INFORMAČNÍ SYSTÉM INSOLVENČNÍ SPRÁVCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMAČNÍ SYSTÉM INSOLVENČNÍ SPRÁVCE"

Transkript

1

2 Insolvenční zákon nově stanovuje množství lhůt, které musím uhlídat a splnit. Dovedete si představit, že bych je dovedl uhlídat pro desítky svěřených případů bez správného informačního systému? Jste insolvenční správce a máte starosti se zvládáním rostoucího počtu insolvenčních případů? Potřebujte bez rizika a plnohodnotně zvládat více insolvenčních případů než dosud? Nechcete vynaložit jednorázovou investici do drahého softwaru, ale raději využijete software formou služby? Hledáte spolehlivou podporu pro automatické zpracování případů, hlídání termínů a přípravu výstupů? Chcete se opřít o pomocníka, který vám umožní zvládnout až desetinásobek insolvenčních případů? INFORMAČNÍ SYSTÉM je určen pro správu insolvenčních případů insolvenčními správci. Dokáže zjednodušit a zautomatizovat práci insolvenčních správců a přenést tak část jejich činností na méně kvalifikované pracovníky. Zvládnete více práce v kratším čase a navíc spolehlivě. INFORMAČNÍ SYSTÉM využívá přístupu přes WS (web services) a je tak dostupný formou služby. Nejste omezováni vysokými nároky na softwarové a hardwarové vybavení firmy ani nejste nuceni do vysoké počáteční investice. Pořízením získáte efektivního pomocníka pro správu insolvenčních případů, zaplatíte tak skutečně jen za službu. INFORMAČNÍ SYSTÉM představuje první a unikátní řešení na trhu, které díky pokročilým funkcím přináší pro každodenní práci skutečnou konkurenční výhodu.

3 Přestala jsem papírovat a pracovat jako úředník, mám konečně prostor být odborníkem. PŘÍNOSY PŘEHLED JEDNODUCHÁ A EFEKTIVNÍ PRÁCE systém automaticky hlídá termíny a lhůty snadné ovládání, průvodce pro vkládání dat a systém nápovědy využití předchystaných číselníků, které si můžete přizpůsobit informace o insolvenčním případu lze načíst automaticky z insolvenčního rejstříku, a to včetně dokumentů k insolvenčnímu případu JISTOTA SPOLEHLIVOST A BEZPEČNOST ŘEŠENÍ kontrolní mechanismy upozorňují na chybu v pořízení dat systém a jeho data jsou zabezpečeny před zneužitím všechna data jsou bezpečně uložena na centrálním serveru a jsou spolehlivě zálohována přístup do systému je možný pouze po správném zadání uživatelského jména a hesla systém obsahuje bezpečnostní prvky na úrovni internetového bankovnictví, špičkové technologie a moderní zabezpečení webových služeb eliminujete bezpečnostní rizika, nehrozí ztráty či krádeže údajů napadením počítače STANDARD SROZUMITELNOST JAKO KONKURENČNÍ VÝHODA výstupy, realizované systémem, byly s úspěchem v praxi prověřeny soudy a věřitelskými institucemi systém poskytuje standardní výstupy, které byly odborníky ohodnoceny jako vhodné následování ROZUMNÁ VOLBA nulová investice do hardwarového, softwarového a komunikačního vybavení minimální nároky na stávající vybavení firmy minimální nároky na obsluhu a správu Insolvenční správce konkurenční výhoda, která přináší měřitelnou přidanou hodnotu pro vaši práci

4 S využitím informačního systému Insolvenční správce ušetří naše právní kancelář na zpracování případu 35 % času. PODPORA Garantovaná aktuálnost nekupujete si software, u kterého byste byli závislí na přechodu na vyšší verze, ale využíváte službu informace o subjektech se stahují přímo z registru ARES, čímž je zaručena bezchybnost dat Provoz systému je dohledován systém je neustále monitorován jak z bezpečnostního, tak z výkonového hlediska žádná omezení pro instalaci na váš počítač není potřeba nic instalovat, stačí mít internetový prohlížeč a přístup na internet Uživatelům je poskytován hotline, a to v několika oblastech rady pro uživatele v souvislosti s používáním systému odborné konzultace pro insolvenční správce Uživatelský přístup je řízen nastaveným oprávněním skupina uživatelů (např. v jedné kanceláři) může mít svého správce, který řídí přístupy Systém je neustále zdokonalován tým odborníků pro tento unikátní systém průběžně poskytuje podněty pro zlepšení jak funkčního obsahu, tak uživatelského komfortu ŘEŠENÍ NA MÍRU Vývoj tohoto pokročilého řešení vychází z praktických zkušeností konkursních, nyní insolvenčních správců a ze znalosti work-flow při zpracovávání této agendy. Vysoká míra přizpůsobivosti a řešení individuálních požadavků na funkčnost a řízení procesu zpracování insolvenčních případů vychází z předpokladu, že uživateli služby jsou výhradně insolvenční správci, odborníci v dané oblasti, kteří budou mít zájem bezchybně spravovat větší počet insolvenčních řízení při nízkých provozních nákladech, a tedy i bez rozsáhlého aparátu zaměstnanců. Zároveň se předpokládá, že rutinní úkony, jako je prvotní pořízení vstupních informací (např. pořízení přihlášek do systému), provede asistentka správce či koncipient advokáta.

5 POPIS FUNKCÍ APLIKACE Jádro aplikace (základní v. 1.0) obsahuje funkce, které jsou shodné pro všechny způsoby řešení úpadku. To znamená, že pokrývají správu agendy insolvenčních správců od okamžiku ustanovení správce do funkce až po soudem nařízené přezkumné jednání. 1. pořízení insolvenčního případu (ISp) pořízení vstupních informací o ISp zadání usnesením stanovených lhůt (aplikace upozorňuje na jejich dodržování) přehledný seznam vedených ISp možnost komfortního vyhledávání konkrétních ISp v seznamu pomocí filtrů a inteligentního vyhledávače 2. pořízení a správa přihlášek pohledávek pořízení přihlášek do systému kontrola správnosti pořízených dat (komparace s formulářem v listinné podobě) zadání atributů jednotlivých pohledávek přihlášky (vykonatelnost, zajištění, podmíněnost, incidenční spory a podobně) a neustálý přehled o nich přehledný seznam všech přihlášek v rámci daného ISp komfortní vyhledávání požadovaných přihlášek prostřednictvím filtrů a hypertextového vyhledávače dokonalý přehled o stavu přihlášek v každém okamžiku insolvenčního řízení ( zařazeno k přezkumu, nepřezkoumává se, přezkoumáno ) automatické generování přezkumných listů 3. pořízení a správa majetkové podstaty sestavení soupisu majetkové podstaty provázanost se zajištěním konkrétní pohledávky přehled o vylučovacích žalobách automatické vygenerování soupisu majetkové podstaty 4. globální číselníky (adresář) seznam soudů, katastrálních pracovišť, finančních úřadů, OSSZ, PSČ 5. uživatelské číselníky (adresář) subjekty (vážící se k ISp) a automatické vyplnění jejich dat z registru ARES druhy subjektů, státy, měny, kurzovní lístky ČNB Vybrané nadstavbové moduly: Wizard - bezpečný průvodce při pořizování dat do systému Termíny a Lhůty aplikace hlídá a upozorňuje na zákonem či usnesením stanovené lhůty automatické stahování aktuálních kurzovních lístků ČNB uživatelské nastavení aplikace (např. upozornění na konec lhůty individuálně navolený počet dnů před jejím uplynutím) Mezi nadstavbovými částmi, kterými disponuje informační systém Insolvenční správce v. 2.0 (tato verze bude uvolněna v březnu 2010), najdete specializované moduly jako Oddlužení splátkový kalendář, Konkurs, Hotové výdaje a náklady, Částečný rozvrh a Rozvrh a modul Korespondence/Dokumenty.

6 S informačním systémem Insolvenční správce mám nejen jistotu zabezpečení dat, ale také možnost volby, zda při práci využiju cenově atraktivní ISIS Optimum nebo zda budu používat ISIS Premium a mít svá data uložená na serveru ve vlastní kanceláři. ROZHODNOUT SE JE SNADNÉ SPRÁVNÝ SOFTWARE PODLE VAŠICH POTŘEB... Jedinečnou výhodou informačního systému Insolvenční správce (dále ISIS ) je možnost nastavení služeb informačního systému přesně podle potřeb každého zákazníka a jeho práce. Zákazník se tak sám může rozhodnout, zda bude používat systém ISIS Premium, který umožní uložení aplikace na serveru přímo v kanceláři insolvenčního správce nebo zda zvolí snadné zprovoznění cenově atraktivního systému ISIS Optimum. V obou případech se zákazník může spolehnout, že dostává garanci zajištění kompletního technického řešení a spolehlivé informační bezpečnosti s využitím špičkové technologie. Nestará se o žádné technologie a může se tak plně soustředit na svou vlastní práci. Insolvenční správce Optimum komplexní řešení agendy insolvenčního správce žádná počáteční investice, žádné poplatky za hardwarové vybavení vaše data nenesou riziko ztráty či poškození na vlastním hardwaru díky zabezpečenému napojení k datovému centru ani riziko nehody či selhání samotného hardwaru Insolvenční správce Premium řešení, při kterém máte vaše data uložená na serveru ve vaší vlastní kanceláři veškeré výhody, které má ISIS Optimum jsou zachovány, včetně výhody uživatelského přístupu členů vašeho pracovního týmu, kteří mohou vstupovat do jedné databáze s nastavitelným oprávněním a pracovat společně žádné jednorázové investice do hardwaru nebo softwaru, součástí ceny je pronájem serveru...software JAKO SLUŽBA!

7 Nestojím o žádné rozpracované pokusy, které by mne zavedly do slepé uličky. Proto v podpoře svého informačního systému spolupracuji výhradně s renomovanými profesionály, na které se mohu spolehnout. SEDMERO DŮVODŮ PRO VOLBU SPRÁVNÉHO PARTNERA Spolehlivé odborné a technologické zázemí Hluboké odborné zázemí našeho vývojového týmu se opírá nejen o práci zkušených právních praktiků, odborníků v oblasti insolvenčního řízení a samotných aktivních insolvenčních správců s řadou dlouholetých zkušeností, ale také o podporu nejmodernějšího technologického zázemí globálních partnerů, které dokážeme přetavit do unikátního řešení. Zázemí silné a důvěryhodné společnosti. Společnost CCV Informační systémy patří dlouhodobě k předním hráčům domácí scény oboru informačních systémů s řadou nepřehlédnutelných a mimořádně úspěšných projektů. CCV je členem SPIS (Sdružení pro informační společnost) a signatářem Deklarace dobrých mravů dodavatele egovernmentu. CCV udržuje certifikát systému kvality ISO 9001:2001, je partnerem Microsoftu s titulem Microsoft Gold Certified Partner a nositelem partnerského titulu Oracle Silver Partner. Kvalita doložená řadou ocenění. Kvalitu řešení a poskytovaných služeb dokládají získaná prestižní ocenění, jako je IT produkt roku 2009 nebo zisk Diamantového oka ceny pro nejlepší produkt pro profesionály na veletrhu INVEX Dále Microsoft Industry Award, cena Nejlepší IT podpora pro logistiku nebo prestižní vítězství v soutěži IT projekt roku, kterou vyhlašuje asociace manažerů úseků informačních technologií CACIO. Vyvíjíme špičkový software. Odborníci našeho vývojového týmu působí v řadě expertních skupin k elektronické výměně dat a zabezpečené elektronické komunikace mezi podniky či státní správou. Náš silný tým odborníků nese kontinuitu znalostí a dovedností, stejně jako rychlé využití know-how v praxi. Přinášíme profesionální služby, o které se lze bezpečně opřít. Dokazujeme každodenní prací, že klient se na nás může spolehnout. Jeden kontrakt znamená jedno ucelené spolehlivé řešení v očekávané kvalitě, rozsahu, čase a ceně. Zkušenosti z unikátních projektů. CCV je čelným poskytovatelem elektronické výměny dokumentů. Provozuje clearingové konsolidační centrum ORION, které každý měsíc zabezpečuje přenos a archivaci až miliónu obchodních dokumentů (e-faktury a jiné obchodní dokumenty, komunikace podniků s orgány veřejné moci) s působností nejen v ČR. Dodáváme legendární řešení, kterými zvyšujeme zisk a spokojenost klientů. Není bez příčiny, že většina nových zákazníků přichází na doporučení našich stávajících zákazníků. Poskytujeme informační systémy pro více než 700 zákazníků s významnými referencemi ve státní správě i komerční sféře.

8 Obchodní kontakt Tomáš Valášek výkonný ředitel mobil: Odborné poradenství Lukáš Pachl produktový manažer mobil: Kontakt pro média Petr Ondrášek ředitel pro marketing mobil: Technologie je nákladově efektivní a šetrná k životnímu prostředí. Vlastník licence: Insolvence 2008, a.s., Libušina třída 826/23, Brno, Distribuce a technická podpora produktu: CCV Informační systémy s.r.o., Libušina třída 826/23, Brno, CI Systems, s.r.o., Šumavská 31, , Brno,

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Obsah Co znamená být online ve škole? Rizika online přístupu Skryté náklady na straně školy Jak snížit rizika a náklady? Koncepce SaaS (Software as a Service)

Více

INSOLVENČNÍ SPRÁVCE. Nabídka Informační systém Insolvenční správce

INSOLVENČNÍ SPRÁVCE. Nabídka Informační systém Insolvenční správce INSOLVENČNÍ SPRÁVCE Nabídka Informační systém Insolvenční správce Omezující podmínky pro zveřejnění, poskytnutí údajů: Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru. Je určen výhradně pro insolvenčního

Více

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru Testing as a Service Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru Kompletní portfolio služeb testování softwaru Předem známé náklady na testování, umožňující efektivní tvorbu

Více

Postup ověření podpisu u PDF faktury, nastavení programu Adobe Reader

Postup ověření podpisu u PDF faktury, nastavení programu Adobe Reader Postup ověření podpisu u PDF faktury, nastavení programu Adobe Reader Květen 2012 Datum vydání: 7. 5. 2012 Omezující podmínky pro zveřejnění, poskytnutí údajů: Tento dokument obsahuje informace důvěrného

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

Software a související služby

Software a související služby Software a související služby Webové technologie, přístup uživatele do systému přes webový prohlížeč Software na zakázku Webové stránky a e-shopy s plnou administrací Intranet, webové aplikace, informační

Více

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ...

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ... NOVINKY VERZE 13.0.0 ze dne 31. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. V rámci aktualizace

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem On-line vyjádření k existenci sítí" Technická dokumentace 1/5 Úvod Tento dokument je nedílnou součástí zadávacích podmínek

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informace po ruce Dovolte, abychom vám stručně představili naše komplexní služby v oblasti informačních technologií a zpracování informací >>> informační

Více

Nový obchodní rejstřík

Nový obchodní rejstřík Nový obchodní rejstřík JUDr. Jiří Pospíšil, ministr spravedlnosti 28. dubna 2012, České Budějovice Hlavní cíle projektu Upravit informační systém obchodního rejstříku v návaznosti na vznik tzv. základních

Více

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě # DIGITAL TELECOMMUNICATIONS Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě www.dto.cz Kontakt: Tomáš Vrba obchodní manažer +420 603 485 960 tomas.vrba@dto.cz V případě zájmu o vypracování

Více

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz Vývoj moderních technologií při vyhledávání Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22. - 24.5. 2007 Abstrakt Vzhledem

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Vážení uživatelé softwaru ISIS, rádi bychom Vás upozornili na novinky, které si již sami můžete vyzkoušet ve Vašich licencích. Jedná se o úpravu Nápovědy a to nejen

Více

Nový obchodní rejstřík. Tisková konference 12. 3. 2012

Nový obchodní rejstřík. Tisková konference 12. 3. 2012 Tisková konference 12. 3. 2012 Hlavní cíle projektu Upravit informační systém obchodního rejstříku v návaznosti na vznik tzv. základních registrů (účinnost zákona o základních registrech od 1. 7. 2012)

Více

SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ. Představení společnosti Analyzátor sítě

SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ. Představení společnosti Analyzátor sítě ENERTIG SMART GRID SYSTEM TECHNOLOGIE PRO ANALYTIKU A SPRÁVU ENERGETICKÝCH SÍTÍ Představení společnosti Analyzátor sítě www.enertig.cz Kdo jsme Jsme česká společnost dodávající na trhy v České, Polské

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému LEAD-CRM Informační systém LEAD-CRM sjednocuje a analyzuje veškeré aktivity firmy. Zahrnuje kompletní řízení zakázky, výrobní proces, efektivní správu klientů a ekonomickou oblast firmy. Jednoduše analyzujete

Více

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU...

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU... NOVINKY VERZE 13.2.0 ze dne 14. 3. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

Odbor městské informatiky

Odbor městské informatiky Odbor městské informatiky 1 - vytváří, ve spolupráci s Komisí informatiky RMB, koncepci Informačního systému města Brna (dále jen "ISMB") v souladu se standardy VIS 2 - zajišťuje a koordinuje rozvoj informatiky

Více

REGISTR CITES VE STÁTNÍ SPRÁVĚ. Duben 2009

REGISTR CITES VE STÁTNÍ SPRÁVĚ. Duben 2009 REGISTR CITES VE STÁTNÍ SPRÁVĚ Duben 2009 Co je CITES? Úmluva o mezinárodním obchodu ohroženými druhy volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin Podepsána v r. 1973 ve Washingtonu, zahrnuje v

Více

profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016

profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016 profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016 Nový standard v hodnocení zaměstnanců 1. Hodnocení plnění KPI/CÍLŮ 2. Hodnocení na základě plnění kompetenčních modelů 3. Plánování

Více

VYUŽITÍ REGISTRU CITES V MEZINÁRODNÍ OCHRANĚ BIODIVERZITY

VYUŽITÍ REGISTRU CITES V MEZINÁRODNÍ OCHRANĚ BIODIVERZITY VYUŽITÍ REGISTRU CITES V MEZINÁRODNÍ OCHRANĚ BIODIVERZITY RNDr. Ondřej Klouček Ph.D. Ministerstvo životního prostředí Ondrej.Kloucek@mzp.cz www.mzp.cz/cites Co je CITES? Úmluva o mezinárodním obchodu ohroženými

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím callcentrum UNiQ Callcentrum Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

Rozvoj služeb egovernmentu na České poště

Rozvoj služeb egovernmentu na České poště Rozvoj služeb egovernmentu na České poště Česká pošta - kam jdeme a proč Česká pošta - firma s devadesátiletou historií tradiční poskytovatel klasických poštovních služeb i nositel rozvoje moderních komunikačních

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

LORI. Instalační balíček 1. CID International, a.s. Informační systém pro silniční nákladní dopravu a spedici

LORI. Instalační balíček 1. CID International, a.s. Informační systém pro silniční nákladní dopravu a spedici LORI Informační systém pro silniční nákladní dopravu a spedici Instalační balíček 1 CID International, a.s. OBECNÉ VLASTNOSTI Aktualizační balíček č.1 (dále jen balíček) vychází z bohatého know-how a dlouholeté

Více

Ing. Bohumil Pecold Krajský úřad Královéhradeckého kraje 19.2.2009

Ing. Bohumil Pecold Krajský úřad Královéhradeckého kraje 19.2.2009 Ing. Bohumil Pecold Krajský úřad Královéhradeckého kraje 19.2.2009 Aktuální oblas. implementace Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů o Účinnost od 1.7.2009,

Více

POVINNÉ NÁLEŽITOSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

POVINNÉ NÁLEŽITOSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POVINNÉ NÁLEŽITOSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Zadavatel o Obchodní firma / název Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s. o Právní forma Obecně prospěšná společnost o Osoba oprávněná jednat

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.3.0 ze dne 27. 6. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Došlo ke kompletnímu přepracování

Více

Aktuální informace CzechPoint, technologické centrum ORP. Ing. Ivan Pavle

Aktuální informace CzechPoint, technologické centrum ORP. Ing. Ivan Pavle Aktuální informace CzechPoint, technologické centrum ORP Ing. Ivan Pavle Ivan.Pavle@mesto-domazlice.cz CzechPoint po přihlášení EPUSA zavedení uživatele CzP Změna vzhledu výpisu po aktivaci CzP Přihl.

Více

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva ISSS 2010, Hradec Králové Česká pošta, s.p. 12. 4. 2010 1 Obsah egovernment na České poště Poštovní datová zpráva Datový trezor SMS notifikace

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

Spolek pro BISON Budování a implementace sdílených opensource nástrojů

Spolek pro BISON Budování a implementace sdílených opensource nástrojů RM-28-2016, př. 1 Počet stran: 5 Spolek pro BISON Budování a implementace sdílených opensource nástrojů Srpen 2016 Cíle spolku: zajistit optimální a efektivní výkon veřejné správy prostřednictvím jedinečných

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 Zajištění funkcionality "Internetové kontaktní místo veřejné správy Czech POINT" 1. Obecná informace Projekt Czech POINT (dále i CzP) v současné

Více

Aktuální stav ISDS. e-government 20:10, Mikulov. Česká pošta, s.p. 6.9.2011

Aktuální stav ISDS. e-government 20:10, Mikulov. Česká pošta, s.p. 6.9.2011 Aktuální stav ISDS e-government 20:10, Mikulov Česká pošta, s.p. 6.9.2011 Informační systém datových Aktuální data k 31. 8. 2011 442 124 aktivních datových schránek v druhé polovině 2012 očekáváme 500

Více

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ...

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ... NOVINKY VERZE 13.3.0 ze dne 11. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

Národní bločková loterie

Národní bločková loterie Případová studie Národní bločková loterie Národní bločková loterie vzdělává občany Slovenska a eliminuje podvody při výběru DPH Národní bločková loterie Loterie je absolutní úspěch. Peter Kažimír ministr

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Únor 2015 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING Při podnikání je velmi důležité vědět co nejvíce o společnosti, se kterou obchodujete. Je třeba znát jak její možnosti a pozitiva, tak případná rizika vyplývající ze spolupráce.

Více

Jan Váša TGB Sales Representative, Oracle Czech 10. června 2011 MRI Kladno

Jan Váša TGB Sales Representative, Oracle Czech 10. června 2011 MRI Kladno Jan Váša TGB Sales Representative, Oracle Czech 10. června 2011 MRI Kladno Oracle a veřejná správa Oracle a veřejná správa Oracle není jen databáze Oracle a veřejná správa Oracle

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.16.0 ze dne 10. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. Soustředili jsme

Více

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com

Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com Smíme Vám prozradit naše obchodní tajemství? www.delta-cz.com DELTA Už tři desetiletí děláme totéž. Nejprve přemýšlíme. Budoucnost není pokračováním přítomnosti, ale realizací představ. Objevovat souvislosti,

Více

Filozofie systému. Verze 2.0.x

Filozofie systému. Verze 2.0.x SAS MD-110 Filozofie systému Verze 2.0.x SAS MD-110 Filozofie systému Chcete-li provádět efektivní administraci pobočkových ústředen MD-110, zcela určitě zjistíte, že pouhé vytvoření pobočky na ústředně

Více

financnasprava.sk Portál Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším.

financnasprava.sk Portál Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším. Případová studie Portál financnasprava.sk Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším. Portál financnasprava.sk Uvedení portálu do života

Více

Vaše jistota na trhu IT ISSS Řešení datových schránek, spisové služby a archivace pro obce PO1/PO2. Petr Oplátek, ICZ a.s

Vaše jistota na trhu IT ISSS Řešení datových schránek, spisové služby a archivace pro obce PO1/PO2. Petr Oplátek, ICZ a.s ISSS 2009 Řešení datových schránek, spisové služby a archivace pro obce PO1/PO2 Petr Oplátek, ICZ a.s 2009 Témata ISDS a menší obce PO2 a PO1 Proč elektronickou spisovou službu a jakou? Typové výzvy a

Více

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz Dáváme druhou šanci KDO JSME A JAK FUNGUJEME Zaměřujeme se na oddlužení jednotlivců a rodin podle insolvenčního zákona. Společnost, jejíž jediným společníkem je JUDr. Ing. Lucie Gregor, Ph.D. vznikla ve

Více

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management O 2 Clean Internet Ochranný štít pro bezpečný internet Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management Trendy a potřeby v ICT Trendy Řešení Popis služby Výhody Proč O 2? Reference Chraňte své

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost EDUCA III Další profesní vzdělávání zaměstnanců společnosti T-MAPY spol. s r.o. 2013-2015 září 2013 - únor 2015 Charakteristika projektu Projekt je zaměřen

Více

Setkání uživatelů programu SSB2000, Skalský dvůr, 20. 21.9.2012. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o.

Setkání uživatelů programu SSB2000, Skalský dvůr, 20. 21.9.2012. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o. Produkty SSB2000 Moduly programu SSB2000 Samostatné aplikace Technická podpora Vzdělávání Produkty IT služby Vývoj zakázkového software Právní služby Účetní a daňové

Více

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ NOVINKY VERZE 12.6.0 ze dne 30. 8. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme implementovali další plně funkční elektronický formulář, do kterého se automaticky doplňují data,

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace Verze 14-06 2010 Stahování DTMM (v rámci služby Geodata Distribution) OBSAH OBSAH...2 1. O MAPOVÉM SERVERU...3 2. NASTAVENÍ PROSTŘEDÍ...3 2.1 Hardwarové požadavky...3 2.2 Softwarové

Více

Pomáháme modernizovat veřejnou správu

Pomáháme modernizovat veřejnou správu GORDIC spol. s r. o. Pomáháme modernizovat veřejnou správu Profil společnosti GORDIC se specializuje na tvorbu a dodávky flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti

Více

Platnost od: 1.9.2008. Příručka způsobilých výdajů pro program. Spolupráce - Technologické platformy

Platnost od: 1.9.2008. Příručka způsobilých výdajů pro program. Spolupráce - Technologické platformy Příručka způsobilých výdajů pro program Spolupráce - Technologické platformy Způsobilé výdaje musí být pro projekt nezbytné a musí být definován jasný přínos vynaložených výdajů pro projekt. Jedná se o

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví David Doležal Jan Chroust Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access je nabídnout lékařům nejmodernější informační technologie, které zefektivní

Více

Agenda rady a zastupitelstva Ústeckého kraje elektronicky

Agenda rady a zastupitelstva Ústeckého kraje elektronicky Agenda rady a zastupitelstva Ústeckého kraje elektronicky Ing. Erika Matysová Odbor Informatiky a organizačních věcí Ústecký kraj krajský úřad Jiří Šírek, Software602 a.s. Software602 a.s. neuděluje poskytnutím

Více

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s.

Cloud Computing pro státní správu v praxi. Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Cloud Computing pro státní správu v praxi Martin Vondrouš - Software602, a.s. Pavel Kovář - T-Systems Czech Republic a.s. Portál SecuStamp.com Proč vznikl portál SecuStamp.com Na trhu chybělo» Jednoduché

Více

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz KERNUN CLEAR WEB Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012 Trusted Network Solutions, a.s. Producent Kernun Společnost TNS patří mezi přední české IT

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše Hlavní funkce Řízení portfolia projektů Podpora pro Demand Management a prioritizaci Podpora pro rozhodování při plánování releasů aplikací Přehled

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU

Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Možnosti cloudu JAK RYCHLE A JEDNODUŠE VYŘEŠIT KOMUNIKAČNÍ POTŘEBY ÚŘADU Cloud ve veřejné správě Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty Cloud ve veřejné správě Fakta a mýty - Data musí být v ČR... nenašli

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation LOTUS SYMPOSIUM 2008 Lotus Quickr - týmová práce s dokumenty Dokumenty pod kontrolou na cestách ch i v kanceláři ve společnosti: Správa a údržba silnic Pardubického kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

EIS JASU CS. Název souboru: Dokumentace EIS - Dokumentace EIS - Kontrola odběratelů v ISIR 1_7

EIS JASU CS. Název souboru: Dokumentace EIS - Dokumentace EIS - Kontrola odběratelů v ISIR 1_7 Název: EIS JASU CS Kontrola odběratelů v insolvenčním rejstříku (ISIR) Verze: 1.7 Datum vydání: 18.11.2014 Název souboru: Dokumentace EIS - Dokumentace EIS - Kontrola odběratelů v ISIR 1_7 Popis: Popis,

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 12.0.0 ze dne 3. 7. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro usnadnění vaší práce připravili několik vylepšení. Díky centrálnímu nastavení plátcovství DPH

Více

Eaton Váš zdroj záložního napájení

Eaton Váš zdroj záložního napájení Program PowerAdvantage pro obchodní partnery společnosti Eaton Eaton Váš zdroj záložního napájení Správci IT a vnitropodnikových elektrických rozvodů mají v rámci firmy a vůči jejím zákazníkům odpovědnost

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím Fakturační systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více svobody

Více

EGOVERNMENT PRO OBČANY A FIRMY

EGOVERNMENT PRO OBČANY A FIRMY EGOVERNMENT PRO OBČANY A FIRMY ZÁKLADNÍ VÝCHODISKA KDE JSME Česká republika má v oblasti poskytování služeb e-governmentu stále velký kus cesty před sebou. Dosavadní nízká úroveň hodnocení rozvoje elektronických

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Nabídka řešení CRM pomocí

Nabídka řešení CRM pomocí Nabídka řešení CRM pomocí Obsah: Popis systému SugarCRM 2 Cena 3 Moduly a funkce 4 o Hlavní stránka 5 o Kalendář 6 o Obchody 7 o Reklamace 8 o Firmy 9 o Firmy detail 10 o Osoby 11 o Reporty 12 Testovací

Více

Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM. SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení

Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM. SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení Připravte se na konjunkturu se systémem řízení údržby SGM SGM moderní nástroj pro řízení údržby nejen výrobních zařízení 30.3.2010 konference EAM, Brno Boris Soukeník ředitel Synergit s.r.o. Agenda prezentace

Více

Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM

Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM 1. Doporučené SW a HW nároky Doporučeno pro předpokládané využití serveru pro zpracování 2000 dokumentů měsíčně. HW: 3GHz procesor, 2 jádra, 8GB RAM SW: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8 Microsoft

Více

Provozní řád datové sítě MiloviceFree

Provozní řád datové sítě MiloviceFree Provozní řád datové sítě MiloviceFree Občanského sdružení "MiloviceFree" se sídlem: Mírová 473, Milovice, 289 23 1. ÚVOD 1.1. Občanské sdružení MiloviceFree, se sídlem: Mírová 473, Milovice, 289 23, IČO:

Více

Oracle aplikace v cloudu rychlé, levné a spolehlivé řešení pro podniky

Oracle aplikace v cloudu rychlé, levné a spolehlivé řešení pro podniky Oracle aplikace v cloudu rychlé, levné a spolehlivé řešení pro podniky Alexandr Pomazal 12.11.2013 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím pokladní systém Pokladní systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem

Více