USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENO č. 360/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje"

Transkript

1 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka Omluveni: Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák Přizváni: Petra Smrčková za DS Orlické hory a Podorlicko (k bodu č. 1.) Ludmila Cabalková - vedoucí odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy Dana Hubálková referentka odboru správy nemovitostí Renata Kotýzová referentka odboru správy nemovitostí Mgr. Simona Hejhalová referentka odboru správy nemovitostí Bc. František Vogl vedoucí odboru sociálních věcí Ing. Radko Šťastný referent odboru výstavby a životního prostředí Program: 1. Uzavření Dodatku č. 4 k nájemní smlouvě č. 10/2009 ze dne na nebytové prostory v čp. 1492, Panská ul., Rychnov n. Kn. se Sdružením právnických osob Orlické hory a Podorlicko, Rychnov n. Kn. 2. Dohoda o ukončení pracovního poměru s vedoucím odboru správy nemovitostí p. Jaroslavem Tichým ke dni a vypsání výběrového řízení na obsazení místa vedoucího odboru správy nemovitostí. 3. Schválení účelového peněžitého a věcného daru pro DDM, Rychnov n. Kn. 4. Schválení změny odpisového plánu MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. od Jmenování nové ředitelky MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. s účinností od Oznámení o zahájení řízení Změny č. 13 Územního plánu města Rychnov n. Kn. 7. Uzavření Smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny ze sítě NN s firmou ENERGO LaR s.r.o., Rychnov n. Kn. 8. Vyhlášení výsledku výběrového řízení na veřejnou zakázku Oprava požární zbrojnice Roveň. 9. Změna výše nájmu pro r na nemovitost čp. 61, Staré náměstí, Rychnov n. Kn. společnosti Hotel Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. 10. Souhlas se změnou nájemce v čp. 1652, Javornická ul., Rychnov n. Kn. 11. Zrušení usnesení RM č. 340/11 části II. bodu 3. ze dne , přidělení náhradního bytu v DPS v Rychnově n. Kn. 12. Dohody o ukončení nájmu bytu a přidělení bytů. 13. Souhlas s konáním závodů na horských kolech MALÝ STALAK BIKE CUP 2011 dne Vyhlášení výsledku výběrového řízení na poptávkové řízení Výroba městského internetového vysílání. 15. Pronájem p.p.č. 157/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 16. Pronájem části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn.

2 2 17. Jmenování komise pro otevírání obálek na prodej p.p.č. 2577/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 18. Pronájem hrobových míst na p.p.č. 1443/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. 19. Materiál Vyhodnocení Plánu rozvoje sociálních služeb města a regionu Rychnov n. Kn. na období let za r Pověření pro Bc. Františka Vogla k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou při výkonu opatrovnictví p. J.J., omezeného ve způsobilosti k právním úkonům. 21. Vydání Nařízení č. 2/2011 o možnosti převzít lesní hospodářské osnovy. 22. Uzavření Smlouvy o zajišťování činností pro Město Rychnov n. Kn. se společností Účetnictví Města Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. 23. Souhlas s odesláním oficiálního pozvání starosty města starostovi švýcarského města Biel do Rychnova n. Kn. 24. Dodatek č. 1 k mandátní smlouvě číslo doručený dne společností City Parking Group s.r.o., Praha. 25. Záměr města Rychnova n. Kn. pronajmout areál koupaliště ve Včelném a areál víceúčelového sportovního zařízení uměle chlazená ledová plocha v Rychnově n. Kn. 26. Jmenování komise pro otevírání, posouzení a hodnocení nabídek veřejné zakázky Analýza rizik potenciálních zdrojů znečištění ohrožujících významný vodárenský zdroj. 27. Schválení změny řešení dopravy v centru města Rychnova n. Kn. 28. Žádost 3-athlon clubu, Rychnov n. Kn. o dotaci pro 3athlon Spinning Centrum Rychnov n. Kn. ve výši ,-- Kč. Jednání Rady města Rychnova nad Kněžnou zahájil ve 14:00 hod. starosta města Ing. Jan Skořepa. K návrhu programu nebyly vzneseny připomínky ani jiné doplňující návrhy. K bodu č.1: Uzavření Dodatku č. 4 k nájemní smlouvě č. 10/2009 ze dne na nebytové prostory v čp. 1492, Panská ul., Rychnov n. Kn. se Sdružením právnických osob Orlické hory a Podorlicko, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Na jednání byla přizvána pí Petra Smrčková z Destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko, která sdělila důvody k uzavření dodatku. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 360/11 uzavření Dodatku č. 4 k nájemní smlouvě č. 10/2009 ze dne o nájmu nebytových prostor ve II. NP domu čp. 1492, Panská ul., Rychnov n. Kn., místnost č. 224 o výměře 33,88 m 2 se Sdružením právnických osob Orlické hory a Podorlicko, se sídlem Panská 1492, Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. K bodu č.2: Dohoda o ukončení pracovního poměru s vedoucím odboru správy nemovitostí p. Jaroslavem Tichým ke dni a vypsání výběrového řízení na obsazení místa vedoucího odboru správy nemovitostí. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

3 3 USNESENO č. 361/11 I. vzala na vědomí Dohodu o ukončení pracovního poměru vedoucího odboru správy nemovitostí pana Jaroslava Tichého ke dni a II. ukládá tajemníkovi MěÚ Rychnov n. Kn., Ing. Ladislavu Pyskatému, vypsat ve smyslu zákona č. 312/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, výběrové na řízení na obsazení uvolněného místa vedoucího odboru správy nemovitostí, a to nejpozději do dne K bodu č.3: Schválení účelového peněžitého a věcného daru pro DDM, Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 362/11 přijetí účelového peněžitého daru od firmy Interbyt, Rychnov n. Kn. a věcného daru od Knihkupectví Naděje, Rychnov n. Kn. Domem dětí a mládeže, Rychnov n. Kn., Poláčkovo nám. 88 ve výši, dle předloženého návrhu. K bodu č.4: Schválení změny odpisového plánu MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. od Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 363/11 změnu odpisového plánu Mateřské školy Čtyřlístek, Rychnov n. Kn., Mírová 1487 od , dle předloženého návrhu. K bodu č.5: Jmenování nové ředitelky MŠ Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. s účinností od Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. Nebyly žádné připomínky.

4 USNESENO č. 364/11 jmenuje 4 paní Ivanu Turkeovou ředitelkou Mateřské školy Čtyřlístek, Rychnov n. Kn. Mírová 1487 s účinností od K bodu č.6: Oznámení o zahájení řízení Změny č. 13 Územního plánu města Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s písemným oznámením. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 365/11 vzala na vědomí Oznámení o zahájení řízení Změny č. 13 Územního plánu města Rychnov n. Kn. K bodu č.7: Uzavření Smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny ze sítě NN s firmou ENERGO LaR s.r.o., Rychnov n. Kn. USNESENO č. 366/11 I. uzavření Smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny ze sítě NN s firmou ENERGO LaR s.r.o., se sídlem Javornická 1501, Rychnov n. Kn., dle předloženého návrhu. a II. pověřuje starostu města podpisem výše uvedené smlouvy. K bodu č.8: Vyhlášení výsledku výběrového řízení na veřejnou zakázku Oprava požární zbrojnice Roveň. USNESENO č. 367/11 I. na základě doporučení komise pro posouzení a hodnocení nabídek na akci Oprava požární zbrojnice Roveň vítězem výběrového řízení firmu REMING s.r.o., Soukenická 1176, Rychnov n. Kn.

5 5 a II. pověřuje starostu města podpisem smlouvy s vybraným uchazečem. K bodu č.9: Změna výše nájmu pro r na nemovitost čp. 61, Staré náměstí, Rychnov n. Kn. společnosti Hotel Havel, s.r.o., Rychnov n. Kn. USNESENO č. 368/11 změnu výše nájemného na nemovitost čp. 61 včetně jeho zařízení a vybavení se st.p.č. 5/1 a p.p.č. 4, to vše nacházející se v obci a k.ú. Rychnov n. Kn., Staré náměstí, Rychnov n. Kn. společnosti Hotel Havel, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., Staré náměstí 61. Výše nájmu za užívání nemovitosti se pro rok 2011 sjednává ve výši ,-- Kč ročně. K bodu č.10: Souhlas se změnou nájemce v čp. 1652, Javornická ul., Rychnov n. Kn. USNESENO č. 369/11 souhlasí se změnou nájemce na bytovou jednotku B8, 44 v domě čp (20 BJ), ul. Javornická, Rychnov n. Kn. Na místo pana A.D. nastoupí pan H.M., bytem Templářská 75, Čejkovice, Hodonín. K bodu č.11: Zrušení usnesení RM č. 340/11 části II. bodu 3. ze dne , přidělení náhradního bytu v DPS v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 370/11 I. ruší usnesení RM č. 340/11 část II. bod 3. ze dne a II. v návaznosti na usnesení RM č. 340/11 část II. bod 4. ze dne uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 o vel. 0+1 v čp. 832, ul. Na Drahách, Rychnov n.

6 6 Kn. s paní V.P., bytem Rychnov n. Kn., Jiráskova Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou maximálně 6 měsíců. K bodu č.12: Dohody o ukončení nájmu bytu a přidělení bytů. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po krátké diskusi se radní rozhodli schválit po vyslechnutí komentáře pí Hubálkové z odboru správy nemovitostí ukončení nájmu p. M.J. ke dni a přidělení bytu č. 74 v čp p. D.N. USNESENO č. 371/11 1. dohodu o ukončení nájmu bytu s paní A.D., bytem Na Drahách 832, Rychnov n. Kn. na byt č. 7 v čp. 832, ul. Na Drahách, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení užívání bytu s panem V.D., bytem Mírová 1453, Rychnov n. Kn. na byt č. 74 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení nájmu bytu s manželi J. a F.Ch., bytem Městská Habrová 1556, Rychnov n. Kn. na byt č. 32 v čp. 1556, ul. Městská Habrová, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení nájmu bytu s panem M.J., bytem Městská Habrová 1557, Rychnov n. Kn. na byt č. 17 v čp. 1557, ul. Městská Habrová, Rychnov n. Kn. ke dni dohodu o ukončení nájmu bytu s paní J.B., bytem Městská Habrová 1559, Rychnov n. Kn. na byt č. 10 v čp. 1559, ul. Městská Habrová, Rychnov n. Kn. ke dni na základě doporučení komise bytové ze dne uzavření nájemní smlouvy na byt č. 32 o vel. 1+1 v čp. 1556, ul. Městská Habrová, Rychnov n. Kn. s panem J.U., bytem Rychnov n. Kn., Havlíčkova 136. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do s předplacením nájemného částkou ,-- Kč. 7. na základě doporučení komise bytové ze dne uzavření nájemní smlouvy na byt č. 74 o vel. 0+1 v čp. 1453, ul. Mírová, Rychnov n. Kn. s panem D.N., bytem Rychnov n. Kn., Havlíčkova 136. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 1 roku. K bodu č.13: Souhlas s konáním závodů na horských kolech MALÝ STALAK BIKE CUP 2011 dne USNESENO č. 372/11 souhlasí 1. s konáním cyklistických závodů na horských kolech MALÝ STALAK BIKE CUP 2011 dne v lese Včelný. Závod se bude konat na zpevněných a lesních cestách.

7 7 2. s poskytnutím p.p.č. 2232/2 v k.ú. Rychnov n. Kn. (Jedná se o hřiště a přilehlou louku naproti restauraci U Mařenky, kde bude umístěn cíl závodu a rovněž zde proběhnou doprovodné akce spojené se závodem.) za dodržení podmínek stanovených oborem správy nemovitostí. K bodu č.14: Vyhlášení výsledku výběrového řízení na poptávkové řízení Výroba městského internetového vysílání. Všichni radní obdrželi písemný materiál místostarostky Ing. Zimové. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 373/11 I. na základě doporučení komise pro posouzení a hodnocení nabídek poptávkového řízení Výroba městského internetového vysílání vítězem poptávkového řízení firmu D-CREDIT, s.r.o., Rybářská 102, Kostelec n. Orl. a II. pověřuje starostu města podpisem smlouvy s vybraným uchazečem. K bodu č.15: Pronájem p.p.č. 157/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po krátké diskusi se radní shodli schválit pronájem pozemku za cenu ve výši 400,-- Kč/rok + každoroční valorizace. USNESENO č. 374/11 pronájem p.p.č. 157/1 o výměře 66 m 2 v k.ú. Rychnov n. Kn. panu J.H., bytem Staré náměstí 51, Rychnov n. Kn. za cenu 400,-- Kč/rok + každoroční valorizace, jako obslužný prostor k domu čp. 51, Staré náměstí, Rychnov n. Kn. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou 10 let. Nájemce nebude oprávněn předmět nájmu oplotit. Případné úpravy na předmětu nájmu bude oprávněn provést až po předchozím písemném souhlasu odboru správy nemovitostí a odboru výstavby a životního prostředí. V případě potřeby umožní uložení sítí do předmětu nájmu. K bodu č.16: Pronájem části p.p.č v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po krátké diskusi se radní shodli schválit pronájem části pozemku za cenu ve výši 6.000,-- Kč/rok + každoroční valorizace.

8 8 USNESENO č. 375/11 pronájem části p.p.č o výměře cca 60 m 2 v k.ú. Dlouhá Ves u Rychnova n. Kn. panu Sergeji Panovovi, IČO , se sídlem Mírová 1455, Rychnov n. Kn. za cenu 6.000,-- Kč/rok + každoroční valorizace, za účelem umístění prodejního stánku s občerstvením a venkovního stolování. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců. Po ukončení nájemního poměru uvede nájemce pozemek do původního stavu. Případné úpravy na předmětu pronájmu po předchozím písemném souhlasu odboru správy nemovitostí. K bodu č.17: Jmenování komise pro otevírání obálek na prodej p.p.č. 2577/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru správy nemovitostí. Po krátké diskusi se radní rozhodli jmenovat za vedení města členem komise místostarostku Mgr. Janu Drejslovou. USNESENO č. 376/11 jmenuje komisi pro otevírání obálek na prodej p.p.č. 2577/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. ve složení: Mgr. Jana Drejslová, paní Dana Hubálková, Mgr. Simona Hejhalová, pan Zdeněk Brandejs a náhradník pan Jiří Rázl. K bodu č.18: Pronájem hrobových míst na p.p.č. 1443/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. USNESENO č. 377/11 1. uzavření nájemních smluv na pronájem hrobových míst na p.p.č. 1443/1 v k.ú. Rychnov n. Kn., nájemní poměr uzavřen na dobu určitou 10 let za cenu 10,-- Kč/m 2 /rok s těmito nájemci: paní H.Č., Na Dubince 224, Rychnov n. Kn., pan M.D., Havlíčkova 1367, Rychnov n. Kn., pan Ing. J.A., Brozanská 132, Pardubice, paní H.P., Mírová 1571, Rychnov n. Kn., paní A.K., Slemeno 5, pan J.H., Dlouhá Ves 71, Rychnov n. Kn., paní M.D., Pod Budínem 994, Rychnov n. Kn., paní H.C., Dvořákova 1122, Rychnov n. Kn., paní J.M., Jiráskova 1070, Rychnov n. Kn., paní J.Ch., A. Provazníka 1339, Rychnov n. Kn., paní I.V., Mírová 1437, Rychnov n. Kn., pan J.H., Lipovka 12, Rychnov n. Kn., pan Ing. D.F., Nušlova 2286/37, Praha, paní A.B., Horákova 705, Semily, pan J.N., Masarykova 519, Rychnov n. Kn., paní V.Š., U Židovského hřbitova 950, Rychnov n. Kn., pan L.Č., Na Trávníku 1238, Rychnov n. Kn., paní H.K., Lipovka 60, Rychnov n. Kn., pan P.B., Sokolovská 1348, Rychnov n. Kn.,

9 9 paní J.M., Strojnická 1012, Rychnov n. Kn., paní I.S., U Stadionu 1294, Rychnov n. Kn., pan K.M., Zbuzany 544, Rychnov n. Kn., pan E.B., Kvasiny 224, pan P.K., Štemberkova 404, Rychnov n. Kn., pan K.K., Wolkerova 1218, Rychnov n. Kn., pan B.S., Betenglova 407, Rychnov n. Kn., paní I.V., Bellošova 1813, Praha, pan J.F., Benkova 1689/40, Praha, pan J.N., Sokolovská 675, Rychnov n. Kn., pan L.U., Jiráskova 1069, Rychnov n. Kn., paní M.P., SNP 1103, Rychnov n. Kn., pan J.J., Chloumek 22, Choceň, pan J.P., Nad Zvonicí 643, Rychnov n. Kn., pan J.Š., Pelclovo nábřeží 455, Rychnov n. Kn., paní E.Š., Karla Čapka 989, Kladno, paní A.K., Jiráskova 1070, Rychnov n. Kn., paní M.H., Pelclovo nábřeží 1654, Rychnov n. Kn., paní M.Z., Oldřichov na Hranicích 127, paní L.D., A. Provazníka 1339, Rychnov n. Kn., paní M.P., Městská Habrová 1556, Rychnov n. Kn., paní J.R., Pelclovo nábřeží 447, Rychnov n. Kn., pan S.Č., Fibichova 1531, Rychnov n. Kn., paní L.Š., Jiráskova 945, Rychnov n. Kn., pan S.E., Strojnická 479, Rychnov n. Kn., paní M.H., Sokolovská 1346, Rychnov n. Kn., paní V.L., Sokolovská 1116, Rychnov n. Kn., paní V.F., U Židovského hřbitova 949, Rychnov n. Kn., paní M.V., Mírová 1435, Rychnov n. Kn., paní I.B., Sokolovská 1347, Rychnov n. Kn., pan J.K., Chaloupky 393, Rychnov n. Kn., pan J.J., Sídliště I/500, Solnice, paní A.Z., Dědkova 232, Hradec Králové, paní V.H., Svobody 1071, Náchod, pan F.S., Průhon 779, Rychnov n. Kn., paní J.V., Krocínova 351, Rychnov n. Kn., pan F.L., SNP 1125, Rychnov n. Kn., paní M.Š., Jungmannova 1444, Hradec Králové, paní J.K., Dr. Martínka 1489/1, Ostrava Hrabůvka, paní I.V., Štemberkova 672, Rychnov n. Kn., paní A.Z., Javornice 316, paní J.M., Jiráskova 914, Rychnov n. Kn., paní M.K., Sokolovská 1345, Rychnov n. Kn., paní A.M., Sokolovská 1110, Rychnov n. Kn., pan J.K., Bělehradská 53, Praha, pan Ing. R.J., Palackého 1357, Rychnov n. Kn., pan J.P., Mírová 1443, Rychnov n. Kn., paní D.M., Za Univerzitou 865, Dobruška, paní M.Š., Sokolovská 1346, Rychnov n. Kn., paní B.H., Sokolovská 614, Rychnov n. Kn., pan J.Š., Janáčkova 1322, Rychnov n. Kn., pan Z.J., Na Trávníku 1239, Rychnov n. Kn., pan J.P., Popovice 80, Postupice, paní M.V., Kaštany 667, Rychnov n. Kn., pan J.Š., Hrdinů odboje 871, Rychnov n. Kn., pan J.Č., Palackého 1375, Rychnov n. Kn., paní M.T., Roveň 63, Rychnov n. Kn., pan M.H., Malá Ledská 48, paní K.D., Sokolovská 1113, Rychnov n. Kn., paní H.H., Gogolova 567, Smiřice, paní B.J., Komenského 211/18, Trutnov, paní J.D., Mírová 1464, Rychnov n. Kn., pan O.M., Jiráskova 1072, Rychnov n. Kn., pan L.N., O. Vaňorného 464, Rychnov n. Kn., pan V.K., Útěchov 69, Moravská Třebová, paní J.Č., Jiráskova 1056, Rychnov n. Kn., paní Z.K., Kubišova 34, Praha, pan J.M., Palackého 1356, Rychnov n. Kn., paní Z.V., Luxembourg, pan J.B., Na Trávníku 1233, Rychnov n. Kn., paní J.K., Havlíčkova 1367, Rychnov n. Kn., paní L.V., Sokolovská 1113, Rychnov n. Kn., paní L.Š., Lukavice 209, paní B.B., 5. května 884, Rychnov n. Kn. 2. uzavření nájemní smlouvy na pronájem hrobového místa na p.p.č. 1443/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. s panem J.V., Deštné v Orl. horách 337. Nájemní poměr uzavřen na dobu určitou 5 let za cenu 10,-- Kč/m 2 /rok. K bodu č.19: Materiál Vyhodnocení Plánu rozvoje sociálních služeb města a regionu Rychnov n. Kn. na období let za r Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru sociálních věcí. Nebyly žádné připomínky.

10 10 USNESENO č. 378/11 projednala a doporučuje ZM ke schválení materiál Vyhodnocení Plánu rozvoje sociálních služeb města a regionu Rychnov n. Kn. na období let za rok 2010, dle předloženého návrhu. K bodu č.20: Pověření pro Bc. Františka Vogla k zastupování Města Rychnov nad Kněžnou při výkonu opatrovnictví p. J.J., omezeného ve způsobilosti k právním úkonům. Starosta seznámil radní se zněním pověření. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 379/11, aby pana J.J., bytem Rychnov n. Kn., Nové domy 426, omezeného způsobilosti k právním úkonům, zastupoval při výkonu opatrovnictví, jímž bylo Okresním soudem v Rychnově nad Kněžnou ustanoveno Město Rychnov nad Kněžnou, Bc. František Vogl, vedoucí odboru sociálních věcí MěÚ Rychnov n. Kn., a to na základě pověření starostou Města Rychnov nad Kněžnou v rozsahu dle předloženého návrhu. K bodu č.21: Vydání Nařízení č. 2/2011 o možnosti převzít lesní hospodářské osnovy. Všichni radní obdrželi písemný materiál odboru výstavby a životního prostředí. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 380/11 vydává Nařízení č. 2/2011 o možnosti převzít lesní hospodářské osnovy. K bodu č.22: Uzavření Smlouvy o zajišťování činností pro Město Rychnov n. Kn. se společností Účetnictví Města Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., Rychnov n. Kn. Starosta seznámil radní s návrhem smlouvy. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 381/11 uzavření Smlouvy o zajišťování činností pro Město Rychnov n. Kn. se společností Účetnictví Města Rychnov nad Kněžnou, s.r.o., se sídlem Rychnov n. Kn., Staré náměstí 68, dle předloženého návrhu.

11 11 K bodu č.23: Souhlas s odesláním oficiálního pozvání starosty města starostovi švýcarského města Biel do Rychnova n. Kn. Starosta seznámil radní s prezentací švýcarského města Biel. Po krátké diskusi radní odsouhlasili, aby starosta města oficiálně pozval starostu švýcarského města Biel do Rychnova n. Kn. USNESENO č. 382/11 souhlasí, aby starosta města odeslal oficiální pozvání starostovi švýcarského města Biel do Rychnova n. Kn. v termínu na II. polovinu listopadu K bodu č.24: Dodatek č. 1 k mandátní smlouvě číslo doručený dne společností City Parking Group s.r.o., Praha. Všichni radní obdrželi návrh dodatku. Po krátké diskusi se radní shodli doporučit ZM ke schválení dodatek s provedenými úpravami starostou města včetně nového úplného znění mandátní smlouvy. USNESENO č. 383/11 projednala a doporučuje ZM ke schválení Dodatek č. 1 k mandátní smlouvě číslo s provedenými úpravami starostou města včetně nového úplného znění mandátní smlouvy číslo se zapracovanými změnami a doplňky vyplývajícími z tohoto dodatku se společností City Parking Group s.r.o., se sídlem Korunovační 103/6, Praha 7. K bodu č.25: Záměr města Rychnova n. Kn. pronajmout areál koupaliště ve Včelném a areál víceúčelového sportovního zařízení uměle chlazená ledová plocha v Rychnově n. Kn. Po krátké diskusi se radní rozhodli zveřejnit záměr pronajmout areál koupaliště ve Včelném a areál víceúčelového sportovního zařízení uměle chlazená ledová plocha v Rychnově n. Kn. USNESENO č. 384/11 ukládá odboru správy nemovitostí zveřejnit záměr města Rychnova n. Kn. pronajmout níže uvedené nemovitosti: 1. areál koupaliště ve Včelném: budovu čp. 469 na p.p.č 2245, p.p.č. 2245, budovu bez čp. na p.p.č (mimo šaten v I. NP), p.p.č. 2243, budovu bez čp. na p.p.č. 2244, p.p.č. 2244, p.p.č. 2242/1, p.p.č. 2242/2, p.p.č. 2242/3, p.p.č. 2248/3, to vše v obci a k.ú. Rychnov n. Kn. 2. areál víceúčelového sportovního zařízení uměle chlazená ledová plocha: budovu bez čp. na p.p.č. 940/8, p.p.č. 940/8, p.p.č. 940/6, p.p.č. 938/7, to vše v obci a k.ú. Rychnov n. Kn.

12 12 K bodu č.26: Jmenování komise pro otevírání, posouzení a hodnocení nabídek veřejné zakázky Analýza rizik potenciálních zdrojů znečištění ohrožujících významný vodárenský zdroj. Místostarostka Mgr. Drejslová seznámila radní se složením komise. Nebyly žádné připomínky. USNESENO č. 385/11 jmenuje komisi pro otevírání obálek a komisi pro posouzení a hodnocení nabídek veřejné zakázky akce Analýza rizik potenciálních zdrojů znečištění ohrožujících významný vodárenský zdroj ve složení: Mgr. Jana Drejslová (náhradník Ing. Jan Skořepa), Ing. Dita Kunertová (náhradník Ing. Hana Synková), Ing. Miloslav Chlápek (náhradník Ing. Zdeněk Štorek), RNDr. Svatopluk Šeda (náhradník Mgr. Jan Zemen), pan Tomáš Ruffer, RNDr. Tomáš Kytlík-tajemník, RNDr. Lenka Kupková-odborný poradce. K bodu č.27: Schválení změny řešení dopravy v centru města Rychnova n. Kn. Po krátké diskusi se radní rozhodli schválit navržené změny komisí dopravní v řešení dopravy v centru města ze dne s doplněním: zobousměrnit ulici Kolowratskou s omezenou rychlostí 30 km/hod. USNESENO č. 386/11 změny řešení dopravy v centru města Rychnova n. Kn. dle závěrů komise dopravní ze dne s doplněním: zobousměrnit ulici Kolowratskou s omezenou rychlostí 30 km/hod. Změny řešení dopravy budou realizovány postupně. K bodu č.28: Žádost 3-athlon clubu, Rychnov n. Kn. o dotaci pro 3athlon Spinning Centrum Rychnov n. Kn. ve výši ,-- Kč. Místostarostka Ing. Zimová seznámila radní s písemnou žádostí 3-athlon clubu. Po krátké diskusi se radní rozhodli neschválit poskytnutí finančního příspěvku 3-athlon clubu dle žádosti ze dne USNESENO č. 387/11 I. vzala na vědomí žádost 3-athlon clubu, Rychnov n. Kn., Mírová 1452 o dotaci pro 3athlon Spinning Centrum Rychnov n. Kn. ve výši ,-- Kč. a

13 II. ne 13 poskytnutí finančního příspěvku 3-athlon clubu, Rychnov n. Kn., Mírová 1452 pro 3athlon Spinning Centrum Rychnov n. Kn. dle předložené žádosti ze dne Vzhledem k tomu, že program jednání Rady města Rychnova n. Kn. byl vyčerpán, ukončil starosta města jednání Rady města v 16:45 hodin. Příští jednání Rady města bude v pondělí 1. srpna 2011 od 13:00 hodin. Mgr. Jana Drejslová místostarostka Ing. Jan Skořepa starosta

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1: Pronájem části p.p.č. 1748/1 v k.ú. Rychnov n. Kn. Všichni radní obdrželi písemný materiál OSM. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.12.2010 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Jiří Oberreiter

Více

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.12.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Milan Novák

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 6.1.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Karel Štrégl Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana

Více

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 377/2015 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.9.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav

Více

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje

USNESENO č. 64/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. povoluje 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.2.2011 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák

Více

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky.

K bodu č.1.: Schválení rozpočtového opatření č. 2/1/2014. Všichni radní obdrželi písemný materiál tajemníka Ing. Pyskatého. Nebyly žádné připomínky. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 20.1.2014 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 5.10.2015 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová JUDr. Milan Novák Ing. Ivana Skřítecká Mgr. Radek Jehlička MUDr. Hana Dvořáková Mgr.

Více

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č.

2 15. Informace SDH Dlouhá Ves o umístění překážek na fotbalovém stadionu v Rychnově n. Kn. 16. Schválení zřízení věcného břemene k p.p.č. 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 10.4.2012 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Mgr. Zdeněk Žabokrtský JUDr. Milan Novák Tomáš Erben Ing. Ladislav

Více

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí

USNESENO č. 539/2013 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. souhlasí 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 2.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter Ing. Ladislav Pyskatý

Více

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program:

Ing. Jiří Brandejs - referent odboru výstavby a životního prostředí. Program: 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 16.12.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

O Z N Á M E N Í VOLBY. se uskuteční:

O Z N Á M E N Í VOLBY. se uskuteční: O Z N Á M E N Í O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR Starosta města Rychnov nad Kněžnou podle 15 zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a

Více

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční:

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční: O Z N Á M E N Í O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY Starosta města Rychnov nad Kněžnou podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rady města v Rychnově nad Kněžnou ze dne 7.1.2013 Přítomni: Ing. Jan Skořepa Mgr. Jana Drejslová Ing. Michaela Zimová Tomáš Erben JUDr. Milan Novák Mgr. Zdeněk Žabokrtský Jiří Oberreiter

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.11.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka Zápis 29. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného v pondělí 26. listopadu 2015 v 7:30 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: Přítomna:

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí

1 se zdržel (p. Erben) USNESENO č. 432/10 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. I. vzala na vědomí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 13.12.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD z 18. zasedání konaného dne 24.1.2012 Rada města Železný Brod po projednání 18/12rm schvaluje doplněný program dnešního zasedání rady města 19/12rm bere na vědomí informaci

Více

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn.

Na jednání Rady města se krátce představili noví zástupci FC Spartak Rychnov n. Kn. 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.5.2012 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský JUDr. Miln Novák Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č.

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č. ZÁPIS USNESENÍ 9. ČERVNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 84. SCHŮZE Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

1. Majetkové záležitosti

1. Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Z á p i s z 38. jednání Rady

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou,

Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 06.08.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1155/11-12 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 11.12.2012.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1155/11-12 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 11.12.2012. U S N E S E N Í z 52. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 28. listopadu 2012, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Zastupitelstva

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

U S N E S E N Í. z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne 21.8.2019 564/18/RM/2019 Výběrová řízení na funkce vedoucích odborů I. Rada města ukládá v souladu s ustanovením 7 odst. 1 písm. a) zákona č.

Více

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-78-2017 Termín jednání 18. října 2017 Začátek jednání 13:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Stanislav

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Jaroslav Tichý. Program:

Jaroslav Tichý. Program: 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 22.11.2010 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Ing.

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne Rok 2016 USNESENÍ z 24. schůze Rady města Semily konané dne 03.10.2016 Rada města Semily po projednání: 161003/RM/583 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 161003/RM/584 podání žádosti o uzavření

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 256/2017 doplněný Plán zimní údržby místních komunikací v Kynšperku nad Ohří a spádových obcích

Více

u u % " * 6 u 8 '

u u %  * 6 u 8 ' u u! " # $! " # 1 výsledky hospodaření k 31.12.2006 těchto příspěvkových organizací a hospodářské činnosti města: a) Mateřské školy, Zahradní 385, Kynšperk nad Ohří b) Mateřské školy, Školní 525, Kynšperk

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 82. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. října 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Naše č. j.: OBCR/364/2016 Vyřizuje: Vencl Počet listů: 6 Počet příloh: 8/9 Datum: 04. 08. 2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 ZÁPIS z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Schválení záměru vybudování cyklodomu Ing. Měřínský 4. Schválení

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 039/12/Pa U S N E S E N Í 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 4. 9. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1546/39-1570/39 Rozdělovník - členové

Více

z 18. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. května 2015

z 18. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. května 2015 z 18. schůze Rady města Rumburk, konané dne 14. května 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 263/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 18. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

ZÁPIS Z 21. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují

ZÁPIS Z 21. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují ZÁPIS Z 21. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA V ROCE 2016 konaného dne 26. 9. 2016 v 16.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Police nad Metují Přítomni: Ida Jenková - starostka, Mgr. Jiří Škop - místostarosta, Ing. Josef

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. března 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. března 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. března 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 78/2016 1. předkládá zastupitelstvu města žádost spolku SAT sport a tanec, se sídlem: Krátká 366/4,

Více

88. VÝPIS Z USNESENÍ

88. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 88. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 15.06.2009 1745/2009 88. RM V a) bere na vě d o m í zápis z otevírání obálek a zprávu hodnotící komise

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 RM schvaluje: 1. Uzavření Smlouvy o dílo s Ing. Evou Wagnerovou, jejíž předmětem je vypracování architektonické studie Park pod kostelem dle předloženého

Více

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012

Usnesení RM č. 65/2012-RADA ze dne 25.10.2012 65/2012-RADA/2878-65. Rada města ověřovatelem zápisu Petra Procházku 65/2012-RADA/2879-65. Rada města předložený program jednání RM 65/2012-RADA/2880-65. Rada města -oznámení Stavebního úřadu MěÚ Žamberk

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Bc. František Vogl - pověřen řízením odboru sociálních věcí Bc. Josef Šimerda - referent odboru sociálních věcí

Bc. František Vogl - pověřen řízením odboru sociálních věcí Bc. Josef Šimerda - referent odboru sociálních věcí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 17.2.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Jroslv

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 17/2019 Rady města Rokytnice

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Petr Svoboda Omluven: Ing.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 228/2018 rozpočtové opatření č. 5/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 3. jednání datum konání: 02.02.2015

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 3. jednání datum konání: 02.02.2015 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 3. jednání datum konání: 02.02.2015 Přehled přijatých usnesení ze dne: 02.02.2015 Číslo usnesení Název Předkladatel 0038/RM3/2015 Schválení změny organizačního řádu - pravomoc

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 8. ledna 2018

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 8. ledna 2018 č. 1 Rada města souhlasí s umístěním reklamního zařízení HYPERCUBE v termínu od 08.01.2018 do 02.02.2018 na ppč. 3366/1 Staré náměstí, k propagaci akce Hry VIII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2018,

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Schválení podrobného položkového rozpisu úprav rozpočtu města na r č. 11/III/2014 schválených zastupitelstvem města dne

Schválení podrobného položkového rozpisu úprav rozpočtu města na r č. 11/III/2014 schválených zastupitelstvem města dne 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 9.6.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Jiří Oberreiter Tomáš Erben Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

z jednání konaného Zodpovídá. Ing. Smrčka

z jednání konaného Zodpovídá. Ing. Smrčka č. 154 Rada města schvaluje na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová ze dne 03.02.2014 přímé zadání veřejné zakázky malého rozsahu na službu Zabezpečení úklidu

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

Jednání Rady města Broumova č. 91 ze dne 24. března 2010. Přítomni: JUDr. Růčková, Mgr. Schejbalová, pan Uzel, pan Marek, pan Trojan a Ing. Blažková tajemnice. Omluven : pan Slezák, Bc. Franc Pozdní příchod:

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 17. 9. 2018 Indispoziční volno (mat. č. 292/2018) Usnesení č. 298/2018 prodloužení tzv. indispozičního volna nad rámec minimálních práv, která zaměstnanci

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 17/2016 konané dne 21. září 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven: Pozdní

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

ZÁPIS. stanovuje ověřovatele dnešního zápisu: JUDr. Dumbrovská, S. Bartík

ZÁPIS. stanovuje ověřovatele dnešního zápisu: JUDr. Dumbrovská, S. Bartík ZÁPIS z 211. schůze Rady městské části města Brna, Brno-střed, konané v pondělí dne 22.10.2018 od 10. 00 hod. v zasedací místnosti rady -------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013

ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013 ze 109. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. března 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1674/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila program 109. schůze rady města. 2. Kontrola plnění usnesení

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 22. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.07.2015 od 15:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 7 členů rady

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) č. 400 rozpočtové opatření č. 7/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009

Více