FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby"

Transkript

1 NÁZEV ŽADATELE: DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Nízkoprahové denní centrum NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Denní centrum, ul. Zámecká 1, Krásno nad Bečvou, Valašské Meziříčí FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby Základní údaje: Posláním Denního centra (DC) je poskytnou útočiště a pomoc lidem, kteří se ocitli bez přístřeší nebo jim hrozí sociální vyloučení z důvodu ztráty bydlení. Službou chceme nabídnout možnost zajištění základních lidských potřeb v přijatelných podmínkách a důstojným způsobem a vést klienty k nezávislosti na naší službě a soběstačnosti. Naše poslání chceme naplňovat těmito způsoby: Poskytnout pomoc klientům při ošetření základních lidských potřeb důstojným způsobem a v přijatelných podmínkách (strava, hygiena). Podporovat klienty k samostatnosti, soběstačnosti a nezávislosti na pomoci jiných. Podporovat klienty při obnovení popř. získání základních společenských a pracovních návyků. Poskytnout pomoc při řešení problémů prostřednictvím sociálního poradenství. Podporovat klienty v navazování a upevňování kontaktů s rodinou, přáteli a okolím. Posilovat v klientech vědomí jedinečnosti a důstojnosti. Vést klienty k převzetí zodpovědnosti za svůj život, svá rozhodnutí a nést tak důsledky vlastního rozhodnutí. DLOUHODOBÝ STRATEGICKÝ CÍL SLUŽBY: Opětovné začlenění klientů služby zpět do života společnosti, snížení sociálního a zdravotního rizika souvisejícího se způsobem života lidí žijících na ulici a pobídka k řešení jejich obtížné životní situace. CÍLOVÁ SKUPINA Muži a ženy ve věku od 18 let bez domova (přístřeší), kteří: nevykazují známky agrese nejsou pod vlivem alkoholu (max. 0,8 promile) a drog nevykazují známky infekce (svrab, blechy, vši) a jejichž zdravotní stav umožňuje využít danou službu jsou soběstační a schopni sebeobsluhy jsou schopni dodržovat Pravidla DC Denní centrum 1 (5)

2 ZÁSADY A PRINCIPY SLUŽBY: respektování jedinečnosti a svobodné vůle každé osoby nízkoprahovost právo na důstojné jednání rasová a národnostní snášenlivost náboženská tolerance samostatnost profesionalita rovnost (partnerství) individuální přístup Vytváříme příležitost k tomu, aby klienti mohli uplatňovat vlastní vůli, jednat na základě vlastního rozhodnutí a nést tak důsledky vlastního rozhodnutí. Popis jednotlivých činností služby: a) Pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu 1. umožnění celkové hygieny těla 2. pomoc při osobní hygieně Jedná se o poskytnutí kompletního hygienického servisu, to znamená zapůjčení mýdla, šampónu, ručníku a holení. Pro klienty jsou k dispozici tři sprchové kouty a 3 WC. b) poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy 1. vytvoření podmínek pro přípravu stravy 2. poskytnutí stravy Poskytnutou stravou se rozumí instantní polévka (v různých příchutích) a chléb. Dále jsou k dispozici i další potraviny dle aktuálního ceníku a nabídky. Ceník je vyvěšen na DC. Klienti si mohou zapůjčit vařič. K přípravě stravy slouží denní místnost a vybavená kuchyňka. c) pomoc při uplatňování práv oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí 1. pomoc při vyřizování běžných záležitostí 2. pomoc při obnovení nebo upevnění kontaktů s rodinou, pomoc a podpora při dalších aktivitách podporující sociální začleňování osob Klientům je poskytována pomoc především formou poskytování informací týkajících se vyřizování osobních záležitostí, dávek hmotné nouze, státní sociální podpory. Pomoc s vyplňováním tiskopisů pro úřady, pomoc s psaním dopisů na úřady, s vyřízením osobních dokladů (občanský průkaz, rodný list). Zprostředkování kontaktů na úřady a instituce, odbornou lékařskou pomoc, pomoc při hledání zaměstnání, pomoc s hospodařením s finančními prostředky. V případě potřeby můžeme pomoci při prvním kroku při navázání kontaktů s rodinou - k dispozici je internet a telefon. Denní centrum 2 (5)

3 Vstup uživatele do služby - Jednání se zájemcem o službu: Základní informace o DC jsou zveřejněny na internetových stránkách Charity Valašské Meziříčí a také na stránkách MPSV v Registru poskytovatelů sociálních služeb. Letáky jsou k dispozici ve službách Charity Valašské Meziříčí a spolupracujících organizací a institucí, které mohou přijít do kontaktu s lidmi bez přístřeší. První kontakt se zájemcem se děje především osobně v objektu realizace služby. Pokud přijde zájemce na DC poprvé, postupuje kompetentní pracovník takto: 1. Navázání kontaktu se zájemcem. 2. Zjišťování informací o zájemci a jeho nepříznivé životní situaci. 3. Seznámení zájemce s veškerými informacemi o DC i o návazných službách. 4. Souhlas s podmínkami a uzavírání smlouvy. 5. Využívání služeb DC v případě zájmu prohlídka DC s pracovníkem. Zájemce o službu je seznámen s: Nabídkou služby DC Průběhem konkrétní služby, o kterou má zájem Právy a povinnostmi, které vyplývají z využívání jednotlivých služeb Pravidly DC, postupem podávání stížností a připomínek Způsobem zpracování a uchování osobních údajů klientů Možnými nouzovými, mimořádnými a havarijními situacemi Způsob uzavírání smlouvy: Na základě ustanovení zákona o sociálních službách služby uzavírá zájemce o službu DC s pověřeným pracovníkem smlouvu o poskytování služby. Před uzavřením smlouvy se pracovník, který se zájemcem o službu jedná, vždy ujistí, že zájemce plně pochopil obsah uzavírané smlouvy a podmínky, práva, povinnosti a zásady poskytování služby DC. Metody práce: Sociální práce s klienty DC je realizována formou rozhovorů prostřednictvím sociálního poradenství a pomoci při prosazování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Způsob zapojení klientů do rozhodování o využití služby: Klient rozhoduje o využití služeb dle své vlastní vůle. Klient zná nabídku služeb a zvolí si tu, která vyhovuje jeho aktuálním potřebám. Má možnost se ke službám vyjádřit osobně a sdělit námitky a připomínky. Kroky, vedoucí k řešení jeho obtížné životní situace, jsou s klientem konzultovány vše probíhá s jeho souhlasem. Klient může kdykoliv poskytování služby ukončit. Klient si tedy sám určuje četnost, množství využívaných služeb, atd. Pracovníci respektují cíl klienta. Limitem zůstává, aby cíl nebyl v rozporu s posláním, nabídkou a Pravidly DC. Denní centrum 3 (5)

4 Způsob vyřizování stížností: Každý klient DC má právo podat jakoukoli stížnost na kvalitu nebo způsob poskytování služeb, aniž by byl ohrožen na svých právech. Formy stížností a pravidla pro jejich podávání: Forma stížnosti může být ústní nebo písemná, adresná nebo anonymní, může být podána i e- mailem nebo telefonem. DC má na viditelném místě Knihu přání, podnětů, stížností a připomínek s pokyny k postupu jejich vyřizování a Schránku důvěry. Pověřený pracovník je povinen tuto knihu a schránku pravidelně se zápisem kontrolovat. Kontrola schránky probíhá za přítomnosti dvou pracovníků DC. Kromě této formy může podat klient stížnost i ústně pracovníkovi DC. Pravidla pro vyřizování stížností: Vyřizováním stížností, popř. jeho zahájením je pověřena vedoucí a sociální pracovnice DC. Termíny vyřizování stížností: - maximální celková doba k vyřízení stížnosti je 1 měsíc (Pokud se stane, že vyřízení stížnosti překročí z objektivních důvodů stanovenou lhůtu, vedoucí DC tuto skutečnost stěžovateli oznámí. Možnost odvolání: Proti způsobu vyřízení má klient možnost podat odvolání k vyššímu subjektu. Seznam institucí je přílohou Pravidel pro podávání stížností a je klientům k dispozici. Ukončení poskytované služby: Způsob ukončení služby: Klient může přestat využívat službu kdykoliv a to i bez udání důvodů. Ukončení služby je ze strany klienta realizováno vypovězením smlouvy. Smlouva může být ukončena i dohodou. Důvody pro ukončení služby ze strany poskytovatele: Klient víc jak 3 měsíce nevyužívá služby DC. Klient opakovaně porušuje Pravidla DC. Klient přestane spadat do cílové slupiny. Klient naplnil cíl spolupráce. Uveďte spoluúčast klienta na službě: Potraviny jsou zpoplatněny dle ceníku, ostatní služby jsou bezplatné. Materiální a technické zabezpečení realizace sociální služby: DC sídlí na ulici Zámecká ve Valašském Meziříčí. Jednopodlažní budova je ve vlastnictví Charity Valašské Meziříčí. Budova má 242m². V budově sídlí i Terénní služba a Noclehárna. Denní centrum 4 (5)

5 Pro potřeby DC jsou využívány tyto prostory: kancelář sociální pracovnice (vedoucí DC): běžný kancelářský nábytek pro 2 pracovníky, židle pro klienty, uzamykatelné skříňky na spisy klientů, PC se síťovým připojením, tiskárna, notebook, skartovačka kuchyňka (místnost pro kontaktního pracovníka): PC se síťovým připojením, kuchyňská linka, bojler na teplou vodu, zvlášť umyvadlo, skříně na úschovu trvanlivých potravin, 2 ledničky, vařič, mikrovlnná trouba, stůl, židle a kanape pro pracovníky denní místnost (pro klienty): 7 stolů, židle pro klienty, kuchyňská linka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, várnice na čaj hygienické zařízení: zvlášť pro zaměstnance a zvlášť pro klienty pro muže 2x WC a 2x sprchy, pro ženy 1x WC i sprcha. Zařízení je vybaveno pračkou a sušičkou na prádlo. Provozní doba DC: a) Letní provoz každý rok a. Pondělí 7:30 12:00 a 13:00 14:30 hod b. Úterý 7:30 12:00 a 13:00 14:30 hod c. Středa 7:30 12:00 a 13:00 14:30 hod d. Čtvrtek 7:30 12:00 a 13:00 14:30 hod e. Pátek 7:30 11:30 hod f. Soboty, neděle a svátky zavřeno b) Zimní provoz každý rok a. Pondělí 7:30 14:30 hod b. Úterý 7:30 14:30 hod c. Středa 7:30 14:30 hod d. Čtvrtek 7:30 14:30 hod e. Pátek 7:30 14:30 hod f. Soboty, neděle a svátky 7:30 10:30 hod Denní centrum 5 (5)

NOCLEHÁRNA CHARITA VALAŠSKÉ MEZIŘIČÍ. Služby sociální prevence. Kde nás najdete

NOCLEHÁRNA CHARITA VALAŠSKÉ MEZIŘIČÍ. Služby sociální prevence. Kde nás najdete Kde nás najdete Budova noclehárny se nachází ve stejné budově jako denní centrum na ulici Zámecká v těsné blízkosti Mlékáren. Poblíž je Kaufland a vlakové nádraží. Vchází se k nám zelenou branou z vlnitého

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Jungmannovo nám. 18, Praha 1 Nízkoprahové denní centrum

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Jungmannovo nám. 18, Praha 1 Nízkoprahové denní centrum POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Farní charita Praha 1 Nové Město, Jungmannovo nám. 18, 110 00 Praha 1 Nízkoprahové

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Číslo služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy v České republice, IČ 40613311, Petržilkova

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Druh služby Identifikátor Číslo služby Forma služby Terénní programy 148 33 65 76 Terénní Název zařízení

Více

A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 65ZR817,

A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 65ZR817, Příloha 65ZR859-27/1 Datum změny: leden 2017 NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČ 44990260 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 65 Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ

Více

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Nízkoprahové denní centrum Identifikátor 7817571 Forma služby Ambulantní, terénní Název zařízení

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA. vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, Klatovy 1

VNITŘNÍ PRAVIDLA. vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, Klatovy 1 VNITŘNÍ PRAVIDLA vydává MěÚSS Klatovy, p.o. Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Balbínova 59, 339 01 Klatovy 1 p l a t n o s t o d 1. 1.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady pro

Více

Popis realizace sociální služby. Název: Štafeta

Popis realizace sociální služby. Název: Štafeta Popis realizace sociální služby Název: Štafeta Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle 65 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění Provozovatel: Rodina v centru, o.s. Smetanova

Více

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno, IČO 44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 59 kontaktní centra NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 59BV309 Kontaktní centrum s terénním programem Břeclav,

Více

1) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím a navazujících služeb

1) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím a navazujících služeb Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu Vnitřní pravidla pro poskytování odborného sociálního poradenství Kontakty: sociální pracovník pověřený vedením vstupních bytů

Více

Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7.

Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7. Provozovatel: FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7.2014 Poslání Střediska sociální

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy Noclehárna 3573576 Ambulantní Centrum sociální služeb

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Sociálně terapeutická dílna Ambulantní forma

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Farní charita Beroun Azylové domy

Farní charita Beroun Azylové domy Popis realizace poskytované sociální služby (plán rozvoje služby) V souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších přepisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí

Více

INFORMAČNÍ BALÍČEK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU

INFORMAČNÍ BALÍČEK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU INFORMAČNÍ BALÍČEK PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU Místo poskytování sociální služby Azylový dům SÁRA Třinec se nachází na ulici Hraniční č. 280, 739 61 Třinec- Kanada v budově Slezské diakonie. Je dostupný z autobusové

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA Hlavní cíle Azylových domů Rybka Řešení nepříznivé životní situace a vedení k samostatnosti. Pomoc v oblasti: sociální, právní. Podporovat,

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby M ě s t o K r a s l i c e Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby Základní údaje Zřizovatel pečovatelské služby: MĚSTO KRASLICE Adresa: Městský úřad Kraslice, nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice

Více

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty... 1 Název a adresa zařízení... 2 Poslání

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Sociálně terapeutická dílna Identifikátor 6420497 Forma služby Ambulantní forma Název zařízení

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín. PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování sociální služby

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín. PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování sociální služby DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Nízkoprahové denní centrum NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: BETHEL Frýdek-Místek, Bahno-Příkopy 1309, 738 01 Frýdek-Místek PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, příspěvková organizace Za Humny 2292, 688 01, Uherský Brod Smlouva o poskytnutí sociální služby kterou uzavřely dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín. PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování sociální služby

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín. PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování sociální služby DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Azylový dům NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: BETHEL Frýdek-Místek, Bahno-Příkopy 1309, 738 01 Frýdek-Místek PŘÍLOHA č. 1: Popis realizace poskytování sociální

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková tel:

Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková  tel: Charitní pečovatelská služba PEČOVATELSKÁ SLUŽBA 40 IDENTIFIKÁTOR 8898081 FORMA POSKYTOVÁNÍ TERENNÍ Vedoucí služby: Bc. Jana Jílková pecovatelky@charita.info, jana.jilkova@chnh.hk.caritas.cz tel: 733 161

Více

Model sociální služby Kontaktní centra

Model sociální služby Kontaktní centra Model sociální služby Kontaktní centra Struktura modelu 1. Vymezení typických nepříznivých situací, na které služba reaguje 2. Specifikace potřeb, na které služba reaguje 3. Činnosti služby 4. Optimální

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V AZYLOVÝCH DOMECH RYBKA Hlavní cíle Azylových domů Rybka Řešení nepříznivé životní situace a vedení k samostatnosti. Pomoc v oblasti: sociální, právní. Podporovat,

Více

Smlouva číslo o poskytování sociální služby

Smlouva číslo o poskytování sociální služby Smlouva číslo o poskytování sociální služby kterou podle ustanovení 91 a násl. zákona č. 108/2006 Sb. uzavřely tyto smluvní strany Charita sv. Anežky Otrokovice se sídlem v Otrokovicích, Na Uličce 1617,

Více

57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku.

57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku. POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY 57 Azylové bydlení Pobytová služba, poskytovaná pro území města Rumburk a Šluknovského výběžku. Poskytovatel: CEDR komunitní centrum, občanské sdružení, Křižíkova 918/32,

Více

Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah

Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák,...

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Poskytovatel: KSK centrum o.p.s., adresa sídla: Sedlec 125, 360 10 Karlovy Vary IČO: 708 00 812 Sociální služba: Terénní programy (dále jen TP ) Telefon: 724

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Denní stacionář 6. Denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1. Základní údaje Poslání Posláním

Více

INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ AZYLOVÝ DŮM (AD)

INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ AZYLOVÝ DŮM (AD) Centrum J. J. Pestalozziho, o.p.s. Azylový dům Malecká 613 537 05 Chrudim tel.: 469 311 460/611, 725 719 028 e-mail: ad.chrudim@pestalozzi.cz web: www.pestalozzi.cz INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NZDM NA HRANĚ Název a adresa provozovatele: Elim Opava, o.p.s., Rolnická 1636/21a, 747 05 Opava Kateřinky Místo poskytování sociální služby: Nízkoprahový klub

Více

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714 Směrnice č. 11 Název směrnice: Provozní řád Tento provozní řád je přílohou smlouvy o poskytování služby osobní asistence a je závazný jak pro klienty CP ZPS, tak pro zaměstnance Centra pomoci pro zdravotně

Více

Návrh modelu sociální služby NÍZKOPRAHOVÁ DENNÍ CENTRA

Návrh modelu sociální služby NÍZKOPRAHOVÁ DENNÍ CENTRA Návrh modelu sociální služby NÍZKOPRAHOVÁ DENNÍ CENTRA Model služby byl navržen v rámci Závěrečné zprávy č. 1 projektu Evaluace poskytování sociálních služeb v MSK, CZ.1.04/3.1.00/A9.00019. Vymezení typických

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Azylový dům NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: BETHEL Třinec, azylový dům, Frýdecká 191, Třinec BETHEL Třinec, azylový dům, Oáza Nebory, Nebory 2, Třinec BETHEL

Více

b) nabídka bezpečného prostředí, podpory a porozumění,

b) nabídka bezpečného prostředí, podpory a porozumění, Popis realizace poskytování sociálních služeb Centrum psychologické podpory,z.s. 1/Cíle, principy, veřejný závazek, okruh osob Centrum psychologické podpory,z.s. je nestátní nezisková organizace, která

Více

Základní zásady základní sociální

Základní zásady základní sociální Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné správy a inspekci soc.. služeb Předpoklady pro

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ Vypracoval: Mgr. Michaela Machková Sociální pracovník Schváleno: 30.03.2015 Kontakty: vedoucí oddělení sociálních služeb: Mgr. Darina Kolková

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o.

Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o. Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o. 1) Název a místo poskytované služby LCC domácí péče, s.r.o. IČ: 27628418, Průmyslový park Harfa, Poděbradská 540/26, 190 00 Praha

Více

Terénní sociální služba v Ralsku

Terénní sociální služba v Ralsku Terénní sociální služba v Ralsku Zpracovala: Bc. Holasová Lenka Terénní sociální služba Terénní sociální služba v Ralsku je poskytována prostřednictvím terénních programů podle 69 zákona č. 108/2006 Sb.,

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: osobní asistence NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: TABITA Třinec, osobní asistence; Jablunkovská 241, 739 61 Třinec PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

Poslání služeb. Cíl služby. Popis cílové skupiny

Poslání služeb. Cíl služby. Popis cílové skupiny POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY SOCIÁLNĚ AKTIVIZAČNÍ SLUŽBY Poslání služeb Česká společnost AIDS pomoc, o. s. (ČSAP), založena v roce 1989 z řad prvních HIV pozitivních, je jednou z největších nestátních

Více

VYMEZENÍ SLUŽBY PORADNY

VYMEZENÍ SLUŽBY PORADNY VYMEZENÍ SLUŽBY PORADNY OBSAH PRAVIDLA 1. Poslání 2. Cíle 3. Zásady 4. Pro koho je služba určena 5. Jaké jsou formy služby 6. Základní informace ke službě 7. Poskytujeme 8. Neposkytujeme 9. Kdy máme otevřeno

Více

Charita Zlín. Burešov 4886, 760 01 Zlín IČO: 44117434. telefon/fax: 577 224 050 www.zlin.charita.cz, e-mail: info@zlin.charita.cz

Charita Zlín. Burešov 4886, 760 01 Zlín IČO: 44117434. telefon/fax: 577 224 050 www.zlin.charita.cz, e-mail: info@zlin.charita.cz Příloha č.14b Charita Zlín Burešov 4886, 760 01 Zlín IČO: 44117434 telefon/fax: 577 224 050 www.zlin.charita.cz, e-mail: info@zlin.charita.cz Posláním Charity Zlín je praktická a konkrétní pomoc lidem

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Domov na Kalvárii s.r.o. Jaroměřice 271, 569 44 IČ: 287 74 604 VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY O nás Poskytovatelem je Domov na Kalvárii s.r.o., poskytující sociální službu typu pečovatelská

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty Veřejný závazek Veřejný závazek Chráněného bydlení Vejprty je základní charakteristikou této registrované sociální služby a určuje pravidla jejího fungování. Všichni zaměstnanci se řídí tímto Veřejným

Více

NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM (NDC) NÁVRH NA PROVOZOVÁNÍ NOVÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA ÚZEMÍ MĚSTA HRANIC

NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM (NDC) NÁVRH NA PROVOZOVÁNÍ NOVÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA ÚZEMÍ MĚSTA HRANIC NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM (NDC) NÁVRH NA PROVOZOVÁNÍ NOVÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA ÚZEMÍ MĚSTA HRANIC DŮVODY K ZAVEDENÍ SLUŽBY LIDÉ BEZ PŘÍSTŘEŠÍ NA ÚZEMÍ MĚSTA HRANIC V PRŮBĚHU DNE ABSENCE LEGÁLNÍCH MOŽNOSTÍ

Více

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD

OBLASTNÍ CHARITA UHERSKÝ BROD Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Pečovatelská služba Identifikátor 6347392 Forma služby terénní Název zařízení a místo poskytování

Více

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod.

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod. NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO :44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 40 pečovatelská služba NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 40 JI 512 Charitní pečovatelská služba Telč, Špitální

Více

Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II.

Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II. Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II. 1. Označení služby : Dům Agapé II. 2. Forma sociální služby: ambulantní, terénní 3. Působnost služby: Krupka 4. Poskytovatel sociální služby: Oblastní

Více

Sociální rehabilitace

Sociální rehabilitace Název poskytovatele: Druh služby: Jméno služby: Forma služby: Název zařízení a místo poskytování: Dítě a kůň, z.s. Sdružení pro hipoterapii Sociální rehabilitace Sociální rehabilitace Ambulantní, terénní

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: sociální rehabilitace NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: RÚT Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 1101, 738 01 Frýdek-Místek PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

IQ Roma servis, z. s. poskytuje službu odborné sociální poradenství dle 37 zákona č. 108/2006 Sb.

IQ Roma servis, z. s. poskytuje službu odborné sociální poradenství dle 37 zákona č. 108/2006 Sb. Poslání : ODBORNÉ SOCIÁLNÍ PORADENSTVÍ IQ Roma servis, z. s. poskytuje službu odborné sociální poradenství dle 37 zákona č. 108/2006 Sb. Služba: Odborné sociální poradenství Forma poskytování: Ambulantní

Více

Cílová skupina Lidé s mentálním, kombinovaným a jiným zdravotním postižením (lidé s psychickým onemocněním) ve věku od let z okresu Třebíč.

Cílová skupina Lidé s mentálním, kombinovaným a jiným zdravotním postižením (lidé s psychickým onemocněním) ve věku od let z okresu Třebíč. Denní centrum Barevný svět, o.p.s. Denní centrum Barevný svět, o.p.s. je poskytovatelem sociální služby denní stacionář, podle 70 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Armáda spásy v České republice, z. s., Petržílkova 2565/23, 158 00 Praha Druh služby Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Identifikátor

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

1. Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most (dále jen AD) Druh sociální služby: azylové domy 57 Zák. 108/2006 Sb.

1. Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most (dále jen AD) Druh sociální služby: azylové domy 57 Zák. 108/2006 Sb. Popis realizace poskytování sociálních služeb 1. Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most (dále jen AD) Druh sociální služby: azylové domy 57 Zák. 108/2006 Sb. 1.1 Poslání AD Pomáháme ženám a

Více

Služby poradny LOGOS jsou určeny dětem, dospívajícím, rodičům, pěstounům, dalším pečujícím osobám a rodině jako celku.

Služby poradny LOGOS jsou určeny dětem, dospívajícím, rodičům, pěstounům, dalším pečujícím osobám a rodině jako celku. Název poskytovatele: Druh služby: Forma služby: Název zařízení: Místo poskytování: Unie Kompas odborné sociální poradenství, 37 b ambulantní, terénní Logos poradna pro děti, dospívající a jejich rodiče

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

KONTAKTNÍ A PORADENSKÉ CENTRUM KRÉDO

KONTAKTNÍ A PORADENSKÉ CENTRUM KRÉDO KONTAKTNÍ A PORADENSKÉ CENTRUM KRÉDO ADRESA: Temenická 1, Šumperk 787 01 KONTAKT: - Pevná linka: 583 550 235 - Mobil: 774 716 020 - E-mail: k-centrum@pontis.cz ZAMĚSTNANCI: Vedoucí služby: Bc. Hana Pospíšilová

Více

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace

Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Slezská Ostrava, příspěvková organizace Veřejný závazek Domova pro seniory Kamenec, Domov pro seniory Kamenec, (dále jen Domov pro seniory Kamenec) je celodenní pobytové zařízení v blízkosti centra města Ostravy s dostupným dopravním spojením

Více

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: ,

Telefon: kancelář: sesterna: , sociální pracovnice: , kuchyň: , Domov důchodců Mlázovice, registrovaný poskytovatel pobytové sociální služby domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách, číslo registrace: 1665958 Zřizovatel: městys Mlázovice, www.mlazovice.cz

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé pečovatelské služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Název poskytovatele. Druh služby. terénní programy. Identifikátor. Název zařízení a místo poskytování

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Název poskytovatele. Druh služby. terénní programy. Identifikátor. Název zařízení a místo poskytování Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování NADĚJE terénní programy 3396676 terénní Středisko Naděje Praha

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

1. Dům na půl cesty. Popis sociální služby. Personální zajištění sociální služby. Finanční rozvaha 1.Zajištění sociální služby

1. Dům na půl cesty. Popis sociální služby. Personální zajištění sociální služby. Finanční rozvaha 1.Zajištění sociální služby 1. Dům na půl cesty Popis sociální služby Základním principem Domu na půl cesty je : - ubytování v prostředí podobném bydlení v domácnosti - zajištění úklidu,praní a žehlení,výměna ložního prádla - pomoc

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Centrum pro seniory Zahrada, o.p.s. Domov pro seniory pobytová Centrum pro

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé asistenční služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče :

Více

Poskytovatel: STŘEDISKO KŘESŤANSKÉ POMOCI HORNÍ POČERNICE Druh sociální služby (dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách): AZYLOVÝ DŮM ( 57)

Poskytovatel: STŘEDISKO KŘESŤANSKÉ POMOCI HORNÍ POČERNICE Druh sociální služby (dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách): AZYLOVÝ DŮM ( 57) Poskytovatel: STŘEDISKO KŘESŤANSKÉ POMOCI HORNÍ POČERNICE Druh sociální služby (dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách): AZYLOVÝ DŮM ( 57) Popis realizace poskytování sociální služby Popište,

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Priorita XII. - Zajištění služeb pro obyvatele/osoby v krizi

Priorita XII. - Zajištění služeb pro obyvatele/osoby v krizi Opatření XII. 1.: Podpora nízkoprahových terénních sociálních služeb pro osoby bez přístřeší Nízkoprahové terénní sociální služby pro osoby bez přístřeší poskytuje v Mladé Boleslavi středisko Naděje. Zde

Více

Chráněné bydlení LONGEVITA

Chráněné bydlení LONGEVITA Chráněné bydlení LONGEVITA Poskytovatel chráněného bydlení LONGEVITA Na Jíkalce č. 5 a č. 7, Plzeň 301 00 Plzeň Křimice, Plzeňská 95/61, 322 00 Popis realizace Chráněné bydlení LONGEVITA Slovník pojmů:

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Azylový dům NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: BETHEL Karviná, Stavbařů 2199/32, 734 01 Karviná - Mizerov PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé pečovatelské služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ:

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ: Organizace: Příspěvková organizace Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, 543 74 IČ: 751 26 711, ZALOŽENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Organizace byla zřízena na základě rozhodnutí zastupitelstva obce 21.11.2007. Její

Více

Základní informace pro žadatele

Základní informace pro žadatele Sněženková 2973/8 106 00 Praha 10 Zahradní Město Telefon: 272 654 151 3 e-mail: info@dszm.cz Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: JORDÁN Třinec, sociálně aktivizační služby Poslání

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Podané ruce, družstvo, Starozuberská 1449, 756 54 Zubří IČO: 278 55 341 č.ú.: 256974167/0300 tel: 608 178 857 e-mail:podane-ruce@seznam.cz www.podane-ruce.cz POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU Pečovatelská služba MČ Praha 20 je terénní sociální služba, poskytovaná dle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, osobám, které mají sníženou

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Sociální poradenství 5. Sociální poradna, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1.Základní údaje Poslání služby Posláním Sociální poradny

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, příspěvková organizace Za Humny 2292, 688 01, Uherský Brod Smlouva o poskytnutí sociální služby kterou uzavřely dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném

Více

Příloha A - Popis realizace poskytované služby

Příloha A - Popis realizace poskytované služby Příloha A - Popis realizace poskytované služby 1. Základní údaje Sociálně aktivizační služby pro rodinu s dětmi jsou terénní, popřípadě ambulantní sociální služby poskytované rodině s dítětem/dětmi, jejichž

Více

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY dle 79 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel: Lístek, o.p.s. Kroupova 427/102a, 625 00 Brno - Starý Lískovec Název služby: Pečovatelská služba

Více

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (SAS) Název a adresa provozovatele: Elim Opava, o.p.s., Rolnická 1636/21a, 747 05 Opava Kateřinky Místo poskytování

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Sociální služby Uherské Hradiště, p. o. Druh služby chráněné bydlení Identifikátor 6798398 Forma služby Pobytová Název zařízení a místo

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

CZ.1.04/3.1.00/

CZ.1.04/3.1.00/ Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji registrační číslo projektu CZ.1.04/3.1.00/05.00066 VÝROČNÍ ZPRÁVA I. Poslání a základní informace o organizaci Poslání: Poskytujeme ubytování za úhradu, na

Více

Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II, registrační číslo projektu CZ.1.04/3.1.00/ VÝROČNÍ ZPRÁVA

Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II, registrační číslo projektu CZ.1.04/3.1.00/ VÝROČNÍ ZPRÁVA Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II, registrační číslo projektu CZ.1.04/3.1.00/05.00066 VÝROČNÍ ZPRÁVA I. Poslání a základní informace o organizaci Poslání: Poskytujeme ubytování za úhradu,

Více