapitole 2 v Příloze č. 2? Dotaz č. 3 k bodu I., článek 10 ZD - Technické kvalifikační předpoklady Pokud jsou certifikáty vydány v jiném než českém jazyce, musí být přeloženy do češtiny? Viz Zadávací dokumentace bod 2. Prokázání kvalifikace výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, odstavec 5. Prokázání kvalifikace zahraniční osoby: Doklady prokazující splnění kvalifikace předkládá zahraniční dodavatel v původním jazyce s připojením jejich úředně ověřeného překladu do českého jazyka; to platí i v případě, prokazuje-li splnění kvalifikace doklady v jiném než českém jazyce dodavatel se sídlem, místem podnikání nebo místem trvalého pobytu na území České republiky. Povinnost připojit k dokladům úředně ověřený překlad do českého jazyka se nevztahuje na doklady ve slovenském jazyce. Dotaz č. 4 k bodu I., článek 10 ZD - Technické kvalifikační předpoklady Uznává zadavatel certifikaci dle ČSN EN ISO jako rovnocennou certifikaci dle ČSN EN ISO 27000?

2 Dotaz č. 5 k bodu Přílohy č. 2 ZD - Datové úložiště Má být datové úložiště využito jen pro dlouhodobé ukládání dokumentů/souborů? Požadavky uvedené v této kapitole to předpokládají (požadavek č. 2), ale jiné požadavky (např. požadavky na vazby v kapitole ) předpokládají změny dokumentů v úložišti. V bodu se jedná se o garantované datové úložiště. V článku je myšleno datové úložiště, které je součástí komponenty call centra nebo využívá dosavadní (negarantované) datové úložiště zadavatele, které je popsáno v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Dotaz č. 6 - Požadavky na interakce komponent Lze interakce komponent uvedené v ZD chápat jako minimální požadované interakce? Dotaz č. 7 k bodu (Agendy veřejné správy) Přílohy č. 2 ZD Požadavek č. 7 na agendu evidence smluv Požadavek zmiňuje ukládání v DMS. Požadavky na DMS nejsou nikde v ZD specifikovány. Jak DMS chápat? V požadavku 7 v bodu je myšleno stávající úložiště spisové služby. Dotaz č. 8 k bodu (Agendy veřejné správy) Přílohy č. 2 ZD Požadavek č. 9 na agendu poplatků ze psů, resp. požadavek č. 6 na agendu komunální odpad Je požadavkem na oznámení nedoplatku míněn způsob oznámení nedoplatku občanovi (poplatníkovi), tedy uživateli portálu občana? Ne. V těchto případech se jedná o uživatele systému (pracovníka úřadu), který s agendou pracuje a zpracovává údaje nebo řeší nedoplatky. Nejedná se o požadavek na zobrazení nedoplatků na portálu. Dotaz č. 9 ke spisové službě EZOP U spisové služby EZOP je uváděn jako dodavatel Softhouse i Asseco. Předpokládáme správně, že dodavatelem spisové služby EZOP je společnost SoftHouse, s.r.o., Na Radosti 50/4, Plzeň? Ano, dodavatelem spisové služby EZOP je společnost SoftHouse, s.r.o., Na Radosti 50/4, Plzeň. Dotaz č. 10 k bodu (Podpůrné agendy) Přílohy č. 2 ZD - Požadavek č. 10 na agendu účetní evidence majetku Co je myšleno digitalizací účetních zápisů? Jedná se o požadavek na zobrazení vazby evidovaného majetku na účetní osnovu evidence majetku.

3 Dotazy z Dotaz č. 1 k Příloze č. 2 ZD, k čl. 2.1, bod 7 (na str. 8) V bodě 7 je řečeno: Veškerý HW nutný pro realizaci projektu zajišťuje technologické centrum ORP Kladno (s výjimkou HW pro datové úložiště). Lze formulaci chápat tak, že zadavatel zajišťuje i např. přídavný HW pro stávající PBX, spojovací Media GW příp. další HW potřebný pro napojení Call Centra? Pro nasazení call centra není potřeba pro stávající PBX uvažovat další HW. Jedná se pouze o pořízení SW licencí, které jsou specifikovány v příloze č. 3 Popis současného stavu. Napojení ústředny IP Office 500 na příslušný server v TC ORP Kladno bude realizováno pouze odkazem, ze SW call centra instalovaném na tomto serveru na IP adresu ústředny. Dotaz č. 2 k Příloze č. 2 ZD, k čl. 2.1, bod 7 (na str. 8) Je myšlen HW včetně příslušného OS software? Veškerý HW včetně OS a virtualizačních nástrojů je součástí stávajícího TC ORP Kladno a kromě garantovaného datového úložiště pro ukládání dokumentů, není nic dalšího předmětem zakázky. Dotaz č. 3 k Příloze č. 2 ZD, k čl. 2.1, bod 7 (na str. 8) Bude zadavatel zajišťovat i HW pro nahrávání hovorů? Ne. Předmětem zakázky je pod požadavkem Ukládá záznam hovoru na datové úložiště (viz. bod Popis komponenty Call centrum), míněno pouze ukládaní metainformací o přijetí hovoru a jeho odbavení, což zajistí v předchozím dotazu uvedený SW call centra. Dotaz č. 4 k Příloze č. 2 ZD, k čl (na str. 14) V tomto článku je uvedeno, že Call Centrum Ukládá záznam hovoru na datové úložiště. Bude zadavatel zajišťovat nahrávací zařízení? Budou se nahrávky ukládat na externí datové úložiště? Ne. Viz odpověď na dotaz č. 3. Dotaz č. 5 k Příloze č. 3, kapitola Telefonní ústředna pro zřízení Call centra V této kapitole je uvedeno: Předpokládané náklady na pořízení 1 licence supervizora a 5 licencí agenta, včetně implementace a zaškolení činí ,- Kč vč. DPH. Vztahuje se tento požadavek pouze na vyjmenované licence nebo i na ostatní přídavný HW a provozní SW Call Centra (v jiný přílohách ZD je uveden rozsah cca 2 mil. Kč)? Uvedená částka ,- Kč se vztahuje na dovybavení stávající ústředny. Viz odpověď na dotaz č. 1 a příloha č. 3 ZD kapitola Telefonní ústředna pro zřízení Call centra - Pro potřeby Call centra bude nezbytné ústřednu IP Office 500 vybavit softwarem, který umožňuje provozovat služby call centra,

4 včetně statistik hovorů, reportů a zobrazování čekajících, otevřených a odbavených hovorů. Předpokládané náklady na pořízení 1 licence supervizora a 5 licencí agenta, včetně implementace a zaškolení, činí ,-Kč včetně DPH. Uváděná částka cca 2 mil. Kč odpovídá ceně za kompletaci celého řešení Call centra (úprava portálu operátora, který bude zahrnovat životní situace, vazby do systému workflow pro zobrazení stavu procesů, zpracování statistik dotazů a požadavků a dalších vazeb na informační zdroje či výstupy...). Dotazy z Dotaz č. 1 k článku H. ZD (Hodnotící kritéria a metoda jejich hodnocení), bod 2. (Technická úroveň řešení) V tomto bodě je několikrát uveden termín u všech čtrnácti dílčích funkčních komponent. Lze potvrdit, že těchto čtrnáct dílčích funkčních komponent představuje následující oblasti? Kapitola Přílohy č. 2 ZD / Název kapitoly Strana v Příloze č Portál úředník Portál manaţer Portál občan Call centrum Elektronická pošta SMS Modelování procesů Běh procesů Monitor procesů Agendy veřejné správy Podpůrné agendy Centrální správce identit Datové úloţiště Reporting...55 ANO. Dotazy ze Dotaz: č. 1 k bodu Přílohy č. 2 ZD - Datové úložiště Odpověď ze dne k dotazu č. 5 zcela nevysvětluje to, v kterých místech zadávací dokumentace je myšleno použití komponenty Datové úložiště (= garantované úložiště, tedy SW+HW) a kde jde o datové úložiště (= jen HW v TC ORP Kladno). Požadavek na modifikaci v komponentě datové úložiště je uvedený i kapitole Prosíme o vysvětlení, ve kterých oblastech je požadováno ukládání do garantovaného úložiště a kde o prosté úložiště v rámci TC ORP. Problematika ukládání dat do Garantovaného datového úložiště (GDU) nebo datového úložiště v Technologickém centru (TC) ORP Kladno lze popsat takto:

5 Do garantovaného datového úložiště (hardwarového či softwarového) budou ukládány ty dokumenty, které budou vytvořeny v rámci pořizovaných komponent. Vzniknou jako samostatné dokumenty (např. žádosti, stížnosti, vyrozumění,...), například projdou workflow při poskytování centralizovaných služeb občanům v ORP Kladno. Důležité je, aby tyto dokumenty soubory, nebyly zaměňovány za pořízená data, která se pořizují do databáze prostřednictvím nových modulů IS. Databáze IS nebudou ukládány do garantovaného datového úložiště. Do datového úložiště v TC ORP Kladno budou ukládány ty dokumenty, které jsou ukládány do databáze, jsou součástí modulů IS. Např. u modulu na evidenci či likvidaci faktur jsou data uložena do databáze, ale elektronická košilka s podpisy je uložena do GDU na rozdíl od spisové služby, která má své úložiště (v DB) a funguje s ním jako jeden celek. Spisová služba je ukládána do TC ORP

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů Zakázka malého rozsahu - Oznámení o zahájení výběrového řízení - Výzva k podání nabídek k realizaci projektu TSMPr - systém odděleného sběru odpadů s nákupem svozové techniky spočívající v dodávce svozového

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

CZ /0.0/0.0/15_014/

CZ /0.0/0.0/15_014/ 1) Identifikace zadavatele Název: ELISABETH PHARMACON, spol. s r. o. Sídlo: náměstí Svobody 87/18, 602 00 Brno IČ: 26258412 DIČ: CZ26258412 Zástupce: Petr Čermák, Finanční ředitel (CFO) adresa profilu

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno 1 Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E-mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno R464/11 Ing.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií V Ý Z V A

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií V Ý Z V A V Ý Z V A k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Zastoupen: Druh zakázky: Způsob zadání: Zateplení kulturního

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace DIVADLO NA VINOHRADECH Kvalifikační dokumentace k Oznámení veřejné zakázky č. 202011008789 ze dne 05/03/2012 na akci Rekonstrukce technického zázemí Divadla na Vinohradech metodou EPC Zpracovatel: ENVIROS,

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky hardwaru a softwaru NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VODOVOD V OBCÍCH SPÁLENÉ POŘÍČÍ, TĚNOVICE, ČÍČOV, DOLNÍ LIPNICE A HOŘEHLEDY, DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE Preambule Tato výzva k podání nabídky a textová

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

Pořízení technologie pro svoz bioodpadu v Jakubově u Moravských Budějovic

Pořízení technologie pro svoz bioodpadu v Jakubově u Moravských Budějovic PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadávaná podle metodiky OPŽP Zakázka malého rozsahu k veřejné zakázce na dodávky k projektu Nakládání s tříděnými odpady v obcích MAS Moravská brána - technika Obsah a). Identifikační

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ) Konsolidace IT a nové služby TC ORP

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Nákup

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení - Kvalifikační dokumentace Název veřejné zakázky: Vybavení výukových prostor Dokumentace zadávacího řízení SPSVVP1217 příloha č. 2 Stránka 1 z 10 Obsah: 1. Požadavky

Více

Rekonstrukce teplovodu a výstavba domovních předávacích stanic v domech napojených na VS 25 na Ústeckém sídlišti v Táboře

Rekonstrukce teplovodu a výstavba domovních předávacích stanic v domech napojených na VS 25 na Ústeckém sídlišti v Táboře Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Rekonstrukce

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: REALIZACE VZDĚLÁVACÍCH

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

*MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor

*MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor *MVCRX00QS5MS* MVCRX00QS5MS prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 0000 7064, DIČ: CZ00007064 zastoupená Zdeňkem Kroupou ředitelem odboru programového

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup HW vybavení Mainframe

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup HW vybavení Mainframe Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Nákup HW vybavení Mainframe zadávané v otevřeném řízení ve smyslu ustanovení 3 písm. b) a 56 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa

Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa Výzva k podání nabídky vč. zadávací dokumentace na veřejnou zakázku s názvem Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa PID: MVNMX0090A8G č.j.: MVNM/31102/2018 KT číslo VZ na profilu zadavatele: P18V00000015

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb.,

R C. PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., PŘEHLED DOKUMENTACE Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OPR MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících pod aplikaci

Více

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému Způsobilost níže uvedených výdajů byla schválena garantem oblasti intervence 2.1 Řídícího orgánu IOP. V případě potřeby bude přehled výdajů doplňován. Před předložením zadávací dokumentace ke kontrole

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby 1. Z obsahu zadávací dokumentace (výzvy) vyplývá, že součástí požadovaného plnění je rovněž servisní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČ: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadávaná podle metodiky OPŽP Zakázka malého rozsahu k veřejné zakázce na dodávky k projektu Nakládání s tříděnými odpady v obcích MAS Moravská brána - sběrné nádoby Obsah a). Identifikační

Více

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Pověřenec pro ochranu osobních údajů NIPEZ: 79100000-5 Právní služby Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

v y z ý v á k zjednodušenému podlimitnímu řízení

v y z ý v á k zjednodušenému podlimitnímu řízení Město Rýmařov náměstí Míru 1, 795 01 Rýmařov IČO: 296 317 v y z ý v á dle 38 a podmínky 25 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) k zjednodušenému podlimitnímu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Čj.: OUVI 1870/2014 Číslo výběrového řízení: VŘ-15/2014 Registrační číslo projektu: CZ.1.06/2.1.00/22.09432 Příloha č. 1 Výzvy: Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Elektronizace

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Identifikace zadavatele: VTP Brno, a.s. Heršpická 813/5 639 00

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: OVANET a.s. Sídlem: Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz Zastoupený:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 03/1.1/30/05 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.05

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VZMR/01/OKH/2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY veřejné zakázky malého rozsahu ZÁZNAM TISKOVÝCH KONFERENCÍ A TVORBA REPORTÁŽÍ AKCE DEN S HEJTMANEM 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. ZÁKLADNÍ ÚDAJE

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

Výběrové řízení. Informační systém Autoklubu ČR. Autoklub České republiky. Strana 1 z 8

Výběrové řízení. Informační systém Autoklubu ČR. Autoklub České republiky. Strana 1 z 8 Autoklub České republiky Výběrové řízení Informační systém Autoklubu ČR Strana 1 z 8 AUTOKLUB České republiky, Opletalova 29, 110 00, Praha 1 // www. Autoklub.cz Obsah Identifikační údaje zadavatele...

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025592 Veřejná zakázka nadlimitní: Zajištění podpory HW a SW informačního systému Základního registru

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436 995 fax: 481 313 673 E-mail: info@cepelik.cz

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436 995 fax: 481 313 673 E-mail: info@cepelik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Identifikace zadavatele Bohuslav Čepelík - ELKOVO IČO: 11090634 Chutnovka 50, 511 01 Turnov DIČ: CZ451021046 www.elkovo-cepelik.cz Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Oprava a zateplení kulturního domu Hošťálkovy

Oprava a zateplení kulturního domu Hošťálkovy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU tato veřejná zakázka není zadávána v režimu zákona 137/2006Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) Oprava a zateplení kulturního

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém Příloha č. 1 ZD KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE s názvem Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

V souladu s ustanovením 49 zákona sděluje zadavatel následující dodatečné informace na základě dotazu jednoho z dodavatelů:

V souladu s ustanovením 49 zákona sděluje zadavatel následující dodatečné informace na základě dotazu jednoho z dodavatelů: Dodatečná informace č. 1 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Vnitřní integrace úřadu

Více

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK

EJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Veřejný zadavatel, Národní zemědělské muzeum Praha, se sídlem Kostelní 44, 170 00 Praha 7, jehož jménem jedná Ing. Zdeněk Novák, generální ředitel

Více

Název projektu: Dodávka Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527

Název projektu: Dodávka Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz) Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Výzva pro předložení nabídek

Výzva pro předložení nabídek Výzva pro předložení nabídek Zadavatel: Výchovný ústav, střední škola a školní jídelna Buškovice Sídlo: Buškovice 203, 441 01 Podbořany Právní forma: příspěvková organizace IČ: 49123947 Jednající: Ing.

Více

Dodávka licencí SW Microsoft pro správu systému

Dodávka licencí SW Microsoft pro správu systému VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 30.9.2016, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Holešov zabezpečení provozu informační techniky Forma zadání: Veřejná zakázka malého rozsahu na služby (dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více