U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne Rada města schvaluje sobotu dnem oddávacím.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne Rada města schvaluje sobotu dnem oddávacím."

Transkript

1 U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne Rada města schvaluje sobotu dnem oddávacím Rada města projednala a schvaluje vyplacení jednorázových mimořádných odměn za I.pololetí roku 2006 pro ředitele příspěvkových organizací města, pro vedoucí organizačních složek města a ředitele Městské policie Chotěboř dle přílohy č.1 tohoto usnesení Rada města ve smyslu ustanovení 102 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb. v souladu se zák. č. 143/1992 Sb. a s nař. vlády č. 330/2003 Sb., vše v platném znění stanovuje paní Markétě Pfefferové, vedoucí organizační složky Městské jesle Chotěboř, Kosmonautů 262, plat s účinností od dle přílohy č.2. tohoto usnesení Rada města projednala a schvaluje prodloužení nájemních smluv na pronájem městských bytů v Chotěboři takto: Petr M. o 2 roky,jitka Z. o 2 roky, Jaroslav K. o ½ roku, Dana P. o 1 rok, Anna C. o ½ roku, Andrej G. o ½ roku, Marie D. o 2 roky, Jaroslava U. o 2 roky,ivana Š. o 2 roky, Jaroslav F. o 2 roky, Marie P. o 2 roky, Karel O. o 2 roky, Štěpánka J. o 2 roky, Dana P.o 2 roky, Dagmar B. o 2 roky, Zlatuše P.o 2 roky,anna P.o roky, Josefa N.o 2 roky, Petr V. o 3 roky, Eva O.o 2 roky, Božena L.o 1 rok, Libuše J. o ½ roku, Božena Ch. o 3 roky, Martina S. o 1 rok Rada města v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm.j) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, stanoví celkový počet zaměstnanců v Městském úřadu Chotěboř na 78 včetně uvolněných zastupitelů města s tím, že pracovní místo na odboru majetku a investic je zřízeno na dobu určitou - po dobu poskytování dotace na veřejně prospěšné práce od Úřadu práce v rámci aktivní politiky zaměstnanosti Rada města zřizuje podle zákona č. 412/2005 Sb., 71 a v rámci platné organizační struktury funkci bezpečnostního ředitele. Tuto funkci bude vykonávat Monika Doležalová úřednice odboru kanceláře tajemníka Rada města povoluje umístění směrových orientačních tabulí Festivalu fantazie na sloupech veřejného osvětlení Rada města souhlasí se zněním dodatku č. 2 ke Smlouvě o svozu a ukládání odpadu č. 168/2005 mezi městem Chotěboř a Technickou a lesní správou Chotěboř s.r.o. Podle tohoto dodatku se od zvyšuje počet vyvážených kontejnerů o objemu 1100 lt na směsný komunální odpad o 1 ks na stanovišti letní stadion v Chotěboři Rada města souhlasí s pokácením 14 ks stromů a 91 m 2 keřů na pozemcích p.č. 1180/1, 1180/2, 1181, 1182/1, 1182/2, 1183, 4463, 4445 dle KN v k. ú. Chotěboř v rámci revitalizace parku Stromovka dle projektu odborné firmy. K pokácení jsou navrženy stromy odumírající, silně poškozené a neperspektivní. Tento souhlas je podkladem pro podání žádosti o povolení pokácení dřevin. Strana 1 (celkem 7)

2 326. Rada města projednala návrh Dodatku č.1 Smlouvy, mezi Městem Chotěboř a Vysočinou, krajem se sídlem Žižkova 57, Jihlava, o poskytnutí podpory na realizaci akce Brána Vysočiny v rámci grantového schématu Podpora regionálních a místních služeb cestovního ruchu v kraji Vysočina. Rada města souhlasí s návrhem Dodatku č. 1 smlouvy a ukládá dodatek podepsat v předloženém znění Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z akce Oprava komunikace Na Výsluní na posílení akce Komunikace Bílek. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z akce Výměna oken v MŠ Svojsíkova na novou akci Přeložení střechy městské knihovny včetně doplnění folie. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z akce Výměna oken v MŠ Chmelnice na posílení akce Sportovní hala rekonstrukce prosklené plochy. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z akce Odbahnění rybníků Kumpánek a Křivolaký na posílení akce Oprava chodníků ul. Krále Jana. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z akce Rekonstrukce budovy čp. 267 bývalé TS na posílení akce Oprava střechy TEREAL. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města schvaluje převod finančních prostředků v částce Kč ,00 z rezervy drobných staveb na novou akci Úpravu tělesa skládky Lapíkov doplnění písku. Dále RM ukládá provést k tomuto usnesení patřičnou změnu rozpisu rozpočtu Rada města ukládá zadat zhotovení kamerového systému ve Školní jídelně Chotěboř firmě ITFutuRe s. r. o., Víta Nejedlého 893, Hradec Králové, IČ: Rada města schvaluje smlouvu o dílo na zhotovení kamerového systému v počtu 9 ks kamer Rada města s odvoláním na usnesení č Zastupitelstva města Chotěboř schvaluje změnu rozpisu rozpočtu, použití Kč ,-- z provozního příspěvku města Školní jídelně Chotěboř na úhradu změny výdeje obědů ve ŠJ Chotěboř, schválené usnesením č. 311 Rady města ze dne Rada města ukládá zadat zhotovení díla firmě TeS, spol. s r.o., Chotěboř 335. Rada města schvaluje pronájem budovy ZŠ Chotěboř, Smetanova 745 Občanskému sdružení AVALON, zastoupeným ing. Václavem Pravdou, na ubytování účastníků Festivalu fantazie ve dnech až Ředitelka školy bude informována. Strana 2 (celkem 7)

3 336. Rada města bere na vědomí protokoly z kontrol provedených na základě zákona 320/2001 Sb., v platném znění, ve smyslu vyhlášky 416/2004 Sb., v platném znění a dalších zákonů a předpisů, kontrolovaných subjektů: Základní škola, Chotěboř, Buttulova 74, Základní škola Chotěboř, Smetanova 745, Základní umělecká škola, Chotěboř, Náměstí TGM 322, Školní jídelna Chotěboř, Smetanova 603 a Mateřská škola Chotěboř, Březová Rada města ukládá provést rozpisovou změnu rozpočtu, použití rezervních finančních prostředků schválených usnesením ZM č. 926 v částce Kč 16000,-- k financování osobního asistenta dítěte v MŠ přes neziskovou organizaci Středisko ranné péče Rada města schvaluje změnu rozpisu rozpočtu, použití rezervních finančních prostředků schválených usnesením ZM č. 926 v částce Kč ,-- (jedno sto tisíc Kč) k zajištění platby za rekonstrukci sociálního zařízení v nové budově ZŠ Chotěboř, Buttulova Rada města schvaluje změnu rozpisu rozpočtu, použití rezervních finančních prostředků schválených usnesením ZM č. 926 v částce Kč ,-- (jedno sto třicet tisíc Kč) k zajištění platby za opravu omítek ve staré budově ZŠ Chotěboř, Smetanova Rada města projednala a schvaluje Smlouvu o výpůjčce mezi městem Chotěboř a panem Pavlem C., Česká Bělá, týkající se pozemku číslo parcelní 56/9 v k.ú. Dobkov v předloženém znění a ukládá ji potvrdit Rada města schvaluje nájemní smlouvu mezi městem Chotěboř a Romanem S., Svinný, v předloženém znění, týkající se pronájmu části pozemku číslo parcelní 22 v k.ú. Svinný a ukládá ji potvrdit Rada města projednala žádost č.j. 9839/2006 ze dne , o prodej pozemku číslo parcelní 80/3 o výměře 61 m 2, 837/14 o výměře 188 m 2, části 837/17 o výměře 50 m 2, části st. 103 a 82/1 o výměře 130 m 2, vše v k.ú. Počátky u Chotěboře, za účelem narovnání vlastnických vztahů. Rada města s prodejem souhlasí a doporučuje předložit záměr prodeje k projednání v zastupitelstvu města dne Rada města projednala žádost č.j /2006 ze dne o souhlas s provedením opravy chodníku a snížením obrubníku na pozemku číslo parcelní 275/2 v k.ú. Chotěboř v ulici Příčná. Rada města s opravou souhlasí, s tím, že ji žadatelé provedou na vlastní náklady Rada města souhlasí s vyřazením žádostí o pronájem městského bytu z chronologického seznamu žadatelů: a) č. j. 488/2001 ze dne paní Ivany C., Chotěboř, jmenované byl přidělen byt v ul. Na Chmelnici čp v Chotěboři; b) č. j. 417/2000 ze dne paní Nataši D.,Chotěboř, jmenované byl přidělen byt v ul. Chotěbořova čp. 584, Chotěboř; c) č. j. 7468/2006 ze dne paní Vlasty K., Chotěboř, jmenované byl přidělen byt v ul. Pražská čp.118, Čáslav Strana 3 (celkem 7)

4 345. Rada města souhlasí s prodloužením mandátní smlouvy mezi Městem Chotěboř a TEPELNÝMI A REALITNÍMI SLUŽBAMI CHOTĚBOŘ s.r.o. do Rada města projednala a nesouhlasí s provedením sanace a likvidace podzemních nádrží po zrušené čerpací stanici společnosti BENZINA státní podnik v likvidaci, která se nacházela v prostoru před budovami č. p. 317a Rada města projednala návrh dodatku č. 1 smlouvy o dílo Komunikace ul. Wurmova, Chotěboř mezi Městem Chotěboř a firmou M-SILNICE a.s., Husova 1697, Pardubice IČ na navýšení ceny díla z důvodu požadavků ze strany objednatele. Rada města s návrhem dodatku č. 1 smlouvy o dílo souhlasí ukládá dodatek podepsat v předloženém znění Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Rekonstrukce střechy přístavby a staré budovy přístavby ZŠ Smetanova, Chotěboř. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě AZ IZOL s.r.o., Kotrčova 305, Hradec Králové, IČ: a zároveň ukládá podepsat smlouvu o dílo v předloženém znění Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Úprava střechy nad novou budovou ZŠ Buttulova, Chotěboř. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě AZ IZOL s.r.o., Kotrčova 305, Hradec Králové, IČ: a zároveň ukládá podepsat smlouvu o dílo v předloženém znění Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Rekonstrukce sociálních zařízení v nové budově ZŠ Buttulova, Chotěboř. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě KaK Chotěboř, s.r.o., Náměstí T.G.Masaryka 315, Chotěboř, IČ a zároveň ukládá podepsat smlouvu o dílo v předloženém znění Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Oprava střechy budovy společnosti TEREAL s.r.o., Chotěboř. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě AZ IZOL s.r.o., Kotrčova 305, Hradec Králové, IČ: a zároveň ukládá podepsat smlouvu o dílo v předloženém znění Rada města projednala návrh Dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod na provedení jednosměrného provozu na místní obslužné komunikaci ul. Za Vlasárnou (spojnice ul. Chotěbořova a Riegrova). Rada města s jednosměrným provozem nesouhlasí Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Dodávka laserového měřiče rychlosti Prolaser III, verze TC. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě Konektel, a.s., Pražská 152, Pardubice, IČ: a ukládá podepsat smlouvu kupní v předloženém znění Rada města projednala cenové nabídky na realizaci akce Vybudování bezdrátového rozhlasu ve městě Chotěboř. Rada města souhlasí se zadáním realizace uchazeči s nejvýhodnější nabídkou, firmě Luděk Bártek, Podlesí 418, Valašské Meziříčí, IČ: a zároveň ukládá podepsat smlouvu o dílo v předloženém znění. Strana 4 (celkem 7)

5 355. Rada města Chotěboř, které je jediným společníkem obchodní společnosti TEPELNÉ A REALITNÍ SLUŽBY s.r.o., se sídlem Tyršova 1672, Chotěboř, IČ: , v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. c) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 132 obchodního zákoníku schvaluje zvýšení základního kapitálu této společnosti takto: - základní kapitál se zvyšuje za stávající výše ,-- Kč (slovy: sedm set tisíc korun českých) o částku Kč ,-- (slovy: osm milionů pět set tisíc korun českých) na částku Kč ,-- (slovy: devět milionů dvě stě tisíc korun českých), - základní kapitál se zvyšuje převzetím závazku ke zvýšení vkladu dosavadního jediného společníka, Města Chotěboř, se sídlem Trčků z Lípy 69, Chotěboř, IČ: o částku Kč ,--, - lhůta, do níž musí být závazek ke zvýšení vkladu převzat, činí jeden měsíc od rozhodnutí jediného společníka o zvýšení základního kapitálu společnosti Rada města Chotěboř, které je jediným společníkem obchodní společnosti TEPELNÉ A REALITNÍ SLUŽBY CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Tyršova 1672, Chotěboř, IČ: , v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. c) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 132 obchodního zákoníku souhlasí se započtením peněžité pohledávky vůči společnosti proti pohledávce na splacení vkladu v souvislosti se zvýšením základního kapitálu o částku Kč , Rada města schvaluje převzetí závazku ke zvýšení základního kapitálu společnosti TEPEPLNÉ A REALITNÍ SLUŽBY CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Tyršova 1672, Chotěboř, IČ: , v částce Kč ,-- (slovy:osm milionů pět set tisíc korun českých). Na pohledávku z titulu převzetí závazku ke zvýšení vkladu budou započteny pohledávky Města Chotěboř za společností TEPELNÉ A REALITNÍ SLUŽBY CHOTĚBOŘ s.r.o. z kupních smluv ze dne (číslo smlouvy evidence smluv města: 56/2004 TEREAL a 57/2004 TEREAL) Rada města zmocňuje starostu města k rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu do notářského zápisu a k učinění prohlášení o převzetí závazku ke zvýšení vkladu v souladu s předchozími usneseními Rada města Chotěboř, které je jediným společníkem obchodní společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. c) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 132 obchodního zákoníku schvaluje zvýšení základního kapitálu této společnosti takto: - základní kapitál se zvyšuje za stávající výše Kč ,-- (slovy: jeden milion sedm set tisíc korun českých) o částku Kč ,-- (slovy: pět milionů osm set tisíc korun českých) na částku Kč ,-- (slovy: sedm milionů pět set tisíc korun českých), - základní kapitál se zvyšuje převzetím závazku ke zvýšení vkladu dosavadního jediného společníka, Města Chotěboř, se sídlem Trčků z Lípy 69, Chotěboř, IČ: o částku Kč ,--, - lhůta, do níž musí být závazek ke zvýšení vkladu převzat, činí jeden měsíc od rozhodnutí jediného společníka o zvýšení základního kapitálu společnosti. Strana 5 (celkem 7)

6 360. Rada města Chotěboř, které je jediným společníkem obchodní společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. c) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanovením 132 obchodního zákoníku souhlasí se započtením peněžité pohledávky vůči společnosti proti pohledávce na splacení vkladu v souvislosti se zvýšením základního kapitálu společnosti o částku Kč , Rada města schvaluje převzetí závazku ke zvýšení základního kapitálu společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , v částce Kč ,-- (slovy: pět milionů osm set tisíc korun českých). Na pohledávku z titulu převzetí závazku ke zvýšení vkladu dle tohoto usnesení budou započteny pohledávky Města Chotěboř za společností TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o. z kupních smluv ze dne (číslo smlouvy evidence smluv města: 73/04 STAR, 4/2006 OdSM, 5/2006 OdSM) Rada města zplnomocňuje starostu města k rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu do notářského zápisu a k učinění prohlášení o převzetí závazku ke zvýšení vkladu v souladu s předchozími usneseními Rada města Chotěboř při výkonu působnosti jediného společníka obchodní společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , volí s účinností od členem dozorčí rady této obchodní společnosti pana Pavla H., bytem Chotěboř. Funkční období člena dozorčí rady je dvouleté Rada města Chotěboř při výkonu působnosti jediného společníka obchodní společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , schvaluje řádnou účetní závěrku této společnosti za rok Účetní závěrka společnosti byla ověřena auditorem Rada města Chotěboř při výkonu působnosti jediného společníka obchodní společnosti TECHNICKÁ A LESNÍ SPRÁVA CHOTĚBOŘ s.r.o., se sídlem Sokolohradská 167, Chotěboř, IČ: , schvaluje rozdělení čistého zisku společnosti za rok 2005 takto: čistý zisk společnosti za rok 2005 Kč ,86, doplnění rezervního fondu Kč ,69, nerozdělený zisk Kč , Rada města souhlasí s uzavírkou místní komunikace ul. Tyršova v průběhu konání Festivalu Fantazie 2006 ve dnech Rada města nesouhlasí s umístěním reklamních panelů na městské lavičky v ul. Krále Jana a Žižkova Rada města vzala na vědomí žádost paní Zdeňky C., Klouzovy, o pořízení změny urbanistické studie v rozsahu správního území Chotěboř, spočívající v dílčí změně funkčního využití plochy zahrad a sadů na návrhovou plochu smíšenou venkovskou nízkopodlažní. Rada města ukládá pořizovateli, aby v součinnosti s dotčenými orgány státní správy zajistil zpracování změnové dokumentace, její vystavení k veřejnému nahlédnutí a následné projednání. Náklady pořízení ponese Strana 6 (celkem 7)

7 žadatel o změnu, ve smyslu a ve výši dle podepsaného návrhu dohody o úhradě nákladů Rada města vzala na vědomí žádost pana Ing. Petra M., Svinný, o pořízení změny urbanistické studie v rozsahu správního území Chotěboř, spočívající v dílčí změně funkčního využití stávající plochy zahrad a sadů a travnatých ploch, luk a pastvin na návrhovou plochu čistou obytnou nízkopodlažní v k.ú. Svinný. Rada města ukládá pořizovateli, aby v součinnosti s dotčenými orgány státní správy zajistil zpracování změnové dokumentace, při respektování podmínky pro umístění stavby dle autora US Chotěboř, její vystavení k veřejnému nahlédnutí a následné projednání. Náklady pořízení ponese žadatel o změnu, ve smyslu a ve výši dle podepsaného návrhu dohody o úhradě nákladů Rada města vzala na vědomí zápis z jednání Stavební komise, konaného dne Rada města schvaluje tyto termíny řádných zasedání Rady města Chotěboř ve II. pololetí roku 2006: 17. července, 28. srpna, 18. září a 2. října Rada města projednala a schvaluje poskytnutí příspěvku místní organizaci Svazu tělesně postižených v Chotěboři, Trčků z Lípy 62, Chotěboř, IČ: z oblasti sociálních věcí ve výši Kč ,-- na rekondiční a rehabilitační pobyty a odborné přednášky Rada města ukládá oslovit firmu ČDZ TESCO a.s. Praha, Přátelství 551, Praha 10 Uhříněves, IČ: , ohledně návrhu na opravu střechy zimního stadionu v Chotěboři Rada města nesouhlasí s umístěním sídla občanského sdružení SFK Avalon na adresu Milena P., Trčků z Lípy 65, Chotěboř. Ing. Milan Linhart místostarosta Vít Heřmanský radní města Strana 7 (celkem 7)

z 5. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

z 5. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne V ý p i s u s n e s e n í z 5. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27.3.2006 117. Rada města odvolává paní Jarmilu Brožovou členku Komise pro přípravu, zpracování a realizaci Programu regenerace

Více

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 6.6.2018 283/12/RM/2018 Schválení smlouvy o nájmu pozemku číslo parcelní 4388/3 v k. ú. Chotěboř uzavření nájemní smlouvy mezi městem Chotěboř

Více

U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 24.06.2015 337. Rada města schvaluje termíny řádných zasedání rady města v II. pololetí roku 2015. 338. Rada města bere na vědomí

Více

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 02.02.2011 20. Rada města schvaluje Darovací smlouvu uzavřenou mezi Vysočinou, krajem se sídlem: Jihlava, Žižkova 57, IČ: 70890749

Více

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 25.7.2018 394/15/RM/2018 Smlouva o poskytování služby výplatní lístek smlouvu o poskytování služby výplatní lístek na mobilní telefon mezi firmou

Více

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chotěboř konané dne 5.6.2019 442/15/RM/2019 Stanovení ceny a způsob distribuce knihy "Historie a současnost veřejné knihovny v Chotěboři 1843-2018. prodejní cenu

Více

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 22. 01. 2014 19. Rada města souhlasí s návrhem smlouvy o technické podpoře s firmou VITA software s.r.o., Na Beránce 57/2, 160 00

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Chotěboř konané dne 26.6.2019 482/16/RM/2019 Vnitřní směrnice č. 5/2019 Inventarizace vnitřní směrnici č. 5/2019 upravující postup inventarizačních prací při inventarizaci

Více

U S N E S E N Í. z 20. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 20. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Chotěboř konané dne 25.9.2019 611/20/RM/2019 Schválení Dohody o poskytnutí dotace z Programu rozvoje venkova ČR s podpisem dohody o poskytnutí dotace ze Státního

Více

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne 4.9.2019 588/19/RM/2019 Smlouva o ověření uznatelných výdajů hrazených z vyrovnávací platby za rok 2018 Smlouvu o ověření uznatelných výdajů

Více

U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne /6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019

U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne /6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019 U S N E S E N Í z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne 23.1.2019 166/6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019 v předloženém znění Technické parametry odběrných míst

Více

U s n e s e n í z 9. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 9. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 9. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 10.06.2015 295. Rada města schvaluje dodatky č. 1 k veřejnoprávním smlouvám na zapisování údajů vedených v informačním systému evidence

Více

U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 18. 04. 2012 233. Rada města projednala Smlouvu o poskytnutí dotace na projekt Programu prevence kriminality Kraje Vysočina 2012

Více

U S N E S E N Í. z 8. schůze Rady města Chotěboř konané dne /8/RM/2019 Schválení příkazní smlouvy mezi městem Chotěboř a Krajem Vysočina

U S N E S E N Í. z 8. schůze Rady města Chotěboř konané dne /8/RM/2019 Schválení příkazní smlouvy mezi městem Chotěboř a Krajem Vysočina U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Chotěboř konané dne 27.2.2019 211/8/RM/2019 Schválení příkazní smlouvy mezi městem Chotěboř a Krajem Vysočina příkazní smlouvu s Krajem Vysočina ve věci zajištění

Více

U s n e s e n í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. března Zastupitelstvo města:

U s n e s e n í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. března Zastupitelstvo města: U s n e s e n í z 25. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. března 2006 Zastupitelstvo města: 921. volí návrhovou komisi pro toto zasedání ve složení: předseda: Ing. Josef Boháč členové:

Více

U S N E S E N Í. z 11. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 11. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Chotěboř konané dne 3.4.2019 295/11/RM/2019 Předložení žádostí o dotaci do Fondu Vysočiny - Informační a komunikační technologie 2019 s předložením dvou žádostí

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 9.5.2018 213/10/RM/2018 Směrnice pro ochranu osobních údajů města Chotěboř vnitřní směrnici č. 6/2018 pro ochranu osobních údajů města Chotěboř.

Více

U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009

U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009 U s n e s e n í z 20. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 9. září 2009 Zastupitelstvo města: 722. schvaluje program jednání 20. řádného zasedání zastupitelstva města; 723. volí

Více

U S N E S E N Í. z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 18. schůze Rady města Chotěboř konané dne 21.8.2019 564/18/RM/2019 Výběrová řízení na funkce vedoucích odborů I. Rada města ukládá v souladu s ustanovením 7 odst. 1 písm. a) zákona č.

Více

U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 24.09.2014 495. Rada města souhlasí s pověřením vedoucí organizační složky města Chotěboř Knihovny Ignáta Herrmanna a Informačního

Více

U S N E S E N Í. z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 5.9.2018 455/17/RM/2018 Výjimka alkohol - burčák I. Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na ploše vymezené Náměstím

Více

U s n e s e n í z 13. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 25. června 2008

U s n e s e n í z 13. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 25. června 2008 U s n e s e n í z 13. řádného zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 25. června 2008 Zastupitelstvo města: 387. schvaluje program jednání 13. řádného zasedání zastupitelstva města; 388. volí

Více

U s n e s e n í ze 7. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í ze 7. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í ze 7. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 15.05.2013 228. Rada města Chotěboř schvaluje vnitřní směrnici č. 4/2013 Pravidla pro poskytování pečovatelské služby v předloženém

Více

U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 10. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27.05.2009 302. Rada města bere na vědomí zápis z jednání sociální komise rady města ze dne 20.04.2009 a dále zápis z konání komise

Více

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 18.4.2018 176/9/RM/2018 Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů se jmenováním Bc. Diany Dubové na místo pověřence pro ochranu osobních

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 76. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 12. 9. 2018 1989/76/2018 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1990/76/2018

Více

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 12. schůze Rady města Chotěboř konané dne 24.4.2019 331/12/RM/2019 TEREAL_Účetní závěrka za rok 2018, vč. rozdělení zisku za rok 2018 I. Rada města v působnosti jediného společníka společnosti

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 26.9.2018 488/19/RM/2018 Smlouva o poskytnutí Technického zařízení a instalace Systému určeného pro zpracování digitalizovaných fotografií a

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 19. schůze Rady města Humpolec konané dne 2. 11. 2011 v kanceláři starosty města 289/19/RM/2011 Kontrola plnění usnesení z 18. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z 18. schůze

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 2. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 01.02.2017 14. Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na ploše vymezené Náměstím T. G. Masaryka č. parc.

Více

U s n e s e n í z 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 22.04.2015 183. Rada města projednala žádost č. j.: MCH-3810/2015 o přijetí dítěte Terezy M., bytem Sedletín, 580 01 Havlíčkův Brod

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

U s n e s e n í ze 4. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í ze 4. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í ze 4. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 03. 03. 2010 86. Rada města v působnosti jediného společníka projednala a schvaluje rozpočet na rok 2010 společnosti TEPELNÉ A REALITNÍ

Více

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Chotěboř konané dne 13.3.2019 264/9/RM/2019 Výjimka ze zákazu konzumace alkoholických nápojů I. Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 128/2017 převod peněžitých prostředků ve výši 154.687,00 Kč z rezervního fondu do fondu investic

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 20. června 2017

U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 20. června 2017 U S N E S E N Í z 18. zasedání Rady města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 20. června 2017 18/494-2017 18/495-2017 18/496-2017 18/497-2017 18/498-2017 18/499-2017 18/500-2017 Rada města odvolává

Více

M ě s t o D u c h c o v

M ě s t o D u c h c o v M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 3.3.2015 od 8.00 hodin v zasedací síni Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno:

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 22.8.2018 424/16/RM/2018 Snížení hodnoty movitého majetku ve výpůjčce CEKUS Chotěboř dodatek č. 3 ke smlouvě o výpůjčce ze dne 26.11.2015 mezi

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 20. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 15. prosince 2003 ve 13:00 hodin v kanceláři starosty města, Městský úřad Kojetín, Masarykovo

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 10.2.2016 393/20/RM/2016 Kontrola plnění usnesení z 19. schůze RM kontrolu plnění usnesení z 19.

Více

U s n e s e n í z 1. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne v kanceláři starostky města od hod.

U s n e s e n í z 1. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne v kanceláři starostky města od hod. U s n e s e n í z 1. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne 13.1.2016 v kanceláři starostky města od 15.00 hod. Usnesení č. 1/2016 RM bere na vědomí Zprávu o činnosti městské knihovny

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 94. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 29. dubna 2014 od 8.00.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Duchcov Přítomno: 6 Nepřítomno: 0

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 7. srpna 2012 R 419/12 R 420/12 R 421/12 Veřejnosprávní kontrola v přísp. organizaci ZŠ K. H. Máchy Doksy schvaluje protokol o provedené veřejnoprávní kontrole

Více

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA SEZEMICE

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA SEZEMICE MĚSTO SEZEMICE VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA SEZEMICE Den konání jednání: 17. 06. 2014 Místo jednání: zasedací místnost na Městském úřadu Sezemice, Husovo nám. 790, Sezemice Usnesení č. R/97/8/2014 projednala

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 13. května 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 13. května 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 13. května 2013 R 248/13 R 249/13 R 250/13 R 251/13 R 252/13 Navigační systém ke komerčním subjektům žádost o umístění směrových tabulí a) souhlasí s vydáním kladného

Více

U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne

U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne U s n e s e n í z 12. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 25. 08. 2010 473. Rada města souhlasí s uzavřením Veřejnoprávních smluv na zapisování údajů vedených v informačním systému evidence

Více

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 1. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 8.1. 2014 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní Tomáš Zbořil

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 30. ČERVNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 116. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, p. Kaššák Hosté: 0 RM schvaluje

Více

U s n e s e n í. z 20. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. června Zastupitelstvo města:

U s n e s e n í. z 20. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. června Zastupitelstvo města: U s n e s e n í z 20. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 20. června 2005 Zastupitelstvo města: 669. volí návrhovou komisi pro toto zasedání ve složení: předseda: Ing. Jozef Pikla členové:

Více

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice MĚSTO SEZEMICE VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Den konání jednání: 09. 09. 2014 Místo jednání: sál města, Husovo nám. 790, Sezemice Usnesení č. Z/33/3/2014

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 2428/2017 Číslo spisu jednání: 2425/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 23. zasedání Rady města, konaného dne 23. 09. 2015 od 14.00 hodin v kanceláři

Více

0297/RMOb-Svi/1822/15

0297/RMOb-Svi/1822/15 15. schůze rady městského obvodu konané dne 10.06.2019 čís. 0286/RMOb-Svi/1822/15 0297/RMOb-Svi/1822/15 Ing. Radim Smetana starosta Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/9..,... co. Přehled usnesení

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 7. března 2012

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 7. března 2012 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 7. března 2012 u p r a v e n á v e r z e č. 80 jako jediný společník společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol. s.r.o. (dále jen společnost

Více

ZÁPIS č. 16/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 16/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 19. září /2016/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 19. září /2016/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 19. září 2016 17/2016/RM 17.2016/46RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Přítomni: Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, p. Šenkýř Jednání rady města bylo přítomno

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 62. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 27.6.2018 1130/62/RM/2018 Vyjádření k záměru zřízení základní školy I. Rada města nemá námitek proti

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 ZM-387/24/2017 Zastupitelstvo města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m z a s e d á n í v tomto znění: 1. Kontrola

Více

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ. 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 30. zasedání Rady města Humpolec konané dne 30.5.2012 v kanceláři starosty města 471/30/RM/2012 Kontrola plnění usnesení z 29. schůze RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení z

Více

U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 17.04.2013

U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 17.04.2013 U s n e s e n í ze 6. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 17.04.2013 182. Rada města Chotěboř schvaluje Nařízení rady města č. 1/2013 Tržní řád města Chotěboř. 183. Rada města Chotěboř schvaluje

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 70. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem dne 11. 4. 2018 1821/70/2018 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1822/70/2018

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

4. Ceník placených služeb a poplatků Městské knihovny v Chropyni a jejich poboček

4. Ceník placených služeb a poplatků Městské knihovny v Chropyni a jejich poboček čj. MCH 4210/2012 spisová značka 4206/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně Výpis usnesení z 55. zasedání dne 12. září 2012 R M 1 / 5 5 / 1 2 1. program

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 R 630/11 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 19.12.2011, b) souhlasí s prodloužením

Více

Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015

Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015 Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015 Usnesení 85/15 Rada města po projednání odsouhlasila dodatky ke smlouvám: Zajištění správy a celoroční údržby veřejných komunikací a chodníků včetně

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne 1.12.2008 777/37/R/2008 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.386/21/r/2008, 547/26/R/2008, 667/32/R/2008, 698/34/R/2008, 710/35/R/2008,

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2)

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2) - 1 - U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu 2018 (č. 22/2 38/2) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Usnesení. z 57. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období

Usnesení. z 57. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období Usnesení z 57. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 19. 9. 2016 ve 13:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1.

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM I. ZM bere na vědomí: USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června 2018 05/2018/ZM 05.2018/13ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod.

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. Usnesení č. 57 93 Usnesení č. 57/08 Rada města Hranice bere na vědomí nabídky, které předložili oslovené

Více

Usnesení Č. 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne , v kanceláři Č. 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl.

Usnesení Č. 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne , v kanceláři Č. 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl. Usnesení Č 16/2018 ze schůze Rady města Jemnice, konané dne 13 12 2018, v kanceláři Č 203 Městského úřadu v Jemnici (Husova úl 103) Rada města Jemnice schvaluje: l Ověřovatele zápisu Ing jiřího Kopra 2

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 14. zasedání Rady města, konaného dne 30. 05. 2018 od 14.00 hodin v kanceláři

Více

U S N E S E N Í. z 4. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne

U S N E S E N Í. z 4. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne U S N E S E N Í z 4. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 27.3.2019 70/4/ZM/2019 Schválení ověřovatelů zápisu z jednání zastupitelstva města za ověřovatele zápisu z jednání 3. řádného zasedání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. schůze Rady města Hostinné, konané dne 15.07.2015 320/22/RM/2015 Zahájení a schválení programu 22. schůze rady města program 22.

Více