(ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 1/8

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "(ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 1/8"

Transkript

1 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 1/8 Obsah: Úvod a otázky Přílohy: 1_ Smlouva/objednávka průzkumu názorů obyvatel ke spalovně 2_ starostky: krátké info o průzkumu na území města 3_ vystavení faktury č _kritické otázky pro průzkum zaměřený na odpadové hospodářství 5_Příloha: celý dotazník pro průzkum zaměřený na odpadové hospodářství 6_Příloha: kopie podkladů DATAMAR do pokladů firmy TCN Energie s.r.o. Úvod a otázky Zákon o obcích 84 (2) Zastupitelstvu obce je vyhrazeno a) schvalovat program rozvoje obce, Zastupitelstvo přijalo dne usnesení, že si vyhrazuje pravomoc ve věcech spalovny a ve věci referenda k této věci. Ani rada města ani zastupiteltvo neschválilo jakékoliv další usnesení ve věci spalovny Přesto paní starostka podepsala smlouvu o konání průzkumu v této věci a zejména si také asi sama schválita text otázek. Žádál jsem o dokumentaci podle smlouvy nic jsem nedostal, přestože cizí firma má tuto dokumentaci k disposici. Otázky: Otázka1: Jaký je rozdíl mezi: velkou krajskou spalovnou a menší regionální spalovnou? Otázka2: Kdo schválil text otázek? Otázka3: Kdo převzal dokumentaci k průzkumu ke spalovně? Otázka4: Kdo poskytl dokumentaci firmě TCN Energie s.r.o.? Otázka5: Platila firma za pokytnutá práva? Otázka6: Můžeme tuto dokumentaci dostat k disposici?

2 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 2/8 1_ Smlouva/objednávka průzkumu názorů obyvatel ke spalovně Datamar International s.r.o. Se sídlem: Ostrava, Mariánské Hory, 28. října 1142/168, PSČ IČ: DIČ: CZ Zastoupený: PhDr. Lenka Mynářová,jednatelka Bankovní spojení: /5500 Raiffeisenbank Společnost vedená u rejstříkového soudu v Ostravě, spisová značka C Předmět smlouvy 1. cílem výzkumu je relevantní zachycení reálné situace ve městě Mohelnici a okolí na dané téma. 2. Cílové skupiny pro výzkum: obyvatelé města Mohelnice a okolních obcí 3. Velikost vzorku: 300 respondentů 5. Lokalita: Mohelnice a okolí 6. Nástroj výzkumu: Dotazník o délce cca 15. minut vyplněný 7. Metoda: CAPi 8. Výsledkem a výstupem poskytnutého plnění předmětu této smlouvy bude dokument ve formě ppt prezentace s grafy a tabulkami. 9. Předání a převzetí plnění předmětu této smlouvy, potvrdí pověřený zástupce objednatele podpisem předávacího protokolu, ve kterém bude uvedena specifikace dodaného plnění. Objednatel se zavazuje plnění převzít v případě, že bude předáno bez vad a nedodělků. Pokud objednatel dodané produkty nebo služby odmítne převzít, musí uvést důvod odmítnutí jejich převzetí. Cena celkem včetně DPH ,- Kč Datum předání díla do Vlastnické právo k veškerým výstupům, které vzniknou jako výsledky plnění této smlouvy, přechází z poskytovatele na objednatele v okamžiku jejich vzniku nebo jejich převzetí objednatelem Poskytovatel nemůže bez souhlasu objednatele postoupit svá práva a povinnosti plynoucí ze smlouvy třetí osobě.

3 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 3/8 2_ starostky: krátké info o průzkumu na území města From: Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová [mailto:hamplovaj@mohelnice.cz] Sent: Friday, July 26, :44 AM To: ing.jan.kubicek@gmail.com; 'Aleš Miketa'; 'Antonin Navratil'; 'Dagmar Tkáčová'; 'Hana Radová '; 'Igor Machálek'; 'Jana Hamplová'; jiri.veverka@prefagrygov.cz; 'Jiří Hanák'; 'Jiřina Matoušková'; 'Kalous Milan'; 'Karel Junek'; 'Martin Vaňourek'; 'Martina Jeřábková '; 'Miroslava Laštůvková'; 'Oldřich Klemš'; 'Pavel Kuba'; 'Roman Paprsek'; 'Svatava Karafiátová'; 'Švec Zdeněk' Subject: krátké info o průzkumu na území města Vážení kolegové, dovoluji si Vám pro Vaši informovanost sdělit, že v příštích dnech bude na území města probíhat průzkum zaměřený na odpadové hospodářství formou tazatelů v terénu. Zadavatelem průzkumu je město Mohelnice, a považuji proto za vhodné, abyste byli informováni, protože mohou padat dotazy z řad občanů, zda je tento průzkum skutečně oficiální. Průzkum realizuje specializovaná agentura jednou ze standardních metod. Pokud byste byli osloveni, prosím neodpovídejte a sdělte, že jste volenými zástupci ti jsou z průzkumu vyřazeni, stejně jako pracovníci úřadu, z důvodu nezávislosti výsledků. Děkuji Vám za krátkou pozornost tomuto tématu a přeji Vám hezký víkend. Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, starostka města 3_ vystavení faktury č Vystavení faktury č dne na ,-Kč, splatnost _kritické otázky pro průzkum zaměřený na odpadové hospodářství Q8. Co Vás jako první napadne, když se řekne Krajská spalovna odpadu? Povzbuzujte respondenta, aby uvedl co nejvíce informací. Používejte otázky typu A co ještě?, Co dalšího Vás napadá atd. Q9. Jaké vidíte ve vybudování Krajské spalovny odpadů výhody a nevýhody? Výhody: Nevýhody: Q10. Současná starostka města Mohelnice, paní Hamplová uvádí, že Krajskou velkou spalovnu nepodpoří, naopak uvažuje o vybudování menší regionální spalovny odpadů po vzoru menších měst v Rakousku a Švýcarsku. Slyšel/a jste už o tom? 1. Ano 2. Ne 3. Nevím Q11. Jaký je Váš názor na vybudování menší Regionální spalovny odpadů pro město Mohelnici a blízké okolí? Q12. Co Vás jako první napadne, když se řekne Regionální spalovna odpadu? Q13. Jaké vidíte ve vybudování Regionální spalovny odpadů výhody a nevýhody? Výhody: Nevýhody: Q14. V případě, že byste měl možnost rozhodnout o tom, zda bude ve městě Mohelnici vybudovaná Krajská nebo regionální spalovna, případně, že spalovna nebude, jak byste rozhodl/a? Jedna možnost odpovědi 1. Podpořil bych velkou krajskou spalovnu odpadů zdůvodněte: 2. Podpořil bych menší regionální spalovnu odpadů zdůvodněte: 3. Nepodpořil bych žádnou spalovnu zdůvodněte:

4 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 4/8 Příloha: celý dotazník pro průzkum zaměřený na odpadové hospodářství - Jméno tazatele: Osobní číslo tazatele: Město dotazování: Datum dotazování: Délka dotazování: Číslo dotazníku: Dobrý den jmenuji se a jsem tazatelem marketingové společnosti Langer marketing. Zabýváme se výzkumem trhu, v současné době provádíme výzkum zaměřený na oblast nových energetických zdrojů. Mohl/a byste, prosím, věnovat našemu výzkumu 15 minut Vašeho času? Vaše domácnost byla vybrána náhodně. Výzkum je zcela anonymní. Budeme velmi rádi, pokud se výzkumu zúčastníte, všechny Vaše názory jsou velmi důležité. Velmi děkujeme za Vaši ochotu. Screening SC1. Účastnil/a jste se v posledních třech měsících marketingového výzkumu? 1. ano ukončete dotazování a vyhledejte jiného respondenta SC2. Pracujete na radnici, v reklamě nebo marketingu? 1. ano ukončete dotazování a vyhledejte jiného respondenta SOCIODEMOGRAFICKÉ CHARAKTERISTIKY Dovolte, prosím, abychom Vám položili několik otázek týkajících se Vašich demografických charakteristik. Tyto údaje jsou velmi důležité pro další statistické zpracování S1. Pohlaví 1.Žena 2.muž S2. Kolik Vám je, prosím let? let let let let let a více S4. Kolik členů má Vaše domácnost? (včetně vaší osoby) S5. Jaké je vaše nejvyšší dokončené vzdělání? 1. základní 2. vyučen, středoškolské bez maturity 3. středoškolské s maturitou 4. vyšší odborná škola 5. vysokoškolské 9. neodpověděl/a S6. Jste: 1..Student 2..Pracující 3..Nezaměstnaný 4..Důchodce 5..Na rodičovské dovolené S7. Ve kterém městě/vesnici, prosím, bydlíte? (vypište prosím): DOTAZNÍK Nyní se budeme věnovat Vašemu názoru na zdroje energií obecně Q1. Jaké zdroje energií využíváte pro jednotlivé účely: T: ptejte se postupně respondenta na vytápění, ohřev vody a vaření. Ve sloupci je možná jen jedna odpověď Vytápění: Ohřev vody: Vaření: 1.Elektřina 1.Elektřina 1.Elektřina 2.Zemní plyn 2.Zemní plyn 2.Zemní plyn 3.Dřevo 3.Dřevo 3.Dřevo 4.Uhlí 4.Uhlí 4.Uhlí 5.Jiné: vypište 5.Jiné: vypište 5.Jiné: vypište Q2. Víte, jaké jsou Vaše roční náklady na vytápění? 1..Ano 2..Ne 1. Do 9 999,- Kč 2. Od ,- Kč do ,-Kč 3.Od ,- Kč do ,-Kč 4. Od ,- Kč do ,-Kč 5.Od ,- Kč do ,-Kč 6.Od ,- Kč do ,-Kč 7.Nad ,- Kč 9. Neodpověděl

5 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 5/8 Q3. Znáte tyto zdroje energií pro vytápění? Čtěte postupně respondentovi jednotlivé zdroje energií. U každého zdroje energie se postupně zeptejte na znalost, názor. Q4. Jaký je Váš názor na uvedené zdroje energií? Q5. Jak vnímáte tyto zdroje energií z hlediska ekologie? Q6. Jak vnímáte tyto zdroje energií z hlediska měsíčních plateb? ZDROJE ENERGIÍ 3. ZNALOST 4. NÁZOR NA ZDROJE ENERGIÍ 5. EKOLOGICKÝ ZDROJ ENERGIE 6.LEVNÉ MĚSÍČNÍ PLATBY 1. ano 1. pozitivní 2. neutrální 3. negativní 9. nevím 1. ano 1. ano 1. Sluneční energie Energie z Biomasy Teplo ze spalovny odpadů 4. Větrná energie Q7. Dle plánu Ministerstva životního prostředí by měly být od roku 2025 zakázány všechny skládky komunálního odpadu. Do té doby se předpokládá zdražení skládkování a tím i zvýšení cen za odvoz popelnic. V souvislosti s tímto plánem se uvažuje o vybudování Krajské spalovny odpadů pro Olomoucký kraj. Jedním z možných měst, kde by spalovna mohla stát je i město Mohelnice. Slyšel/a jste už o tom? 1.Ano 2.Ne 3.Nevím Q8. Co Vás jako první napadne, když se řekne Krajská spalovna odpadu? Povzbuzujte respondenta, aby uvedl co nejvíce informací. Používejte otázky typu A co ještě?, Co dalšího Vás napadá atd. Q9. Jaké vidíte ve vybudování Krajské spalovny odpadů výhody a nevýhody? Výhody: Nevýhody: Q10. Současná starostka města Mohelnice, paní Hamplová uvádí, že Krajskou velkou spalovnu nepodpoří, naopak uvažuje o vybudování menší regionální spalovny odpadů po vzoru menších měst v Rakousku a Švýcarsku. Slyšel/a jste už o tom? 1.Ano 2.Ne 3.Nevím Q11. Jaký je Váš názor na vybudování menší Regionální spalovny odpadů pro město Mohelnici a blízké okolí? Q12. Co Vás jako první napadne, když se řekne Regionální spalovna odpadu? Q13. Jaké vidíte ve vybudování Regionální spalovny odpadů výhody a nevýhody? Výhody: Nevýhody: Q14. V případě, že byste měl možnost rozhodnout o tom, zda bude ve městě Mohelnici vybudovaná Krajská nebo regionální spalovna, případně, že spalovna nebude, jak byste rozhodl/a? Jedna možnost odpovědi 4. Podpořil bych velkou krajskou spalovnu odpadů zdůvodněte: 5. Podpořil bych menší regionální spalovnu odpadů zdůvodněte: 6. Nepodpořil bych žádnou spalovnu zdůvodněte:

6 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 6/8 FILTR: odpověď 3. Na ot Q14: Q15. Jak, by se tedy, podle Vás dal po roce 2025, kdy nebude možnost vyvážet komunální odpad na skládku, tento problém řešil? Kam s odpadem? Q16. Které informace o spalovnách obecně nebo o možné spalovně v Mohelnici byste chtěl/a vědět? Které Vás zajímají a jsou pro Vás důležité? 1.uvedená 2. uvedená 3. uvedená celkem 10 Q17. Chtěl/a byste být informován/a o projektu vybudování spalovny ve městě Mohelnici? 1..Ano uveďte jak: - Uveďte, jaká informace je pro Vás nejdůležitější 2..Ne 3..Nezáleží mi na tom Q18. Zkuste se zamyslet nad životem ve městě Mohelnici. Je něco, co Vám ve Vašem městě chybí? Cokoliv od zařízení pro volný čas, přes zařízení pro pohodlný život ve městě, cokoliv, co Vás napadne: T: Povzbuzujte respondenta k tomu, aby Vám řekl co nejvíce informací. A ještě něco dalšího apod. Q19. V případě, že by ve městě Mohelnici byla zřízena Regionální spalovna odpadu, zvažuje investor několik výhod pro občany města Mohelnice. Prosím, uveďte ke každé, nakolik Vás zaujala a proč? VÝHODY 19. ZAUJETÍ 1. velmi zaujalo 2. zaujalo 3. spíše zaujalo 4. spíše nezaujalo 5. nezaujalo 6. vůbec nezaujalo 1. Teplo za polovic, tzn,když dnes je teplo za 750 Kč s dph,, bylo by za 375 Kč s dph za GJ Přístavba Wellness bazénu ke stávajícímu bazénu v hodnotě investice 150 Mil Teplo pro WELNESS za 1Kč za GJ Pracovníci Regionální spalovny budou používat služební elektrovozidla Audi A3 e-tron dobíjené elekřinou vyrobenou právě z odpadu 5. ElektroBUS SOR nízkopodlažní pro 80 cestujících, jezdící po okruhu okolních vesnic a do města Mohelnice jako svozová služba dp bazenu, škol, školek, nákupy, atp...za 5Kč nevím PROČ? Vypište Q20. V případě, že byste měl možnost rozhodnout, zda bude ve městě Mohelnici regionální spalovna, která by městu mohla přinést výše uvedené nebo jiné výhody, jak byste rozhodl/a? 1. rozhodně bych ji podpořil/a 2. podpořil/a bych ji 3. spíše bych ji podpořil/a 4. spíše bych ji nepodpořil/a 5. nepodpořil/a bych ji 6. rozhodně bych ji nepodpořila/a 9. nevím Prosím, zdůvodněte: Q21. Mohl/a byste mi říct, co je pro Vás nejdůležitějším symbolem města Mohelnice, který by měl být na všech propagačních materiálech, kterými se město prezentuje? Q22. Pokud byste měl/a říct někomu, kdo nezná město Mohelnici, jaké zajímavé tradice a akce město Mohelnic nabízí, co byste uvedl/a? TRADICE: POŘÁDANÉ AKCE: 1. až 5 1. až 5 Q23. Chtěl/a byste založit v městě Mohelnici nějakou novou tradici? 1..Ano Jakou: 2..Ne Velmi děkujeme za Váš čas strávený vyplněním dotazníku

7 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 7/8 Kopie podkladů DATAMAR strana 14 do pokladů firmy TCN Energie s.r.o.

8 (ing. Jan Kubíček) ZM31 Příprava spalovny v Mohelnici 8/8 Kopie podkladů DATAMAR strana 16 do pokladů firmy TCN Energie s.r.o.

ZM (ing. Jan Kubíček) informace pro ZM k přípravě spalovny v Mohelnici manipulace se smlouvou 1/5

ZM (ing. Jan Kubíček) informace pro ZM k přípravě spalovny v Mohelnici manipulace se smlouvou 1/5 ZM42 27.8.2014 (ing. Jan Kubíček) informace pro ZM k přípravě spalovny v Mohelnici manipulace se smlouvou 1/5 Věc: manipulace se smlouvou k přípravě spalovny v Mohelnici: originál a podvodná kopie Návrh

Více

FILTR: NA IV. ODPOVÍDAJÍ TI, KTEŘÍ V III. ODPOVĚDĚLI

FILTR: NA IV. ODPOVÍDAJÍ TI, KTEŘÍ V III. ODPOVĚDĚLI 1. DOTAZNÍK Dobrý den jmenuji se a jsem tazatelem marketingové společnosti DATAMAR. Zabýváme se výzkumem trhu, v současné době provádíme výzkum zaměřený na zjištění informací, jak se podnikatelé dívají

Více

SPALOVNA MOHELNICE AUTOR PREZENTACE: ANTONÍN NAVRÁTIL LISTOPAD 2013

SPALOVNA MOHELNICE AUTOR PREZENTACE: ANTONÍN NAVRÁTIL LISTOPAD 2013 SPALOVNA MOHELNICE AUTOR PREZENTACE: ANTONÍN NAVRÁTIL LISTOPAD 2013 HISTORIE V ZM - 16.ZM 13.6.2012 Spalovna odpadů na území města Mohelnice Zwyrtek Hamplová: Uvedla, že má přehled o těchto zařízeních

Více

Obrázek č. 9 reklamní plakát

Obrázek č. 9 reklamní plakát Obrázek č. 9 reklamní plakát MĚSTO MÍSTO Dotazník - Řezané květiny Prosím o vyplnění, Vaše odpovědi budou podkladem k diplomové práci. 1) Vaše nejčastější důvody nákupu řezaných květin: vyberte minimálně

Více

SVOBODA ZVÍŘAT. Kožešinová zvířata. Na základě dat CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., pro Svobodu zvířat. Zpracovala: PhDr. Lucie Moravcová

SVOBODA ZVÍŘAT. Kožešinová zvířata. Na základě dat CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., pro Svobodu zvířat. Zpracovala: PhDr. Lucie Moravcová SVOBODA ZVÍŘAT Kožešinová zvířata Na základě dat CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., pro Svobodu zvířat Zpracovala: PhDr. Lucie Moravcová 2013 SOUHRN HLAVNÍCH VÝSLEDKŮ Součástí šetření veřejného mínění Centra pro

Více

KRAJSKÉ VOLBY PŘEVOLEBNÍ VÝZKUM DOTAZNÍK

KRAJSKÉ VOLBY PŘEVOLEBNÍ VÝZKUM DOTAZNÍK KRAJSKÉ VOLBY 2012 - PŘEVOLEBNÍ VÝZKUM DOTAZNÍK JIHOMORAVSKÝ KRAJ Číslo respondenta Tazatel Obec dotazování Datum ÚVOD, PŘEDSTAVENÍ TAZETELE A PROJEKTU A. SCREENING A1. Bydlíte trvale v [DOPLNIT KRAJ]

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích zpracovává projekt Chráněná území jako společenská dohoda o ochraně přírody, který je finančně podporován Grantovou

Více

Číslo bodu. Bod Komentář 1. Zahájení 39. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice. Zahájení zasedání v 17:02 hodin.

Číslo bodu. Bod Komentář 1. Zahájení 39. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice. Zahájení zasedání v 17:02 hodin. Č. j.: MUMO-KT/10038/14 Sp. zn.: KT/70/2014/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice Z Á P I S z 39. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 28. 04.2014 o d 17:00 hodin v sále dom u kultury

Více

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Dotazníkové šetření občané obce Seloutky Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Vážení občané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor

Více

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu.

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu. DOTAZNÍK Vážení občané města Lanškroun, chtěla bych Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad pro zpracování mé diplomové práce na téma Strategie rozvoje města Lanškroun. Cílem diplomové

Více

Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická

Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická Předem vám děkujeme, že si najdete chvíli k vyplnění tohoto dotazníku

Více

Závěrečná zpráva ze sociologického výzkumu NÁZORY ČESKÉ POPULACE NA MAJETKOVÉ ZAPOJENÍ OBCÍ A OBČANŮ DO PROJEKTŮ VĚTRNÝCH ELEKTRÁREN

Závěrečná zpráva ze sociologického výzkumu NÁZORY ČESKÉ POPULACE NA MAJETKOVÉ ZAPOJENÍ OBCÍ A OBČANŮ DO PROJEKTŮ VĚTRNÝCH ELEKTRÁREN Závěrečná zpráva ze sociologického výzkumu NÁZORY ČESKÉ POPULACE NA MAJETKOVÉ ZAPOJENÍ OBCÍ A OBČANŮ DO PROJEKTŮ VĚTRNÝCH ELEKTRÁREN NÁZORY POPULACE NA ZAPOJENÍ OBCÍ A OBČANŮ DO PROJEKTŮ VĚTRNÝCH ELEKTRÁREN

Více

Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR

Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR Výzkum názorů obyvatel ve vybraných lokalitách Městské části Brno Bystrc na případnou výstavbu Polyfunkčního centra

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Ostrava (dle TPP) Druhá vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let Dobrý den. Mé jméno je... a jsem tazatelem(kou) Institutu pro výzkum trhu GfK. Rád(a) bych Vám položil(a) několik otázek týkajících se hospodářské a finanční situace v České republice a Vaší domácnosti.

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) druhá vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) druhá vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) druhá vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Sušice (dle TPP)

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Sušice (dle TPP) Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Sušice (dle TPP) Druhá vlna Praha 2010 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA M Ě S T O Š U M P E R K STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA Vážení občané města Šumperka, dovolujeme si Vás seznámit se záměrem města Šumperka vypracovat Strategický plán

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Staříč, IČ: 00576956, se sídlem Chlebovická 201, 739 43 Staříč, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

SEKCE 1: SOCIODEMOGRAFIE: S01. Pohlaví respondenta 1) Muž 2) Žena

SEKCE 1: SOCIODEMOGRAFIE: S01. Pohlaví respondenta 1) Muž 2) Žena SEKCE 1: SOCIODEMOGRAFIE: S01. Pohlaví respondenta 1) Muž 2) Žena S02. Kolik je Vám let? 1) Méně než 18 let ukončete rozhovor 2) 18-29 let 3) 30-44 let 4) 45-59 let 5) 60 let a více S03. Jaké je Vaše nejvyšší

Více

336 hod. nízká. http://www.vmonline.cz

336 hod. nízká. http://www.vmonline.cz Metadata průzkumu FINANČNÍ GRAMOTNOST Autoři průzkumu: - tým VMonline - Šetření: 8. - 22.10. 2011 Délka průzkumu: 336 hod. Počet respondentů: 82/ validních 61 Vypovídací hodnota: nízká Počet otázek: 20

Více

Smlouva na dodávku a odběr tepelné energie

Smlouva na dodávku a odběr tepelné energie Příloha č. 3 k č. j.: MUMO-KT/23413/18 Sp. zn.: KT/35/2018/Hroe Smlouva na dodávku a odběr tepelné energie Návrh doplňujících usnesení ve věci smlouvy s ČEZ ES s.r.o. o dodávkách tepla Zastupitelstvo města

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) První vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) První vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jeseník (dle TPP) První vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

369 hod. dobrá. žádné. celý dotazník najednou

369 hod. dobrá. žádné. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Předvolební preference 2010" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 26. 04. 2010-11. 05. 2010 Délka průzkumu: 369 hod Počet respondentů: 148 Vypovídací hodnota:

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP)

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP) Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání České televize v územní oblasti Zlín (dle TPP) První vlna Praha Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky

Více

Vnímání činnosti ÚOOZ

Vnímání činnosti ÚOOZ Vnímání činnosti ÚOOZ 14. 6. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

Metadata průzkumu "Krize a nejistota zaměstnání"

Metadata průzkumu Krize a nejistota zaměstnání Metadata průzkumu "Krize a nejistota zaměstnání" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 03. 02. 2010-17. 02. 2010 Délka průzkumu: 336 hod Počet respondentů: 154 Vypovídací hodnota:

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let Dobrý den. Mé jméno je... a jsem tazatelem(kou) Institutu pro výzkum trhu GfK. Rád(a) bych Vám položil(a) několik otázek týkajících se hospodářské a finanční situace v České republice a Vaší domácnosti.

Více

OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ

OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ OTÁZKY A ODPOVĚDI PRŮZKUM DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ V LITOMĚŘICÍCH A BLÍZKÉM OKOLÍ Proč je důležité, abyste se zúčastnili? Jak jsme Vás vybrali? V jakém termínu probíhá sběr? Jak poznám tazatele? S čím můžete

Více

Závěrečná zpráva. Úřad městské části Praha 18 5/2018. Mgr. Pavel Černý Dotazník k genderovému auditu

Závěrečná zpráva. Úřad městské části Praha 18 5/2018. Mgr. Pavel Černý   Dotazník k genderovému auditu 5/2018 Závěrečná zpráva Úřad městské části Praha 18 Mgr. Pavel Černý pavel.cerny@sociores.cz www.sociores.cz Dotazník k genderovému auditu Stručný obsah 1. Údaje o výzkumu... Chyba! Záložka není definována.

Více

Volba prezidenta Zpracováno exkluzivně pro:

Volba prezidenta Zpracováno exkluzivně pro: Volba prezidenta 11. 4. 20 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

MAS Havlíčkův kraj, o. p. s.

MAS Havlíčkův kraj, o. p. s. Vyhodnocení dotazníku MAS Havlíčkův kraj, o. p. s. Listopad 2010 Zpracovala: Hana Půžová 1 Cíl dotazníkového šetření Dotazníkové šetření je jedním z nástrojů, jak lze zajistit názory nejenom členů Místní

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) Druhá vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) Druhá vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) Druhá vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Dotazník specifických potřeb. Komunitní plánování rozvoje sociálních služeb ve městě Ostrava

Dotazník specifických potřeb. Komunitní plánování rozvoje sociálních služeb ve městě Ostrava Dotazník specifických potřeb Komunitní plánování rozvoje sociálních služeb ve městě Ostrava 1. Řekl byste o sobě, že máte vše, co potřebujete ke spokojenému životu? Určitě ano 1 Spíše ano 2 Spíše ne 3

Více

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Dotazníkové šetření pro potřeby zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor občanů na kvalitu

Více

Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj. 361 hod. nízká. žádné. celý dotazník najednou

Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj. 361 hod. nízká. žádné. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Cena a kvalita pohonných hmot" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 21. 04. 2010-06. 05. 2010 Délka průzkumu: 361 hod Počet respondentů: 55 Vypovídací hodnota:

Více

Omnibus Smrčkova 2485/ Praha 8

Omnibus Smrčkova 2485/ Praha 8 Omnibus 2018 info@stemmark.cz Smrčkova 2485/4 180 00 Praha 8 Omnibusová šetření jsou šetření probíhající pravidelně měsíčně, do kterých jsou podle objednávky klientů zařazovány moduly otázek týkajících

Více

METODY A TECHNIKY SOCIÁLNÍHO VÝZKUMU

METODY A TECHNIKY SOCIÁLNÍHO VÝZKUMU METODY A TECHNIKY SOCIÁLNÍHO Zimní semestr 2014/2015 PEF ČZU 3. cvičení opakování předchozího cvičení, empirický model výzkumného problému v sociologickém výzkumu/tvorba dotazovacího nástroje Vyučující:

Více

Omnibus 2015. info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8

Omnibus 2015. info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8 Omnibus 2015 info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8 Omnibusová šetření jsou šetření probíhající pravidelně měsíčně, do kterých jsou podle objednávky klientů zařazovány moduly otázek týkajících

Více

Vypište prosím:... Vypište prosím:...

Vypište prosím:... Vypište prosím:... Sociologický průzkum Vybrané aspekty života dospělé populace v Jihlavě rok 2009. 1 DOTAZNÍK Číslo dotazníku (Do tohoto okénka nic nepište) ZÁKLADNÍ INSTRUKTÁŽ PRO TAZATELE Vyhledejte respondenta podle

Více

Veřejnost a obnovitelné zdroje energie

Veřejnost a obnovitelné zdroje energie Veřejnost a obnovitelné zdroje energie 3. května 2011 Zpráva z výzkumu realizovaného společností Factum Invenio Obsah Základní informace o projektu Hlavní zjištění Detailní analýza Náklady spojené s výrobou

Více

Omnibus STEM/MARK 2014

Omnibus STEM/MARK 2014 Omnibus STEM/MARK 2014 Omnibusová šetření jsou šetření probíhající pravidelně měsíčně, do kterých jsou podle objednávky klientů zařazovány moduly otázek týkajících se různých zadaných témat. Metoda CAPI

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Sikou Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: Bankovní

Více

Výzkum před komunálními volbami 2018 Volební potenciál. Závěrečná zpráva, Zpracováno exkluzivně pro

Výzkum před komunálními volbami 2018 Volební potenciál. Závěrečná zpráva, Zpracováno exkluzivně pro Výzkum před komunálními volbami 2018 Volební potenciál Závěrečná zpráva, 7. 9. 2018 Zpracováno exkluzivně pro Metodika výzkumu Velikost vzorku N = 1 210 respondentů ve věku 18 a více let Termín dotazování

Více

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Hodnocení a zkušenosti s elektronickou evidencí tržeb (EET) výzkum obecné populace MML-TGI. Software. Mediální výzkumy.

Hodnocení a zkušenosti s elektronickou evidencí tržeb (EET) výzkum obecné populace MML-TGI. Software. Mediální výzkumy. Mediální výzkumy MML-TGI Software Vývoj technologií Hodnocení a zkušenosti s elektronickou evidencí tržeb (EET) výzkum obecné populace 11. 12. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE

Více

Zastupitelstvo města Mohelnice Z Á P I S

Zastupitelstvo města Mohelnice Z Á P I S Č. j.: MUMO-KT/5493/14 Sp. zn.: KT/70/2014/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice Z Á P I S z 36. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 19. 03.2014 o d 10:00 hodin v sále dom u kultury

Více

Zadávací řízení. Výzva k podání nabídky zadávacího řízení pro zadávání zakázek PRV mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Zadávací řízení. Výzva k podání nabídky zadávacího řízení pro zadávání zakázek PRV mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Zadávací řízení Výzva k podání nabídky zadávacího řízení pro zadávání zakázek PRV mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Těžební práce v lesích v majetku městyse Opatov Zadavatel: Městys Opatov Adresa: Opatov

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) První vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) První vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Trutnov (dle TPP) První vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince Dotazníkové šetření občané městyse Jince Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince Vážení občané, dovolujeme si vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor

Více

První spontánně jmenovaná škola. Nezná ani s nápovědou 1. Vysoká škola ekonomická v Praze 1 2 3 4. 9. Jiná: (uveďte celý název a město)...

První spontánně jmenovaná škola. Nezná ani s nápovědou 1. Vysoká škola ekonomická v Praze 1 2 3 4. 9. Jiná: (uveďte celý název a město)... Dobrý den, zastupuji výzkumnou agenturu Brand Brothers. Momentálně provádíme výzkum na téma: jak studenti středních škol vnímají vysoké školy s ekonomickým zaměřením. Chtěl bych Vás požádat o zodpovězení

Více

KOMUNÁLNÍ VOLBY 2014 PRAHA

KOMUNÁLNÍ VOLBY 2014 PRAHA KOMUNÁLNÍ VOLBY 2014 PRAHA zpráva z předvolebního výzkumu veřejného mínění VOLEBNÍ POTENCIÁL STRAN Období sběru dat: 26. 9. 2014-2. 10. 2014 ZÁKLADNÍ METODOLOGICKÉ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE O VÝZKUMU

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORRI/31193-15/dagm ORRI/4197-2015 Dne 11.09.2015 Oprava výpustného bloku a odpadu z rybníka v parku Rumburské vzpoury, Rumburk Identifikační údaje zadavatele: zastoupený:

Více

171 hod. nízká. celý dotazník najednou

171 hod. nízká. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Zavedení odloženého školného" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 23. 06. 2010-30. 06. 2010 Délka průzkumu: 171 hod Počet respondentů: 77 Vypovídací hodnota:

Více

Výzkum veřejného mínění zaměřený na vnímaní energetiky a energetické nezávislosti

Výzkum veřejného mínění zaměřený na vnímaní energetiky a energetické nezávislosti Výzkum veřejného mínění zaměřený na vnímaní energetiky a energetické nezávislosti SC&C s.r.o. Zadavatel: Aliance pro energetickou soběstačnost, o.s. Vnímání energie z obnovitelných zdrojů ve společnosti

Více

Dotazník "Kvalita života v obci"

Dotazník Kvalita života v obci Dotazník "Kvalita života v obci" Vážení občané, obracíme se na Vás s žádostí o spolupráci při průzkumu, který probíhá ve všech obcích, které jsou členy Místní akční skupiny Rožnovsko. Jeho cílem je zjistit

Více

Sdílení aut. Odpovědi respondentů č. 1-55

Sdílení aut. Odpovědi respondentů č. 1-55 Sdílení aut Odpovědi respondentů č. 1-55 Zadavatel průzkumu: Adam Ptáček Kontakt na zadavatele: ptacek.a@gmail.com Termín sběru dat: 17. 11. 2015-1. 12. 2015 Počet responsí: 55 Průměrná délka vyplňování:

Více

Postoje obyvatel ČR ke stavbě větrných elektráren

Postoje obyvatel ČR ke stavbě větrných elektráren Business & Finance Postoje obyvatel ČR ke stavbě větrných elektráren Souhrnná zpráva z omnibusového šetření pro Hnutí DUHA Praha, leden 2004 1 Postoje obyvatel ČR ke stavbě větrných elektráren Souhrnná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

Názory občanů na vybraná opatření v rodinné politice listopad 2012

Názory občanů na vybraná opatření v rodinné politice listopad 2012 TISKOVÁ ZPRÁVA Centrum pro výzkum veřejného mínění Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Jilská 1, Praha 1 Tel./fax: 286 840 129 E-mail: martin.durdovic@soc.cas.cz Názory občanů na vybraná opatření v rodinné

Více

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce.

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. DOTAZNÍK PRO OBČANY Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. Program rozvoje obce Josefův Důl Protože je

Více

Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018

Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018 Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018 Sběr dat probíhal od 10. listopadu do 10. prosince 2017 formou

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Plzeň (vysílač Krašov)

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Plzeň (vysílač Krašov) Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Plzeň (vysílač Krašov) Druhá vlna Praha 2009 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky

Více

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Organizace Český telekomunikační úřad IČ 70106975 Datum vyplnění 6. 10. 2011 Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Vážená paní, vážený pane, naše společnost, INCOMA GfK, která se specializuje

Více

Dalajlama v ČR Udílení státních vyznamenání

Dalajlama v ČR Udílení státních vyznamenání Dalajlama v ČR Udílení státních vyznamenání 26. 10. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, Ústav ekologie krajiny Akademie věd České republiky zpracovává projekt Participativní management chráněných území klíč k minimalizaci konfliktů mezi ochranou biodiversity a socioekonomickým

Více

Rozdělení Československa

Rozdělení Československa Rozdělení Československa 26. 5. 2017 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO

OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO OTÁZKY PRO DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÁ PROSTRANSTVÍ KOMENSKÉHO Vážení spoluobčané, v současné době je zpracovávána územní studie Veřejná prostranství Komenského. Protože je i Váš názor důležitý,

Více

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí Název obce, za kterou vyplňuji dotazník: Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí 1) Ve vztahu k obci, kde žijete, pracujete, případně podnikáte, se považujete za: spokojeného občana za člověka,

Více

Kvantitativní výzkum. Červen 2006 / Vybrané závěry z exkluzivního výzkumu pro MF ČR / STEM/MARK, a.s.

Kvantitativní výzkum. Červen 2006 / Vybrané závěry z exkluzivního výzkumu pro MF ČR / STEM/MARK, a.s. BANKOVNÍ SLUŽBY Kvantitativní výzkum Červen 2006 / Vybrané závěry z exkluzivního výzkumu pro MF ČR / STEM/MARK, a.s. Hlavní zjištění Lidé chtějí: více informací sazebník součástí smlouvy (92 %) informace

Více

Uzavření obchodů na státní svátky

Uzavření obchodů na státní svátky Uzavření obchodů na státní svátky 26. 10. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz

Více

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlo: Husova 1570, 39002 Tábor Zastoupený: Mgr. Petrem Zamrzlou IČ: 70877807 NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Jihlava (dle TPP) První vlna Olomouc Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

Vlastnictví zbraní Zpracováno exkluzivně pro:

Vlastnictví zbraní Zpracováno exkluzivně pro: Vlastnictví zbraní 29. 6. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete?

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete? Vybranou odpověď vždy, prosím, zakroužkujte. Otevřené otázky (tedy ty, do kterých budete psát vlastní rukou) prosím, vyplňujte co nejčitelněji. Děkuji, B.K. 1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost?

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE Obec Vinaře DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE a VINICE Vážení spoluobčané, Zastupitelstvo obce v současné době zpracovává Program rozvoje obce, ve kterém chce stanovit priority

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Dotazníkové šetření bylo

Více

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku.

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Chystám projektový záměr na vytvoření mikrojeslí ve Starém Městě u Bruntálu a v Bruntále. Vyplněné dotazníky budou sloužit jako vyhodnocení,

Více

Příloha č. I přehledová mapa území. Příloha č. II Historická mapa

Příloha č. I přehledová mapa území. Příloha č. II Historická mapa Příloha č. I přehledová mapa území Zdroj: Google mapy (www.maps.google.cz) Příloha č. II Historická mapa Zdroj: Mapy.cz (www.mapy.cz) Příloha č. III. Mapa Land use Zdroj: arcgis -vrsty cenia (vlastní zpracování)

Více

STEM Středisko empirických výzkumů. Sabinova 3, 130 02 Praha 3 POMOZTE DĚTEM MODUL TRENDY 9-2011. Číselník

STEM Středisko empirických výzkumů. Sabinova 3, 130 02 Praha 3 POMOZTE DĚTEM MODUL TRENDY 9-2011. Číselník STEM Středisko empirických výzkumů Sabinova 3, 130 02 Praha 3 POMOZTE DĚTEM MODUL TRENDY 9-2011 Číselník Září 2011 Na závěr se zaměříme na dobročinné sbírky. K1. Znáte nějakou dobročinnou sbírku v České

Více

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Organizace Krajský úřad Libereckého kraje IČ 70891508 Datum vyplnění 30.9.2011 Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Vážená paní, vážený pane, naše společnost, INCOMA GfK, která se specializuje

Více

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Brno (dle TPP) První vlna

Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Brno (dle TPP) První vlna Projekt: Výzkumné šetření informovanosti o vypnutí zemského analogového televizního vysílání v územní oblasti Brno (dle TPP) První vlna Olomouc 2011 Obsah: 1. Zadání 2. Průběh průzkumu 3. Výsledky šetření

Více

VOLEBNÍ PROGNÓZA 16. 10. 2013

VOLEBNÍ PROGNÓZA 16. 10. 2013 VOLEBNÍ PROGNÓZA 16. 10. 2013 HLAVNÍ ZÁVĚRY Volby by vyhrála ČSSD, druhou nejsilnější stranou by bylo ANO 2011, třetí pak KSČM. Do Poslanecké sněmovny by se dostaly strany TOP 09, Úsvit přímé demokracie

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

Protikuřácký zákon Zpracováno exkluzivně pro:

Protikuřácký zákon Zpracováno exkluzivně pro: Protikuřácký zákon 11. 4. 2017 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ

VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Příloha č. 1 VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Na následující otázky vyberte pouze jednu odpověď z uvedené nabídky. Dotazník byl sestaven pro účely

Více

Proces marketingového výzkumu - jednotlivé fáze, význam, stručná charakteristika. Výběr a formulace výzkumného problému. Vztahy mezi proměnnými.

Proces marketingového výzkumu - jednotlivé fáze, význam, stručná charakteristika. Výběr a formulace výzkumného problému. Vztahy mezi proměnnými. Proces marketingového výzkumu - jednotlivé fáze, význam, stručná charakteristika. Výběr a formulace výzkumného problému. Projekt. Jednotky analýzy. Proměnné. Vztahy mezi proměnnými. Téma č. 2 Cíle marketingového

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 Číslo dotazníku: (Nevyplňujte prosím.) Vážená paní, vážený pane, obracíme se na Vás se žádostí o spolupráci při šetření spokojenosti zaměstnanců.

Více

Smlouva o dílo. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouva o dílo dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Objednatel: Město Mohelnice se sídlem U Brány 2, 789 85 Mohelnice zastoupený Ing. Pavlem Kubou, pověřený výkonem pravomoci

Více

Zpracovala: Naděžda Čadová Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Tel.:

Zpracovala: Naděžda Čadová Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Tel.: Tisková zpráva Česká veřejnost o amerických prezidentských volbách - Zájem o americké prezidentské volby projevují více než dvě pětiny (42 %) české veřejnosti, necelé tři pětiny občanů (57 %) toto téma

Více

ZA4535. Flash Eurobarometer 188 Consular Protection and Family Law. Country Specific Questionnaire Czech Republic

ZA4535. Flash Eurobarometer 188 Consular Protection and Family Law. Country Specific Questionnaire Czech Republic ZA4535 Flash Eurobarometer 188 Consular Protection and Family Law Country Specific Questionnaire Czech Republic Flash 188 : Family law & Consular protection D(7599) DG JAI 2006, Draft Questionnaire v2.1

Více

Zkušenosti s kvalitou a nákupem potravin

Zkušenosti s kvalitou a nákupem potravin VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ a VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ VÝVOJ SOFTWARE MEDIAN, Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9 tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 http: //www.median.cz, e-mail: median@median.cz Oficiální partner KANTAR

Více

Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí

Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí Příloha č. 1 - Suburbanizace v České republice a zahraničí Obrázek č. 1: foto obec Zeleneč, Praha východ (zdroj: www.suburbanizace.cz) Obrázek č. 2 foto obec Nupaky, Praha východ, plánovaná lokalita nové

Více

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky:

SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES. Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: SBĚR, PŘEPRAVA A LIKVIDACE ODPADŮ PRO ELI BEAMLINES Název zadavatele: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Transparentní financování jako faktor stranické důvěry

Transparentní financování jako faktor stranické důvěry Transparentní financování jako faktor stranické důvěry 24. 6. 2016 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail:

Více

Postoje k pěstounské péči 29/3/2018

Postoje k pěstounské péči 29/3/2018 Postoje k pěstounské péči 29/3/2018 Metodika výzkumu Velikost vzorku N = 823 respondentů, od 18 let Termín dotazování 22. 2. 2018 4. 3. 2018 Metoda sběru dat Kombinace osobního sběru vyškolenými tazateli

Více

Velikonoce Zpracováno exkluzivně pro:

Velikonoce Zpracováno exkluzivně pro: Velikonoce 11. 4. 2017 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno exkluzivně

Více