ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne"

Transkript

1 Číslo jednání: JedNZ3-13/2016 Datum jednání: Místo jednání: sál U Zeleného Stromu Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: MUDr Jiří Polívka, CSc Hosté: M.Bečka Přílohy: jsou součástí návrhů PREZENČNÍ LISTINA - členové zastupitelstva města Nepomuk: Jméno a příjmení INC Za stranu/hnutí Přítomnost Kovář Václav VK Česká strana sociálně demokratická ANO Polívka Jiří MUDr. CSc. JP Česká strana sociálně demokratická NE Marušincová Alena AM Česká strana sociálně demokratická ANO Jiran Pavel Ing. PJ SN pro Nepomuk ANO Holub František FH SN pro Nepomuk ANO Demela Milan MDe SN pro Nepomuk ANO Rund Vladimír VR Sdružení ODS, NK ANO Novák Václav VN Komunistická strana Čech a Moravy ANO Švec Jiří Ing. JŠ ANO 2011 ANO Vokurka Vladimír VV ANO 2011 ANO Baroch Marek Mgr. MB ANO 2011 ANO (od 20:17) Kroupa Pavel PhDr. PK Zelená pro Nepomuk ANO Bouše Zdeněk Bc. ZB Zelená pro Nepomuk ANO Duchoslavová Markéta Mgr. et Bc. MDu Zelená pro Nepomuk ANO Němec Miroslav Mgr. MN Pro Nepomuk ANO 1. Zahájení Starosta města J. Švec zahájil v 19:06 XIII. veřejné zasedání městského zastupitelstva. Zastupitelstvo bylo svoláno řádně v souladu s platnou legislativou a jednacím řádem. Protože je na zasedání přítomno 13 členů zastupitelstva, což je nadpoloviční většina, je zasedání usnášeníschopné. Zapisovatelkou určil Alici Kotylovou.

2 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání (ve videozáznamu 1:20 1:51) Před zahájením vlastního jednání požádal starosta města J. Švec ověřovatele zápisu z XIII. zasedání městského zastupitelstva dne o podání zprávy ověření zápisu. A. Marušincová řekla, že se zápis z minulého zasedání zastupitelstva (dále ZMN) shoduje ve všech projednávaných bodech. 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu (1:51 3:10) J. Švec navrhl jako předsedu návrhové komise Pavla Kroupu a jako její členy Miroslava Němce a Milana Demelu. J. Švec navrhl jako ověřovatele zápisu Václava Kováře a Vladimíra Runda. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení (267/NZ3/2016): ZMN volí návrhovou komisi ve složení: Pavel Kroupa, Miloslav Němec a Milan Demela. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) Návrh usnesení (267/NZ3/2016): ZMN volí ověřovatele zápisu ve složení: Václav Kovář a Vladimír Rund. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN Z X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (12-0-1)

3 4. Program jednání (3:10 8:36) Na úřední desce a webových stránkách města byl zveřejněn tento program, který byl také rozeslán zastupitelům: Program jednání (248/NZ3/2016): J. Švec upozornil na vyškrtnutí 1 bodu oproti navrženému programu, a to Úplatné převody pozemků v k. ú. Nepomuk mezi městem Nepomuk a Římskokatolickou farností - arciděkanstvím Nepomuk (255/NZ3/2016), který byl původně zařazen jako bod 11 programu. Tento bod bude přesunut na příští zasedání zastupitelstva. J. Švec se zeptal, jestli má někdo další návrh na doplnění či úpravu programu. Nebylo tomu tak. Finální návrh programu: Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 5. Kontrola plnění usnesení 6. Zprávy z jednání městské rady 7. Zprávy z jednání výborů 8. Územní studie - lokalita Pod Vinicí 9. Prodej bytů v Nepomuku, Na Vinici 551, 552, schválení kupní ceny pro rok 2016, určení výše nájemného 10. Směna částí ppč.1563/8 o výměře 2 m2 a 40 m2 ve vlast.čr s právem hospodařit s majetkem státu pro Povodí Vltavy s.p.za část ppč.1555/1 o vým.117 m2,část ppč.1555/2 o vým.1 m2 a část ppč.1556/4 o vým.7 m2 v majetku města Nepomuk s doplatkem městu Nepomuk 11. Směna pozemků v k. ú. Dvorec 12. Odkoupení nově vzniklého pozemku p.č. 314/15 o výměře 480 m2 v k. ú. Dvorec 13. Odkoupení nově vzniklého pozemku p.č. 314/14 o výměře 23 m2 v k. ú. Dvorec 14. Příspěvek Římskokatolické farnosti arciděkanství Nepomuk 15. Prodej pozemků nebo jejich částí v průmyslové zóně ve Dvorci 16. Odkoupení pozemku p.č. 88/8 o výměře 105 m2 v k. ú. Dvorec 17. Rekonstrukce 2 umýváren v Mateřské škole Nepomuk a na odloučeném pracovišti v Mateřské škole Dvorec s použitím prostředků rezervního fondu MŠ Nepomuk 18. Finanční příspěvek Mikroregionu Nepomucko na projekt Neseďme doma, aneb dovybavení obcí drobným mobiliářem - II. etapa

4 19. Závěrečný účet Města Nepomuk za rok Účetní závěrka Města Nepomuk za rok Účetní závěrka akciové společnosti Kanalizace a Vodovody Starý Plzenec 22. Závěrečný účet za rok 2015 DSO Mikroregionu Nepomucko rozpočtové opatření v roce rozpočtové opatření v roce Odkoupení pozemků p,č. 325/72, 346/32, 346/23, 346/24, 346/22, 346/21, 346/20, 346/27, 346/2 a 346/30 v k. ú. Nepomuk (lokalita V Korýtkách) za 250 Kč/m2 26. Investice města 27. Strategický plán rozvoje města Nepomuk 28. Různé + diskuse 29. Závěr ZávěrJ. Švec nechal hlasovat o takto upraveném programu: VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 5. Kontrola plnění usnesení (8:36 10:04) J. Švec předal slovo V. Kovářovi, aby mu sdělil stanovisko k minulému zastupitelstvu. V. Kovář přednesl zároveň i informace o jednání kontrolního výboru. Uvedl, že kontrolní výbor se sešel a dále Konstatoval, že usnesení jsou průběžně plněna. DISKUZE: Bez příspěvku. Návrh usnesení: (268/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

5 6. Zprávy z jednání městské rady (10:04 15:37) J. Švec požádal F. Holuba o podání informací z jednání městských rad. F. Holub informoval o hlavních bodech z proběhlých jednání Rady města Nepomuk (RMN). Zprávy z jednání RMN v příloze. DISKUZE: Bez příspěvků. Návrh usnesení: (269/NZ3/2016) ZMN bere zprávy z jednání RMN na vědomí. 7. Zprávy z jednání výborů (15:37 16:39) J. Švec požádal předsedu Finančního výboru Z. Boušeho o podání informací z jednání finančního výboru. Z. Bouše řekl, že finanční výbor se sešel a projednal body: Finanční příspěvek Mikroregionu Nepomucko, Závěrečný účet Města Nepomuk, Účetní závěrka Města Nepomuk za rok 2015, 5. a 6. Rozpočtové opatření v roce 2016, Příspěvek ŘKF arciděkanství Nepomuk, Uzávěrka akciové společnosti Kanalizace a Vodovody Starý Plzenec, Závěrečný účet za rok 2015 DSO Mikroregionu Nepomucko a plnění rozpočtu v roce K jednotlivým bodům se bude vyjadřovat během jednání. DISKUZE: Bez příspěvků. Návrh usnesení: (270/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí zprávy z jednání výborů.

6 8. Územní studie - lokalita Pod Vinicí (16:39 30:12) Předkládá: RMN Zpracoval: B. Čubrová J. Švec předal slovo P. Kroupovi. P. Kroupa řekl, že od loňského roku probíhala příprava této územní studie. Lokalita byla vybrána především s ohledem na požadavek na rekonstrukci hřiště a z toho vyplývající spory mezi jednotlivými spolky. Do přípravy studie byla od samého počátku nadstandardně zapojena veřejnost v rámci projektu KOMPAS. Proběhlo několik setkání a teď je přestavována finální verze studie, která by dnes měla být schválena. Schválená studie by pak měla být podkladem pro nový územní plán. Poté P. Kroupa předal slovo architektovi M. Bečkovi. M. Bečka shrnul průběh vytváření studie. Proběhlo několik plánovacích setkání, při prvním se dávalo dohromady, co vůbec by mělo v lokalitě vzniknout, výstupem byla východiska, co vůbec má studie splňovat (např. prostor pro vše, co je v lokalitě dnes + doplnění, nový přístup a příjezd ke škole či přechod do krajiny). V rámci druhého plánovacího setkání byly představeny tři varianty studie. Možnost k vyjádření dostaly i děti ze Základní školy Nepomuk. Následovalo skloubení variant. Závěrečná varianta byla představena na závěrečném setkání s veřejností V závěrečné variantě můžeme nalézt např. novou budovu ZUŠ, prostor pro zázemí při různých akcích nebo nové přírodní koupaliště. Počítáno je i se dvěma lokalitami pro rozvoj bydlení. Toto řešení bylo přítomnou veřejností i dotčenými orgány odsouhlaseno a závěrečná studie byla odevzdána ke schválení, pokud bude dnes schválena, varianta bude postoupena stavebnímu úřadu. Studie řeší i vedení vysokého napětí (má řešení pro přeložení napětí i pro případ, že by vedení muselo zůstat, kde je dnes) či kanalizaci. Na závěr M. Bečka promítl finální nákres lokality a několik ilustračních obrázků budoucího vzhledu lokality. P. Kroupa doplnil, že zapojení veřejnosti bylo financováno z norských fondů a povedlo se získat i dotaci na architektonickou práci, takže městský rozpočet nebyl téměř vůbec zatížen. Návrh usnesení: (271/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí územní studii lokalitu Pod Vinicí.

7 9. Prodej bytů v Nepomuku, Na Vinici 551, 552, schválení kupní ceny pro rok 2016, určení výše nájemného (30:12 34:53) Předkládá: RMN Zpracovala: M. Suchá J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: Nájemci bytů v Nepomuku, Na Vinici 551 mají uzavřené nájemní smlouvy na dobu určitou do Někteří mají podepsanou dohodu o poskytnutí finančního prostředku na stavbu bytu, smlouvu o budoucí smlouvě o převodu vlastnictví bytu ve smyslu ustanovení 50a obč. zák., dohodu o uvolnění bytu a přidělení bytu náhradního, smlouvu o smlouvě budoucí kupní, smlouvu o budoucí smlouvě o převodu vlastnictví bytu. Cena bytu byla stanovena v roce 2001 a byla vypočtena z nákladů na stavbu. Pro rok 2016 jsou ceny od ,- Kč ,- Kč ( dle velikosti bytu). Někteří nájemníci nemají finanční prostředky na koupi bytu. Mají zájem o uzavření nových nájemních smluv. Nyní se platí věcně usměrňované nájemné ve výši 26,97 Kč/m2/měsíc. Stávající stav: Nájemci bytů v Nepomuku, Na Vinici 552 mají uzavřené nájemní smlouvy na dobu určitou do Někteří mají podepsanou dohodu o poskytnutí finančního prostředku na stavbu bytu, smlouvu o budoucí smlouvě o převodu vlastnictví bytu ve smyslu ustanovení 50a obč. zák., dohodu o uvolnění bytu a přidělení bytu náhradního, smlouvu o smlouvě budoucí kupní, smlouvu o budoucí smlouvě o převodu vlastnictví bytu. Cena bytu byla stanovena v roce 2001 a byla vypočtena z nákladů na stavbu. Pro rok 2016 jsou ceny od ,- Kč ,- Kč ( dle velikosti bytu). Někteří nájemníci nemají finanční prostředky na koupi bytu. Mají zájem o uzavření nových nájemních smluv. Nyní se platí věcně usměrňované nájemné ve výši 26,97Kč/m2/měsíc. Byl vypracován znalecký posudek o ceně obvyklé výše nájemného Ing. Janou Cihlářovou viz příloha. Rada města Nepomuk navrhuje nájemné ve výši 50,- Kč/m2/měsíc. Pro srovnání je uvedena výše nájemného v okolních obcích. Horažďovice: 39,97 Kč/m obyvatel Blovice: 50,- Kč/m obyvatel Sušice: 44,91 Kč/m obyvatel Chanovice: 39,75 Kč/m2 742 obyvatel Blatná: 55,- Kč/m obyvatel Velký Bor: 48,- Kč/m2 568 obyvatel Plánice: 46,- Kč/m obyvatel

8 DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (259/NZ3/2016) ZMN schvaluje prodej bytů v Nepomuku, Na Vinici 551, 552 za kupní cenu pro rok 2016 dle přiložené tabulky, určení nájemného pro neprodané byty ve výši 50,- Kč/m2/měsíc, každoročně valorizované o míru inflace české koruny (případně euro) vyhlášenou ČSÚ (případně jiným zmocněným orgánem) za předcházející kalendářní rok. Plnění usnesení zajistí Miroslava Suchá. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 10. Směna částí ppč.1563/8 o výměře 2 m2 a 40 m2 ve vlast.čr s právem hospodařit s majetkem státu pro Povodí Vltavy s.p.za část ppč.1555/1 o vým.117 m2, část ppč.1555/2 o vým.1 m2 a část ppč.1556/4 o vým.7 m2 v majetku města Nepomuk s doplatkem městu Nepomuk (34:53 38:28) Předkládá: RMN Zpracovala: M. Suchá J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: byla zkolaudována stavba Mihovka Nepomuk ř.km 1,470-1,610, rekonstrukce úpravy. Bude nutné vypořádat vlastnictví k pozemkům souvisejícím se stavbou podle druhu a způsobu jejich využití. Nedostatky: - části pozemku p.č. 1563/8 (díly m+k a f+e+h v GP) o výměře 2 m 2 a 40 m 2, jež dosud vlastní Povodí Vltavy, s.p., by měly náležet městu Nepomuk, 2 m 2 budou připojeny k p.p.č. 1555/1, který je druhem a způsobem využití veden jako ostatní plocha, ostatní

9 komunikace a 40 m 2 bude připojeno k p.p.č. 1556/4, který je druhem a způsobem využití pozemku veden jako ostatní plocha, ostatní komunikace, - části pozemku p.č. 1555/1 (díly j+l+n v GP) o výměře 117 m 2, část pozemku 1555/2 (díl o v GP) o výměře 1 m 2 a části pozemku p.č. 1556/4 (díly i+g+d v GP) o výměře 7 m 2, které náleží dosud městu Nepomuk, by měla vlastnit Česká republika s právem hospodařit s majetkem státu pro Povodí Vltavy, s.p. připojení k pozemku p.č. 1563/8 (hráz jako součást vodního díla). Odůvodnění: Cena převáděných pozemků od Povodí Vltavy, s. p. dle znaleckého posudku: Pozemek Výměra m 2 Celková Kč/ m 2 cena v Kč 1563/8 díly m+k, ostatní plocha, ostatní 2 241,56 120,78 komunikace 1563/8 díly f+e+h, ostatní plocha, ostatní ,20 120,78 komunikace Celkem ,76 120,78 Celkem zaokrouhlení z rekapitulace ZP 5.070,00 Cena převáděných pozemků od města Nepomuk dle znaleckého posudku: Pozemek Výměra m 2 Celková Kč/ m 2 cena v Kč 1555/1 díly j+l+n, vodní plocha ,44 182, /2 díl o, vodní plocha 1 182,93 182, /4 díl l+g+d, vodní plocha ,49 182,93 Celkem ,86 182,93 Celkem zaokrouhlení z rekapitulace ZP ,00 Vzhledem k tomu, že je rozdílná cena za m 2, byl RMN doporučen doplatek za rozdíl celkových cen, tj ,10, zaokrouhleno Kč. Projednání: RMN souhlasila se směnou a s doplatkem ve výši Kč městu Nepomuk. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (249/NZ3/2016) ZMN schvaluje směnu části pozemku p.č. 1563/8 o výměře 2 m 2 a 40 m 2 ve vlastnictví ČR s právem hospodařit s majetkem státu pro Povodí Vltavy, s.p. za část pozemku p.č. 1555/1 o výměře 117 m 2, část pozemku p.č. 1555/2 o výměře 1 m 2 a část pozemku p.č. 1556/4 o

10 výměře 7 m 2 ve vlastnictví města Nepomuk vše v k. ú. Nepomuk s doplatkem městu Nepomuk ve výši ,-Kč. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 11. Směna pozemků v k. ú. Dvorec (38:28 41:32) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: Oba výše uvedené pozemky jsou v KN vedeny jako orná půda. Nacházejí se v průmyslové zóně ve Dvorci. Nedostatky: V katastru nemovitostí nejsou zaznamenána žádná omezení vlastnického práva ani u jednoho z pozemků. Odůvodnění: Část pozemku p.č. 314/1 o výměře cca 230 m 2 bude město Nepomuk potřebovat do začlenění komunikací určených pro přístup k areálu průmyslové zóny (rozšíření přístupové cesty). Jelikož se jedná o veřejný zájem (rozšíření komunikace), město Nepomuk uhradí náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva a přistoupilo na cenu 110 Kč/m 2 (smluvní cena za rozdíl m 2 ). Projednání: RMN projednala a doporučila směnu s doplatkem 110 Kč/m 2 (***) zastupitelstvu ke schválení. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (256/NZ3/2016)

11 ZMN schvaluje směnu pozemků v průmyslové zóně ve Dvorci p.č. 130/21 o výměře 8 m 2 v k. ú. Dvorec ve vlastnictví města Nepomuk za část pozemku p.č. 314/1 o výměře cca 230 m 2 v k. ú. Dvorec ve vlastnictví (***) s doplatkem 110 Kč/m 2 (smluvní cena za rozdíl m 2 ). Náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva do katastru nemovitostí (KN) uhradí město Nepomuk. Smluvní strany se dohodly, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí bude město Nepomuk. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 12. Odkoupení nově vzniklého pozemku p.č. 314/15 o výměře 480 m2 v k. ú. Dvorec (41:32 43:49) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: Pozemky p.č. 314/5 o celkové výměře 1687 m 2 a p.č. 315 o celkové výměře 1762 m 2 jsou vedeny v katastru nemovitostí (KN) druhem pozemku jako orná půda. Oba se nacházejí v průmyslové zóně. Nedostatky: V KN nejsou evidována žádná omezení vlastnického práva. Odůvodnění: Nově vzniklý pozemek p.č. 314/15 vznikl z části ppč 314/5 (v GP díl n) a části ppč 315 (v GP díl m). Město Nepomuk jej bude potřebovat do začlenění komunikací určených pro přístup k areálu průmyslové zóny (rozšíření přístupové cesty). Jelikož se jedná o veřejný zájem (rozšíření komunikace), město Nepomuk uhradí náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva a přistoupilo na cenu 110 Kč/m 2 (smluvní cena). Projednání: RMN doporučila zastupitelstvu ke schválení za smluvní cenu 110 Kč/m 2. DISKUZE:

12 Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (257/NZ3/2016) ZMN schvaluje odkoupení nově vzniklého pozemku p. č. 314/15 o výměře cca 480 m 2 odděleného z pozemků p. č. 314/5 a p. č. 315 v k. ú. Dvorec od (***) za 110 Kč/m 2. Náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva nese kupující. Smluvní strany se dohodly, že poplatníkem daně z nemovitých věcí bude město Nepomuk. Prodávající není plátcem DPH. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A - A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (12-0-0) 13. Odkoupení nově vzniklého pozemku p.č. 314/14 o výměře 23 m2 v k. ú. Dvorec (43:49 46:15) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA Stávající stav: Pozemek p.č. 314/8 o celkové výměře 2713 m 2 je veden v katastru nemovitostí (KN) druhem pozemku jako orná půda. Nachází se v průmyslové zóně. Nedostatky: V KN nejsou zaznamenána žádná omezení vlastnického práva. Odůvodnění: část pozemku p.č. 314/8 (nově vzniklý pozemek 314/14) o výměře cca 23 m 2 bude město Nepomuk potřebovat do začlenění komunikací určených pro přístup k areálu průmyslové zóny (rozšíření přístupové cesty). Jelikož se jedná o veřejný zájem (rozšíření komunikace), město Nepomuk uhradí náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva a přistoupilo na cenu 110 Kč/m 2 (smluvní cena). Projednání: RMN doporučila zastupitelstvu ke schválení za smluvní cenu 110 Kč/m 2.

13 DISKUZE: Z. Bouše uvedl, že se cítí být ve střetu zájmů, a nebude proto o tomto bodě hlasovat. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (258/NZ3/2016) ZMN schvaluje odkoupení nově vzniklého pozemku p. č. 314/14 o výměře cca 23 m 2 v k. ú. Dvorec odděleného z pozemku p. č. 314/8 od (***) za smluvní cenu 110 Kč/m 2. Náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva nese kupující. Smluvní strany se dohodly, že poplatníkem daně z nemovitých věcí bude město Nepomuk. Prodávající není plátcem DPH. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A - A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (12-0-0) 14. Příspěvek Římskokatolické farnosti arciděkanství Nepomuk (46:15 1:03:31) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Římskokatolická farnost arciděkanství Nepomuk požádala dne o poskytnutí finančního příspěvku na opravy objektů farnosti ve výši Kč. Plánované opravy objektů farnosti jsou popsány v žádosti, která je přílohou tohoto usnesení. Město Nepomuk má ve svém rozpočtu pro tyto účely na rok 2016 rozpočtovanou částku Kč. DISKUZE: J. Švec předal slovo P. V. Holému.

14 V. Holý představil obrazový materiál ilustrující kulturní dědictví, které má ve vlastnictví a na starosti farnost. Shrnul, na co přesně půjde fin. příspěvek (např. kostel sv. Jakuba v Nepomuku, kaplička Šlépěje, sochy andělů, kt. byly umístěny na kostele sv. Jana Nepomuckého). Vysvětlil, že když byla založena kdysi nějaká farnost, tak byla finančně zajištěna svým donátorem, dále měla vlastní majetek a pak tu byly dary věřících. Změna nastala v roce Tehdejší režim rozhodl, že majetek církve bude znárodněn a ze státního rozpočtu se financovaly farnosti i platy duchovních. Církvi přesto zůstaly kostely a fary i nějaké pozemky. Po roce 1989 se model změnil. Historický majetek byl zablokován (v r. 1991) a pak se 20 let jednalo o tom, jaký nový model zavést. Nakonec bylo rozhodnuto o restitucích, aby se farnosti osamostatnily a z prostředků plynoucích z majetku se mohly samy živit. Pro naši diecézi po dobu 25 let poplyne každý rok Kč, z čehož se budou platit i mzdy duchovním a veškeré náklady. Další kapitolou jsou národní kulturní památky. Movité památky jsou i záležitostí města. Farnost musela přispět na obnovu Svatojánského muzea, musela si na to půjčit a peníze musí také vrátit. Pokud např. město koupí od farnosti pozemky, pak utržené peníze půjdou na uplácení tohoto dluhu. Svatojánské muzeum přitom přispívá ke vzhledu a k chodu celého města. Finanční příspěvky jdou na něco, co je společné pro všechny, co neslouží jen věřícím. Peníze z příspěvků vždy zůstanou ve farnosti a jsou využity pro místní památky, kostely atd. Nikam se nepřevádí a nejsou užívány k žádným účelům mimo farnost. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (260/NZ3/2016) ZMN schvaluje příspěvek z rozpočtu města Nepomuk Římskokatolické farnosti arciděkanství Nepomuk na opravy objektů farnosti ve výši Kč. Plnění usnesení zajistí Jaroslav Somolík VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A N A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (12-1-0) 15. Prodej pozemků nebo jejich částí v průmyslové zóně ve Dvorci (1:03:31 1:07:49) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA:

15 Stávající stav: Výše uvedené pozemky nebo jejich části se nacházejí v průmyslové zóně ve Dvorci. Jsou vedeny druhem pozemku jako orná půda, jen pozemek p.č. 320 jako ostatní plocha, neplodná půda. Nedostatky: Na pozemcích nejsou v katastru nemovitostí evidována žádná omezení vlastnického práva. Dle znaleckého posudku jsou slabou stránkou nemovitých věcí náletové křoviny na pozemcích, zejména na ppč 320. Odůvodnění: O výše uvedené pozemky v souvislosti s odkoupením pozemků v průmyslové zóně za účelem zbudování provozu projevila zájem firma Klaus Timber a.s., která již prezentovala svůj záměr na zastupitelstvu , a které byl schválen prodej části pozemků v průmyslové zóně. Ze znaleckého posudku připojeného v příloze vyplývá, že cena pozemků p.č. 314/9, 314/10, 314/12 a 325 je 12 Kč/m 2 a cena pozemku p.č. 320 (ostatní plocha, neplodná půda) je 4 Kč/m 2. Projednání: - RMN ke schválení zastupitelstvu doporučen věcný záměr prodeje výše uvedených pozemků. - ZMN schválen věcný záměr prodeje výše uvedených pozemků za cenu dle znaleckého posudku, nejvýše však za cenu 30 Kč/m 2 bez DPH. - RMN schválila prodej výše uvedených pozemků za cenu ze znaleckého posudku 12 Kč/m 2. DISKUZE: Z. Bouše uvedl, že se cítí být ve střetu zájmů, proto o tomto bodu nebude hlasovat. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (263/NZ3/2016) ZMN schvaluje prodej pozemků nebo jejich částí v k. ú. Dvorec (průmyslová zóna): - p.č. 314/9 o výměře m 2 (orná půda) - p.č. 314/10 o výměře m 2 (orná půda) - p.č. 314/12 o výměře 379 m 2 (orná půda) - p.č. 320 o výměře m 2 (ostatní plocha, neplodná půda) - p.č. 325 o výměře m 2 (orná půda) společnosti Klaus Timber, a. s. za kupní cenu dle znaleckého posudku 12 Kč/m 2 bez DPH. Kupující bude upozorněn, že tyto pozemky jsou podle platného územního plánu nezastavitelné, ale lze je případně využít k retenci dešťových vod. Náklady na znalecký posudek a GP nese prodávající. Náklady na poplatek za vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí nese kupující. Poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je prodávající. DPH bude hrazeno dle platných právních předpisů. Plnění usnesení zajistí

16 Blanka Čubrová. Určením kupní ceny není porušen limit veřejné podpory de minimis ze strany města Nepomuk. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A Z A A X A - A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (11-0-1) 16. Odkoupení pozemku p.č. 88/8 o výměře 105 m2 v k. ú. Dvorec (1:07:49 1:09:54) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: Pozemek je veden v katastru nemovitostí (KN) jako ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 105 m 2. Nachází se v blízkosti Mateřské školy ve Dvorci (u uličky mezi ul. U Školky a ul. Tojickou). Nedostatky: Na pozemku nejsou v KN evidována žádná omezení vlastnického práva. Odůvodnění: (***) zdědil pozemek po rodičích, bydlí v Plzni a nevyužívá jej. Nabídl ho proto městu Nepomuk. Rada uložila nechat pozemek ocenit. Znalecký posudek je připojen v příloze. Cena pozemku dle ZP je 109 Kč/m 2. RMN doporučila cenu 60 Kč/m 2. Prodávající s touto cenou souhlasil s tím, že město Nepomuk bude poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí. Projednání: RMN doporučila zastupitelstvu ke schválení za cenu 60 Kč/m 2. DISKUZE: Bez příspěvků.

17 HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (264/NZ3/2016) RMN schvaluje odkoupení pozemku p.č. 88/8 v k. ú. Dvorec o výměře 105 m 2 od (***) za cenu 60 Kč/m 2. Náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva nese kupující. Smluvní strany se dohodly, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí bude kupující. Prodávající není plátcem DPH. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A A A A A A X Z A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 17. Rekonstrukce 2 umýváren v Mateřské škole Nepomuk a na odloučeném pracovišti v Mateřské škole Dvorec s použitím prostředků rezervního fondu MŠ Nepomuk (1:09:54 1:11:57) Předkládá: RMN Zpracovala: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Stávající stav: nevyhovující stav sociálních zařízení na obou pracovištích příspěvkové organizace MŠ Nepomuk. Nedostatky: zařízení obou MŠ neodpovídá hygienickým a bezpečnostním požadavkům. Odůvodnění: Vzhledem k výše uvedenému bude p. ředitelka nucena rekonstruovat nevyhovující sociální zařízení na obou pracovištích. Pro tuto akci zvolila hlavní prázdniny, kdy bývá v MŠ Nepomuk malý počet dětí. MŠ Dvorec bude uzavřena. Rekonstrukce zařízení se zafinancuje z rezervního fondu příspěvkové organizace. P. Řežábková žádá zřizovatele o přidělení potřebného dozoru při provádění rekonstrukce. Předběžně byl osloven stavební technik p. Tomáš Chouň, který s dozorem souhlasil. Projednání: RMN doporučila zastupitelstvu ke schválení rekonstrukci umýváren na obou zařízeních s použitím prostředků rezervního fondu ve výši cca Kč bez DPH.

18 DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (254/NZ3/2016) ZMN schvaluje - Rekonstrukci 2 umýváren v Mateřské škole Nepomuk a na odloučeném pracovišti v Mateřské škole Dvorec v době hlavních prázdnin. - Použití prostředků rezervního fondu ve výši cca Kč bez DPH na rekonstrukci umýváren na obou pracovištích příspěvkové organizace MŠ Nepomuk. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová (vyrozumění MŠ seznámení s usnesením ZMN). VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (13-0-0) 18. Finanční příspěvek Mikroregionu Nepomucko na projekt Neseďme doma, aneb dovybavení obcí drobným mobiliářem - II. Etapa (1:11:57 1:14:36) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Švec předal slovo P. Motejzíkovi. P. Motejzík představil samotný projekt. Uvedl, že sám svazek obcí nedisponuje finančními prostředky, proto už bylo spolufinancování předem dohodnuto u jednotlivých obcí. Konkrétně pro město Nepomuk se jedná o nákup 12 laviček do centra, 10 odpadkových košů a 1 sedací venkovní set. Celková částka je Kč, dotace je 58 %, mikroregion žádá o financování zbytku sumy. Do projektu je zapojeno 7 obcí. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (250/NZ3/2016)

19 ZMN schvaluje smlouvu o poskytnutí finančního příspěvku Mikroregionu Nepomucko na projekt Neseďme doma, aneb dovybavení obcí drobným mobiliářem - II. etapa ve výši Kč. Plnění usnesení zajistí Jaroslav Somolík. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X Z A A A A Z A A X A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (11-0-2) 20:17 přišel M. Baroch 14 zastupitelů. 20:19 odešla M. Duchoslavová. 20:21 se vrátila M. Duchoslavová. 19. Závěrečný účet Města Nepomuk za rok 2015 (1:14:36 1:25:02) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Švec předal slovo J. Somolíkovi, který přítomné seznámil se šesti následujícími body. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Po skončení kalendářního roku má územní samosprávný celek povinnost zpracovat údaje o ročním hospodaření do závěrečného účtu. Tuto povinnost ukládá zákon č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů. Dle 43 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů je termín pro projednání a schválení závěrečného účtu za uplynulý kalendářní rok zastupitelstvem územně samosprávného celku stanoven do 30.června následujícího roku. Návrh závěrečného účtu musí být zveřejněn nejméně 15 dnů před jeho projednáváním na zastupitelstvu ( 17 odst.6 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů). Na úřední desce může být návrh závěrečného účtu v užším rozsahu. To neplatí při zveřejnění na místě umožňujícím dálkový přístup. Zde musí být návrh závěrečného účtu zveřejněn v plném rozsahu. Plné znění Návrhu závěrečného účtu Města Nepomuk za rok 2015 včetně všech příloh je přiložen k tomu návrhu usnesení. Návrh závěrečného účtu za rok 2015 byl projednán Radou Města Nepomuk dne , zveřejněn byl dne

20 Ve 20:24 odešel P. Jiran. Ve 20:25 odešel F. Holub. J. Švec se zeptal šéfa Finančního výboru, zda doporučuje tento bod ke schválení. Z. Bouše řekl, že návrh doporučuje ke schválení. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (251/NZ3/2016) ZMN schvaluje závěrečný účet Města Nepomuk za rok VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN Z X N A X A A Z A A A A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (10-1-2) Ve 20:30 se vrátil P. Jiran. Ve 20:31 odešel M. Němec. Ve 20:32 se vrátil F. Holub. 20. Účetní závěrka Města Nepomuk za rok 2015 (1:25:02 1:29:28) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Somolík seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Účetní závěrka je soubor výkazů, které účetní jednotka sestavuje za účetní období k rozvahovému dni (tj. k ). Tyto finanční výkazy vypovídají o hospodaření za dané

21 období, tj. za rok (mj. se z nich vychází se při sestavování závěrečného účtu). Účetní uzávěrka v sobě zahrnuje účetní práce spojené s uzavřením jednotlivých účtů za dané účetní období (tj. za rok 2015) a řídí se zákonem č. 563/1991 Sb. o účetnictví ve znění pozdějších předpisů (část třetí). Z tohoto zákona vyplývá, že Účetní závěrka je nedílný celek, který tvoří Rozvaha, Výkaz zisku a ztráty, Příloha účetní závěrky. Povinnost sestavit účetní závěrku ukládá účetní jednotce vyhláška 220/2013 Sb. požadavcích na schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek ve znění pozdějších předpisů. V souladu s vyhláškou č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky č. 383/2009 Sb., o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních informací státu, ve znění pozdější předpisů stanovil Krajský úřad Plzeňského kraje termín pro obce a dobrovolné svazky obcí Plzeňského kraje k zaslání výkazů Rozvaha, Výkaz zisku a ztráty, Příloha účetní závěrky do 10.února Tento termín byl účetní jednotkou Města Nepomuk dodržen. Termín pro schválení účetní závěrky schvalujícím orgánem je nejpozději do následujícího roku ( 28 vyhl. 220/2013 Sb.). Schvalujícím orgánem je zastupitelstvo Města Nepomuk. O schvalování účetní závěrky se sepisuje protokol, ve kterém se konkrétně uvádí jak který člen (zastupitel) hlasoval. Tento protokol se poté zasílá do centrálního systému účetních informací státu podle vyhlášky č. 383/2009 Sb. (stejně jak byly k termínu nejpozději do 10. Února 2016 zaslány finanční výkazy Rozvaha, Výkaz zisku a ztráty a Příloha účetní závěrky). J. Švec se zeptal zástupce Finančního výboru, zda doporučuje tento bod ke schválení. Z. Bouše řekl, že návrh doporučuje ke schválení. Ve 20:33 se vrátil M. Němec. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (252/NZ3/2016) ZMN schvaluje účetní závěrku Města Nepomuk za rok 2015, pověřuje Jaroslava Somolíka předáním protokolu o schvalování účetní závěrky Města Nepomuk za rok 2015 do centrálního systému účetních informací státu. Plnění tohoto usnesení zajistí Jaroslav Somolík.

22 VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A A A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (14-0-0) 21. Účetní závěrka akciové společnosti Kanalizace a Vodovody Starý Plzenec (1:29:28 1:30:41) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Somolík seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Město Nepomuk je jedním z akcionářů akciové společnosti Kanalizace a Vodovody Starý Plzenec. (podrobnosti na ). Informace o tom jak daná společnost hospodaří jsou obsaženy v Účetní závěrce. Účetní závěrka KaV Starý Plzenec za rok 2015 je přiložena k tomu návrhu usnesení. Účetní závěrku schválila Valná hromada akciové společnosti Kanalizace a vodovody Starý Plzenec dne Rada a Zastupitelstvo města Nepomuk bere Účetní závěrku akciové společnosti Kanalizace a vodovody Starý Plzenec na vědomí. DISKUZE: Bez příspěvků. Návrh usnesení: (262/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí účetní závěrku za rok 2015 a zprávu nezávislého auditora za rok 2015 akciové společnosti Kanalizace a vodovody Starý Plzenec.

23 22. Závěrečný účet za rok 2015 DSO Mikroregionu Nepomucko (1:30:41 1:31:40) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Somolík seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Po skončení kalendářního roku má svazek obcí povinnost zpracovat údaje o ročním hospodaření do závěrečného účtu. Tuto povinnost ukládá zákon č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů. Závěrečný účet za rok 2015 schválila Valná hromada DSO Mikroregionu Nepomucko dne Plné znění Závěrečného účtu DSO mikroregionu Nepomucko za rok 2015 je přiloženo k tomu návrhu usnesení. Rada a Zastupitelstvo obce bere závěrečný účet svazku obcí pouze na vědomí. DISKUZE: Bez příspěvků. Návrh usnesení: (266/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí závěrečný účet za rok 2015 DSO Mikroregionu Nepomucko rozpočtové opatření v roce 2016 (1:31:40 1:37:50) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Somolík seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: 5. rozpočtové opatření města Nepomuk v roce 2016 bylo provedeno v souladu s usnesením Zastupitelstva města Nepomuk (USN-Z3-167/2015) ze dne , kterým byly stanoveny kompetence Rady města Nepomuk ve věci rozpočtových opatření prováděných

24 dle zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů. Příjmy v rámci 5. rozpočtového opatření roku 2016 byly navýšeny o Kč. Na straně příjmů bylo změněno: - položka dotace 4116 navýšena o částku Kč. Jedná se příspěvek od Úřadu práce na veřejně prospěšné práce ve výši Kč, o dotaci OSPOD na rok 2016 ve výši Kč, o doplatek dotace OSPOD za rok 2015 ve výši Kč a o dotaci na činnost odborného lesního hospodáře ve výši Kč. - položka dotace 4122 navýšena o částku Kč. Jedná se o dotaci na projekt "Svatojánská pouť v Nepomuku 2016". Příjmy po 5. úpravě rozpočtu v roce 2016 bez položky převody z rozpočtovaných účtů činí Kč. Výdaje v rámci 5. rozpočtového opatření roku 2016 byly navýšeny o stejnou částku jako příjmy tj. o Kč. Tato částka na straně výdajů byla rozdělena takto: Na Správa v lesním hospodářství byla zaúčtována dotace na činnost odborného lesního hospodáře ve výši Kč. Na 3319 Ostatní záležitosti kultury byla zaúčtována dotace na projekt "Svatojánská pouť v Nepomuku 2016". Na 3745 Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň (místní hospodářství) byl zaúčtován příspěvek od Úřadu Úřadu práce na veřejně prospěšné práce ve výši Kč. Na 6171 činnost místní správy byla zaúčtována dotace OSPOD na rok 2016 ve výši Kč a doplatek dotace OSPOD za rok 2015 ve výši Kč Kapitálové výdaje (investice)

25 Podrobnosti jsou v plánu investic na rok 2016, který je součástí přílohy 5. rozpoctove opatreni 2016.xls Výdaje po 5. úpravě rozpočtu v roce 2016 bez položky převody vlastním rozpočtovým účtům činí Kč. J. Švec poprosil šéfa Finančního výboru o vyjádření. Z. Bouše řekl, že FV bere tento bod na vědomí. DISKUZE: A. Marušincová se zeptala, proč se v kapitálových výdajích ubíralo z nebytového hospodářství na činnost místní správy Kč. J. Somolík se zeptal, jestli se to týká investice do Windows serveru, do ní šlo Kč a snížilo se Kč u investice do Hotelu Dvorec. A. Marušincová řekla, že se jedná o nebytové hospodářství. J. Somolík že to je ono. Důvod je ten, že město potřebovalo zavést novou investici, ale nechtělo navyšovat celkovou částku investic, takže přesunulo Kč z investice na rekonstrukci Hotelu Dvorec. Celková částka na rekonstrukci HD se nestihne vyčerpat do dvou let, a i kdyby ano, přijde nova dotace, která se dostane do rozpočtu. Návrh usnesení: (253/NZ3/2016) ZMN bere na vědomí 5. rozpočtové opatření Města Nepomuk v roce 2016 příjmy bez položky převody z rozpočtovaných účtů činí Kč a výdaje bez položky převody vlastním rozpočtovým účtům činí Kč rozpočtové opatření v roce 2016 (1:37:50 1:45:20) Předkládá: RMN Zpracoval: J. Somolík J. Somolík seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: 6. rozpočtové opatření města Nepomuk v roce 2016 bylo provedeno v souladu s usnesením Zastupitelstva města Nepomuk (USN-Z3-167/2015) ze dne , kterým byly stanoveny kompetence Rady města Nepomuk ve věci rozpočtových opatření prováděných

26 dle zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů. Příjmy v rámci 6. rozpočtového opatření roku 2016 byly navýšeny o Kč. Na straně příjmů bylo změněno: - DPPO za obec navýšeno o Kč. Jedná se o daň z příjmů právnických osob za rok položka dotace 4116 navýšena o částku Kč. Jedná se příspěvek od Úřadu práce na veřejně prospěšné práce ve výši Kč, o dotaci na činnost odborného lesního hospodáře ve výši Kč, o dotaci na úhradu zvýšených nákladů podle 24 odst.2 lesního zákona ve výši Kč a o dotaci na výkon činnosti sociální práce ve výši Kč. - položka dotace 4122 navýšena o částku Kč. Jedná se o dotaci na odborné knihovnické činnosti. Přesuny mezi závaznými ukazateli, které neměly vliv na celkový objem rozpočtovaných příjmů - kapitálové příjmy - přesun Kč z "Příjmy z prodeje ostatních nemovitostí a jejich částí" na "Příjmy z prodeje ostatního hmotného dlouhodobého majetku". Příjmy po 6. úpravě rozpočtu v roce 2016 bez položky převody z rozpočtovaných účtů činí Kč. Výdaje v rámci 6. rozpočtového opatření roku 2016 byly navýšeny o stejnou částku jako příjmy tj. o Kč. Tato částka na straně výdajů byla rozdělena takto: Na Pěstební činnost (lesní hospodářství) byla zaúčtována dotace na úhradu zvýšených nákladů podle 24 odst.2 lesního zákona ve výši Kč. Na Správa v lesním hospodářství byla zaúčtována dotace na činnost odborného lesního hospodáře ve výši Kč Činnosti knihovnické byla zaúčtována dotace na odborné knihovnické činnosti ve výši Kč.

27 Na 3745 Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň (místní hospodářství) byl zaúčtován příspěvek od Úřadu práce na veřejně prospěšné práce ve výši Kč. Na 6171 činnost místní správy byla zaúčtována dotace na výkon činnosti sociální práce ve výši Kč Na 6399 Ostatní finanční operace byla zaúčtována daň z příjmů právnických osob za rok 2015 ve výši Kč. Přesuny mezi závaznými ukazateli, které neměly vliv na celkový objem rozpočtovaných výdajů Na Základní školy bylo přesunuto Kč z 6171 činnost místní správy. Jedná se o zastupitelstvem schválené odpisy pro Základní školu Nepomuk. Kapitálové výdaje (investice) Podrobnosti jsou v plánu investic na rok 2016, který je součástí přílohy 6. rozpoctove opatreni 2016.xls Výdaje po 6. úpravě rozpočtu v roce 2016 bez položky převody vlastním rozpočtovým účtům činí Kč. J. Švec se zeptal zástupce Finančního výboru, zda doporučuje tento bod ke schválení. Z. Bouše řekl, že návrh doporučuje ke schválení. DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (261/NZ3/2016) ZMN schvaluje 6. rozpočtové opatření Města Nepomuk v roce 2016, kdy příjmy bez položky převody z rozpočtovaných účtů činí Kč a výdaje bez položky převody vlastním rozpočtovým účtům činí Kč.

28 VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A A A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (14-0-0) 25. Odkoupení pozemků p,č. 325/72, 346/32, 346/23, 346/24, 346/22, 346/21, 346/20, 346/27, 346/2 a 346/30 v k. ú. Nepomuk (lokalita V Korýtkách) za 250 Kč/m2 (1:37:50 2:03:58) Předkládá: RMN Zpracoval: B. Čubrová J. Švec seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA: Odůvodnění: Zájem města o pozemky vychází ze záměru využití prostoru mezi Kuvagem, zahrádkami a ZŠ Nepomuk. Opírá se o studie architektů Bečky a Červeného vzešlé ze 3 plánovacích setkání spolků, zástupců ZŠ Nepomuk, majitelů dotčených pozemků, představitelů města, široké veřejností a jmenovaných architektů. Část prostoru zahrnující uvedené pozemky byl vybrán pro zástavbu ve všech 3 variantách (A,B,C) navržených studií. Celkově mají pozemky m 2. Výčet pozemků s výměrou: ppč. 325/72, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/32, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/23, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/24, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/22, trvalý travní porost m 2 ppč 346/21, trvalý travní porost m 2 ppč 346/20, trvalý travní porost m 2 ppč 346/27, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/2, trvalý travní porost m 2 ppč. 346/30, trvalý travní porost 381 m 2

29 Průměrná cena ze znaleckého posudku je 240 Kč/m 2 (zaokr.). Smluvní cena činí 250 Kč/m 2. Náklady na 1 m 2 zasíťovaného pozemku (včetně příjezdových komunikací) jsou 882,97 Kč bez DPH. Podklady zpracoval stavební technik p. Chouň viz přílohy RUSO_Obytna_zona_V_Korytkach.pdf a US lokalita_v_korytkach1.pdf. Projednání: veřejné projednání na 2 plánovacích setkáních představitelů města, spolků, zástupců ZŠ, vlastníků dotčených pozemků a široké veřejnosti s architekty RMN doporučila zastupitelstvu ke schválení za 250 Kč/m 2 ZMN odloženo, zjištění cen zasíťování DISKUZE: V. Kovář se zeptal, co všechno je součástí nákladů na zasíťování. Cena se mu zdá hodně nízká. J. Švec odpověděl, že komunikace, kanalizace, vodovod, plyn, přeložení vysokého napětí, venkovní osvětlení, přípojky vodovodů, přípojka kanalizace, přípojky plynu a přípojky nízkého napětí (ty ale platí ČEZ). Celkové náklady činí cca Kč. Průměrně vychází cena na 883 Kč/m2 (bez DPH). V. Kovář řekl, že vzhledem k rozpočítání na tak velkou plochu cenu chápe. Dále se zeptal, jak to bude s kanalizací a jestli je do nákladů počítána i přečerpávací stanice. Bylo mu odpovězeno, že p. stanice v ceně není. V. Kovář uvedl, že tedy po započtení p. stanice se cena zvedne. Bylo mu odpovězeno, že částka nebude nijak vysoká, že to bude řádově v desetikorunách. V. Kovář řekl, že je určitě pro, aby město zasíťovávalo pozemky a mohli tu lidé stavět. Ale cena 250 Kč za m2 se mu zdá vysoká. Bojí se toho, aby se z tohoto nestal precedens pro další odkup pozemků a aby to nevedlo k neúměrnému zvedání prodejních cen pozemků. J. Švec řekl, že instalace nové p. stanice proběhne v Nádražní ulici a rozpočet na stanici je maximálně Kč včetně DPH. M. Baroch řekl, že cena je totožná s částkou za pozemky v lokalitě Na Daníčkách. Také uvedl, že tu proběhly spekulace, že pozemky byly nakoupeny za částku mnohem nižší a teď jsou prodávány za mnohem vyšší. Pozemky patří (***) a část pozemků nabyla rodina na základě restituce a pouze menší část později odkoupila. A. Marušincová se zeptala, jestli potom bude město nabízet pozemky za těch cca 800 Kč. J. Švec odpověděl, že město má dvě možnosti, buď se bude chovat tržně a prodá pozemky s malým ziskem, nebo některým zájemcům za splnění určitých podmínek sleví, ale to se uvidí až v budoucnu a záleží také na schválení zastupitelstva. Filozofie je taková, že: máme tu pozemky u ZŠ za 900 Kč, chcete je? Máme tu pozemky za 700 Kč Na Daníčkách, chcete je? Vyberte si. M. Baroch doplnil, že probíhají jednání s ČEZem o to, aby se vysoké napětí zakopalo do země, a město se snaží, aby náklady byly připsány ČEZu.

30 P. Jiran řekl, že většina pozemků je znehodnocena přeložkou vysokého napětí. Že se jedná s ČEZem o nákladech ještě neznamená, že to nakonec ČEZ opravdu zaplatí. Teď je na pozemcích toto břemeno. Jednu desetinu všech vyčíslených nákladů bude činit to přeložení v. napětí. Do nákladů ještě není započítána p. stanice. Dále uvedl, že od církve by měly být take odkoupeny pozemky za 250 Kč/m2. Tyto pozemky jsou ale už zasíťovány a město do nich už nebude investovat. 50 % nákladů půjde nakonec za městem, aby lidé pozemky vůbec koupili. Cena podle znaleckého posudku je 240 Kč/m2, smluvní je ale 250 Kč/m2. J. Švec uvedl náklady na pozemky Na Daníčkách na: komunikaci a zpevněné plochy, kanalizaci, vodovod, plynovod, venkovní osvětlení a přípojky. Další otázka je, jak se oblast Na Daníčkách rozparceluje. Z. Bouše řekl, že na jednání rady se rozlišovaly dvě ceny v nákupu. P. Kroupa upřesnil, že se jedná o část pozemků v lokalitě, ne o všechny. V. Vokurka se zeptal, kolik má město momentálně volných stavebních parcel k okamžitému prodeji, jelikož dle jeho názoru by mělo město okamžitě stavební parcel vytvořit pro mladé lidi, kteří budou shánět bydlení v okolí Plzně. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (265/NZ3/2016) ZMN schvaluje odkoupení pozemků: p.č. 325/72, 346/32 a 346/30 v k. ú. Nepomuk (V Korýtkách) (***) za 250 Kč/m 2, p.č. 346/23, 346/24, 346/22, 346/21, 346/20, 346/27 a 346/2 v k. ú. Nepomuk (lokalita V Korýtkách) (***) za 250 Kč/m 2. Náklady spojené s vyhotovením a předložením smlouvy ke vkladu práva nese kupující. Smluvní strany se dohodly, že poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí bude kupující. DPH není uváděno, prodávající není plátcem DPH. Plnění usnesení zajistí Blanka Čubrová. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN N X A Z Z Z A A A A A A Z A Z (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (8-1-5) J. Švec přehodil body Investice města a Strategický plán rozvoje města Nepomuk. 26. Strategický plán rozvoje města Nepomuk (2:03:58 2:08:57) Předkládá: RMN Zpracoval: M. Baroch J. Švec předal slovo M. Barochovi.

31 M. Baroch seznámil přítomné s obsahem bodu prostřednictvím důvodové zprávy. DŮVODOVÁ ZPRÁVA Usnesením Zastupitelstva města Nepomuk č. USN-Z3-80/2015 ze dne byla Rada města Nepomuk pověřena dalšími činnostmi a jednáním souvisejícím s vytvořením strategického plánu rozvoje města Nepomuk, který má být dokumentem formulujícím společnou strategickou rozvojovou vizi dalšího směřování města v horizontu několika let. Usnesením Zastupitelstva města Nepomuk č. USN-Z3-219/2016 ze dne byla Rada města Nepomuk pověřena podáním žádosti o podporu projektu Program strategického plánování a řízení pro zefektivnění veřejné správy města Nepomuk, a to konkrétně k vyhlášené výzvě Evropského sociálního fondu č. 03_15_033 v rámci Operačního programu Ministerstva práce a sociálních věcí ČR Zaměstnanost. Žádost o podporu projektu Program strategického plánování a řízení pro zefektivnění veřejné správy města Nepomuk splnila formální náležitosti a podmínky přijatelnosti. Dle zpracované žádosti o podporu je předpokládané datum zahájení projektu stanoveno na a předpokládané datum ukončení projektu Vzhledem k nastavenému časovému harmonogramu projektu od do , které využívá maximální možnou délku realizace projektu, je třeba aktivity projektu, a to zejména realizaci výběrového řízení na zpracovatele Strategického plánu rozvoje města Nepomuk plánovat tak, aby samotná realizace projektu byla zahájena co nejdříve dle předpokládané realizace projektu tj. pokud možno od 7/2016, avšak za podmínky, že k podpisu smlouvy se zpracovatelem Strategického plánu rozvoje města Nepomuk, jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnější, dojde nejdříve k DISKUZE: Bez příspěvků. HLASOVÁNÍ: Návrh usnesení: (274/NZ3/2016) ZMN pověřuje Radu Města Nepomuk k realizaci výběrového řízení k zadání veřejné zakázky Strategický plán rozvoje města Nepomuk včetně rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky tak, aby Rada Města Nepomuk následně pověřila starostu uzavřením smlouvy s dodavatelem, jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnější, a to v souladu s podanou žádostí o podporu projektu Program strategického plánování a řízení pro zefektivnění veřejné správy města Nepomuk (viz příloha) k vyhlášené výzvě Evropského sociálního fondu č. 03_15_033 v rámci Operačního programu Ministerstva práce a sociálních věcí ČR Zaměstnanost (viz příloha). Plnění usnesení zajistí Ing. Jiří Švec. VK JP AM PJ FH MDe VR VN JŠ VV MB PK ZB MDu MN A X A A A A A A A A A A A A A (A = ano, N = ne, Z = zdržel se, x = nepřítomen, - = nehlasoval) Schváleno (14-0-0)

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-13/2016 Datum jednání: 23.06.2016 3) Program jednání (USN-Z3-232/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-17/2017 Datum jednání: 15.06.2017 3) Program jednání (USN-Z3-373/2017) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-12/2016 Datum jednání: 20.04.2016 Program jednání (USN-Z3-221/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-42/2016 Datum jednání: 15.06.2016 Program jednání (USN-R3-930/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodloužení nájemní smlouvy na byt v Nepomuku,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-22/2018 Datum jednání: 19.04.2018 3) Program jednání (USN-Z3-494/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-15/2016 Datum jednání: 15.12.2016 3) Program jednáni (USN-Z3-293/2016) Program: I. Úvodní blok 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-20/2017 Datum jednání: 12.12.2017 Program jednání (USN-Z3-434/2017) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání (485/NZ3/2017) 4. Volba

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ44-3/2018 Datum jednání: 13.12.2018 3) Program jednání (USN-Z4-36/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-24/2018 Datum jednání: 20.09.2018 3) Program jednání (USN-Z3-546/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-11/2016 Datum jednání: 31.03.2016 4) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu (USN-Z3-190/2016) Volí Návrhovou komisi ve složení : PhDr. Pavel Kroupa, Mgr. Marek Baroch a Vladimír

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-16/2017 Datum jednání: 23.03.2017 2) Program jednání (USN-Z3-339/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 4. Kontrola plnění usnesení

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-35/2016 Datum jednání: 09.03.2016 Program jednání (USN-R3-777/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní na byt

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-19/2017 Datum jednání: 13.09.2017 3) Program jednání (USN-Z3-411/2017) I. Úvodní blok 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNZ44-4/2019 Datum jednání: 21.02.2019 3) Program jednání (USN-Z4-53/2019) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové a

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNZ44-2/2018 Datum jednání: 29.11.2018 3) Program jednání (USN-Z4-16/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-21/2018 Datum jednání: 15.03.2018 3) Program jednání (USN-Z3-470/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání (498/NZ3/2018) 4. Volba

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-63/2017 Datum jednání: 22.02.2017 2) Program jednání (USN-R3-1361/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodloužení nájemní smlouvy na byt v

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-69/2017 Datum jednání: 03.05.2017 2) Program jednání (USN-R3-1499/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na prodej a převod budoucí

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 9.6.2015

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 9.6.2015 Číslo jednání: JedNR3-14/2015 Datum jednání: 09.06.2015 Program jednání (USN-R3-370/2015) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Návrh: Program jednání (433/NR3/2015) 4. Návrh: Zprávy z jednání komisí

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-82/2017 Datum jednání: 25.10.2017 2) Program jednání (USN-R3-1788/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení dohody o poskytnutí finančního

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 24.9.2015

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 24.9.2015 Číslo jednání: JedNZ3-8/2015 Datum jednání: 24.09.2015 Program jednání (USN-Z3-124/2015) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-2/2018 Datum jednání: 21.11.2018 Program jednání (USN-R4-12/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodloužení nájemní smlouvy na byt v Nepomuku,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-10/2016 Datum jednání: 13.01.2016 3) Program jednání (USN-Z3-173/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-47/2016 Datum jednání: 10.08.2016 Program jednání (USN-R3-1012/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, J.Kubíka

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 Místo jednání: sál hotelu U Zeleného stromu Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Václav Kovář, Vladimír Rund, Vladimír Vokurka Hosté: 0 Přílohy:

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-93/2018 Datum jednání: 11.04.2018 2) Program jednání (USN-R3-2038/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodej bytů v Nepomuku, U Sokolovny

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-105/2018 Datum jednání: 24.10.2018 2) Program jednání (USN-R3-2334/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNZ44-5/2019 Datum jednání: 25.04.2019 Program jednání (USN-Z4-75/2019) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-38/2016 Datum jednání: 19.04.2016 Program jednání (USN-R3-843/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Přidělení bytu na adrese Nepomuk Na Vinici 512

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne Číslo jednání: JedNZ3-11/216 Datum jednání: 31.3.216 Místo jednání: sál hotelu U Zeleného stromu Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Václav Kovář, Bc. Zdeněk Bouše Hosté: Přílohy: jsou součástí návrhů

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-16/2019 Datum jednání: 27.05.2019 2) Program jednání (USN-R4-291/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na pronájem nebytového

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-9/2015 Datum jednání: 10.12.2015 Program jednání (USN-Z3-143/2015) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání Číslo jednání: JedNZ44-2/2018 Datum jednání: 29.11.2018 Místo jednání: Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Hosté: Přílohy: jsou součástí návrhů Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze dne Číslo jednání: JedNZ3-15/2016 Datum jednání: 15.12.2016 Místo jednání: sál U Zeleného stromu Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Václav Kovář Hosté: 0 Přílohy: na konci zápisu PREZENČNÍ LISTINA -

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání ze dne Číslo jednání: JedNZ3-23/2018 Datum jednání: 21.06.2018 Místo jednání: Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Hosté: Přílohy: jsou součástí návrhů Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-33/2016 Datum jednání: 10.02.2016 Program jednání (USN-R3-732/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, Nádražní 476,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-74/2017 Datum jednání: 02.08.2017 2) Program jednání (USN-R3-1647/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na budoucí prodej bytu

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-18/2019 Datum jednání: 15.07.2019 2) Program jednání (USN-R4-358/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Nepomucká pouť 2018 vs. 2019 5. Ukončení

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-73/2017 Datum jednání: 18.07.2017 2) Program jednání (USN-R3-1627/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-31/2016 Datum jednání: 27.01.2016 Program jednání (USN-R3-709/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní na byt

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-41/2016 Datum jednání: 01.06.2016 Program jednání (USN-R3-907/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, Za

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.7.2015

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.7.2015 Číslo jednání: JedNR3-19/2015 Datum jednání: 28.07.2015 Program jednání (USN-R3-450/2015) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání (501/NR3/2015) 4. Přidělení bytu na adrese Nepomuk

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-49/2016 Datum jednání: 07.09.2016 2) Program jednání (USN-R3-1056/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Převod dohody o poskytnutí finančního

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-91/2018 Datum jednání: 14.03.2018 2) Program jednání (USN-R3-1991/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodej bytů v Nepomuku, Na Vinici III.

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-55/2016 Datum jednání: 16.11.2016 2) Program jednání (USN-R3-1187/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Žádost o odkoupení částí pozemků přiléhajících

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-96/2018 Datum jednání: 30.05.2018 2) Program jednání (USN-R3-2114/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na pronájem části střechy

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-48/2016 Datum jednání: 24.08.2016 2) Program jednání (USN-R3-1031/2016) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Zápis ze zasedání Číslo jednání: JedNZ3-1/2014 Datum jednání: 05.11.2014 Místo jednání: hotel U Zeleného stromu v Nepomuku Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: 0 Přílohy: jsou součástí návrhů Program: 1. Zahájení

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-30/2016 Datum jednání: 11.01.2016 3) Program jednání (USN-R3-674/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, Nádražní

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města číslo 11. dne 26.07.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-85/2017 Datum jednání: 11.12.2017 2) Program jednání (USN-R3-1854/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodloužení nájemní smlouvy na byt v

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-95/2018 Datum jednání: 16.05.2018 2) Program jednání (USN-R3-2090/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Souhlas s podnájmem bytu v Nepomuku,

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-37/2016 Datum jednání: 06.04.2016 Program (USN-R3-828/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program 4. Pronájem bytu s předkupním právem v Nepomuku, Pivovarská 571, byt

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení z 14. zasedání Zastupitelstva města Rosice, konaného dne 24.11.2016 na svém zasedání dne 24.11.2016 přijalo následující usnesení

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-7/2019 Datum jednání: 28.01.2019 2) Program jednání (USN-R4-120/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Ukončení nájemní smlouvy na byt v Nepomuku,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-27/2015 Datum jednání: 18.11.2015 Program jednání (USN-R3-610/2015) 3. Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Žádost o byt - výměna bytu 5. Pronájem bytu

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-99/2018 Datum jednání: 25.07.2018 2) Program jednání (USN-R3-2204/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení části usnesení prodej bytů v

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 27. dubna 2016 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 27. dubna 2016 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 27. dubna 2016 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-84/2017 Datum jednání: 22.11.2017 2) Program jednání (USN-R3-1831/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-60/2017 Datum jednání: 25.01.2017 Program jednání (USN-R3-1309/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, Za

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-92/2018 Datum jednání: 28.03.2018 2) Program jednání (USN-R3-2013/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Ukončení nájemní smlouvy dohodou na

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-80/2017 Datum jednání: 27.09.2017 2) Program jednání (USN-R3-1743/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.5.2015

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.5.2015 Číslo jednání: JedNR3-13/2015 Datum jednání: 28.05.2015 Program jednání (USN-R3-338/2015) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Návrh: Program jednání (405/NR3/2015) 4. Návrh: Jednání komisí (406/NR3/2015)

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Usnesení z 8. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí

Usnesení z 8. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Usnesení z 8. jednání Zastupitelstva města Dubí, které se konalo dne 16. 12. 2015 od 16:30 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Dubí Složení komise 205/8/2015 1. zvolilo: tuto pracovní komisi: Volební

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-8/2019 Datum jednání: 11.02.2019 2) Program jednání (USN-R4-141/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Ukončení nájemní smlouvy na byt v Nepomuku,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-78/2017 Datum jednání: 12.09.2017 2) Program jednání (USN-R3-1719/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Souhlas s podnájmem bytu v Nepomuku,

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více