Přední strana přístroje krom již zmíněných prvků v čele s otočnými masivními ovladači (jeden pro hlasitost, jeden pro přepínání mezi aktivními zdroji

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přední strana přístroje krom již zmíněných prvků v čele s otočnými masivními ovladači (jeden pro hlasitost, jeden pro přepínání mezi aktivními zdroji"

Transkript

1 Denon AVR-4310 Pomineme-li high-endové a cenově hodně jinde položené audiovizuální zesilovače AVC-A1HDA a dělený AVP-A1HDA / POA-A1HD, nabízí momentálně Denon vlastně jen jeden lepší receiver pro zpracování zvuku a obrazu v domácím kině, který už ovšem k cenovce přidává zhruba celou třetinu a po pravdě jsou jeho hlavní přidanou hodnotou dva další kanály. Tím se dostáváme k tomu, že AVR by měl být adeptem na ideální poměr ceny a výkonu ve světě špičkových receiverů. Vzhledově nejde nepoznat v mírně prohnutém čelním hliníkovém panelu, dvojici rozdílně velkých kruhových knobů, velkém displeji a masivní stavbě celého přístroje typickou ruku designérů Denon. Designová střízlivost se tu snoubí s elegancí a příjemným pocitem hodnoty, který z receiveru vyzařuje (což by také při ceně přes ,- setsakra měl). Platí to tedy především pro černou barvu, ve stříbrné je snad až příliš patrná rozdílná velikost obou dominantních ovladačů. Když jsme u vzhledu, cítím potřebu vyjádření k dálkovému ovládání, které většinou bývá buď zcela nenápadité nebo dokonce dosti ošklivé. U svého kusu čtyřicet tři desítky jsem měl zabalené dokonce dva dálkové ovladače, jeden z kategorie těch průměrných a jeden (ten na fotce), který disponuje sice pravda trochu moc měkkým povrchem, který se nemačká úplně snadno, ale zase má velká a přehledá tlačítka, doplněná velkým a přehledným displejem, díky čemuž se všechno ovládá tak nějak přirozeně, příjemně a logicky (méně poeticky řečeno vám nikde nepřekáží pět tuctů tlačítek, která vlastně nikdy nepoužijete).

2 Přední strana přístroje krom již zmíněných prvků v čele s otočnými masivními ovladači (jeden pro hlasitost, jeden pro přepínání mezi aktivními zdroji signálu), přehledným a dobře čitelným displejem s bílými symboly a řadou skutečně miniaturních tlačítek pro základní volby, která díky přítomnosti dálkového ovladače nebudou patrně nikdy využita, hostí také odklápěcí (ztuha, složitě a neintuitivně) kryt, pod nímž má své místo sada konektorů pro občasná připojení (za zmínku stojí USB pro přímé přehrávání audia a obrázků z USB disků; druhé USB vzadu slouží hlavně pro ipod), navíc jsou tu také další miniaturní tlačítka funkcí, u nichž možnost využití kvůli shora uvedeným důvodům též nevidím jako moc reálnou. Zadní panel je pak typicky konektorově naježený, krom velkého množství cinchů koaxiálních, pro komponentní video, s-video konektorů a dalších typických prvků přípojné výbavy tu je důležitých pět HDMI vstupů a dva výstupy, díky čemuž pohodlně propojíte receiver s čímkoliv ve své domácnosti, pro připojení herní konzole či podobných zařízení je pak ještě jeden HDMI vstup pro jistotu ukryt pod předním panelem. Příjemná je i možnost začlenění receiveru do inteligentní domácnosti pomocí konektoru RS232, Ethernetová zásuvka, poskytující snadný přístup k internetovému rádiu nebo dokonce zdrojům hudby v počítačové síti, příjemnou je určitě i možnost vést přes tento receiver až tři nezávislé signály ze tří zařízení do tří nezávislých zón, kde primární je zesilována AVR-4310 a pro další dvě pak funguje jako kontrolní zesilovač. Příjemná je i možnost zapojit gramofon do phono předzesilovače (pozor, funguje pouze pro MM přenosky), který není na poměry receiverů vůbec špatný. Že má receiver i zabudovaný poměrně citlivý tuner je příjemný bonus, ne vždy a všude vídaný.

3 Denon AVR-4310 je konstruován jako sedmikanálový zesilovač, dodávající stejnou energii do všech svých kanálů, je schopen integrovat do systému pomocí dedikovaného pre-out výstup i subwoofer, tak jak se na řádné domácí kino sluší a patří. Do šestiohmové zátěže umí tento receiver dodat až 170 Wattů trvalého výkonu (takže do 8 Ohmů to může být někde mezi 120ti a 140ti Watty) a to přes mírně pochybné reproterminály (ovšem kdo kdy viděl A/V receiver se skutečně pěknými a důvěryhodnými reproduktorovými konektory?). To mě přivádí k tomu, že jsem zažil mírný zmatek, když jsem si bystře spočítal počet dvojic výstupních konektorů a došel k číslu devět. Proč tedy potom Denon označuje receiver jako 7.1? Protože poslední dva nadbytečné páry patří možnosti rozšířit počet předních reproduktorů na pět centrální kanál, dva pro levý a dva pro pravý. Proč dva? Krom standardního předního páru hraje i druhý, posazený do výšky a uměle tak zvětšuje iluzi prostoru až k nebesům, takže prostorová scéna má nejen šířku a hloubku, ale také výšku, což působí neobyčejně zajímavě (dost možná jen díky tomu, že to není úplně obvyklé a zvuk je tak jiný, že se líbí). Druhou možností pak je ještě umístění podobně detailněji definujících reprosoustav na šířku prostoru, takže se zpřesní a zlepší tato oblast zvuku. Z řečeného ale jasně vyplývá, že v obou případech je receiver vlastně 5.1 se zlepšenou výškou či šířkou zvukové scény, nikdy nejde bohužel toto všechno zkombinovat a rozšířit i zvýšit tak prostorové podání.

4 Receiver jsem měl možnost prozkoušet s Blu-ray přehrávačem Denon DVD-1800BD a DVD přehrávačem Sony DVP-NS718HB, k tomu kabely Monster cable (HDMI, optika, analogové interconnecty i metrážový reprokabel) a 7.1 sestava, splácaná opět dosti divokým, ale akceptovatelným způsobem vpředu Quadral Aurum Montan VIII, vzadu Canton Reference 7.2 DC, na bocích pak KODA Harmony K-2000B a centr obstarávala náhražka v podobě Xavian Primissima. Subwoofer pak nesl jméno Bowers&Wilkins AWS610XP. Koda Harmony K-2000B pak sloužily i ke zkoušení oněch prostorových vylepšení. Televizor byl opět Samsung LE32B650. Vzhledem k tomu, že tento Denon umí dekódovat všechny aktuální zvukové formáty, není problém užít si Blu-ray Temného rytíře v plném rozlišení nejen co se barev, sytosti a ostrosti týká (zde je

5 myšleno přes HDMI, které umožňuje třeba i konverzi do 1080p z HDMI i analogových vstupů mimochodem účinný a pěkný scaling, který vypomůže u starších DVD disků trochu polepšit jejich obraz), ale také díky schopnosti automaticky přizpůsobit zvukový projev pomocí automatické kalibrace Audyssey (princip je jednoduchý necháte mikrofon chvíli sbírat data znějícího hluku a ejhle, Denon dostatečně dobře přizpůsobí vyzařovanou energii v tom kterém pásmu a z toho kterého kanálu) a zpracování Dolby Pro Logic IIz (zde se pro změnu jedná o ony zmiňované přídavné reproduktory pro výšku a šířku scény, navíc tento proces umí pracovat se stávajícími zvukovými stopami, které pouze analyzuje a dle potřeby přerozdělí a přepočítá) v plné kráse zvukové. Nutno říct, že v 5.1 s rozšířením výškového rozlišení působí film velice atraktivně, najednou přichází zvuky skutečně z mnohem větší plochy a vše působí plastičtěji, ale i v klasické 7.1 konfiguraci je více než dostatečná dynamika a silný, pevný zvuk důvodem pouštět si film za filmem, Denon tu totiž udržuje přehled o zvuku a ačkoliv je projev subjektivně vyrovnaný a nepřikrášlený, nepostrádá přitažlivost, založenou na prokresleném a pevném basu. V Hrdinovy (hlavní role Jet Li, speciální edice Blu-ray disku) můžeme díky meči hlavního hrdiny snadno vnímat přesné a zaostřené výšky, když Li roztíná hromady dřívek, nechává padat a tříštit sklo nebo se brání svištícím šípům hord nepátel. Vše je čisté a obzvláště zážitek s výškovými reprosoustavami a opravdu shora přilétajícími šípy je působivý. Už jsem zmiňoval upscaling, cítím ale potřebu ho pochválit ještě jednou i z jednoho z mých vůbec prvních dvd disků ne úplně valné kvality Matrix dokázal AVR-4310 dostat slušnou dávku detailu, obraz pročistil od v tmavých koutech patrného šumu a celkově to sice nebyl zázrak posunu na úroveň modrých kotoučků, ovšem citelně lepší výsledek než při přímém spojení přehrávače s televizí to byl. Mám-li Denon AVR-4310 srovnat s některým z konkurentů, nejblíž cenově i zaměřením z těch, kteří mi prošli rukama, je bezesporu Yamaha DSP-Z7, i když výši pořizovacích nákladů se podobá spíše nejvyššímu Denonu. I přesto bych se nebál postavit mezi tyto dva přístroje téměř rovnítko Denon má zvuk tenčí, subjektivně detailnější a přesnější, kdežto Yamaha staví na mohutnosti a líbivosti, dává také (oprávněně) pocit lepší kontroly nad zvukem a větší síly. Designem alespoň u mě naopak vítězí Denon, stejně jako komfortem dálkového ovládání.

6 Na závěr musím říct, že Denon AVR-4310 je ideálním zástupcem své cenové kategorii už toho opravdu hodně nabízí, pro drtivou většinu českých poslechových (a u domácího kina vlastně také pohledových?) místností bude svým výkonem plně dostačující. Právě v nějaké této kategorii už začíná i obraz mít tu špičkovou kvalitu, od které se vlastně už ani ty nejdražší přístroje příliš neodchylují a Denon umí být velmi přívětivý i k mémě kvalitním formátům. Vzato kolem a kolem, já vlasntě nemohu najít ani jediný pořádný a rozumný důvod ke kritice. Jistěže by mohl mít sytější zvukový projev, aby více obklopil diváka, jistě by mohl lépe hrát v dvoukanálovém režimu (kde se ale i tak vyrovná čistým zesilovačům za cca ,-, možná i více a tam už i dvoukanálový zvuk začíná být přijatelný) nebo by mohl umět provádět korekce obrazu a zvuku zcela samovolně, ale to by už zřejmě nestál to co stojí, ale nejméně o těch ,- navrch, tak jako DSP-Z7. Jenže... Problém je v tom, že tak jak to je, to bohatě stačí a AVR-4310 je prostě výborným receiverem, který už uspokojí ve všech ohledech i náročného diváka. {youtube}jtxqzbuzgds{/youtube} Kč , KLADY + výrobní kvalita + dostatek síly a dynamiky na hlasitý a efektní kino poslech + Audyssey kalibrace, která funguje + podpora širokého množství audio formátů (míněno zvukových souborů) + široká škála konektorů + výborný dálkový ovladač ZÁPORY - reproterminály v této kategorii by mohly být o něco málo lepší - za danou cenu nic zásadního a nic, co by mělo být vyčítáno A/V receiveru VIZITKA PRODEJCE Eurostar Ostrava info@eurostar-ostrava.cz pro e-magazín Hi-Fi Voice / napsal Daniel Březina

+ výborný obraz a na danou cenovou kategorii velmi slušný zvuk, použitelný i pro CD

+ výborný obraz a na danou cenovou kategorii velmi slušný zvuk, použitelný i pro CD Denon BDP-1610 Blu-ray je budoucnost. Dost možná je to i budoucnost, která nás hned tak neopustí. Naprosto určitě už je to však formát, který si zaslouží být reprodukován na dostatečně kvalitním řetězci

Více

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc Bowers&Wilkins P5 Proč se vůbec pustí jeden z nejznámějších výrobců reproduktorových soustav do výroby sluchátek? Kdo ví, patrně proto, že ví, že může uspět a co je ještě lepší, tato premisa se skutečně

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

DENON 100leté výročí Letos v říjnu je tomu již 100 let od doby, kdy se začala psát historie firmy stojící za značkou DENON. Americký obchodník pan Frederick Whitney Horn tehdy v Japonské Jokohamě založil

Více

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02043 YAMAHA 24 měsíců 7.2, 7x165W/kanál, Bi-amping, HDMI (8x vstup, 2x výstup) HDCP 2.2, Zone B, 4K 50/60p upscaling, Dolby Atmos, DTS:X, DAC převodník

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE www.control4.cz SATELITNÍ E k HDBase-T přijímačům KLÁVESNICE MATICOVÝ PŘEPÍNAČ k reproduktorům APPLE TV / ROKU HDBASET MATICE 6X6 VÝKONOVÝ MEDIAPLAYERY KODI IO KLÁVESNICE TELEFON

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality.

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. 5.1kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v kině s realistickým prostorovým

Více

Ceník platný: od 1. 10. 2014

Ceník platný: od 1. 10. 2014 řada : FMJ FMJ CD17 Ceník platný: od 1. 10. 2014 CD přehrávač s 24 Bit DAC převodníkem Wolfson 8741. 2x RCA výstup, 1x optický výstup, 1x coax výstup. Velikost : 430mm (17 ") široký, 290 mm (11,4") hluboký,

Více

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 Autorádia s CD/MP3 CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 předvoleb, BTM, RDS.EON, výkon 4 x 45 W, S-MOSFET výstupní stupeň, 24 bit převodník, CD-R/RW

Více

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800 Firmu Classé založil na počátku osmdesátých let minulého století Mike Viglas. V podstatě jej k tomu vedla nespokojenost s kvalitou přístrojů které byly tehdy na trhu nabízeny. Proto nabídl těm kdo mají

Více

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením.

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. Vícekanálový AV receiver STR-DN1030 Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. 1 Instalace reproduktorů 2 Připojení TV a dalších zařízení 3 Další zapojení 4 Výběr reproduktorů a optimalizace zvuku

Více

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY TUNERY STU 1 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 17 990 Kč STU 2 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 19 990 Kč STU 3 Tranzistorový tuner, 30

Více

Harman Kardon BDS 880

Harman Kardon BDS 880 13.1.2014 Harman Kardon BDS 880 Domácí kino od Harman Kardon, to má svůj zvuk. Alespoň o tom svědčí celosvětová popularita této značky a právě segmentu přístrojů pro vícekanálovou reprodukci. Vlajkovou

Více

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek Denon PMA-2010AE Co se vám vybaví, řekneme-li Denon? Minimálně v poslední dekádě plus mínus pár let to asi u většiny budou dostupné dvoukanálové přístroje slušné kvality a také masivní aktivita směrem

Více

MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p

MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p Tisková zpráva Praha, 29. duben 2008 MODERNÍ STYL A VYNIKAJÍCÍ TECHNIKA: tříkanálový systém domácího kina BRAVIA DAV-F200 s HDMI, USB a převzorkováním na rozlišení 1080p Krásný čistý design a nejnovější

Více

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk Koss PRO4AAAT Požádáte-li běžného českého smrtelníka o jmenování neznámějšího výrobce sluchátek, velmi pravděpodobně bude nejčastěji padajícím názvem právě americký Koss. Snad je to díky více než padesátileté

Více

YAMAHA R-N602. Copyright Hotline:

YAMAHA R-N602. Copyright   Hotline: YAMAHA R-N602 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02066 YAMAHA 24 měsíců Užijte si stereoposlech z jakéhokoli digitálního nebo analogového zdroje audiosignálu. Tento nový stereofonní přijímač je vybavený LAN

Více

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Domácí kino 5.1 s přehráváním DVD DVD HTD3510/12 Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Zvuk domácího kina Systém domácího kina Philips

Více

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením Vícekanálový AV receiver STR-DN1020 Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením 1 Nastavení reproduktorů 2 Připojení TV a dalších zařízení 3 Další zapojení 4 Výběr reproduktorů a optimalizace

Více

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6 Červenec 2016 Obchodní ceník ČERVENEC 2016 1/6 SERIE 503 REFERENCE SPECIFIKACE, BARVA MOC UD-503 černá, stříbrná 27 990 KS Teac UD-503 je USB-DA převodník s 11,2MHz DSD a 384kHz/32 Bit PCM integrovaným

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Zadní převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

Harman Kardon AVR 161

Harman Kardon AVR 161 10.2.2014 Harman Kardon AVR 161 Audiovizuální receivery v druhé dekádě jedenadvacátého století nabízí úchvatné možnosti reprodukce videa i zvuku nikdy nebylo snazší a finančně dostupnější přenést filmový

Více

AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova

AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova AudioWorld Nová dimenze ozvučení pro pohodlí Vašeho domova AudioWorld Nová dimenze ozvučení Doba, kdy jste si pro ozvučení místností ve Vašem domě museli pořídit několik rozhlasových přijímačů nebo dalších

Více

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE

SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE SCHÉMA STŘEDNÍ AV DISTRIBUCE E k HDBase-T přijímačům KLÁVESNICE MATICOVÝ PŘEPÍNAČ k reproduktorům APPLE TV / ROKU HDBASET MATICE 6X6 VÝKONOVÝ MEDIAPLAYERY KODI IO KLÁVESNICE TELEFON S APLIKACÍ CONTROL4

Více

Harman Kardon BDS 880

Harman Kardon BDS 880 13.1.2014 Harman Kardon BDS 880 Domácí kino od Harman Kardon, to má svůj zvuk. Alespoň o tom svědčí celosvětová popularita této značky a právě segmentu přístrojů pro vícekanálovou reprodukci. Vlajkovou

Více

Element Series. Co znamená ELEMENT?

Element Series. Co znamená ELEMENT? Element Amplifier Co znamená ELEMENT? Element bude ucelená modelová řada zesilovačů a komponentů Elac s neobyčejně příznivým poměrem vlastností a ceny, která je určena pro spořivé zákazníky. Element přináší

Více

AV2-H Surround Receiver

AV2-H Surround Receiver 1000493 AV2-H338 5.1 Surround Receiver Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Pohlcující zvuk jako v kině s volností bez kabelů

Pohlcující zvuk jako v kině s volností bez kabelů Pohlcující zvuk jako v kině s volností bez kabelů 7.2k síťový přijímač domácího kina s osmi vstupy a dvěma výstupy HDMI, zvýšením rozlišení na úroveň 4K a vestavěnou technologií Wi-Fi Ponořte se do čistého,

Více

BDV-IT1000: Domácí kino s Blu-ray Disc přehrávačem a super štíhlými reproduktory - sladká kombinace

BDV-IT1000: Domácí kino s Blu-ray Disc přehrávačem a super štíhlými reproduktory - sladká kombinace Tisková zpráva září 2008 BDV-IT1000: Domácí kino s Blu-ray Disc přehrávačem a super štíhlými reproduktory - sladká kombinace Nový systém špičkového domácího kina s Blu-ray Disc přehrávačem a novými High-Definition

Více

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio dokonalý zvukový RECORDER zážitek VIRTUAL SURROUND Společnost Toshiba uvedla na trh notebook Qosmio, mobilní

Více

AudioWorld. S námi ovládáte světlo. ABB s.r.o. Elektro-Praga

AudioWorld. S námi ovládáte světlo. ABB s.r.o. Elektro-Praga AudioWorld S námi ovládáte světlo ABB s.r.o. Elektro-Praga Nová generace přístrojů Doba, kdy jste si pro ozvučení místností ve Vašem domě museli pořídit několik rozhlasových příjímačů nebo dalších přístrojů,

Více

Maloobchodní ceník Cambridge Audio

Maloobchodní ceník Cambridge Audio Maloobchodní ceník Cambridge Audio Březen 2015 Integrované zesilovače AM5 Topaz Integrated Amp.black,phono MM Provedení černé Maloobchodní ceník platný od 1.3.2015 5 490 Kč AM10 Topaz Integrated Amp.black,phono

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050 Pokyny přední přední levý FL SUB FR přední pravý CEN DVD reproduktory pro malé domácí kino RL RR HM050 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem VLASTNOSTI

Více

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage

Settings Add a Player or Sub Add a Player or Sub Manage JAK RYCHLE ZAČÍT 1 NASTAVENÍ Integrovaný hudební reproduktor SONOS PLAY přidáte k vašemu existujícímu Sonos systému jednoduše tak, že ho zapojíte do elektrické zásuvky a na ručním ovladači zvolíte v nabídce

Více

HDMI kabely Nebalené kabely

HDMI kabely Nebalené kabely HDMI kabely Nebalené kabely B a l e n é k a b e l y ř a d a S TA N D A R D Balené kabely řada TECHLINE Balené kabely řada PROCLASS H i g h - e n d k a b e l y ř a d a H O M E T H E AT R E A d a p t é r

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black Ceník Quadral/Aurum Září 2014 M8+ P8 Popis C3 - /Choco oak/light oak C5 DA - /Choco oak/light oak A3 - /Choco oak/light oak A5 - /Choco oak/light oak STEREO KOMPONENTY Řada AURUM CD přehrávač, analogový

Více

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips SoundBar Reproduktor Soundbar Bezdrátové prostorový zvuk 4.1 CH Bluetooth aptx, AAC a NFC 2 vstupy HDMI a výstup HDMI ARC Prostorová kalibrace

Více

VÝKON A PŘESNOST: nový AV receiver STR-DG820 pro maximální využití domácího kina současnosti

VÝKON A PŘESNOST: nový AV receiver STR-DG820 pro maximální využití domácího kina současnosti Tisková zpráva Praha, 23. června 2008 VÝKON A PŘESNOST: nový AV receiver STR-DG820 pro maximální využití domácího kina současnosti Dekódování HD audia: Dolby True HD, dts Master Audio a osmikanálové lineární

Více

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 Autorádia s CD/MP3 CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 předvoleb, BTM, RDS.EON, výkon 4 x 45 W, S-MOSFET výstupní stupeň, 24 bit převodník, CD-R/RW

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517

NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 NÁVOD PRO OBSLUHU UČEBNY NC 517 Obsah 1 Ovládání světel... 3 2 Klimatizace... 4 3 Otevírání oken... 5 4 Zapnutí audiovizuální techniky... 6 5 Režim Bílá tabule... 7 6 Připojovací panel... 9 7 Zvuk... 10

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Z montáže anténní techniky nabízíme :

Z montáže anténní techniky nabízíme : Máte problémy s příjmem digitálního pozemního vysílání, nebo dokonce ještě máte analogový příjem? Zabýváme se instalací a zapojením set-top-boxů a antén pro DVB-T. Vše Vám zaměříme na nejsilnejší signál

Více

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21 Obsah Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11 Potřebné parametry počítače pro práci s multimédii 12 Stručně pro každého 12 Podrobněji pro zájemce o techniku 12 Jak ověřit kvalitu svého počítače

Více

Obchodní ceník ČERVENEC 2016

Obchodní ceník ČERVENEC 2016 Červenec 2016 Obchodní ceník ČERVENEC 2016 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Aleš Fučík, tel: 724 119 673 Vedená u

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT370 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Září 2015 Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 raha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 HIFI-GUIDE s.r.o.,

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New

RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New RYCHLÝ ÚVOD PRO Lumens PS 350 / 550 New Úvod Gratulujeme vám k zakoupení nového digitálního vizualizéru. Jenž je navržen a konstruován pro skupinové firemní prezentace, interaktivní přednášky a školní

Více

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver s funkcí MusicCast Surround a výjimečně jednoduchým používáním pro ještě větší možnosti zábavy.

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver s funkcí MusicCast Surround a výjimečně jednoduchým používáním pro ještě větší možnosti zábavy. 5.1kanálový AV receiver s funkcí MusicCast Surround a výjimečně jednoduchým používáním pro ještě větší možnosti zábavy. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v kině s realistickým prostorovým

Více

Obchodní ceník. Srpen 2018

Obchodní ceník. Srpen 2018 Srpen 2018 Obchodní ceník Srpen 2018 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Vedená u Městského soudu v Praze, složka C 219286, zapsaná 9. prosince 2013 1/5 VINTAGE

Více

Seznamte se s Emotivou

Seznamte se s Emotivou Seznamte se s Emotivou Vše začalo jednoduchou otázkou: Proč nemůžeme mít úžasný zvuk a video za ceny, které neohrožují splácení naší hypotéky? A tato otázka se později ukázala jako klíčová. Špičkový zvuk

Více

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka MI-1240 Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion Montážní příručka Modul rozhraní MI1240 umožňuje připojení zdroje video signálu (například navigaci s výstupem RGB, DVD přehrávač nebo kameru) k displeji

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž LARA Radio LARA Radio je přehrávač hudby a internetových rádií - v rozměru vypínače v designu LOGUS 90. Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna V rámci připojení k internetu umí LARA přehrávat stream

Více

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod M10 Reproduktory M série Uživatelský návod 1 Bezpečný provoz Polk specifikuje doporučený rozsah jmenovitého výstupního výkonu zesilovače pro každý pasivní (ne aktivní) reproduktor. Tato hodnota je typicky

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2 NORMA audio elektronika www.normaudio.com Ceník platný od 5.1.2016 STRANA 8 XAVIAN ELECTRONICS s.r.o., Za Mlýnem 114, 253 01 Hostivice Praha západ PŘEDZESILOVAČE REVO SC SERIES REVO SC-2 LN referenční

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000

Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000 Full High Definition LCD projektor pro pokročilé domácí kino PT-AE1000 Parametry PT-AE1000 Označení PT-AE1000 Zobrazovač LCD panely C2Fine úhlopříčky 0.74 (širokoúhlý filmový formát 16:9) Rozlišení 1920

Více

RX-D485. Prostorový zvuk jako v kině. Svět zábavy. Intuitivně jednoduché používání. Technické údaje 1. AV Receiver BULLETIN O NOVÝCH PRODUKTECH

RX-D485. Prostorový zvuk jako v kině. Svět zábavy. Intuitivně jednoduché používání. Technické údaje 1. AV Receiver BULLETIN O NOVÝCH PRODUKTECH 5.1kanálový AV receiver s funkcí MusicCast Surround a výjimečně jednoduchým používáním pro ještě větší možnosti zábavy. Nabízí také tuner DAB/DAB+. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v

Více

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků Tisková zpráva Berlín, IFA, 2. září 2009 Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků STR-DA5500ES Nové receivery přinášejí nejnovější technologie Sony pro domácí kino, zatímco

Více

Obchodní ceník LEDEN 2017

Obchodní ceník LEDEN 2017 Lden 2017 Obchodní ceník LEDEN 2017 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz ADDON Aktivní bezdrátové reproduktory ( BT4.0 apt-x) MOC ADDON T3 černá / bílá / oranžová

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1 Systém domácího kina Průvodce spuštěním HT-XT1 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 3 2 Instalace 4 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů 10

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

Návrh kombinace výher

Návrh kombinace výher Návrh kombinace výher 1. Televize GoGEN 81 cm 2. Dar Žehlička ZELMER 282030 3. Dar Nabíječka s bateriemi PHILIPS 4. Dar Váha kuchyňská BRAVO B 5061 5. Dar Žehlička na vlasy ETA 6. Dar Cestovní holící strojek

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Stereofonní integrované zesilovače. Síťový audio přehrávač. SACD přehrávače. Gramofon. 2 v 1 integrovaný zesilovač s DSD převodníkem.

Stereofonní integrované zesilovače. Síťový audio přehrávač. SACD přehrávače. Gramofon. 2 v 1 integrovaný zesilovač s DSD převodníkem. Maloobchodní ceník Marantz - červen 2016 Stereofonní integrované zesilovače PM 11S3 B 4951035049136 G 4951035049129 Stereofonní integrovaný zesilovač, 2 x 100W/8Ω RMS,Vstupy: 1x RCA Phono MM/MC, 1x XLR,

Více

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč Televize Hyundai FLE 40382 SMART 9 286,- Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 102 cm (40") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 200 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu

Více

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Sledování na projektoru OBRAZ ZVUK zdroj kabel v projektoru na zesilovači pro prostor. zvuk počítač RGB černý se šrouby CD (lze pouze pro zadní

Více

Nabídka Kupující:

Nabídka Kupující: Nabídka 100814002 Prodávající: Jan Prušák Tylovická 9/200, 155 21 Praha 5 Zličín tel: 607 600 929 e-mail: info@x-computers.eu http://www.x-computers.eu IČO: 71798714, DIČ: CZ8612280501 Živ. list evidenční

Více

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu.

Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. Abych rozpálil publikum, musí mít zvuk šťávu. alpha exclusive element solo AudioWorld ústředna s tunerem FM 243 AudioWorld systém distribuce zvuku AudioWorld je jednoduchý systém pro ozvučování interiérů.

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Whizz Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Whizz Xtreamer Whizz je další generace multimediálního cetra na bázi Android TV přinášející online zábavu do vašeho obývacího pokoje

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

MP3 CD tuner - NOVINKY 2006

MP3 CD tuner - NOVINKY 2006 CQ-C8803N prodej od dubna 2006 13 085,- DIGITÁLNÍ ZESILOVAČ 4x70W, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, RDS tuner, HD 3DDM LCD panel - možnost vytvoření vlastního pozadí (video nebo fotky), barevný OEL display - 4096

Více

Nová éra a ještě vyšší kvalita

Nová éra a ještě vyšší kvalita Kvalita JVC Multimediální systémy Nová éra a ještě vyšší kvalita Vstupte do zcela nové dimenze domácí zábavy. Co je Sophisti? Sophisti je jméno pro do detailu vypracovaný multimediální systém společnosti

Více

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž

LARA Radio TECHNICKÉ PARAMETRY. Možnosti instalace. Montáž na povrch. Zapuštěná montáž LARA Radio LARA Radio je přehrávač hudby a internetových rádií - v rozměru vypínače v designu LOGUS 90. Rádio Hudba Videotelefon Interkom Audiozóna V rámci připojení k internetu umí LARA přehrávat stream

Více

Obchodní ceník ÚNOR 2016

Obchodní ceník ÚNOR 2016 Únor 2016 Obchodní ceník ÚNOR 2016 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 1/5 SERIE 503 REFERENCE

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel www.fishman.cz Začínáme Zde jsou některé základní tipy pro nastavení, které vám pomohou dostat jdeš. Chcete-li ovládat Loudbox Mini bezpečně, přečtěte si prosím celý návod k použití, a to zejména Důležité

Více

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4

Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Doporučení pro vedení kabeláže a přípravu kabelových tras při plánování a provádění instalací systému Control4 Seznam technologií Ovládání žaluzií, rolet a markýz Ovládání světel Ovládání elektrických

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více