U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni Mgr. Ing. J. Hořánek PROGRAM 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 4/15 2) Přijetí finančního daru pro ZŠ J. K. Tyla 3) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. K. Tyla 4) Návrh zadání veřejné zakázky malého rozsahu Výměna povrchu hřiště UT 3G 5) Návrh zadání veřejné zakázky Dodávka technologických zařízení a vybavení k projektu Rekonstrukce odborných učeben ZŠ J. K. Tyla Písek podpora přírodovědného a technického vzdělávání 6) Návrh zadání veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy pro ZŠ Jana Husa 7) Návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání pro ZŠ T. G. Masaryka 8) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa 10) Řešení nájemních vztahů k bytům 11) Převod a prodej majetku Domovní a bytové správy města 12) Návrh smlouvy s E.ON Distribuce, a. s. o připojení nového odběrného místa k distribuční soustavě 13) Návrh na uzavření smlouvy s advokátní kanceláří Havel, Holásek & Partners s. r. o. o poskytování právních služeb 14) Návrh dodatků ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a. s. na rekonstrukci sladovny 15) Vyhlášení konkursního řízení na ředitele ZŠ E. Beneše Písek 16) Zplnomocnění zaměstnanců odboru investic a rozvoje a odboru správy majetku k zastupování města 17) Opakovaná žádost o náhradu škody lokalita Sv. Václav 18) Žádost o příspěvek na sanaci havarijního stavu komunikace v majetku města

2 19) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 20) Žádost o udělení výjimky z Pravidel pro zřizování vyhrazených parkovacích míst na místních komunikacích 21) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 22) Informace z jednání komisí 23) Kontrola plnění usnesení 24) Zapojení města Písku do projektu elektromobility 25) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtové opatření č. 4/15 U s n e s e n í č. 106/15 schvaluje návrh na rozpočtové opatření č. 4/15. Ing. R. Svoboda K bodu 2) Přijetí finančního daru pro ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 107/15 schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši 4.264,-- Kč od společnosti WOMEN FOR WOMEN, o.p.s. dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek , IČ: a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 k podpisu darovací smlouvy. K bodu 3) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 108/15 schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek pro účely dofinancování investiční akce Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v hodnotě 1.360,80 Kč. Ing. R. Svoboda K bodu 4) UT 3G Návrh zadání veřejné zakázky malého rozsahu Výměna povrchu hřiště U s n e s e n í č. 109/15 stránka 2 (celkem 9)

3 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky malého rozsahu - Výměna povrchu hřiště UT 3G 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (Odbor IR), Ing. Zuzana Čížková (odbor SM), Tomáš Gareis (MS Písek), člen JHK Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Jaroslav Dušek (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), Marek Václavík (MS Písek), člen JHK K bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky Dodávka technologických zařízení a vybavení k projektu Rekonstrukce odborných učeben ZŠ J. K. Tyla Písek podpora přírodovědného a technického vzdělávání U s n e s e n í č. 110/15 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky: Dodávka technologických zařízení a vybavení k projektu Rekonstrukce odborných učeben ZŠ J. K. Tyla Písek - podpora přírodovědného a technického vzdělávání, reg. č. CZ.1.14/2.4.00/ schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Pavel Koc (ředitel ZŠ, aprobace přírodopis, anglický jazyk), Mgr. Yvona Zuntová (aprobace přírodopis, matematika), Mgr. Ivana Nováková (aprobace chemie, tělesná výchova), Mgr. Markéta Lišková (aprobace fyzika, matematika), Ing. Miroslav Máška (inženýrská činnost) Náhradníci: Mgr. Ladislava Lecjaksová (aprobace přírodopis, matematika), Mgr. Monika Hlavničková (aprobace přírodopis, tělesná výchova), Mgr. Vladimír Souček (aprobace fyzika, matematika), Bc. Tomáš Franců (správce počítačové sítě), Pavel Zabranský (inženýrská činnost) K bodu 6) Husa Návrh zadání veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy pro ZŠ Jana U s n e s e n í č. 111/15 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Zkvalitnění vybavení školy pro Základní školu Jana Husa a Mateřskou školu Písek, Husovo nám schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Jan Adámek (ředitel ZŠ), Mgr. Michal Horník (učitelství pro 1. stupeň základních škol se zaměřením na hudební výchovu), Mgr. Martin Vyhlídka (učitelství matematiky, fyzicky a základů techniky pro 2. stupeň základní školy), Mgr. Iveta Hegenbartová (učitelství tělesné výchovy a výpočetní techniky pro 2. stupeň základní školy), člen JHK Náhradníci: Bc. Jaroslava Grossmannová (vedoucí učitelka mateřské školy), Mgr. Ladislav Horník (předměty pro ročník hudební výchova), Mgr. Jana Maňáková (učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů zeměpis matematika), Mgr. Magdalena Hartvichová (učitelství pro 1. stupeň základní školy), člen JHK stránka 3 (celkem 9)

4 K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání pro ZŠ T. G. Masaryka U s n e s e n í č. 112/15 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Moderní vybavení pro technické a přírodovědné vzdělávání pro Základní školu T. G. Masaryka a Mateřskou školu Písek, Čelakovského schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Jiří Kothánek (ředitel školy), Mgr. Vladimíra Pešková (zástupkyně ředitele školy pro 2. st.), Mgr. Helena Kosová (zástupce firmy konající management projektu) Náhradníci: Mgr. Jana Vávrová (zástupkyně ředitele školy pro 1. st.), Jana Kafková (ekonomka školy), Bc. Lenka Kurtinová (zástupce firmy konající management projektu) K bodu 8) 2. etapa Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku U s n e s e n í č. 113/15 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Roman Honzík (VSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Pavel Čarek (VSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Zuzana Čížková (odbor správy majetku), člen JHK K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa U s n e s e n í č. 114/15 1. schvaluje vyloučení tohoto uchazeče z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa : ROBSTAV stavby k. s., Italská 1580/26, Praha 2, IČO schvaluje uchazeče STRABAG a.s., IČO , za celkovou cenu ,93 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Revitalizace sídliště Portyč 3. etapa a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, uchazeče Stanix Projekt s.r.o., Náměstí T.G.M. 2433, Zlín, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu ,12 Kč bez DPH, uchazeče Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČO jako třetího v pořadí za celkovou cenu ,50 Kč bez DPH. stránka 4 (celkem 9)

5 K bodu 10) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 115/ schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, o 6 měsíců, za částku schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 30 měsíců, za částku schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, za částku 60 Kč/m 2 /měsíc, na dobu neurčitou. 04. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 1467, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1467, Písek, o 6 měsíců, za částku schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt v DPS č. 7, v čp. 1467, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1467, Písek, o 6 měsíců, za částku 32, schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek, o 6 měsíců, za částku schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 339, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 339, Písek, o 1 rok. 08. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 09. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1379, Kollárova, Písek, pro žadatele, Kollárova 1379, Písek, o 1 rok. 10. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok, za částku schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek, o 1 rok. 12. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1950, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek, o 1 rok. 13. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 2162, Truhlářská, Písek, pro žadatelku, Truhlářská 2162, Písek o 1 rok. 14. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 2287, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek, o 1 rok. 15. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 310, Pražská, Písek, pro žadatele, Pražská 310, Písek, o 1 rok. stránka 5 (celkem 9)

6 16. schvaluje obnovení nájemní smlouvy na byt č. 24, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 395, Písek, na 6 měsíců. 17. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 433, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek, o 1 rok. 18. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 400, Přemyslova, Písek, pro žadatele, Přemyslova 400, Písek, o 1 rok. 19. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1576, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1576, Písek, o 1 rok. 20. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 888, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 888, Písek, o 1 rok. 21. schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek, pro žadatele, Mírové náměstí 1628, Písek, o 6 měsíců. 22. schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. Ing. Z. Šartnerová K bodu 11) Převod a prodej majetku Domovní a bytové správy města U s n e s e n í č. 116/15 1. neschvaluje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění dle 27 odst. 6) převod nabízeného majetku od organizace Domovní a bytové správy města Písku zpět zřizovateli. 2. schvaluje prodej vozidla Multicar M 26 A s nástavbami, které příspěvková organizace Domovní a bytová správa města Písku nabyla bezúplatným převodem od svého zřizovatele. Ing. Z. Šartnerová K bodu 12) Návrh smlouvy s E.ON Distribuce, a. s. o připojení nového odběrného místa k distribuční soustavě U s n e s e n í č. 117/15 1) schvaluje Dohodu o ukončení Smlouvy č , mezi E.ON Distribuce, a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, IČ a městem Písek o připojení k distribuční soustavě nové Městské knihovny Písek v čp na Alšově náměstí v Písku. 2) schvaluje novou Smlouvu č , mezi E.ON Distribuce, a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, IČ a městem Písek o připojení k distribuční soustavě nové Městské knihovny Písek v čp na Alšově náměstí v Písku za cenu Kč. stránka 6 (celkem 9)

7 K bodu 13) Návrh na uzavření smlouvy s advokátní kanceláří Havel, Holásek & Partners s. r. o. o poskytování právních služeb U s n e s e n í č. 118/15 schvaluje uzavření smlouvy města Písek s advokátní kanceláří Havel, Holásek & Partners s. r. o., Praha 1, Na Florenci 2116/15, PSČ spočívající v právním poradenství a zastupování města v soudních řízeních týkajících se areálu Žižkových kasáren a pověřuje starostku města jejím podpisem s připomínkou: Smlouva musí výslovně řešit komu a v jakém rozsahu náleží tzv. přísudek v případě úspěchu města v soudním sporu. K bodu 14) Sladovny Návrh dodatků ke smlouvě o dílo s firmou KOČÍ a. s. na rekonstrukci U s n e s e n í č. 119/15 1) schvaluje Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo ze dne se společností KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČ , projektu Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví - 6. etapa za cenu ,97 Kč bez DPH 2) schvaluje Dodatek č. 3 ke Smlouvě o dílo ze dne se společností KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČ , projektu Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví - 6. etapa za cenu Kč bez DPH s připomínkou uzavření Dodatku č. 3 až po provedení příslušné rozpočtové změny. K bodu 15) Vyhlášení konkursního řízení na ředitele ZŠ E. Beneše Písek U s n e s e n í č. 120/15 1. schvaluje oznámení vyhlášení konkursního řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje členy a předsedu konkursní komise pro konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, dle neveřejné přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy K bodu 16) Zplnomocnění zaměstnanců odboru investic a rozvoje a odboru správy majetku k zastupování města U s n e s e n í č. 121/15 schvaluje zplnomocnění zaměstnanců k zastupování města s účinností od Ukládá vedoucím odboru investic a rozvoje a odboru správy majetku vždy jednou ročně za uplynulý rok, nejpozději do konce měsíce února roku následujícího, zpracovat zprávu o všech případech, kdy bylo zplnomocnění konkrétních zaměstnanců využito a jakým způsobem. stránka 7 (celkem 9)

8 K bodu 17) Opakovaná žádost o náhradu škody lokalita Sv. Václav U s n e s e n í č. 122/15 projednala opakovanou žádost o náhradu škody a schválení žádosti zastupitelstvem města nedoporučuje. K bodu 18) města Žádost o příspěvek na sanaci havarijního stavu komunikace v majetku U s n e s e n í č. 123/15 po projednání žádosti žadatelů o příspěvek na sanaci havarijního stavu komunikace v majetku města Písku příspěvek neschvaluje. K bodu 19) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci U s n e s e n í č. 124/15 schvaluje vydání předchozího souhlasu města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, s umístěním mobilního reklamního zařízení v pěší zóně na Velkém náměstí, před domem č. p. 180, s platností od , pro společnost PM Písek s.r.o. a schvaluje vydání souhlasu s umístěním zařízení i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Ing. M. Kovařík K bodu 20) Žádost o udělení výjimky z Pravidel pro zřizování vyhrazených parkovacích míst na místních komunikacích U s n e s e n í č. 125/15 žadateli neuděluje výjimku z Pravidel pro zřizování vyhrazených parkovacích míst na místních komunikacích města Písku a neschvaluje vydání souhlasu města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace se zřízením vyhrazeného parkovacího místa v Tyršově ulici, před domem č. p Ing. M. Kovařík K bodu 21) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 126/15 po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro provozovny a akce: 1) Cafe-bar U Fontány, Chelčického 55, Písek, žadatel Luděk Mařík, K Lipám 283, Písek, v rozsahu po-so do 04:00 h stránka 8 (celkem 9)

9 2) Hotel BÍLÁ RŮŽE, Fráni Šrámka 169, Písek, žadatel MONI LODGING s.r.o., Severozápadní III.340/6, Praha 4, zast. Evou Marešovou, jednatelkou, v rozsahu pá - so do 02:00 h 3) Akce Den otevřených dveří ve stavebninách s živou hudební produkcí, Lesnická 157, Písek, žadatel BAIL+Q s.r.o., zast. Zdeňkem Tůmou, K. Němce 971, Horažďovice, venkovní prostor dne do 01:00 h 4) Majáles Písek na Velkém náměstí 114 s živou hudbou, žadatelka Gabriela Pánková, venkovní prostor dne do 03:00 h 5) Oslava MDŽ s živou hudbou v restauraci U Tří lip, Pražská 246, Písek, žadatel Martin Kunt, dne do 02:00 h K bodu 22) Informace z jednání komisí projednala materiál. K bodu 23) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 127/15 projednala materiál a vyřazuje ze sledování úkoly č. 112/14, 178/14, část 449/14, 722/14. Ing. Z. Hofmanová K bodu 24) Zapojení města Písku do projektu elektromobility U s n e s e n í č. 128/15 schvaluje zapojení města Písku do projektu elektromobility v rámci výzvy Central Europe 2020 s tím, že detailní zapojení města Písku včetně stanovení výše rozpočtu budou řešeny ve 2. fázi předkládání projektu, která se předpokládá ve 2. polovině roku pověřuje 1. místostarostu podpisem Vyjádření zájmu o zapojení se do projektu. K bodu 25) Různé U s n e s e n í č. 129/15 K požadavku rodičů na řešení nebezpečné dopravní situace u vchodu do ZUŠ považuje rada města za vhodné řešení: prověřit možnost vstupu a výstupu do budovy hlavním vchodem, dopravní opatření řešit až po zhotovení možných variant k dopravní studii zhotovené odbornou osobou pořízené na náklady zřizovatele. Ing. M. Kovařík V Písku dne stránka 9 (celkem 9)

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.02.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.01.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

Informace o přijatých usneseních z 6. schůze Rady města Šluknov konané dne 6. února 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních z 6. schůze Rady města Šluknov konané dne 6. února 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Jana Husa a Mateřská

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Ing. Vlasák místostarosta Ing. Pavel. Program:

Ing. Vlasák místostarosta Ing. Pavel. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 24. schůze, konané dne 13.11.2013 od 15:00 hodin pracovna starostky, I. patro, Havlíčko nám. 9, Praha 9 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová zjednání konaného

Usnesení Rady města Česká Třebová zjednání konaného č. 25 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit výkup pozemku ppč. 670/15 v katastrálním území a obci Česká Třebová, za kupní cenu ve výši 20.000 Kč, od České republiky - Úřadu pro zastupování

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 č. 195 u p r a v e n á v e r z e zadání přezkoumání hospodaření města Kynšperk nad Ohří za rok 2015 a roky následující auditorovi

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí finančních darů pro Základní

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované) ze 4. zasedání Rady města, konaného dne 12. 02. 2014 od 14.00 hodin v zasedací místnosti starosty města na Městském úřadě v Horním

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 31.05.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

Informace o přijatých usneseních ze 4. schůze Rady města Šluknov konané dne 9. ledna 2019 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 4. schůze Rady města Šluknov konané dne 9. ledna 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí daru pro Základní školu Svobodná a Mateřskou školu Písek, Dr. M. Horákové

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

VÝPIS USNESENÍ 33. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 33. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 33. schůze Rady města Slavičín konané dne 17. 09. 2019 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019

Více

Informace o přijatých usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. června 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OVS OSM ORŽP

Informace o přijatých usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. června 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OVS OSM ORŽP Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních z 2. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. prosince 2014 v kanceláři starostky Program jednání: OSM ORŽP

Informace o přijatých usneseních z 2. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. prosince 2014 v kanceláři starostky Program jednání: OSM ORŽP Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.10.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 29. jednání datum konání: 20.10.2014

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 29. jednání datum konání: 20.10.2014 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 29. jednání datum konání: 20.10.2014 Přehled přijatých usnesení ze dne: 20.10.2014 Číslo usnesení Název Předkladatel 0510/RM29/2014 oiop - schválení uzavření dodatku č. 5 ke

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Omluveni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Nováková Helena, Ing. Věra Palásková,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Informace o přijatých usneseních ze 105. schůze Rady města Šluknov konané dne 26. května 2014 v kanceláři starostky Program jednání: ORŽP OSM

Informace o přijatých usneseních ze 105. schůze Rady města Šluknov konané dne 26. května 2014 v kanceláři starostky Program jednání: ORŽP OSM Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne (č. usnesení 756/ /2016)

USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne (č. usnesení 756/ /2016) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 57. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 17. 10. 2016 (č. usnesení 756/2016-766/2016) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4836/2012 spisová značka 4834/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 59. zasedání dne 24. října 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 9 / 1 2 program

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 24. jednání Rady města Dobříše ze dne 30. 10. 2018 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Ing. Bc. Helena Pekaríková, Mgr. Petra Neubergerová, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 R 55/15 R 56/15 Přehled plnění usnesení rady města souhlasí s prodloužením termínů splnění usnesení rady města č. R 93/14 ze dne 3. 2. 2014, R 244/14

Více

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr.

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 18. srpna 2014 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více