U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, MUDr. R. Tyll, K. Humpálová Omluveni Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle PROGRAM 1) Návrh na přijetí daru od města Uherské Hradiště 2) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek 3) Průběh plnění úkolů uložených radou města ředitelům základních škol 4) Návrh na zvýšení úhrad za stravné a pobyt dětí v jeslích od ) Návrh na schválení veřejné zakázky Oprava komunikací po povodních ) Návrh na schválení dodavatele Okružní křižovatka U obalovny v Písku 7) Návrh na schválení dodavatele Rekonstrukce místní komunikace Na Rozmezí 8) Návrh na schválení dodavatele: Písek chodník Putimská Vysoká 9) Návrh na schválení dodavatele: Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště Praha 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Výběr poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města 11) Nákup dodávky elektrické energie prostřednictvím komoditní burzy r. 2014, ) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky na dodávku osobního vozidla pro Městskou policii Písek 13) Věcná břemena 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 16) Návrh na řešení bytových záležitostí 17) Řešení nájemních vztahů k bytům 18) Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytových prostor spravované DBS 19) Smlouva o provedení díla Lesní pěšinou podél řeky Otavy 20) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci: Rekonstrukce povrchu tělocvičen na ZŠ J. K. Tyla

2 21) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka od do ) Informace o zaslání otevřeného dopisu zástupců romské komunity starostovi města Písek, informace o aktuální činnosti odboru sociálních věcí v řešení problematiky romské komunity a vzájemného soužití s majoritní společností 23) Odpověď na dopis majitelů nemovitostí a živnostníků z Čechovy ulice 24) Žádost o vydání souhlasu s pořádáním sportovní akce ve Vnitřním městě Cyklistický klub Jindřichův Hradec 25) Autobusová doprava Nový Dvůr 26) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 27) Informace z jednání komisí 28) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájil a řídil starosta JUDr. Ondřej Veselý, konstatoval, že na zahájení rady je přítomno 7 členů, omlouvá se Ing. Uhlík a Ing. Kratochvíle. Dále starosta uvedl, že zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a nepřišly k němu žádné připomínky. Na jednání rady byly dodatečně předloženy materiály k bodům 5 a 6 Hlasování č. 1 o programu jednání: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 1 Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starosta Mgr. Rambousovou. Hlasování č. 2 o ověřovateli pro: 6 proti: 0 zdržel se: 1 Pro urychlení jednání navrhuje starosta sloučit a společně projednat tyto body: 1, 2, 7-21, 23, 24, 26, 27. Starosta z důvodu doplnění textu usnesení navrhuje vyjmout bod 15. Společné hlasování o sloučených bodech 1, 2, 7-14, 16-21, 23, 24, 26, 27 dle jednotlivých návrhů předkladatelů uvedených v materiálech. Hlasování č. 3 o sloučených bodech pro: 7 Účast zpracovatelů je požadována k bodu 3 (Ing. Cibulková, Ing. Škodová) K bodu 1) Návrh na přijetí daru od města Uherské Hradiště U s n e s e n í č. 534/13 Rada města schvaluje přijetí daru od města Uherské Hradiště, IČ , se sídlem Masarykovo náměstí 19, Uherské Hradiště, zastoupeného starostou města Květoslavem Tichavským. Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 2) Písek Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. K. Tyla a MŠ U s n e s e n í č. 535/13 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek pro účely dofinancování investičních akcí: Rekonstrukce střech v areálu ZŠ J. K. Tyla v Písku v hodnotě Kč, stránka 2 (celkem 21)

3 Rekonstrukce teplovodních rozvodů pro ZŠ J. K. Tyla v Písku v hodnotě Kč a Rekonstrukce povrchu tělocvičen na ZŠ J. K. Tyla v Písku v hodnotě Kč. Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 3) Průběh plnění úkolů uložených radou města ředitelům základních škol Mgr. Rambousová krátce radní seznámila s problémy týkající se přístupového kódu ke škole. K záležitosti se vyjádřila i vedoucí odboru školství Ing. Cibulková, která hlavní problém vidí v nekomunikaci mezi oběma řediteli. JUDr. Knot rada se záležitostí zabývá příliš často, je třeba využít možnost radikálních sankcí. U s n e s e n í č. 536/13 Rada města projednala plnění úkolů uložených ředitelce Základní školy Tomáše Šobra PaedDr. Janě Máchalové a řediteli Základní školy Svobodná Mgr. Miloslavovi Machačovi a pověřuje místostarostku Mgr. Hanu Rambousovou zajištěním veškerých souvisejících administrativních kroků. Hlasování č. 4 pro: 7 Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 4) Návrh na zvýšení úhrad za stravné a pobyt dětí v jeslích od Mgr. Rambousová polovina nárůstu cen se dotkne rodičů a polovina města MUDr. Tyll jedná se o nadstandardní službu, mohli bychom zdražit i více Mgr. Rambousová je nám vyčítáno, že jsme konkurencí pro soukromé subjekty, ale chceme nabídnout službu rodičům a výběr dle jejich finančních možností, město ročně vynakládá prostředky ve výši 14 mil. Kč na provoz Pečovatelské služby a jeslí. Navrhuje schválit usnesení s doplňkem cena se zvýší pro 1 dítě o 10 Kč za den. U s n e s e n í č. 537/13 Rada města schvaluje zvýšení úhrad za stravné a pobyt dětí v jeslích o 10 Kč za den péče s účinností od Hlasování č. 5 pro: 7 Zodpovídá: Bc. M. Průšová K bodu 5) Návrh na schválení veřejné zakázky Oprava komunikací po povodních 2013 Starosta omlouvá se za dodatečné předložení materiálu, opravy škod způsobených povodní je třeba realizovat do konce roku. U s n e s e n í č. 538/13 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Oprava komunikací po povodních Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Ivana Adámková (odbor RIMM), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), člen JHK Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK stránka 3 (celkem 21)

4 Hlasování č. 6 pro: 7 K bodu 6) Návrh na schválení dodavatele Okružní křižovatka U obalovny v Písku Starosta v rozpočtu bylo původně počítáno s vyššími náklady, dojde ke značné úspoře. Obě vyloučené firmy nabídly vyšší cenu než vítězná firma. U s n e s e n í č. 539/13 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnosti: ROBSTAV stavby k. s., Italská 1580/26, Praha 2, IČ ; STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Okružní křižovatka na silnici III/1219 U obalovny v Písku, firmu Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost SWIETELSKY stavební s. r. o., odštěpný závod Dopravní stavby JIH, Pražská tř. 495/58, České Budějovice, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje sdružení ZNAKON, Silnice Klatovy U obalovny / vedoucí sdružení ZNAKON a. s., Sousedovice 44, Strakonice, za cenu Kč bez DPH. Hlasování č. 7 pro: 7 K bodu 7) Rozmezí Návrh na schválení dodavatele Rekonstrukce místní komunikace Na U s n e s e n í č. 540/13 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnost: SWIETELSKY stavební s. r. o., odštěpný závod Dopravní stavby JIH, Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce místní komunikace Na Rozmezí v Písku, firmu STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ , za cenu ,20 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Silnice Klatovy a. s., Vídeňská 190, Klatovy, za cenu ,53 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, za cenu ,38 Kč bez DPH. Zodpovídá: J. Hrádek K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele: Písek chodník Putimská Vysoká U s n e s e n í č. 541/13 1. Rada města vylučuje z výběrového řízení následující společnost: stránka 4 (celkem 21)

5 STAREKO CZ Písek s. r. o., Ražice 56, Ražice, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Písek Chodník Putimská Vysoká, firmu STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ , za cenu ,67 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, za cenu ,98 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost SaM silnice a mosty a. s., Máchova 1129, Česká Lípa, za cenu ,73 Kč bez DPH. K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele: Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště Praha U s n e s e n í č. 542/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Silnice I/20, připojovací pruh Hradiště - Praha, firmu SaM silnice a mosty a. s., Máchova 1129, Česká Lípa, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Casta dopravní stavby s. r. o., Pražská 467, Písek, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost ZNAKON, a. s., Sousedovice 44, Strakonice, za cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Výběr poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města U s n e s e n í č. 543/13 Rada města určuje dodavatelem, který provede organizaci, přípravu a vyhodnocení veřejné zakázky s názvem: Výběr poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku Města Písek, firmu LOYD GROUP s. r. o., Za Štěpnicí 311, Řitka, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle ekonomické výhodnosti nabídky, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o. p. s., Americká 17, Praha 2, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost DABONA s. r. o., Sokolovská 682, Rychnov nad Kněžnou, za cenu Kč bez DPH. K bodu 11) Nákup dodávky elektrické energie prostřednictvím komoditní burzy r. 2014, 2015 stránka 5 (celkem 21)

6 U s n e s e n í č. 544/13 1. Rada města schvaluje nákup elektrické energie pro město Písek (centrální zadavatel) a jím zřízené, založené či vlastněné organizace a společnosti vyjma společnosti Teplárna Písek, a. s. na období let 2014 a 2015 formou centralizovaného nákupu společně s městy Tábor a Chýnov (včetně jejich organizací a společností) na komoditní burze. 2. Rada města určuje dohodcem (bude město Písek jako centrálního zadavatele při nákupu elektrické energie zastupovat) společnost ENSYTRA s. r. o., nám. Svobody 931/22, Mohelnice, IČ , za burzovné, dohodné a audit v maximální výši Kč bez DPH a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o zprostředkování burzovních komoditních obchodů. 3. Rada města schvaluje uzavření smlouvy o společném postupu zadavatelů při centralizovaném zadávání společně s městy Tábor a Chýnov (včetně jejich organizací a společností), kde město Písek bude vystupovat jako centrální zadavatel a města Tábor a Chýnov budou účastníky smlouvy. Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 12) Návrh na schválení vítěze veřejné zakázky na dodávku osobního vozidla pro Městskou policii Písek U s n e s e n í č. 545/13 Rada města schvaluje vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku osobního vozidla pro Městskou policii Písek, firmu Karel Frolík Autoservis, Táborská 2400, Písek, IČO , za celkovou cenu Kč vč. DPH, a dále schvaluje návrh smlouvy na dodávku osobního vozidla pro Městskou policii Písek s firmou Karel Frolík Autoservis, Táborská 2400, Písek, IČO , Zodpovídá: J. Liška K bodu 13) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: /001 Semice čp.67: NN stavební úprava vedení U s n e s e n í č. 546/13 Rada města Písku po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č 725 a 732 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 21)

7 b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Smrkovice, p. Vyvodík: NN přip. kab. na klíč U s n e s e n í č. 547/13 Rada města Písku po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č 960/1 k.ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Na Rozmezí, pí. Skřivan: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 548/13 Rada města Písku po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č 2154/4 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Hradiště u Písku P663/1 U s n e s e n í č. 549/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 663/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 100 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Hradiště u Písku P608/23 stránka 7 (celkem 21)

8 U s n e s e n í č. 550/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 608/23 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 100 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P960/1 U s n e s e n í č. 551/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 960/1 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 100 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Hradiště u Písku P655/1, 694/1 U s n e s e n í č. 552/13 plynovodní přípojky na částech pozemků parc.č. 655/1 a 694/1 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. RM pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b8) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. PF Příp. STL Smrkovice 665/1 U s n e s e n í č. 553/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 665/33 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 8 (celkem 21)

9 b9) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s Přip. STL Písek, Na Ryšavce 1 U s n e s e n í č. 554/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 660/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b10) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s Příp. STL Písek, Hůrka 55 U s n e s e n í č. 555/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 587/15 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b11) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 556/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b12) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P/422/14 č.sml /001 stránka 9 (celkem 21)

10 U s n e s e n í č. 557/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b13) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 558/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b14) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 559/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b15) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 560/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby stránka 10 (celkem 21)

11 v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b16) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 561/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 764 Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b17) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 562/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b18) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 č.sml /001 U s n e s e n í č. 563/13 plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 834 Kč. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 11 (celkem 21)

12 b19) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce a.s. akce: Písek: K Lipám, pí Bicanová, p. Herink, kabelové vedení NN U s n e s e n í č. 564/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva umístění nového pilíře včetně kabelového vedení NN na části pozemku parc.č. 663/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b20) zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Sedláčkova stezka smlouva o zřízení věcného břemene s obcí Vrcovice U s n e s e n í č. 565/13 Rada města Písku po projednání souhlasí se zřízením bezúplatného věcného břemene práva stavby Sedláčkovy stezky a práva přístupu za účelem provádění její údržby na části pozemku parc. č. 648/55 v k.ú. Vrcovice mezi městem Písek jako stranou povinnou a obcí Vrcovice, se sídlem Vrcovice 63, Písek, IČ , jako stranou povinnou z věcného břemene. Rada města pověřuje starostu města podpisem smlouvy o zřízení věcného břemene. b21) zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Správa a údržba silnic Jihočeského kraje Technologické centrum Písek kanalizace a vodovod U s n e s e n í č. 566/13 Rada města Písku po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění stavby: Technologické centrum Písek kanalizace a vodovod na části pozemku parc. č. 2099/1 k. ú. Písek ve prospěch města Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114 jako budoucím oprávněným z věcného břemene a Jihočeským krajem Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10 jako budoucím povinným z věcného břemene. K bodu 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) p. Luboš Čuka žádost o ukončení pronájmu části pozemku parc.č.st. 2572/13 k.ú. Písek dohodou stránka 12 (celkem 21)

13 U s n e s e n í č. 567/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č.st. 2572/13 o výměře 6 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro firmu Luboš Čuka servis požární ochrany, IČ , se sídlem Písek, Sedláčkova 472. b) METROSTAV a.s. žádost o pronájem pozemku parc.č. 2685/2 a části pozemku parc.č. 2098/5 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 568/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem pozemku parc.č. 2685/2 o výměře 34 m 2 a části pozemku parc.č. 2098/5 o výměře 50 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem umístění stavebního zázemí pro stavbu Otava-Písek - zkapacitnění jezu Václavský, ř. km 26, 962, na dobu určitou od do , pro METROSTAV a.s., IČ , se sídlem Praha 8, Koželužská c) žádost o souhlas s podnájmem pozemku parc.č. 240/28 k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 569/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s následným podnájmem pozemku parc.č. 240/28 o výměře m 2 v k.ú. Semice u Písku, který má v nájmu žadatel, bytem Písek, za podmínky, že se bude jednat o bezúplatný podnájem. d) výpůjčka části pozemku parc.č. 222 k.ú. Semice u Písku pro Město Písek za účelem umístění herního prvku U s n e s e n í č. 570/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s uzavřením smlouvy o výpůjčce části pozemku parc.č. 222 k.ú. Semice u Písku o výměře 25 m 2 mezi půjčitelem a městem Písek, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za účelem umístění dětského herního prvku. e) WIP Reklama s.r.o. nabídka na zřízení systému drobného výlepu na území města Písek U s n e s e n í č. 571/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 599/4 k.ú. Hradiště u Písku, pronájmem části pozemků parc.č. 207/1, parc.č. 948/17, parc.č. 2167/38, parc.č. 2563, parc.č. 951/28, parc.č. 1547, parc.č. 1549/12, parc.č. 1561/32, parc.č. 2675, parc.č. 2713/2, parc.č. 156/1, parc.č.st. 451/1 a 1786/1 vše k.ú. Písek a všechny části o výměře 1m 2, za účelem umístění plakátovacích ploch, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši Kč/rok za jednu plakátovací plochu, pro WIP Reklama stránka 13 (celkem 21)

14 s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3. Rada města si vyhrazuje schválení nájemní smlouvy. f) námitka proti rozhodnutí rady města pronájem části pozemku parc.č. 631/26 k.ú. Hradiště u Písku ukončení nájemní smlouvy dohodou U s n e s e n í č. 572/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 631/26 o výměře 20 m 2 k.ú. Hradiště u Písku, dohodou ke dni pro nájemce, bytem Písek, s vrácením nájemného ve výši 267 Kč a s úhradou vynaložených nákladů na úpravy pozemku ve výši Kč na základě doložených dokladů. K bodu 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o prodloužení pronájmu nebytových prostor v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku U s n e s e n í č. 573/13 Rada města nesouhlasí s prodloužením smlouvy o pronájmu nebytového prostoru v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, za účelem kanceláří k zajišťování administrativních a poradenských činností spojených s činností INKANA Písek o.s., pro INKANO Písek o.s., Karlova 108, Písek, IČ Hlasování č. 8 pro: 7 2) Žádost o snížení nájemného Starosta navrhuje doplnit usnesení o text: Důvodem je skutečnost, že nájemce investuje z vlastních prostředků do oprav a obnovy majetku ve vlastnictví města, město nemá zajištěn jiný způsob využití prostor a nájemce v nich provozuje kulturní zařízení regionálního významu. Ing. Gavlasz jak velké investice předpokládají? Starosta jedná se většinou o řemeslnické práce, které si členové DPČ zajišťují svépomocně. Mgr. Rambousová v září by mělo být hotovo zprůchodnění DPČ z Tyršovy ulice JUDr. Knot podpoří návrh, prostor je těžko využitelný k pronájmu jiným subjektům Ing. Gavlasz měli bychom ke všem přistupovat stejně, můžeme snížení pronájmu časově omezit? Starosta ve smlouvě je výpověď 3 měsíce bez udání důvodu U s n e s e n í č. 574/13 Rada města souhlasí se snížením nájemného za pronájem objektu čp. 28, Tyršova ulice v Písku, na nájemné ve výši Kč/měsíc, pro Občanské sdružení Pod čarou, zast. předsedou Miroslavem Pokorným, IČ , s účinností od na dobu neurčitou, s podmínkou uhrazení dlužného nájemného do stránka 14 (celkem 21)

15 Důvodem je skutečnost, že nájemce investuje z vlastních prostředků do oprav a obnovy majetku ve vlastnictví města, město nemá zajištěn jiný způsob využití prostor a nájemce v nich provozuje kulturní zařízení regionálního významu. Hlasování č. 9 pro: 7 3) Žádost o udělení souhlasu s povolením bezplatného užívání části nebytových prostor v objektu Purkratice v Písku U s n e s e n í č. 575/13 Rada města souhlasí s povolením bezplatného užívání části nebytových prostor vypůjčiteli budovy v části města Purkratice na pozemku st. parc. č. 563/12, k.ú. Písek a skladových a sklepních prostor na části st. parc. č. 563/11, k.ú. Písek, občanskému sdružení NADĚJE o.s., se sídlem Praha 13, K Brance 11/19e, pro Klub mladých motoristů, AMK Stanislava Maliny, Písek, sekce TRABANT WARTBURG, za účelem uskladnění vybavení a dopravní výuky. Hlasování č. 10 pro: 7 4) Smlouvy o výpůjčce Starosta v přílohách materiálu bude opraveno chybné číslování u smluv (od přílohy č. 2) U s n e s e n í č. 576/13 Rada města schvaluje uzavření smluv o výpůjčkách, jejichž předmětem je výpůjčka budovy čp. 2070, Šobrova ul. v Písku, mezi: Městem Písek a Základní školou Tomáše Šobra a Mateřskou školou Písek, Šobrova 2070 se sídlem: Šobrova 2070, Písek IČ: , zastoupená ředitelkou PaedDr. Janou Máchalovou Městem Písek a Základní školou Jana Husa a Mateřskou školou Písek, Husovo nám. 725 se sídlem: Husovo nám. 725, Písek IČ: , zastoupená ředitelem Mgr. Janem Adámkem Městem Písek a Základní školou Svobodná a Mateřskou školou Písek, Dr. M. Horákové 1720 se sídlem: Dr. M. Horákové 1720, Písek IČ: , zastoupená ředitelem Mgr. Miloslavem Machačem Městem Písek, Základní školou Jana Husa a Mateřskou školou Písek, Husovo nám. 725 se sídlem: Husovo nám. 725, Písek IČ: , zastoupená ředitelem Mgr. Janem Adámkem, Základní školou Svobodná a Mateřskou školou Písek, Dr. M. Horákové 1720 se sídlem: Dr. M. Horákové 1720, Písek IČ: , zastoupená ředitelem Mgr. Miloslavem Machačem, a Základní školou Tomáše Šobra a Mateřskou školou Písek, Šobrova 2070 se sídlem: Šobrova 2070, Písek IČ: , zastoupená ředitelkou PaedDr. Janou Máchalovou v předloženém znění. stránka 15 (celkem 21)

16 Hlasování č. 11 pro: 7 K bodu 16) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 577/13 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Na Stínadlech čp. 318, byt č Na Stínadlech čp. 368, byt č Přemyslova ul. čp. 400, byt č Na Stínadlech čp. 368, byt č Vinařického ul. čp. 415, byt č ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 578/13 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s možností prodloužení, u bytů pro osamělé matky (otce) na zkušební dobu 3 měsíců: nábřeží 1. máje čp. 1364, byt č nábřeží 1. máje čp. 1402, byt č Dr. M. Horákové čp. 1748, byt č Dr. M. Horákové čp. 1748, byt č Dr. M. Horákové čp. 1748, byt č Dr. M. Horákové čp. 1748, byt č K bodu 17) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 579/13 1. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok 2. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. 3. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek, o 1 rok. 4. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 1 rok. stránka 16 (celkem 21)

17 5. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok. 6. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek, o 1 rok. 7. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 107, Nádražní, Písek, pro žadatele, Nádražní 107, Písek, o 1 rok. 8. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 328, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 328, Písek, o 1 rok. 9. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20, v čp. 346, Pražská, Písek, pro žadatelku, Pražská 346, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1801, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1801, Písek, o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 2241, Harantova, Písek, pro žadatele, Harantova 2241, Písek, o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 2287, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek, o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 339, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 339, Písek, o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 24, v čp. 1813, Otavská, Písek, pro žadatelku, Otavská 1813, Písek, o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1991, třída Přátelství, Písek, pro žadatele, třída Přátelství 1991, Písek, o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 61, v čp. 2443, Jiráskovo nábřeží, Písek, pro žadatelku, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, o 1 rok. 19. Rada města schvaluje poslední prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1849, Písek, na 6 měsíců. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 57, Chelčického, Písek, pro žadatelku, Chelčického 57, Písek, o 6 měsíců. 21. Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. stránka 17 (celkem 21)

18 Příjmení a jméno Adresa Čp. Č. bytu Dlužná částka 1 nájemce Kollárova Kč 2 nájemce třída Přátelství Kč Celkem Kč Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 18) Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytových prostor spravované DBS U s n e s e n í č. 580/13 Rada města schvaluje podání výpovědi nájemci nebytových prostor garáže a následné podání žaloby na vyklizení dle přiloženého návrhu a pověřuje ředitelku DBS k podání této výpovědi. Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 19) Smlouva o provedení díla Lesní pěšinou podél řeky Otavy U s n e s e n í č. 581/13 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy na revitalizaci a rozšíření stávající sportovně turistické lesní stezky v rámci díla Lesní pěšinou podél řeky Otavy s firmou Ing. Jiří Hájek, Olešná 82, Bernartice, za nabídkovou cenu Kč vč. DPH a schvaluje uzavření Smlouvy na dodávku sportovních prvků a mobiliáře v rámci díla Lesní pěšinou podél řeky Otavy s firmou Hřiště s.r.o., Příkop 838/6, Brno, za nabídkovou cenu ,92 Kč vč. DPH K bodu 20) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci: Rekonstrukce povrchu tělocvičen na ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 582/13 Rada města souhlasí s uzavřením Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené dne mezi Základní školou J. K. Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2391a společností ROYAL TECH s. r. o., Fáblovka 404, Pardubice, IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 podpisem Dodatku č. 1 smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 21) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE středisko Blanka od do U s n e s e n í č. 583/13 Rada města projednala informaci o přijatých klientech Diakonie ČCED středisko Blanka Písek v období od do stránka 18 (celkem 21)

19 Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 22) Informace o zaslání otevřeného dopisu zástupců romské komunity starostovi města Písek, informace o aktuální činnosti odboru sociálních věcí v řešení problematiky romské komunity a vzájemného soužití s majoritní společností Starosta zhodnotil situaci ve městě, která je ve srovnání s jinými lokalitami poměrně klidná. V rámci prevence uvažujeme o zřízení pozice romského asistenta při městské policii a funkce koordinátora na sociálním odboru. Mgr. Rambousová sociální odbor se velmi snaží spolupracovat se školami, s OS Naděje, pracovnice odboru provádějí pravidelná sociální šetření v terénu. Budou prováděny ve spolupráci s DBS důsledné kontroly počtu osob zdržujících se v jednotlivých bytech, nové byty jsou přidělovány za podmínky stálého zaměstnání. Starosta připravujeme změnu u tzv. startovacích bytů omezíme dobu nájmu na 3 roky. U s n e s e n í č. 584/13 Rada města projednala informaci plynoucí z otevřeného dopisu zástupců romské komunity adresovaném starostovi Města Písek a zároveň projednala informaci o aktuální činnosti odboru sociálních věcí v řešení problematiky romské komunity a vzájemného soužití s majoritní společností. Hlasování č. 12 pro: 7 Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 23) Odpověď na dopis majitelů nemovitostí a živnostníků z Čechovy ulice U s n e s e n í č. 585/13 Rada města po projednání schvaluje znění odpovědi. Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 24) Žádost o vydání souhlasu s pořádáním sportovní akce ve Vnitřním městě Cyklistický klub Jindřichův Hradec U s n e s e n í č. 586/13 Rada města schvaluje vydání předchozího souhlasu města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, ke zvláštnímu užívání a uzavírce Alšova nám. v Písku ve dnech a pro pořádání sportovní akce cyklistického závodu Okolo jižních Čech, pro žadatele o. s. Cyklistický klub Jindřichův Hradec. Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 25) Autobusová doprava Nový Dvůr Ing. Bubník krátce připomněl problémy s dopravou v Novém Dvoře, navrhuje schválit zavedení dalších spojů na zkušební dobu, vývoj sledovat a poté situaci vyhodnotit. Zvýšené náklady bude hradit z poloviny město, z poloviny osadní výbor. JUDr. Knot potvrdil, že pro OV v Novém Dvoře je doprava nejpalčivější problém stránka 19 (celkem 21)

20 U s n e s e n í č. 587/13 Rada města schvaluje příspěvek dopravci na zkušební zavedení dalších třech spojů základní dopravní obslužnosti do Nového Dvora v období od do dle důvodové zprávy a ukládá vedoucímu odboru dopravy předložit do jeho vyhodnocení. Hlasování č. 13 Zodpovídá: pro: 6 (starosta nepřítomen) Ing. M. Kovařík K bodu 26) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 588/13 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 pro provozovny: 1) Bar Pyramida, tř. Národní svobody 20, Písek, žadatel Ondřej Čejdík, Tyršova 663, Písek, v rozsahu ne-čt do 24:00 h a pá-so do 03:00 h schvaluje udělení výjimky 2) Bar U Zlaté husy, Pražská 147, Písek, žadatel Zlatá husa s.r.o., zast. Alenou Vachtovou, Pražská 147, Písek, v rozsahu po-ne do 03:00 h schvaluje udělení výjimky 3) LA NOCHE koktejlový bar, Jungmannova 186, Písek, žadatel F.A.R., import-export s.r.o., zast. Petrem Novákem, Vráž 67, Písek, v rozsahu st-so do 04:00 h schvaluje udělení výjimky 4) BIKERS BAR, Žižkova 428, Písek, žadatel Jan Baťka, Soukenická 39, Český Krumlov, v rozsahu po-ne do 01:00 h neschvaluje udělení výjimky z vyhlášky č. 4/2012 o některých omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku čl. 3 odst. 2) pro pořádání veřejných hudebních produkcí dle čl. 2 odst. 2 písm. a) této vyhlášky, kdy platí časové omezení lze je pořádat v době od 6:00 do 22:00 h, tedy mimo dobu nočního klidu. Důvodem neudělení výjimky je zjištění porušení obecně závazných právních předpisů v provozovně (narušování veřejného pořádku) v posledních 6 měsících. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 27) Informace z jednání komisí Rada města projednala informace z jednání komisí. Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 28) Různé JUDr. Knot V souvislosti s rekonstrukcí tř. Národní svobody byl osloven místními živnostníky žádají jako kompenzaci za prodloužení termínu dokončení akce možnost zveřejnění bezplatné inzerce a reklamy ve Zpravodaji? tiskový mluvčí město nezajišťuje komerční část Zpravodaje, navrhuje možnost využít spíše vývěsní skříňky města. Ing. Bubník obává se dalších podobných požadavků při opravách jiných komunikací ve městě stránka 20 (celkem 21)

21 JUDr. Knot ze strany města by měl být učiněn vstřícný krok MUDr. Tyll navrhuje možnost zveřejnění děkovného a omluvného dopisu živnostníkům v Čechově ulici ve Zpravodaji Starosta pokusíme se najít vhodné řešení MUDr. Tyll Návštěvníci nemocnice si stěžují na výši parkovného (50 Kč) v areálu před nemocnicí, navrhuje změnu tarifu na 10 Kč za každou započatou hodinu. Starosta nebrání se změně, první hodina 10 Kč, další 30 Kč, budeme projednávat s MSP, tarif 50 Kč byl zvolen s ohledem na alternativní možnost parkování uvnitř areálu nemocnice, byla uvažována i možnost zřízení průjezdní brány, ale problém je dům pro seniory. MUDr. Tyll parkoviště by mělo být placené, ale 50 Kč je příliš, navrhuje sazbu upravit stejně, jako je stanoveno v širším centru města, tj. 10 Kč za první hodinu, každá další hodina 20 Kč. Ing. Bubník tarif můžeme změnit, nastavení optimálního systému je problém, proběhla rozsáhlá diskuze, přiklání se zejména k důsledné kontrole placení parkovného. JUDr. Knot podporuje návrh MUDr. Tylla. Ing. Gavlasz domnívá se, že parkování v centru města by mělo být výrazně dražší než v ostatních částech města Starosta dle posledního hlášení velitele MP platí parkovné velmi málo občanů, bude zadán úkol provádět zvýšenou kontrolu placení parkovného zejména na náměstí. S návrhem MUDr. Tylla souhlasí sazba u nemocnice 10 Kč první hodina, 20 Kč každá další započatá hodina, v době od 7:00 do 17:00 h. Jednání rady města ukončil starosta v 15:00 hodin. JUDr. Ondřej Veselý Mgr. Hana Rambousová V Písku dne: starosta města ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala: H. Keclíková stránka 21 (celkem 21)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.02.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019

Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019 Jednání Rady města Broumov č. 19 ze dne 29. července 2019 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Mgr. Jiří Ringel, JUDr. Tomáš Blažek, Bc. Monika Lukašáková, MUDr. Miroslav Švábl, Arnold Vodochodský,

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM I. RM bere na vědomí: USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna 2016 2/2016/RM 02.2016/2RM-b) Rada Města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí přehled o neplacení nájemného z bytů

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018

USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018 USNESENÍ č. 1 ze zasedání Rady města Klatov, konaného dne 9. ledna 2018 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne 17.12.2013 Usnesení č. 89/1582/13 Dodatek č. 9 ke smlouvě o hypotečním úvěru mezi BDC Slavičín a KB a.s. s o u h l a s í s uzavřením

Více

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 10. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 4. 2014 (usnesení č. 103-123) USNESENÍ č. 103/10-14 R I. r o z h o d l a přidělit byt č. 6 o velikosti 1+1 ve třetím podlaží domu čp. xxx v Bechyni

Více

Tento dokument je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Tento dokument je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tento dokument je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. KP-RM/464/2019/Z/7 ZÁPIS ze 7. schůze Rady města České Budějovice konané v mimořádném termínu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých bodů.

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213)

Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213) Usnesení z 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 12. 6. 2013 (usnesení č. 196-213) USNESENÍ č. 196/16-13 R I. u k l á d á vedoucí odboru VaSV zveřejnit záměr pronájmu bytu č. 13 v domě čp. 637 v Bechyni

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 05.12.2018 Usnesení číslo: 1096/35R/2018 Návrh na provedení rozpočtového opatření č. 93/2018 V Jindřichově Hradci dne 6.12.2018 Provedení rozpočtového

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 15/2016 Ze schůze Rady města Toužim konané dne 15. srpna 2016 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze rady 2. Projednání záměru na prodej nemovitého majetku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/39/2012 Schválení programu 39. řádné schůze Rady města

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více